Professionele behandelingen voor maximaal resultaat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Professionele behandelingen voor maximaal resultaat"

Transcriptie

1

2 Professionele behandelingen voor maximaal resultaat Schoonheidsinstituut More Beautiful is een All-round beautysalon. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben vier vaste medewerksters die met de nieuwste methoden en producten moeten leren werken. (Bij)scholing is belangrijk om kennis en kunde up-to-date te houden en om je certificeringen te behouden. More Beautiful is ANBOS - gecertificeerd en als één van de weinigen in de regio gediplomeerd in definitieve ontharing en zorgverzekeraar erkend. Behandelingen in het gelaat zijn gewoon gratis, zij worden namelijk vergoed door uw zorgverzekeraar. Het feit dat wij samenwerken met de afdelingen dermatologie van de ziekenhuizen in deze regio zegt natuurlijk ook wat over het niveau waarop wij hier werken. Het schoonheidsinstituut werkt samen met een gerenommeerd cosmetisch arts, die verantwoordelijk is voor behandelingen van o.a. Botox en Restylane en is aangesloten bij het NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde,

3 Schoonheidsinstituut More Beautiful heeft veel te bieden. Je kunt er terecht voor de top 3 behandelingen : Microdermabrasie (huidverjonging/huidvernieuwing), Facial injectables (anti-aging) en definitief ontharen, maar ook voor resultaatgerichte schoonheidsbehandelingen op niveau met de nieuwste technologieën op het gebied van huidveroudering. De producten van Dermalogica ondersteunen dergelijke behandelingen van huidverjonging, huidherstel, ontspanning en dragen zorg voor een gave, stralende, egale huid. Dermalogica is al jarenlang pionier in het samenstellen van innovatieve formules voor de producten. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt en alle producten zijn niet comedogeen. Ze bevatten geen afsluitende minerale oliën, noch lanoline, gedenatureerde alcohol en chemische geur- en kleurstoffen en zijn dierproefvrij. Graag tot ziens bij: Schoonheidsinstituut More Beautiful Catelijnen 11 Rosmalen Tel:

4 dermalogica Dermalogica is al jarenlang pionier in het samenstellen van innovatieve formules voor de producten. Wij zijn experts in toepassende technieken. Al onze therapists zijn getraind door het International Dermal Institute, de grootste educatiefaciliteit in de wereld. De persoonlijke Dermalogica Skin Care behandelingen zijn specifiek en worden aangepast op de individuele behoeftes van uw huid. Relaxerende Exclusive Facial (90 min.) 90,00 Allereerst een relaxende rugmassage. Dan een diepte reiniging gevolgd door een passende exfoliant. Alle verstoppingen worden verwijderd d.m.v. extracties. Hierna een aromatische drukpuntmassage en een verkoelend contourmasker. Als afsluiting brengen we een voedende moisturizer en een treatment foundation aan. Face Treatment (60 min.) 60,00 Deze behandeling begint met een dieptereiniging, gevolgd door een passende exfoliatie. De huid is nu zacht en verweekt zodat we de poriën goed kunnen reinigen d.m.v. extracties. Terwijl het revitaliserende masker de effecten weergeeft op de huid geniet u van een kalmerende neken schoudermassage. Tot slot brengen wij een voedende moisturiser aan. Refocus Facial (45 min.) 45,00 Deze behandeling beginnen we met een power cleanse, speciaal gecreëerd om de huid te laten stralen. Extracties zorgen voor een fris en schoon resultaat gevolgd door een Aromatherapie drukpuntmassage. Het masker zorgt er voor dat de huid wordt geconditioneerd en gevoed. We sluiten de behandeling af met een moisturiser.

5 MultiVitamin Power Treatment (45 min.) 55,00 De allerbeste treatment met vitamines en een exfoliant op basis van hydroxyzuren, speciaal ontwikkeld voor de huid. Ook inbegrepen in deze treatment is een niet irriterende krachtige exfoliant en een herstellend vitaminenmasker die zichtbaar de elasticiteit, stevigheid en de structuur van de huid verbeteren. Inclusief de handen. (Voor een maximaal resultaat adviseren wij u om een serie van 6 treatments in 6 weken te ondergaan voor een speciale prijs van 295,00). Hydroxy Acid Exfoliation (45 min.) 55,00 Uw therapist zal een exfoliatie treatment creëren, volledig afgestemd op de behoeftes van de huid, om na één treatment al opmerkelijke resultaten te boeken. Ideaal voor een acne huid. Dermalogica s zuiverende Skin Exfoliant System maakt op een milde manier de huid zacht en glad. (Voor een maximaal resultaat adviseren wij u om een serie van 6 treatments in 6 weken te ondergaan voor een speciale prijs van 295,00. Samenwerking van treatments en producten voor thuisgebruik vereist.) UltraCalming TM Jeuk, een branderig gevoel, prikken en rood worden zijn de duidelijkste kenmerken van een gevoelige huid. Waarom deze verschijnselen optreden is nog niet helemaal duidelijk. Erfelijkheid kan een rol spelen, hormonen, stress, chemische stoffen, bepaald voedsel en agressieve huidbehandelingen kunnen intensieve reacties geven. Deze producten verminderen direct roodheid, kalmeren en zijn een ware verademing voor de overgevoelige huid.

6 wellness Therapeutic Body Massage (30 min.) 45,00 Het reduceren van spanning en het verlichten van stress. Onze gespecialiseerde massage therapist zal zich richten op het welzijn, deep tissue, acupressuur en klassieke massagetechnieken. Thermal touch voor handen en armen (20 min.) 20,00 Laat handen en armen ontspannen tijdens deze Thermal Touch Treatment inclusief paraffinepakking. De behandeling is ontwikkeld om de huid te reinigen, exfoliëren, hydrateren en conditioneren en maakt de handen en armen zachter, gladder en geeft een frisse uitstraling. Thermal touch voor het decolleté (15 min.) 15,00 Verbeter de gezondheid en uitstraling van het decolleté met deze behandeling die uitermate geschikt is voor een voortijdig verouderde, door zon verbrande of geïrriteerde huid. Helpt beschadigingen die ontstaan zijn door langdurige blootstelling aan schadelijke invloeden te herstellen, met deze hydraterende en voedende ingrediënten. Thermal touch voor reinigen huid en rug (30 min.) 34,50 Ontspant de spieren en zuivert de huid van de rug met deze reinigende en ontspannende rugbehandeling. Een reinigende scrub verwijdert de dode huidcellen en bereidt de huid voor op het verwijderen van afvalstoffen. Het gedeelte van het lichaam waar je het moeilijkst bij kunt wordt voor je gereinigd, gescrubd, gehydrateerd en verfrist. Thermal Touch Ad-On Treatments - Deze kunnen aan gezicht- en lichaamsbehandelingen worden toegevoegd. Thermal Touches zijn intensieve behandelingen van 15 minuten, gericht op een deel van het lichaam dat iets extra s nodig heeft.

7 Body Foliation Therapy (30 min.) 35,00 Laat je lichaam exfoliëren met een op maat gemaakte exfoliant. Een mild poeder van havermeel en rijstzemelen verwijdert op een speciale manier dode huidcellen, maakt de huid fris en reduceert pigmentvlekjes die zijn ontstaan door blootstelling aan UV straling. De huid wordt gladder en voorbereid op de volgende stappen van de behandeling zodat voedingstoffen en plantenextracten gemakkelijker doordringen in de huid. Je zult de behandelruimte verlaten met een zijdezachte, gezonde huid. Geschikt voor alle huidcondities. De Dermalogica Face Treatment (60 min.) 60,00 Professionele dubbele reiniging, Face Mapping zone-by-zone huidanalyse, exfoliëren (peeling), onzuiverheden verwijderen, masker, touch therapy (massage), hydrateren en zonbescherming. Tijdens de behandeling worden speciale producten en behandelmethodes gebruikt die gericht zijn op specifieke problemen van de huid. Dermalogica heeft geen standaard behandelingen. Elke behandeling wordt aangepast aan wat de huid op dat moment nodig heeft met behulp van de Face Mapping zone-by-zone huidanalyse. Om u toch een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden volgt hierna een overzicht.

8 Age Smart Treatment (60 min.) 60,00 Intensieve herstellende behandeling voor een huid met tekenen van voortijdige veroudering. Een exfoliatie door middel van vitamines en hydroxyzuren, een massage, die spanningen van de gezichtsspieren opheft en de huid weer energie geeft, en een masker. Bij uitstek een behandeling voor een voortijdig verouderende huid en een droge of vermoeide huid. De huid is na afloop zichtbaar steviger, gladder en ziet er fris uit. MediBac Treatment (30, 45 of 60 min.) 34,50. 45,00 of 60,00 Zuiverende behandeling. Een prima behandeling voor acne of puistjes die bestaat uit een diepe reiniging, verwijderen van onzuiverheden en andere ongerechtigheden, hydrateren en het voorkomen van nieuwe uitbarstingen van puistjes.

9 Environmental Control Treatment (30, 45 of 60 min.) 34,50, 45,00 of 60,00 Kalmerende behandeling voor een gevoelige huid. Vooral geschikt voor een huid met rode vlekken, ontstekingen en voor een huid die jeukt. Een zachte reiniging, kalmerend masker en producten die meteen roodheid en irritaties verminderen. Cleanstart voor de jeugd (20 min.) 20,00 ik wil gewoon iets dat echt werkt Speciaal voor de jeugd van 12 tot 20 jaar. Een mooie huid begint bij goed reinigen. Te veelbelovend, opgeklopt, te weinig resultaat. Als dat de ervaring is met huidverzorgingsproducten, dan wordt het hoog tijd voor Clean Start. Clean Start is een serie met acht dubbelwerkende producten. Op maat gemaakt voor elke tienerhuid. Een schone huid voor nu en later. Uiteraard van de Dermalogica skin health specialisten! Voor meer over deze serie:

10 Skin Brightening Treatment (60 min.) 60,00 Egaliserende behandeling voor een huid met onregelmatige pigmentatie. Voor een huid met pigmentvlekken. Onregelmatige verkleuringen worden bij de bron aangepakt, waardoor de huid in balans komt, pigmentvlekken minder worden en de huid weer een mooie egale kleur krijgt. Men s Skin Treatment (30 min.) 34,50 De huid van een man verschilt op heel wat punten met die van een vrouw en heeft een andere aanpak nodig. De behandeling is vooral gericht op schoonmaken. Na een intensieve reiniging volgt een zachte exfoliatie en worden ongerechtigheden verwijderd. Tot slot wordt de huid gehydrateerd waarna ze er fris en glad uitziet. MicroZone Treatment (20 min.) 20,00 Zone behandeling Professionele dubbele reiniging, Face Mapping zoneby-zone huidanalyse. Daarna wordt er een specifiek huidprobleem/zone aangepakt. Bijvoorbeeld de lippen of wangen of voorhoofd of een algehele exfoliatie. Perfect voor de klant met weinig tijd of voor een eerste kennismaking.

11 Voor altijd glad, wie wil dat niet! De nieuwste techniek van permanente haarverwijdering. Nu ook blonde, grijze en rode haren, dit wat tot nu toe nog niet mogelijk was. Ook de donkere huid kunnen we nu goed behandelen. Het verwijderen van donkere haren is al jaren een groot succes. Ook nu hebben we geïnvesteerd in de laatste nieuwe technieken. De apparatuur waarmee wij werken beschikt over een wereldwijd patent op IPL gebied. Nu ook blonde- grijze en rode haren IPL ontharen is een pijnloze, snelle methode zonder enige complicaties. Het werkt als volgt: De lichtflits wordt in de haarwortel omgezet in warmte, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Omdat we alleen haren in de volwassen fase kunnen behandelen zijn er gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig. Voor altijd glad: wie wil dat niet? Voor de behandeling Na 4 behandelingen

12 Het betaalbare concept! Milde behandelingen voor een glad, jong en stralend uiterlijk. Ook op het gebied van huidverbetering kunnen we veel voor u doen. Direct na de eerste behandeling toont de huidstructuur beter. De huid wordt steviger, de huidstructuur verfijnt en fijne lijntjes verdwijnen. Hierdoor worden de contouren steviger en geeft een anti-ageing en liftend effect, zonder enige schade voor het lichaam. IPL skinrejuvenation Ook invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren pigmentvlekken, rode adertjes en rimpeltjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling. We kunnen o.a. behandelen: Hyperpigmentatie zoals ouderdomsvlekken, sproetjes, zwangerschapsmasker Bloedvatafwijkingen zoals couperose en rosacea Actieve acné Huidverslapping Fijne lijntjes en rimpeltjes VOOR NA Rimpels VOOR NA Pigmentvlekken

13 Gelaatsbehandelingen Prijslijst Stel met de specialiste uw eigen behandeling samen van 30, 45, 60 of 90 minuten. Modules Scrub lichaam, masker Epileren Peeling gezicht Massage Verwijderen comedomen Oogmasker Voorbeeld 30 minuten Reinigen, scrub, epileren, masker 34,50 Voorbeeld 45 minuten Reinigen, scrub, epileren, verwijderen van onzuiverheden en een op de huid afgestemd masker 45,00 Voorbeeld 60 minuten Reinigen, scrub, epileren, vapozone, massage, verwijderen van onzuiverheden en een op de huid afgestemd masker 60,00 Voorbeeld 90 minuten Reinigen, scrub, epileren, vapozone, massage, verwijderen van onzuiverheden en een op de huid afgestemd masker. Deze behandeling kan uitgebreid worden met diverse gezichtsen lichaamsbehandelingen 90,00

14 Harsen Make-up Oksels 17,50 Onderbenen 25,00 Hele benen 42,50 Bikinilijn 19,50 Bovenlip 9,50 Wenkbrauwen 12,50 Bovenlip + kin 17,50 Dag Make-up 29,50 Avond Make-up 29,50 Bruids Make-up (inclusief proef make-up) 135,00 Proef Make-up 75,00 Permanente Make-up Permanente Make-up, de ideale manier voor een verzorgd uiterlijk! Nooit meer doorgelopen Make-up tijdens sporten of de sauna. Bij permanente Make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen permanent aangebracht. Eyeliner boven (normaal) 175,00 Eyeliner boven en onder 295,00 Wenkbrauwen 270,00 Lipcontour v.a. 320,00 Voor meer informatie zie onze website! Definitieve ontharing (zorgverzekeraar erkend) Door Intense Pulse Light System. Ongewenst haar nu duurzaam weg. Behandelprijzen vanaf 30,00 Elektrisch ontharen (zorgverzekeraar erkend) Per 15 minuten 26,50 Starttarief 17,50

15 Coaguleren bloedvaatjes (incl. steriele disposable naald) Per 15 minuten 26,50 Starttarief 17,50 Skin Rejuvenation (huidverjonging d.m.v. lichtflits) VOOR NA Hyperpigmentatie Plaatselijk, vanaf 30,00 Bovenlip 30,00 Wangen 50,00 Voorhoofd/handen, vanaf 30,00 Couperose / roodheid Plaatselijk, vanaf 30,00 Neus 30,00 Wangen 50,00 Borst, vanaf 50,00 Rimpel- en Acne behandeling Bovenlip 30,00 Wangen 50,00 Voorhoofd 40,00 Hals 50,00 Hele gezicht 75,00 Prijzen kunnen afwijken, afhankelijk van het te behandelen gebied. Microdermabrasie (huidverjonging) De methode werkt huidverjongend en is uiterst effectief bij de volgende huidindicaties: rimpels, verlies van elasticiteit en ouderdomsvlekken. huidproblemen, acne, littekens, cellulitis, zwangerschapsstriemen, pigmentatie, vergrote poriën, hyperkerastosis, beschadiging door UV-straling. Prijzen, afhankelijk van behandelplan, vanaf 30,00. VOOR NA

16 Nagelstudio Onderhoud en reparaties Manicure Verlengen en verstevigen (kunstnagels) Gelnagels set 75,00 Gelnagels French Manicure 80,00 Verstevigen natuurlijke nagel soak off 45,00 Gelnagels 55,00 Gelnagels French Manicure 65,00 Bijwerken van uitgroei gel 45,00 Bijwerken van uitgroei French Manicure 57,50 Manicure behandeling vanaf 29,50 Manicure behandeling uitgebreid incl. lakken+parafine 45,00 Lakken van de nagels 12,50 Parafinebehandeling 14,50 French lakken 17,50 Voetverzorging Pedicure vanaf 29,50 Cosmetische voetverzorging vanaf 42,50 Afspraken dienen binnen 24 uur geannuleerd te worden, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft. Wij zijn als enige in de regio gecertificeerd in lichtflits-ontharen en dus zorgverzekeraar erkend. Aangesloten bij de Branchevereniging Schoonheidsverzorging en de Branchevereniging Pedicure. Prijswijzigingen kunnen zich voordoen. Informeer dus altijd eerst even per telefoon of in onze salon.

17 Botox / Dysport Facial Injectables Consult 30,00 Het bedrag voor het raadplegen wordt in mindering gebracht op uw factuur, indien u overgaat tot behandeling. Voor de behandeling van expressierimpels, kraaienpootjes, frons- en voorhoofdslijnen. 1 regio 250,00 2 regio s 400,00 3 regio s 500,00 Oksels 710,00 VOOR NA Restylane Anti-aging prijsindicatie na raadplegen op aanvraag! Voor correctie van rimpels, bovenliplijntjes en verbetering van de lipcontour 1 injectiespuit (0,5 ml) 300,00 1 injectiespuit (1,0 ml) 500,00 VOOR NA BeauBronz TM Airbrush Tanning Rechtstreeks uit Amerika: natuurlijk bruin zonder zon! Bovenlichaam 22,50 Benen 22,50 Lichaam inclusief gezicht 35,00

18 Weetjes Face Mapping Bij het uitkiezen van een goede moisturiser kunt u zich laten verleiden door een mooie verpakking, een lekkere geur of door een goed verkoopgesprek. Maar is er wel eens goed gekeken naar uw huidconditie? Face Mapping is Dermalogica s nieuwste ontwikkeling op het gebied van huidanalyse. Deze unieke nieuwe manier van huidanalyse wordt uitsluitend uitgevoerd door een professionele skin therapist welke u kunt vinden bij een van de aangesloten Dermalogica skin care professionals. De skin therapist geeft u inzicht in uw huidige huidconditie en zal samen met u een gedetailleerd stappenplan opzetten voor een gezonde huidverzorging. Face Mapping is speciaal ontwikkeld door The International Dermal Institute en bestaat uit een korte maar totale huidanalyse van het gelaat. Face Mapping is kosteloos en biedt u specifieke oplossingen voor uw huidproblemen zonder dat u zelf moet raden wat uw huid nodig heeft. Bij Face Mapping wordt uw gezicht verdeeld in 14 zones, waarbij elke zone zeer nauwkeurig wordt onderzocht. Uw behandelplan wordt bijgehouden op uw persoonlijke Face Mapping kaart. Door Face Mapping houdt u een keurig overzicht met betrekking tot uw huidconditie, waardoor u en uw Dermalogica professional skin therapist een zeer helder beeld hebben van uw huid. Hierdoor is het mogelijk om uw huid zeer specifiek te behandelen met Dermalogica producten. Face Mapping is uitsluitend verkrijgbaar bij Dermalogica professional skin care centers en spa s wereldwijd. UV straling en een verouderde huid De huid is héél goed in onthouden. Iedere keer als u in aanraking komt met daglicht wordt dat opgeslagen in de huid. Het probleem is alleen de prijs die u ervoor betaalt. Dat is schade aan de huid die ook wel photo aging wordt genoemd ofwel chronisch opgelopen schade door UV-straling. Hoofdoorzaak van voortijdige veroudering is schade door de zon met als kenmerken rimpels en hyperpigmentaties. Dit kan ook leiden tot een verminderde werking van het immuunsysteem en tot huidkanker. Zelfs korte blootstelling aan UV-licht, zoals even boodschappen doen, de lunch buiten opeten of een wandeling van 20 minuten, zorgen door de zich opstapelende werking van de stralen al voor voortijdige veroudering in de huid. De eerste stap in dagelijkse verdediging is bescherming met een SPF. Zelfs op een bewolkte of mistige dag kan het UV-licht de huid bereiken en schade veroorzaken. Dus alleen een SPF gebruiken op zonnige dagen is niet genoeg. Gelukkig zijn er tegenwoordig speciaal ontwikkelde formules voor zonbeschermende producten die prettig aanvoelen en een huidverbeterende werking hebben. Daarom is een product met een SPF een normale dagelijkse verzorging. Vraag u skin therapist om een moisturizer met SPF die onder uw make-up of op zichzelf kan worden gebruikt en die een goede bescherming biedt tegen UV-stralen.

19 Roodheid verminderen Roodheid verdwijnt over het algemeen nooit helemaal, of de huid nu van nature gevoelig is of gevoelig is geworden. Maar u kunt roodheid wel verminderen en erger voorkomen. Gebruik altijd een moisturizer met een beschermingsfactor en kies er een met met kalmerende ingrediënten zoals groene thee en zoethout om uitslaande vlammen onder controle te houden. Er zijn moisturizers met een groene tint (afkomstig van planten) die roodheid camoufleren. Denk na over wat er in uw lichaam gebeurt. Roken bijvoorbeeld, verstikt de huid van binnenuit. Het vernauwt de bloedvaten, waardoor zuurstof en voedingsstoffen minder goed de huid kunnen bereiken. Overmatig alcoholgebruik en bepaalde medicijnen (zelfs een neusspray) kunnen een droge huid veroorzaken en die wordt weer eerder overgevoelig. Exfoliëren hoe vaak is te vaak? Douche niet te warm, gebruik geen scherpe reinigende producten en exfolieer (scrub) niet te vaak. De huid verliest dan teveel natuurlijke vetten waardoor de beschermende laag dunner wordt. Scheer nooit zonder een beschermend product. Botte en oude mesjes kunnen ook de beschermlaag van de huid verzwakken, waardoor de huid open staat voor schadelijke invloeden van buitenaf. Let op wat bij uw huid roodheid veroorzaakt. Dat kunnen bijvoorbeeld bepaalde kruiden zijn en kunstmatige zoetstoffen. Maar ook hormonen, lichamelijke inspanning en stress spelen een rol. Exfoliëren geeft een strakke, stevige, gladde en zachte huid. Omdat het resultaat zo geweldig is exfoliëren veel mensen te vaak. En dat kan de vitaliteit van de huid verminderen en het maakt de huid meer ontvankelijk voor UV-stralen en dus voor schade. Te veel exfoliëren stimuleert het ontstekingsmechanisme van de huid, wat weer leidt tot een verminderde werking van de beschermende barrière. Met als gevolg een huid die overgevoelig wordt en voortijdig veroudert. Kenmerken van te vaak exfoliëren zijn: een vochtarme huid droge plekken een strak gespannen huid roodheid en jeuk toenemende overgevoeligheid acne en irritatie Wanneer u een of meer van deze kenmerken herkent, vraag dan raad aan een professionele skin therapist. Die zal waarschijnlijk een kalmerende cleanser, toner en een beschermende moisturizer aanbevelen waardoor het herstelproces in werking wordt gezet. Ook bescherming tegen licht en zon is een must. Gebruik een zonbeschermend product met fysische filters, zoals titaniumdioxide of zinkoxide. Deze irriteren uw huid niet. Als de huid is hersteld kunt u gaan exfoliëren met een zeer milde exfoliant bestemd voor dagelijks gebruik. Vraag aan uw skin therapist hoe vaak u die mag gebruiken. Als u daarna over wilt gaan op een meer intensieve exfoliatie kies er dan een zonder schurende deeltjes maar met salicylzuur of melkzuur. Overleg eerst met uw skin therapist en combineer de producten voor thuisgebruik met professionele behandelingen bij uw skin therapist. Zo krijgt u een mooie, gladde, gave huid zonder nadelige bijwerkingen.

20 Onzuivere huid Een onzuivere huid wordt vaak geassocieerd met puberteit, een periode die gekenmerkt wordt door hormonen die door het lijf gieren. Volwassenen kunnen hier ook mee te maken krijgen. Binnen Dermalogica houden wij nauwlettend de stijgende trend omtrent deze ontwikkeling in de gaten. Studies wijzen uit dat tussen de 40 en 55 procent van de volwassenen in de leeftijd van 20 tot 40 jaar wel eens last hebben van een onzuivere huid met pukkeltjes en puistjes. Een druk sociaal leven met daarbinnen zowel sociale als zakelijke verplichtingen, geven onze huidige samenleving de nodige stress mee. Als u lange tijd onder stress staat kan dit overgaan tot een chronische stress omdat u constant op een hoog level wilt presteren, hierdoor staat u onder constante adrenaline. Dit stimuleert de talgproductie, wat de basis legt voor een onzuivere huid. Wanneer er een overschot is aan talgproductie kan dit, in combinatie met dode huidcellen, leiden tot een verstopping. Dit kan weer leiden tot een opgezette huid, een verstopping en rode vlekken, maar ook tot ontstekingen rondom de follikel, wat weer resulteert in pukkeltjes en puistjes. Een onzuivere huid bij volwassenen is vaak hardnekkiger en gevoeliger dan bij een jonge huid. Volwassenen hebben vaker last van een gevoelige huid of een combinatie van een gemengde huid, waarbij een specifieke behandeling nog meer van belang is. Voor een op maat gemaakte behandeling zullen voldoende maatregelen worden genomen. Dit vereist een andere aanpak dan de vaak traditionele agressieve en uitdrogende behandelingen voor jeugd die onzuiverheden heeft. MediBac Clearing is Dermalogica s antwoord op pukkeltjes en puistjes bij volwassenen. Om meer te weten te komen over deze 24-uurs behandeling, raadpleeg uw Dermalogica professional skin therapist voor een FaceMapping gezichtsanalyse. Tevens kunt u bij uw skin therapist terecht voor een op maat gemaakt advies ten aanzien van de producten die u kunt gaan gebruiken. Wat is de oorzaak van hyperpigmentatie? Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door een overmatige productie van melanine. Melanine is het pigment dat huid en haar kleur geeft. Het beschermt de huid tegen schadelijke UV-stralen en absorbeert de warmte van de zon. Maar door een overmatige productie van melanine door een te veel aan de zon, hormonen en ook door littekens krijgt de huid pigmentvlekken of verkleuringen. Teveel aan zon Wanneer de huid veelvuldig wordt blootgesteld aan UV-stralen kan schade ontstaan. De huid maakt dan teveel melanine aan om zich te beschermen en daardoor ontstaan bruine vlekken, hyperpigmentatie. Hormonen Melasma of zwangerschapsmasker, is een vorm van hyperpigmentatie door een teveel aan hormonen. Ook de anti-conceptiepil, medicijnen of een reactie op cosmetica kan deze vorm van hyperpigmentatie veroorzaken. Hyperpigmentatie na een ontstekingsproces Dit is het donker verkleuren van de huid ten gevolge van littekens door onzuiverheden of door verwonding van de huid tegen UVstralen.

21 Wat heeft wel en geen effect op onzuiverheden? Heel wat fabeltjes doen de ronde als het om onzuiverheden gaat. We lopen er een paar door, dan begrijpt u beter hoe u onzuiverheden kunt voorkomen en moet behandelen. Fabel 1: Een comedoon (mee-eter) is eigenlijk vuil in de porie. Fout! Mee-eters, ook wel bekend als open comedonen, zijn verstopte poriën waarbij de opgehoopte talg in aanraking komt met zuurstof. Dan ontstaat oxidatie waardoor de witte talg zwart wordt (net zoals een appel die bruin wordt als u die opensnijdt). Fabel 2: Suiker en geraffineerd voedsel veroorzaken pukkeltjes en puistjes. Dit is niet helemaal waar. Deze voedingsstoffen veroorzaken geen pukkeltjes en puistjes, maar ze zijn er wel een prima voedingsbodem voor omdat ze de talgproductie stimuleren. Vraag aan uw skin therapist of de oorzaak van uw verhoogde talgproductie aan bepaalde voedingsmiddelen ligt. Fabel 3: Zonbescherming stimuleert de talgproductie en voedt de bacterie die onzuiverheden veroorzaakt. Fout! Vraag uw skin therapist naar de nieuwe zonbeschermende producten met formules die beschermen, verzorgen, vetvrij zijn en het ontstaan van deze bacterie voorkomen. Fabel 4: Gebruik geen wasverzachters. Waar! U kunt beter geen wasverzachter gebruiken voor handdoeken, kussenslopen en hoeslakens. Ze bevatten veel rundvet en geurstoffen en die sluiten de huid af! Huid onzuiverende ingrediënten die u beter kunt vermijden in uw dagelijkse huidverzorging U hebt vast wel eens gehoord van comedogene ingrediënten die het ontstaan van comedonen (mee-eters) veroorzaken. Deze veel voorkomende stoffen zitten vaak in anti-acne producten waardoor die niet het verlangde resultaat geven. Welke ingrediënten zijn dat: Lanoline: samengesteld uit de woorden lana van wol en oleum van olie. Lanoline is een vettige substantie uit de vacht van schapen. Het wordt veel toegepast in cosmetica om de huid te hydrateren, te verzachten en glad te maken. Het heeft echter als nadeel dat het de huid kan verstoppen en puistjes kan veroorzaken. Parfum: chemische geurstoffen die acne kunnen verergeren, de huid gevoelig kunnen maken en de oorzaak kunnen zijn voor overgevoeligheid door zon (pigmentvlekken). D & C rode pigmenten: deze rode kleurstoffen (bijvoorbeeld in lipsticks en lipglosses), derivaten van koolteer, hebben een sterke comedogene werking en verergeren acne. Minerale olie: minerale olie voorkomt vochtverlies uit de opperhuid omdat het een afsluitende werking heeft. Het wordt in veel producten gebruikt maar verergert acne. Vraag uw skin therapist om producten die geen comedogene werking hebben en die geen acne verergerende ingrediënten bevatten. Kies voor producten met plantenextracten die de acne bacterie vernietigen en de talgproductie in balans brengen.

22 Hoe voorkomt u onzuiverheden op uw lichaam? Mee-eters en puistjes (onzuiverheden) kunnen overal voorkomen. Op uw gezicht, decolleté, rug en de hele romp. Wie een erfelijk bepaalde vette huid heeft krijgt vooral mee-eters op het lichaam. Ook kunt u ze krijgen door producten met comedogene ingrediënten. 5 tips om onzuiverheden op het lichaam te verminderen en te voorkomen: Bij sporten en veel transpireren is het van belang om kleding te dragen die vocht opneemt. Douche direct na veel transpireren. Als u niet meteen kunt douchen, zorg dan dat u een product bij u hebt waar salicylzuur in zit waarmee u de huid kunt zuiveren en een te veel aan talg kunt verwijderen. Reinig onzuiverheden met een speciaal product hiervoor. Laat de huid goed drogen en gebruik daarna een product met een bacteriedodende werking. Als u vaak last hebt van een droge huid, gebruik dan een moisturizer zonder comedogene ingrediënten. Een enorm droge en vochtarme huid kan ook puistjes veroorzaken. Invloeden van de seizoenen op een droge huid Met de seizoenen verandert ook de huid. De veranderingen van het weer, airconditioning en centrale verwarming zijn een constante aanval op de huid. Kou en wind drogen de huid uit en verwijderen een groot deel van de natuurlijke huidvetten. Dit leidt tot een droge, gevoelige en voortijdig verouderende huid. Langdurige blootstelling aan zon maakt dat vocht uit de huid verdampt. Dat is een van de redenen dat een zonverbrande of gebruinde huid meer vocht nodig heeft. Centrale verwarming droogt de huid ook uit want warme droge lucht werkt als een spons. Om uw huid het hele jaar door gezond te houden kunt u een professionele skin therapist vragen uw huidverzorgingssysteem aan de seizoenen aan te passen. Het gaat vaak maar om kleine aanpassingen, zoals het vervangen van een moisturizer door een rijkere crème. Hoe gaat u om met een gevoelige huid? Ooit gehoord van less is more? Dit geldt vooral voor mensen met een genetisch bepaalde gevoeligheid maar ook voor diegenen met een gevoelig geworden huid. Gebruik lauw water voor het reinigen van uw huid samen met een speciaal reinigingsmiddel voor de gevoelige huid. Als de huid erg gevoelig is, zelfs voor water, gebruik dan bij het reinigen de sponge cloth, een superzacht doekje dat vochtig wordt gemaakt. Behandel de huid met zachtheid. Breng de producten aan met zachte, opgaande bewegingen. Gebruik een moisturizer die de huid beschermt tegen irriterende stoffen van buitenaf. Die zal de volgende ingrediënten bevatten: teunisbloemolie, karitéboter, vitamine E, havermout. Vraag uw professionele skin therapist naar less is more -verzorging. Producten die uw huid verzachten, kalmeren en roodheid verminderen. Vraag een professionele skin therapist of exfoliëren voor uw huid wel geschikt is.

23 Wat zijn AGEs, ROS, MMPs en andere huidverouderende processen? De laatste jaren zijn wetenschappers steeds beter gaan begrijpen hoe biochemische processen in de huid worden geactiveerd. Processen die het huidverouderingsproces versnellen met als gevolg: rimpels, hyperpigmentaties en verslapping. Deze biochemische reacties staan bekend als: Reactive Oxygen Species (ROS), beter bekend als vrije radicalen Matrix Metalloproteinases (MMPs). Advanced Glycation End-products (AGEs). Reactive Oxygen Species (ROS) zijn gevaarlijke zuurstofmoleculen die ontstaan door UV-stralen en milieuvervuiling. Ze vallen stabiele moleculen in de huidcellen aan, gaan daar een reactie mee aan die leidt tot het verharden en afbreken van collagene en elastine vezels waardoor rimpels en verslappingen ontstaan. Ze verminderen ook het herstelmechanisme van de huid. Matrix Metalloproteinases (MMPs) zijn enzymen die worden geactiveerd door UV-licht of ontstekingen. Ze dragen bij aan de afbraak van collageen en ze voorkomen dat nieuw collageen wordt aangemaakt. Diezelfde glucose (suiker) die de cellen energie geeft, kan ook een reactie aangaan met proteïnen, zoals het collageen. Deze reactie geeft Advanced Glycation End-products (AGEs). Deze AGEs zijn verantwoordelijk voor verlies aan elasticiteit, het ontstaan van rimpels en ontstekingen, ze voorkomen celvernieuwing en versnellen het verouderingsproces. Omdat nu meer bekend is over deze processen, is de professionele skin therapist beter in staat huidveroudering te behandelen en te voorkomen. De voornaamste oorzaken van buitenaf Oorzaken van buiten die leiden tot een droge huid vindt men vooral in milieu en leefstijl. Het weer / invloeden van buitenaf Koude en wind kunnen de huid uitdrogen waardoor de natuurlijke huidvetten verminderen. Dit verhoogt de kans op voortijdige veroudering. Door langdurige blootstelling aan de zon verdampt vocht uit de huid. Centrale verwarming droogt de huid ook uit, omdat droge lucht als een spons werkt en al het vocht opneemt waarmee het in aanraking komt. Leefstijl De trend van weinig vet en vetvrije producten maakt dat we te weinig huidvriendelijke essentiële vetzuren binnen krijgen en die zijn noodzakelijk voor een gezond lichaam. Ze beschermen niet alleen de cellen tegen vochtverlies, maar ook de hele huid. Ze voorkomen een droge huid en houden de huid soepel en goed gehydrateerd. Een tekort aan essentiële vetzuren kan leiden tot chronische jeuk, schilfers en dunner en droger worden van de huid. Roken heeft een uitdrogend werking op de huid. Het onttrekt vitamine A en C uit de huid en vernauwt de bloedvaten waardoor de bloedcirculatie vermindert. Het heeft een verstikkende werking op de huid. Overmatig alcohol en gebruik van bepaalde medicijnen kunnen de huid eveneens droger maken.

24 Fabels over een vette huid Er doen heel wat fabeltjes de ronde over een vette huid. Hieronder volgen er een paar. Fabel 1: Door de huid te ontvetten met krachtige ingrediënten die een uitdrogende werking hebben, zoals alcohol en zeep, kan de talgproductie in balans worden gebracht. Fout! De huid gaat juist meer talg aanmaken als ze flink ontvet wordt. Dat komt omdat de huid gaat proberen de verwijderde talg aan te vullen. De talgklieren gaan dan extra hard werken. Wie uitdrogende producten gebruikt zal merken dat de huid vochtarm, geïrriteerd en gevoelig raakt. Fabel 2: Zonnefilters verhogen de talg-productie en maken de huid dus vetter. Fout! Vraag aan uw skin therapist naar de nieuwe generatie zonbeschermende producten. Die beschermen niet alleen tegen de zon, maar verzorgen ook de huid. Ze hebben vetvrije formules die de poriën niet verstoppen en bevatten zelfs microsponsjes die een teveel aan talg absorberen. Fabel 3: Zon is goed om de huid wat minder vet te maken. Fout! Blootstelling aan de zon is voor geen enkele huid goed. Het lijkt dat de huid tijdelijk minder vet wordt, maar de talgklieren gaan juist harder werken om de door de zon verminderde talg aan te vullen. Met als resultaat een vettere huid dan ooit tevoren. Fabel 4: Er is eigenlijk niets dat een vette huid in balans brengt. Fout! Een vette huid is, net als andere huidproblemen, goed te behandelen. Vraag aan een professionele skin therapist wat u er aan kunt doen. Via een Face Mapping, een huidanalyse zone per zone, wordt dan duidelijk welke producten voor u geschikt zijn en wat er aan uw manier van levensstijl veranderd kan worden. Wat kunt u doen aan die vervelende vettige glans? Heeft u ook zo genoeg van die vette glans aan het eind van de dag? Met een paar kleine aanpassingen in uw huidverzorging blijft u de talgproductie van s ochtends vroeg tot s avonds laat de baas. Stel een tasje samen met matterende producten die in uw tas of rugzak past. Hiermee kunt u het gezicht regelmatig bijwerken. In dit tasje moet in ieder geval een moisturizer met zonbescherming zitten of een zonneproduct met microsponsjes die een teveel aan talg opzuigen. Overleg met uw skin therapist. Zo houdt u de hele dag uw huid mooi mat. Gebruik een reiniging op basis van klei; die absorbeert overtollige talg. Breng na de reiniging altijd een moisturizer aan, ook al denkt u dat uw huid dat niet nodig heeft. Ook een vette huid kan vochtarm zijn (gebrek aan water) en tegelijkertijd vet. Gebruik één tot twee keer per week een masker op basis van klei om de poriën schoon te maken en de talgproductie in balans te brengen. Exfoliëren vermindert de talgproductie, verbetert de huid-structuur en voorkomt verstopte poriën en dus ook puistjes. Daarnaast bereidt het de huid voor, zodat talgregulerende ingrediënten beter kunnen worden opgenomen. Uw skin therapist kan, al naar gelang het beste is voor uw huid, kiezen voor een chemische of mechanische exfoliatie om de huid te verbeteren.

25 Gevoeligheid: genetisch bepaald of door invloeden van buitenaf? Een echte gevoelige huid is erfelijk (genetisch) bepaald en komt vooral voor bij mensen met een lichte huid, zoals in Scandinavië en Groot-Brittannië. De huid van deze mensen heeft minder pigment in de epidermis, het bovenste huidlaagje is dunner. Een gevoelig geworden huid kan iedereen krijgen en is niet afhankelijk van ras of huidskleur. De symptomen van een erfelijk bepaalde of een gevoelig geworden huid zijn vrijwel hetzelfde: roodheid, jeuk, branderigheid, blozen en prikken. In de meeste gevallen is een gevoelig geworden huid op het eerste gezicht moeilijk te bepalen omdat het diep in de huid ontstaat. Ook de mate van Do s en don ts bij het scheren gevoeligheid varieert, want die wordt mede beïnvloed door wisseling in temperatuur, weer en wind, airconditioning en verwarming. Voor een juiste verzorging en behandeling van een dergelijke huid, is het belangrijk te weten of het gaat om een erfelijk bepaalde gevoelige huid of om een gevoelig geworden huid. Ga daarvoor naar een professionele skin therapist. Voor een glad scheerresultaat en een gezonde huid komt meer kijken dan alleen een mes dat over de huid glijdt. Hierbij tips voor een goede voorbereiding van de huid (pre-shave), de juiste scheerproducten (shave) en de juiste nabehandeling voor een super glad scheerresultaat (post-shave). Scheer uzelf na het douchen, dan zijn de haren en de huid zachter. Let op de haargroeirichting: om te weten hoe die loopt moet u een paar opeenvolgende dagen na het scheren met uw hand over de baardgroei gaan. Scheer met de haargroei mee. * Gebruik geen alkalische producten zoals scheerschuim en scheerzepen, die drogen de huid uit. Gebruik geen eau de toilet op uw gezicht of after-shave producten met alcohol, want die kunnen de huid irriteren en ze tasten ook het beschermende laagje van de huid aan. Scheer met de juiste druk en met een vaste en vloeiende beweging in banen van een paar centimeter. Te hard drukken geeft geen gladder scheerresultaat maar eerder irritatie. Spoel het mes na iedere scheerbaan met heet water af. Gebruik een scherp en schoon mes. *Bij een zware, stugge baardgroei kunt u eventueel tegen de haargroeirichting in scheren. Maar pas nadat u eerst met de haargroeirichting mee hebt geschoren. Korte haren hebben minder snel de neiging in te groeien. Breng wel opnieuw het scheerproduct aan voordat u voor de tweede keer gaat scheren.

26 Verschilt een mannenhuid nu echt van een vrouwenhuid? Naast de gezichtsbeharing, zijn er wezenlijke verschillen tussen de huid van een vrouw en van een man. Het mannelijk hormoon testosteron maakt dat de huid van een man gemiddeld 25% dikker is dan die van een vrouw, ook is een mannenhuid steviger en de talg en de talgproductie is ook anders. Na de pubertijd maakt de huid van mannen (ook weer onder invloed van hormonen) meer talg aan dan die van vrouwen. Dat is ook de reden dat jonge mannen vaak langer last hebben van onzuiverheden. Los van onze leeftijd, hebben mannen een hogere collageendichtheid dan vrouwen. Omdat we aan de mate van collageen goed de tekenen van veroudering kunnen afleiden, lijkt het soms alsof een vrouwenhuid 15 jaar ouder is dan die van een man. Toch is een mannenhuid veel minder goed bestand tegen de zon dan een vrouwenhuid. Mannen gebruiken over het algemeen minder snel producten met een SPF en daardoor is huidveroudering beter zichtbaar. De veroudering als gevolg van deze zonschade heft dan vaak de voordelen van een trage biologische veroudering op, waardoor een man er op latere leeftijd toch ouder uitziet dan een vrouw. Wat zijn ingegroeide haren? Ingegroeide haren (ook wel Pseudofolliculitis barbae genoemd) ontstaan vaak wanneer de haren heel kort worden geschoren of tegen de haargroei in en dan in het omringende weefsel gaan groeien. Soms klapt de haar ook dubbel en komt in zijn eigen follikel terecht en groeit dan naar binnen in plaats van naar buiten. Het lichaam herkent ingegroeide haren als lichaamsvreemd, net zoals bij een splinter. Het afweermechanisme wordt actief waardoor de huid rood wordt, gaat jeuken en bultjes ontstaan die uiteindelijk ontstekingen kunnen worden. Exfoliëren voor het scheren kan het ingroeien van haren voorkomen. Dit kan Droge huid en gevoeligheid met een mechanische of chemische exfoliant. Een mechanische exfoliant bevat microfijne silicadeeltjes die de huid goed voorbereiden en de baardharen liften. Chemische exfoliërende ingrediënten, zoals melkzuur en salicylzuur, verwijderen dode huidcellen, liften ingegroeide haren tot boven het huidoppervlak en maken de huid glad en zacht. Eén van de grootste gevolgen van een droge huid is een toenemende gevoeligheid. Een droge huid wordt dan ook vaak een gevoelige huid. Het beschermende lipidelaagje is sterk verminderd bij een droge huid, waardoor schadelijke invloeden van buitenaf niet meer tegengehouden worden. Met als gevolg een overgevoeligheidsreactie die zich uit in jeuk en roodheid. Voor een aangepaste behandeling van een droge en gevoelige huid kan het best een professionele skin therapist worden geraadpleegd.

27 Het belang van exfoliëren (scrubben) Afschilferen is het natuurlijke exfoliatie-proces van de huid. Dode, doffe en verhoornde huidcellen verdwijnen van het huidoppervlak en nieuwe cellen krijgen de kans naar boven te komen. Bij een vette huid kan het proces van afschilferen langzamer verlopen dan bij een normale huid omdat de talg functioneert als lijm waardoor de dode huidcellen niet goed los kunnen komen van de hoornlaag. Dit kan leiden tot verstopte poriën en groei van de acne-bacterie waardoor puistjes toenemen. Exfoliëren is goed voor mensen met een vette huid. Het maakt de huid niet alleen Hormonen en hyperpigmentatie zacht, glad en egaal, maar de werkstoffen die de talgproductie reguleren kunnen ook beter worden opgenomen. Dode en doffe huidcellen worden verwijderd waardoor de huid meer kan stralen. De professionele skin therapist bepaalt welke exfoliatie moet worden gekozen en hoe vaak die moet worden gebruikt. Melasma of zwangerschapsmasker is een vorm van hyperpigmentatie dat ontstaat door de aanmaak van een teveel aan hormonen. Ook de anticonceptiepil, sommige medicijnen of cosmetica kan deze vorm van hyperpigmentatie veroorzaken. Het komt het meest voor in het midden van het gezicht, op de kin, bovenlip, jukbeenderen, neus en op het voorhoofd. Maar het kan ook in mindere mate voorkomen op de wangen en de kaaklijn. Uit onderzoek blijkt dat ongeveer 75% van vrouwen tijdens hun zwangerschap dit masker krijgt en bij 33% die de anti-conceptiepil slikt. Wanneer de hormoonhuishouding weer in balans is na de zwangerschap of door het stoppen met de pil is de kans groot dat de hyperpigmentatie verdwijnt. Raadpleeg een professionele skin therapist over een behandeling voor hyperpigmentatie. Zonbescherming en hyperpigmentatie Producten voor hyperpigmentatie moeten consequent worden gebruikt voordat ze resultaat geven. Een must is het dagelijks gebruik van een moisturizer met beschermingsfactor. Zelfs wanneer u heel trouw deze producten gebruikt kan minimale blootstelling aan UVlicht het resultaat teniet doen. Dan wordt op cellulair niveau de melanine aanmaak gestimuleerd, waardoor de vlekken donkerder worden. Dit is een natuurlijke reactie van de huid om zich te beschermen tegen UV-stralen. Dagelijks gebruik van een SPF beschermt tegen UV-straling en houdt de melanine aanmaak op cellulair niveau in balans. Het kan hyperpigmentatie door hormonen (het zwangerschapsmasker) of na een ontstekingsproces (littekens) zelfs verminderen.

28 Schoonheidsinstituut More Beautiful Catelijnen 11 Rosmalen Tel:

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl

s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl s c h o o n h e i d s s a l o n m a n i c u r e p e d i c u r e www.about-skin.nl skin No-nonsense huidverzorging die écht werkt Onze huid blijft zich voortdurend ontwikkelen. Dit gebeurt onder invloed

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

Nadia Cosmetica Prijslijst

Nadia Cosmetica Prijslijst Gezichtsbehandelingen Acne Acne behandeling - 45min 50,00 Geschikt voor acne, vette en jonge huiden. Klinische acne behandeling met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude Tarieven Harsen en epileren Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude 30,- Hele benen 35,- Onderbenen en knie 22,50 Oksels 20,-

Nadere informatie

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Bl Blanchesse 2 Inhoud Een egale teint laat je stralen 4 Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Soorten pigmentvlekken 6 Pigmentvlekken ouderdomsvlekken 6 Geboortevlekken 6 Melasma en zwangerschapsmaskers 7 Donkere

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur

BEAUTYCENTER. Behandeling ½ uur. reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00. Behandeling 1 uur BEAUTYCENTER Behandeling ½ uur reinigen, stomen, scrubben & epileren 31.00 Behandeling 1 uur reinigen, scrubben, massage 10-15 minuten & masker & epileren 44.00 Behandeling 1 ½ uur reinigen, scrubben,

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid

Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid April 2012 Wellness Salon Ingrid Wellness Salon Ingrid IJsbollen gezichtsmassage als Wellness Treatment. Met recht het alternatief voor botox te noemen. Het gebruik van ijs zorgt ervoor dat de bloedvaten

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier.

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij geloven dat er bij elk huidprobleem, of het nu gaat om huidveroudering, huidverslapping, acne, pigmentatie, littekens,...

Nadere informatie

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50

Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 PRIJSLIJST 2019 Huidverbetering Elemis Superfood Pro-Radiance ( +/- 60 minuten ) 72.50 Behandeling op basis van Superfoods en essentiële mineralen, het geeft de huid een energie boost. De gestreste en/of

Nadere informatie

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald!

Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 3 Ook al laat de zomer op zich wachten, bij schoonheidssalon Beauskin is het zomer! In deze nieuwsbrief: Nieuw Shireen natuurlijke inspuiting zonder naald! Nieuw Deep Tissue

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50 Academie academie perfect skin 42,50 reinigen, peeling, epileren, enkele onzuiverheden verwijderen, masker academie perfect skin relax 49,50 als academie, inclusief massage academie dieptereiniging of

Nadere informatie

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING PRIJSLIJST 2015 HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING 55,00 Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté met een speciale enzympeeling. Inclusief onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage

Nadere informatie

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS!

U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! U BENT VAN HARTE WELKOM IN SCHUDDEBEURS! THALGO HET VAN ORIGINE FRANSE KUURMERK THALGO IS SYNONIEM VOOR ZEE EN ZEE-ALGEN. AL MEER DAN 40 JAAR RICHT THALGO HAAR ONDERZOEK OP DE TOEPASSING VAN DE INGREDIËNTEN

Nadere informatie

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER

MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER MET NIEUW PRODUCT VITAMIN A SERUM BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer

Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer Prijslijst Health Beauty Center Monique Gottmer Thalgo gezichtsbehandelingen Schatten uit de zee De oorsprong van alle leven op aarde bevinden zich in de zee, deze bron van leven bevat alle voedingstoffen

Nadere informatie

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft!

Fidessa Skincare. Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! Fidessa Skincare Het beste wat de natuur uw huid te bieden heeft! De samenstelling van de producten van Fidessa Skincare bestaat uit meer dan honderd actieve ingrediënten om voor ieder huidtype de best

Nadere informatie

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties!

Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! NEWS D E C E M B E R / J A N U A R I 2 0 1 4 Zoek je mooie cadeaus voor de feestdagen? Bekijk dan onze speciale acties! Inverness gaatjes prikken Wat ooit begon als een simpel gaatje prikken is uitgegroeid

Nadere informatie

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER

UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER UITLEG GEBRUIK PRODUCTEN BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging.

Nadere informatie

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE

SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE SCHOONHEIDSSALON KAPSALON NAGELSTUDIO VOETVERZORGING PARFUMERIE PRIJSLIJST 2010 NAGELSTYLING 1000 Aanbrengen gehele set met French manicure......................................... E 87,50 1001 Aanbrengen

Nadere informatie

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Verzorgende, voedende, hydraterende, relax & boost behandelingen Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging, exfoliating

Nadere informatie

Bentlon IPL Dual Power Flash Gold. Duurzaam ontharen en huidverbetering met fl itslicht!

Bentlon IPL Dual Power Flash Gold. Duurzaam ontharen en huidverbetering met fl itslicht! Bentlon IPL Dual Power Flash Gold Duurzaam ontharen en huidverbetering met fl itslicht! Hoe werkt de Bentlon IPL Dual Power Flash Gold? Met de Bentlon IPL Dual Power Flash Gold kunt u veel meer dan alleen

Nadere informatie

GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème.

GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème. info & prijzen Gelaatsverzorgingen GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème. ZUIVERENDE GELAATSVERZORGING (45 MIN) 37,00 Reinigen, peeling, vapozone,

Nadere informatie

Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon

Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon Prijzen - 2014 Overzicht prijzen van onze behandelingen in het Nagel-, Schoonheids- & Kapsalon NAGELSTUDIO Gell /acryl New set met verlenging ; tips / sjablonen Naturel 65 French / color 69 New set zonder

Nadere informatie

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen

Prijslijst El Centro. Gelaatsverzorgingen Prijslijst El Centro Gelaatsverzorgingen ~dieptereiniging (45min) 45 Ideaal voor de jonge huid met onzuiverheden, of voor een boost te geven aan de huid. Een verzorging van 45min. Hier is geen gelaatsmassage

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Schoonheid met nadruk op kwaliteit

PRIJSLIJST. Schoonheid met nadruk op kwaliteit PRIJSLIJST Schoonheid met nadruk op kwaliteit Gezichtsbehandelingen Nimue Skin Technology gezichtsbehandeling Nimue Jeugd 30 min 32,50 Nimue Acne (vergoeding verzekeraar mogelijk) 45 min 51,- Nimue Core

Nadere informatie

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie:

Voor degene die kennis wilt maken met Nimue heeft Beauskin een speciale actie: NEWS J U N I / J U L I 2 0 1 4 In deze zomernieuwsbrief: Vakantiesetjes en zomerproducten Zomer voorbereidings Kokosstempel behandeling phformula zomerbehandeling Zonnen mag! Nieuw E-mail adres Beauskin

Nadere informatie

PREMIER BASIC. Premier Basic

PREMIER BASIC. Premier Basic PREMIER BASIC Premier Basic Premier Basic is een uitgebreide basislijn om zowel de gevoelige, gemengde en vette huid te behandelen, als de verouderde en vochtarme huiden doelgericht te behandelen. Het

Nadere informatie

Jan Marini Skin Care Management System

Jan Marini Skin Care Management System Jan Marini Jan Marini is niet zomaar een cosmetica merk en is al bijna 25 jaar een pionier in medisch goedgekeurde producten. De producten van Jan Marini worden wereldwijd gebruikt om diverse huidcondities

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Acne VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL

Acne VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL Acne 02 Acne.indd 6 WAT IS ACNE WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL 15-10-12

Nadere informatie

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid.

Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. Elk seizoen draagt Louis Widmer zorg voor uw huid. SKIN APPEAL. U heeft een vette, gemengde acnegevoelige huid? Voor een frisse, zuivere huid. 1. Reinigen 2. Verzorgen 3. Nabehandelen De Lipo Sol Mousse

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2019 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8

BEAUTYCENTER. Behandelingen Medik8 BEAUTYCENTER Zo nu en dan even stilstaan in de hectiek en bewust tijd nemen voor jezelf: Rust, ontspanning en vooral genieten om jezelf opnieuw op te laden. Behandelingen Medik8 Medik8 basis behandeling

Nadere informatie

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau

100% 100% cosmeceuticals. Natuurlijke werkstoffen. Eerlijke cosmetica. Huidvriendelijk. Doeltreffende ingrediënten. K-Beau K-Beau cosmeceuticals 100% Huidvriendelijk Doeltreffende ingrediënten Natuurlijke werkstoffen Eerlijke cosmetica 100% K-Beau K-Beau staat voor krachtig en mooi! Verzorgingsproducten voorzien van hoogwaardige

Nadere informatie

GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN

GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN GRATIS E-BOOK DOOR BEAUTYHOME ANGELIQUE & YOLANDA 10 SIMPELE TIPS OM ER STRALEND UIT TE ZIEN Bij Beautyhome Angelique & Yolanda staat de mens centraal. Uitganspunt van een optimale huidverzorging is de

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken

Y:SKIN. De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken De Nimue Youth lijn is speciaal geformuleerd voor de leeftijdscategorie 8-23 jaar, die gevoelig kan zijn voor verstoppingen en acneuitbraken in de huid. Deze producten bevatten in de juiste combinatie,

Nadere informatie

Stem Cell 3D Collection

Stem Cell 3D Collection Ga voor uw producten naar: Stem Cell 3D Collection Waar natuur en schoonheid samenkomen Een geïntegreerverzorgingslijn die de diepte van rimpels vermindert met 15% in slechts 20 dagen. Distributeur Benelux:

Nadere informatie

Loox. Wellness. Zeer luxe anti-ageing behandeling met de producten van la colline. Inclusief 7 massages.

Loox. Wellness. Zeer luxe anti-ageing behandeling met de producten van la colline. Inclusief 7 massages. Prijslijst Loox. Wellness Bij deze behandeling staat ontspanning hoog in het vaandel! Echter worden al onze behandelingen aangepast op huidtype. Ons doel is de huidconditie te verbeteren en huidproblemen

Nadere informatie

Prijslijst 2013. Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare.

Prijslijst 2013. Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare. 1 Prijslijst 2013 Mastentopstraat 6 3945 Ham (Kwaadmechelen) Enkel op afspraak 0495 79 88 99 info@completecare.be www.completecare.be Gelaatsverzorging 2 Voor de gelaatsverzorgingen wordt er gewerkt met

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen. Environ vital behandeling Complete reiniging met micro-

Schoonheidsbehandelingen. Environ vital behandeling Complete reiniging met micro- Behandeling Tijdsduur Prijs Behandeling Tijdsduur Prijs Schoonheidsbehandelingen Environ vital behandeling Complete reiniging met micro- 65 min. 75,- Environ behandelingen exfoliërend masker, needling

Nadere informatie

Haarverwijdering. Huidverjonging. Rimpelbehandeling. Couperosebehandeling. Pigmentvlekken. Acne behandeling. beauty

Haarverwijdering. Huidverjonging. Rimpelbehandeling. Couperosebehandeling. Pigmentvlekken. Acne behandeling. beauty Haarverwijdering Huidverjonging Rimpelbehandeling Couperosebehandeling Pigmentvlekken Acne behandeling beauty Haarverwijdering Ongewenste haargroei is een probleem dat komt bij vrouwen en mannen. Bij vrouwen

Nadere informatie

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min.

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Prijslijst. 2016 Prijzen geldig vanaf januari 2016. Let op onze annuleringsvoorwaarden achterin de prijslijst

Prijslijst. 2016 Prijzen geldig vanaf januari 2016. Let op onze annuleringsvoorwaarden achterin de prijslijst Prijslijst 2016 Prijzen geldig vanaf januari 2016 Let op onze annuleringsvoorwaarden achterin de prijslijst Body & Beauty Care Daniëlle Dorpsstraat 60A 2421 BB Nieuwkoop Telefoonnummr: 0172 579 575 www.bbcd.nl

Nadere informatie

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie. [ comfort zone ] Gelaatsbehandelingen Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] zal je ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de

Nadere informatie

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat

Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Ikari unieke professionele huidverzorging op maat Droom je van de ideale huid? Nog steeds op zoek naar de juiste crème? Teveel en te dure crèmes in je badkamer? De revolutionaire oplossing is De YourSkinType

Nadere informatie

Wake up call, voedende kalmerende verstevigende behandeling, geschikt voor de overgevoelige huid - 60 min 85,00

Wake up call, voedende kalmerende verstevigende behandeling, geschikt voor de overgevoelige huid - 60 min 85,00 !QMS!QMS Medcosmetics anti-aging- gezichtsbehandeling. Elke product garandeert kwaliteit op het hoogste niveau, betrouwbaarheid in gebruik en superieure resultaten. De volmaakte huidverzorging behandeling

Nadere informatie

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op

Dr. Jetske Ultee. Dr. Jetske Ultee deelt haar kennis met jou op BIJSLUITER Ik gebruik én adviseer graag goede producten. Maar welke ingrediënten doen nu echt wat voor de huid? Jarenlang heb ik me verdiept in onderzoeken over huidverzorging. Die kennis heb ik uiteindelijk

Nadere informatie

Prijslijst. Huidtherapie Laser Beauty Massage Permanente make-up Injectables Tanden bleken

Prijslijst. Huidtherapie Laser Beauty Massage Permanente make-up Injectables Tanden bleken Prijslijst Huidtherapie Laser Beauty Massage Permanente make-up Injectables Tanden bleken Huid-therapeutische behandelingen Intakeconsult Kosteloos en vrijblijvend Acne behandelingen - Dieptereiniging

Nadere informatie

Diabetes en huidverzorging

Diabetes en huidverzorging Diabetes en huidverzorging Als mijn huid te droog wordt, kunnen er kloofjes ontstaan. Voor mij kan dat riskant zijn, omdat de kans op infecties dan groter is Piet (58), diabetes type 2 sinds vijftien jaar

Nadere informatie

BELLADONNA. skin hair beauty

BELLADONNA. skin hair beauty BELLADONNA skin hair beauty PRIJSLIJST BELLADONNA skin hair beauty WELKOM! Bij BELLADONNA bieden wij een uniek All-in concept, waarbij beauty werelden samenkomen. Waar het in de Wellness wereld draait

Nadere informatie

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies Huidanalyse GRATIS Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies [comfort zone] Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort

Nadere informatie

HUIDANALYSE/ CLIËNTENKAART HUID DOEL VAN HUIDDIAGNOSE. Dia 1. Dia 2. Dia 3

HUIDANALYSE/ CLIËNTENKAART HUID DOEL VAN HUIDDIAGNOSE. Dia 1. Dia 2. Dia 3 Dia 1 HUIDANALYSE/ CLIËNTENKAART Beauty level basics 1: blz 109 120 Beauty level basics 2: v.a. 231 Dia 2 HUID Dia 3 DOEL VAN HUIDDIAGNOSE BEPALEN HUIDSOORT CONDITIE VAN DE HUID BASIS VAN GEZICHTSBEHANDELING

Nadere informatie

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans?

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans? Futures ou jeunes mamans? SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE An Broekmans St. Janstraat 3-3583 Paal Tel 011/43 70 03 - Gsm 0479/900 672 info@parfumerie-an.be - www.parfumerie-an.be

Nadere informatie

Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak)

Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) Ruiseledesteenweg 12-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) G E L A AT S V E R Z O R G I N G E N G E R M A I N E D E C A P U C C I N I Huidanalyse & productadvies

Nadere informatie

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 MOOI DELUXE 60 MINUTEN 49,50 MOOI VIP 90 MINUTEN 79,50 Kijk op de website of vraagt u in de winkel naar de inhoud van de behandeling HUIDVERBETERENDE BIO PEELING (BOOSTER,

Nadere informatie

Even voorstellen. Plastische chirurgie. Injectables. Huidverbetering. Gezicht: plastisch chirurg Erik Laban Lichaam: plastisch chirurg Gijs van Selms

Even voorstellen. Plastische chirurgie. Injectables. Huidverbetering. Gezicht: plastisch chirurg Erik Laban Lichaam: plastisch chirurg Gijs van Selms Welkom Even voorstellen Plastische chirurgie Injectables Gezicht: plastisch chirurg Erik Laban Lichaam: plastisch chirurg Gijs van Selms Cosmetisch arts Carolien IJsbrandy Huidverbetering Huidtherapeut

Nadere informatie

TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT

TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT Prijslijst Instituut Lamat vanaf 01-02-2017 (alle voorgaande vervallen) Prijslijst behandelingen en losse modules. De tijd is een indicatie en kan afwijken! Indien de

Nadere informatie

Inspanning & Ontspanning

Inspanning & Ontspanning Inspanning & Ontspanning Hoe is het gesteld met uw balans tussen lichaam en geest? Aan u de uitdaging om lichaam en geest in balans te brengen en te houden. Dit is de beste garantie voor een goede gezondheid,

Nadere informatie

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar AQUANATURE voor de vochtarme of vette huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar REFRESHING CLEANSING MOUSSE Zachte reinigende mousse voor een verfijnde teint - Voor de vochtarme of vette huid,

Nadere informatie

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95 Webecos Gezichtsbehandeling, afgestemd op uw huid 49,95 60 min. Incl. reiniging, huid analyse, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen stylen, massage, masker, tijdens masker extra massage,

Nadere informatie

Bella e Relax. Prijslijst

Bella e Relax. Prijslijst Bella e Relax Prijslijst 2015 Pagina 2 Gelaatsverzorgingen Epileren van de wenkbrauwen is inclusief bij elke gelaatsverzorging. Supplement bij gelaatsverzorging VAPO + extra verwijderen van zwarte puntjes

Nadere informatie

Prijslijst Face. [Face essence] 45 min. 45,00. [Face Special] 60 min. 60,00. [Skin Regimen] 30 min. 45,00

Prijslijst Face. [Face essence] 45 min. 45,00. [Face Special] 60 min. 60,00. [Skin Regimen] 30 min. 45,00 Prijslijst Face [Face essence] 45 min. 45,00 Een heerlijke ontspannende well-being gelaatsbehandeling waarbij gestart wordt met het tranquillity welkomstritueel, een heerlijke ontspannende start van de

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: is erg belangrijk. We weten dat als je in de puberteit komt er allerlei dingen aan je lijf gaan veranderen. We hebben in een eerdere bijeenkomst al een aantal van

Nadere informatie

Cyproteronacetaat/ Ethinylestradiol 2/0,035 PCH

Cyproteronacetaat/ Ethinylestradiol 2/0,035 PCH VRAAG Vraag & ANTWOORD Antwoord Cyproteronacetaat/ Ethinylestradiol 2/0,035 PCH inhoud Inleiding 3 Wat is acne? 4 Wat is de oorzaak van acne? 4 Waardoor wordt acne niet veroorzaakt? 6 Welke factoren zijn

Nadere informatie

Verder is er diverse apparatuur aanwezig om te voorzien in de belangrijkste behandelingen.

Verder is er diverse apparatuur aanwezig om te voorzien in de belangrijkste behandelingen. ] Inhoudsopgave Hartelijk welkom bij BODY CULTURE... 3 SCHOONHEIDSSALON... 4 IPL ONTHAREN... 7 PEDICURESALON... 8 NAGELSTUDIO... 9 POWER PLATE... 10 LUXURA SNELBRUINER... 10 PERMANENTE MAKE-UP... 11 BEAUTY-ARRANGEMENTEN...

Nadere informatie

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden.

Vita Power voorjaarsbehandeling Deze behandeling bereid je voor op het voorjaar en kan thuis voorgezet worden. NEWS A P R I L / M E I 2 0 1 5 In deze voorjaarsnieuwsbrief: Voorjaars gezichtsbehandeling inclusief voorjaarsproduct Couperose behandeling inclusief product voor thuis Mooie gekrulde wimpers die ook nog

Nadere informatie

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty

DEAUTIFUL. Your Beauty My Duty DEAUTIFUL Your Beauty My Duty Your Beauty My Duty Bij DEAUTIFUL wordt gewerkt volgens het custome made principe. Behandelingen worden samengesteld aan de hand van modules. Bij je eerste bezoek wordt in

Nadere informatie

Prijslijst. Tele-Gone behandeling per kwartier Tele-Gone behandeling toepassen bij een gezichtsbehandeling per kwartier

Prijslijst. Tele-Gone behandeling per kwartier Tele-Gone behandeling toepassen bij een gezichtsbehandeling per kwartier Gezichtsbehandelingen Prijslijst Gratis huidanalyse All Skins Microzone Introductie All Skins 45 min. Basis All Skins 60 min. The All Skins special 80 min. Luxe All Skins 90 min. Bio peeling 60 min. VI

Nadere informatie

GELAAT. voldoen aan jouw noden en wensen.

GELAAT. voldoen aan jouw noden en wensen. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

huidverbetering & wellness Grote Overstraat 35, Deventer, telefoon: 0570-672 692, info@loelle.nl

huidverbetering & wellness Grote Overstraat 35, Deventer, telefoon: 0570-672 692, info@loelle.nl rijslijst Huidverzorging Loëlle kent geen standaard behandelingen als het om huidverzorging gaat. Immers geen mens is gelijk en iedere huid heeft op verschillende momenten verschillende behoeftes. Wij

Nadere informatie

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN

BB Glow VEELGESTELDE VRAGEN BB Glow Dit is een gezichtsbehandeling waar we uw gezicht een egale en stralende effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en

Nadere informatie

GEZICHTSBEHANDELINGEN

GEZICHTSBEHANDELINGEN GEZICHTSBEHANDELINGEN Onze behandelingen worden altijd geadviseerd aan de hand van een grondige huidanalyse én jouw persoonlijke wensen. Iedere behandeling is uit te breiden met een massage, masker, oog-

Nadere informatie

Een gezonde, mooie, jonge huid!

Een gezonde, mooie, jonge huid! Een gezonde, mooie, jonge huid! Er stralend uitzien en uw jeugdigheid behouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens! Peelen lijkt daarbij het sleutelwoord. Een peeling is een werkwijze

Nadere informatie

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst 2014. schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2014 Salon Belleza Hoofdstraat 26 2351 AK Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secdnskinculemborg Losse behandelingen Epileren 12,00 * Verven wenkbrauwen 12,00 * Verven

Nadere informatie

Daily Radiance Vitamin C

Daily Radiance Vitamin C Daily Radiance Vitamin C C-Tetra Antioxidant Cream SPF 30 Inspiratie Oplossing Onderzoek Een alles-in-een vochtinbrengende crème en zonbeschermer die dient als de perfecte introductie tot vitamine C en

Nadere informatie

diverse behandelmethodes voor een gezonde huid

diverse behandelmethodes voor een gezonde huid diverse behandelmethodes voor een gezonde huid Overweegt u een professionele peeling? In deze brochure vindt u nuttige informatie over de vele professionele behandelingen van PCA Skin. De volgende stappen

Nadere informatie

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen Gezichtsbehandelingen Kleine gezichtsbehandeling 33,00 De behandeling kan uitstekend dienen als een kennismakingsbehandeling, tijdsduur 50 minuten. - Epileren - Masker - Dag of Nachtcrème Standaard gezichtsbehandeling

Nadere informatie

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage

Juni...massage-maand. Nieuw!! De Perfect Body Massage Juni 2015 Juni...massage-maand Nieuw!! De Perfect Body Massage Een massage welke de huid verstevigt en remodelleert. In 30 minuten wordt het bindweefsel en de lymfatische circulatie gestimuleerd dankzij

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Praktijk. IJsvogel 69. 7132 DR Lichtenvoorde. Telefoon +31 (0)544 84 27 55. E-mail. info@beyouskincare.nl. Internet. www.beyouskincare.

Praktijk. IJsvogel 69. 7132 DR Lichtenvoorde. Telefoon +31 (0)544 84 27 55. E-mail. info@beyouskincare.nl. Internet. www.beyouskincare. Prijslijst Praktijk IJsvogel 69 7132 DR Lichtenvoorde Telefoon +31 (0)544 84 27 55 E-mail info@beyouskincare.nl Internet www.beyouskincare.nl Openingstijden Maandag 12.30-21.00 Dinsdag 09.00-13.30 en 18.00-21.00

Nadere informatie

Skin Care behandeling huidanalyse, dieptereiniging, masker, korte gezichtsmassage, dagverzorging 60 min 55,- 75 min 67,50

Skin Care behandeling huidanalyse, dieptereiniging, masker, korte gezichtsmassage, dagverzorging 60 min 55,- 75 min 67,50 Salon Menu ESTEE LAUDER SKINCARE CABINE De Estee Lauder Cabine biedt U alle luxe en comfort voor een zeer ontspannende behandeling! De behandelingen worden aanvullend naar wens verzorgd met een Hot-Stone

Nadere informatie

Jeugdpuistjes www.cjggooienvechtstreek.nl

Jeugdpuistjes www.cjggooienvechtstreek.nl regio Gooi en Vechtstreek Jeugdpuistjes n Jeugdpuistjes Puistjes en mee-eters kunnen je leven aardig vergallen. Uit je omgeving krijg je vast te horen dat jeugdpuistjes (ook wel acne genoemd) erbij horen

Nadere informatie

SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN

SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN GELAAT HEALTHY SKIN IS A REFLECTION OF OVERALL WELLNESS GELAATSVERZORGING - DISCOVERY Tijdens een intakegesprek wordt besproken welk merk en welke verzorging het best

Nadere informatie

SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN

SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN SCHOONHEIDSINSTITUUT BEHANDELINGEN GELAAT HEALTHY SKIN IS A REFLECTION OF OVERALL WELLNESS GELAATSVERZORGING - DISCOVERY Tijdens een intakegesprek wordt besproken welk merk en welke verzorging het best

Nadere informatie

GELAATSBEHANDELINGEN 30 min / 45,00 30 min / 45,00 50 min / 60,00 50 min / 60,00 60 min / 70,00 70 min / 95,00 105 min / 145,00

GELAATSBEHANDELINGEN 30 min / 45,00 30 min / 45,00 50 min / 60,00 50 min / 60,00 60 min / 70,00 70 min / 95,00 105 min / 145,00 GELAATSBEHANDELINGEN Sundãri basic face treatment 30 min / 45,00 Een verkorte klassieke gelaatsbehandeling bestaande uit een grondige reiniging en voeding met natuurlijke ayurvedische producten. Ideaal

Nadere informatie

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie. [ comfort zone ] Gelaatsbehandelingen Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] zal je ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de

Nadere informatie