DuPont. Tyvek. Voor duurzaam drukwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DuPont. Tyvek. Voor duurzaam drukwerk"

Transcriptie

1 Voor duurzaam drukwerk

2 TM Graphics TM Graphics-producten maken al uw drukwerk licht, sterk, duurzaam en mooi. Dankzij zijn etiketten en labels beter leesbaar, comfortabeler om te dragen en beter bestand tegen vocht en andere moeilijke omstandigheden. Het maakt van banners en displays aantrekkelijke, weerbestendige reclame voor uw producten en diensten. Gebruik voor de vervaardiging van duurzame kaarten en gidsen waarmee u overal en altijd de weg vindt. Tassen, boeken, folders en andere grafische toepassingen zien er fraaier uit en gaan langer mee dan ooit tevoren. Rugnummers blijven goed, zelfs na een marathon of triatlon te hebben gelopen. Bovendien worden verpakkingen sterker en krijgen een unieke uitstraling. : een reeks toepassingen die net zo groot is als uw behoeften.

3 Wat is? is een zeer sterke drager voor drukwerk die is gemaakt van zuivere, willekeurig gerangschikte polyethyleenvezels die zodanig met elkaar zijn verbonden dat deze een ideaal product vormen voor alle toepassingen waarbij duurzaamheid een essentieel criterium is. combineert de eigenschappen van papier, film en weefsel. En vanwege zijn unieke fysische eigenschappen is veelzijdig, recyclebaar en bedrukbaar, zodat het ideaal is voor een grote verscheidenheid aan grafische toepassingen, zoals posters en banners, etiketten en labels, kaarten, vlaggen en nog veel meer.

4 Waarom? Lichtgewicht Sterk en scheurbestendig Ondervindt geen invloed van de meeste chemische stoffen Zeer weerbestendig; bestand tegen water en extreme temperaturen (-70 tot +110 C) Uitstekend bedrukbaar zowel barcodes als variabele data kunnen erop worden gedrukt Kan worden gerild, gevouwen en genaaid Kenmerkend uiterlijk en voelt zijdezacht aan 100% recyclebaar Vervaardigd onder ISO 9001/2000 gecertificeerd systeem voor kwaliteitsbeheer EMAS-certificering RECYCLEBAAR LICHT EXTRA SCHEURBESTENDIGt GROOT FORMAAT WATERBESTENDIG DUURZAAM BEDRUKBAAR BESTAND TEGEN ULTRAVIOLETTE STRALING CHEMISCHE WEERSTAND -70/+100 C

5 Toepassingen van Etiketten en labels Kijk eens om u heen: op vrijwel alles wat u aanraakt, zitten etiketten of labels en de meeste daarvan moeten bestand zijn tegen zwaar gebruik, moeilijke weersomstandigheden en constant gebruik. is een lichte en duurzame oplossing voor etiketten en labels. En voor toepassingen met complexe barcodes en variabele data biedt Brillion een gladder en egaler oppervlak. Hieronder staan enkele van de belangrijkste toepassingen: Labels voor planten Duurzaam en weerbestendig. Ze blijven op de planten zitten vanaf de kweek tot de verwerking, verpakking en verkoop. Etiketten en labels voor kleding en matrassen Zacht en sterk. Ze kunnen worden genaaid of gelijmd zonder verlies van sterkte en ze gaan net zo lang mee als de artikelen waar ze aan bevestigd zijn. Golflabels Vochtbestendig. Er kan met potlood of pen op worden geschreven, ook bij nat weer. Skilabels Sterk en duurzaam. Ze zijn bestand tegen wind, weer, water en andere moeilijke omstandigheden op de piste.

6 Bagagelabels Sterk en perforatiebestendig. Ze zijn bestand tegen de ruwe behandeling van bagageverwerkingssystemen. Polsbandjes (deelnemers aan evenementen, ziekenhuispatiënten, fitnesscentra enz.) Veilig, zacht en zeker. Ze kunnen niet aan een andere persoon worden doorgegeven zonder te worden beschadigd. Waarschuwingslabels Scheurbestendig en slijtvast. Ze beschermen belangrijke informatie en specificaties. Vleeslabels Geschikt voor direct contact met levensmiddelen. Ze blijven ph-neutraal en bevatten geen hulpstoffen. kan ook worden gebruikt voor zelfklevende etiketten voor: - voedselverpakkingen - farmaceutische producten - elektronische apparatuur RFID-labels Waterbestendig en bestand tegen chemische stoffen. Beschermen chip en antenne.

7 Banners en displays Kijk om u heen: reclame is overal. Daarom moeten uw banners en displays opvallen met levendige kleuren om zich te onderscheiden van de rest en met een grote weersbestendigheid om zo lang mogelijk mee te kunnen gaan. Breedformaatborden en banners van zijn toepassingen die ervoor zorgen dat uw reclame opvalt en bijblijft. is licht en sterk en is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen waarvoor vinyl te zwaar is. Gecoat kan worden bedrukt met inkjetprinters en vlamvertragend is M1- en B1-gecertificeerd. Omdat voor 100% kan worden gerecycled, is het een uitstekend alternatief voor PVC-banners. Espace des Inventions, Lausanne Foto: Alain Herzog Banners, posters en displays voor binnen Lichtgewicht en goed leesbaar. Ze zijn kleurrijk en gemakkelijk te gebruiken en hebben een glad, mat oppervlak. Banners en displays voor buiten Duurzaam en bestand tegen vervaging. Ze zijn bestand tegen de moeilijkste weersomstandigheden en blijven er fantastisch uitzien.¹ Roldisplays Dun, licht en flexibel. Ze bieden extra reclameruimte en slijten niet bij herhaaldelijk oprollen en uitrollen. ¹ Bij gebruik van lichtechte inkt.

8 3,8sportkult_services Rugnummers Bij nat weer, bij kou, bij hitte en in barre omstandigheden hebben rugnummers van bewezen dat ze er goed uit blijven zien en leesbaar blijven. - rugnummers zijn scheurbestendig en slijtvast en blijven heel flexibel. Bovendien zijn ze comfortabel te dragen tijdens een wedstrijd dankzij het lichte gewicht, de grote scheurbestendigheid en het ademend vermogen! Extra voordelen zijn onder meer: - Een drukwerkdrager van hoge kwaliteit. biedt de sponsor een perfecte bescherming en vermelding van zijn merk. - Te bevestigen met riemen en/of spelden zonder te scheuren of kracht te verliezen.

9 Kaarten en gidsen Een vastberaden kampeerder, zeeman, soldaat of visser kan zonder problemen de elementen trotseren, maar dat geldt niet voor kaarten, wegwijzers en andere buitenaanduidingen. Daarom moet u die van u altijd laten drukken op. is ideaal bij de volgende toepassingen: Vaarkaarten Vochtbestendig. Ze ondervinden geen invloed van water en blijven goed, zelfs als ze drie maanden in zout water liggen. Militaire kaarten Duurzaam en slijtvast. Ze blijven goed en leesbaar, zelfs in barre omstandigheden. Wegenkaarten Flexibel en goed leesbaar. Ze kunnen maal worden opgevouwen en uitgevouwen zonder eronder te lijden. Wandel- en fietskaarten Bestand tegen vuil en vlekken. Ze kunnen gemakkelijk worden schoongeveegd als er vlekken op zitten.

10 Handleidingen, boeken en kalenders Vrijwel al uw drukwerk kan sterker, lichter, bestand tegen alle weersomstandigheden en slijtvast zijn. Daarom is de favoriete drager geworden voor veel drukwerktoepassingen. En is zelfs bestand tegen kinderen! Handleidingen en documenten Sterk en duurzaam. Ze zijn bestand tegen ruwe behandeling en blijven goed onder de meest barre omstandigheden. Kinderboeken Bestand tegen vuil en vocht. Ze kunnen in het bad vallen of er kan jam op komen, geen probleem! U kunt ze gewoon afnemen en laten drogen. Kalenders Sterk en mooi. Blijven ten minste een jaar lang goed!

11 Algemene toepassingen Decoratieve verpakking Ziet er kenmerkend uit en voelt zijdezacht aan. Ze zijn verkrijgbaar in wit, oranje en zilver. Voor grote projecten kunnen er aangepaste kleuren worden ontwikkeld. Verpakkingen voor musea en archivering van kunstwerken Geheel glad, niet-pluizend oppervlak. Unieke kenmerken zijn onder meer ademend vermogen en waterbestendigheid. Tassen Sterk en duurzaam. Er kunnen zware voorwerpen in worden vervoerd. Uitnodigingen Een manier om op te vallen. Promotionele artikelen Alles is mogelijk.

12 Druktechnieken Traditionele technieken kan worden bedrukt met alle traditionele technieken: offsetdruk, flexodruk en zeefdruk. Digitale technieken kan worden gebruikt voor de meeste digitale druktechnieken: inkjet, thermodruk, UV-drogende inkt en HP Indigo. Zie voor meer informatie het technische handboek. Verwerking Alle soorten verwerking zijn mogelijk met TM. Zie voor meer informatie het technische handboek. Verkrijgbaarheid is verkrijgbaar in een groot aantal formaten, kwaliteiten en gewichten. Recyclebaar of producten van zijn gemaakt van polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE) en kunnen mechanisch worden gerecycled. Producten van die zijn bedrukt, gelijmd, gelast of genaaid, kunnen zonder problemen worden gerecycled. bevat geen extra vulstoffen of bindmiddelen. Neem voor meer informatie, technische bijstand of monsters contact op met of uw lokale distributeur. / de Nemours (Luxembourg) S. à r. l. rue General Patton, L-2984 Luxemburg Tel.: L binsfeld 05/2009 Het -ovaal,, The miracles of science, en Tyvek Brillion zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van E.I. du Pont de Nemours and Company of haar dochterondernemingen. Copyright Alle rechten voorbehouden.

J A A R DUPONT TYVEK OPLOSSINGEN VOOR HOUTSKELETBOUW VERRASSENDE FLEXIBILITEIT, GESCHIKT VOOR ELK TYPE HOUTSKELETBOUW

J A A R DUPONT TYVEK OPLOSSINGEN VOOR HOUTSKELETBOUW VERRASSENDE FLEXIBILITEIT, GESCHIKT VOOR ELK TYPE HOUTSKELETBOUW PRODUCTGARANTIE1 15 J A A R DUPONT TYVEK OPLOSSINGEN VOOR HOUTSKELETBOUW VERRASSENDE FLEXIBILITEIT, GESCHIKT VOOR ELK TYPE HOUTSKELETBOUW DUPONT TYVEK BIEDT DE MEEST UITGEBREIDE EN BESTE REEKS OPLOSSINGEN

Nadere informatie

Duurzaam waterafstotende behandeling van de buitenstof om water eenvoudig te laten weglopen.

Duurzaam waterafstotende behandeling van de buitenstof om water eenvoudig te laten weglopen. Elke steek en vezel is uitgevoerd met de nieuwste technologie om u de beste prestaties en het beste comfort te geven: waterdicht, ademend, vochtopnemend en beschermend tegen de zon. Hieronder de technische

Nadere informatie

Tuinborden. Tuinborden, rechtstreeks van de drukker. Optimaal beschermd tegen zon, regen en wind. Snel op elke gewenste maat en vorm geleverd

Tuinborden. Tuinborden, rechtstreeks van de drukker. Optimaal beschermd tegen zon, regen en wind. Snel op elke gewenste maat en vorm geleverd Tuinborden Tuinborden, rechtstreeks van de drukker Optimaal beschermd tegen zon, regen en wind Snel op elke gewenste maat en vorm geleverd Hoge kwaliteit frames; degelijk verzinkt en gepoedercoat in kleur

Nadere informatie

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant.

Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Assortiment Uw mailing. Vandaag gedrukt en gevouwen. Morgen bij uw klant. Alle pre-converted DigiGold Convertible producten vouwen dicht in volledig zelfsluitende mailings. Geen lijm die vuil aantrekt.

Nadere informatie

solutions in plastics Rocklight Hard as a Rock, Light as a Feather

solutions in plastics Rocklight Hard as a Rock, Light as a Feather solutions in plastics Rocklight Hard as a Rock, Light as a Feather Rocklight Rocklight-technologie Doorlopend luchtkanaal Glad buitenoppervlak Symmetrische profielstructuur Uniforme wanddikte Rocklight-platen

Nadere informatie

Cijfers & letters in B-500: binnengebruik

Cijfers & letters in B-500: binnengebruik Cijfers & letters in B-500: binnengebruik Identieke cijfer- of letterkaarten Bestellen: Verpakt per: Materiaal: Vervang de asterisk naast het bestelnummer door de gewenste letter (A-Z), cijfer (0-9), koppelteken

Nadere informatie

Ook verkrijgbaar met rechte hoeken. Doos van 100 blad

Ook verkrijgbaar met rechte hoeken. Doos van 100 blad referentie formaat etiket (in mm) verp. 23821 38,1 x 21,2 7,47 1 24816 48,3 x 16,9 7,47 1 24825 48,3 x 25,4 7,47 1 26633 66 x 33,9 7,47 1 26638 66 x 38,1 7,47 1 26646 66 x 46,6 7,47 1 met rechte hoeken

Nadere informatie

Domino printvoorbeelden

Domino printvoorbeelden Domino printvoorbeelden Codeeroplossingen voor producten en verpakkingen Coderingen zijn overal nodig. Of het nu is om aan wettelijke voorschriften te voldoen, om uw processen te verbeteren, of om gewoon

Nadere informatie

MICROVEZEL SPORTHANDDOEKEN

MICROVEZEL SPORTHANDDOEKEN EIGENSCHAPPEN Gemaakt van zachte microvezel stof (80% Polyester/ 20% Polyamide). Hygiënischer dan de traditionele katoenen doek. De microvezel eigenschappen voorkomen het ontstaan van schimmels en bacteriën.

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING?

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? Geblazen (Blown) rekfolie Deze folie is zeer sterk. Dezelfde als handmatige folie, standaardfolie

Nadere informatie

U heeft een idee en wij maken het tastbaar!

U heeft een idee en wij maken het tastbaar! Dunia Coatings ontwikkelt en produceert high performance industriële coatings, markeerinkten en hoogwaardige gebruiksklare verf. Door onze jarenlange laboratorium ervaring staat innovatie en flexibiliteit

Nadere informatie

Pennen. omschrijving kleur verpakking prijs. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks 6,35. prijs per verpakking.

Pennen. omschrijving kleur verpakking prijs. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks 6,35. prijs per verpakking. kantoorartikelen Pennen Deze voordelige pen is in diverse kleuren verkrijgbaar. De stevige dop met clip beschermt de punt waardoor de pen altijd veilig is mee te nemen. pen tops zwart, rood of blauw koker

Nadere informatie

Flex badges PRINT. Saaie badges zijn verleden tijd met de Flex badge. Van elk logo een full colour Flex badge

Flex badges PRINT. Saaie badges zijn verleden tijd met de Flex badge. Van elk logo een full colour Flex badge PRINT Flex badges Saaie badges zijn verleden tijd met de Flex badge Tot nu toe was het niet mogelijk om echt op te vallen met een badge, button of speld. De vorm is altijd hetzelfde en alleen de print

Nadere informatie

Pennen. omschrijving kleur verpakking. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks. omschrijving kleur verpakking

Pennen. omschrijving kleur verpakking. pen tops zwart, rood of blauw koker à 50 stuks. omschrijving kleur verpakking kantoorartikelen Pennen Deze voordelige pen is in diverse kleuren verkrijgbaar. De stevige dop met clip beschermt de punt waardoor de pen altijd veilig is mee te nemen. pen tops zwart, rood of blauw koker

Nadere informatie

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te

Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te Writing collectie Woorden in beweging. Een tijdloze set instrumenten om grip te krijgen op de nooit stilstaande werkelijkheid, om indrukken te noteren en op papier vast te leggen. Producttabel Writing

Nadere informatie

Entertainment & Standbouw KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT!

Entertainment & Standbouw KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT! Entertainment & Standbouw KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT! KWALITEIT IN DE SPOTLIGHT! Het Koninklijk Theater Carré Amsterdam vertrouwt op Deltec Tape! Vast en zeker in entertainment en standbouw! Deltec Tape

Nadere informatie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie

Poetsdoekenassortiment voor de industrie Poetsdoekenassortiment voor de industrie Duidelijk beter Poetsdoeken voor het zwaardere werk WYPALL assortiment Altijd beter In tegenstelling tot de conventionele textielen doeken levert iedere poetsdoek

Nadere informatie

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij businesslabels zullen de prijzen dus nog minder zijn. En in combinatie

Nadere informatie

3M Veiligheidsproducten. Beschermende Overalls. Gemaakt voor bescherming. Ontworpen voor. comfort. Uw Veiligheid Onze Kracht

3M Veiligheidsproducten. Beschermende Overalls. Gemaakt voor bescherming. Ontworpen voor. comfort. Uw Veiligheid Onze Kracht 3M Veiligheidsproducten Beschermende Overalls Gemaakt voor bescherming Ontworpen voor comfort Uw Veiligheid Onze Kracht Ademend comfort Overalls CE-categorie III Beschermende Overall 4515 Kostenbesparende

Nadere informatie

Flexibel loungemeubilair

Flexibel loungemeubilair TRAS Flexibel loungemeubilair o p t i m a a l v o o r h o r e c a e v e n e m e n t e n by TRAS loungeterras Comfortabel loungemeubilair en een flexibele inrichting van het terras gaan prima samen. TRAS

Nadere informatie

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten!

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Brochure Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Inhoudsopgave Inhoudsopgave 02 Introductie 03 Onze producten 04 Beachflags 06 Beachflagvoeten 08 Overige producten 11 12 Aanlever

Nadere informatie

BEDRUKKINGEN SPECIAL GEPERSONALISEERDE. 012.250.250 012.260.270 www.rajapack.be UW MERK IN DE KIJKER! BINNEN 24 U!

BEDRUKKINGEN SPECIAL GEPERSONALISEERDE. 012.250.250 012.260.270 www.rajapack.be UW MERK IN DE KIJKER! BINNEN 24 U! SPECIAL GEPERSONALISEERDE BEDRUKKINGEN UW MERK IN DE KIJKER! KLEINE OF GROTE HOEVEELHEDEN OFFERTE BINNEN 24 U! 012.250.250 012.260.270 www.rajapack.be BEDRUKT OP MAAT! Wij bieden u een 100% pasklare oplossing

Nadere informatie

Een frisse wind door uw dromen

Een frisse wind door uw dromen Een frisse wind door uw dromen Verse lucht voor een betere nachtrust Lucht is een van de basiselementen op aarde en essentieel voor de mens. We vullen onze longen dan ook meer dan 25.000 keer per dag.

Nadere informatie

HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal

HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal HP Color LaserJet CP2020-serie Handleiding voor papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder

Nadere informatie

TENCATE TENTDOEK. Tips & Informatie. www.tencateoutdoorfabrics.com

TENCATE TENTDOEK. Tips & Informatie. www.tencateoutdoorfabrics.com TENCATE TENTDOEK Tips & Informatie www.tencateoutdoorfabrics.com Onbezorgd kamperen Jaar in, jaar uit Eindelijk weer naar buiten. De geur van het groen snuiven, de grassprieten tussen onze tenen voelen

Nadere informatie

Uitleg Handschoenen. Copyright 2007 Carel Lurvink B.V.

Uitleg Handschoenen. Copyright 2007 Carel Lurvink B.V. Uitleg Handschoenen Handschoenen voor mechanische risico's...2 Leder...2 Synthetisch...2 Kevlar...2 Twaron...2 Handschoenen voor chemische risico's...3 Nitrilrubber (NBR)...3 Polyvinylchloride (PVC)...3

Nadere informatie

Polyetheenfolie Polypropyleenfolie

Polyetheenfolie Polypropyleenfolie FOLIE Verpakkings is de verzamelnaam voor kunststofproducten (veelal polyethyleen en polypropyleen) met als functionaliteit het verpakken van producten voor bescherming, verpakking of presentatie. Folie

Nadere informatie

WR4F (voorheen SG3) Veegvast wax resin (hars) printlint voor algemeen gebruik. Geschikt voor de meeste papieren en synthetische materialen.

WR4F (voorheen SG3) Veegvast wax resin (hars) printlint voor algemeen gebruik. Geschikt voor de meeste papieren en synthetische materialen. WR4F (voorheen SG3) Veegvast wax resin (hars) printlint voor algemeen gebruik. Voor flat-head printers is WR4F de nieuwe naam voor de SG3F-klasse. De WR4F is een wax-harslint met een speciale inktformule

Nadere informatie

Technische gegevens voor CZ kleurenlabels.

Technische gegevens voor CZ kleurenlabels. Technische gegevens voor CZ kleurenlabels www.brother.nl Print kleuren labels zonder inkt Print labels op de gewenste lengte Dankzij ZINK Paper kunt u kleurenlabels printen voor een groot aantal toepassingen.

Nadere informatie

Etiketten. Multifunctionele etiketten. Witte etiketten. Witte etiketten. Witte etiketten Print & Write. Witte etiketten

Etiketten. Multifunctionele etiketten. Witte etiketten. Witte etiketten. Witte etiketten Print & Write. Witte etiketten Etiketten Multifunctionele etiketten Witte etiketten Doos van 100 blad. Ft A4. Geschikt voor kopieermachines, laser- en inkjetprinters. Witte etiketten Doos van 100 blad. Ft A4. Geschikt voor kopieermachines,

Nadere informatie

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR

DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR SILESTONE DE KRACHT VAN KWARTS VOOR UW INTERIEUR THE ORIGINAL DE BESTE KWARTSWERKBLADEN VOOR KEUKENS, BADKAMERS EN VLOEREN. HYGIËNISCHE BESCHERMING Met zilver technologie ZUURBESTENDIG SCHOKBESTENDIG VLEKBESTENDIG

Nadere informatie

HP Color LaserJet CP1210-serie-printer

HP Color LaserJet CP1210-serie-printer HP Color LaserJet CP1210-serie-printer Handleiding voor papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling

Nadere informatie

Beschermende enveloppen. Verzendkokers. verzenden. Kartonnen enveloppen. Verzendkokers

Beschermende enveloppen. Verzendkokers. verzenden. Kartonnen enveloppen. Verzendkokers VERZENDEN In ons assortiment vindt u beschermende enveloppen en postale verpakkingen voor ieder denkbaar doel. Voor het van onderdelen, monsters, litho s, films, foto s en vertrouwelijke documenten, en

Nadere informatie

Industriële front- en typeplaten

Industriële front- en typeplaten Industriële front- en typeplaten Industriële front- en typeplaten ROBUUSTE FRONT- EN TYPEPLATEN VOOR UW PRODUCT Ongeacht of u met een typeplaat uw aggregaten of machines wilt identificeren, het gezicht

Nadere informatie

Large Format Printing brochure

Large Format Printing brochure Large Format Printing brochure Papyrus Groep Nederland bv 2011 supporting you Papyrus Groep Nederland bv Bijsterhuizen Noord 22-02 6604 LD Wijchen P.O. Box 62 6500 AB Nijmegen The Netherlands Key Accounts

Nadere informatie

3.1 3M Scotchcast nr. 40

3.1 3M Scotchcast nr. 40 Harsen 3 Er is een grote verscheidenheid van harsen leverbaar voor het isoleren en mechanisch beschermen van kabelverbindingen in laagspanningsnetten. De harsen van 3M hebben hun doeltreffendheid al sinds

Nadere informatie

Foamlite Het lichte voordeel

Foamlite Het lichte voordeel Foamlite Het lichte voordeel Röchling Industrial Foamlite Het lichte voordeel Het lichte voordeel Specifi ek voor toepassingen waarbij constructiematerialen een zeer laag gewicht en tegelijkertijd een

Nadere informatie

Overzicht codeeroplossingen

Overzicht codeeroplossingen Overzicht codeeroplossingen Codeeroplossingen van product tot pallet Over de hele wereld spelen de Domino producten en technologieën een cruciale rol in het productieproces. We werken met klanten in de

Nadere informatie

Cembrit Patina. Gevelplaten

Cembrit Patina. Gevelplaten Cembrit Patina Gevelplaten 1 CEMBRIT PATINA Klassieker met verrassende effecten De door-en-door gekleurde en geschuurde Cembrit Patina gevelplaat is gekruid met de kracht van de natuur. De panelen hebben

Nadere informatie

Ondersteund papier. Richtlijnen voor het gebruik van papier. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Ondersteund papier. Richtlijnen voor het gebruik van papier. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Ondersteund papier In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Richtlijnen voor het gebruik van papier' op pagina 2-5 'Richtlijnen voor papieropslag' op pagina 2-10 'Papier dat de printer kan beschadigen'

Nadere informatie

STANDAARD BLANCO ETIKETTEN Uit voorraad leverbaar

STANDAARD BLANCO ETIKETTEN Uit voorraad leverbaar ETIKETTEN VOOR CHECKPOINT ETIKETTEERTANGEN Blanco uit voorraad of geïndividualiseerd 1- STANDAARD BLANCO ETIKETTEN Uit voorraad leverbaar 1 Bepaal het formaat van uw etiketten : a) b) Vergewis u dat het

Nadere informatie

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1

Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1 Werkbladen Grafische Techniek Grafische theorie: Project 1 Beste GV2R-studenten Voor je ligt het eerste deel van het werkboek grafische theorie. Totaal krijg je 2 van deze werkboekjes, namelijk bij project

Nadere informatie

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom.

Verwijder de beschermfolie net voor de oplevering en u biedt uw eindklant steeds opnieuw vloeren met dezelfde glans en kwaliteit als in uw showroom. HS PROTECT FLOOR is een luchtdrogende coating ter bescherming van vloeren tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

Nadere informatie

Thema: Algemene kennis grafimedia. Producten

Thema: Algemene kennis grafimedia. Producten grafimedia Producten OPDRACHTKAART AK-01-01-01 Bedrijven en producten Voorkennis: geen Intro: Printmediabedrijven zijn gespecialiseerd in bepaalde producten. Een krantendrukkerij drukt geen boeken. Een

Nadere informatie

Plaat Materialen Laatste update : 16/03/2017

Plaat Materialen Laatste update : 16/03/2017 Plaat Materialen Laatste update : 16/03/2017 KARTONBOARD Kartonboard is een karton sandwichplaat met honingraatstructuur, die uitstekende stabiliteit en scheurbestendigheid biedt. -Beursstanden -Winkel-

Nadere informatie

Ondersteund papier. Phaser 4500-laserprinter

Ondersteund papier. Phaser 4500-laserprinter Ondersteund papier In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Papiergewichten op pagina 2-7 Richtlijnen voor het gebruik van papier op pagina 2-9 Richtlijnen voor papieropslag op pagina 2-9 Papier

Nadere informatie

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625

G&G Trading B.V. Industrieweg 18-1 3846 BD Harderwijk Tel.+31(0)341-414993 Fax+31(0)341-419625 RESQ-TAPE is een zelfhechtende siliconen afdichtings- en isolatietape met veel verschillende toepassingen. Deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke tape is uw eerste hulp bij allerlei reparaties. U brengt

Nadere informatie

Vlieger Special Packaging

Vlieger Special Packaging Vlieger Special Packaging Vakmanschap en ervaring Gedreven, ambitieus, innovatief maar vooral ook de intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen ervoor dat Vlieger Special Packaging al decennia

Nadere informatie

Graag vertellen we u meer over onze. hardcover boeken. en over het aanleveren van de bestanden. Gelijmd of genaaid gebonden

Graag vertellen we u meer over onze. hardcover boeken. en over het aanleveren van de bestanden. Gelijmd of genaaid gebonden Graag vertellen we u meer over onze hardcover boeken en over het aanleveren van de bestanden Pagina 1 De omslag Pagina 2 De rugdikte en de kneep Pagina 3 De omplakking Pagina 4 De schutbladen Pagina 5

Nadere informatie

Productbladen 16 June 2016

Productbladen 16 June 2016 Productbladen 16 June 2016 Inhoudsopgave SLEUTELHANGERS Sleutelhanger Curvo Sleutelhanger Flex Sleutelhanger Hard Sleutelhanger Helsinki Sleutelhanger Luna Sleutelhanger Open-It Sleutelhanger Quadro Sleutelhanger

Nadere informatie

Buitengewoon beter dan hout

Buitengewoon beter dan hout Buitengewoon beter dan hout Een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout... Neodeck wordt vervaardigd uit een gelijkvormig mengsel van hout en kunststof en heeft hierdoor unieke eigenschappen. De unieke

Nadere informatie

Product Info. Mei 2018 MARKEREN RECA CONNECTS. PERFORMS. INSPIRES.

Product Info. Mei 2018 MARKEREN RECA CONNECTS. PERFORMS. INSPIRES. MARKEREN Profi timmermanspotlood 0695 900 215 - GUC Zeer robuust ontwerp voor professioneel gebruik, met een dikke houten houder en brede grafietsfift. Hardheid HB (= medium-hard) voor iets ruwe tot oppervlakken.

Nadere informatie

In Technisch Bulletin 1 staat een matrix met de voornaamste eigenschappen van de meest toegepaste foliesoorten.

In Technisch Bulletin 1 staat een matrix met de voornaamste eigenschappen van de meest toegepaste foliesoorten. TECHNISCH BULLETIN 4A lamineren In Technisch Bulletin 1 staat een matrix met de voornaamste eigenschappen van de meest toegepaste foliesoorten. De foliesoorten: Glans laminaat Sterk, vochtbestendig, vouw-

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

QL labelprinters op het werk. QL labelprinters op het werk. Ciabatta

QL labelprinters op het werk. QL labelprinters op het werk. Ciabatta QL labelprinters op het werk QL labelprinters op het werk Delicatessen- en voedingsmiddelenindustrie: De versheid van voedsel aangeven en dit correct labelen met de juiste ingrediënten en prijs, is slechts

Nadere informatie

tegels en tegeldragers

tegels en tegeldragers Decoratieve oplossingen hout vloer keramische zandsteen buiten tegels en tegeldragers tegels en tegeldragers introductie afneembaar slipvast duurzaam INNOVATIEVE KERAMISCHE EN HOUTEN TEGELS SOPRADALLE

Nadere informatie

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel.

constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. HS PROTECT SANI is een luchtdrogende coating ter bescherming van uw sanitair tijdens constructiewerken, transport en opslag. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of

Nadere informatie

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal

HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal HP Color LaserJet CM1312 MFP-serie Handleiding Papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2008 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling zonder voorafgaande

Nadere informatie

Producten die werken voor u en het milieu.

Producten die werken voor u en het milieu. Producten die werken voor u en het milieu. www.avery.eu MAILING/ADRESSEREN QuickPEEL Adresetiketten Eenvoudig los te halen en op te plakken met de QuickPEEL toepassing Gegarandeerd storingvrij met uitstekend

Nadere informatie

havelaar innovatie in verpakkingen

havelaar innovatie in verpakkingen draagtassen havelaar innovatie in verpakkingen Havelaar Verpakkingen is een modern, groeiend bedrijf dat hard op weg is marktleider te worden binnen de verpakkingsmaterialen voor de voedingsmiddelenbrache.

Nadere informatie

Inhoudsopgave SUPPORTING YOU 7-1

Inhoudsopgave SUPPORTING YOU 7-1 Inhoudsopgave Zelfklevende etiketten 5 Fasson zelfklevende etiketten serie FA5+ 5 Fasson zelfklevende etiketten serie FA4 6 Fasson zelfklevende etiketten serie FA4+ 7 Fasson zelfklevende Laseretiketten

Nadere informatie

copper art & silver art

copper art & silver art Synthetische afdichtingsoplossingen innovatie flexibel creatief kwaliteit copper art & silver art copper art & silver art een opmerkelijk esthetische kwaliteit voor een innovatieve dakbedekking synthetisch

Nadere informatie

Afbakening van gangpaden

Afbakening van gangpaden Afbakening van gangpaden Waarschuwingsvlakken Deze zelfklevende waarschuwingsvlakken uit vinyl (B-946) in zwart op geel of rood op wit, waarschuwen op tijd voor trucks, laadpoorten, palen, heftrucks Ze

Nadere informatie

stoelmatten onderleggers voetensteunen

stoelmatten onderleggers voetensteunen 7 ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7ERGONOMIE stoelmatten onderleggers voetensteunen 7-1 Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Dit kan een product,

Nadere informatie

O r a n j e s t r a a t 2 5 A l m e l o 0 5 4 6-8 3 8 6 0 0 w w w. p r i n t g o e d k o p e r. n l w w w. m u l t i k a n t o o r.

O r a n j e s t r a a t 2 5 A l m e l o 0 5 4 6-8 3 8 6 0 0 w w w. p r i n t g o e d k o p e r. n l w w w. m u l t i k a n t o o r. MultiKantoor & Printgoedkoper hebben een nieuwe, voor u interessante, dienst toegevoegd aan haar reeds uitgebreide dienstenpakket; het DIGITAAL DRUKWERK voor zowel consumenten als de zakelijke markt. En

Nadere informatie

FLEXO DRUK PLATTE HANDVATTEN KRAFTTASSEN GEKLEURDE KRAFTTASSEN. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks

FLEXO DRUK PLATTE HANDVATTEN KRAFTTASSEN GEKLEURDE KRAFTTASSEN. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks. Afmeting tas Basiskleur tas Stuks WAT WORDT UW LOGO? FLEXO DRUK PLATTE HANDVATTEN KRAFTTASSEN 2-ZIJDIG BEDRUKT - MAXIMAAL 2 KLEUREN 18 x 8 x 22 cm 22 x 10 x 28 cm 32 x 17 x 44 cm 45 x 17 x 48 cm of Naturel 70 g of Naturel 70 g of Naturel

Nadere informatie

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0

TRAMAT.EU. Afdichting van stortpunten. Brochure 7.0 TRAMAT.EU Afdichting van stortpunten Brochure 7.0 Seal Masterbars Seal Masterbars zorgen voor een vlakke, gelijkmatige bandondersteuning. Zo voorkomt u doorhanging van de transportband tussen de transportbandrollen,

Nadere informatie

3M 3.1 3M M

3M 3.1 3M M Harsen 3 Er is een grote verscheidenheid van harsen leverbaar voor het isoleren en mechanisch beschermen van kabelverbindingen in laagspanningsnetten. De harsen van 3M hebben hun doeltreffendheid al sinds

Nadere informatie

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant!

Belangrijker nog HS PROTECT EPOX beschermt uw relatie met uw klant! H S PRO TECT EPO X is een luchtdrogende coating ter bescherming van gepolierde beton en epoxy. De coating kan eenvoudig worden aangebracht met een spuitpistool, verfrol of borstel. H S PRO TECT EPO X beschermt

Nadere informatie

eigenschappen is SBR één van de meest kleur populaire rubberkwaliteiten voor industriële treksterkte

eigenschappen is SBR één van de meest kleur populaire rubberkwaliteiten voor industriële treksterkte plaatrubber SBR - op rol Styreen Butadieen Rubber (SBR) kwaliteit : SBR Met zijn goede mechanische en elastische hardheid : 70 Shore A ± 5 eigenschappen is SBR één van de meest populaire rubberkwaliteiten

Nadere informatie

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING?

ADVIES VAN ANTALIS REK- EN KRIMPFOLIE HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? HET BELANG VAN DE JUISTE FOLIE WELKE SOORTEN FOLIE ZIJN BESCHIKBAAR? WELKE FOLIE VOOR WELKE TOEPASSING? Geblazen (Blown) rekfolie Deze folie is zeer sterk. Toepassing: Dezelfde als handmatige folie, standaardfolie

Nadere informatie

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor!

Zwembadafdichting die alles aankan. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! Zwembadafdichting die alles RENOLIT ALKORPLAN XTREME blijft schitteren zoals de eerste dag. Heeft uw zwembad zijn kleur

Nadere informatie

Ondex Ecolux. Origineel in al zijn eenvoud!

Ondex Ecolux. Origineel in al zijn eenvoud! Ondex Ecolux Origineel in al zijn eenvoud! Van Boven: Meer dan 60 jaar toonaangevend in kunststoffen Ons bedrijf is de oudste, nog zelfstandige producent, van glasvezelsterkte polyester (thermohardende)

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

ETIKETTEN EN ENVELOPPEN

ETIKETTEN EN ENVELOPPEN ETIKETTEN EN ENVELOPPEN Etiketten...518 Enveloppen...534 517 Multifunctionele etiketten ETIKETTEN Van Mechelen Kantoormachines Witte etiketten Doos van 100 blad, ft A4. Geschikt voor kopieertoestellen,

Nadere informatie

SCHILTZ norms. n1150 LCI.SL. www.schiltz-norms.be

SCHILTZ norms. n1150 LCI.SL. www.schiltz-norms.be VILTSTIFT MET VlOEIBARE kleurstof LCI.SL 1 Viltstift met onuitwisbare lakverf die schrijft op ongeveer alle propere materialen: metaal, glas, hout, rubber, karton. De verf geeft weinig geur af, zonder

Nadere informatie

Startpakket Printbare Stickers

Startpakket Printbare Stickers NL Startpakket Printbare Stickers Informatie over het Startpakket Printbare Stickers (Alleen voor inkjetprinters.) Met dit pakket kunt u uw eigen stickers maken om af te drukken op uw inkjetprinter. Breng

Nadere informatie

GEZOND KOKEN & MILIEUVRIENDELIJK DENKEN

GEZOND KOKEN & MILIEUVRIENDELIJK DENKEN GEZOND KOKEN & MILIEUVRIENDELIJK DENKEN Respect voor het milieu Een TEFAL pan kan worden gerecycled. Waar De TEFAL koekenpannen zijn gemaakt van roestvrijstaal of aluminium. Deze materialen zijn recyclebaar.

Nadere informatie

technische informatie 4 plaatrubber kwaliteiten toleranties snelkeuze tabel 6 plaatrubber SBR op rol 7 vlakke platen SBR stroken SBR met doekafdruk

technische informatie 4 plaatrubber kwaliteiten toleranties snelkeuze tabel 6 plaatrubber SBR op rol 7 vlakke platen SBR stroken SBR met doekafdruk rubberplaten Inhoudsopgave technische informatie 4 plaatrubber en toleranties snelkeuze tabel 6 plaatrubber SBR op rol 7 vlakke platen SBR stroken SBR met doekafdruk plaatrubber CR (neopreen) 12 op rol

Nadere informatie

Woerden, Full wrap labels bieden een breed scala. labeloplossingen. Naast hun functie als informatiedrager worden

Woerden, Full wrap labels bieden een breed scala. labeloplossingen. Naast hun functie als informatiedrager worden Maximaal aantrekkelijke verpakking met volledige wikkeletikettering Woerden, 01-02-2019 Full wrap labels bieden een breed scala aan concurrentievoordelen in vergelijking met andere labeloplossingen. Naast

Nadere informatie

VITRINEMEDIA BACKLIGHT PAPIER HANDBOEK

VITRINEMEDIA BACKLIGHT PAPIER HANDBOEK VITRINEMEDIA BACKLIGHT PAPIER HANDBOEK INHOUDSOPGAVE Wat is Backlight papier? 3 VitrineMedia Backlight papier is er in 4 gramsgewichten 4 Het 100 grams Backlight papier: gemaakt voor laser printers 4 Het

Nadere informatie

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02.

D M. Zwembaden. Zwembadafdichting die alles aankanax. De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! V.02. D M Zwembadafdichting die alles De eerste versterkte zwembadfolie die een totale bescherming biedt tegen Chloor! DM Zwembadafdichting die alles Heeft uw zwembad zijn kleur verloren in de loop der jaren?

Nadere informatie

Thema: Algemene kennis

Thema: Algemene kennis OPDRACHTKAART AK-02-02-01 Voorkennis: Papierfabricage Intro: We kennen verschillende papiersoorten. Wc-papier heeft andere eigenschappen dan offsetpapier. Er zijn honderden soorten papier in de handel.

Nadere informatie

Wateropnamecapaciteit

Wateropnamecapaciteit Wateropnamecapaciteit Bob Mats is sinds 1989 actief in de verkoop, ontwikkeling en productie van binnen en buitenmatten met en zonder logo. Door het ontwikkelen van producten hebben wij veel kennis opgedaan

Nadere informatie

PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL. www.abcdisplay.nl

PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL. www.abcdisplay.nl PRESENTATIEKAST OPBERGMEUBEL www.abcdisplay.nl Nr.1 Nr.1 Presentatiekast, Display, Popup Store en Point of Sale Presentatiekast, Display, Popup Store en Point of Sale Dé Mobiele Presentatiekast Geen presentatie

Nadere informatie

Het vernieuwde zitten

Het vernieuwde zitten Het vernieuwde zitten Het vernieuwde zitten Wat is EXGEL? Vloeiende drukverdeling Achtergrond EXGEL is ontwikkeld als uitermate zacht en stabiel materiaal met als doel het risico op decubitus te verminderen.

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

EFTA-BENELUX FLEXO AWARDS 2015

EFTA-BENELUX FLEXO AWARDS 2015 EFTA-BENELUX FLEXO AWARDS 2015 - RICHTLIJNEN VOOR DE JURY - INLEIDING EFTA-Benelux (EFTA) heeft deze richtlijnen voor u samengesteld om door te nemen vóór het jureren zodat ze een hulpmiddel kunnen zijn

Nadere informatie

EEN VLOER DIE ERUIT SPRINGT.

EEN VLOER DIE ERUIT SPRINGT. EEN VLOER DIE ERUIT SPRINGT. De terrasvloer met klasse: terraza. Een buitenvloer met stijl terraza is om verliefd op te worden. Het heeft een zijdezachte look, het oogt naturel en is zeer duurzaam. Het

Nadere informatie

Assortiment gratis kapvormen

Assortiment gratis kapvormen Assortiment gratis kapvormen Inhoudsopgave Inleiding 4 1 Labels - stickers 5 1.1 Waarmee rekening houden bij de keuze van een label of sticker? 5 1.2 Vormen 6 1.2.1 Cirkels 6 1.2.2 Ovalen 6 1.2.3 Vierkanten

Nadere informatie

ÉÉN TRANSFER, MEER GEMAK! SPORT

ÉÉN TRANSFER, MEER GEMAK! SPORT ÉÉN TRANSFER, MEER GEMAK! SPORT Bij Robey bouwen we al sinds 1947 aan onze reputatie: leveranciers van kwaliteitstenues, stijlvol ontwerp en persoonlijkheid. Robey kiest voor de transfers van YouFocus,

Nadere informatie

STIHL AK 10, 20, 30. Veiligheidsinstructies

STIHL AK 10, 20, 30. Veiligheidsinstructies { STIHL AK 10, 20, 30 Veiligheidsinstructies Nederlands Inhoudsopgave Vertaling van de originele handleiding 1 Veiligheidsinstructies................................ 1 1.1 Waarschuwingssymbolen...........................

Nadere informatie

paviljoens. Net als onze andere producten

paviljoens. Net als onze andere producten p a v i l j o e n s 1 paviljoens 3 paviljoens. Net als onze andere producten kunnen paviljoens op iedere willekeurige plaats en zonder gereedschap worden opgebouwd. Het Mastertent paviljoen is ontworpen

Nadere informatie

Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn

Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn Handleiding A4-Lamineermachine Klassieke Lijn Beschrijving: 1. Hoesinvoer 2. Gereed -indicator 3. Aan/uitindicator 4. Aan/uitschakelaar 5. Hoesuitvoer Parameters: Afmeting: 335 x 100 x 86mm Lamineersnelheid:

Nadere informatie

HP Color LaserJet CP1510-serie-printer Handleiding voor papier en afdrukmateriaal

HP Color LaserJet CP1510-serie-printer Handleiding voor papier en afdrukmateriaal HP Color LaserJet CP1510-serie-printer Handleiding voor papier en afdrukmateriaal Copyright en licentie 2007 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Verveelvoudiging, bewerking en vertaling

Nadere informatie

Labelen van cd, dvd. Filip d Hoore VZWCUM

Labelen van cd, dvd. Filip d Hoore VZWCUM Labelen van cd, dvd Filip d Hoore VZWCUM Waarom labelen? Herkenbaarheid Professioneel uitzicht Welke Middelen Met stift(je) Het maken van zelfklevende etiketten Door beprintbare media Door media die toelaat

Nadere informatie

DUURZAAMHEID EN PRESTATIES

DUURZAAMHEID EN PRESTATIES DUURZAAMHEID EN PRESTATIES RIS ZET ZICH IN VR HET KLIMAAT Bij RIS is duurzame ontwikkeling een belangrijk aandachtspunt. Het is een filosofie, een echte maatschappelijke betrokkenheid die sinds 1992 onze

Nadere informatie

WYPALL* X Poetsdoeken

WYPALL* X Poetsdoeken Het Assortiment WYPALL* X Poets WYPALL* X Poets Fabrieksspecificaties Dankzij de exclusieve HYDROKNIT* Technologie hebben de WYPALL* X Poets een betere absorptie dan gewone vodden. Deze technologie biedt

Nadere informatie