De geschiedenis van ELKV

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De geschiedenis van ELKV"

Transcriptie

1 De geschiedenis van ELKV...van Korfbalvereniging ELKV Eind jaren vijftig, begin zestig, werden korfbal en Sc. WION in één adem genoemd. In Leur vervulde Sc. WION een belangrijke sociale- en sportieve functie voor de jeugd tussen 15 en 25 jaar. Sc. WION stond bekend om het samen in teamverband sporten en ontspannen. Het elkaar ontmoeten en gezelligheid hadden hoge prioriteit. Bij de oprichting (1958) van Sc. WION in Leur, door Jan Hendrickx en Piet Janssens, werden de sporten korfbal, tafeltennis ( The Black Stars ) en badminton in 1 vereniging geïntegreerd, zodat Sc. WION als omni- vereniging de (sport)boeken inging. De korfbal zag als zelfstandige vereniging meer mogelijkheden tot groei. Daarom werd op 1 oktober 1963 de Etten-Leurse Korfbalvereniging (ELKV) opgericht door Cees Aarts met steun van familie en vrienden. Ongeveer 80% van de WION leden stapten over naar ELKV onder de bezielende inspiratie van Cees Aarts (voorzitter) en Bertus van Meer (mede oprichter en penningmeester). Er werd zo begonnen met 18 dames en 16 heren. De teamsamenstelling bestond toen nog uit twaalftallen, in tegenstelling tot het huidige teamaantal van 8 personen. Het clubtenue was geheel wit. In 1966 werd het groen-wit, nog immer de huidige clubkleuren. Onder deze naam nam ELKV in het seizoen 1963 / 1964 voor het eerst deel aan de Nederlandse competitie. Cees Aarts was voorzitter van 1963 t/m 1967 en zorgde voor de fundamenten van onze huidige korfbalclub. Piet Smulders nam in 1967 het stokje over van Cees en bleef voorzitter tot en met 1975, de bloeiperiode van ELKV. Als voorzitter heeft ook Cees Roovers van 1985 tot 2004 een belangrijke stempel gedrukt op het verenigingsleven van de korfbalclub....naar Korfbalvereniging ELKV/Flynth In 1997, bij de verhuizing naar het huidige sportcomplex, ging de club ELKV over van een gesubsidieerde- naar een geprivatiseerde vereniging. De vereniging moest bedrijfsmatiger worden bestuurd en gemanaged. Dit onder leiding van duovoorzitters Max de Graaf en Erik Dekkers. In het kader van privatisering werd de verenigingsnaam ELKV gekoppeld aan die van de hoofdsponsor Buro van Yperen. Dit werd vervolgens respectievelijk GIBOvanYperen, GIBO Groep en Flynth. De naamskoppeling gebeurde reeds in ELKV/Flynth was hierin de eerste korfbalvereniging met een naam refererend aan de hoofdsponsor. Vanaf 1 augustus 2014 is de naam van ELKV weer van kracht.

2 Clublocaties door de jaren heen De eerste jaren trainde ELKV buiten op de schapenwei, achter de veemarkthal. Ook de wedstrijden speelden zich hier af. Voor de trainingen maakte de club gebruik van een strookje grint naast de veemarkthal. De thuiswedstrijden in de winterperiode het z.g. microkorfbal" vonden plaats in Prinsenbeek, totdat sporthal De lage banken in Etten-Leur gereed was. Van de veemarkthal verhuisde ELKV naar een locatie nabij het overdekte winkelcentrum. Vanaf 1968 werd er gespeeld en getraind op sportpark De Lage Banken, achter de gemeentelijke sporthal. De uitbreiding van dit sportpark aan de overkant van deze sporthal kwam als een geschenk uit de hemel; hierdoor kreeg ELKV in 1973 een eigen accommodatie. Samen met de hockeyvereniging in Etten- Leur deelde ELKV het clubhuis. Na de omleiding van de Rijksweg Breda Roosendaal, verhuisde ELKV in 1997 naar haar huidige locatie: het sportcomplex De Hoge Neer. Het is een prachtige locatie met eigen kantine, kleedkamers, materiaalvoorzieningen, parkeergelegenheid en niet te vergeten: 2 kunstgrasvelden. De teamprestaties en verenigingsgroei De eerste jaren van het bestaan werd ELKV voor de competitie ingedeeld bij de regio Midden- en Oost Brabant. Op initiatief van trainer Bas Hubert werd dit in seizoen 65 / 66 gewijzigd in de regio Dordrecht, waar de kwaliteit en het spelpeil van korfbal op een aanzienlijk hoger niveau stonden. In 66 / 67 werd ELKV 1 kampioen en promoveerde zij naar de 3e klasse van de landelijke korfbalbond, het huidige KNKV. Dit was het eerste kampioensteam van de vereniging. Inmiddels was de vereniging uitgebreid met diverse jeugdteams (2 pupillen, 3 aspiranten en junioren en 2 extra senioren teams (totaal 4). Dit zorgde voor voldoende aanwas en aangroei voor een verdere groei van de vereniging. De steeds stijgende sportieve prestaties van ELKV -tijdens de eerste 10 jarenresulteerden in het bereiken van de landelijke 2e klasse, zowel in de zaal- als het veldkorfbal. Midden jaren 70 speelde ELKV 1 en ELKV 2 in de 2e klasse landelijk, respectievelijk reserve 2e klasse. Een nieuwe opleving in teamprestaties kwam een aantal jaren later. Begin jaren 80 stroomde een goede lichting na verschillende kampioenschappen- vanuit de 1ste klasse junioren door naar de senioren.

3 De vereniging groeide gestaag en bereikte bij haar 20 jarig bestaan in 1983 een ledental van 225. Hierna zakte het niveau wat terug door onverwachte afname in ledental en door gebrek aan opvolging voor de ervaren spelers binnen de club. Gedurende de jaren 80 daalde het ledenaantal naar 120 leden. ELKV merkte het toenemende aantal sporten activiteitenverenigingen in Etten-Leur. Ook de opkomst van individuele sporten had invloed. Het dieptepunt in ledental was het jaar Daarna is ledental weer gestaag gestegen en is sinds jaren vrij stabiel. Van 1985 tot 2005 registreerde de vereniging wisselende resultaten op sportief gebied. In 2002 namen onze aspirant B dames deel aan de Nederlandse kampioenschapen in Reusel. Zij behaalde daar de 5e plaats. Dit was een grote prestatie, zeker gezien het feit dat dames korfbal binnen ELKV in de kinderschoenen stond. In 2005 werd ELKV 1, zowel in de zaal als op het veld, kampioen van de 4e klasse. Een aantal jaar wist het 1ste achttal van de club zich goed te handhaven in de 3e klasse landelijk. Hierna kwam er bijna een heel nieuw eerste waardoor er afgezakt werd naar de vierde klasse. Landelijk gezien is het ledental van korfbalverenigingen momenteel stijgende. Westbrabant loopt hierbij wat achter en laat een dalende trend in ledental zien. ELKV is stijgende en doet het dus relatief goed. Individuele prestaties Boven alles is korfbal een teamsport, maar ook individuele prestaties binnen de gemeente Etten-Leur, zijn niet onopgemerkt gebleven. Zo verkregen 2 individuele spelers de titel Sportbelofte van het jaar. Tanja Dekkers en Rob de Graaf kwamen beiden uit in het districtsteam Zuid-West. Daarnaast behaalden Guus van Boheemen, Jacqueline van Eekelen en Cees Roovers de ereprijs Sportverdienste Etten-Leur. Hierbij werden zij geëerd als vrijwilliger voor de sport in onze gemeente. Verenigingsactiviteiten en organisatie Korfbalvereniging ELKV staat bij de bond KNKV en de gemeente Etten-Leur goed aangeschreven als het op organisatie en netwerkactiviteiten aankomt. De vereniging is zeer actief in het realiseren van verenigingsevenementen, toernooien, en bondactiviteiten buiten de reguliere competitie om. De communicatie met de gemeente Etten-Leur speelt hierbij een grote rol en wordt erg gewaardeerd binnen de club.

4 Toernooi Ieder laatste weekend van augustus staat bij ELKV al meer dan 35 jaar in het teken van haar Internationale korfbaltoernooi. Met trots benoemen wij dit jaarlijks terugkerend evenement als karakteristiek voor de verenigingssfeer gecombineerd met prestatiegerichte doeleinden. Voor dat ene weekend per jaar maken wij dankbaar gebruik van omliggende sportvelden van andere Etten-Leurse verenigingen om de gerespecteerde toernooiomvang te kunnen faciliteren. De club heeft nauwe banden met buitenlandse korfbalverenigingen en regelmatig nemen Duitse-, Belgische-, Engelse en Franse ploegen deel aan het toernooi. Een van de hoogtepunten in het ruim 40 jarige bestaan was het internationale toernooi bij ELKV op 28 en 29 augustus 1993 met 1200 deelnemers. Toen speelde voor het eerst een Zuid-Afrikaanse korfbalploeg in Europa. De ambassadeur van Zuid- Afrika, A. Nothnagel, gaf acte de presence bij de wedstrijd van Zuid-Afrika tegen een Frans team, waarbij kort voor de aanvang van de wedstrijd via een fax van minister D Ancona werd bericht dat de sportboycot tegen Zuid-Afrika was opgeheven. Overige activiteiten Door de jaren heen heeft ELKV haar jubilea op gepaste en feestelijke wijze gevierd. Neem het 10-jarig jubileum in Samen met het 10-jarig jubileum werd de opening van het clubhuis en het nieuwe veld gevierd met een jubileumwedstrijd tussen de familie Aarts en een gelegenheidsteam van ELKV. Ter gelegenheid van ons 40-jarig bestaan in 2003 verraste ELKV al haar jeugdleden met een Clinic verzorgd door het volledige Nederlandse korfbalteam. Diezelfde dag speelde ditzelfde Nederlandse team een interland tegen België in sporthal de Lage Banken. Het 50-jarig jubileum werd in oktober 2013 groots gevierd met een receptie, feestavond, en diverse jeugd- en volwassenen activiteiten. In de jaren 90 en 2000 organiseerde ELKV diverse interlands en korfbalkampioenschappen. In 1997 vond het junioren interland Nederland België plaats te Etten-Leur. Dit viel samen met de opening van het sportpark Hoge Neerstraat in oktober In 2002 organiseerde ELKV de zaal-interland Nederland (district zuid-west) Frankrijk. Naast het jaarlijks terugkerende provinciale schoolkorfbaltoernooi, organiseerde ELKV in 2005 de Nederlandse D-Jeugd kampioenschappen.

5 ELKV heeft vanaf 1990 een zustervereniging in Frankrijk, KC Gauduchart, opgericht. Dit is kenmerkend voor de internationale oriëntatie van onze club. Deze franse vereniging heeft in het totaal 10 jaar lang bestaan. Korfbalclub ELKV was de 1ste sportvereniging van Nederland die in 2005 het convenant BOB heeft ondertekende. De vereniging voert een actief beleid richting alcoholpreventie. Het blad Sportmanagement wijdde in 2003 een artikel aan ELKV als voorbeeldvereniging op gebied van actief sponsorbeleid.

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM

KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM KORFBALVERENIGING N.K.C. NOORDWIJK EN MARUM Website: www.nkc-online.nl Wie komt er korfballen bij onze club?? Meer informatie in deze folder Pagina 1 van 8 WAT IS KORFBAL Korfbal is een balspel dat in

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING

INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING INFORMATIEBROCHURE KORFBALVERENIGING 1 Inhoudsopgave Voorwoord Algemene korfbalinformatie 1. Bestuur blz. 3 2. Competitiezaken van onze vereniging blz. 4 3. Accommodatie blz. 4 4. Teamindeling blz. 4 5.

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels

INHOUDSOPGAVE. 1) Inleiding. 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels. 3) Informatie sponsoring Scheldevogels INHOUDSOPGAVE 1) Inleiding 2) Informatie Korfbalvereniging Scheldevogels 3) Informatie sponsoring Scheldevogels 4) Sponsormogelijkheden Scheldevogels 5) Teamfoto s 1) Inleiding Scheldevogels is opgericht

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: april. Jaarlijkse algemene ledenvergadering

De Babbeltjes. Maand: april. Jaarlijkse algemene ledenvergadering De Babbeltjes Maand: april Jaarlijkse algemene ledenvergadering Afgelopen dinsdag 4 april heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Hoewel er op de jaarlijkse ledenvergadering vaak wordt teruggekeken

Nadere informatie

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website

voor de winst! Kledingsponsoring Bordsponsoring Adverteren in het clubblad Adverteren op onze website Amsterdamse Christelijke Korfbal Vereniging ORANJE-NASSAU opgericht 10 januari 1919 Korfbalvereniging Oranje-Nassau bestaat al sinds 1919 en drukt winst niet alleen uit in doelpunten en kampioenschappen.

Nadere informatie

Sponsorbrochure. versie 2011.1

Sponsorbrochure. versie 2011.1 Sponsorbrochure versie 2011.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.............................................................3 2. Vereniging..........................................................3 2.1. Historie...........................................................3

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team)

Algemene informatie. (Oud-mulo en world master team) Algemene informatie Sportpark de Braak is al jaren de thuishaven van R.K.S.V. MULO. Op 26 maart 1915 is de club opgericht, voortkomend uit de katholieke Mulo school in Helmond. De meest gegeven betekenis

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 10 maart 2012 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

1. Waar staat Midlandia voor?

1. Waar staat Midlandia voor? Sponsoring Deze map geeft informatie over de sponsormogelijkheden van korfbalvereniging Midlandia. Midlandia is op zoek naar sponsoren die zich kunnen identificeren met onze visie en onze activiteiten

Nadere informatie

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring Korfbalvereniging Berkel-Enschot / Tilburg Informatie Sponsoring 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. OJC 98, een bruisende vereniging 3 2.1 Historie 3 2.2 Competitie 3 2.3 Accommodatie 4 2.4 Organisatie

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen

Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Versie: 3 maart 2013 Presentatiemap Sponsoring Seolto Korfbalvereniging Seolto te Vlissingen Voorwoord Voor u ligt de presentatiegids van korfbalvereniging Seolto. In deze gids wil de sponsorcommissie

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is de informatiefolder

Nadere informatie

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure

Korfbalvereniging Victum. Sponsorbrochure Korfbalvereniging Victum Sponsorbrochure Victum Korfbal staat hoog in de top 10 van teamsporten in Nederland. Ook in Houten speelt de korfbalvereniging Victum een belangrijke rol. Korfbalvereniging Victum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meisjes- en vrouwenvoetbal

Nieuwsbrief Meisjes- en vrouwenvoetbal KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Meisjes- en vrouwenvoetbal knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het meisjes- en vrouwenvoetbal in district Zuid II

Nadere informatie

K.V. Good Luck. sponsoren scoren

K.V. Good Luck. sponsoren scoren K.V. Good Luck sponsoren scoren Sport en sponsoring is tegenwoordig niet meer los van elkaar te zien. Van professioneel niveau tot amateurniveau. Sponsormogelijkheden K.V. Good Luck Korfbalvereniging Good

Nadere informatie

KC Floriant Merelbeke v.z.w.

KC Floriant Merelbeke v.z.w. KC Floriant Merelbeke v.z.w. A. Rodenbachlaan 48 E-mail : Floriant@korfbal.be Website : www.floriantkorfbal.be Sponsoring K.C.FLORIANT MERELBEKE K.C. Floriant Merelbeke v.z.w. is een korfbalclub waar zowel

Nadere informatie

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V.

WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. INFORMATIEBOEKJE WELKOM BIJ KORFBALVERENIGING D.K.V. Onlangs ben je lid geworden of je denkt erover om lid te worden van D.K.V. In dit boekje tref je de eerste algemene informatie aan om je wegwijs te

Nadere informatie

hoe het allemaal begon...

hoe het allemaal begon... hoe het allemaal begon... te veld het eers Hoe het begon. Het eerste veld. Op 1 oktober 1955 besloten een groepje voetballiefhebbers uit De Valk een voetbalvereniging op te richten. De nieuwe club kreeg

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

VOEL JE THUIS BIJ REFLEX!

VOEL JE THUIS BIJ REFLEX! VOEL JE THUIS BIJ REFLEX! Beleidsplan korfbalvereniging WKV REFLEX 2015-2020 -concept- December 2014 STIP OP DE HORIZON Door het vertrek van een grote groep seniorenleden is de vereniging op zoek naar

Nadere informatie

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website:

Sponsor pakketten. Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit Website: Sponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Blue Arrows Basketball

Blue Arrows Basketball Blue Arrows Basketball Dé coolste sport op de Heuvelrug! Sponsormogelijkheden Seizoenen 2010 2014 Hoofdsponsor Stersponsor Teamsponsor Specials Donateur Draag ook bij aan een sportieve en succesvolle samenwerking!

Nadere informatie

CKV Rust Roest Sponsormap

CKV Rust Roest Sponsormap Gezelligheid... Concentratie... CKV Rust Roest Sponsormap Saamhorigheid... Plezier... Bestuur CKV Rust Roest Januari 2003 Sponsormap Rust Roest 1 Geachte sponsor, In het onderstaande willen wij van CKV

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN.

Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Geachte relatie, Namens de sponsorcommissie bieden wij u hierbij een overzicht aan van de sponsormogelijkheden bij onze voetbalvereniging STEENBERGEN. Wij hebben getracht de sponsorpakketten zo evenwichtig

Nadere informatie

Wij rekenen graag op u!

Wij rekenen graag op u! VV Dongen 90 jaar 1 VV Dongen is opgericht op 23 augustus 1923. Dat betekent dat 2013 een heel bijzonder jaar wordt. VV Dongen bestaat 90 jaar en dat gaan we vieren! Tijdens ons jubileumjaar organiseren

Nadere informatie

Sportexperience. bij asvuvv,

Sportexperience. bij asvuvv, Sportexperience asv UVV bij asvuvv, de bedrijfsdagen van nu! Naast een algemene sportvereniging voor het hele gezin, kunnen ook organisaties voor hun sportieve prestaties bij ons terecht. Bedrijfsuitjes,

Nadere informatie

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015

HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 HV HAVAS Sponsorbrochure 2014-2015 Voorwoord Almere is een unieke stad. Gebouwd in een van de jongste polders van Nederland en in een tijdbestek van nog geen 40 jaar gegroeid van een handvol inwoners in

Nadere informatie

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd

Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Een Fantastische Teamsport voor de Jeugd Als jij voetbal ook geweldig vindt, dan kun je al vanaf 4 jaar bij onze mini-f spelen en dat is gratis. De contributie voor de hele jeugd is door sponsoring zo

Nadere informatie

Beleidsvisie BCNieuwerkerk

Beleidsvisie BCNieuwerkerk Beleidsvisie BCNieuwerkerk 2017-2022 Missie Visie Beleid BCN 2017.Docx 17-04-2017 1/8 Doel... 3 Leeswijzer... 3 Missie... 3 Visie... 4 Beleid... 5 1. Bestendig:... 5 a. Financieel gezond en betaalbaar...

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Sponsorboekje Korfbalvereniging Seolto 2015/2016

Sponsorboekje Korfbalvereniging Seolto 2015/2016 Sponsorboekje Korfbalvereniging Seolto 2015/2016 Voorwoord Voor u ligt de presentatie map van korfbalvereniging Seolto. Door middel van deze map willen wij graag de mogelijkheden presenteren die wij u

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Al eens gedacht aan. G-voetbal?

Al eens gedacht aan. G-voetbal? Al eens gedacht aan G-voetbal? Even voorstellen De Bergse voetbalvereniging M.O.C. 17 is met zijn ongeveer 1100 leden de grootste sportvereniging in de regio. M.O.C. 17 is een familieclub met ambities.

Nadere informatie

SPONSORMAP GENT KNIGHTS

SPONSORMAP GENT KNIGHTS SPONSORMAP GENT KNIGHTS EVEN VOORSTELLEN De Gent Knights is een baseball- en softballclub met een honderdtal leden tussen 3 en 70 jaar. De nadruk ligt er op respect, team spirit en openheid en daardoor

Nadere informatie

Hoornse Badmintonvereniging

Hoornse Badmintonvereniging Hoornse Badmintonvereniging Informatiebrochure 2015-2016 Sporthal Nieuwe Steen E-mail: info@hoornse-bv.nl Website: www.hoornse-bv.nl 2 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 1. Onze geschiedenis... 4 2. Wat is badminton...

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014

Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Zakelijk en sportief scoren? Sponsor Hockeyclub Berlicum! Hockeyclub Berlicum, Sponsoring Seizoen 2013-2014 Bezoekadres Hockeyclub Berlicum Sportpark De Brand Groenstraat Berlicum 073 503 3664 www.hcberlicum.nl

Nadere informatie

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O.

Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Wil je korfballen op topniveau? Of ben je alleen op zoek naar gezelligheid? Of wil je het beste van beide combineren? Kom dan naar V.E.O. Pagina 2 WWW.VEOKORFBAL.NL Pagina 3 I N H O U D S O P G AV E Historie

Nadere informatie

Sportvereniging BLAUW-WIT

Sportvereniging BLAUW-WIT Sportvereniging BLAUW-WIT Opgericht 14 november 1914, K.v.K. nr. 40144551 Pagina 1 Algemeen: Onderstaand bieden wij u het jaarverslag aan over het seizoen 2014-2015. Met dit verslag willen wij zoals gewoonlijk

Nadere informatie

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd.

Ook worden er onderling ladderwedstrijden gespeeld en worden er jaarlijks clubkampioenschappen georganiseerd. Lawn Tennisclub de Kaetelberg Venlo Sponsoring Historie. L.T.C. de Kaetelberg is opgericht op 8 december 1977. Nadat voor het seizoen 1978 het aantal van 2 tennisbanen waren aangelegd kon gestart worden

Nadere informatie

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure sponsor@hajraa.nl hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure Introductie Al 60 jaar is de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

Herman Vink Per team slechts vier of vijf allochtone kinderen

Herman Vink Per team slechts vier of vijf allochtone kinderen Herman Vink Per team slechts vier of vijf allochtone kinderen Hij verdiende zijn sporen in het bedrijfsleven en was vrijwilliger in de sport. Tot hij op 57-jarige leeftijd besloot van zijn hobby een beroep

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 JO13, JO14 - jeugd Zondag middag 2 juni 2019 14:00-17:00 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015)

beleidsplan vv Musketiers (juli 2015) Elst, juli 2015 Voorwoord De voetbal vereniging Musketiers is opgericht in januari 1952. Wij mogen ons gelukkig prijzen met een goede ledenaanwas en zijn een financieel gezonde vereniging. Zoals bij veel

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien.

Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2.000 leden.

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI

INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI INFORMATIEFOLDER Korfbalvereniging CKV AVANTI Deze folder geeft informatie over AVANTI, een dynamische korfbalvereniging die voor alle leeftijdsgroepen en niveaus mogelijkheden biedt. Voorwoord Dit is

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 12 t/m 24 november 2018

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 12 t/m 24 november 2018 Maandag 12 november: Dinsdag 13 november: Woensdag 14 november: Donderdag 15 november: Zaterdag 17 november: Maandag 19 november: Dinsdag 20 november: Woensdag 21 november: Donderdag 22 november: Vrijdag

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 MO13, MO15, JO15 - jeugd Zaterdag middag 1 juni 2019 13:30-17:30 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Korfbalvereniging SKF Wie we zijn en wat we willen

Korfbalvereniging SKF Wie we zijn en wat we willen Korfbalvereniging SKF Wie we zijn en wat we willen SKF in één oogopslag Ambitieus Attractief Zelfbewust Zelfkritisch Kansrijk Alert 1 Een ambitieuze vereniging SKF is DE toonaangevende korfbalvereniging

Nadere informatie

VZW Everse Dino s. Bestuur

VZW Everse Dino s. Bestuur VZW Everse Dino s Bestuur Voorzitter : Francine Spinnoy Secretaris : Anne Meersseman Penningmeester : Jan Pelckmans Verantwoordelijke fondsenwerving : Vincent Geerts Sponsoringsformulier Everse Dino s

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ

Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Sponsorbrochure Hockeyclub AMVJ Clubgegevens Hockeyclub AMVJ Sportpark 'Het Loopveld' Aanloop 2 1183 SZ Amstelveen Sponsorcommissie Bas Arentsen Joey Neeteson E sponsoring@hcamvj.nl W www.hcamvj.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark de Krom in Katwijk bij het ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2014. Dit jaar wordt het Zilveren Trawler toernooi in Katwijk gehouden en niet in IJmuiden. vv Katwijk en IJ.V.V.

Nadere informatie

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s

BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s BRUSE BOYS TOERNOOIEN 2015 Vrouwen en meiden A, B & C JUNIOREN D, E & F PUPILLEN Mini s Beste voetbalvrienden, Hierbij ontvangt u het programma voor de Bruse Boys toernooien, die worden gehouden op de

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 MO17, JO16, JO17, JO19 -jeugd Donderdag 30 mei 2019 16:45-20:45 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Bob Strijbos toernooi 2019

Bob Strijbos toernooi 2019 Bob Strijbos toernooi 2019 MO11, JO11, JO12 - jeugd Zondag ochtend 2 juni 2019 09:00-12:15 uur Sportcomplex fc VVC Montreallaan 1 2152 KH NIEUW-VENNEP Tel: 0252-682635 Website: www.fcvvc.nl Email: toernooien@fcvvc.nl

Nadere informatie

Toernooiprogramma. 20 e. Jeugdtoernooi. kv OWK. Sportpark Oostwold 1/20

Toernooiprogramma. 20 e. Jeugdtoernooi. kv OWK. Sportpark Oostwold 1/20 Toernooiprogramma 20 e Jeugdtoernooi kv OWK Zaterdag 22 augustus 2014 Versie: 18-08-2015 v4 Sportpark Oostwold 1/20 Voorwoord Oostwold, 22 augustus 2015 Korfbalvereniging OWK heet iedereen van harte welkom

Nadere informatie

SPONSOREN E.K.C. NÄÄS

SPONSOREN E.K.C. NÄÄS SPONSOREN E.K.C. NÄÄS Voorwoord Terug van weggeweest Het internationale korfbaltoernooi van E.K.C. Nääs is weer terug. Jaren geleden was het iedere 2 jaar een vast gegeven dat teams uit Nederland en Duitsland

Nadere informatie

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v

WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v WKV Reflex Vrijwilligersbeleid v2016 0.4 1.1 Aanleiding Binnen onze vereniging worden diverse activiteiten verricht. Uiteraard zijn dit hoofdzakelijk korfbalactiviteiten, maar daarnaast maken we ook graag

Nadere informatie

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede

SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede SPONSORMOGELIJKHEDEN BASKETBALL VERENIGING BOURGONDIË: De basketbalvereniging van Wijk bij Duurstede Tenuesponsoring - Naamsbekendheid Productplacement Sampling - Websitevermelding 1 Historie Basketball

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten

1)Missie. 2)Visie. 4)Inkomsten 1)Missie 2)Visie 3)Organogram Bevo 4)Inkomsten 5)Evolutie ledenaantal Missie Bevo Geetbets is een vaste waarde binnen het divisie en provinciaal volleybal en wil dit ook blijven. Binnen onze club vormt

Nadere informatie

Informatieboekje VIOS

Informatieboekje VIOS Informatieboekje VIOS Beste ouders en korfballers, Voor jullie ligt het informatieboekje van VIOS. Dit boekje is bedoeld voor spelers en ouders maar ook om trainers en bestuur van VIOS een houvast te geven

Nadere informatie

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013.

Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. Inleiding. Hartelijk welkom op sportpark Zeewijk bij het Zeehaven ZILVEREN TRAWLER-toernooi 2013. De basis voor dit unieke toernooi werd gelegd in 1952. Toen ontving Stormvogels bij de promotie in 1952

Nadere informatie

Woensdag 19 April, 2017

Woensdag 19 April, 2017 Woensdag 19 April, 2017 Aanvang wedstrijden: 14.30 uur Prijsuitreiking: 17.30 uur Hoofdsponsor Versie 2.0 Spelregels, de basis Pagina 2 van 6 www.sevzelhem.nl Voorwoord Op 19 april 2017 vindt het jaarlijkse

Nadere informatie

Leidse korfbalvereniging KZ DANAÏDEN

Leidse korfbalvereniging KZ DANAÏDEN Sponsorprogramma Misschien is dit wel uw eerste kennismaking met KZ Danaïden. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat u meer over onze vereniging wilt weten. Wat voor vereniging is KZ Danaïden? Wat organiseert

Nadere informatie

Informatie voor (nieuwe) leden

Informatie voor (nieuwe) leden Informatie voor (nieuwe) leden Inhoud 1. Vereniging Almere 90 2. Beleidsplan 3. Wat kan Almere 90 u bieden 4. Wat vraagt Almere 90 van u 1 De Vereniging Almere 90 a) Historie A90 b) Maatschappelijk belang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

V.C.W. s Jeugd Infoboekje

V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. s Jeugd Infoboekje V.C.W. In dit schrijven willen wij u welkom heten bij voetbalvereniging V.C.W. Wij hopen dat uw zoon / dochter zich in onze vereniging sportief zal kunnen uitleven. Wij willen

Nadere informatie

Sponsorbrochure SVL voetbal

Sponsorbrochure SVL voetbal Sponsorbrochure SVL voetbal Brochure Voorwoord SVL is een omni-sportvereniging die onderdak biedt aan een afdeling voetbal, tennis, gymnastiek en badminton. Een gezellige en sportieve vereniging voor jong

Nadere informatie

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige

Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige SVZ 2015/2016 Opening Jaarverslag 2014/2015 Jeugd Zaalvoetbal Selectie (heren) Lagere elftallen (heren) Dames Terreinen en accommodatie Kantine Sponsoring Overige bijzonderheden Financiën Verslag kascommissie

Nadere informatie

Welkom bij Korfbalclub J.E.S

Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jong en Sportief Welkom bij Korfbalclub J.E.S Jeugdteams We vinden het leuk dat je lid bent of graag wilt worden van onze vereniging. In dit boekje hebben we voor U de belangrijkste informatie op een rijtje

Nadere informatie

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90

Sponsorvoorstel. Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsorvoorstel Honkbal en Softbal club Almere 90 Sponsoring van honkbal en softbal Club Almere 90 Stel je voor Alle mogelijkheden die een sportclub kan bieden zoals naamsbekendheid voor jouw merk in de

Nadere informatie

Een prachtig toernooi met een rijke historie dat we ook dit jaar met veel plezier hebben kunnen organiseren.

Een prachtig toernooi met een rijke historie dat we ook dit jaar met veel plezier hebben kunnen organiseren. H.I. Ambacht, mei 2013 Beste voetbalvrienden, Met trots presenteren wij u voor het negende jaar dit programmaboekje. De laatste drie jaar is De Heer Groep hoofdsponsor en naamgever van dit toernooi. Onder

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl

skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl skv NEXUS SPONSORBROCHURE E-mail : sponsoring@skvnexus.nl Sponsoring EN BELEID Wie zijn wij? De Schiedamse korfbalvereniging NEXUS (Latijn voor verbinding) is het resultaat van een fusie tussen ssc Harga

Nadere informatie

VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi. 02 juni 2018 Ochtendprogramma

VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi. 02 juni 2018 Ochtendprogramma VRC Huis & Hypotheek JO8-JO9 toernooi 02 juni 2018 Ochtendprogramma Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op ons Huis & Hypotheek JO8-JO9

Nadere informatie

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club.

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE 05 januari 2007 Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Geachte Gemeenteraadsleden, Middels dit schrijven willen wij, de Madese

Nadere informatie

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5

Voorwoord. Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart Triade E 1 Dordrecht E1 Eindstand: Triade D1 albatros D5 Wedstrijdprogramma zaterdag 2 maart 10.00 Triade E 1 Dordrecht E1 11.00 Triade D1 albatros D5 12.00 Triade C1 vriendenschaar (H) C3 13.00 Triade A1 Vriendenschaar (H) A2 14.15 Triade 3 RWA 7 15.30 Triade

Nadere informatie

Informa e brochure Sponsoring

Informa e brochure Sponsoring Informa e brochure Sponsoring Wie zijn wij Zwaluw V.F.C. is een club voor en door Vughtenaren: wekelijks voetballen bij ons zo n 700 jeugdleden en 200 senioren. Wij voetballen graag op zo hoog mogelijk

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010

Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Persmap Belgische kampioenschappen +20 6 november 2010 Inhoudsopgave 1. Voorwoord: woord van de voorzitter KBJB 2. Belgische kampioenschappen Judo 3. Judoclub Samoerai Ronse 4. Programma 5. Enkele kanshebbers

Nadere informatie

VZW Everse Dino s. Bestuur

VZW Everse Dino s. Bestuur VZW Everse Dino s Bestuur Voorzitter : Francine Spinnoy Secretaris : Anne Meersseman Penningmeester : Jan Pelckmans Verantwoordelijke fondsenwerving : Vincent Geerts Sponsoringsformulier Everse Dino s

Nadere informatie

STRATEGISCH BELEIDSPLAN. UDI 19 Beter Bed Seizoenen 2009 / 2014

STRATEGISCH BELEIDSPLAN. UDI 19 Beter Bed Seizoenen 2009 / 2014 Opgesteld: Versie nr. 12 STRATEGISCH BELEIDSPLAN UDI 19 Beter Bed Seizoenen 2009 / 2014 STRATEGISCH PLAN UDI 19 Beter Bed INHOUDSOPGAVE: - INLEIDING - MISSIE - VISIE - DOELSTELLINGEN - TIJDSPAD / ACTIES

Nadere informatie

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht

MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE en VISIE Koninklijke Voetbal Club Haacht MISSIE K.V.C. HAACHT SENIORS: MET EIGEN JEUGD ZO HOOG MOGELIJK SPELEN JEUGD: ZORGEN VOOR EEN KWALITEITSVOLLE JEUGDOPLEIDING MET OOK AANDACHT VOOR DE MINDERE

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van MHC Soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

ASRV ASCRUM. Sponsormogelijkheden. Seizoen 17/18 COMPANY LOGO

ASRV ASCRUM. Sponsormogelijkheden. Seizoen 17/18 COMPANY LOGO Sponsormogelijkheden ASRV ASCRUM Seizoen 17/18 COMPANY LOGO Sinds 2016 kom ASRV Ascrum uit in de hoogste competitie van Nederland. Het is de grootste seniorenrugbyvereniging in Nederland, met maar liefst

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken

UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken UZSC 2025 Ambities en hoe we die willen bereiken Aanleiding UZSC heeft heel wat bereikt: stevig aanwezig in de top van het Nederlandse waterpolo bij de mannen en de vrouwen, een bloeiende jeugdopleiding

Nadere informatie