NIEUWE INTERNETSITE NARROW CASTING. Editie: Juni 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE INTERNETSITE NARROW CASTING. Editie: Juni 2010"

Transcriptie

1 GOEDBLOED AUTO S NIEUWSMAIL Editie: Juni 2010 Met deze keer in de nieuwsmail: Nieuwe Internetsite Narrow casting Resultaat enquête Airconditioning Ruimte wonders van Citroën Wat doe jij nou? Wist u dat? Nieuwe Citroën C4 Speciale NIEUWSMAIL aanbieding Voorkom autopech op vakantie NIEUWE INTERNETSITE Binnenkort krijgt Goedbloed Auto s een nieuwe internetsite. Sinds jaren is onze huidige internetsite gekoppeld aan die van Citroën Nederland. Hierdoor hebben wij zelf weinig invloed op de lay-out en inhoud van de site, waardoor de sites van de Citroën-vertegenwoordigers er nagenoeg allemaal hetzelfde uitzien. Wij hebben besloten om nu zelf een site te laten ontwikkelen om er zo een eigen gezicht aan te kunnen geven. De site is op dit moment volop in ontwikkeling en wij hopen u hierover binnenkort meer informatie te kunnen geven. NARROW CASTING Niet alleen krijgen we een gloednieuwe internetsite, er is ook geïnvesteerd in het verkrijgen van Narrow Casting. Dit fenomeen is al een tijdje in opmars, maar nog niet veel gezien bij autobedrijven. Vooral in de modebranche komt dit tegenwoordig veelvuldig voor. Zij hebben een LCD- scherm in hun zaak waarop promotiefilmpjes van hun kleding en informatie over de zaak te zien zijn. Goedbloed Auto s is waarschijnlijk het eerste autobedrijf in de regio Zeeland die deze vorm van Narrow Casting in de zaak krijgt. U moet hierbij denken aan onze occasions die op een moderne manier in onze zaak getoond kunnen worden, maar ook aanbiedingen en nieuwtjes over Goedbloed Auto s als bedrijf zullen via een LCD-scherm in onze showroom te zien zijn. Voorts wordt de nieuwe internetsite gekoppeld aan het Narrow Casting systeem. Omstreeks de zomervakantie denken wij dat het systeem operationeel is..

2 RESULTAAT ENQUÊTE Bij onze vorige nieuwsmail hebben wij een aparte bijlage gestuurd met daarin een aantal vragen betreffende de nieuwe visie van de Bovag op de automotive Retail. Wij hebben boven verwachting veel respons gekregen op onze vraag om het enquêteformulier in te vullen en retour te zenden, waarvoor wij u hartelijk willen bedanken! Voor sommigen van u was het lastig om de enquête retour te zenden, omdat deze niet in te vullen was op de pc. Helaas kunnen wij daar weinig aan veranderen aangezien dit in de instelling zit van de pc van de ontvanger. Uiteraard hebben wij met deze enquête een doel voor ogen gehad. Door uw talrijke reacties hebben wij onze doelstelling ruimschoots kunnen realiseren. De informatievergaring was gericht op de behoefte, de aankoopmotieven en de wijze waarop de klant zich op de markt oriënteert. De informatie die wij van u hebben gekregen, helpt ons om u als klant op een juiste wijze van dienst te kunnen zijn. Niet alleen nu, maar zeker ook in de nabije toekomst! Over de uitkomst van de enquête kunnen wij u het volgende mededelen: Ruim 93% van u kiest voor een klein bedrijf in de regio als het gaat om de uiteindelijke aankoop van een nieuwe auto. Voor aankoop van een nieuwe auto vindt u het niet bepalend of er veel nieuwe auto s in de showroom staan. Het merendeel van u hecht veel waarde aan een verkooppunt voor nieuwe auto s bij u in de regio. De uiteindelijke keuze voor een merk auto vindt u echter niet afhangen van het feit of dit merk vertegenwoordigd is in uw regio. U vindt het wel zeer belangrijk dat u zowel voor aankoop als voor onderhoud van uw auto bij u in de regio terecht kunt. Voor reparatie aan uw auto verkiest u een garage bij u in de regio boven de leverende dealer die aanzienlijk verder weg vertegenwoordigd is. Hoewel u internet erg belangrijk vindt voor oriëntatie bij aankoop van een auto, wilt u de aankoop van de auto niet via internet laten plaatsvinden. Tot slot willen wij u nogmaals hartelijk bedanken voor uw medewerking, wij waren blij verrast door de vele inzendingen.

3 AIRCONDITIONING De temperatuur loopt weer op, het zonnetje gaat steeds meer schijnen en veel mensen kijken weer uit naar de zomervakantie. Natuurlijk gaat niet iedereen met de auto op vakantie, maar ook in ons land is het prettig als de airconditioning van uw auto goed werkt. Goedbloed Auto s kan elke gewenste controle, onderhoud en reparatie van uw airconditioning uitvoeren. Maar welke verschillende controle s en onderhoudsmogelijkheden zijn er voor uw airconditioning en wat kost dat eigenlijk? Aircoclean: Allereerst is er het reinigen van uw aircosysteem. Hierbij wordt er een reinigingsmiddel achter het pollenfilter, dat in ieder geval jaarlijks vervangen dient te worden, op de verdamper van het aircosysteem gespoten waardoor de bacteriën en schimmels die zich op de verdamper verzamelen, gedood worden. Wij adviseren om minimaal 1 keer per jaar uw aircosysteem te laten reinigen. Prijs Aircoclean 39,00. Airco-onderhoudsbeurt: Bijna elke autofabrikant adviseert om 1 keer per twee jaar airco-onderhoud te laten uitvoeren. Een airco-onderhoudsbeurt houdt in: koudemiddel aftappen, het systeem wordt vacuüm gezogen, d.w.z. het aanwezige vocht wordt met een vacuümpomp uit het systeem verwijderd en alle onderdelen worden visueel gecontroleerd. De aandrijfelementen zelf en de bedrading ervan worden gecontroleerd, het systeem wordt gevuld met de door fabrikant voorgeschreven hoeveelheid koudemiddel, waarna het complete systeem wordt gecontroleerd op functioneren en lekkages. Prijs Airco onderhoud 154,10. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat uw airconditioning niet meer werkt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, van een lekke leiding tot een kapotte aircopomp. Als uw airco niet meer werkt kunt u bij ons terecht voor een vakkundige diagnose en voordat er gerepareerd gaat worden, nemen wij eerst de kosten met u door zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op de foto hiernaast het schema van een auto-airconditioning.

4 WEET U SOMS OOK NIET MEER WAAR U ALLES MOET LATEN?!? Ruimte-wonders van Citroën Al sinds jaren staat Citroën bekend om hun Topselectie als het om bedrijfswagens gaat, maar wist u ook dat daar een net zo n RUIME selectie van ruimtewagens aan vast zit?? Neem nou de Nemo Multispace. VANAF , - De ware familie geest wordt hij ook wel genoemd, met een enorm glas oppervlak en een eigenzinnig uiterlijk valt hij zeker niet weg achter zijn grotere broers!! De achterbank is standaard voorzien van 3 in hoogte verstelbare hoofdsteunen en de kofferbak heeft een inhoud van 356 liter onder de hoedenplank, welke vergroot kan worden tot 890 liter door met een simpele handeling de (gedeelde) achterbank in te klappen. De achterkant van de Nemo Multispace is helemaal vernieuwd waardoor er in plaats van twee deuren nu één grote achterklep is. Dit zorgt voor een gemakkelijke toegankelijkheid van de koffer, en met standaard twee zijschuifdeuren is ook de achterbank snel te bereiken voor de jongste telgen van de familie. De Nemo is een echte vrijetijdsauto, handig en geschikt voor de gehele familie met verrassend veel mogelijkheden. Klein van stuk maar groots in binnenruimte, met veel glas rondom, hetgeen zorgt voor veel licht in het interieur. Met andere woorden: VEELZIJDIGHEID TEN TOP!

5 Of de Berlingo Multispace. VANAF: , - Eén en al rijplezier! Schitterende stoere looks maken hem modern en dynamisch. Net als zijn jongere broertje heeft de Berlingo Multispace een zeer grote voorruit en veel zijruiten die zorgen voor maximale belichting van het interieur, en met het multifunctionele Modutop dak heeft u aan opbergruimte zeker geen gebrek! De auto zit boordevol technische snufjes, zoals onafhankelijke temperatuurregeling bij een automatische airco en een multifunctionele boordcomputer. De mogelijkheid tot het nieuwe My-Way -navigatiesysteem zorgt ervoor dat u niet verdwaalt als u onderweg bent naar uw vakantieadres. Of de Jumpy Combi. Gemaakt om te reizen. VANAF: , -

6 De Jumpy Combi (comfort of business) heeft maximaal 3 zitrijen die plaats bieden aan maximaal 9 personen, inclusief bestuurder. Handige weetjes zijn de vele 12 volt aansluitingen in het interieur en een klein extra achteruitkijkspiegeltje om de achterste zitrij in het vizier te houden. Als laatste de Jumper Combi. VANAF: , - De oplossing voor (meerdere) personenvervoer. De inzittenden kunnen van alle comfort van een personenauto genieten terwijl de Jumper Combi net zo veilig is dankzij standaard ABS en BAS (Brake Assist) en een optie mogelijkheid voor ESP. Aan vervoersopties geen gebrek door, afhankelijk van de uitvoering, maximaal ruimte voor 17! inzittenden. Als de grootste broer in het assortiment zorgt de Jumper er dus voor dat u zowel voor zakelijk als voor privéaangelegenheden deze (mini)bus niet hoeft te laten staan! Kortom, Citroën Ruimte-wonders Functioneel en comfortabel, EN OMGEKEERD!! Genoemde prijzen zijn inclusief BPM en 19% btw, exclusief afleverpakket.

7 WAT DOE JIJ NOU...? Normaal gesproken is dit een rubriek die door mijn collega Wilma Buurveld gemaakt wordt. Maar aangezien Wilma degene is die vandaag centraal staat in onze vaste rubriek Wat doe jij nou.? neem ik, Hanco de Vos, deze keer het stokje even van haar over en stelde haar de volgende vragen: Nou, laat ik maar meteen met de vraag beginnen waar ook de rubriek eigenlijk over gaat.. Wat doe jij nou?, oftewel waar ben je op dit moment mee bezig? Ik ben net terug uit de stad, waar ik een kenteken op naam van een klant heb gezet. Jij bent ook degene die de verkochte auto administratief gezien afleveringsklaar maakt. Wat doe je dan allemaal? Op het moment dat een auto verkocht wordt, zorg ik ervoor dat er een dossier wordt aangemaakt en dat er een documentatiebrief verzonden wordt. Op het moment dat er een afleveringsdatum van de auto bekend is, kan ik al een aantal zaken gaan uitwerken voor het moment dat de auto daadwerkelijk afgeleverd wordt, zoals benodigde papieren in de auto, invullen van instructieboekje, eventueel verzekering doorgeven en de benodigde interne administratieve handelingen doorvoeren. Wat vind je het leukste aan je werk en wat minder leuk? Ik vind het leuk dat mijn werk uit veel verschillende werkzaamheden bestaat. De afwisseling van mijn werkzaamheden en (meestal) het eerste contact hebben met onze klanten, maakt dat mijn werkdag werkelijk omvliegt. Ik ben dus niet de hele dag bezig met één ding, hoewel sommige zaken wel veel tijd in beslag nemen. Zo is de routing om de prijslijsten aan te passen erg tijdrovend. Wij maken namelijk zelf eigen prijslijsten waar de afleveringskosten al bij opgeteld zijn. Dit betekent dat als Citroën hun prijzen of een uitvoering wijzigt, ik onze prijslijst ook moet herberekenen en aan moet passen. Vervolgens moeten er nieuwe uitdraaien gemaakt worden van zowel de Citroënprijzen als de onze en dienen deze weer verwerkt te worden in onze folders. Als ik toch zou moeten kiezen vind ik één van de leukste dingen van mijn werk de facturatie. Maar op de éérste plaats staat onbetwist het contact met de klant!

8 NIEUWE CITROËN C4 De nieuwe Citroën C4 is ontworpen om milieuvriendelijk, veilig en comfortabel de weg op te gaan. Één van de prioriteiten van de Citroën C4 is het respect voor het milieu. Hij wordt uitgerust met HDI motoren met microhybride techniek die voorzien zijn van de nieuwste generatie Stop & Start. Niet alleen deze schone motoren biedt Citroën aan, ook op andere gebieden is aan milieuvriendelijkheid gedacht: Een beheersing van de massa, ondanks een toename van de afmetingen en de prestaties van de auto, dankzij nieuwe technieken als lassen met lasertechtniek. Nieuwe banden van Michelin Energie Saver, die ervoor zorgen dat er minder brandstof wordt verbruikt. Gebruik van 15% biologisch afbreekbaar materiaal. De nieuwe Citroën C4 wordt tevens uitgerust met de nieuwste technologische snufjes zoals: Dodehoekcontrole systeem en een programmeerbare cruisecontrol en snelheidsbegrenzer, waardoor het mogelijk is om verschillende snelheden in het geheugen in te stellen. Ook kan gebruikgemaakt worden van de nieuwste service van Citroën: Citroën etouch. Dankzij een geïntegreerde SIM-kaart kan een oproep voor nood of pechhulp ter plaatse worden ingeschakeld. Deze twee diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Ook een digitaal te raadplegen onderhoudsboekje is geïntegreerd. De nieuwe Citroën C4 zal aan het einde van dit jaar leverbaar zijn in Nederland.

9 SPECIALE NIEUWSMAIL AANBIEDING Voor u, als lezer van de Goedbloed Auto s nieuwsmail, hebben wij een speciale aanbieding gemaakt: Onderstaande Xsara Picasso s zijn alle voorzien van airco en centrale vergrendeling. Wij geven op deze auto s VOLLEDIGE 12 MAANDEN GARANTIE (i.p.v. 6 maanden!) 9.250, , , , ,- Wilt u meer weten over één van deze auto s? Info bij Jelle of Cees den Boer

10 VOORKOM AUTOPECH OP VAKANTIE! Niets zo vervelend als u van uw welverdiende vakantie geniet en u krijgt pech onderweg. Uit onderzoeken van de Wegenwacht van de ANWB blijkt dat veel pechgevallen voorkomen kunnen worden, door vooraf het voertuig goed te laten controleren. Één van de meest voorkomende pechgevallen tijdens de vakantie is een kapotte accu. Waarom begeven die accu s het in de zomer? Dat gebeurt toch alleen in de winter? Dit komt door de zware belasting en de hoge temperatuur. In de hitte en in de file draaien de fans van koeling en airco voluit. In de caravan draait ook nog eens de koelkast mee en nog tal van andere verbruikers doen een beroep op de elektrische installatie. De dynamo kan het niet altijd meer bijhouden en voor een slechte accu wordt het dan allemaal teveel, met als resultaat een defecte accu. Ook banden zorgen nog weleens voor problemen. Veel banden onder caravans, campers en auto s begeven het onderweg door veroudering. Ook banden met weinig profiel zorgen voor problemen, waardoor de grip op de weg sterk vermindert, bijvoorbeeld bij bergafwaarts tijdens regen. Echt levensgevaarlijk is verouderde remvloeistof! Door de extra zware belasting voelt de bestuurder plotseling geen druk meer op het rempedaal. Het remvloeistofpotje is helemaal zwart geworden, door de hele oude remvloeistof die helemaal verzadigd is. Dus tijdig uw remvloeistof laten verversen is de enige remedie! Verder blijkt uit de ervaringen van de ANWB Wegenwacht dat het oplichten van het motormanagement sterk in opkomst is. Onderweg gaat het lampje branden en wordt de motor in noodloop gezet door de motormanagement computer. Soms is er een sensor kapot, maar meestal komt het doordat er niet-actieve storingen in het geheugen van de computer zijn opgeslagen. Het advies van de Wegenwacht is daarom ook, laat vooraf het geheugen bij uw garage uitlezen en niet-actieve storingen wissen. De meest voorkomende pechgevallen tijdens de vakantie kunnen worden voorkomen door uw auto van tevoren goed te laten na kijken! U begrijpt dat een vakantiecheck geen overbodige luxe is, zowel voor uw auto, maar zeker ook voor uw caravan, vouwwagen, camper en aanhangwagen. Uiteraard kunnen wij al deze zaken voor u behartigen. Hanco de Vos en/of Jelle den Boer staan u graag te woord.

11 WIST U DAT? WIST U DAT? WIST U DAT? WIST U DAT? WIST U DAT...?... We eind mei een audit voor onze ISO-certificering hebben gehad?. Deze audit een hele dag duurde?. Wij weer eens flink doorgelicht zijn tijdens deze audit?. Ons bedrijf deze audit met vlag en wimpel heeft doorstaan?. Petra den Boer (dochter, en zus van..) en haar aanstaande man Jeroen, een keuze voor hun trouwauto hebben gemaakt?. Zij gekozen hebben voor een schitterende Citroën Traction Avant!. De Nationale Sloopregeling nu definitief gestopt is!. Hetzelfde geldt voor een soortgelijke regeling in de meeste landen in Europa.. Daardoor de verkopen van nieuwe wagens in Europa met 9,6 % zijn ingezakt!. U ook de mogelijkheid heeft om te adverteren op ons Narrow Casting systeem?. Citroën hard bezig is om de DS-familie uit te breiden?. Studiemodel DS HIGH RIDER al te zien was op de salon van Genevé?. Deze beschikt over een hybride-aandrijving (dieselmotor i.c.m. elektro motor) FOTO : DS HIGH RIDER Het team van Goedbloed Auto s wenst u alvast een hele fijne vakantie toe!

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek

40-jarig jubileum. Johan van den Hoek Editie: Mei 2012 40-jarig jubileum Johan van den Hoek Op 1 april jl. was het 40 jaar geleden dat Johan in dienst trad bij Goedbloed Auto s. Dit is natuurlijk een gebeurtenis die we niet zomaar voorbij

Nadere informatie

> www.vrom.nl. Uw autoairco, het milieu en uw portemonnee

> www.vrom.nl. Uw autoairco, het milieu en uw portemonnee > www.vrom.nl Uw autoairco, het milieu en uw portemonnee 02 Steeds meer mensen hebben een airco in de auto. Een autoairco is comfortabel. In de zomer houdt de airco uw auto lekker koel. En in de winter

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

INHOUD. Beste Lezers,

INHOUD. Beste Lezers, Beste Lezers, Met trots presenteren wij u de nieuwe nieuwsmail van Goedbloed Auto s! Deze nieuwsmail is opgezet volgens onze nieuwe huisstijl en zal voortaan ook in deze vorm, dus altijd herkenbaar, naar

Nadere informatie

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden

CAR SERVICE PLAN. Zorgeloos autorijden CAR SERVICE PLAN Zorgeloos autorijden Zorgeloos autorijden Denk je wel eens na over de betrouwbaarheid van je auto? Werken de remmen goed, zit er genoeg profiel op je banden? Regelmatig onderhoud is heel

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSONDERZOEK

TEVREDENHEIDSONDERZOEK TEVREDENHEIDSONDERZOEK Welkom en dank voor uw medewerking aan dit heidsonderzoek. De volgende vragen hebben alleen betrekking op de kwaliteit van de aftersales van uw dealer bij uw laatste bezoek voor

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2013 / 2014 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

INHOUD: Geachte lezer,

INHOUD: Geachte lezer, Geachte lezer, Het voorjaar is weer begonnen en over niet al te lange tijd kunnen we weer gaan genieten van een (hopelijk) mooie zomer. En wellicht een verdiende vakantie! De respons op het stukje in onze

Nadere informatie

FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT.

FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT. FIAT extra GARANTIE, ZEKERHEID ZO LANG ALS U MAAR WILT. 7 JAAR LANG ZORGELOOS RIJDEN? GEGARANDEERD. Fiat heeft een oplossing bedacht om u langer zorgeloos van uw auto te laten genieten. Fiat Extra Garantie

Nadere informatie

Mijn Autocoach Ebook

Mijn Autocoach Ebook Mijn Autocoach Ebook Even voorstellen 8 technische aankoop tips 6 onderhandel tips Voor wie is Mijn Autocoach Hoe werkt Mijn Autocoach Tarieven Onze partners 3 4 5 6 7 8 9 Dit Ebook is opgesteld door Mijn

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2011 / 2012 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten o Winterbanden o Sneeuwkettingen o Wisserbladen o Accu s o Vloeistoffen

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE WELKOM BIJ VOLVO CARD, WELKOM BIJ VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het jaarlijkse reguliere onderhoud aan uw Volvo door de officiële Volvo-dealer

Nadere informatie

Editie: November 2011

Editie: November 2011 INHOUD: Editie: November 2011 10e Citroën voor Fam. Zijta Sponsor team MZC 11 Pupil van de Week Gebruikte Auto s Prijzen Citroën DS5 Beoordeel ons bedrijf Wist u dat..? Winterse omstandigheden Tot slot

Nadere informatie

Een goede reis begint met uw goede raad. Over Mondial Assistance Pechhulp

Een goede reis begint met uw goede raad. Over Mondial Assistance Pechhulp Een goede reis begint met uw goede raad Over Mondial Assistance Pechhulp Mondial Assistance. Beter op weg. Verschilt pechhulp van Mondial Assistance nu echt zoveel van die van andere verzekeraars? Wanneer

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties. Citroën Erkend Reparateur

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties. Citroën Erkend Reparateur CITROËN INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR LEXIA PROXIA CD 29 AFTER SALES SERVICE Citroën Distributeur Nieuwe Auto's - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties Citroën Erkend Reparateur - Servicemanager

Nadere informatie

DE AUTOKOPER 2008-2013 Studie naar trends onder autokopers. AutoTrack.nl - Afdeling marketing E: marketing@autotrack.

DE AUTOKOPER 2008-2013 Studie naar trends onder autokopers. AutoTrack.nl - Afdeling marketing E: marketing@autotrack. DE AUTOKOPER 2008-2013 Studie naar trends onder autokopers AutoTrack.nl - Afdeling marketing E: marketing@autotrack.nl T: 020-5175175 Inhoud De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Discussie

Nadere informatie

Inhoud. De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Bijlage

Inhoud. De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Bijlage Inhoud De achtergrond Resultaten autokoper Conclusies onderzoek Bijlage 2 Autokoper 2008 Onderzoek AutoTrack.nl & Newcom onder n = 1.000 Consumenten hebben vertrouwen in de markt Internet en merkdealers

Nadere informatie

Editie: december 2012

Editie: december 2012 Editie: december 2012 Inhoud: Veiligheidsdag 2012 Nieuw plansysteem Einde jaar Avondje bowlen gewonnen Wist u dat. Occasions Anti Corrosie garantie Eenden nieuwtje Winterbanden VEILIGHEIDSDAG 2012 Op zaterdag

Nadere informatie

Seizoenskortingen 2015

Seizoenskortingen 2015 Seizoenskortingen 2015 Checks Zomer-/wintercheck van 15,- voor 5,- - 10,- Kijk voor de laatste aanbiedingen op acties Aircoservice + gratis geurbehandeling. van 90,- voor 75,- - 15,- Accu s Kortingen op

Nadere informatie

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR CITROËN AFTER SALES SERVICE INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR Citroën Distributeur Nieuwe Auto's - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties Citroën Erkend Reparateur - Servicemanager - Technisch

Nadere informatie

AUTOMOTIVE GELDERLAND CENTRUM

AUTOMOTIVE GELDERLAND CENTRUM AUTOMOTIVE GELDERLAND CENTRUM Uw wensen staan bij ons centraal. Of het nu gaat om in-car oplossingen, zoals audio en navigatie of nieuwe winterbanden, onderhoud aan uw auto of de verhuur van bedrijfswagens.

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA SUPERB ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden

bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden bij SLiMME rijders gaat Er geen LaMPjE branden de MEErwaardE niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel+. onderhoud vaste onderhoudstarieven

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

SternMobility Card RedLabel

SternMobility Card RedLabel SternMobility Card RedLabel Inhoud 5 6 7 9 11 12 14 15 16 SternMobility Card Hulpdienst Mobiliteitsdiensten Reisdiensten Huisdiensten Extra privileges Nog één keer de voordelen Activeer Pechhulp Buitenland

Nadere informatie

MITSUBISHI AIRCO SERVICE

MITSUBISHI AIRCO SERVICE MITSUBISHI AIRCO SERVICE DE VOORDELEN VAN MITSUBISHI AIRCOSERVICE Altijd frisse lucht en een optimaal interieurklimaat. Reiniging van ventilatiekanalen en filters. Altijd een optimale werking van uw airco.

Nadere informatie

Met Lancia Extra Garantie profiteert u ook van kostenloze pech- en mobili teits hulp in heel Europa volgens de bepalingen van de garantieovereenkomst.

Met Lancia Extra Garantie profiteert u ook van kostenloze pech- en mobili teits hulp in heel Europa volgens de bepalingen van de garantieovereenkomst. Lancia introduceert een nieuwe service: Extra Garantie. Deze optie stelt u in staat om tot maar liefst 7 jaar complete zekerheid te verkrijgen, door de reguliere 2 jaar garantie uit te breiden met maximaal

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud Bij uw ŠKODA moet telkens na

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden

Bijzondere voorwaarden Bijzondere voorwaarden Pool Basso Rubriek Pechhulp PB-A-Pech2016 Bijzondere Voorwaarden Pool Basso Rubriek Pechhulp (PB-A-Pech2016) Pagina Pechhulp Nederland 2 1. Wie zijn de verzekerden? 2 2. Wat is verzekerd?

Nadere informatie

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE 365 dagen stroom zonder stopcontact! De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom

Nadere informatie

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017

Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017 Winterbulletin Autobedrijf M. Lijzenga 2016 / 2017 Hoofdpunten: Informatie over winterbanden Regelgeving m.b.t. winterbanden Prijslijsten - Winterbanden - Sneeuwkettingen - Accu s - Vloeistoffen Winterbanden

Nadere informatie

Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 16 november t/m zondag 13 december 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De best geteste Michelin banden koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA OCTAVIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2018 ŠKODA FABIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Longlife Onderhoudsservice Dankzij moderne technieken

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA

ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA ONDERHOUDS- & REPARATIETARIEVEN 2019 ŠKODA FABIA ONDERHOUD is preventief en vindt plaats volgens vooraf vastliggend schema op basis van tijd èn kilometers Vast Onderhoud (FABIA t/m modeljaar 2012) Bij

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave februari 2014. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO213

Nadere informatie

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE

NIEUW. De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE NIEUW De beste energiebron voor onderweg CAMPER BOOT HUISJE De EFOY COMFORT laadt de accu voor uw elektrische apparaten volautomatisch op. Zo heeft u altijd voldoende stroom voor uw wensen het hele jaar

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2011. Wijzigingen voorbehouden. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO211 Financieren. Leasen. Verzekeren.

Nadere informatie

www.robbenrosmalen.nl

www.robbenrosmalen.nl Waarom zou ik kiezen voor de service van Robben Rosmalen Autobemiddeling? U heeft een prachtige auto staan die u wilt verkopen tegen de hoogst mogelijke prijs! Dus niet de handelswaarde die u bij inruil

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen. Onderhoudsprijzen 2013 SEAT SERVICE

ONDERHOUD. Omdat je beter kunt voorkomen. Onderhoudsprijzen 2013 SEAT SERVICE ONDERHOUD Omdat je beter kunt voorkomen SEAT SERVICE Onderhoudsprijzen 2013 Duidelijkheid in onderhoud Je SEAT is een kwaliteitsproduct en staat garant voor veel plezierige en zorgeloze kilometers. Om

Nadere informatie

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR CITROËN AFTER SALES SERVICE INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR FILIALEN / IMPORTEURS CITROËN DISTRIBUTEUR NIEUWE AUTO'S - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties CITROËN ERKEND REPARATEURS - Servicemanager,

Nadere informatie

Inbouwen van de Speedohealer

Inbouwen van de Speedohealer Inbouwen van de Speedohealer Deze HOWTO is gebaseerd op de informatie die Freek op het Z3 Forum heeft geplaatst. Het BMW Z3 Forum Nederland > On Topic lounge > Vragen staat vrij > Kilometerteller kalibrereb.

Nadere informatie

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties. Citroën Erkend Reparateur

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties. Citroën Erkend Reparateur CITROËN INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR LEXIA PROXIA CD 29 AFTER SALES SERVICE Citroën Distributeur Nieuwe Auto's - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties Citroën Erkend Reparateur - Servicemanager

Nadere informatie

OHRA Autoverzekering

OHRA Autoverzekering OHRA Autoverzekering Auto. Verzekering. OHRA. Inhoud OHRA Autoverzekering 4 Waarom de OHRA Autoverzekering? 5 Drie basisdekkingen 6 Uitbreiden met extra dekkingen 7 Wanneer bent u niet verzekerd? 10 Uw

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS!

CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT VOOR AMBITIEUZE ONDERNEMERS! CARPROF DE BESTE FORMULE VOOR EEN BETER RENDEMENT De markt staat onder druk, nieuwe klanten blijven uit en de consument laat

Nadere informatie

ANWB. Charles Visser 8B

ANWB. Charles Visser 8B ANWB Charles Visser 8B 2011/2012 1 Inhoud: 1.Inleiding blz 2 2.Geschiedenis ANWB blz 3 3.Wat doet de ANWB blz 4 4.Geschiedenis wegenwacht blz 5 5.Wat doet de wegenwacht blz 7 6.De voertuigen van de Wegenwacht

Nadere informatie

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

20% korting. Testwinnaars koop je bij KwikFit! op alle Goodyear banden! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl Aanbiedingen geldig van zondag 15 maart t/m zondag 12 april 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Testwinnaars koop je bij KwikFit! Banden bestel je eenvoudig en snel op www.kwikfit.nl

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Bank Leasing Audi Car Plus Assurance. Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. De Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis. Een reparatie aan uw auto komt eigenlijk altijd ongelegen.

Nadere informatie

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR CITROËN AFTER SALES SERVICE INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR CITROËN DISTRIBUTEUR NIEUWE AUTO'S - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties CITROËN ERKEND REPARATEURS - Servicemanager - Technisch

Nadere informatie

25% korting. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar KwikFit voor de gratis aircocheck. Airco-onderhoud

25% korting. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar KwikFit voor de gratis aircocheck. Airco-onderhoud Aanbiedingen geldig van maandag 17 augustus t/m zondag 20 september 2015. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Koelt de airco slecht of last van nare luchtjes? Kom nu naar Kwikit voor de

Nadere informatie

UW AUTO ONZE ZORG! ABC Banden & Autoservice. Uw mobiliteitspartner van A tot Z.

UW AUTO ONZE ZORG! ABC Banden & Autoservice. Uw mobiliteitspartner van A tot Z. ABC-BANDEN.NL UW AUTO ONZE ZORG! ABC Banden & Autoservice. Uw mobiliteitspartner van A tot Z. Fullservice particuliere- en zakelijke dienstverlening. Een voordelig en meer dan volwaardig alternatief voor

Nadere informatie

Inhoud startpagina. Voorwaarden Pechhulp Klik op het hoofdstuk om er direct naar toe te gaan.

Inhoud startpagina. Voorwaarden Pechhulp Klik op het hoofdstuk om er direct naar toe te gaan. Pechhulp verzekering Onderdeel van het Compleet bij Elkaar Pakket Voorwaarden Pechhulp Klik op het hoofdstuk om er direct naar toe te gaan. Inhoud startpagina 4608B-16-01 Voorwaarden zijn rechten en plichten

Nadere informatie

SternMobility Card BlackLabel

SternMobility Card BlackLabel SternMobility Card BlackLabel Inhoud 5 6 7 9 11 12 14 15 SternMobility Card Hulpdienst Mobiliteitsdiensten Reisdiensten Huisdiensten Extra privileges Nog één keer de voordelen Registratie persoonsgegevens

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Uitgave maart 2012. Wijzigingen voorbehouden. Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

Seizoenskortingen 2015

Seizoenskortingen 2015 Seizoenskortingen 2015 Checks Zomer-/wintercheck van 15,- voor 5,- Aircoservice + gratis geurbehandeling. van 90,- voor 75,- Ruitenwisserbladen + gratis montage. - 10,- - 15,- -20% Kijk voor de laatste

Nadere informatie

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Volkswagen Bank Volkswagen Leasing Volkswagen Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Uitgave januari 2013. Wijzigingen voorbehouden. Bestelnummer: SMV100500FO212 Financieren.

Nadere informatie

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016

ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ONDERHOUDS- & REPARATIE- TARIEVEN 2016 ŠKODA Octavia Betrouwbaar en transparant Vaste onderhoudsprijzen Hoge restwaarde Offerte vooraf EXTRA SERVICES Airco Een airco doet meer dan u denkt. Zo blijft uw

Nadere informatie

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY

SEAT PRIVATE LEASE. Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Jij regelt de brandstof, wij de rest. SEAT FINANCIAL SERVICES Financieren. Leasen. Verzekeren. Mobiliteit. TECHNOLOGY TO ENJOY SEAT PRIVATE LEASE Rijd voor één vast maandbedrag een

Nadere informatie

vertaling van de folder met aanvraagformulier

vertaling van de folder met aanvraagformulier ADAC Plus lidmaatschap familie:. slechts 134,- per jaar Pakket voor u, uw partner, uw minderjarig(e) kind(eren) en kinderen tot 23 jaar: De diensten zoals hierboven genoemd Het ADAC lidmaatschap Hulp in

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda SIMPLY CLEVER Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda Hulpverlening in Nederland Met Škoda kiest u voor betrouwbaarheid onderweg. Om er zeker van te zijn dat u in beweging blijft, is er

Nadere informatie

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR CITROËN AFTER SALES SERVICE INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR CITROËN DISTRIBUTEUR NIEUWE AUTO'S - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties CITROËN ERKEND REPARATEURS - Servicemanager - Technisch

Nadere informatie

Maak de VAB-vakantietest en vermijd dure boetes en kosten aan je wagen

Maak de VAB-vakantietest en vermijd dure boetes en kosten aan je wagen Maak de VAB-vakantietest en vermijd dure boetes en kosten aan je wagen De zomervakantie is weer in aantocht en de wagen is nog steeds het populairste vervoermiddel om Europa te doorkruisen. In bepaalde

Nadere informatie

Citroën Grand C4 Picasso 1.6 e-hdi EGS Ligne Bu

Citroën Grand C4 Picasso 1.6 e-hdi EGS Ligne Bu Dirk-Jan Dalhuisen 13 maart 2011 Geen geheim Vraag autoliefhebbers uit welk land de meest eigenzinnig vormgegeven auto s komen, en je kunt er de klok op gelijk zetten dat Frankrijk tot de meest gegeven

Nadere informatie

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance

Zekerheid. Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische rijeigenschappen,

Nadere informatie

SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE STOCKWAGENS!

SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE STOCKWAGENS! Promoties november 2009 SPECIALE AANBIEDINGEN OP ONZE STOCKWAGENS! SUPER VOORDELIGE AANBIEDINGEN CITROËN Nemo CITROËN Berlingo CITROËN C5 CITROËN C C Gemengd verbruik (l/100 km): van 4,5 tot 9,4. CO 2

Nadere informatie

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren

Informatie over Dekking Hulpverlening Casco. Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Informatie over Dekking Hulpverlening Casco Bij uw motor- of oldtimerverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren Inhoud pagina Leeswijzer, Uw dekking in het kort 3 Polisvoorwaarden Hulpverlening

Nadere informatie

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card

Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Algemene informatie en voorwaarden Suzuki Service Card Looptijd, verlenging en beëindiging De Suzuki Service Card heeft een looptijd van maximaal 12 maanden met een maximum kilometerstand zoals vermeld

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft.

Volkswagen Bedrijfswagens Zekerheidspolis Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. Bedrijfswagens Uitgave januari 2014. Wijzigingen voorbehouden. Omdat u uw geld nu eenmaal liever aan andere zaken uitgeeft. De Een reparatie aan uw bedrijfswagen komt eigenlijk altijd ongelegen. Dan is

Nadere informatie

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op

NISSANSERVICES PLAN. In alle rust de weg op In alle rust de weg op VERLENGDE GARANTIE Nissan pechhulp* Vervanging slijtageonderdelen ONDERHOUDSCONTRACT (exclusief banden) PRO (uitsluitend voor bedrijfswagens) Vervanging slijtageonderdelen (exclusief

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

zomer 2012 De Uiver Hub Feijts

zomer 2012 De Uiver Hub Feijts zomer 2012 De Uiver Hub Feijts checkpoints voorbereid de zomer in. vakantiecheck. 0,99 CLIMATe CONTROL SERVICE, vanaf 49. Beauty behandeling voor uw auto, 239. Heeft u een lange reis voor de boeg richting

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

JARENLANG RIJPLEZIER... ZONDER ZORGEN. 2 jaar reguliere garantie plus maximaal 5 jaar extra garantie

JARENLANG RIJPLEZIER... ZONDER ZORGEN. 2 jaar reguliere garantie plus maximaal 5 jaar extra garantie JARENLANG RIJPLEZIER... ZONDER ZORGEN EXTRA GARANTIE 2 jaar reguliere garantie plus maximaal 5 jaar extra garantie ALFA ROMEO extra GARANTIE Vanaf nu kunt u nog langer zorgeloos genieten van uw Alfa Romeo.

Nadere informatie

JARENLANG RIJPLEZIER... ZONDER ZORGEN. 2 jaar reguliere garantie plus maximaal 5 jaar extra garantie

JARENLANG RIJPLEZIER... ZONDER ZORGEN. 2 jaar reguliere garantie plus maximaal 5 jaar extra garantie JARENLANG RIJPLEZIER... ZONDER ZORGEN EXTRA GARANTIE 2 jaar reguliere garantie plus maximaal 5 jaar extra garantie EXTRA GARANTIE Alfa Romeo Extra Garantie helpt uw auto in een optimale conditie te houden

Nadere informatie

Nieuw in versie Autoflex 9.1

Nieuw in versie Autoflex 9.1 Nieuw in versie Autoflex 9.1 Onderstaande items zijn veranderd dan wel toegevoegd in versie 9.1. De geel gearceerde items worden erna wat verder uitgediept met schermvoorbeelden. Verkoop Mogelijkheid voor

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Wat valt er onder postzegel de Mitsubishi Mobiliteits-service? plakken Mobiliteitsservice

Wat valt er onder postzegel de Mitsubishi Mobiliteits-service? plakken Mobiliteitsservice Mobiliteitsservice de MeerWaarde VAN MItSUBISHI niet alle meerwaarde die een Mitsubishi biedt, is zichtbaar. deze onzichtbare meerwaarde noemen wij Mobiel+. dat is het Mitsubishi-label voor alle diensten

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

Bewust met energie omgaan. De slimme meter maakt het makkelijk

Bewust met energie omgaan. De slimme meter maakt het makkelijk Bewust met energie omgaan De slimme meter maakt het makkelijk Waarom krijg ik een slimme meter? Makkelijk en klaar voor de toekomst. Enexis brengt gas en elektriciteit van uw energieleverancier veilig

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering

Aegon Autoverzekering Of u nu uw auto gebruikt voor uw plezier, om naar uw werk te gaan, met het gezin op stap te gaan, voor uw vakantie of om boodschappen te doen. Met de kunt u goed verzekerd de weg op. Niet alleen betalen

Nadere informatie

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v.

3995,-Excl. tegels, plafond, Complete badkamer. Nú bij aankoop van een badkamer. Verrassend ruim. regendouche. van 4645,- t.w.v. Nú bij aankoop van een badkamer GRATIS regendouche t.w.v. 395,- Kijk snel verder op pagina 7! Badkamers in diverse stijlen en prijsklassen Actueel assortiment Deskundige adviseurs Van losse producten tot

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Keuzehulp bij het vinden van een occasion

Keuzehulp bij het vinden van een occasion Keuzehulp bij het vinden van een occasion Als voorbereiding voor de aanschaf van een gebruikte auto vindt u hier onze keuzehulp. Print het lijstje uit en bekijk het op uw gemak. Zo gaat u daarna goed voorbereid

Nadere informatie

Resultaten enquête Proeve van bekwaamheid EAT najaar 2011. Vragenlijst deelnemers Proeve van bekwaamheid eerste Autotechnicus

Resultaten enquête Proeve van bekwaamheid EAT najaar 2011. Vragenlijst deelnemers Proeve van bekwaamheid eerste Autotechnicus Resultaten enquête Proeve van bekwaamheid EAT najaar 2011 In oktober en november 2011 hebben de deelnemers van de PvB EAT deelgenomen aan een onderzoek naar de beleving van de werkzaamheden binnen de proeven.

Nadere informatie

Wat te doen bij pech in het buitenland?

Wat te doen bij pech in het buitenland? Reiswijzer Bron: ANWB zomer 2012 Wat te doen bij pech in het buitenland? De zomervakantie komt er aan, tijd om te ontspannen en zorgeloos te genieten! Zorg daarom voor een goede voorbereiding en voorkom

Nadere informatie

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Financiële ruimte voor ondernemen. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe

Nadere informatie

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid.

Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid. Een Pon Occasion. Dat is standaard veel zekerheid. Gefeliciteerd met uw nieuwe auto Wij vinden het bijzonder leuk dat u heeft gekozen voor een Pon Occasion. U kunt er zeker van zijn dat uw nieuwe auto

Nadere informatie