NIEUWE INTERNETSITE NARROW CASTING. Editie: Juni 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE INTERNETSITE NARROW CASTING. Editie: Juni 2010"

Transcriptie

1 GOEDBLOED AUTO S NIEUWSMAIL Editie: Juni 2010 Met deze keer in de nieuwsmail: Nieuwe Internetsite Narrow casting Resultaat enquête Airconditioning Ruimte wonders van Citroën Wat doe jij nou? Wist u dat? Nieuwe Citroën C4 Speciale NIEUWSMAIL aanbieding Voorkom autopech op vakantie NIEUWE INTERNETSITE Binnenkort krijgt Goedbloed Auto s een nieuwe internetsite. Sinds jaren is onze huidige internetsite gekoppeld aan die van Citroën Nederland. Hierdoor hebben wij zelf weinig invloed op de lay-out en inhoud van de site, waardoor de sites van de Citroën-vertegenwoordigers er nagenoeg allemaal hetzelfde uitzien. Wij hebben besloten om nu zelf een site te laten ontwikkelen om er zo een eigen gezicht aan te kunnen geven. De site is op dit moment volop in ontwikkeling en wij hopen u hierover binnenkort meer informatie te kunnen geven. NARROW CASTING Niet alleen krijgen we een gloednieuwe internetsite, er is ook geïnvesteerd in het verkrijgen van Narrow Casting. Dit fenomeen is al een tijdje in opmars, maar nog niet veel gezien bij autobedrijven. Vooral in de modebranche komt dit tegenwoordig veelvuldig voor. Zij hebben een LCD- scherm in hun zaak waarop promotiefilmpjes van hun kleding en informatie over de zaak te zien zijn. Goedbloed Auto s is waarschijnlijk het eerste autobedrijf in de regio Zeeland die deze vorm van Narrow Casting in de zaak krijgt. U moet hierbij denken aan onze occasions die op een moderne manier in onze zaak getoond kunnen worden, maar ook aanbiedingen en nieuwtjes over Goedbloed Auto s als bedrijf zullen via een LCD-scherm in onze showroom te zien zijn. Voorts wordt de nieuwe internetsite gekoppeld aan het Narrow Casting systeem. Omstreeks de zomervakantie denken wij dat het systeem operationeel is..

2 RESULTAAT ENQUÊTE Bij onze vorige nieuwsmail hebben wij een aparte bijlage gestuurd met daarin een aantal vragen betreffende de nieuwe visie van de Bovag op de automotive Retail. Wij hebben boven verwachting veel respons gekregen op onze vraag om het enquêteformulier in te vullen en retour te zenden, waarvoor wij u hartelijk willen bedanken! Voor sommigen van u was het lastig om de enquête retour te zenden, omdat deze niet in te vullen was op de pc. Helaas kunnen wij daar weinig aan veranderen aangezien dit in de instelling zit van de pc van de ontvanger. Uiteraard hebben wij met deze enquête een doel voor ogen gehad. Door uw talrijke reacties hebben wij onze doelstelling ruimschoots kunnen realiseren. De informatievergaring was gericht op de behoefte, de aankoopmotieven en de wijze waarop de klant zich op de markt oriënteert. De informatie die wij van u hebben gekregen, helpt ons om u als klant op een juiste wijze van dienst te kunnen zijn. Niet alleen nu, maar zeker ook in de nabije toekomst! Over de uitkomst van de enquête kunnen wij u het volgende mededelen: Ruim 93% van u kiest voor een klein bedrijf in de regio als het gaat om de uiteindelijke aankoop van een nieuwe auto. Voor aankoop van een nieuwe auto vindt u het niet bepalend of er veel nieuwe auto s in de showroom staan. Het merendeel van u hecht veel waarde aan een verkooppunt voor nieuwe auto s bij u in de regio. De uiteindelijke keuze voor een merk auto vindt u echter niet afhangen van het feit of dit merk vertegenwoordigd is in uw regio. U vindt het wel zeer belangrijk dat u zowel voor aankoop als voor onderhoud van uw auto bij u in de regio terecht kunt. Voor reparatie aan uw auto verkiest u een garage bij u in de regio boven de leverende dealer die aanzienlijk verder weg vertegenwoordigd is. Hoewel u internet erg belangrijk vindt voor oriëntatie bij aankoop van een auto, wilt u de aankoop van de auto niet via internet laten plaatsvinden. Tot slot willen wij u nogmaals hartelijk bedanken voor uw medewerking, wij waren blij verrast door de vele inzendingen.

3 AIRCONDITIONING De temperatuur loopt weer op, het zonnetje gaat steeds meer schijnen en veel mensen kijken weer uit naar de zomervakantie. Natuurlijk gaat niet iedereen met de auto op vakantie, maar ook in ons land is het prettig als de airconditioning van uw auto goed werkt. Goedbloed Auto s kan elke gewenste controle, onderhoud en reparatie van uw airconditioning uitvoeren. Maar welke verschillende controle s en onderhoudsmogelijkheden zijn er voor uw airconditioning en wat kost dat eigenlijk? Aircoclean: Allereerst is er het reinigen van uw aircosysteem. Hierbij wordt er een reinigingsmiddel achter het pollenfilter, dat in ieder geval jaarlijks vervangen dient te worden, op de verdamper van het aircosysteem gespoten waardoor de bacteriën en schimmels die zich op de verdamper verzamelen, gedood worden. Wij adviseren om minimaal 1 keer per jaar uw aircosysteem te laten reinigen. Prijs Aircoclean 39,00. Airco-onderhoudsbeurt: Bijna elke autofabrikant adviseert om 1 keer per twee jaar airco-onderhoud te laten uitvoeren. Een airco-onderhoudsbeurt houdt in: koudemiddel aftappen, het systeem wordt vacuüm gezogen, d.w.z. het aanwezige vocht wordt met een vacuümpomp uit het systeem verwijderd en alle onderdelen worden visueel gecontroleerd. De aandrijfelementen zelf en de bedrading ervan worden gecontroleerd, het systeem wordt gevuld met de door fabrikant voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel, waarna het complete systeem wordt gecontroleerd op functioneren en lekkages. Prijs Airco onderhoud 154,10. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat uw airconditioning niet meer werkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, van een lekke leiding tot een kapotte aircopomp. Als uw airco niet meer werkt kunt u bij ons terecht voor een vakkundige diagnose en voordat er gerepareerd gaat worden, nemen wij eerst de kosten met u door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op de foto hiernaast het schema van een auto-airconditioning.

4 WEET U SOMS OOK NIET MEER WAAR U ALLES MOET LATEN?!? Ruimte-wonders van Citroën Al sinds jaren staat Citroën bekend om hun Topselectie als het om bedrijfswagens gaat, maar wist u ook dat daar een net zo n RUIME selectie van ruimtewagens aan vast zit?? Neem nou de Nemo Multispace. VANAF , - De ware familie geest wordt hij ook wel genoemd, met een enorm glas oppervlak en een eigenzinnig uiterlijk valt hij zeker niet weg achter zijn grotere broers!! De achterbank is standaard voorzien van 3 in hoogte verstelbare hoofdsteunen en de kofferbak heeft een inhoud van 356 liter onder de hoedenplank, welke vergroot kan worden tot 890 liter door met een simpele handeling de (gedeelde) achterbank in te klappen. De achterkant van de Nemo Multispace is helemaal vernieuwd waardoor er in plaats van twee deuren nu één grote achterklep is. Dit zorgt voor een gemakkelijke toegankelijkheid van de koffer, en met standaard twee zijschuifdeuren is ook de achterbank snel te bereiken voor de jongste telgen van de familie. De Nemo is een echte vrijetijdsauto, handig en geschikt voor de gehele familie met verrassend veel mogelijkheden. Klein van stuk maar groots in binnenruimte, met veel glas rondom, hetgeen zorgt voor veel licht in het interieur. Met andere woorden: VEELZIJDIGHEID TEN TOP!

5 Of de Berlingo Multispace. VANAF: , - Eén en al rijplezier! Schitterende stoere looks maken hem modern en dynamisch. Net als zijn jongere broertje heeft de Berlingo Multispace een zeer grote voorruit en veel zijruiten die zorgen voor maximale belichting van het interieur, en met het multifunctionele Modutop dak heeft u aan opbergruimte zeker geen gebrek! De auto zit boordevol technische snufjes, zoals onafhankelijke temperatuurregeling bij een automatische airco en een multifunctionele boordcomputer. De mogelijkheid tot het nieuwe My-Way -navigatiesysteem zorgt ervoor dat u niet verdwaalt als u onderweg bent naar uw vakantieadres. Of de Jumpy Combi. Gemaakt om te reizen. VANAF: , -

6 De Jumpy Combi (comfort of business) heeft maximaal 3 zitrijen die plaats bieden aan maximaal 9 personen, inclusief bestuurder. Handige weetjes zijn de vele 12 volt aansluitingen in het interieur en een klein extra achteruitkijkspiegeltje om de achterste zitrij in het vizier te houden. Als laatste de Jumper Combi. VANAF: , - De oplossing voor (meerdere) personenvervoer. De inzittenden kunnen van alle comfort van een personenauto genieten terwijl de Jumper Combi net zo veilig is dankzij standaard ABS en BAS (Brake Assist) en een optie mogelijkheid voor ESP. Aan vervoersopties geen gebrek door, afhankelijk van de uitvoering, maximaal ruimte voor 17! inzittenden. Als de grootste broer in het assortiment zorgt de Jumper er dus voor dat u zowel voor zakelijk als voor privéaangelegenheden deze (mini)bus niet hoeft te laten staan! Kortom, Citroën Ruimte-wonders Functioneel en comfortabel, EN OMGEKEERD!! Genoemde prijzen zijn inclusief BPM en 19% btw, exclusief afleverpakket.

7 WAT DOE JIJ NOU...? Normaal gesproken is dit een rubriek die door mijn collega Wilma Buurveld gemaakt wordt. Maar aangezien Wilma degene is die vandaag centraal staat in onze vaste rubriek Wat doe jij nou.? neem ik, Hanco de Vos, deze keer het stokje even van haar over en stelde haar de volgende vragen: Nou, laat ik maar meteen met de vraag beginnen waar ook de rubriek eigenlijk over gaat.. Wat doe jij nou?, oftewel waar ben je op dit moment mee bezig? Ik ben net terug uit de stad, waar ik een kenteken op naam van een klant heb gezet. Jij bent ook degene die de verkochte auto administratief gezien afleveringsklaar maakt. Wat doe je dan allemaal? Op het moment dat een auto verkocht wordt, zorg ik ervoor dat er een dossier wordt aangemaakt en dat er een documentatiebrief verzonden wordt. Op het moment dat er een afleveringsdatum van de auto bekend is, kan ik al een aantal zaken gaan uitwerken voor het moment dat de auto daadwerkelijk afgeleverd wordt, zoals benodigde papieren in de auto, invullen van instructieboekje, eventueel verzekering doorgeven en de benodigde interne administratieve handelingen doorvoeren. Wat vind je het leukste aan je werk en wat minder leuk? Ik vind het leuk dat mijn werk uit veel verschillende werkzaamheden bestaat. De afwisseling van mijn werkzaamheden en (meestal) het eerste contact hebben met onze klanten, maakt dat mijn werkdag werkelijk omvliegt. Ik ben dus niet de hele dag bezig met één ding, hoewel sommige zaken wel veel tijd in beslag nemen. Zo is de routing om de prijslijsten aan te passen erg tijdrovend. Wij maken namelijk zelf eigen prijslijsten waar de afleveringskosten al bij opgeteld zijn. Dit betekent dat als Citroën hun prijzen of een uitvoering wijzigt, ik onze prijslijst ook moet herberekenen en aan moet passen. Vervolgens moeten er nieuwe uitdraaien gemaakt worden van zowel de Citroënprijzen als de onze en dienen deze weer verwerkt te worden in onze folders. Als ik toch zou moeten kiezen vind ik één van de leukste dingen van mijn werk de facturatie. Maar op de éérste plaats staat onbetwist het contact met de klant!

8 NIEUWE CITROËN C4 De nieuwe Citroën C4 is ontworpen om milieuvriendelijk, veilig en comfortabel de weg op te gaan. Één van de prioriteiten van de Citroën C4 is het respect voor het milieu. Hij wordt uitgerust met HDI motoren met microhybride techniek die voorzien zijn van de nieuwste generatie Stop & Start. Niet alleen deze schone motoren biedt Citroën aan, ook op andere gebieden is aan milieuvriendelijkheid gedacht: Een beheersing van de massa, ondanks een toename van de afmetingen en de prestaties van de auto, dankzij nieuwe technieken als lassen met lasertechtniek. Nieuwe banden van Michelin Energie Saver, die ervoor zorgen dat er minder brandstof wordt verbruikt. Gebruik van 15% biologisch afbreekbaar materiaal. De nieuwe Citroën C4 wordt tevens uitgerust met de nieuwste technologische snufjes zoals: Dodehoekcontrole systeem en een programmeerbare cruisecontrol en snelheidsbegrenzer, waardoor het mogelijk is om verschillende snelheden in het geheugen in te stellen. Ook kan gebruikgemaakt worden van de nieuwste service van Citroën: Citroën etouch. Dankzij een geïntegreerde SIM-kaart kan een oproep voor nood of pechhulp ter plaatse worden ingeschakeld. Deze twee diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ook een digitaal te raadplegen onderhoudsboekje is geïntegreerd. De nieuwe Citroën C4 zal aan het einde van dit jaar leverbaar zijn in Nederland.

9 SPECIALE NIEUWSMAIL AANBIEDING Voor u, als lezer van de Goedbloed Auto s nieuwsmail, hebben wij een speciale aanbieding gemaakt: Onderstaande Xsara Picasso s zijn alle voorzien van airco en centrale vergrendeling. Wij geven op deze auto s VOLLEDIGE 12 MAANDEN GARANTIE (i.p.v. 6 maanden!) 9.250, , , , ,- Wilt u meer weten over één van deze auto s? Info bij Jelle of Cees den Boer

10 VOORKOM AUTOPECH OP VAKANTIE! Niets zo vervelend als u van uw welverdiende vakantie geniet en u krijgt pech onderweg. Uit onderzoeken van de Wegenwacht van de ANWB blijkt dat veel pechgevallen voorkomen kunnen worden, door vooraf het voertuig goed te laten controleren. Één van de meest voorkomende pechgevallen tijdens de vakantie is een kapotte accu. Waarom begeven die accu s het in de zomer? Dat gebeurt toch alleen in de winter? Dit komt door de zware belasting en de hoge temperatuur. In de hitte en in de file draaien de fans van koeling en airco voluit. In de caravan draait ook nog eens de koelkast mee en nog tal van andere verbruikers doen een beroep op de elektrische installatie. De dynamo kan het niet altijd meer bijhouden en voor een slechte accu wordt het dan allemaal teveel, met als resultaat een defecte accu. Ook banden zorgen nog weleens voor problemen. Veel banden onder caravans, campers en auto s begeven het onderweg door veroudering. Ook banden met weinig profiel zorgen voor problemen, waardoor de grip op de weg sterk vermindert, bijvoorbeeld bij bergafwaarts tijdens regen. Echt levensgevaarlijk is verouderde remvloeistof! Door de extra zware belasting voelt de bestuurder plotseling geen druk meer op het rempedaal. Het remvloeistofpotje is helemaal zwart geworden, door de hele oude remvloeistof die helemaal verzadigd is. Dus tijdig uw remvloeistof laten verversen is de enige remedie! Verder blijkt uit de ervaringen van de ANWB Wegenwacht dat het oplichten van het motormanagement sterk in opkomst is. Onderweg gaat het lampje branden en wordt de motor in noodloop gezet door de motormanagement computer. Soms is er een sensor kapot, maar meestal komt het doordat er niet-actieve storingen in het geheugen van de computer zijn opgeslagen. Het advies van de Wegenwacht is daarom ook, laat vooraf het geheugen bij uw garage uitlezen en niet-actieve storingen wissen. De meest voorkomende pechgevallen tijdens de vakantie kunnen worden voorkomen door uw auto van tevoren goed te laten na kijken! U begrijpt dat een vakantiecheck geen overbodige luxe is, zowel voor uw auto, maar zeker ook voor uw caravan, vouwwagen, camper en aanhangwagen. Uiteraard kunnen wij al deze zaken voor u behartigen. Hanco de Vos en/of Jelle den Boer staan u graag te woord.

11 WIST U DAT? WIST U DAT? WIST U DAT? WIST U DAT? WIST U DAT...?... We eind mei een audit voor onze ISO-certificering hebben gehad?. Deze audit een hele dag duurde?. Wij weer eens flink doorgelicht zijn tijdens deze audit?. Ons bedrijf deze audit met vlag en wimpel heeft doorstaan?. Petra den Boer (dochter, en zus van..) en haar aanstaande man Jeroen, een keuze voor hun trouwauto hebben gemaakt?. Zij gekozen hebben voor een schitterende Citroën Traction Avant!. De Nationale Sloopregeling nu definitief gestopt is!. Hetzelfde geldt voor een soortgelijke regeling in de meeste landen in Europa.. Daardoor de verkopen van nieuwe wagens in Europa met 9,6 % zijn ingezakt!. U ook de mogelijkheid heeft om te adverteren op ons Narrow Casting systeem?. Citroën hard bezig is om de DS-familie uit te breiden?. Studiemodel DS HIGH RIDER al te zien was op de salon van Genevé?. Deze beschikt over een hybride-aandrijving (dieselmotor i.c.m. elektro motor) FOTO : DS HIGH RIDER Het team van Goedbloed Auto s wenst u alvast een hele fijne vakantie toe!

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals

e-mail marketing webwinkeliers voor Voor praktische professionals e-mail marketing voor webwinkeliers Voor praktische professionals Alle grote webwinkels doen aan e-mail marketing. Dat doen ze natuurlijk niet voor niets. Ze weten namelijk dat e-mail marketing meer oplevert

Nadere informatie

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC)

Marketing op sociale netwerken. Carlos Lubbers & Rik Paanakker (5HC) Marketing op sociale netwerken Emmauscollege 2012-2013 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Inleiding... 4 Hoofdstuk 1: Waar(om) adverteren?... 5 Waarom adverteren op sociale netwerken?... 5 Kiezen van het juiste

Nadere informatie

Kiezen voor de toekomst

Kiezen voor de toekomst AUTONOOM HET JOURNAAL VOOR HET ONAFHANKELIJKE KANAAL 3 4 8 JAARGANG 4 4 NUMMER 3 3 OKTOBER 2008 2008 Minister Eurlings steunt BOVAG in strijd behoud BER Stern Groep: grootste en meest onafhankelijke dealer

Nadere informatie

CMD-6VT-P1.09. Ontwerprapport. Bart Waardenburg 21/10/2011. Naam: Bart Waardenburg, Studentnummer: 08081867

CMD-6VT-P1.09. Ontwerprapport. Bart Waardenburg 21/10/2011. Naam: Bart Waardenburg, Studentnummer: 08081867 CMD-6VT-P1.09 Ontwerprapport Bart Waardenburg 21/10/2011 Naam: Bart Waardenburg, Studentnummer: 08081867 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. DE STRATEGIE BEPALEN 4 2.1. PLANNEN MAKEN 4 2.2. VISIE BEPALEN 10

Nadere informatie

Marktonderzoek doe je zo!

Marktonderzoek doe je zo! Marktonderzoek doe je zo! Praktische handvatten om marktonderzoek te verrichten Dit compacte e-book geeft inzicht in de basis van marktonderzoek en in de te nemen stappen; het biedt inhoudelijk en praktisch

Nadere informatie

Handleiding gebruik Facebook en Twitter

Handleiding gebruik Facebook en Twitter Handleiding gebruik Facebook en Twitter Hoe maak je effectief gebruik van deze social media kanalen? Datum : 17-05-2013 Auteur : Rico Kramers (stagiaire) Organisatie : Adyta Relatie : - Project : - PAGINA

Nadere informatie

Door: Xaviera Ringeling Oktober 2010

Door: Xaviera Ringeling Oktober 2010 Door: Xaviera Ringeling Oktober 2010 2 Inhoudsopgave Onderzoeksopzet... 6 Over de respondenten... 7 Waar ze wonen... 8 Webervaring... 10 Sociale landschap... 10 Lid worden van Twitter... 12 Er is een drempel...

Nadere informatie

magazine ICH Armen en benen van een fabrieksrobot Van der Plaat Accountants & Adviseurs Een proactieve accountant INTERVIEW PAGINA 10

magazine ICH Armen en benen van een fabrieksrobot Van der Plaat Accountants & Adviseurs Een proactieve accountant INTERVIEW PAGINA 10 magazine 22e Jaargang No.1 Juli 2014 ICH Armen en benen van een fabrieksrobot INTERVIEW PAGINA 4 Experts aan het woord Een goede website EXPERT PAGINA 8 Van der Plaat Accountants & Adviseurs Een proactieve

Nadere informatie

Onderzoeks rapportage.

Onderzoeks rapportage. Onderzoeks rapportage. RICK VAN DER HEIDEN YOURI ROGGEVEEN NICK MATTHIJSSE WOUTER VAN DER KAMP CONCEPT & STRATEGIE PROTOTYPING INTERACTION DESIGN VISUAL DESIGN Inleiding. Het specialisme van Coolblue komt

Nadere informatie

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in...

9.1 Autoreplies... 18 9.2 Klantencontact... 18 9.3 Negatieve e-mails... 18 9.4 E-mails beantwoorden... 19 10 Spam en wetgeving... 20 10.1 Opt-in... Inhoudsopgave 1 Introductie... 3 1.1 Vang zwervende bezoekers op... 3 1.2 Een tweede kans voor twijfelaars... 3 1.3 Goedkoop en direct resultaat... 4 2 Haal het maximale uit je mailinglijst... 5 2.1 Ga

Nadere informatie

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014

Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Voorwaarden Autoverzekering onna-onna Versie: mei 2014 Beste onna-onna klant, Dit zijn de voorwaarden van je onna-onna autoverzekering. Bij de meeste verzekeringen krijg je heel veel voorwaarden. Bij deze

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie

KLANTENTEVREDENHEIDSONDERZOEK

KLANTENTEVREDENHEIDSONDERZOEK INHOUD Klantentevredenheidsonderzoek Even voorstellen. Veiligheidsdag Goedbloed Auto s Afscheid Jan Olree Een klant aan het woord! APK Alert! Uitgelicht: gebruikte wagens Citroën nieuwtjes Wist u dat?

Nadere informatie

Digitale navigatie. Voor motorjachten op binnenwater

Digitale navigatie. Voor motorjachten op binnenwater Een zoektocht naar het juiste digitale navigatiesysteem aan boord van een motorjacht o.b.v. tablet of laptop. Een keuzehulp voor iedereen die zich nog wil gaan verdiepen in de mooie mogelijkheden van digitale

Nadere informatie

KingMagazine. Attitude Holland. King is onmisbaar voor ons geworden! Bax Shop.nl. Marcel Van der Avert. Haal meer uit King

KingMagazine. Attitude Holland. King is onmisbaar voor ons geworden! Bax Shop.nl. Marcel Van der Avert. Haal meer uit King Haal meer uit King Verbeter uw efficiency op een simpele manier tips pagina 8 Bax Shop.nl Onze kracht is de combinatie van IT en marketing interview pagina 10 Marcel Van der Avert Met een zachte aanpak

Nadere informatie

Succesvol worden op de beurs!

Succesvol worden op de beurs! 2013 Succesvol worden op de beurs! Kom erachter hoe het mij is gelukt om 122.000, - winst te behalen in een periode van 5 jaar tijd! Puur en alleen door me te richten op het kopen en verkopen van aandelen,

Nadere informatie

EspritXB: een echte Service Integrator. Verder in dit nummer: Klantcase ArboUnie De mensen achter EspritXB

EspritXB: een echte Service Integrator. Verder in dit nummer: Klantcase ArboUnie De mensen achter EspritXB J A A R G A N G 1 N U M M E R 1 V O O R J A A R 2 0 0 9 EspritXB: een echte Service Integrator Verder in dit nummer: Klantcase ArboUnie De mensen achter EspritXB VERBONDEN JAARGANG 1 NUMMER 1 VOORJAAR

Nadere informatie

De 10 tips voor. Succesvol Communiceren

De 10 tips voor. Succesvol Communiceren De 10 tips voor Succesvol Communiceren Wat je geeft, ontvang je terug ICM Uitgave De 10 tips voor Succesvol Communiceren Extra tip: Print dit 10 tips e-book voor optimaal resultaat 1 De 10 tips voor Succesvol

Nadere informatie

Een Publicatie van Zaken in Balans. Social Media. Zakelijk gezien een must! SOCIAL MEDIA VOOR BEDRIJVEN: ACHTERGRONDEN, TIPS EN TRICS

Een Publicatie van Zaken in Balans. Social Media. Zakelijk gezien een must! SOCIAL MEDIA VOOR BEDRIJVEN: ACHTERGRONDEN, TIPS EN TRICS Een Publicatie van Zaken in Balans Social Media Zakelijk gezien een must! SOCIAL MEDIA VOOR BEDRIJVEN: ACHTERGRONDEN, TIPS EN TRICS Auteur: Waldo Bominaar Meer weten? Kijk op mijn LinkedIn: INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Eindverslag. Stage SearchUser. Naam: Barry van Niekerk Datum: 22 maart 2012 Klas: M42B

Eindverslag. Stage SearchUser. Naam: Barry van Niekerk Datum: 22 maart 2012 Klas: M42B Eindverslag Stage SearchUser Naam: Barry van Niekerk Datum: 22 maart 2012 Klas: M42B Stageperiode: 13 februari 2012 tot 22 juni 2012 Stagebegeleiders: Mevr. Sier, Dhr. Tuip, Dhr. Lopes Cardozo Stagedocent:

Nadere informatie

Test. Acceptatie. John Goeree Studentnummer: 20020985. Naam: Plaats en datum: Nieuw Buinen, 10-01-2007 Versie: v1.0

Test. Acceptatie. John Goeree Studentnummer: 20020985. Naam: Plaats en datum: Nieuw Buinen, 10-01-2007 Versie: v1.0 Test & Acceptatie Naam: John Goeree Studentnummer: 20020985 Opdrachtgever: Haagse Hogeschool Plaats en datum: Nieuw Buinen, 10-01-2007 Versie: v1.0 1 Referaat Afstudeerder: Onderwerp: John Goeree Test

Nadere informatie

Gemotoriseerde Tweewielers - Motorfietsen. Werkomgeving en cultuur

Gemotoriseerde Tweewielers - Motorfietsen. Werkomgeving en cultuur Gemotoriseerde Tweewielers - Motorfietsen Werkomgeving en cultuur Naam: Klas: Vmbo-project Beroepstaken Gemotoriseerde Tweewielers 2 Beroepstaak Werkomgeving en cultuur in de motorfietszaak De motorfiets

Nadere informatie

Weven en Waven. Op naar digitopia? Frans van der Reep (red.) Dirk de Wit (red.)

Weven en Waven. Op naar digitopia? Frans van der Reep (red.) Dirk de Wit (red.) Weven en Waven. Op naar digitopia? Frans van der Reep (red.) Dirk de Wit (red.) Anytime, anyplace, anywhere De klant als regisseur van het proces Freek Hermkens en Mariëlle van de Merbel, O&i Internet

Nadere informatie

Gabriël VermogensPlan

Gabriël VermogensPlan Gabriël VermogensPlan Gabriël heeft een aantal samenstellingen van beleggingen gemaakt die gebaseerd zijn op haar eigen beleggingsbeleid -en strategie. Hieronder geven wij een toelichting over het onderwerp

Nadere informatie

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur

EspritXB: betere processen, betere dienstverlening. Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur J A A R G A N G 1 N U M M E R 2 Z O M E R 2 0 0 9 EspritXB: betere processen, betere dienstverlening Verder in dit nummer: Klantcase MTV Networks De Telecom Adviseur VERBONDEN JAARGANG 1 NUMMER 2 ZOMER

Nadere informatie

FAQ CITROËN PRIVATE LEASE

FAQ CITROËN PRIVATE LEASE FAQ CITROËN PRIVATE LEASE Acceptatie Hoelang duurt de acceptatieperiode bij jullie? Indien u de volledige gegevens aanlevert bij uw aanvraag, ontvangt u uiterlijk binnen een week bericht van uw dealer.

Nadere informatie

Kanker... in gesprek met je arts

Kanker... in gesprek met je arts Kanker... in gesprek met je arts Inhoud Voor wie is deze brochure? 3 Het eerste contact met uw arts 4 Artsen zijn ook mensen 8 Begrijpen en onthouden 10 Vragen vóór de diagnose 13 Vragen over diagnose

Nadere informatie

magazine Q.I. Press Controls Meet- en regelapparatuur voor de grafische industrie

magazine Q.I. Press Controls Meet- en regelapparatuur voor de grafische industrie magazine 22e Jaargang No. 2 December 2014 Q.I. Press Controls Meet- en regelapparatuur voor de grafische industrie Interview pagina 4 Expert aan het woord Security INTERVIEW PAGINA 8 Vendrig Packaging

Nadere informatie

ken uw klant de kunst van het omarmen en behouden

ken uw klant de kunst van het omarmen en behouden ken uw klant de kunst van het omarmen en behouden 1 ken uw klant de kunst van het omarmen en behouden 3 Voorwoord 4 Inleiding 8 Waarde 12 Wat 16 Waar 2 Wie 26 Waarom 34 Conclusie: Voor u telt rendement

Nadere informatie