Solutions. 10 Jaar ParkerStore in Nederland! ParkerStore Solutions Jaargang 2, nummer 2. Geldig van 1 februari tot 31 mei 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Solutions. 10 Jaar ParkerStore in Nederland! www.parkerstore.nl. ParkerStore Solutions Jaargang 2, nummer 2. Geldig van 1 februari tot 31 mei 2015."

Transcriptie

1 ParkerStore Solutions Jaargang 2, nummer 2. Geldig van 1 februari tot 31 mei Solutions Jaar ParkerStore in Nederland! Jaar ParkerStore in Nederland, een mijlpaal voor een bijzonder netwerk. Het ParkerStore concept is begin jaren 90 bedacht door Parker Hannifin in Amerika. In 2002 maakten we in Nederland echt kennis met het ParkerStore concept. In het begin was het onwennig voor ons, want een winkelconcept was niet iets waar we als Parker Nederland vertrouwd mee waren. In 200 hebben we de eerste Nederlandse ParkerStore geopend in Wateringen. In de jaren die hierop volgden meldden zich meer distributeurs die geïnteresseerd waren om een ParkerStore te starten. Na de overname door Parker van de handelsactiviteiten van de firma Kuiken in Emmeloord begonnen we met een eigen ParkerStore. Door deze constructie leerden we echt wat het inhield om winkelend publiek naar een ParkerStore te trekken. Het succes van de formule bewees zich daar echt, de klantenkring groeide en het aantal service activiteiten nam gestaag toe. Inmiddels is de ParkerStore Emmeloord overgenomen door een Parker distributeur in Emmeloord. In de afgelopen jaren is het ParkerStore netwerk uitgebouwd naar het huidige aantal van winkels. Vrijwel alle distributeurs hebben nu een ParkerStore, vaak ook gecombineerd met een HOSE DOCTOR om 2uur per dag, 7 dagen in de week, mobiele hydrauliek service te kunnen verlenen. Met uitzondering van Zuid-Limburg, kun je binnen 30 minuten een ParkerStore bereiken voor service, onderhoud en originele Parker componenten! Ik wil hierbij het gehele ParkerStore netwerk in Nederland feliciteren met haar -jarig bestaan en spreek de hoop uit dat jullie nog vele succesvolle jaren mogen beleven! Met vriendelijke groeten, Freddy Eggengoor General Manager

2 HYDRAULIEK SensoControl Serviceman Plus Het geavanceerde diagnose apparaat voor hydraulische installaties. De SensoControl Serviceman Plus is een Plug & Play mobiel meetapparaat. Geschikt voor vele meettaken bij mobiele hydraulische of stationaire hydraulische systemen. Snelle metingen dankzij de simpele bediening, automatische sensor herkenning en eenvoudige analyse via de bijgeleverde SensoWin-software. Plug & Play mobiel meetapparaat met automatische sensor herkenning Simpele en duidelijke bedieningsinstructies Groot scherm met achtergrondverlichting Innovatief geheugenconcept met nano USB-stick USB-interface naar pc voor handige on-line analyse Met SensoWin-software * Wordt geleverd in koffer, inclusief een druksensor tot 00 Bar. Overige sensoren tegen meerprijs. DISPLAY Extra groot verlicht display voor het snel en veilig aflezen, zelfs onder moeilijke omstandigheden! Jubileumprijs 9, 00* Art.nr. SCKIT Hydrauliek leidingsystemen Parker is met het Ermeto productenpakket de grootste leverancier van hydraulische leidingsystemen voor industriële en mobiele toepassingen. UIT VOORRAAD LEVERBAAR: Naadloos getrokken hogedrukleidingen in staal en in RVS. Snijringkoppelingen in vrijwel iedere denkbare uitvoering. Vervanging / onderhoud Uw heeft een bestaand hydrauliek leidingsysteem dat gebreken vertoont? Uw ParkerStore levert alle benodigde vervangingscomponenten. Niet alleen de koppelingen, maar ook de hogedruk leidingen en alles van de beste kwaliteit. En uit voorraad! Nieuwbouw Ermeto Original Ook voor nieuwbouw projecten bent u bij uw ParkerStore aan het juiste adres! Wij hebben het breedste productenpakket in de markt en jarenlange ervaring met het toepassen op de juiste wijze van de componenten. Alle voor een storingsvrij en deugdelijk systeem! Engineering en montage Parker is wereldwijd de grootste leverancier van hydraulische systemen. Binnen de Parker organisatie is dan ook een enorme kennis voorhanden op het gebied van engineering en assemblage / montage van hydraulische systemen. Uw ParkerStore kan helpen met al uw vragen of het nou om een kleine wijziging van een bestaand systeem gaat of om de nieuwbouw van een zeer geavanceerd systeem. Uw ParkerStore is dan ook uw partner!

3 TE / TJ-serie torq-motoren Met de TE/TJ-serie torq-motoren heeft Parker zeer krachtige motoren in huis voor de zwaarste toepassingen bij lage toerentallen! LAAG TOERENTAL HOOG KOPPEL EXTRA HOOG START- KOPPEL SNEL LEVERBAAR De TE/TJ-serie torq-motoren is snel leverbaar via uw ParkerStore. Laag toerental torq-motor Speciale Orbital Controle - Lage interne lekkage - Hoog volumetrisch rendement Rollen in de rotor set - Verminderde wrijving - Lange levensduur Gepatenteerde hoge druk asafdichting - Geen afvoerleiding - Geen terugslagkleppen Breed scala aan varianten - Breed scala aan toepassingen TE-serie TJ-serie HYDRAULIEK Motor serie TE/TJ 3 TE/TJ 5 TE/TJ 50 TE/TJ 5 TE/TJ 0 TE/TJ TE/TJ 130 TE/TJ 15 TE/TJ 195 TE/TJ 230 TE/TJ 20 TE/TJ 295 Intern volume [cm³] Max. toerental [U/min] cont./piek 930/110 /2 7/20 705/90 50/750 70/30 350/70 20/ / /5 Max. olie flow [l/min] cont./piek 35/0 35/1 35/50 5/0 5/0 5/0 5/0 5/0 5/0 0/75 0/75 0/75 Max. koppel [Nm] cont./piek 55/71 70/ 90/7 1/ 10/ /2 52 3/3 390/52 30/51 00/550 2/52 Max. vermogen [KW] Een overzicht van de belangrijkste basis uitvoeringen. Wij leveren nog diverse varianten hierop. Toepassingen De TE/TJ-serie torq-motoren worden onder andere toegepast in bosbouwmachines, bouwmachines, landbouwmachines, aardappelrooimachines, transportbanden en als zwenkmotoren in roterende grijpers, zoals op schrootmachines (overslag kranen). Meer informatie? wij informeren u graag over de diverse uitvoeringen en mogelijkheden.

4 Uw eigen slangen persen... Pers uw eigen slangcombinaties wanneer u ze nodig heeft, heel eenvoudig met de KarryKrimp van Parker! Tijd en geld besparen? Is de dichtsbijzijnde leverancier van hydraulische slangcombinaties niet in uw buurt? Heeft stilstand van uw machinepark een negatieve invloed op uw bedrijfsresultaat? Moet u vaak wachten op de vervanging van uw slangcombinaties? Vervangt u wekelijks of zelfs dagelijks slangen? Moet u wel eens s avonds of in het weekend slangcombinaties vervangen? GRATIS!* Gratis KarryKrimp 1 of 2 bij afname van een voorraadorder slang en perskoppelingen. HYDRAULIEK Een JA op één van deze vragen? De Parker KarryKrimp slangenpers biedt de oplossing voor uw problemen! (*) Een gratis KarryKrimp is alleen geldig in combinatie met een voorraadorder voor Parker slangen, perskoppelingen en matrijzen. Vraag uw PakerStore naar de exacte voorwaarden. Jubileum-actie Compact Electro-Hydraulic Actuator (EHA) De nieuwe compacte EHA van Parker levert een krachtige, betrouwbare lineaire beweging. De compacte EHA is een volledig op zichzelf staande elektro-hydraulische actuator die een hoog vermogen combineerd met een laag gewicht, compacte afmetingen en een laag geluidsniveau. De eenvoudige plug en play - functionaliteit maakt de EHA de ideale oplossing voor toepassingen waar andere conventionele lineaire oplossingen vaak de kracht, snelheid en duurzaamheid missen van deze compacte hydraulische unit. COMPLEET: De EHA is een complete unit, inclusief motor, pomp, oliereservoir en krachtige cilinder. Aansluitspanning: of 2 VDC Enkele toepassingsgebieden: Maritieme industrie Automotive en transport sector Militaire en beveiliging industrie Tuinbouw / kassenbouw / landbouw Utilliteitsbouw Energie sector (zon- en windenergie) Packaging / hijs- en hef sector Golfresorts (autom. sproeisinstallaties) Meer informatie? vraag om aanvullende informatie bij uw ParkerStore.

5 Push-Lok slangen Industriële werkplaats- en machineslangen. Premium producten en lekvrije oplossingen is wat Parker biedt met de unieke Push-Lok slang en montage systemen. Met een complete lijn van hoge kwaliteit lagedruk slangen en fittingen, is Push-Lok het antwoord op veel industriële toepassingen, waarbij een snelle en simpele montage een must is. Het Push-Lok systeem is eenvoudig te gebruiken. Klemmen of speciaal gereedschap zijn niet nodig tijdens de installatie om een % lekvrije verbinding te maken. En met het kleurcode systeem van Parker, kunt u de slangen eenvoudig en efficiënt identificeren. Artikelnr. 01--BLU 01--BLU 01--BLU 01--BLU 01--BLU 01-1-BLU 01--BLK 01--BLK 01--BLK 01--BLK 01--BLK 01-1-BLU Kleur Maat 5/ 3/ 1 5/ 3/ 1 Bi x Bu,3 -,7-15,9,5-19, ,2-32,,3 -,7-15,9,5-19, ,2-32, ParkerStore Max.druk Actieprijs* Bar,70 Bar 5,0 Bar,50 Bar,50 Bar 9,90 Bar 1,50 Bar,50 Bar,90 Bar 5,0 Bar 7,00 Bar,50 Bar,0 * Actieprijs per meter op basis van een afname van minimaal meter of meer. MHC Bearing Checker en blauw uit voorraad leverbaar. Overige kleuren op bestelling bij afname van een volle rol. Diverse PUSH-LOK koppelingen uit voorraad leverbaar voor vrijwel iedere toepassing, zoals het aankoppelen van een snelkoppeling naar keuze of het maken van een verbinding tussen een Push-lok slang en een vaste machine-aansluiting. Hieronder enkele voorbeelden: A-LOK P2TU Buisadaptor Zeer soepele en duurzame slang! Color Codes: GRA RED YEL BLU GRN BLK Male BSPT Slangverbinder De Bearing Checker is een uniek apparaat voor het verstrekken van informatie over de conditie van lagers en de lagersmering. Jubileumprijs 79, 00 Art.nr. FGH115PA CPI P2T2 Female Seal-lok Male NPTF Female JIC 37º NIEUW! De MHC-Bearing Checker controleert hoogfrequente Acoustic Emissies (AE)-signalen die van nature voorkomen door achteruitgang van lagers. De unieke wijze van detecteren en verwerken van deze signalen geeft u conditie gerelateerde informatie in een zo eenvoudig mogelijke vorm. Het is een state-of-the-art Condition Monitoring instrument met een extreme gevoeligheid voor het opsporen van fouten. Hoe werkt het? Omdat de mechanische conditie van lagers en machines in de loop van tijd verslechtert, ontstaat energieverlies door processen zoals stoten, wrijving en breken. hierdoor ontstaat een geluidsgolf activiteit die een breed frequentiebereik omvat. Door het detecteren van alleen de hoge frequentie van dit signaal met speciale AE sensoren is het mogelijk om minuscule hoeveelheden te detecteren (bijvoorbeeld een lichte oneffenheid of het verpletteren van enkele deeltjes in het smeermiddel). De gepatenteerde MHC sensor geeft verbeterde herhaalbaarheid en is opvallend robuust. Een magnetische voorvlak staat een eenvoudige bevestiging op het lager of de machine toe. INDUSTRIETECHNIEK

6 PNEUMATIEK Artikelnummer P1A-S0DS-00 P1A-S0DS-000 P1A-S0DS-0050 P1A-S0DS-000 P1A-S0DS-0 P1A-S0DS-00 P1A-S0DS-000 P1A-S0DS-0050 P1A-S0DS-000 P1A-S0DS-0 P1A-S01DS-00 P1A-S01DS-0050 P1A-S01DS-000 P1A-S01DS-0 P1A-S01DS-01 P1A-S020DS-00 P1A-S020DS-0050 P1A-S020DS-000 P1A-S020DS-0 P1A-S020DS-01 P1A-S0DS-000 P1A-S0DS-000 P1A-S0DS-01 P1A-S0DS-010 P1A-S0DS-0200 Boring Slag Schroefdr. (mm) (mm) (M) (G) M5 0 M5 50 M5 0 M5 M5 M5 0 M5 50 M5 0 M5 M5 1 M M5 1 0 M5 1 M5 1 1 M5 20 1/ / / 20 1/ / 0 1/ 0 1/ 1 1/ 10 1/ 200 1/ ParkerStore Actieprijs 2,00 2,20 2, 2,50 2,5,30,0,50,5 2,05 2,0 2,75 29, 29,0 29,70 31,00 31,0 31,90 32, 32,70 33,15 3,00 3,95 35,75 3,0 Dit is slechts een greep uit het totale assortiment! Deze cilinderreeks is ook in diverse andere slaglengtes verkrijgbaar van tot 320mm tegen scherpe actieprijzen. Uw ParkerStore informeert u graag! Universele ISO Rond cilinders P1A dubbelwerkende rond cilinders. Universeel uitwisselbaar! Volledig aluminium uitvoering met magnetische zuiger. Dubbelwerkend en voorzien van einddemping voor een rustige loop. ISO 32. VANAF 2, 00 Legris polyurethaan slangen Bestendig tegen hydrolyse, bacteriën en chemische invloeden. Zeer flexibel. Naar keuze leverbaar op rollen van of meter. Standaard kleuren blauw en zwart uit voorraad leverbaar! VRAAG NAAR DE SCHERPSTE PRIJS! Artikelnr. ()=blauw / (1)=zwart U0 0() (1) U0 0() (1) U0 0() (1) U 0() (1) U 0() (1) U1 0() (1) 1U0 0() (1) 1U0 0() (1) 1U0 0() (1) 1U 0() (1) 1U 0() (1) 1U1 0() (1) Buiten Ø mm Afname per volle rol van of meter. Op aanvraag ook leverbaar in de kleuren, grijs, rood, geel, groen en diverse transparante varianten. 1 1 Binnen Ø mm 2,5 5,5 7 9,5 2,5 5,5 7 9,5 Rollengte (meter) Een andere slang nodig? Uw ParkerStore adviseert uit een enorm assortiment!

7 Legris snelheidsregelventielen Polymeer / messing uitvoering met externe instelschroef. Naar keuze als inschroef-uitvoering (banjo, BSP, parallel) of als in-line uitvoering met aan beide zijden een push-in connector. INSCHROEF- UITVOERING MET PUSH-IN CONNECTOR Slang Ø mm Vraag naar uw netto prijs Flow richting éénzijdig (A) Flow richting tweezijdig (C) Slang Ø mm BSP parallel G1/ G1/ G1/ G1/ G1/ G3/ G1/ G3/ G3/ G1/2 IN-LINE UITVOERING MET PUSH-IN CONNECTORS Vraag naar uw netto prijs Montage op: Uitlaatzijde Montage op: Inlaatzijde Montage op: in- of uitlaat ventielen en De Viking Xtreme joystick ventielserie is robuust, veelzijdig en combineert hoge prestaties met compacte installatie afmetingen. VANAF 0, 00 Artikelnummer P2LAX511VV P2LBX5VV P2LCX513VV P2LDX51VV P2LAX511VS P2LBX5VS P2LCX513VS P2LDX51VS P2LAX12 P2LBX22 P2LCX1322 P2LDX2 P2LAX12 P2LBX22 P2LCX1322 P2LDX2 P2LAX712 P2LBX722 P2LCX71322 P2LDX72 P2LAX1111 P2LBX11 P2LCX1311 P2LDX111 P2LAX1111 P2LBX11 P2LCX1311 P2LDX111 Schroefdraad Type BSPP 1/ 1/ 1/ 1/ 1/ 1/ 1/ Bediening ParkerStore Retour Actieprijs 0,00 5, 9,0 9,0 Veer 0,0 Veer 5,5 Veer,70 Veer,70 Gesl. middenpositie 51,5 Gesl. middenpositie 7,0 Gesl. middenpositie 11,30 Gesl. middenpositie 11,30 Ontl. middenpositie 51,5 Ontl. middenpositie 7,0 Ontl. middenpositie 11,30 Ontl. middenpositie 11,30 Onder druk m.pos. 51,5 Onder druk m.pos. 7,0 Onder druk m.pos. 11,30 Onder druk m.pos. 11,30 Gesl. middenpositie 53,0 Gesl. middenpositie 91,0 Gesl. middenpositie 9,00 Gesl. middenpositie 9,00 Ontl. middenpositie 53,0 Ontl. middenpositie 91,0 Ontl. middenpositie 9,00 Ontl. middenpositie 9,00 PNEUMATIEK

8 Uw ParkerStore on the job. Met de HOSE DOCTOR biedt uw ParkerStore hydrauliekservice op locatie. ParkerStore catalogus Nederlandstalig. 00 pagina s en bijna.000 producten. HOSE DOCTORS zijn mobiele servicebussen die u kunt oproepen voor onderhoud, technische ondersteuning en het ter plaatse vervangen van hydraulische slangen, filters en andere onderdelen. Het inschakelen van het HOSE DOCTOR mobiele service netwerk zorgt ervoor dat uw stilstand en productieverlies tot een minimum wordt beperkt. De HOSE DOCTORS zijn in Nederland 2 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op nummer of uiteraard direct via uw ParkerStore. Scan de QR-code en blader online of ga naar: Geveke ParkerStore Contactweg 1 AN Amsterdam T (020) Geveke ParkerStore Modem 1a 771 MJ Coevorden T (052) 5 3 parkerstore@geveke.nl ParkerStore vindt u in de volgende plaatsen: Alblasserdam - Amsterdam - Apeldoorn - Coevorden - Deventer - Eindhoven Emmeloord - Enschede - Goes - Groningen - Hoorn - Leeuwarden - Milsbeek Rotterdam - Stellendam - Tilburg - Veghel - Venlo - Wateringen - Zwijndrecht Zwolle Een uitgave van Parker Hannifin B.V. Nederland. Aanbiedingen zijn exlusief BTW en geldig tot 31 mei Druk- en typ- en zetfouten onder voorbehoud. Copyright Parker Hannifin B.V.

649, 00* Solutions. SensoControl Serviceman Plus Kit Het geavanceerde diagnose apparaat voor hydraulische installaties. www.parkerstore.

649, 00* Solutions. SensoControl Serviceman Plus Kit Het geavanceerde diagnose apparaat voor hydraulische installaties. www.parkerstore. Solutions Jaargang 1, nummer 1. Geldig van 1 maart tot 1 juni 2014. Solutions Extra groot verlicht display voor snel en veilig aflezen, zelfs onder moeilijke omstandigheden! SensoControl Serviceman Plus

Nadere informatie

Solutions. Uw eigen slangen persen... GRATIS!* Pers uw eigen slangcombinaties wanneer u ze nodig heeft, heel eenvoudig met de KarryKrimp van Parker!

Solutions. Uw eigen slangen persen... GRATIS!* Pers uw eigen slangcombinaties wanneer u ze nodig heeft, heel eenvoudig met de KarryKrimp van Parker! ParkerStore Solutions Jaargang 3, nummer 4. Geldig van 27 juni tot 1 oktober 2016. Solutions Uw eigen slangen persen... Pers uw eigen slangcombinaties wanneer u ze nodig heeft, heel eenvoudig met de KarryKrimp

Nadere informatie

Brammer introduceert: De ParkerStore

Brammer introduceert: De ParkerStore Brammer introduceert: De ParkerStore Doe uw voordeel met het ParkerStore -concept bij Brammer Vakkundige ondersteuning Professionele dienstverlening Innovatieve oplossingen Ons Brammer ParkerStore concept

Nadere informatie

Parker Distributie & Retail Nieuwsbrief

Parker Distributie & Retail Nieuwsbrief Januari 2012 Parker Distributie & Retail Nieuwsbrief In deze nieuwsbrief o.a: HOSE DOCTORS gaan van start! Parker Tracking System Het is heel eenvoudig om een slang te persen De ParkerStore & HoseDoctor

Nadere informatie

Fluiconnecto Snelkoppelingen

Fluiconnecto Snelkoppelingen Hoofdstuk - Snelkoppelingen Fluiconnecto Snelkoppelingen Fluiconnecto levert een breed programma snelkoppelingen. Snelkoppelingen zijn bedoeld om niet permanente verbindingen van vloeistof- of gasstromingen

Nadere informatie

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK

Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK NL ANNO 1978 CONDITION MONITORING DEMONTAGE MONTAGE UITLIJNING HYDRAULIEK SMEERSYSTEMEN Professional Solutions With Proven Quality & Performance WWW.BEGA.NL CONDITION MONITORING Lagerconditiebewaking,

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare watervoorziening essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

EAGLE-PRO AIR-PRO AEROPRO BREED-ASSORTIMENT KR500 COMPRESSOREN SLANGEN EAGLE-PRO AIR-PRO FITTINGEN AMERA RUIME-VOORRADEN HY-FITT SLANGEN CONAH KELM

EAGLE-PRO AIR-PRO AEROPRO BREED-ASSORTIMENT KR500 COMPRESSOREN SLANGEN EAGLE-PRO AIR-PRO FITTINGEN AMERA RUIME-VOORRADEN HY-FITT SLANGEN CONAH KELM INDUSTRIËLE-COMPONENTEN MALLEABEL-FITWERK HYDRAULIEK CONCURRERENDE-PRIJZEN PNEUMATIEK MALLEABEL-FITWERK -PNEUMATIEK WONDERPOWER MALLEABEL-FITWERK -PNEUMATIEK CONCURRERENDE-PRIJZEN LUCHTCONDITIONERING TOONAANGEVENDE

Nadere informatie

CAMOZZI WORLD > BENELUX. Camozzi Pneumatiek. Service en oplossingen

CAMOZZI WORLD > BENELUX. Camozzi Pneumatiek. Service en oplossingen CAMOZZI WORLD > BENELUX Camozzi Pneumatiek Service en oplossingen Welkom In de wereld van Camozzi Service en Oplossingen ACTIEF IN ALLE SECTOREN WERELDWIJDE VERTEGENWOORDIGING EN ONDERSTEUNING FOCUS OP

Nadere informatie

Perslucht Catalogus 2017 Ook online Mens, Maatwerk & Techniek

Perslucht Catalogus 2017 Ook online   Mens, Maatwerk & Techniek Mens, Maatwerk & Techniek Professionals in Flow & Fluid Technology Bestel eenvoudig uw persluchtproducten Zowel offline als online 30.000 producten! Perslucht Catalogus 2017 Ook online www.aimfluid.nl

Nadere informatie

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp Centrifugaalpompen 191 Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpompen De Verdermag pompenreeks is een zeer complete serie magneetgedreven centrifugaalpompen. De

Nadere informatie

Documentatie Hogedrukslang

Documentatie Hogedrukslang Documentatie Hogedrukslang 1 is toonaangevend op het gebied van: Flexibele verbindingen Snelle service staat voorop. Wij zijn gespecialiseerd in productontwikkeling en bieden u maatwerk. Graag adviseren

Nadere informatie

burgwal 15 8321 aa creil t +31 (0)527 27 44 55 f +31 (0)527 27 46 07 e info@staringbv.com i www.staringbv.com

burgwal 15 8321 aa creil t +31 (0)527 27 44 55 f +31 (0)527 27 46 07 e info@staringbv.com i www.staringbv.com Geachte klant! Graag willen wij ons bedrijf aan u voorstellen. Misschien kent u ons al, in dat geval is dit een hernieuwde kennismaking. Als innovatieve machinefabriek zijn wij actief in de volle breedte

Nadere informatie

Pneumatiek cilinders

Pneumatiek cilinders Pneumatiek cilinders perslucht in beweging perslucht in beweging Pneumatiek cilinders en Q Plus Q Plus heeft een prachtig pakket cilinders, daar kan niemand omheen. Het pakket is breed en we hebben samen

Nadere informatie

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas w w.e co ba t i.b e ven sproeisystemen voor isolatiematerialen w Thermoblow Geavanceerde inblaas Thermo G e a v a n c e e r d e i n b l a a s - e n s p r Voordelen in vogelvlucht: Robuuste technologie

Nadere informatie

Verkorte catalogus HYDRAULISCHE MOMENTSLEUTELS. Hi-Force Nederland B.V. Industriestraat 17 3291 CC STRIJEN

Verkorte catalogus HYDRAULISCHE MOMENTSLEUTELS. Hi-Force Nederland B.V. Industriestraat 17 3291 CC STRIJEN Verkorte catalogus HYDRAULISCHE MOMENTSLEUTELS Hydraulische momentsleutels met aandrijfas - zeskant aandrijfassen - metrische moerdoppen - engelse maten moerdoppen - hydraulische momentsleutels met binnenzeskant

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Superbreed productenpakket Verenbandstaal. One-stop-shop wordt werkelijkheid Inkoopgemak Technische meerwaarde

Superbreed productenpakket Verenbandstaal. One-stop-shop wordt werkelijkheid Inkoopgemak Technische meerwaarde Verenbandstaal ERIKS Servicecenter Arnhem maakt deel uit van de wereldwijd opererende ERIKS nv. Met zo n 5.400 medewerkers verdeeld over meer dan 260 vestigingen in 24 landen, maakt ERIKS nv een omzet

Nadere informatie

Basisset elektropneumatica. Festo Belgium nv Kolonel Bourgstraat 101 BE-1030 Brussel. Tel.:

Basisset elektropneumatica. Festo Belgium nv Kolonel Bourgstraat 101 BE-1030 Brussel. Tel.: Basisset elektropneumatica Festo Belgium nv Kolonel Bourgstraat 101 BE-1030 Brussel Tel.: +32 2 702 32 39 didactic_be@festo.be www.festo.com De set wordt geleverd met 2 slotplaten van 694 x 297mm. Deze

Nadere informatie

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan

Grondig reinigen. Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers. Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan Voskamp Bouw en industrie Hogedrukreinigers Grondig reinigen Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en civiel. Deze ervaring hebben wij gebruikt om een optimaal

Nadere informatie

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT grundfos IN-LINE POMPEN TP, TPD, TPE, TPED MET DE TP/TPE BIEDT GRUNDFOS EEN UITGEBREIDE SERIE INLINE POMPEN MET HOOG RENDEMENT Een grote diversiteit aan toepassingen Gebruik

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl

Going up! Twinpark. Autolift. Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats. www.astralift.nl Twinpark Een goedkope oplossing voor een extra parkeerplaats Autolift Twinpark Lange ritten op zoek naar een dure parkeerplaats zijn vanaf nu verleden tijd. Astralift heeft hiervoor namelijk dé oplossing!

Nadere informatie

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften.

Compact, licht, duurzaam en veilig. ALU - Montage Liften. Compact, licht, duurzaam en veilig ALU - Montage Liften ALU montageliften van Böcker Altijd up to date! Sinds 1958 is het merk Böcker bekend om zijn betrouwbare en efficiënte materiaal- en personenliften.

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële processen Variabele

Nadere informatie

CEJN. Perslucht producten. Staan voor kwaliteit, prestatie en veiligheid.

CEJN. Perslucht producten. Staan voor kwaliteit, prestatie en veiligheid. CEJN Perslucht producten Staan voor kwaliteit, prestatie en veiligheid www.cejn.com Serie 320 CEJN origineel standaard, EUROSTANDARD 7,6 (7,4) globale Extreem hoge doorstroom capaciteit Compact ontwerp

Nadere informatie

HIGH POWER. Flexible inzetbare 3D-lijnlaser Uitlijning eenvoudig gemaakt! NIEUW. Innovation in Tools

HIGH POWER. Flexible inzetbare 3D-lijnlaser Uitlijning eenvoudig gemaakt! NIEUW. Innovation in Tools Innovation in Tools Flexible inzetbare 3D-lijnlaser Uitlijning eenvoudig gemaakt! HIGH POWER PowerPlane-Laser 3D en AutoLine-Laser 3D: Nu ook met handige wandhouder NIEUW De bijzondere voordelen van een

Nadere informatie

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco.com E-Mail: info@tobroco.com D204SW D254SW D204SW TELE D254SW TELE KNIKLADERS Grote

Nadere informatie

P-serie, lagedruk handpompen

P-serie, lagedruk handpompen P-, lagedruk handpompen Van links naar rechts: nodig heeft aansluitstuk Voorkom overbelasting van het systeem en bestel de voorgemonteerde manometer, aansluitstuk en koppeling aan de hand van een artikelnummer.

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

X-Edition momentsleutels

X-Edition momentsleutels De nieuwe standaard in veiligheid, gebruiksgemak en prestaties X-Edition momentsleutels S-serie vierkantaandrijving W-serie plat zeskantontwerp Hydraulische momentsleutels, vierkantaandrijving Afgebeeld:

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

... ... plastics for longer life... ...

... ... plastics for longer life... ... Igus plastics for longer life dry-tech lagers iglidur lagers +++ High performance polymeer lagers +++ Zeer slijtvaste polymeren welke verbeterd zijn door zorgvuldige materiaalontwikkeling: het toevoegen

Nadere informatie

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik

SEW-EURODRIVE Driving the world. Servomotoren. Dynamiek binnen handbereik SEW-EURODRIVE Driving the world Servomotoren Dynamiek binnen handbereik Servomotoren CMP Precisie, dynamiek en kracht in een bijzonder compacte constructie - daarvoor staan de krachtige servomotoren van

Nadere informatie

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen Jabsco Lobben - en impellerpompen Verdringerpompen 175 Jabsco Lobbenpompen De lobbenpomp is van oorsprong ontwikkeld als sanitaire verdringerpomp voor het verpompen van voedingsmiddelen. Door het hygiënische

Nadere informatie

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS

n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie KRACHTIG GenoeG VooR De ZWAARSTe RoUTeS n3-serie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw werkzaamheden

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

CEJN. Perslucht Kernpunten. Staan voor kwaliteit, prestatie en veiligheid.

CEJN. Perslucht Kernpunten. Staan voor kwaliteit, prestatie en veiligheid. CEJN Perslucht Kernpunten Staan voor kwaliteit, prestatie en veiligheid www.cejn.com Serie 320 CEJN origineel standaard, EUROSTANDARD 7,6 (7,4) globale Extreem hoge doorstroom capaciteit Compact ontwerp

Nadere informatie

Turbo II, lucht-hydraulische pompen. Van perslucht naar compacte hydrauliek. gemonteerde kleppen. veeleisende omstandigheden

Turbo II, lucht-hydraulische pompen. Van perslucht naar compacte hydrauliek. gemonteerde kleppen. veeleisende omstandigheden Turbo II, lucht-hydraulische pompen Van links naar rechts: Van perslucht naar compacte hydrauliek Aanbevolen voor gebruik met alle luchtpompen. Voorziet in schone, gesmeerde lucht en maakt regeling van

Nadere informatie

Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan!

Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan! Mechanische gevaren - Universeel Universeel vergrendelingssysteem: één systeem dat alles kan! Het universeel vergrendelingssysteem opent nieuwe mogelijkheden op het gebied van Lockout Tagout technologie.

Nadere informatie

Onze visie op uw vraag? tsb - bescom bv Postadres Bezoekadres tsb - bescom bv

Onze visie op uw vraag? tsb - bescom bv Postadres Bezoekadres tsb - bescom bv tsb - bescom bv Beweging tsb-bescom realiseert the best move voor u. Oftewel: voor het zo slim mogelijk auto matiseren van bewegingen. Om dit te bereiken, leveren we alle apparatuur op het gebied van sensoren,

Nadere informatie

Specialist in maatwerk oplossingen

Specialist in maatwerk oplossingen Specialist in maatwerk oplossingen ontwerpt, produceert en levert pneumatische producten Dé expert voor pneumatische oplossingen Inhoudsopgave 1 Corrosiebestendige gebufferde cilinder, T-415 / T-416 2

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje

KNIKLADERS Grote prestaties in een klein jasje Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.nl TELE TELE KNIKLADERS Grote prestaties in een klein

Nadere informatie

Compact en robuust ontwerp

Compact en robuust ontwerp 2 De Nilfisk 2 combineert een weldoordacht en robuust ontwerp met enkele onderscheidende eigenschappen van de grotere machines. EcoPower boiler, Duo Motor, vlambewaking, sensor laag brandstofniveau en

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

HYDRAULIEK SNELKOPPELINGEN PP

HYDRAULIEK SNELKOPPELINGEN PP KW Flextubo B.V. hydraulic components tel. 0570-661790 Pagina 5-31 BIR Snelkoppeling BIR serie met klep volgens ISO 7241-1 SERIE A De BIR snelkoppelingen is uitgevoerd met een klep en uitwisselbaar met

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

TECHNISCHE HANDLEIDING

TECHNISCHE HANDLEIDING Pagina 1 van 6 Pagina 2 van 6 INHOUDSOPGAVE 1. OMSCHRIJVING... 3 2. ALGEMENE VEILIGHEIDSINSTRUCTIES... 3 3. TECHNISCHE GEGEVENS... 3 4. INSTALLATIE EN BEDIENING... 3 5. ONDERHOUD... 5 6. ALGEMENE VOORWAARDEN...

Nadere informatie

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken

Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken Stof- waterzuigers - premium klasse Product kenmerken De twee motorige ATTIX 9-serie is dé stofzuiger wanneer je hoge prestaties verwacht bij zware toepassingen en intensief gebruik. Ze zijn robuust dankzij

Nadere informatie

en bespaar vanaf de eerste dag INTELLIGENTE SMEERSYSTEMEN

en bespaar vanaf de eerste dag INTELLIGENTE SMEERSYSTEMEN Installeer Memolub en bespaar vanaf de eerste dag INTELLIGENTE SMEERSYSTEMEN Tot 8 smeerpunten Performant bij gebruik van leidingen Gepatenteerd instelsysteem Ongeziene gebruiksvriendelijkheid Geschikt

Nadere informatie

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus

Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen. Catalogus 2018 Slimme en eenvoudige toegangscontrole en deurintercom oplossingen Catalogus Deurintercom systeem is een deurintercom systeem wat volledig stand-alone kan werken of onderdeel kan uitmaken van het online

Nadere informatie

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton

15. Lieren. 0,2 tot 35 ton 15. Lieren 0,2 tot 35 ton 116 Red Rooster luchtlieren zijn op maat gemaakte producten. Vele constructies zijn mogelijk en er zijn vele normen en selectiecriteria voor het kiezen van een lier. In dit voorwoord

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

GASVEREN VOOR GEREEDSCHAP

GASVEREN VOOR GEREEDSCHAP GAVEREN VOOR GEREEDHAP GAVEREN Dadco Dadco wordt beschouwd als één van de belangrijkste producenten van gasveren ter wereld. Hun ontwerpen bevatten een gepatenteerde verzegeling en garanderen 1 miljoen

Nadere informatie

1 Hydraulische systemen 9 1.1 Hydraulische overbrengingen 10 1.2 Kracht, snelheid en vermogen 15 1.3 Afsluiting 18

1 Hydraulische systemen 9 1.1 Hydraulische overbrengingen 10 1.2 Kracht, snelheid en vermogen 15 1.3 Afsluiting 18 Inhoud Voorwoord 5 Inleiding 6 1 Hydraulische systemen 9 1.1 Hydraulische overbrengingen 10 1.2 Kracht, snelheid en vermogen 15 1.3 Afsluiting 18 2 Hydraulische onderdelen 19 2.1 Oliereservoir 19 2.2 Pompen

Nadere informatie

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG

TAKEUCHI TAKEUCHI TB153FR 5650 KG TB153FR 5650 KG De Offset Boom-giek biedt veel meer flexibiliteit dan COMPACT EN INNOVATIEF MET OFFSET BOOM TECHNOLOGIE TB153FR standaard machines. Door het gepatenteerde Takeuchi systeem kan met een minimale

Nadere informatie

ATLAS COPCO WEDA POMPEN. Pompen voor professionals 50Hz

ATLAS COPCO WEDA POMPEN. Pompen voor professionals 50Hz ATLAS COPCO WEDA POMPEN Pompen voor professionals Hz Ontworpen voor prestaties In 6 jaar opgebouwde expertise op het gebied van pomptechniek WEDA-pompen vinden hun oorsprong in de oude WEDA-gieterij uit

Nadere informatie

programma SLIJP MACHINES voor de metaalbewerking

programma SLIJP MACHINES voor de metaalbewerking programma SLIJP MACHINES voor de metaalbewerking Werkbankslijpmachines Model SM Dubbele slijpmachines van Optimum, kwaliteitsproducten voor handwerk en voor industrie. Zware industriemachines met lange

Nadere informatie

Adviesprijs excl. BTW SH Shurflo drinkwaterpomp LF 12V 3.8 l/min. 2.1 Bar 54,50

Adviesprijs excl. BTW SH Shurflo drinkwaterpomp LF 12V 3.8 l/min. 2.1 Bar 54,50 Nieuw in ons assortiment Distributeur Nederland Voor de Marine Pompen en toebehoren. Shurflo drinkwaterpompen type LF Deze Shurflo Low Flow drinkwaterpomp is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld 1 tappunt.

Nadere informatie

Zuigercompressoren. met benzine- of dieselmotoren. voor geheel onafhankelijke perslucht. Benzine-diesel aangedreven compressoren.

Zuigercompressoren. met benzine- of dieselmotoren. voor geheel onafhankelijke perslucht. Benzine-diesel aangedreven compressoren. Zuigercompressoren met benzine- of dieselmotoren voor geheel onafhankelijke perslucht Benzine-diesel aangedreven compressoren.indd 1 25-9-2012 15:34:26 Veelzijdige motoraangedreven voor geheel onafhankelijke

Nadere informatie

Transport & Logistiek

Transport & Logistiek Rollen Transportbanden Transport & Logistiek Service Systemen Groothandel Specials Transportbanden Rollen PVC transportbanden ACB Transportbanden & Onderdelen is bekend met diverse structuren, verschillende

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

SIERRA T650 (SL) SCHROOTSCHAAR met persfunctie Stationair of Semi-mobiel

SIERRA T650 (SL) SCHROOTSCHAAR met persfunctie Stationair of Semi-mobiel SIERRA T650 (SL) SCHROOTSCHAAR met persfunctie Stationair of Semi-mobiel Algemene beschrijving van de Sierra T650 schrootschaar met persfunctie In de wereld van metaalrecycling zijn een optimale prijs/kwaliteitverhouding

Nadere informatie

Solutions SNELLE LEVERTIJDEN! VRAAG BIJ UW PARKERSTORE EEN OFFERTE OP MAAT! Max.snelheid Max.druk Gewicht tpm

Solutions SNELLE LEVERTIJDEN! VRAAG BIJ UW PARKERSTORE EEN OFFERTE OP MAAT! Max.snelheid Max.druk Gewicht tpm ParkerStore Solutions Jaargang 3, nummer 3. Geldig van 1 februari tot 1 juni 2016. Solutions VOORZIEN VAN EEN STERKE GIETIJZEREN BEHUIZING Bestel codering Voorbeeld: A Aluminium behuizing 1 Gietijzeren

Nadere informatie

HYDRAULIEK MOTOREN. MS Orbitmotoren. Algemene informatie. KW Flextubo B.V. hydraulic components tel. 0570-661790 Pagina 7-45

HYDRAULIEK MOTOREN. MS Orbitmotoren. Algemene informatie. KW Flextubo B.V. hydraulic components tel. 0570-661790 Pagina 7-45 MS De MS motoren zijn met 7 rollen in tandkransen 6 tanden in een sterwiel uitgerust. Deze rollen en de effectieve hydraulische smering van de lagerset beperken de wrijving bij de tandwieldraaiing tot

Nadere informatie

Worldleader DRAINCLEANERS

Worldleader DRAINCLEANERS Worldleader DRAINCLEANERS INVESTEREN IN VOOR JARENLANG ONDERHOUDSARM REINIGEN VAN DRAINAGEBUIZEN De voordelen van drainage in het land of in de kas kent u natuurlijk. Uw gewassen groeien beter en de werkomstandigheden

Nadere informatie

Mini-Actuatoren. Magneet- & Elektrotechniek. Aandrijftechniek. Motion Control. Lineairtechniek. Pneumatiek & Ventieltechniek

Mini-Actuatoren. Magneet- & Elektrotechniek. Aandrijftechniek. Motion Control. Lineairtechniek. Pneumatiek & Ventieltechniek Mini-Actuatoren Aandrijftechniek Lineairtechniek Motion Control Magneet- & Elektrotechniek Pneumatiek & Ventieltechniek AXIS & Stuifmeel BV AxiPro Mini-Actuatoren AxiPro is het private label van AXIS &

Nadere informatie

Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten

Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten MINIMUM SIZE MAXIMUM POWER Waarom investeren in kostbare hogedrukpompen wanneer u hogedrukprestaties uit een bestaande lagedrukkrachtbron kunt halen

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:17 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007

Nadere informatie

Groots in prestaties, licht in gewicht

Groots in prestaties, licht in gewicht PU-, Compacte elektrische pompen Afgebeeld: Groots in prestaties, licht in gewicht Manometers Gebruik altijd een manometer om het risico van overbelasting te beperken zodat u kunt rekenen op een lange

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Snelkoppelingen en Q Plus

Snelkoppelingen en Q Plus Snelkoppelingen Snelkoppelingen en Q Plus Q Plus heeft met Stäubli een wereldmarktleider in huis met meer dan 50 jaar ervaring. Samen staan we garant voor oplossingen bij problemen en voor standtijd en

Nadere informatie

Drukval aan afsluiter (bar) Aansl. Debietfactor Barstdruk kg

Drukval aan afsluiter (bar) Aansl. Debietfactor Barstdruk kg SLANGBREUKBEVEILIGINGEN "... 1 " BSPP Hiermee kan voldaan worden aan veiligheidsvoorschriften EN 983 artikel 5.3.4.3.2 Automatische terugstelling na herstel slangbreuk Lage drukval Corrosiebestendige uitvoering

Nadere informatie

Industriescharen LUKAS. LUKAS Industriescharen, een investering die zich snel terug verdient. Kies uw juiste type schaar. Hoeveel knipt u per dag?

Industriescharen LUKAS. LUKAS Industriescharen, een investering die zich snel terug verdient. Kies uw juiste type schaar. Hoeveel knipt u per dag? Industriescharen LUKAS Industriescharen De LUKAS Industriescharen zijn speciaal ontwikkeld voor licht, middelzwaar en zwaar industrieel gebruik. Door het brede scala van uitvoeringen en mestypen zijn deze

Nadere informatie

Actie Folder. Actie prijs 750,=

Actie Folder. Actie prijs 750,= Vier - morgenweg 7 Tel. : 0318-430313 Fax : 0318-431183 6721 MS1 MS Bennekom Website www.meetcentrum.nl E-mail info@meetcentrum.nl Actie Folder Meetcentrum van Dijk BV is de importeur van de volgende 5

Nadere informatie

HYDRAULIEK MOTOREN. De M+S orbitrols worden gebruikt voor machines met een snelheid tot 60km zoals bouwmachines, heftrucks, rooimachines etc.

HYDRAULIEK MOTOREN. De M+S orbitrols worden gebruikt voor machines met een snelheid tot 60km zoals bouwmachines, heftrucks, rooimachines etc. XY Orbitrol De M+S orbitrols worden gebruikt voor machines met een snelheid tot 60km zoals bouwmachines, heftrucks, rooimachines etc. De XY orbitrol heeft inwendig een axiaal verplaatsende zoekklep en

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Flowserve Corporation. Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven

Flowserve Corporation. Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven Flowserve Corporation Innovatie Event Ki< MPi - 7 december 2016 Nieuw, on-line diagnose systeem voor meertraps pompen Jan Verhoeven 1 Innovatie bij Flowserve Flowserve, wereldwijd leverancier van centrifugaal

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren?

Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren? Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren? Waar Vision & Robotics Veldhoven Wanneer Donderdag 12 juni 2014 15:40 16:00 uur Spreker Martin van den Berg Eltrex

Nadere informatie

Datasheet 1/2002 Optigas -gasappendages

Datasheet 1/2002 Optigas -gasappendages atasheet 1/2002 Optigas -gasappendages Toepassingsgebied: In het gasappendageprogramma Optigas van Oventrop zijn appendages opgenomen voor een veilige distributie en aanvoer van gas naar de huisaansluiting

Nadere informatie

FE 24/ Mobiele unit voor continu lassen Lasrook direct afgezogen bij de bron.

FE 24/ Mobiele unit voor continu lassen Lasrook direct afgezogen bij de bron. Mobiele unit voor continu lassen Lasrook direct afgezogen bij de bron. De FE 24/7 1.5 is een mobiele hoogvacuümunit, speciaal ontworpen om lasrook continu af te zuigen. Verbonden aan een lastoorts met

Nadere informatie

INLEIDING. Als meest standaard perslucht (werkplaats) slang wordt van oudsher veelal PVC slang gebruikt.

INLEIDING. Als meest standaard perslucht (werkplaats) slang wordt van oudsher veelal PVC slang gebruikt. INLEIDING Perslucht-slanghaspels zijn er in vele uitvoeringen. Wij voeren een standaard pakket waarbij de prijs en kwaliteit in een goede verhouding staan. Wij voeren de merken Airworks, Faicom, Mavel,

Nadere informatie

tie n n e e g u q rin re F stu

tie n n e e g u q rin re F stu Frequentie sturingen Besturingskast DGbox De nieuwe standaard, besturingskast met ingebouwde frequentiesturingen Frequentiebesturing Thermische beveiliging en hoofdschakelaar Connector fix speed met beveiliging

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

NIEUW EENVOUDIG. E-Line LED

NIEUW EENVOUDIG. E-Line LED NIEUW Licht EENVOUDIG EFFICIËNT HOEHOOGISUW BESPARINGSPOTENTIEEL? PUREEFFICIENTIE VOORNIEUWBOUW ENRENOVATIE Efficiënt licht voor productiehallen. Om energie te kunnen besparen is veelal een renovatie van

Nadere informatie

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER

Reiniging - Water CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER CONDOR PNEUMATISCHE NEVELSPUIT 30 LITER 632090 Mobiele nevelspuit tank met een inhoud van 30 liter voorzien van peilglas, vultrechter, spiraalslang met spuitlans lengte 620 mm. De tank is voorzien van

Nadere informatie

Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik. Aluminium HR-ketels. Logano plus GB312.

Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik. Aluminium HR-ketels. Logano plus GB312. Robuust, compact en servicevriendelijk. Zeer laag elektriciteitsverbruik Aluminium HR-ketels Logano plus GB312 Logano plus GB402 De nieuwe norm in aluminium HR-ketels: Logano plus GB312 en Logano plus

Nadere informatie

De juiste partner voor uw bouw waterleiding

De juiste partner voor uw bouw waterleiding Voskamp Bouw en industrie Tyleen, geïsoleerde standpijpen en waterputten De juiste partner voor uw bouw waterleiding Reeds vele jaren levert de Voskamp Groep aan grote en kleine projecten in de infra en

Nadere informatie

Trommelmotoren. Lineairtechniek. Motion Control. Aandrijftechniek. Magneet- & Elektrotechniek. Pneumatiek & Ventieltechniek

Trommelmotoren. Lineairtechniek. Motion Control. Aandrijftechniek. Magneet- & Elektrotechniek. Pneumatiek & Ventieltechniek Trommelmotoren Compact, ruimte besparend en verkrijgbaar in vele uitvoeringen Aandrijftechniek Lineairtechniek Motion Control Magneet- & Elektrotechniek Pneumatiek & Ventieltechniek AXIS & Stuifmeel BV

Nadere informatie

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR

Rollair. Schroefcompressoren ROLLAIR Rollair Schroefcompressoren ROLLAIR 800 1900 Worthington Creyssensac s erfgoed Creyssensac werd opgericht in Nanterre (nabij Parijs), Frankrijk in 1934 door Elie Creyssensac en werd snel in de auto-industrie

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

Complete set prijzen Elektrisch Varen +.

Complete set prijzen Elektrisch Varen +. Complete set prijzen Elektrisch Varen +. Op het gebied van elektrisch varen is Bellmarine inmiddels een toonaangevend begrip. De jarenlange ervaring, kwaliteit en duurzaamheid staan garant voor puur vaarplezier!

Nadere informatie