5 jaar Zorghoeve Sint-Jansberg VZW

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5 jaar Zorghoeve Sint-Jansberg VZW"

Transcriptie

1 Woord vooraf 5 jaar Zorghoeve Sint-Jansberg VZW Dit jaar vieren we met Zorghoeve Sint-Jansberg VZW zonder veel tromgeroffel het vijfjarig bestaan. We doen ondertussen veel meer dan alleen maar jongvolwassenen met autisme bedrijfs-gerelateerde taken aanbieden. Naast dit takenpakket bieden wij hen ook workshops aan, gaan wij met hen op stap, De kracht van onze Zorghoeve is dat onze jongeren met ASS al dan niet tijdelijk kunnen wegstappen uit de thuissituatie, schoolsituatie, typische sfeer van instellingen en nieuwe ervaringen kunnen opdoen met (eventueel) het oog op de terugkeer in onze maatschappij. Hierdoor bieden wij als Zorghoeve een vernieuwend aspect in de omgang met jongeren. Wij kijken en begeleiden breed! Wij zien eerst de mens, dan zijn autisme en niet andersom Een wereld van verschil wat benadering betreft! Goodwill Een zorgwoning voor onze jongvolwassenen kost geld. De bouwgrond voor onze Zorgwoning is reeds aangekocht door onszelf, een zware investering voor onze Zorghoeve. Wij zijn sinds eind 2012 al aan het aankloppen bij het gemeentebestuur, bij de provincie en andere overheden maar steeds tevergeefs. Telkens krijgen wij te horen dat er geen middelen zijn om ons bij dit project te helpen. Daarom gaan wij, Zorghoeve Sint-Jansberg VZW, trachten om te zorgen voor financiële middelen samen met jullie. Uit ervaring weten we dat we, samen met verenigingen, instellingen en bedrijven zelfs nog meer kunnen bereiken. Dit is al gebleken uit vorige projecten die wij juist dankzij hen hebben kunnen realiseren. Wij waarderen dit enorm! Om de perceptie over de Zorghoeve te richten en dus mettertijd een almaar breder gedragen goodwill te creëren, zitten we als Zorghoeve nooit stil en communiceren wij zeer veel naar de buitenwereld toe. Daarom zetten we sterk in op sponsoring en op een lange termijnsamenwerking met het bedrijfsleven. We appreciëren dan ook uw belangstelling voor een eventuele samenwerking. Maar, voor wat hoort wat. Een partnerschap van uw onderneming met Zorghoeve Sint-Jansberg VZW straalt niet alleen positief af op uw bedrijfsimago, bovenal kunnen we u een return aanbieden van een zeer lange termijn. Verderop in deze map vindt u daarover de nodige informatie. We staan ook open voor uw ideeën die een win-win creëren. In elk geval danken we u nu al voor uw interesse. We lichten op de volgende pagina s een aantal voorstellen toe van samenwerkingen en willen graag met u overleggen hoe we dit kunnen bezegelen in een overeenkomst op maat van uw bedrijf.

2 Verenigingsstructuur Zorghoeve Sint-Jansberg VZW: Zorghoeve Sint-Jansberg VZW is een VZW met algemene vergaderingen en een raad van bestuur. Hier worden alle beslissingen genomen omtrent nieuwe projecten, samenwerkingen, Voorzitter: Jeroen Nelissen Ondervoorzitter: Jeanine Janssen CONTACT: SITE:

3 Missie en visie van Zorghoeve Sint-Jansberg VZW Op onze Zorghoeve trachten wij onze (jong)volwassenen te integreren in zinvolle en gevarieerde werksituaties. Onze jongeren leren zo zelfstandig mogelijk werken en verantwoordelijkheid te dragen. Zij kunnen werkzaamheden uitvoeren die hun welzijn bevorderen, zonder dat er bijzondere zware eisen worden gesteld aan werktempo en kwaliteit van de productie, doordat deze de werkzaamheden binnen de bedrijfscontext plaatsvinden, hebben deze activiteiten voor de jongeren toch de status van arbeid. Omdat in onze kwekerij klanten binnenkomen en er interactie is, maken onze jongeren, die deze sociale interacties aankunnen, dus volledig deel uit van de maatschappij (integratie).hoewel onze kwekerij wat het concept betreft, valt onder wat men tegenwoordig een zorgboerderij noemt, wensen wij die term zo min mogelijk te gebruiken. Liever gebruiken wij de term ondersteuning i.p.v. zorg. Zorg roept iets van afhankelijkheid op. In onze hoeve zullen het de jongeren zijn die zelf zorg verlenen. Die hebben namelijk de zorg voor de planten, de zorg voor het onderhoud, de zorg voor de groenten, de zorg voor de dieren, de zorg voor het fietsterras. Ondersteuning benadrukt beter de individuele mogelijkheden van de jongere en helpt die te ontwikkelen. Bij deze ondersteuning van de jongeren staan betrokkenheid, respect en aandacht voor de specifieke mogelijkheden en beperkingen van de jongeren centraal. Er zal een sfeer van openheid heersen, dit komt de ontwikkeling van de jongeren alleen maar ten goede. Onze Zorghoeve is opgebouwd uit 3 pijlers: een maatschappelijke, educatieve en culturele pijler.

4 Uitgangspunt Overheden, instanties en andere instellingen stellen dat Zorghoeve Sint-Jansberg VZW het mooiste en het meest effectieve voorbeeld is van hoe men personen met ASS moet begeleiden om hen eventueel terug te laten kunnen integreren in de maatschappij. Zorghoeve Sint-Jansberg VZW heeft dit al meermaals bewezen, enkele van onze gasten hebben vast werk gevonden of zijn terug aan een schoolse opleiding begonnen. Missie (Waarom wil Zorghoeve Sint-Jansberg VZW er zijn?) Zorghoeve Sint-Jansberg VZW wil er zijn voor jongvolwassenen met ASS die nergens meer terecht kunnen in de maatschappij, die schoolmoe zijn, Wij willen hen een zinvolle dagbesteding geven. Wij benadrukken juist hun talenten i.p.v. te blijven hameren op hun tekorten. Visie (Wat is het ideaalbeeld van Zorghoeve Sint-Jansberg VZW? Als Zorghoeve willen wij zo veel mogelijk jongvolwassenen met ASS terug een plekje geven in de maatschappij. Daarnaast willen wij een voorbeeld zijn voor anderen om ook te starten met een Zorghoeve, ook al is de verloning (indien deze er al is) niet in verhouding. Wij verzorgen de begeleiding al jaren op vrijwillige basis. Verder willen wij hen ook een thuis bezorgen, hier zijn wij nu volop mee bezig.

5 Uitdagingen Zorgwoning Sint-Jansberg VZW In 2012 ontstonden al concrete ideeën om een Zorgwoning te bouwen voor jongvolwassenen met autisme. Voor de realisatie van dit project doet Zorghoeve Sint- Jansberg VZW een beroep op natuurlijke personen en bedrijven. We willen de Zorgwoning dus nu realiseren zonder de steun van overheden of andere instanties. Zo hebben onze (jong)volwassenen, die in de studio s zullen wonen, ook geen extra verplichtingen. Door een Zorgwoning te bouwen met verschillende studio s willen we ervoor zorgen dat personen met ASS ook een echte Thuis krijgen. Ze kunnen zelfstandig wonen, hun studio ins geheel eigen stijl inrichten, zich ontspannen met de andere bewoners in gemeenschappelijke ruimtes en begeleiding op maat krijgen. Zo valt er heel wat stress weg. De Zorgwoning ligt tegen de Zorghoeve aan zodat directe interactie mogelijk is. In het jaar 2015 willen wij voldoende partners vinden, om zo het nodige startkapitaal te bekomen, om dit project te verwezenlijken. In de eerste maanden van 2016 willen we dan het nodige doen om dan tegen Juli 2016 te kunnen starten met de bouw van onze Zorgwoning. Projecten op onze Zorghoeve Zorghoeve Sint-Jansberg VZW is steeds bezig met het uitbreiden van de Zorghoeve. Zo zijn wij steeds op zoek naar ateliers en projecten waarmee onze jongeren zich nog beter kunnen ontwikkelen en waarbij ze terug open kunnen bloeien. Tot op heden hebben wij al verschillende ateliers ingericht en projecten opgezet. Ook werken wij veel met dieren omdat deze een positieve invloed hebben. Enkele voorbeelden van onze ateliers en projecten zijn: Het Crea-atelier Het Kook-atelier Het Lees-atelier Knuffelzone Paardenatelier. In kent dit alles een vervolg. Zo zal binnenkort onze Pipowagen af zijn waar onze jongeren kunnen logeren (als ontspanning, als crisisopvang, ). Verder zitten we ook met het idee om een Sport-atelier te ontwikkelen.

6 Terugblik Oprichting Zorghoeve Sint-Jansberg VZW: 2011 Een greep uit het verleden: Crea-atelier Kook-atelier Lees-atelier Zelfpluktuin Knuffelzone Paarden-atelier Kippenzone Fietsterras Pipowagen Onze Zorghoeve organiseert op regelmatige basis uitstappen voor hun gasten o Bobbejaanland o Karten o Zwemmen o Wandelen met ezels o Bowlen o Kerstmarkten o Jaarlijkse Nieuwjaars-party voor onze gasten Onze Zorghoeve zoekt steeds nieuwe uitdagingen, daarom nemen wij regelmatig deel aan workshops samen met onze gasten, gegeven door externen. o Chocolade maken o Confituur maken o Bakworkshops (eclairs, vlaaien, ) o Japans drummen o Moederdrums maken o Zangles o Glasfusing o Mozaïken o Papiermarché o

7 Om de talenten van onze gasten in beeld te brengen organiseert Zorghoeve Sint- Jansberg VZW jaarlijks 2 grote evenementen voor het brede publiek. o Lentefair o Herfst-happening Voor meer informatie en verwezenlijkingen van onze Zorghoeve kunt u terecht op onze website.

8 PARTNERSCHAP ZORGHOEVE SINT-JANSBERG VZW (U sponsort éénmalig en bent vanaf dan partner van onze Zorgwoning voor maar liefst 20 jaar. U geniet dan van alle voordelen zoals vermeld in de sponsorpakketten) ZORGHOEVE SINT-JANSBERG DIAMOND PARTNER ZORGHOEVE SINT-JANSBERG GOLD PARTNER ZORGHOEVE SINT-JANSBERG SILVER PARTNER ZORGHOEVE SINT-JANSBERG BRONZE PARTNER SYMPATHISANT ZORGHOEVE SINT-JANSBERG VZW (U sponsort éénmalig en bent vanaf dan partner van onze Zorgwoning voor maar liefst 20 jaar. U geniet dan van alle voordelen zoals vermeld in de sponsorpakketten) ZORGHOEVE SINT-JANSBERG SYMPATHISANT

9 ZORGHOEVE SINT-JANSBERG VZW DIAMOND PARTNER (Maximum 12 partners kunnen dit pakket nemen, dit om exclusiviteit te garanderen) Promotie: Gebouw: Uw naam/bedrijfsnaam/logo groots verwerkt in het gebouw. Dit op de banner van de loopbrug. Afmetingen: 30x30cm Uw logo/bedrijfsnaam in gietijzer/ijzer/inox verwerkt rechts tegen de gevel van de residentie. Daarboven: Mede mogelijk gemaakt door:. Afmetingen: 50x50cm Logo/bedrijfsnaam bedrukt op vlaggen die langs de straat komen te staan. Maat logo: XL Online: Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorghoeve. Maat: XXL Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorgwoning. Maat: XXL Vermelding op de homepagina van de Zorghoeve-website. Maat: Standaard Vermelding op de homepagina van de Zorgwoning-website. Maat: L Vermelding op iedere pagina van de Zorgwoning-website. Maat: L Vermelding op de Facebookpagina van Zorghoeve Sint-Jansberg. Maat: L Vermelding op de Info/Facebookpagina van de Zorgwoning. Maat: XXL Vaste plaats in de header van de info-pagina van Zorgwoning. Maat: XL A4 advertentie in ons info-magazine. De eerste editie hiervan zal begin 2016 uitkomen. De grootte van dit magazine is A4. Deze zal digitaal worden verspreid op onze website en Facebookpagina en zal worden rondgestuurd naar al onze adressen. Offline: Uw logo wordt verwerkt in het Logo van de Zorgwoning. o Zo komt u steeds in beeld wanneer de Zorgwoning in beeld komt Grote vermelding op evenementen die worden georganiseerd door onze Zorghoeve. Jaarlijks worden er 2 grote evenementen georganiseerd die bezoekers ontvangen. Uw bedrijf wordt hier vermeld op een groot scherm/doek, u zal zeer regelmatig in beeld komen en hebt een heel scherm voor uw bedrijf. Verder mag u zelf een stand opbouwen, banners aanleveren, posters ophangen en/of flyers aanleveren/uitdelen. Naam/bedrijfsnaam/logo vermeld op Zorghoeve busje. Maat: XL

10 Bovendien: Uitnodiging Day-before-opening om zo, rustig het gebouw te kunnen bewonderen. Dit in de vorm van een open-gebouwen-dag. Zo kunnen u en uw collega s rustig rondkijken. VIP uitnodiging voor 5 personen voor de officiële opening van het gebouw. Relatiebinding / uw voordeel: Uw bedrijf wordt geassocieerd met het goede doel waardoor u een positief imago krijgt bij het publiek. 20-jarige samenwerking met éénmalige sponsoring. Sponsoring is aftrekbaar. Diensten/producten van uw bedrijf krijgen steeds de voorkeur tijdens de bouw van onze Zorgwoning. Dit in volgorde van sponsorpakket met Diamondpartners als eerste. Er wordt steeds open met u gecommuniceerd. Zorgwoning Sint-Jansberg is pas het eerste gebouw. Op termijn willen wij nog meer Zorgwoningen bouwen. Budget: All-in: ( 38,54/maand)

11 ZORGHOEVE SINT-JANSBERG VZW GOLD PARTNER Promotie: Gebouw: Uw naam/bedrijfsnaam/logo groots verwerkt in het gebouw. Dit op de banner van de loopbrug. Afmetingen: 20x20cm Logo/bedrijfsnaam bedrukt op vlaggen die langs de straat komen te staan. Maat logo: M Online: Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorghoeve. Maat: XL Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorgwoning. Maat: XL Vermelding op de homepagina van de Zorgwoning-website. Maat: M Vermelding op iedere pagina van de Zorgwoning-website. Maat: S Vermelding op de Facebookpagina van Zorghoeve Sint-Jansberg. Maat: S Vermelding op de Info/Facebookpagina van de Zorgwoning. Maat: XL Vaste plaats in de header van de info-pagina van Zorgwoning. Maat: M A5 advertentie in ons info-magazine. De eerste editie hiervan zal begin 2016 uitkomen. De grootte van dit magazine is A4. Deze zal digitaal worden verspreid op onze website en Facebookpagina en zal worden rondgestuurd naar al onze adressen. Offline: Grote vermelding op evenementen die worden georganiseerd door onze Zorghoeve. Jaarlijks worden er 2 grote evenementen georganiseerd die bezoekers ontvangen. Uw bedrijf wordt hier vermeld op een groot scherm/doek, u zal regelmatig in beeld komen en hebt een heel scherm voor uw bedrijf. Verder mag u banners aanleveren, posters ophangen en/of flyers aanleveren/uitdelen. Naam/bedrijfsnaam/logo vermeld op Zorghoeve busje. Maat: L Bovendien: Uitnodiging Day-before-opening om zo, rustig het gebouw te kunnen bewonderen. Dit in de vorm van een open-gebouwen-dag. Zo kunnen u en uw collega s rustig rondkijken. VIP uitnodiging voor 4 personen voor de officiële opening van het gebouw.

12 Relatiebinding / uw voordeel: Uw bedrijf wordt geassocieerd met het goede doel waardoor u een positief imago krijgt bij het publiek. 20-jarige samenwerking met éénmalige sponsoring. Sponsoring is aftrekbaar. Diensten/producten van uw bedrijf krijgen steeds de voorkeur tijdens de bouw van onze Zorgwoning. Dit in volgorde van het sponsorpakket met Diamondpartners als eerste. Er wordt steeds open met u gecommuniceerd. Zorgwoning Sint-Jansberg is pas het eerste gebouw. Op termijn willen wij nog meer Zorgwoningen bouwen. Budget: All-in: ( 21,35/maand)

13 ZORGHOEVE SINT-JANSBERG VZW SILVER PARTNER Promotie: Gebouw: Uw naam/bedrijfsnaam/logo groots verwerkt in het gebouw. Dit op de banner van de loopbrug. Afmetingen: 17,5x17,5cm Logo/bedrijfsnaam bedrukt op vlaggen die langs de straat komen te staan. Maat logo: S Online: Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorghoeve. Maat: L Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorgwoning. Maat: L Vermelding op de Homepagina ven de website van de Zorgwoning: Maat: S Vermelding op de Info/Facebookpagina van de Zorgwoning. Maat: L A6 advertentie in ons info-magazine. De eerste editie hiervan zal begin 2016 uitkomen. De grootte van dit magazine is A4. Deze zal digitaal worden verspreid op onze website en Facebookpagina en zal worden rondgestuurd naar al onze adressen. Offline: Grote vermelding op evenementen die worden georganiseerd door onze Zorghoeve. Jaarlijks worden er 2 grote evenementen georganiseerd die bezoekers ontvangen. Uw bedrijf wordt hier vermeld op een groot scherm/doek, u zal regelmatig in beeld komen met 4 andere Silver Partners. Verder mag u banners aanleveren, posters ophangen en/of flyers aanleveren/uitdelen. Naam/bedrijfsnaam/logo vermeld op Zorghoeve busje. Maat: M Bovendien: Uitnodiging Day-before-opening om zo, rustig het gebouw te kunnen bewonderen. Dit in de vorm van een open-gebouwen-dag. Zo kunnen u en uw collega s rustig rondkijken. VIP uitnodiging voor 3 personen voor de officiële opening van het gebouw.

14 Relatiebinding / uw voordeel: Uw bedrijf wordt geassocieerd met het goede doel waardoor u een positief imago krijgt bij het publiek. 20-jarige samenwerking met éénmalige sponsoring. Sponsoring is aftrekbaar. Diensten/producten van uw bedrijf krijgen steeds de voorkeur tijdens de bouw van onze Zorgwoning. Dit in volgorde van het sponsorpakket met Diamondpartners als eerste. Er wordt steeds open met u gecommuniceerd. Zorgwoning Sint-Jansberg is pas het eerste gebouw. Op termijn willen wij nog meer Zorgwoningen bouwen. Budget: All-in: ( 12,92/maand)

15 ZORGHOEVE SINT-JANSBERG VZW BRONZE PARTNER Promotie: Gebouw: Online: Uw naam/bedrijfsnaam/logo groots verwerkt in het gebouw. Dit op de banner van de loopbrug. Afmetingen: 13,5x13,5cm Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorghoeve. Maat: M Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorgwoning. Maat: M Vermelding op de Info/Facebookpagina van de Zorgwoning. Maat: M A6 advertentie in ons info-magazine. De eerste editie hiervan zal begin 2016 uitkomen. De grootte van dit magazine is A4. Deze zal digitaal worden verspreid op onze website en Facebookpagina en zal worden rondgestuurd naar al onze adressen. Offline: Vermelding op evenementen die worden georganiseerd door onze Zorghoeve. Jaarlijks worden er 2 grote evenementen georganiseerd die bezoekers ontvangen. Uw bedrijf wordt hier vermeld op een groot scherm/doek, u zal regelmatig in beeld komen met 5 andere Bronze Partners. Verder mag u een banner aanleveren. Naam/bedrijfsnaam/logo vermeld op Zorghoeve busje. Maat: S Bovendien: Uitnodiging Day-before-opening om zo, rustig het gebouw te kunnen bewonderen. Dit in de vorm van een open-gebouwen-dag. Zo kunnen u en uw collega s rustig rondkijken. VIP uitnodiging voor 2 personen voor de officiële opening van het gebouw. Relatiebinding / uw voordeel: Uw bedrijf wordt geassocieerd met het goede doel waardoor u een positief imago krijgt. 20-jarige samenwerking met éénmalige sponsoring. Sponsoring is aftrekbaar. Diensten/producten van uw bedrijf krijgen steeds de voorkeur tijdens de bouw van onze Zorgwoning. Dit in volgorde van het sponsorpakket met Diamondpartners als eerste. Er wordt steeds open met u gecommuniceerd. Zorgwoning Sint-Jansberg is pas het eerste gebouw. Op termijn willen wij nog meer Zorgwoningen bouwen. Budget: All-in: ( 8,54/maand)

16 ZORGHOEVE SINT-JANSBERG VZW SYMPATHISANT Promotie: Gebouw: Online: Uw naam/bedrijfsnaam/logo groots verwerkt in het gebouw. Dit op de banner van de loopbrug. Afmetingen: 10x10cm Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorghoeve. Maat: S Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorgwoning. Maat: S Vermelding op de Info/Facebookpagina van de Zorgwoning. Maat: S Offline: Vermelding op evenementen die worden georganiseerd door onze Zorghoeve. Jaarlijks worden er 2 grote evenementen georganiseerd die bezoekers ontvangen. Uw bedrijf wordt hier vermeld op een groot scherm/doek, u zal regelmatig in beeld komen met 9 andere Sympathisanten. Naam/bedrijfsnaam/logo vermeld op Zorghoeve busje. Maat: XS Bovendien: Uitnodiging Day-before-opening om zo, rustig het gebouw te kunnen bewonderen. Dit in de vorm van een open-gebouwen-dag. Zo kunnen u en uw collega s rustig rondkijken. Relatiebinding / uw voordeel: Uw bedrijf wordt geassocieerd met het goede doel waardoor u een positief imago krijgt bij het publiek. 20-jarige samenwerking met éénmalige sponsoring. Sponsoring is aftrekbaar. Diensten/producten van uw bedrijf krijgen steeds de voorkeur tijdens de bouw van onze Zorgwoning. Dit in volgorde van het sponsorpakket met Diamondpartners als eerste. Er wordt steeds open met u gecommuniceerd. Zorgwoning Sint-Jansberg is pas het eerste gebouw. Op termijn willen wij nog meer Zorgwoningen bouwen. Budget: All-in: 625 ( 2,60/maand)

17 ZORGHOEVE SINT-JANSBERG partnerpakketten PARTNERS SYMPATHISANT DIAMOND GOLD SILVER BRONZE Promotie Gebouw Bedrijfsnaam/logo verwerkt in het gebouw 30x30cm 20x20cm 17,5x17,5cm 13,5x13x5c 10x10cm m X X X X Logo/bedrijfsnaam in gietijzer/inox tegen de geval van de residentie 50x50cm Logo/bedrijfsnaam bedrukt op vlag Extra large Medium Small X X Online promotie Vermelding op de sponsorpagina van de Zorghoevewebsite XXL Extra Large Large Medium Small Vermelding op de homepagina van de Zorghoevewebsite Medium X X X X Vermelding op de sponsorpagina van de website van de Zorgwoning Extra Large Extra Large Large Medium Small Vermelding op de homepagina van de Zorgwoningwebsite Large Medium Small X X Vermelding op iedere pagina van de Zorgwoningwebsite Large Small X X X Vermelding op de Facebookpagina Zorghoeve Sint-Jansberg VZW Large Small X X X Vermelding op infopagina Zorgwoning Sint-Jansberg op Facebook XXL Extra Large Large Medium Small Vaste plaats in de header van de infopagina van Zorgwoning Extra large Medium X X X Sint-Jansberg op FB Advertentie in info-magazine van de Zorghoeve A4 A5 A6 A6 X Offline promotie Uw logo wordt verwerkt in het logo van de Zorgwoning X X X X Vermelding op evenementen (details te bekijken in partnerpakketten) Naam/bedrijfsnaam/logo vermeld op Zorghoeve busje Extra large Large Medium Small Extra Small Specials Uitnodiging Day-before-opening Vip uitnodiging voor opening gebouw 5 Pers. 4 Pers. 3 Pers. 2 Pers. X

18 Zorghoeve Sint-Jansberg VZW Sint-Jansberg 62a 3680 Maaseik Limburg België Tel: 0032 (0)89/ Mail: Web: SPONSORCONTRACT Ondergenoemde, hierna genoemde sponsor gaat een partnerschap van 20 jaar aan met Zorghoeve Sint- Jansberg VZW: Dhr/Mevr:. Firma: Factuuradres: BTW nr.:.. De partijen gaan een overeenkomst aan voor de duur van 20 jaar, startende vanaf de datum van ondertekening. Beide partijen zijn akkoord met de afspraken vermeld in het gekozen sponsorpakket, eventuele afwijkingen hiervan worden apart op papier gezet. Het gekozen sponsorpakket, door bovenvermelde firma, is (Pakket dat van toepassing is inkleuren): o ZORGHOEVE SINT-JANSBERG DIAMOND PARTNER o ZORGHOEVE SINT-JANSBERG GOLD PARTNER o ZORGHOEVE SINT-JANSBERG SILVER PARTNER o ZORGHOEVE SINT-JANSBERG BRONZE PARTNER o ZORGHOEVE SINT-JANSBERG SYMPATHISANT Het bedrag zal binnen de 3 maanden na ondertekening van dit document overgemaakt worden op de rekening van Zorghoeve Sint-Jansberg VZW. Deze is terug te vinden op de website en zal vermeld worden op de factuur. Handtekening Zorghoeve Sint-Jansberg VZW ( Akkoord en datum vermelden) Handtekening Bovengenoemde firma ( Akkoord, naam persoon en datum vermelden)

Sponsortarieven. Klassiek Brasschaat Eerste Editie 19 juli 2014

Sponsortarieven. Klassiek Brasschaat Eerste Editie 19 juli 2014 Sponsortarieven Klassiek Brasschaat Eerste Editie 19 juli 2014 Beste muziekliefhebber Was music your first love? Ben je een muziekliefhebber die Night of the Proms weet te appreciëren? Wat zou je ervan

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 7 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN

MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN MAANDAG 16 MEI 2016 SPONSORPAKKETTEN Stichting Hollands Talent Postbus 76 7700 AB Dedemsvaart Tel: 0651173888 Sponsorpakketten Dedemsvaart Natuurlijk 2016! Pagina 1 van 6 Sponsorpakketten Hieronder vindt

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

Beach Bash opent je zomer!

Beach Bash opent je zomer! SPONSORMAP BEACHBASH2009 Voor u ligt de nieuwe sponsormap van Beach Bash. Mede dankzij uw spontane financiële bijdrage hebben we de afgelopen jaren een fantastisch spektakel neergezet aan de Maasplassen

Nadere informatie

TOWER AWARDS IN HET KORT

TOWER AWARDS IN HET KORT 1 TOWER AWARDS IN HET KORT Awardshow met een groot amusementgehalte Uitreiking van 6 unieke awards Ondernemend, creatief en inspirerend Kortrijk in de kijker gezet Samenwerking met diverse lokale partner

Nadere informatie

Stichting Triathlon Nieuwkoop

Stichting Triathlon Nieuwkoop Stichting Triathlon Nieuwkoop Sponsorplan 2018 Nederlands Kampioenschap 1/2 Triathlon van Nieuwkoop op 3 juni 2018 Door middel van sport, mensen verbinden aan uw bedrijf. Geachte heer, mevrouw, Het bestuur

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. Sponsorplan. 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR Sponsorplan 12-13-14 september Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2014 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie.

345JULI2015. 1 Inhoudsopgave. 2 Het festival. 3 Hoofdsponsor pakket. 4 Sponsor pakket. 5 Partner pakket. 6 Sfeerimpressie. 1 INHOUDSOPGAVE 1 Inhoudsopgave 2 Het festival 3 Hoofdsponsor pakket 4 Sponsor pakket 5 Partner pakket 6 Sfeerimpressie 7 Publiciteit 2. HET FESTIVAL Het Red Light Jazz Festival is een jaarlijks terugkerend

Nadere informatie

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster

Sponsorbrochure AV Groene Ster. Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster Sponsorbrochure AV Groene Ster AV Groene Ster, presteert voor de hele regio! AV Groene Ster is al 40 jaar een gezellige en fanatieke atletiek vereniging. Jong en oud genieten

Nadere informatie

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer)

Beste relatie, Met vriendelijke groet. Jos Op het Veld & Rolf Joosten Stichting Belaef Berg (Organisatie Rock am Roer) Beste relatie, De afgelopen jaren hebben wij op Uw steun mogen rekenen bij de organisatie van Rock am Roer. Rock am Roer is mede daardoor gestaag uitgegroeid van een evenement voor Berg, naar een evenement

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN. 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen 1 FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid Limburg, beleeft

Nadere informatie

Maandag 30 juni t/m zondag 6 juli 2014. Sponsorplan 2014. Het Kersenfeest heeft u nodig!

Maandag 30 juni t/m zondag 6 juli 2014. Sponsorplan 2014. Het Kersenfeest heeft u nodig! Maandag 30 juni t/m zondag 6 juli 2014 Sponsorplan 2014 Het Kersenfeest heeft u nodig! Welkom Het sponsorplan 2014 1 Beste ondernemer, Het Kersenfeest is niet alleen een gezellig feest, het is ook een

Nadere informatie

Word partner van de Vlaamse Houtproef 2017!

Word partner van de Vlaamse Houtproef 2017! een organisatie van Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel Contactpersoon: Evelien Ghysels T 02 545 57 57 F 02 545 58 59 info@houtproef.be www.houtproef.be Word partner

Nadere informatie

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene.

Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de 18e Bananenfuif van KLJ-Stekene. Reeds voor de achttiende maal staan het bestuur en de leden van KLJ- Stekene in voor de organisatie van

Nadere informatie

Gold E 10.000,- - Uw logo op kleding havenmeester - Banner op site - Uw logo op sponsor bord in toren - Uw logo op crew T-shirt - 50 Toegangskaartjes

Gold E 10.000,- - Uw logo op kleding havenmeester - Banner op site - Uw logo op sponsor bord in toren - Uw logo op crew T-shirt - 50 Toegangskaartjes Seppe Airshow Sponsorpakket 1 Gold - 40 VIP Area passen - Pagode op 27 juni 2009 - Advertentie 1/1 avertentie in het Seppe Airshow Magazine - Uw vlag op Seppe airport - Uw logo op kleding havenmeester

Nadere informatie

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene

Hasta Bañana. 5 augustus Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene Hasta Bañana 5 augustus 2017 www.kljstekene.be Sparrenhofdreef 25a, 9190 Stekene 1 Dit document bevat informatie voor u als eventuele sponsor van de de tweede editie van Hasta Bañana van KLJ-Stekene. Reeds

Nadere informatie

Sponsorbeleid 2012-2013

Sponsorbeleid 2012-2013 Sponsorbeleid 2012-2013 Visie op sponsoring Zowel recreatieve als competitieve sport is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. De leefbaarheid en de continuïteit

Nadere informatie

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag. Sponsorpakketten Oldebroek, 31 januari 2018 Geachte heer/mevrouw, Dit jaar organiseert St. MTB Streetrace Oldebroek op 27 april 2018 de streetrace in Oldebroek. Dit jaar niet in september maar op koningsdag.

Nadere informatie

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor?

sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? sponsorbrochure Gepidae Wordt u onze nieuwe sponsor? Gepidae? Gepidae! Waar staat Gepidae voor? T.S.V.V. Gepidae is opgericht in 1968. Opgericht door een paar jongemannen om af en toe te volleyballen,

Nadere informatie

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine!

Adverteren bij LRV. LRV Magazine. Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! LRV Magazine Paardenliefhebbers lezen LRV Magazine! De laatste jaren is het LRV Magazine uitgegroeid tot een volwaardig tijdschrift voor de recreatieve ruiter en menner uit België en Nederland. Het LRV

Nadere informatie

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio.

In ieder geval zullen een aantal deelnemers van Rennen voor Twee terugkeren als individueel atleet, veel fans van hen willen starten als trio. Oud Gastel, November 2015 Geachte relatie, Triathlon Oud Gastel 2016 wordt opnieuw een groots triathlon evenement. De 31e editie van de triathlon van Oud Gastel (2015) was een hele speciale editie. In

Nadere informatie

SPONSOR INFORMATIE PARKFEEST. Slotpark Oosterhout 14 & 15 juni 2014

SPONSOR INFORMATIE PARKFEEST. Slotpark Oosterhout 14 & 15 juni 2014 SPONSOR INFORMATIE PARKFEEST Slotpark Oosterhout 14 & 15 juni EDITIE Parkfeest Beste sponsor, Sponsormogelijkheden in Ooit begon het Parkfeest in Oosterhout als een eenmalig evenement voor het behoud van

Nadere informatie

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden

Pole Position dag 2016. Maaspoort Den Bosch. Sponsormogelijkheden Pole Position dag 2016 Maaspoort Den Bosch Sponsormogelijkheden Stichting Pole Position / Fluitekruidweg 263 1508 AG Zaandam / 06-45744689 / info@stichtingpoleposition.nl Inleiding Pole Position dag 2016

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE VNSG 2015

SPONSORBROCHURE VNSG 2015 SPONSORBROCHURE VNSG 2015 Een advertentie in het VNSG Magazine Vier keer per jaar verschijnt het VNSG Magazine. Bijna 3.000 mensen ontvangen het VNSG Magazine op papier en ruim 8.500 mensen lezen het VNSG

Nadere informatie

Levensloop Lommel 19 & 20 september 2015

Levensloop Lommel 19 & 20 september 2015 SPONSORDOSSIER Levensloop Lommel 19 & 20 september 2015 Sportpark De Soeverein in Lommel Wat is Levensloop? Met de steun van: Levensloop is een 24-uur durende solidariteits- en fondsenwervende estafetteloop

Nadere informatie

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013

L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T. 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging. Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 L R V S I N T - P A U L U S H E R E N T H O U T 25 jaar Ponyclub - 50 jaar Ruitervereniging Provinciaal en Nationaal Ponytornooi 2013 Sponsorpakketten R I J V E R E N I G I N G S I N T - P A U L U S H

Nadere informatie

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van. In dit beleid wordt inzicht gegeven in wat is, de wijze waarop de activiteiten worden gefinancierd en de sponsormogelijkheden voor bedrijven,

Nadere informatie

Sponsorpakket Winterwerking + Jonge Paarden Equestrian Center De Warre 2013-2014

Sponsorpakket Winterwerking + Jonge Paarden Equestrian Center De Warre 2013-2014 Sponsorpakket Winterwerking + Jonge Paarden Equestrian Center De Warre 2013-2014 Partnerformules Wij willen U een platform aanbieden om enerzijds uw naambekendheid te vergroten, anderzijds uw huidig klantenbestand

Nadere informatie

Onze promotionele activiteiten:

Onze promotionele activiteiten: Onze promotionele activiteiten: Het Zebrafestival vindt lokaal talent heel belangrijk! Waarom zou dat dan niet voor onze sponsors gelden? We willen zoveel mogelijk ondernemingen een kans bieden een onderdeel

Nadere informatie

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is

Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is Jera On Air wordt georganiseerd door stichting Jera On Air en vindt plaats in Ysselsteyn (Noord-Limburg). Jera On Air is een sterk groeiend festival dat zich richt op de liefhebbers van alternatieve rock

Nadere informatie

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem.

De lokale goede doelen dit jaar zijn Stichting Bedrijf & Samenleving, Stichting Zorg Zonder Zorgen en Bevrijdingspop Haarlem. Kennemer Goede Doelen Gala 2013 Geachte Sponsor, Op 7 mei 2013 vindt de eerste editie van het Kennemer Goede Doelen Gala plaats in de Stadsschouwburg Haarlem. Het gala is opgezet om samen met het bedrijfsleven

Nadere informatie

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017

Sponsorbrochure Colijnsplaat. 21 t/m 23 juni 2017 Deltaweekend, al sinds 1970 een aansprekend zeilevenement in de Zeeuwse delta Hoogwaardig deelnemersveld Professionele organisatie Goede promotiekansen Uitgave: Deltaweekend www.deltaweekend.nl info@deltaweekend.nl

Nadere informatie

Sponsormap. Over Meldert Leeft!

Sponsormap. Over Meldert Leeft! Sponsormap Over Meldert Leeft! Medio 2010 schonken enkele enthousiaste inwijkelingen en authentieke dorpsgenoten van Meldert (Hoegaarden) het leven aan Meldert Leeft! Met als doel het kermisgebeuren tijdens

Nadere informatie

PARTNERSHIP VLAAMSE HOUTPROEF

PARTNERSHIP VLAAMSE HOUTPROEF een organisatie van Confederatie Bouw Vlaamse Schrijnwerkers Contactpersoon: Ann Cassauwers Lombardstraat 34-42, 1000 Brussel T 02 545 57 57 F 02 545 58 59 info@houtproef.be www.houtproef.be PARTNERSHIP

Nadere informatie

www.kimkotk.be www.facebook.com/kimkomtoptegenkanker http://www.1000km.be/team/kim-co-komen-op-tegen-kanker 1000 km? Tijdens het hemelvaartweekend (10 tot 13 mei 2018) vindt de negende editie van de 1000

Nadere informatie

Zondag 7 oktober RONSE Partnerbrochure. Hotondcross

Zondag 7 oktober RONSE Partnerbrochure. Hotondcross Zondag 7 oktober 2018 RONSE Partnerbrochure Hotondcross 1 Introductie Beste (potentiële) partner, U kon het een tijdje terug reeds via de pers vernemen: de Hotondcross in Ronse/Kluisbergen maakt vanaf

Nadere informatie

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek

Sponsorbeleid. Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek Sponsorbeleid Stichting Groevenbeek Klassiek 19 november 2014 VOORWOORD Voor u ligt het Sponsorbeleid van Stichting Groevenbeek Klassiek. In dit beleid wordt

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden Muziekvereniging Polyhymnia Lemelerveld

Sponsormogelijkheden Muziekvereniging Polyhymnia Lemelerveld Sponsormogelijkheden Muziekvereniging Polyhymnia Lemelerveld Ook uw organisatie is GOUD waard!! Inhoudsopgave 1. Wat is Polyhymnia 1 2. Opzet sponsorplan 2 3. Sponsorpakketten 3 3.1 Sponsor Goud 4 3.2

Nadere informatie

Ook Coevorden. Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren. Project Datum Versie Status. Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0.

Ook Coevorden. Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren. Project Datum Versie Status. Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0. Ook Coevorden Een overkoepelend platform voor alle @Coevordenaren Project Datum Versie Status Opzet platform Ook Coevorden 2 april 2015 0.4 Concept 1. Visie Achtergrond: van twitter via verbinding naar

Nadere informatie

Sponsorbeleid

Sponsorbeleid Sponsorbeleid 2015-2016 Visie op sponsoring Zowel recreatieve als competitieve sport is tegenwoordig niet meer mogelijk zonder financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven. De leefbaarheid en de

Nadere informatie

Tennisvereniging Mattemburgh

Tennisvereniging Mattemburgh Sponsor brochure Tennisvereniging Mattemburgh Tennisvereniging Mattemburgh is een tennisvereniging in Hoogerheide en bestaat al meer dan 40 jaar. Het is een tennisvereniging voor jong en oud, voor beginners

Nadere informatie

Student Positive Awards Document voor partnerschap

Student Positive Awards Document voor partnerschap Student Positive Awards Document voor partnerschap Een innovatief project, Een manier om te veranderen, Een uitreiking die jaarlijks 40.000 studenten bereikt Een initiatief van Meneer, Mevrouw Hieronder

Nadere informatie

Summer Fun Festival. European Nationals. Miniatuurpaardenshows AMHF. Kalender 2015. 27 en 28 juni 2015. 15 en 16 augustus 2015

Summer Fun Festival. European Nationals. Miniatuurpaardenshows AMHF. Kalender 2015. 27 en 28 juni 2015. 15 en 16 augustus 2015 Kalender 2015 Miniatuurpaardenshows AMHF Summer Fun Festival 27 en 28 juni 2015 European Nationals 15 en 16 augustus 2015 Locatie beide shows : Manege Zilveren Spoor Moorsele - België AMHF AMHF, wat staat

Nadere informatie

5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ

5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ 5 juli 2012, 15.00-23.00 uur VOS & NORTH SEA ROUND TOWN: SFEERHAVEN JAZZ Achtergrond De Verenigde Ondernemers Scheepvaartkwartier (VOS) hebben het plan op gevat om op 5 juli een jazz-evenement te organiseren

Nadere informatie

Let s get it started! Futurum Partnership

Let s get it started! Futurum Partnership Let s get it started! Belangrijke spelers uit Limburg vormen de toekomst In dat lijstje mag jouw organisatie niet ontbreken Van start-up tot multinational en van zorginstelling tot kennisinstelling Futurum

Nadere informatie

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken.

De evenementen die Sk8-Depot zal organiseren zullen aantrekkelijk zijn en publieke aandacht trekken. Sk8-Depot is een brand new indoor SKATE, BMX en ROLLERBLADE park gelegen op een goed bereikbare locatie in Antwerpen, goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer en de fiets. Sk8-Depot bied sponsors

Nadere informatie

SponsorPakketten. Wij presenteren u onze nieuwe sponsorpakketten.

SponsorPakketten. Wij presenteren u onze nieuwe sponsorpakketten. SponsorPakketten Wij presenteren u onze nieuwe sponsorpakketten. Waarom deze verandering? U bent al sponsor van onze vereniging of u sluit zich aan bij ons reeds bestaande sponsors. Voorheen waren wij

Nadere informatie

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE

Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Laat jou(w) Limburg zien DIT IS ZEF MAGAZINE Kennismakingsgids 2012 Dit is ZEF Magazine! ZEF Magazine is een online magazine voor jonge mensen die wonen in Limburg. ZEF draait niet alleen om nieuwtjes

Nadere informatie

Voorwoord door de voorzitter

Voorwoord door de voorzitter sponsorboekje Voorwoord door de voorzitter Vastelaovesgezelschap de Kwas promoot al meer dan 55 jaar de vastelaovend in met name onze wijk Venlo-Zuid en is daarmee de oudste buurtgerelateerde vereniging

Nadere informatie

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk

Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Waarom sponsoring? Hoofdsponsoren Sponsorpakketten Vriendenarrangement Maatwerk Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek cultuurfestival Waarom sponsoring? Het

Nadere informatie

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart

Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek. 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Paasfeesten Leuven Internationale volksdans en volksmuziek 25 maart / 26 maart /27 maart / 28 maart Sponsorbrochure 2016 Geachte mevrouw, Geachte heer, Wij hebben het genoegen u hierbij de sponsorbrochure

Nadere informatie

Nederland is jarig. 200 jaar! Vrij en verbonden door gelijke rechten en plichten. Laten we dat samen vieren. 200 jaar Koninkrijk. Partner-proposities

Nederland is jarig. 200 jaar! Vrij en verbonden door gelijke rechten en plichten. Laten we dat samen vieren. 200 jaar Koninkrijk. Partner-proposities Nederland is jarig. 200 jaar! Vrij en verbonden door gelijke rechten en plichten. 200 jaar Koninkrijk Partner-proposities Wat vieren we? 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden Van 30/11/2013 t/m 26/09/2015»Stilstaan

Nadere informatie

WAT IS LOGOPEDIA VZW?

WAT IS LOGOPEDIA VZW? 1 WAT IS LOGOPEDIA VZW? Logopedia VZW is een online platform voor en door logopedisten. Het forum zag het licht op 1 november 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een heuse ontmoetingsplaats voor logopedisten

Nadere informatie

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium Over promo-code.be Promo-code.be zag het levenslicht in 2011 tijdens onze gemeenschappelijke projecten in de Silicon Valley van Europa namelijk Gent. We specialiseren ons in kortingen en promoties. Gemiddeld

Nadere informatie

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival

Partnerdossier. Het enige echte Uustakkers festival Partnerdossier Het enige echte Uustakkers festival BruudruusterRock 6 augustus 2016 www.bruudruusterrock.be Een organisatie van Jeugdclub Maegher Goet Oostakker Inhoudstafel Woord vooraf...3 Partnervoorstel

Nadere informatie

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden!

3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen. Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! 3 oktober 2015 is de Landelijke Open Dag Dierenartsen Doe mee! Laat zien dat u samenwerkt om goede zorg te bieden! Dit jaar organiseert de KNMvD voor de vierde keer de Landelijke Open Dag Dierenartsen.

Nadere informatie

ZONDAG 16 SEPTEMBER Photopress PARTNERBROCHURE

ZONDAG 16 SEPTEMBER Photopress PARTNERBROCHURE ZONDAG 16 SEPTEMBER 2018 Photopress PARTNERBROCHURE 1 Introductie Beste (potentiële) partner, In het seizoen 2016-2017 vormde de mythische Muur in Geraardsbergen het strijdtoneel voor de allereerste Brico

Nadere informatie

DE POEL VZW SPONSOR- DOSSIER 2017

DE POEL VZW SPONSOR- DOSSIER 2017 DE POEL VZW SPONSOR- DOSSIER 2017 1 De Poel vzw, wie zijn wij? Wij zijn een centrum voor Persoonsgerichte Ondersteuning aan Volwassenen met een beperking. Gestart in 1976 in een oude gemeenteschool met

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

Dienstverleningscentrum voor personen. Bewogen Bewegen. gebruiksvriendelijk praktijkboek

Dienstverleningscentrum voor personen. Bewogen Bewegen. gebruiksvriendelijk praktijkboek vzw Heilig Hart Dienstverleningscentrum voor personen met verstandelijke beperkingen Bewogen Bewegen gebruiksvriendelijk praktijkboek Uniek boek onmisbaar voor al wie met personen met een handicap werkt

Nadere informatie

www.kimkotk.be www.facebook.com/kimkomtoptegenkanker http://www.1000km.be/team/kim-co-komen-op-tegen-kanker 1000 km? Tijdens het hemelvaartweekend (30 mei tot 2 juni 2019) vindt de tiende editie van de

Nadere informatie

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015

Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Sponsor Beleidsplan SV Christofoor, Afdeling Basketbal Seizoen 2014-2015 Het eerste jaar gelijk al een kampioensteam: de U14 Rev 1: Eerste officiële versie Datum: oktober 2014 Index 1 Geschiedenis Basketbal

Nadere informatie

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht

De Digitale Academie. Grafische & Webdesign opleidingen. Opleidingsoverzicht De Digitale Academie Grafische & Webdesign opleidingen Opleidingsoverzicht Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Opleiding DTP met InDesign & vormgeven met Creative Suite Door personeel

Nadere informatie

5OScouts SPONSORDOSSIER. Genk Centrum 1962-2012

5OScouts SPONSORDOSSIER. Genk Centrum 1962-2012 5OScouts Genk Centrum 1962-2012 SPONSORDOSSIER WAT IS SCOUTS GENK CENTRUM? Scouting is een jeugdwerking waar ploegwerk, inspraak, zelfwerkzaamheid, engagement en dienst de vijf basispijlers van onze aanpak

Nadere informatie

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/

Sponsorpakketten PFCongres 2013. 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Sponsorpakketten PFCongres 2013 13 en 14 september 2013, Utrecht http://www.pfcongres.nl/ Over PFCongres PFCongres is een jaarlijks evenement georganiseerd door de vereniging achter PFZ.nl, de grootste

Nadere informatie

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen!

Partnerpakketten. Word partner van de Promotiedagen! Partnerpakketten Word partner van de Promotiedagen! U kunt als bedrijf uw naam verbinden aan de Promotiedagen. U vergroot de zichtbaarheid van uw bedrijf en toont uw betrokkenheid bij het bedrijfsleven

Nadere informatie

Tips voor lokale sponsoring: een win-win voor milieu, lokale verenigingen en bedrijven

Tips voor lokale sponsoring: een win-win voor milieu, lokale verenigingen en bedrijven Tips voor lokale sponsoring: een win-win voor milieu, lokale verenigingen en bedrijven Een vereniging heeft verschillende bronnen van inkomsten: lidgelden, giften, subsidies, enz In dit rijtje hoort ook

Nadere informatie

Actief met Aktief Slip

Actief met Aktief Slip Actief met Aktief Slip Sponsorbrochure Aktief Slip 2017 Aktief Slip Sponsorbrochure Aktief Slip is de studievereniging voor en door studenten Milieuwetenschappen, Environmental Sciences, Urban Environmental

Nadere informatie

Sponsorplan

Sponsorplan Inhoudsopgave 2. Introductie woord vooraf.2 3. Sponsorpropositie 3 - Kijk op badminton - Kijk op sponsoring - Wat levert het op? 4. Sponsor onderdelen 4 5. Sponsor pakketten..5 6. Contact en contract..

Nadere informatie

Sponsoren & Adverteren

Sponsoren & Adverteren 2010 Sponsoren & Adverteren Over GoldWingWereld GoldWingWereld is een informatieve website volledig gerelateerd aan de Honda GoldWing. De Honda GoldWing is al sinds de introductie van de GL1000 in 1975

Nadere informatie

Sponsoring

Sponsoring www.8vanheelsum.nl Sponsoring 26 mei 2019 Inleiding Stichting De 8 van Heelsum is zeer dankbaar dat u interesse heeft de wielerronde te sponsoren. Met uw steun kunnen wij dit evenement tot een succes maken

Nadere informatie

Sponsor Arrangementen

Sponsor Arrangementen Sponsormogelijkheden TV Menheerse 2015 Sponsor Arrangementen TV Menheerse biedt bedrijven de ideale gelegenheid om op een sociaal verantwoorde wijze aandacht te vragen voor een product of bedrijf. De sponsorinkomsten

Nadere informatie

Havendagen Terneuzen 27 / 28 / 29 JUNI 2014 SPONSOR MOGELIJKHEDEN. havendagenterneuzen.nl

Havendagen Terneuzen 27 / 28 / 29 JUNI 2014 SPONSOR MOGELIJKHEDEN. havendagenterneuzen.nl Havendagen Terneuzen 27 / 28 / 29 JUNI 2014 SPONSOR MOGELIJKHEDEN SPONSORMOGELIJKHEDEN Kapiteinpakket vanaf 6.500, - Stuurmanpakket vanaf 3.300, - 12 toegangskaarten sponsorboot op vrijdag 27 juni sponsorbanner

Nadere informatie

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps

SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015. utrechtsch studenten corps SPONSORPROPOSITIE UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 10 T/M 13 AUGUSTUS 2015 utrechtsch studenten corps UTRECHTSE INTRODUCTIE TIJD 2015 In augustus 2015 zal Utrecht traditioneel in de belangstelling staan van

Nadere informatie

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016

ASSET MARKETING COMMERCIAL NIGHT 19 APRIL 2016 ASSET MARKETING Asset Marketing is een studievereniging van de Universiteit van Tilburg die zich richt op studenten en alumni met een interesse in marketing, marktonderzoek of communicatie. Met een ledenbestand

Nadere informatie

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout

Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/ Turnhout Grasshopper Int. vzw Peter Van der Flaes Molenbergstraat 45/4 2300 Turnhout www.grasshopper.be OVER ROCKIN AROUND TURNHOUT Rockin' Around Turnhout is de voorbije 20 jaar uitgegroeid tot een heus begrip

Nadere informatie

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden

PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING. SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden PRESENTATIE PRESENTATIE DE BLOESEMRING SMB ORGANISATION Site Stayen (Blok C) Tiensesteenweg 168 bus 201 B-3800 Sint-Truiden INTRODUCTIE Enkele relevante gegevens uit het verleden Wij rekenen jaarlijks

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM)

PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM) PUUR ZAANS Citymarke2ng loyaliteit (PZCM) is een aanwinst voor alle ondernemers Onze missie PUUR ZAANS Citymarke2ng (PZCM) richt zich op het zo goed mogelijk profileren van een stad, dorp, winkelstraat,

Nadere informatie

Sav ng CE. Een dagje Bruinisse. Sponsorpropositie. KNRM event Bruinisse 2012

Sav ng CE. Een dagje Bruinisse. Sponsorpropositie. KNRM event Bruinisse 2012 Een dagje Bruinisse KNRM event Bruinisse 2012 Sponsorpropositie Sav ng CE Achtergrondinformatie Informatie over KNRM event Bruinisse 2012 Vanuit Hogeschool Rotterdam hebben wij de opdracht gekregen om

Nadere informatie

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen NKBV-Bergsportdag De 17 de Bergsportdag wordt op zondag 16 maart 2014 georganiseerd Het grootste bergsportevenement van Nederland Ruim 4000 bezoekers met een passie voor bergwandelen, bergsport en klimmen

Nadere informatie

Kamer van Koophandel Nederland

Kamer van Koophandel Nederland Sponsor voorstellen Kamer van Koophandel Zuid West Nederland Startersdag op 02 november 2013 Diamond sponsor 5000,-- 1)Deelname aan de informatiemarkt van de Startersdag Er is standruimte beschikbaar van

Nadere informatie

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE

2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE 2015-2016 WINTERWERKING DE WARRE Karolien Schelfhout 0496/48.43.90 2015-2016 1 WINTERWERKING DE WARRE INHOUDSTAFEL WIE ZIJN WIJ. p2 WAT BIEDEN WIJ..p3 COMMUNICATIE EN PROMOTIEMIDDELEN...p4 PARTNERFORMULES.p5

Nadere informatie

BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN

BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN BEVRIJDINGSEVENEMENT WAGENINGEN Sponsordocument 2015-70 jaar vrijheid WWW Bevrijdingsevenement 2015 In 2015 vieren we een speciaal jubileum, 70 jaar vrijheid. De inzet voor die vrijheid willen we herdenken,

Nadere informatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie

DVO Korfbal Sponsorinformatie DVO Korfbal Sponsorinformatie Exposure op sportief topniveau DVO is de grootste en meest succesvolle korfbalvereniging van de regio. Met circa 800 leden is DVO een actieve, sociale en zeer betrokken vereniging.

Nadere informatie

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen

PARKSTAD CULINAIR. SPONSORPLAN Vrienden van september 2015 Pancratiusplein Heerlen PARKSTAD CULINAIR SPONSORPLAN Vrienden van 11-12-13 september 2015 Pancratiusplein Heerlen FOOD DRINKS EXPERIENCE + Parkstad Culinair 2015 Parkstad Culinair, het vernieuwde culinaire evenement van Zuid

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn

Sponsor-informatiemap. Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Sponsor-informatiemap Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO Odoorn Voorwoord van onze voorzitter SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is ieder jaar een Wereld Dans- en

Nadere informatie

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder

zonder stoppen Bastiaan Elwin Gertjan Startersproblemen? HET TEAM VAN STARTENZONDERSTOPPEN.NL No-nonsense zaken doen Wij gaan verder Wie zijn wij StartenzonderStoppen is een organisatie die speciaal is opgezet om startende ondernemers te helpen met hun online en offline communicatie. Denk hierbij aan websites, drukwerk, huisstijl en

Nadere informatie

OUT.BE is de meest volledige agenda van België.

OUT.BE is de meest volledige agenda van België. TARIEVEN2017 OUT.BE is de meest volledige agenda van België. Met zijn ergonomische, responsieve interface (geoptimaliseerd voor smartphones, tablets en pc s) en zijn nieuwe functies is hij uw eerste keuze

Nadere informatie

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren

LOKEREN RAPENCROSS. Zondag 3 JANUARI. Cyclocross - Categorie B. Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren Zondag 3 JANUARI LOKEREN Cyclocross - Categorie B Start- en aankomst: Park Ter Beuken - Lokeren 1 ste Editie Rapencross Lokeren - Zondag 3 januari 2016 Cyclocross. Bij zowat elke Vlaming - jong en oud,

Nadere informatie

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen

Sponsorbrochure. De winterbeleving van Dongen. Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen Sponsorbrochure 2014/2015 Editie De winterbeleving van Dongen Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Wilhelminaplein Dongen DongenIce Vrijdag 12 december 2014 t/m zondag 4 januari 2015 Dit

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk

SPONSORINFORMATIE. Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk SPONSORINFORMATIE Profileer u als regionaal ondernemer met uw bijdrage aan een uniek muziekfestival Waarom sponsoring? Sponsorpakketten VIP-arrangement Maatwerk Waarom sponsoring? Het Betuws Spektakel

Nadere informatie

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht

Hét carrière-evenement voor de financiële branche. Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Hét carrière-evenement voor de financiële branche Zaterdag 21 mei 2011 Stadion Galgenwaard Utrecht Carrière-evenement voor de financiële branche Marcommunity organiseert op zaterdag 21 mei 2011 de eerste

Nadere informatie

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren

ONZE MISSIE. Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren ONZE MISSIE Het s-muleren en versterken van de Zaanse economie Ondernemen, wonen, werken, winkelen en recreëren Onze visie PUUR Zaanse middenstanders steunen en in The Spotlight zegen, waardoor onze economische

Nadere informatie

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi

Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi Sponsorarrangementen 40 e Internationaal Terborg Toernooi (vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni 2019) 0 HOOFDSPONSOR: - Naamgeving aan toernooi. - Naamsvermelding op alle toernooi-uitingen,

Nadere informatie

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races : De Rockanje Classic Races is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De Rockanje Classic Races zijn uniek aangezien

Nadere informatie

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014

Sponsor-informatiemap. SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Sponsor-informatiemap SIVO dans- en muziekfestival Odoorn 30 e Festival 30 juli t/m 3 augustus 2014 Voorwoord van onze voorzitter 30 jaar SIVO SIVO staat voor stichting internationale volksculturen Odoorn.

Nadere informatie