Releasenotes FileLinx versie Schiphol-Rijk 22 oktober Versie 1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Releasenotes FileLinx versie 2.9.6. Schiphol-Rijk 22 oktober 2012. Versie 1.0"

Transcriptie

1 Releasenotes FileLinx versie Schiphol-Rijk 22 oktober 2012 Versie 1.0

2 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Nieuwe modules berichten automatisch classificeren... 4 FileShare... 5 FileLinx gebruiken op uw smart phone... 6 Nieuwe functies... 8 Verzenden van een item per Thumbnails in zoekoverzicht... 9 Uitbreidingen Tonen van EML-berichten Geavanceerde zoekopdrachten Link in bericht gebruiken zonder in te loggen Direct downloaden van bestand Verbergen system definitions Nieuwe stappen in de workflowstudio Taak en chatbericht aanmaken bij een item Rapportage in de modelleerstudio FileLinx functies Aanpassingen Snelheidsverbeteringen Extern dossier uitgebreid met documentrechten Asynchrone uitvoering workflowproces Sorteren op datum in intranetcategorie Kleine aanpassingen en bugfixes... 16

3 Inleiding In dit document wordt een overzicht gegeven van de aanpassingen en vernieuwingen van versie van FileLinx. Het document beschrijft een aantal nieuwe modules die afzonderlijk verkrijgbaar zijn en alleen gebruikt kunnen worden met een geldige licentie. Neem voor een uitbreiding van uw licentie contact op met onze verkoopafdeling via of bel naar In versie zijn naast nieuwe modules toegevoegd ook functies uitgebreid en aangepast. Deze uitbreidingen en aanpassingen worden automatisch geïnstalleerd wanneer uw FileLinx omgeving wordt bijgewerkt naar versie Mocht u naar aanleiding van de inhoud van deze release notes vragen hebben, neem dan contact op met onze verkoopafdeling (sales@filelinx.com) of onze support-afdeling (support@filelinx.com) of bel naar Met vriendelijke groet, Directie en medewerkers van FileLinx Benelux

4 Nieuwe modules berichten automatisch classificeren Het doel van deze functie is om alle s in een mailbox te importeren en te classificeren als item in FileLinx gebaseerd op diverse regels. s kunnen staan op een mailserver die via imap is te bereiken. Op de server kan een specifieke map worden aangemaakt waaruit de s gehaald worden die vervolgens automatisch worden overgenomen in FileLinx als item. Verschillende mogelijkheden in deze functie zijn: 1. Op basis van kenmerken in de van de afzender, de tekst in het onderwerp of tekst in het tekstveld kan worden bepaald van welk object een item wordt aangemaakt; 2. Voeg de met eventuele bijlagen toe aan het item dat automatisch wordt aangemaakt; 3. Verwerk de mogelijk aanwezige data in de tekst van de in de metadata van het item; Bijvoorbeeld: Wanneer een object het veld klantnummer bevat en in de staat de tekst klantnummer: dan wordt de waarde die volgt na : in het betreffende veld geplaatst. De waarde die wordt uitgelezen eindigt met een zelf op te geven symbool. 4. Voeg bijlagen in een bericht toe aan het item. Bijvoorbeeld in de situatie dat aan een bericht een bestand is toegevoegd met de naam pasfoto.jpg dan zal dat bestand worden geplaatst in het bestandsveld dat pasfoto heet; 5. De inhoud van het onderwerpveld, tekstveld, afzender en datum kunnen automatisch worden overgenomen in het item. Mogelijke toepassingen van deze functie zijn: Het automatisch aanmaken van tickets in FileLinx voor een supportdesk; In combinatie met reporting service kan een kant en klare brochure of rapport gemaakt worden op basis van een waarin de variabele teksten en foto s zijn opgenomen. Denk aan bijvoorbeeld makelaarskantoren; Het vastleggen van errors uit een errorlog met mailfunctie; Het archiveren van faxen of geautomatiseerde orders; Grip krijgen op de uitgaande stroom van de organisatie; De module berichten automatisch classificeren is als afzonderlijke module te verkrijgen.

5 FileShare De module FileShare maak het mogelijk om documenten en bestanden in uw FileLinx omgeving te delen met personen die niet de beschikking hebben over een FileLinx-account. Per bestand kan aangegeven worden wie toegang krijgt tot dat bestand. Dit gebeurt door het aanmaken van een gebruikers-account. In dit gebruikers-account wordt een adres opgegeven dat tevens de inlognaam is. Het bijhorende wachtwoord geeft u ook op bij het aanmaken van het account. Naar het opgegeven adres wordt op basis van een ingesteld template een notificatie verzonden dat een gebruikers-account is aangemaakt waarmee toegang kan worden verkregen tot het gedeelde bestand. De link verwijst naar een speciaal op te maken pagina waarop de geadresseerde kan inloggen en de bestanden bekijken, downloaden, eventueel goedkeuren en voorzien van een opmerking. Ook bestaat de mogelijkheid een nieuwe versie van het bestand te uploaden met behoud van versiebeheer.

6 FileLinx gebruiken op uw smart phone Alle informatie uit FileLinx kunt u raadplegen via de app voor uw smart phone en is geschikt voor ios (iphone en ipad)vanaf versie 5.0 en Android (Samsung, HTC etc.) vanaf versie 2.3. Voorbeeld van het inlogscherm van de app De volgende functionaliteiten zijn beschikbaar via uw smart phone: Zoeken door de FileLinx omgeving Details van items bekijken o Vanuit de zoekactie o Gerelateerde items o Laatste tien toegevoegde items Document viewer o Documenten en berichten worden indien mogelijk als voorbeeld getoond o Documenten zijn te openen in aanwezige applicaties op de smart phone Workflowtaken afhandelen o Bekijken van taken o Accepteren van taken o Afwijzen van taken Instant messaging (Chat) Voorbeeld van het startscherm Voorbeeld van het raadplegen van gedetailleerde informatie

7 Voorbeeld van de resultaten van een zoekactie Voorbeeld van het tonen van een voorbeeld van een document De FileLinx app wordt automatisch geïnstalleerd tijdens de upgrade. Per gebruiker is een geldige licentie voor het gebruik van de app noodzakelijk. Op het gebruikers-object kan op het tabblad Licentie gekozen worden of de gebruiker een licentie heeft voor het gebruik van de FileLinx app.

8 Nieuwe functies Verzenden van een item per Het per verzenden van een item in FileLinx is uitgebreid met een venster waarin het onderwerp en de inhoud van het bericht getoond wordt en eventueel aangepast kan worden. Per bijlage kan een keuze worden gemaakt om deze wel of niet mee te zenden.. Details voor beheerders: De inhoud van het bericht wordt opgebouwd volgens een template dat te vinden is in het object System- -template. Het item heet: Global default template. In dit template zijn veel FileLinxfuncties opgenomen die ook in andere templates of toepassingen van FileLinx gebruikt kunnen worden. Onder Systeem-instellingen, Systeem, System- -template is een verwijzing opgenomen naar dit template dat wordt gebruikt bij de verzending van een item. Voorbeeld van het bericht bij verzending van een marketing campaign In de wizard van de marketing campaign is een Preview button opgenomen waarmee een voorbeeld van het bericht wordt getoond. Het bericht wordt getoond op basis van het eerste beschikbare record van de lijst met geadresseerden. Het aanpassen van het template of de inhoud is in de voorbeeldweergave niet mogelijk.

9 Thumbnails in zoekoverzicht Bij de standaard zoekopdracht kunt u kiezen om de resultaten te tonen in regels (zoals gebruikelijk) of te tonen in thumbnails. Naast het zoekfilter staan twee iconen waarmee u uw voorkeur kunt aangeven. Deze iconen komt u ook tegen in het venster van de gerelateerde items. De documenten en bestanden in het zoekresultaat worden getoond als thumbnails. Wanneer het niet mogelijk is om een voorbeeld te maken van het document wordt het bijbehorende bestandsicoon getoond. Het bestand of document wordt in de voorbeeldweergave getoond nadat u op een thumbnail hebt geklikt. Het klikken op de tekst onder de thumbnail navigeert direct naar het betreffende item. Meerdere bestanden behorende bij hetzelfde item worden afzonderlijk getoond in de thumbnail weergave. Wanneer dat ongewenst is kan de optie Group worden aangevinkt die de documenten groepeert op het item waarbij ze horen. De functie Group vindt u boven de zoekresultaten.

10 Uitbreidingen Tonen van EML-berichten De voorbeeldweergave van documenten in FileLinx is uitgebreid en kan nu ook EML berichten tonen. EML is het formaat waarin Outlook Express berichten opslaat. De berichten die door de FileLinx workflow worden verstuurd zijn ook EML berichten. Het is mogelijk de voorbeeldweergave uit te breiden met bestandsformaten die in uw organisatie veel worden gebruikt. Informeer naar de mogelijkheden bij onze verkoopafdeling Geavanceerde zoekopdrachten Bij het opslaan van de geavanceerde zoekopdracht kan worden gekozen voor: Show related ID columns Show deleted items Disable security check for related items Toont de objectids van de gerelateerde items in de kolom voor de verwijzing naar het gerelateerde item. Dit kan handig zijn voor het opnieuw importeren van bewerkte, uit FileLinx geëxporteerde, data en voor gebruik in rapporten. Toont in de resultaten van de zoekopdracht ook de items die zich in de Deleted view (prullenbak) bevinden. Met deze optie actief worden de gerelateerde items waarnaar wordt verwezen in de zoekopdracht getoond zonder dat de betreffende gebruiker lid is van de view waarin die gerelateerde items staan. Deze optie staat op een afzonderlijk tabblad en is daardoor eventueel af te schermen voor gebruikers. Uiteraard blijft de keuze voor de categorie en inhoud van zoekopdracht beperkt tot de rechten van de gebruiker. Link in bericht gebruiken zonder in te loggen Bij het klikken op een link in het bericht dat verstuurd is door de abonnement functie (subscription service), is het opgeven van de inloggegevens niet langer nodig. Wanneer de desktopmanager actief is wordt de gebruiker automatisch ingelogd. Wanneer gebruik wordt gemaakt van de inlogintegratie met Windows heeft deze nieuwe functie geen gevolgen.

11 Direct downloaden van bestand In versie zijn de Configuration Access Rights geïntroduceerd waarmee op groepsniveau specifieke functies van FileLinx toegankelijk of ontoegankelijk kunnen worden. In versie komt hier het recht Allow DirectDownload bij. Deze geeft de gebruiker de mogelijkheid om een bestand direct te downloaden zonder de previewer te gebruiken. Vooral bij grote PDF bestanden biedt dit veel tijdwinst. Voorbeeld van een bestand dat via het icoon direct gedownload kan worden Verbergen system definitions In het rechtenbeheerscherm is een vinkje opgenomen waarmee het tonen van system definitions wordt ingeschakeld in het linker scherm met beschikbare defitions. Bij het openen van de pagina worden de system definitions standaard niet getoond. Het vinkje Include system types is te vinden boven de velden met definitions. Voorbeeld van het tonen van system definitions

12 Nieuwe stappen in de workflowstudio In de workflowstudio zijn twee nieuwe stappen toegevoegd. Create report In deze stap kan in samenwerking met de reportingservice een rapport worden aangemaakt en opgeslagen in de formaten PDF, DOC en XLS. Goed te gebruiken voor bevestigingen van bestellingen en afhandelen van processen. Ook kan deze functie worden gebruikt als alternatief voor Word merge. Export data Deze functie maakt het mogelijk om een export connector met de workflow te starten. Ook kan hier een filter voor een specifiek item waarop de workflow acties is, worden opgegeven. Taak en chatbericht aanmaken bij een item Op ieder item in FileLinx is in de knoppenbalk dit symbool opgenomen waarmee voor het specifieke item een taak of bericht voor een gebruiker aangemaakt kan worden. Voorbeeld van het venster waarin een taak of chatbericht aangemaakt kunnen worden zet een taak (workflowtaak) uit bij de geselecteerde gebruiker waarin naar het betreffende item wordt verwezen. De boodschap wordt in de taakomschrijving getoond. Ook kan een vervaldatum van de taak worden opgegeven. maakt een chatbericht aan voor de geselecteerde gebruiker waarin een link naar het betreffende item is opgenomen. De boodschap wordt als een chatbericht getoond. Details voor beheerders: De taak voor de gebruikers is afgehandeld nadat accepteren of weigeren is geklikt. Op deze items kan een workflow worden ingericht waarmee extra stappen aan dit proces toegevoegd kunnen worden.

13 Rapportage in de modelleerstudio Het rapport classification overview bevat nu de nummers van de velden. Een voorbeeld hiervan is {field1234}. Dit rapport kunt u gebruiken tijdens het modelleren wanneer u de veldnummers nodig hebt in verwijzingen. FileLinx functies Onderstaande functies kunnen gebruikt worden in de workflow als voorwaarde (conditie) en in het samengestelde veld. - {YEAR()} = Geeft huidig jaartal weer - {MONTH()} = Geeft huidige maandnummer weer - {DAY()} = Geeft huidige dagnummer weer - {WEEK()} = Geeft huidige weeknummer weer - {HOUR()}= Geeft huidig uur weer Bovenstaande functies kunnen ook een datum als parameter bevatten. Bijvoorbeeld: {MONTH( )} geeft 12 terug. Indien een datum ook een tijd bevat is de syntax: {MONTH( :11:07)} Ook de functie {field1234} kan als parameter gebruikt worden indien het veld een datum bevat. Bijvoorbeeld: {MONTH({field1234})} geeft het maandnummer weer van de datum in field1234.

14 Aanpassingen Snelheidsverbeteringen Op veel plaatsen in FileLinx is de snelheid verbeterd van het zoeken en ophalen van informatie. Plaatsen waarop merkbare verbeteringen zijn doorgevoerd: Uitvoeren standaard zoekopdracht in de zoekregel of in de desktopmanager; Ophalen van gerelateerde items; Ophalen van informatie in keuzevenster (selectbox); Ophalen van informatie in de volgende webparts: o Nieuws; o Weergave van het aantal nieuwe en bestaande taken; o Geavanceerde zoekresultaten; Ophalen en tonen van informatie via een geavanceerde zoekopdracht; o Opgeslagen zoekopdrachten worden direct in de database opgeslagen waardoor uitvoeren van de zoekopdracht sneller is en de zoekopdracht hergebruikt kan worden, ook buiten FileLinx met bijvoorbeeld de reporting service. o Informatie uit een geavanceerde zoekopdracht op de homepage is hierdoor ook versneld; Extern dossier uitgebreid met documentrechten De bewerkingsmogelijkheden voor documenten en bestanden die gedeeld zijn in een extern dossier (WTA dossier) zijn overeenkomstig het rechtenniveau dat de gebruiker toegewezen heeft gekregen. De situatie op het bewerken, toevoegen en verwijderen van documenten is als volgt: Beheerders Bewerkers Kijkers Kunnen informatie van items en bijbehorende documenten bekijken, bewerken, verwijderen en nieuwe documenten aan het item toevoegen. Kunnen informatie van items en bijbehorende documenten bekijken en bewerken. Kunnen informatie van items en bijbehorende documenten bekijken Het toevoegen en bewerken van documenten en informatie is afhankelijk van de licentie die de externe gebruiker heeft. Rechten voor de externe gebruikers zijn in te stellen in de basisgegevens van het externe dossier. Asynchrone uitvoering workflowproces Het workflowproces wordt asynchroon uitgevoerd. Dat houdt in dat u na het opslaan van een item niet hoeft te wachten totdat de workflow gelopen heeft. Vooral in situaties waarin reporting service wordt gebruikt heeft de workflow veel tijd nodig om de taken af te ronden. Voorheen moest de gebruiker daarop wachten.

15 Sorteren op datum in intranetcategorie Wanneer in een categorie van het intranet de titels van alle CMS items beginnen met een datum volgens het formaat yyyy-mm-dd wordt de sortering van de categorie automatisch aangepast naar aflopend op datum.

16 Kleine aanpassingen en bugfixes - Een probleem dat erin resulteerde dat autofill niet altijd goed werd uitgevoerd is verholpen; - Het probleem dat na het verwijderen van een item uit een extern dossier het scherm niet werd ververst is verholpen; - Het probleem dat als een linxtype werd aanmaakt met een naam welke al bestond een property field werd aangemaakt bij ieder linxtype in classify is verholpen; - Het probleem in het grafische gedrag van de grafiekwebpart bij meerdere balken naast elkaar de waarbij de 0 niet in acht werd genomen is verholpen; - De timeout voor het inloggen op de security service van de import wizard is ingesteld op 30 minuten; - Het is niet meer nodig om de bestandspaden in het item systeeminstellingen te voorzien van een \ aan het einde; - Het scherm waarin gekozen kan worden voor een Word template bij de merge functie is vergroot; - Tijdens de installatie wordt gecontroleerd of de versie van de database overeenkomt met de versie van het portaal; - Het probleem dat de geëxporteerde CSV bestanden kolom headers bevatten met aan het einde overbodige spaties is opgelost; - Het probleem dat een afbeelding niet gevonden icoon werd getoond in een CMS item waaraan geen afbeelding is toegevoegd is opgelost; - Het probleem waarbij een runtime error ontstond bij het uploaden van een bestand aan een webpage is opgelost; - Het probleem dat items die zich in de deleted view bevonden werden getoond op het intranet is opgelost.

Release notes FileLinx 2.9.8

Release notes FileLinx 2.9.8 Datum 4 september 2014 Release notes FileLinx 2.9.8 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 4 2 BELANGRIJKE OPMERKINGEN... 5 2.1 Licentiebestand van FileLinx... 5 2.2 Update naar.net framework 4.5.2 noodzakelijk...

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

ITware. Itware gebruikershandleiding

ITware. Itware gebruikershandleiding Itware gebruikershandleiding Werking ITware kort samengevat: ITware is een hulpprogramma voor uw webwinkel. Producten kunnen op éénvoudige wijze, al dan niet automatisch, worden geplaatst en onderhouden.

Nadere informatie

VWM :: Facturatie. Changelog. Danny van Wijk info@vwmedia.nl http://www.vwmedia.nl. Auteur: E-mail: Website:

VWM :: Facturatie. Changelog. Danny van Wijk info@vwmedia.nl http://www.vwmedia.nl. Auteur: E-mail: Website: VWM :: Facturatie Changelog Auteur: E-mail: Website: Danny van Wijk info@vwmedia.nl http://www.vwmedia.nl Inhoudsopgave Changelog... 3 2.0.1... 3 2.0.2... 3 2.0.3... 3 2.0.4... 3 2.0.5... 3 2.0.6... 4

Nadere informatie

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat

Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Automatische conversie banknummers naar het IBAN formaat Sdu Advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl september 2013 1 Inhoudsopgave Overzicht... 3 Converteren banknummers... 3 Rapport maken...

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012

Handleiding OVM 2.0. Beheerder. Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Handleiding OVM 2.0 Beheerder Versie 2.0.0.22 1 oktober 2012 Inhoudsopgave Legenda... 4 1 Voorbereidingen... 5 1.1 Downloaden... 5 1.2 Starten en inloggen... 6 1.3 Nieuws... 6 2 Beheerportal... 8 2.1 Inloggen...

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

WEB-DIRECT INTERNETDIENSTEN NIEUWKUIJK. Webmail. roundcube. M.F. Meesters WEB-Direct Internetdiensten 2-5-2012

WEB-DIRECT INTERNETDIENSTEN NIEUWKUIJK. Webmail. roundcube. M.F. Meesters WEB-Direct Internetdiensten 2-5-2012 WEB-DIRECT INTERNETDIENSTEN NIEUWKUIJK Webmail roundcube M.F. Meesters WEB-Direct Internetdiensten 2-5-2012 De klanten van WEB-Direct Internetdiensten hebben de beschikking over Webmail, een ideale oplossing

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 6-11-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014

Handleiding. Opslag Online. voor Android. Versie februari 2014 Handleiding Opslag Online voor Android Versie februari 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Opslag Online downloaden via QR-code 4 2.2 Opslag Online downloaden via

Nadere informatie

Handleiding Faxdiensten

Handleiding Faxdiensten Handleiding Faxdiensten Auteur: Marketing Datum: 01-10-2014 Versie: 2.0 Aantal bladen: 12 Nummer: 1018 2 P a g i n a Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Beheer E-Fax IN- en E-Fax OUT-diensten... 4 3. E-Fax-overzicht...

Nadere informatie

MobiDM Partner Handleiding 4.8

MobiDM Partner Handleiding 4.8 MobiDM Partner Handleiding 4.8 Deze MobiDM handleiding bekijkt de mogelijkheden voor de partner binnen de MobiDM Portal. Version: x.x Pagina 1 Index Introductie 2 Help-bestanden & Tooltips 2 Filteren van

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2010 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 9-12-2015

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

Gebruik Self-service applicatie

Gebruik Self-service applicatie Gebruik Self-service applicatie Algemene informatie Met de applicatie Self-service heeft u de mogelijkheid om zelf diverse beheertaken uit te voeren voor uw relatie. Aan de hand van o.a. de hoeveelheid

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Wegener Media Manager (gewone advertentie)

Gebruikershandleiding Wegener Media Manager (gewone advertentie) Gebruikershandleiding Wegener Media Manager (gewone advertentie) Ga naar de volgende url in uw browser Ga naar: http://mediamanager.wegener.nl/ (bij voorkeur met: Google Chrome, Firefox of Internet Explorer

Nadere informatie

Introductiehandleiding Webmail Dussense Boys

Introductiehandleiding Webmail Dussense Boys Introductiehandleiding Webmail Dussense Boys Versie: 1.0 Naam: E-mail: H.A.P.P. Ribbers e.ribbers@dussenseboys.nl Inhoudsopgave Inleiding... 3 Account... 3 Inloggen met uw gebruikersaccount... 4 Introductie

Nadere informatie

Nu de afbeeldingen, de bestanden zijn geplaatst, de styling is geregeld en de templates aanwezig zijn, kunt u een mailing maken.

Nu de afbeeldingen, de bestanden zijn geplaatst, de styling is geregeld en de templates aanwezig zijn, kunt u een mailing maken. 1 / 10 Mailing aanmaken De module Mailing, maakt gebruik van enkele onderdelen van de module websitebeheer. Het gaat hier om de hoofdstukken Afbeeldingen, Bestanden en Styling. Via deze hoofdstukken leert

Nadere informatie

Deze MobiDM handleiding bekijkt de mogelijkheden voor de partner binnen de MobiDM Portal.

Deze MobiDM handleiding bekijkt de mogelijkheden voor de partner binnen de MobiDM Portal. Deze MobiDM handleiding bekijkt de mogelijkheden voor de partner binnen de MobiDM Portal. Version: x.x MobiDM Partner Handleiding Pagina 1 Index Introductie 2 Help-bestanden & Tooltips 2 Filteren van data

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

Het Klantenportaal in detail

Het Klantenportaal in detail Het Klantenportaal in detail Deze gebruikershandleiding biedt een beschrijving van het klantenportaal welke toegankelijk is via de URL: https://portal.nutricontrol.nl/ Op het klantenportaal zijn uw certificaten,

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie

Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014. Handleiding Billingportal Telefonie Versie: 1.0 Datum: 01-10-2014 Handleiding Billingportal Telefonie Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 3 GESPREKSDETAILS... 5 3.1 TOTALEN... 5 3.2 DETAILS... 6 4 FACTURATIE... 7 5 MOBIEL (INDIEN

Nadere informatie

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers

Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Stappenplan gebruik Ouders/Verzorgers Handleiding gebruik Mijnschoolinfo Schoolmedewerkers v 29.7.2014 1 Inhoud 1. Activeren van Mijnschoolinfo als ouder... 3 2. Wachtwoord kwijt of wijzigen... 3 2.1 Wachtwoord

Nadere informatie

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave'

Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Deze update Voor inkopers Release Notes 'Meer mogelijkheden voor tender vrijgave' Anonieme koper Vanaf nu worden de instellingen van de anonieme inkoper (bij overige opties) gekopieerd naar percelen, ook

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

portal gebruikershandleiding

portal gebruikershandleiding portal gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. Aan de slag Wat is de net10 portal? Aanmelden als net10 partner Inloggen Startpagina Mijn account Mijn account Een krediet account aanvragen Mijn account Gebruikersbeheer

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Hoe maak ik mijn portfolio?

Hoe maak ik mijn portfolio? Hoe maak ik mijn portfolio? Handleiding bij het aanmaken en invullen van het eportfolio voor medewerkers in de meubel- en interieurbouwbranche Het eportfolio wordt beschikbaar gesteld door het Expertisecentrum

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over verzendlijsten... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten

ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail Handleiding ISPconfig voor klanten Status: Productie Versie: v01.00 Publicatie datum: 11-9-2014 Auteur: Paul Scheper Wijziging

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook

Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook Versleutelen e-mail met Microsoft Outlook Versie 2.0 Datum 25 november 2014 Status definitief (UZ68.01) UZI-register Ondertekenen e-mail met Microsoft Outlook versie 2.0 definitief (UZ69.03) 24 november

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2016

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2016 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2016 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2016 Status: Productie Versie: v01.00 Publicatie datum: 28-11-2017

Nadere informatie

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden Inhoudsopgave 1 School aanmaken... 2 1.1 Directeur aanmelden... 2 1.2 School aanmelden... 3 2 Invoeren van gegevens... 5 2.1 Via EDEX... 5 2.1.1 Leraren importeren... 6 2.1.2 Leerlingen importeren... 7

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

XITEFORCE. Formulier generator.

XITEFORCE. Formulier generator. XITEFORCE Formulier generator www.nexxite.nl 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Inloggen op Xiteforce... 4 3. Onderdeel: Nieuwsbrieven... 5 3.1. Formulier maken... 5 3.2. Formulier velden toevoegen...

Nadere informatie

Zakelijk Exchange Online

Zakelijk Exchange Online Zakelijk Exchange Online Installatie handleiding Versie 1.0 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Licenties selecteren en gebruikers aanmaken... 4 Stap 1 Inloggen in Zelfservice ICT-diensten... 4 Stap 2 Abonnement

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I-Wise web portaal De weg naar informatie Gebruikershandleiding Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Werkwijze schermen... 4 3. Beheer... 6 4. Filters... 9 5. Bestuurder gegevens wijzigen... 11 6. Kilometer verwerking...

Nadere informatie

Releasenotes grafische aanpassingen & API uitbreiding. 07 september 2016

Releasenotes grafische aanpassingen & API uitbreiding. 07 september 2016 Releasenotes grafische aanpassingen & API uitbreiding 07 september 2016 Inhoud Nieuwe grafische aanpassingen... 3 Aanpassing e-mail tekstverwerker in dossier... 3 Brieven en formulieren... 3 Overzichtspagina...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding GO app 1.8

Gebruikershandleiding GO app 1.8 Gebruikershandleiding GO app 1.8 Voor raad, staten en bestuur GemeenteOplossingen 2012 1 GO app 1.8 Nieuw in deze versie Vanaf versie 1.8 beschikt de GO app over de mogelijkheid om notities te delen met

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

Handleiding GBO Helpdesk voor aanmelders

Handleiding GBO Helpdesk voor aanmelders Inhoud 1 Inleiding... 2 2 In- en uitloggen... 3 2.1 Webadres GBO Helpdesk... 3 2.2 Inloggen... 3 2.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2.4 Uitloggen... 4 3 Incidenten... 5 3.1 Incident aanmelden... 5 3.2 Bijlage

Nadere informatie

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007

ZN - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Microsoft Outlook 2007 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 14-8-2015

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 16 juli 2015 Versie : 2014.6 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Handleiding De BouwApp

Handleiding De BouwApp Handleiding De BouwApp Versie 2.5, datum: 12-11-2014 De BouwApp is een concept van Concepteurs BV. Concepteurs bedenkt en zet zelfstandig new media concepten in de markt. We verzorgen het gehele traject

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Handleiding Formulieren in TYPO3 Versie 1.2, 18 juli 2008

Handleiding Formulieren in TYPO3 Versie 1.2, 18 juli 2008 Handleiding Formulieren in TYPO3 Versie 1.2, 18 juli 2008 1. Formulieren aanmaken en plaatsen... 2 1.1 Formulieren aanmaken... 2 1.2 Formulier plaatsen op een pagina... 8 1.3 Aanmaken formulieren map...

Nadere informatie

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen.

Met deze module heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk, snel en efficiënt uw documenten als naslag in Unit 4 Multivers te koppelen. Handleiding Office+ Introductie Met de module Office+ gaat een lang gekoesterde wens voor vele gebruikers van Unit 4 Multivers in vervulling: eenvoudig koppelen van documenten in relatiebeheer of documentmanagement

Nadere informatie

Release notes 5.2.4. Inhoud

Release notes 5.2.4. Inhoud Release notes 5.2.4 Deze release heeft vooral wijzigingen aan het legionella dossier. De wijzigingen hebben betrekking op vereenvoudiging in registratie en beheer van activiteiten 1. Release datum 1 november

Nadere informatie

5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 1. Over LEVIY. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities.

5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 1. Over LEVIY. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. Versie 1.0 19.02.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5.3 Categorieën Beoordelen per onderdeel. 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.4 Items beoordelen Hoe gaat u te

Nadere informatie

Quickstart. Browser instellingen

Quickstart. Browser instellingen Browser instellingen Projectadministratie is getest onder : Mac OS 10.3 met Safari versie 1.3 Mac OS 10.4 met Safari versie 2.0.3 (417.9.2) Windows met Internet Explorer versie 6.0.2900.2180. Belangrijke

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 06) Inhoudstafel 1. Toegang tot de webapplicatie... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 3 3. Wijziging labogegevens... 6 4. Inschrijven voor een ringtest / technische

Nadere informatie

Visma Software Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook

Visma Software Talent & Salaris. Inrichten Digitale Loonstrook Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvuldiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan dan met schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Handleiding webmail. Handleiding webmail Versie 2.1 Auteur : E.Mouws

Handleiding webmail. Handleiding webmail Versie 2.1 Auteur : E.Mouws 14-09-2017 Versie 2.1 Auteur : E.Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave Wat is webmail?... 3 Hoe gebruikt u webmail?... 3 Hoe veilig is webmail?... 3 Kunt u uw eigen adresboek gebruiken bij webmail?... 3 Inloggen...

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0

Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0 Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0 I Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 1 1.1 ESS... Iconen selecteren 1 1.2 ESS... Inlog scherm tekst

Nadere informatie

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl Mennens Amsterdam BV Contactweg 40 1014 AN AMSTERDAM Postbus 8051 1005 AB AMSTERDAM Mennens Dongen BV Metaalstraat 5 5107 ND Dongen Postbus 260 5100 AG Dongen Mennens Groningen BV Duinkerkenstraat 33 9723

Nadere informatie

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012

ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Informatiedomein: ZN GERRIT@Mail - Handleiding Instellen Windows Live Mail 2012 Status: Productie Versie: v02.00 Publicatie datum: 14-8-2015

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 02) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

HANDLEIDING. Telefonica e-mail instellen in Outlook Express. Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl

HANDLEIDING. Telefonica e-mail instellen in Outlook Express. Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl HANDLEIDING Telefonica e-mail instellen in Outlook Express Gemaakt door: Spanjehelpdesk.nl http://www.spanjehelpdesk.nl Stap 1: Start het programma Outlook Express. Stap 2: Kies in het menu helemaal bovenaan

Nadere informatie

In deze handleiding worden de basisfuncties van Roundcube besproken.

In deze handleiding worden de basisfuncties van Roundcube besproken. Handleiding Roundcube Alle hostingklanten van zowel Kyzoe.be als Wphostr.eu hebben de beschikking over webmail, de ideale oplossing om e-mail ook tijdens thuiswerken of vakantie te kunnen lezen en beantwoorden.

Nadere informatie

Outlook koppeling ChainWise

Outlook koppeling ChainWise Outlook koppeling ChainWise Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 20-4-2017 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac

Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Installatie handleiding Reinder.NET.Optac Versie : 2012.1.0.1 Inhoudsopgave 1 Systeemvereisten... 2 2 Pincode... 2 3 Licentie... 2 4 Installatie... 2 5 Eerste gebruik... 4 Titel Pagina 1 van 6 23-1-2012

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5 Pagina 1 van 27 Inhoudsopgave Handleiding Safe Site Certificaten Portal Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 4-1.2 Inloggen... 5 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker Handleiding Digitale Salarisstrook voor de medewerker Pagina 1 van 15 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING EN VOORBEREIDING... 3 2 INLOGGEN IN HET MEDEWERKERDOSSIER... 4 3 INHOUD MIJN DOSSIER... 6 4 TABBLAD RESULTATEN...

Nadere informatie

iphone app - Timesheet

iphone app - Timesheet iphone app - Timesheet Timesheet - iphone app Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger

Nadere informatie

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 is een bijzondere. We voegen een nieuwe module

Nadere informatie

Windows Mail 2008 : De opvolger van Outlook Express

Windows Mail 2008 : De opvolger van Outlook Express Windows Mail 2008 : De opvolger van Outlook Express Windows XP en zijn voorgangers hadden als eigen E-mailprogramma Outlook Express. Hoe zit het met Vista? Windows Vista heeft een gewijzigde versie van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding E-BOX Dankzij e-box kunnen openbare Gebruikershandleiding instellingen zoals Medex u eenvoudig documenten bezorgen. Snelheid, veiligheid, toegankelijkheid, De voordelen zijn legio! Datum 12/12/2016 Inhoudstafel

Nadere informatie

Handleiding Melkvee Connect

Handleiding Melkvee Connect Handleiding Melkvee Connect Inhoudsopgave 1. Wat kun je ermee en hoe werkt het?... 1 2. Je eigen account bewerken... 2 3. Deelnemen aan een netwerk... 4 4. Een netwerk starten... 6 5. Nieuwsberichten plaatsen...

Nadere informatie

Website van het openbaar ministerie Korte gebruikershandleiding voor Content Managers

Website van het openbaar ministerie Korte gebruikershandleiding voor Content Managers Website van het openbaar ministerie Korte gebruikershandleiding voor Content Managers De website van het openbaar ministerie is momenteel (tijdelijk) te vinden op volgende intranetadres: http://10.241.132.229.

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten

Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Handleiding LROI-Dashboard Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Inleiding In de Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten (LROI) worden de patiënt en prothesekenmerken van heup- en knie-implantaten

Nadere informatie