KAPOENEN. 11/3 JIN games (14u-17u)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KAPOENEN. 11/3 JIN games (14u-17u)"

Transcriptie

1 KAPOENEN Deze maand springen we in het werkveld van onze hedendaagse helden. Hiermee bedoel ik niet Superman of Captain America, maar de helden die misschien een paar huizen verder van je zouden kunnen wonen. We hebben het erover schurkpakkende politiemannen, vuurbestrijdende brandweermannen, onverschrokken legermannen of levensreddende dokters. Breng een paar reserve onderbroeken mee want wij gaan voor een paar vergaderingen mee in hun wereld! 11/3 JIN games (14u-17u) Vandaag geven we de fakkel (tijdelijk) door aan de jins. Vandaag maken de jins een spel voor jullie. Natuurlijk is jullie vertrouwde leiding er zeker ook bij. Veel plezier! 18/3 CANDYCOP (14u-17u) Je ziet ze wel vaker op tv een bankoverval tegenhouden of een spannende achtervolging op de autosnelweg doen. Politiemannen stappen over het straat om ons te beschermen en onheil te vermijden. Wie ben jij? Ga jij de persoon zijn dat de wet gaat overtreden? Of ben jij de persoon dat de wet gaat handhaven? Er zijn politiemannen die met deze gedachten ook zitten, denk je dat ze allemaal te vertrouwen zijn?

2 25/3 oncontroleerbaar vuur (14u-17u) Er is niet veel wat vuur kan tegenhouden, buiten niemand minder dan zijn aartsvijand water. Zonder water vernietigd vuur alles in zijn pad. Om dit te vermijden hebben wij brandweermannen. In de kazerne liggen ze te slapen om toe te slaan als het alarmsignaal zich door het gebouw voort beweegt. Vandaag gaan wij dit ook moeten doen, De Pyromaan is een vuurliefhebbende schurk dat niets liever doet dan dingen in brand te steken. Wie is er hier het meest geschikt voor om deze boef tegen te houden? Wij, de Perkse brandweermannen van Scouts Perk! 1/04: Pasen (Geen vergadering) Wijzelf zullen jullie even rust gunnen op deze prachtige traditionele Christelijke dag. Maar als jullie toch nog naar paasactie op zoek zijn raden we volgend evenement ten sterkste aan. Aangezien sommige van jullie leiding zelf ook in de jeugdraad zit. 8/04 droomjob (14u-17u) Iedereen heeft wel eens gedacht van wat hij later graag zou worden. Sommige hebben het kunnen bereiken, kijk maar naar je mama en papa. Maar wij zijn zover nog niet daarom gaan we vandaag werken rond onze droomjobs. Breng je fantasie mee en je goed humeur en het word een supervergadering!

3 15/4 DE ONTSNAPTE GRIEZELS (14u-17u) Met een nieuwe maand komt een nieuw thema. Deze maand gaan we werken met monsters, griezels en allerlei magische wezens. We spreken hier over magie! Vandaag is het chaos in de wereld van wonderen. Iemand heeft de doos van Pandora open gemaakt. Deze doos hield allerlei wezens in bedwang, het is aan ons om ze terug in de doos te steken. Zijn jullie er klaar voor? 22/4 het orakel (14u-17u) Er zijn veel mytische objecten in de wereld van magie en wonderen. Één daarvan is De Bal van het Orakel. We gaan een tocht aangaan om niet alleen maar dit voorwerp terug te vinden maar ook om op zijn plaats terug te zetten. Dus iedereen dat een zin heeft in een avontuur is meer dan welkom om samen op pad te gaan. 29/4 zwemmen (14u-17u) Om even tot rust te komen dachten we met onze leden eens te gaan zwemmen. Breng jullie zwembroeken en handdoeken mee want wij gaan waterpret beleven!

4 06/05 monsters en kastelen (14u-17u) Er is niets zo spectaculair als een episch gevecht tussen een koning en zijn kasteel tegen een horde van monsters. Nee dit is geen film, wij gaan ten strijde! Maar aan welke kant staan jullie? Dat is iets dat wij jullie niet gaan vertellen. 13/05 strijdende krijgers (14u-17u) Er zijn de laatste paar vergaderingen veel veldslagen geweest. Jullie hebben zich keer op keer bewezen als echte krijgers. Maar niet tegen elkaar Door middel van teamwork en rivaliteit gaan jullie jezelf voor een laatste keer moeten bewijzen als echte strijders. Wie is er mee?!!

5 Welpen Algemene info Beste Welpen en ouders We vliegen het najaar van de scouts in, de kampdata zijn nu bekend meer info hierover komt later. Het weekend komt eraan, de eetdag, het scoutsbal, enkele drukke scoutsmaanden dus! Daarom vragen we jullie om de maandschors goed in het oog te houden. De afgelopen weken zagen we af en toe ook een paar laatkomers en welpen die niet in orde waren met hun uniform. Daarom vragen we vanaf nu dat elke welp elke zondag het hemd en sjaaltje aanheeft! Groetjes van jullie leiders, Noah, Sven, Lekke, Arne en Marnix Indien jullie nog met vragen zouden zitten over de maandschors of andere zaken (weekend) kunnen jullie ons gerust een mailtje sturen op volgend adres: Of via een smsje of telefoontje! Noah: Sven: Lekke: Arne:

6 Zondag 4 maart: EETDAG SCOUTS PERK! (11u-19u) Deze zondag is het geen vergadering, maar kunnen jullie wel bij ons terecht voor een paar lekkere steaks, ossentongs, vol-au-vents en nog vanalles! Iedereen is welkom, je mama en je papa, je oma en je opa, nonkels en tantes, Iedereen! Hopelijk komen jullie allemaal smullen Zondag 11 maart: Verrassingsvergadering (14u-17u) Vandaag krijgen jullie leiders de hulp van een paar zeer bekwame jins, de jins zijn leiders in spé en zullen jullie samen met de andere leiders een super leuke vergadering bezorgen, wat we doen blijft nog even geheim! Zondag 18 maart: VRIENDJESDAG! (14u-17u)

7 Vriendjesdag? Wat is dat nou? Wel het is heel simpel, je neemt een vriendje mee die graag eens van het scoutsgebeuren wil proeven! Misschien een klasgenootje, neefje, vriendje van de voetbal, Samen met hun spelen we dan enkele super leuke en typische scoutsspelletje! Misschien krijgen we er zelf een paar nieuwe welpen bij? Dat zou super zijn toch? Zondag 25 maart: Technieken! (14u-17u) Een paar maandjes geleden hebben we al eens een keertje de technieken opgefrist. Maar met het kamp en het weekend in aantocht kan het geen kwaad om deze even op te frissen, toch? Sjorren, houtloperskeuken en misschien zelf heel voorzichtig een vuurtje maken? Allemaal komen dus! Zondag 1 april: Gekke Welpendag! (14u-17u) Pasen en 1 april op één dag, kan het nog gekker? Natuurlijk want vandaag is het ook Gekke Welpendag! We gaan experimenteren met enkele fratsen, gekke stoten en grapjes, dus wat hebben jullie nodig? Jullie beste mopjes natuurlijk!

8 Zondag 8 april: GEEN VERGADERING Na enkele drukke weken, en nog enkele drukke weken in aantocht hebben jullie leiders toch een kleine pauze verdient toch? Daarom gaan alle leiders even stoom afblazen op weekend, maar ook nog plannen maken voor de rest van het scoutsjaar natuurlijk! Voor jullie is het geen vergadering deze week! Zondag 15 april: Jeugdnamiddag (14u-17u) Deze zondag in Perk niet enkel Scouts Perk en Chiro Perk, maar ook de andere Scoutsen en Chiro s van heel Steenokkerzeel zijn van de partij! Misschien heb je er wel ergens een vriendje, broertje, zusje, neefje of nichtje zitten? Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Tot dan! WELPENWEEKEND! 20,21 en 22 april! Joehoe, eindelijk is het zover! Het super coole welpenweekend staat voor de deur, we gaan maar liefst 2 hele nachten op weekend! Afspraak om 17u aan de parking van het station in Vilvoorde. Zondagavond rond 18u ongeveer zijn we jammer genoeg al weer terug op het station in Vilvoorde. We zouden jullie wel nu al willen vragen om zeker en vast een soort (trek)rugzak of grote rugzak te voorzien om de verplaatsing mee te maken. Dit omwille van praktische redenen, de meeste van jullie hebben ongetwijfeld wel al zo eentje voor op kamp. Maar waar gaan we dan naartoe? Wel we gaan naar! Ohja vergeten, dat blijft nog even geheim! Alle informatie zullen jullie snel te weten komen uiterst eind maart zullen jullie ouders een mailtje ontvangen en jullie een geheim document over het weekend! Zondag 29 april: Scoutsbalrepetitie (14u-17u)

9 Het Scoutsbal komt in zicht, als jullie al het een ander erover hebben gehoord weten jullie ongetwijfeld wel dat er vanalles gepland staat! Onder andere een supertoffe voorstelling, en daarvoor hebben we natuurlijk de hulp nodig van onze trouwe Welpen! Zondag 6 mei: Groepsdag (14u-17u) Vandaag gaan we ons allemaal verenigen als Scouts Perk en trekken we op Groepsdag, allemaal samen! Meer informatie volgt in de volgende maandschors! Maar we geven jullie deze datum toch al even door! Zaterdag 12 mei: SCOUTSBAL! Ook het Scoutsbal lijkt nu nog even ver weg, maar voor je het weet staan we allemaal samen op dat podium! Daarom noteren we dus al allemaal in onze agenda, 12 mei Scoutsbal!

10 Jongverkenners maandschors Maart & April Zondag 4 maart: EETDAG SCOUTS PERK! (11u-19u) Deze zondag is het geen vergadering, maar kunnen jullie wel bij ons terecht voor een paar lekkere steaks, ossentongs, vol-au-vents en heerlijke desserten gemaakt door Kokoen & Petit biscuit. Zondag 11 maart: Kookvergadering (14u-17u) Aangezien jullie jong verkenners zijn kunnen jullie al maar best vroeg genoeg oefenen om echte scouts achtige top chefs te worden. Elk lid mag 1 ingrediënt meenemen. Alles mag van groenten, pasta s, vlees, boter,. Denk maar lekker ruim want gebruiken alle ingrediënten in verschillende stoofpotten en diverse Poolse goulashen op grootmoeders wijze. Graag willen wij vragen om niet je kat of hond mee te nemen. Zondag 18 maart: Alles op flippin wieltjes (14u-17u) Genoeg gepraat jullie weten waarover dit gaat. Zondag 25 maart: Dorpsspel/Stadsspel/Wereldspel(14u-17u) (Duivels gelach) Hebben jullie het wel in je om echt jvk s te zijn die ons dorp zouden kunnen vertegenwoordigen in de grote jvk spelen, we zullen het dan wel ondekken.

11 Zondag 1 april: Pasen (Geen vergadering) Wijzelf zullen jullie even rust gunnen op deze prachtige traditionele Christelijke dag. Maar als jullie toch nog naar paasactie op zoek zijn raden we volgend evenement ten sterkste aan. Aangezien sommige van jullie leiding zelf ook in de jeugdraad zit. Zondag 8 april: GEEN VERGADERING Het is weer tijd voor het jaarlijks ontspanningsweekend van jullie leiding. Natuurlijk doen we dit ook om volop het scoutsbal en het aankomend kamp te organiseren. Tot volgende week. Zondag 15 april: Jeugdnamiddag (14u-17u) Op deze zondag kunnen jullie weer met zijn allen vertoeven met de jeugdbewegingen van de dorpen naast ons. Net zoals elk jaar blijft het een verrassing wat we net gaan doen. Zondag 22 april: Knutselnamiddag (!) We gaan vet cool gave dingen knutselen aangezien jullie ze zelf nodig gaan hebben, huh wat zeg je daar meneer de leider. Jaja je hoorde het goed, kom zeker langs. Zondag 29 april: Scoutsbalrepetitie (14u-17u) (!) De toneelvoorstelling op ons scoutsbal zal worden voorgedragen worden door onze leiding en leden. Als je zoonlief niet graag acteert of gewoon een beetje verlegen is zal hier zeker rekening mee worden gehouden. Maar iedereen zal zijn steentje moeten bijdragen in dit unieke evenement.

12 Zondag 6 mei: Groepsdag (14u-17u) (!) Deze mooie dag waarop alle takken worden verenigd zal worden verzorgt onder coaching van alle leiders en takken, alle takken zullen samen een leuke dag beleven. Zaterdag 12 mei: SCOUTSBAL! Het scoutsbal zal doorgaan op 12 mei in de parochiezaal van Perk. De toneelvoorstelling start om 20:00 en zal eindigen rond 21:00. Graag willen wij vragen aan alle leden om zeker een halfuur voor het toneel aanwezig te zijn. Jong verkenner nieuws Graag zouden we jullie willen bedanken voor zo talrijk aanwezig te zijn op onze eetdag. Verder gaat alles goed met scouts Perk, wij zijn druk bezig met de voorbereidingen voor het scoutsbal en ons jaarlijks weekend komt er ook weer aan waarin wij nog meer kunnen verwezenlijken. Graag zouden wij willen vragen om zo veel mogelijk er voor te zorgen dat u zoon of zonen steeds aanwezig zijn op de vergaderingen met een uitroepteken achter. Heeft u nog vragen over de toneelvoorstelling mag u steeds mailen naar brentgillaerts@hotmail.com. Het weekend na het scoutsbal (18 & 19 mei) zal ons eigen jongverkennersweekend doorgaan meer info zal zeker nog volgen. De fenomenale JVK leiding Big B, Luna & Seppe

13 Maandschors Verkenners Zondag 11/03 14h-17h: Vind het spel Deze zondag hebben we een bekend spel voor ogen met een twist. Meer zullen we niet zeggen. Zondag 18/03 14h-17h: Techniekvergadering In het begin van het jaar wouden jullie op een bepaalde locatie sjorren. Voor zij die het nog weten zullen er al zin in hebben. De andere moeten het maar komen uitzoeken Daarbij hebben we enkele plannen bedacht van ongelooflijke constructies. Zondag 25/03 14h-17h: Dropping Zoals het hierboven staat gaan we jullie droppen. De meeste van jullie kennen de streek rond Perk waardoor het misschien wat makkelijk wordt. We hebben daarom iets extra in petto Zondag 01/04 14h-17h: Een traditioneel bosspel Het is al even geleden dat we de bossen van Perk hebben verkent. Hier brengen we nu verandering in. Zoals je ondertussen al weet zijn stapschoenen en een lange broek kledij die je het gemakkelijker kunnen maken. Zondag 08/04: Geen vergadering Deze zondag zal er geen vergadering zijn. Jullie leiding is namelijk op weekend. Tegelijk zijn we jullie kamp aan het uitwerken en zijn we op teambuilding. Zondag 15/04 14h-17h: Jeugdnamiddag Dit jaar vind de jaarlijkse jeugdnamiddag in Perk plaats. De scouts en chiro van Perk hebben hier samengewerkt om er echt iets tof van te maken. Het is zoals elk jaar samen met de jeugdbewegingen van groot Steenokkerzeel. Met dat het dit jaar in Perk is verwachten we jullie allemaal!!

14 Zondag 22/04 14h-17h: VK weekend We kunnen jullie bijna niets prijsgeven over het weekend, alleen wat je moet meenemen. Deze informatie vind je onderaan. Zeker alles eens doornemen zodat je niets vergeet. Zondag 29/04 14h-17h: Deze vergadering gaan we rustig repeteren voor het scoutsbal. We zullen enkele keren het toneelstuk inoefenen. Zo zijn we zeker dat jullie geen black-out op het podium krijgen. Om deze rustige activiteit af te wisselen gaan we ook alle voorbereidingen treffen voor een geslaagde jackass vergadering. Deze vind plaats in de volgende maand. Stevige linker van jullie feeën Caje, Klaas en Cobus Weekend informatie: We verzamelen aan de achterkant van het station van Vilvoorde. Het vertrekuur en het aankomstuur wordt nog tijdig medegedeeld via mail. Ik ga op verkennerweekend en ik neem mee: - Trekrugzak o Buzzypas ID-kaart o Slaapzak o Matje o Toiletzak o Gamel bestek o Stevige schoenen o Kleren die vuil mogen worden o Pillicht o Warme kledij Wij vragen vriendelijk om dit strookje in te vullen als uw deugniet meegaat op weekend. Gelieve dit strookje ten laatste zondag 15/04 aan de leiding af te geven. Bij dit strookje zitten ook al de centen waarmee eten, drinken en snacks worden betaald. Dit bedraagt 30 euro. Alleen als het strookje en de centen bij ons zijn afgegeven is u kleine snoeper ingeschreven voor het weekend Ik, ouder van, bevestig hiermee dat mijn zoon mee gaat op het verkennerweekend van 20/04 tot en met 22/04. Handtekening:

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe gezichtjes aan de opening verschenen, geweldig! Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Kom gerust maar

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste leden, ouders en vrienden, Woordje van de groepsleiding En we gaan verder! Het is alweer mei! Tijd voor de voorlaatste scoutsmaand van dit scoutsjaar! Ooooh : ( Mei en juni beloven weer spannend

Nadere informatie

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt!

Feest bij onze goede vriendinnen van de Chiro! Hier kunnen we onmogelijk niet passeren, kom zeker langs en ontdek wat hier allemaal te beleven valt! Woordje vooraf De Lente is in het land en dat betekend dat het scoutsjaar er weer bijna opzit. Maar geen vrees, want van april en mei gaan we er nog eens vollenbak tegenaan! De ledenweekends komen er ook

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Februari? Nu al? Zo snel? We vliegen er weer eens in! Februari beloofd weer een super-mega-zalige maand te worden! Zoals al vele jaren gaan we in februari traditiegetrouw gaan

Nadere informatie

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen?

Wat kunnen jullie doen om ons te helpen? Paretter Maart Woordje van de grol Beste ouders, Het scoutsjaar vliegt weer voorbij en we komen steeds dichter bij de zomervakantie en ons groepskamp in Stavelot! - Kamp kleine takken 21-28 juli 2018 -

Nadere informatie

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur

Zondag 5/03/2017. Zondag 12/03/2017 : 14 uur tot 17 uur HEEEEEEY lieve kapoentjes, ik hoop dat jullie klaar zijn voor de volgende 2 maanden want deze twee maanden wordt super tof, dus zeker allemaal komen deze 2 maanden Wij zijn er alvast klaar voor WOEHOEEEE.

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten,

Groepspraatje. Dag ouders en sympathisanten, Groepspraatje Dag ouders en sympathisanten, Het scoutsjaar is nu wel echt begonnen, november is al de derde maand. Dit wil zeggen dan de leiding helemaal gerodeerd is, zowat alle leden ingeschreven zijn,

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS

DAT WAS HET ALWEER VOOR DEZE MAAND! KUSJES EN KNUFFELS Eikeltje November Beste ouders ( en leden uiteraard), Het leven is in de herfst pas goed, als je elkaar de das omdoet! (lees: weer of geen weer, dassen aan en naar de scouts toe gaan) De leiding is er

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

JONGVERKENNERS CLAIM THE CLIMATE

JONGVERKENNERS CLAIM THE CLIMATE JONGVERKENNERS CLAIM THE CLIMATE Beste jongverkenners, We zijn jammer genoeg aangekomen aan het laatste spiespunt maaaar er staan nog beestige vergaderingen te wachten! Dus zet alle vergaderingen direct

Nadere informatie

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta

De Kapoenen. Contact: Belangrijke data: Praktische afspraken: Liefste kapoentjes en beste ouders, Gigi, Toto, Kerri, Kora, Telde en Rasta De Kapoenen Liefste kapoentjes en beste ouders, Hopelijk vonden jullie ook een super tof 1 e trimester en hebben jullie zoals de leiding al heel veel zin in het 2 de semester. Deze keer gaan we ook super

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding In mei leggen alle vogels een ei. -Prince Prachtig, wat die Prince toch allemaal in zijn kluis heeft liggen. Over naar het onderwerp van vandaag. De maand mei brengt verscheidene

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Wat kunnen we nog meer zeggen?! Het 75 jaar scouts Perk feestweekend was een geweldig succes! Graag willen we nogmaals iedereen bedanken die naar ons feestweekend gekomen is,

Nadere informatie

SPARLEKIJN jaargang September

SPARLEKIJN jaargang September 1 SPARLEKIJN jaargang 2019-2020 September www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Sparlekijn Broechemsesteenweg 217, 2560 Nijlen Contactgegevens TAK LEIDING MAILEN NAAR: BELLEN NAAR: Kapoenen? kapoenen@scoutsnijlen.be?

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Groepsdag / zondag 26 mei u u. Beste ouders en leden

Groepsdag / zondag 26 mei u u. Beste ouders en leden Groepsdag / zondag 26 mei 12.30 u 18.30 u Beste ouders en leden Om het jaar met een knaller af te sluiten gaan we met de scouts een reis rond de wereld maken. Meer specifiek door de wereld van de dieren,

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Allerliefste Jogi s en ouders

Allerliefste Jogi s en ouders Allerliefste Jogi s en ouders Hieronder kunnen jullie al onze activiteiten terugvinden voor de volgende maanden van het scoutsjaar. Er staat ons nog heel wat leuks te wachten, neem snel een kijkje! Driekoningen,

Nadere informatie

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN ---

September Oktober --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- SKOETEKE WELPEN --- September Oktober Liefste welpen! Het nieuwe scoutsjaar staat voor de deur We verwelkomen jullie met een blij humeur Weer een jaar vol spel en gelach Jullie zijn altijd welkom op zondag Van twee tot vijf

Nadere informatie

Data. Belangrijke data

Data. Belangrijke data Inhoudstabel Belangrijke data 2 Uniform 3 Klipklap voor de kapoenen 4 Klipklap voor de kabouters 6 Klipklap voor de welpen 9 Klipklap voor de jonggidsen 11 Klipklap voor de jongverkenners 13 Klipklap voor

Nadere informatie

Paretter februari 2019

Paretter februari 2019 Paretter februari 2019 Hallo iedereen, De eerste maand van 2019 zit er alweer op. Dit betekent dat ook de examens voorbij zijn en dat de vergaderingen weer op zondagnamiddag zullen plaatsvinden. Traditioneel

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee

ZOMERKAMP 2017 GIVERS. 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee ZOMERKAMP 2017 GIVERS 1 tot 10 juli 2017 Kasterlee Voorwoord Beste giver en ouder(s) Binnen een kleine maand vertrekken we op zomerkamp, de ideale manier om het scoutsjaar af te sluiten! De leiding kijkt

Nadere informatie

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten

Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Maandelijks tijdschrift Scouts & Gidsen Linden Sint-Kwinten Vrolijk Pasen! Op 4 & 5 maart zijn het restaurantdagen! Allemaal zeker komen! De kampdata zijn bekend! Check ze snel op onze site Indien je nog

Nadere informatie

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi

Kapoenen! terugvinden op de site en het takhoekje. Vele groetjes van jullie leiding: Chico, Pablo, Toto, Pico, Kerrie & Kobi OKTOBER Kapoenen! 5 oktober Trek vandaag maar stevige schoenen aan, want vandaag is het BOSSPEL! We verwachten jullie om 13u45 aan de Epelaar (voor de routebeschrijving: zie takhoekje op de site). Om 16u15

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 1

De Kapoenen seintoren 1 De Kapoenen seintoren 1 Liefste kapoenen en beste ouders, De vakantie is weer voorbij. Het school is weer begonnen. Het is dus hoog tijd voor weer eens wat ontspanning in het weekend. Dit jaar moeten we

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG 31 oktober, 1 & 2 november: TAKWEEKEND jogi s September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Deze maand is het het jaarlijks Winterfeest van Perk, namelijk 7 januari. Alvorens dit feest zal beginnen gaan we traditiegetrouw rond in Perk. De leden zullen van deur tot

Nadere informatie

maandlijst Oktober-november

maandlijst Oktober-november maandlijst Oktober-november 1 Algemene informatie Ons kamp zal dit jaar doorgaan in Limburg, meer bepaald in Meeuwengruitrode. Het kamp zal begin augustus zijn, de juiste datum moeten we nog beslissen.

Nadere informatie

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april

Vele knuffels van Chico, Toto, Pablo, Pico, Kerrie en Kobi! Vrijdag 4 april APRIL Vrijdag 4 april Om alvast even te wennen tegen het kamp mogen jullie blijven slapen in ons kapoenen lokaal. Jullie worden om 19.00 u aan het lokaal verwacht met een slaapzak, een matje/veldbed, toiletgrief

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Lieve kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is alweer voorbij. Wij hopen dat jullie het al heel leuk vonden. Wij in ieder geval wel. Wat vliegt de tijd toch hé? Maar niet

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Kapoenen SUPERHELDEN

Kapoenen SUPERHELDEN Kapoenen SUPERHELDEN Spiespunt september - oktober SPIDERELIAS Hobby's : Spinbal Superkracht : Schieten met spinnenwebben Levensmotto : een dag zonder boeven pakken is een dag niet geleefd Lievelingseten

Nadere informatie

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook?

Verder zijn er mega leuke activiteiten ingepland waar we jullie met velen verwachten!!! Wij zien het al helemaal zitten! Jij toch ook? Hier zijn we weer met een maandbrief vol toffe activiteiten voor maart en april. Ja ja, zoals je kunt lezen is tijd voor het alle eerste wolvenweekend!!! Jij komt toch ook zeker??? Verder zijn er mega

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Februari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Welpen. maart-april-mei

Welpen. maart-april-mei Welpen maart-april-mei Zaterdag 2/03 14:00-17:00 De leiding is op missie om nog een nachtfurie te vinden, gelukkig is er andere leiding die jullie met plezier een namiddag entertaint. Vandaag is het leidingswissel!

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden maar natuurlijk ook de ouders, De lente is begonnen. Dus vanaf nu is het altijd mooi weer, tenzij je natuurlijk in België woont, daarom vergeet deze

Nadere informatie

Groetjes, Leiding van de jongste takken

Groetjes, Leiding van de jongste takken Agenda: 12/11 Jongste takken activiteit 18/02 Ardennentocht 18/07/2017-28/07/2017 Kamp Tak van dienst: 22/10 Verkenners 29/10 Jin 05/11 Kapoenen (verkenners) Het Schilderhofke Jaargang: 2016-2017 Redactie:

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK!

BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! BOEKJE MEI 2019 CHIRO PERK, DA S STERK! Algemeen nieuws Het chirojaar loopt jammer genoeg stilaan op zijn einde, maar niet getreurd: mei wordt nog een zeer fijne maand! Vorig weekend vierden we feest en

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Pagadders. Beste pagadders

Pagadders. Beste pagadders Beste pagadders Pagadders Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Dat betekent natuurlijk ook een nieuw werkjaar voor KSA Frassati! Ik, Alexander (of Alex), heb de eer om de plaats van Charlene als banleider

Nadere informatie

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het

OUDERVERGADERING met aansluitend de eerste TARSIBAR van het Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Februari, weer een maand vol vertier! Maar ook de maand waar het terug op zondag scouts zal zijn! Iedereen is eindelijk verlost van die examens! Tijd om ons terug

Nadere informatie

KAPOENEN MAART 12 MAART

KAPOENEN MAART 12 MAART KAPOENEN MAART 5 MAART Eén tegen allen! De leiding voorziet een hele lijst met opdrachten voor jullie. Kunnen jullie deze uitvoeren tegen het einde van de vergadering? Wie weet hangt hier wel een kleine

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding!

Wij hebben er alvast suuuuuuper veel zin in! Nu trommelgeroffel voor jullie nieuwe leiding! SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER OKTOBER SEPTEMBER- OKTOBER Het is weer zo ver! Het nieuwe scoutsjaar begint weer! WOEHOEEW!! Een nieuw jaar met veel spelen, vuil worden en veel vriendjes. Wij hebben er alvast

Nadere informatie

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das.

- Kapoenen: t-shirt (Scouts en Gidsen Vlaanderen), das (Scouts Beersel) - Kawellen, jonggivers, givers en jins: scoutsbroek/-rok, scoutshemd en das. PARETTER NOVEMBER Beste leden en ouders, De eerste scoutsmaand is weer voorbijgevlogen en hopelijk heeft iedereen de smaak te pakken! De leiding vond het alvast zeer leuk om oude bekenden en nieuwe gezichten

Nadere informatie

Woordje van de grol. Beste leden en ouders,

Woordje van de grol. Beste leden en ouders, Woordje van de grol Beste leden en ouders, De kampen van 2017 zijn weer achter de rug en we vonden het allemaal superleuk! We hadden graag nog eens de leidingsploeg en de fouriers willen bedanken voor

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Woordje van de groepsleiding Beste vrienden! Het is alweer juni, de laatste scoutsmaand... (Oooooh!) Maar treur niet! Het beloofd nog een spannende maand te worden voor alle takken! Deze maand zijn er

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Vorige week was het onze jaarlijkse opendeurdag met bbq voor alle ouders, vrienden en sympathisanten. Ook de zon zijn we dit jaar niet vergeten

Nadere informatie

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap

Mei. ZATERDAG 6 mei: groepsuitstap Voorwoord mei 2017 Beste ouder(s), leden en sympathisanten, Na een zeer bewogen aprilmaand (met weekends of paaskamp, met takacties en louder than a bomb), is het eindelijk terug volop genieten van puytvoet!

Nadere informatie

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen!

Woordje van de grol. 1) Joyvalle melk kopen 2) De houten flapjes van de flessen knippen 3) De houten flapjes aan de leiding bezorgen! Paretter mei Woordje van de grol Beste ouders, De laatste echte scoutsmaand van het jaar is aangebroken! Vanaf volgende maand kruipt de leiding weer een maand achter de boeken en zal er geregeld een activiteit

Nadere informatie

GIDSEN SEPTEMBER 2018

GIDSEN SEPTEMBER 2018 GIDSEN SEPTEMBER 2018 VOORWOORD Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P

Boscrosser. Januari-Februari. Maandblad Woudlopers Mechelen. Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan Mechelen P Maandblad Woudlopers Mechelen Boscrosser Januari-Februari belgië-belgique P.B. 2800 Mechelen Mail BC 10630 Afzender: Woudlopers VVKSM Stuivenbergbaan 166 2800 Mechelen P 508747 Voorwoord Beste ouders,

Nadere informatie

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk Krantje april Scouts Carpe Diem Arendonk Wat staat er op de kalender Zondag 1 april PASEN Holaaaa wat ligt er daar allemaal tussen het groen? Eitjes, eitjes & nog eens eitjes! Ga ze maar snel rapen, GEEN

Nadere informatie

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten,

Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, KAJOGI SEPTEMBER Lieve Vincies, lieve ouders en sympathisanten, Joepie joepie joepie! Er staat een nieuw scoutsjaar voor de deur! We hebben een nieuwe leidingsploeg, die helemaal klaar is om er een stevige

Nadere informatie

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ.

Na al dat feesten zijn wij ook moe geworden. Vandaag dus jammer genoeg geen KLJ. Zondag 8 september Hallo, lieve twinkeltjes willen jullie weten wie jullie nieuwe leiding is? Dan is vandaag de dag dat jullie naar de KLJ moeten komen. Het zal een leuke dag worden, je leiding kijkt er

Nadere informatie

Kajogi Kabouters SEPTEMBER

Kajogi Kabouters SEPTEMBER Kajogi Kabouters SEPTEMBER Beste Vincies, ouders en sympathisanten, Na te bekomen van schitterende kampen waar groot en klein van konden genieten, zijn we met een nieuwe leidingsploeg klaar om aan het

Nadere informatie

Dit deel is leeg! KAPOENEN

Dit deel is leeg! KAPOENEN KAPOENEN Dag kapoenen, voor we op kamp vertrekken gaan we nog 1 keer afspreken op zondag! Dit op zondag 30 juni. Wij verwachten jullie om 2u (niet 2u30) aan het domein van huizingen!!! Hier gaan wij ons

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

Stevige linker, IJdele Kraanvogel

Stevige linker, IJdele Kraanvogel Beste Alowisianen Lieve ouders Enthousiaste sympathisanten Brave kindjes Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een heel duidelijk nieuw begin. Dit werkjaar start namelijk met een nieuwe groepsleiding. De meesten

Nadere informatie

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!!

Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! Hoera! We kunnen er weer invliegen!!! 35 ste jaargang: 2015-2016 Afgiftekantoor: 2440 Geel Maand: september 2015 Nummer: 1 P409906 Zaterdag 3 oktober: Pecho Party @ de Waai Afzendadres en VU Elien Verbiest

Nadere informatie

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 21 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 21 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2014 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10. Groepsdag Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Juni 2019 Jaargang-28-Nr 10 Groepsdag 2019 Afzender en V.U. Jari Loockx, kalmoesstraat 4, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefoon:

Nadere informatie

Sint-Janske. Januari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T:

Sint-Janske. Januari. Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp. Groepsnummer: 03306G T: Adres: Sparrenlaan 9a, 9140 Steendorp Groepsnummer: 03306G T: 0470 41 92 60 0471 10 64 19 0479 42 93 83 E: robinpiessens@hotmail.com bryssinck.larissa@hotmail.com fiene.vertenten@gmail.com Sint-Janske

Nadere informatie

Woordje van de groepsleiding

Woordje van de groepsleiding Beste ouders, leden en vrienden, Woordje van de groepsleiding Ook dit jaar zijn er weer veel nieuwe gezichtjes aan de opening verschenen, geweldig! Nieuwe leden zijn nog steeds welkom. Kom gerust maar

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie Aangezien dat iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald Elke activiteit

Nadere informatie

Sloeber 2016-2017 Semester 1

Sloeber 2016-2017 Semester 1 Sloeber 2016-2017 Semester 1 Welkom terug ouders & leden! GRENZELOOS GROEIEN! is het eerste wat we zeggen tegen jullie dit jaar! Zet jullie schrap voor alweer een fantastische Scoutsepot, een formidabele

Nadere informatie

Algemene Kapoenen info

Algemene Kapoenen info MAANDSCHORS MAART WAAAT?? Nu al maart?? Dat wilt zeggen nog maar 1 maand wachten tot ons superleuke feestweekend eraan komt! Maar vooraleer we aan ons feestweekend zijn, zijn er nog een aantal andere evenementen

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden.

Hieronder krijgt u nogmaals een overzicht met alle data voor het komende scoutsjaar. Zo kan u zich al inplannen voor de komende maanden. Voorwoord december Beste ouders, leden en sympathisanten, December is traditiegetrouw een speciale maand in het scoutsjaar. Om de leiding wat te ontlasten met deze drukke blokperiode en omdat de opkomst

Nadere informatie

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld:

Dit jaar hebben we samen met onze kok het volgende menu samengesteld: Eetavond Beste scoutsvrienden, We zijn blij om u te mogen uitnodigen op één van onze langstlopende en meest succesvolle tradities. De jaarlijkse eetavond voor ouders, leden, oud-leden, sympathisanten en

Nadere informatie

Seintoren kabouters

Seintoren kabouters Seintoren kabouters 2018-2019 Beste kabouters, Het tweede semester staat voor jullie klaar vol met nieuwe verrassingen en spelletjes. Hier vind je alle nuttige informatie voor het komende semester! We

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara

Lieve Jogi s, Xoxo De leiding. Astrid Juliette Ellen Merle Julie Clara Lieve Jogi s, Na de vakantie en een fantastisch kamp is het nu weer tijd voor een nieuw super leuk scoutsjaar. Wij hopen dat jullie er evenveel zin in hebben als wij! Iedere week zorgt de leiding met veel

Nadere informatie

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag

Eikeltje februari. 1: Joepie!!!! Terug gaan spelen op zondagmiddag, terug wat langer scouts! 2: Oef! Eindelijk terug wat rust op zondagmiddag Eikeltje februari Beste ouders en leden, Oef! Die vreselijke examens van de leiding zitten erop. Dit wilt uiteraard zeggen dat ook de avondvergaderingen vanaf nu verleden tijd zijn. Dit kan op 2 verschillende

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD.

HOLLYWOOD KABOUTERS SPIESPUNT MAART APRIL - MEI. Lies POPPE. Bo VERELLEN. Francis VOET. Delphine VERBEKE. Anthony VAN BIJSTERVELD. SPIESPUNT MAART APRIL - MEI Francis VOET Delphine VERBEKE Lies POPPE Bo VERELLEN KABOUTERS IN HOLLYWOOD Vaast MOENS Emelie PATYN Charlotte SILLIS Anthony VAN BIJSTERVELD Heeey lieve kabouters (of moet

Nadere informatie

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal.

Scouts & Gidsen Wommelgem Kapoenen. Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Juni 2017 Op zondag 4/6 spelen we waterspelletjes. Breng reservekledij mee en een handdoek. Gewone uren aan het lokaal. Jullie leiding zit in de examenperiode en daarom gaan we op vrijdag 9/6 een relaxvergadering

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, De maand februari was een groot succes want begin februari hadden we nog een deeltje van het fantastische techniekenweekend.

Nadere informatie

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn;

Ons eerste weekend samen is van 27/10-29/10. Dus houdt deze data zeker vrij!! De kampdata zijn; JONGGIDSEN 2017-2018 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan! Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

mailadres. Mooie prijzen gegarandeerd voor de beste teams!

mailadres. Mooie prijzen gegarandeerd voor de beste teams! WELPENBOEKJE 4 Voorwoord Dag lieve welpen! Het is weer zover. Met tranen in de ogen moeten wij jullie mededelen dat dit al het laatste boekje van het scoutsjaar is : ( Mooie tijden gaan jammer genoeg snel!

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Het nieuwe jaar gaat weer van start, daarbij hoort natuurlijk ook weer een pinkertje met al onze super leuke activiteiten. Hopelijk hebben jullie er allemaal even veel

Nadere informatie

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Verkennerbar... 4 Eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Doolhof... 7 Maandbrief kapoenen... 8 Maandbrief

Nadere informatie

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer

MAART TOT JUNI HET GEITJE. minder is meer MAART TOT JUNI HET GEITJE minder is meer Dag allerliefste kapoenen en ouders! Zondag 3/03 10u -12u30 Hier is onze laatste GEIT van het jaar, wat vliegt zo n scoutsjaar toch voorbij!!! Bij elke vergadering

Nadere informatie

Hallo iedereen, Hier zijn we weer met een nieuwe maandschors! De eerste maandschors van het jaar staat weer boordevol superleuke activiteiten!

Hallo iedereen, Hier zijn we weer met een nieuwe maandschors! De eerste maandschors van het jaar staat weer boordevol superleuke activiteiten! Hallo iedereen, Hier zijn we weer met een nieuwe maandschors! De eerste maandschors van het jaar staat weer boordevol superleuke activiteiten! Al wat info over het kamp: het kamp gaat dit jaar, zoals eigenlijk

Nadere informatie

De Kapoenen seintoren 2

De Kapoenen seintoren 2 De Kapoenen seintoren 2 Liefste kapoenen en beste ouders, Het eerste semester is weeral voorbij. Wij hebben er in ieder geval al heel erg van genoten. Nu de feestdagen weer voorbij zijn, kunnen we beginnen

Nadere informatie

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 7

Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 7 Periodiek Maandblad 28 e Jaargang Nr. 7 Kapoenen Maart 7 Maart : Omdat het eetavond is in de lambeer vanavond, zal er vandaag geen vergadering zijn! 14 Maart : Vandaag zetten we zelf onze koksmuts op en

Nadere informatie

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari

Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend. Februari Belangrijke data: 18 februari: geen vergadering 23, 24 en 25 februari: Groepsweekend Februari Februari 2018 Beste ouders, leden en sympathisanten De examens zijn voorbij voor de studenten van onze leidingsploeg.

Nadere informatie