Axio Mobility Maximaal bereikbaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Axio Mobility Maximaal bereikbaar"

Transcriptie

1 Axio Mobility Maximaal bereikbaar

2 Axio Mobility A xio Mobilit y is een uitbreiding op A xio i-tec die alle oproepen en alarmen tot bij de verpleegkundige brengt. A xio Mobilit y is een uniek systeem in de zorg omdat het gebruik maak t van de diverse beschikbare net werken (WiFi, GSM) zodat alarmen zeker op hun bestemming aankomen. Verder beschikken de A xio Mobilit y smar tphones over een duidelijke inter face waardoor eenvoudige selec tie tussen meerdere alarmen mogelijk is. Via de A xio i-tec sof t ware kan worden geconf igureerd welke A xio Mobilit y gebruikers welk t ype alarm op hun toestel zullen krijgen. En dit af hankelijk van de ingestelde tijdsregimes of volgens de shif ts van de verpleegkundige. Eén toestel Alle communicatie en alarmen verlopen via één toestel : een performante smartphone die communiceert via het intern Wifi netwerk of GSM netwerk (GPRS of 3G) van de mobiele operator Uitgebreide communicatie De Axio Mobility gateway maakt gebruik van de meest courante netwerken om berichten of alarmen te versturen naar de gewenste personen. Steeds het juiste netwerk Indien de smartphone zich binnen het gebied van de zorginstelling bevindt, schakelt het toestel over op het interne netwerk. Bij het verlaten van het gebouw gebeurt het omgekeerde. Maximale bereikbaarheid Typisch kunnen boodschappen over het WiFi netwerk worden gestuurd en ontvangen. Indien het netwerk niet bereikbaar is, worden de berichten over het GSM netwerk verstuurd. En als back-up oplossing kunnen de alarmen via SMS worden doorgestuurd. Meest efficiënte hulp Bij een oproep worden één of meerdere cascades van meldingen gestart om zo steeds de meest efficiënte hulp te bieden Interactieve communicatie Een alarm kan worden aangenomen door de verpleegkundige waardoor het bericht niet meer op de andere toestellen komt. Via het Axio i-tec interfonie systeem kan een verpleegkundige na een oproep op zijn of haar smartphone, in gesprek komen met de bewoner of patiënt.

3 Gesprekken met collega s en bewoners Oproep in cascade-en per shift Via de Axio Mobility smartphone, kan de verpleegkundige contact opnemen met een collega. De eenvoudigste manier is via de GSM operator naar keuze. GSM operatoren bieden een flat rate abonnement aan, vaak aan gunstige voorwaarden. Bij een alarm van een bewoner of patiënt, kan de verpleegkundige ook eerst een gesprek opzetten om de ernst van de oproep beter in te schatten. Hiervoor wordt een communicatielijn tussen de GSM en de intercom van het Axio i-tec systeem opgezet. Bij een oproep worden één of meerdere cascades van meldingen gestart om zo altijd de meest efficiënte hulp te bieden. Op zijn beurt kan iedere cascade bestaan uit meerdere meldingen van verschillende types. Een oproep wordt eerst gestuurd naar een groep van ontvangers en in tweede instantie naar de telefoon van de afdelingsverantwoordelijke. In geval van een nieuwe shift, worden actieve alarmen overgeplaatst naar de smartphones van deze shift. Paul is directeur van het rusthuis en probeert binnen het vastgestelde budget de best mogelijk zorg te bieden. Met de Axio Mobility uitbreiding op het oproepsysteem beschikt hij over de meest kost-efficiënte oplossing. Niet alleen heeft hij een interessant abonnement van de GSM operator, maar tegelijk ligt de operationele kost laag. En verder merkt hij dat zijn verpleegkundigen meer tijd aan zorg kunnen besteden door een aantal van de oproepen telefonisch te kunnen afhandelen. Elly heeft als hoofdverpleegkundige ook heel wat administratieve taken. De alarmoproepen komen enkel door bij haar als geen enkele verpleegkundige van haar dienst binnen 5 minuten op een oproep heeft gereageerd.

4 Combinatie met Axio Agility Nachtverpleging Axio Agility is een unieke oplossing waarbij via een badge draadloze alarmoproepen worden gegeneerd en volledig worden geïntegreerd op het bedrade Axio i-tec systeem. Diezelfde alarmen kunnen ook op de Axio Mobility smartphones worden gebracht. Zo kunnen alarmen van Agility Dwaaldetectie met indicatie van de lokatie van de bewoner of een anti-agressie alarm van een collega verpleegkundige als hoogdringend alarm worden getoond en gehoord op de smartphone van de verpleegkundige. Nachtverplegers merken wellicht een knipperend licht bij een oproep direct op. Terwijl verplegers die in een lawaaierige spoed-afdeling een hoorbaar signaal als oproep appreciëren. Elk alarm kan afzonderlijk geconfigureerd worden, zodat iedereen steeds zijn oproepen opmerkt, bv. een ingesproken boodschap waarschuwt bij een kameroproep. Volgende instellingen zijn mogelijk: instellen beltoon, trilfunctie, volume instellen tekstboodschap instellen schermkleuren (PDA/Smartphone/Symbian) André is een bewoner met dwaalgedrag in het rust- en verzorgingstehuis. Om te vermijden dat André zou weglopen, beschikt hij over een badge die hij altijd met zich meedraagt. Het tehuis heeft het Axio Agility systeem geïnstalleerd, waardoor aan de buitendeuren bakens zijn aangebracht. Telkens als André in het bereik van de bakens komt, wordt een dwaaldetectie alarm doorgestuurd naar de Axio Mobility phone van de verpleegkundigen. Tegelijk is ook het alarm zichtbaar op de PC van de centrale verpleegpost. Malika werkt sinds kort s nachts op de afdeling psychiatrie. In geval van normale oproepen, wil ze enkel via de trilfunctie van haar Axio Mobility worden verwittigd om de bewoners niet nodeloos te storen. Maar bij een anti-agressie alarm van een collega, wil ze dit onmiddellijk duidelijk hoorbaar en duidelijk zichtbaar op het scherm hebben.

5 Axio Mobility

6 Eenvoudig gebruik Axio Mobility phone De Axio Mobility phones beschikken over een intuïtieve gebruikersinterface Tot 5 alarmen worden direct getoond en kunnen onmiddellijk worden bekeken zonder extra handelingen, ook wanneer de verpleegkundige in gesprek is. Indien nodig kan een historiek van de laatste 20 alarmen op het toestel worden opgevraagd. De alarmen worden op het toestel getoond totdat ze op het Axio i-tec systeem worden geannuleerd (bvb. door annulering van een oproep op de Axio kamerpost). Via het touchscreen kan men interactiviteit realiseren. Op die manier worden alarmen geaccepteerd of genegeerd. Een spraakverbinding met een oproepende kan tot stand worden gebracht. Beltonen, kleuren, enz. kunnen makkelijk ingesteld worden. Als beltoon kunnen wave-files naar keuze worden geimporteerd. Axio Mobility Maximaal bereikbaar

7 Axio Mobility producten Axio Mobility Gateway art : De Axio Mobility gateway ontvangt zijn alarmen van de Axio i-tec centrale server en stuurt die over de verschillende netwerken naar de juiste persoon. De Axio Mobility gateway biedt een ruime connectiviteit waarvan WiFi, GSM (GPRS, 3G) en SMS de belangrijkste zijn. Systeem info : Windows XP Embedded MySQL server logging NET 2.0 Configurator NET 2.0 Monitor PC box zonder bewegende delen met robuuste en compacte behuizing Axio Mobility Central art : Niveau 1 art : Niveau 2 art : Niveau 3 Via een gebruiksvriendelijke interface kan het systeem volledig worden ingesteld en beheerd : Instellen koppelingen Instellen cascade Sturen van berichten Instellen alarmen : kleuren, prioriteiten Bepalen rechten gebruikers Batterijspanning Smartphone Laadstatus Smartphone ESPA koppeling met XT-100SL art : Axio Mobility - geen televic-product - Compatibel met: PDA/Smartphones met Windows Mobile besturingssysteem gsm s met Symbian S60v3 of S60v5 besturingssysteem Axio Mobility Terminal art : De terminal waarborgt de visualisatie van oproepen Koppelingen met videofonie Het is mogelijk om op de gsm een beeld te krijgen van de persoon aan de deur door gebruik te maken van de overlay techniek (iedere 6 seconden wordt een nieuw beeld op de gsm geplaatst). Het is mogelijk om de persoon te woord te staan via de smartphone. Koppelingen met Axio i-tec verpleegoproepsysteem De honderden verschillende parameters die door het Axio i-tec systeem worden verwerkt en opgeslagen zijn vlot toegankelijk op de door de Axio Mobility ondersteunde gsm. Een oproep die wordt afgesteld via het verpleegoproepsysteem verdwijnt onmiddellijk van het gsm-scherm. Toestanden van deuren, pompen, enz. kunnen op de gsm worden nagezien. De desbetreffende parameters worden via de vrije contacten in het verpleegoproepsysteem binnengenomen. Een andere mogelijkheid is het rechtstreeks plaatsen van deze parameters op het IP-systeem door gebruik te maken van IP-contact modules.

8 Axio Mobility interfaces Moderne technieken draaien vooral rond synergie met andere systemen. De mogelijkheid bestaat de Axio Mobility Gateway te koppelen naar , sms, dect, etc. Hieronder vindt u een summier overzicht. Notificaties SMS-berichten art : Deze module zorgt ervoor dat SMS berichten verstuurd kunnen worden wanneer een alarm wordt gestart. art : SMS-box te koppelen op de gateway. Voice mail art : Deze module stelt de gateway in staat om telefonisch met iemand in contact te treden. Vooraf bepaalde prompts worden voorgelezen en de gebruiker kan hierop feedback geven. Deze koppeling biedt tevens de mogelijkheid om naar de gateway te bellen en zodoende een alarm te starten. art : Hardware-kaart voor voice mail E - mail art : Deze koppeling biedt de mogelijkheid om een naar de gateway te sturen en zodoende een alarm te starten. De module zorgt er ook voor dat s verstuurd worden wanneer een alarm start.

9 Voorbeeld:

10 w w w. t e l e v i c - h e a l t h c a r e. c o m Televic Healthcare Leo Bekaertlaan 1 B-8870 IZEGEM België T. +32 (0) F. +32 (0)

Axio Mobility Maximaal bereikbaar. gedistribueerd door

Axio Mobility Maximaal bereikbaar. gedistribueerd door Axio Mobility Maximaal bereikbaar gedistribueerd door Axio Mobility Maximaal bereikbaar 2 healthcare Axio Mobility Axio Mobility is een uitbreiding op Axio i-tec die alle oproepen en alarmen tot bij de

Nadere informatie

Adequate mobiele zorgcommunicatie Axio Mobility 2.0

Adequate mobiele zorgcommunicatie Axio Mobility 2.0 Adequate mobiele zorgcommunicatie 20/10/2016 Alarmen op mobiele toestellen Axio Mobility is een oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van specifieke professionele mobiele toestellen om oproepen en alarmen

Nadere informatie

Voor een vlotte werking van het woonzorgcentrum

Voor een vlotte werking van het woonzorgcentrum Voor een vlotte werking van het woonzorgcentrum Het perfecte systeem voor de woonzorgcentra De zorgsector staat onder druk. En toch slagen heel wat centra erin om uitstekend werk te leveren. Een optimale

Nadere informatie

Axio i-tec. Veel meer dan verpleegoproep

Axio i-tec. Veel meer dan verpleegoproep Axio i-tec Veel meer dan verpleegoproep Innovatieve Technologie, ten dienste van het verplegend personeel De ziekenhuis- en zor gsector is het voorbije decennium s terk geëvolueer d. Enerzijds krijgt het

Nadere informatie

Oproep op maat. gedistribueerd door. healthcare

Oproep op maat. gedistribueerd door. healthcare Oproep op maat gedistribueerd door healthcare healthcare Algemene Werking De deur en/of doorgang wordt uitgerust met een zogenaamde positie-indicator en bijhorende zendantennes. Deze zenden continu een

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Televic

Inhoudsopgave. Televic Inhoudsopgave Televic Inhoudsopgave: Televic - Televic algemeen - 000229 - interaxio p. 1-6 - interaxio p. 7-12 - interaxio deurvideo intercom - 000302 - Axio Mobility p. 1-4 - Axio Mobility p. 5-8 -

Nadere informatie

Snelle installatiegids voor Symbian

Snelle installatiegids voor Symbian Snelle installatiegids voor Symbian Versie 1.0 Inhoudsopgave 1. WELKOM BIJ MOBIDM... 2 2. INSTALLATIE VAN DE AFARIA VOOR SYMBIAN... 3 2.1. SOFTWARE INSTALLEREN... 3 3. BEVEILIGING... 6 4. NIEUWE APPLICATIES...

Nadere informatie

Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg

Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg NL Modulair veiligheids- en communicatiesysteem voor langdurige zorg SmartLiberty is de nieuwe veiligheids- en communicatienorm in de wereld van de langdurige zorg. Dit systeem bestaat uit een combinatie

Nadere informatie

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM102 2 relais GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning -24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Meldingen ontvangen en accepteren met behulp van Otc PDA

Meldingen ontvangen en accepteren met behulp van Otc PDA Meldingen ontvangen en accepteren met behulp van Otc PDA Otc PDA Otc PDA wordt gebruikt om meldingen van Otc R2 of OtcNet door te sturen naar een PDA of Smartphone. Integenstelling tot meldingen die als

Nadere informatie

Product cataloog Hoger rendement door een open zorgcommunicatie

Product cataloog Hoger rendement door een open zorgcommunicatie Product cataloog Hoger rendement door een open zorgcommunicatie 2 Performante communicatie voor een efficiënt ziekenhuis Een communicatiesysteem is het kloppend hart van een ziekenhuis. Het zorgt ervoor

Nadere informatie

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding

Tritel VAMO. Gebruikershandleiding Tritel VAMO Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. VAMO 3 1.1 Identiteit 3 1.2 Bellen en gebeld worden 3 1.3 Gebeld worden 3 1.4 Voicemail 3 1.5 Gespreksbediening 4 1.6 Zakelijk of privé 4 1.7 Bellen bij

Nadere informatie

Shape & Mobiline Uw gsm als telefooncentrale

Shape & Mobiline Uw gsm als telefooncentrale Shape & Mobiline Uw gsm als telefooncentrale De uitdaging Met Mobiline maakt u uw vaste lijn mobiel Altijd bereikbaar Budgetcontrole Privacy 100% mobiel, via een vast nummer. Oproepen naar uw vaste of

Nadere informatie

Datasheet V1.0.64. SMS Comfort als back office applicatie.

Datasheet V1.0.64. SMS Comfort als back office applicatie. Datasheet V1.0.64 General SMS Comfort is een netwerkoplossing die u toestaat om SMS tekstberichten vanuit allerhande interfaces te verzenden en te ontvangen... of anders gezegd Sms2mail of Mail2sms SMS

Nadere informatie

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers.

Omschrijving. De persoon met dwaalgedrag kan via de alarmknop contact zoeken met maxmaal drie voorgeprogrammeerde telefoonnummers. Omschrijving De PT2000 model 2015 is een compacte GPS tracker met alarmknop. De locatie kan opgevraagd worden m.b.v. een SMS. De positie van de tracker wordt aangegeven op een kaart van Google Maps. Met

Nadere informatie

27/03/2014. GSM101 1 relais en 2 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

27/03/2014. GSM101 1 relais en 2 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 27/03/2014 GSM101 1 relais en 2 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2. Specificaties Voedingsspanning 12-24 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie

Nadere informatie

we secure YOUR network Versleuteling voice en data verkeer voor optimale beveiliging verbindingen

we secure YOUR network Versleuteling voice en data verkeer voor optimale beveiliging verbindingen we secure YOUR network Versleuteling voice en data verkeer voor optimale beveiliging verbindingen 2connect-IT informatiedag 2012 Agenda Introductie Mobiele communicatie Combinatie met 2connect-IT Introductie

Nadere informatie

XELION 7 - MOBIELE APP

XELION 7 - MOBIELE APP XELION 7 - MOBIELE APP Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app 1 Inhoud 1. De eerste keer de Xelion 7 app openen... 3 2. Inloggen in de Xelion 7 app... 3 3. De app gebruiken...

Nadere informatie

Toepassingen met SMS Comfort

Toepassingen met SMS Comfort Toepassingen met SMS Comfort SMS Comfort is een innovatief LAN - SMS Software pakket. Doordat het gebruik maakt van uw bestaande email programma is het eenvoudig in gebruik voor alle gebruikers. SMS Comfort

Nadere informatie

Product cataloog Voor meer veiligheid in assistentiewoningen

Product cataloog Voor meer veiligheid in assistentiewoningen Product cataloog Voor meer veiligheid in assistentiewoningen 2 Het perfecte systeem voor de ideale woonformule Steeds vaker kiezen senioren voor een assistentiewoning. Het is een ideale woonformule waarbij

Nadere informatie

BE-Alert Informatiebrochure voor de overheden

BE-Alert Informatiebrochure voor de overheden BE-Alert Informatiebrochure voor de overheden 2 Januari 2017 Alarmering van de bevolking Om ervoor te zorgen dat burgers tijdens een noodsituatie de juiste handelingen stellen, is een efficiënte alarmering

Nadere informatie

Personen Alarm Service

Personen Alarm Service Achter de Hoven 69, 2230 Herselt Tel: 014 / 540 430 GSM: 0476 / 550 430 BTW: BE-0521.749.835 Erk.nr FodBin: 20 1846 06 www.sensec.be KBC: 731-0304773-71 Personen Alarm Service Omschrijving van de mogelijkheden

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE Vooraleer te starten met de installatie enkele belangrijke opmerkingen : Controleer of uw telefoonprovider oproepnummer weergave ondersteund en of deze actief

Nadere informatie

Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing

Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing Opera 20IP ISDN & VoIP Automatische Telefoniste Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave Automatische-Telefoniste... 3 Voordelen... 3 1. Automatische Telefoniste Overzicht... 4 1.1 Bericht... 4 1.2 Code... 5 1.3

Nadere informatie

PhoneMail TM, een antwoordapparaaat voor uw vaste lijn

PhoneMail TM, een antwoordapparaaat voor uw vaste lijn PhoneMail TM, een antwoordapparaaat voor uw vaste lijn Uw correspondenten komen standaard na 5-6 beltonen terecht op uw PhoneMail wanneer u uw telefoon niet kunt opnemen of wanneer u afwezig bent. U kunt

Nadere informatie

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge

Handleiding. GSM/GPS/WiFi polshorloge Handleiding GSM/GPS/WiFi polshorloge 1 Product Beschrijving 1.1 Product Afbeelding Het AnaBell GSM/GPS Polshorloge is de nieuwste generatie van GSM telefonie gecombineerd met GPS technologie. Het is een

Nadere informatie

Connecsy 6.0 Features

Connecsy 6.0 Features Document versie: 1.0 Status: Final Datum: 13 March 2013 Inhoudsopgave 1. INLEIDING...2 2. CONNECSY DXS/BLF FUNCTIE...3 3. CONNECSY OUTLOOK INTEGRATIE...4 4. CONNECSY NOTITIEVELD...5 5. CONNECSY E-MAIL

Nadere informatie

Vast-mobiel integratie voor HIP. Dienstbeschrijving

Vast-mobiel integratie voor HIP. Dienstbeschrijving Vast-mobiel integratie voor HIP Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 1.1 VAMO Identiteit RoutIT B.V. 05-06-2014 1.2 Hoofdstuk

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Samenvatting voordelen Mobicall alarmserver

Samenvatting voordelen Mobicall alarmserver Samenvatting voordelen Mobicall alarmserver De Mobicall alarmserver biedt u als klant een aantal voordelen : volledige redundante alarmserver oplossing : per communicatieserver Alcatel OmniPCX Enterprise

Nadere informatie

Geef uw zorg een extra touch

Geef uw zorg een extra touch Geef uw zorg een extra touch interaxio De zorgoplossing heruitgevonden De zorgsector is in snelle evolutie. Enerzijds krijgt het verplegend personeel steeds meer taken te verwerken, anderzijds verwachten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding MobiDM

Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding MobiDM Gebruikershandleiding voor versie 3.6.2 Versie 1.0 INHOUDSOPGAVE 1. DE MOBIDM PORTAL.... 2 1.1. INLOGGEN... 2 1.2. WACHTWOORD VERGETEN?... 2 2. TOESTELBEHEER.... 3 2.1. OS-AFHANKELIJKE

Nadere informatie

NotificationReceiver TM app

NotificationReceiver TM app Handleiding NotificationReceiver TM app Een betrouwbare notificatieoplossing met rijke functionaliteit Een NerveCentre TM app - nervecentre.nl 6 April, 2019 INHOUD Introductie... 1 Wat is een notificatie?...

Nadere informatie

XELION 7 - MOBIELE APP. Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app

XELION 7 - MOBIELE APP. Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app XELION 7 - MOBIELE APP Snelstart document voor eindgebruikers van de Xelion 7 smartphone app Inhoud 1. De eerste keer de Xelion 7 app openen 4 2. Inloggen in de Xelion 7 app 4 3. De app gebruiken 5 3.1

Nadere informatie

SMART-GPS. Personenalarmering van de 21 ste eeuw: voor jong en oud

SMART-GPS. Personenalarmering van de 21 ste eeuw: voor jong en oud SMART-GPS Personenalarmering van de 21 ste eeuw: voor jong en oud Met de SMART-GPS behouden de drager en zijn zorgomgeving hun zelfstandigheid. In tegenstelling tot andere personenalarmeringen is de gebruiker

Nadere informatie

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl VAMO Handleiding 1 Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 1.1 Aanpassingen voor identiteitswijziging (HIPPER) RoutIT B.V. 05-06-2014 2 1. Inhoud 1.

Nadere informatie

aanbellen op je mobieltje

aanbellen op je mobieltje aanbellen op je mobieltje er belt iemand aan; mijn telefoon rinkelt ik zie de bezoeker op mijn smartphone ik praat met de bezoeker en open de deur 1 4 2 3 6 9 POW Een heel nieuwe methode van aanbellen

Nadere informatie

SMS en doe je ook gewoon met je vaste telefoon. Altijd dichtbij. SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons

SMS en doe je ook gewoon met je vaste telefoon. Altijd dichtbij. SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons Altijd dichtbij SMS berichten via de vaste telefoon, net zoals bij mobiele telefoons Tekst maximaal 160 tekens Berichten versturen naar vaste nummers van KPN en naar alle mobiele nummers Nummer SMS centrale:

Nadere informatie

Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren

Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren Installeren van de applicatie en aanmelden van de radiatoren 1. Maak verbinding met het draadloze netwerk via uw mobiele telefoon of tablet. 2. Download de NEXHO applicatie (er bestaan meerdere om U toe

Nadere informatie

Micollab Mobiel handleiding

Micollab Mobiel handleiding Micollab Mobiel handleiding Pagina 1 Over MiCollab Client MiCollab Client is een softwareproduct voor communicatie, waarin geavanceerde gespreksbeheerfuncties zijn geïntegreerd. De volgende cliënt zijn

Nadere informatie

Altijd iemand dichtbij

Altijd iemand dichtbij Altijd iemand dichtbij Altijd veilig met Zembro Plus Voor mensen met een beginnende dementieproblematiek is het zeer belangrijk dat ze hun zelfstandigheid kunnen behouden. Dat ze buiten kunnen wandelen,

Nadere informatie

Senioren telefoons. OPGEPAST! Prijzen zijn incl BTW.

Senioren telefoons. OPGEPAST! Prijzen zijn incl BTW. Senioren telefoons Wanneer je geen boodschap hebt aan al die technologische snufjes maar toch wil genieten van een eenvoudige en handige mobiele GSM dan vind je hier zeker een oplossing... OPGEPAST! Prijzen

Nadere informatie

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl

Zetacom Mobiel November 2014 Telefonie zetacom.nl Zetacom Mobiel November 2014 zetacom.nl 02 Zetacom Mobiel Wilt u een mobiel tenzij beleid invoeren en loopt u tegen beperkingen van techniek of de mobiele provider aan? Wilt u niet meer investeren in nieuwe

Nadere informatie

Personen Alarm Service

Personen Alarm Service Achter de Hoven 69, 2230 Herselt Tel: 014 / 540 430 GSM: 0476 / 550 430 BTW: BE-0521.749.835 Erk.nr FodBin: 20 1846 06 www.sensec.be KBC: 731-0304773-71 Personen Alarm Service Omschrijving van de mogelijkheden

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Quick Smart Dimona NEW

Gebruikershandleiding. Quick Smart Dimona NEW Gebruikershandleiding Quick Smart Dimona NEW 1 Inhoudstafel Enkele basisprincipes 3 De parameters van de toepassing configureren 4 De werkgevers beheren 5 De werknemers beheren 6 Werknemers importeren

Nadere informatie

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie)

Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Handleiding VAMO (Vast-Mobiel integratie) Document: Handleiding VAMO Datum: 20-3-2018 Versie: 2.0 Auteur: Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1. Identiteit... 3 1.2. Bellen en gebeld worden...

Nadere informatie

op je smartphone zien wie er aanbelt

op je smartphone zien wie er aanbelt op je smartphone zien wie er aanbelt er belt iemand aan; mijn telefoon rinkelt ik zie de bezoeker op mijn smartphone ik praat met de bezoeker en open de deur 1 4 2 3 6 9 VvE Een heel nieuwe methode van

Nadere informatie

7/2017. GSM relais en 3 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING

7/2017. GSM relais en 3 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 7/2017 GSM102-3 2 relais en 3 ingangen GSM OPENER PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema s 2 2. Specificaties Voedingsspanning 12 Vac-dc Stroomverbruik Maximum 250 ma, nominaal 55 ma GSM frequentie

Nadere informatie

Xelion ESPA koppeling Handleiding Beheer V1.6

Xelion ESPA koppeling Handleiding Beheer V1.6 Xelion ESPA koppeling Handleiding Beheer V1.6 van de Xelion ESPA koppeling. Dit document is bedoeld voor beheerders en operators Inhoud 1 Overzicht... 1 2... 2 2.1 Espa apparaat toevoegen... 4 2.1.1 ESPA

Nadere informatie

Handleiding voor de gebruiker

Handleiding voor de gebruiker Handleiding voor de gebruiker Wij danken u voor het vertrouwen dat u stelt in het GPSM lokalisatiesysteem. Indien u beschikt over een draagbare GPSM dient u het toestel volledig te laden alvorens het in

Nadere informatie

AT-platform. Brandstraat 8a B-9160 Lokeren

AT-platform. Brandstraat 8a B-9160 Lokeren AT-platform Brandstraat 8a B-9160 Lokeren +32 9 340 54 70 info@alphatronics.be www.alphatronics.be AT-platform is de moedersoftware waar onze toepassingen op draaien wat Kan ons at-platform? Het AT-platform

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING PANIEKKNOP EN LOKALISATIE Vooraleer te starten met de installatie enkele belangrijke opmerkingen : Controleer of uw telefoonprovider oproepnummer weergave ondersteund en of deze actief

Nadere informatie

INLEIDING DE VOORDELEN VAN BLOOM

INLEIDING DE VOORDELEN VAN BLOOM BLOOM 2 INLEIDING Bloom is een klantenbegeleidingssysteem dat bezoekersstromen beheert en de nodige informatie verzamelt om het onthaal van uw klanten beter te organiseren. DE VOORDELEN VAN BLOOM Kortere

Nadere informatie

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE

PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE COMMUNICATIE EGIED BORMANS, PRODUCT MANAGER COMMUNICATIE Private GSM - Egied Bormans 13-10-11 Ascom (Nederland) B.V. 1 PRIVATE GSM ALS OPLOSSING VOOR BEDRIJFSKRITIEKE

Nadere informatie

Handleiding CommCheck App

Handleiding CommCheck App Handleiding CommCheck App Versie 1.0 Met CommCheck is het eenvoudig om naar uw personeel alarmeringen te versturen en onderling te communiceren.deze alarmen kunnen handmatig worden verstuurd of automatisch

Nadere informatie

Beheer portaal. Portaal handleiding. Dashboard

Beheer portaal. Portaal handleiding. Dashboard Portaal handleiding Om dagelijkse handelingen gemakkelijker te maken heeft VoIP Mobiel een portaal, hier kunt u zelf wijzigingen aanbrengen in uw telefoon configuratie. In deze korte handleiding zullen

Nadere informatie

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider

Yes InTouch. Handleiding. Business Solutions Provider Handleiding Business Solutions Provider Totaalcommunicatie Get InTouch met uw collega s Met de app kunt u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega s zien, chatten, bellen, vergaderen en samenwerken.

Nadere informatie

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl

VAMO. Handleiding. Copyright RoutIT 2014 www.routit.nl info@routit.nl VAMO Handleiding 1 Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. VAMO... 4 2.1. Bellen en gebeld worden... 4 2.2. Gebeld worden...

Nadere informatie

Telecommunicatie op maat van uw onderneming.

Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Telecommunicatie op maat van uw onderneming. Licom info@licom.be www.licom.be Industriezone Herdersbrug Pathoekeweg 9B 009 B-8000 Brugge T +32(0)50 45 78 00 Licom Z.1 Researchpark 310 B-1731 Zellik T +32(0)2

Nadere informatie

versie: 1.0 status: vrijgegeven door: J.Eberson datum: 15 augustus 2005 aangepast: 19 februari 2006 concept beschrijving

versie: 1.0 status: vrijgegeven door: J.Eberson datum: 15 augustus 2005 aangepast: 19 februari 2006 concept beschrijving versie: 1. status: vrijgegeven door: J.Eberson datum: 15 augustus 25 aangepast: 19 februari 26 concept beschrijving DOLLYsms SMS server conceptbeschrijving V1. I N H O U D Inleiding... 3 DOLLYsms... 3

Nadere informatie

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS

GROUNDWATER IS OUR BUSINESS GROUNDWATER IS OUR BUSINESS Diver-NETZ BEHEER UW DATA IN 3 STAPPEN Diver-NETZ is een compleet draadloos systeem voor het effectief en efficiënt beheren van grond- en oppervlaktewatermeetnetten. Diver-NETZ

Nadere informatie

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving I AM Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave 1 Inleiding...

Nadere informatie

Aanmeldhandleiding Windows Phone Standard en Pro

Aanmeldhandleiding Windows Phone Standard en Pro Aanmeldhandleiding Windows Phone Standard en Pro 22-03-2015 Index 1. WELKOM IN MOBIDM... 1 1.1. WINDOWS MOBILE PRO EN STANDARD... 1 2. UITROLLEN VAN HET TOESTEL... 1 2.1. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...

Nadere informatie

ASTRID GEVORDERDEN. Praktische opleiding

ASTRID GEVORDERDEN. Praktische opleiding ASTRID GEVORDERDEN Praktische opleiding Toestel Heeft 2 Kanten De voorkant met een klavier en toetsen zoals bij GSM De achterkant met operationele functietoetsen 2 Toestel Inschakelen AAN - UIT Lang drukken

Nadere informatie

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig

CiVoice. Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig Slimme IT. Sterke dienstverlening. CiVoice Dé flexibele telefonie-oplossing voor lokale besturen Gebruiksvriendelijk Innovatief Kostenbesparend Veilig 2 Flexibel communiceren & efficiënter werken met CiVoice

Nadere informatie

Draadloze communicatie in de zorg

Draadloze communicatie in de zorg ' Whitepaper Draadloze communicatie in de zorg ' September 2018 Peter Drooger Medewerkers van zorginstellingen maken steeds intensiever gebruik van middelen voor draadloze communicatie. Voorheen vond de

Nadere informatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie

De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Clino Touch Systeem De veelzijdige oplossing voor Zorgcommunicatie & Zorgdocumentatie Zorgmanagement binnen handbereik Het Clino Touch Systeem (CTS) is de flexibele oplossing van Ackermann voor gebruik

Nadere informatie

Draadloze communicatie in de zorg

Draadloze communicatie in de zorg Whitepaper Draadloze communicatie in de zorg Ing. Peter Drooger www.dwafact.nl 1 Medewerkers van zorginstellingen maken steeds intensiever gebruik van middelen voor draadloze communicatie. Voorheen vond

Nadere informatie

Een smartwatch om patiënten sneller van plaats A naar B te brengen

Een smartwatch om patiënten sneller van plaats A naar B te brengen Editie februari 2017 imec.icon Een smartwatch om patiënten sneller van plaats A naar B te brengen Onderzoekers van imec ontwikkelden, samen met enkele bedrijven en ziekenhuizen, zelflerende planningsalgoritmes

Nadere informatie

HIPPER Gebruikershandleiding

HIPPER Gebruikershandleiding HIPPER Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1 Installatie... 1 2 Configuratie... 1 3 Instellingen bereikbaarheid... 2 3.1 Niet storen (oftewel Do not Disturb)... 2 3.2 Doorschakelen... 3 3.2.1 Altijd Doorschakelen...

Nadere informatie

op je smartphone zien wie er aanbelt

op je smartphone zien wie er aanbelt op je smartphone zien wie er aanbelt ik praat met de bezoeker en open de deur er belt iemand aan; mijn telefoon rinkelt ik zie de bezoeker op mijn smartphone 1 4 2 3 6 9 INSTA Een heel nieuwe methode van

Nadere informatie

Handleiding voor de registratie van apparaten in het MySensotiss Internet Portaal

Handleiding voor de registratie van apparaten in het MySensotiss Internet Portaal Handleiding voor de registratie van apparaten in het MySensotiss Internet Portaal Versie 1.0 Inhoud 1. Algemene Omschrijving 3 2. Registreren in het MySensotiss Internet Portaal 3 2.1 Aanmelden als account

Nadere informatie

Kiest u voor de alarmapp met drukker, dan maakt deze gebruik van uw simkaart in uw smartphone. Ook dan heeft u dus geen aparte sim-kaart nodig.

Kiest u voor de alarmapp met drukker, dan maakt deze gebruik van uw simkaart in uw smartphone. Ook dan heeft u dus geen aparte sim-kaart nodig. Meest gestelde vragen over Safetycare apparatuur Werking en gebruik 1. Moet ik de Safetycare apparatuur installeren? Safetycare werkt eenvoudig en zonder installatie. In de verpakking van de apparatuur

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Responder app 1. App downloaden 2 2. Inloggen en uitloggen 3 3. Inkomende alarmmeldingen 4 4. Alarmhistorie 6 5. Positie opvragen 7 6. Mijn profiel 8 7. Contactpersonen

Nadere informatie

VAMO. Dienstbeschrijving

VAMO. Dienstbeschrijving VAMO Dienstbeschrijving Document historie Versie Toelichting Auteur Datum 1.0 Initiële versie RoutIT B.V. 03-03-2014 2 1. Inhoud 1. Inhoud... 3 2. VAMO... 4 2.1. Bellen en gebeld worden... 4 2.2. Gebeld

Nadere informatie

Elektronisch Meldsysteem Incidentmanagement ("EMI")

Elektronisch Meldsysteem Incidentmanagement (EMI) Bijlage 19 Elektronisch Meldsysteem Incidentmanagement ("EMI") Mauritskade 5 2514 HC s Gravenhage Telefoon 070 365 76 02 Fax 070 306 00 52 F. van Lanschot Bankiers Amsterdam 63 26 97 245 K.v.K. Amsterdam

Nadere informatie

GSM PANIEK ALARM SYSTEEM

GSM PANIEK ALARM SYSTEEM GSM PANIEK ALARM SYSTEEM Gebruikershandleiding LEES DEZE GEBRUIKERSHANDLEIDING GRONDIG VOORALEER DIT PRODUCT TE GEBRUIKEN! Vooraleer te starten met de installatie enkele belangrijke opmerkingen : Controleer

Nadere informatie

RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android. Gebruikershandleiding Mopas-app

RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android. Gebruikershandleiding Mopas-app Gebruikershandleiding RESPONDER-APP Mopas-app voor ios en Android V3.0 1 september 2016 Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas-app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Voicemail

Handleiding Vodafone Voicemail Handleiding Vodafone Voicemail Inhoudsopgave Uw voicemail in gebruik nemen 3 Gebruik van Vodafone Voicemail 4 Ontvangen en beluisteren van berichten 4 Wat kost Vodafone Voicemail? 5 Voicemail in het buitenland

Nadere informatie

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is.

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is. Galaxy Flex 3 FAQ Let Op!! Sommige instellingen hebben te maken met regelgeving. Controleer daarom of het aanpassen van een instelling niet in strijd is met de regels waar uw installatie aan moet voldoen.

Nadere informatie

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE

INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE INSTELLINGS EN GEBRUIKERSHANDLEIDING SENIOREN GSM MET PANIEKKNOP EN LOKALISATIE In deze handleiding beperken we ons tot de functionaliteiten zoals ze beschreven zijn op de website seniorenalarmen.be. Vooraleer

Nadere informatie

intra- en extramurale zorgoproep en communicatie

intra- en extramurale zorgoproep en communicatie Projecten in Nederland waar QuoVadis installaties leverde voor intra- en extramurale zorgoproep en communicatie Wanneer u meer informatie wilt over geleverde voorzieningen of een specifiek project, neem

Nadere informatie

1456B ÉÉN OPROEP, MEERDERE MANIEREN OM TE ANTWOORDEN MULTI-USER GATEWAY VOOR APPARTEMENTENCOMPLEXEN

1456B ÉÉN OPROEP, MEERDERE MANIEREN OM TE ANTWOORDEN MULTI-USER GATEWAY VOOR APPARTEMENTENCOMPLEXEN MONITOR SMARTPHONE EN TABLET GSM-TELEFOON VASTE TELEFOON 1456B ÉÉN OPROEP, MEERDERE MANIEREN OM TE ANTWOORDEN VOOR APPARTEMENTENCOMPLEXEN Passion.Technology. Design. VANAF MONITOR BEANTWOORD OPROEPEN ZOALS

Nadere informatie

Gebruikersgids One Touch Voice Mail

Gebruikersgids One Touch Voice Mail Gebruikersgids One Touch Waarom One Touch? Wat is One Touch? Wat zijn de voordelen van One Touch ten opzichte van de Standard/Pro? U beschikt over een (een antwoordapparaat) voor uw mobiel toestel en voor

Nadere informatie

2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING

2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING 2014-03-21 GSM500 PROGRAMMATIE HANDLEIDING 1. Aansluitschema 2. Specificaties Voedingsspanning 7-32 Vdc GSM frequentie GSM 850/900/1800/1900 MHz Werkingstemperatuur -20 C tot + 55 C Gewicht 220 gr Afmetingen

Nadere informatie

Nerve Centre Personal app

Nerve Centre Personal app Handleiding Nerve Centre Personal app (Tracking, Profiel, Account) Een betrouwbare notificatieoplossing met rijke functionaliteit Een NerveCentre TM app - nervecentre.nl 4 April, 2019 INHOUD INTRODUCTIE...

Nadere informatie

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding

Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Sharpdesk Mobile V1.1 Gebruikershandleiding Voor de iphone SHARP CORPORATION April 27, 2012 1 Inhoudsopgave 1 Overzicht... 3 2 Ondersteunde besturingssystemen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3 Installatie

Nadere informatie

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android.

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android. Mopas handleiding Responder App Mopas-app voor ios en Android www.mopas.eu Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie

Nadere informatie

KPN ÉÉN Zapper. Handleiding

KPN ÉÉN Zapper. Handleiding KPN ÉÉN Zapper Handleiding Inhoud 1 Introductie 3 1.1 De diverse schermen 4 1.2 Mobiliteit 5 2 Installatie 6 2.1 Installeren ZAPPER voor iphone 7 2.2 Installeren ZAPPER voor Android 8 2.3 Account informatie

Nadere informatie

Slim, die lijn van mij!

Slim, die lijn van mij! Praktische gids Slim, die lijn van mij! Alle Slimme Diensten bij de hand! Gratis diensten Als het bezet is, belt Proximus automatisch terug Ring Back... 5 U weet wie geprobeerd heeft u te bereiken n r

Nadere informatie

Praktische gids. mijn lijn slimmer! alle Slimme Diensten bij de hand

Praktische gids. mijn lijn slimmer! alle Slimme Diensten bij de hand Praktische gids mijn lijn slimmer! alle Slimme Diensten bij de hand 2 diensten zonder abonnement U verzendt en ontvangt sms jes. Belgacom sms 4 U kan met z'n drieën tegelijkertijd praten. Gesprek met Drie

Nadere informatie

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is.

De print van de centrale is hardwarematig aangepast waardoor een upgrade is niet mogelijk is. Galaxy Flex 3 FAQ Let Op!! Sommige instellingen hebben te maken met regelgeving. Controleer daarom of het aanpassen van een instelling niet in strijd is met de regels waar uw installatie aan moet voldoen.

Nadere informatie

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals)

Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor. (zorgprofessionals) Handleiding Mobiel ECG Eventmonitor (zorgprofessionals) 1 handleiding mobiel ecg eventmonitor Inleiding In deze handleiding Livv Mobiel ECG Eventmonitor leggen wij u graag de volgende onderwerpen uit:

Nadere informatie

Wifi of mobiel internet gebruiken?

Wifi of mobiel internet gebruiken? Wifi of mobiel internet gebruiken? Wat is het verschil tussen wifi en mobiel internet met een dataverbinding? Surfen via wifi is goedkoper (vaak gratis) dan surfen via mobiel internet, maar het wifi-bereik

Nadere informatie

Een Local Exchange Server is een tweede mogelijkheid. Hier wordt Zarafa Exchange geïnstalleerd op een server van uw organisatie.

Een Local Exchange Server is een tweede mogelijkheid. Hier wordt Zarafa Exchange geïnstalleerd op een server van uw organisatie. Zarafa Exchange is een product waarbij u uw berichten, agenda, taken en contacten altijd ter beschikking stelt. Deel uw agenda met collega s, synchroniseer uw adresboek met uw smartphone of PDA en raadpleeg

Nadere informatie

Duifmelden. nl Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1

Duifmelden. nl Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1 Duifmelden.nl Pigeonscloud.com Gebruikershandleiding Automatische Aanmeld Module met de kloksystemen - Tauris - Unikon - Mega - Bricon - Benzing M1 Gebruikers handleiding Automatic Arrival Module for Pigeon

Nadere informatie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie

Diver Telemetrie. Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Telemetrie Draadloze grondwater- en oppervlaktewaterdata transmissie Maximaliseer datakwaliteit Verminder operationele kosten Near real-time informatie -NETZ BEHEER 3 UW DATA IN STAPPEN Introductie -NETZ

Nadere informatie