DACIA DUSTER, DE ALL-TERRAIN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DACIA DUSTER, DE ALL-TERRAIN"

Transcriptie

1 PERSBERICHT 2 maart 2010 DACIA DUSTER, DE ALL-TERRAIN DE NIEUWE DACIA DUSTER VANAF ,- Dacia introduceert op de salon van Genève z n zesde model, de Dacia Duster. De Duster heeft een ongekende prijs/ruimte/prestaties-verhouding. Hij is in 4x2 versie verkrijgbaar vanaf ,- euro (incl. BTW en BPM); de 4x4 is vanaf euro (incl. BTW en BPM) leverbaar. De Dacia Duster heeft een beperkte CO 2 -uitstoot. De dieselversies van de Duster stoten vanaf 139 g CO 2 /km uit in de 4x2-uitvoering en hebben daarom het Dacia eco² label. De 4x4 stoot 145 g CO 2 /km uit. De Duster loopt in de Roemeense fabriek van Pitesti van de band. Vanaf de onthulling in Genève is de Duster (4x2 versies) te bestellen bij de Dacia dealer. Vanaf eind april staat hij bij de Dacia dealers in de showroom Met de Duster heeft Dacia internationale ambities. Net als de Logan en de Sandero zal de Duster geleidelijk aan in verschillende delen van de wereld op de markt verschijnen onder de vlag van Dacia of Renault. Met de Duster bewijst Dacia dat het mogelijk is een all-terrain aan te bieden die functioneel, betaalbaar en milieuvriendelijk is. Dacia blijft in staat om te breken met gevestigde normen.

2 DACIA DUSTER, EEN ECHTE ALL-TERRAIN Een robuust design,.. De huidige all-terrains zijn vaak groot en log, maar de Duster laat zien dat het ook anders kan. Met een lengte van 4,31 m en een breedte van 1,82 m is de Duster compact. Daardoor is hij praktisch en wendbaar in de stad en comfortabel op wat ruiger terrein. De Duster heeft 4x4 kenmerken met een fraaie, maar niet protserige belijning. De voorzijde van de Duster onderscheidt zich door de robuuste uitstraling: brede, ronde zijpanelen, een chromen grillelijst, dakdragers (vanaf Ambiance) en een flinke voorbumper. Van de zijkant zijn het de royale bodemvrijheid, de 16 inch wielen, de brede wielkasten en de carrosseriebeschermingen die het stoere karakter van de auto benadrukken. Het Pack Look benadrukt het statusgevoelige aspect van de Dacia Duster nog wat meer. Dit pakket bestaat uit 16 lichtmetalen wielen, extra getinte achterruiten, voor- en achterskids en diverse chroomkleurige accenten zoals de instaplijsten, dakrails en de buitenspiegels. Een compleet gamma accessoires kan het toch al bijzondere uiterlijk van de auto verder completeren. In de auto biedt de veilige hoge zitpositie meer rust en een beter zicht op de weg. De basisnormen van het merk Dacia zijn uiteraard behouden gebleven: het dashboard is modern, eenvoudig en functioneel. Het design van kleuren en bekledingen verschilt per uitvoering. Dacia introduceert op de Duster de nieuwe kleurstelling hoogglans bruin. Er is ook een optiepakket leverbaar waarbij de stoelen, stuur en versnellingspook met leer zijn bekleed. De nieuwe kleurstelling en het optiepakket zijn uitsluitend beschikbaar op het Laureate niveau..met echte off-road capaciteiten De Duster moest geschikt zijn voor alle soorten wegen, overal ter wereld. Het antwoord op deze verschillende behoeften is een Duster in een 4x2 én een 4x4 versie. De 4x2 is geschikt voor eigenaren die een auto willen met een grote bodemvrijheid, een hoge en veilig rijpositie, de multifunctionaliteit van een 4x4, maar niet per se vierwielaandrijving nodig hebben.het versterkte subframe van de Duster is geschikt voor off-road gebruik dankzij: - een met 210 mm verhoogde bodemvrijheid - een korte overbouw voor en achter (822 mm voor, 820 mm achter) - grote op- en afloophoeken (30 oploop en 36 afloop) De nieuwe all-terrain is bijzonder gebruiksvriendelijk. Het gewicht van de auto is gezien de constructie relatief laag, met kilo in de 4x2 versie en kilo in de 4x4 versie 1. 1 Gemiddeld leeg rijklaar gewicht alle versies, zonder opties en bestuurder.

3 De Duster staat op het platform van de Logan. Het model heeft een voortrein van het type pseudo MacPherson met driehoekige draagarmen. De 4x4 versie is voorzien van een multilink achtertrein van het type MacPherson. Bij de 4x2 versie is een vervormbare en H-vormige achteras met voorgeprogrammeerde geometrie gebruikt. Beide versies hebben een grote veeruitslag, wat ten goede komt aan het comfort. De Duster 4x4 is leverbaar met een nieuwe handgeschakelde zesbak met een bijzonder korte eerste versnelling (5,79 km/h bij t/min). Deze eenvoudige oplossing zorgt ervoor dat de auto efficiënt off-road rijdt, op een steile helling goed wegkomt met belasting en veilig kan afdalen. De bak van de 4x4 versie is simpel en logisch vanaf de middenconsole te bedienen. Er zijn drie standen in te stellen: - De AUTO-stand verdeelt het koppel automatisch over de voor- en achteras, afhankelijk van de grip die de banden hebben. Deze stand zorgt voor een optimaal compromis tussen wegligging en trekkracht, ongeacht de grip. Onder normale omstandigheden krijgen alleen de voorwielen aandrijving. Bij minder grip of aandrijfkracht wordt een deel van het koppel naar de achterwielen geleid. Een elektromagnetische koppeling afkomstig van Nissan regelt de verdeling. - In de LOCK-stand vergrendelt de bestuurder de 4x4 modus elektronisch. Deze stand past het motorkoppel en het remvermogen aan 4x4-gebruik aan. Het gebruik hiervan is alleen mogelijk op lastige, slecht berijdbare wegen, kapot wegdek, modder, aarde of zand. - In de 4x2-stand krijgen alleen de twee voorwielen aandrijving. Deze stand is geschikt voor het rijden op droge wegen met voldoende grip en zorgt voor minder brandstofverbruik en minder CO 2 -uitstoot.

4 DACIA DUSTER, 100% DACIA De Duster, het zesde model van Dacia, blijft de merkfilosofie en de merkwaarden trouw: Hij biedt een ongekende prijs/ruimte/prestaties-verhouding, een lage kilometerkostprijs door zijn lage verbruik en gunstige onderhoudsintervallen, een optimaal veiligheidsniveau en betrouwbaarheid. De Duster is een nieuw voorbeeld van het royale en toegankelijke karakter van het merk. Ongekend goede prijs/ruimte verhouding Qua prijs valt de Duster in de klasse van de kleine stadsauto s, maar met zijn buiten- en binnenafmetingen schaart hij zich bij de compacte auto s uit een hoger segment. In de Duster kunnen tot vijf volwassenen comfortabel zitten. Zowel voor- als achterin zit iedereen net zo ruim als in de Dacia Logan. Ook de bagageruimte in de Duster is competitief als je kijkt naar de afmetingen van de auto. Hij biedt liefst 475 dm³ ISO ruimte, afhankelijk van de versie. Met neergeklapte achterbank neemt de ruimte in de Duster toe tot dm³ ISO, afhankelijk van de versie. Gammaopbouw en prijzen De Dacia Duster wordt in Nederland aangeboden met een gamma van drie uitvoeringen: de Logan, Ambiance en Laureate. Het basisniveau Logan is uitgerust met onder meer ABS-remsysteem met noodstopbekrachtiging en 16 stalen wielen. Vanaf het tweede niveau, Ambiance, wordt als standaarduitrusting zij- en gordijnairbags vóór, in lengterichting geplaatste dakrails zwart, elektrisch bedienbare zijruiten vóór en zilverkleurige interieur details geboden,. De Laureate tot slot biedt onder andere airconditioning, 16 design stalen wielen, Mistlampen vóór en interieurdetails uitgevoerd in hoogglans bruin. De vanafprijs van de nieuwe Dacia Duster is Hieronder staan de prijzen op een rij. De vanaf leaseprijs is 399,- per maand (op basis van 48 maanden / km per jaar exclusief BTW, brandstof en vervangend vervoer).

5 Betrouwbare, zuinige motoren met beperkte CO 2 uitstoot De Duster komt in de 4x2 en de 4x4 versies op de markt met een v 110 pk benzinemotor en een 110 dieselmotor die zijn sporen al verdiend heeft in verschillende auto s van de Renault Groep. De motoren blinken uit als het gaat om kosten, betrouwbaarheid en onderhoudsgemak. Mede dankzij het beperkte gewicht is de Duster zuinig en milieuvriendelijk. De dieselversie van de Dacia Duster stoot vanaf 139 g CO 2 /km uit in de 4x2- uitvoering en heeft het Dacia eco² label. De 4x4 stoot 145 g CO 2 /km uit. Zuinig bij aankoop en in gebruik De kilometerprijs is verder verlaagd door een verruiming van de onderhoudsintervallen en verlenging van de levensduur van de remschijven en banden. Het luchtfilter hoeft voortaan pas te worden vervangen bij km/vier jaar bij benzinemotoren en het brandstoffilter slechts om de km (voorheen om de km). Veiligheid, altijd een prioriteit De Dacia Duster profiteert van de vergaande expertise van de Renault Groep op het gebied van veiligheid. De 4x4 van Dacia is uitgerust met ABS Bosch 8.1 met elektronische remkrachtverdeler en noodstopbekrachtiging. De Duster is de eerste Dacia die op sommige versies ESP met onderstuurcontrole en ASR heeft als optie. Deze optie zorgt ervoor dat er koppel overgebracht kan worden als er een wiel slipt in de 4x4 modus zodat de trekkracht verbetert. De Dacia Duster biedt passieve veiligheid met in Europa standaard twee front-airbags en driepuntsgordels met spankrachtbegrenzers op de voorste zitplaatsen die aangevuld kunnen worden met pyrotechnische gordelspanners. Afhankelijk van de versies zijn er twee zij-airbags gekoppeld aan de bestuurder- en passagierairbag. De basisnormen van Dacia Ook de Duster maakt de naam van Dacia waar als het gaat om robuustheid en betrouwbaarheid. Dacia heeft extra veel aandacht besteed aan de anti-corrosiebescherming: de holle delen aan de onderkant van de auto en de portieren zijn opgevuld met was, de verbindingen aan de buitenkant zijn afgedicht, de mechanische onderdelen aan de onderzijde zijn met extra was behandeld, de onderzijde van de auto, de dorpels en de wielkasten hebben een extra antisteenslagbescherming. Voor de aandrijflijn van de 4x4 is gewerkt met betrouwbare onderdelen afkomstig van de Alliantie. Zo zijn de achteras en koppeling van Nissan en is de handgeschakelde zesbak TL8 gebaseerd op de TL4 die zijn sporen heeft verdiend in auto s van Renault en Nissan. Om zijn hoge kwaliteitsniveau direct merkbaar te maken voor de klant, wordt de Dacia Duster op de Nederlandse markt geleverd met een garantie van vijf jaar of km.

6 EEN AUTO MET EEN WERELDWIJDE AMBITIE Net als de Logan en de Sandero zal de Duster geleidelijk aan in verschillende delen van de wereld op de markt verschijnen. Marktintroductie vanaf voorjaar De Duster zal onder de vlag van Dacia in het voorjaar van 2010 worden gelanceerd in Europa, Turkije, Afrika en de Noord-Afrikaanse landen. Hij vormt daar een aanvulling op het Dacia gamma. De verkopen op de meeste van deze markten stijgen gestaag. Op de particuliere markt doen vooral de Logan, Logan MCV en Sandero het goed. Op de bedrijfsautomarkt hebben de Logan en Logan pick-up een goede positie weten te veroveren. De fabriek in het Roemeense Pitesti gaat de nieuwe Duster-modellen bouwen voor de Europese markt. Deze fabriek heeft een productiecapaciteit van auto s per jaar en zal ook de andere modellen van Dacia blijven produceren. Daarnaast worden er Dusters gebouwd voor andere markten in Curitiba in Brazilië en in Rusland in de fabriek van Avtoframos in Moskou. Pitesti heeft momenteel een maximale productiecapaciteit van vijfentwintig Dusters per uur. In de toekomst kan de Duster meer dan een derde van de productie in Pitesti gaan vormen. HET ONTSTAAN VAN DE DUSTER Mondiaal project sluit aan op de vraag Het project Duster is ontstaan op basis van een eenvoudige constatering: er is wereldwijd reële behoefte aan ruime, robuuste en betaalbare 4x4 s. De vraag is er, maar het aanbod is nog te beperkt. Daarom besloot de Renault Groep een all-terrain te ontwikkelen die in eerste instantie bestemd is voor de opkomende markten. Maar ook met de behoefte van de Europese klant is van meet af aan rekening gehouden. - In Europa geeft het succes van Dacia aan dat er een klantengroep bestaat die een moderne, betrouwbare en betaalbare auto wil. Het is bovendien zo dat binnen het uitgebreide aanbod van 4x4- en SUV-modellen het segment van de functionele en betaalbare all-terrains is verwaarloosd. Vaak richten fabrikanten zich op de verkoop van protserige, dure SUV s die vaak niet eens geschikt zijn om off-road te rijden. In de opkomende landen als Rusland en Brazilië willen mensen uit de middenklasse graag een moderne auto kopen om hun sociale succes te weerspiegelen. Tegelijkertijd hebben ze een robuuste, betrouwbare en multifunctionele auto nodig die bestand is tegen de soms barre

7 weersomstandigheden en die tegen een stootje kan. Het bestaande aanbod van veelal geïmporteerde SUV s is gewoonlijk te duur voor de middenklasse. In Nederland beantwoordt de Duster vooral aan de vraag van betaalbare grote(re) auto s. De nadruk zal liggen op de 4x2 uitvoeringen. Frankrijk en Roemenie slaan de handen in elkaar Voor de Duster hebben Renault Technologies Roumanie (RTR) het technocentre van Renault Le Losange in Frankrijk intensief samengewerkt. Het project is gestart in Frankrijk, maar Renault Technologies Roumanie heeft vanaf het begin zijn engineering team ter beschikking gesteld. Vanaf de tweede serie prototypes zo n jaar voor de introductie van de Duster - is het project verhuisd naar Roemenië om dichter bij de fabriek te zijn. De auto is ontworpen in Le Losange Renault in samenwerking met de afdeling Renault Design Central Europe, een dependance van het designcentrum in Boekarest. In totaal is 290 miljoen euro geïnvesteerd in de ontwikkeling en industrialisatie van het Duster project in Pitesti. Carry over heeft gezorgd voor beperking van de investeringen: in totaal komt iets meer dan de helft van de onderdelen van andere auto s van het Dacia- en Renault-gamma, bijvoorbeeld de motor en de versnellingsbak. ********** DACIA DUSTER MET PROST IN DE ANDROS TROPHY De sportversie van de Dacia Duster neemt met Alain Prost achter het stuur deel aan de ijsrace Andros Trophy die begin december 2009 gestart is in Val Thorens. Na zeven ritten van het seizoen bezet Prost de tweede plaats in het algemene klassement. De high definition foto s van de Dacia Duster kunnen gedownload worden op > Médiathèque.

8 PERSBERICHT 2 maart 2010 DACIA, EEN SNEL GROEIEND MERK Weer breekt Dacia met de bestaande codes met de lancering van een betaalbare all-terrain met beperkte CO 2 -uitstoot. In ieder segment (hatchback, compacte hatchback, break, bestelwagen, pick-up, en nu ook 4x4) biedt Dacia nu betrouwbare en robuuste auto s met een unieke prijs/prestaties verhouding. Dacia laat zich zien als een wereldwijd snel groeiend merk met zes modellen die in slechts zes jaar op de markt zijn gebracht. ********** In 2009 steeg de omzet van Dacia voor het vijfde achtereenvolgende jaar. In 2004 verkocht het merk iets minder dan auto s en inmiddels waren dat er in 2009 al meer dan o Dacia verkocht wereldwijd in auto s, een stijging van 20,7% ten opzichte van 2008 ( auto s verkocht in 2008). o Sinds de lancering van de Logan in 2004 verkocht Dacia wereldwijd in totaal auto s. In Europa (Renault regio): stijging van 91% met verkochte auto s (1,3% penetratie). o De belangrijkste markten in 2009: Duitsland is in 2009 de grootste exportmarkt gebleken met verkochte auto s. Tweede grootste markt was Frankrijk met verkopen, gevolgd door Italië met auto s. o Dacia kreeg in ,13% van de Duitse markt in handen, 2,5% van de Franse en 0,93% van de Italiaanse. In Frankrijk behoort Dacia tot de top tien van de best verkochte merken. o In Nederland is het marktaandeel in 2009 gestegen naar 1,05% ten opzicht van 0,91% in 2008.

9 Om mee te gaan met de stijging van de verkopen en de uitbreiding van het gamma ontwikkelt Dacia inmiddels showrooms los van de Renault vestigingen met eigen verkopers en meer ruimte voor de auto s. Maar het merk steunt nog steeds op de Renault dealerorganisatie. Er zijn inmiddels 59 vestigingen van Dacia in Frankrijk, twintig in Duitsland en tien in België. Belangrijkste markten van Dacia in 2009 Land Verkoopaantallen 1 Duitsland Frankrijk Roemenië Italië Marokko Algerije Turkije Spanje België Oostenrijk Betrouwbaarheid Recente, onafhankelijke enquêtes bevestigen de betrouwbaarheid van Dacia: het merk is uitgeroepen tot het derde meest betrouwbare merk in Europa door het Franse blad UFC Que Choisir en tot eerste merk in Frankrijk door Auto Plus. De betrouwbaarheid van Dacia s ligt mede in handen van de ingenieurs van de Renault Groep en wordt bevestigd door een garantie van drie jaar of km.

10 BIJLAGEN Verkoop Entry programma sinds 2004 Merk Dacia Renault Totaal Resultaten 2009 Entry gamma Top 5 Land Merk Duitsland Dacia Brazilië Renault Frankrijk Dacia Rusland Renault Roemenië Dacia Verkopen Dacia per model 2009 Logan Logan MCV Logan van Logan pick-up Sandero Totaal Perscontact: +31 (0) pr@renault.nl Internet Sites:

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

DACIA DUSTER, HET TERREINVOERTUIG DAT BINNEN IEDERS BEREIK LIGT

DACIA DUSTER, HET TERREINVOERTUIG DAT BINNEN IEDERS BEREIK LIGT PERSBERICHT 12 april 2010 DACIA DUSTER, HET TERREINVOERTUIG DAT BINNEN IEDERS BEREIK LIGT Dacia commercialiseert zijn zesde model: Duster, een robuust, ruim en gebruiksvriendelijk voertuig dat binnen ieders

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

DACIA DUSTER, DE CO 2 -ARME TERREINWAGEN VANAF EURO INCL. BTW

DACIA DUSTER, DE CO 2 -ARME TERREINWAGEN VANAF EURO INCL. BTW PERSBERICHT 02.03.10 DACIA DUSTER, DE CO 2 -ARME TERREINWAGEN VANAF 11.900 EURO INCL. BTW Op het autosalon van Genève zet Dacia de autowereld opnieuw op zijn kop met de lancering van zijn zesde model,

Nadere informatie

DE DACIA-SAGA WORDT VERVOLGD

DE DACIA-SAGA WORDT VERVOLGD PERSBERICHT 2 oktober 2008 DE DACIA-SAGA WORDT VERVOLGD Gesterkt door het succes sinds de lancering van Logan zet het merk Dacia zijn ontwikkeling voort en wordt het gamma verder uitgebreid. Dacia lanceert

Nadere informatie

DUSTER, DE NIEUWE DACIA DIE BREEKT MET DE GANGBARE OPVATTINGEN OVER DE 4X4

DUSTER, DE NIEUWE DACIA DIE BREEKT MET DE GANGBARE OPVATTINGEN OVER DE 4X4 PERSBERICHT 8 december 2009 DUSTER, DE NIEUWE DACIA DIE BREEKT MET DE GANGBARE OPVATTINGEN OVER DE 4X4 Na Logan, Sandero, Logan MCV en de bedrijfsvoertuigen Logan van en Logan pick-up begeeft Dacia zich

Nadere informatie

DACIA OP DE 89 e EUROPEAN MOTORHOW BRUSSELS

DACIA OP DE 89 e EUROPEAN MOTORHOW BRUSSELS DACIA OP DE 89 e EUROPEAN MOTORHOW BRUSSELS Dacia kwam eind 2005 op de Belgische markt met slechts één model, Dacia Logan. Na een eerder bescheiden start begon het merk in België vanaf 2007 een spectaculaire

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Ford EcoSport 1.0 Ecoboost Titanium

Ford EcoSport 1.0 Ecoboost Titanium Bjorn Blokzijl 10 juni 2014 Kleine SUV steekt plas over Ford en SUV s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Vooral aan de andere kant van de grote plas levert het merk een breed scala in dit segment.

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Dacia Duster. Overvloed. Ruimte

Dacia Duster. Overvloed. Ruimte Dacia Duster Overvloed Autotest Er is een overvloed aan SUVs. De meeste verleiden met hun stoere uiterlijk en indrukwekkende specificaties. De Dacia Duster is anders. De Dacia wordt niet (alleen) gekozen

Nadere informatie

Dacia Dokker 1.2 TCe Lauréate

Dacia Dokker 1.2 TCe Lauréate Bjorn Blokzijl 23 september 2013 Inpakken en wegwezen Pas sinds 2005 kennen we het Roemeense Dacia als speler op de Nederlandse markt. Eerst alleen met de Logan en kort daarna de Sandero, maar sinds de

Nadere informatie

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte

Opel Grandland X. Groots en meeslepend. Ruimte Opel Grandland X Groots en meeslepend Autotest Wereldwijd is de Sports Utility Vehicle (SUV) het meest verkochte type auto. Opel speelt daar slim op in door niet één, maar meerdere SUVs aan te bieden.

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway Dacia Sandero Stepway Zit u graag iets hoger? Hoger, stijlvoller en nog rijker uitgerust! De Sandero Stepway komt overal... maar nooit onopgemerkt. De Stepway heeft alle voordelen van de Dacia Sandero:

Nadere informatie

COMMERCIËLE RESULTATEN WERELD 2009*

COMMERCIËLE RESULTATEN WERELD 2009* 14 januari 2010 COMMERCIËLE RESULTATEN WERELD 2009* De Renault groep verhoogt zijn marktaandeel tot 3,7% dankzij de goede commerciële prestaties in het tweede halfjaar De Renault groep bereikt zijn doelstelling:

Nadere informatie

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart

14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart Persinformatie 14%, geen MRB, vanaf 18.650 euro én strak design, dynamiek en royale uitrusting De nieuwe Toyota Auris: voor het hoofd én het hart De volledig nieuwe Toyota Auris is sterker dan ooit een

Nadere informatie

Dacia Série Limitée Techroad

Dacia Série Limitée Techroad www.dacia.nl Alles is in het werk gesteld om juiste en actuele informatie in deze uitgave ten tijde van zijn verschijning te vermelden. Deze brochure werd samengesteld op basis van voorseries of prototypes.

Nadere informatie

COMMERCIËLE RESULTATEN 1 e HALFJAAR 2015

COMMERCIËLE RESULTATEN 1 e HALFJAAR 2015 PERSBERICHT 07/07/2015 COMMERCIËLE RESULTATEN 1 e HALFJAAR 2015 Renault wint terrein in Europa en consolideert zijn positie In het eerste halfjaar was er een lichte stijging van het aantal inschrijvingen

Nadere informatie

Dacia Logan MCV. Meer van hetzelfde. Uitrusting

Dacia Logan MCV. Meer van hetzelfde. Uitrusting Dacia Logan MCV Meer van hetzelfde Rij-impressie Eigenlijk kan een test van de Logan MCV heel kort zijn: wie de meeste ruimte voor het minste geld zoekt, moet bij Dacia zijn. Alhoewel merkbaar is waarop

Nadere informatie

WERELDWIJDE COMMERCIËLE RESULTATEN 2014

WERELDWIJDE COMMERCIËLE RESULTATEN 2014 PERSBERICHT 19 januari 2015 WERELDWIJDE COMMERCIËLE RESULTATEN 2014 Wereldwijde verkoop van Renault stijgt opnieuw met 3,2% tot 2,7 miljoen voertuigen Terwijl de wereldwijde automarkt met 3,5% groeide,

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek

De nieuwe Audi Q2. #untaggable. Audi Voorsprong door techniek De nieuwe Audi Q2 #untaggable Audi Voorsprong door techniek #allroad? #noroad? #untaggable #untaggable De nieuwe Audi Q2: sportief en hightech. Compact, maar toch ruim en praktisch als een SUV. Door de

Nadere informatie

Kia Optima Hybrid Super Pack

Kia Optima Hybrid Super Pack Bjorn Blokzijl 8 oktober 2012 Optimalisering "De KIA Optima mag dan wel een laatkomer zijn, een hekkensluiter is hij niet". Zo concludeerden we de test van de KIA Optima 1.7 CRDi afgelopen voorjaar. Door

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Finnik Autorapport Dacia Duster 1.6 Lauréate 2wd

Finnik Autorapport Dacia Duster 1.6 Lauréate 2wd 47-RPT-8 Finnik Autorapport Dacia Duster 1.6 Lauréate 2wd Deze Dacia Duster komt uit 2011, werd geleverd van 01-03-2010 tot 31-01-2014 en kostte toen 18.720,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST JANUARI 2016 GROUPE RENAULT

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST JANUARI 2016 GROUPE RENAULT Dacia Personenauto s PRIJSLIJST JANUARI 06 Shockingly affordable GROUPE RENAULT Dacia Sandero VERSIEPRIJZEN SANDERO CATALOGUSPRIJS IN MOTOR UITVOERING kw / pk ENERGIELABEL CO NETTO BTW BPM INCL. BTW en

Nadere informatie

Finnik Autorapport Dacia Duster 1.6 Aniversare 2wd

Finnik Autorapport Dacia Duster 1.6 Aniversare 2wd 85-XPD-1 Finnik Autorapport Dacia Duster 1.6 Aniversare 2wd Deze Dacia Duster komt uit 2012, werd geleverd van 01-05-2011 tot 31-10-2012 en kostte toen 18.730,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Jeep Grand Cherokee 3.6 Overland

Jeep Grand Cherokee 3.6 Overland Bjorn Blokzijl 12 augustus 2011 Pionier in het nieuw De grote SUV's van tegenwoordig hebben twee voorvaderen, welke pioniers waren op het gebied van luxueuze auto's die ook buiten de gebaande paden hun

Nadere informatie

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive

Suzuki Grand Vitara 2.4 Exclusive Harold Rolloos 18 september 2008 Grand Vitara groeit door 'Suzuki introduceert Grand Vitara 2009. Twee nieuwe motoren en vernieuwd exterieur en interieur', kopt het persbericht van de importeur. Twintig

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Dacia Duster

Finnik Autorapport - Dacia Duster Finnik Autorapport - Dacia Duster Deze Dacia Duster komt uit 2015 en kostte toen 19.030. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 125 PK levert.

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Polo

Finnik Autorapport - Volkswagen Polo Finnik Autorapport - Volkswagen Polo Deze Volkswagen Polo komt uit 2015 en kostte toen 22.008. Deze geïmporteerde auto staat sinds 2016 op Nederlands kenteken en is voorzien van een diesel motor die 75

Nadere informatie

Finnik Autorapport smart forfour 1.0 Passion

Finnik Autorapport smart forfour 1.0 Passion 4-XXS-73 Finnik Autorapport smart forfour 1.0 Passion Deze smart forfour komt uit 2014 en kostte toen 16.328,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2014 op kenteken, is voorzien van een

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST APRIL 2015 GROUPE RENAULT

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST APRIL 2015 GROUPE RENAULT Dacia Personenauto s PRIJSLIJST APRIL 05 Shockingly affordable GROUPE RENAULT Dacia Sandero VERSIEPRIJZEN SANDERO CATALOGUSPRIJS IN MOTOR UITVOERING kw / pk ENERGIELABEL CO NETTO BTW BPM INCL. BTW en BPM

Nadere informatie

Kia Sorento 2.2 CRDi Super Pack 4WD

Kia Sorento 2.2 CRDi Super Pack 4WD Bjorn Blokzijl 28 oktober 2012 Meer dan een facelift Slechts drie jaar geleden reden wij met de splinternieuwe Kia Sorento, die zijn succesvolle - maar matig rijdende en afgewerkte - voorganger moest doen

Nadere informatie

Peugeot VTi Allure

Peugeot VTi Allure Bjorn Blokzijl 24 juli 2013 Goede tweeslachtigheid Kijk je in de prijslijsten van de voorgangers van de Peugeot 208, dan zie je niet alleen de hatchback staan, maar ook een cabrio en een stationwagon.

Nadere informatie

Citroën C3 ( )

Citroën C3 ( ) Citroën C3 (2010-2016) Kleurrijke persoonlijkheid Autotest Alle auto's lijken op elkaar. Zeker in het middensegment is het moeilijk kiezen omdat iedereen hetzelfde belooft. Alle auto's zouden voordelig,

Nadere informatie

Citroën DS3 PureTech 110 S&S Inès de la Fressange

Citroën DS3 PureTech 110 S&S Inès de la Fressange Bjorn Blokzijl 21 september 2015 Vooral doorgaan! Citroën nam een grote gok om een aantal jaren geleden de naam 'DS' af te stoffen en te gebruiken voor een lijn luxueuze modellen. Puur kijkend naar de

Nadere informatie

Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 100

Ford Fiesta Active 1.0 EcoBoost 100 Martijn Verhoef 13 september 2018 Stoer en doeltreffend Met de nieuwste versie van de EcoSport heeft Ford eindelijk een auto die het cross-overgeweld in het segment te lijf kan. Maar qua uitstraling en

Nadere informatie

Peugeot HDi 160pk Allure

Peugeot HDi 160pk Allure Bjorn Blokzijl 22 april 2014 Nieuw neusje voor succes Peugeot was in 2009 met de 5008 één van de laatste nieuwelingen in het midi-mpv-segment. Met de grote 807 waren de Fransen wel vertegenwoordigd in

Nadere informatie

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET

WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET WELKE RENAULT U OOK LEAST: DE LAGE BIJTELLING MAAKT HET PLAATJE COMPLEET Bent u een zakelijke rijder? Dan is het leasen van een Renault zéér interessant. Zowel zakelijk als privé! Elke Renault is zeer

Nadere informatie

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST 15 JANUARI 2016 GROUPE RENAULT

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST 15 JANUARI 2016 GROUPE RENAULT Dacia Personenauto s PRIJSLIJST 5 JANUARI 06 Shockingly affordable GROUPE RENAULT Dacia Sandero VERSIEPRIJZEN SANDERO CATALOGUSPRIJS IN MOTOR UITVOERING kw / pk ENERGIELABEL CO NETTO BTW BPM INCL. BTW

Nadere informatie

Finnik Autorapport Dacia Logan MCV V Lauréate 7p.

Finnik Autorapport Dacia Logan MCV V Lauréate 7p. 38-TX-LB Finnik Autorapport Dacia Logan MCV 1.6-16V Lauréate 7p. Deze Dacia Logan MCV komt uit 2007, werd geleverd van 01-02-2007 tot 30-11-2008 en kostte toen 15.225,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta

Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta HB-400-R Finnik Autorapport Nissan Note 1.2 DIG-S Acenta Deze Nissan Note komt uit 2015, werd geleverd van 01-10-2013 tot 31-03-2017 en kostte toen 20.330,-. Deze originele Nederlandse personenauto staat

Nadere informatie

Fiat Panda 4x4. Stille wateren, diepe gronden. Wie niet sterk is, moet slim zijn

Fiat Panda 4x4. Stille wateren, diepe gronden. Wie niet sterk is, moet slim zijn Fiat Panda 4x4 Stille wateren, diepe gronden Autotest Bij de introductie van een nieuwe SUV heeft de presentatie vrijwel altijd dezelfde strekking. "Deze auto lijkt groot en stoer, maar het is geen terreinauto.

Nadere informatie

Finnik Autorapport - BMW 1-serie

Finnik Autorapport - BMW 1-serie Finnik Autorapport - BMW 1-serie Deze BMW 1-serie komt uit 2013 en kostte toen 46.262. Deze geïmporteerde auto staat sinds 2013 op Nederlands kenteken en is voorzien van een benzine motor die 218 PK levert.

Nadere informatie

Honda Insight. Meer inzicht. "De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving"

Honda Insight. Meer inzicht. De Insight dankt de overvloedige binnenruimte aan de relatief eenvoudige constructie van de aandrijving Honda Insight Meer inzicht Rij-impressie Tijdens het leven van een auto wordt een model continu aangepast. Gaandeweg krijgt de fabrikant nieuwe inzichten, werkt de fabriek efficiënter of ontwikkelt een

Nadere informatie

Peugeot 207 SW Outdoor 1.6 HDiF XS

Peugeot 207 SW Outdoor 1.6 HDiF XS Jarno van Maanen 31 oktober 2008 Stoerdoenerij Met de 206 SW betrad Peugeot een niche segment, dat van de compacte stationwagens. Op dat moment had alleen Skoda met haar Fabia Combi iets soortgelijks in

Nadere informatie

Hyundai i10 ( )

Hyundai i10 ( ) Hyundai i10 (2008-2013) Schoon schip maken Autotest Hyundai heeft een nieuwe koers uitgezet. Het merk wil zich niet langer onderscheiden met alleen een lage prijs. Hyundai wil de nadruk leggen op betrouwbaarheid

Nadere informatie

Ford Fiesta 1.6 Sport

Ford Fiesta 1.6 Sport Harold Rolloos 7 augustus 2009 Partytime Sinds zijn introductie vorig jaar is de nieuwe Ford Fiesta een succesnummer. In de eerste plaats wordt hij vooral geroemd om zijn rijgedrag. En laten we zijn vlotte,

Nadere informatie

Bjorn Blokzijl 8 juni Trotse vaandeldrager

Bjorn Blokzijl 8 juni Trotse vaandeldrager Bjorn Blokzijl 8 juni 2017 Trotse vaandeldrager Er zijn zo van die namen van producten die meteen een hele productgroep aangeven. Cola is één van de bekendste, maar ook op het gebied van auto's is dit

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties

Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Twee nieuwe Autobiography-uitvoeringen van de Range Rover Evoque versterken luxe en prestaties Info Gepubliceerd op: 18 februari 2014 Samenvatting Met twee nieuwe premium uitvoeringen introduceert Land

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Finnik Autorapport Suzuki Alto 1.0 Base VVT

Finnik Autorapport Suzuki Alto 1.0 Base VVT JL-426-D Finnik Autorapport Suzuki Alto 1.0 Base VVT Deze Suzuki Alto komt uit 2014, werd geleverd van 01-07-2012 tot 31-12-2013 en kostte toen 9.963,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2016

Nadere informatie

Dacia Sandero 0.9 TCe 90 Lauréate

Dacia Sandero 0.9 TCe 90 Lauréate Bjorn Blokzijl 23 februari 2013 Roemeen op z'n best Hoewel het merk Dacia geen lang verleden heeft op de Nederlandse markt, heeft het al wel een plaatsje veroverd. Eerst waren er de Logan en de Sandero,

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland

Q30 PRIJSLIJST. Vanaf 14 juli 2017, Nederland Vanaf 14 juli 2017, Nederland MODELPRIJZEN Verbruik 1 l/100 km CO 2 - uitstoot 1 g/km/ Energielabel excl. BPM/ BPM bedrag Fiscale Waarde Rijklaar 2 Stad Snelweg Gecombineerd 1.6t 6MT 7,8 4,6 5,7 133/B

Nadere informatie

Specificaties CityTransporter Kipper Dubbel cabine V22 Motor, type 4 cilinder, 4 takt watergekoeld benzine motor, EURO 5b+ Cilinderinhoud 1310 ml Max. vermogen 58 kw / 6000 tpm Max. koppel 113 Nm / 3000-3500

Nadere informatie

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST 1 MAART 2016 GROUPE RENAULT

Dacia Personenauto s. Shockingly affordable PRIJSLIJST 1 MAART 2016 GROUPE RENAULT Dacia Personenauto s PRIJSLIJST MAART 06 Shockingly affordable GROUPE RENAULT Dacia Sandero VERSIEPRIJZEN SANDERO CATALOGUSPRIJS IN MOTOR UITVOERING kw / pk ENERGIELABEL CO NETTO BTW BPM INCL. BTW en BPM

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 7-XHF-11

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volkswagen Up!

Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Finnik Autorapport - Volkswagen Up! Deze Volkswagen Up! komt uit 2014 en kostte toen 10.616. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2014 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 59 PK

Nadere informatie

DACIA, EEN NIEUWE MANIER OM DE AUTO TE ZIEN

DACIA, EEN NIEUWE MANIER OM DE AUTO TE ZIEN PERSBERICHT 3 maart 2009 DACIA, EEN NIEUWE MANIER OM DE AUTO TE ZIEN Het merk Dacia blijft trouw aan zichzelf door op het salon van Genève vriend en vijand te verrassen en de gangbare overtuigingen in

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Nissan Note

Finnik Autorapport - Nissan Note Finnik Autorapport - Nissan Note Deze Nissan Note komt uit 2015 en kostte toen 20.330. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 98 PK levert.

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Nissan Qashqai

Finnik Autorapport - Nissan Qashqai Finnik Autorapport - Nissan Qashqai Deze Nissan Qashqai komt uit 2011 en kostte toen 30.076. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 142 PK

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Audi A6

Finnik Autorapport - Audi A6 Finnik Autorapport - Audi A6 Deze Audi A6 komt uit 2015 en kostte toen 52.642. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 150 PK levert. Het gebruik

Nadere informatie

DACIA: NIEUWE LOGAN, NIEUWE SANDERO EN EEN AUTOMATISCHE EDC-TRANSMISSIE VOOR DUSTER

DACIA: NIEUWE LOGAN, NIEUWE SANDERO EN EEN AUTOMATISCHE EDC-TRANSMISSIE VOOR DUSTER AUTOSALON VAN PARIJS 2016 PERSDOSSIER 29 september 2016 DACIA: NIEUWE LOGAN, NIEUWE SANDERO EN EEN AUTOMATISCHE EDC-TRANSMISSIE VOOR DUSTER Dacia hertekent het design van zijn kerngamma (Logan, Logan MCV,

Nadere informatie

Nissan X-Trail DIG-T 163 Tekna

Nissan X-Trail DIG-T 163 Tekna Bjorn Blokzijl 24 september 2016 De consument bediend Er zijn genoeg redenen waarom je voor een SUV kiest. Meest genoemde zijn de hoge zit, het stoere uiterlijk en het ruime interieur. Nissan speelde al

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Volvo XC90

Finnik Autorapport - Volvo XC90 Finnik Autorapport - Volvo XC90 Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 90-LT-VF

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC 350e

Mercedes-Benz GLC 350e Mercedes-Benz GLC 350e Schijnbare tegenstrijdigheden Rij-impressie Een SUV (Sports Utility Vehicle) dient groot, stoer en sterk te zijn. Maar Mercedes-Benz introduceert nu een SUV die juist compact, elegant

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer

Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer Finnik Autorapport - Opel Astra Sports Tourer Deze Opel Astra Sports Tourer komt uit 2011 en kostte toen 27.359. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Mitsubishi Lancer Evolution

Finnik Autorapport - Mitsubishi Lancer Evolution Finnik Autorapport - Mitsubishi Lancer Evolution Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd)

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Renault Clio TCe 120 Intense

Renault Clio TCe 120 Intense Bjorn Blokzijl 11 maart 2017 Alles in de hand Voor Renault is de Clio het meest verkopende model ooit in ons land. 210.000 exemplaren van dit model verlieten sinds 1990 de showroom, waarbij de huidige

Nadere informatie

Finnik Autorapport Volvo V CNG Summum

Finnik Autorapport Volvo V CNG Summum JK-149-P Finnik Autorapport Volvo V70 2.4 CNG Summum Deze Volvo V70 komt uit 2004, werd geleverd van 14-06-2004 tot 02-10-2006 en kostte toen 68.133,-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2017

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Daihatsu Materia

Finnik Autorapport - Daihatsu Materia Finnik Autorapport - Daihatsu Materia Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) JF-408-T

Nadere informatie

Dacia Sandero Stepway 1.6 MPI 90

Dacia Sandero Stepway 1.6 MPI 90 Wilbert Huls 21 januari 2010 Betaalbaar vertoon Typeer het merk Dacia en termen als budget en no-nonsense komen er zeker aan te pas. Bij welk ander merk vind je in ons land immers een volwaardige, nieuwe

Nadere informatie

Mercedes-Benz B-Klasse B 180 BlueEFFICIENCY

Mercedes-Benz B-Klasse B 180 BlueEFFICIENCY Michel van Breugel 8 januari 2010 Laatste offensief De B-klasse van Mercedes is alweer sinds 2005 op de markt. Dit model moest een jonger publiek aanspreken, dat zich te oud voelde voor de A-klasse. Na

Nadere informatie

Mazda 3 Skyactiv-D 1.5 Skylease GT

Mazda 3 Skyactiv-D 1.5 Skylease GT Bjorn Blokzijl 24 mei 2016 Schot in de roos Er is geen markt zo bijzonder als die van nieuwe auto's. Al overtref je de concurrentie als het gaat om binnenruimte, weggedrag en motorkarakter: als er geen

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Seat Ibiza SC

Finnik Autorapport - Seat Ibiza SC Finnik Autorapport - Seat Ibiza SC Deze Seat Ibiza SC komt uit 2011 en kostte toen 16.444. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2011 op kenteken en is voorzien van een diesel motor die 75 PK levert.

Nadere informatie

Nieuwe Range Rover Evoque leverbaar vanaf ,-

Nieuwe Range Rover Evoque leverbaar vanaf ,- 04 december 2018, 12:00 (CET) Nieuwe Range Rover Evoque leverbaar vanaf 55.000,- De nieuwe Range Rover Evoque is leverbaar voor 55.000,- voor de versie met 2.0 liter turbodieselmotor en voorwielaandrijving.

Nadere informatie

Kia Niro. Het moet wel leuk blijven. Ruimte

Kia Niro. Het moet wel leuk blijven. Ruimte Kia Niro Het moet wel leuk blijven Autotest Verbeteren is prima, maar het moet wel leuk blijven. Een ruime auto is prettig, maar het moet er niet uitzien als een busje. Een bijzondere auto rijden is leuk,

Nadere informatie

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom.

Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. 9-XFH-95 Finnik Autorapport Seat Leon ST 1.6 TDI Style Ecom. Deze Seat Leon ST komt uit 2014, werd geleverd van 01-10-2013 tot 30-06-2015 en kostte toen 28.484,-. Deze originele Nederlandse personenauto

Nadere informatie

Volkswagen Jetta Hybrid Comfortline

Volkswagen Jetta Hybrid Comfortline Bjorn Blokzijl 18 mei 2013 Groene peper Als er één klasse is waar de afgelopen jaren om de gunst van de zakelijke rijder is gestreden, dan is het wel de compacte middenklasse. Waren het eerst enkel de

Nadere informatie

De nieuwe Dacia Duster

De nieuwe Dacia Duster De nieuwe Dacia Duster De Nieuwe Dacia Duster, méér Duster dan ooit. In een wereld waarin toegekende waarde iets heel anders is dan werkelijke waarde, waarin iets het ene moment in de mode is en het volgende

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59

ECOSPORT Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_Master.indd BC66-BC68 Ecosport_17.5MY_MAIN_V3_BEL_NL.indd BC66-BC68 11/01/ :00:49 15/01/ :37:59 ECOSPORT Stel uw ideale EcoSport samen. Wat is uw favoriete combinatie? De EcoSport biedt u de keuze uit verscheidene kleurencombinaties. Gebruik onderstaande tabel om uw keuze te maken uit de contrasterende

Nadere informatie

Kia Niro 1.6 GDI HEV ExecutiveLine

Kia Niro 1.6 GDI HEV ExecutiveLine Joep de Heer 12 november 2016 Hybride in een aantrekkelijk jasje Ga je voor een hybride auto die vanaf het prille begin getekend is om als hybride door het leven te gaan, dan kom je vaak uit bij de Toyota

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Nissan Pulsar

Finnik Autorapport - Nissan Pulsar Finnik Autorapport - Nissan Pulsar Deze Nissan Pulsar komt uit 2015 en kostte toen 20.440. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2015 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 116 PK levert.

Nadere informatie

Renault Clio RS. De leukste thuis. "soms lijkt de elektronica te weten wat de bestuurder wil voordat deze dat zelf weet"

Renault Clio RS. De leukste thuis. soms lijkt de elektronica te weten wat de bestuurder wil voordat deze dat zelf weet Renault Clio RS De leukste thuis Autotest De nieuwe Renault Clio is een auto van deze tijd. Achter een braaf gezichtje gaan zuinige motoren en moderne techniek schuil. Met lichtgewicht bouw, een optimale

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Kia Picanto

Finnik Autorapport - Kia Picanto Finnik Autorapport - Kia Picanto Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 90-PV-TK

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Opel Zafira

Finnik Autorapport - Opel Zafira Finnik Autorapport - Opel Zafira Personenauto Kentekenstatus (Geldig, gedemonteerd, geëxporteerd of ongeldig) Kleur Brandstof (bijv. benzine, diesel, electrisch) G3 (is er een gastank ingebouwd) 34-SZ-LB

Nadere informatie

Finnik Autorapport - Kia Picanto

Finnik Autorapport - Kia Picanto Finnik Autorapport - Kia Picanto Deze Kia Picanto komt uit 2013 en kostte toen 13.090. Deze originele Nederlandse auto staat sinds 2013 op kenteken en is voorzien van een benzine motor die 84 PK levert.

Nadere informatie