dit is Margreet Uw gezondheid eenvoudig in beeld met e-vita. Vita diabetes versie oktober 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "dit is Margreet Uw gezondheid eenvoudig in beeld met e-vita. Vita diabetes versie oktober 2012"

Transcriptie

1 dit is Margreet Uw gezondheid eenvoudig in beeld met e-vita. - Vita diabetes versie oktober 2012

2 Meer grip op uw gezondheid met een persoonlijke website dit is Avalange Hoe gaat het met u? Die vraag wordt u waarschijnlijk vaak gesteld. Natuurlijk weet u zelf het beste hoe u zich voelt. Maar heeft u ook het overzicht over uw gezondheid? Weet u bijvoorbeeld wat de uitslag van uw laatste jaarcontrole was? En, belangrijker nog, wat u zelf kunt doen aan uw gezondheid? Uw persoonlijke website e-vita helpt u hierbij. Met e-vita kunt u drie dingen doen: 1. De uitslagen van uw jaarcontroles bekijken en lezen wat deze betekenen. Dit doet u op Mijn gezondheidsprofiel. 2. Meer grip krijgen op uw dagelijks leven met uw aandoening. Dit doet u met Mijn educatie. 3. Meer weten over gezondheid en het leven met een chronische aandoening. Dit doet u met Extra informatie. dit is Pieter De voordelen thuis én in de spreekkamer Gebruikmaken van e-vita heeft drie belangrijke voordelen. Allereerst heeft u altijd het overzicht over uw laatste uitslagen. Alles staat handig bij elkaar. U hoeft dus niet meer te zoeken of te onthouden. Daarnaast kunt u uw kennis over uw gezondheid vergroten. Hierdoor krijgt u meer regie over uw gezondheid. Tot slot kunt u zich met e-vita voorbereiden op gesprekken met uw arts of praktijkondersteuner. U weet bijvoorbeeld niet alleen wat uw bloeduitslag is, maar ook wat deze uitslag betekent. Zo kunt u, samen met uw zorgverlener, nog beter werken aan uw gezondheid. en e-vita dit is

3 Deze handleiding helpt u op weg In deze handleiding leest u precies hoe e-vita werkt. U zult ervaren dat het een veilige en eenvoudige website is, waar u gemakkelijk kunt rondkijken. De handleiding helpt u op weg wanneer u voor het eerst gebruik gaat maken van e-vita. Op de website kunt u ook een filmpje bekijken dat helder in beeld brengt hoe e-vita werkt en wat u ermee kunt doen. Deze handleiding heeft zes hoofdstukken: 1. Waar staan mijn persoonlijke gegevens? 2. Waar staan gegevens over mijn gezondheid? 3. Waar kan ik mijn kennis vergroten? 4. Waar vind ik extra informatie over mijn aandoening? 5. Hoe log ik in op e-vita? 6. Veelgestelde vragen en contact. 1 Waar staan mijn persoonlijke gegevens? Uw persoonlijke gegevens vindt u bovenaan de pagina onder Mijn instellingen. Wanneer u hier op klikt, verschijnt een scherm met 2 informatiepagina s: Mijn profiel en Instellingen. Mijn profiel: naam, adres, woonplaats Onder de knop Mijn profiel staan uw persoonlijke gegevens, zoals naam, adres en woonplaats. Een aantal van deze gegevens heeft uw arts of praktijkondersteuner al voor u ingevuld. De overige gegevens kunt u zelf invullen. U kunt ook gegevens veranderen als dat nodig is. Instellingen: uzelf en uw zorgverlener op de hoogte houden Onder de knop Instellingen kunt u twee dingen aangeven. Allereerst of u zelf een sms of wilt ontvangen als er iets veranderd is op uw e-vita pagina. En daarnaast of u wilt dat uw arts of praktijkondersteuner ziet welke educatie u gevolgd heeft. Dit laatste is handig, omdat uw arts of praktijkondersteuner dan weet met welke informatie u wel en niet bekend bent. En dat praat gemakkelijker in de spreekkamer.

4 2 3 Waar staan gegevens over mijn gezondheid? Links op de pagina ziet u de keuzemogelijkheden van e-vita, het menu. Als u klikt op Mijn gezondheidsprofiel ziet u de uitslagen van uw jaarcontroles. e-vita toont deze gegevens op twee verschillende manieren, als Meetwaarden jaarcontrole en als Grafiek jaarcontrole. Meetwaarden: de uitslag van uw laatste controle mét uitleg Onder de knop Meetwaarden jaarcontrole ziet u de uitslagen van uw laatste jaarcontrole. Bijvoorbeeld uw bloedwaarden, maar ook uw bloeddruk en BMI. De betekenis van deze waarde vindt u onder de knop uitleg. Waar kan ik mijn kennis vergroten? In het menu links op uw scherm ziet u de knop Mijn educatie. Als u hierop klikt, verschijnt een lijst met onderwerpen. Ze vormen de kennisonderdelen die u kunt volgen bij e-vita. Kennisaanbod dat past bij uw situatie De educatie die u kunt volgen, is op maat gemaakt. Ze sluit aan bij uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld bij uw leeftijd, uw geslacht of de uitslagen van uw jaarcontroles. Het aanbod is afwisselend: filmpjes, plaatjes en stukjes tekst. Wanneer u in de lijst klikt op een van de onderwerpen, ziet u de verschillende hoofdstukken die hierbij horen. Deze hoofdstukken opent u ook weer door erop te klikken. Bent u klaar en wilt u de lijst met hoofdstukken weer inklappen? Dan klikt u gewoon weer op de regel met het onderwerp. Grafiek: de uitslagen van de afgelopen jaren in een grafiek Hoe heeft uw gezondheid zich de laatste jaren ontwikkeld? Dat ziet u als u klikt op de knop Grafiek jaarcontrole. U ziet per waarde hoe dat de afgelopen jaren veranderd is.

5 Vragen waarmee u kunt controleren Heeft u een hoofdstuk uit? Dan kunt u klikken op de knop vragen. U krijgt dan een aantal vragen, waarmee u kunt controleren of u de stof goed begrepen heeft. 4 Waar vind ik extra informatie over leven met een chronische aandoening? Wilt u meer weten over uw chronische aandoening? Klikt u dan op de knop Extra informatie van het keuzemenu. U wordt dan doorgeleid naar de internetpagina van Stichting September/September Multimedia. Hier kunt u betrouwbare informatie vinden over uw aandoening. Deze informatie is algemeen en dus niet gekoppeld aan uw persoonlijke profiel of uitslagen. September: uitgever van patiënteninformatie September is een uitgever van patiënteninformatie. Ze maakt zorgboeken, zorgpockets en zorgcd-roms. Elke uitgave gaat over één aandoening. De informatie in de uitgaven is betrouwbaar, omdat de stichting samenwerkt met betrokkenen, zoals patiëntenorganisaties, artsenverenigingen, en consumentenorganisaties. Verdergaan waar u gebleven bent U hoeft niet alle hoofdstukken van een onderwerp in één keer door te nemen. U kunt gerust tussentijds uitloggen. Zodra u de volgende keer weer inlogt op e-vita, gaat u eenvoudig verder waar u gebleven bent. 5 Hoe log ik in op e-vita? e-vita is gemaakt in samenwerking met de Diabetes Vereniging Nederland. Deze vereniging heeft één betrouwbaar digitaal loket: U vindt er alle informatie over uw aandoening op één plek. Via Mijn Zorgpagina gaat u ook naar e-vita. De beveiliging van e-vita voldoet aan zeer strenge eisen. U, als gebruiker, merkt dit vooral bij het inloggen. U heeft hiervoor altijd uw mobiele telefoon nodig. Daarop ontvangt u een sms met een code. Zo weten we zeker dat u het bent, die wil inloggen. Om het u gemakkelijk te maken, beschrijven we op de volgende pagina s stap voor stap hoe u kunt inloggen op e-vita. Gaat er toch iets niet goed? Neemt u dan gerust contact op met de mensen van onze helpdesk. U bereikt ze op werkdagen van 9.00 tot uur via telefoonnummer (033)

6 Uw eerste bezoek Uw zorgverlener heeft uw gegevens ingevoerd op het e-vita platform. Hij/zij registreert uw persoonlijke gegevens en ook uw adres en mobiele telefoonnummer. U ontvangt op het opgegeven adres een uitnodiging van aanmelding@e-vita.nl. Wanneer u deze mail heeft ontvangen, doorloopt u onderstaande stappen. Stap 1: registreren op mijnzorgpagina.nl Klik in de ontvangen mail op de zin Klik hier om direct naar het inlogscherm te gaan. U komt nu op de registratiepagina van Mijn Zorgpagina. Om gebruik te maken van e-vita moet u zich ook registreren bij Mijn Zorgpagina. Er zijn twee mogelijkheden: u maakt nog geen gebruik van Mijn Zorgpagina, of u maakt al gebruik van Mijn Zorgpagina en u heeft zich daar al eerder geregistreerd. U maakt nog geen gebruik van Mijn Zorgpagina Doorloop onderstaande stappen: 1. Vul alle regels van het inlogscherm in. U kiest zelf een wachtwoord. Onthoud dit wachtwoord goed! 2. Klik op het vierkantje voor de tekst van de gebruiksvoorwaarden om daarmee akkoord te gaan. Er verschijnt een vinkje in het hokje. 3. Klik op de knop Registreer. Er verschijnt een nieuw scherm. U leest e-vita vraagt toestemming om gegevens van uw account op te halen. 4. Klik op de knop Toestaan. Als nieuwe gebruiker van Mijn Zorgpagina ontvangt u een bericht waarin zij u vragen het opgegeven mailadres te bevestigen. Dit kunt u eventueel ook op een later moment doen. 5. U kunt nu verder lezen vanaf stap 2, de beveiligingsprocedure. 6. U ontvangt een welkomstmail van Mijn Zorgpagina, daar hoeft u geen actie op te ondernemen. U maakt al gebruik van Mijn Zorgpagina Doorloop onderstaande stappen: 1. Klik op het blauwe deel van de zin Heeft u al een account? Log dan direct in!. Er verschijnt een nieuw inlogscherm. 2. Vul het adres en wachtwoord in dat u gebruikt voor mijnzorgpagina.nl. 3. Klik op de knop Inloggen. Er verschijnt nu een nieuw scherm. U leest e-vita vraagt toestemming om gegevens van uw account op te halen. 4. Klik op de knop Toestaan.

7 Stap 2: beveiligingsprocedure Op uw computer ziet u het scherm sms verificatie. Na enkele seconden ontvangt u een sms-bericht van Mijn Zorgpagina op uw mobiele telefoon. Dit bericht bevat een code van 6 cijfers/letters. Voer de ontvangen code in op het tekstveld. Klik op de knop Verifieer code. U komt nu op de website van Mijn Zorgpagina van Diabetes Vereniging Nederland. Uw volgende bezoeken Stap 1: Ga naar en log in met uw adres Stap 2: Stap 3: en zelfgekozen wachtwoord. Klik op Naar e-vita. U ontvangt een sms-bericht op het door u opgegeven mobiele nummer. In het scherm sms verificatie vult u de code in die u op uw telefoon heeft ontvangen. Klik op verifieer code. U bent nu ingelogd. Stap 3: naar e-vita Op het scherm ziet u het logo van e-vita (het handje) en een knop Naar e-vita. Klik op de knop Naar e-vita. U komt nu op het welkomscherm van e-vita. Lees de gebruiksvoorwaarden en klik vervolgens op Ik ga akkoord. U bent nu ingelogd op uw persoonlijke pagina. Ruimte voor notities en gegevens Demonstratie van e-vita Klik op Demo e-vita (rechtsbovenaan) en klik op play Uitloggen Om e-vita te verlaten, klikt u op Uitloggen, rechts bovenaan de pagina. Na het uitloggen komt u weer op de website Mijn Zorgpagina (waar u om veiligheidsredenen ook bent uitgelogd). Lukt het inloggen niet goed? Neemt u dan gerust contact op met de mensen van onze helpdesk. U bereikt ze op werkdagen van 9.00 tot uur via telefoonnummer (033) adres: mobiel telefoonnummer:

8 6 Veelgestelde vragen & contact Blijven de kennisonderdelen altijd hetzelfde? De educatie is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld uw leeftijd Het kan zijn dat u bij het gebruik van e-vita tegen moeilijkheden aanloopt. en geslacht, maar ook op de uitslagen van uw jaarcontrole. Gaat u opnieuw In dit hoofdstuk leest u een aantal veelgestelde vragen én antwoorden. En op controle en verandert er iets in uw uitslagen? Dan worden er automatisch komt u er niet uit? Neem dan gerust contact op met de mensen van onze bijpassende kennisonderdelen toegevoegd. Bovendien werken wij voortdurend servicedesk. Zij helpen u graag verder. U bereikt hen op werkdagen van aan uitbreiding en ontwikkeling van e-vita. Daardoor komen er soms ook 9.00 tot uur via telefoonnummer nieuwe onderdelen bij. Als er nieuwe onderdelen zijn, leest u dit als u inlogt op uw pagina. Ik heb geen uitnodigingsmail ontvangen. Hoe kan dat? Het is mogelijk dat deze is terechtgekomen in uw map ongewenste items. Klikt u op deze map om te kijken of de mail erbij staat. Is dit het geval? Klikt u dan in de mail op de optie dit adres vertrouwen. De mail komt dan de volgende keer gewoon in uw inbox. Wij werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van e-vita. Daardoor is het mogelijk dat deze tekst nét iets anders is dan die op uw beeldscherm. Volgt u in dat geval de instructies op uw beeldscherm. Het scherm blijft leeg bij mijn eerste bezoek. Hoe kan dat? De welkomsttekst is een zogenaamde pop-up : een scherm dat voor een ander scherm schuift. Waarschijnlijk staat deze functie in uw computer geblokkeerd, waardoor u de tekst niet kunt zien. U kunt dit zelf eenvoudig veranderen. Klik daarvoor op de gele balk boven in uw scherm. U kiest dan: pop-ups van deze website toestaan. En de tekst verschijnt. Ik zie de uitslagen van mijn laatste controle in 2012 nog niet. Hoe kan dat? Uw huisarts of praktijkondersteuner voert uw uitslagen in een computersysteem in. Het kan even duren voor die informatie bereikbaar is voor e-vita. Uw praktijkondersteuner kan u vertellen wanneer u de laatste uitslagen kunt inzien op e-vita. Bij vragen of problemen kunt u gerust contact opnemen met de service desk:

9 Service desk: Voor meer informatie kunt u terecht op of bij: Kenniscentrum voor Ketenzorg Dr. Spanjaardweg BT Zwolle tel: e: onderzoek@kenniscentrumketenzorg.nl - Vita diabetes De inhoud van deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Oktober 2012

Handleiding. Meer grip op uw gezondheid met een persoonlijke website. Vita. diabetes

Handleiding. Meer grip op uw gezondheid met een persoonlijke website. Vita. diabetes Handleiding Meer grip op uw gezondheid met een persoonlijke website - Vita diabetes dit is Avalange dit is Pieter en e-vita dit is Inhoudsopgave Meer grip op uw gezondheid met e-vita 4 1. Inloggen op e-vita

Nadere informatie

Handleiding. Meer grip op uw gezondheid met het e-vita zorgplatform. Vita. hartfalen

Handleiding. Meer grip op uw gezondheid met het e-vita zorgplatform. Vita. hartfalen Handleiding Meer grip op uw gezondheid met het e-vita zorgplatform - Vita hartfalen dit is Thea dit is Frank en e-vita dit is Inhoudsopgave Inleiding 4 1. Inloggen op e-vita 6 2. Aan de slag met e-vita

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

dit is Pieter Informatie en educatie via internet voor mensen met diabetes in Drenthe Vita

dit is Pieter Informatie en educatie via internet voor mensen met diabetes in Drenthe Vita dit is Pieter Informatie en educatie via internet voor mensen met diabetes in Drenthe - Vita dit is Avalange dit is Eliza informatiebrochure De zorg voor mensen met diabetes is in Drenthe op een goed niveau.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ

Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Gebruikershandleiding Cliëntportaal TMZ Versie 1 september 2016 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Cliëntportaal TMZ... 4 3. Voorbeeld Cliëntportaal TMZ... 7 4. Mijn afspraken... 8 5. Mijn Dossier...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen Webapplicatie. 1 Inloggen. 1.1 Inloggen in de webapplicatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen Webapplicatie. 1 Inloggen. 1.1 Inloggen in de webapplicatie 1 Inloggen U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud Handleiding clientportaal..... 2 Registreren... 3 Inloggen... 6 Cliëntgegevens bekijken... 8 Persoonlijke instellingen... 9 Uitloggen... 9 Vragen...

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl;

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen webapplicatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING Inloggen webapplicatie 1 INLOGGEN U hebt uw inlogcode en wachtwoord bij de hand en wilt gaan inloggen in de webapplicatie. Deze webapplicatie is te bereiken via de internetsite van de SNPG ( www.snpg.nl ). Onderstaand wordt

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal

Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Gebruikershandleiding BrabantZorg cliëntportaal Versie 2.4 oktober 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.brabantzorg.eu en klik op de knop Direct inloggen cliëntportaal. U krijgt het

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak

Handleiding. Ouderportaal. CBS De Lichtbaak Handleiding Ouderportaal CBS De Lichtbaak 1 Handleiding Ouderportaal - Versie 24-9-2015 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Wachtwoord wijzigen... 6 Uitleg menu ouderportaal...

Nadere informatie

Patiënten handleiding

Patiënten handleiding Patiënten handleiding Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Ondiep. Diensten die wij met dit portaal aanbieden zijn: 1. rechtstreeks een afspraak maken in

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 april 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 6 Mijn afspraken 7 Mijn dossier

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

Digitale post van de Belastingdienst

Digitale post van de Belastingdienst Belastingdienst Digitale post van de Belastingdienst Steeds meer mensen regelen via internet allerlei zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen van een boek, het boeken van een vakantie en internetbankieren.

Nadere informatie

1. Google Account Een Google account aanmaken

1. Google Account Een Google account aanmaken Handleiding Google account 1) Een Google account aanmaken 2) Inloggen en uitloggen Waarom een google account aanmaken als u foto s wilt bekijken? Google biedt een gratis opslag aan voor het uploaden van

Nadere informatie

Vita. Uw gezondheid verbeteren met e-vita. diabetes

Vita. Uw gezondheid verbeteren met e-vita. diabetes Uw gezondheid verbeteren met e-vita Diabetes kan u belemmeren bij de dingen die u graag zou willen doen. Op e-vita zet u uw wensen om in doelen. En u bepaalt zelf, met hulp van e-vita, acties om die doelen

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor scholen. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het toolbox systeem en maakt het mogelijk om aanvragen voor gastlessen (beroepsvoorlichting en/of

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

HANDLEIDING DOSSIER.NU. Handleiding Dossier.nu. Vertrouwelijk DOCUMENT VERSIE 1.0 DATUM CLASSIFICATIE

HANDLEIDING DOSSIER.NU. Handleiding Dossier.nu. Vertrouwelijk DOCUMENT VERSIE 1.0 DATUM CLASSIFICATIE HANDLEIDING DOSSIER.NU DOCUMENT Handleiding Dossier.nu VERSIE 1.0 DATUM 11-02-2019 CLASSIFICATIE Vertrouwelijk Inhoud 1. Uitnodigingsmail... 3 2. Gebruikersaccount aanmaken... 4 3. Inloggen... 5 4. Dossier.nu...

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft

Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft Handleiding voor cliënt: Aan de slag met CarenZorgt als u een account heeft INLEIDING U heeft inmiddels een account aan gemaakt in CarenZorgt om uw persoonlijk cliëntdossier online in te kunnen zien. In

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal

Gebruikershandleiding. Cliëntportaal Cliëntportaal Versie 2.0 februari 2017 Inloggen op het cliëntportaal Ga naar de website www.mijnsevagram.nl Klik op de knop Cliënten Login. U krijgt nu het volgende scherm te zien. Vul bij het eerste veld

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan?

Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Hoe maak ik een ANWB-inlogaccount aan? Voor een aantal onderwerpen op anwb.nl heeft u een inlogaccount nodig. Iedereen kan zo n account aanmaken. Hiervoor moet u zich eenmalig registeren. Daarna kunt u

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 10

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal Oktober 2015 Handleiding Cliëntportaal Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé Het cliëntportaal geeft u toegang tot de belangrijkste informatie uit uw zorgdossier (het Elektronisch Cliënt Dossier). U hebt

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators

Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Handleidingen website & pool SVNL voor organisators Let op: Dit document bestaat uit twee handleidingen: Pagina 2: Handleiding voor de website voor organisators Pagina 14: Uitleg en handleiding voor de

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente

Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Gebruikershandleiding Cliëntportaal van Marente Inhoud 1. Voorwoord... 2 2. Inloggen op het cliëntportaal... 2 3. Mijn Afspraken... 4 4. Mijn Dossier... 6 5. Mijn Berichten... 8 6. Mijn Gegevens... 9 7.

Nadere informatie

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD?

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? Patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf Patiënteninformatie Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? In deze handleiding leest u hoe u kunt inloggen op het patiëntenportaal Mijn Reinier de

Nadere informatie

E-Zorgpad intake coloscopie

E-Zorgpad intake coloscopie E-Zorgpad intake coloscopie Ziekenhuis Gelderse Vallei In deze brochure leest u meer over e-zorg, de online zorg die beschikbaar is voor de polikliniek MDL (maagdarmlever) / coloscopie. Naast de afspraken

Nadere informatie

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1

Handleiding Facebook. SIR-55 Handleiding Facebook 1 Handleiding Facebook Registreren Facebook is een social network waarbij mensen met elkaar in contact komen. Het is gratis en voor iedereen, vanaf 14 jaar en ouder, toegankelijk. In deze handleiding wordt

Nadere informatie

Handleiding patiëntportaal

Handleiding patiëntportaal Handleiding patiëntportaal Huisartsenpraktijk Burgers & Tieleman Inhoud Handleiding patiëntportaal... 1 Registreren... 2 Voordat u begint... 2 Een account aanmaken... 2 Registreren... 3 Bevestig uw account...

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. obssprinkels

Handleiding. Ouderportaal. obssprinkels Handleiding Ouderportaal obssprinkels obssprinkels, Zuiderlaan 197b, 7944 EE Meppel T: 0522-799111 email: obssprinkels@stichtingpromes.nl http://www.obssprinkels.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen

Handleiding. Ouderportaal. Kindcentrum De Scharmhof. Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen Handleiding Ouderportaal Kindcentrum De Scharmhof Kindcentrum De Scharmhof, Scharmbarg 1, 9407 EA Assen T: 0592-343800 email: directie.scharmhof@cogdrenthe.nl www.scharmhof.nl Inhoudsopgave Inleiding...

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding: inloggen op Klantportaal

Handleiding: inloggen op Klantportaal Handleiding: inloggen op Klantportaal 2015 Handleiding om uw order te kunnen volgen via onze nieuwe Klantportaal In deze handleiding leren wij u stap voor stap hoe onze Klantportaal werkt en hoe u er gebruik

Nadere informatie

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020

Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Digitaal aanvragen Vierjarige regeling in het kader van het Kunstenplan 2017-2020 Inhoudsopgave Account aanmaken voor het aanvragen van Vierjarige subsidie 2017-2020... 2 Het aanvraagformulier openen...

Nadere informatie

Nieuw: mijnlumc. Praktische informatie

Nieuw: mijnlumc. Praktische informatie Nieuw: mijnlumc Praktische informatie Inhoudsopgave Wat is mijnlumc? 3 Wat hebt u nodig? 3 DigiD 3 Wat is DigiD? 3 In- en uitloggen 4 Algemeen 4 Inloggen 4 Uitloggen 4 Hoe werkt mijnlumc? 5 Welkomstpagina

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

MijnZGV Gedreven door kennis Gericht op gezondheid www.geldersevallei.nl/mijnzgv MijnZGV is uw persoonlijke, online patiëntenportaal. Via een beveiligd onderdeel op www.geldersevallei.nl heeft u inzage

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt

Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt Handleiding Ouderportaal CBS Het Krijt CBS Het Krijt - Schoolstraat 29 9408 MB Assen - tel. 0592-460 370 hetkrijt@cogdrenthe.nl www.cbshetkrijt.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account.

Bent u nog geen lid ga naar stap 6. Heeft u nog geen inloggegevens ga naar stap 4 voor het aanmaken van een account. Ledenvereniging Evean, Icare, Meander Inloggen op de website van de ledenvereniging Blankenstein 400 Postbus 900 7940 KE Meppel Telefoon 088-383 20 00 Internet www.ledenvereniging.nl Deze instructie legt

Nadere informatie

Handleiding CarenZorgt voor naasten

Handleiding CarenZorgt voor naasten Handleiding CarenZorgt voor naasten INLEIDING U bent uitgenodigd om mee te kijken in het cliëntdossier van uw naaste in CarenZorgt. U heeft een mail ontvangen met daarin een link naar CarenZorgt om een

Nadere informatie

Handleiding Opella klantportaal

Handleiding Opella klantportaal Handleiding Opella klantportaal In het klantportaal rapporteren we over de zorg, behandeling en ondersteuning die u van ons krijgt. U heeft altijd inzicht in uw eigen ondersteuningsplan en kan elk moment

Nadere informatie

E-Zorgpad Diabetis mellitus

E-Zorgpad Diabetis mellitus E-Zorgpad Diabetis mellitus Ziekenhuis Gelderse Vallei De diabetespoli is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van patiënten met diabetes mellitus. In deze brochure leest u meer over e-zorg,

Nadere informatie

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente

Handleiding. Smoelenboek Website St. Jansgemeente Handleiding Smoelenboek Website St. Jansgemeente In deze handleiding vindt u uitleg over het aanmaken van een eigen profielpagina op de website van de St. Jansgemeente te Gouda. 1 Stappenplan registratie:

Nadere informatie

Online invullen en beveiliging

Online invullen en beveiliging Online invullen en beveiliging Sinds de dpi 2010 geschiedt de gegevensopvraag online. Na het invullen van uw gebruikersnaam en wachtwoord wordt via uw mobiele telefoon een code toegestuurd. Nadat deze

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal

Handleiding Cliëntportaal 1. Inloggen Open mijncaress Cliëntportaal via de website van SZR (www.szr.nl). U vindt links onderaan de button Cliëntportaal. Ook zijn daar toelichtingen en instructiefilmpjes te vinden. Nog makkelijker

Nadere informatie

----- Handleiding -----

----- Handleiding ----- ----- Handleiding ----- Optering 1. Een account Voordat u een optie kunt nemen moet u een account aanmaken op nieuwbouwinschrijving.nl. Dit kunt u doen door op de knop Log in rechtsboven op het scherm

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

Tetra Portaal Handleiding

Tetra Portaal Handleiding Tetra Portaal Handleiding Release Tetra B.V. 18-03-2015 Inhoudsopgave 1 Inloggen 3 1.1 Algemeen............................................... 3 1.2 Inloggen via Bricks Huisarts.....................................

Nadere informatie

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick

Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Yellowbrick handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick november 2010 1 Het gebruik van uw persoonlijke pagina Mijn Yellowbrick Als klant van Yellowbrick heeft u toegang tot uw account via

Nadere informatie

Werkinstructie. Inloggen Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work

Werkinstructie. Inloggen Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work Geschreven door: Servicedesk Merces@Work Nummer : WI9700 Versie : 010 Laatste wijziging : September 2013 Auteur : Servicedesk Merces@Work Inloggen op Mijn Merces... 3 Servicevoorwaarden... 6 Mijn Merces...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD

Versie 2.6.5. Handleiding Digitaal Logboek COPD Versie 2.6.5 Handleiding Digitaal Logboek COPD INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING...3 2. INLOGGEN...4 2.1. INLOGPROBLEMEN...6 3. HOMEPAGE...7 4. ZELFMANAGEMENT...9 4.1. INVOEREN CCQ OF MRC VRAGENLIJST...9 5. UITGEVOERDE

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Inhoudsopgave Onderwerp Pagina 1. www.denhaagdoet.nl 1 2. Inloggen of account aanmaken 1 3. Account aanmaken 2 4. Het organisatieaccount 3 5. Mijn vacatures 3 6. Sollicitaties en sollicitanten 4 7. Mijn

Nadere informatie

Uitgebreide toelichting voor één vestiging. Uitleg openingsschermen

Uitgebreide toelichting voor één vestiging. Uitleg openingsschermen Uitgebreide toelichting voor één vestiging Hieronder worden alle onderdelen van de RI&E uitgebreid toegelicht. Wie snel aan de slag wil, moet terugkeren naar de website en op Verkorte toelichting voor

Nadere informatie

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners

Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap-voor-stap MijnZw@ngerschap: handleiding voor het gebruik van MijnZorgnet voor zorgverleners Stap 1: Inloggen en profiel aanmaken op MijnZorgnet Stap 2: De onderdelen in uw zorgverlenerprofiel Stap

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding NMBRS document viewer

Gebruikershandleiding NMBRS document viewer Wat vindt u in deze gebruiksaanwijzing? 1. Voor de eerste keer inloggen 2. Salarisdocumenten en de aangifte Loonheffingen bekijken 3. Wachtwoord wijzigen 4. Een inlog voor meerdere werkgevers (u heeft

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

MIJN GKB HANDLEIDING

MIJN GKB HANDLEIDING HANDLEIDING MIJN GKB Biedt uitkomst Biedt uitkomst Handleiding Mijn GKB Wat is Mijn GKB? Aanmelden voor Mijn GKB Inloggen in Mijn GKB Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De onderdelen van Mijn

Nadere informatie

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018

Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Handleiding Ouders Ouderportaal Parnassys Januari 2018 Inlogscherm 1. Inloggen U kunt inloggen op de ouderportaal van Parnassys via de volgende link. https://ouders.parnassys.net/ouderportaal waarbij het

Nadere informatie

Bricks Webagenda Handleiding

Bricks Webagenda Handleiding Bricks Webagenda Handleiding Release Tetra B.V. 15. July 2014 Inhoudsopgave 1 Snelle start 3 1.1 Inloggen............................................... 3 1.2 Patiënten zoeken...........................................

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3.

Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde. Inhoudsopgave. 1 Inleiding 2. 2 Portaal openen 2. 3 Registreren 3. Handleiding Cliëntportaal voor cliënten en naasten van Zorggroep Elde Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 2 Portaal openen 2 3 Registreren 3 4 Inloggen 5 5 Wachtwoord vergeten 5 6 Algemeen 6 6.1 Hoog contrast

Nadere informatie

Handleiding investeren in een Greencrowd-project

Handleiding investeren in een Greencrowd-project Handleiding investeren in een Greencrowd-project Om als investeerder te kunnen deelnemen aan een Greencrowd-project, dienen crowdfunders online een aantal handelingen te doorlopen op www.greencrowd.nl.

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten Sensire klanten en naasten Inhoudsopgave Meerwaarde Caren voor klanten en naasten...3 Stap 1: https://sensire.carenzorgt.nl...3 Stap 2: Activeren van uw code op Caren...4 Stap 3: Aanmelden op Caren...5

Nadere informatie

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16

Pag. 2. Pag. 3. Pag. 6. Pag. 8. Pag. 10. Pag. 14. Pag. 16 1 Pag. 2 Pag. 3 Pag. 6 Pag. 8 Pag. 10 Pag. 14 Pag. 16 2 gebruikersnaam en wachtwoord en klikt op de link 'Controle via sms aanvragen'. MijnAlrijne is een zogenaamd patiëntenportaal. Een portaal is een

Nadere informatie

Handleiding mijnreade

Handleiding mijnreade Handleiding mijnreade Inhoud 1. Inleiding... 2 Wat is mijnreade Cliëntenportaal?... 2 2. Wat heeft u nodig?... 2 3. DigiD aanvragen... 2 4. Inloggen en uitloggen... 2 5. Hoe werken de verschillende onderdelen...

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Handleiding MijnEigenDossier

Handleiding MijnEigenDossier Handleiding MijnEigenDossier Inleiding Voor organisaties met vrijwilligersvacatures Het Vrijwilligerspunt ondersteunt organisatie in het vinden en behouden van vrijwilligers. Belangrijke service van de

Nadere informatie

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal

Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Stap voor stap hulp en uitleg om veilig in te loggen op uw patiëntenportaal Mijn VieCuri De regie op uw zorg steeds meer in eigen hand gemakkelijk veilig handig thuis Met MijnVieCuri heb ik de regie steeds

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Inleiding Beste VO contactpersoon, Voor u ligt de handleiding DDD voor het VMBO. Het gebruik van het DDD wijst zoveel mogelijk voor zich. Toch willen we het DDD ondersteunen

Nadere informatie

Instructieboekje voor de docent. Versie: 20091119

Instructieboekje voor de docent. Versie: 20091119 Instructieboekje voor de docent Versie: 20091119 Inhoudsopgave Wat is E-Portfolio VIER?... 2 Hulp nodig?... 3 Het programma starten... 4 Inloggen... 5 Het hoofdscherm (Home)... 6 Instellingen... 8 Wachtwoord...

Nadere informatie

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen

FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen FAQ Manpower Desk Veelgestelde vragen ACTIVEREN MANPOWER DESK Wat is Manpower Desk? Voor elke kandidaat maken wij een account aan op Manpower Desk. Hier kun je alle informatie vinden betreft jouw dienstverband

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie april 2018 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie