Keizersgracht 522 hs 1017 EK Amsterdam T E info@kveg.nl I Waar subtiliteit een verschil maakt...

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Keizersgracht 522 hs 1017 EK Amsterdam T +31 20 30 32 890 E info@kveg.nl I www.kveg.nl. Waar subtiliteit een verschil maakt..."

Transcriptie

1 Keizersgracht 522 hs 1017 EK Amsterdam T E info@kveg.nl I Waar subtiliteit een verschil maakt...

2 Onze filosofie Onze expertise richt zich op de esthetische geneeskunde van het gelaat, hals, decolleté en de handen. Ook heeft de kliniek specifieke kennis in de behandeling van littekens, striae en pigmentvlekken. Waar subtiliteit een verschil maakt is de basis van onze filosofie. Een subtiele ingreep, met behoud van uw specifieke gelaatstrekken staat centraal. Dit doen wij door een probleem zo dicht mogelijk bij de oorzaak aan te pakken. Dit kan op het niveau van de huid zijn, maar ook dieper gelegen, bijvoorbeeld in het geval van volume verlies. Wij vinden het erg belangrijk dat wij luisteren naar uw verwachtingen. In overleg met u stellen wij graag een behandelingsplan op: van relatief eenvoudige korte ingrepen tot en met meer langdurige trajecten met verschillende producten en behandelingen. U krijgt van ons een eerlijk advies en wij zorgen ervoor dat u realistische verwachtingen heeft ten aanzien van het behandelingsresultaat. De Kliniek voor Esthetische Geneeskunde is gevestigd in een monumentaal grachtenpand. Onze ontvangstruimte is ruim en comfortabel, ontworpen door Edward van Vliet. Wij bieden u fair trade koffie, Pure Tea (100% organic) of biologisch vruchtensap aan. Uiteraard kunt u gebruik maken van (gratis) draadloos internet. Onze kliniek is state of the art. Wij werken alleen met de beste producten, materialen en behandeltechnieken. Wij volgen de ontwikkelingen in het veld op de voet, maar voeren deze pas in, nadat effectiviteit, doelmatigheid maar bovenal veiligheid ondubbelzinnig vast staan. Om die reden werken wij alleen met tijdelijke fillers met een zo optimaal mogelijke levensduur. Ook onze botox is van de beste kwaliteit. Wij hebben een Palomar Icon voor IPL/OPL, fractionele laser en diep infrarood behandelingen. In de Benelux zijn wij de eerste met dit zeer innovatieve platform en daar zijn wij trots op. Doordat de handstukken door een saffier gekoeld worden, zijn de behandelingen niet alleen erg veilig, maar ook veel minder pijnlijk. Dit platform stelt ons in staat pigmentvlekjes, zwangerschapsmasker, vaatjes, overmatige beharing, rimpels, huidveroudering en -verslapping, littekens en striae effectief te behandelen.

3 Het gebruik van Obagi huidproducten valt dan ook geheel binnen onze filosofie. Of het nu om het tegen gaan van veroudering gaat of het behandelen van bijvoorbeeld rosacea of acne. Alle Obagi producten zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijke inzichten. Elk van hen heeft zijn klinisch effect niet alleen in (onafhankelijke) studies, maar ook in de dagelijkse praktijk bewezen, al 20 jaar. De kliniek werkt als eerste in Nederland met de nieuwe productlijn ZO Medical. De kliniek beschikt over diverse samenwerkingsverbanden. Dit verzekert u van de beste behandeling, ook indien die niet primair door ons wordt gegeven. Wij werken samen met diverse dermatologen en plastisch chirurgen. Ook verwijzen wij u graag naar specialisten op het gebied van de cosmetische tandheelkunde.

4 Onze behandelingen Aandoening Behandeling van Gebied Injectables Palomar licht Obagi huidproducten Botuline toxine - A Tijdelijke fillers IPL/OPL Fractional laser Diep Infra rood ZO Medical Controlled Depth Peel en 3-step Peel ** ZO Skin Health ELASTIlash Botox Bocouture Juvederm Restylane Radiesse Sculptra MAX-G MAX-Rs MAX-IR (niet (ablatief) ablatief) acne bloedvaatjes beharing hoofdpijn huidveroudering littekens pigmentvlekken sinaasappelhuid tandenknarsen tandvlees lach transpiratie puistjes littekens couperose hemangioom rosacea wijnvlekken algehele roodheid overmatige verminderde migraine spanningshoofdpijn doffe, droge huid, vergrootte porien huidverslapping ouderdomsvlekken rimpels volume verlies zonbeschadigde huid acne chirurgisch striae trauma ouderdomsvlekken zonbeschadigde huid zwangerschapsmasker overige gelaat, handen en armen wimpers gelaat, hals en decollete handen jukbeen en slapen* kin, kaaklijn en wangen * lippen neus wallen ogen* kin kauwspieren bovenlip oksels en handen * Gecombineerde behandeling is liquid facelift ** Soort peeling is afhankelijk van de indicatie

5 Onze werkwijze Intakegesprek Een behandeling wordt altijd voorafgegaan door een intakegesprek met een arts van de kliniek. Voor het intakegesprek vragen wij u een medische vragenlijst in te vullen. U wordt uitgebreid geïnformeerd over de verschillende behandelingsmogelijkheden, mogelijke bijwerkingen en eventuele risico s. In overleg met u wordt een behandelplan opgesteld en de daaraan verbonden kosten met u besproken. Wij zullen u vragen een behandelingsovereenkomst door te lezen en te ondertekenen. Indien mogelijk en indien de tijd dit toestaat, streven wij ernaar om de eventuele behandeling direct op dit consult te laten volgen. Nazorg Voordat u de kliniek (na een behandeling) verlaat, wordt u in de gelegenheid gesteld nog even plaats te nemen in de ontvangstruimte, indien u daar behoefte aan heeft. Zo nodig kunt u een koude kompres krijgen ter verlichting van eventuele zwelling en/of pijn. Het is van belang dat u de adviezen voor nazorg stipt opvolgt. Mocht er zich onverhoopt een bijwerking of complicatie voordoen, dan vragen wij u contact met de kliniek op te nemen. Wij kunnen u dan advies geven en eventueel de behandeling bijstellen. Mocht u buiten de openingstijden van de kliniek direct medisch advies nodig hebben, als onderdeel van de nazorg, dan kunt u de arts bereiken op Zo nodig zal er dan (direct) een consult op de kliniek volgen.

6 Medewerkers Stephan Marks (links) is esthetisch arts. Hij heeft zijn privé-opleiding genoten bij diverse toonaangevende klinieken in binnen en buitenland. Hij is in het bezit van een diploma van de American Association of Aesthetic Medicine. Stephan Marks is gecertificeerd lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde. Een waarborg voor kwaliteit. Anton Janse van Rensburg (rechts) is lasertherapeut. Hij heeft zijn basis opleiding aan het vooraanstaande National Laser Institute in de Verenigde Staten gevolgd. Daarnaast is hij gecertificeerd door Dalton Medical voor het gebruik van het Palomar Icon platform. Anton Janse van Rensburg is lid van de British Medical Laser Association. Tarieven Een (vrijblijvend) intakegesprek kost 70,-. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de kosten van een eventuele behandeling. Deze dienen direct na afloop in de kliniek betaald te worden. Wij accepteren contant geld, pin of credit card. Een controle afspraak, inclusief een eventuele nabehandeling, is gratis. Ook (herhaal)recepten zijn gratis. Er zijn diverse abonnementen mogelijk. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag. Deze worden op naam gesteld en zijn onbeperkt geldig. Het kan gebeuren dat u onverhoopt de afspraak moet afzeggen. Wij verzoeken u dan minimaal 24 uur van te voren contact op te nemen met de kliniek om de afspraak te annuleren. Behandelingen van 3 uur of meer dienen minimaal 72 uur van te voren worden afgezegd. Lukt dat niet dan zijn wij helaas genoodzaakt 70,- per geboekt half uur in rekening te brengen.

7 Contact Openingstijden Voor het maken van een telefonische afspraak kun u de kliniek bereiken van maandag tot en met vrijdag, van 09:00 tot 17:00. Behandelingen vinden zo nodig in de avond of tijdens het weekend plaats, afhankelijk van uw beschikbaarheid. Routebeschrijving De kliniek ligt in het centrum van Amsterdam en is uitstekend per openbaar vervoer te bereiken. Tram 1, 2 en 5 stoppen praktisch voor de deur. U stapt uit bij de halte Leidsestraat/Keizersgracht. Adres Keizersgracht 522 hs 1017 EK Amsterdam T E info@kveg.nl I Parkeermogelijkheden Naast parkeren op de gracht, zijn er diverse parkeergarages op loopafstand. 1. Q-park Byzantium, Tesselschadestraat 1G, 1054 ET Amsterdam Open 24 uur per dag. Afstand tot de kliniek 650 meter. Deze parkeergarage is ideaal gelegen wanneer u van buiten Amsterdam komt. Er is altijd plek 2. Garage Molenpad, Molenpad 16, 1016 GM Amsterdam Open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00. Afstand tot de kliniek 300 meter Er is meestal plek. U dient uw autosleutel achter te laten Parking De Hoofdstad, Prinsengracht KK Amsterdam Open 24 uur per dag. Afstand tot de kliniek 450 meter. Er is meestal plek. U dient uw autosleutel achter te laten. Het reserveren van een parkeerplaats is mogelijk via Mocht u na een behandeling onverhoopt liever niet de straat op willen, dan bellen (en betalen) wij graag een taxi voor u, naar een van bovenstaande parkeergarages, of naar elke andere bestemming (tot een maximum van 10). Copyright 2013, Kliniek voor Esthetische Geneeskunde Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de kliniek.

Even voorstellen. Plastische chirurgie. Injectables. Huidverbetering. Gezicht: plastisch chirurg Erik Laban Lichaam: plastisch chirurg Gijs van Selms

Even voorstellen. Plastische chirurgie. Injectables. Huidverbetering. Gezicht: plastisch chirurg Erik Laban Lichaam: plastisch chirurg Gijs van Selms Welkom Even voorstellen Plastische chirurgie Injectables Gezicht: plastisch chirurg Erik Laban Lichaam: plastisch chirurg Gijs van Selms Cosmetisch arts Carolien IJsbrandy Huidverbetering Huidtherapeut

Nadere informatie

Prijslijst 2016 / Laser behandelingen. Laser behandelingen. Laser behandelingen. Ontharen Gezicht Consult 25,00 Bovenlip

Prijslijst 2016 / Laser behandelingen. Laser behandelingen. Laser behandelingen. Ontharen Gezicht Consult 25,00 Bovenlip Laser behandelingen Ontharen Gezicht Consult 25,00 Bovenlip 25,00 Kin Kin & Bovenlip 60,00 Wenkbrauwen tussenstuk 90,00 Hals Kaaklijn 80,00 Wangen (incl. jukbeen) 80,00 Gezicht geheel Lichaam Bikinilijn

Nadere informatie

Gehele rug Rug,schouders,nek, deel bovenarmen

Gehele rug Rug,schouders,nek, deel bovenarmen Laser behandelingen Laser behandelingen Laser behandelingen Ontharen vervolg -/- vervolg -/- Gezicht Bovenlip Kin Kin & Bovenlip Wenkbrauwen tussenstuk Hals Kaaklijn Wangen (incl. jukbeen) Gezicht geheel

Nadere informatie

Mooi zijn, mooi blijven

Mooi zijn, mooi blijven Mooi zijn, mooi blijven Een frisse stralende huid. Vriendelijke zachte lijnen. Waar ouderdom vat krijgt op uw natuurlijke schoonheid of een speling van de natuur zorgt voor oneffenheden, biedt Aureus Kliniek

Nadere informatie

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier.

Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij helpen u uw huidprobleem aan te pakken op een milde en gezonde manier. Wij geloven dat er bij elk huidprobleem, of het nu gaat om huidveroudering, huidverslapping, acne, pigmentatie, littekens,...

Nadere informatie

Overzicht cosmetische behandelingen en prijzen

Overzicht cosmetische behandelingen en prijzen Overzicht cosmetische behandelingen en prijzen Plastische chirurgie prijslijst Gezicht Ooglidcorrectie Bovenoogleden 950,00 Onderoogleden 1.600,00 Boven en onderoogleden 2.450,00 Onderoogleden en midfacelift

Nadere informatie

PATIËNTENINFORMATIE INJECTABLES WWW.SANAVISIE.NL

PATIËNTENINFORMATIE INJECTABLES WWW.SANAVISIE.NL PATIËNTENINFORMATIE INJECTABLES WWW.SANAVISIE.NL PATIËNTENINFORMATIE INJECTABLES Injectables OK complex In korte tijd zijn injectable behandelingen om rimpels en huidveroudering tegen te gaan erg populair

Nadere informatie

PRIJSLIJST. Schoonheid met nadruk op kwaliteit

PRIJSLIJST. Schoonheid met nadruk op kwaliteit PRIJSLIJST Schoonheid met nadruk op kwaliteit Gezichtsbehandelingen Nimue Skin Technology gezichtsbehandeling Nimue Jeugd 30 min 32,50 Nimue Acne (vergoeding verzekeraar mogelijk) 45 min 51,- Nimue Core

Nadere informatie

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2013 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 4-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Afdeling dermatologie. Lasertherapie

Afdeling dermatologie. Lasertherapie Afdeling dermatologie Lasertherapie Heeft u last van ontsierende bloedvaatjes in het gezicht, overbeharing, lelijke rode littekens of pigmentvlekken? Dan kan behandeling met lasertherapie mogelijk uitkomst

Nadere informatie

Tarieven onverzekerde zorg 2018

Tarieven onverzekerde zorg 2018 Tarieven onverzekerde zorg 2018 Omschrijving Tarief Ambassade keuring Australië Thorax/Lab/HIV/HEP 165,00 Canada Thorax/Lab/HIV/Lab/ TPHA= lues 180,00 Nieuw Zeeland Thorax/Lab/HIV/Lab/TPHA= lues/lab Hep

Nadere informatie

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 6-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze,

Nadere informatie

Haarverwijdering. Huidverjonging. Rimpelbehandeling. Couperosebehandeling. Pigmentvlekken. Acne behandeling. beauty

Haarverwijdering. Huidverjonging. Rimpelbehandeling. Couperosebehandeling. Pigmentvlekken. Acne behandeling. beauty Haarverwijdering Huidverjonging Rimpelbehandeling Couperosebehandeling Pigmentvlekken Acne behandeling beauty Haarverwijdering Ongewenste haargroei is een probleem dat komt bij vrouwen en mannen. Bij vrouwen

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Behandeling Tijdsduur Prijs Behandeling Tijdsduur Prijs Schoonheidsbehandelingen Environ Introductie behandelingen Environ discovery 60,- Environ cleansing 15 min. 30,- Combi treatment Bio-peeling en bio-lifting

Nadere informatie

Ik zit goed in mijn vel Informatie over de behandelingen in het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi

Ik zit goed in mijn vel Informatie over de behandelingen in het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi Ik zit goed in mijn vel Informatie over de behandelingen in het Esthetisch Medisch Centrum van Tergooi 000905932 12012016 EMC 8 HB.indd 1 28-01-16 12:24 In het Esthetisch Medisch Centrum (EMC) van Tergooi

Nadere informatie

Rekenen Groep 7-2e helft schooljaar.

Rekenen Groep 7-2e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

De toekomst van huidverbetering

De toekomst van huidverbetering Omschrijving Zone Tijd Botox Botox 1 Zone 15 min 155,00 Botox 2 Zones 15 min 310,00 Botox 3 Zones 15 min 450,00 Botox Okseldry 15 min 500,00 Fillers - Juvederm Hydrate / 3 15 min 450,00 Fillers - Juvederm

Nadere informatie

Rekenen Groep 6-1e helft schooljaar.

Rekenen Groep 6-1e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

Brunelleschi. De Dom van Florence

Brunelleschi. De Dom van Florence Copyright 2011 Uitgeverij Lambo bv, Arnhem Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatisch gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of

Nadere informatie

Geen fabriekswerk. Roeien met de wind mee en de stroom tegen. Jac Willekens

Geen fabriekswerk. Roeien met de wind mee en de stroom tegen. Jac Willekens Copyright 2011 Uitgeverij Lambo bv Arnhem Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een automatisch gegevensbestand of openbaar gemaakt in enige vorm of

Nadere informatie

Botox Plastische chirurgie

Botox Plastische chirurgie Botox Plastische chirurgie Inleiding Je overweegt een Botox behandeling. In deze folder leest u welke rimpels hiermee behandeld kunnen worden, hoe Botox gebruikt wordt, hoelang het resultaat behouden blijft

Nadere informatie

U kunt een behandeling met botox en fillers samen met andere behandelingen doen. Voor een langer zichtbaar resultaat herhaalt u de behandeling.

U kunt een behandeling met botox en fillers samen met andere behandelingen doen. Voor een langer zichtbaar resultaat herhaalt u de behandeling. Botox & Fillers Wilt u iets aan uw rimpels doen maar zonder operatieve ingreep? Kies dan voor een behandeling met botox en fillers. Uw gezicht krijgt een zachtere uitdrukking en jongere uitstraling. Botox

Nadere informatie

Antwoorden Rekenen Groep 5-1e helft schooljaar

Antwoorden Rekenen Groep 5-1e helft schooljaar Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of

Nadere informatie

Tarieven onverzekerde zorg 2018

Tarieven onverzekerde zorg 2018 Tarieven onverzekerde zorg 2018 Specialisme Ambassade keuring Behandelingen Max. tarief Australië Thorax/Lab/HIV/HEP 165,00 Canada Thorax/Lab/HIV/Lab/ TPHA= lues 180,00 Nieuw Zeeland Thorax/Lab/HIV/Lab/

Nadere informatie

Lipofilling is een goed alternatief als u voor een minder ingrijpende behandeling kiest zoals de Facelift.

Lipofilling is een goed alternatief als u voor een minder ingrijpende behandeling kiest zoals de Facelift. Lipofilling Steeds meer mensen kiezen bewust voor lichaamseigenmateriaal bij behandelingen. Heel begrijpelijk. Het gebruik van eigen lichaamsmateriaal is volkomen veilig. Bij Lipofilling maakt de plastisch

Nadere informatie

Rekenen Groep 4-1e helft schooljaar.

Rekenen Groep 4-1e helft schooljaar. Sweelinck & De Boer B.V., Den Haag 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm

Nadere informatie

Ontslag Na de ingreep kunt u direct naar huis.

Ontslag Na de ingreep kunt u direct naar huis. Injectables Inleiding Injectables zijn injectievloeistoffen die met een dun naaldje onder de huid worden ingebracht. Het doel daarvan is om rimpels en plooien in het gezicht te laten verdwijnen en de gezichtscontouren

Nadere informatie

Botox bij migraine en spanningshoofdpijn

Botox bij migraine en spanningshoofdpijn Botox bij migraine en spanningshoofdpijn Hoofdpijn Migraine en spanningshoofdpijn zijn veelvoorkomende klachten en kunnen een belangrijke invloed hebben op het dagelijks functioneren. Ongeveer 1 op de

Nadere informatie

Belotero Een deel van mezelf

Belotero Een deel van mezelf NIEUW OPTIMALE MODELLERENDE CAPACITEIT Belotero Een deel van mezelf Herstel volume waar het verloren is gegaan We worden allemaal geboren met een natuurlijk volume in het gezicht dat met de veroudering

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Plastische chirurgie Antirimpelbehandeling met injectietherapie www.catharinaziekenhuis.nl Inhoud Hoe ontstaat huidveroudering?... 3 Vormen van injectietherapie bij rimpels... 4 Middelen die kunnen worden

Nadere informatie

Cosmetische Dermatologie

Cosmetische Dermatologie Cosmetische Dermatologie Cosmetische Dermatologie Steeds meer mensen willen iets laten doen aan cosmetisch ontsierende huidafwijkingen of verouderingsverschijnselen van de huid. Denk aan moedervlekken,

Nadere informatie

HALS-FACELIFT DE BLÉCOURT FRANCISCUS VLIETLAND

HALS-FACELIFT DE BLÉCOURT FRANCISCUS VLIETLAND HALS-FACELIFT DE BLÉCOURT FRANCISCUS VLIETLAND Inleiding Met deze folder informeren wij u over de verschillende aspecten van een hals-facelift (rhytidectomie). Het beantwoordt niet alle vragen, omdat veel

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Antirimpelbehandeling met injectietherapie Inhoud Hoe ontstaat huidveroudering..... 3 Vormen van injectietherapie bij rimpels... 4 Middelen die kunnen worden gebruikt... 4 - Botox... 4 - Vulmiddelen (fillers)...

Nadere informatie

Loox. Wellness. Zeer luxe anti-ageing behandeling met de producten van la colline. Inclusief 7 massages.

Loox. Wellness. Zeer luxe anti-ageing behandeling met de producten van la colline. Inclusief 7 massages. Prijslijst Loox. Wellness Bij deze behandeling staat ontspanning hoog in het vaandel! Echter worden al onze behandelingen aangepast op huidtype. Ons doel is de huidconditie te verbeteren en huidproblemen

Nadere informatie

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling Bentlon Skin Rejuvenation Roller Huidverbetering door microneedling Inhoud Huidverbetering door microneedling 4 De behandeling 5 Bentlon Care producten 6 Resultaat 7 Huidverbetering door microneedling

Nadere informatie

Een mooi gezicht. Alles wat nodig is om u te laten stralen!

Een mooi gezicht. Alles wat nodig is om u te laten stralen! Een mooi gezicht Alles wat nodig is om u te laten stralen! Huidverbetering Injectables Ooglidcorrectie Voorhoofdslift Halscorrectie Neuscorrectie Facelift 1 Inhoud 03 Welkom bij Velthuis kliniek 04 Zorg

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Antirimpelbehandeling met injectietherapie Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoe ontstaat huidveroudering? 2 Vormen van injectietherapie bij rimpels 3 Soorten rimpelbehandelaars, fillers of vulmiddelen 3 Botox

Nadere informatie

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler 1 Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Hoe kan ik rimpelvorming voorkomen? Naarmate we ouder worden, treden er tal van

Nadere informatie

Prijslijst Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum Telefoon:

Prijslijst Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum Telefoon: Prijslijst 2017 Prins Bernhardlaan 29, 6866 BV Heelsum Telefoon: 06 41 373 707 www.praktijk-mooi.nl info@praktijk-mooi.nl Sarah Maria Marleen Renske Karine Mijn specialisatie is Kijken wat de huid nodig

Nadere informatie

Prijslijst Behandelingen Artistique Beauty

Prijslijst Behandelingen Artistique Beauty Prijslijst Behandelingen Artistique Beauty 1 uur tijd voor jezelf : u kan kiezen twee van uit de rug massage, Netra oog Lift kristallen of voet ontgiftende Pada massage of decolleté, nek, gezicht hoofd

Nadere informatie

Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Vertrouwd en dichtbij. Informatie voor patiënten. Rosacea

Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Vertrouwd en dichtbij. Informatie voor patiënten. Rosacea Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Rosacea z Rosacea is een veel voorkomende aandoening van het gezicht, vooral bij vrouwen boven de dertig. De oorzaak van rosacea

Nadere informatie

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5

Inhoud. Een egale teint laat je stralen 4. Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Bl Blanchesse 2 Inhoud Een egale teint laat je stralen 4 Hoe ontstaan pigmentvlekken? 5 Soorten pigmentvlekken 6 Pigmentvlekken ouderdomsvlekken 6 Geboortevlekken 6 Melasma en zwangerschapsmaskers 7 Donkere

Nadere informatie

Uw kliniek voor esthetische verzorging van. gelaat, lichaam & haren met gerichte oplossingen op maat.

Uw kliniek voor esthetische verzorging van. gelaat, lichaam & haren met gerichte oplossingen op maat. Uw kliniek voor esthetische verzorging van gelaat, lichaam & haren met gerichte oplossingen op maat. Doelgerichte & bewezen therapieën op medisch niveau, door een gespecialiseerd team van artsen en paramedische

Nadere informatie

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 MOOI DELUXE 60 MINUTEN 49,50 MOOI VIP 90 MINUTEN 79,50 Kijk op de website of vraagt u in de winkel naar de inhoud van de behandeling HUIDVERBETERENDE BIO PEELING (BOOSTER,

Nadere informatie

Instant facelift. zonder operatie

Instant facelift. zonder operatie Instant facelift zonder operatie Huidveroudering Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering

Nadere informatie

PATIËNTEN INFORMATIE. Laseren. Poli Plastische Chirurgie

PATIËNTEN INFORMATIE. Laseren. Poli Plastische Chirurgie PATIËNTEN INFORMATIE Laseren Poli Plastische Chirurgie 2 PATIËNTENINFORMATIE Door middel van deze informatiefolder wil de polikliniek Plastische Chirurgie van het Maasstad Ziekenhuis u informeren over

Nadere informatie

Behandeling van couperose met IPL

Behandeling van couperose met IPL Cosmetische Dermatologie Slingeland Behandeling van couperose met IPL i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen Couperose is een netwerk van dunne rode en soms blauwe adertjes die meestal in

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2017 HUIDVERZORGING BASISBEHANDELING

PRIJSLIJST 2017 HUIDVERZORGING BASISBEHANDELING PRIJSLIJST 2017 HUIDVERZORGING BASISBEHANDELING 50,00 Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype GEZICHTSBEHANDELING 57,50 Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype GEZICHTTREATMENT 67,50

Nadere informatie

Skin & Aging INJECTABLES D DOOR PATRICIA AKKERMANS. 24 januari/februari

Skin & Aging INJECTABLES D DOOR PATRICIA AKKERMANS. 24 januari/februari INJECTABLES D DOOR PATRICIA AKKERMANS 24 januari/februari ANTI-AGING JAREN JONGER MET EEN KLEIN SPUITJE? WIE ZIJN TOCH DIE ARTSEN DIE INJECTABLE-BEHANDELINGEN UITVOEREN? SOMMIGE BEZOEKEN SCHOONHEIDSSALONS

Nadere informatie

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50

GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 GEWOON MOOI 30 MINUTEN 39,50 MOOI DELUXE 60 MINUTEN 49,50 MOOI VIP 90 MINUTEN 79,50 Kijk op de website of vraagt u in de winkel naar de inhoud van de behandeling HUIDVERBETERENDE BIO PEELING (BOOSTER,

Nadere informatie

LIFT & CONTOUR. Met natuurlijke collageenstimulatie. Patiënteninformatie

LIFT & CONTOUR. Met natuurlijke collageenstimulatie. Patiënteninformatie LIFT & CONTOUR Met natuurlijke collageenstimulatie Patiënteninformatie BETER IN UW VEL Zou u graag beter in uw vel zitten? Natuurlijk. We willen er allemaal graag jonger uitzien. Er goed uitzien geeft

Nadere informatie

Behandeling van de huid met behulp van laser

Behandeling van de huid met behulp van laser Behandeling van de huid met behulp van laser Inleiding Deze folder bevat informatie over de verschillende behandeling die uitgevoerd kunnen worden met behulp van lasertechniek. Wij zijn gespecialiseerd

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secndskinculemborg Losse behandelingen Epileren 1 2,50* Verven wenkbrauwen 1 2,50* Epileren

Nadere informatie

Cursusprogramma najaar 2015

Cursusprogramma najaar 2015 Cursusprogramma najaar 2015 Geachte relatie, Dit najaar ontvangt u een totaal ander cursusprogramma dan u van ons gewend bent. We merken dat er steeds meer behoefte is aan persoonlijke begeleiding en training

Nadere informatie

Embrace your TLBody. Noordmolenstraat 31a 3035 RE Rotterdam

Embrace your TLBody. Noordmolenstraat 31a 3035 RE Rotterdam Embrace your TLBody Noordmolenstraat 31a 3035 RE Rotterdam 010-8407903 info@thelaserbar.nl www.thelaserbar.nl Daa rom KIES JE VOOR the LASER BAR Wij weten hoe het voelt om met ongewenst haargroei of een

Nadere informatie

Restylane - een van s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid!

Restylane - een van s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid! Restylane - een van s werelds meest gebruikte natuurlijke fillers voor versteviging van gelaatstrekken en verjonging van de huid! Veilig en natuurlijk - een van de betrouwbaarste en meest geteste huidfillers

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen. Environ vital behandeling Complete reiniging met micro-

Schoonheidsbehandelingen. Environ vital behandeling Complete reiniging met micro- Behandeling Tijdsduur Prijs Behandeling Tijdsduur Prijs Schoonheidsbehandelingen Environ vital behandeling Complete reiniging met micro- 65 min. 75,- Environ behandelingen exfoliërend masker, needling

Nadere informatie

HUIDANALYSE/ CLIËNTENKAART HUID DOEL VAN HUIDDIAGNOSE. Dia 1. Dia 2. Dia 3

HUIDANALYSE/ CLIËNTENKAART HUID DOEL VAN HUIDDIAGNOSE. Dia 1. Dia 2. Dia 3 Dia 1 HUIDANALYSE/ CLIËNTENKAART Beauty level basics 1: blz 109 120 Beauty level basics 2: v.a. 231 Dia 2 HUID Dia 3 DOEL VAN HUIDDIAGNOSE BEPALEN HUIDSOORT CONDITIE VAN DE HUID BASIS VAN GEZICHTSBEHANDELING

Nadere informatie

ANWB M&S/Klantkennis/Onderzoek contactpersoon Sylvia van Ewijk telefoon 088 269 87 46 mobiel 06 128 20 153

ANWB M&S/Klantkennis/Onderzoek contactpersoon Sylvia van Ewijk telefoon 088 269 87 46 mobiel 06 128 20 153 n ANWB BV, Den Haag. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enigerlei wijze,

Nadere informatie

Verwijderen pigmentvlekken met IPL

Verwijderen pigmentvlekken met IPL Cosmetische Dermatologie Slingeland Verwijderen pigmentvlekken met IPL i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen Blootstelling aan zonlicht zorgt ervoor dat de huid pigment aanmaakt en bruin

Nadere informatie

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude

Tarieven. Harsen en epileren. Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude Tarieven Harsen en epileren Armen v.a. 20,- Bovenlip 12,50 Bovenlip en kin 17,50 Gelaat v.a. 24,- Bikini 20,- Bikini Brazilian 25,- Bikini Nude 30,- Hele benen 35,- Onderbenen en knie 22,50 Oksels 20,-

Nadere informatie

Cosmetische Dermatologie Slingeland. Patiënteninformatie. Ontharen met laser. Slingeland Ziekenhuis

Cosmetische Dermatologie Slingeland. Patiënteninformatie. Ontharen met laser. Slingeland Ziekenhuis Cosmetische Dermatologie Slingeland Ontharen met laser i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen Met een laserbehandeling is het mogelijk ongewenste haren langdurig tot definitief te verwijderen.

Nadere informatie

Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Vertrouwd en dichtbij. Informatie voor patiënten. Rosacea

Wilhelmina Ziekenhuis Assen. Vertrouwd en dichtbij. Informatie voor patiënten. Rosacea Wilhelmina Ziekenhuis Assen Vertrouwd en dichtbij Informatie voor patiënten Rosacea z 1 Wat is rosacea? Rosacea is een veel voorkomende aandoening van het gezicht, vooral bij vrouwen boven de dertig. De

Nadere informatie

Oefentekst voor het Staatsexamen

Oefentekst voor het Staatsexamen Oefentekst voor het Staatsexamen Staatsexamen NT2, programma I, onderdeel lezen bij Hoofdstuk 8 van Taaltalent deel 3 Methode Nederlands voor midden- en hoogopgeleide anderstaligen Katja Verbruggen Henny

Nadere informatie

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING PRIJSLIJST 2015 HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING 55,00 Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté met een speciale enzympeeling. Inclusief onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage

Nadere informatie

KLANTEN INTAKEFORMULIER

KLANTEN INTAKEFORMULIER KLANTEN INTAKEFORMULIER Wanneer u als cliënt bij ons komt, is een intake gesprek altijd nodig. Tijdens deze intake wordt u uitgebreid geïnformeerd over de uitvoering en werking van de behandeling met Epilfree.

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans?

AnPARFUMERIE. Futures ou jeunes mamans? Futures ou jeunes mamans? SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE SCHOONHEIDSINSTITUUT AnPARFUMERIE An Broekmans St. Janstraat 3-3583 Paal Tel 011/43 70 03 - Gsm 0479/900 672 info@parfumerie-an.be - www.parfumerie-an.be

Nadere informatie

Praktijk. IJsvogel 69. 7132 DR Lichtenvoorde. Telefoon +31 (0)544 84 27 55. E-mail. info@beyouskincare.nl. Internet. www.beyouskincare.

Praktijk. IJsvogel 69. 7132 DR Lichtenvoorde. Telefoon +31 (0)544 84 27 55. E-mail. info@beyouskincare.nl. Internet. www.beyouskincare. Prijslijst Praktijk IJsvogel 69 7132 DR Lichtenvoorde Telefoon +31 (0)544 84 27 55 E-mail info@beyouskincare.nl Internet www.beyouskincare.nl Openingstijden Maandag 12.30-21.00 Dinsdag 09.00-13.30 en 18.00-21.00

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Prijslijst. Huidtherapie Laser Beauty Massage Permanente make-up Injectables Tanden bleken

Prijslijst. Huidtherapie Laser Beauty Massage Permanente make-up Injectables Tanden bleken Prijslijst Huidtherapie Laser Beauty Massage Permanente make-up Injectables Tanden bleken Huid-therapeutische behandelingen Intakeconsult Kosteloos en vrijblijvend Acne behandelingen - Dieptereiniging

Nadere informatie

A la Carte ENVIRON ENVIRON TREATMENTS. Lunch Time Treament 30 min.

A la Carte ENVIRON ENVIRON TREATMENTS. Lunch Time Treament 30 min. A la Carte ENVIRON Environ biedt een stappenplan dat gebruik maakt van producten met hoge concentraties vitamine A en C. Hierbij worden de concentratie en de vorm van de actieve vitamines progressief verhoogt

Nadere informatie

Bentlon Shapemaster. Shape your body

Bentlon Shapemaster. Shape your body Bentlon Shapemaster Shape your body Bentlon Shapemaster Diëten of lichaamsoefeningen zijn vaak niet effectief genoeg om bepaalde probleemzones van het lichaam weer in vorm te krijgen. Het is erg vervelend

Nadere informatie

verjonging van Het uiterlijk met draadlifts patiënteninformatie

verjonging van Het uiterlijk met draadlifts patiënteninformatie verjonging van Het uiterlijk met draadlifts patiënteninformatie 1 ouder worden en uw uiterlijk? de tijd stilzetten kan niet. de klok terugdraaien wel! Rond ons 30e levensjaar beginnen we zichtbaar ouder

Nadere informatie

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging

Deluxe gezichtsbehandeling 59,50. Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Klassieke gezichtsbehandelingen Deluxe gezichtsbehandeling 59,50 Oppervlaktereiniging, dieptereiniging, epileren, harsen en/of verven, massage, masker en verzorging Basis gezichtsbehandeling 49,50 Oppervlaktereiniging,

Nadere informatie

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler 1 Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in onze lichaamsprocessen,

Nadere informatie

Facelift. U kunt voor verschillende varianten van een facelift kiezen:

Facelift. U kunt voor verschillende varianten van een facelift kiezen: Facelift Voor de behandeling van rimpels heeft u verschillende mogelijkheden. Van minder ingrijpende behandelingen tot een operatieve facelift in verschillende variaties. Elk gezicht is uniek. Welke vorm

Nadere informatie

Littekencorrectie. Eerste consult

Littekencorrectie. Eerste consult Littekencorrectie Littekens als gevolg van een flinke operatie, ongeval of (brand-)wond kunnen uw lichaam soms ontsieren. Ze zijn nooit te maskeren. Een plastisch chirurg kan een litteken wél mooier en

Nadere informatie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie

Antirimpelbehandeling met injectietherapie Antirimpelbehandeling met injectietherapie Inhoudsopgave Inleiding 3 Hoe ontstaat huidveroudering 3 Vormen van injectietherapie bij rimpels 4 Behandelingsmethoden 6 Resultaten 6 Risico s en complicaties

Nadere informatie

VOORHOOFDS- EN WENKBRAUWLIFT DE BLÉCOURT FRANCISCUS VLIETLAND

VOORHOOFDS- EN WENKBRAUWLIFT DE BLÉCOURT FRANCISCUS VLIETLAND VOORHOOFDS- EN WENKBRAUWLIFT DE BLÉCOURT FRANCISCUS VLIETLAND Inleiding Met deze folder willen wij u informeren over de verschillende aspecten van een voorhoofds- en wenkbrauwlift. Het beantwoordt niet

Nadere informatie

Behandeling van couperose met laser

Behandeling van couperose met laser Cosmetische Dermatologie Slingeland Behandeling van couperose met laser i Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen Couperose is een netwerk van dunne rode en soms blauwe adertjes die meestal

Nadere informatie

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min.

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Verzorgende, voedende, hydraterende, relax & boost behandelingen Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging, exfoliating

Nadere informatie

Label MK Omschrijving verkoopprijs (incl BTW) Cosmetische zorg Restylane filler 0,5 ml 330,00 Cosmetische zorg Restylane filler 1 ml 465,00

Label MK Omschrijving verkoopprijs (incl BTW) Cosmetische zorg Restylane filler 0,5 ml 330,00 Cosmetische zorg Restylane filler 1 ml 465,00 Cosmetische zorg Restylane filler 0,5 ml 330,00 Cosmetische zorg Restylane filler 1 ml 465,00 Cosmetische zorg Restylane lift 525,00 Cosmetische zorg Restylane kiss 450,00 Cosmetische zorg Radiesse 0,8

Nadere informatie

Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende behandelingen Prijslijst Huidverbeterende behandelingen Environ manuele vitamine- en peelingbehandelingen 30 min Environ Cleansing Zachte behandeling, reinigt de huid, laat haar stralen en verbetert de opname van de

Nadere informatie

Praktijk voor huidverbetering

Praktijk voor huidverbetering Praktijk voor huidverbetering Koopmansgildeplein 20 l 4105 TX Culemborg l 0345 535 509 www.secndskin.nl l facebook: /secdnskinculemborg Losse behandelingen Epileren 12,00 * Verven wenkbrauwen 12,00 * Verven

Nadere informatie

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière Iedere huid is verschillend en heeft daarom ook een andere behandeling nodig. Tijdens elke behandeling komen we tegemoet aan de persoonlijke wensen van de huid

Nadere informatie

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95

Korte flash behandeling 28,95 Incl. reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Korte flash behandeling met pedicure 45,95 Webecos Gezichtsbehandeling, afgestemd op uw huid 49,95 60 min. Incl. reiniging, huid analyse, peeling, vapozone, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen stylen, massage, masker, tijdens masker extra massage,

Nadere informatie

alle dagen open van 9.00 24.00 uur steeds op afspraak

alle dagen open van 9.00 24.00 uur steeds op afspraak Boechoutsesteenweg 42 2150 Borsbeek Tel.: 03/ 294 50 27 info@spabodyandface.be alle dagen open van 9.00 24.00 uur steeds op afspraak Prijzen sauna per 2 personen Spa Body and Face wordt privé verhuurd

Nadere informatie

Hoe bescherm je je huid tegen de eerste zonnestralen? Hoe bescherm je je huid tegen de eerste zonnestralen?

Hoe bescherm je je huid tegen de eerste zonnestralen? Hoe bescherm je je huid tegen de eerste zonnestralen? NEWS MEI/JUNI 2019 Voorjaarsvoorbereiding In deze nieuwsbrief: Hoe bescherm je je huid tegen de eerste zonnestralen? Snel resultaat voor elk huidprobleem! Help! Ik heb voetschimmel en een schimmelnagel

Nadere informatie

Een TCA-peeling. informatiebrochure. s Herenbaan Rumst

Een TCA-peeling. informatiebrochure. s Herenbaan Rumst Een TCA-peeling s Herenbaan 172 2840 Rumst tel: 03 880 90 11 (algemeen) tel: 03 880 91 90 (afspraken) tel: 03 744 20 79 (privé praktijk) informatiebrochure e-mail: info@hfr.be www.azheiligefamilie.be 2

Nadere informatie

HUIDTHERAPIE Acnetherapie, peeling, microneedling en Cellics

HUIDTHERAPIE Acnetherapie, peeling, microneedling en Cellics Acnetherapie, peeling, microneedling en Cellics Behandeling Huidverzorging- & productadvies (Bij een behandeltraject in de praktijk zit het in de prijs inbegrepen.) Tarief 15,00 Acnetherapie Gelaat 35,00

Nadere informatie

BY MERZ AESTHETICS. Patiënteninformatie voor behandeling met Glytone injectable filler

BY MERZ AESTHETICS. Patiënteninformatie voor behandeling met Glytone injectable filler BY MERZ AESTHETICS Patiënteninformatie voor behandeling met Glytone injectable filler 1 Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in

Nadere informatie

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler

Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler Patiënteninformatie voor behandeling met Radiesse volumizing filler 1 Hoe verloopt het verouderingsproces van ons gezicht? Naarmate we ouder worden, treden er tal van wijzigingen op in onze lichaamsprocessen,

Nadere informatie

Verrekijker Wingene (graag altijd telefonische afspraak)

Verrekijker Wingene (graag altijd telefonische afspraak) Verrekijker 33-8750 Wingene 051 70 30 55 - info@sanomi.eu (graag altijd telefonische afspraak) GELAATSVERZORGINGEN GERMAINE DE CAPUCCINI Huidanalyse & productadvies Jeugdverzorging zuiverende behandeling

Nadere informatie

Prijslijst 2015. Specialisaties. Wellness Permanente make-up Voor, tijdens, en na ziekte Hairstyling

Prijslijst 2015. Specialisaties. Wellness Permanente make-up Voor, tijdens, en na ziekte Hairstyling Prijslijst 2015 Specialisaties. Wellness Permanente make-up Voor, tijdens, en na ziekte Hairstyling Prinsbernardplein 13, 5391AR Nuland Tel: 073-6892293 E-mail: info@hetgoedegevoel.eu, web: www.hetgoedegevoel.eu

Nadere informatie

U kunt uw neus verkleinen, de vorm verbeteren, een bochel van de neusrug verwijderen en een scheve neus rechtzetten.

U kunt uw neus verkleinen, de vorm verbeteren, een bochel van de neusrug verwijderen en een scheve neus rechtzetten. Neuscorrectie U kunt uw neus verkleinen, de vorm verbeteren, een bochel van de neusrug verwijderen en een scheve neus rechtzetten. Naast een direct mooier resultaat zorgt een neuscorrectie ervoor dat u

Nadere informatie

Huidverjonging met fractional CO2 laser

Huidverjonging met fractional CO2 laser Huidcentrum ZorgSaam focus op schoonheid... Huidverjonging met fractional CO2 laser 1 2 Huidverjonging met fractional CO2 laser Wilt u graag een jongere en strakker uitziende huid? Maar ziet u een ingrijpende

Nadere informatie

Overige behandelingen

Overige behandelingen Permanente make-up Wenkbrauwen Lippen Bovenooglid Onderooglid Boven- en onderooglid Make-up Make-up advies 20 minuten Glamour you 30 minuten Bruidsarrangement Overige behandelingen 295,00 295,00 125,00

Nadere informatie