Januari 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Januari 2018"

Transcriptie

1 1. Wensen 2018 is een feit en we zitten al op kruissnelheid! Nogmaals onze allerbeste wensen voor een boeiend, gelukkig en gezond 2018! Met een beetje vertraging (zoals aangekondigd in december) verschijnt ook ons eerste schoolkrantje van het nieuwe jaar met alle activiteiten voor januari! We zien elkaar zeker op de nieuwjaarsborrel! (zie verder) 2. Theater BIZZAR - KS + L1/L2 MAGIC Ricky, een betoverend vertelsel over geloven in jezelf! Ricky wordt goochelaar en Vicky wordt zijn assistente! Maar een goochelaar moet ook kunnen goochelen en dat loopt niet altijd van een leien dakje! Ze gaan aan de slag maar alles mislukt Vicky wil opgeven maar dat is buiten Ricky gerekend! Opgeven??? daar doet hij niet aan mee! Hij blijft geloven in zijn kunnen! Benieuwd hoe het afloopt?? Je zal het zien op maandag 15 januari! De voorstelling gaat door op school (vm). Kostprijs: 3,5 euro (wordt verrekend via schoolrekening maart). Voor de nieuwsgierigen, neem alvast een kijkje op 3. Kunsteducatieproject LS Een nieuw jaar opnieuw een kunstproject! De leerlingen van de lagere school nemen deel aan het kunsteducatieproject, georganiseerd door de gemeente Kalmthout. De workshops zijn divers en aangepast aan de mogelijkheden van de kinderen, maar allemaal zijn ze fantasierijk en creatief! Er wordt geknutseld en gekliederd. Dus voorzie zeker aangepaste kledij die vuil mag worden! De workshops duren ongeveer 2.5 uur en kosten 5 euro per kind (via de schoolrekening). Ze gaan door in De Diesterweg te Kalmthout. Vervoer wordt geregeld via de klasjuffen. De workshops gaan door per klas op 5 verschillende dagen (zie agenda januari).

2 4. MST L5 Dinsdag 16 januari (groep 1) en dinsdag 30 januari (groep 2) gaan de leerlingen van L5 naar het medisch centrum van het CLB in Antwerpen, voor controle en vaccinatie. De kinderen krijgen er een algemene check-up (gewicht, lengte, gehoor, zicht, ) en een herhalingsinenting voor mazelen, bof en rubella (mits toelating van de ouders vooraf). Ze worden opgehaald en teruggebracht met een bus vanuit het centrum. 5. NIEUWJAARSBORREL Bij een nieuw kalenderjaar jaar horen veel wensen en evenveel natjes en droogjes Vrijdag 19 januari is het weer zover ;-) Dan kunnen we samen klinken op het nieuwe jaar tijdens de supergezellige en hartverwarmende nieuwjaarsborrel! De uitnodiging hebben jullie al in december gekregen via de kinderen! Om start een korte winterwandeling en om start er een langere winterwandeling! Om worden we ondergedompeld in de wereld van de magie door MAGIC YVO en om een echte kinderdisco met DJ! En natuurlijk ben je van harte welkom op ons winterterras voor een hapje en tapje! Iedereen die een eigen (veilige met LED verlichting) lampion maakt, ontvangt een leuke attentie! Meer dan redenen genoeg om dit niet te missen! Jullie komen toch ook???

3 6. Auteurslezing BIB L1/L2 Dinsdag 23 januari (vm) leest auteur Wally De Doncker voor uit eigen werk in de BIB van Kalmthout. Wally De Doncker probeert in zijn boeken heel alert te reageren op wat er rondom hem gebeurt. Zijn voornaamste inspiratiebron zijn de gebeurtenissen in zijn leven (of in het leven van de mensen rondom hem) Hij probeert zowel kinderen als volwassenen te boeien. Dat lijkt hem nog te lukken ook, want zijn boeken zijn verkrijgbaar in meer dan achttien landen!! Wally De Doncker was leraar leesbevordering op de lagere school van het college van Dendermonde en is de grondlegger van de taalleesmethode "Leesdraak". Voor een aantal Vlaamse en Nederlandse tijdschriften schrijft hij bijdragen over de internationale dimensie van de kinder- en de jeugdliteratuur. Verder is hij president van IBBY-Internationaal en maakte hij deel uit van de redactieraad van het Amerikaanse kritisch-literaire tijdschrift over kinder- en jeugdliteratuur "The Lion and the Unicorn". Samen met vier andere Belgen kreeg hij in 2006 een aparte biografie in de Amerikaanse "Oxford Encyclopedia of Children's Literature". Een inspirerende en boeiende auteur, zoveel is duidelijk! Enkele bekende titels zijn: Ik ben heel veel liefde / Schim / Spot en Muis/ Van 12 tot 1/ Een touwtje naar de maan/ Ik mis me/ Van A tot Zet/ Een opa met gaatjes/ Het begint ergens/ Het verhaal van O/. Afspraken rond (auto-)vervoer via de klasjuffen. 7. Bezoek aan KLINA L4 Woensdag 24 januari brengen ook de leerlingen van L4 een bezoekje aan het KLINA ziekenhuis te Brasschaat. Tijdens deze rondleiding kunnen ze een kijkje nemen achter de schermen Wat doen verpleegsters precies? Hoe ziet de gipskamer eruit? Welke operaties gebeuren er allemaal? Wat doet een anesthesist? Al deze vragen (en andere) worden zeker en vast beantwoord. De rondleiding is gratis. Vervoer wordt geregeld via de klasjuf.

4 8. Mega-Spelenpaleis L2 Dinsdag 30 januari 18 gaan de kinderen van L2 sporten, spelen en ravotten in het MEGA-SPELENPALEIS! Dat is een bewegingslandschap waarbij het de bedoeling is, om via sport en spel de progressie van de grove motoriek naar bestaande sporttakken aan te bieden! Dat doen ze via 16 verschillende activiteiten in een doorschuifsysteem met rustpauzes! Een kleine greep uit het aanbod: alles op wieltjes, evenwichtsparcours, balanceren en experimenteren, teamspelen, ballenparadijs, duospelletjes, steppen, jongleren, springen, mikken, werpen, schuiven en nog zoveel meer! Deze activiteit wordt georganiseerd wordt door SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport) in Hoevenen (Sporthal Attenhoven)! Kostprijs: 3 euro (via schoolrekening) Er wordt nog een mail verstuurd aan de ouders van L2 met alle praktische info! 9. Scholenbeurs Kalmthout L5/L6 Dit is al een berichtje voor februari maar omdat de tijd vliegt en de agenda s snel vollopen willen we jullie al meedelen dat er op woensdag 7 februari ( ) een SCHOLENBEURS wordt georganiseerd in de Heuvelhal in Essen (Kapelstraat 7). Alle secundaire scholen uit de omliggende gemeenten zijn hierop vertegenwoordigd. Uiteraard kunt u ook naar de individuele opendeurdagen gaan van de middelbare school van uw keuze. Van sommige scholen ontvangt u persoonlijke uitnodigingen, van anderen krijgt u flyers tijdens de scholenbeurs. En natuurlijk is er ook het internet waar u alle info vindt op de verschillende websites van de scholen. Op kunt u informatie terugvinden over de verschillende studierichtingen.

5 10. HELM OP FLUO TOP we gaan door De dagen lengen stilaan, maar de donkere dagen zijn helaas nog steeds een feit! Veiligheid voorop dus en tijd voor fase 2 van HELM OP FLUO TOP!!! Denk er dus aan om je helm en hesje elke dag te dragen!!! Je kunt zo verder stickertjes verdienen en sparen om samen met de klas gratis naar de ZOO of PLANCKENDAEL te gaan! 11. Schoolrekening oktober 2017 Het is alweer een poosje geleden dat jullie de eerste schoolrekening meekregen Dank aan iedereen die tijdig (of wat later ;-) betaalden! Helaas zijn er nog steeds openstaande bedragen! Er werden al persoonlijke herinneringen verstuurd voor de kerstvakantie! Helaas heeft ook dat niet altijd geholpen! Kunnen de ouders die nog niet betaalden dat alstublieft in orde maken? In februari niet betaald? Dan wordt er een boetebedrag van 25 euro aangerekend bij de volgende schoolrekening in maart 2018! (Dat geldt niet voor ouders met een afbetalingsplan!) Alvast bedankt! 12. Carnaval een tip Omdat sommige ouders zich graag tijdig voorbereiden voor het carnavalsfeest in februari, kunnen we al meedelen dat er dit jaar GEEN opgelegd thema is! Dus vrije keuze! Alle andere praktische info volgt nog in het krantje van februari!

6 13. QUIZ QUIZ QUIZ- save the date Vrijdag 23 maart om (parochiecentrum Heide) is het zover dan gaan we onze hersentjes pijnigen tijdens de enige echte ZONNEKIND LENTEQUIZ!!! Meester Kim (quizmaster van dienst) zal samen met meester Gino, juf Daphne en juf Diane alles in goede banen leiden! Ze zijn al naarstig aan het schrijven om straffe hersenbrekers en moeilijke en minder moeilijke puzzelvragen bij elkaar te sprokkelen! Maar no worries er zijn ook gewoon leuke en ontspannende vragen bij! Voor elk wat wils! Het wordt sowieso een topavond! De inschrijvingen starten deze week! Jullie krijgen nog een mail met alle info hierover! Iedereen die wil meedoen met een ploegje (max. 6 personen) kan maar beter snel zijn want er zijn ook quizploegen (van buiten school)! Inschrijven kan al via mail naar kim@zonnekind.org!!! Ploegnaam vermelden en 20 euro per ploeg storten op onze quizrekening Zonnekind Lentequiz met nummer: BE De inschrijving is pas definitief na ontvangst inschrijvingsgeld!!! Dit wil je voor geen goud missen!!! Ambiance verzekerd!!!

7 14. AGENDA JANUARI 2018 ma 08 start 2 de trimester vr 12 zwemmen ma 15 theater KS L1/L2 kunsteducatieproject L4 Di 16 MST L5 deel 1 Do 18 kunsteducatieproject L3/L5 Vr 19 nieuwjaarsborrel Di 23 auteurslezing L1/L2 Wo 24 bezoek aan Klina L4 Do 25 kunsteducatieproject L2 Vr 26 zwemmen Ma 29 kunsteducatieproject L1 Di 30 MST L5 deel 2 (vm) Mega-spelenpaleis L2 (nm)

januari 2019

januari 2019 1. Wensen 2019 is nog maar net begonnen en we zitten alweer op kruissnelheid! Nogmaals onze allerbeste wensen voor een fantastisch 2019! Met een beetje vertraging (zoals aangekondigd in december) verschijnt

Nadere informatie

1. Zonnekindfamilie breidt uit in 2014. 2. Website. 3. Bezoek Klina L4. Schoolkrantje januari 15

1. Zonnekindfamilie breidt uit in 2014. 2. Website. 3. Bezoek Klina L4. Schoolkrantje januari 15 Schoolkrantje januari 15 1. Zonnekindfamilie breidt uit in 2014 Bij het begin van 2015 blikken we graag even terug op het voorbije kalenderjaar, waarin 8 nieuwe zonnekindjes geboren werden Bas (broertje

Nadere informatie

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en

mei mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale verlofdag) en 1. Extra lang weekend 1 mei We kunnen het niet genoeg herhalen ;-) We beginnen de maand mei met een extra lang weekend tot en met woensdag 3 mei! Maandag 1 mei (Feest van de arbeid), dinsdag 2 mei (lokale

Nadere informatie

november 2017

november 2017 1. Nieuwe instappers Na de herfstvakantie verwelkomen we graag 3 nieuwe zonnekindjes in K0! Amélie, Kate Lynn en Nand worden met veel enthousiasme verwacht in het klasje van Juf Daphne! Hopelijk voelen

Nadere informatie

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)!

Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk voelen ze zich snel thuis bij ons op school (en in hun klasje)! 1. Nieuwe instappertjes K0 Na de krokusvakantie breidt onze zonnekindfamilie alweer uit! Dan verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe instappertjes in K0! Hartelijk welkom aan Amaury en Alexander! Hopelijk

Nadere informatie

februari 2019

februari 2019 1. Nieuwe zonnekindjes Een nieuwe maand, een nieuw begin Zo ook voor Julia-Rose en Léon die op 1 februari voor het eerst naar school komen! Welkom in K0 en hopelijk voelen ze zich snel thuis in hun klasje!

Nadere informatie

Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon

Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon Schoolkrantje juni 2013 1. Toontje Toon Toontje Toon het was een overdonderend succes over de ganse lijn! De kinderen schitterden als sterretjes, gaven het beste van zichzelf, overtroffen zichzelf en het

Nadere informatie

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren!

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren! 1. Pedagogische studiedag VRIJAF Op woensdag 1 juni zitten onze juffen en meesters voor de laatste keer dit schooljaar op de schoolbanken ;-) en hebben de kinderen een dagje vrij om nog eens heerlijk te

Nadere informatie

Februari 2018

Februari 2018 1. Nieuwe instappers Onze Zonnekindfamilie wordt steeds groter Op woensdag 24 januari verwelkomden we nog Aoife in K0! Ook op 1 februari komen er weer 2 nieuwe vriendjes bij in K0 : Arthur en Mauro! Sierrah

Nadere informatie

februari 2017

februari 2017 1. Nieuw instappertje K0 Joepie onze zonnekindfamilie breidt weer uit! Op 1 februari verwelkomen we LINDE in K0!! We hopen dat ze zich snel thuis zal voelen bij ons op school! 2. Bezoek Klina L4 Woensdag

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

Dank aan alle ouders die tijdig de rekening betaalden! Voor alle

Dank aan alle ouders die tijdig de rekening betaalden! Voor alle 1. Schoolrekening 2 de trimester Dank aan alle ouders die tijdig de rekening betaalden! Voor alle niet-betalers willen we toch nog even benadrukken dat er geen fiscaal attest gegenereerd kan worden als

Nadere informatie

U kunt gebruik maken van de handige betaalknop!

U kunt gebruik maken van de handige betaalknop! 1. Schoolrekening 2 de trimester Donderdag 21 februari werd de 2 de schoolrekening van dit schooljaar opnieuw digitaal doorgestuurd (met betaalknop). Uiterste betaaldag is 15. Hebt u geen rekening gekregen?

Nadere informatie

mei 2016 2015-2016 WINNEN!!! (maar winnen is niet verboden en toch ook wel leuk ;-))

mei 2016 2015-2016 WINNEN!!! (maar winnen is niet verboden en toch ook wel leuk ;-)) 1. Olympische sportdag lagere school De zomerspelen in Brazilië zijn nog ver weg maar op dinsdag 3 mei wappert de olympische vlag al op Zonnekind en wordt het olympisch vuur aangestoken! Meester Gino zal

Nadere informatie

Het laatste verlengde weekend van dit schooljaar komt eraan, een extra vrije dag dus! Geniet ervan!

Het laatste verlengde weekend van dit schooljaar komt eraan, een extra vrije dag dus! Geniet ervan! 1. Meester Gino Met veel plezier kunnen we melden dat meester Gino na een intensieve revalidatie weer terug op post is! Een dikke dankjewel aan juf An en juf Lief voor hun niet aflatende inzet tijdens

Nadere informatie

Schoolkrantje december 2014. 1. Zonnekind letterlijk GROENE SCHOOL

Schoolkrantje december 2014. 1. Zonnekind letterlijk GROENE SCHOOL Schoolkrantje december 2014 1. Zonnekind letterlijk GROENE SCHOOL U heeft het vast al gemerkt er heerst weer één en al bedrijvigheid in en rond onze school. De laatste fase van de buitenaanleg is een feit!

Nadere informatie

juni Individuele ouderavond KS

juni Individuele ouderavond KS 1. TUINFEEST Het werd weer een topeditie, ons jaarlijks tuinfeest! Zonnekind kleurt je dag is er eentje om in te lijsten De weergoden waren ons super goedgezind en stuurden ons tropische temperaturen,

Nadere informatie

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 Vlaamse overheid Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 01 vr 08:07 5.06 01:53 0.21 16 za 08:07 5.32 02:30-0.03 01 ma 08:50 4.82 02:45 0.17 16 di 09:42 5.05 03:47 0.03 20:34 4.98 14:44 0.04 20:38

Nadere informatie

Schoolkrantje januari februari 2013. 1. Muziek in L2

Schoolkrantje januari februari 2013. 1. Muziek in L2 Schoolkrantje januari februari 2013 1. Muziek in L2 Muzarto (academie voor woord en muziek) organiseert in samenwerking met de Kalmthoutse scholen het project ik word artiest. Tijdens 4 muzieksessies (14

Nadere informatie

mei Extra lang weekend 1 mei. 2 mei! Maandag 30 april (lokale verlofdag), dinsdag 1 mei (Feest van de arbeid) en. 2.

mei Extra lang weekend 1 mei. 2 mei! Maandag 30 april (lokale verlofdag), dinsdag 1 mei (Feest van de arbeid) en. 2. 1. Extra lang weekend 1 mei We kunnen het niet genoeg benadrukken ;-) We beginnen de maand mei met een extra lang weekend tot en met woensdag 2 mei! Maandag 30 april (lokale verlofdag), dinsdag 1 mei (Feest

Nadere informatie

oktober 2015-2016 1. Leerexcursie Brugge LS

oktober 2015-2016 1. Leerexcursie Brugge LS 2015-2016 oktober 1. Leerexcursie Brugge LS Ook dit jaar gaan de kinderen van de lagere school op verkenning in een Vlaamse stad! Dit jaar brengen ze op donderdag 1 oktober een bezoekje aan Brugge, die

Nadere informatie

Bij een nieuwe school hoort een nieuw logo Na 25 jaar is het echt wel tijd voor vernieuwing en verandering! We stellen het graag aan u voor:

Bij een nieuwe school hoort een nieuw logo Na 25 jaar is het echt wel tijd voor vernieuwing en verandering! We stellen het graag aan u voor: Schoolkrantje februari 2015 1. Nieuw logo Zonnekind Bij een nieuwe school hoort een nieuw logo Na 25 jaar is het echt wel tijd voor vernieuwing en verandering! We stellen het graag aan u voor: Het nieuwe

Nadere informatie

1. Vivaldi, een muzikaal sprookje rond de 4 seizoenen

1. Vivaldi, een muzikaal sprookje rond de 4 seizoenen 1. Vivaldi, een muzikaal sprookje rond de 4 seizoenen Het was fantastisch een topprestatie van klein naar groot (al zeggen we het zelf ;-)!!! We zijn heel trots op onze zonnekinderen en genieten nog na,

Nadere informatie

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 01 zo 05:33 5,52 - - 16 ma 06:15 5,64 00:41-0,15 01 wo 06:31 5,54 01:05-0,15 16 do 07:08 5,47 01:28-0,10 17:49 5,62 12:28-0,24 18:35 5,75 13:15-0,45 18:51

Nadere informatie

inspanning van alle (laat komende) ouders! Een dikke dankjewel aan diegenen die wel altijd op tijd zijn!

inspanning van alle (laat komende) ouders! Een dikke dankjewel aan diegenen die wel altijd op tijd zijn! 1. Te laat komen is echt niet OK! Het is een echte plaag de laatkomers en de laatste weken loopt het echt de spuigaten uit Het is helaas geen uitzondering meer dat de helft van de klas s morgens niet op

Nadere informatie

november 2018

november 2018 1. Nieuwe instappers Na de herfstvakantie verwelkomen we met veel plezier 2 nieuwe zonnekindjes in K0! Julien en Lukas worden met veel ongeduld en enthousiasme verwacht in het klasje van juf Daphne! Hopelijk

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

2. FLUO FLUO FLUO --- VERPLICHT!!!!

2. FLUO FLUO FLUO --- VERPLICHT!!!! 2015-2016 december 1. Uitbreiding speelplaats KS Jullie zagen het vast al wel en onze kleutertjes hebben ze al helemaal ingespeeld de kleuterspeelplaats werd over de hele lengte met meer dan 2 meter uitgebreid.

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Januari 2015 INHOUD Oudercomité Kerstvakantie Naar de BIB Openklasdag kleuters Actie:

Nadere informatie

Schoolkrantje maart - april 2014. 1. Nieuwe zonnekindjes

Schoolkrantje maart - april 2014. 1. Nieuwe zonnekindjes Schoolkrantje maart - april 2014 1. Nieuwe zonnekindjes Arno, die in de loop van februari in L2 erbij kwam, heeft het al helemaal naar zijn zin in de klas bij juf Annik! Na de krokusvakantie verwelkomen

Nadere informatie

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 Vlaamse overheid Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 01 di 03:06 4.51 09:46 0.22 16 wo 03:52 4.75 10:39-0.17 01 vr 04:03 4.73 10:54 0.04 16 za 04:59 4.49 11:40 0.23 15:27 4.61 21:57 0.47 16:22

Nadere informatie

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 Vlaamse overheid Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 01 vr 05:39 4.14 - - 16 za 05:21 4.47 - - 01 ma 06:23 3.95 00:26 0.92 16 di 07:05 4.20 01:06 0.64 18:11 4.09 12:23 0.55 17:59 4.47 12:13 0.17

Nadere informatie

Schoolkrantje september 2011

Schoolkrantje september 2011 Schoolkrantje september 2011 1. de eerste schooldag Na de kletsnatte zomermaanden was de zonnige start van het nieuwe schooljaar een verademing! Niets dan blije en vrolijke gezichten vulden het speelplein

Nadere informatie

oktober 2017

oktober 2017 1. TE GEKKE BEESTENBOEL Ons TE GEKKE schooljaar werd al goed op gang getrokken De volgende gekke dag komt er alweer aan! Op woensdag 4 oktober is het WERELDDIERENDAG en maken wij er hier een TE GEKKE BEESTENBOEL

Nadere informatie

Schoolkrantje mei 2012. 1. Recital kinderen van de zon

Schoolkrantje mei 2012. 1. Recital kinderen van de zon Schoolkrantje mei 2012 1. Recital kinderen van de zon Hebt u al kaarten gekocht voor het wervelende recital met zonnige liedjes ten voordele van het bouwfonds van onze school? Neen? Doe het dan snel, nu

Nadere informatie

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 01 zo 02:40 4,53 09:18 0,24 16 ma 03:25 4,71 10:10-0,10 01 wo 03:39 4,72 10:31 0,01 16 do 04:28 4,57 11:11 0,10 14:59 4,65 21:31 0,43 15:51 4,75 22:27 0,36

Nadere informatie

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 -

Basisschool Zilverenhoek - contactblad - 1 - - 1 - PRIKBORDBLAD (belangrijke data in oktober) ma. 1.10 - LS Hier beweegt iets jaarthema startmoment 13.15u. di. 2.10-5A/5B bezoek dierenkliniek Sint-Jan Brasschaat (vm) wo. 3.10 - VRIJAF: pedagogische

Nadere informatie

1. Nieuwe zonnekindjes

1. Nieuwe zonnekindjes 1. Nieuwe zonnekindjes Op maandag 2 juni verwelkomen wij met veel plezier 4 nieuwe zonnekindjes!! Famke en Madelief in K0, Julia in K1 en Damon in L1. Tegelijkertijd willen we juf Wenda van harte (terug)

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 4/017-018 Helm op, fluo top! Maand oktober Branta: kracht In dit nummer: Helm op, fluo top! 1 Rapporten 1 Personeelsnieuws 1 Huiswerkklasje Nieuws vanuit de OR Een kijkje verder

Nadere informatie

april Betalingen schoolrekening- Aandacht

april Betalingen schoolrekening- Aandacht 1. Betalingen schoolrekening- Aandacht Dankjewel aan alle ouders die de rekening tijdig betaalden (soms zelfs dubbel ;-). Er staat echter nog steeds een bedrag open van ongeveer 6.000 euro! We willen jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

november 2016

november 2016 1. Herfstvakantie De herfstvakantie (van maandag 31 oktober t/m zondag 6 november 16) staat voor de deur en de iedereen mag effe uitblazen en de batterijtjes opladen. Volop genieten dus! Denk eraan dat

Nadere informatie

Klaverblad januari 2017

Klaverblad januari 2017 Klaverblad januari 2017 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Woensdag samdag : In de maand december hebben we een dalend aantal strappende leerlingen gemeten. Bedankt aan alle ouders

Nadere informatie

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene

Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Grammene Basisschool Onze-Lieve-Vrouw Afdeling Gottem Vzw Katholieke Scholen Regio Deinze Beste ouder(s) Bij de start van een nieuw jaar horen wensen: Beste wensen voor het nieuwe jaar Met lente: hoop Zomerse warmte

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag

KALENDER SEPTEMBER Zat 1 Zon 2 Ma 3 Eerste schooldag KALENDER 2018-2019 Volgende afkortingen worden gebruikt: KS = kleuterschool LS = lagere school ZW = zwemmen 2KAB = 2 e kleuterklas A en B 3LAB= 3 e leerjaar A en B MST = medisch schooltoezicht CLB = centrum

Nadere informatie

PROFICIAT en DANKJEWEL!

PROFICIAT en DANKJEWEL! Hallo Robby, hier onze opbrengsten voor de actie Welzijnszorg! Opbrengst 3000,- (frietjes verkoop, hotdogs, soep, kerstbabbel, ) Verdeling SOCIAAL FONDS SCHOOL 1000,Albe vzw (via de Warmste Week ) 1000,De

Nadere informatie

herfstvakantie de eerste vakantie van het schooljaar even loslaten even wat anders spelen! een boswandeling of languit in de zetel

herfstvakantie de eerste vakantie van het schooljaar even loslaten even wat anders spelen! een boswandeling of languit in de zetel Kinderbergnieuws Nieuwsbrief november 2017 Beste lezer, Vrije School Bierbeek Bergstraat 18 3360 Bierbeek www.vrijeschoolbierbeek.be herfstvakantie de eerste vakantie van het schooljaar even loslaten even

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Carnaval 11/

Nieuwsbrief. Carnaval 11/ 11/2018-2019 Nieuwsbrief Carnaval GEKKE DAG Op donderdag 28 februari mogen onze kinderen met een gek attribuut of kledij naar school komen: - Voor de KS is dit in het thema van de wereld. - Voor de LS

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand november: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand november: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand november: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Helm Op Fluo Top! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

Infobrief november 2018

Infobrief november 2018 Basisschool Louis Paul Boon Leuvestraat 37 A 9320 Erembodegem Tel : 053/46.43.00 http://www.bslpboon.be Infobrief november 2018 1. Lampionnentocht op vrijdag 23 november 2. onze website Wij zijn goed bezig

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

18 de jaargang nr. 13 vrijdag, 7 december 2018

18 de jaargang nr. 13 vrijdag, 7 december 2018 2018 2019 18 de jaargang nr. 13 vrijdag, 7 december 2018 SCHOOLNIEUWS K0-> Contactdag voor de nieuwe kleuters Na de kerstvakantie, op maandag 7 januari 2019, mogen er weer nieuwe kleuters instappen. Zij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/

Nieuwsbrief. Sinterklaas is in het land! Geen school. Bedankt aan alle voorlezers! 7/ 7/2018-2019 Nieuwsbrief Sinterklaas is in het land! Joepie! Sint en Piet zijn weer in het land! Wij hebben van de Sint reeds een bericht gekregen dat hij samen met zijn Pieten zal langs komen op dinsdag

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie.

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie. Nieuwsbrief M I L L E K E M O L Jaargang 19, nr 6 Februari 2018 Brrr Het laatste koudeoffensief hebben we nu (hopelijk) bijna achter de rug. Nog iets te vroeg wellicht om je winterkledij definitief weg

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

maart-april 2018

maart-april 2018 1. L6 Plastic Lab De leerlingen van L6 verkennen op maandag 5 maart de magische wereld van het Plastic Lab een wereld van technologie en wetenschappen! Het is een mobiel labo (met een aantal machines van

Nadere informatie

Infobrief mei SCHOOLFEEST LP BOON

Infobrief mei SCHOOLFEEST LP BOON Basisschool Louis Paul Boon Leuvestraat 37 A 9320 Erembodegem Tel : 053/78.26.21 http://www.bslpboon.be/ Infobrief mei 2018 1. SCHOOLFEEST LP BOON Op zondag 27 mei gaat ons jaarlijks schoolfeest door waarop

Nadere informatie

September Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12

September Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12 September 2018 Ma 3 Begin van het nieuwe schooljaar Di 4 Wo 5 Do 6 Vr 7 Fietsdag Ma 10 Di 11 Wo 12 Do 13 Vr 14 Ma 17 Di 18 Klassenfoto s Wo 19 Looiven 19.30 uur : Infoavond Do 20 Boslaan 19.30 uur : Infoavond

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

september 2016

september 2016 1. De eerste schooldag Het was een blij weerzien vanmorgen op camping Zonnekind! Allemaal stralende snoetjes, nog nagenietend van een zonnige augustusmaand en een ontspannen, deugddoende vakantie! We verwelkomen

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016

15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016 15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016 KS + LS-> Inschrijving BBQ schoolfeest Indien jullie nog wensen in te schrijven voor de BBQ, bezorg dan het inschrijvingsstrookje + het gepaste geld (tenzij je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL MAART 2018

NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL MAART 2018 NIEUWSBRIEF SINTE-MARIASCHOOL MAART 2018 BELANGRIJKE DATA Donderdag 1 maart: Bib 2A Start inschrijving broertjes en zusjes Vrijdag 2 maart: Zwemmen 5/6 Infomoment Misingi Maandag 5 maart: CWxRM-project

Nadere informatie

Dikke truiendag. In dit nummer: Carnaval 1. Dikke truiendag 1. Vanuit de zorgwerking. Wij leven mee 3

Dikke truiendag. In dit nummer: Carnaval 1. Dikke truiendag 1. Vanuit de zorgwerking. Wij leven mee 3 Nieuwsbrief 9/2016-2017 In dit nummer: Carnaval 1 Dikke truiendag 1 Vanuit de zorgwerking 2 Complimentendag 2 Nieuws vanuit de OR 2 Wij leven mee 3 Website 3 Vraagje vanuit 3KO 3 Helm op fluo top 3 Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

januari 2019 = vorstmaand

januari 2019 = vorstmaand januari 2019 = vorstmaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 D Nieuwjaar 2 W 3 D 4 V 5 Za 6 Zo Driekoningen - Einde kerstvakantie 7 M Instap kleuters - BIB 5-j.

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

start Thema "Daar zit muziek in". Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje

start Thema Daar zit muziek in. Kijkavond: uur uitnodigingen voor de rapportgesprekken mee naar huis het volgende Pitje 24 februari 2017 - nummer 12 Agenda Maandag 6 maart Dinsdag 7 maart Woensdag 8 maart Vrijdag 10 maart Maandag 13 maart Dinsdag 14 maart Woensdag 15 maart Vrijdag 17 maart 1e rapport start Thema "Daar zit

Nadere informatie

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei

Hier brandt de lamp! Projectweek rond TECHNIEK van maandag 7 mei t.e.m. woensdag 16 mei NI E U W S B R I E F 1 5 / 1 1-1 2 Hier brandt de lamp! De kleuterschool geeft ook op maandag 7 mei de aftrap van de techniekweek. Zij gaan de hele week werken rond bouwen. Bob de bouwer, kunnen we het

Nadere informatie

Schoolkrantje maart 2015. 1. Vastenproject

Schoolkrantje maart 2015. 1. Vastenproject Schoolkrantje maart 2015 1. Vastenproject Na het feestgedruis van carnaval schakelen we een versnelling lager naar de vasten ;). Een tijd van inzet en bewuster, soberder leven. Denk aan de recente actie

Nadere informatie

Doppenactie voor KNGF

Doppenactie voor KNGF In dit Blaadje Doppenactie voor KNGF... 2 Cultuurmenu... 2 Oproep verkeersregelaar. Herhaalde oproep!... 3 Carnaval 2019 A k jou nie aar... 4 De agenda van de maand januari... 4 1 Doppenactie voor KNGF

Nadere informatie

Schoolkrantje december Pietenschool

Schoolkrantje december Pietenschool Schoolkrantje december 2012 1. Pietenschool Uit praktische overwegingen gaat de Pietenschool dit jaar niet door in zijn originele vorm! De wissel (en doorschuifsysteem in groepjes) tussen kleuterschool

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be

Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Nieuwsbrief 1 december 2013 Schooljaar 2013-2014 Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 1 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier!

Dus hopelijk weer veel inschrijvingen in dit blok en voor de kinderen die meedoen, alvast veel plezier! Beste ouder(s)/verzorger(s), Begin februari starten wij weer met een nieuw blok Naschoolse Activiteiten in Maarssenbroek. Het vorig blok zijn alle aangeboden activiteiten doorgegaan en het zou mooi zijn

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint!

Over De Veenbrug. Op weg naar Het Kerstkind! Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 9 14 december 2015 Kind op maandag Week 51 14/12-18/12 Thema: Luister, het begint! Jozef en Maria gaan op reis naar Betlehem. Daar wordt het kind geboren: Jezus, de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019

NIEUWSBRIEF. 10 mei 2019 NIEUWSBRIEF 10 mei 2019 BASISSCHOOL We hebben leuke herinneringen aan het schoolfeest van vorige week. Het werd een heus festival, met alles erop en eraan: boeiende en gevarieerde optredens, aan elkaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015

NIEUWSBRIEF. OKTOber 2015 NIEUWSBRIEF OKTOber 2015 Beste ouders, De dagen worden korter, de donkere avonden en nachten wat langer Als school bereiden we ons voor op die donkere tijd. We startten alvast de fluoactie op, zowel in

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

Kerstmarkt. Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30)

Kerstmarkt. Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30) Basisschool Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 Berlare Tel.: 052/42.35.04 E-mail: directeur@tenberge.be www.tenberge.be Infobrief december 2016 Kerstmarkt Donderdag 22 december 2016 (vanaf 15u30) Tijdens

Nadere informatie

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag

MAART Do 1 maa u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag u middagpauze namiddag 1. Maandplanning MAART 2018 Do 1 maa 09.30-15u Europa Direct 5AB Kasteel D Ursel Vr 2 maa Voormiddag 09.30-15u Europa Direct muziek op de sport project : Bornem drijft 1235groep56 voor de lagere school

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

mededelingen maart 2019

mededelingen maart 2019 mededelingen maart 2019 Agenda... 01.03.2019: Carnaval We vieren carnaval op school. Er is geen stoet. We zouden het fijn vinden dat iedereen verkleed naar school komt. Het is niet de bedoeling om iets

Nadere informatie

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht Voorwoord Beste leerkracht Je ziet het goed: dit schooljaar presenteert de bibliotheek een brochure voor het secundair onderwijs! Dit schooljaar wil de bib er namelijk meer dan ooit werk van maken om een

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS

Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS Kleuterkrant november - december 2015 KERSTMIS In december kijken we uit naar het feest van Kerstmis: samen de kerstboom versieren, pakjes onder de kerstboom leggen en de lichtjes laten branden. Kerstmis,

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie