Every pro needs a PRO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Every pro needs a PRO"

Transcriptie

1 Every pro needs a PRO Behoud uw professionele grip op elke situatie!

2 SOLJET PRO4 XR-640 Every pro needs a PRO Ec -solventink Snel, accuraat, veelzijdig, effi ciënt: de SOLJET PRO4 XR-640 print én snijdt. Altijd perfect in balans, zonder van zijn baan af te wijken. Kortom: een professional die bergen werk verzet tegen de hoogste kwaliteit en daarom zijn plaats verdient bij elke professionele signmaker en copyshop. U kunt de XR-640 gebruiken met witte, metallic en/of licht zwarte ECO- SOL MAX2-inkt. Het is het ideale toestel voor de productie van stickers, labels, transfers voor textiel, posters, banners, car wraps en noem maar op. SOLJET PRO4 XF-640 Overweldigende printkwaliteit en hoge productiviteit Hoe snel kunnen we gaan voor een prachtige outdoor printkwaliteit? Maak kennis met de SOLJET PRO4 XF-640 de snelste printer ooit gemaakt door Roland DG. De XF-640 levert een hoge productiviteit tegen een mooie kwaliteit. Het robuuste design en de gekende Roland-betrouwbaarheid maken het plaatje af. De XF-640 heeft een maximale materiaalbreedte van 163 cm en werkt met ECO-SOL MAX2-inkt in vier kleuren (CMYK). De printer is uitgerust met een nieuw oprolsysteem dat uw prints zorgvuldig en snel oprolt. Roland DG is marktleidend fabrikant van grootformaatprinters en snijplotters. De toestellen zijn wereldwijd gekend voor hun kwaliteit, betrouwbaarheid en eenvoudige aansturing. Bovendien ondersteunen Roland DG en zijn geautoriseerde dealers alle toestellen met een uitstekende service en een hele reeks media en toebehoren.

3 VersaEXPRESS RF-640 Een onklopbare investering De VersaEXPRESS RF-640 biedt u productiviteit en betrouwbaarheid aan een bijzonder scherpe prijs. Met deze vier-kleurenprinter maakt u de mooiste prints tegen een hoge snelheid én lage kosten. Bovendien is de RF-640 zeer eenvoudig te gebruiken. Met de Roland Printer Assist app voor ipad regelt u de productie, testprints en onderhoud vanop afstand. De inktcassettes vervangt u eenvoudig via de nieuw ontworpen laadunit die zich vooraan de printer bevindt. Bovendien kunt u uw toestel onbeheerd laten printen, zonder u zorgen te maken over de inktreserves. Als de eerste cassette leeg is, spreekt de printer automatisch de reservecassette aan. De productie wordt daarbij niet onderbroken. VersaCAMM VS-640i, VS-540i en VS-300i De nieuwe publiekslieveling De VS-i is alles waar u dol op bent in de VersaCAMM en meer. De nieuwe VS-i is net zo gebruiksvriendelijk, veelzijdig en betrouwbaar als zijn voorgangers, maar is op verschillende vlakken nog beter afgestemd op uw wensen. De VS-i beschikt over de laatste printkoptechnologie en gebruikt de nieuwe ECO- SOL MAX2-inkt. De VS-i-reeks is beschikbaar in drie breedtes en vijf inktconfi guraties onder meer met metallic zilver, licht zwarte en/of witte inkt. Met deze printers/snijplotters maakt u tegen een aantrekkelijke prijs kwaliteitsvolle posters, stickers, textieltransfers, banners, etiketten etc. VersaSTUDIO BN-20 Kwalitatief printen en snijden vanaf uw desktop De VersaSTUDIO BN-20 maakt signmaking toegankelijk voor iedereen. Deze printer past perfect op elk bureau en is aantrekkelijk geprijsd. Het toestel laadt printmateriaal tot 51 cm breed, wat ideaal is voor textieltransfers, stickers, labels en posters. U kunt kiezen uit verschillende inkttypes. Eco-solventinkt is perfect geschikt voor toepassingen die buiten worden gebruikt. Deze inkt kunt u optioneel in metallic zilver en wit verkrijgen. De watergebaseerde inkt is dan weer de beste keuze voor indoor toepassingen.

4 VersaCAMM SP-540i en SP-300i Uw eerste stap naar een succesvol sign-bedrijf De VersaCAMM SP-540i en SP-300i zijn ideaal voor als u nieuw bent in het printsegment of als uw bedrijf haar eigen promotiemateriaal en ander printwerk wil produceren. U kunt prints maken voor zowel indoor als outdoor. Denk hierbij aan kleurrijke stickers, etiketten, banners, posters en voertuigbeletteringen. De SP-540i (137 cm) en SP-300i (76 cm) zijn enerzijds printers die prachtige vierkleuren prints produceren en anderzijds snijplotters die contouren perfect uitsnijden. De toestellen zijn eenvoudig te bedienen en zijn voordelig in aankoop en onderhoud. Ze bieden u kortom de ideale opstap naar een succesvol sign-bedrijf. Sublimati -ink Texart RT-640 Uw keuze voor kwalitatieve sublimatieprints De Texart RT-640 sublimatieprinter levert een prachtige printkwaliteit, levendige kleuren en een uiterst stabiele productie. Toepassingen variëren van sportkledij, soft signage en modeartikelen tot interieurdecoratie en promotionele items. U kunt de RT-640 verkrijgen met de nieuwe Texart-inkt in vier (CMYK) of acht kleuren (CMYKLcLm + Oranje + Violet). De uitbreiding met oranje en violet biedt een uitzonderlijk breed kleurenspectrum, waarmee u sterke kleuren met een bijzonder hoog contrast print. Voor de RIP-software hebt u de keuze uit Ergosoft Roland-editie en Roland VersaWorks.

5 VersaUV LEC-540 en LEC-330 Feel the colour VersaUV LEF-20 en LEF-12 Een schat aan mogelijkheden Deze compacte vlakbedprinters voor foto- en relatiegeschenken, gadgets en prototypes openen een nieuwe wereld aan mogelijkheden voor u. Met deze toestellen print u tekst en full colour beelden aan een zeer hoge resolutie op een grote variatie aan artikelen waaronder iphone en tablet covers, pennen, plexiglas fotoblokken, golfballen en andere voorwerpen of platen tot 10 cm hoog. De LEFprinters zijn uitgerust met zes inktkleuren, onder meer wit en transparant en zijn beschikbaar in twee modellen. De LEF-12 is ons instapmodel, verkrijgbaar aan een zeer aantrekkelijke prijs. De LEF-20 is ons productiemodel, met een printoppervlak van 508 bij 330 mm en hoge printsnelheden. De VersaUV LEC-540 (137 cm) en LEC-330 (76 cm) zijn LED UV-inkjetprinters/snijplotters. Deze toestellen printen CMYK+Wit en een matte of glanzende transparante laag. Dankzij deze combinatie hebt u de mogelijkheid speciale effecten te printen of een mooie afwerking voor luxueuze en geïndividualiseerde prints te creëren. Ook kunt u reliëf en texturen printen. Met de toestellen maakt u onder meer realistische proefdrukken, verpakkingsprototypes en kleine series prachtige etiketten. De toestellen printen op een hele reeks materialen, zoals typische sign-media, papier, synthetisch en echt leder, textiel, folies, BOPP, PE en PET-fi lm. De LEC-540 beschikt bovendien standaard over een tafel die het mogelijk maakt op plaatmateriaal te printen. Charcoal Off-white VersaUV LEJ-640 UV-printer voor plaatmateriaal en rollen De VersaUV LEJ-640 is een 163 cm brede hybride UV-printer die zowel op platen als op rollen print. De ingebouwde LED-lampen zorgen voor de curing van de inkt. Daarbij komt geen hitte vrij, waardoor u ook op hittegevoelige materialen kunt printen. De LEJ-640 wordt standaard geleverd met tafels die u eenvoudig kunt plaatsen. De maximale materiaaldikte bedraagt 13 mm. Met de LEJ-640 maakt u verpakkingsprototypes, displays, reclamepanelen en andere signalisatie. De inkt is meteen droog waardoor u de prints direct kunt afwerken.

6 VersaUV LEJ-640F Vlakbedprinten aan Roland-kwaliteit Met de VersaUV LEJ-640F-serie van vlakbed LED-UV-printers kunt u op zowel fl exibele als harde materialen met een maximale dikte van 15 cm printen. Dankzij het grote printoppervlak van 1,6 m bij maximaal 3,3 m kunt u de LEJ-640F voor een ruime waaier aan toepassingen gebruiken, waaronder verpakkingsprototypes, signalisatie, displays en decoratieartikelen. Snijplotter CAMM-1 PRO GX-640, GX-500, GX-400 en GX-300 Professionele snijplotters voor tal van toepassingen STIKA SV-15, SV-12 en SV-8 Eenvoudig te gebruiken desktopsnijplotters voor elke organisatie De STIKA-serie omvat drie gebruiksvriendelijke snijplotters die op elk bureau en werkblad passen. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding kan iedereen stickers, textieltransfers en richtingaanwijzers uitsnijden. Met STIKA kunt u ook folies uitsnijden die u geprint hebt met uw A4-printer. Doe dit door uw print te voorzien van paskruisen. In de bijgeleverde CutStudiosoftware kunt u grotere designs opdelen, zodat ook grotere ontwerpen gemakkelijk gesneden kunnen worden. De SV-serie is beschikbaar in drie uitvoeringen met snijbreedtes van 16 cm, 25 cm en 34 cm. CAMM-1 GX-24 Onze meest populaire snijplotter De GX-24 is een semi-professionele snijplotter die populair is bij beginnende signmakers en bij bedrijven die zelf hun snijwerk uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn textielbedrijven die fl ock en fl ex snijden en ziekenhuizen die hun eigen signalisatie maken. De GX-24 (snijbreedte 58,4 cm) is erg eenvoudig in gebruik en detecteert paskruisen automatisch. Voertuigreclame, signalisatie, stickers, sjablonen en zelfs betrekkelijk dunne lijnen worden perfect uitgesneden. Standaard is de GX-24 een desktoptoestel, maar u kunt het ook monteren op een stand. De CAMM-1 PRO-serie is uiterst betrouwbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. De plotters snijden voertuigbeletteringen, beschermingsfolies, raamdecoraties, signalisaties en schilderssjablonen in een korte tijd haarscherp uit. Omdat de toestellen paskruisen optisch herkennen, kunt u uw eigen prints in de snijplotters laden en ze nauwkeurig uitsnijden. Zo kunt u bijvoorbeeld professionele car wraps en transfermateriaal voor promotiekledij maken. De CAMM-1 PRO-serie is beschikbaar in vier modellen: de GX-300 (snijbreedte van 73,7 cm), de GX-400 (100 cm), de GX-500 (119,5 cm) en de GX-640 (162,6 cm).

7 Specificatie Maximale mediabreedte / afmetingen media XR-640 XF-640 VS-300i / VS-540i / VS-640i RF-640 SP-300i / SP-540i BN ,5 cm 162,5 cm 76,2/137,2/162,5 cm 162,5 cm 76,2/137,2 cm 51,5 cm Printen en snijden Ja Nee Ja Nee Ja Ja Maximale resolutie 1440dpi 1440dpi 1440dpi 1440dpi 1440dpi 1440dpi Maximale printsnelheid 360x360dpi 360x360dpi (Max mode); 540x360dpi (Billboard); 540x360dpi (High Speed) 4 kleuren: 360x720dpi (VS-300i); 360x720dpi (VS-540i); 360x720dpi (VS-640i) 18,0 360x720dpi 360x720dpi (SP-300i); 360x720dpi (SP-540i) 720x720dpi; 3,75 lengtemeters Inkttype ECO-SOL MAX2 ECO-SOL MAX2 ECO-SOL MAX2 ECO-SOL MAX2 ECO-SOL MAX ECO-SOL MAX, FPG Inktkleuren 7 kleuren (CMYKLcLmLk), 8 kleuren (CMYKLcLmLkW), 8 kleuren (CMYKLcLmLkMt) of 8 kleuren (CMYKLcLmMtW) 4 kleuren (CMYK) 4 kleuren (CMYK), 7 kleuren (CMYKLcLmLk), 8 kleuren (CMYKLcLmLk+W, CMYKLcLmLk+Mt, CMYKLcLm+W+Mt) 4 kleuren (CMYK) 4 kleuren (CMYK) ECO-SOL MAX: 4 kleuren (CMYK) of 5 kleuren (CMYKMt of CMYKW); FPG: 4 kleuren (CMYK) Inktcapaciteit 8 inktcassettes (440cc)** 8 inktcassettes (440cc) 8 inktcassettes (440cc)** 8 inktcassettes (440cc) 4 inktcassettes (220 of 440cc) 5 inktcassettes (220cc) Oprolsysteem Inclusief Inclusief Optioneel Optioneel Optioneel - Inclusief software VersaWorks VersaWorks VersaWorks VersaWorks VersaWorks VersaWorks, R-Works Interface Ethernet Ethernet Ethernet Ethernet Ethernet USB Roland Intelligent Pass Control Ja Ja Ja Ja Ja Ja Adviesprijs* / / / Maximale mediabreedte / afmetingen media RT-640 LEF-12 / LEF-20 LEC-330 / LEC-540 LEJ-640 LEJ-640F 162,5 cm 33,5 x 31 x 10 cm/53,8 x 36 x 10 cm 76,2/137,2 cm 162,5 cm F210: 162,5 x 210 cm/ F250: 162,5 x 262,4 cm/ F320: 162,5 x 332,4 cm Printen en snijden Nee Nee Ja Nee Nee Maximale resolutie 1440dpi 1440dpi 1440dpi 1440dpi 1440dpi Maximale printsnelheid 4 kleuren: 32,6 540x360 dpi; 8 kleuren: x360 dpi 1440x720dpi (LEF-12); 2,1 720x720dpi (LEF-20) Afhankelijk van de toepassing 360x720dpi 360x720dpi Inkttype Texart SBL3 ECO-UV ECO-UV, ECO-UV S ECO-UV, ECO-UVS ECO-UV Inktkleuren 8 kleuren (CMYLcLm + Or + Vi) of 4 kleuren (CMYK) 6 kleuren (CMYKW+ transparant) ECO-UV: 6 kleuren (CMYKW+ transparant), ECO-UVS: 5 kleuren (CMYKW) ECO-UV: 6 kleuren (CMYKW+ transparant), ECO-UVS: 5 kleuren (CMYKW) 6 kleuren (CMYKW+ transparant) Inktcapaciteit 8 inktzakken (1000cc) 6 inktcassettes (220cc) 6 inktcassettes (220 cc) 6 inktcassettes (220cc) 6 inktcassettes (220cc) Oprolsysteem Inclusief - Inclusief Inclusief - Inclusief software VersaWorks of Ergosoft Roland-editie VersaWorks VersaWorks VersaWorks VersaWorks Interface Ethernet Ethernet Ethernet Ethernet Ethernet Roland Intelligent Pass Control Ja Ja Ja Ja Ja Adviesprijs* / / va De maximale printsnelheden zijn materiaalafhankelijk en zijn gebaseerd op de tests van Roland DG Corporation. Roland DG heeft de licentie voor de MMPtechnologie van de TPL-groep verkregen * Deze adviesprijzen zijn exclusief BTW en gelden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg. ** Mt en W zijn enkel beschikbaar in 220cc Metallic zilver Licht zwart Wit Transparant De schittering in deze inkt geeft uw print een luxueuze en opvallende toets. Combineer de zilverkleurige inkt met CMYK om oneindig veel metallic kleuren te creëren. Licht zwart zorgt voor egale grijsgradaties, verbetert de stabiliteit van huidtonen en andere natuurlijke tinten. Gebruik de dekkende witte inkt op transparante media of als grondlaag op gekleurde printmaterialen. Wit is ook populair voor branding materialen. Transparante inkt geeft uw prints een glanzende of matte afwerking. Met deze inkt kunt u ook texturen en reliëf printen.

8 Zorgenvrij werken met inkten van Roland DG ECO-SOL MAX2 is de nieuwste generatie eco-solventinkt. De inkt scoort zeer hoog op alle relevante vlakken: de levensduur bij buitengebruik, de krasvastheid, de chemische resistentie en het kleurenbereik. Bovendien is de inkt compatibel met de ruimste waaier aan printmedia in de markt. Dankzij zijn nieuwe samenstelling creëert de inkt nog scherpere beelden. De opaciteit van het wit is signifi cant hoger en de nieuwe generatie metallic inkt bevat meer refl ecterende pigmenten. ECO-SOL MAX2 is bovendien beschikbaar in een nieuwe inktkleur, licht zwart. ECO-SOL MAX is Roland DG s veelvuldig bekroonde inkt. Deze eco-solventinkt heeft een korte droogtijd, een hoge kleurdensiteit, een ruim kleurgamma, een goede krasbestendigheid, een lage investeringskost en ondersteunt een groot aantal materiaalsoorten. Bovendien is ECO-SOL MAX-inkt nagenoeg geurloos, waardoor de inkt geen speciaal luchtverversingssysteem vereist. De inkt heeft een lichtechtheid tot drie jaar bij buitengebruik en is beschikbaar in zes standaardkleuren (CMYKLcLm). Daarnaast zijn een witte en metallic variant van de inkt beschikbaar. De inkt wordt geleverd in handige cassettes en garandeert een zorgeloze productie. ECO-UV is een fl exibele UV-inkt, die niet breekt als deze gebogen of geplooid wordt. De inkt is beschikbaar in zes kleuren (CMYK + Wit + Transparant). Met deze inkt kunt u op een vrijwel onbeperkte reeks materialen printen, onder meer hittegevoelige materialen als krimpfolie. ECO-UV S is de rekbare UV-inkt van Roland DG. De inkt kan tot 220% uitgerekt worden en is beschikbaar in vijf kleuren (CMYK + Wit). De nieuwe Texart-sublimatie-inkt staat garant voor zeer scherpe prints, levendige kleuren, mooie kleurovergangen en een diep zwart. De inkt kan gesublimeerd worden op zowel textiel als harde materialen en is perfect voor de productie van (sport-)kledij, decoratiematerialen, vlaggen en merchandising-producten. De Texart SBL3-inkt is verkrijgbaar in acht kleuren (CMYKLcLm + Oranje + Violet) en wordt geleverd in zakken van 1l. De huidige watergebaseerde pigmentinkten van Roland (FPG) hebben een groter kleurengamma dan voorheen. Dankzij hun nieuwe samenstelling geven ze bovendien mooie resultaten op meer soorten media. De inkten zijn beschikbaar in vier kleuren (CMYK) en worden geleverd in cassettes van 220cc. Ze zijn geschikt voor vele indoor applicaties en art printing. Inclusief hoogwaardige VersaWorkssoftware Alle Roland-printers en geïntegreerde printers/snijplotters worden geleverd inclusief VersaWorks-software. Dit is een krachtige RIPsoftware die eigenschappen bevat zoals Roland Color (ons exclusief spotkleurensysteem), de MAX Impact Presets voor een rijker kleurencontrast, de mogelijkheid variabele data te printen en functies om het inktniveau aan te passen. De software ondersteunt Roland Intelligent Pass Control voor een prachtige printkwaliteit, zelfs bij hoge printsnelheden. Verder bevat de software een breed gamma aan lay-out-, bewerkings- en printfuncties, zoals nesting, tiling, cropping, scaling en seriële productie. VersaWorks ondersteunt het gebruik van de PANTONEkleurenbibliotheek. PANTONE-spotkleuren in een ontwerp worden automatisch omgezet naar een CMYK-waarde en dan exact gelinkt aan een kleur binnen het gamma van de ECO-SOL MAX-inktset. Het zoeken naar de juiste kleur wordt door deze workfl ow sterk vereenvoudigd. Dankzij VersaWorks kunt u tot vier Roland-toestellen aansturen vanaf één computer. Bovendien ondersteunt de software de GXsnijplotters. Prints die u maakte met een Roland-printer, kunt u met een GX-snijplotter moeiteloos uitsnijden. Zowel het snijden van contouren als geperforeerd snijden (door en door) behoren tot de mogelijkheden. VersaWorks is compatibel met Windows XP, Vista, 7 en 8. U kunt de software gebruiken in combinatie met populaire ontwerpprogramma s zoals Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign en CorelDRAW. Roland@NET garandeert u een automatische en gratis toegang tot de laatste softwareversies en ICC-profi elen VersaWorks is op de Adobe PostScript CPSI RIP engine gebouwd. Roland DG Care Bij Roland DG krijgt u de beste service en ondersteuning van de markt. Wij maken het verschil met gecertifi ceerde technici, een vriendelijke helpdesk, uitgebreide garanties, aantrekkelijke onderhoudspakketten, gratis software en fi rmware updates en veel meer. Lees er alles over op onze website!

SOLJET PRO4 XF-640 Overweldigende printkwaliteit en hoge productiviteit

SOLJET PRO4 XF-640 Overweldigende printkwaliteit en hoge productiviteit PRINTZONE VersaEXPRESS RF-640 Een onklopbare investering De VersaEXPRESS RF-640 biedt u productiviteit en betrouwbaarheid aan een bijzonder scherpe prijs. Met deze vier-kleurenprinter maakt u de mooiste

Nadere informatie

Printers/snijplotters

Printers/snijplotters NL Printers/snijplotters Eco-solventinkt VersaSTUDIO BN-20 De eerste printer/snijplotter met metallic inkt in desktop-formaat De VersaSTUDIO BN-20 is s werelds eerste desktop printer/snijplotter die kan

Nadere informatie

Roland Sign Shop. Imagine. Creativity without limits.

Roland Sign Shop. Imagine. Creativity without limits. Roland Sign Shop Imagine. Creativity without limits. NL Roland Sign Shop Roland DG is sinds sinds 30 jaar een vooruitstrevende fabrikant van producten voor de print- en sign-industrie. De grootformaatprinters,

Nadere informatie

Maak nu zelf uw prototypes

Maak nu zelf uw prototypes Maak nu zelf uw prototypes In-house productie van prototypes is nu sneller, eenvoudiger en preciezer Prototyping is een essentiële fase in de ontwikkeling van een product. Prototypes geven ontwerpers de

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers

Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Haal meer uit morgen met Mutoh s professionele grootformaat-printers Specialty / Industrial Sign & Display Direct Textile Indoor & Digital Transfer Sign & Display Indoor & Digital Transfer Onze grootformaat-printers

Nadere informatie

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl!

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl! R-Wear Studio - Software Creëer uw eigen stijl! R-Wear, een briljant idee Mensen houden ervan een persoonlijke toets te geven aan hun interieur, auto, servies en noem maar op. Kledij en accessoires zijn

Nadere informatie

DE VERBEELDING VOORBIJ

DE VERBEELDING VOORBIJ DE VERBEELDING VOORBIJ Veelzijdige prestaties die u inspireren VersaCAMM is wereldwijd de populairste grootformaat inkjetprinter om signalisaties en duurzame prints te maken. Deze reeks is nu volledig

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

NIeuwe. 54 Inkjet Printer/Cutter

NIeuwe. 54 Inkjet Printer/Cutter NIeuwe 54 Inkjet Printer/Cutter Nieuwe XC-540 zet een nieuwe standaard in kwaliteit en productiviteit De nieuwe XC-540 zet een nieuwe standaard in kwaliteit en productiviteit met een reeks geavanceerde

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

3DPro Printservice De Chamotte 2 4191 GT Geldermalsen Tel 085-4872150 Email info@kisprint.nl

3DPro Printservice De Chamotte 2 4191 GT Geldermalsen Tel 085-4872150 Email info@kisprint.nl Full Color 3D printing en 3Dpro Printservice is een toonaangevend leverancier van 3D-content-to-print oplossingen. Voor professionals en consumenten met materialen zoals kunststoffen, metalen en keramiek.

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v

Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Persbericht EMBARGO: 22 februari 2007 Krachtige printer, portable style de slanke ip90v Hoofddorp, 22 februari 2007: Canon introduceert de stijlvolle PIXMA ip90v als opvolger van de populaire PIXMA ip90.

Nadere informatie

Breng je labels tot leven

Breng je labels tot leven Breng je labels tot leven De VC-500W full-colour labelprinter van Brother met ZINK Zero Ink TM technologie www.brother.be Print fullcolour labels on demand en zonder inkt Print labels on demand vanaf je

Nadere informatie

Monochroom printen met een perfecte grijsbalans. Buitengewone printkwaliteit. ECO-SOL MAX2 voor prachtige resultaten

Monochroom printen met een perfecte grijsbalans. Buitengewone printkwaliteit. ECO-SOL MAX2 voor prachtige resultaten DE VERBEELDING VOORBIJ Veelzijdige prestaties die u inspireren VersaA is wereldwijd de populairste grootformaat inkjetprinter om signalisaties en duurzame prints te maken. Deze reeks is nu volledig heruitgevonden

Nadere informatie

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij

Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij Volgende informatie is op basis van originele Epson labels en inkten. De prijs is ook op basis van advies prijs. Wanneer u dit koopt bij businesslabels zullen de prijzen dus nog minder zijn. En in combinatie

Nadere informatie

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0

Spectra USB STICKS. Voor elke moderne organisatie een passende. USB stick. USB stick. Nu ook in USB 3.0 USB STICKS Spectra USB stick Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB

Nadere informatie

Wie zijn wij. Lynx Europe is een nieuw merk van grootformaat printers, gericht op de professionele signmaker.

Wie zijn wij. Lynx Europe is een nieuw merk van grootformaat printers, gericht op de professionele signmaker. Wie zijn wij. Lynx Europe is een nieuw merk van grootformaat printers, gericht op de professionele signmaker. Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van digitale printers.

Nadere informatie

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN

VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN VOORDELIGE, PROFESSIONELE ALL-IN-ONE OPLOSSING VOOR BEDRIJVEN EN KANTOREN www.brother.nl DE VOORDELIGE ALL-IN-ONE ZWART-WITLASERPRINTERS VAN BROTHER ZIJN COMPACT, VEELZIJDIG EN DAARDOOR ZEER GESCHIKT VOOR

Nadere informatie

Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900

Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900 Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canon versterkt zijn instapgamma van fotoprinters met de PIXMA ip1900 Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised BINNEN 5 werkdagen geproduceerd Bestellen Vanaf 5 stuks Levenslange garantie Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn

Nadere informatie

www.pascopromotions.eu

www.pascopromotions.eu www.pascopromotions.eu Pasco Promotions: Uw leverancier van gepersonaliseerde relatiegeschenken Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks en sleutelhangers.

Nadere informatie

De juiste bescherming

De juiste bescherming De juiste bescherming Neolt Neolam 1650C 1650M 1650H De juiste bescherming Voor het leveren van toegevoegde waarde aan uw klant door het afwerken van prints, biedt Canon een complete range laminatoren

Nadere informatie

Canon PIXMA ip ppm 9600x2400dpi

Canon PIXMA ip ppm 9600x2400dpi Compufun Burgemeester Vandenbogaerdelaan 22, 8870 Izegem Tel.: 051 48 41 43 E-mail: info@compufun.be Canon PIXMA ip7250 15ppm 9600x2400dpi Code: MFICA2573786 Vendor code: 6219B006 EAN code: 4960999847832

Nadere informatie

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340

Press Release. Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 Press Release EMBARGO: 1 februari 2010, 06:00 CET Nieuwe Canon All-in-One printers met geavanceerde SOHO-functionaliteit: PIXMA MX870, PIXMA MX350 en PIXMA MX340 PIXMA MX870 PIXMA MX350 PIXMA MX340 Diegem,

Nadere informatie

Productbladen 16 June 2016

Productbladen 16 June 2016 Productbladen 16 June 2016 Inhoudsopgave SLEUTELHANGERS Sleutelhanger Curvo Sleutelhanger Flex Sleutelhanger Hard Sleutelhanger Helsinki Sleutelhanger Luna Sleutelhanger Open-It Sleutelhanger Quadro Sleutelhanger

Nadere informatie

ETIKETTEERMACHINES INDUSTRIËLE ETIKETPRINTERS. www.mebes.be

ETIKETTEERMACHINES INDUSTRIËLE ETIKETPRINTERS. www.mebes.be ETIKETTEERMACHINES INDUSTRIËLE ETIKETPRINTERS www.mebes.be VERLEID DE CONSUMENT MET ETIKETTEN Wat doet u om meer te weten over een bepaald product? Inderdaad u kijkt, zoals alle consumenten, op het etiket.

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen

PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS. Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen PROMOTIONAL PRODUCTS PENNEN USB STICKS HARDE SCHIJVEN SLEUTELHANGERS Strack Company De Pinckart 46F 5674 CC Nuenen tel: +31 (0)40 284 40 14 email: info@strack.biz www: www.strack.biz PENNEN levertijd 5

Nadere informatie

Canons nieuwe PIXMA All-In-One-basismodel brengt primeur met ChromaLife100+ voor meer duurzame afdrukken

Canons nieuwe PIXMA All-In-One-basismodel brengt primeur met ChromaLife100+ voor meer duurzame afdrukken Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Canons nieuwe PIXMA All-In-One-basismodel brengt primeur met ChromaLife100+ voor meer duurzame afdrukken Versies in een hoge resolutie van deze en andere

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen Persbericht EMBARGO: 19 augustus, 2009 15:00 CET Canon introduceert drie PIXMA All-In-Ones op instapniveau, goed voor intelligente, hoogkwalitatieve printing voor iedereen PIXMA MP490 Diegem, 19 augustus

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Display karton Display karton Display karton is het ideale materiaal om je winkel mee aan te kleden. Ons display karton bestaat uit een basis van gerecycled karton met een hoogwaardige witte papieren toplaag.

Nadere informatie

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised

PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised PROMOTIONAL PRODUCTS Designed to be personalised Promotionele kwaliteitsproducten In deze brochure vindt u een selectie van hoogwaardige USB sticks, pennen en sleutelhangers. Ze zijn ontworpen om gepersonaliseerd

Nadere informatie

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e PR1000e PR1000e Borduurmachine Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e Borduurgebied van 200 mm x 360 mm ASV lcd-touchscreen met hoge defi nitie Geavanceerd natuurlijk

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Persbericht Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Brussel, 16 juni 2014 ALCATEL ONETOUCH stelt haar nieuwe gamma betaalbare, makkelijk te kiezen en erg gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche Dé partner van de digitale sign- en printbranche Meer dan 30 jaar ervaring in de signbranche met snijplotters en digtale printers. Uw bedrijf is gespecialiseerd in visuele communicatie. Sinds 1976 ontwikkelen

Nadere informatie

HP PAGEWIDE MFP 377DW 469,00. Kenmerken COPPENS-HOFMAN NV. Artikelcode : ITHPPW377DW

HP PAGEWIDE MFP 377DW 469,00. Kenmerken COPPENS-HOFMAN NV. Artikelcode : ITHPPW377DW HP PAGEWIDE MFP 77DW Artikelcode : ITHPPW77DW HP PageWide 77dw. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 1200 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie

Thermische inkjet codeersystemen. Economisch, intelligent, hoge-resolutie Thermische inkjet codeersystemen Economisch, intelligent, hoge-resolutie betajet consumenten goederen cosmetica BARCODES CHEMIE Mailingen Flyers FARMACEUTICA Papier primaire en secundaire verpakkingen

Nadere informatie

- Zorg dat je tekst in je ontwerp altijd omzet naar contouren (outlines).

- Zorg dat je tekst in je ontwerp altijd omzet naar contouren (outlines). Kanaalplaat Kanaalplaat Stevig, licht van gewicht en flexibel, dat is kanaalplaat! Deze eigenschappen maken kanaalplaat geschikt voor binnen én buitengebruik. Perfect voor de bedrukking van bijvoorbeeld

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

Geborsteld aluminium

Geborsteld aluminium Geborsteld aluminium Geborsteld aluminium Met geborsteld aluminium creëer je ware kunst van drukwerk. De aluminium plaat is stevig, licht en makkelijk te bewerken. Hierdoor hang je het gemakkelijk op en

Nadere informatie

ne w n e w Promotional Gadgets

ne w n e w Promotional Gadgets Promotional Gadgets Index Page Index Page 3034 Micro Digital Video Camera 3 7000-CC StickyDrive TM 4 1130 USB Digital VoiceDrive 4 1340 Solar HandsFree CarKit 5 3103 Portable Power Charger 6 3104 PowerCharger

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 149,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100

Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 Persbericht EMBARGO: 14 april 2008 Het summum in draagbaar printen: de Canon PIXMA ip100 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie later vandaag downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp, 14 april

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Re-board Re-board Re-board is een ongelooflijk licht maar uitzonderlijk sterk honinggraatkarton. Dankzij deze eigenschappen kan je re-board overal voor inzetten. Van bedrukte plaat aan de muur tot complete

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2011. Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-2712000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints.

PRIJSLIJST 2011. Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-2712000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints. PRIJSLIJST 20 Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-272000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints.nu Prijzen Alle prijzen in deze prijslijst zijn stukprijzen (tenzij

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99

HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER 135,99 HP ENVY PHOTO 7830 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7830 HP ENVY Photo 7830. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Het produceren van hoogwaardige afdrukken van foto's en documenten is zeer eenvoudig met de veelzijdige nieuwe Expression-reeks

Het produceren van hoogwaardige afdrukken van foto's en documenten is zeer eenvoudig met de veelzijdige nieuwe Expression-reeks PERSBERICHT 01.09.2015 Epson verbetert de mogelijkheden voor alles-in-één afdrukken in de thuisomgeving Het produceren van hoogwaardige afdrukken van foto's en documenten is zeer eenvoudig met de veelzijdige

Nadere informatie

HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER 129,00

HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER 129,00 HP ENVY PHOTO 7130 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY7130 HP ENVY Photo 7130. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient.

Deze Lijsten bieden u een ultieme presentatie mogelijkheid, waardoor uw product alle opvallendheid krijgt wat het verdient. COMBI LED ledframe het gebied van Reklame. Zo ook voor al uw presentatie uitingen, naast een uitgebreid assortiment van diversiteiten op het gebied van naamsbekendheid, bieden wij ook kliklijsten aan,

Nadere informatie

UV-LED VLAKBED EN BELTPRINTERS DIE DIRECT OP HET SUBSTRAAT PRINTEN

UV-LED VLAKBED EN BELTPRINTERS DIE DIRECT OP HET SUBSTRAAT PRINTEN UV-LED VLAKBED EN BELTPRINTERS DIE DIRECT OP HET SUBSTRAAT PRINTEN VLAKBED BELT ONGEËVENAARDE PRINTKWALITEIT Met Roland s geavanceerde ECO-UV-inkt kunt u uw klanten een uniek premium product aanbieden.

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en SELPHY CP760

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en SELPHY CP760 Persbericht EMBARGO: 7 mei 2008, 06:00 MET Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en SELPHY CP760 U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/pers Amsterdam,

Nadere informatie

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention 22 juli 2014 Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention Mirage Canon Edition The Professional Printer Driver Algemene informatie Canon

Nadere informatie

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be

PocketJet 600 series Mobiele Printers. www.brother.be PocketJet 600 series Mobiele Printers Deze compacte mobiele printers bieden altijd en overal een degelijke en duurzame mobiele printoplossing voor verkoop, service en logistieke doeleinden, en voor veiligheids-

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Dibond Dibond Ben je op zoek naar drukwerk dat opvalt, dan zit je goed met dibond. De full color bedrukking springt van de plaat af. Laat een dibond plaat bedrukken voor binnen- of buitengebruik. Dibond

Nadere informatie

EPSON AIO PRINTER XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP830

EPSON AIO PRINTER XP ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITEPXP830 EPSON AIO PRINTER XP-830 Artikelcode : ITEPXP830 Epson Expression Expression Premium XP-830. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

Nieuwe Canon PIXMA All-In-One bezorgt creatieve gebruikers hun eigen digitale minifotolab

Nieuwe Canon PIXMA All-In-One bezorgt creatieve gebruikers hun eigen digitale minifotolab Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008 Nieuwe Canon PIXMA All-In-One bezorgt creatieve gebruikers hun eigen digitale minifotolab Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

De printer die je foto's waard zijn.

De printer die je foto's waard zijn. De printer die je foto's waard zijn. PIXMA pro assortiment you can Jeff Ascough. Canon Ambassador Officiële sponsor van UEFA EURO 2012 De laatste fase die een foto doormaakt is net zo belangrijk als de

Nadere informatie

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick

USB sticks Spectra. Voor elke moderne organisatie een passende USB stick USB sticks Spectra Voor elke moderne organisatie een passende USB stick De Spectra USB stick is er in 9 moderne kleuren. Er is dus altijd een kleur die past bij de huisstijl. Op de Spectra USB stick past

Nadere informatie

HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER 94,99. Kenmerken MEDIA SYSTEMS NINOVE. Artikelcode : ITHPENVY6230

HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER 94,99. Kenmerken MEDIA SYSTEMS NINOVE. Artikelcode : ITHPENVY6230 HP ENVY 6230 E-ALL-IN-ONE PRINTER Artikelcode : ITHPENVY6230 HP ENVY Photo 6230. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 4800 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur,

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

Kantoor- en professionele labelmakers

Kantoor- en professionele labelmakers Kantoor- en professionele labelmakers Inhoud Professionele DYMO-labels kunnen de efficiëntie in uw kantoor verhogen. Snel en eenvoudig, in het oog springende LabelManager 120P 4 Compacte basislabelmaker

Nadere informatie

Michiel Smudde: Met de Tau 330 kunnen we uitbreiden naar nieuwe, interessante marktsegmenten, met nieuwe producten.

Michiel Smudde: Met de Tau 330 kunnen we uitbreiden naar nieuwe, interessante marktsegmenten, met nieuwe producten. Durst Tau 330 en Jumbo-rollen versnellen de productie Omnilabel verhoogt productiviteit exponentieel Michiel Smudde: Met de Tau 330 kunnen we uitbreiden naar nieuwe, interessante marktsegmenten, met nieuwe

Nadere informatie

Prijslijst. Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-2712000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints.

Prijslijst. Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-2712000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints. Prijslijst Imago Printing On Demand Blauwkapelseweg 87 3572 KD Utrecht tel: 030-272000 e-mail: imago@prints.nu website: www.prints.nu 203 Prijzen Alle prijzen in deze prijslijst zijn stukprijzen (tenzij

Nadere informatie

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf

PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS. Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf PRODUCTOVERZICHT LASERPRINTERS EN MULTIFUNCTIONELE PRINTERS Multifunctionele betrouwbaarheid voor uw bedrijf KRACHTIG, BETROUWBAAR EN ECONOMISCH Met KYOCERA bereikt u altijd de best mogelijke printkwaliteit

Nadere informatie

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional!

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! VR VR Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! Groot borduurgebied van 200 x 200 mm Tot 1000 steken per minuut Automatisch draadinrijgsysteem

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

Eco Stand. Recyclebaar. Brandvertragend. Lichtgewicht. Duurzaam

Eco Stand. Recyclebaar. Brandvertragend. Lichtgewicht. Duurzaam Eco Stand Recyclebaar Brandvertragend Duurzaam Lichtgewicht INLEIDING & WERKPROCES egavista is een grootformaat printcentrum gevestigd in Assen. Technologie Wij beschikken over de nieuwste UV flatbed printers

Nadere informatie

Nauwkeurig printen zonder grenzen

Nauwkeurig printen zonder grenzen Nauwkeurig printen zonder grenzen OCÉ ARIZONA SERIE UV-FLATBED PRINTERS you can Uitzonderlijke beeldkwaliteit op harde en flexibele media Breng uw grafische mogelijkheden naar een hoger niveau met de Océ

Nadere informatie

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITCAMB2750

CANON MAXIFY MB ,99. Kenmerken CHAMELEON BVBA. Artikelcode : ITCAMB2750 CANON MAXIFY MB2750 Artikelcode : ITCAMB2750 Canon MAXIFY MB2750. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 1200 DPI. Kopiëren: Kopiëren in kleur, Scannen: Scannen

Nadere informatie

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) ScanSnap ix500 voor pc en Mac besturingssystemen scant maximaal 25 pagina s per minuut of 50 afbeeldingen per minuut in kleur, grijstinten of zwart-wit in een indrukwekkende

Nadere informatie

Handleiding Vinylsnijder

Handleiding Vinylsnijder Handleiding Vinylsnijder INHOUD 1. DOEL p 3 2. INLEIDING EN VOORBEELDEN p 3 3. VOORBEREIDING TEKENING p 4 4. WORKFLOW p 4 4.1. Voorbereiding 4.2. Op de vinylsnijder 4.3. Een testje 4.4. Op de computer

Nadere informatie

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB2155

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Artikelcode : ITCAMB2155 Canon maxify MB255 Artikelcode : ITCAMB255 Canon MAXIFY MB255. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Blue Sky Computing. Artikelcode : ITCAMB2155

Canon maxify MB ,99. Kenmerken. Blue Sky Computing. Artikelcode : ITCAMB2155 Canon maxify MB255 Artikelcode : ITCAMB255 Canon MAXIFY MB255. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 600 x 200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard, A4/US Letter):

Nadere informatie

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs CalcuMouse Product specificaties CalcuMouse Artikel nummer: CM-01 Kleur(en): Hoogglans wit, Mat grijs/donkergrijs Materiaal: Kunststof Specificaties: Plug & play 800 dpi Geïntegreerde calculator Optische

Nadere informatie

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en de SELPHY CP760

Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en de SELPHY CP760 Persbericht Compact fotolab voor thuis: de Canon SELPHY CP770 en de SELPHY CP760 Product image 2 Product Image 2 Versies in een hoge resolutie van deze en andere afbeeldingen kunnen worden gedownload van

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Foamboard Foamboard Foamboard bedrukken is de juiste keus wanneer je drukwerk nodig hebt waar je mee op pad moet. Licht en gemakkelijk te bewerken. Foamboarden bestaan uit twee gladde, witte, kartonnen

Nadere informatie

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt.

- Gebruik je lijnen en strepen? Maak deze niet dunner dun 0,25. Geef negatieve lijnen tenminste een dikte van 0,5 pt. Forex Forex Wat is forex? Forex bestaat uit hard geschuimd PVC, met aan beide zijde een wit matte afwerking. Stevig, maar toch licht buigzaam. Het materiaal is vooral geschikt voor binnen gebruik. Met

Nadere informatie

Robuust, reisvriendelijk design

Robuust, reisvriendelijk design USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort StarTech ID: CDP2HDUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met

Nadere informatie

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit

Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit Persbericht Voortreffelijke prestaties thuis en op kantoor: Canon introduceert hoogwaardige All-In-One met Wi-Fi-functionaliteit U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van http://www.canon.nl/press_centre/

Nadere informatie

145 EUR (100x260cm) 32,10 EUR INFO@SFEERMUUR.BE. www.sfeermuur.be. Fotobehang Naadloos of in Banen

145 EUR (100x260cm) 32,10 EUR INFO@SFEERMUUR.BE. www.sfeermuur.be. Fotobehang Naadloos of in Banen UW FOTOBEHANG REEDS VANAF 145 EUR (100x260cm) Uw Reeds VANAF 32,10 EUR BESTEL UX UW WALLLON CADEAUB E.B EERMUUR INFO@SF www.sfeermuur.be Fotobehang Naadloos of in Banen S Fotoprint op Hout ALUMINIUM PlexiGlas

Nadere informatie

Aanlever Specificaties. www.cardimpulz.nl

Aanlever Specificaties. www.cardimpulz.nl Aanlever Specificaties www.cardimpulz.nl Inhoudsopgave Aanleverspecificaties... 2 Personalisatie... 3 Data aanlevering... 3 Personalisatie mogelijkheden... 4 Thermisch printen... 4 Inkjet printen... 4

Nadere informatie

TELETASK Domotica Systeem

TELETASK Domotica Systeem TELETASK Domotica Systeem TDS12001/TDS12003/TDS12015 LATUS Labels Versie: 1 januari 2010 LATUS is een internationale handelsnaam van TELETASK België. Alle rechten zijn voorbehouden. Alle andere merknamen

Nadere informatie

PR-1000 Borduurmachine. Borduur gemakkelijk en professioneel met de 10-naalds-, eenkopsborduurmachine PR-1000 van Brother

PR-1000 Borduurmachine. Borduur gemakkelijk en professioneel met de 10-naalds-, eenkopsborduurmachine PR-1000 van Brother PR-1000 PR-1000 Borduurmachine Borduur gemakkelijk en professioneel met de 10-naalds-, eenkopsborduurmachine PR-1000 van Brother 10 naalden Gemakkelijke draadinvoer dankzij het unieke Flexible Threading

Nadere informatie

EPSON-kleureninkjetprinters

EPSON-kleureninkjetprinters EPSON-kleureninkjetprinters De EPSON Stylus C86 is een rechttoe, rechtaan printer voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Hij drukt zowel documenten, afbeeldingen als foto s met een toonaangevende resolutie

Nadere informatie

EPSON AIO PRINTER XP ,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : ITEPXP8500

EPSON AIO PRINTER XP ,00. Kenmerken PC YELLOW BVBA. Artikelcode : ITEPXP8500 EPSON AIO PRINTER XP-8500 Artikelcode : ITEPXP8500 Epson Expression Photo Expression Photo XP-8500. Printtechnologie: Inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 5760 x 1440 DPI, Printsnelheid

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Sterke prestaties. Indrukwekkende, duurzame billboards. Uitzonderlijke soft signage voor gemakkelijke en effectieve evenementenpromotie

Sterke prestaties. Indrukwekkende, duurzame billboards. Uitzonderlijke soft signage voor gemakkelijke en effectieve evenementenpromotie 2 1 3 4 5 Sterke prestaties 8 7 6 1 Indrukwekkende, duurzame billboards 2 Beelden met hoge densiteit op flexibele media 3 Spectaculaire fleetgraphics 6 Rijke, diepe kleuren voor beursstanden 4 Op maat

Nadere informatie

HP PAGEWIDE PRO MFP 477DW 599,01. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : ITHPPW477DW

HP PAGEWIDE PRO MFP 477DW 599,01. Kenmerken PPC SOLUTIONS BVBA. Artikelcode : ITHPPW477DW HP PAGEWIDE PRO MFP 477DW Artikelcode : ITHPPW477DW HP PageWide Pro 477dw. Printtechnologie: Thermische inkjet, Printen: Afdrukken in kleur. Maximale resolutie: 2400 x 1200 DPI, Printsnelheid (kleur, standaard,

Nadere informatie

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure

Superior PENNEN. Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure. Standard & Mini. Met de unieke DeoChrome gravure PENNEN Superior Standard & Mini Elk logo schittert dankzij de DeoChrome gravure De Superior pennen zijn nu verkrijgbaar in 10 moderne kleuren. Nu is er altijd een stijlvolle pen die past bij het logo.

Nadere informatie

WE ARE PASSIONATE ABOUT BEING THE BEST MAKING YOUR LIFE EASIER!

WE ARE PASSIONATE ABOUT BEING THE BEST MAKING YOUR LIFE EASIER! WE ARE PASSIONATE ABOUT BEING THE BEST MAKING YOUR LIFE EASIER! Uw etiketten zijn onze zorg! Laat ons u helpen? Onze oplossing: Snel Gemakkelijk Innovatief Kwalitatief Onze supersnelle service Uw etiketten,

Nadere informatie

Europa s bestverkochte inkjetprinter nu nog beter

Europa s bestverkochte inkjetprinter nu nog beter Persbericht Europa s bestverkochte inkjetprinter nu nog beter Diegem, 20 augustus 2007: Canon brengt vandaag een update van zijn gamma van PIXMA-fotoprinters met de introductie van de ip4500 en de ip3500.

Nadere informatie