A-Z folder Herema State

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "A-Z folder Herema State"

Transcriptie

1 A-Z folder Herema State Activiteiten Binnen Herema State werkt een medewerker speciaal voor ontspanning en recreatie (de coördinator ORV). Zij organiseert gezamelijke en individuele activiteiten. In recreatiezaal De Schouw worden regelmatig activiteiten georganiseerd. Via de kabelkrant en activiteitenkrant wordt u hierover geïnformeerd. Als u in een aanleunwoning woont, kunt u zich abonneren voor recreatie/ontspanning. Met dit abonnement kunt u deelnemen aan de diverse activiteiten in het huis. De coördinator ORV en de receptie kunnen u hierover informeren. Audicien De audicien komt regelmatig naar Herema State. Indien nodig kunt u bij de audicien terecht voor batterijen, onderhoud en controles. Bij de receptie kunt u een afspraak maken. Bank De Rabobank is elke 2 e en 4 e dinsdag van de maand van uur uur aanwezig in Herema State en staat klaar voor uw vragen. De Frieslandbank is elke donderdag van uur uur aanwezig. Informeert u bij de receptie in welke ruimte u ze kunt vinden. Bewegen voor ouderen Bewegen is goed en gezond. Op dinsdagmorgen kunt u van uur uur onder deskundige begeleiding meedoen aan meer bewegen voor ouderen in de ruimte van de fysiotherapeut. Informeer bij de medewerkers van Meriant naar meer activiteiten. Bezoek Herema State hanteert geen vaste bezoektijden. Ook bezoek met hond is welkom, mits de hond is aangelijnd. Biljartclub Iedere maandagmiddag is er competitie biljarten voor bewoners én buurtbewoners. Hiervoor wordt een kleine bijdrage gevraagd. Alle overige dagen kunt u vrij gebruik maken van het biljart. Bloemen- en moestuin Houdt u van tuinieren? Dan kunt u uw hart ophalen in de moes- en pluktuin van Herema State. Hierin worden verschillende gewassen verbouwd en er staan diverse fruitbomen. U kunt uw belangstelling of uw ideeën aan de coördinator ORV laten weten. Boeken Houd u van lezen? Eén keer per week gaat een vrijwilliger met een boekenkar langs uw appartement. Hierop staan boeken met uiteenlopende titels, die u kunt lenen, ook in grootlettervorm.

2 Brandpreventie en veiligheid In alle ruimtes en kamers van locatie Herema State zijn brandmelders geïnstalleerd. Bij rookontwikkeling gaat er meteen een signaal naar de brandweer. De medewerkers zijn bekend met de brand- en ontruiminstructie van Meriant. Op de locatie zijn de nooduitgangen gemarkeerd met pijlen en groene bordjes. Chipknip In de entreehal vlakbij de receptie bevindt zich een oplaadpunt voor de chipknip. U kunt met de chipknip betalen in het restaurant en in de winkel. Het opladen kan alleen wanneer de receptionist aanwezig is. Op de Marktweg vindt u het dichtstbijzijnde pinautomaat van de Rabobank. Cliëntenraad De centrale cliëntenraad behartigt de belangen van de cliënten van Meriant. De raad bestaat uit cliënten, vertegenwoordigers en familieleden. De cliëntenraad overlegt regelmatig met de regiomanager. De locaties van Meriant hebben daarnaast ook een eigen lokale cliëntenraad. Via het secretariaat van uw locatie kunt u contact opnemen met de cliëntenraad. U kunt de raad ook mailen op cliëntenraad.heremastate@meriant.nl Dieet U kunt uw dieet of andere wensen op het gebied van eten en drinken bespreken met de voedingsassistente van uw afdeling. Duofiets Behoefte aan frisse lucht en beweging? Herema State heeft een duofiets voor algemeen gebruik. Bij de receptie kunt u de fiets reserveren en de fiestssleutel halen. Electriciteit en waterverbruik geldt alleen voor de aanleunwoningen In elke aanleunwoning zit een meterkast met een meter voor elektriciteit en waterverbruik. Dit wordt apart bij u in rekening gebracht. Het gebruik van gas (verwarming) betaalt u via de servicekosten. Geloofs- en levensvragen Voor uw geloofs- en levensvragen kunt u vanzelfsprekend contact houden met uw eigen predikant, gemeente of parochie. Fietsenstalling Als u een fiets heeft, kunt u die stallen in het fietsenhok. De sleutel kunt u bij de receptie halen. Herdenking Jaarlijks organiseert Herema State een herdenkingsdienst. De dienst heeft geen kerkelijk karakter. Het is bedoeld voor familie, vrienden, medewerkers en bewoners (hoofdgebouw en aanleunwoningen) om stil te staan bij het overlijden van een dierbare. U wordt hier tijdig over bericht. Het is mogelijk om een bijdrage te leveren.

3 Huisdieren Als u in het zorgcentrum komt wonen en u heeft een huisdier, dan overlegt de teamleider met u of u het dier kunt meenemen. Het is niet toegestaan om uw huisdier mee te nemen in openbare ruimtes van Herema State. Buiten uw appartement dienen honden altijd aangelijnd te zijn. Huisvuil U kunt uw huisvuil gescheiden en in gesloten zakken deponeren in de aanwezige containers. Voor de afvoer van grof vuil dient u zelf te zorgen. Oud papier, glaswerk en batterijen worden apart verzameld. Hulp oproepsysteem Alle woningen in het hoofdgebouw en de aanleunwoningen zijn aangesloten op een hulpoproepsysteem van het zorgcentrum. U kunt ook een halsalarm aanvragen bij de receptie. Bewoners van de aanleunwoningen betalen hier een vergoeding voor. Informatievoorziening Op elke afdeling hangt een informatiebord waar belangrijke mededelingen opgehangen worden. Naast de mededelingen treft u hier ook het weekprogramma aan. Hierin leest u welke activiteiten er plaatsvinden. Daarnaast heeft Herema State een eigen huisblad, de Herema Post. Deze komt tien keer per jaar uit. Hierin is ruimte voor ingezonden stukken. Mededelingen zijn ook te volgen via de kabelkrant. Inrichting appartement De inrichting van uw appartement verzorgt u zelf. Vanuit de vereiste ARBO- oogpunten kunt u met de Eerst Verantwoordelijk Verzorgende overleggen wat goede keuzes zijn. U heeft zelf de regie over de inrichting van uw appartement. De woning wordt verhuurd door Accolade. Accolade verzorgt het onderhoud aan uw woning. Wilt u wijzigingen aanbrengen die niet in de oude staat te herstellen zijn, dan moet u dit eerst overleggen met de technische dienst van Accolade. Voor overige vragen over uw woning en voor informatie over de diverse diensten van Accolade kunt u bellen met telefoon Internetkamer Herema State heeft aparte computerruimte. Iedere donderdagmiddag kunt u hier van uur uur terecht om te internetten of voor het versturen van s. Als u wenst kunnen de vrijwilligers u hierbij ondersteunen. Kaarsen branden In verband met de brandveiligheid is het bij Herema State niet toegestaan om kaarsen te branden.

4 Kapsalon Bij de dameskapper kunt u op afspraak terecht. Via de receptie kunt u een afspraak maken. De herenkapper is om de week op zaterdagochtend aanwezig. U kunt er binnenlopen zonder afspraak. Natuurlijk kunt u ook uw eigen huiskapper laten komen. De kapperskosten zijn voor eigen rekening. Kerkdiensten Een per twee weken vindt er op vrijdagmiddag om uur een weeksluiting plaats. Op zondag is de kerdienst te beluisteren via de kabel op uw eigen appartement. Klachtenregeling Ondanks dat Meriant Heerenveen haar uiterste best doet om goede zorg te verlenen kan het gebeuren dat u niet tevreden bent en een klacht heeft. Bespreek uw klacht eerst met de betrokkene(n). Als u er niet uitkomt kunt u gebruik maken van de klachtenregeling van Meriant. De folder zit in de cliëntinformatiemap. Kledingverkoop Twee keer per jaar vindt er een verkoop van nieuwe kleding plaats in de centrale hal. Logeerruimte Voor logees heeft Herema State een logeerkamer. Uw familie of vrienden kunnen hier gebruik van maken. Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie. Maaltijden De warme maaltijden worden bereid en bezorgd door een maaltijdservice. U kunt kiezen uit verschillende menu s. De maaltijden worden tussen de middag op uw kamer bezorgd, maar u kunt er ook voor kiezen om de maaltijd in het restaurant te gebruiken (tussen uur en uur). De broodmaaltijd kunt u afstemmen met de medewerker voeding op uw afdeling. Als u in een aanleunwoning woont, gaan we ervan uit dat u zelf voor de maaltijden zorgt. U kunt tegen betaling natuurlijk ook eten in het restaurant. Opticien Een aantal keren per jaar komt de brilboetiek naar Herema State. De brilboetiek is voorzien van oogmeetapparatuur en een collectie brilmonturen. Aankondiging van de brilboetiek vindt plaats in het weekprogramma en op de prikborden. Parkeren Hebt u vanwege uw mobiliteit een gereserveerde parkeerplaats nodig? Dan heeft u hier een vergunning van de gemeente voor nodig. De receptie kan u verder helpen.

5 Pedicure Iedere maandag is een gediplomeerde pedicure aanwezig in Herema State. Bij de receptie kunt u een afspraak maken. De kosten zijn voor eigen rekening tenzij er een medische noodzaak is. Natuurlijk kunt u ook uw eigen pedicure laten komen. Post De post wordt dagelijks bij u bezorgd. Post die u wilt verzenden, kunt u in de rode postbus bij de receptie doen. Privacy De medewerkers van Meriant hebben de plicht tot geheimhouding van alle informatie over u waarvan zij weten of redelijkerwijs kunnen vermoeden dat zij tot geheimhouding daarvan zijn gehouden. Radio en tv Elke kamer heeft een aansluiting voor radio en televisie. U kunt uw eigen radio of televisie meenemen en zonder bijkomende kosten gebruik maken van deze aansluiting. In de verschillende huiskamers in Herema State staan ook een radio en televisie. Receptie Bij de receptie kunt u strippenkaarten, ansichtkaarten en postzegels kopen. De receptionistes kunnen u verder de weg wijzen en uw vragen over algemene zaken beantwoorden. De receptie is zes dagen per week geopend van uur uur. In de avonduren is er beveiliging aanwezig. Reparaties De technische dienst kan u helpen met storingen en reparaties van spullen die van Herema State zijn. U kunt hiervoor een melding doorgeven aan de eerst Verantwoordelijk Verzorgende of de receptie. Voor de reparatie van uw eigen spullen bent u zelf verantwoordelijk. Voor technische gebreken kunt u contact opnemen met Accolade, telefoon Restaurant Het restaurant de Kombuis is geopend op maandag t/m zaterdag van uur uur en op zondag van uur uur. Roken Alleen buiten en in uw eigen appartement mag u roken. Het is niet toegestaan om in openbare ruimten van Herema State te roken.

6 Rolstoelen/scooters De gangen moeten goed toegankelijk zijn voor hulpverleners, daarom mogen er in de gangen geen hulpmiddelen geplaatst worden. Er is op afdeling 2 een aparte ruimte voor gereserveerd. Rolstoelbus Voor vervoer van en naar Herema State, kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van onze rolstoelbus. Voor reserveringen en meer informatie kunt u terecht bij de receptie van locatie Anna Schotanus, telefoon Schoonmaak In het hoofdgebouw wordt uw appartement een keer per week schoongemaakt door een medewerker van Meriant. Voor het schoonmaken van uw persoonlijke spullen, zoals schilderijtjes, porselijn e.d. bent u zelf verantwoordelijk. Specialisten Op locatie Herema State zijn de volgende specialisten aanwezig voor advies en behandeling: bewegingsagoog, diëtist, ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist, maatschappelijk werker en psycholoog. SRV-wagen Voor boodschappen kunt u ook terecht bij de SRV-wagen. Op dinsdag- en zaterdagmorgen van uur uur staat deze voor de hoofdingang van Herema State. Telefoon Meriant kan zorgen voor een telefoonaansluiting op uw appartement. Een abonnement kunt u zelf regelen bij een telefoniebedrijf. Verjaardagen vieren Als u wilt kunt u voor uw verjaardag kosteloos De Salon reserveren via de receptie. Deze huiskamer is geschikt voor groepen tot 25 personen. Voor grotere groepen kunt u recreatiezaal De Schouw huren. De medewerkers van het restaurant kunnen de catering voor u verzorgen. Vrijwilligers Bij Meriant helpen veel vrijwilligers. Dankzij hun inzet kunnen we u meer activiteiten en service bieden. Vrijwilligers verlenen op allerlei gebieden ondersteuning op de locaties, bijvoorbeeld bij ontspanningsactiviteiten, koffie schenken, maaltijdvervoer en begeleiding bij uitstapjes. Wassen en herstellen van kleding Elke dag wordt vuile was opgehaald. De schone was wordt twee keer per week door de medewerkers van de linnenkamer op uw appartement gebracht. Hiervoor wordt maandelijks een vast bedrag in rekening gebracht (voor alle bewoners hoofdgebouw en aanleunwoningen). Ook chemische reiniging kan door de linnenkamer van Herema State

7 verzorgd worden. Deze kosten worden apart bij u in rekening gebracht. Om kleding niet zoek te laten raken adviseert Herema State om kleding te merken. Hiervoor betaald u eenmalig een vast bedrag. Voor de aanleuningwoningen geldt het volgende: Voor de bewoners van de aanleunwoningen die ook gebruik willen maken van deze faciliteit, wordt het bedrag per persoon en per maand afgerekend. Winkel In de huiswinkel kunt u terecht voor koffie en thee, koekjes, zuivelproducten en bad-, douche- en cosmetica-artikelen. Brood en banket kunt u bestellen bij de medewerkers van het restaurant. De volgende dag kunt u uw bestelling ophalen bij de winkel. De winkel is op maandag t/m zaterdag geopend van uur uur en van uur uur. Zangkoor Herema State heeft een eigen zangkoor waarvan u lid kunt worden. Hiervoor betaald u contributie. Eenmaal per week wordt er geoefend onder leiding van een vaste dirigent. Bij diverse activiteiten verzorgt het koor de muzikale omlijsting. Zorgdiensten geldt alleen voor de aanleunwoningen De teamleider van afdeling het Skûtsje kan u informeren over zorg in de aanleunwoningen. Bijvoorbeeld over huishoudelijke diensten, verzorging of verpleging. Voor vragen kunt u ook altijd terecht bij de receptie.

A-Z folder Coornhert State

A-Z folder Coornhert State A-Z folder Coornhert State Activiteiten Coornhert State biedt verschillende activiteiten aan zoals: algemene activiteiten (bijv. bustocht, rommelmarkt), structurele activiteiten (sjoelen, muziek luisteren),

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen.

Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. Deel 2 Specifieke informatie over De Wanne Woon- en Zorgcentrum De Wanne staat in de dorpskern van Nieuw-Buinen, dichtbij allerlei voorzieningen. De zorginstelling heeft 44 zorgappartementen en verhuurt

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Verzorgingshuis Zonnewiede

Verzorgingshuis Zonnewiede Verzorgingshuis Zonnewiede Inhoud 1. Wonen in Zonnewiede 3 1.1 Eigen sfeer 3 1.2 Vragen 3 2. Hoe komt u in aanmerking? 4 2.1 Eigen bijdrage 4 2.2 Wachtlijst 4 3. Zorg en begeleiding 5 3.1 Eerstelijns (zorg)diensten

Nadere informatie

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE

Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE Uw eigen plek in Florastate FLORASTATE VANUIT MIJN WOONKAMER MAAK IK ELKE WEEK EEN RADIO PROGRAMMA VAN EEN UUR, SAMEN MET MIJN ZOON. In Florastate staan zelfstandigheid, privacy en eigen regie voorop.

Nadere informatie

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst

ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst ABC- folder Zelfstandig Wonen De Gelderhorst Versie januari 2013 Bewonerscommissie De Gelderhorst beschikt op basis van de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ) over een eigen bewonerscommissie.

Nadere informatie

Algemene informatie. Heeft u vragen, wij beantwoorden ze graag! Irma de Jong Locatiemanager

Algemene informatie. Heeft u vragen, wij beantwoorden ze graag! Irma de Jong Locatiemanager Algemene informatie Welkom Hartelijk welkom in Het Uiterjoon. Wij hopen dat u bij ons een goede tijd hebt en dat u en uw familie zich snel bij ons thuis voelen. Heeft u vragen, wij beantwoorden ze graag!

Nadere informatie

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving

Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Begeleiding op maat in uw eigen omgeving Verzorgingshuis De Bettekamp in Varsseveld Informatie voor cliënten en familie De zorg waar u zich het beste bij voelt Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus

Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Deel 2 Specifieke informatie over St. Franciscus Woon- en Zorgcentrum St. Franciscus in Coevorden bestaat al sinds 1958 en is het oudste katholieke woon- en zorgcentrum in Drenthe. In 2006 is het oude

Nadere informatie

Dienstverlening voor senioren

Dienstverlening voor senioren Meer weten? Neem dan contact op met onze medewerkers van de afdeling Zorgbemiddeling. Deze medewerkers van Meriant staan voor u klaar om u alles te vertellen over onze mogelijkheden. Uiteraard behoort

Nadere informatie

Alle goede zorg die u zich kunt wensen

Alle goede zorg die u zich kunt wensen Alle goede zorg die u zich kunt wensen Zorgcentrum Debbeshoek in Ulft Informatie voor cliënten en familie Aangenaam wonen in een vertrouwde omgeving Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde. De één

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Woonzorgcentrum en Verpleeghuis Gertrudis Marktstraat 12, 7041 AJ s-heerenberg T (0314) 66 36 41 E info-gertrudis@azora.nl I www.azora.nl Goede zorg in een gezellig huis Azora. Zo zorgen we voor elkaar

Nadere informatie

Daar hebt u recht op in een NOVO woonlocatie

Daar hebt u recht op in een NOVO woonlocatie NOVO Postbus 9473 9703 LR Groningen Telefoon: 050 542 19 99 E-mail: info@novo.nl Internet: www.novo.nl Daar hebt u recht op in een NOVO woonlocatie Waar zorgt NOVO voor? Wat betaalt u zelf? Daar hebt u

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout.

Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Woon- en Zorgcentrum De Schans staat in de wijk Emmerhout te Emmen, op loopafstand van het winkelcentrum Emmerhout. Wonen Bij het woon- en zorgcentrum worden

Nadere informatie

Goede zorg in een gezellig huis

Goede zorg in een gezellig huis Goede zorg in een gezellig huis Zorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in Ulft Informatie voor cliënten en familie Precies de zorg die u nodig heeft Gertrudis Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk

Cardia Landscheiding. Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Cardia Landscheiding Comfort en veiligheid voor senioren, ook in de wijk Woonzorgcentrum Cardia Landscheiding is verbouwd. Er zijn nieuwe voorzieningen gekomen om bewoners en mensen in de wijk nog beter

Nadere informatie

Opknappen van een appartement of kamer De stichting zorgt ervoor dat uw appartement of kamer er netjes uitziet, zodat u er kunt wonen.

Opknappen van een appartement of kamer De stichting zorgt ervoor dat uw appartement of kamer er netjes uitziet, zodat u er kunt wonen. Daar heeft u recht op als u verblijft bij Stichting Elisabeth Waar zorgt Stichting Elisabeth voor en wat betaalt u zelf? Voor wie is deze informatie bedoeld? Deze brochure is bedoeld voor tijdelijke of

Nadere informatie

Stichting Waardeburgh

Stichting Waardeburgh CLIËNTINFORMATIE Informatie over de locaties van Stichting Waardeburgh Verpleeghuis zorg Verzorgingshuis zorg Kortdurend verblijf Versie: 1 december 2015 - 2 WELKOM BIJ STICHTING WAARDEBURGH De verhuizing

Nadere informatie

Deel 2 De Voorde. Adresgegevens

Deel 2 De Voorde. Adresgegevens Deel 2 De Voorde Woon- en Zorgcentrum De Voorde ligt op steenworp afstand van het centrum van Coevorden. Het dagelijkse leven in De Voorde laat zich typeren door een gezellige bedrijvigheid in een warme

Nadere informatie

De Pol. Woonzorgcentrum

De Pol. Woonzorgcentrum Woonzorgcentrum De Pol In het nieuwe en eigentijdse woonzorgcentrum De Pol staat comfortabel wonen voorop! Met mogelijkheden om anderen te ontmoeten of om de rust te zoeken. Alleen of met uw naaste, familie

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS RUMAH KITA DE SPECIALIST VOOR KWETSBARE OUDEREN Welkom bij Rumah Kita het huis voor Indische en Molukse ouderen in Wageningen Wonen In Rumah Kita woont u op een vertrouwde plek,

Nadere informatie

Bennema State: geniet van rust en natuur

Bennema State: geniet van rust en natuur Bennema State: geniet van rust en natuur BENNEMA STATE IK LUISTER MIJN FAVORIETE MUZIEK VIA MIJN LAPTOP OF TABLET. Een prachtige landelijke omgeving, met weidse natuur en een gezellige dierenweide. Een

Nadere informatie

ABC kamerinformatie Machtella veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen

ABC kamerinformatie Machtella veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen ABC kamerinformatie Machtella veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen Activiteiten Bereikbaarheid Boodschappen Brandveiligheid Creativiteit Bezoek Dieetwensen Druppel

Nadere informatie

HUISREGLEMENT. van ZORGGROEP TELLENS

HUISREGLEMENT. van ZORGGROEP TELLENS HUISREGLEMENT van ZORGGROEP TELLENS INHOUD ALGEMEEN... 3 INFORMATIE... 3 WONEN... 3 HET APPARTEMENT... 3 SIGNAAL VOOR TELEVISIE EN RADIO... 4 TELEFOON... 4 OPLADEN ELEKTRISCHE HULPMIDDELEN... 4 HUISDIEREN...

Nadere informatie

ABC locatie de Breukelderhof veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen

ABC locatie de Breukelderhof veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen ABC locatie de Breukelderhof veilig en verzorgd wonen voor mensen met chronisch lichamelijke beperkingen Activiteiten Bereikbaarheid Bezoek Brandveiligheid Creativiteit Dieetwensen Drogisterijartikelen

Nadere informatie

Visie op wonen en zorgen voor bewoners met dementie

Visie op wonen en zorgen voor bewoners met dementie Lamoraal V1_2011 Visie op wonen en zorgen voor bewoners met dementie 'Zorg en wonen voor psychogeriatrische bewoners benadert zoveel mogelijk het dagelijkse leven in een normale thuissituatie. De bewoner

Nadere informatie

U heeft gekozen voor de revalidatie van Meriant, dè geriatrische revalidatiezorg in en om Heerenveen en Wolvega. Wij heten u van harte welkom!

U heeft gekozen voor de revalidatie van Meriant, dè geriatrische revalidatiezorg in en om Heerenveen en Wolvega. Wij heten u van harte welkom! Welkom bij Meriant Dienstverlening voor geriatrische revalidatiezorg U heeft gekozen voor de revalidatie van Meriant, dè geriatrische revalidatiezorg in en om Heerenveen en Wolvega. Wij heten u van harte

Nadere informatie

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg

Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Dichtbij huis verzekerd van goede zorg Zorgcentrum Maria Magdalena Postel in Gendringen Informatie voor cliënten en familie Zorg tussen de mensen die u kent Ouder worden is niet voor iedereen hetzelfde.

Nadere informatie

Kennismaking met Woonzorgcentrum

Kennismaking met Woonzorgcentrum Kennismaking met Woonzorgcentrum Vreeswijk Vreeswijk, dicht bij u in de buurt In Nieuwegein kunt u de zorg krijgen die bij u past. Dit kan bij u thuis of op uw eigen appartement in het woonzorgcentrum

Nadere informatie

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen

Beth San. Wonen Welzijn Zorg en behandeling. Dagcentrum. Woonzorgcentrum. Groepswonen. Uitleenbalie hulpmiddelen Beth San Dagcentrum Woonzorgcentrum Groepswonen Uitleenbalie hulpmiddelen Wonen Welzijn Zorg en behandeling Welkom in Beth San Op loopafstand van het centrum van Aalten, vlakbij het station, ligt Beth

Nadere informatie

Cardiologie/neurologie AFDELINGSINFORMATIE P1

Cardiologie/neurologie AFDELINGSINFORMATIE P1 Cardiologie/neurologie AFDELINGSINFORMATIE P1 AFDELING P1 U bent of wordt opgenomen op de afdeling P1. In deze folder leest u meer over onze afdeling, hoe wij werken en hoe een dag ongeveer verloopt. De

Nadere informatie

De Volle Aandacht. Welkom

De Volle Aandacht. Welkom De Volle Aandacht Welkom Van harte welkom in De Volle Aandacht. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen september 2017 - september 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen optreden in het

Nadere informatie

WAT BETAALT U ALS KLANT EN WAT BETAALT SPRANK IN 2015?

WAT BETAALT U ALS KLANT EN WAT BETAALT SPRANK IN 2015? WAT BETAALT U ALS KLANT EN WAT BETAALT SPRANK IN 2015? Wonen op basis van WLZ, financieringsvorm: Zorg in Natura. Overzicht welke u zelf betaalt, wat betaalt, en wat biedt aan etra service. Appartement

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte

INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte INHOUDSOPGAVE Inleiding pag. 2 Activiteiten 3 Alarmering, alarmopvolging en domotica 3 Dagvoorziening 6 Gangen 6 Kapel 7 Kapsalon 7 Ontmoetingsruimte De Reuselhof 7 Postboxen 8 Informatieblad Op Dreef

Nadere informatie

Almenum Verzorgd wonen

Almenum Verzorgd wonen Woonzorgcentrum Almenum Verzorgd wonen Verzorgd wonen in Almenum Fraai gelegen aan het Van Harinxmakanaal in historisch Harlingen ligt Woonzorgcentrum Almenum. Almenum heeft 162 comfortabele seniorenwoningen.

Nadere informatie

Wonen. bij De Stouwe. De Stouwe, informatiemap 2, augustus 2014 1

Wonen. bij De Stouwe. De Stouwe, informatiemap 2, augustus 2014 1 Wonen bij De Stouwe De Stouwe, informatiemap 2, augustus 2014 1 Informatie over wonen bij De Stouwe Welkom bij De Stouwe! 1. Inleiding... 3 2. Wonen bij De Stouwe... 3 Persoonlijke eigendommen... 3 Ontspanning

Nadere informatie

Welkom. 15/11/2017 blz 1

Welkom. 15/11/2017 blz 1 Welkom Van harte welkom in Rekerhof. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met praktische informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Nadere informatie

folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum

folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 1 Wonen in het woonservicecentrum folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 2 folder inhuizing_opmaak 1 07-04-10 14:36 Pagina 3 Inhoudsopgave Even

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

Intensieve verpleging

Intensieve verpleging Intensieve verpleging Verpleging en verzorging op elk moment van de dag. Op afdeling de Frasselt van Kalorama wordt intensieve langdurige zorg geboden. Hier wonen mensen die ondersteuning nodig hebben

Nadere informatie

Woon- en Zorgcentrum Oldersheem ligt nabij het winkelcentrum in Nieuw-Amsterdam en dat maakt de plek zeer levendig.

Woon- en Zorgcentrum Oldersheem ligt nabij het winkelcentrum in Nieuw-Amsterdam en dat maakt de plek zeer levendig. DEEL 2 Specifieke informatie over Oldersheem Woon- en Zorgcentrum Oldersheem ligt nabij het winkelcentrum in Nieuw-Amsterdam en dat maakt de plek zeer levendig. Wonen De zorginstelling heeft 57 zorgappartementen

Nadere informatie

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning)

Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Wonen in ActiVite Hof van Alkemade (groepswoning) Inhoudsopgave Even voorstellen...4 Indicatie en zorgzwaartepakket...5 Verhuizing naar woonservicecentrum...5 Wonen...5 Inrichting...5 Privacy...6 Toegang

Nadere informatie

Deel 2 Specifieke informatie over De Schans. Welkom

Deel 2 Specifieke informatie over De Schans. Welkom Deel 2 Specifieke informatie over De Schans Welkom Na een korte of lange periode op de wachtlijst te hebben gestaan, is het moment gekomen dat u een appartement in Woon- en Zorgcentrum De Schans toegewezen

Nadere informatie

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT

Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Activiteiten Zorglocatie Vita 2018 Intramuraal & VPT Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie

Met deze brochure willen wij u informeren over een aantal praktische zaken die gelden gedurende uw verblijf.

Met deze brochure willen wij u informeren over een aantal praktische zaken die gelden gedurende uw verblijf. Welkom Hospice Almere is een bijna-thuis-huis en biedt met betrokken vrijwilligers en deskundige zorgverleners 24 uur per dag persoonlijke aandacht aan bewoners en naasten in de laatste periode van het

Nadere informatie

Assenrade. U bent van harte welkom

Assenrade. U bent van harte welkom Assenrade U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Assenrade 3 Assenrade en ligging 4 Wonen in Assenrade 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Zorggroep Apeldoorn en omstreken Welkom

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is!

Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg. Waar hulp dichtbij is! Woonzorgcentrum Nieuw Clarenberg Waar hulp dichtbij is! Inhoud 1. Wonen in Nieuw Clarenberg 3 Eigen sfeer 3 Vormen van wonen 3 2. Welzijn en voorzieningen 5 Eten en drinken 5 Diensten 5 Ontspanning en

Nadere informatie

Welkom in Drieën-Huysen!

Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen Welkom in Drieën-Huysen! Drieën-Huysen is een middelgroot verpleeg- en verzorgingshuis in Vlaardingen. Ruim 140 appartementen worden langdurig bewoond door alleenstaande ouderen en echtparen.

Nadere informatie

Zorg/seniorenwoningen De Havezate. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans

Zorg/seniorenwoningen De Havezate. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Zorg/seniorenwoningen De Havezate Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Inhoud Voorwoord 3 1. Wat is een zorg/seniorenwoning? 4 2. De verhuizing 5 3. Administratieve zaken 6 3.1 Verzekeringen 3.2 Aansprakelijkheid

Nadere informatie

Driezorgwoningen Arcadia. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans

Driezorgwoningen Arcadia. Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Driezorgwoningen Arcadia Wonen, Zorg en Welzijn in Balans Inhoud Voorwoord 3 1. Wat is een driezorgwoning? 4 2. De verhuizing 5 3. Administratieve zaken 6 3.1 Verzekeringen 3.2 Aansprakelijkheid 3.3 Huur

Nadere informatie

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum

Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen. St. Jozef. Woonzorgcentrum Wonen met zorg midden in het centrum van Wijchen St. Jozef Woonzorgcentrum Het is fijn dat mijn kinderen en kleinkinderen in de buurt wonen. Meneer van de Vondervoort woont zijn hele leven al in Wijchen.

Nadere informatie

Kabel Aansluiting op de kabel (tv, internet) is voor eigen rekening. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met de provider van uw voorkeur.

Kabel Aansluiting op de kabel (tv, internet) is voor eigen rekening. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met de provider van uw voorkeur. Van harte welkom in Buiten Zorg. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij een van onze medewerkers. Wij

Nadere informatie

Hulp bij de keuze van een verpleeghuis of andere woonvorm

Hulp bij de keuze van een verpleeghuis of andere woonvorm Checklist oriëntatie woonvormen INFORMATIEBLAD behorend bij Van thuis naar verpleeghuis; ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Handreiking voor zorgverleners (Groenewoud & de Lange

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2

Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 Jo-Anna V1_2011 Inhoudsopgave 1 WELKOM OP AFDELING JO-ANNA... 2 2 WAT IS AFDELING JO-ANNA... 2 3 DOELSTELLING VAN AFDELING JO-ANNA... 2 4 WOON EN ZORGAANBOD KLEINSCHALIG WONEN GERONTOPSYCHIATRIE... 2 5

Nadere informatie

Afdeling 11 MCH Antoniushove

Afdeling 11 MCH Antoniushove Afdeling 11 MCH Antoniushove Interne geneeskunde Longgeneeskunde Informatie voor patiënten F1013-1580 juni 2012 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester Banninglaan

Nadere informatie

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga

Geschiedenis van het woonzorgcentrum. Wonen bij Thebe Haga Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Haga staat in de wijk Princenhage sinds 1975. Wie in deze Bredase wijk is opgegroeid of heeft gewoond, wil meestal graag in deze buurt blij ven. Bij Thebe Haga

Nadere informatie

DEEL 2 Specifieke informatie over de tijdelijke huisvesting van Borgerhof

DEEL 2 Specifieke informatie over de tijdelijke huisvesting van Borgerhof DEEL 2 Specifieke informatie over de tijdelijke huisvesting van Borgerhof Er wordt een geheel nieuwe woonzorglocatie in Borger gebouwd. Voor (aanstaande) bewoners van Borgerhof is er een mooie ruime tijdelijke

Nadere informatie

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners

Prijslijst Dienstverlening voor Wijkbewoners Prijslijst 2019 Dienstverlening voor Wijkbewoners We leveren de volgende dienstverlening voor wijkbewoners: Eten en drinken U bent dagelijks van harte welkom bij onze restaurants voor een kop koffie, een

Nadere informatie

Klinische Geriatrie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee!

Klinische Geriatrie. Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Klinische Geriatrie Klinische geriatrie is een medisch specialisme dat zich richt op de oudere mens. In deze brochure leest u meer over de lichamelijke, psychische en sociale problemen die in deze leeftijdsgroep

Nadere informatie

Welkom. 18/2/2015 blz 1

Welkom. 18/2/2015 blz 1 Welkom Van harte welkom in Rekerhof. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met praktische informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Nadere informatie

Woonruimte huren bij Berghorst

Woonruimte huren bij Berghorst Zelfstandig wonen met alle gemakken Voorzieningen en mogelijkheden Abonnementen voor huurders Welzijnsactiviteiten Vanaf 1 januari 2015 biedt Atlant appartementen voor particuliere verhuur aan op Woonzorgcentrum

Nadere informatie

Welkom op verpleegafdeling F

Welkom op verpleegafdeling F Welkom op verpleegafdeling F Welkom U bent opgenomen in het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Zwijndrecht. In de folder vertellen we graag hoe de gang van zaken is op verpleegafdeling F en met welke

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Coornhert State. Dienstverlening voor senioren

Coornhert State. Dienstverlening voor senioren Coornhert State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en

Nadere informatie

Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ)

Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Wie betaalt wat ; informatie van Syndion voor clienten met indicatie verblijf (financiering uit WLZ) Voorwoord Syndion is er voor mensen met een handicap. Als jij ondersteuning nodig hebt, kun je bij Syndion

Nadere informatie

Wegwijs op etage C, kamer 32 t/m 47 Orthopedie

Wegwijs op etage C, kamer 32 t/m 47 Orthopedie Wegwijs op etage C, kamer 32 t/m 47 Orthopedie Inhoudsopgave klik op het onderwerp om verder te lezen. Welkom 1 Wie komt u tegen op de afdeling? 1 Afdelingsregels 1 Maaltijden in het St. Elisabeth Ziekenhuis

Nadere informatie

Weber. U bent van harte welkom

Weber. U bent van harte welkom Weber U bent van harte welkom Inhoud Welkom in Weber 3 Weber en ligging 4 Wegwijs in Weber 5 Faciliteiten 7 Adres- en contactgegevens 10 Tot slot 11 2 Welkom in Weber U bent van harte welkom in verpleegunit

Nadere informatie

Heidehiem is een woon- en zorgcentrum dat even buiten het centrum van Emmen ligt in een bosrijke omgeving in de wijk Emmermeer.

Heidehiem is een woon- en zorgcentrum dat even buiten het centrum van Emmen ligt in een bosrijke omgeving in de wijk Emmermeer. DEEL 2 Specifieke informatie over Heidehiem Heidehiem is een woon- en zorgcentrum dat even buiten het centrum van Emmen ligt in een bosrijke omgeving in de wijk Emmermeer. Begin 2012 is een nieuwe gebouwd

Nadere informatie

koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug

koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug 32 koop appartementen Hospitality - Comfort - Service De servicekosten, u krijgt er veel voor terug www.nij-nijlanstate.nl SERVICE EN VEILIGHEID Servicekosten voor appartementen in Nij Nijlânstate liggen

Nadere informatie

Opstel Verzorging 't Gasthuis (zorgcentrum)

Opstel Verzorging 't Gasthuis (zorgcentrum) Opstel Verzorging 't Gasthuis (zorgcentrum) Opstel door een scholier 1181 woorden 29 mei 2006 7,3 6 keer beoordeeld Vak Verzorging Algemeen 't Gasthuis is een centrum voor zorg en reactivering van algemene

Nadere informatie

Paramedische dienst. algemene informatie locatie zuid

Paramedische dienst. algemene informatie locatie zuid Paramedische dienst algemene informatie locatie zuid Algemene informatie paramedische dienst locatie zuid Wij heten u van harte welkom op onze paramedische afdeling en vinden het prettig om u nader te

Nadere informatie

Welkom. 15/11/2017 blz 1

Welkom. 15/11/2017 blz 1 Welkom Van harte welkom in Meander. Wij hopen dat u zich hier snel thuis voelt. Deze brochure met handige informatie helpt u daarbij. Heeft u vragen? U kunt altijd terecht bij een van onze medewerkers.

Nadere informatie

Heidehiem is een woon- en zorgcentrum dat even buiten het centrum van Emmen ligt in een bosrijke omgeving in de wijk Emmermeer.

Heidehiem is een woon- en zorgcentrum dat even buiten het centrum van Emmen ligt in een bosrijke omgeving in de wijk Emmermeer. DEEL 2 Specifieke informatie over Heidehiem Heidehiem is een woon- en zorgcentrum dat even buiten het centrum van Emmen ligt in een bosrijke omgeving in de wijk Emmermeer. Begin 2012 is een nieuwe gebouwd

Nadere informatie

Aanvullende diensten bij Zorggroep Sint Maarten

Aanvullende diensten bij Zorggroep Sint Maarten Aanvullende diensten bij Zorggroep Sint Maarten Algemene informatie Welke aanvullende diensten biedt Zorggroep Sint Maarten? En zijn daar kosten aan verbonden? Cliëntinformatie/Aanvullende diensten algemene

Nadere informatie

Uw verblijf op de PCU

Uw verblijf op de PCU Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Uw verblijf op de PCU z Welkom op de Psychiatrische Comorbiditeitsunit (PCU). De PCU vormt samen met de interne verpleegafdeling

Nadere informatie

Waalstaete.

Waalstaete. Waalstaete www.pleyade.nl Welkom op Waalstaete Samen herinneringen ophalen. koester het contact Welk type zorg u ook nodig heeft, u (of uw naaste) woont het liefst op een plek waar u zich prettig voelt.

Nadere informatie

DEEL 2 Specifieke informatie over de tijdelijke huisvesting van Borgerhof

DEEL 2 Specifieke informatie over de tijdelijke huisvesting van Borgerhof DEEL 2 Specifieke informatie over de tijdelijke huisvesting van Borgerhof Er wordt een geheel nieuwe woonzorglocatie in Borger gebouwd. Voor (aanstaande) bewoners van Borgerhof is er een mooie ruime tijdelijke

Nadere informatie

Verstrekkingen en eigen kosten bij verblijf binnen de verpleeghuizen van ActiVite

Verstrekkingen en eigen kosten bij verblijf binnen de verpleeghuizen van ActiVite Verstrekkingen en eigen kosten bij verblijf binnen de verpleeghuizen van ActiVite Inleiding Wanneer u in een locatie van ActiVite komt wonen in het kader van Wlz-Verblijf, stelt de zorgorganisatie voor

Nadere informatie

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens

Zideris Wageningen. Generaal Foulkesweg 15. - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg 15 - Beschrijving - Huisregels - Contactgegevens Welkom bij Zideris Wageningen Generaal Foulkesweg! Wat fijn dat je belangstelling hebt of komt wonen op de Generaal

Nadere informatie

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen

DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD. Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen DE BESTE BLOEMENWINKEL IN LELYSTAD Bruidswerk Bedrijfsarrangementen en abonnementen Rouwwerk Bloemen Weversstraat 2, Lelystad Tel.: 0320 240 348 www.adamfactory.nl U bent van harte welkom! In dit boekje

Nadere informatie

Producten- en Dienstencatalogus 2017

Producten- en Dienstencatalogus 2017 Producten- en Dienstencatalogus 2017 Voor thuiswonenden December 2016 Inhoud Voorwoord blz. 3 Thuiszorg blz. 5 Huishoudelijke zorg blz. 6 Dagbesteding blz. 7 Behandeling blz. 8 Maaltijd aan huis blz. 9

Nadere informatie

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0

Basis Comfortpakket van Beweging 3.0 Beweging 3.0 Postbus 1599 3800 BN Amersfoort T 033-469 20 20 E personenalarmering@beweging3.nl I www.beweging3.nl WZO-064-1113 Basis van Beweging 3.0 Een veilig gevoel! Een veilig gevoel met het Basis

Nadere informatie

Aanvullende diensten

Aanvullende diensten Aanvullende diensten Goed geregeld met ViVa! Zorggroep U bent van harte welkom...... in onze restaurants 2 ViVa! Aanvullende diensten Of u nu woont in een woonzorgcentrum of thuis in uw eigen wijk, ViVa!

Nadere informatie

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau

Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Lokale informatie Thebe Janshove Baarle Nassau Geschiedenis van het woonzorgcentrum Thebe Janshove (1955) in Baarle-Nassau is een zorginstelling waar u voor kortere of langere tijd verblijft. U kunt bij

Nadere informatie

Afdeling Gynaecologie, Urologie en Dagbehandeling

Afdeling Gynaecologie, Urologie en Dagbehandeling Afdeling Gynaecologie, Urologie en Dagbehandeling Afdeling 10, MCH Westeinde Informatie voor patiënten F0541-1011 december 2011 Medisch Centrum Haaglanden www.mchaaglanden.nl MCH Antoniushove, Burgemeester

Nadere informatie

Aanvullende diensten

Aanvullende diensten Aanvullende diensten Goed geregeld met ViVa! Zorggroep U bent van harte welkom...... in onze restaurants 2 ViVa! Aanvullende diensten Of u nu woont in een woonzorgcentrum of thuis in uw eigen wijk, ViVa!

Nadere informatie

Tertzio www.pleyade.nl

Tertzio www.pleyade.nl Tertzio www.pleyade.nl Welkom op Tertzio Warm, persoonlijk en sfeervol. Dat is waar de verpleegunit van Pleyade op Tertzio voor staat. Wij bieden zorg aan mensen met een lichamelijke aandoening in een

Nadere informatie

Schema Wlz-verstrekkingen en aanvullende diensten 2015

Schema Wlz-verstrekkingen en aanvullende diensten 2015 Schema Wlz-verstrekkingen en aanvullende diensten 2015 Onderwerp Prijspeil 2015 tarief in SJWZ tarief in SJWZ A Aanpassingen in appartement die nodig zijn vanwege ziekte Alarmering: persoonlijk en op basis

Nadere informatie

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen.

Assenrade. De naam Assenrade is een afgeleide van de naam van de voormalige burgemeesterswoning in Brummen. VERSIE 2.0/februari 2012 2 Welkom Assenrade U bent van harte welkom in verpleegunit Assenrade. Ondanks dat we nooit uw thuis kunnen vervangen, stellen wij alles in het werk om uw verblijf in onze verpleegunit

Nadere informatie

Ravestein. Wonen met zorg Dementiezorg Dagvoorzieningen. www.szr.nl/ravestein

Ravestein. Wonen met zorg Dementiezorg Dagvoorzieningen. www.szr.nl/ravestein Ravestein Wonen met zorg Dementiezorg Dagvoorzieningen www.szr.nl/ravestein THUIS IN RAVESTEIN VOORWOORD THUIS IN RAVESTEIN Wist u dat u in Ravestein verschillende vormen van zorg kunt krijgen? Variërend

Nadere informatie

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder

Zorgeloos wonen Vivium Oversingel. Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen Vivium Oversingel Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? - Vivium helpt u verder Zorgeloos wonen in Oversingel In Oversingel huurt u uw eigen appartement, om op uzelf

Nadere informatie

Schema Wlz-verstrekkingen en aanvullende diensten 2015

Schema Wlz-verstrekkingen en aanvullende diensten 2015 Schema Wlz-verstrekkingen en aanvullende diensten 2015 Prijspeil 2015 tarief in SJWZ tarief in SJWZ A Aanpassingen in appartement die nodig zijn vanwege ziekte Alarmering: persoonlijk en op basis van indicatie

Nadere informatie

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer

Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Expertisecentrum Madeleine, Boxmeer Intensieve zorg in huiselijke sfeer Voelt beter Intensieve zorg in huiselijke sfeer Het eigentijdse Madeleine in Boxmeer biedt als expertisecentrum uitgebreide faciliteiten

Nadere informatie

Wegwijs op etage B, kamer 17 t/m 31

Wegwijs op etage B, kamer 17 t/m 31 Wegwijs op etage B, kamer 17 t/m 31 Vaatchirurgie Inhoudsopgave klik op het onderwerp om verder te lezen. Welkom 1 Wie komt u tegen op de afdeling? 1 Afdelingsregels 1 Maaltijden in het ETZ 2 Voorzieningen

Nadere informatie

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer

Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Zorgcentrum Symfonie, Boxmeer Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Voelt beter Uniek gelegen locatie met stijlvolle uitstraling Zorgcentrum Symfonie in Boxmeer trekt mensen vanuit alle omliggende

Nadere informatie

Verpleeghuis Den Es in Varsseveld

Verpleeghuis Den Es in Varsseveld Verpleeghuis Den Es in Varsseveld Kleinschalig wonen in een vertrouwde omgeving Den Es Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Den Es Psychogeriatrie en zorg Met het vorderen van de jaren kunnen uw herse

Nadere informatie

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast

Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Activiteiten Vita voor: Intramuraal & VPT & extramurale gast Wandelclub. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers is deelname mogelijk. Dag: Maandag ochtend. Tijd: 10.00 uur tot 11.30 uur. Locatie: Samenkomst

Nadere informatie