Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WWW.HUURHEFTRUCKS.NL"

Transcriptie

1 "Handleiding voor schouderklopjes van uw accountant" Liftlease is één van Nederlands grootste verhuurders van intern transport materiaal. Daarnaast is Liftlease merkonafhankelijk dus een uitstekende bron van onpartijdig en vakkundig advies. Liftlease heeft de mogelijkheid om alle merken aan te bieden, zo kunt U bijvoorbeeld voor het merk kiezen waarmee uw mensen al jaren werken zoals Toyota, Atlet, Linde, Hyster, Still en alle andere merken dus ook uw merk.

2 Liftlease heeft geen belangen in de productie of distributie van vorkheftrucks of magazijntrucks, Liftlease is uitsluitend verhuurder en service verlenend bedrijf. De machines die geadviseerd worden door één van onze accountmanagers zijn altijd gebaseerd op uw eigen behoefte en niet op specificaties van een willekeurig merk. Het kan daarom voorkomen dat het advies van Liftlease bestaat uit meerdere merken omdat dit beter aansluit op uw bedrijfsproces, iets wat voor Liftlease geen probleem is terwijl andere intern transport leveranciers die merk gerelateerd zijn hun eigen merk zullen adviseren.

3 Naast het feit dat leveranciers die merk gerelateerd zijn hun eigen merk zullen adviseren hebben ook veel leveranciers een direct of indirect verband met elkaar. Het kan wat Liftlease betreft niet zo zijn dat de kleur van de machine het prijs verschil bepaald terwijl ze uit dezelfde fabriek komen. Komen Nissan en Atlet uit één fabriek?

4 Wat denkt U?...

5 Inderdaad!!! ze komen uit één fabriek.

6 Zo meld het vakblad Logistiek Totaal in de uitgave van Oktober 2009 dat Rocla met een elektrische trekker op de markt komt De Rocla Rapid PS20

7 Maar is deze er niet al onder de merknamen Mitsubishi en Caterpillar? Mitsubishi OPB20N Caterpillar N20NE

8 Naast deze voorbeelden kunnen we nog een legio aan voorbeelden laten zien dat veel leveranciers een direct of indirect verband met elkaar hebben. Wilt U weten of dit ook geldt voor uw huidige merk en wilt U de zekerheid dat er straks wel een onafhankelijke partij bij U aan tafel zit tijdens uw offerte traject. INFORMEER OP DE STAND VOOR EEN HELDER BEELD!!!

9 LIFTLEASE voor uw HELDERE kijk op INTERN TRANSPORT

10 Naast de eerder aangegeven voordelen zijn er nog enkele voordelen die Liftlease U te bieden heeft; Liftlease beschikt over een zeer grote expertise. Liftlease heeft een ongekende flexibiliteit. U hoeft geen investering te doen. U heeft een minimale administratie. Vaste maandelijkse kosten, eenvoudig te budgeteren tijdens gehele looptijd. Altijd NIEUW en modern materiaal dat aan alle eisen voldoet. U heeft fiscaal aftrekbare kosten. Liftlease is ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Voor meer voordelen van Liftlease informeer op de stand!

11 De huurprijzen bij Liftlease zijn; Exclusief BTW. Inclusief onderhoud(service beurten), jaarlijkse veiligheidskeuring en reparaties van eventuele storingen. Inclusief WAM verzekering echter met een eigen risico. Inclusief één maal per jaar banden vervangen in overleg met de Technische dienst van Liftlease. Niet beïnvloedbaar door middel van een prijsindexering dus de huurprijs blijft gelijk gedurende de gehele huurperiode.

12 De Service organisatie van Liftlease; Liftlease heeft een serviceorganisatie die een dekking biedt voor heel Nederland, Vlaanderen en de Duitse grensstreek. De service organisatie bestaat uit service monteurs die werken vanuit hun eigen rayon en aangestuurd worden door de planning bij Liftlease. De planning streeft ernaar dat iedere service monteur zijn vaste klanten heeft, hierdoor weet de service monteur precies wat belangrijk voor de klant is en wat de prioriteiten zijn binnen uw bedrijf.

13 De Service organisatie van Liftlease; De service monteurs zijn allemaal VCA gecertificeerd en werken met een digitale pen die de servicebonnen meteen verstuurd naar Liftlease, hierdoor kan men bij Liftlease meteen inspelen op de situatie bij de klant. Tevens kan de technische dienst er meteen voor zorgen dat de benodigde onderdelen de volgende ochtend beschikbaar zijn voor de servicemonteur. Continuïteit van uw bedrijfsproces is voor Liftlease prioriteit nummer één. Liftlease reageert daarom adequaat op de storingsmeldingen, dit houdt in dat wij dezelfde dag of de volgende dag eerste werk bij U aanwezig zullen zijn om de storing te analyseren en indien mogelijk meteen te verhelpen. De service monteurs van Liftlease hebben allemaal de beschikking over een volledig ingerichte servicebus met alles dat nodig is om snel op gemelde storingen te reageren.

14 De Service organisatie van Liftlease; De serviceorganisatie van Liftlease die een dekking biedt voor heel Nederland, Vlaanderen en de Duitse grensstreek verleend ook service op uw eigen materieel. Door het feit dat Liftlease merkonafhankelijk is heeft de serviceorganisatie geen probleem met de diversiteit aan merken. Het uurtarief dat Liftlease hanteert is ook duidelijk lager dan de uurtarieven die de importeurs hanteren. Zeker de moeite waard om even te informeren wat het uurtarief van Uw huidige serviceverlener is zodat de kosten van uw intern transport naar beneden kan. = Service contract via Liftlease

15 Sale & Leaseback; Bij Liftlease kunt U ook gebruik maken van de 'sale and leaseback constructie, van deze constructie wordt in Nederland in toenemende mate gebruik gemaakt. Hierbij verkoopt U als eigenaar uw intern transport materiaal aan Liftlease en huurt U dit materiaal weer terug van Liftlease, ondernemingen gaan dergelijke sale and leaseback overeenkomsten aan om financiële flexibiliteit en slagkracht terug te winnen. De cashflow dat U heeft geïnvesteerd in intern transport materiaal komt op deze manier vrij voor uw core-business, bijvoorbeeld investeringen die essentieel zijn voor uw bedrijf.

16 Liftlease levert alles op het gebied van intern transport

17 Flexibiliteit; Het huren van intern transport bij Liftlease zorgt ook voor flexibiliteit binnen uw bedrijf, het kan voorkomen dat er gewijzigde bedrijfs omstandigheden optreden binnen uw organisatie en U andere specificaties wenst voor het intern transport materiaal. Liftlease biedt op deze momenten de mogelijkheid om in overleg over te stappen op een andere huurmachine die beter met de gewijzigde bedrijfs omstandigheden omgaat, door de transparante organisatie met korte lijnen kan er op deze momenten snel geschakeld worden. Bedrijven die U voor gingen om bij Liftlease een huurcontract af te sluiten zijn;

18 LIFTLEASE : Merkonafhankelijk Vakkundig advies Zeer grote expertise Ongekende Flexibiliteit Geen inverstering

19

20

21 LIFTLEASE : Merkonafhankelijk Vakkundig advies Zeer grote expertise Ongekende Flexibiliteit Geen inverstering

22 LIFTLEASE : Merkonafhankelijk Vakkundig advies Zeer grote expertise Ongekende Flexibiliteit Geen inverstering

23 LIFTLEASE : Merkonafhankelijk Vakkundig advies Zeer grote expertise Ongekende Flexibiliteit Geen inverstering

24 LIFTLEASE : Merkonafhankelijk Vakkundig advies Zeer grote expertise Ongekende Flexibiliteit Geen inverstering.

25 LIFTLEASE : Merkonafhankelijk Vakkundig advies Zeer grote expertise Ongekende Flexibiliteit Geen inverstering

26 LIFTLEASE : Merkonafhankelijk Vakkundig advies Zeer grote expertise Ongekende Flexibiliteit Geen inverstering

27 VRAAG EEN OFFERTE AAN BIJ LIFTLEASE voor het huren van een heftruck, reachtruck of ander intern transport materiaal en U ontvangt bij de offerte een ingelijst bord waarop de handleiding staat voor het dagelijks onderhoud. Erg handig om zodoende de veiligheid te waarborgen binnen uw organisatie en op de werkvloer. Daarnaast zorgt goed dagelijks onderhoud op termijn voor het verlagen van uw onderhoudskosten.

28 één van onze accountmanagers zal een afspraak maken en U de offerte met ingelijst dagelijks onderhoud bord aanbieden na de Logistica.

29 Meer informatie over Liftlease?, TEL :

CE-ESTER KEURINGSBEDRIJF YOUR CHOICE FOR SAFETY

CE-ESTER KEURINGSBEDRIJF YOUR CHOICE FOR SAFETY CE-ESTER KEURINGSBEDRIJF YOUR CHOICE FOR SAFETY CE-ESTER YOUR CHOICE FOR SAFETY. CE-ESTER is een keurmerk van kwaliteit. Wij zorgen voor veilige en goedwerkende machines in een veilige werk omgeving. CE-ESTER

Nadere informatie

Leveringsprogramma. wereldwijd netwerk. 24/7 service

Leveringsprogramma. wereldwijd netwerk. 24/7 service Leveringsprogramma wereldwijd netwerk 24/7 service Maak kennis met de UniCarriers familie Met het DNA voor maximale inzet THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende merken, Atlet, Nissan

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord Productfolio Hoe gaan we te werk? Service van binnen...naar buiten

Inhoudsopgave. Voorwoord Productfolio Hoe gaan we te werk? Service van binnen...naar buiten Inhoudsopgave Voorwoord Productfolio Hoe gaan we te werk? Service van binnen......naar buiten 2 3 4 5 6 1 Voorwoord Efaflex profileert zich in de markt als de Mercedes onder de deuren. Iedereen weet dat

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDCUMENT HET AGI HUYS BV - VERSIE KTBER 2013 - Inleiding ns kantoor hecht aan een goede voorlichting op het gebied van financiële dienstverlening. nze dienstverlening kan bestaan uit enkel

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Pagina 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Ons kantoor en onze diensten... 3 3. Waarom dit dienstverleningsdocument?... 4 4. Onze gegevens... 4 5. Wat mag u van ons verwachten... 5 6.

Nadere informatie

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V.

DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DÉ FINANCIËLE WERELD B.V. (MEI 2015 ) Onze gegevens: Dé Financiële Wereld B.V, Oudegracht 249, 1811 CG Alkmaar Telefoon : (072) 511 2000 E-mail : info@definancielewereld.nl Website

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

Monitoring. Voorkomen is beter dan genezen! Kon ik maar in de toekomst kijken!

Monitoring. Voorkomen is beter dan genezen! Kon ik maar in de toekomst kijken! Monitoring ieder bedrijf heeft te maken met IT. IT is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de bedrijfsvoering. Binnen het MKB zijn de bedrijven vaak te klein om de benodigde specifieke IT kennis in

Nadere informatie

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging

Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging Tijden veranderen. De behoefte aan vertrouwen is zelden groter geweest dan nu. Juist in deze tijden moeten afwegingen

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - VERSIE 1 JANUARI 2016 - Verta Assurantiën - Tuinstraat 66-5275 AZ Den Dungen (073)5942186 info@verta-assurantiën.nl Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire

Nadere informatie

Installatie Service Onderhoud

Installatie Service Onderhoud Installatie Service Onderhoud + Waarom de service van LIPS en VEMA? 24-uurs service 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op de storingstelefoon Landelijke dekking Snelle responsetijden Kennis van

Nadere informatie

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap...

ZETTEN TECHNIEK. lifting & safety solutions. Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... ZETTEN TECHNIEK lifting & safety solutions Het keuringscentrum voor veilig gereedschap... Narvikweg 10c 9723 TV Groningen Telefoon: 050-5413000 Telefax: 050-5410011 E-mail: info@zettentechniek.nl Internet:

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT - VERSIE JANUARI 2012 - Op alle diensten die door Clarus worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden worden op verzoek toegezonden. Behoudens

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE

SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE WE TAKE CARE Werkplaatsinrichting voor: podotherapie, orthopedie en podologie FREESSYSTEMEN SCANNERS SOFTWARE MATERIALEN SNELLE EN ADEQUATE SERVICE www.orthodutch.com WE TAKE CARE... PARTNERSHIP MACHINES,

Nadere informatie

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering

SAMEN KOPLOPER. In optimale bedrijfsvoering SAMEN KOPLOPER In optimale bedrijfsvoering WIJ HOUDEN U IN BEWEGING Of u nu logistiek manager bent in het distributie centrum van een multinational, inkoper of ondernemer: u wilt letterlijk en figuurlijk

Nadere informatie

Handleiding Twittergebruik

Handleiding Twittergebruik Handleiding Twittergebruik Toelichting In deze handleiding wordt beschreven hoe u Twitter kunt gebruiken om door Comvio geïnformeerd te worden over relevante informatie en om met Comvio in contact te komen.

Nadere informatie

Fluid pumping Solid service

Fluid pumping Solid service Fluid pumping Solid service www.rentalpumps.eu Index i n h o u d Rental Pumps doet meer dan pompen verhuren. Wij leveren oplossingen, op maat van n Onze filosofie onze klanten optimaal ondersteunen n Ons

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL

Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL Dienstverleningsdocument Hypotheek Adviesgroep NL In het Dienstverleningsdocument staat wat Hypotheek Adviesgroep Nederland voor u kan betekenen. En uiteraard wat de kosten van onze dienstverlening zijn.

Nadere informatie

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be

Vestigingen Nederland Vestiging België the energy co. www.celectric.nl www.celectric.be the energy co. Vooruit kijken Celectric is de meest betrouwbare partner in de energievoorziening van uw intern transport en elke andere elektrische machine of toepassing. Met een breed assortiment aan

Nadere informatie

www.renthousevastgoed.nl expertise. ervaring. betrouwbaarheid. 2016 Service Portfolio

www.renthousevastgoed.nl expertise. ervaring. betrouwbaarheid. 2016 Service Portfolio www.renthousevastgoed.nl expertise. ervaring. betrouwbaarheid. 2016 Service Portfolio 1. Verhuur en Beheer met Renthouse Vastgoed 2. Verhuur Supportpakket - Inhoud Verhuur Supportpakket 3. Bemiddelingspakket

Nadere informatie

Uittenbogerd Heukelum B.V. Verhuurgids

Uittenbogerd Heukelum B.V. Verhuurgids Uittenbogerd Heukelum B.V. Verhuurgids Uittenbogerd Heukelum B.V. Uittenbogerd Heukelum B.V. is een toonaangevend landbouwmechanisatie en grondverzetmachinebedrijf in Midden-Nederland. Wij bieden een compleet

Nadere informatie

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion

Auto s en dan. Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat. Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion Auto s en dan Kopen, huren, Lease, welke keus geeft wat Robert de Heer / Toyota010 / GreenMotion De meest voorkomende leasevormen Full Operationele lease Netto Operationele lease Financial Lease Private

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Snellius 1 te Heerlen 483 per maand

Huur kantoorpand op Snellius 1 te Heerlen 483 per maand Huur kantoorpand op Snellius 1 te Heerlen 483 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Huur op flexibele wijze Kantoorruimte bij

Nadere informatie

Dit document geeft een informatieve omschrijving van de diensten die wij voor u als

Dit document geeft een informatieve omschrijving van de diensten die wij voor u als Dienstverleningsdocument 1. Waarom dit dienstverleningsdocument? Dit document geeft een informatieve omschrijving van de diensten die wij voor u als opdrachtgever verrichten. Mol Assurantiën B.V. is gespecialiseerd

Nadere informatie

Financial Lease. voor een efficiënte bedrijfsvoering

Financial Lease. voor een efficiënte bedrijfsvoering Financial Lease voor een efficiënte bedrijfsvoering Met Financial Lease kunnen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf bedrijfsmiddelen leasen. Zoals nieuwe en gebruikte auto s, maar ook computers en

Nadere informatie

Financial Lease FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl

Financial Lease FINANCIERINGEN BV. Postbus 178 3980 CD Bunnik. T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl. www.defam.nl Financial Lease FINANCIERINGEN BV Postbus 178 3980 CD Bunnik T (030) 659 66 66 F (030) 659 66 60 E info@defam.nl www.defam.nl Financial Lease Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen

Nadere informatie

TARIEVEN. Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven.

TARIEVEN. Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven. TARIEVEN Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven. Wij zijn transparant in alles wat we doen, dus ook in onze tarieven. Daarnaast geven wij u graag een toelichting op factoren

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Fiorino Nu met gratis Airco! -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Fiorino Nu met gratis Airco! -1- Post NL Aanbieding Fiat Fiorino Nu met gratis Airco! Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Op alle diensten die door Sevenhuysen Pensioen Consultancy worden geleverd zijn Algemene Leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument versie 2011

Dienstverleningsdocument versie 2011 INDFIA Financieel Adviesbureau Vest 195 3311 TV Dordrecht T. 0180 625857 F. 0800 7528834 E. info@indfia.nl AFM 12016014 K.v.K. 243.378.18 ING bank 67.40.19.105 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Wie zijn wij?

Nadere informatie

Financial Lease. DEFAM. Uw heldere keuze.

Financial Lease. DEFAM. Uw heldere keuze. Financial Lease DEFAM. Uw heldere keuze. Financial Lease Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk investeringen zijn voor een efficiënte bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat

Nadere informatie

Een persoonlijke samenwerking

Een persoonlijke samenwerking Een persoonlijke samenwerking THUIS IN MECHANISATIE Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad in Lelystad richt zich al ruim een halve eeuw op de verkoop van duurzame en innovatieve machines en gereedschappen voor

Nadere informatie

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12016220

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12016220 DIENSTVERLENINGSDOCUMENT juli 2013 Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze Dienstverleningsdocument Risico's afdekken In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners Kröller Assurantiën Laan van Nieuw-Oost-Indie 123 2593BM

Nadere informatie

ALTIJD EN OVERAL TOT UW DIENST. 24/7 service met landelijke dekking

ALTIJD EN OVERAL TOT UW DIENST. 24/7 service met landelijke dekking ALTIJD EN OVERAL TOT UW DIENST 24/7 service met landelijke dekking OPTIMALE INZETBAARHEID, MINIMALE KOSTEN Kwaliteit, betrouwbaarheid en een excellente service. Dat is wat u van uw leverancier mag verwachten.

Nadere informatie

Melk-, voer- en landbouwtechniek! Brucht. 24 uur service!

Melk-, voer- en landbouwtechniek! Brucht. 24 uur service! Melk-, voer- en landbouwtechniek! Brucht 24 uur service! WIJHA B.V. Tien jaar volle kracht vooruit! Wijha B.V. Brucht is een bedrijf wat zich bezig houdt met verkoop, aanleg en onderhoud van melkmachines,

Nadere informatie

professionals in lastechniek en industriële gassen

professionals in lastechniek en industriële gassen professionals in lastechniek en industriële gassen LASSEN EN GASSEN IN GOEDE HANDEN Welkom bij Lastraga-Cryogas Sinds 1976 uw partner in lastechniek en industriële gassen, die dagelijks klaar staat om

Nadere informatie

Pensioen Aanvullingsplan. Uw pensioeninkomen aanvullen

Pensioen Aanvullingsplan. Uw pensioeninkomen aanvullen Pensioen Aanvullingsplan Uw pensioeninkomen aanvullen Uw pensioeninkomen aanvullen Is uw pensioen straks voldoende om te kunnen blijven leven zoals u dat gewend bent? Of is een aanvulling nodig? Het is

Nadere informatie

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving HIP (x)dsl Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: Juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Klantgerichte levering van energie

Klantgerichte levering van energie the energy co. Deta Batterijen heet voortaan Celectric. Bewaar het goede en verander dat wat beter kan. We werken met meer en met nieuwe leveranciers. Een breder assortiment en continue kwaliteitsoptimalisatie

Nadere informatie

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van:

OVER HEFFIQ. Heffiq is naast dealer van Hyster ook dealer van: BEDRIJFSBROCHURE OVER HEFFIQ Heffiq is de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Met het breedste product assortiment in de markt en een landelijk dekkend service en support

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Boutkan Assurantiën b.v.

Dienstverleningsdocument Boutkan Assurantiën b.v. Dienstverleningsdocument Boutkan Assurantiën b.v. Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond

Nadere informatie

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur

Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Calibratie, Onderhoud & Service voor Cleanroom Meetapparatuur Inhoudsopgave Voordelen van een servicecontract Calibratie contract Calibratie+ contract Support Contract Normen voor calibratie en onderhoud

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Introductie U overweegt een beroep te doen op de dienstverlening van ons kantoor. In dit document leggen wij u graag uit hoe wij werken en hoe wij beloond worden. Kerngegevens

Nadere informatie

Wie? www.localcarlease.nl. www.localcarlease.nl. 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56

Wie? www.localcarlease.nl. www.localcarlease.nl. 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56 Wie? 0337 A4 sets Local Car Lease.indd 1 03-04-13 09:56 Wie? Local Car Lease is een merkonafhankelijke en niet bankgebonden autoleasemaatschappij. Er is gekozen voor een samenwerking met Business Lease

Nadere informatie

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl

Dienstenpakketten Overzicht. www.renthousevastgoed.nl Dienstenpakketten Overzicht www.renthousevastgoed.nl Inhoud Introductie Dienstenpakketten Verhuur Supportpakket Bemiddelingspakket Compleet Verhuurpakket Compleet Beheer- en Verhuurpakket Tarieven Overzicht

Nadere informatie

DIT DOEN WIJ VOOR U. Alles wat u moet weten.

DIT DOEN WIJ VOOR U. Alles wat u moet weten. DIT DOEN WIJ VOOR U Alles wat u moet weten. 2 Inleiding U denkt erover een financieel product af te sluiten. Wie weet heeft u die beslissing zelfs al genomen. Daar komt enorm veel bij kijken. Wij willen

Nadere informatie

VERMOGEN OPBOUWEN. Dienstverleningsdocument. Versie 1.2 / juni 2014 Compliance

VERMOGEN OPBOUWEN. Dienstverleningsdocument. Versie 1.2 / juni 2014 Compliance VERMOGEN OPBOUWEN Dienstverleningsdocument Versie 1.2 / juni 2014 Compliance Meeùs Assurantiën BV is dochteronderneming van Meeùs Groep BV, onderdeel van Aegon. Meeùs Groep BV is geregistreerd bij de AFM

Nadere informatie

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967 Vestigingen Nederland Nobelstraat 34, NL-3846 CG Harderwijk Postbus 226, 3840 AE Harderwijk T + 31 (0)341-467700 F + 31 (0)341-467710 E info @ celectric.nl Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140

Nadere informatie

TE KOOP / TE HUUR TERNATESTRAAT 68-84 8022 NL ZWOLLE

TE KOOP / TE HUUR TERNATESTRAAT 68-84 8022 NL ZWOLLE TE KOOP / TE HUUR TERNATESTRAAT 68-84 8022 NL ZWOLLE VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE Ternatestraat 68-84 8022 NL ZWOLLE VRAAGPRIJS : HUURWAARDEN 39.950,-- v.o.n. Huurprijs: 350,-- per maand + BTW Huurtermijn:

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Wat u moet weten vooraf Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor de verhuurdatum te worden gemaakt Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld zijn afhaalprijzen

Nadere informatie

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster

Uw Mercedes-Benz & Camper specialist. Service met een ster Uw Mercedes-Benz & Camper specialist Service met een ster De kracht van Hans Deckers Verkoop & Service Het verkopen van nieuwe en gebruikte voertuigen en campers is een vak. Het leveren van kwaliteit en

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze informatie is dus niet

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze informatie is dus niet Dienstverleningsdocument Hypotheekvraag In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Quality of Service Voice Connect 1 Platform

Dienstbeschrijving Quality of Service Voice Connect 1 Platform CBG Connect B.V. Tel: +31228 56 60 70 Fax: +31228 56 60 79 Verkoop@cbgconnect.nl Dienstbeschrijving Quality of Service Voice Connect 1 Platform Versie: 1 Maand: juli 2015 Versie: 1.0 Maand: april 2010

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Louis Couperusplein 2 te Den Haag 134 per maand

Huur kantoorruimte op Louis Couperusplein 2 te Den Haag 134 per maand Huur kantoorruimte op Louis Couperusplein 2 te Den Haag 134 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Igluu: OfficeSpaces luxe kantoorruimte

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met anderen. En kunt u ook onze kosten vergelijken.

Nadere informatie

Verhuurgids

Verhuurgids www.omegarent.eu Verhuurgids 2018 Notities Inhoudsopgave Omega Rent online... 4 Introductie... 5 Accu aangedreven schaarhoogwerkers...6 Ruw terrein schaarhoogwerkers... 7 Rups aangedreven schaarhoogwerkers...8

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheken

Dienstverleningsdocument Hypotheken Dienstverleningsdocument Hypotheken Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen. Onze dienstverlening kan bestaan uit

Nadere informatie

Leerdam, april 2013. Beste relatie, Dit dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door Simioli Assurantiën te Leerdam.

Leerdam, april 2013. Beste relatie, Dit dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door Simioli Assurantiën te Leerdam. Leerdam, april 2013 Beste relatie, Dit dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door Simioli Assurantiën te Leerdam. Ons kantoor hecht veel waarde aan een goede voorlichting op het gebied van financiële

Nadere informatie

Financiële leasing professionelen

Financiële leasing professionelen Financiële leasing professionelen Voor personenwagens, bedrijfswagens en alle materieel gebruikt in een professionele omgeving FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Leasing, de aangewezen financieringstechniek

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen

Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen Kröller Assurantiën B.V. Laan van Nieuw Oost Indië 123 2593 BM s Gravenhage T+ 31(0)70 34 22 400 Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen Unirobe Meeùs Groep B.V. is onderdeel van Aegon. Unirobe Meeùs

Nadere informatie

Uw klimaatinstallatie slim gefinancierd. financieer het met:

Uw klimaatinstallatie slim gefinancierd. financieer het met: Uw klimaatinstallatie slim gefinancierd Voor bedrijfsleven, instellingen en (semi)overheden financieer het met: De leasevormen Lease uw Mitsubishi Electric klimaatinstallatie, airconditioning, warmtepomp

Nadere informatie

Voorwaarden hypotheek service abonnement

Voorwaarden hypotheek service abonnement GEUSEBROEK HYPOTHEKEN BY SEVEN FOR LIFE Voorwaarden hypotheek service abonnement Geusebroek Hypotheken by Seven For Life Petra Geusebroek FEBRUARY 1, 2014 Met een service abonnement kunt u van ons een

Nadere informatie

Stap voor stap naar de hypotheek die bij u past Vlug, veilig en voordelig een hypotheek

Stap voor stap naar de hypotheek die bij u past Vlug, veilig en voordelig een hypotheek Stap 1 Inventariseren van uw wensen U wilt een woning kopen. Is de woning af of moet u nog stevig verbouwen? Bent u een handige doe-het-zelver of heeft u twee linker handen? Zo maar enkele vragen die ons

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument Hypotheken;

Dienstverleningsdocument Hypotheken; Steijvers & Korsten Assurantiën BV Stationsstraat 7a 6093 BJ HEYTHUYSEN 0475 49 77 39 info@steijvers-korsten.nl www.steijvers-korsten.nl Dit document laat zien wat wij voor u kunnen betekenen bij het inwinnen

Nadere informatie

wanneer kunt u de huurcommissie inschakelen?

wanneer kunt u de huurcommissie inschakelen? Bent u het niet eens met uw verhuurder of huurder over de huurprijs, het onderhoud, servicekosten of kosten van nutsvoorzieningen van de woning? En komt u er samen niet uit? Dan kunt u mogelijk de Huurcommissie

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN MOBIEL+ AUTOFINANCIERINGEN FINANCIEREN? EEN PRIMA OPTIE! Mobiel+ Autofinancieringen biedt verschillende financieringsvormen die helemaal kunnen

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dit document Dit dienstverleningsdocument geeft een beschrijving van de diensten die wij voor u als consument kunnen verrichten. Het geeft bovendien informatie over de manier waarop

Nadere informatie

BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN!

BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN! BESPAAR NU MET LED-VERLICHTING LED SOLUTIONS HOLLAND VERKOOPT BESPARINGEN! WELKOM, LED verlichting is de toekomst LED-verlichting biedt ons vandaag de dag ongekend veel mogelijkheden om een natuurlijke

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Koninginneweg 11 te Hilversum 195 per maand

Huur kantoorpand op Koninginneweg 11 te Hilversum 195 per maand Huur kantoorpand op Koninginneweg 11 te Hilversum 195 per maand Aanbiedende partij: SKEPP online Email: i Telefoon: 085-8770519 Website: www.skepponline.nl Omschrijving Design Kantoor in statige villa:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VASTRECHTVERGOEDING

ALGEMENE VOORWAARDEN VASTRECHTVERGOEDING ALGEMENE VOORWAARDEN VASTRECHTVERGOEDING Breedband Buitengebied Rucphen Breedband Buitengebied Rucphen B.V. (I.O.), statutair gevestigd te Zwijndrecht (hierna aangeduid als BBR), bouwt een glasvezelnetwerk

Nadere informatie

GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA)

GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA) GTS-Online Helpdesk Service Level Agreement (SLA) Versie 1.1 November 2014 Inhoudsopgave Algemeen... 1 Service Level GTS-Online helpdesk... 1 Kostenstructuur Helpdesk... 1 Beschrijving en tarieven Helpdesk...

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Skyline Hypotheken B.V. Zadelmakerstraat 59 2984 CC Ridderkerk Telefoonnummer: 0180-712 860 Faxnummer: 0180-412 076 Email: info@skylinehypotheken.nl Kamer

Nadere informatie

WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS)

WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) - Versie 24 maart 2014 WinConsyst WMS Containerbeheersysteem (CBS) MET HET CONTAINERBEHEERSYSTEEM WOORDEN MELDINGEN EN KOSTEN VAN EEN AFVALINZAMELSYSTEEM INZICHTELIJK

Nadere informatie

Hygiëne in de praktijk

Hygiëne in de praktijk Hygiëne in de praktijk Specifieke documentatie voor inrichtingen, bedrijfs- en persoonshygiëne Complete oplossing Uw partner voor de gehele vlees-, bakkerij-, levensmiddelenindustrie & farmacie Project

Nadere informatie

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze

Let op! In dit document beschrijven we wat we normaal gesproken doen en wat de gemiddelde prijs is van deze diensten. Deze Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen In dit document staat wat wij voor u kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo n document. Zo kunt u ons vergelijken met

Nadere informatie

Service op Maat Service en keuken apparatuur voor verhuurders en beheerders

Service op Maat Service en keuken apparatuur voor verhuurders en beheerders Service op Maat Service en keuken apparatuur voor verhuurders en beheerders Inhoud Pag. 4 Pag. 5 Pag. 7 Pag. 9 Pag. 11 Service op keukenapparatuur in huurwoningen De vijf praktische kenmerken van SOM Kies

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Awerso Webdiensten, per 1 december 2011 - Pagina 1

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Awerso Webdiensten, per 1 december 2011 - Pagina 1 Algemene voorwaarden 1. Definities In de algemene voorwaarden worden onderstaande definities met diens betekenis gebruikt, tenzij anders aangegeven. 1. Awerso Webdiensten: handelsnaam van Awerso, ingeschreven

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT ASSURANTIEKANTOOR VAN BREE

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT ASSURANTIEKANTOOR VAN BREE DIENSTVERLENINGSDOCUMENT ASSURANTIEKANTOOR VAN BREE Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening en/of een levensverzekering. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning

Nadere informatie

Wat zijn de bankgegevens van Services for ICT?

Wat zijn de bankgegevens van Services for ICT? FAQ Veelgestelde vragen Onlangs zijn alle relaties van IMD, per brief, geïnformeerd over het afronden van de laatste fase van de migratie tussen IMD en HP CDS. Wij kunnen ons voorstellen dat deze migratie

Nadere informatie

De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet!

De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet! De 15 valkuilen om voor op te passen bij het aangaan van een lening of krediet! Wees u bewust van deze valkuilen om niet bedrogen uit te komen Pagina 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Valkuil 1. Aanbiedingen...

Nadere informatie

Hypotheek Dienstverleningsdocument - VERSIE 01-01-2013 -

Hypotheek Dienstverleningsdocument - VERSIE 01-01-2013 - Hypotheek Dienstverleningsdocument - VERSIE 01-01-2013 - Inleiding U oriënteert zich op de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen. Onze dienstverlening

Nadere informatie

Verhuurgids.

Verhuurgids. 2016 Verhuurgids Inhoudsopgave Introductie... 5 Accu aangedreven schaarhoogwerkers...6 Ruw terrein schaarhoogwerkers... 7 Rups aangedreven schaarhoogwerkers...8 Masthoogwerkers...9 Wiel aangedreven telescoophoogwerkers...

Nadere informatie

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs

Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs Verzekeringen voor leden van het Register Belastingadviseurs Als RB-lid profiteert u van vele voordelen bij Kröller U wilt graag het beste resultaat voor uw klanten, nu en in de toekomst. Maar terwijl

Nadere informatie

Verhuurgids.

Verhuurgids. 2017 Verhuurgids Notities Interesse of vragen? 0174-525 990 rent@omegarent.eu Inhoudsopgave online... 4 Introductie... 5 Accu aangedreven schaarhoogwerkers...6 Ruw terrein schaarhoogwerkers... 7 Rups aangedreven

Nadere informatie

PROJECT HUURINFORMATIE. Parkstraat 83 te Den Haag

PROJECT HUURINFORMATIE. Parkstraat 83 te Den Haag PROJECT HUURINFORMATIE Parkstraat 83 te Den Haag Object : Dit object betreft kantoorruimte in een business center. Het business center is gevestigd in het gebouw van het Haagsche Hof, een bekend groot

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Inleiding Vaes Finance is een onafhankelijke bemiddelaar op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Wij dienen uitsluitend en alleen de belangen van onze klanten

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhoudsorganisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

B-CLOSE Korte Termijn Verhuur De perfecte oplossing voor uw tijdelijk logistiek probleem

B-CLOSE Korte Termijn Verhuur De perfecte oplossing voor uw tijdelijk logistiek probleem tot uw dienst B-CLOSE Korte Termijn Verhuur De perfecte oplossing voor uw tijdelijk logistiek probleem Verkoop - Verhuur - Occasies - Service - Vlootbeheer - Rijopleidingen - Onderdelen www.b-close.be

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DVD 2013.1 Van t Riet Assurantie Advies B.V. Pagina 1 van 5 Inleiding Op onze dienstverlening is de Wet op het financieel toezicht van toepassing. Eén van de eisen uit deze wet

Nadere informatie

Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling. (een dienst van kanvas>personeelsdiensten)

Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling. (een dienst van kanvas>personeelsdiensten) Maak(t) tijd voor het echte werk! kanvas payrolling (een dienst van kanvas>personeelsdiensten) Loonkosten zijn altijd hoger dan u denkt! Bij kostbare investeringen oriënteert u zich uitgebreid: u vergelijkt

Nadere informatie

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Uw hulpmiddelenspecialist Kersten biedt meer dan de aflevering van een standaard scootmobiel Steeds meer cliënten hebben progressieve en complexe ziektebeelden. Een standaard

Nadere informatie