Het Hapimag succesverhaal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het Hapimag succesverhaal"

Transcriptie

1 Het Hapimag succesverhaal Hapimag AG, die in 1963 als eerste onderneming ter wereld een woonrechtproduct op puntenbasis op de markt bracht, vierde in 2013 haar 50e verjaardag. Ooit begonnen met een winstgeoriënteerd bedrijfsconcept, heeft Hapimag zich ontwikkeld tot een coöperatief model en tot de meest succesvolle aanbieder van woonrechten in Europa. Momenteel hebben leden de beschikking over meer dan 5300 appartementen in 57 resorts en residenties, en dat op de mooiste plekken van Europa, de VS en in Marokko. De oprichtingsfase ( ) Op 24 september 1963 richtte Alexander Nette uit Duitsland samen met Dr. Guido M. Renggli, een advocaat uit Zug, "Hapimag Hotel- und Apartmenthaus Immobilien Anlage AG" op, die later werd omgedoopt tot "Hapimag AG". Het bedrijf werd geregistreerd in het handelsregister van Zug (CH). De eerste voorzitter van de Raad van Bestuur is medeoprichter Alexander Nette. Het idee slaat aan: Alexander Nette wil mensen die zich geen eigen vakantiewoning kunnen veroorloven, de mogelijkheid geven, hun vakanties tegen acceptabele kosten tussen de "eigen vier muren" op verschillende locaties in Europa door te brengen. Dr. Guido M. Renggli adviseert hem een naamloze vennootschap op te richten, waarbij de aandelen contractueel gekoppeld zijn aan de gebruiksrechten voor de vakantie-appartementen van de vennootschap. Om flexibiliteit bij de keuze van de vakantielocatie mogelijk te maken, wordt het puntensysteem ontwikkeld: Per gekocht aandeel krijgt de aandeelhouder jaarlijks een puntentegoed, dat hij voor de individuele verblijven in de vakantie-appartementen kan gebruiken. Zo wordt een wereldprimeur geboren, die veel navolging heeft gekregen: een timesharing-model op puntenbasis. Het bedrijfsmodel is ten tijde van de oprichting winstgeoriënteerd: Alle essentiële bedrijfsactiviteiten zijn gebaseerd op de vennootschappen van Alexander Nette, die daarmee winst wil realiseren. Zo verdient Alexander Nette bijvoorbeeld aan de verkoop van de aandelen en aan het bouwen van vakantie-appartementen, die hij aan Hapimag tegen een vaste prijs verkoopt.

2 De omschakeling ( ) Het bedrijfsmodel van Alexander Nette stuit bij de aandeelhouders op steeds meer tegenstand. De argumenten zijn onder andere dat de vaste prijzen voor de vakantie-appartementen te hoog zijn, dat de appartementen een gebrekkige bouwkwaliteit hebben en zich deels op minder populaire locaties bevinden. De oppositie leidt ertoe dat Alexander Nette in 1968 terugtreedt uit de Raad van Bestuur van Hapimag. De nieuw samengestelde Raad van Bestuur zegt de contracten met Alexander Nette op en in de nieuwe Raad van Bestuur nemen voornamelijk leden uit de oppositie zitting. Eén van hen is Eberhard Fellmer, die als advocaat uit de tv-serie "Das Fernsehgericht tagt" in heel Duitsland bekend is; hij vervult in deze voor Hapimag doorslaggevende fase gedurende ca. 11 jaar de functie van voorzitter van de Raad van Bestuur. In 1971 wordt Dr. Hans Schalch aangesteld als algemeen directeur. Hij bouwt in Baar bij Zug een moderne bedrijfsorganisatie op. Zo krijgt Hapimag de huidige structuur als onafhankelijke aanbieder van woonruimte op basis van een naamloze vennootschap, die alleen nog maar verantwoording aan haar aandeelhouders hoeft af te leggen. De consolidatie- en groeifase ( ) In de volgende jaren drukt Dr. Hans Schalch zijn stempel als "Mr. Hapimag" op het operationele bedrijf: In 1972 geeft Hapimag voor het eerst een puntenproduct uit zonder aandelen en in 1973, in het tiende jaar van het bestaan, heeft Hapimag al ca leden. De grootste groei qua ledenaantal vindt echter plaats in de jaren tachtig: Gedurende deze periode bedraagt de groei ca. 10 tot 19 procent per jaar. In 1994 overschrijdt het aantal leden de grens van Het ledenbestand wordt steeds internationaler: Er komen steeds meer leden bij uit Groot- Brittannië en Italië. De grote verscheidenheid aan nationaliteiten van de leden vormt een voortdurende uitdaging voor de exploitatie van de resorts en de communicatie. Extra leden betekenen meer vraag naar woonruimte, die door adequate resort-capaciteiten afgedekt moet worden. Terwijl in de beginfase slechts individuele appartementen in bestaande complexen werden gekocht, kocht Hapimag al snel hele appartementenblokken, de eerste aan

3 de Italiaanse Adriatische kust. Vanaf 1972 gaat Hapimag ertoe over, de vakantieresorts in eigen beheer te bouwen. Het eerste resort dat Hapimag zelf ontwikkelt, ligt in Porto Heli (Griekenland). Hapimag begint ook als eerste aanbieder van woonrechten ter wereld accommodaties in steden te bouwen. De eerste stadsappartementen worden in Londen en Rome aangekocht. Momenteel bezit Hapimag stadsresidenties in twaalf metropolen, waaronder Londen, Parijs en Berlijn, met een capaciteit van 463 appartementen. Twee nieuwe stadsresidenties zijn gepland in Lissabon en Hamburg. Onder leiding van Dr. Hans Schalch ontwikkelt Hapimag zich tot een uitgebreide toeristische dienstverlener: Het aanbod bestaat niet meer alleen uit het gebruik van appartementen. Het eigen Service Center op het hoofdkantoor in Baar organiseert voor de leden vluchten, transfers naar de resorts, veerboten, huurauto's en biedt reisverzekeringen aan. In de resorts worden de dienstverlening en de infrastructuur verder uitgebreid: De grotere resorts beschikken over restaurants, zwembaden, tennisbanen en andere recreatieve voorzieningen. Onder het merk Tandem Tours worden meestal gecombineerd met verblijven in Hapimag resorts ledenreizen georganiseerd. De locaties van de resorts zijn afgestemd op de behoeften van de Hapimag leden, die doorgaans uit de hogere middenklasse komen en hun vakantie vooral individueel vormgeven. Daarom wordt bij de bouw van nieuwe resorts grote waarde gehecht aan duurzaamheid, hoge bouwkwaliteit en regionale architectuur. Elementen die onder monumentenzorg vallen, zoals bij de beide resorts in Toscane (Tonda en Pentolina) en de residenties in Londen, Dresden, Praag en Boedapest, worden gezien als verrijking. Hapimag betreedt in 1994 "terra incognita" met het Sea Garden Hotel & Resort in Bodrum aan de Egeïsche Zee in Turkije. Aan drie fantastische baaien ontstaat het grootste Hapimag resort. Het bestaat uit een Village met 351 appartementen, een 5-sterren hotel met 285 hotelkamers en talloze shops, restaurants en recreatieve voorzieningen. De noodzaak een resort van deze omvang te bouwen, ontstaat door de grote toename van het aantal leden in de jaren tachtig.

4 Wisseling van management en couppoging (2000 en 2004) Tijdens de Algemene Vergadering in 2000 is de gehele Raad van Bestuur, waarin nog medeoprichter Dr. Guido M. Renggli zitting heeft, niet meer herkiesbaar, om plaats te maken voor een jongere generatie met nieuwe ideeën. Dr. Marisabel Spitz wordt gekozen in de Raad van Bestuur en wordt twee jaar later voorzitter. Zij stelt Kurt Scholl aan als CEO, die bij Hapimag al eerder als adviseur actief was. De Raad van Bestuur krijgt een eerste uitdaging naar aanleiding van de Algemene Vergadering van 2004: Een tot dan toe onbekende aandeelhouder (dhr. Schreiber), die deel uitmaakt van een groep met een criminele achtergrond en onder de noemer "Belanghebbendengroep voor Hapimag aandeelhouders" opereert, schrijft met gestolen gegevens alle Duitstalige Hapimag aandeelhouders aan, om hen met aantijgingen jegens de Raad van Bestuur ertoe over te halen hem de volmacht voor de Algemene Vergadering te geven. Dankzij de medewerking van veel Hapimag aandeelhouders werden de leden van deze groep geïdentificeerd en werd er een stokje gestoken voor hun plannen, om interessant Hapimag onroerend goed te verkopen aan een investeringsfonds, waarin de groep belangen had. Op deze manier wordt de grootste bedreiging voor de onafhankelijkheid van Hapimag afgewend. Tijdens de Algemene Vergadering krijgt de Raad van Bestuur een instemming van 95 procent. De vernieuwing van Hapimag (2004 tot heden) De wisseling in het management onder leiding van Dr. Marisabel Spitz en Kurt Scholl leidt tot een nieuwe dynamiek. Er worden uitgebreide renovaties gestart om de kwaliteit van het woonruimteaanbod continu te verbeteren en om zich aan te passen aan de veranderende vrijetijdsbehoeften. Dankzij nieuwe samenwerkingen met wereldwijd actieve partners wordt het aanbod voor de leden extra uitgebreid. Onder de titel "Beleveniswerelden" richten de recreatieve voorzieningen en de resorts zich op de vier thema's "Family, Discover, Active en Relax". Met de oprichting van een eigen Golfclub voor golfers wordt Hapimag nog aantrekkelijker. Ook in het dienstenaanbod worden vernieuwingen doorgevoerd: Een uitgebreid aandelenterugkoopprogramma voor leden die vanwege hun ouderdom afscheid moeten nemen van hun aandelen, wordt geïnitieerd. De nieuwe HapimagCard beloont bijzonder trouwe leden en in 2012 wordt de service-organisatie gereorganiseerd. In de belangrijkste landen worden decentrale Service Points geopend voor de ondersteuning van de leden.

5 Het hele jaar 2013 staat in het teken van het grote jubileum: Het jubileum wordt onder het motto "sharing & caring" met 50 jubileumweken en een groot jubileumfeest op 24 september 2013 gevierd. Zes fietsers doen tijdens hun rit dwars door de Hapimag wereld verslag van hun belevenissen, en kinderen en jongeren met een beperking of uit een sociaal zwakker milieu genieten in het kader van het liefdadigheidsproject "Belevenissen schenken" van onbezorgde vakantiedagen in de Hapimag resorts. Alle informatie daarover vindt u op Hapimag past zich aan de veranderende behoeften en de tijdgeest aan. In 2014 wordt op een discussieplatform geopend. De leden kunnen daar over bepaalde zaken hun mening geven. Verder lanceert Hapimag in hetzelfde jaar het productenpalet "Options". Met "Options" kan het lidmaatschap nog beter aan de individuele behoeften worden aangepast. Zo kan het lidmaatschap nu worden onderbroken of eigentijds en eenvoudig beëindigd worden. Baar, 05/20143

NIEUWE DIENSTEN VOOR U. De belangrijkste veranderingen in één oogopslag

NIEUWE DIENSTEN VOOR U. De belangrijkste veranderingen in één oogopslag NIEUWE DIENSTEN VOOR U De belangrijkste veranderingen in één oogopslag GEACHTE AANDEELHOUDERS EN LEDEN VAN HAPIMAG, Samen maken wij een stap vooruit. De komende maanden verbeteren wij onze dienstverlening,

Nadere informatie

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA

680,000. Lagos. Ref: ST846 (49) 340sm 2427sm 3 0 JA Lagos 680,000 Ref: ST846 (49) De percelen zijn 10 minuten rijden naar Lagos gelegen in een prachtige, groene omgeving, op een 5- sterren golfresort direct aan zee waardoor u van vrij uitzicht op de golfbaan

Nadere informatie

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1

6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 6j Jongeren willen iets doen tijdens vakantie 1 AMSTERDAM - Bij jongerenreizen wordt vaak het beeld opgeroepen van funvakanties op massabestemmingen zoals Chersonissos of Lloret de Mar. Natuurlijk zijn

Nadere informatie

TUI Groups, Incentives & Sports

TUI Groups, Incentives & Sports staat voor Trusted, Unique & Inspiring Trusted Wij stellen ons graag aan u voor... Al jaren stellen wij de mooiste groepsreizen op maat voor personeelsverenigingen, bedrijven en talloze andere klanten

Nadere informatie

Verdienen a an een tweede huis

Verdienen a an een tweede huis Adviezen van experts Vakantieverhuur in Griekenland Verdienen a an een tweede huis Het is voor velen een droombeeld: een schattig wit huisje op het Griekse platteland of een villa met zwembad en uitzicht

Nadere informatie

Leidenincijfers Beleidsonderzoek draagt bij aan de kwaliteit van beleid en besluitvorming

Leidenincijfers Beleidsonderzoek draagt bij aan de kwaliteit van beleid en besluitvorming Leidenincijfers Beleidsonderzoek draagt bij aan de kwaliteit van beleid en besluitvorming - Internationalisering Leidse regio www.leidenincijfers.nl BELEIDSONDERZOEK 071-516 5123 I info@leidenincijfers.nl

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 0556 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Grosseto - Monte Argentario EXCLUSIEVE VILLA OP ARGENTARIO

Nadere informatie

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T. update Statistics. Market Analysis. Research. Trends. 35,0% 30,0% 25,0% Ontwikkeling musea, attracties & schiphol 2013, 2014 tm ytd juli 2015 2013 2014 2015 20,0% 15,0% 10,0% 5,0% 0,0% -5,0%

Nadere informatie

Realisatie. Indienersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening

Realisatie. Indienersbrochure DE PILOTSTARTER. Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening Realisatie Indienersbrochure DE PILOTSTARTER Platform voor pilots over de vernieuwing van gemeentelijke informatievoorziening DE PILOTSTARTER Werk je ook aan innovaties om gemeentelijke dienstverlening

Nadere informatie

NH Hotel Group voldoet met succes aan voorgenomen activarotatie, behoudt haar doel tot een groei in EBITDA en vervroegt haar schuldafbouw in 2018

NH Hotel Group voldoet met succes aan voorgenomen activarotatie, behoudt haar doel tot een groei in EBITDA en vervroegt haar schuldafbouw in 2018 NH Hotel Group voldoet met succes aan voorgenomen activarotatie, behoudt haar doel tot een groei in EBITDA en vervroegt haar schuldafbouw in 2018 NH Hotel Group heeft een akkoord bereikt met de Duitse

Nadere informatie

Grondig. Fe est. Vijftig jaar Van Dalen, op naar de volgende vijftig. De medewerkers spelen in Brugge de hoofdrol. Van Dalen Stichting.

Grondig. Fe est. Vijftig jaar Van Dalen, op naar de volgende vijftig. De medewerkers spelen in Brugge de hoofdrol. Van Dalen Stichting. Grondig Fe est Vijftig jaar Van Dalen, op naar de volgende vijftig De medewerkers spelen in Brugge de hoofdrol Van Dalen Stichting Bedrijfsfilm Kunstwerk Grondig is het periodiek van Van Dalen B.V., december

Nadere informatie

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T. update Statistics. Market Analysis. Research. Trends. 35,0% 30,0% 25,0% Ontwikkeling musea, attracties & schiphol 2012, 2013 tm ytd augustus 2014 2012 2013 2014 20,0% 15,0% 10,0% 5,0% 0,0% -5,0%

Nadere informatie

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T. update Statistics. Market Analysis. Research. Trends. Ontwikkeling musea, attracties & schiphol 2012, 2013, 2014 tm ytd februari 2015 35,0% 30,0% 2012 2013 2014 2015 25,0% 20,0% 15,0% 10,0%

Nadere informatie

vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei

vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei persbericht vidaxl zet nieuwe stappen in snelle groei Populair vidaxl-platform nu ook open voor andere verkopers Start bouw nieuw distributiecentrum van 100.000 m² Kan niet, echt wel tv-campagne in Nederland

Nadere informatie

Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje

Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje Mar Menor Golf Resort -POLARIS WORLD- Murcia Spanje Locatie Het Mar Menor Golf Resort ligt op slechts 5,5 km van de Mar Menor. Dit is een grote binnenzee van ca. 170 km2. De kustlijn is ruim 70 km lang

Nadere informatie

De mooiste steden. De keuze van de Reisgids

De mooiste steden. De keuze van de Reisgids De mooiste steden De keuze van de Reisgids Mooiste steden.indb 3 Copyright 2011 Consumentenbond, Den Haag Auteursrechten op tekst, tabellen en illustraties voorbehouden Inlichtingen Consumentenbond De

Nadere informatie

De Torenhoeve (gevestigd te Burgh Haamstede)

De Torenhoeve (gevestigd te Burgh Haamstede) VERKOOPINFORMATIE De Torenhoeve (gevestigd te Burgh Haamstede) Wij verzoeken u discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 DISCLAIMER Alle

Nadere informatie

NH Hotel Group breidtverder uit in Italië

NH Hotel Group breidtverder uit in Italië NH Hotel Group breidtverder uit in Italië Historisch NH Collection hotel in Rome toegevoegd aan portfolio ROME - 13 augustus 2015 - NH Hotel Groupverstevigt haar positie in Italië met de opening van een

Nadere informatie

Over FOSS Family Office Services Switzerland

Over FOSS Family Office Services Switzerland Uw family office adviseur Over FOSS Family Office Services Switzerland Presentatie over onze dienstverlening Zürich, Zwitserland Over FOSS FOSS Family Office Services Switzerland (FOSS) is zelf geen family

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T. update Statistics. Market Analysis. Research. Trends. Ontwikkeling musea, attracties & schiphol 2012, 2013 tm ytd september 2014 35,0% 30,0% 25,0% 20,0% 15,0% 10,0% 5,0% 0,0% -5,0% -10,0% 2012

Nadere informatie

Houttuyn Wellness River Resort

Houttuyn Wellness River Resort Houttuyn Wellness River Resort Ontdek de timeshare mogelijkheden Timeshare brochure www.houttuyn.com Houttuyn Wellness River Resort, het eerste wellness, hotel en villa resort in Suriname Een prachtige

Nadere informatie

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T. update Statistics. Market Analysis. Research. Trends. Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt

Nadere informatie

en notarissen & Droogleever Pels Rijeken Fortu ij n advocaten Stuurgroep Governance Havenschap Moerdijk t.a.v. de voorzitter, de heer L.W.L.

en notarissen & Droogleever Pels Rijeken Fortu ij n advocaten Stuurgroep Governance Havenschap Moerdijk t.a.v. de voorzitter, de heer L.W.L. New Babylon Bezuidenhoutseweg 57 2594 AC Den Haag Postbus 11756 2502 AT Den Haag telefoon (070) 515 30 00 www.pelsrijcken.nl Pels Rijeken & Droogleever Fortu ij n advocaten en notarissen Stuurgroep Governance

Nadere informatie

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T. update Statistics. Market Analysis. Research. Trends. 35,0% 30,0% Ontwikkeling musea, attracties & schiphol 2012, 2013 tm ytd oktober 2014 2012 2013 2014 25,0% 20,0% 15,0% 10,0% 5,0% Sep Okt

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

Aankomsten en overnachtingen

Aankomsten en overnachtingen Aankomsten en overnachtingen NB: Ten gevolge van een verandering van het koninklijk besluit van 12 januari 2015, wordt het universum vanaf 2015 beperkt tot de vergunde, aangemelde, erkende of geautoriseerde

Nadere informatie

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T. update Statistics. Market Analysis. Research. Trends. 35,0% 30,0% 25,0% Ontwikkeling musea, attracties & schiphol 2013, 2014 tm ytd juli 2015 2013 2014 2015 20,0% 15,0% 10,0% 5,0% 0,0% -5,0%

Nadere informatie

freight is our trade www.neele.nl Nederlands

freight is our trade www.neele.nl Nederlands freight is our trade www.neele.nl Nederlands Full service logistieke dienstverlening Neele Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij

Nadere informatie

S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. Overzicht overnachtingen Metropool Amsterdam 2 Overnachtingen Metropool (INCL Adam) % verandering 2014, 2015 tm ytd januari 2016 20% 2016

Nadere informatie

Hotel Oasis Salinas Sea

Hotel Oasis Salinas Sea Hotel Oasis Salinas Sea Algemeen Voorbij de westkust van Afrika en te midden van de ruige Atlantische Oceaan liggen de Kaapverdische eilanden in een oase van rust. De archipel van Kaapverdië bestaat uit

Nadere informatie

0 werknemers volgens de handelsregistergegevens van de Kamer van Koophandel en opgave van bestuurder.

0 werknemers volgens de handelsregistergegevens van de Kamer van Koophandel en opgave van bestuurder. EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Selim Onroerend Goed B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende

Nadere informatie

GESCHIEDENIS EN STAATSINRICHTING CSE KB

GESCHIEDENIS EN STAATSINRICHTING CSE KB Bijlage VMBO-KB 2005 tijdvak 1 woensdag 25 mei 9.00-11.00 uur GESCHIEDENIS EN STAATSINRICHTING CSE KB Bronnenboekje 500010-1-633b DE KOUDE OORLOG bron 1 de verdeling van Duitsland in bezettingszones vlak

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden. Leeftijdscategorieën

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden. Leeftijdscategorieën Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking Arsenal Soccer schools in Argolida het 8 e internationale jeugd voetbal toernooi de Atreus Cup. Daarnaast wordt het 7e Xenophanis Trophy in Amfissa

Nadere informatie

Verover Europa via Amazon

Verover Europa via Amazon Verover Europa via Amazon Verover Europa via Amazon Zonder investeringen en taalbarrières verkopen over de grens. Het handboek dat precies vertelt hoe. Marco Coninx Verover Europa via Amazon Copyright

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET 1 van 8 EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van de naamloze vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MYLOADBASE N.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

voor meer informatie: 1 juli 2008 Drs. Hellen M. Molenkamp

voor meer informatie: 1 juli 2008 Drs. Hellen M. Molenkamp PERSBERICHT voor meer informatie: 1 juli 2008 Drs. Hellen M. Molenkamp Marketing & Communicatie T : +31 20 557 52 30 I : www.kasbank.com KAS BANK N.V. geeft invulling aan Europese groei door strategische

Nadere informatie

VAKANTIEBELE- VENISSEN MAAR DAN ANDERS.

VAKANTIEBELE- VENISSEN MAAR DAN ANDERS. VAKANTIEBELE- VENISSEN MAAR DAN ANDERS. Vakantie is meer dan alleen niet werken. Het is een belevenis! Dat is wat vakantie zo waardevol, zo onvergetelijk maakt. In acht Beleveniswerelden beleeft ieder

Nadere informatie

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T. update. Statistics. Market Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T. update Statistics. Market Analysis. Research. Trends. 35,0% 30,0% Ontwikkeling musea, attracties & schiphol 2012, 2013 tm ytd december 2014 2012 2013 2014 25,0% 20,0% 15,0% 10,0% 5,0% Nov Dec

Nadere informatie

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. R.J. Paris, voorzitter en mr. W.H. Luk, secretaris)

Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr (mr. R.J. Paris, voorzitter en mr. W.H. Luk, secretaris) Uitspraak Geschillencommissie Financiële Dienstverlening nr. 2018-069 (mr. R.J. Paris, voorzitter en mr. W.H. Luk, secretaris) Klacht ontvangen op : 13 januari 2017 Ingediend door : Consument Tegen Datum

Nadere informatie

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort)

RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) - 1 - MLA\THO\00611056-651633\817356 RECTIFICATIE VASTSTELLING VEILINGVOORWAARDEN IN VERBAND MET VERANDERDE KAVELINDELING (Zielhorsterweg 73, 75 en 79, 3813 ZX Amersfoort) Heden, zevenentwintig februari

Nadere informatie

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Flexibele ICT-omgeving helpt Van Kaathoven in dynamische markt

Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen. Flexibele ICT-omgeving helpt Van Kaathoven in dynamische markt Unica Schutte ICT is onderscheidend in haar technische oplossingen Flexibele ICT-omgeving helpt Van Kaathoven in dynamische markt Familiebedrijf Van Kaathoven heeft één grote passie: het bedrijf is weg

Nadere informatie

FAILLISSEMENT. Rechter-Commissaris : Mr. D.A.E.M. Hulskes

FAILLISSEMENT. Rechter-Commissaris : Mr. D.A.E.M. Hulskes FAILLISSEMENT ELECTRONIC TRADING BENELUX B.V. TIENDE VERSLAG VAN DE CURATOR EX ART. 73A FW. Kenmerk : 09/361F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Rechter-Commissaris : Mr. D.A.E.M. Hulskes Curator : Mr. J.A.

Nadere informatie

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken TOCH UIT VAKANTIES 2010 Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Thuis zorgen voor een dementerende partner is geen eenvoudige taak. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

Met andere ogen kijken naar...

Met andere ogen kijken naar... Met andere ogen kijken naar... Mens Organisatie Verandering Organisatie & ontwikkeling Loopbaan & verandering Vitaliteit & verzuim Iedere organisatie maakt ontwikkelingen door. Vanwege veranderende marktomstandigheden,

Nadere informatie

S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. Overzicht overnachtingen Metropool Amsterdam 2 Overnachtingen Metropool (INCL Adam) % verandering 2014, 2015 tm ytd november 2016 2016 2014

Nadere informatie

Xclusief Verzekeringen

Xclusief Verzekeringen Verzekeringen Inhoud Verzekeringen 2 Auto 3 Wonen 4 Jacht 5 Evenementen 6 Contact 7 verzekeringen 1 Maximale vrijheid met uw verzekeringen Verzekeringen Hebt u exclusief bezit? Dan komt de productlijn

Nadere informatie

10 trends in Performance testen of: wat hebben we écht te bieden?

10 trends in Performance testen of: wat hebben we écht te bieden? 10 trends in Performance testen of: wat hebben we écht te bieden? Martijn Ruff 30 mei 2012 Agenda Even voorstellen... Introductie 10 Trends Conclusies KETENBEWAKING TM 2 Even voorstellen... KETENBEWAKING

Nadere informatie

DROOMAANBIEDING CITYTRIPS. Boedapest Boscolo Budapest ***** 20/2/2014 31/3/2014 4 dagen kamer en ontbijt kamer 2A (2/3 pers.) 182 p.p.

DROOMAANBIEDING CITYTRIPS. Boedapest Boscolo Budapest ***** 20/2/2014 31/3/2014 4 dagen kamer en ontbijt kamer 2A (2/3 pers.) 182 p.p. CITYTRIPS Boedapest Boscolo Budapest ***** 20/2/2014 31/3/2014 4 dagen kamer en ontbijt kamer 2A (2/3 pers.) 182 p.p. uw voordeel: 91 p.p. Transport niet inbegrepen. AUTOVAKANTIES Italië Zuid-Tirol Hotel

Nadere informatie

Unieke financiële dienstverlening op basis van.net valt in de prijzen

Unieke financiële dienstverlening op basis van.net valt in de prijzen Unieke financiële dienstverlening op basis van.net valt in de prijzen De introductie van een nieuwe manier van coöperatief beleggen was voor CoFinancials een ingrijpende periode. Binnen een zeer korte

Nadere informatie

PRESENTATIE DE HEERLICKHEIJD VAN ERMELO

PRESENTATIE DE HEERLICKHEIJD VAN ERMELO De stad Versailles bij Parijs is vooral bekend door het kasteel Versailles. Gebouwd door Lodewijk de XII. De stad wordt beheerst door de lanen die naar het kasteel leiden. De architect van de locatie van

Nadere informatie

Strategische zelfanalyse

Strategische zelfanalyse Strategische zelfanalyse Vol vertrouwen de WMO tegemoet Wat betekent de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning voor uw organisatie? Hoe houdt u goed rekening met de modernisering van de AWBZ?

Nadere informatie

Aankomsten en overnachtingen

Aankomsten en overnachtingen Aankomsten en overnachtingen NB: Ten gevolge van een verandering van het koninklijk besluit van 12 januari 2015, wordt het universum vanaf 2015 beperkt tot de vergunde, aangemelde, erkende of geautoriseerde

Nadere informatie

ATLANTICA Hotels & Resorts Summerclass November Sofie Van den Driessche, Product Director Gunther Batsleer, Product Manager

ATLANTICA Hotels & Resorts Summerclass November Sofie Van den Driessche, Product Director Gunther Batsleer, Product Manager ATLANTICA Hotels & Resorts Summerclass November 2012 Sofie Van den Driessche, Product Director Gunther Batsleer, Product Manager Waarheen met Atlantica? Griekenland Cyprus Egypte Er op uit met z n 2-tjes?

Nadere informatie

S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. Overzicht overnachtingen Metropool Amsterdam Overnachtingen Metropool (INCL Adam) % verandering 2013, 2014 tm ytd oktober 2015 20% 2013

Nadere informatie

CSPE GL minitoets bij opdracht 1

CSPE GL minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Paul Rensen Verzekeringen

Paul Rensen Verzekeringen Paul Rensen Verzekeringen Dienstverleningsdocument Een Dienstverleningsdocument geeft een beschrijving van de diensten die wij voor u als consument kunnen verrichten. Het geeft bovendien informatie over

Nadere informatie

Persbulletin maart 2008 SWISS

Persbulletin maart 2008 SWISS Persbulletin maart 2008 SWISS Deze uitgave: SWISS op koers, jaarcijfers 2007 Shuttle service Zürich Samenwerkingsverband tussen Kuoni en SWISS Welkom in Zermatt Extra vluchten naar Kameroen SWISS uitbreiding

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

De motor van de lerende organisatie

De motor van de lerende organisatie De motor van de lerende organisatie Focus op de arbeidsmarkt Naast het erkennen van leerbedrijven is Calibris verantwoordelijk voor ontwikkeling en onderhoud van kwalificaties in de sectoren zorg, welzijn

Nadere informatie

SENIOR REGIONAL OPERATIONS MANAGER

SENIOR REGIONAL OPERATIONS MANAGER #VACATURE SENIOR REGIONAL OPERATIONS MANAGER Het is vandaag de dag moeilijk te geloven dat Uber tien jaar geleden niet eens bestond. In de afgelopen negen jaar is het bedrijf uitgegroeid tot hét voorbeeld

Nadere informatie

Hotel/restaurant ter overname voor een visionair!

Hotel/restaurant ter overname voor een visionair! Hotel/restaurant ter overname voor een visionair! Advertentienr. 3765 OG: 650.000 INV/GW: 49.000 Omschrijving Goed lopend hotel/restaurant in Noorwegen Dit object is uitermate geschikt voor een ondernemer

Nadere informatie

Al 25 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets

Al 25 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets Al 25 jaar hét adres voor nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets www.lacet.nl Lacet: een echt familiebedrijf 25 jaar Lacet is echt een familiebedrijf. Ruim 25 jaar geleden begonnen we met de import

Nadere informatie

149.000,- Incl. BTW k.k.

149.000,- Incl. BTW k.k. 149.000,- Incl. BTW k.k. Project Carina Villas Het project Carina Villas bestaat uit 6 vrijstaande bungalows met een gezamenlijk zwembad. De bungalows liggen op een zeer ruime kavel, direct tegen het dorpje

Nadere informatie

Xclusief Verzekeringen

Xclusief Verzekeringen Xclusief Verzekeringen Inhoud Xclusief Verzekeringen 2 Xclusief Auto 5 Xclusief Wonen 6 Xclusief Jacht 9 Xclusief Evenementen 10 Contact 13 Maximale vrijheid met uw Xclusief verzekeringen Xclusief Verzekeringen

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 30 oktober 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Villa Vie Viande B.V. Handelsregister : 58235116 Adres : Smederijstraat

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALSTERK B1 THEMA 7 REIZEN

ANTWOORDEN TAALSTERK B1 THEMA 7 REIZEN ANTWOORDEN TAALSTERK B1 THEMA 7 REIZEN Opdracht 4 1. negentien Europese landen 2. Nederlanders houden van warme landen. 3. Frankrijk 4. Turkije, Duitsland en Nederland 5. Zuid-Europese landen, zoals Italië

Nadere informatie

S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends.

S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. S.M.A.R.T Update Statistics. Market. Analysis. Research. Trends. Overzicht overnachtingen Metropool Amsterdam 2 Overnachtingen Metropool (INCL Adam) % verandering 2014, 2015 tm ytd november 2016 2016 2014

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 augustus 2009 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

MINI Black Sea Challenge

MINI Black Sea Challenge MINI Black Sea Challenge Een waanzinnig avontuur door 22 landen. Samen met de nieuwe Paceman op zoek naar de Zwarte zee, op bezoek in Istanbul en langs de kust van de Adriatische zee naar Venetië. Ontdek

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/17/182 NL:TZ:0000012925:F001 02-05-2017 mr. M. van Bommel mr. MJE Geradts Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië

Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Informatie Oranje Huis / Duivels Huis Brazilië Net als tijdens het EK in Charkov beiden we ook in Brazilië de mogelijkheid te verblijven in het Oranje Huis / Duivels Huis. Het Oranje en Duivels Huis wordt

Nadere informatie

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007.

Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Overzicht te veilen kavels verloten prijzen tijdens het benefietdiner op 30 maart 2007. Te veilen kavels 2 Big Five schilderijen (origineel) TT VIP arrangement (2 personen) 3 schilderijen van realisten

Nadere informatie

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system.

De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. De zakelijke telefonie-oplossing uit de cloud. The next-generation telephone system. Over NFON De NFON cloud wordt gebouwd door NFON AG, een toonaangevende aanbieder van cloud telefoniediensten in München,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/17/184 NL:TZ:0000012927:F001 02-05-2017 mr. M. van Bommel mr. MJE Geradts Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

Over FOSS Family Office Advisory

Over FOSS Family Office Advisory The global family office expert Over FOSS Family Office Advisory Onze dienstverlening Zürich, Zwitserland Onderdeel van Over FOSS u FOSS Family Office Advisory is een onderdeel van de Wealth Planning afdeling

Nadere informatie

LEVERING VAN ACHTTIENDUIZEND (18.000) AANDELEN IN HET KAPITAAL VAN EEKHOLT PROPERTY B.V.

LEVERING VAN ACHTTIENDUIZEND (18.000) AANDELEN IN HET KAPITAAL VAN EEKHOLT PROPERTY B.V. 1 2013.0002.02/JW LEVERING VAN ACHTTIENDUIZEND (18.000) AANDELEN IN HET KAPITAAL VAN EEKHOLT PROPERTY B.V. Heden, drie mei tweeduizend dertien, verschijnt voor mij, mr. Jan-Willem Wiertsema, notaris te

Nadere informatie

Bocholt (DLD) Schwanenstrasse 32 Huursom 1.375,- per maand

Bocholt (DLD) Schwanenstrasse 32 Huursom 1.375,- per maand Makelaars, Taxateurs en Adviseurs, rijnlandhaven.nl Bocholt (DLD) Schwanenstrasse 32 Huursom 1.375,- per maand TE HUUR voormalig horecagelegenheid Zum Taubenschlag aan invalsweg op ca. 800 m1 vanaf het

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1009 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Ascoli Piceno LUXUEUS PAND TE KOOP IN DE REGIO MARCHE

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

Eindexamen aardrijkskunde vmbo gl/tl II

Eindexamen aardrijkskunde vmbo gl/tl II Meerkeuzevragen Schrijf alleen de hoofdletter van het goede antwoord op. Open vragen Geef niet meer antwoorden (redenen, voorbeelden e.d.) dan er worden gevraagd. Als er bijvoorbeeld twee redenen worden

Nadere informatie

Bedrijfsoverdracht in Vlaanderen

Bedrijfsoverdracht in Vlaanderen Bedrijfsoverdracht in Vlaanderen Onderzoek over de planning van de bedrijfsoverdracht uitgevoerd met de steun van Agentschap Ondernemen: Executive summary Prof. dr. Tensie Steijvers drs. Ine Umans Universiteit

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 juli 2017

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 juli 2017 Portal faillissement FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 juli 2017 Gegevens gefailleerden De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Aannemingsmij- en Stucadoorsbedrijf Biermans B.V.

Nadere informatie

Toerisme in Vlaanderen

Toerisme in Vlaanderen Toerisme in Kerncijfers 2011 Toerisme in Vlaanderen Aantal overnachtingen en aankomsten in België (2011) overnachtingen % aankomsten % gemiddelde verblijfsduur (nachten) Vlaams Gewest 23.466.371 65% 8.041.529

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET 515119 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET NAAM FAILLISSEMENT : Hamer Participatie I B.V., Parallelweg 15a, 7271 VB Borculo INSCHRIJVINGSNUMMER KVK : 09106028 FAILLISSEMENTSNUMMER

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van

Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in het bijzonder het verhuren van Ook Free Partner van De Huurwoning Bemiddelaar worden? Dat kan snel en betaalbaar! Wij zijn op zoek naar actieve Free Partners oftewel actieve ondernemers die affiniteit hebben met de woningmarkt en in

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/317 NL:TZ:0000014308:F001 29-06-2017 Mr.drs. M. Hoogendoorn mr. WJ Roos-van Toor Algemeen Gegevens onderneming De besloten

Nadere informatie

Sectorrapport Hotelmarkt VOORJAARS UPDATE 2017

Sectorrapport Hotelmarkt VOORJAARS UPDATE 2017 Sectorrapport Hotelmarkt VOORJAARS UPDATE 2017 46 SPF Nederlandse Sectorrapport Slagersbedrijven Vastgoedmarkt Kantorenmarkt 2017 Voorjaarsupdate Stand van zaken GEBRUIKERSMARKT Nederland trekt meer hotelgasten:

Nadere informatie

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS

GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS GROUPE PIERRE & VACANCES-CENTER PARCS INHOUDSOPGAVE 1. Introductie Group Pierre & Vacances-Center Parcs 2. Het merk Center Parcs 3. Center Parcs Vastgoed 4. Investeren in vastgoed bij Groupe Pierre & Vacances-Center

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/532 NL:TZ:0000001771:F001 30-06-2015 jhr. mr. J.W. Boddaert mr. C.P. Lunter Algemeen Gegevens onderneming Talvi Solutions B.V.

Nadere informatie

Silvolde Terborgseweg 62a Huurprijs vanaf 1500,- per maand (hal 3)

Silvolde Terborgseweg 62a Huurprijs vanaf 1500,- per maand (hal 3) Makelaars, Taxateurs en Adviseurs, rijnlandhaven.nl Huurprijs vanaf 1500,- per maand (hal 3) Aan doorgaande weg Silvolde-Doetinchem op goede zichtlocatie gelegen BEDRIJFSCOMPLEX bestaande uit 5 aaneen

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.13/17/182 NL:TZ:0000012925:F001 02-05-2017 mr. M. van Bommel mr. KM van Hassel Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

Hotel Bernardus. Zorgeloos samen

Hotel Bernardus. Zorgeloos samen Hotel Bernardus Zorgeloos samen 21 april 2015 Hotel Bernardus De missie De visie 1. Het marketingplan 1.1 De organisatie 1.2 De doelstellingen 1.2.1 Kwantitatief 1.2.2 Kwalitatief 1.3 De markt 1.4 De omgevingsanalyse

Nadere informatie

Ontmoetingsplaats: Neurenberg, t/m e internationale vakbeurs voor natuursteen en natuursteenbewerking

Ontmoetingsplaats: Neurenberg, t/m e internationale vakbeurs voor natuursteen en natuursteenbewerking Ontmoetingsplaats: Neurenberg, 29-05 t/m 01-06-2013 18 e internationale vakbeurs voor natuursteen en natuursteenbewerking Richtinggevend. Toekomstgericht. Stone+tec. stone-tec.com Uw markt: maak kennis

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer.

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer. Lies Smit Rugstreeppad 67 2441JD Nieuwveen t.a.v. jongeren vakantie Sevilla Albufeira Amsterdam, 23 november 2016 Beste Lies, Sonja, Angela en Diana, Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan!

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie