Het abonnementensysteem bij Bureau Mr. De Bruin in de praktijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het abonnementensysteem bij Bureau Mr. De Bruin in de praktijk"

Transcriptie

1 Het abonnementensysteem bij Bureau Mr. De Bruin in de praktijk Bureau Mr. De Bruin Holleweg EA Amerongen T E info@bureaudebruin.nl W Versie , 15 december 2010

2 Abonnementen algemeen In uw abonnement zitten in beginsel alle financiële producten die u via ons kantoor aanhoudt. Maakt u daarbij wel onderscheid tussen uw zakelijke en uw particuliere polissen. Voor beiden sluit u een apart abonnement af. Naarmate er meer producten in een abonnement zitten, wordt de abonnementsprijs per product lager. U ziet dat heel duidelijk in de staffels verder op in deze informatie. Dienstverlening binnen en buiten het abonnement In het abonnement zit een aantal diensten inbegrepen. Door het abonnement af te sluiten, heeft u recht op het gebruik van deze diensten, zonder dat u daarvoor verder nog betaalt. Hetzelfde geldt voor de modules die u naar eigen inzicht kunt afnemen (alleen voor zakelijke markt). Dienstverlening die u afneemt buiten het abonnement of modules om, wordt separaat aan u gefactureerd op basis van uurtarief. Voor de zakelijke markt wordt één abonnement gehanteerd (Zakelijk Standaard), voor de particuliere markt twee ( Particulier standaard en Particulier light ). In onderstaand schema ziet u welke dienstverlening in welk abonnement is inbegrepen. Toelichting: 1. Als een bepaalde dienst niet in het abonnement is inbegrepen, wil dat uiteraard niet zeggen dat hij niet geleverd wordt. U betaalt er alleen in dat geval apart voor. 2. U ziet dat schadebehandeling nooit in het abonnement is inbegrepen. Hier betaalt u dus altijd apart voor. Dit is volledig in lijn met de gedachte achter het systeem: u betaalt alleen voor hetgeen u afneemt. Bovendien is het wettelijk niet toegestaan schadebehandeling in een abonnementsvorm te gieten. Zakelijk standaard Particulier standaard Particulier light Intern onderhoud X X X Portefeuilleonderhoud bij klant X X -- Portefeuilleonderhoud telefonisch X Telefonische beschikbaarheid X X -- Schadebehandeling X = in abonnement inbegrepen. -- = niet in abonnement inbegrepen. Toelichting: Standaard vindt portefeuilleonderhoud bij u thuis respectievelijk bij u op het bedrijfsadres plaats. In de versie Particulier-Light, vindt dit telefonisch plaats. Daartoe wordt vooraf een bel-afspraak met u gemaakt. Bent u ondernemer en wilt u het portefeuilleonderhoud van uw privé-polissen combineren met dat van uw zakelijke polissen dan kan dat ook bij de light-versie, zonder toeslag, op locatie, mits die beide portefeuilles tegelijkertijd en op hetzelfde adres aan de orde komen.

3 Abonnementstarieven 2010 en 2011 Aantal producten in abonnement Zakelijk Standaard jaartarief Particulier Standaard jaartarief Particulier Light jaartarief 1 394,-- 255,-- 130, ,-- 510,-- 260, ,-- 727,-- 390, ,-- 918,-- 520, , ,-- 618, , ,-- 722, , ,-- 819, , ,-- 910, , ,-- 995, , , ,-- Elke volgende + 250, , ,-- Toelichting: 1. Onder product verstaan wij in het algemeen een verzekeringsproduct of een bankproduct. Voor sommige producten geldt een afwijkend tarief, het zogenaamde VT-tarief (Vast Tarief), zoals bij premievrije polissen, koopsompolissen etc. Dit lagere VT-tarief hanteren wij omdat wanneer dit soort producten eenmaal loopt, er weinig nazorg aan besteed hoeft te worden. In de gevallen waarin dit voor u speelt communiceren wij dit duidelijk aan u. U vindt het ook terug op uw maandoverzicht. 2. Let op: Sommige producten bestaan uit een verzameling kleinere producten die vaak niets met elkaar te maken hebben. Een bekend voorbeeld is een pakketpolis, die in feite niets anders is dan een administratieve optelsom van allerlei daarin opgenomen polissen. In dat geval telt het aantal polissen in dat pakket. Worden er echter in een polis 2 of meer dekkingen opgenomen die onderling nauw samenhangen, dan telt het geheel als één product. Een voorbeeld is een polis van een autoverzekering, waarop als afzonderlijke dekkingen zijn vermeld de aansprakelijkheidsdekking, de cascodekking en de ongevallen-inzittendendekking) Modules Voor de zakelijke markt is een aantal modules ontworpen, die u geheel naar eigen inzicht al dan niet kunt afnemen. Een module is een aanvulling op het abonnement en omvat een dienstverlening die u extra wilt afnemen. Als u dat doet wordt die dienstverlening voor u uitgevoerd zonder dat u daar verder nog voor betaalt, ongeacht de bestede tijd. Bovendien zit in het module-tarief een korting van 20% ten opzichte van het reguliere tarief ingebouwd. Laat u de betreffende dienstverlening uitvoeren buiten een module om (dus bij incidentele opdracht), dan betaalt u dus een hoger uurtarief en bovendien de werkelijk bestede tijd. Dat kan voor u voordelig, maar ook nadelig uitpakken. Bij een aantal producten is al vooraf bekend dat er bepaalde handelingen moeten worden verricht, zoals het naverrekenen van de premie op basis van de daadwerkelijke bedrijfsgegevens over het afgelopen jaar of het regelmatig verwerken van personeelsmutaties. Als dat zo is, is het overwegen van een module verstandig, omdat die activiteiten toch verricht moeten worden en een module goedkoper is dan het losse uurtarief.

4 Er is een aantal modules beschikbaar die we hieronder laten volgen, inclusief een toelichting en het moduletarief. Belangrijk: 1. u kiest per jaar vóóraf of u een bepaalde module wilt afnemen, behalve uiteraard in het geval van een nieuw product in de loop van het jaar. 2. De tarieven staan vermeld per module per jaar. 3. U kiest uw modules per product en bent daarin geheel vrij (u kunt dus bijvoorbeeld besluiten voor uw ziekteverzuimverzekering de module marktverkenning af te nemen, maar dat niet te doen voor de brandverzekering van uw bedrijfspand). Bovendien staat het u vrij uw keuze per jaar te wijzigen. Toelichting module Marktverkenning per contractsvervaldatum : Deze module houdt in dat tijdig vóór de contractsvervaldatum, automatisch door ons de markt wordt verkend op betere voorwaarden of premies voor het risico dat u wilt afdekken. U ontvangt een verslag van onze bevindingen! Moduletarieven 2010 en 2011 Module omschrijving Tarief per polis per jaar A Naverrekenen 1 x per jaar 40,-- B Personeelsmutaties 1 x per jaar (incl. naverrek.) 125,-- C Personeelsmutaties 2 x per jaar (incl. naverrek.1x per jr.) 150,-- D Personeelsmutaties 4 x per jaar (incl. naverrek.1x per jr.) 175,-- E Personeelsmutaties 12 x per jaar (incl. naverrek.1x per jr.) 325,-- F Marktverkenning per contractsvervaldatum 180,-- Module Omschrijving Tarief per portefeuille AA 1x extra portefeuilleonderhoud (excl. evt. reiskosten) 180,-- Vast tarief (VT-tarief) Voor sommige onderdelen van uw portefeuille is het mogelijk te kiezen voor het zogenaamde VTtarief. Dat is een vast, laag bedrag. Dit tarief geldt voor portefeuillebestanddelen waar geen onderhoud bij nodig is ( als ze eenmaal lopen, dan lopen ze ). Standaard bieden wij dit tarief aan voor bijvoorbeeld premievrije polissen, koopsompolissen of bankspaarproducten met eenmalige inleg. In overleg kan het tarief ook gekozen worden bij andere producten. Zou u op enig moment willen dat wij voor zo n product wél dienstverlening leveren, dan kan dat uiteraard. U betaalt dan het uurtarief.

5 Tarieven per jaar, afrekening per maand. Alle tarieven die u vermeld ziet, staan vermeld per jaar. Ze worden echter per maand met u verrekend, waarbij de volgende punten gelden: 1. Het maandtarief is gelijk aan het jaartarief gedeeld door 12, zonder opslagen. 2. U ontvangt maandelijks een overzicht van uw portefeuille en een specificatie van uw maandtarief. Mutaties Wat gebeurt er als er iets wijzigt in de samenstelling van uw portefeuille? Heel eenvoudig: dat werkt door per de eerste van de volgende maand. Stel u heeft op 1 februari 3 producten in uw abonnement Zakelijk Standaard. Afgezien van eventuele assurantiebelasting bedraagt het jaartarief daarvoor dus (zie staffel) 1.122,--. Over de maand februari betaalt u dus 1/12 daarvan, dat is 93,50. Deelt u dat weer door 3 dan bedraagt uw prijs per product per maand dus 31,17. Stel vervolgens dat er op 5 februari een product bij komt. Om te voorkomen dat we een naverrekening moeten plegen over een gedeelte van een maand (waarbij ook het stukstarief van de eerste 3 producten zou wijzigen), berekenen we over het restant van de maand februari niets voor dat nieuwe product. Per 1 maart heeft u dus 4 producten in uw abonnement. Het jaartarief bedraagt daarvoor 1.418,--. Over de maand maart betaalt u dus 118,17. Per stuk kosten de producten in die maand dus 29,54. U ziet dat de stuksprijs dus iets gedaald is als gevolg van de toevoeging van een extra product. Het omgekeerde werkt ook zo: Verdwijnt er een product uit het abonnement, dan werkt dat door per de eerste van de volgende maand. Assurantiebelasting en BTW Alle tarieven staan vermeld exclusief assurantiebelasting en exclusief BTW. Daar hoort de volgende toelichting bij, gebaseerd op de regels zoals die gelden op het moment dat deze informatie werd vervaardigd (oktober 2010). 1. Een lopende verzekeringsportefeuille wordt niet belast met BTW. 2. Over sommige verzekeringspremies wordt assurantiebelasting geheven. Die bedraagt op dit moment 7,5 %, te berekenen over de premie en in geval met een abonnement wordt gewerkt eveneens te berekenen over het abonnementsgedeelte dat bij die polis hoort. Omdat uiteraard de samenstelling van de assurantieportefeuille per klant anders is, kunnen wij in de in deze informatie opgenomen staffels de assurantiebelasting niet verwerken. 3. Er loopt momenteel een discussie of het hele fiscale regime ten aanzien van verzekeringen niet aangepast moet worden. Dan komt er bijvoorbeeld één tarief voor alle verzekeringen. Daar is op dit moment echter nog niets over bekend. Daarnaast wil het kabinet Rutte I het percentage assurantiebelasting verhogen naar 9,5 %. 4. Op uw maandoverzicht wordt duidelijk vermeld welke abonnementsdelen belast worden met assurantiebelasting.

6 Verrekening provisie en abonnementsgeld Voor zover wij provisie ontvangen over polissen die in het abonnementensysteem zijn opgenomen, ontvangt u die provisie van ons terug. De verrekening geschiedt, net als de betaling van uw abonnements- en modulegeld, per maand. Verder zal de markt in toenemende mate zogenaamde netto premies gaan hanteren. Dat zijn premies waar de provisie al uitgehaald is. Dan valt er uiteraard ook geen provisie meer te verrekenen. Daarnaast geldt dat u te maken kunt hebben met twee geldstromen: Het abonnement betaalt u altijd alleen aan ons kantoor (dus nooit aan een verzekeraar), de premie betaalt u ofwel aan ons kantoor, ofwel rechtstreeks aan de verzekeraar (afhankelijk van hetgeen werd afgesproken). Provisie ontvangt u uitsluitend terug van ons kantoor (dus nooit van een verzekeraar). Rekening-Courant Alle bedragen die op grond van het abonnementstarief of moduletarief (u betaalt aan ons) of ontvangen provisies (wij betalen aan u) tussen u en ons moeten worden verrekend, worden door ons geboekt in een Rekening-Courant verhouding. Eenmaal per maand wordt het saldo daarvan afgerekend. Als dat saldo door u aan ons betaald moet worden, schrijven wij het automatisch af. Dit is voor dit deel de enige betalingsmogelijkheid. Meerwerk op factuurbasis. Dienstverlening die wij voor u verrichten buiten het abonnement om, wordt aan u gefactureerd tegen het geldende uurtarief. Omdat u moet kunnen zien wat wij voor u gedaan hebben, sturen wij u daarvoor een (digitale) factuur, die u vervolgens zelf aan ons betaalt. In tegenstelling tot het Rekening- Courantsaldo, schrijven wij deze bedragen dus niet automatisch af, tenzij u daarvoor toestemming heeft gegeven. Disclaimer: Deze informatie heeft tot doel u op hoofdlijnen voor te lichten over het abonnementssysteem binnen ons kantoor. Er kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Doorslaggevend is de tussen u en ons gesloten overeenkomst en de daarop betrekking hebbende Voorwaarden van Dienstverlening van ons kantoor. Voorl. abonnementen in de praktijk versie

Tarievenoverzicht 2013-01

Tarievenoverzicht 2013-01 Bureau Mr. De Bruin Holleweg 19 3958 EA Amerongen T: 0343-453 753 F: 0343-45 69 69 E: info@bureaudebruin.nl W: www.bureaudebruin.nl Tarievenoverzicht 2013-01 geldig per 1 februari 2013 Dit overzicht wordt

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. Bureau mr. De Bruin en Bureau mr. De Bruin-Direct

DIENSTENWIJZER. Bureau mr. De Bruin en Bureau mr. De Bruin-Direct DIENSTENWIJZER Bureau mr. De Bruin en Bureau mr. De Bruin-Direct WAARIN VERWERKT HET WETTELIJK VEREISTE DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Versie 20110830 Waarom deze dienstenwijzer? Deze Dienstenwijzer is bedoeld

Nadere informatie

Model Abonnementsvoorwaarden

Model Abonnementsvoorwaarden Model Abonnementsvoorwaarden Inleiding Oude DAG Pensioenteam B.V. (Oude DAG B.V.) biedt ondernemers aan om hun belangen op het gebied van schadeverzekeringen te behartigen door middel van het afsluiten

Nadere informatie

WAARIN VERWERKT HET WETTELIJK VEREISTE DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

WAARIN VERWERKT HET WETTELIJK VEREISTE DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER Bureau mr. De Bruin en Bureau mr. De Bruin-Direct WAARIN VERWERKT HET WETTELIJK VEREISTE DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Versie 20120418 Waarom deze dienstenwijzer? Deze Dienstenwijzer is bedoeld

Nadere informatie

Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren

Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren Bijlage 2 VOORWAARDEN SERVICE ABONNEMENT René van Gameren Introductie Hartelijk welkom bij René van Gameren. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor het beheren en onderhouden van uw hypotheek, verzekeringen,

Nadere informatie

Verzekerd van persoonlijke aandacht

Verzekerd van persoonlijke aandacht Verzekerd van persoonlijke aandacht Per maand: BAsis-serviCe abonnement 15.00 netto tarieven op schadeverzekeringen 18.15 incl. assurantiebelasting Digitale polismap U krijgt toegang tot uw eigen online

Nadere informatie

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Bij Van t Riet kiest u voor dienstverlening op maat. U bepaalt wat u van ons verwacht als uw financiële dienstverlener en kiest daarmee voor het service-abonnement

Nadere informatie

Trium Finance houdt zich onder meer bezig met de advisering over- en bemiddeling in:

Trium Finance houdt zich onder meer bezig met de advisering over- en bemiddeling in: ONAFHANKELIJK EN ZELFSTANDIG Trium Finance is een volledig zelfstandig en onafhankelijk financieel adviesbureau en heeft geen contractuele verplichtingen om producten of diensten van een bepaalde bank

Nadere informatie

Brochure abonnementen Viisi Finance

Brochure abonnementen Viisi Finance Brochure en Viisi Finance Brochure en Viisi Finance Een nieuw huis, een nieuwe uitdaging in uw carrière, trouwen, gezinsuitbreiding, u ontvangt een nalatenschap... Uw wensen en behoeften kunnen voortdurend

Nadere informatie

SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN

SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN SERVICE ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADE EN UITVAARTVERZEKERINGEN Introductie U heeft via ons kantoor één of meerdere (particuliere) schade- of uitvaartverzekeringen afgesloten

Nadere informatie

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn:

levensverzekeringen schadeverzekeringen spaarrekeningen hypotheken kredieten beleggen in fondsen Onze adresgegevens zijn: van Hagedoorn Assurantiën. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en onze werkwijze. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten en de tarieven. Wie

Nadere informatie

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet

Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Toelichting abonnementsvormen Van t Riet Bij Van t Riet kiest u voor dienstverlening op maat. U bepaalt wat u van ons verwacht als uw financiële dienstverlener en kiest daarmee voor het service-abonnement

Nadere informatie

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam. Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl E info@comdam.nl In deze tariefkaart vindt u informatie over de dienstverlening en de

Nadere informatie

Brochure abonnementen Viisi Finance

Brochure abonnementen Viisi Finance Brochure abonnementen Viisi Finance Brochure abonnementen Viisi Finance Een nieuw huis, een nieuwe uitdaging in uw carrière, trouwen, gezinsuitbreiding, u ontvangt een nalatenschap... Uw wensen en behoeften

Nadere informatie

Verzekerd van persoonlijke aandacht

Verzekerd van persoonlijke aandacht Verzekerd van persoonlijke aandacht Per maand: BAsis-serviCe abonnement 15.00 netto tarieven op schadeverzekeringen 18.15 incl. assurantiebelasting Digitale polismap U krijgt toegang tot uw eigen online

Nadere informatie

De fiscale aspecten van directe beloning

De fiscale aspecten van directe beloning De fiscale aspecten van directe beloning door mr. G.G. Bekkering-Klapmuts FB Bekkering Fiscaal & Juridisch Advies Provisieverbod 2013 Provisieverbod complee financiële producten Nieuwe vakbekwaamheidseisen

Nadere informatie

Advieswijzer van Chris de Vries Financieel Advies. (Versie 1.4 d.d. 30-09-2013)

Advieswijzer van Chris de Vries Financieel Advies. (Versie 1.4 d.d. 30-09-2013) Advieswijzer van Chris de Vries Financieel Advies. (Versie 1.4 d.d. 30-09-2013) Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven

Nadere informatie

Hoffinass b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen

Hoffinass b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen 1 Hoffinass b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen Tarieven en werkzaamheden Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële)

Nadere informatie

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen

Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING. Serviceabonnementen Admicon Hypotheken en Verzekeringen ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING Op alle diensten die door Admicon Hypotheken en Verzekeren worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden

Nadere informatie

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12016220

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12016220 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT juli 2013 Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Conform de Wet op het Financieel Toezicht bieden wij u voorafgaand aan het sluiten/kopen

Nadere informatie

Brochure service dienstverlening

Brochure service dienstverlening Brochure service dienstverlening Haaker & Daas Haaker & Daas Verzekeringen en Hypotheken Hypotheek service Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten

Nadere informatie

Alles over de kosten van ons advies

Alles over de kosten van ons advies Alles over de kosten van ons advies Alles wat u vooraf wilt weten over de kosten van onze dienstverlening bij advies en bemiddeling van uw verzekeringen en financiële producten. Advies en abonnementstarieven

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Postbus 179 AFM 12020125 9470 AD Zuidlaren KvK 01165328 Bank 47.69.93.024 T 050 85 38 417 F 050 23 04 045 www.shassurantie.nl info@shassurantie.nl Geachte relatie, Dit document

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Tarievenlijst dienstverlening

Tarievenlijst dienstverlening Tarievenlijst dienstverlening Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Serviceabonnement All Finance BV (tarieven per 1 oktober 2012 / versie 1.1)

Serviceabonnement All Finance BV (tarieven per 1 oktober 2012 / versie 1.1) Serviceabonnement All Finance BV (tarieven per 1 oktober 2012 / versie 1.1) Algemeen Artikel 1 Op deze overeenkomst zijn de Algemene Voorwaarden van All Finance BV van toepassing. Artikel 2 De prijzen

Nadere informatie

(t.b.v. eenmalige incasso van onderstaande kosten)

(t.b.v. eenmalige incasso van onderstaande kosten) Overeenkomst dienstverlening ZZP en Particuliere schadeverzekeringen Nieuwe DAG B.V., handelend onder de naam Nieuwe DAG, gevestigd te Amsterdam aan de Krijn Taconiskade 414, geregistreerd bij de AFM onder

Nadere informatie

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD

ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD ABONNEMENT FINANCIEEL ADVIES EN BEMIDDELING PARTICULIERE SCHADEVERZEKERING GOUD Op alle diensten die door A.C. Holst Financiele dienstverlening worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

Limburg Financieel Advies b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen

Limburg Financieel Advies b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen 1 Limburg Financieel Advies b.v. Verzekeringen en Verzekeringsadviezen Dienstverleningsdocument Op grond van de Wet financieel toezicht (Wft) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT 1. Algemeen Onze kantoorgegevens: SFA B.V. Churchilllaan 101 5705 BK Helmond T: 0492-780630 F: 0492-780639 E: info@sfa-advies.nl I: www.sfa-advies.nl SFA B.V. hecht waarde aan

Nadere informatie

Partijen: Wij verrichten onze werkzaamheden op basis van een tussen u en Arnold Jansen assurantiën afgesloten abonnement.

Partijen: Wij verrichten onze werkzaamheden op basis van een tussen u en Arnold Jansen assurantiën afgesloten abonnement. Geachte heer/mevrouw, Introductie: U overweegt of heeft een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen of levensverzekeringen af te sluiten,of in beheer. Een goed advies is daarbij belangrijk. U heeft

Nadere informatie

versie 201505 Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet

versie 201505 Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet Toelichting service-overeenkomsten Van t Riet Bij Van t Riet kiest u voor dienstverlening op maat. U bepaalt wat u van ons verwacht als uw financiële dienstverlener en kiest daarmee voor de service-overeenkomst

Nadere informatie

Onze bereikbaarheid U kunt ons op een aantal manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen.

Onze bereikbaarheid U kunt ons op een aantal manieren bereiken voor vragen, advies, mutaties of meldingen. WFT Dienstenwijzer Inleiding U bent van plan de zorg voor uw financiële zaken/verzekeringen toe te vertrouwen aan ons kantoor. Een goede beslissing. U kunt er zeker van zijn dat uw financiële belangen

Nadere informatie

Tarievenlijst dienstverlening

Tarievenlijst dienstverlening Tarievenlijst dienstverlening Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

ONZE DIENSTVERLENING. Salland Hypotheek- & Financieel Advies

ONZE DIENSTVERLENING. Salland Hypotheek- & Financieel Advies ONZE DIENSTVERLENING Inleiding Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over wie wij zijn en hoe onze werkwijze is. In dit document geven wij u een beschrijving van onze diensten, de wijze

Nadere informatie

1. Ondergetekenden:... en...

1. Ondergetekenden:... en... OVEREENKOMST VAN OPDRACHT TOT DIENSTVERLENING U hebt Quatro Assurantie & Adviesgroep v.o.f. ingeschakeld voor het verkrijgen van financieel advies en/of voor de bemiddeling in een of meerdere financiële

Nadere informatie

VERMOGEN OPBOUWEN. Dienstverleningsdocument. Versie 1.2 / juni 2014 Compliance

VERMOGEN OPBOUWEN. Dienstverleningsdocument. Versie 1.2 / juni 2014 Compliance VERMOGEN OPBOUWEN Dienstverleningsdocument Versie 1.2 / juni 2014 Compliance Meeùs Assurantiën BV is dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van Aegon. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Blaak algemeen

Dienstverleningsdocument Blaak algemeen Dienstverleningsdocument Blaak algemeen In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. U krijgt van ons geen rekening voor een oriënterend gesprek en wij vertellen u altijd vooraf

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Van Maurik Hypotheken (onderdeel van Maurik Financiele Diensten bv) Herenstraat 24 2282 BT RIJSWIJK T 010 4129026 W www.vanmaurik.nl E info@vanmaurik.nl Informatie over onze dienstverlening

Nadere informatie

In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners

In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze

Nadere informatie

RISICO S AFDEKKEN. Dienstverleningsdocument. versie 2.0/oktober 2014 Compliance

RISICO S AFDEKKEN. Dienstverleningsdocument. versie 2.0/oktober 2014 Compliance RISICO S AFDEKKEN Dienstverleningsdocument versie 2.0/oktober 2014 Compliance Meeùs Assurantiën BV is dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van Aegon. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de

Nadere informatie

Informatiewijzer Diensten en Tarieven

Informatiewijzer Diensten en Tarieven Informatiewijzer Diensten en Tarieven Inleiding Met deze informatiewijzer informeren wij u graag over ons kantoor, onze dienstverlening, hoe wij werken en welke tarieven wij hiervoor hanteren. U bent zich

Nadere informatie

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Senders Verzekeringen Hypotheken en Levensloop planning, Molenstraat 40, 5242 HA, Rosmalen.

Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Senders Verzekeringen Hypotheken en Levensloop planning, Molenstraat 40, 5242 HA, Rosmalen. DIENSTENWIJZER Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Senders Verzekeringen Hypotheken en Levensloop planning, Molenstraat 40, 5242 HA, Rosmalen. Wij willen ons hiermee graag aan u voorstellen en

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (DVD)

Dienstverleningsdocument (DVD) Dienstverleningsdocument (DVD) Wie zijn wij en wat doen we? Handelsnaam: Lazard & Willing Assurantiën BV Postadres: Postbus 2102 1180 EC Amstelveen Bezoekadres: Burgemeester A. Colijnweg 2 1182 AL Amstelveen

Nadere informatie

Samenvatting: Wat kunnen wij voor u doen? 1. Toelichting: Wat kunnen wij voor u doen? 2. Kosten: Hoeveel betaalt u? 4

Samenvatting: Wat kunnen wij voor u doen? 1. Toelichting: Wat kunnen wij voor u doen? 2. Kosten: Hoeveel betaalt u? 4 Inhoudsopgave Dienstverleningsdocument Vermogen opbouw 1-4 Samenvatting: Wat kunnen wij voor u doen? 1 Toelichting: Wat kunnen wij voor u doen? 2 Kosten: Hoeveel betaalt u? 4 Dienstverleningsdocument Risico

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument. Hypotheken Risico Vermogen

Dienstverleningsdocument. Hypotheken Risico Vermogen Dienstverleningsdocument Hypotheken Risico Vermogen Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van Advies Brabant. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Als u besluit

Nadere informatie

VOORWAARDEN SERVICEABONNEMENT Commandeur & Dammes financieel adviseurs

VOORWAARDEN SERVICEABONNEMENT Commandeur & Dammes financieel adviseurs VOORWAARDEN SERVICEABONNEMENT Commandeur & Dammes financieel adviseurs Introductie Welkom bij Commandeur & Dammes. Wij bieden onze klanten verschillende mogelijkheden voor het beheren en onderhouden van

Nadere informatie

Postcode. Woonplaats. E-mailadres. :0 wel toekomstige dienstverlening (beloning op fee-basis) 0 geen toekomstige dienstverlening

Postcode. Woonplaats. E-mailadres. :0 wel toekomstige dienstverlening (beloning op fee-basis) 0 geen toekomstige dienstverlening SERVICEABONNEMENT DEN ROOIJEN HYPOTHEKEN & Assurantiën VOOR PARTICULIEREN (tarieven per 1 oktober 2012) Hierbij verklaart ondergetekende, de heer en/of mevrouw: Naam Geboortedatum Adres Postcode Woonplaats

Nadere informatie

Dienstenwijzer Hakze Verzekeringen. Introductie

Dienstenwijzer Hakze Verzekeringen. Introductie Dienstenwijzer Hakze Verzekeringen Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van Hakze Verzekeringen. In dit document leggen wij u graag uit wie wij zijn, hoe wij werken en hoe wij

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument van toepassing op het complexe product

Dienstverleningsdocument van toepassing op het complexe product Dienstverleningsdocument van toepassing op het complexe product Hypotheken Pensioenen Assurantiën Dienstverleningsdocument van De Boer & Ter Voert V.O.F. De Boer & Ter Voert V.O.F Hugo de Grootlaan 1 1422

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDCUMENT HET AGI HUYS BV - VERSIE KTBER 2013 - Inleiding ns kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. nze dienstverlening kan bestaan uit enkel

Nadere informatie

Postadres Van Gijnstraat 17 Postbus GB Rijswijk 2280 CC Rijswijk

Postadres Van Gijnstraat 17 Postbus GB Rijswijk 2280 CC Rijswijk Postadres Van Gijnstraat 17 Postbus 1102 2288 GB Rijswijk 2280 CC Rijswijk T (070) 30 70 333 W www.kemperassurantie.nl E info@kemperassurantie.nl TOELICHTING OP DIENSTVERLENINGSDOCUMENT en DIENSTENWIJZER

Nadere informatie

Bijlage: inhoud service abonnementen (februari 2016)

Bijlage: inhoud service abonnementen (februari 2016) Bijlage: inhoud service abonnementen () Dienstverlening Brons Zilver Goud Kosten per maandincasso 7,50 22,50 27,50 Je-Eerste-Huis pakket Continue begeleiding op financieel gebied bij de zoektocht naar

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST

DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST DIENSTVERLENINGSOVEREENKOMST Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze overeenkomst leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies en -bemiddeling?

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies en -bemiddeling? Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies en -bemiddeling? In dit document geven we je een inzicht in de kosten voor hypotheekadvies en bemiddeling. Deze kosten hangen af van jouw persoonlijke situatie.

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

In dit tarievenoverzicht wordt nader ingegaan op het beloningsmodel dat wij hanteren en de hoogte van onze tarieven.

In dit tarievenoverzicht wordt nader ingegaan op het beloningsmodel dat wij hanteren en de hoogte van onze tarieven. Tarieven Binnen onze adviesgebieden Hypotheek, Pensioen & Inkomen en Vermogen werken wij met vaste tarieven voor onze dienstverlening. Wij informeren u graag over dit beloningsmodel alsmede onze tarieven.

Nadere informatie

U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden.

U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Servicecertificaat Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In deze brief leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Ons doel is het advies

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument (dvd)

Dienstverleningsdocument (dvd) Dienstverleningsdocument (dvd) EB Verzekeringen Smederijstraat 2 4814 DB BREDA www.ebverzekeringen.nl tel:0161 801 000 fax:0161 801 003 info@ebverzekeringen.nl Ons kantoor hecht aan een goede voorlichting

Nadere informatie

Dienstenwijzer JOCHEMS RISICO MANAGEMENT

Dienstenwijzer JOCHEMS RISICO MANAGEMENT Dienstenwijzer JOCHEMS RISICO MANAGEMENT INLEIDING Jochems Risico Management(JRM) is een assurantiekantoor. Wij brengen voor bedrijven en particulieren (financiële) risico s in kaart, adviseren over de

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument risico s afdekken

Dienstverleningsdocument risico s afdekken Dienstverleningsdocument risico s afdekken VRIJ ZORGELOOS GEWOON GAAN DAT GEVOEL Wat wij u bieden is financiële zekerheid, waarin u investeert is rust In dit document staat wat wij voor u kunnen doen.

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & DIENSTENWIJZER

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & DIENSTENWIJZER DIENSTVERLENINGSDOCUMENT & DIENSTENWIJZER - VERSIE DD 06 NOVEMBER 2012 - Op alle diensten die door Midden Friesland Assurantiën worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. De tekst

Nadere informatie

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229)

Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) Tariefkaart Commandeur & Dammes financieel adviseurs De Factorij 35A 1689 AK Zwaag T (0229) 57 10 10 www.comdam.nl info@comdam.nl In deze tariefkaart vindt u informatie over de dienstverlening en de tarieven

Nadere informatie

Hypotheek advies protocol Assurantie Groep Horst BV

Hypotheek advies protocol Assurantie Groep Horst BV Hypotheek advies protocol Assurantie Groep Horst BV Ons kantoor is gespecialiseerd in financiële diensten. Graag willen wij u laten zien wat onze werkwijze is bij het adviseren en bemiddelen bij hypotheken.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Met dit document willen wij ons aan u voorstellen en u informeren over de manier waarop wij onze dienstverlening, werkwijze en beloning hebben ingericht. Als u besluit om van onze

Nadere informatie

Dienstenwijzer Hypass Wageningen BV

Dienstenwijzer Hypass Wageningen BV Dienstenwijzer Hypass Wageningen BV Hypass Wageningen BV Plantsoen 44 6701 AS Wageningen Postbus 58 6700 AB Wageningen Telefoon: 0317-423303. Fax : 0317-415880 E-mail : info@hypass.nl Internet : www.hypass.nl

Nadere informatie

Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument Your Financials Heerenveen

Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument Your Financials Heerenveen Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument Your Financials Heerenveen Your Financials Heerenveen Bezoekadres : Businesspark Friesland West 27A, 8447 SL Heerenveen Postadres : Businesspark Friesland West

Nadere informatie

Dienstenwijzer Arci Steenderen BV

Dienstenwijzer Arci Steenderen BV Dienstenwijzer Arci Steenderen BV Dit document wordt u aangeboden door Arci Steenderen BV De Berken 13 Waarom dit document? Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze werkwijze. Deze

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Polis Depot BV

Dienstverleningsdocument Polis Depot BV Dienstverleningsdocument Polis Depot BV 2018.01 0 Inhoudsopgave 1. Even voorstellen 2 2. U geeft ons opdracht voor de volgende werkzaamheden 3 3. Beloning 3 4. Kader 3 5. Wederzijdse verwachtingen 4 6.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Skyline Hypotheken B.V. Zadelmakerstraat 59 2984 CC Ridderkerk Telefoonnummer: 0180-712 860 Faxnummer: 0180-412 076 Email: info@skylinehypotheken.nl Kamer

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

BASIS SERVICEABONNEMENT VOORWAARDEN VOOR DE PARTICULIERE RELATIE VAN ESCALERA VERZEKERINGEN & HYPOTHEKEN B.V.

BASIS SERVICEABONNEMENT VOORWAARDEN VOOR DE PARTICULIERE RELATIE VAN ESCALERA VERZEKERINGEN & HYPOTHEKEN B.V. BASIS SERVICEABONNEMENT VOORWAARDEN VOOR DE PARTICULIERE RELATIE VAN ESCALERA VERZEKERINGEN & HYPOTHEKEN B.V. Inleiding Ons kantoor is gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen in financiële diensten

Nadere informatie

Complexe producten en hypotheken Dienstverlening Hypotheek. Pensioen & Inkomen. Vermogen. Variabele tarieven Opdrachtbevestiging Tarievenoverzicht

Complexe producten en hypotheken Dienstverlening Hypotheek. Pensioen & Inkomen. Vermogen. Variabele tarieven Opdrachtbevestiging Tarievenoverzicht Binnen onze adviesgebieden, Pensioen & Inkomen en Vermogen werken wij met variabele tarieven voor onze dienstverlening. Wij informeren u graag over dit beloningsmodel alsmede onze tarieven. Op alle diensten

Nadere informatie

REMAIL B.V. Dienstverleningdocument. Bij ons bent u VERZEKERD van het juiste advies

REMAIL B.V. Dienstverleningdocument. Bij ons bent u VERZEKERD van het juiste advies REMAIL B.V. Dienstverleningdocument Bij ons bent u VERZEKERD van het juiste advies Pagina 1 van 6 Dienstverleningdocument Remail B.V. 2013 WIE ZIJN WIJ? Remail B.V. Statutair gevestigd: Dr. Jan van Breemenlaan

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES

DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES DIENSTENWIJZER BLEUKENS ADVIES U heeft voor Bleukens Advies gekozen of overweegt voor Bleukens Advies te kiezen als uw tussenpersoon voor uw verzekeringen en / of andere financiële diensten. Met uw keuze

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - NOVEMBER 2012 - All Finance BV, dienstverleningsdocument september 2012 / Abonnementen

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - NOVEMBER 2012 - All Finance BV, dienstverleningsdocument september 2012 / Abonnementen DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - NOVEMBER 2012 - Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een advies over een financieel product, zoals bijvoorbeeld een hypothecaire geldlening, kapitaal- of lijfrenteverzekering,

Nadere informatie

we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo'n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Het Poliskabinet, Postbus 79, 2910AB Nieuwerkerk aan den IJssel.

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Het Poliskabinet, Postbus 79, 2910AB Nieuwerkerk aan den IJssel. DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze Dienstenwijzer wordt u aangeboden door Het Poliskabinet, Postbus 79, 2910AB Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze dienstenwijzer heeft als doen om u inzicht te

Nadere informatie

Toelichting Veritas Maastricht Dienstverleningsdocument.

Toelichting Veritas Maastricht Dienstverleningsdocument. Toelichting Veritas Maastricht Dienstverleningsdocument. Veritas Maastricht hecht grote waarde aan goede voorlichting op het gebied van onze dienstverlening. Daarnaast eist de Wet op het financieel toezicht

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dit document Dit dienstverleningsdocument geeft een beschrijving van de diensten die wij voor u als consument kunnen verrichten. Het geeft bovendien informatie over de manier waarop

Nadere informatie

Dit document geeft een informatieve omschrijving van de diensten die wij voor u als

Dit document geeft een informatieve omschrijving van de diensten die wij voor u als Dienstverleningsdocument 1. Waarom dit dienstverleningsdocument? Dit document geeft een informatieve omschrijving van de diensten die wij voor u als opdrachtgever verrichten. Mol Assurantiën B.V. is gespecialiseerd

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument: Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778 KVKnr: 34386194

Dienstverleningsdocument: Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778 KVKnr: 34386194 Dienstverleningsdocument: Akropolis Assurantiën B.V. Vines Levensverzekeringen en Hypotheken B.V. Burg. Vening Meineszlaan 62 Burg. Vening Meineszlaan 62 1063 BD Amsterdam 1063 BD Amsterdam KVKnr: 34239778

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602.

Kamer van Koophandel In het handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 60717602. Dienstenwijzer Oranjeland Ltd Ons kantoor heeft een adviserende en bemiddelende functie op het gebied van hypotheken, pensioenen en assurantiën voor zowel de particuliere als zakelijke relatie. Daarbij

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Buitenerf 118-4824 HK Breda - 06-25086676 www.venadvies.nl info@venadvies.nl

DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Buitenerf 118-4824 HK Breda - 06-25086676 www.venadvies.nl info@venadvies.nl DIENSTENWIJZER/DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Buitenerf 118-4824 HK Breda - 06-25086676 www.venadvies.nl info@venadvies.nl Voordat u besluit om van onze dienstverlening gebruik te maken wilt u weten waar u aan

Nadere informatie

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren.

Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Hieronder volgt onze uitleg over het Serviceabonnement voor particulieren. Introductie U overweegt een of meerdere (particuliere) schadeverzekeringen af te sluiten. Een goed advies is daarbij belangrijk.

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Geachte cliënt, Inleiding

Dienstenwijzer. Geachte cliënt, Inleiding Dienstenwijzer Geachte cliënt, Inleiding De Overheid hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. Op 1 januari 2007 is de Wet financiële toezicht (Wft) in werking getreden.

Nadere informatie

UWPLUS DIENSTENWIJZER

UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER UWPLUS DIENSTENWIJZER OVER ONZE DIENSTVERLENING Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een overeenkomst onderstaande informatie

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V.

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. (MEI 2015 ) Onze gegevens: Dé Financiële Wereld B.V, Oudegracht 249, 1811 CG Alkmaar Telefoon : (072) 511 2000 E-mail : info@definancielewereld.nl Website

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER - VERSIE DD JULI

DIENSTENWIJZER - VERSIE DD JULI DIENSTENWIJZER - VERSIE DD JULI 2013 - Op alle diensten die door Midden Friesland Assurantiën worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. De tekst van deze voorwaarden zijn geplaatst

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag. U heeft een hypotheekvraag. Samenvatting: wat kunnen wij voor u doen? Verzekeringen bij de hypotheek

Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag. U heeft een hypotheekvraag. Samenvatting: wat kunnen wij voor u doen? Verzekeringen bij de hypotheek Dienstverleningsdocument HYPOpARTNERS B.V. Op grond van de Wet financieel toezicht (WFT) zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening

Nadere informatie

Assurantiebelasting/fscale gevolgen voorgestelde tariefswijziging per 1 maart 2011 Vragen en antwoorden behorende bij memorandum 29 november 2010

Assurantiebelasting/fscale gevolgen voorgestelde tariefswijziging per 1 maart 2011 Vragen en antwoorden behorende bij memorandum 29 november 2010 Belastingadviseurs Assurantiebelasting/fscale gevolgen voorgestelde tariefswijziging per 1 maart 2011 Vragen en antwoorden behorende bij memorandum 29 november 2010 (referen tien ummer 47 52/0vG/Dv L/0060

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument gouden handdruk

Dienstverleningsdocument gouden handdruk Dienstverleningsdocument gouden handdruk Assurantiekantoor Klaassen & Partners Postkantoorstraat 33 6551 BH Weurt Assurantiekantoor Klaassen & Partners Dienstverleningsdocument Hypotheken Versie juni 2009

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie