Programma Boek Seizoen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Programma Boek Seizoen 2012 2013"

Transcriptie

1 Programma Boek Seizoen Rotterdam, augustus 2012

2

3 Beste studenten en ouders, Het seizoen is een zeer succesvol seizoen geweest voor Songahm Taekwondo in Nederland. kijkt er naar uit om in opnieuw samen met jullie te werken aan het behalen van individuele doelen en de groei van Songahm Taekwondo in Nederland. In dit programma boekje vindt u alle beschikbare informatie over het seizoen De trainingen voor volwassenen beginnen weer in de eerste week van augustus! Vanaf vrijdag 3 augustus starten de reguliere lessen in The Old School. Op maandag en woensdag 6, 8, 13 en 15 augustus wordt er buitentraining gegeven als het weer het toelaat en er een geschikte locatie beschikbaar is. Vanaf maandag 20 augustus starten de lessen in Sporthal Snelleman weer. Tiny Tigers Bleiswijk De lessen voor de Tiny Tigers in Bleiswijk beginnen op maandag 20 augustus. De tijden en locatie blijven gelijk aan afgelopen seizoen, dus elke maandag van uur in Sporthal Rijneveen te Bleiswijk. Taekwondo for Kids Bleiswijk Direct na het lesuur voor de Tiny Tigers biedt komend jaar in Bleiswijk op maandagavonden ook lessen aan voor kinderen in de leeftijd 7 13 jaar. De lessen vinden plaats in Sporthal Rijneveen, duren ongeveer 45 minuten en beginnen om uur. Dit betreft een proef van minimaal een half jaar. Bij 8 deelnemers of meer zullen de lessen structureel worden aangeboden. Taekwondo for Kids Rhoon Na een aantal zeer succesvolle workshops in het voorjaar van 2012 biedt vanaf 29 augustus lessen aan in Rhoon voor kinderen van 7 13 jaar. De lessen vinden plaats op woensdagmiddag van uur in de Portland Sportzaal, Taekwondo for Kids Rotterdam De lessen in Rotterdam voor kinderen van 7 13 jaar vinden komend seizoen plaats op woensdagmiddag van uur in dohjang The Old School.

4 Reguliere lessen Rotterdam De reguliere lessen voor volwassenen vinden op maandag en woensdagavond van uur plaats in Sporthal Snelleman en op vrijdag van in dohjang The Old School. Deze lessen zijn toegankelijk voor alle volwassen studenten. De aandacht zal in deze lessen vooral uitgaan naar lagere rang poomsaes enerzijds en band-specifieke technieken/conditionering anderzijds. Gevorderden lessen Rotterdam Op maandag- en woensdagavond zal er voor de hogere rangen vanaf camouflage band specifiek les gegeven worden in de beheersing van hogere rang poomsaes, examensparren en verbetering van band-specifieke technieken. Deze lessen vinden plaats van uur in Sporthal Snelleman. Leiderschapslessen De leiderschapslessen vinden komend seizoen plaats volgens het volgende schema: Maandag Snelleman Vaardigheden Woensdag Snelleman Wapens Zaterdag The Old School Zelfverdediging / IMS Tijdens de leiderschapslessen in Sporthal Snelleman kunnen niet-leiderschap studenten vrij trainen zolang dit de leiderschapslessen niet stoort. Black Belt Club De lessen in de Black Belt Club richten zich op examen- en toernooisparren in volle uitrusting. De Black Belt Club lessen zijn beschikbaar voor deelnemers van alle rangen uit het volwassenen programma. Deelnemers zijn verplicht binnen een maand een volledige uitrusting te bestellen. De lessen vinden plaats direct na de reguliere les op vrijdagavond in dohjang The Old School, van uur. Zwarte Banden en Instructeurs Speciaal voor de Zwarte banden en Instructeurs wordt er op zaterdag van uur getraind in dohjang The Old School. Deze lessen zijn toegankelijk voor studenten vanaf 1BR en voor Trainee Instructeurs van alle rangen.

5 Rooster Tijd Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Taekwondo for Kids (7-13 jaar) Rhoon Zwarte Banden en Instructeurs lessen Dohjang The Old School (open voor studenten vanaf 1BR en hoger en Trainee Instructeurs van alle rangen). Leiderschapsles: Zelfverdediging Dohjang The Old School Tiny Tigers (3-7 jaar) Bleiswijk (lessen duren 45 minuten (tot 17.45)). Taekwondo for Kids Bleiswijk (lessen duren 45 minuten (tot 18.45)). Reguliere training Rotterdam Sporthal Snelleman (voor alle rangen met aandacht voor lagere rang poomsaes en bandspecifieke technieken/conditionering) Leiderschapsles: Vaardigheden Sporthal Snelleman (Tijdens leiderschapslessen kan er vrij worden getraind zolang dit de Leiderschapsles niet stoort) Taekwondo for Kids (7-13 jaar) Rotterdam (deur open om uur. Les van ). Reguliere training Rotterdam Sporthal Snelleman (voor alle rangen met aandacht voor lagere rang poomsaes en bandspecifieke technieken/conditionering) Leiderschapsles: Wapens Sporthal Snelleman (Tijdens leiderschapslessen kan er vrij worden getraind zolang dit de Leiderschapsles niet stoort) Reguliere training Dohjang The Old School (voor alle rangen met aandacht voor bandspecifieke technieken/conditionering) Gevorderden Rotterdam in Sporthal Snelleman (Met specifiek aandacht op hogere rang poomsaes en examensparren) Gevorderden Rotterdam in Sporthal Snelleman (Met specifiek aandacht op hogere rang poomsaes en examensparren) Black Belt Club in Dohjang The Old School te Rotterdam. (Tijdens de BBC wordt er getraind in examenen competitiesparren in volle uitrusting) Online agenda Op de website vind je een onlineagenda met alle activiteiten up to date worden gehouden. Je kunt deze google-agenda ook toevoegen aan de agenda op je computer of smartphone.

6 Vakanties Op de volgende data wordt er geen les gegeven in verband met vakanties en vrije dagen: Kerstvakantie: Maandag 24 december 2012 zondag 6 januari. 2 e Paasdag: Maandag 1 april 2013 Meivakantie: Maandag 29 april 2013 zondag 5 mei 2013 (in overleg met ouders kunnen er TfK lessen worden georganiseerd op woensdag 1 mei) ELC Barcelona : Woensdag 15 mei t/m zondag 19 mei e pinksterdag: Maandag 20 mei 2013 Taekwondo for Kids Woensdag 22 mei geen les ivm afwezigheid instructeur Zomervakantie 2013: Tiny Tigers en Taekwondo for Kids: 4 juli september 2013 Volwassenen: 4 augustus september 2013 Toernooi Gedurende het komende seizoen zullen er twee toernooien worden georganiseerd. Tijdens deze evenementen zullen ook de examens voor de Tiny Tigers en de Taekwondo Kids worden afgenomen. Taekwondo Kids zullen de kans krijgen om deel te nemen aan een spartoernooi. Volwassen studenten kunnen deelnemen in de divisie Poomsae en de divisie Sparren. De evenementen zullen plaatsvinden op zaterdag 22 december 2012 en zaterdag 29 juni De locatie voor deze toernooien wordt t.z.t. bekendgemaakt. Deelname aan het toernooi kost 10,= exclusief eventueel examengeld. Door deel te nemen aan het Toernooi gaat de deelnemer of zijn/haar ouders akkoord met het ophogen van de volgende automatische incasso met 10,=. Bootcamp Voor de volwassen studenten vindt er in het weekend van 29 t/m 31 maart 2013 het jaarlijkse Bootcamp plaats. Prijzen en locatie worden t.z.t. bekendgemaakt.

7 Risico Lesaanbod - Prijzen - Rooster - Algemene voorwaarden en bepalingen - Algemene Voorwaarden Volwassenen Cursusperiode Alle studenten en ouders worden geacht van deze voorwaarden op de hoogte te zijn. Deelname aan de lessen geschiedt voor eigen risico. De organisatie, nog individuen die voor de organisatie activiteiten verzorgen of aan activiteiten van de organisatie deelnemen kunnen op eniger wijze verantwoordelijk worden gehouden voor schade aan goederen of personen die deelnemen aan de activiteiten van de organisatie. Lidmaatschap Deelname aan de activiteiten geschied voor minimaal één kalenderkwartaal, hierna wordt het contract automatisch verlengd. Een verlengd contract is per maand opzegbaar. Prijswijzigingen worden eenmaal per jaar aan het begin van het seizoen doorgevoerd en bekend gemaakt. Prijswijzigingen worden bij verlengde contracten automatisch in rekening gebracht. Betalingen Betaling voor de lessen gebeurt middels maandelijkse automatische incasso. De bedragen worden maandelijks afgeschreven in de eerste week van iedere maand, inclusief de vakantieperiodes. Opzegging Opzegging van de deelname aan de lessen en de automatische incasso dient per te gebeuren naar info@mo-martialarts.nl. De student ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging van deze opzegging. De opzegging dient minimaal 2 weken voor het einde van het lopende contract te zijn ontvangen. De opzegging is definitief per het begin van de eerstvolgende maand na afloop van de lopende contracttermijn. Trainingen Trainingen vinden plaats op de tijden en locaties die door vooraf aan het seizoen bekend worden gemaakt via de website Gedurende de schoolvakanties wordt er in principe niet getraind, op initiatief van de hoofdinstructeur kunnen er in deze periode buitentrainingen worden aangeboden. Uitrusting Elke deelnemer wordt geacht binnen een maand na het starten van de trainingen over een goedgekeurde dobok te beschikken of hiervoor een bestelling te hebben gedaan bij de hoofdinstructeur. Dit om de veiligheid en effectiviteit van de trainingen te bevorderen. Iedere deelnemer wordt aangemoedigd om zo snel mogelijk een goedgekeurde sparuitrusting aan te schaffen. Deelnemers wordt ten zeerste aangeraden om een sparuitrusting aan te schaffen bij het behalen van de camouflage band. Voor deelnemers aan het Black Belt Club of Leiderschap programma is een goedgekeurde sparuitrusting verplicht.

8 Examens De verschuldigde bedragen voor examens worden vooraf aan het seizoen kenbaar gemaakt aan de studenten. Door deelname aan een examen machtigt de student of zijn/haar ouders om de eerstvolgende automatische incasso éénmalig te verhogen met het verschuldigde examengeld. Lidmaatschap World Traditional Taekwondo Union (WTTU) Alle deelnemers aan de lessen van worden geregistreerd bij de WTTU. De kosten hiervoor zijn reeds opgenomen in de jaarlijkse contributie. Veiligheid doet er alles aan de lessen zo veilig mogelijk te verzorgen. Aanwijzingen van de instructeurs dienen zorgvuldig te worden opgevolgd. Respect voor Instructeurs en medestudenten vormt een integraal onderdeel van de training in Songahm Taekwondo. De student heeft een eigen verantwoordelijkheid om eventuele fysieke beperkingen tijdig aan te geven. Deelname aan de trainingen geschiedt geheel op eigen risico. Gedragsregels Studenten en ouders/verzorgers worden geacht kennis te hebben genomen van de gedragsregels zoals hieronder beschreven. Elke deelnemer wordt geacht de gedragsregels te onderschrijven en zijn/haar uiterste best te doen deze zo goed mogelijk in acht te nemen. Gedragsregels: Er wordt getraind in dobok of goedgekeurde taekwondo kleding (zwarte broek en wit T-shirt of taekwondo T-shirt). Er wordt getraind op blote voeten of op taekwondo schoenen, ander schoeisel is niet toegestaan. Iedere beoefenaar zorgt voor schone handen en voeten en geknipte nagels voor hij/zij de dohjang betreedt. Instructies van de instructeur worden direct opgevolgd. Iedereen is 5 minuten voor de les, omgekleed en wel, in de zaal aanwezig. Enkel voor taekwondo lessen benodigde materialen mogen meegenomen worden in de dohjang. De student is er verantwoordelijk voor dat de spullen ordentelijk in de dohjang worden geplaatst. Technieken die in de les worden geleerd mogen buiten de dohjang alleen gebruikt worden voor zelfverdediging. Technieken die in de les worden geleerd mogen zonder toestemming van de instructeurs niet aan derden worden geleerd (voor hun eigen veiligheid!). Wapens mogen alleen gebruikt worden met toestemming van een van de instructeurs. Wees hoffelijk naar de instructeurs, de medestudenten en het personeel van de trainingslocaties. Gekleurde banden worden aangesproken met (meneer of mevrouw, gevolgd door) hun voornaam. Zwarte banden worden aangesproken met meneer of mevrouw, gevolgd door hun achternaam. Deze regels gelden ook voor taekwondo gerelateerde communicatie via of telefoon. Indien een gecertificeerd instructeur de dohjang betreedt wordt de les kort onderbroken om hem of haar op correcte wijze te begroeten.

9 Lesgeld De lesgelden zijn gebaseerd op een volledig seizoen inclusief lesuitval door vakanties en deelname aan internationale trainingskampen. Het lesgeld wordt in twaalf termijnen (dus ook in de vakantieperiodes) via automatische incasso afgeschreven. De lesgelden voor de Black Belt Club en Leiderschapslessen zijn apart verschuldigd naast het reguliere lesgeld. De lesgelden zijn allen inclusief 6% btw. De lesgelden voor seizoen zijn als volgt vastgesteld: Inschrijfgeld nieuw lid 15,= Regulier volwassenen: Black Belt Club: Leiderschap: Tiny Tigers: Taekwondo for Kids: 360,= per jaar / 30,= per maand. 180,= per jaar / 15,= per maand extra. 180,= per jaar / 15,= per maand extra. 240,= per jaar / 20,= per maand. 240,= per jaar / 20,= per maand.

10 Examengelden Aan examens zijn kosten verbonden in verband met de registratie, zaalhuur en materialen. De examentarieven voor zijn als volgt vastgesteld: Examengelden Verschuldigd Van Naar examengeld Tiny Tigers Gekleurde Band Gekleurde 25,00 Band Rood/zwarte Zwarte Band 50,00 Taekwondo Kids Band Gekleurde Band Gekleurde 25,00 Band Zwarte Band 50,00 Rood/zwarte Band Volwassenen Wit Oranje 25,00 Oranje Geel 25,00 Geel Camouflage 25,00 Camouflage t/m 30,00 Rood/zwart Rood/zwarte Zwarte Band 165,00 Band 1BD 2BD 65,00 Midterms voor Zwarte Banden: 30,00 Door deel te nemen aan het examen gaat de deelnemer of zijn/haar ouders akkoord met het ophogen van de volgende automatische incasso met een bedrag gelijk aan het verschuldigde examengeld.

11 Materialen wil studenten in de gelegenheid stellen zo veilig mogelijk te trainen en zo veel mogelijk uit de trainingen te halen. Hiervoor worden studenten aangemoedigd om de juiste uitrusting aan te schaffen. In vergelijking met de grootste Nederlandse leverancier van vechtsportartikelen kan aan leden een korting bieden tot meer dan 20%. Bij aanschaf van een volledige sparuitrusting krijgt u daarnaast nog 10% extra korting. De prijzen* voor uitrustingen zijn per het begin van seizoen als volgt vastgesteld: Kinder Dobok (inclusief patches en bedrukking): 35,= Volwassenen Dobok (inclusief patches en bedrukking): 45,= Zwarte trainingsbroek 17,50 S.T.A.T. Sweater 30,= Taekwondo schoenen ATA 45,= T-shirt 15,= Sparuitrusting: ATA Voetbeschermers 30,= Scheenbeschermers 22,50 Tok 9,50 ATA Borstbeschermer 50,= Armbeschermer 12,50 ATA Handschoen 30,= ATA Helm 40,= ATA Faceguard 50,= Bitje 2,50 Totaal waarde uitrusting 247,= Wapens: Volledige sparuitrusting (incl. 10% korting) 219,50 Bang Mang Ee (Zwart) 20,= Ssang Jeol Bong (Zwart) 20,= Combat Bahng Mang Ee 40,= Bo-staf op aanvraag * Daar veel van de sparmaterialen en de wapens vanuit Amerika worden geleverd kan het zijn dat de prijzen gedurende het jaar variëren. Omdat de prijzen voor de vereiste uitrusting zo laag mogelijk vaststelt is het noodzakelijk mee te bewegen met de wisselkoersen. Vraag bij een bestelling altijd even naar een prijsopgave!

12 Gezocht: Nieuwe leden!! Het doel van is om Songahm Taekwondo in Nederland groot en beschikbaar te maken. De afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan de vaardigheden van de instructeurs en het opzetten van kindergroepen. En met resultaat! Er is inmiddels een succesvolle groep Tiny Tigers in Bleiswijk en een nieuwe groep Taekwondo for Kids start per september in Rhoon. Nu er een sterke groep instructeurs en leiders binnen de school is, is het tijd om het aantal studenten in de volwassenen lessen stevig uit te breiden. En daarvoor is de hulp nodig van alle studenten! Om iedereen te stimuleren zich in te zetten om nieuwe mensen te introduceren in Songahm Taekwondo is de volgende actie het gehele seizoen van kracht: Elke student die een vriend/vriendin/familielid/kennis meeneemt die zich vervolgens inschrijft, krijgt een gratis exemplaar naar keuze van een van de boeken uit de serie The Way of Traditional Taekwondo. Deze boeken worden niet verkocht! Ze zijn dus enkel te bemachtigen door nieuwe leden te introduceren. Daarnaast maakt het graag zo aantrekkelijk mogelijk voor je vrienden en kennissen om zo snel mogelijk een goede beslissing te nemen en te beginnen met het trainen van Songahm Taekwondo. Daarom geldt in augustus en september een speciale aanbieding voor nieuwe leden die het nieuwe seizoen goed van start willen gaan (zie volgende pagina). Tijdens de eerste lessen ontvangen jullie allemaal een paar flyers om te gebruiken om mensen over te halen. Vergeet hierbij niet: elk nieuw lid krijgt een aanzienlijke korting en levert jouw gratis een exemplaar naar keuze op uit de serie instructie boeken!

13 Aanbieding! 10% korting op het starterspakket: 3 lessen gratis meetrainen Inschrijfgeld 15,= Dobok 45,= Drie maanden regulier lidmaatschap: 90,= 150,= 135,=* *Betaling gespreid over 3 maanden mogelijk via automatische incasso. Na 3 maanden wordt het contract automatisch verlengd met telkens 1 maand. Aanbieding! 15% korting op Black Belt pakket: 3 lessen gratis meetrainen Inschrijfgeld 15,= Dobok 45,= Drie maanden Regulier Lidmaatschap 90,= Drie maanden Blackbelt Club lidmaatschap 45,= Sparuitrusting ,= 375,=* *Betaling gespreid over 3 maanden mogelijk via automatische incasso. Na 3 maanden wordt het contract automatisch verlengd met telkens 1 maand.

14 Aanbieding! 20% korting op Leiderschap pakket inclusief Black Belt Club: 3 lessen gratis meetrainen Inschrijfgeld 15,= Dobok 45,= Drie Maanden Regulier Lidmaatschap 90,= Drie maanden Leiderschap lidmaatschap 45,= Drie maanden Black Belt Club Lidmaatschap 45 Sparuitrusting ,= 390,=* *Betaling gespreid over 3 maanden mogelijk via automatische incasso. Na 3 maanden wordt het contract automatisch verlengd met telkens 1 maand.

15 Locaties Sporthal Snelleman Woelwijkstraat VL Rotterdam (Noord) The Old School Zomerboshof 23, 3032CM Rotterdam (Noord) Sporthal Rijneveen Rembrandtlaan XG Bleiswijk Portland Sportzaal De Beurs WB Rhoon

16 Songahm Taekwondo Mentale en Fysieke Training sinds 2007

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is)

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

Sportschool 013. Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: Geboortedatum: Geslacht: Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden?

Sportschool 013. Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon:   Geboortedatum: Geslacht: Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

Hoe ben je bij de club beland? Via: Sportschool 013 website Andere leden Advertentie/ flyers Anders:.

Hoe ben je bij de club beland? Via: Sportschool 013 website Andere leden Advertentie/ flyers Anders:. Inschrijfformulier Kidsafety junior, Kidsafety en Total Defense Voornaam (kind): Achternaam (kind): Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer: Evt. 2 e telefoonnummer: E-mail (ouders/ verzorgers): Geboortedatum:

Nadere informatie

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is)

Sportschool 013. M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Sportschool 013 Voornaam: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: E-mail: Geboortedatum: Geslacht: M/V (doorhalen wat niet van toepassing is) Lid per (dd.mm.jj): Bijzonderheden? Hoe ben je bij

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT STICHTING KENPO KARATE UTRECHT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT STICHTING KENPO KARATE UTRECHT DOEL Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement beoogt, in samenhang met het bepaalde in andere reglementen, de relatie tussen de Stichting Kenpo Karate Utrecht (hierna: de Stichting ) en haar studenten en

Nadere informatie

Inhoud: 1. Algemeen 2. Etiquette 3. Kleding en bescherming 4. Betalingen lessen, seminars, beëindigen lidmaatschap 5. Examens IKM

Inhoud: 1. Algemeen 2. Etiquette 3. Kleding en bescherming 4. Betalingen lessen, seminars, beëindigen lidmaatschap 5. Examens IKM ALGEMEEN REGLEMENT IKM KRAV MAGA NL (IKM-NL) Inhoud: 1. Algemeen 2. Etiquette 3. Kleding en bescherming 4. Betalingen lessen, seminars, beëindigen lidmaatschap 5. Examens IKM 1. Algemeen: Voor deelname

Nadere informatie

Instructeurs Instructeurs zijn zij die door het bestuur zijn gevraagd één of meerdere lessen te verzorgen.

Instructeurs Instructeurs zijn zij die door het bestuur zijn gevraagd één of meerdere lessen te verzorgen. Huishoudelijk reglement Katsudo Kenpo Art. 1 Doelstelling Katsudo Kenpo heeft tot doel het doceren van Kenpo Karate volgens het systeem dat is gecreëerd door Senior Grand Master Edmund Kealoha Parker,

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT IKM KRAV MAGA NL (IKM-NL) Inhoud: 1. Algemeen. 2. Etiquette. 3. Kleding en bescherming

ALGEMEEN REGLEMENT IKM KRAV MAGA NL (IKM-NL) Inhoud: 1. Algemeen. 2. Etiquette. 3. Kleding en bescherming ALGEMEEN REGLEMENT IKM KRAV MAGA NL (IKM-NL) Inhoud: 1. Algemeen 2. Etiquette 3. Kleding en bescherming 4. Betalingen lessen, seminars, beëindigen lidmaatschap 5. Examens IKM 1. Algemeen: Voor deelname

Nadere informatie

Algemeen Reglement ALGEMEEN REGLEMENT IKM KRAV MAGA NL (IKM-NL)

Algemeen Reglement ALGEMEEN REGLEMENT IKM KRAV MAGA NL (IKM-NL) Algemeen Reglement ALGEMEEN REGLEMENT IKM KRAV MAGA NL (IKM-NL) 1. Algemeen 2. Etiquette 3. Kleding en bescherming 4. Betalingen lessen, seminars, beëindigen lidmaatschap 5. Examens IKM 1. Algemeen: Voor

Nadere informatie

Bushi Dojo Agenda. Januari tot en met juli 2017

Bushi Dojo Agenda. Januari tot en met juli 2017 Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Bushi Dojo Agenda Januari tot en met juli 2017 Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER 1.6 M/V. Doorhalen wat n.v.t. is Taekwondo Hapkido Little Tigers Donateur Groep van: Dag(en) Voornaam. Achternaam. Adres.

INSCHRIJFFORMULIER 1.6 M/V. Doorhalen wat n.v.t. is Taekwondo Hapkido Little Tigers Donateur Groep van: Dag(en) Voornaam. Achternaam. Adres. INSCHRIJFFORMULIER 1.6 Voornaam Achternaam M/V Adres Postcode Plaats Telefoonnummer Mobiel nummer Geboortedatum E-mailadres Doorhalen wat n.v.t. is Taekwondo Hapkido Little Tigers Donateur Groep van: Dag(en)

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek Welkom bij ponyclub de Roerstreek. Graag willen we jou en je ouders/verzorgers de benodigde informatie geven over de gang van zaken van onze ponyclub. Zijn er nog vragen na het lezen van dit huishoudelijk

Nadere informatie

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting zomerlessen Aemstelburgh jeugd 2019 1 Table of Contents 1. TENNISKIDS BLAUW.... 3 2. FLEX TENNISLES ROOD, ORANJE, GROEN... 4 3. TENNISLES GEEL... 5 4.

Nadere informatie

Dit is de nieuwsbrief van Tang Soo Do school Shi Sun. In deze editie zal ik aandacht besteden aan de volgende onderdelen:

Dit is de nieuwsbrief van Tang Soo Do school Shi Sun. In deze editie zal ik aandacht besteden aan de volgende onderdelen: Nieuwsbrief Tang Soo Do school Shi Sun Jaargang 1, nummer 3. November 2016. www.shi-sun.nl Beste lezer, Dit is de nieuwsbrief van Tang Soo Do school Shi Sun. In deze editie zal ik aandacht besteden aan

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n A l g e m e n e v o o r w a a r d e n Hartelijk welkom bij De Hoekse Dolfijn. U heeft gekozen voor een bedrijf dat streeft naar een hoge kwaliteit. Duidelijkheid is ook een vorm van kwaliteit. Daarom hebben

Nadere informatie

Infoboekje

Infoboekje Infoboekje Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het nieuwe informatieboekje voor het seizoen 2017-2018. In dit informatieboekje kunt u algemene informatie vinden over de vereniging, maar ook specifieke

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2017 Lesperiodes 2017/2018 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

Agenda. sept t/m dec Inleiding

Agenda. sept t/m dec Inleiding sept t/m dec 2017 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten, vakantie

Nadere informatie

Groep jong (meisjes en jongens) woensdag 18.30 t/m 20.00 uur in de Haastrechtstraat Groep oud (meisjes en jongens)

Groep jong (meisjes en jongens) woensdag 18.30 t/m 20.00 uur in de Haastrechtstraat Groep oud (meisjes en jongens) Groep jong (meisjes en jongens) Deelnemers tussen 9-12 jaar Bestaande groep wordt aangevuld met nieuwe deelnemers tot max. 20 leden Jaarplanning 2012/2013 +/- 35 weken x 1 training p/w Bezoek topwedstrijden,

Nadere informatie

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013

Sportschool Venendaal. Lente Info. 29 april t/m 5 mei 2013 Lente Info 29 april t/m 5 mei 2013 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: AQUA & SLANK FIT CURSUS QUICK FIT CURSUS HATHA YOGA SPINNING AQUA-ROBICS FITNESS ZONNEBANK MASSAGE BODY SHAPE VOOR VROUWEN HEREN CONDITIE

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis

Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis Algemene Voorwaarden Zwemschool Atlantis 1. Organiserende instantie. Zwemschool Atlantis is een activiteit van de stichting S.R.S. te Haarlem ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 41224306

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 30 april t/m 6 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO - CORE KRAVMAGA JIU JITSU & KICKBOKSEN; stuur een mailtje voor tijden.

Nadere informatie

De nieuwe locatie in Wassenaar: gymzaal van de dependance van de American School.

De nieuwe locatie in Wassenaar: gymzaal van de dependance van de American School. Nieuwsbrief Budocentrum Junansei Voorschoten Wassenaar www.junansei.nl April 2015 Welkom! Met deze nieuwsbrief willen we iedereen op de hoogte houden van alles wat er gaande is in en rondom ons Budocentrum.

Nadere informatie

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven

ZWEMLESSEN Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven ZWEMLESSEN 2019 Lesperiodes 2019 Examendata Lesschema Tarieven WWW.GOLFBAD.NL GOLFBAD OSS Euterpelaan 1 5344 CA OSS Tel. 0412-647575 www.golfbad.nl Email info@golfbad.nl Algemene informatie: Hartelijk

Nadere informatie

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal - Sportschool Venendaal Lente Info 27 april t/m 5 mei IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO JIU JITSU KARATE & JUDO; stuur een mailtje voor tijden. AQUA & SLANK

Nadere informatie

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK

Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Bijlagen BPV gids BOL / BBL (Z.W.) KOK Inhoudsopgave - Urenboekje - Jaaragenda (periode 1) - Technieken kok - Technieken ZWkok - Technieken voorbeeld Urenboekje studenten Bakkerij & Horeca Leerjaar 2016-2017

Nadere informatie

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info

SPORTSCHOOL VENENDAAL. Voorjaars Info Voorjaars Info Van maandag 25 februari t/m 3 maart is er een Voorjaars Vakantie rooster. Kijk goed waar en wanneer we open zijn. JIU JITSU / ZELFVERDEDIGING Op woensdag- en vrijdagavond is er JIU JITSU.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE WORLD HAPKIDO JIN JUNG ASSOCIATION

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE WORLD HAPKIDO JIN JUNG ASSOCIATION HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE WORLD HAPKIDO JIN JUNG ASSOCIATION Merkelbeek 12 Febuari 2013, Art 1 Art 7 = Lidmaatschap Art1 : Elk lid van de "World Hapkido Jin Jung Association" en de stichting "Jin

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

Agenda. sept t/m dec Inleiding

Agenda. sept t/m dec Inleiding sept t/m dec 2018 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten, vakantie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web7 voor leden. versie december 2018

Gebruikershandleiding Web7 voor leden. versie december 2018 Gebruikershandleiding Web7 voor leden versie december 2018 Inhoud Voorwoord... 3 Website... 4 Inloggen op uw persoonlijke pagina... 4 WebSeven - Home... 5 WebSeven - Algemeen... 6 Mijn gebruiker... 6 Mijn

Nadere informatie

A. Stal Royaal: Zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen. Post adres:

A. Stal Royaal: Zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen. Post adres: Algemene voorwaarden Stal Royaal Paardrijlessen Artikel 1: Definities A. Stal Royaal: Zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen. Post adres: Jozef

Nadere informatie

1. Inschrijving geschiedt na het invullen en ondertekenen van het door Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum verstrekte inschrijfformulier.

1. Inschrijving geschiedt na het invullen en ondertekenen van het door Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum verstrekte inschrijfformulier. Algemene Voorwaarden 1. Inschrijving geschiedt na het invullen en ondertekenen van het door Vulkaan bewegings- & gezondheidscentrum verstrekte inschrijfformulier. 2. Abonnement, termijn en betaling 2.1

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Begrippen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Begrippen ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Yogaschool UP to You gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van UP to You, www.up-toyou.nl zijn hier

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp

ALGEMENE VOORWAARDEN. Meer Dance & Events Hoofddorp ALGEMENE VOORWAARDEN Meer Dance & Events Hoofddorp Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Aanmelding... 2 3. Proefles... 2 4. Lesgeld... 3 5. Betalingswijze... 3 6. Korting op zorgpremie Zorg en Zekerheid... 3 7.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

Inschrijfformulier: Taekwondo Vereniging Papendrecht

Inschrijfformulier: Taekwondo Vereniging Papendrecht Inschrijfformulier: Taekwondo Vereniging Papendrecht In te vullen door TVP: Lid nummer Aangemeld bond d.d. / / Bondsnummer De ondergetekende: Taekwondo vereniging Papendrecht Postbus 1059 3350 CB Papendrecht

Nadere informatie

Huisregels Seizoen

Huisregels Seizoen Huisregels Seizoen 2015-2016 September 2015 Inleiding Sv IVO hanteert,mede op advies van de KNGU, huisregels. Deze creëren ook naar onze mening duidelijkheid omtrent wat wel en niet kan, wenselijk is,

Nadere informatie

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS?

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn!

Algemene Voorwaarden. Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Algemene Voorwaarden Welkom bij The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn! Hierbij vind je informatie over The Essence of Life, Centrum voor BewustZijn en de algemene regels die bij The Essence of Life,

Nadere informatie

Agenda. Jan t/m juli Inleiding

Agenda. Jan t/m juli Inleiding Agenda Jan t/m juli 2019 Inleiding Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over speciale activiteiten,

Nadere informatie

Dit is de eerste nieuwsbrief van Tang Soo Do school Shi Sun. In deze eerste editie zal ik aandacht besteden aan de volgende onderdelen:

Dit is de eerste nieuwsbrief van Tang Soo Do school Shi Sun. In deze eerste editie zal ik aandacht besteden aan de volgende onderdelen: Nieuwsbrief Tang Soo Do school Shi Sun Jaargang 1, nummer 1. Februari 2016. www.shi-sun.nl Beste lezer, Dit is de eerste nieuwsbrief van Tang Soo Do school Shi Sun. In deze eerste editie zal ik aandacht

Nadere informatie

Gymzaal Liquenda Kalslagering TA Nieuw Vennep. Nieuw Vennep (Tegenover Ranzijn, tuin & dier aan de IJweg)

Gymzaal Liquenda Kalslagering TA Nieuw Vennep.   Nieuw Vennep (Tegenover Ranzijn, tuin & dier aan de IJweg) Nieuw sportprogramma januari februari 2019 Beste ouder(s) en / of verzorger(s), In week 2 zullen wij wederom van start gaan met een nieuw sportaanbod! Wij hebben weer ons uiterste best gedaan om een leuk

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

Opleiding Nagelstyling Brochure

Opleiding Nagelstyling Brochure Opleiding Nagelstyling Brochure www.simply-you.nl www.simply-you-webwinkel.nl info@simply-you.nl tel: 0645752514 Algemene informatie opleidingen Het vak nagelstyling wint de laatste jaren enorm aan populariteit.

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang

INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang INSCHRIJFFORMULIER Kinderopvang Opvang gewenst per: N.B. Altijd een datum invullen in verband met de gewenste startdatum. Wanneer uw kind nog niet geboren is dan verzoeken wij u de vermoedelijke geboortedatum

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

Jaarplanning 2014-2015

Jaarplanning 2014-2015 Jaarplanning 2014-2015 Versie 14 juli 2014 Vakanties/vrije dagen schooljaar 2014-2015 Prinsjesdag : dinsdag 16 september 2014 Herfstvakantie : maandag 20 oktober t/m vrijdag 24 oktober 2014 Kerstvakantie

Nadere informatie

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE

Belangrijk nieuws. Betreft contributie! september 2012. Sneller een mail of brief ontvangen DOJO ETIQUETTE Belangrijk nieuws september 2012 Met ingang van september aanstaande hebben wij te maken met nieuwe regels van de verhuurder van de beide locaties, de Gemeente Rotterdam dienst Sport en Recreatie. Betreft

Nadere informatie

Seizoen De Veste Fabianusstraat 4, 7333 BM Apeldoorn T:

Seizoen De Veste Fabianusstraat 4, 7333 BM Apeldoorn T: Seizoen 2015-2016 De Veste Fabianusstraat 4, 7333 BM Apeldoorn T: 055 542 12 06 Groepsindeling en tijden De groepsindeling van de kindergroepen op woensdagmiddag correspondeert met de groepsindeling van

Nadere informatie

Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen Post adres: Jozef israelplein 8-2, 9718 EN Groningen.

Noordenveldweg 102, 9497 PA Donderen Post adres: Jozef israelplein 8-2, 9718 EN Groningen. Algemene voorwaarden Stal Royaal Leaseovereenkomst Artikel 1: Definities A. Stal Royaal: Eigenaar van het lease paard/pony, zelfstandig bedrijf dat paardrijlessen verzorgd op locatie Noordenveldweg 102,

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Contact. Wijzigingen persoonlijke gegevens. Bijna alle informatie is terug te vinden op onze website www.svdio-ettenleur.nl.

Contact. Wijzigingen persoonlijke gegevens. Bijna alle informatie is terug te vinden op onze website www.svdio-ettenleur.nl. Welkom bij svdio Leuk dat je lid bent van svdio! Door middel van deze folder willen wij je graag op de hoogte brengen van een aantal praktische zaken. We hopen hiermee een bijdrage te leveren aan het sportieve

Nadere informatie

Tijden Tarieven Vakanties 2015 2016 V.2016-01

Tijden Tarieven Vakanties 2015 2016 V.2016-01 V.2016-01 Tijden Tarieven Vakanties 2015 2016 Perioden Periode Startdatum Einddatum 59 31-08-2015 22-11-2015 60 23-11-2015 21-02-2016 61 22-02-2016 24-04-2016 62 25-04-2016 22-07-2016 Vakanties Vakantie:

Nadere informatie

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien.

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien. Algemene voorwaarden Dance Studio Janien: Om zo goed en optimaal mogelijk lessen te verzorgen in een prettige omgeving is het belangrijk dat een ieder die onze studio bezoekt, op de hoogte is van onze

Nadere informatie

Algemene voorwaarden YOGANINA

Algemene voorwaarden YOGANINA Algemene voorwaarden 1. Begrippen 1.1 : is gevestigd te Zwaag aan De Corantijn 1F en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer 53.52.41.60. 1.2 Student: degene die (privé) yoga les(sen), workshop(s)

Nadere informatie

Melissa van den Berg. Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2018/2019. Inleiding

Melissa van den Berg. Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2018/2019. Inleiding Informatiefolder voor leerlingen en ouders 2018/2019 Inleiding Voor je ligt de informatiefolder over De Balletschool te Arnhem. In deze folder worden de belangrijkste zaken voor het komende jaar vermeld

Nadere informatie

De Veste Fabianusstraat 4, 7333 BM Apeldoorn T:

De Veste Fabianusstraat 4, 7333 BM Apeldoorn T: De Veste Fabianusstraat 4, 7333 BM Apeldoorn T: 055 542 12 06 2 Inhoudsopgave Groepsindeling en tijden 4 Dans- en zangleiding 5 Bestuur 6 Contributie 7 Kortingsregeling contributie 8 Regeling incasso 9

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Studysmart Studiebegeleiding

Algemene Voorwaarden Studysmart Studiebegeleiding Algemene Voorwaarden Studysmart Studiebegeleiding Definities 1. Studysmart studiebegeleiding: Eenmanszaak, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nr.: 64832937. 2. Contractant: Iedere

Nadere informatie

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland

Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland Clubreglement de Pedaalridders Lansingerland 1. Algemeen 2. Kleding 3. Fietshuur a. Racefietsen b. Veldfietsen (m.i.v. seizoen 2014 / 2015 niet meer van toepassing) c. Baanfietsen d. Tijdrijfietsen 4.

Nadere informatie

Voorkeur lesdag: maandag/ dinsdag / woensdag/ donderdag / vrijdag

Voorkeur lesdag: maandag/ dinsdag / woensdag/ donderdag / vrijdag Inschrijfformulier Gegevens cursist Naam: Geboortedatum: Adres: Plaats: Telefoonnummer: Emailadres: Gekozen docent: Voorkeur lesdag: maandag/ dinsdag / woensdag/ donderdag / vrijdag NB: Op maandag geeft

Nadere informatie

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie augustus 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 versie augustus 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma.

Nadere informatie

Infoboekje bovenbouw

Infoboekje bovenbouw Infoboekje bovenbouw 2College Cobbenhagenlyceum SCHOLENGEMEENSCHAP HAVO ATHENEUM TWEETALIG VWO TECHNASIUM Telefoon (algemeen) 013-455 09 41 Telefoon ziekmelding leerlingen (8.00-9.30u) 088 0232 507 e-mail

Nadere informatie

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen.

Betalingen: Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alle informatie voor het nieuwe seizoen. Betalingen: Zoek in 1 van de tabellen in het andere document de juiste les(sen) en noteer alle lesdatums in uw agenda. Sommige

Nadere informatie

Boerderij op IJburg Gids

Boerderij op IJburg Gids Boerderij op IJburg Gids 2016-2017 INHOUDSOPGAVE PONYMAATJES VOLTIGE RIJLESSEN LEASEPONY LESSEN VOOR VOLWASSENEN HORSE AGILITY CLUB PONYKAMP TIENERLESSEN HORSE BOY DAGBESTEDING & ANDERE ZORGACTIVITEITEN

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon :

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon : Gegevens toekomstig ruiter: Naam en voorletters: Roep Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: Telefoon : Geslacht: Aanmelding betreft: man vrouw Rij-ervaring: ja nee Zo ja, hoelang: waar: jeugd (6-17

Nadere informatie

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016

De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 De Dansacker Informatieboekje seizoen 2015-2016 Welkom bij De Dansacker De Dansacker is een begrip in Pijnacker en omgeving. Al meer dan 30 jaar vinden kinderen hun weg naar de balletschool. Op een plezierige

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

HUISREGLEMENT BC SCHROBBELAAR

HUISREGLEMENT BC SCHROBBELAAR HUISREGLEMENT BC SCHROBBELAAR ARTIKEL 1: Lidmaatschap 1. Het lidmaatschap van BC Schrobbelaar wordt aangegaan voor een volledig basketbalseizoen (van september t/m juni) en wordt telkens voor een aansluitend

Nadere informatie

Groep jong (meisjes en jongens) maandag 18.30 t/m 20.00 uur Dus totaal: Proef periode: Selectiebeleid: Voeding en Mentale ondersteuning

Groep jong (meisjes en jongens) maandag 18.30 t/m 20.00 uur Dus totaal: Proef periode: Selectiebeleid: Voeding en Mentale ondersteuning Groep jong (meisjes en jongens) Deelnemers tussen 9-13 jaar Jaarplanning 2013/2014 +/- 30 weken x 1 training p/w Bezoek topwedstrijden, clinics toptrainers, deelname toernooien, oefenwedstrijden, infoavonden

Nadere informatie

0Lespakket duozangles 40 x 60 minuten met (vul naam leerling in) 0Lespakket duozangles 40 x 30 minuten met (vul naam leerling in)

0Lespakket duozangles 40 x 60 minuten met (vul naam leerling in) 0Lespakket duozangles 40 x 30 minuten met (vul naam leerling in) Inschrijfformulier lesseizoen 2012-2013 Naam leerling: Straat + huisnummer: Postcode + plaats: Tel. Thuis: Tel. Mobiel: Mailadres leerling: Mailadres ouders*: Geboortedatum leerling: *Voor leerlingen onder

Nadere informatie

Taekwondo Zuid-Oost. Catalogus Trainingsuitrusting

Taekwondo Zuid-Oost. Catalogus Trainingsuitrusting Taekwondo Zuid-Oost Catalogus Trainingsuitrusting Taekwondo-pak witte V-hals Taekwondo Zuid-Oost heeft een eigen kwalitatief hoogstaand Taekwondo-pak ontwikkeld met geborduurde emblemen van Zuid-Oost op

Nadere informatie

Algemeen reglement Atelier Nina Moon schildercursussen

Algemeen reglement Atelier Nina Moon schildercursussen Algemeen reglement Atelier Nina Moon schildercursussen 2018-2019 Inschrijving en plaatsing cursisten: In overleg wordt de dag en de tijd bepaalt wanneer de cursist start in de groep. Ook wordt er van te

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 1 Begrippen: 1.1 Algemene voorwaarden: Deze door Pixie Magic&Yoga gehanteerde voorwaarden, die zijn gepubliceerd op de website van Pixie Magic&Yoga, www.pixiemagic.yoga

Nadere informatie

Bushi Dojo Agenda. September tot en met december 2016

Bushi Dojo Agenda. September tot en met december 2016 Geachte aikidoka s, ouders/ verzorgers, Bushi Dojo Agenda September tot en met december 2016 Via onderstaande agenda stellen wij u op de hoogte van alle aankomende activiteiten. U vindt informatie over

Nadere informatie

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018)

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesrooster maandagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch, alle niveaus 10.15-11.30u Easy Flow Yoga, alle niveaus woensdagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch,

Nadere informatie

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf 01-07-2012 1. Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

Ouderschapsplan. Naam Geboortedatum plaats. Het gezag over de kinderen ligt bij [...] Beide ouders / vader / moeder

Ouderschapsplan. Naam Geboortedatum plaats. Het gezag over de kinderen ligt bij [...] Beide ouders / vader / moeder Mediation, Training & Coaching 1. Zorg- en Contactregeling 2. Communicatie en besluitvorming Persoonsgegevens Naam Vader Naam Moeder Voor- en achternaam kind 1 Voor- en achternaam kind 2 Voor- en achternaam

Nadere informatie

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN?

WANNEER GAAN WE ZWEMMEN? Je wil met je collega gaan zwemmen in het zwembad van de universiteit. Je neemt je agenda en spreekt een dag af. Wat moet je doen? 1. Lees de vragen op blad 2. Zoek de antwoorden in de teksten op blad

Nadere informatie

Visie. Pianist / Docent / Componist

Visie. Pianist / Docent / Componist Visie Mijn muzieklessen zijn gericht op het op een toegankelijke manier ontwikkelen van een breed aantal vaardigheden op muziekgebied. Belangrijk hierbij is dat je altijd begrijpt wat je aan het doen bent.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2017

Algemene voorwaarden 2017 Algemene voorwaarden 2017 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Pilates Studio van Sonsbeek betreffende deelname aan groepslessen, privé-en of duo-sessies, workshops, cursussen

Nadere informatie

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt.

De laatste schooldag van het lopende schooljaar is vrijdag 22 juli a.s.. Die dag worden de rapporten uitgereikt. Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van leerjaar 2 t/m 6 Tilburg, 29 juni 2016 Kenmerk: Onderwerp: Start schooljaar Beste leerlingen, geachte ouder(s)/verzorger(s), In deze brief vinden jullie/vindt

Nadere informatie

Sportschool Venendaal

Sportschool Venendaal Lente Info 24 t/m 30 april 2017 IN GOEDE CONDITIE VOOR DE ZOMER: t/m eind mei mogen leden (vanaf 14 jaar) GRATIS kennismaken met AIKIDO. Speciale Budo-training; maandag 19.30 uur Laan der Verenigde Naties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Particuliere lessen

Nieuwsbrief Particuliere lessen Nieuwsbrief Particuliere lessen Beste ouders, Teneinde u correct te informeren treft u hierbij de benodigde informatie aan, welke ertoe moet bijdragen u een heldere kijk op de kinderlessen in Otterveurdt

Nadere informatie

Beste judoka en ouders/verzorgers

Beste judoka en ouders/verzorgers Beste judoka en ouders/verzorgers In deze brief vind je kort de belangrijkste informatie over TopJudo Amsterdam voor het seizoen 2016-2017, zoals trainingstijden, deelname aan wedstrijden en stages, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Kanovereniging Viking Amsterdam

Kanovereniging Viking Amsterdam Kanovereniging Viking Amsterdam Voorwoord Dit boekje is bedoeld voor geïnteresseerden in de kanovereniging Viking. In het eerste deel wordt uitgelegd hoe we de nieuwe vikingers opleiden tot kampioenen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ga het Doen

Algemene voorwaarden Ga het Doen Algemene voorwaarden Ga het Doen INSCHRIJVEN VIA INTERNET Als je je aanmeldt voor een training bij GA HET DOEN, ontvang je daarvan een bevestiging per e- mail. Daarin staan de details van je aanmelding

Nadere informatie

Beste brugklasser, Veel plezier op onze school en een fijne vakantie, Namens iedereen van het Reviuslyceum, mevrouw Van Koten teamleider onderbouw

Beste brugklasser, Veel plezier op onze school en een fijne vakantie, Namens iedereen van het Reviuslyceum, mevrouw Van Koten teamleider onderbouw KENNISMAKINGSAGENDA woensdag 17 juni 2009 Beste brugklasser, Welkom op het Reviuslyceum! Je bent vanaf 1 augustus leerling van deze school, maar vandaag kun je alvast een beetje aan ons wennen! Wat gaan

Nadere informatie

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier.

ClubNieuws. September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. ClubNieuws September 2014 Kunt u deze nieuwsbrief niet (goed) lezen? klik dan hier. Wat hebben we weer een heerlijke zomer gehad. De wereldkampioenschappen en de tour de France zijn weer achter de rug

Nadere informatie

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen.

dat ouders vaak afspraken maken om hun kinderen bij elkaar thuis te laten spelen. CP7 Vrije tijd In Nederland zijn veel kinderen lid van een sportclub of een andere club zoals bijvoorbeeld een knutselclu Maar het is ook heel gewoon dat kinderen na schooltijd bij elkaar thuis spelen.

Nadere informatie