PVO INterieurFO ORGATEC EXTRA DESIGN POST KÖLN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PVO INterieurFO ORGATEC EXTRA 21-24.10.2014 DESIGN POST KÖLN"

Transcriptie

1 ORGATEC EXTRA DESIGN POST KÖLN Tijdens de ORGATEC 2014 presenteren meer dan 30 merken zichzelf op unieke wijze bij de Design Post Köln. Dit alles op nog geen 400 meter loopafstand van de ORGATEC zelf. Een showroom voor design liefhebbers, een boulevard voor estheten en een bron van inspiratie voor ontwerp-industrie professionals. Exclusieve internationale en veel Nederlandse interieur merken presenteren hun huidige trends in de historische zalen van een voormalig postkantoor in de Deutz kwartaal van Keulen. Bezoekers worden uitgenodigd om een uitgebreid assortiment te verkennen door gerenommeerde meubilair, verlichting en textiel fabrikanten. Met regelmatig wisselende tentoonstellingen, is een bezoek aan Design Post gegarandeerd voor nieuwe ideeën en inspiratie te leveren. De producten kunnen niet rechtstreeks worden gekocht; in plaats daarvan ligt de nadruk sterk op een deskundig advies en consultancy. Dit maakt Design Post een inspirerende plek voor zowel de eindgebruikers die in een ontspannen omgeving nieuwe interieur trends willen ontdekken als voor retailers en architecten die de Design Post kunnen bezoeken met opdrachtgevers en bouwheren hier hun plannen uitleggen.

2 BOUW EN ARCHITECTUUR De zeven zogenaamde Dreigelenkbogenhallen (drie-joint arcade hallen), zijn in opdracht van het postkantoor gebouwd in Het gebouw is tijdens de verbouwing uitvoerig gemoderniseerd. In 2005 is er veel aandacht besteed aan de historische betekenis en verbouwd tot een grote, heldere tentoonstellingsgebouw. Oorspronkelijk is het een perceel van een distributiecentrum, ze bevinden zich tegenwoordig direct tegenover het Keulen-Deutz station en het beursterrein. De architectonische kwaliteit en de royale ruimte maken dit gebouw tot een monument dat het waard is om te behouden. Het plan voor de renovatie en nieuw gebruik is ontwikkeld met grote zorg en inspiratie. De architecten van het planbureau dat werden uitbesteed voor het project, O III architecten in Amsterdam, erkende de mogelijkheid om het gebouw in stand te houden: het is een kans om een ruimte te bouwen met een buitengewone sfeer die ideaal is voor tentoonstellingen en evenementen. Met name de geïntegreerde lange lichamen van het gebouw, vormen een brug-achtige mezzanine. Dit is een toegevoegde waarde op het gebied van het interieur, functionaliteit en de intimiteit in het gebouw. De set-back galeries zijn niet louter design elementen die de architecten willekeurig zouden hebben toegevoegd. De nieuwe architectuur is bewust gemodelleerd naar de vroegere bestemming van het gebouw: de bruggen werden geplaatst op de exacte plaats waar de post treinen zich vroeger bevonden. De brede doorgangen symboliseren de open deuren van de historische treinen. Op deze manier draagt de architectuur op een gevoelige manier een eerbetoon over aan de geschiedenis van het gebouw.

3 BEZOEK DESIGN POST (tijdens orgatec vrije inloop) dinsdag t/m vrijdag van tot uur. Kom en ontdek fascinerende individuele oplossingen voor het moderne kantoor en werk interieurs, innovatieve ideeën op gebieden zoals akoestiek, verlichting en design en nog veel meer!

4 WAT TE DOEN: ACOUSTICS, COLOUR & LIGHT Walk & explain Dinsdag 21 oktober - donderdag 23 oktober, 17:30 Rondleiding met micro presentaties over nieuwe producten en de huidige trends in de DESIGN POST showrooms van Acousticpearls en Buschfeld: Actieve Akoestiek - Buschfeld Passieve Akoestiek - Acousticpearls LED / Kleur / Light / Akoestiek Soraa / Buschfeld / Acousticpearls Introductie van Soraa LED AR111 Buschfeld lanceert de eerste retrofit lamp op de Duitse markt met R9 CRI 95 kleurweergave.

5 WAT TE DOEN: MONTANA INTRODUCEERT GUEST Meet the Designers Ontwerp: Kasper Salto & Thomas Sigsgaard Dinsdag 21 oktober, 2014, 16:00 & 18:00 Montana GUEST is zowel een comfortabele stoel als een flexibele zitting. Hij is daar wanneer je hem nodig hebt en verdwijnt in de plank als je hem niet gebruikt. GUEST is klaar voor gebruik in slechts een paar minuten: vouw de benen, zet de stoel op het frame en je hebt een comfortabele stoel, klaar om gebruikt te worden. Als je de stoel niet nodig hebt, klap je de benen in en sla de stoel op in de Montana plank. GUEST ingeklapt heeft de afmetingen 28 x 28 x 9,5 cm, met een zithoogte van 48cm tijdens het gebruik. De ontwerpers op hun stoel: "Tien jaar geleden hadden we ook al eens nagedacht over het feit dat, over de hele wereld, mensen verhuizen naar de steden. Schattingen suggereren dat 's werelds stedelijke bevolking zal verdubbelen in de komende 40 jaar. Met GUEST, hebben we laten zien dat onze ontwerp aanpak van een probleem te identificeren en vervolgens het verstrekken van de best mogelijke oplossing is. Als u extra zitplaatsen nodig hebt, zul je ook een manier moeten vinden wanneer ze niet gebruikt worden om ze op te slaan. We hadden een goede kijk op onze eigen huizen en kantoren genomen door te zoeken naar een geschikte opslagplaats voor de extra zitplaatsen. Het resultaat is GUEST, een stoel, dat is bij de hand wanneer u het nodig hebt en uit de weg wanneer je dat niet doet. "

6 WAT TE DOEN: CORPORATE INTERIORS FUNDAMENTALS, COMPONENTS & EXAMPLES DInsdag, 21 oktober 2014, uur Sylvia Leydecker van 100% Interior zal haar nieuwe boek voor Interior Corporate Design introduceren. Een uitgebreide handleiding voor Interior corporate design, met meer dan 100 innovatieve internationale design voorbeelden. Vandaag de dag zijn goed ontworpen interieurs een absolute must voor elk bedrijf. Interieurs hebben zowel een interne als externe werking en ze creëren een interactie met het personeel en de klanten. De meer medewerkers en klanten zich comfortabel voelen, hoe meer hun verbinding emotioneel wordt met zowel het bedrijf als het merk. Dat is de reden waarom het belang van corporate interieur als een marketing tool snel toeneemt. Deze handleiding introduceert de belangrijkste onderdelen bij het plannen van interieurs en geeft meer dan 100 voorbeelden met een uitgebreid overzicht van het onderwerp. Projecten uit op het gebied van retail / winkel / ketens, hotels, bars en restaurants / vrije tijd / onderwijs, kantoor-en productie worden geïntroduceerd in detail, met plattegronden en indelingen. Het boek behandelt zowel kleine kantoren als grote zakelijke werkomgeving. Over de auteur: Met haar 100% Interior studio, interieurarchitect Sylvia Leydecker ontwikkelt toekomstgerichte interieurconcepten voor Duitse en internationale bedrijven.

7 WAT TE DOEN: DESIGN POST 2014 YOUR OFFICE - YOUR LIFE Organising, designing and managing work environments Dinsdag, 21 okt & woensdag, 22 oktober & 18.30uur Het kantoor lijkt zichzelf voortdurend te heruitvinden. Er zijn nieuwe ontwikkelingen die onze werkomgeving aantrekkelijker en ons werk effectiever maken. Maar rees beproefde en geteste methoden hebben ook hun voordelen. Dus de vraag is: hoe vind ik en voer ik het best werkende kantoor uit? Architectuur, routing, werkklimaat, plaats, werking en waarde creatie: veel verschillende aspecten spelen een cruciale rol. Krijg alle antwoorden bij de Design Post op basis van persoonlijke ervaring en expertise, geleverd in korte presentaties door: User Support: Het hele proces als een One-Stop Service Lucian Muchowski, projectmanager BMP Köln, A Truly Good Space Monika Lepel & Angelika von Putten Interieurarchitecten, Lepel & Lepel, Köln, Sustainability, Work Climate & Workforce Tina Kammer, Architect InteriorPark, Stuttgart, Leadership Task: Office management Edgar Haupt, coach voor planners Aufbau Marketing en Coaching, Köln, De presentatoren zullen de PechaKucha formaat te gebruiken om beproefde en geteste methoden te introduceren. Op beide dagen zullen ze ook beschikbaar voor persoonlijke gesprekken van tot uur.

8 WAAR: Op loopafstand van het trein station Köln Messe ligt de Design Post nabij het congres centrum Kölnmesse. DP

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING

TOPLOCATIE LUXE KANTOORUNITS OP TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING LUXE KANTOORUNITS OP TOPLOCATIE TURN KEY KANTOORUNITS IN BRUISENDE KANTOOROMGEVING Igluu Eindhoven Lichttoren 32 5611 BJ Eindhoven www.igluu.nl info@igluu.nl +31 (0)85 773 7703 Foto: Marcel Briaire Nieuwe

Nadere informatie

work%space%for%professionals% WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE

work%space%for%professionals% WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE WERKEN EN VERGADEREN OP EEN TOPLOCATIE Igluu Den Haag een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie professionele flexibele werkplekken luxe kantoorunits van 20m2 tot 200m2 zakelijk- en post-adres

Nadere informatie

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon

terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon 3 p i e t b o o n terra fotografie richard powers tekst joyce huisman st yling karin boon vo o r w o o r d n e d e r l a n d 13 zuid-afrika 27 n e d e r l a n d 65 caribbean 79 d e n e m a r ke n 117

Nadere informatie

De WeRKSPOORKATHEDRAAL, UTRECHT

De WeRKSPOORKATHEDRAAL, UTRECHT De WeRKSPOORKATHEDRAAL, UTRECHT Het gebonk van staal op staal, het sissen van water op vuur en het stof dat opstuift. Pioniers in hun vakgebied, vakmanschap en de nodige creativiteit dat kenmerkt het Werkspoor.

Nadere informatie

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven

werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven work%space%for%professionals% werken & vergaderen op de mooiste locatie van Eindhoven Igluu Eindhoven work%space%for%professionals% een bruisende werkomgeving voor professionals met ambitie! professionele

Nadere informatie

Interieur kantoorruimte te Tubbergen

Interieur kantoorruimte te Tubbergen Interieur kantoorruimte te Tubbergen Projectnummer: 09-292 Deze kantoorruimte staat aan de rand van het industrieterrein in Tubbergen. De indeling van deze kantoorruimte is zorgvuldig ontworpen naar de

Nadere informatie

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING

INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING A A INE INTERIEURONTWERP & STYLING VERKOOPSTYLING FOTOSTYLING SHOWROOM- & WINKELSTYLING Ik ben Suzanne Oosterom en werkzaam als gediplomeerd interieurontwerper en interieurstyliste. Mijn hele leven ben

Nadere informatie

MARKETINGPLAN AANVRAAG BRABANT C

MARKETINGPLAN AANVRAAG BRABANT C MARKETINGPLAN AANVRAAG BRABANT C INHOUDSOPGAVE 1 Stakeholders en doelgroepen... 2 1.1 Publiek... 2 1.2 Bedrijfsleven... 3 1.3 Culturele instellingen en ondersteunende organisaties... 3 1.4 Maatschappelijke

Nadere informatie

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren

Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013. ontmoeten inspireren co-creëren Nu met themasponsoring! Dagelijks contact met uw doelgroep! Partnermogelijkheden 2013 ontmoeten inspireren co-creëren Dagelijks contact met voorschrijvers en opdrachtgevers Materia brengt u in contact

Nadere informatie

Interieur jaren 30 woning

Interieur jaren 30 woning Interieur jaren 30 woning Projectnummer: 05-126 Bekijk het exterieur van de jaren 30 villa Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een

Nadere informatie

Onderwijsbrochure Het Nieuwe Instituut Rotterdam. Voor de ontwerpers van morgen

Onderwijsbrochure Het Nieuwe Instituut Rotterdam. Voor de ontwerpers van morgen Onderwijsbrochure Rotterdam Voor de ontwerpers van morgen Inhoud Aangenaam kennis te maken 4 5 Onderwijs in 6 Foto-impressie 7 Programma s 11 Docent aan het woord: Tessa Smal 12 Boekingsinformatie 13 Educatie

Nadere informatie

HOLLANDSE NIEUWE 21 INTERIEURARCHITECTEN EN PROJECTMANAGERS. hollandse-nieuwe.com

HOLLANDSE NIEUWE 21 INTERIEURARCHITECTEN EN PROJECTMANAGERS. hollandse-nieuwe.com INTERIEURARCHITECTEN EN PROJECTMANAGERS We zijn 21 jaar onderweg! Nog steeds kan het beter, slimmer, anders. Vandaar ook geen retrospectief maar een korte update van het nu en wat ons morgen gaat brengen.

Nadere informatie

DESTINATION MANAGEMENT COMPANY

DESTINATION MANAGEMENT COMPANY DESTINATION MANAGEMENT COMPANY Full Service Event Planning bedrijf Corporate reizen en Incentive events Conferenties, seminars en congressen DE VERENIGDE STATEN... THE AMERICAN DREAM! U ontvangt een offerteaanvraag...

Nadere informatie

Vescom opent showroom in Madrid

Vescom opent showroom in Madrid Vescom opent showroom in Madrid Persbericht Deurne, december 2017 Het Nederlandse Vescom opent deze maand een nieuwe showroom in de elegante Madrileense wijk Chamberi. De showroom fungeert als inspirerende

Nadere informatie

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam

studio RIANKNOP Baarsjesweg HM Amsterdam Studio RIANKNOP, een in Amsterdam gevestigde studio voor interieurarchitectuur, ontwerpt uitgesproken interieurs. Sterk conceptuele ontwerpen die een verhaal vertellen waarin opdrachtgever, gebruikers,

Nadere informatie

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor

Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor Jan des Bouvrie Academie, interior design & styling - hbo bachelor De opleiding interior design & Styling - hbo bachelor Mensen zien hun omgeving steeds meer als een verlengstuk van hun persoonlijkheid.

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek

Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Light + Building 2014 wereldwijd de toonaangevende vakbeurs voor architectuur en techniek Presentatie door Maria Hasselman Director Brand Management Brussel, 12 November 2013 De economische en technologische

Nadere informatie

Nieuwe huisstijl in Tubbergen

Nieuwe huisstijl in Tubbergen Nieuwe huisstijl in Tubbergen Projectnummer: 11-198 Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een gediplomeerd interieur architecte is u

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Personal Assistant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 19 May 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Zuid As Kiosk Amsterdam. Presentatie. na-ma architecture. meubels op straat 22.10.2009

Zuid As Kiosk Amsterdam. Presentatie. na-ma architecture. meubels op straat 22.10.2009 Zuid As Kiosk Amsterdam meubels op straat 22.10.2009 Presentatie Introductie Selectie Projecten: 2009- vervolgstudie uitbreiding Olympisch Stadion i.o.v. DMO Amsterdam 2007-2008 huisvesting Openbaar Ministerie

Nadere informatie

I know a place where we should MEET!

I know a place where we should MEET! Dit document wordt u aangeboden door: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX klik hier voor meer artikelen I know a place where we should MEET!

Nadere informatie

Programma. 1. 1. Welkom 19:30-19:40. 2. 2. Gemeente Zoetermeer 19:40-19:50. 3. Unibail-Rodamco 19:50-20:30

Programma. 1. 1. Welkom 19:30-19:40. 2. 2. Gemeente Zoetermeer 19:40-19:50. 3. Unibail-Rodamco 19:50-20:30 Unibail-Rodamco Upgrade Kick-off Stadshart meeting Zoetermeer Gemeente Zoetermeer Programma 1. 1. Welkom 19:30-19:40 2. 2. Gemeente Zoetermeer 19:40-19:50 Sfeervolle en bruisende binnenstad Achtergrond

Nadere informatie

Interieurontwerp te Amsterdam

Interieurontwerp te Amsterdam Interieurontwerp te Amsterdam Projectnummer: 14-245 Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een gediplomeerd interieur architecte is u

Nadere informatie

O N T D E K O N T D E K

O N T D E K O N T D E K ONTDEK ONTDEK HET VERHAAL BEGINT... Bij Farrow & Ball houden we de traditie van onze oprichters John Farrow en Richard Ball in stand door ongeëvenaarde verf-en behangproducten met uitsluitend de beste

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

Schouwburg de Kampanje Den Helder

Schouwburg de Kampanje Den Helder Schouwburg de Kampanje Den Helder van Dongen Koschuch Architects and Planners Inzending Arie Keppler Prijs 016 SCHOUWBURG DE KAMPANJE DEN HELDER INTRODUCTIE EEN MARITIEM ENSEMBLE Schouwburg De Kampanje

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014

STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT. November, 2014 p. 1 / 2 PERS BERICHT November, 2014 STUDIO PIET BOON INSPIREERT MET EXCLUSIEF ART OF INSPIRATION POP-UP RESTAURANT Studio Piet Boon opent aanstaande december en januari haar deuren voor een uniek boutiquestijl

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL

HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL CONCEPT CONCEPT Optimaal activiteitgericht werken Sociale zone Concentratiezone Binnen kantooromgevingen is er steeds meer behoefte Daarom heeft Gispen in samenwerking met Mecanoo

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

Welkom Introductie Netwerk Member programma

Welkom Introductie Netwerk Member programma Welkom Introductie Netwerk Member programma 2014 - november - versie 1 1 DEEL 1 Wie is MOBICROSS? DEEL 2 MOBICROSS doet het anders DEEL 3 Het Netwerk Member programma DEEL 4 Het Netwerk Member Commissie

Nadere informatie

Dynamisch en avontuurlijk design

Dynamisch en avontuurlijk design HÅG Tribute De weelde van luxe HÅG Tribute is tot dusver onze meest comfortabele bureaustoel deluxe. Royaal gepolsterd en breder, maar met een visueel strak design. De stoel is ontworpen met de moderne

Nadere informatie

SALON RESIDENCE Een spannende boutique fair over interior design 28 t/m 2 oktober 2017 Verleidingen, inspiratie, ontmoetingen

SALON RESIDENCE Een spannende boutique fair over interior design 28 t/m 2 oktober 2017 Verleidingen, inspiratie, ontmoetingen SALON RESIDENCE 2017 Een spannende boutique fair over interior design 28 t/m 2 oktober 2017 Verleidingen, inspiratie, ontmoetingen SALON RESIDENCE Betovering, kwaliteit en ontmoetingen BRENG UW MERK TOT

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

kiosken www.mmcite.com

kiosken www.mmcite.com kiosken mmcité Stad Stedelijke openbare ruimtes zijn fascinerend. Hier ontmoeten mensen hun geschiedenis. Wij zijn verheugd dat ons design op zoiets interessants en belangrijks als stedelijke gebieden

Nadere informatie

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren. Woonkrant mei 2019 Visser meubelen wonen & slapen Jouw interieur jouw stijl 3 zits in leder 1999,- 3-zits bank Square Deze bank is leverbaar in diverse opstellingen, stoffen en lederkwaliteiten en kleuren.

Nadere informatie

BATIBOUW. 60 ste editie BRUSSELS EXPO VAN 21/2 TOT 3/3/2019

BATIBOUW. 60 ste editie BRUSSELS EXPO VAN 21/2 TOT 3/3/2019 BATIBOUW 2019 60 ste editie BRUSSELS EXPO VAN 21/2 TOT 3/3/2019 2019 wordt een bijzondere editie voor BATIBOUW die zijn 60 ste editie zal vieren! Al sinds de eerste editie in 1959 is BATIBOUW de belangrijkste

Nadere informatie

Een werkplek met de sfeer van een vakantiewoning

Een werkplek met de sfeer van een vakantiewoning Een werkplek met de sfeer van een vakantiewoning Sinds 1 augustus j.l. is de @Leisure Group ingetrokken in het nieuwe hoofdkantoor aan de Meester Treublaan in Amsterdam. We wilden een werkomgeving creëren

Nadere informatie

UNIEK IN EXCLUSIEF KERAMISCHE TEGELS

UNIEK IN EXCLUSIEF KERAMISCHE TEGELS UNIEK IN EXCLUSIEF KERAMISCHE TEGELS UW PROJECT STAAT CENTRAAL Geen enkel project is hetzelfde en iedere tegel is anders. Daarom zal KRMK Tegels bij ieder nieuw project belangrijke aspecten voor de vloer-

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Een zitmeubel met een ontwerp dat gebaseerd is op een golvende beweging, een prikkelende soepelheid. Deze bank stimuleert gesprekken, creëert een gezellig moment op biedt even

Nadere informatie

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove.

good life is about brightness LUXIMPROVE it s all about brightness specialisten in professionele LED oplossingen www.luximprove. good life is about brightness specialisten in professionele LED oplossingen LUXIMPROVE it s all about brightness www.luximprove.com 2 LuxImprove Bright world... ...de wereld om ons heen draait om licht.

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014

Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014 Niet uitbrengen voor: 21.10.2014 Cascando presenteert vijf premières op de Orgatec 2014 Uitbreiding meubelserie TEAM en introductie PILLOW acoustic furniture Westervoort, the Netherlands, 18 10 2014 Connect.

Nadere informatie

Lounge Systemen Januari 2014

Lounge Systemen Januari 2014 Lounge Systemen Januari 2014 Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe verschillende opstellingen

Nadere informatie

Winkelbediende. Maak een mooie etalage met deze verzorgingsproducten. Lees deze tekst en zoek de moeilijke woorden op in een woordenboek.

Winkelbediende. Maak een mooie etalage met deze verzorgingsproducten. Lees deze tekst en zoek de moeilijke woorden op in een woordenboek. Winkelbediende Om een bloeiende zaak te hebben is het heel belangrijk van een aantrekkelijke etalage te maken. In deze spoedcursus geven we je enkele tips mee en dan kan jij aan de slag. Maak een mooie

Nadere informatie

Citiez Hotel. People make a city real

Citiez Hotel. People make a city real Citiez Hotel People make a city real Info Amsterdam Gepubliceerd op: 16 augustus 2016 Samenvatting Amsterdam, 16 juli 2016 - Het short-stay hotel Citiez opende haar deuren op 6 juni jl, in de levendige

Nadere informatie

Project vloeren. Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea

Project vloeren. Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea Project vloeren PVC/LVT stroken, Tapijttegels, Linoleum, Marmoleum, Projectvinyl, Homogeen

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

HORECA & PROJECTMEUBILAIR

HORECA & PROJECTMEUBILAIR HORECA & PROJECTMEUBILAIR Sensus Almere Passie Amersfoort Zorgcentra De Borg Groningen Plaza 6 Emmeloord Beachclub CoffeeZ Creatieve interieurconcepten Elisabeth van der Heijden Wij wilden voor alle vestigingen

Nadere informatie

M+R interior architecture

M+R interior architecture My Bookstore, My Flexspace ILGE Amsterdam M+R interior architecture M+R interior architecture MY BOOKSTORE MY FLEX SPACE My Bookstore, My Flexspace - ILGE Amsterdam, Juni 2017. ILGE is een toonaangevende

Nadere informatie

Ahrend 262. For every situation.

Ahrend 262. For every situation. Ahrend 262 For every situation. Uitgebreid. Een meubelserie die alles omvat: bureaustoelen, bezoekerstoelen, vergaderstoelen en zelfs krukjes. Comfortabel, ergonomisch verantwoord en visueel aantrekkelijk.

Nadere informatie

Met een vriendelijke groet, Huub Verheijen Directeur

Met een vriendelijke groet, Huub Verheijen Directeur Uitgave #01 @WORK Geachte relatie, Welkom bij de eerste uitgave van @WORK. Fijn dat we even uw aandacht mogen hebben. Op deze manier willen we u regelmatig vier keer per jaar laten zien wat we de afgelopen

Nadere informatie

Architectuur; weet jij hoe de lijntjes lopen?

Architectuur; weet jij hoe de lijntjes lopen? WAAROM IS ARCHITECTUUR BELANGRIJK? LEARN WITH THE BEST! Masterclasses voor de tolk tussen IT en de business Architectuur; weet jij hoe de lijntjes lopen? 12 Juni 2018 Architectuur; weet jij hoe de lijntjes

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor Delftse Poort" Weena 505 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor Delftse Poort Weena 505 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor Delftse Poort" Weena 505 te Rotterdam Object Op de beste locatie direct naast het Centraal Station in het Rotterdam Central District, vind u Delftse Poort,

Nadere informatie

Lounge 2 Amsterdam Airport Schiphol

Lounge 2 Amsterdam Airport Schiphol Lounge 2 Amsterdam Airport Schiphol WELKOM IN LOUNGE 2 Direct bij binnenkomst van Lounge 2 hebben reizigers door de nieuwe entree op de tweede verdieping een fenomenaal uitzicht op het platform met taxiënde,

Nadere informatie

ELLE DECORATION. HAVE NOTHING IN YOUR HOMES THAT YOU DO NOT KNOW TO BE USEFUL AND BELIEVE TO BE BEAUTIFUL -William Morris

ELLE DECORATION. HAVE NOTHING IN YOUR HOMES THAT YOU DO NOT KNOW TO BE USEFUL AND BELIEVE TO BE BEAUTIFUL -William Morris SINDS 1991 HAVE NOTHING IN YOUR HOMES THAT YOU DO NOT KNOW TO BE USEFUL AND BELIEVE TO BE BEAUTIFUL -William Morris ELLE DECORATION BIEDT EEN WERELD AAN INSPIRATIE OP WOONGEBIED. Om even bij weg te dromen

Nadere informatie

interieur & architectuur restaurant Panama, Amsterdam 2e oosterparkstraat bn amsterdam +31 (0)

interieur & architectuur restaurant Panama, Amsterdam 2e oosterparkstraat bn amsterdam +31 (0) interieur & architectuur restaurant Panama, Amsterdam 2e oosterparkstraat 267 1092 bn amsterdam +31 (0)20 663 67 84 www.vasd.nl vasd@vasd.nl VASD brengt oude gebouwen tot leven Een gebouw met geschiedenis

Nadere informatie

Verkoopvaardigheden test.

Verkoopvaardigheden test. Verkoopvaardigheden test. Waarom zijn sommige verkopers meer succesvol dan andere? Waarom verkopen en verdienen sommige verkopers twee, drie, vijf of soms zelfs tien keer meer dan anderen? Het gaat uiteindelijk

Nadere informatie

S H O P - I N - S H O P

S H O P - I N - S H O P AMBIANT AMBIANT De Ambiant Shop-in-shop is een belevenis voor u, uw winkel en uiteraard uw klanten. Met de shop-in-shop verrast u uw klant op aangename wijze. De uitnodigende opstelling van displaywanden

Nadere informatie

Tegels met karakter Laat u inspireren

Tegels met karakter Laat u inspireren Tegels met karakter Laat u inspireren De natuur als bron van inspiratie. De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd

Nadere informatie

Inspire. Eindborrel. Presentaties

Inspire. Eindborrel. Presentaties 1 Inspire Inspire is een interactieve fysieke ruimte. In het concept inspire is het belangrijk om mensen te inspireren en te enthousiasmeren. per kwartaal komen er experts, passiedragers en ideedragers

Nadere informatie

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Checklist InLEIDING Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Bij het verbouwen van een badkamer komt heel

Nadere informatie

KICK OFF 1 OPDRACHT. SWD/ENG beroepsgericht (deel 1 examen)

KICK OFF 1 OPDRACHT. SWD/ENG beroepsgericht (deel 1 examen) KICK OFF 1 SWD/ENG beroepsgericht 18.01.2017 OPDRACHT (deel 1 examen) Examen opdracht deel 1: vooronderzoek Deel 1 KICK OFF (examen opdracht deel 1) Woensdag 18 januari 2017 10.25-11.15u uitleg beursbezoek

Nadere informatie

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl

15 jaar. 19&21 april 24&25 mei. Open dagen. Get inspired! www.rmr.nl 15 jaar Handmade HANDMADE luxury LUXURY interiors INTERIORS EEN een HUIS Huis WORDT wordt GEBOUWD, gebouwd, MAAR maar EEN een THUIS thuis MOET moet GEVORMD gevormd WORDEN worden 19&21 april 24&25 mei Open

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Financieel Medewerker. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 8 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN

reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN reservations.nl HOTELS MEETINGS CONGRESSEN Laat de juiste locatie snel en gratis voor u vinden. Op zoek naar het juiste hotel, een geschikte vergaderlocatie of optimale congresfaciliteiten? Wij zetten

Nadere informatie

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14

1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL SMART POCKET RAIL 14 WWW.ARTITEQ.COM 1. IMAGINE IT 4 MAGAZINES SMART POCKETS 2. MAGAZINE RAIL 12 3. SMART POCKET RAIL 14 LAAT JE INSPIREREN. ERVAAR HET GEMAK. ZIE WAT HET DOET. Als het gaat om presentatiesystemen heb je vaak

Nadere informatie

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award

Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam Inzending voor ARC16 Interieur Award Flow Traders, Amsterdam EEN INTERIEUR DAT FUNCTIONEEL UITGESPROKEN EN COMFORTABEL IS Team V heeft voor Flow Traders een uitgesproken en aanpasbaar

Nadere informatie

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL Over Pro-Light Professionaliteit, persoonlijke service, passie en merkonafhankelijkheid staan hoog in het vaandel bij Pro-Light. Pro-Light is opgericht in 2004

Nadere informatie

Bronnenstraat 11 te Vaals...uw nieuwe (t)huis? Topsporters met passie! www.wijzerwonen.nl

Bronnenstraat 11 te Vaals...uw nieuwe (t)huis? Topsporters met passie! www.wijzerwonen.nl L luxe afgewerkt & tot in de kleinste details Bronnenstraat 11 te Vaals...uw nieuwe (t)huis? Topsporters met passie! www.wijzerwonen.nl Inhoud Uw woning pag 3-8 - karakter en sfeer - kenmerken - globale

Nadere informatie

Creativity COST SAVING INNOVATION

Creativity COST SAVING INNOVATION Creativity COST SAVING INNOVATION 2015 DONDerDAG 4 juni 2015 van 14u tot 23u BENELUX event WORKSHOPS Flanders expo meeting CEnTEr Maaltekouter 1 be-9051 Gent networking INSPIRATIE exclusieve promoties

Nadere informatie

Woonmaand! 199,- OKTOBER 1539,- 299,- marcomarknesse.nl. Hoekbank vanaf. Woonkrant oktober 2018 Marco Marknesse. 3 zits met 1 relax.

Woonmaand! 199,- OKTOBER 1539,- 299,- marcomarknesse.nl. Hoekbank vanaf. Woonkrant oktober 2018 Marco Marknesse. 3 zits met 1 relax. Woonkrant oktober 2018 Marco Marknesse Hoekbank Valencia 3-zits met longchair rechts. Valencia is leverbaar in diverse opstellingen, stofkwaliteiten en kleuren, afmeting 310x184x88 cm Hoekbank vanaf 1499,-

Nadere informatie

M+R interior architecture RITUALS AMSTERDAM

M+R interior architecture RITUALS AMSTERDAM M+R interior architecture RITUALS AMSTERDAM Rituals experience als werkomgeving Hoofdkantoor Rituals Amsterdam by M+R interior architecture Opdrachtgever: Rituals Cosmetic Enterprise, de heer Raymond Cloosterman

Nadere informatie

Composities van vorm en vertrouwen

Composities van vorm en vertrouwen Utrecht Composities van vorm en vertrouwen 36 TEKST Eva Vroom FOTOGRAFIE René Gonkel, Eddy Wentink, FOTO LINKS Congreshotel Mooirivier in Dalfsen (Foto ) FOTO RECHTS Het kantoor van Ten Have Change Management.

Nadere informatie

Ontmoet. De Woonindustrie

Ontmoet. De Woonindustrie Ontmoet De Woonindustrie Nieuw concept Home Trade Center speelt in op de veranderingen in de markt: Home Trade Center wordt De Woonindustrie. Deze naam staat voor een nieuw concept en nieuwe uitstraling

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Maak eens kennis met Ad...

Maak eens kennis met Ad... Maak eens kennis met Ad... Aangenaam kennismaken: Ad... Het mooie aan ons vak is dat je mensen oprecht kunt helpen om een eigen plek te creëren. Een plek waar je jezelf bent. Waar je anderen ontmoet. Waar

Nadere informatie

Brochure Lounge Sytemen

Brochure Lounge Sytemen Brochure Lounge Sytemen Januari 2014 Mood Lounge Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe

Nadere informatie

endless light led lighting for professionals

endless light led lighting for professionals endless light led lighting for professionals endless light led lighting for professionals Editie II Colofon endless light IdFrm B.V. Hempenserweg 23 8935BC Leeuwarden Nederland Telefoon: +(31)(0)58 215

Nadere informatie

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS

LOOKBOOK NO. 1 / Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 Create your personal space WITH DANSANI CALIDRIS LOOKBOOK NO. 1 / 2017 3 Create your personal space De badkamer is de ruimte waar u alle vrijheid krijgt. Niemand maakt die beter

Nadere informatie

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE.

WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. WELKOM BIJ ELDEE WORLDWIDE STAND & EVENT SERVICE. RETAIL INTRODUCTIE Vanuit Geldermalsen verzorgt Eldee Expo Experts sinds 1976 jaarlijks honderden stands in binnenen buitenland. Eldee Expo Experts regelt

Nadere informatie

Design & Smart Lighting Seminar 2014 Donderdag 25 september 12:00 tot 20:00 uur Willem Fenengastraat 4D Amsterdam

Design & Smart Lighting Seminar 2014 Donderdag 25 september 12:00 tot 20:00 uur Willem Fenengastraat 4D Amsterdam Design & Smart Lighting Seminar 2014 Donderdag 25 september 12:00 tot 20:00 uur Willem Fenengastraat 4D Amsterdam Ter gelegenheid van de opening van onze nieuwe design studio. Gastsprekers: Peter Wijnands

Nadere informatie

Awakening your senses Poëtisch en levendig: Patricia Urquiola ontwerpt een badkamer voor Axor die uitnodigt om in weg te dromen

Awakening your senses Poëtisch en levendig: Patricia Urquiola ontwerpt een badkamer voor Axor die uitnodigt om in weg te dromen Persinformatie Awakening your senses Poëtisch en levendig: Patricia Urquiola ontwerpt een badkamer voor Axor die uitnodigt om in weg te dromen Haar creaties zijn levendig, geïnspireerd door herinneringen

Nadere informatie

Geef kleur aan akoestiek

Geef kleur aan akoestiek Geef kleur aan akoestiek Geef kleur aan akoestiek Rockfon lanceert 34 nieuwe exclusieve kleuren voor akoestische plafondoplossingen. Rockfon Color-all is dé manier om de looks, dynamiek en perspectieven

Nadere informatie

Customized printed whiteboards. your Art our. Work!

Customized printed whiteboards. your Art our. Work! Customized printed whiteboards your Art our Work! Nog te fotograferen: 3. Setting aan het werk op locatie 2 Make your point with your design Een mooi plaatje, zelfs zonder de presentatie Speciaal bedrukte

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Kleurrijk design voor moderne interieurs

Kleurrijk design voor moderne interieurs Kleurrijk design voor moderne interieurs Pode introduceert Verlichting op IMM 2018 Nog maar een jaar geleden werd het Nederlandse interieurmerk Pode tijdens IMM internationaal gelanceerd. Het merk dat

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Naam: Valérie den Besten Klas: G&I A Datum: 06-11-15 Module: Project 100% presence Begeleider: Irene van Peer Groep 11 (team 14)

Naam: Valérie den Besten Klas: G&I A Datum: 06-11-15 Module: Project 100% presence Begeleider: Irene van Peer Groep 11 (team 14) Naam: Valérie den Besten Klas: G&I A Datum: 06-11-15 Module: Project 100% presence Begeleider: Irene van Peer Groep 11 (team 14) Reflectieverslag Maandag hebben we gebrainstormd en we hebben voor mijn

Nadere informatie

WAANDERS IN DE BROEREN. Inzending ARC Interieur 2013

WAANDERS IN DE BROEREN. Inzending ARC Interieur 2013 WAANDERS IN DE BROEREN Inzending ARC Interieur 2013 INZENDING ARC INTERIEUR 2013 PROJECTGEGEVENS OPDRACHT Waanders In de Broeren - Dhr. W. Waanders LOCATIE Achter de Broeren 1-3 Zwolle OMSCHRIJVING renovatie

Nadere informatie

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans

Hofman Dujardin Architecten. Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Hofman Dujardin Architecten BarentsKrans Receptie balie in ontmoetingsgebied Atrium met bibliotheek Nieuw huis voor gerenommeerd advocaten- en notariskantoor Het gebouw stamt uit 1950 en heeft een vloeroppervlak

Nadere informatie

HERBESTEMMING POLYGONALE LOODS

HERBESTEMMING POLYGONALE LOODS HERBESTEMMING POLYGONALE LOODS opdrachtgever categorie programma oppervlakte projectteam aannemer interieur / styling periode locatie BOEi (herbestemming/casco), EVE (bouwkunding interieur) transformatie

Nadere informatie

Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier

Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier Sonos neemt afscheid van kantoor en gaat werken in creatief atelier Creatief atelier als werkplek Info Munchen Gepubliceerd op: 16 november 2017 Samenvatting Na een uitgebreide verbouwing opende Sonos

Nadere informatie

2 H O E W E R K T M A A S D A M

2 H O E W E R K T M A A S D A M 2 HOE WERKT MAASDAM HOE WERKT MAASDAM 3 Concept ontwikkelen en en uitwerken. Van niets naar wow!. Van ruw idee tot tot een met perfecte realisatie. Bij Bij Maasdam zien we we projectinrichting heel breed.

Nadere informatie

www.bouwformatie.nl Bouwformatie

www.bouwformatie.nl Bouwformatie www.bouwformatie.nl Bouwformatie Tarieven voor kennis, inspiratie en communicatie 2014 Tarieven voor kennis, inspiratie en communicatie 2014 Architectuur 3 Bouwtechniek 4 Bouwdetails 5 Bouwkosten 6 Communicatie

Nadere informatie