schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology"

Transcriptie

1 schuifzeiltrailers S.CS MEGA-X-LIGHT Het productprogramma. Trailer Services Technology

2 Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT en S.CS ECOCARGO 2 De schuifzeilopleggers S.CS MEGA X-LIGHT en S.CS ECOCARGO. Nieuwe oplossingen voor een voorbeeldige rentabiliteit in het vervoer. De schuifzeiltrailers S.CS MEGA X-LIGHT en S.CS ECOCARGO presenteren twee zeer moderne concepten voor rendabel vervoer van algemene ladingtypes: op het distributieverkeer of langeafstandsvervoer afgestemd, scheppen zij de voorwaarden voor een duurzaam hogere rentabiliteit. De schuifzeiloplegger S.CS MEGA X-LIGHT 3 - De uitrustingsdetails 5 - Het programmaoverzicht 8 De schuifzeiloplegger S.CS ECOCARGO 9 - De uitrustingsdetails 11 - Het programmaoverzicht 14 Chassis, onderstel en opties 15 Technische gegevens 32 Verkoop, contact 35

3 Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT 3 De schuifzeiloplegger S.CS MEGA X-LIGHT. Uw alleskunner voor hogere prestaties en betere kostenbeheersing. Met de nieuwe S.CS MEGA X-LIGHT verplaatst uw trekker geen kilo trailerleeggewicht teveel: dat verlaagt de brandstofkosten voor de trekker, vooral bij regelmatig optrekken en remmen bij ritten over korte en middellange afstanden. En zo nodig heeft u tot 1240 kg extra nuttig laadvermogen tot uw beschikking.

4 Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT 4 S.CS MEGA X-LIGHT: lichte uitvoering voor een hoge rentabiliteit. De S.CS MEGA X-LIGHT De voordelen in één oogopslag 33Een voertuig met geoptimaliseerd gewicht en laadvermogen met gecertificeerde opbouwbelastbaarheid 33MEGA-versie met in hoogte variabel dak, mm laadruimte hoogte, max. 100 m³ laadvolume 33Als optie in speciale uitvoeringen voor coil- of papiertransporten 33Als optie met uitgebreid ladingborgingscertificaat voor drankenvervoer 33Moeilik ontvlambaar TARPOS + zeil, geschikt voor GGVStransporten De S.CS MEGA X-LIGHT verricht uw transporttaken met een lager brandstofverbruik in het trailerinformatiesysteem TIS. Voor een verhoogde opties als het Load Spread Program LSP en het volumevervoer en 1240 extra laadvermogen voor veiligheid staat o.a. het nieuwe achterlicht zware ladingen. Het ladingbeveiligingscertificaat (ECOPOINT II) ter beschikking. Bij een voertuigvertraging van meer dan 4m/s waarschuwt dit DIN EN (code XL) beperkt de inspanning voor het borgen van de lading en op verzoek het achterop komende verkeer met een hoge kan de efficiency nog verder verhoogd worden knipper frequentie. De Roof Safety Airbag die met een omvangrijk programma van optionele water afvoert door het zeil in het midden op te oplossingen. Het elektronische aandoksysteem tillen en zo de vorming van ijsplaten tegengaat, (Ramp Distance Control RDC) en de ECAS II en de elektronische rijblokkering Immobilizer staan luchtvering voor automatische niveaucompensatie eveneens als optie ter beschikking. bij het laden en lossen behoren evenzeer tot de SCS X-LIGHT de transportoplossingen De combinatie van een licht gewicht en universele tepassingsmogelijkheden. Drankencertificaat Automotive (3 m) COIL-uitvoering* PAPER-uitvoering* * alleen verkrijgbaar voor de S.CS UNIVERSAL X-LIGHT S.CS MEGA X-LIGHT: kies de voertuigconfiguratie voor uw transporteisen

5 Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT 5 De uitrustingsdetails. Oplossing die u gewicht en werk besparen. Het S.CS MEGA X-LIGHT concept: reparatievriendelijk, met boutverbindingen opgebouwd, corrosiebestendig door verzinkte langsdraagbalken en geëloxeerde aluminium dwarsbalken. De gemengde lichte uitvoering van het X-LIGHT chassis en het stabiele valpotensysteem van aluminium reduceren het leeggewicht van het voertuig.

6 Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT 6 Nieuwe hoger geplaatste rongenpocket voor max. vier opzetlatten boven elkaar. Ook bij geplaatste opzetlat blijven de sjorpunten vrij toegankelijk en vereenvoudigen zo het vastsjorren van de lading. Met de mechanische daklift is de laadhoogte van mm comfortabel te benutten. Het dak kan bij het laden 400 mm omhoog geheven worden, als alternatief echter ook 100 mm (voor) resp. 50 mm (achter) neergelaten worden, wanneer mm binnenhoogte niet nodig is.

7 Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT 7 De S.CS MEGA X-LIGHT uitrusting De voordelen in één oogopslag 33In hoogte verstelbaar dak: volle laadbreedte bij verstevigd dakframe 33Eenvoudige ladingborging: de sjorpunten blijven ook bij geplaatste opzetlatten vrij 33Verlengde rongenpockets voor 4 opzetlatten boven elkaar 33Aerodynamisch bekleed kopschot met geoptimaliseerd gewicht Voor laadbreedte tot onder het verstevigde schuifdak. Solide gewichtsvoordeel: valpoten van aluminium. De beschermingslaag van multiplex op het kopschot beschermt tegen schade bij botsingen. Alles op zijn plek: extra opbergbox voor sjormateriaal in de vloer.

8 Huifvoertuigen S.CS MEGA X-LIGHT 8 Het programmaoverzicht. De schuifzeiloplegger S.CS MEGA X-LIGHT. 24-uurs onder delenlevering 24-uurs Euroservice Full Service Financiering 24h Code XL Automotivecertificaat Sjorlijst TARPOS Service-Partners Coil Uitrusting* TÜV-certificaat 3 m binnenhoogte Lichte uitvoering Bandenservice Paper uitrusting* Ladingbeveiliging Insteekpoten Safety Roof Drankencertificaat RSAB SZM 2AT Kilometerteller Aluminium velg Brandblusser Gereed schappenbox Watertank Documentenbox Palletkast Antispray Zijdelingse veiligheidsbumper Steunpoten ROTOS Schijfrem TIS MRH LSP Liftas Immobilizer Trailer telematica TrailerConnect Ramp Approach System LWE (Light Wheel End)

9 Huifvoertuigen S.CS ECOCARGO 9 De schuifzeiltrailer S.CS ECOCARGO. Geringere weerstand voor een efficiënter transport. Met de S.CS ECOCARGO benut u speciaal in het vervoer over lange afstanden het besparingspotentieel van ons nieuwe 4-assige combinatieconcept met 38 ton i.p.v. 40 ton toegelaten totaalgewicht: De volledige aerodynamische bekleding en het 2 x 10t ROTOS -asaggregaat verlagen de kosten. En met de nieuwe Sliding Micro Post Technology (SMP) hebben wij de opening en sluiting van de laadruimte radicaal vereenvoudigd. Betere aerodynamische waarden, minder rolweerstand, gereduceerde bandenslijtage en onderhoudsinspanningen resulteren in een substantieel kostenvoordeel bij elke gereden kilometer.

10 Huifvoertuigen S.CS ECOCARGO 10 S.CS ECOCARGO De voordelen in één oogopslag 33Betere transportefficiency door 2 x 10t asaggregaat en geoptimaliseerde aerodynamica 33Nieuw bandentype: 385/65 R 22,5 met 5 ton draagvermogen Sliding Micro Post Technology (SMP): hoge zijwandsterkte. Op de lange afstand is de S.CS ECOCARGO met twee 10-tons ROTOS -assen en het licht uitgevoerde stalen chassis het economische alternatief voor uw volumineuzere general cargo vervoer: U profiteert niet alleen van de duidelijk verlaagde onderhouds- en bandenkosten, maar ook van een verlaagd brandstofverbruik door een Achter de aerodynamische bekledingen bevinden zich royale bergruimtes. lagere rolweerstand en een geoptimaliseerde aerodynamische afwerking. Het volledig beklede voertuig biedt veel opbergruimte voor ladingborgmiddelen, 32 pallets, gereedschap en twee reserve wielen. Voor de belading laat de zijwand zich heel eenvoudig openschuiven met de nieuwe Sliding Micro Post Technology (SMP) mm asafstand: gereduceerde puntsgewijze lasten ontzien de rijbaan 33Optioneel met Schmitz Cargobull telematica TrailerConnect, Trailer Informatiesysteem TIS en ECAS II luchtvering met automatische niveaucompensatie bij het laden en lossen S.CS ECOCARGO met Sliding Micro Post Technology Met één beweging open meteen toegankelijke laadvloer in minder dan één minuut mm mm mm 33Sliding Micro Post Technology (SMP): strak aanliggen op de trailer, verbeterde aerodynamische eigenschappen, snelle opening en toegang tot de zijkant. S.CS ECOCARGO met efficiencyvoordeel: bij een twee ton lager toegelaten totaalgewicht neemt het netto laadvermogen maar 1 ton af.

11 Huifvoertuigen S.CS ECOCARGO 11 De uitrustingsdetails. Nieuwe oplossingen voor een tijdbesparende handling. Het lichtgewicht chassis met boutverbindingen van de S.CS ECOCARGIO bestaat uit vuurverzinkte staalprofielen met geoptimaliseerd gewicht. De kunststof bekledingen herbergen een kast voor 32 pallets vóór het asaggregaat en daarachter een houder voor twee reservewielen. Met de nieuwe Sliding Micro Post Technology (SMP) behoren rongen, opzetlatten en zeilspanbanden tot het verleden. Het zeil laat zich met weinig handgrepen openen en samenschuiven tot4,5 meter. De zijdelingse doorlaadbreedte bedraagt 8,6 meter. De geïntegreerde rongen worden boven en onder in de opbouw met rolsledes geleid en houden het zeil in verticale richting strak gespannen. Tijdbesparende handling en een verbeterde stevigheid van de opbouw horen bij deze oplossing bij elkaar. Het opbergvak in het kopschot neemt twee Jolodarollers en 24 ladingborgingswiggen op. Ladingborgingscertificaat DIN EN (code XL) voor gereduceerde inspanning bij het borgen en beveiligen van de lading. De aerodynamisch geoptimaliseerde kopschotbekleding verlaagt het brandstofverbruik.

12 Huifvoertuigen S.CS ECOCARGO 12 Het zeil laat zich met weinigehandgrepen samenschuiven tot 4,5 meter. Sliding Micro Post Technology (SMP): De opbouw is snel en eenvoudig te openen. Een optimale oplossing voor dagelijks frequent openen en sluiten in het fabrieksverkeer in de auto-industrie. De microrongen worden met rolsledes in het buitenframe en in de dakbalk geleid.

13 Huifvoertuigen S.CS ECOCARGO 13 Aerodynamisch gunstig en optimaal toegankelijk: opbergruimte achter de openklapbare bekledingen. Geïntegreerde palletkast voor 32 Europallets vóór het asaggregaat en houders voor twee reservewielen achter het asaggregaat.

14 Huifvoertuigen S.CS ECOCARGO 14 Het programmaoverzicht. De schuifzeiloplegger S.CS ECOCARGO. 24h Financiering 24-uurs onder delenlevering Code XL Automotivecertificaat 24-uurs Euroservice Service-Partners RSAB TÜV-certificaat Full Service Bandenservice Sjorogen Safety Roof Sliding Micro Posts TARPOS + Het 2 x 10t asaggregaat met mm wielafstand verlaagt de belasting van de wegen. Aerodynamische bekleding SZM 2AT Kilometerteller Aluminium velg ROTOS Schijfrem Brandblusser Gereed schappenbox TIS MRH Watertank Documentenbox Immobilizer Light Wheel End Antispray Ramp Approach System Trailertelematica TrailerConnect Palletkast Steunpoten Tot in het detail geoptimaliseerd: aerodynamische bekleding van het achtergedeelte.

15 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 15 Chassis, onderstel en opties. Het modulaire systeem voor veiligheid en betrouwbaarheid. Precieze industriële serieproductie, compleet uitgeruste premium asaggregaten en uitstekend tegen corrosie beschermde, reparatievriendelijke chassis maken huifvoertuigen van Schmitz Cargobull tot een veilige investering. Het chassis 16 Het onderstel 18 Het Load Spread programma 19 De MRH-luchtvering 20 Onderstelbesturing en -controle 21 De wielen 22 Het verlichtingssysteem 23 Het chassis Uitrustingsdetails en opties 24 De uitrustingsdetails 26 De ferry-uitrusting 30

16 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 16 Het chassis. Hoogwaardig, duurzaam en geoptimaliseed voor uw transporttaken. Op de beschikbaarheid van uw Schmitz Cargobull huifvoertuig kunt u altijd vertrouwen. Ongeacht de eisen die binnen uw transportactiviteiten gesteld worden en onafhankelijk van de vraag of u gekozen heeft voor een chassis in een volledig stalen uitvoering of in een hybride uitvoering. Chassis De voordelen in één oogopslag 33Sterk belastbare chassis met geoptimaliseerd gewicht en nuttig laadvermogen in volledig stalen of hybride uitvoering Bij de chassisontwikkeling maken wij gebruik van de modernste, met computers ondersteunde constructieprocessen. De industriële productie is gebaseerd op eersteklas materiaalkwaliteit en een hoge automatiseringsgraad. De vakbekwaamheid van onze productieafdelingen is zichtbaar in de details van de verwerking. 33Alle chassiscomponenten zijn corrosiewerend uitgevoerd door vuurverzinking of eloxeren 3310 jaar garantie tegen doorroesten 33Reparatievriendelijke uitvoering met boutbevestigingen 3 3 Voorbereid op de montage van alle optionele uitrustingscomponenten Corrosiebestendige hybride uitvoering: verzinkte stalen draagbalken en geëloxeerde aluminium dwarsbalken. Systeeminherente precisie: bij montage van de boutverbindingen ontstaat geen thermische spanning.

17 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 17 Chassis met geïntegreerde coilgoot in standaarduitvoering Bouttechniek en corrosiebescherming. Lasverbindingen op punten met twee materialen verhogen het risico op corrosie. De componenten van de Schmitz Cargobull chassis voor huifvoertuigen worden met bouten verbonden. Hun verzinkte of geëloxeerde oppervlakken blijven daardoor intact bij de montage en reparaties. Alle stalen componenten worden vóór de montage vuurverzinkt en aluminium componenten worden geëloxeerd. Ook framepunten met twee materialen zijn op die manier betrouwbaar beschermd tegen corrosie. Het kwaliteitsniveau blijkt uit de door ons geboden 10 jaar garantie tegen doorroesten. De chassisuitvoering met boutverbindingen sluit het ontstaan van thermische spanningen uit en zorgt voor een exacte maat- en spoorvastheid. Reparaties kunnen door het losdraaien van de boutverbindingen en door vervanging van de beschadigde delen eenvoudig, snel en zonder aantasting van de corrosiebescherming uitgevoerd worden. Het resultaat zijn onze chassis met geoptimaliseerd nuttig laadvermogen en gewicht in premiumkwaliteit. Zij zijn jarenlang bestand tegen de zware dynamische belastingen in het general cargo transport zonder dat zij aan stabiliteit inboeten. en in lichte uitvoering.

18 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 18 Het onderstel. Premium asaggregaat met ROTOS DriveTechnology. Rijveiligheid, bedrijfskosten en inzetbaarheid van uw voertuig bieden u het bewijs voor de kwaliteit van het ROTOS asaggregaat: De modernste rijassistentiesystemen en de MRH-luchtvering met automatische resetfunctie worden standaard ingebouwd hetzelfde geldt voor de ruim bemeten, onderhoudsarme schijfremmen en de onderhoudsvrije Hub Units. Ons kwaliteitskeurmerk: km garantie op het onderstel*. * uitgesloten zijn van nature slijtende onderdelen. EBS en RSP: assistentiesystemen voor risicosituaties. Of hij nu plotseling moet uitwijken of een lastige bocht moet nemen het standaard elektronische remsysteem met Roll Stability Program helpt de chauffeur om het voertuig veilig onder controle te houden. Binnen de fysische limieten houdt dit elektronisch aangestuurde remsysteem de oplegger dynamisch stabiel door automatisch aangestuurde remming van de individuele wielen. Remschijven met 430 mm diameter en een geoptimaliseerde koelluchtgeleiding verlagen de temperatuur en slijtage. De optionele liftas verlaagt de rolweerstand en de bandenslijtage.

19 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 19 Het Load Spread programma. Voor een correcte lastverdeling en lagere bandenslijtage. Het optionele Load Spread Programma (LSP) voorkomt overbelastingen van de aandrijfassen na een gedeeltelijke lossing van de trailer. Het verbetert het rijgedrag in krappe bochten en vermindert de bandenslijtage. Afhankelijk van de aslast verlaagt de LSP-functie automatisch de druk in de luchtveerbalgen van de achterste traileras om na gedeeltelijke lossingen de correcte lastverdeling te herstellen. De automatische bochtherkenning activeert de LSP bij het rijden in nauwe bochten met minder dan 30 km/uur en max. 24 ton belasting op het asaggregaat. Deze functie vergemakkelijkt het manoeuvreren aanzienlijk. LSP: voordelen in nauwe bochten en bij het manoeuvreren. Bij nauwe bochtenradii en zware belading bereikt u met de LSP-functie een vergelijkbaar effect als met een nalopende stuuras: de ontlasting van de laatste as vermindert de bandenslijtage door extreme wrijving en de kortere effectieve wielbasis verbetert de manoeuvreerbaarheid van de trailer. Bij volle belading is de totale last correct verdeeld over de assen van de trekker en de gesloten trailer. Een gedeeltelijke ontlading verschuift het voertuigzwaartepunt naar voren: de toegelaten belasting van de aandrijfas van de trekker wordt overschreden. Het verlagen van de luchtveringsdruk op de laatste as verkort de effectieve wielbasis en herstelt de correcte lastverdeling. Vermijdt bandencontact met stoepranden: met de LSP-functie wordt de binnenradius van de gereden bocht bij beladen trailer met max. 10 % vergroot.

20 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 20 De MRH-luchtvering. Uw garantie voor transporten die de lading en uw voertuig ontzien. De Multi Ride Height (MRH) luchtvering zorgt onafhankelijk van de beladingstoestand in elke verkeerssituatie voor het bestmogelijke weg contact van de banden. De aankoppelhoogte wordt eenvoudig ingesteld en de precieze reacties van de vering en demping ontzien de lading en het voertuig in gelijke mate. Eenvoudig en overzichtelijk: Onderstelbesturing en trailerinformatiesysteem (TIS). De positionering op de langsdraagbalken achter het asaggregaat beschermt het drukvat tegen beschadigingen en zorgt voor korte leidingen. Elektronisch geregelde luchtvering ECAS II De elektronisch geregelde luchtvering ECAS brengt het voertuig met één druk op een knop op elke opgeslagen laadperronhoogte. ECAS II biedt bovendien een automatische niveaucompensatie tijdens het laden en lossen en de Auto- Reset-functie brengt de trailer automatisch weer terug op de rijhoogte. De Multi Ride Height (MRH) luchtvering zorgt in elke rij- en beladingstoestand voor een optimaal rijbaancontact van de wielen van alle neergelaten assen. Bij het laden en lossen kan de schuifzeiltrailer traploos neergelaten worden. Voertuigtrillingen worden effectief gedempt en het chassis wordt op lange termijn ontzien.

21 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 21 De onderstelbesturing en -controle Alle systemen veilig onder controle. Naar keuze van WABCO of Knorr: het optionele Trailer Information System (TIS) informeert u centraal over de aslast, de gereden kilometers en de remvoeringsdikte. TrailerConnect voor voertuigmanagement en -bewaking. TrailerConnect levert u niet alleen alle voor de onderhoudsplanning relevante gegevens van uw voertuig. Het TrailerConnect Info-pakket vereenvoudigt eveneens de bewaking van de gereden route. In geval van alarmmeldingen kan via de Boschbewakingscentrale per omgaande een politie-ingreep geïnitieerd worden. Naadloze transport- en ritdocumentatie en efficiënte planning in het dagelijkse vervoer. De Immobilizer blokkeert de wielen van de oplegger en verlaagt daarmee het diefstalrisico van de afgekoppelde oplegger.

22 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 22 De wielen. Afgestemd op het toepassingsbereik van uw trailer. Aluminium velgen reduceren het leeggewicht en voeren de remwarmte beter af. Stalen 22,5 velg met standaardbanden en banden met kleine doorsnede voor de S.CS MEGA. Voor het hele wielhuis: complete uitrusting tegen spatwater Wielhouders voor 2 reservewielen (achter het onderstel).

23 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 23 Het verlichtingssysteem voor een hoge betrouwbaarheid op lange termijn. Het in helder glas uitgevoerde meerkamerachterlicht Europoint II vergemakkelijkt de vervanging van het achterlichtglas door de symmetrische uitvoering van het vervangende glas. De sensoren voor de elektronische waarschuwingshulp Ramp Distance Control bewaken de resterende rangeerruimte achter het voertuig. Ramp Distance Control: het elektronische aandoksysteem. Het aandoksysteem informeert de chauffeur bij het achteruitzetten via een optisch en akoestisch signaal over de resterende rangeerruimte achter het voertuig. De frequentie daarvan stijgt bij een kleiner wordende afstand tot het laadperron. Zijdelingse markeringslichten met verhoogde betrouwbaarheid door extra kabelcircuit. Reflecterende contourmarkering verhoogt de veiligheid voor het achteropkomende verkeer.

24 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 24 Het chassis Uitrustingsdetails en opties. Oplossingen die u zekerheid bieden en tijd besparen. De verstevigde veiligheidsbumper met drie verzinkte dwarsbalken verlaagt het risico op schade door botsingen met heftrucks. Aluminium ladders in houders op het chassis: onder handbereik om de lading te kunnen beveiligen. Rilbuffers beschermen het achterportaalframe bij het aandokken aan laadperrons.

25 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 25 Voor een snelle voorbereiding op spoorverlading: inklapbare veiligheidsbumper. Solide en reparatievriendelijk: Starre veiligheidsbumper met schroefbevestiging.

26 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 26 De uitrustingsdetails. Opties voor uw transporttaken. Met het modulaire Schmitz Cargobull systeem is een individuele voorbereiding van uw trailer op zijn beoogde toepassing geen probleem. Dat geldt niet alleen bij de configuratie van het nieuwe voertuig, maar ook wanneer er veranderingen optreden in het toepassingsbereik: ferry-ogen, aangrijppunten voor spoorverlading of palletkasten zijn slechts enkele van de achteraf probleemloos integreerbare uitrustingsopties. Perfect voor het zeetransport: ferry-ogen aan de lampenplaat en de draagbalken. Volgens de voorschriften: GGVS / ECE-borden en een pocket voor de gevaarlijke stoffen borden. Verzinkte palletkast voor 24, 30, 32 of 34 pallets.

27 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 27 Steunpootinstallatie: met lastversnelling, ijlgang en halfronde voet met steunplaat. Schone en robuuste oplossing: de 30 liter drinkwatertank uit kunststof. De papieren zitten onder handbereik in de documentenbox. In noodgevallen meteen bij de hand: brandblusser in kunststof behuizing aan de kopzijde. De gereedschapskist op het chassis bespaart tijd en heen-en-weer geloop. Veilig opgeborgen en snel bij de hand: de houders voor opzetlatten aan de draagbalken.

28 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 28 De uitrustingsdetails. Volledige flexibiliteit voor drankenlogistiek en general cargo. Met het ladingborgingscertificaat DIN EN (code XL) zijn de Schmitz Cargobull schuifzeiltrailers even efficiënt inzetbaar in het general cargo segment als in de drankenlogistiek. Het versterkte Safety Roof, de verstevigde middenringen, vier rijen aluminium opzetlatten en het zwaar belastbare schuifzeil met 24 bandspanners maken het gebruik van spanbanden bij een goed onderling aansluitende belading overbodig. Bij dranken in kratten op pallets wordt de zijdelingse aansluiting tot stand gebracht met zwenkbare opzetlatten. Bij het laden van retourladingen met een heftruck of kraan zorgen het schuifdak en de gemakkelijk verschuifbare rongen voor een optimaal toegankelijke laadruimte. Goed uitgelijnd en aansluitend laden: opzetlatten in de standaardpositie voor Europallets. Buitenframe met verstevigde rongvoet en palletaanslaglijst. De dwarsbalken laten zich exact positioneren in het gatenpatroon van de opzetlatten en kunnen met twee handgrepen veilig vastgezet worden.

29 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 29 Deelladingen worden met dwarsbalken tegen verschuiving in lengterichting beveiligd. Opzetlatten horizontaal gezwenkt voor mineraalwaterpallets.

30 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 30 De ferry-uitrusting. Voor een veilig vervoer over zee. Correct gepositioneerd voor snel vastsjorren aan boord: Ferry-ogen aan de lange zijde bij de chassishals, op twee posities aan de achterkant en aan de draagbalken voor en achter het asaggregaat.

31 Huifvoertuigen Chassis, onderstel en opties 31 Ferry-uitrusting De voordelen in één oogopslag 33Vier paar ferry-ogen voor snel en efficiënt vastsjorren aan boord 33Steunbokopnames voor onbegeleid ferryvervoer 3 3 Hoge opbouwbelastbaarheid door nieuwe verzinkte stalen hoeksteunen Voor onbegeleid ferryvervoer: steunbokopnames en ferry-ogen.

32 Huifvoertuigen Technische gegevens 32 Technische gegevens in één oogopslag S.CS MEGA met VARIOS 33 S.CS MEGA met VARIOS en vast gemonteerd tweede laadniveau / en flexibel dubbeldeks systeem 34

33 Schmitz Cargob ull AG D Horstmar Schmitz Cargob ull AG D Horstmar Huifvoertuigen Technische gegevens 33 Technische gegevens S.CS MEGA X-LIGHT S.CS 24/L M B VARIOS Assen 3 x kg Spoor/veermidden / mm Schijfrem Ø 370 mm Asafstand mm Banden 445/45 R 22.5 Schoteldruk kg Aggregaatlast (techn.) kg Totaalgewicht (techn.) kg Leeggewicht * kg Laadvermogen (techn.) kg Totale lengte mm Totale breedte mm Binnenlengte opbouw mm Binnenbreedte opbouw mm Doorlaadlengte zijkant mm Opbouwhoogte binnen voor / mm Opbouwhoogte binnen voor / mm Doorlaadhoogte zijkant voor / mm Doorlaadhoogte zijkant achter / mm Framehoogte voor/acht. 90 / mm Aankoppelingshoogte (beladen**) 910 mm Laadhoogte achter (beladen) mm * Leeggewicht zonder reservewielkorf en zonder extra uitrusting ** Bij afwijkende koppelinghoogtes zijn andere opbouwhoogtes mogelijk. Stand:

34 Huifvoertuigen Technische gegevens 34 Technische gegevens S.CS ECOCARGO S.CS 20/L ECOCARGO Assen 2 x kg Spoor/veermidden / mm Schijfrem Ø 370 mm Asafstand mm Banden 385/65 R 22.5 (LI 164) Schoteldruk kg Aggregaatlast (techn.) kg Totaalgewicht (techn.) kg Leeggewicht * kg Laadvermogen (techn.) kg Totale lengte mm Totale breedte mm Binnenlengte opbouw mm Binnenbreedte opbouw mm Doorlaadlengte zijkant mm Opbouwhoogte voor/acht / mm Doorlaadhoogte zijdel. voor/acht / mm Framehoogte voor/acht. 125 / mm Aankoppelingshoogte (beladen**) mm Laadhoogte achter (beladen) mm Totale hoogte geladen ca mm * Leeggewicht zonder reservewielkorf en zonder extra uitrusting ** Bij afwijkende koppelinghoogtes zijn andere opbouwhoogtes mogelijk. Stand:

35 Huifvoertuigen Verkoop, contact 35 Onze verkoop in Europa. Overal het juiste advies: onze verkoopafdeling spreekt uw taal. In heel Europa heeft u bij Schmitz Cargobull altijd een direct aanspreekpunt dat uw vragen beantwoordt en uw wensen vervult. Adressen in Duitsland 36 Adressen in Europa 37

36 Huifvoertuigen Verkoop, contact 36 Onze verkoop in Europa. De verkoopafdeling van Schmitz Cargobull staat voor u klaar overal in Europa. Bel ons, als het om tweedehands voertuigen, financiering, onderhoud, verzekering, onderdelenvoorziening en alle andere vragen rondom uw trailers gaat Onze vakmensen luisteren naar u, informeren u uitvoering en ontwikkelen samen met u op maat gesneden oplossingen voor uw bedrijf. D Schmitz Cargobull AG Cargobull Trailer Center Hamburg Cargobull Trailer Center Neuss Bahnhofstraße 22 Liebigstraße 103 Welser Str. 8 D Horstmar D Hamburg D Neuss-Uedesheim Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: Cargobull Trailer Center Berlin Cargobull Trailer Center Augsburg Robert-Guthmann-Str. 9 Winterbruckenweg 27 D Königs Wusterhausen D Friedberg-Derching Tel.: Tel.: Fax: Fax:

37 Huifvoertuigen Verkoop, contact 37 A Schmitz Austria Ges.m.b.H. BiH Schmitz Cargobull d.o.o. CZ EWT spol. s.r.o. Bayernstrasse 54 Vlakovo br.10 Zápy 255 A-5071 Wals-Siezenheim BiH Blazuj (Sarajevo) CZ Brandýs nad Labem Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax: /at B Schmitz Cargobull Belgium BVBA BY Schmitz Cargobull AG DK Schmitz Cargobull Danmark A/S Skaldenstraat 121 A4 - Haven 3230 Repräsentanz Minsk Europavej 1 B-9042 Gent Fiskulturny Per. 1a DK-6330 Padborg Tel.: BY Minsk Tel.: Fax: Tel.: Fax: Fax: /dk BG Schmitz Cargobull Bulgaria e.o.o.d. E Schmitz Cargobull Ibérica, S.A. Blvd. Botevgradsko CH Cargobull (Schweiz) AG Ctra. de Alagón La Almunia A-122, schosse Nr. 276 Rüttistaldenstr. 22 Km. 0,1 Polígono P7 BG-1839 Sofia CH-4950 Huttwil E Figueruelas (Zaragoza) Tel.: Tel.: Tel.: Fax: Fax: Fax:

38 Huifvoertuigen Verkoop, contact 38 EE Hanse Trailer Estonia AS Taevavärava tee 9A EE Harjumaa Tel.: Fax: F Schmitz Cargobull France s.a.r.l. CTC Lyon Chemin du Lortaret F St. Priest Tel.: Fax: /fr GR Schmitz Cargobull S.E.E. A.E 57 km N.E.O. Athinon-Korinthou GR-T.K Kombos Kinetta Tel.: Fax: F Schmitz Cargobull France s.a.r.l. CTC Nancy Zone Industrielle des Sables Route des Sables F Dombasle sur Meurthe Tel.: Fax: /fr FIN GB Hanse Trailer Finland Oy Toinen Savu 8 FIN Vantaa Tel.: Fax: Schmitz Cargobull (UK) Ltd. H HR Schmitz Cargobull Magyarország Kft. Szélescsapás 0321/4 hrsz. H-2060 Bicske Tel.: Fax: /hu Schmitz Cargobull d.o.o. Ljudevita Posavskog 29 F Schmitz Cargobull France s.a.r.l. CTC Paris 5, rue de la Corderie. Centra 385 F Rungis Cedex Tel.: Fax: /fr North Road Harelaw, Stanley GB-Co. Durham DH9 8HJ Tel.: Fax: /uk I HR Sesvete (Zagreb) Tel.: Fax: Schmitz Cargobull Italia s.r.l. Via Cesarina, 23 I Sommacampagna (VR) Tel.: Fax: /it

M.KI achter lossende kippermotorwagen Z.KI middenasser-kipperaanhanger Het productprogramma. Trailer Service Technologie

M.KI achter lossende kippermotorwagen Z.KI middenasser-kipperaanhanger Het productprogramma. Trailer Service Technologie M.KI achter lossende kippermotorwagen Z.KI middenasser-kipperaanhanger Het productprogramma. Trailer Service Technologie M.KI achter lossende kippermotorwagen 2 De achterlossen motorwagenkipper. Maximale

Nadere informatie

De schuifzeiloplegger S.CS CITY, M.CS en Z.CS Het productprogramma. Trailer Services Technology

De schuifzeiloplegger S.CS CITY, M.CS en Z.CS Het productprogramma. Trailer Services Technology De schuifzeiloplegger S.CS CITY, M.CS en Z.CS Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen S.CS CITY 2 De schuifzeiloplegger S.CS CITY. Het voertuigconcept voor uw binnenstadverkeren.

Nadere informatie

schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL Het productprogramma. Trailer Services Technology

schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL Het productprogramma. Trailer Services Technology schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen 2 De schuifzeiltrailers S.CS UNIVERSAL. Voertuigen op maat voor uw general cargo vervoer. De schuifzeiloplegger

Nadere informatie

schuifzeiltrailers S.CS MEGA Het productprogramma. Trailer Services Technology

schuifzeiltrailers S.CS MEGA Het productprogramma. Trailer Services Technology schuifzeiltrailers S.CS MEGA Het productprogramma. Trailer Services Technology Huifvoertuigen 2 De S.CS MEGA met VARIOS TopTechnology. Voertuigen op maat voor uw general cargo vervoer. De schuifzeiloplegger

Nadere informatie

S.CF STRAIGHT containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie

S.CF STRAIGHT containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.CF STRAIGHT containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie Containerchassis I S.CF STRAIGHT 2 De STRAIGHT containerchassis. Chassis voor speciale transporttaken. Schmitz Cargobull

Nadere informatie

De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology

De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology De gesloten opleggers S.KO CITY, M.KO, A.KO en Z.KO Het productprogramma. Trailer Services Technology Voertuigen met gesloten opbouw S.KO CITY 2 Gesloten opleggers S.KO CITY. Uw voertuigconcept voor het

Nadere informatie

De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology

De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology De Gesloten Opleggers S.KO COOL en S.KO EXPRESS Het productprogramma. Trailer Services Technology Voertuigen met gesloten opbouw S.KO COOL 2 De koelvoertuigen Toptechnologie voor rendabele vers- en koeltransporten.

Nadere informatie

S.CS/S.PR huifvoertuigen. Transportoplossingen voor general cargo vervoer.

S.CS/S.PR huifvoertuigen. Transportoplossingen voor general cargo vervoer. S.CS/S.PR huifvoertuigen Transportoplossingen voor general cargo vervoer. 2 Inhoud. Uw universele talent in de General Cargo. 3 Inleiding 3 De oplegger-curtainsider wordt opnieuw gedefinieerd. 4 De S.CS

Nadere informatie

S.CF TANK containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie

S.CF TANK containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.CF TANK containerchassis Het productprogramma. Trailer Service Technologie Containerchassis I S.CF TANK 2 De tankcontainerchassis S.CF TANK. Actieve en passieve veiligheid voor uw activiteiten in het

Nadere informatie

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P

FLoor F-LINE. V l a k k e O p l e g g e r s SOLID AS A ROCK M E M B E R O F T H E N O O T E B O O M G R O U P FLoor F-LINE V l a k k e O p l e g g e r s FLoor F-LINE FLO-18-27 3-assige vlakke oplegger De Floor F-LINE vlakke oplegger is de ideale transportoplossing voor vervoerders die zowel zware deelbare lading

Nadere informatie

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm

4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V 1-5 4 ASSIGE SEMI TRAILER// MULTI INZETBAAR // 4 ASSEN HYDRAULISCHE GESTUURD // UITSCHUIFBAAR 14,8m // 43 T LAADVERMOGEN//2 koppelhoogtes 1250 & 1150 mm Ref nr: 103247 MCOS-58-04V

Nadere informatie

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW

TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR DE BOSBOUW TIMBERMAX & MORE FAYMONVILLE biedt transportoplossingen aangepast aan de specifieke noden van de houtsector Bij Faymonville kent het domein houttransport

Nadere informatie

Nooteboom BALLASTTRAILER

Nooteboom BALLASTTRAILER Nooteboom Voor het vervoer van kraanballast en zware ladingen T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s Nooteboom De Nooteboom Ballasttrailer is speciaal ontworpen voor het vervoer van kraanballast en

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie

Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Vertrouwde financiering Onze diensten voor flexibele oplossingen. Trailer Service Technologie Finance I Vertrouwd In de afgelopen 10 jaar hebben wij in Europa al méér dan 65.000 trailers op maat gefinancierd.

Nadere informatie

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP

FLoor C-LINE. K r a a n t r a i l e r s SOLID AS A ROCK MEMBER OF THE NOOTEBOOM GROUP FLoor -LINE K r a a n t r a i l e r s FLoor -LINE FLO-18-30S2 3-assige Kraantrailer De Floor -LINE kraantrailer is de ideale transportoplossing voor efficiënt vervoer van bouwmaterialen, zoals stenen,

Nadere informatie

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL

CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL 60 61 CARGO DIGGER PLANT ROBUUST SLIM EN FUNCTIONEEL Het innovatieve ontwerp maakt de CarGO Digger Plant een handzame betrouwbare machinetransporter voor o.a graafmachines. Compact, laag en licht bieden

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70. www.ammann-group.com Machines Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ADS 70 www.ammann-group.com Maximaal vermogen met bedieningscomfort in gedachte Drie machines voor universele inzet Universele machines De stampers uit de

Nadere informatie

Scania / ESTEPE MidLift-as

Scania / ESTEPE MidLift-as De midliftas is compact en licht waardoor hij aan al onze verwachtingen voldoet. - Wim Minnaard, Directeur van Minnaard Krabbendijke NV De nieuwe midliftas of EML-as, voluit ESTEPE MidLift-as, is een 4,5-tons

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem

INFORMATIE CRS. Universeel ladingzekeringsysteem INFORMATIE CRS Universeel ladingzekeringsysteem 2 Zeilenwagen 54 CRS-Systeem Universeel ladingzekeringsysteem 1 Het CRS ladingzekeringsysteem is geschikt voor het vastzetten van verpakkingseenheden in

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht.

Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. Het unieke ergonomische ladderlaadsysteem voor elke opdracht. ErgoRack wordt altijd bediend vanaf de grond. Dat minimaliseert de belasting op uw onderrug en schouders en voorkomt dat u zware lasten boven

Nadere informatie

De unieke bagagedrager voor elke missie.

De unieke bagagedrager voor elke missie. De unieke bagagedrager voor elke missie. AluRack s geanodiseerde afwerking is corrosie bestendig en biedt extreme weersomstandigheden het hoofd. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor verlaagd benzineverbruik

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

Lichter Lager Modulair

Lichter Lager Modulair Hét chassis voor de carrosseriebouwer Lichter Lager Modulair Maatwerk chassis voor diverse doelgroepen Coxx bouwt sinds 1994 het lage vloer chassis. Inspelend op de markt is het chassis continu doorontwikkeld,

Nadere informatie

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm

2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 1-5 2 ASSIGE DIEPLADER //HYDRAULISCHE GESTUURD // 30,6 T LAADVERMOGEN // AFNEEMBARE ZWANENHALS // koppelhoogte 1050 > 1250 mm Ref nr: 108217 EURO-42-02(P) 2-5 Algemene informatie

Nadere informatie

Actuele winterbandenverplichting in Europa

Actuele winterbandenverplichting in Europa Actuele winterbandenverplichting in Europa De regelgeving over de verplichting van winterbanden en sneeuwkettingen in Europa verandert continu. Om uzelf goed voor te bereiden op een veilige reis, vindt

Nadere informatie

PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen

PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen NL PREFAMAX De binnenlader voor het transport van geprefabriceerde betonelementen Version 11.2015 www.faymonville.com 2 BÜLLINGEN (BE) - sinds 1988 28.000 m² Met meer dan 50 jaar ervaring is Faymonville

Nadere informatie

VAKO CONTAINERSYSTEMEN

VAKO CONTAINERSYSTEMEN VAKO CONTAINERSYSTEMEN VAKO BANDLOSSYSTEMEN VAKO AFDEKSYSTEMEN www.vakotransportsystems.nl Hondsdijk 3a - 2396 HG Koudekerk aan den Rijn - Tel.: 0031 (0) 71 341 07 05 Wat kunt u met de VAKO 20 95 steillader?

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen

Shuttle. Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Shuttle Groot volume opraap-silagewagen Shuttle Hoogwaardige veevoeders professioneel op transport Optimale gewasdoorvoer zonder vernauwing in het kanaal vanaf de pick-up met extra kortgewasrol

Nadere informatie

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming

VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming VN/ECE Reglement nr. 73 zijafscherming 2.1 2.2 2.3 2.4 R 2,5 min 25 max 150 max 250 min 30 max Buitenzijde laadeenheid 1.3 1.2 3.1 3.2 5.2 Zijaanzicht 2.1 2.2 2.3

Nadere informatie

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid

multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid multitrailer MCO-PX semi-dieplader Het MCO-PX semi-dieplader programma uitzonderlijk in laadvermogen en manoeuvreerbaarheid T r e n d s e t t e r s i n T r a i l e r s NOOTEBOOM multitrailer de MCO-PX

Nadere informatie

STABIEL EFFICIËNT VEILIG

STABIEL EFFICIËNT VEILIG STABIEL EFFICIËNT VEILIG SINDS 1873 TOEKOMSTGERICHT 0,92 0,92 0,92 catalogus 0,92 0,92 0,92 0,6 10,25 U n i t r a 1 1 0,3 0,7 WIJ MAKEN UW MOBILITEIT WERKEND WIE ZIJN WIJ? 0,92 0,92 0,92 Wij zijn Lansing-Unitra,

Nadere informatie

GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES

GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES De nieuwe lichtgewicht N8090CB-1ML-E is perfect in balans. Het apparaat schiet nagels tot 90 mm er gemakkelijk in. Werk de taak snel en betrouwbaar af, zelfs in de kleinste

Nadere informatie

4 Opbergruimten SCALA

4 Opbergruimten SCALA Ons laboratoriuminrichtingssysteem SCALA biedt u een grote variatie aan opbergmogelijkheden die snel toegankelijk zijn en een veilige bewaring garanderen. Alle opbergruimten zijn variabel indeelbaar en

Nadere informatie

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30", 40" (2x20"), 45", koppelhoogte mm

Containerchassis, 3 assen, 9 ton/as, star, lengte 30, 40 (2x20), 45, koppelhoogte mm Pagina 1 / 5 Assen en Banden: Luchtgeveerde assen met schijfreen. Draagvermogen 9 ton. Met hef- en dalenventiel. Banden enkellucht 385/65R 22,5" op stalen wielen. Merkkeuze van assen en banden door Tracon

Nadere informatie

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER

CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER 36 37 CARGO SHIFTER EEN COMPROMISLOZE STERKE ALLESKUNNER Brian James Trailers heeft naar ieder detail gekeken om een trailer te produceren voor ultieme prestaties en vele operationele voordelen. Sterk

Nadere informatie

Tijd voor de nummer 1 in prijs en prestaties. 12:45u

Tijd voor de nummer 1 in prijs en prestaties. 12:45u paroplus Tijd voor de nummer 1 in prijs en prestaties. 12:45u Doordacht. Superieure kwaliteit en functionaliteit. In hoogte verstelbare rugleuning, ook bij de versie met netbespanning. Gelijk aan het bureaustoelprogramma.

Nadere informatie

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands

Ifor Williams Trailers Benelux. info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net. Q5e road with hinged mesh sides and propstands Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net Productonderwerp, beschrijvingen, kleuren, specificaties, enz zijn juist op het moment van ter perse gaan. We streven er voortdurend

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163]

Nadere informatie

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading.

verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers www.nooteboomtrading. verkoop & verhuur van nieuwe & gebruikte trailers (semi)diepladers - vlakke opleggers - modules - trekkers Over Nooteboom Trading Nooteboom Trading in Zeewolde Nooteboom Trading in Zeewolde importeert

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 112 16 17 18 19 20 21 22 4 5 8 9 23 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 32 34 36 38 39 40 41 42 43 Elektronische stabiliteitscontrole Haal het meeste uit uw Ford De

Nadere informatie

Hiab 130 R Vermogen 13 tm

Hiab 130 R Vermogen 13 tm Hiab 130 R Vermogen 13 tm Productbrochure Capaciteit en flexibiliteit Ontworpen voor maximale prestatie De Hiab 130 Roller kraan heeft een verrassend groot bereik; met behulp van maximaal vier verlengstukken

Nadere informatie

S.KI kipperoplegger volume Het productprogramma. Trailer Service Technologie

S.KI kipperoplegger volume Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.KI kipperoplegger volume Het productprogramma. Trailer Service Technologie S.KI kipperoplegger I Volume 2 De volumekipperoplegger. Hoogvolumelaadbakken voor alles wat veel ruimte nodig heeft. Inhoud

Nadere informatie

2 3 4 6 7 8 10 12 13 112 14 15 16 17 18 19 [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] [Nm] 420 kw [PS] 160 [218] 380 140 [190] 380 140 [190] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120

Nadere informatie

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK

van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK van Volkswagen-bedrijfswagens VW TRANSPORTER AL-KO AMC-CHASSISTECHNIEK AMC-CHASSISTECHNIEK MEER LAADVERMOGEN Het hogere maximaal toelaatbare totaalgewicht van 3500 kg maakt een nuttig laadvermogen tot

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en constructie,

Nadere informatie

In veilige handen. Ifor Williams Trailers

In veilige handen. Ifor Williams Trailers Box Van Ifor Williams Trailers In veilige handen Sedert 1958 stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden. Als specialisten in ontwerp en

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System?

Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? NL Waarom Laat ik mijn bedrijfswagen inrichten door Syncro System? Bespaar 30 min per dag dankzij de rekken, de lades en de koffers van Syncro System De modulaire elementen Syncro System brengen de beste

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Nauwkeurige thermometer

Nauwkeurige thermometer Nauwkeurige thermometer testo 110 Universeel toepasbaar Draadloze meting met draadloze voelers mogelijk C TopSafe, de onverwoestbare beschermkap, beschermt tegen vuil en stoten (met TopSafe en aangesloten

Nadere informatie

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig

LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig LAMBOX? LAMBOX staat voor: Innovatief & Hoogwaardig Innovatief ontwerp Aërodynamisch, dus brandstofbesparend Geavanceerde technologie Prestigieus design Zeer hoogwaardige materialen Onderscheidend Gebruiksvriendelijk

Nadere informatie

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE TRUCKS PARTS FINANCE

DAF SERVICES DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE  TRUCKS PARTS FINANCE DAF LF & CF DISTRIFORCE DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.BE DAF CF 19T / LF 19T DISTRIFORCE AFMETINGEN LENGTE LAADKAST EXTERIEUR L = 7800 MM F Opbouwlengte inw 7720 mm G Opbouwbreedte inw.

Nadere informatie

Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net. www.iforwilliams.net

Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net. www.iforwilliams.net Ifor Williams Trailers Benelux info@iforwilliams.net www.iforwilliams.net Productonderwerp, beschrijvingen, kleuren, specificaties, enz zijn juist op het moment van ter perse gaan. We streven er voortdurend

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 112 15 16 17 18 5 8 19 4 1 3 5 6 7 2 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Elektronische stabiliteitscontrole De nieuwe Ford Transit is standaard uitgerust met Elektronische

Nadere informatie

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid.

Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren. Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Het essentiële dat het verschil maakt! oebehoren Verhoogt de veiligheid. Vereenvoudigt het aandocken. Verbetert de zichtbaarheid en duidelijkheid. Wielblokkering MAX AS Wielblokkeringen MAX. Voor de veiligheid

Nadere informatie

Wij helpen. Waar u ook bent. Volvo Action Service. Volvo Uptime Assurance. Volvo Trucks. Driving Progress

Wij helpen. Waar u ook bent. Volvo Action Service. Volvo Uptime Assurance. Volvo Trucks. Driving Progress Wij helpen Waar u ook bent Volvo Action Service 24 uur per dag reparatieservice Hulp in uw eigen taal Ondersteuning voor de chauffeur bij o.a. financiële problemen Volvo Uptime Assurance Financiële compensatie

Nadere informatie

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet.

* THULE FIETSDRAGERS ZIJN VAN HET NIEUWSTE MODEL VAN 2013-2014. De EasyFold 931 is TUV gekeurd, de Thule 932 met 7-polige stekker niet. VERHEGGEN AUTOMATERIALEN EINDHOVEN BIEDT AAN: 040-2455465 Door onze inkoop volume hebben we altijd zeer scherpe acties -----------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

arry on Draagkracht en daadkracht.

arry on Draagkracht en daadkracht. arry on Draagkracht en daadkracht. vrije tijd....dus de fiets moet ook mee! 3 ezelsbrug voor draagkracht. Uw auto is geen onwillige pakezel. De doordachte Hapro Atlas en Hapro Strada fietsendragers zullen

Nadere informatie

Kögel Schuifzeil Trailers

Kögel Schuifzeil Trailers Kögel Schuifzeil Trailers De Afbeelding afbeeldingen gelijkend kunnen speciale /kan speciale uitrusting tonen uitrusting / de producten bevatten zijn voortdurend onderhevig aan technische wijzigingen Waarom

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN

PK 78002 SH. Lifetime excellence OOK HEAVY DUTY AAN PK 78002 SH Lifetime excellence HET DUAL POWER SYSTEM MAAKT HOGE REIKWIJDTEN MOGELIJK, MAAR KAN OOK HEAVY DUTY AAN 1 lifetime excellence Palfinger laadkranen overtuigen door hun superieure prestatie. Rendabiliteit

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Compact. Comfortabel. Portilo.

Compact. Comfortabel. Portilo. Westfalia Portilo Compact. Comfortabel. Portilo. NIEUW PortiloBox: De demontabele Kofferruimte Kompakte Abmessungen und gute Bedienbarkeit zeichnen den Portilo aus. CCC-Wertung: Westfalia Portilo Westfalia

Nadere informatie

KRAANOPLEGGER KRAANOPLEGGERS PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS

KRAANOPLEGGER KRAANOPLEGGERS PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS KRAANOPLEGGER Elk model in vier lengtes beschikbaar PACTON TRAILERS BV THE TRAILER ENGINEERS KRAANOPLEGGERS Onder de merknamen Kennis en Floor produceert Pacton kraanopleggers. Deze opleggers vertegenwoordigen

Nadere informatie

TA-SERIE BUSINESS. NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE

TA-SERIE BUSINESS. NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE TA-SERIE BUSINESS NIEUWE DIMENSIE IN DE 3,5 t KLASSE FOCUS OP DESIGN EN FUNCTIE De nieuwe TA-serie van BISON bestaat uit 4 modulair opgebouwde basismodellen die in een volledig uitgeruste Business -versie

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER COMFORT OP ALLE TERREINEN Nieuwe comfortabele stoelen, een nieuw stuurwiel en een dashboard met alle schakelaars overzichtelijk per

Nadere informatie

Cargo floor Product information

Cargo floor Product information Cargo floor Product information Subject : Cargo Bulkmover aluminium Type : HD, HD SEALLESS, XHDI 8-20/156,8 mm. HD (Heavy Duty) 11-33/156,8 mm. HD SEALLESS 10-22/156,8 mm. XHDI (X-treme Heavy Duty Impact)

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Europese feestdagen 2017

Europese feestdagen 2017 Januari - Februari - Maart Bestemming Januari Februari Maart Nederland (NL) 01-01 Bestemming Januari Februari Maart België (BE) 01-01 Bosnie en Herzegovina (BA) 01-03 Bulgarije (BG) 01-01 03-03 Denemarken

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

VEILIGER WERKEN SLIMMER WERKEN BUITEN WERKEN GEZONDHEID EN VEILIGHEID... 24 OPBERGRUIMTE... 6 MOBIEL KANTOOR...13 VERLICHTING...

VEILIGER WERKEN SLIMMER WERKEN BUITEN WERKEN GEZONDHEID EN VEILIGHEID... 24 OPBERGRUIMTE... 6 MOBIEL KANTOOR...13 VERLICHTING... AccessoIres 1 SLIMMER WERKEN OPBERGRUIMTE... 6 MOBIEL KANTOOR...13 LADING VASTZETTEN...14 GEREEDSCHAP EN GEREEDSCHAPHOUDERS... 16 BANKSCHROEVEN EN BANKSCHROEFHOUDERS...22 UITSCHUIFBARE LAADVLOER... 23

Nadere informatie

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys

Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Hefkolommen Óók voor: Werktafels OP MAAT Hoogte verstelbare werktafels Schuifladekasten en indelingen Stoelen Trolleys Werkbanken Er is altijd een oplossing! Wij doen nog aan ouderwetse service! 2 Hefkolommen

Nadere informatie

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst

Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Buiten IVECO Binnen Sortimo Globelyst Uw Sortimo verkooppunt:... IDEEËN VOOR PROFESSIONALS Sortimo Nederland B.V. Nijverheidstraat 11 2861 GX Bergambacht Tel: 0182-35 60 60 Fax: 0182-35 60 90 E-mail: info@sortimo.nl

Nadere informatie

Intramat Handtransport

Intramat Handtransport Bel voor advies: tel 085-040 98 00 Of bezoek: handtransport.nl Intramat Handtransport De specialist in heftafels Intern transport & opslag Groot assortiment in: pompwagens, tafelwagens, afvaltransport,

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt

Oplossingen waarmee u écht verder komt Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations tot uitgebreide

Nadere informatie

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 112 13 [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] [Nm] kw [PS] 420 160 [218] 380 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 16

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Ford Personenwagen Transit Connect Transit bott vario Thuis in uw Ford 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Ford. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer

bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario De bedrijfswageninrichting voor uw Peugeot Bipper Partner Expert Boxer bott vario Thuis in uw Peugeot 2 www.bottvario.nl U heeft gekozen voor een Peugeot. Met deze keuze heeft u een goede basis

Nadere informatie

VMBO-BB. * PvB 4 is methodeonafhankelijk, maar kan worden gebruikt als afronding van Projectboek 9 van Signaal!

VMBO-BB. * PvB 4 is methodeonafhankelijk, maar kan worden gebruikt als afronding van Projectboek 9 van Signaal! VMBO-BB PvB 4 * 240 minuten * PvB 4 is methodeonafhankelijk, maar kan worden gebruikt als afronding van Projectboek 9 van Signaal! Pagina 1/24 PvB 4: TOELICHTING In deze proeve van bekwaamheid is samenwerking

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

www.datex.com DATEX - Universeel toepasbaar beschermmateriaal veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen

www.datex.com DATEX - Universeel toepasbaar beschermmateriaal veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen www.datex.com DATEX - Universeel toepasbaar beschermmateriaal veilig beschermen kosten besparen imago bevorderen Universele spatbordbeschermer art.-nr. D-U 12 De spatbordbeschermer beschermt de voorste

Nadere informatie

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ACR 70 D. www.ammann-group.com

Machines. Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ACR 70 D. www.ammann-group.com Machines Stampers 62 82 kilos ACR 60 / ACR 68 / ACR 70 D www.ammann-group.com Maximaal vermogen met bedieningscomfort in gedachte Drie machines voor universele inzet Universele machines De stampers uit

Nadere informatie

walraven.com BIS Spectrum PV Montagesysteem Solide constructie Snelle en eenvoudige installatie Minimale ballast Verankering aan het dak niet nodig

walraven.com BIS Spectrum PV Montagesysteem Solide constructie Snelle en eenvoudige installatie Minimale ballast Verankering aan het dak niet nodig walraven.com BIS Spectrum PV Montagesysteem Solide constructie Snelle en eenvoudige installatie Minimale ballast Verankering aan het dak niet nodig BIS Spectrum PV Montagesysteem voor platte en lichthellende

Nadere informatie

S.KO gesloten trailers. Temperatuurgeleide lading en extra beveiligde transporten.

S.KO gesloten trailers. Temperatuurgeleide lading en extra beveiligde transporten. Temperatuurgeleide lading en extra beveiligde transporten. 2 Inhoud. Overtuigend veilig gesloten trailers voor de lange afstand. 3 Inleiding 3 De S.KO COOL van de 6e generatie. 4 Gegarandeerde performance

Nadere informatie

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES

LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE LAAG IN GEWICHT HOOG IN PRESTATIES N2-SERIE De N2-Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2-Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

Alcoa gesmede aluminium wielen. Feiten en cijfers

Alcoa gesmede aluminium wielen. Feiten en cijfers Alcoa gesmede aluminium wielen Feiten en cijfers WIST U DAT? Alcoa wielen zijn de sterkste Elk wiel wordt gemaakt van een blok hoogwaardig en corrosieresistent aluminium. Met een 8000 ton pers wordt dit

Nadere informatie

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA Geavanceerde chassistechniek, uitgebreid voertuigprogramma, de hoogste wettelijke laadvermogens in elke klasse, ruime technische reserve HPVS, EVS en TRIDEM : Toppers

Nadere informatie

DV2000 EEN SLIMME, ONVERMOEIBARE WERKER! De McAlu

DV2000 EEN SLIMME, ONVERMOEIBARE WERKER! De McAlu DV000 N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! De McAlu DV5 Inhoud De McAlu van Saris is een opvallende aanhangwagen. Opvallend qua verschijning, maar vooral ook qua Door de robuuste en sterke rongen is deze krachtpatser

Nadere informatie

High Performance deur Albany RR3000 ISO

High Performance deur Albany RR3000 ISO High Performance deur Albany RR3000 ISO ASSA ABLOY Entrance Systems The global leader in door opening solutions Hoge snelheden en uitstekende thermische eigenschappen Thermische isolatie 50 mm dik geïsoleerd

Nadere informatie