Zomervakantie BSO 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Zomervakantie BSO 2015"

Transcriptie

1 Zomervakantie BSO 2015 Week 1 Duitsland: Maandag 13 juli De eerste dag van de vakantie BSO is begonnen en we zijn gezellig gestart met 13 kinderen. Voor sommige kinderen was het helemaal nieuw en even wennen. Heel enthousiast begon er een groepje met het maken van Duitse vlaggen om in de BSO ruimte op te hangen en om mee te nemen naar huis. Ook de vlaggen van Italië, Spanje en Engeland werden alvast gemaakt. De buurtsportcoaches zijn ruim een uur actief geweest met de kinderen: behendigheidspelletjes met voetballen, kat-muis spel, doelschieten enz. Het was een groot succes. Na afloop was het tijd voor de lunch. s Middags hebben we Apfelstrüdel gebakken. Alle kinderen hebben een eigen Apfelstrüdel gemaakt. Daarna natuurlijk heerlijk opgegeten!

2 Ook hebben we lekker buiten gespeeld, het was eindelijk even droog. Aan het eind van de middag hebben de grote kinderen een bioscoop gemaakt. Een bank, poefen, krukken alles werd bij elkaar gezet en er werden mooie kleden overheen gelegd. We hebben verschrikkelijke ikke gekeken. Het was een gezellige 1 e dag. Dinsdag 14 juli Wat een gezellige ochtend. We hadden vanmorgen 12 kinderen. Een paar kinderen gingen een potje Kubben. (Zweeds houten spel) Wat een leuk spel is dit. In het midden heb je een koningin en je hebt 10 losse blokjes 5 voor jezelf en 5 voor de andere deelnemer. Nu moet je zorgen dat je elkaars blokje omgooit en zorgen dat de koningin blijft staan in het midden. Ook waren ze allemaal druk bezig met een t-shirt in te kleuren. Het is toch wel wat moeilijker dan verwacht. Ze zijn allemaal heel erg mooi geworden. Hierna was het tijd voor de lunch. Na de lunch, toen het droog was, zijn we buiten gaan spelen, o.a. zwaaiverstoppertje. En er zijn genoeg verstopplekjes op het schoolplein. Resa, Bente en Lara maakten daarna een mooi voetbalveld van papier, zodat daar de voetbalpoppetjes op konden staan, want die gingen wij maken: knakworstjes, druiven, komkommer en kaasblokjes. Heel grappig en lekker.

3 Woensdag 15 juli Vandaag een rustig clubje, 2 BSO meiden en s middags nog een jongetje bij het Kinderdagverblijf. s Morgens zijn we naar de markt in Putten geweest, heel gezellig. Lekkere broodjes gekocht, knutselspullen en een lekker ijsje gegeten. Bij terugkomst vooral veel geknutseld en samen geluncht. s Middags hebben we heerlijk gespeeld op de BSO, de meiden vonden het maar wat gezellig dat het kindje van het kinderdagverblijf er ook was (andersom net zo). We hebben stoere wandelstokken gemaakt voor de vakantie. En lekker fruit gegeten, nog heerlijk de film aangezet voor wie dat graag wilde. Nog even gezongen voor het jongetje van het kinderdagverblijf, want die was jarig geweest. Verder hebben de meiden de hele middag heerlijk geknutseld en gespeeld op de gang. Een fijn dagje gehad. Donderdag 16 juli Dat dit een creatieve ochtend zou worden was snel duidelijk. Veel kinderen begonnen al lekker met kleuren. De grote jongens waren met Lego kastelen aan het bouwen. Wat best grappig was, is dat we later in de ochtend kastelen gingen bouwen van wc-rollen. En als lunch aten we: broodje Frankfurterworst!

4 Vanmorgen kastelen geknutseld, vanmiddag kastelen gebouwd met zand! We zijn naar de water- en zandspeeltuin in Corlaer geweest. Sommige kinderen kenden het al en voor anderen was het nieuw. De kinderen vonden het erg leuk! Het was ook mooi weer, dus kon je ook lekker met je voeten in het water.

5 Vrijdag 17 juli Een lekker dagje gehad, we hadden een meidengroepje vandaag. We hebben lekker geknutseld vanochtend, gekleurd en met de strijkkralen mooie vormpjes gemaakt. Ook hebben we voeten geverfd op een groot papieren strandlaken voor aan de muur. Tussen de middag hebben ze lekker tosti gegeten en heerlijk buiten gespeeld. s Middags Duitse kastelen gekleurd en daarna mooie Duitse wandelstokken gemaakt, want wandelen wordt veel gedaan in Beieren in de bergen. Het speelplein was een prima plek om door de bergen te wandelen. De gids liep voorop en zorgde ervoor dat de wandelaars veilig door de bergen konden lopen. Na afloop hadden ze wel een ijsje verdiend!

6 Week 2 Spanje: Maandag 20 juli Wat een gezellige ochtend. We hebben vandaag 13 kinderen. Vanmorgen hebben we een cocktail bar gemaakt. Het ziet er gelijk gezellig uit! Na het fruit eten en buiten spelen mochten de kinderen zelf cocktails maken. Eerst een mooi suiker- of kokosrandje langs het cocktailglas, dan je eigen cocktail maken met allerlei soorten sap, spa rood en ranja en op het laatst nog een stukje fruit aan je glas en een parapluutje erbij en klaar is je lekkere cocktail. De kinderen vonden het erg leuk om te doen en de meeste cocktails smaakten heel lekker.

7 Vanmiddag stond salsadansen op het programma. De ruimte van de peuteropvang was een zeer geschikte plek. Door de screens kon het donker gemaakt worden, waardoor de neonstaafjes nog beter te zien waren. Eerst was er een stoelendans en daarna een danswedstrijd. En van dansen krijg je het warm dus de cocktailbar zorgde voor een lekker koud tropisch drankje, jammie. Natuurlijk ook nog buiten gespeeld en 2 meiden maakten intussen een lounge/bioscoophoek om later te gaan chillen.

8 Dinsdag 21 juli Vandaag zijn er 15 kinderen. Natuurlijk werd de cocktailbar al snel geopend om iedereen te voorzien van heerlijke zomerse drankjes. Omdat we vanmiddag gaan voetballen, hebben wij vanmorgen alvast prijzenbekers gemaakt, kijk maar naar de foto! Vanmiddag kwamen de sportcoaches langs. Buiten hebben de kinderen spelletjes gedaan. Kat en muis spel, estafette, tikkertje met de bal en aan het eind nog een potje voetbal. En aan het einde natuurlijk een cocktail drinken. Ook de sportcoaches kregen een lekkere cocktail van de meiden van de BSO.

9 Donderdag 23 juli Vandaag hebben we een klein clubje kinderen, 4 jongens en 3 meiden. We hebben eerst lekker gespeeld met z n allen. Het lego werd uit de kast gehaald en er werd gevoetbald bij de voetbaltafel. Dan is de vraag welk dier er heel erg boos wordt bij de kleur rood, dat wisten de meeste kinderen wel. Dat is natuurlijk de stier dus gaan we met z n allen een stoere stier plakken mozaïek met de kleuren rood, geel en zwart. Dan gaan we lekker even buiten spelen lekker genieten van het mooie weer. In de middag waren er mannen die de vloeren schoon kwamen maken. Hierdoor hadden we ietsjes minder ruimte, maar dat mocht de pret niet drukken. De meiden hielden een soort circus met allemaal kunstjes. Terwijl de jongens hutten aan het bouwen waren. Na al dat spelen en werken, werd iedereen wel wat moe en hongerig. Dus gingen we eten maken; echte Spaanse kindertapas. Toen deze klaar waren, zijn we met de tapas een film gaan kijken in de hut die de jongens hadden gemaakt.

10 Week 3: Nederland Maandag 27 juli Wat een gezellige ochtend. We zijn vandaag met 9 meiden, ze begonnen gelijk met knutselen en tekenen. Dus de Legobak ging terug de kast in. De meiden waren ook erg fanatiek bezig met tafelvoetbal. Na het fruit eten gingen we met ze allen aardappelrace lopen. Per tweetal gingen ze het parcours over. Wat gingen ze snel allemaal. Toen ze hiermee waren uitgespeeld, zijn we de stoelendans gaan doen. We hadden een klein groepje dus het rondje was snel afgelopen. We hebben dit een paar keer gedaan. Toen we hiermee klaar waren, hebben ze zelf leuk gespeeld met een muziekje aan op de achtergrond. In de middag zijn alle meiden verstoppertje gaan spelen, er werd creatief gedacht over de verstopplek. En waren dus op rare plaatsen te vinden, zoals aan de andere kant van de deur, de reden was dat ik weet wanneer ze komt en kan dan snel weg. Later op de middag zijn we gaan spijkerpoepen en koekhappen. Tussendoor werd er veel geknutseld en getekend.

11 Dinsdag 28 juli Vandaag een regenachtige dag, dus lekker veel binnen spelen. We hebben gekleurd, er werden armbandjes gehaakt en er werd lekker in de grote gang gespeeld. De dames waren druk met de handstand en de radslag. Ook hebben we Nederlandse vlaggen gemaakt. Voor de lunch gingen we pannenkoeken bakken. De kinderen mochten helpen met het beslag maken en het bakken. Daarna smaakten ze natuurlijk erg lekker!

12 Vanmiddag hebben we mooie klompjes beschilderd. Wat zijn ze mooi geworden. Allemaal zijn ze verschillend. Nu even een filmpje kijken. En andere kinderen zijn lekker aan het knutselen. We hebben ook een verjaardag gevierd. En als traktatie een zakje popcorn. Mmmh lekker.we zijn nog wezen zaklopen. Wat gezellig. En wat waren ze fanatiek. Toen het zonnetje ineens door kwam zijn we nog een tijdje buiten wezen spelen. Even een frisse neus gehaald.

13 Donderdag 30 juli Wat een gezellige ochtend. Er zijn vandaag 6 kinderen. Vanochtend hadden we een pyjamaontbijt. De kinderen kwamen met hun pyjama aan naar de BSO. Ze konden gelijk allemaal aanschuiven. We hadden de tafel mooi gedekt we hadden heerlijke croissantjes, krentenbollen, gekookte eieren, yogi drink en chocolademelk. Ze vonden het allemaal heel erg lekker. We hebben met elkaar de spullen opgeruimd. Nu even uitbuiken en lekker spelen. Om 10 uur kwamen de buurtsportcoaches. Ze hebben allerlei activiteiten uitgevoerd zoals parachute met de bal, frisbee, pionnen omgooien, mikado en hockey. Iedereen vond het leuk om te doen en deden ook allemaal leuk mee. Ook hebben ze geleerd hoe je water lekkerder kunnen laten smaken. Door een schijfje citroen erin de doen, of muntblad. De meeste vonden dit toch niet zo lekker. Toen dit klaar was, zijn we aan tafel gegaan om een broodje te eten met z n allen.

14 s Middags hadden we een voetbalwedstrijd. Ajax tegen Feyenoord. Het werd 7-2 voor Ajax. Gelukkig was er voor iedereen een prijsje. Iedereen had dan ook meegedaan, zelfs de jongste dames. Erg leuk! Verder werden er s middags nog hutten gebouwd binnen, er werd gepuzzeld en er werd met de lego gespeeld. Het was een sportieve dag vandaag!

15 Week 4 Italië: Maandag 3 augustus We zijn vandaag met een klein clubje. We hebben vandaag 5 kinderen. Om 10 uur kwamen de buurtsportcoaches. Ze hebben buiten allemaal verschillende activiteiten gedaan, zoals kreefttikkertje, gewoon tikkertje, voetbal wie scoort is keeper, verstoppertje. Sommigen deden actief mee en sommigen hadden er niet zo veel zin in. het was dan ook al erg warm buiten. Dit hebben ze een uurtje gedaan. Toen zijn we lekker naar binnen gegaan. Daar hebben ze nog even gespeeld. Om half 12 zijn we aan tafel gegaan. De buurtsportcoaches ging samen met ons lunchen. Ze vertelden de kinderen wat een gezonde lunch is. De kinderen mochten hun broodje zo gezond mogelijk maken. We hadden verschillende dingen, zoals komkommer, tomaat, sla, kaas, ham, gekookt ei. En daarna mochten ze het ook opeten. Ze waren er druk mee bezig. Na de lunch zijn we lekker naar buiten geweest. Het was zo warm dat we waterbakken hadden neergezet en allemaal waterpistolen. De kinderen waren heerlijk aan het spelen. Ook nog een lekker ijsje gegeten. Mmmh lekker hoor. Toen we binnen waren hebben we een Italiaanse verkleed wedstrijd gedaan wat zijn ze allemaal leuk bezig. En wat zien ze er prachtig uit. En omdat ze er alle 3 zo mooi uit zagen hebben ze ook allemaal een prijsje gekregen. Een mooi stickerboekje.

16 Dinsdag 4 augustus We zijn vandaag met 8 kinderen. Ze waren heerlijk rustig aan het spelen. De 1 ging kleien de ander ging kleuren en er waren een paar die het spel met de aapjes gingen spelen. Zachtjes een muziekje aan op de achtergrond. Half 10 gingen we fruit eten. Ook hebben we een verjaardag gevierd van een tweeling. We hebben met ze allen voor hun gezongen. En daarna mochten de jongens hun cadeautje uitkiezen en de traktatie uitdelen. Een zelfgemaakt ijsje van schuim. Knap gedaan hoor en wat was dit lekker. Er zat ook nog iets in het hoorn.. lekkere M&M s.. Ze begonnen bij de onderkant zodat ze gelijk de M&M s konden opeten. Daarna nog even gespeeld. En toen zijn we begonnen met pizza maken. Iedereen kreeg een stuk deeg en konden ze hun eigen pizza maken. Er stonden allemaal ingrediënten op tafel die ze op de pizza konden doen zoals, geraspte kaas, tomaat, ham, salami, paprika, en saus voor op de bodem van de pizza. Iedereen heeft een pizza gemaakt. De paprika heeft niemand gebruikt ze vonden dit niet lekker maar de rest wel. Nu een half uurtje in de oven en dan kunnen we ze straks lekker opeten. De pizza s waren heerlijk. Na regen komt zonneschijn zeggen ze en dat is nog waar ook. We hebben heerlijk de hele middag buiten gespeeld. Tussendoor nog de nagels van de meiden gelakt.

17 Donderdag 6 augustus Vandaag hebben we een klein clubje, 2 meisjes en 3 jongens. Vanmorgen heb ik allerlei dingen op tafel gezet waar ze mee konden spelen. de 1 ging kleien de ander ging kleuren. Het was een gezellige ochtend. Na het fruit eten mochten de kinderen kiezen wat ze wilden maken een toren van Pisa of een mooie ketting van penne (macaroni) kralen en veertjes. Ze waren rustig aan het knutselen met de kettingen. De handen zaten onder de verf. Toen ze klaar waren moest dit even drogen en dan kunnen ze vanmiddag de ketting verder afmaken. De jongens hadden veel moeite met het maken van de toren van Pisa. Het was inderdaad ook heel moeilijk voor de kinderen. dus ik heb ze een handje geholpen. Nu nog even lekker buiten spelen en om kwart voor 12 zijn we aan tafel gegaan om een broodje te eten met z n allen. En wat is het vandaag weer een heerlijk warme vakantiebso dag..dus tijd voor IJS. En niet zomaar een ijsje, een echt huisgemaakt Italiaans ijsje! En daar heb je wel wat speciale ingrediënten voor nodig hoor! Echte hoorntjes, wafelkoekjes, slagroom en versiersels, maar het belangrijkste zijn we met elkaar gaan uitzoeken en kopen in de winkel. En dat was SCHEP-IJS! Eerst nog even afzien omdat we even in de hitte naar de winkel gingen lopen, maar de beloning was natuurlijk groot! Wel vond iedereen het nog even heel leuk om nog even samen in de helikopter bij de supermarkt te zitten en toen gingen we ijs kiezen. Gelukkig waren we maar met 5 kinderen, de keus was dus snel gemaakt hoor! Slagroom-vanille-ijs en perzikijs. Nog even betalen en dan snel weer terug naar De

18 Koningslinde voordat ons ijs is veranderd in een milkshake. Snel handen wassen en dan aan de slag! En wat waren de ijsjes mooi en wat smaakten ze toch heerlijk zeg! Na dit verfrissende ijsje nog even binnen spelen en dan gaan we naar buiten om op het kinderdagverblijfplein een heus watergevecht te houden. Heerlijk elkaar nat spetteren en dat koelt super af zeg! Van al dat spelen krijg je wel trek en super dorst, dus nadat iedereen weer droge kleding aanhad zijn weer bij de BSO wat gaan drinken en eten. En dan heeft iedereen weer genoeg energie opgedaan om ook in de gymzaal nog een mooi parcours neer te leggen en daar elkaar allerlei opdrachten te geven. Pffff. wat een energie zeg, maar wat mooi om te zien hoe fijn de kinderen met elkaar kunnen spelen en kunnen genieten.

19 Week 5 Engeland: Maandag 10 augustus We zijn met een heel klein clubje vandaag, 2 meiden en 1 jongen. Vanmorgen hebben we een begin gemaakt met de sleutelhanger. Ze vonden dit leuk om te doen. Ze vonden het wel lastig om het touwtje door de naald heen te halen, dus daar heb ik ze mee geholpen. Om half 10 hebben we fruit gegeten bij het KDV. En daarna lekker buiten gespeeld. De meiden waren druk bezig met zandtaartjes maken. En Julian bracht ze weg en zette ze op de stenen. Half 11 weer naar binnen gegaan om de sleutelhangers verder af te maken. En omdat het een Engelse drop sleutelhanger is, hebben ze ook echte Engelse dropjes gekregen. Half 12 lekker pannenkoekjes bakken. Ze vonden dit erg leuk en ze wilden al snel beginnen. Ze mochten dit helemaal zelf doen. Elk kind heeft 4 pannenkoeken of meer op. Lekker hoor!! Nu even lekker spelen. De in de ochtend gebouwde hut werd in de middag weer gebruikt. Wat later op de middag hebben we een lekker ijsje gegeten. En na het ijsje zijn we nog een soepstengel gaan eten op het KDV. Maar bij een soepstengel hoort natuurlijk ook wat te drinken. Na het drinken zijn we ook lekker gaan buiten spelen. Jullie zijn zo druk geweest dat jullie erg dorst kregen en toch ook wel een beetje trek. Dus hebben we samen met de kinderen op het KDV een crackertje gegeten. En toen was deze dag ook alweer voorbij!

20 Dinsdag 11 augustus Vandaag was bijna iedereen er op tijd! Er waren er twee die pas binnen kwamen toen we lekker aan het fruit zaten. Maar ze aten wel lekker met ons mee. Julian, Stella en Elayza hadden gisteren ook al een mooie hut gebouwd, en daar waren ze voor het fruit weer mee bezig. Na het fruit speelde bijna iedereen mee in de hut. Ook stond, voor de kinderen die het leuk vonden, de Wii aan. Ook zijn we lekker creatief bezig geweest. Wij hebben de Big Ben nagemaakt! Dit vonden jullie redelijk makkelijk. Jord vond het wel fijn als hij een beetje geholpen werd. Nadat iedereen zijn buik weer vol had met de lunch, zijn we nog maar even in de hutten gaan spelen. Om 2 uur kwamen de buurtsportcoaches ze hadden allerlei activiteiten klaargezet voor de kinderen o.a pionnen omgooien, soort darten met de bal, een parcours waarbij je moest kruipen en rennen. Ze werden in 2 teams verdeeld 4 tegen 4. Het team die de meeste punten behaalt wint een prijs en ook hebben we voor de verliezers een klein troostprijsje. De meesten vonden alle activiteiten leuk. Nu even wat drinken en een snoepje en dan rustig spelen. We zijn nog lekker naar buiten geweest. En omdat het zo warm is, hebben ze in plaats van een cracker een ijsje gekregen. En wat zaten ze er van te smullen. Mmm lekker hoor!!

21 Donderdag 13 augustus We hebben vandaag 6 kinderen. De ochtend begon lekker rustig. Een paar kinderen waren bezig met een hut bouwen en andere waren een spelletje aan het spelen. Om half 10 zijn we aan tafel gegaan om lekker fruit te eten. En daarna lekker buiten wezen spelen bij het KDV. De kinderen gingen op de grond liggen en er werd om hun lichaam een lijntje getrokken met krijt, zo konden ze kijken hoe lang ze zelf waren in vergelijking met de andere kinderen.en dat was wel erg grappig hoor! Hier zijn ook wat foto s van gemaakt. En Julian was vandaag toch echt de grootste van deze kinderen. Om half 11 ben ik met Luuk naar binnen gegaan en we hebben alles klaargezet voor de high tea en we hebben de cup cake mix klaargemaakt en in de oven gezet. Als ze afgekoeld zijn mogen de kinderen hun eigen cup cake gaan versieren. De tafel is mooi gedekt dus de kinderen kunnen zo aanschuiven. We hebben o.a. chocolade bonbons, soesjes en tompoezen, wraps, cup cakes, van alles staat op tafel. Het was een leuke en gezellig high tea. iedereen heeft heerlijk gesmuld van alles wat op tafel stond. Er stond zoveel op tafel dat ze de cup cakes vanmiddag mogen opeten. De hutten en kleedjes blijven de kinderen leuk vinden om mee te spelen! Soms zijn ze zelfs zo leuk aan

22 het spelen dat ze bijna alle ruimtes gebruiken. Dan is het van de onderbouwgang tot aan de centrale hal een groot verhaal/toneelspel. Het was wel warm buiten, maar we zijn wel lekker naar buiten geweest! Eva ging lekker in de schaduw spelen, terwijl Julian, Stella en Elayza lekker op de schommel gingen. Na bijna een uur buiten te zijn geweest had iedereen het wel warm en was toe aan wat drinken. Maar niet alleen drinken want er was nog wat lekkers over van de ochtend, de cupcakes werden opgegeten, maar ook ging Eva trakteren omdat Liam(het broertje van Eva) jarig was geweest. Stella, Julian en Elayza waren wel wat moe geworden van al dat spelen. Zij hebben lekker naar een filmpje gekeken, zodat ze konden uitrusten voor het volgende op het programma: Bowlen. Dit hebben we in de gymzaal klaargezet en hebben we lekker gespeeld.

23 Week 6 Frankrijk: maandag 17 augustus De eerste dag van de laatste week vakantie is aangebroken! Lucas en Danique wisten veel van het land. Zij waren er op vakantie geweest en hebben er zelfs twee jaar gewoond. Er hebben een aantal kinderen de stiftenbak uitgezocht. Alle stiften die het niet deden zijn weggegooid. Ook zijn de kinderen, omdat het weer niet zo goed was, op de Wii geweest. En voor de lunch hebben we stokbrood afgebakken en zelf croissantjes gemaakt. Omdat er in Frankrijk heel veel velden zijn met prachtige zonnebloemen, hebben wij zelf hele mooie zonnebloemen gemaakt met papier en verf. In het midden van de bloem kwam een zoemende bij (ook zelfgemaakt). Gelukkig zag het er toen wel heel zonnig uit binnen, want in de hele vakantie is er nog niet zoveel regen gevallen als vandaag. Buitenspelen kon echt niet. Gelukkig bood de gymzaal een goede uitkomst voor lekker bewegen.

24 Dinsdag 18 augustus Langzaamaan druppelen de kinderen weer binnen, gaan kleuren, spelletjes doen en natuurlijk verstoppertje. Dat is altijd zo leuk. Fantastisch om te zien hoe de kinderen zelf hun spel kunnen verzinnen en als er wat aan de hand is, komen ze vanzelf naar de juffen toe. Met strijkkralen is de Franse vlag gemaakt en zelfs een Eifeltoren, supermooi! Tussen de middag was het tijd voor Franse frietjes of tosti heerlijk smullen.

25 Donderdag 20 augustus Vanochtend rook het wel heel erg lekker: Franse geurzakjes! In Frankrijk zijn veel velden vol met lavendel en van die lekkere lavendel hebben wij geurzakjes gemaakt. Eerst gingen we lavendelzeep raspen, in een mooi doorzichtig zakje doen en ook deden we echte lavendelbloemetjes in het zakje. Heerlijk om thuis op te hangen b.v. in de badkamer of in de kledingkast. Stelle was jarig geweest en dat was reden voor een feestje en traktatie! Ruim een uur lang kwamen de 2 buurtsportcoaches om samen met de kinderen buiten allerlei spellen te doen, het was goed weer. Vooral het piratenspel viel in de smaak. Tussen de middag was het tijd voor een Frans lunchgerecht: croque monsieur (de Hollandse tosti). In de middag hebben Julian en Remco met de lego en kapla gespeeld, hier hebben ze hele bouwwerken van gemaakt! Terwijl dat de dames lekker zaten te kleuren. De tijd vloog voorbij! Al snel was het dus weer tijd voor een koekje en een glas drinken. Even insmeren en lekker naar buiten! Tijdens het buitenspelen hebben we met de kinderen van het kinderdagverblijf gespeeld. Eigenlijk vindt iedereen dat wel leuk om te doen.

26 Wij kijken terug op een gezellige vakantiebso. Zo leuk om te zien hoe de kinderen met elkaar spelen en omgaan. Het landenthema viel goed in de smaak en er zijn leuke activiteiten gedaan. Wij hopen iedereen weer terug te zien in de herfstvakantie! Groetjes van: Johanna, Fleur, Amanda, Corrie, Hetty, Danny, Sandra, Hilda en Henriëtte BSO Stichting PCO Gelderse Vallei De Koningslinde, PWA, ONS en Holk

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde!

Herfstvakantie 2015. Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! Maandag 19 oktober Herfstvakantie 2015 Gezellig, het is weer vakantie en alle BSO s komen weer bij elkaar op de Koningslinde! De kinderen zoeken elkaar gelijk weer op en spelen gezellig samen. Vanmorgen

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng

Kerstvakantie 2015. BSO De Spreng Kerstvakantie 2015 BSO De Spreng Maandag 21 december 2015 De kinderen waren vanmorgen flink aan het knutselen. Papieren bordjes versieren met glitters, stiften en plakfiguren. Ze maakte er schilderijtjes

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2016

Voorjaarsvakantie 2016 Voorjaarsvakantie 2016 Maandag 22 februari Vandaag de eerste da g van de voorjaarsvakantie! We zijn met gezellig veel kinderen. We vermaken ons vanmorgen met het bouwen van een hut, spelen van spelletjes

Nadere informatie

Kerstvakantie 2015. Maandag 21 december

Kerstvakantie 2015. Maandag 21 december Kerstvakantie 2015 Maandag 21 december De eerste dag van de vakantie BSO is gestart! Met 17 kinderen van 4 scholen is het een gezellige boel. Vanochtend hebben we kerstkaarten geknutseld, alle kinderen

Nadere informatie

Vakantie BSO meivakantie 2015

Vakantie BSO meivakantie 2015 Vakantie BSO meivakantie 2015 Deze meivakantie staat helemaal in het teken van het thema: groei en bloei! En dat past natuurlijk prima in dit seizoen waarin alles weer volop aan het groeien en bloeien

Nadere informatie

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien

Meivakantie 2015. Thema: Groeien en bloeien Meivakantie 2015 Thema: Groeien en bloeien Maandag 4 mei Jeej! De vakantie is weer begonnen en de kinderen mogen gezellig de hele dag naar de BSO. Er staat een druk programma op de planning. Wij gaan vandaag

Nadere informatie

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus

Vakantieprogramma 2015. Chillen in ons ZOmerparadijs. Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Vakantieprogramma 2015 Chillen in ons ZOmerparadijs Bij Zo op het Podium/Zo op Gummarus Zomer 2015 Inhoudsopgave Chillen in ons ZOmerparadijs 1 Week 1 2 Week 2 4 Week 3 5 Week 4 6 Week 5 7 Week 6 9 Zomer

Nadere informatie

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren

Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Locatie. BSO Alles Kids Locatie de Vlinder Admiraal Helfrichlaan GA Dieren Nederland Locatie de Vlinder Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Vandaag gaan we Delfts blauwe tegeltjes maken. We gaan oud-hollandse spelletjes spelen. Heerlijke pannnenkoeken gaan we maken met stroop,

Nadere informatie

Vakantieopvang Het Balkon

Vakantieopvang Het Balkon Vakantieopvang Het Balkon Yes, Het is weer zomervakantie. Na een jaar hard werken op school hebben jullie het verdiend om uit te rusten, om leuke activiteiten te doen en om lekkere dingen te eten en te

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Meivakantie 2016 25 april 6 mei. Thema: Holland

Meivakantie 2016 25 april 6 mei. Thema: Holland Meivakantie 2016 25 april 6 mei Thema: Holland Maandag 25 april Vandaag de eerste dag van de meivakantie. Het was een gezellige dag. Eerst gingen we allemaal doen waar we zelf zin in hadden. Een spelletje

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout.

Week 1. Donderdag 14 juli Vandaag staat er een uitstapje voor je geboekt naar Aqualand Playa del Delftse hout. HOERA, het is eindelijk zomervakantie, heerlijk 6 weken vrij! Deze zomervakantie verandert onze BSO in All inclusief resort t Palet. Een heerlijke plek om jouw vakantie door te brengen! Zo kan je genieten

Nadere informatie

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012

NOORWEGEN. Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden 09-05-2012 13-05-2012 NOORWEGEN 09-05-2012 13-05-2012 Vertrek: s ochtends moesten we gewoon naar school tot 12 uur. we werden door onze ouders naar Schiphol gebracht. Ik zat bij Ilonka in de auto. Op Schiphol gaf meester Hendrie

Nadere informatie

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter

Ik Eet Het Beter. Een lekkere en gezonde lunch! Ik Eet Het Beter Een lekkere en gezonde lunch! Ik eet het beter Hallo, allemaal ik ben Gaby en zit in groep8. En ik ga jullie iets vertellen over wat we twee weken geleden hebben gedaan. Het was 20 maart toen we van de

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste

Vakantieprogramma BSO Houtveste/Groot Houtveste Maandag 1 juli BSO Houtveste Natuur naar het bos 4 t/m 12 jaar Vandaag gaan we naar het bos achter onze BSO. Daar gaan we allemaal leuke spelletjes doen, misschien weet jij er wel één. Trek in ieder geval

Nadere informatie

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN

VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN VAKANTIEOPVANG HOLY, GROEP GROEN Deze zomervakantie hebben we als thema Camping Holy. Ben jij wel eens op vakantie geweest naar een camping? Campings heb je in Nederland maar ook in het buitenland. Meestal

Nadere informatie

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30

Zomertour 2014. Buitenschoolse opvang Ondersteboven. 14 juli t/m 22 augustus 2014. Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 Buitenschoolse opvang Ondersteboven KION Zomertour 2014 14 juli t/m 22 augustus 2014 Bereikbaarheid in de vakantie T (024) 348 07 30 E-mail bsoondersteboven@kion.nl Graag vóór 10.00 uur afmelden maandag

Nadere informatie

Handig om te weten: 18 juni 2018

Handig om te weten: 18 juni 2018 Deze zomervakantie gaan we met de BSO op wereldreis. Iedere vakantieweek staat in het teken van een land of werelddeel. Dagelijks is er een activiteit in het betreffende thema. Er is veel variatie; van

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan.

Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Maandbrief van de Bruggroep oktober 2015 Beste ouders en verzorgers van de Bruggroep. In deze maand zaten wat minder schoolweken en toch hebben we veel gedaan. Werken en leren afwisselen met vakantie is

Nadere informatie

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum. Kinderopvang Week 29 Frankrijk Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Deze week kunnen de BSO s uit Heiloo (Mariënstein, Slimpad en Boekestein) de hele week zorbballen bij BSO De Boomhut in Castricum.

Nadere informatie

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama

Zomervakantie Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kindcentrum Pastoor Galama Maandag 10-7 Dinsdag 11/7 Woensdag 12/7 Kindcentrum Pastoor Galama 7041 GL s-heerenberg s - Heerenberg Activiteit: Naar Laco Wie gaat er vandaag mee zwemmen bij Laco? Bij mooi weer kunnen we heerlijk buiten

Nadere informatie

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen

Zomervakantie BSO het Duet. Thema: Landen Week 1: Italië Maandag 6 juli Dinsdag 7 juli Woensdag 8 juli Donderdag 9 juli Vrijdag 10 juli Sportdag Watergekte Kookdag Kinderdag Paspoort maken, zodat je aan het einde van de zomer kunt zien van welke

Nadere informatie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie

BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie BSO Westerwind & De Groene Hoek presenteren het programma voor de zomervakantie Locatie voor de zomervakantie: BSO Westerwind Steenen Dijck 4-6 3146 BX Maassluis 010-5915948 Weij zijn altijd te bereiken

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 28)

1 e week zomervakantie (week 28) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! Lees snel wat we gaan doen! Zorg de hele vakantie voor kleding dat vies mag worden, en breng je zwemkleding mee bij goed

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Heksenbos

Vakantieprogramma BSO Heksenbos Maandag 8 juli 2019 / BSO Podium Techniek/Bouwen en sjouwen/4-7 jaar Aanwezig om 9.00 uur/ophalen vanaf 17.00 uur Vandaag gaan wij op visite bij BSO Wolvenbende. We gaan daar tenten bouwen, een parcour

Nadere informatie

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015

Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Klassenkrant Kleutergroepen april 2015 Bouwen We werken over het thema bouwen. Dat is leuk! Want wij kunnen zelf ook heel erg goed bouwen. Met kapla, blokken of blokjes, met lego of duplo, met sponsjes,

Nadere informatie

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016

VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 VAKANTIE BSO 11 juli tot en met 19 augustus 2016 Welkom in het programmaboekje van de vakantie BSO. Dit jaar werken wij de hele zomervakantie met het thema Zon zee & strand Voor iedere dag hebben wij leuke

Nadere informatie

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping.

Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. Welkom Jongens en Meisjes bij camping Holy. Wij zijn van 10 juli t/m 18 augustus geopend en hebben een leuk programma met veel zomerse activiteiten die passen bij het thema ; Camping. We gaan natuurlijk

Nadere informatie

Beste ouder/verzorger,

Beste ouder/verzorger, 1 - Wonderland BSO Mariastraat Middenbouw en Topgroep April 2019 Beste ouder/verzorger, Wil je standaard een extra setje kleding, en schoenen die vies mogen worden meegeven alsjeblieft? Wil je deze ook

Nadere informatie

Welkom op de pagina van speelzaal Tinkelbel, seizoen 2013 / 2014. De pedagogisch medewerkers van Tinkelbel. v.l.n./r Paola, Gezina en Tilly

Welkom op de pagina van speelzaal Tinkelbel, seizoen 2013 / 2014. De pedagogisch medewerkers van Tinkelbel. v.l.n./r Paola, Gezina en Tilly Welkom op de pagina van speelzaal Tinkelbel, seizoen 2013 / 2014 De pedagogisch medewerkers van Tinkelbel. v.l.n./r Paola, Gezina en Tilly Graag verwijzen we u naar onze site voor meer informatie betreffende

Nadere informatie

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli

Spanje - Feestweek. BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli Spanje - Feestweek BSO DE Kanjers 7 t/m 12 jarigen! Maandag 24 juli Dinsdag 25 juli Woensdag 26 juli Donderdag 27 juli Vrijdag 28 juli René, Bart en Angela! René, Gaby en Bart! Marc, Angela en Bart! We

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren

BSO De Dolfijn De Tuimelaars en De Zeesterren Vakantie Activiteiten Thema: Dromen Datum: maandag 7 t/m vrijdag 11 juli Dromen dat we winnen! Maandag: 7 juli Dinsdag: 8 juli Woensdag: 9 juli Donderdag: 10 juli Vrijdag: 11 juli Week 1 De droom is natuurlijk

Nadere informatie

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014

34 jaar. We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 34 jaar We gaan op vakantie! Het bso-activiteiten programma voor de zomervakantie 2014 voorwoord Hey vakantie kids, Dit is het activiteiten programma van de zomervakantie 2014 van de bso. Het thema deze

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Kinderopvang Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van thuis!) Kanovaren (alleen

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07-2015 In de ochtend gaan we zelf onze eigen bellenblaas maken. Kan jij een mooie en een grote bellenblaas maken? Nou, vandaag gaan we het ontdekken! In de middag

Nadere informatie

Zomervakantie. Zomervakantie

Zomervakantie. Zomervakantie Thema Techniek en ik Techniek & ik is een educatief programma dat kinderen helpt spelenderwijs hun technische talenten te ontwikkelen. Deze week gaan we op allerlei manieren de thema's Water, Licht, Bouwen,

Nadere informatie

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië

Zomervakantie 2018 Reis om de wereld Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Week 1-9 juli t/m 13 juli Azië Maandag 9 juli Deze vakantie is het thema Reis om de wereld. We trappen af met Azië. Vandaag starten we met het maken van vlaggen van verschillende Aziatische landen. Met

Nadere informatie

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli

Maandag 21 juli. Dinsdag 22 juli. Woensdag 23 juli. Donderdag 24 juli. Vrijdag 25 juli Zomervakantie 2014 Week 1 21 t/m 25 juli Thema Trias on the move Week 2 28 juli t/m 1 aug. Thema Trias on the move Week 3 4 t/m 8 augustus Thema op avontuur Week 4 11 t/m 15 augustus Thema op avontuur

Nadere informatie

Meivakantie 2016. Maandag 25 april 2016

Meivakantie 2016. Maandag 25 april 2016 Meivakantie 2016 Maandag 25 april 2016 Gezellig dat jullie er allemaal weer zijn vandaag! Voor sommige kinderen was het even wennen op een andere BSO, maar al snel heeft iedereen z n plekje gevonden en

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Zaza

Vakantieprogramma BSO Zaza Maandag 1 juli BSO zaza Natuur opstartdag 4 t/m 7 jaar Zo eindelijk vakantie niet een paar dagen, maar 6 weken. Wat hebben jullie hard gewerkt het afgelopen jaar op school. Kom vandaag maar eens lekker

Nadere informatie

1 e week zomervakantie (week 29)

1 e week zomervakantie (week 29) Hallo lieve jongens en meisjes van de BSO!!! Het is alweer bijna ZOMERVAKANTIE! En natuurlijk gaan we alleen maar leuke dingen doen bij ons op de BSO!!! We hebben weer een programma gemaakt voor jong en

Nadere informatie

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 41. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 41 Peutercollege weetjes o De locaties hebben weer nieuwe ouder- kindkisten ontvangen. Zo heeft t Kasteeltje de kist van het thema regen en het Kwetternest heeft nu de kist van Wat heb

Nadere informatie

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje.

Onze bed opmaken afwachtend om buiten te spelen maar eerst gingen we een rondje. WE STAPTE DE BUS IN EN KEKEN NAAR DE KLOK WE WOUDEN Weten hoe lang het zou duren toen we eindelijk Aan kwamen. We hadden de spullen uit de bus en zetten Het bij het kamphuis neer en toen gingen we Onze

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet

Programma zomervakantie 2015 BSO s Forte Bergen, Schoorl en Groet Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Vlag maken van Amerika. Muziek- en dans workshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee van

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus

Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Beste ouder(s) en kinderen, Activiteitenprogramma zomervakantie 20 juli t/m 28 augustus Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We hebben een avontuurlijk programma voor jullie gemaakt.

Nadere informatie

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim

Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Zomervakantie week 1 - BSO De Rietpluim Vakantie Activiteiten Datum van 7 t/m 11 juli 2014 Thema: Landen - Nederland 7 juli We gaan vandaag verschillende Hollandse hapjes maken. Daarna gaan we natuurlijk

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier

Zomervakantie activiteiten kalender thema: Een zomer vol plezier Maandag 24-7-2017 Dinsdag 25-7-2017 Woensdag 26-7-2017 Donderdag 27-7-2017 Vrijdag 28-7-2017 Het schooljaar is omgevlogen en de zomervakantie gaat van start. Om alles deze vakantie mee te kunnen nemen

Nadere informatie

Thema Zon, Zee en Strand

Thema Zon, Zee en Strand Week 28 Maandag 11 juli Wij gaan een coole boot knutselen! Daarna gaan we naar het Wentholtpark om te kijken of hij ook echt blijft drijven. Wie kan er de grootste bellen blazen? We gaan een experiment

Nadere informatie

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg

Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomerkriebels 2015 Zo BSO aan de Van Vredenburchweg Zomer 2015 Inhoudsopgave Inleiding 3 Week 1 4 Maandag 13 juli 4 Dinsdag 14 juli 4 Woensdag 15 juli 4 Donderdag 16 juli 4 Vrijdag 17 juli 4 Week 2 5 Maandag

Nadere informatie

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids

Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Activiteiten nieuwsbrief Zomer vakantie 16 juli t/m 24 augustus. KomKids Kidslocaties Elisakids Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Het is bijna zomervakantie. Door middel van deze activiteitennieuwsbrief

Nadere informatie

Week 1: Week van de avonturiers

Week 1: Week van de avonturiers Week 1: Week van de avonturiers Maandag 14-7: We halen de zeepkist van stal en gaan een super ontwerp verzinnen voor onze zeepkist! Ook richten we de aula in voor de vakantie. Dinsdag 15-7: We maken vandaag

Nadere informatie

Vakantieboekje Zomervakantie 2012

Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Vakantieboekje Zomervakantie 2012 Aan alle ouders/verzorgers van de kinderen die gebruik maken van BSO de Jacob Maris Het programma voor de zomervakantie is klaar! Bijgaand treft u het programma aan. Om

Nadere informatie

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour

Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour Deze zomervakantie is het thema Vakantieopvang Holy op tour We gaan allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer en is het goed om afwisselende activiteiten te doen.

Nadere informatie

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi,

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi, Van 8 tot 19 juni 2015 Hoihoi, Geen gewoon klasnieuws deze keer maar een verkorte versie van 2 weken samen. Te starten met vorige week. Door de drukte van vaderdag, oudercontacten en mierekamp zijn het

Nadere informatie

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner.

Aanmelden en/ of afmelden kan alleen via KindPlanner. Beste ouders, Voor u ligt het programma voor de zomervakantie. Om de dagen waarop een uitstapje gepland staat zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u uw kind vóór 09:30 uur te brengen! Aanmelden

Nadere informatie

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen.

Het adres van Vakantieopvang Holy is: Baarnhoeve 4 in Vlaardingen. Zomervakantieopvang bij Vakantie opvang Holy. Deze zomervakantie is het thema Vakantie opvang Holy op tour, en gaan we allerlei leuke activiteiten doen. Tijdens de zomervakantie is het vaak lekker weer

Nadere informatie

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen,

Zomervakantie Beste ouder(s) en kinderen, Zomervakantie 2016 Beste ouder(s) en kinderen, Hieronder vinden jullie het programma voor de zomervakantie. We zijn er weer in geslaagd om samen met de kinderen een afwisselend programma te maken. De BSO

Nadere informatie

De WC s op De Geldershof.

De WC s op De Geldershof. 1. Klaas en Lieke wonen in één huis. Klaas gaat boodschappen halen en als hij terug komt liggen er glas scherven op de grond, het raam is open, en Lieke is dood. Wat is er gebeurd toen Klaas weg was? 2.

Nadere informatie

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016

Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Zomervakantie programma Buitenschoolse Opvang Koppel 2016 Datum Activiteit Leeftijd Tijd Locatie Bijzonderheden Week 28: Ma 11 juli Waterspelletjes Alle leeftijden Hele dag Er worden verschillende waterspelletjes

Nadere informatie

Programma zomervakantie 2015

Programma zomervakantie 2015 Week 28 Amerika Dagdeel Activiteiten Workshops en uitjes Maandag 6 juli ochtend Linedance, Amerikaanse hoge hoed maken Muziek- en dansworkshop lunch Hotdog middag Watergevecht (Waterpistolen mogen mee

Nadere informatie

Thema reizen en vakantie!

Thema reizen en vakantie! Hoera, de zomervakantie is in aantocht! Wij gaan bij de buitenschoolse opvang van IKC t Palet natuurlijk ook vakantie vieren. Ons thema is reizen en vakantie! Wij gaan de eerste twee weken kamperen in

Nadere informatie

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes.

Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk, Stampertjes en Boefjes. Zomervakantie 2012 Beste ouders/verzorgers, Hierbij het vakantieprogramma van BSO Pluk,. We zijn er iedere dag geopend van 08.00 uur tot 18.00 uur Spelregels: Houdt u er rekening mee dat kinderen graag

Nadere informatie

Terugblik zomervakantie 2015. Thema: natuur. BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon

Terugblik zomervakantie 2015. Thema: natuur. BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon Terugblik zomervakantie 2015 Thema: natuur BSO Katwijk BSO Spetters BSO Vrije Vogels BSO Quickers BSO Duintoppers BSO De Kleine Horizon Wilt u meer foto s bekijken van de afgelopen zomervakantie? Dan verwijzen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka

Schoolkamp Almere. Jessy, Joey en Luka Schoolkamp Almere Dag 1ag 1 We gingen op 9 september 2013 naar kamp fietsen. Het was een lange tocht met af en toe een bui. Het was een gezellige tocht. Toen we daar aan kwamen konden we heel even zitten.

Nadere informatie

Planning Zomervakantie

Planning Zomervakantie Thema: Sport & Water MAANDAG 08-07-2013 spelletjes ochtend spelletjes ochtend Openingfeest van de vakantie in speeltuin Nieuwendam ( begint om 13:30 ) DINSDAG 09-07-2013 luchtige taart maken verschillende

Nadere informatie

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!!

Week 1. Middag: Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag doen we een speurtocht door de wijk. We zoeken een echte schat!! Week 1 Maandag 9 juli: We maken ons eigen sport memorie spel. Iedereen maakt twee kaartjes met identieke tekeningen. Daarna gaan we met z n allen het spel spelen. Zet je ogen en oren wijd open want vanmiddag

Nadere informatie

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve

Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk. Wilhelmina Hoeve Stage Wilhelmina Hoeve van Lisanne en Anouk Wilhelmina Hoeve Stage dag 1 Woensdag 9 mei Toen we aankwamen. Mochten we kiezen dat we met de bus meewouden om de mensen op te halen of dat we bleven wachten

Nadere informatie

Activiteitenplanning BSO Anansi

Activiteitenplanning BSO Anansi Zomervakantie week 1 Thema: gezond & fit maandag Koken pizza bakken Buiten Step estafette pizza Creatief placemat Hal Sjoelen Buiten Circuit Blikkie gooi Zaklopen Sjoelen Springtouwen Eierrace Lunch Broodje

Nadere informatie

...het is vakantie! Zo op de Camping. Groetjes, Team Zo in de Duinpan

...het is vakantie! Zo op de Camping. Groetjes, Team Zo in de Duinpan ...het is vakantie! Zo op de Camping Dit jaar is de eerste keer dat Zo Outdoor in de Duinpan een vakantieprogramma heeft. Dat doen wij in combinatie met Zo BSO aan de 2e Sweelinckstraat met een heuse trektocht.

Nadere informatie

Vakantieactiviteiten zomervakantie BSO Kamelot 2014

Vakantieactiviteiten zomervakantie BSO Kamelot 2014 BSO Kamelot 2014 Vakantie = Ontspanning, Relax en Have Fun! Kober Kinderland zorgt niet alleen voor professionele opvang tijdens schoolweken maar ook in de vakanties. Onder deskundige begeleiding worden

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven!

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven! Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Deze week staat in het teken van water. We gaan allerlei leuke activiteiten doen die te maken hebben met water in de buitenwereld. Trek makkelijke kleding aan die nat en vies

Nadere informatie

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen:

Herfstvakantie: Thema Indianen. Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Herfstvakantie: Thema Indianen Voor dat we met thema Indianen beginnen is het leuk om er wat wetenwaardigheden te vertellen over de Indianen: Elke indiaan heeft zijn eigen cultuur en de stam verschillen

Nadere informatie

30 mei t/m 1 juni 2012

30 mei t/m 1 juni 2012 Kamp groep 6C VSO de Brug 30 mei t/m 1 juni 2012 Woensdag 30 mei 2012 En eindelijk was het vanmorgen zover, we gaan op kamp!! Om 9 uur stonden er al veel mensen klaar om ons uit te zwaaien: ouders, collega

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie 2019 thema NIEUWSGIERIG

Voorjaarsvakantie 2019 thema NIEUWSGIERIG Voorjaarsvakantie 2019 thema NIEUWSGIERIG De vakantieperiode loopt van maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart. Het programma is een globale indeling van alle activiteiten die gepland zijn, soms vinden

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius

ZomerMix. VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZomerMix VakantieZotheid Programma 24 juli 1 september 2017 Eigen&Wijzer BSO IKC Bonifatius ZOMERVAKANTIE WEEK 1: 24 28 juli Hollandse week Maandag 24 juli Vandaag gaan we oud-hollandse spelletjes doen.

Nadere informatie

Vervoer van vroeger tot nu

Vervoer van vroeger tot nu Voorjaarsvakantie Vervoer van vroeger tot nu Het thema voor de voorjaarsvakantie is Vervoer van vroeger tot nu Deze vakantie gaan we aan de slag met allerlei vormen van vervoer. Fiets, Auto, Bus, enz.

Nadere informatie

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!!

De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! De laatste vakantieweek breekt bijna aan! Nog even en dan is het ook voor het zuiden: Back to School!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te

Nadere informatie

bso Bij ONS en KNUS deze zomer

bso Bij ONS en KNUS deze zomer VAKANTIEPROGRAMMA ZOMER 2014 bso Bij ONS en KNUS deze zomer & & & & & en vooral veel plezier WEEK 1-21 JULI 25 JULI MAANDAG 21 juli: Kijkduin We gaan strandjutten, leuke spullen die we tegenkomen nemen

Nadere informatie

Thema: Welkom in de feesttent

Thema: Welkom in de feesttent 23 Juli 24 Juli 25 Juli 26 Juli 27 Juli De vakantie start goed met een kermis dag! Allerlei leuke spellen en activiteiten die gedaan kunnen worden en die je af kunt laten strepen op je stempelkaart. Vandaag

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf

Activiteiten BSO De Berenboot groep 1 t/m 3 Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli. Thema: Dit is mijn lijf Zomervakantie week 1: 6 t/m 10 juli Thema: Dit is mijn lijf Maandag 6 juli: Wie ben ik? We beginnen de vakantie relaxed met yoga en massage. Ook maken we omtrekken van onszelf op het schoolplein. Uiteraard

Nadere informatie

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek

Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek Welpenkamp 2015 Harry Potter Oosterbeek LOGBOEK Door: Luuk, Benjamin, Joan, Stijn, Brent, Glenn, Jacco, Adam, Luuk, David, Shane, Matthijs, Mitchell, Jeroen, Koen, Brecht, Boaz en Christiaan. Woensdagavond.

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Hooiberg & Willem Eggert

ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI Hooiberg & Willem Eggert ZOMER VAKANTIE ROOSTER 7 JULI T/M 11 JULI 7-7-2014 8-7-2014 9-7-2014 10-7-2014 11-7-2014 Cirkel kunstwerk Kroontjes en riddermutsen Schaapjes cup-cake Ketting van macaroni Soep en kruidenboter Varkensspaarpot

Nadere informatie

Inleiding. Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst.

Inleiding. Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst. Nieuwsbrief kindcentrum de Weis januari 2017 Inleiding Allereerst voor iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Veel geluk en gezondheid gewenst. Dit nieuwe jaar staat weer garant voor vele

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet

ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet ZOMERVAKANTIEPROGRAMMA BSO Petekeet & BSO de Keet Beste ouders/verzorgers, De zomervakantie staat alweer voor de deur. Wij gaan er een groot feest van maken voor de kinderen! Elke week heeft een ander

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie