Think out of the box step into our world!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Think out of the box step into our world!"

Transcriptie

1

2

3 Think out of the box step into our world!

4

5 3 Inhoudsopgave Faay Prefab Products B.V. p. 5 Prefabricage: vele voordelen p. 9 Ontelbare toepassingen p. 13 Prefab-badkamers p. 17 Prefab-toiletgroepen p. 21 Domotica met zorgmeerwaarde p. 23 Prefab-shops p. 25 Prefab-pantry s p. 27 Onbegrensde mogelijkheden p. 29 Tien jaar garantie p. 30 Interesse? p. 31

6 4 Faay Prefab Products B.V.

7 5 Faay Prefab Products B.V. Het is pas goed genoeg als het niet beter kan. In deze gedachte vindt Faay Prefab Products B.V. zijn oorsprong. Vanuit onze overtuiging dat bouwen beter, sneller en goedkoper kan, hebben wij een prefab-unit ontwikkeld die alle bestaande concepten ver voorbijstreeft. Dit eindeloos flexibele product combineert topkwaliteit en maatwerk met tijdwinst en kostenbesparing. Onze prefab-unit leent zich voor op maat gemaakte badkamers, toiletgroepen, shops en pantry s en alle mogelijke combinaties daarvan. Letterlijk álles kan, want elke serie units wordt exact volgens uw specificaties gebouwd!

8 6 topkwaliteit - maatwerk - tijdwinst - kostenbesparing Faay Prefab Products B.V.

9 7 Beter, sneller en goedkoper Zowel qua bouwproces als qua eindresultaat voldoet de prefab-unit volledig aan onze uitgangspunten: beter, sneller en goedkoper. Elke serie units is dan ook de resultante van zorgvuldig denkwerk, het overwinnen van technische moeilijkheden en het streven naar perfectie. Dankzij de geheel gecontroleerde kwaliteit, optimale snelheid en foutloze oplevering behoren faalkosten en tijdverlies definitief tot het verleden. Onze prefab-units omvatten meerdere disciplines. Daarom werken binnen Faay Prefab Products drie gerenommeerde ondernemingen samen. - Faay Vianen B.V. heeft met zijn wanden en plafonds een wereldwijde reputatie opgebouwd op het gebied van kwaliteit, degelijkheid en toepasbaarheid. - Elektronicaspecialist AVASTO heeft internationaal naam gemaakt met procesbesturingssystemen in bedrijven en - in het verlengde daarvan - domotica. - Schalkwijk Tegels en Natuursteen is al jarenlang een merkonafhankelijke, ervaren specialist voor tegelwerk, natuursteen en sanitaire toepassingen. Met elkaar staan wij garant voor kennis, kwaliteit, degelijkheid, betrouwbaarheid en vakmanschap. Het kantoor van Faay Prefab Products is gevestigd op het terrein van de Faay-groep in Vianen. Daar vindt ook de productie van de prefab-units plaats.

10 8 Prefabricage: vele voordelen

11 9 Prefabricage: vele voordelen Prefabricage zoals Faay Prefab Products dat doet, biedt u vele voordelen. Wij bouwen alle prefab-units namelijk van a tot z in onze eigen fabriek, onder volledig gecontroleerde omstandigheden. Dit betekent dat wij uw aanspreekpunt én uitvoerder zijn, van ontwerp tot en met plaatsing. Zonder tussenkomst van derden!

12 10 doordachte perfectie Prefabricage: vele voordelen

13 11 Pluspunten van prefabricage Al uw prefab-units worden met een vrachtwagen aangeleverd bij uw nieuwbouw- of renovatieproject. Wij plaatsen elke unit waterpas op de plek van bestemming. De zeer dunne, met architecten ontwikkelde vloer van de unit bevat alle noodzakelijke voorzieningen. Hierdoor omvat het installeren niet meer dan het razendsnel en probleemloos aansluiten van de leidingen, elektra en eventuele domotica. Legio voordelen Onze aanpak biedt u legio voordelen: tijdwinst en kostenbesparing door snellere fabricage; volledig gecontroleerd bouwproces: gegarandeerde kwaliteit, geen faalkosten; optimale communicatie door korte lijnen; foutloze inrichting en perfecte afwerking, geheel volgens uw specificaties; probleemloze plaatsing in (ruw)bouw dankzij solide, waterpas constructie en dunne vloer; uniformiteit: in serie gefabriceerde units zijn volstrekt identiek aan elkaar; gegarandeerde (rolstoel)toegankelijkheid: geen drempels; milieuvriendelijke, stootvaste, isolerende, brandwerende en schroefvaste wanden; vrijwel direct gebruiksklaar, zonder installatiewerk. Winst op alle fronten Als wij voor u seriematig prefab-units bouwen in onze eigen fabriek, levert dat u een strakker gestroomlijnd bouwproces op met een veel beter eindresultaat. De kwaliteit is hoger, het bouwproject is sneller gereed en de uiteindelijke prijs is - vergeleken met traditionele bouw - gelijk of zelfs lager. Ook ná oplevering biedt de prefab-unit u een groot voordeel. Bij onverhoopte problemen wordt u niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar is één telefoontje naar ons genoeg. Wij kunnen alles in eigen beheer voor u oplossen. Snel en goed!

14 12 Ontelbare toepassingen

15 13 Ontelbare toepassingen De prefab-unit van Faay Prefab Products leent zich voor oneindig veel toepassingen. De unit is in te richten als badkamer, toilet, shop of pantry. Maar ook alle denkbare mengvormen zijn mogelijk. Bovendien kan de inrichting van de prefab-unit naadloos integreren met andere functies, bijvoorbeeld: meterkast, slaapkamer, inloopkast, werkruimte wat u maar wilt!

16 14 intelligente prefabricage + volledig maatwerk = grenzeloze mogelijkheden Ontelbare toepassingen

17 15 n Oneindige keuze De uitstraling van onze prefab-units is volledig gelijk aan die van traditionele bouw. Qua inrichting en afwerking is werkelijk alles mogelijk, van zeer eenvoudig tot uiterst luxe, van vandalismewerend tot vriendelijk en uitnodigend. Zelfs de buitenmaten zijn volledig flexibel, mits transport mogelijk blijft. Kortom, de unit vormt zich in alle opzichten moeiteloos naar uw eigen wensen, eisen, voorkeuren en budget. Een bijkomend voordeel is dat de buitenwanden van de unit tegelijkertijd kunnen fungeren als volwaardige binnenwanden, waardoor u bouwkosten kunt besparen. De wanden hebben vele kwaliteiten: ze zijn milieuvriendelijk, stootvast, brandwerend, geluids- en warmte-isolerend en schroefvast. Onze prefab-units zijn met name geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Multifunctioneel De onbegrensde gebruiksmogelijkheden maken de prefab-unit geschikt voor alle denkbare omgevingen. Van zorginstellingen tot hotels, van scholen tot cruiseschepen, van discotheken tot supermarkten, van kantoorpanden tot woningbouwprojecten. Onze prefab-unit biedt meerwaarde in elke omgeving en voor elke functie. Wij denken graag met u mee én kunnen uw wensen kant-en-klaar voor u produceren.

18 16 Prefab-badkamers

19 17 Prefab-badkamers Vele soorten organisaties worden door hun klanten/cliënten en personeel mede beoordeeld op hun sanitair. Een mooie badkamer of doucheruimte is niet langer alleen belangrijk voor zorginstellingen en hotels. Ook bijvoorbeeld bij bedrijfspanden, scholen en (recreatie)woningen wordt steeds meer waarde toegekend aan de wasgelegenheid.

20 18 complete badkamers zónder bouwproblemen Prefab-badkamers

21 19 Probleemloze badkamers Goed sanitair is dus van groot belang. Helaas zijn badkamers lastige elementen bij de bouw, omdat er zo veel specialismen betrokken zijn bij de inrichting, installatie en afwerking. Met alle gevolgen van dien, zoals communicatiestoornissen, meerdere bouwdisciplines die in één en dezelfde ruimte moeten werken en afhankelijk zijn van elkaars planning, en een scala aan busjes en bouwketen bij uw project. Hierdoor brengen traditioneel gebouwde badkamers vrijwel altijd faalkosten, tijdverlies en ergernis met zich mee. Kiest u voor de prefab-badkamer van Faay Prefab Products, dan spelen al deze problemen niet. De compleet afgewerkte, geheel volgens uw wensen ingerichte units worden rechtstreeks in uw nieuwbouw- of renovatieproject geplaatst. Probleemloos, dankzij de hoogwaardige constructie en de uiterst dunne vloer waarin toch alle benodigde voorzieningen zijn verwerkt. Het installeren is slechts een kwestie van het aansluiten van de leidingen, elektra en eventuele domotica. Verschil Onze prefab-badkamers zijn dus direct klaar voor gebruik én voldoen precies aan de afspraken. Korte communicatielijnen, een ingenieus ontwerp en productie in eigen beheer dat maakt het verschil! Prefab-badkamers

22 20 prefab-toiletgroepen: hygiënisch maatwerk Prefab-toiletgroepen

23 21 Prefab-toiletgroepen Toiletten zijn een belangrijk visitekaartje voor elke organisatie. Een goed functionerend, hygiënisch toilet met voldoende bewegingsruimte en passend comfort moet vanzelfsprekend zijn. Helaas is de praktijk vaak anders. Toiletten worden intensief gebruikt. Slijtage, vervuiling en vandalisme liggen op de loer. Dit stelt maximale eisen aan de inrichting, materialen en afwerking. De prefab-toiletgroepen van Faay Prefab Products voldoen moeiteloos aan de hoogste kwaliteitseisen. Hygiëne Onze prefab-toiletgroepen zijn veel beter en gemakkelijker schoon te houden dan conventioneel gebouwde toiletten. De vloer is drempelloos én loopt naadloos over in de wanden, dankzij speciale holle plinten. Voor de wanden en de toiletpotten kunnen wij zelfreinigende, bacteriedodende varianten leveren. Verder wordt alle techniek onzichtbaar weggewerkt. Ook dit vergemakkelijkt de schoonmaak. Speciale doelgroepen Onze prefab-toiletgroepen zijn uitermate geschikt voor vandalismegevoelige sectoren. De onzichtbaar geïntegreerde techniek nodigt minder uit tot vernieling. De gladde wanden zijn stootvast en beter bestand tegen graffiti. Ook kunt u kiezen voor vandalismewerend sanitair, bijvoorbeeld van roestvrij staal. Voor andere speciale doelgroepen (ouderen, gehandicapten, kinderen) kunnen wij eveneens aangepaste prefab-toiletgroepen fabriceren. Welke voorzieningen en welk comfortniveau u ook wenst, alles kan inclusief ingebouwde domotica voor veiligheid en/of luxe. Eén aanspreekpunt Bovendien zijn bouwproblemen niet aan de orde bij onze prefab-toiletgroepen. Bij prefabricage blijft het totale proces namelijk in één hand. Dat biedt u voordelen in tijd en geld en voorkomt slapeloze nachten.

24 22 een nieuwe kijk op zorg met domotica Prefab-badkamers

25 23 Domotica met zorgmeerwaarde In combinatie met domotica zijn onze prefab-badkamers en -toiletgroepen uitermate interessant voor de zorgsector. Uitgekiende technologie biedt cliënten én zorgverleners ongekende mogelijkheden. Domotica kan de zelfredzaamheid, levenskwaliteit en veiligheid van cliënten significant verhogen. Dit biedt nieuwe perspectieven voor zorgverlening, zowel qua inhoud, personeelsbezetting en -kosten als concurrentiepositie. Nieuwe kijk op zorg Integrale fabricage Faay Prefab Products bouwt alle gewenste domotica in tijdens de fabricage van de prefab-unit. Daarbij integreren wij alle functies en inrichtingselementen direct. Bijkomend voordeel hiervan is dat alle techniek onzichtbaar is; dat is mooier en biedt optimale bescherming. Prefabricage garandeert u dat u precies krijgt wat u wilt en dat alles naar behoren werkt. Zo kunnen alle partijen de meerwaarde van de domotica optimaal benutten. Dankzij slimme domotica kunnen cliënten veel dagelijkse handelingen zelfstandig en veilig uitvoeren. Dit verlicht de zorgintensiviteit, waardoor er minder zorgverleners nodig zijn. Bovendien kan het accent binnen de zorgtaken verschuiven van routinehandelingen naar meer aandacht voor cliënten. Dat is verrijkend voor cliënten én zorgverleners. Deze nieuwe benadering biedt ook financiële voordelen: hogere zorgkwaliteit tegen lagere kosten. Tot slot heeft eigentijdse kwaliteitszorg een gunstig effect op (potentiële) cliënten en (potentiële) werknemers van de zorginstelling.

26 24 supersnel én degelijk supermarkten verbouwen Prefab-shops

27 25 Prefab-shops Winkeliers weten als geen ander hoe snel de wensen van het publiek veranderen. Voortdurend in beweging blijven is daarom noodzaak ook voor supermarkten. Tegelijkertijd worden de hygiënevoorschriften alsmaar strikter. Het regelmatig verbouwen van levensmiddelenafdelingen is dan ook onvermijdelijk. Dat stelt supermarkten voor problemen: verbouwen en verkopen gaan niet samen. Het is dus zaak om een zeer snelle en toch degelijke manier van verbouwen te vinden, zodat de winkels zo snel mogelijk weer open kunnen. Direct gebruiksklaar Faay Prefab Products heeft dé oplossing voor u: de prefab-shop. U bepaalt wat u precies nodig heeft voor de brood-, vleesof groenteafdelingen van uw supermarkten. Vervolgens bouwen wij de units exact volgens uw specificaties en huisstijl in onze eigen fabriek, inclusief eventuele domotica. Daarna plaatsen wij de kant-en-klare units waterpas in uw winkels. Het aansluiten van elektra en waterleidingen is zo gebeurd, omdat alle voorzieningen zijn ingebouwd in de vloer en de wanden van de prefab-shop. De shop is direct gebruiksklaar en qua uitstraling niet te onderscheiden van traditionele bouw. Voedselveiligheid Met onze prefab-shops bieden wij u niet alleen de snelste manier van (ver)bouwen, maar ook een kwaliteitsproduct dat optimale hygiëne mogelijk maakt. De vloer van de prefab-shop vormt één geheel met de wanden. De speciale, holle plinten voorkomen dat vuil en bacteriën zich ophopen. Ook kunt u kiezen voor zelfreinigende, bacteriedodende wanden. Alle oppervlakken zijn glad en strak vormgegeven, doordat wij de techniek onzichtbaar inbouwen. De prefab-shop is een duurzaam product dat u met minder (arbo-onvriendelijk) poetswerk en minder (milieu-onvriendelijke) schoonmaakmiddelen optimaal schoon kunt houden.

28 26 van koffie tot koken: prefab-pantry s Prefab-pantry s

29 27 Prefab-pantry s Of het nu gaat om kantoren of starterswoningen, vakantiehuisjes of onderwijsgebouwen, bedrijfspanden, winkelketens of zorginstellingen, overal moeten de gebruikers eten en drinken kunnen bereiden. Soms volstaat een eenvoudige pantry met alleen basisvoorzieningen voor koffie, thee en afwas. In andere gevallen is een volwaardig keukenblok met complete kookmogelijkheden nodig. Wat u ook wenst, de prefab-pantry van Faay Prefab Products kan erin voorzien. Basaal of luxe In onze eigen fabriek bouwen wij de prefab-pantry s volgens uw specifieke wensen. U heeft onbeperkte keuze uit inrichtingselementen. Ook voor de afwerking van wanden en vloeren is alles mogelijk, van basaal tot super-de-luxe. Verder kunt u allerlei extra s toevoegen, van ingebouwde wandverwarming tot domotica voor bijvoorbeeld waterkwaliteitbewaking, automatische verlichting en temperatuurregeling. Zelfs de afmetingen van de unit bepaalt u zelf, mits de unit vervoerbaar blijft. Waarvoor u ook kiest, wij kunnen uw pantry s vakkundig produceren in onze eigen fabriek. Veilig en praktisch De wanden van onze prefab-pantry s zijn duurzaam en brandwerend. Dit garandeert de benodigde veiligheid. De hoge isolatiewaarde voorkomt dat aangrenzende ruimten geluidshinder vanuit de pantry ondervinden. Omdat de wanden ook schroefvast zijn, kunnen zelfs de zwaarste keukenelementen moeiteloos aan de wanden worden bevestigd. Bovendien kunnen de buitenwanden van de prefab-pantry fungeren als volwaardige binnenwanden van naastgelegen ruimten. Zodoende kunnen bouwkosten worden uitgespaard. Kant-en-klaar Onze prefab-pantry s zijn met name geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Wij plaatsen de units kant-en-klaar in uw bouwproject. Omdat er geen installatiewerk meer nodig is, zijn ze direct gebruiksklaar. U kunt dus meteen koffie zetten!

30 28 Aan ú de keuze! Onbegrense mogelijkheden

31 29 Onbegrensde mogelijkheden Met de prefab-unit van Faay Prefab Products haalt u méér in huis. Wat voor inrichting u ook wenst, alles is mogelijk. Zowel qua inrichtingselementen, materialen, afwerking als luxeniveau bent u geheel vrij in uw keuze. Daarnaast bieden wij vergaande technologische mogelijkheden: alle denkbare domotica voor luxe en/of veiligheid kunnen wij vooraf onzichtbaar inbouwen. Onderstaande opsomming geeft u enige indruk van de keuzemogelijkheden qua inrichting en domotica. In de praktijk kan er nog veel meer of juist veel minder; dat bepaalt u helemaal zelf. Vele opties zijn geschikt voor alle branches; andere zijn specifiek gericht op zorginstellingen. Wand-, plafond- en vloerafwerking naar keuze. Naadloze holle plinten voor optimale hygiëne. Zelfreinigende wanden. Verlichting via bewegingssensoren. Elektronische luchttemperatuurregeling; radiator of ingebouwde wand-/vloerverwarming. Eenvoudig bedienbare (douche)kraan; (douche)kraan met ingebouwd geheugen voor watertemperatuur. Permanente legionellabeveiliging. (Automatisch) in hoogte verstelbaar toilet; zelfreinigend toilet met ingebouwde sproeikop en föhn. (Automatisch) in hoogte verstelbare wastafel. Kantelbare spiegel; verwarmde spiegel. Handgrepen bij toilet, wastafel en/of douche. Geïntegreerde douchestoel. Ergonomische inrichting voor optimale bewegings- of zorgruimte. Automatische deurvergrendeling indien twee gebruikers een badkamer delen. Alarmering via bewegingssensoren. Monitoring via zorgbeheersysteem.

32 30 Tien jaar garantie Wij zijn trots op ons product en overtuigd van de vele onderscheidende kwaliteiten ervan. Daarom geeft Faay Prefab Products maar liefst tien jaar garantie op de constructie. Dit geeft u de zekerheid dat u niet alleen kiest voor probleemloos bouwen, maar ook voor probleemloos gebruik. Dat is wel zo prettig, voor bouwers én opdrachtgevers én eindgebruikers! Tien jaar garantie

33 31 Interesse? Bent u enthousiast over de vele mogelijkheden van onze prefab-unit? En wilt u er meer over weten? Wij gaan graag met u in gesprek om uw specifieke wensen in kaart te brengen en uw ideale ruimte(n) te ontwerpen. U bent van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen! Faay Prefab Products B.V. Mijlweg 1, 4131 PJ Vianen Postbus 116, 4130 EC Vianen T (0347) F (0347) E I

34

35

36

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

FAAY KBL-systeem. Optimale vrijheid in bekabeling!

FAAY KBL-systeem. Optimale vrijheid in bekabeling! FAAY KBL-systeem Optimale vrijheid in bekabeling! Flexibel qua indeling en afwerking Met het FAAY KBL-systeem kunnen op iedere plaats in de wand én aan beide zijden elektraen datakabels worden getrokken.

Nadere informatie

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter

Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Knauf Isolava gipsblokken Lichtgewicht met een massief karakter Lichtgewicht met een massief karakter U kent als geen ander het belang van een comfortabele binnenruimte. En u weet als geen ander hoe u

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

Polyester Sanitaire units

Polyester Sanitaire units Hydrae Sanitaire units Polyester Sanitaire units Polaris Mira SANITAIRE UNITS Er worden steeds hogere eisen gesteld aan de badkamer. Door gebruikers, maar ook door instellingen en bedrijven die accommodaties

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS

WORLD WIDE IN CONTROL MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS WORLD WIDE IN CONTROL c MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR MELD- EN CONTROLEKAMERS OVER BRAND Brand control rooms is een innoverende, technische en dynamische dienstverlener voor de realisatie van compleet op maat

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen

Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Duurzaam bouwen doe je met Klima Wonen Over ons Klima Wonen is een nieuwe innovatieve en energiezuinige bouwer. Wij hebben decennia lang ervaring opgedaan in de projectontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

gebruiksklare badkamers

gebruiksklare badkamers gebruiksklare badkamers All-in modulair badkamerconcept Plaatsing vanaf 1.5 uur Comfortabel, warm en hygiënisch Keuze van sober tot luxe www.s-pod.nl Wie zijn wij Harrie van Leeuwen, directeur S-pod Nederland

Nadere informatie

Omdat bouwen teamwork is

Omdat bouwen teamwork is Omdat bouwen teamwork is Nijhuis Bouw Innovatie en duurzaamheid komen bij Nijhuis samen. Wij bouwen niet alleen huizen, ook leefbare wijken en gebieden waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Ontwikkelen

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13.

Inhoud. Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4. Solid Seal Dorpel 6. Douchebakken 8. Lanura 10. Bianco&Nero 11. Chezza 12. Spazio 13. DOUCHEBAKKEN DOUCHEVLOEREN 2 douchevloeren douchevloeren Inhoud Safedrain Plus betegelbare douchevloer 4 Solid Seal Dorpel 6 Douchebakken 8 Lanura 10 Bianco&Nero 11 Chezza 12 Spazio 13 Senso 14 Comfort

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

Sauna zoals het bedoeld is.

Sauna zoals het bedoeld is. Sauna zoals het bedoeld is. Q U A L I T Y S A U N A Een moment van rust. Een moment van ontspanning. Even helemaal tot uzelf komen. Ervaar de behaaglijke warmte van uw eigen sauna of infrarood cabine.

Nadere informatie

De winst van elektrisch

De winst van elektrisch Wintertuin Elektrische systemen gordijnrails comfort luxe, kracht, op hoog elegantie niveau& gemak De winst van elektrisch In elke denkbare situatie biedt elektrische gordijnbediening voordelen. Gordijnen

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Inhoud Woonkamer 4 Werkruimte 9 U staat er zelden bij stil, maar feit is dat een plafond, thuis of op uw werk, in belangrijke mate de sfeer en uitstraling

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

OMNICOL. ontzorgt en garandeert

OMNICOL. ontzorgt en garandeert OMNICOL ontzorgt en garandeert De verbindende factor Omnicol is trendsetter in de markt van professionele materialen voor het bouwen en afwerken van gebouwen. Binnen zijn onze producten de verbindende

Nadere informatie

3839,- Complete badkamer. Voor al uw installatiewerkzaamheden

3839,- Complete badkamer. Voor al uw installatiewerkzaamheden % BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW OP ALL % BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW 0% BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN 0% BTW OP ALLE SANITAIRPRODUCTEN

Nadere informatie

Bad- en Douche renovatie

Bad- en Douche renovatie Bad- en Douche renovatie unieke ombouwsystemen tegelwerk blijft intact klaar in 1 dag Bad-in-Bad-Systeem Uniek systeem: een nieuw bad zonder breekwerk U zou wel een nieuw bad willen, maar geen verbouwing

Nadere informatie

Faay Vianen B.V. ons bedrijf, onze filosofie. snel te monteren. grondstoffen. isolerend

Faay Vianen B.V. ons bedrijf, onze filosofie. snel te monteren. grondstoffen. isolerend Faay Vianen B.V. ons bedrijf, onze filosofie onuitputtelijke grondstoffen brandwerend snel te monteren geluidwerend schroefvast thermisch isolerend dubo Even voorstellen Bij (ver)bouwen komt heel wat kijken.

Nadere informatie

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen

Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Danfoss Link Zoneregeling Elke kamer z n eigen temperatuur Simpel, efficiënt en via de app te bedienen Vroeg thuis. Temperatuur woonkamer: 21 C. Met de Danfoss Link App kunt u de verwarming in uw huis

Nadere informatie

De nieuwe standaard: Rimfree closets zonder spoelrand.

De nieuwe standaard: Rimfree closets zonder spoelrand. 2 De nieuwe standaard: Rimfree closets zonder spoelrand. Mijn badkamer Ma salle de bains My bathroom Onderhoudsgemak ten top. Sphinx introduceert een nieuwe generatie closets met maximaal onderhoudsgemak:

Nadere informatie

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling

Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Module vloer. Module wand. Module plafond. 3 unieke droogbouwsystemen voor verwarming en koeling Lage opbouwhoogte. Hoge prestaties. 1. Variokomp vloerverwarming. Ultra dun. Verwarmen Met een dikte van

Nadere informatie

Bouwen met. Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk

Bouwen met. Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk Bouwen met I O KO NR 2. 2014 Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk van Kooi 70 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwbedrijf Appingedam 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI

Nadere informatie

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis

Swingdeur incl. vaste wand in nis. swingdeur in nis. Swingdeur met zijwand. pendeldeur in nis C200 douchecabine Swingdeur incl. vaste wand in nis Swingdeur in nis Design: De C200 staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor inloopdouches. Inloopdouches zijn enorm populair. Steeds meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Onze systemen voor inloopdouches bieden individuele

Nadere informatie

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers

Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers Innovatieve producten voor barrièrevrije badkamers 3 8 4 5 1 9 2 Barrièrevrije badkamers met tegels of natuursteen en Schlüter-Systems. Geniet van de nieuwe vrijheid met een barrièrevrije douche. Drempels

Nadere informatie

Noviteiten 2014/2015

Noviteiten 2014/2015 Noviteiten 2014/2015 De nieuwe duka 5000 douches OPTIX inloopdouches met plafondsteun Rock douchegoten De nieuwe duka 5000 douches Een prachtige badkamer verdient een prachtige douche. Daarom presenteert

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

200 serie. Subtiel Solide

200 serie. Subtiel Solide 200 serie Subtiel Solide Subtiel solide De 200 serie staat voor een profielarm doucheprogramma met een strak design. Het geeft de douche niet alleen een open en vriendelijk karakter, het vergemakkelijkt

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL

Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL www.stijlkasten.nl Slapen Wonen Werken Ontdek de wereld van STIJL Inhoudsopgave Slapen > pagina 4 Wonen > pagina 14 Werken > pagina 22 Welkom in de wereld van STIJL > Slapen 4 > Wonen 14 > Werken 22 >

Nadere informatie

Niet iedereen is gelijk Mensen zijn verschillend van maat; ze kunnen lang zijn of kort, dik of dun.

Niet iedereen is gelijk Mensen zijn verschillend van maat; ze kunnen lang zijn of kort, dik of dun. Waarom aanpasbaar? Niet iedereen is gelijk Mensen zijn verschillend van maat; ze kunnen lang zijn of kort, dik of dun. Veel mensen zijn minder beweeglijk door ouderdom, ziekte of een tijdelijke blessure.

Nadere informatie

uw partner in het creëren in van uw tweede (t)huis!

uw partner in het creëren in van uw tweede (t)huis! uw partner in het creëren in van uw tweede (t)huis! Caravandeal & Chalet Invest Experience Center Merksplassesteenweg 104 2310 Rijkevorsel +32 (0)478 81 74 60 - +32 (0)485 00 22 05 info@caravandeal.be

Nadere informatie

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming Elektrische vloerverwarming Zeer snelle montage Eenvoudige bediening Ideaal voor renovatie 10 jaar garantie DANFOSS HET GEVOEL VAN PERFECTIE Danfoss elektrische vloerverwarming Vloerverwarming is een uiterst

Nadere informatie

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+

DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ BOUWEN MET FAB5+ FAB5+ DUURZAAM BOUW & WOONCONCEPT 02 Inhoud Introductie 3 Het 5S-bouwsysteem? 5 Waarom 5S gebruiken? 7 Isolatiewaarde 11 De praktijk

Nadere informatie

Jadon Parkeergarage Reiniging

Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging Jadon Parkeergarage Reiniging: Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van parkeergarages. Vloer coatingen in diverse, vaak lichte kleuren, winnen terrein ten

Nadere informatie

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER

VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER BN SERIE EVERVUE WATERDICHTE HDTV VOOR URENLANG PLEZIER IN UW BADKAMER De Evervue RVS BN HDTV is volledig waterdicht (IPX5), gemakkelijk te installeren en voldoet aan alle badkamer veiligheidsnormen. Verkrijgbaar

Nadere informatie

SnelleR BoUWen, minder KoSten en altijd aanpasbaar. De slimste wand op dit moment

SnelleR BoUWen, minder KoSten en altijd aanpasbaar. De slimste wand op dit moment SnelleR BoUWen, minder KoSten en altijd aanpasbaar De slimste wand op dit moment WanD een ReVolUtionaiR product BoWall is een installatiewand die altijd is aan te passen aan de eisen van de gebruiker.

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Semi-permanente en tijdelijke huisvesting De Groot Vroomshoop Synergie De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca.

Nadere informatie

Introductie van de nieuwe Un

Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe Un Introductie van de nieuwe UniTrane ventilatorconvector En de expertise erachter onderneming die wor Van een onderneming die wordt gedreven door uw visie Zoals de meeste succesvolle

Nadere informatie

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM.

HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION elektronisch. efficiënt. eenvoudig SLIM. HANSASENSeTION VOOR BADKAMER EN KEUKEN: Wanneer u er met uw hand in de buurt komt, stroomt automatisch water altijd in de juiste hoeveelheid, altijd

Nadere informatie

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen

Triflex Parkeergarages met Uitstraling. Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages met Uitstraling Triflex, specialist in vloeibare kunststoffen voor vloeren en afdichtingsystemen Parkeergarages Parkeerdaken met Uitstraling De eerste indruk U heeft een prachtige onderneming.

Nadere informatie

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN

Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN KOEL-, VRIES- EN BEDRIJFSDEUREN Deuren: sluitstuk van een sterk staaltje techniek Bij de bouw van een koel- of vriescel en verwerkingsruimten is de montage van de isolerende deur de kroon op het werk.

Nadere informatie

U n i d e k p r e f a b d a k e n

U n i d e k p r e f a b d a k e n U n i d e k p r e f a b d a k e n P r e f a b, d e n i e u w e n o r m i n b o u w e n Tijden veranderen, normen veranderen. Ook in de bouwwereld worden steeds scherpere eisen gesteld ten aanzien van het

Nadere informatie

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwen met KOOI nr 1 DECEMBER 2010 Special! 40 pagina s vakwerk van Kooi 65 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 3. korte lijnen. Dat is

Nadere informatie

Sanmedi Profilo Smart

Sanmedi Profilo Smart Profilo Smart; onbegrensde mogelijkheden in de hedendaagse badkamers geschikt voor elke wand producten zijn te plaatsen zonder gebruik van gereedschap moderne uitstraling Voor optimale flexibiliteit in

Nadere informatie

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om

Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Alles in één hand Kwaliteit betekent tevreden klanten. Daar gaat het om Eric Bruggink Allround familiebedrijf met uitgebreid dienstenpakket Kwaliteit en klanttevredenheid gaan hand in hand bij Bruggink.

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort OPTIMALISERING Belangrijkste productkenmerken PERFECTE BALANS IN DENSITEIT GELAMINEERD ASSORTIMENT IN 3 AFWERKINGEN AKOESTISCH COMFORT α W 1.00 VISUEEL

Nadere informatie

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist

Sabino Bouw. Sabino Bouw, u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN. Dakkapellen / Kunststofkozijnen Specialist , u geniet comfort en zekerheid RAMEN DEUREN SERRES SCHUIFPUIEN DAKKAPELLEN maakt wonen buitengewoon Sabino bouw houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer buiten de deur. De kracht van Sabino bouw

Nadere informatie

Ruimte, daglicht & comfort

Ruimte, daglicht & comfort Ruimte, daglicht & comfort Meer ruimte en meer daglicht In korte tijd een grotere en lichtere ruimte maken van uw bovenverdieping. Dat doet u met een Topkapel van Dreumel. Een Topkapel maakt van uw donkere

Nadere informatie

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + +

ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN TOEKOMST + + ZITTINGZAAL VAN DE MAATWERKOPLOSSINGEN VOOR DIGITALE ZITTINGZALEN + + TOEKOMST OVER BRAND Brand interieurs is een innoverende, technische en dynamische inrichter voor o.a. realisaties van compleet op maat

Nadere informatie

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking.

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking. EKOTEX, juli 2013 grafisch ontwerp Carli-d eerste keus sprint snelste keus hygiene bacterie- en schimmelwerend schone lucht VOS absorberend ecologisch meest duurzame keus ISOLAtie verbetert akoestiek,

Nadere informatie

Knauf Horizonboard Met gemak een strak eindresultaat zonder oneffenheden

Knauf Horizonboard Met gemak een strak eindresultaat zonder oneffenheden Horizonboard Knauf Horizonboard Met gemak een strak eindresultaat zonder oneffenheden Knauf, uw partner voor afbouw Knauf is een producent van innoverende afbouwmaterialen, systemen en gereedschappen die

Nadere informatie

Viega Advantix Vario. Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel.

Viega Advantix Vario. Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel. Viega Advantix Vario Tot op de millimeter nauwkeurig inkortbaar en grenzeloos flexibel. Viega Advantix Vario Individualiteit in optima forma. Chic design en hoogwaardige materialen zijn in moderne badkamers

Nadere informatie

Naadloze akoestiek. OWAplan

Naadloze akoestiek. OWAplan Naadloze akoestiek OWAplan Naadloze akoestiek U weet als ontwerper dat steeds meer opdrachtgevers de voorkeur geven aan een naadloos plafond. En daar dient zich een dilemma aan. Hoe zijn een strakke vormgeving

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

Groot in kleinschalige projecten

Groot in kleinschalige projecten Groot in kleinschalige projecten Beheer en onderhoud Verbouw en renovatie Kleinschalige nieuwbouw Gerritsen kleinbouw Nieuw bedrijfsonderdeel, vertrouwde naam In ruim 75 jaar heeft Gerritsen Bouwgroep

Nadere informatie

De vanderbeyl IGB boilerserie

De vanderbeyl IGB boilerserie De vanderbeyl IGB boilerserie duurzame cv-boilers van roestvrij staal Altijd royaal warm water, op de zaak én thuis Comfortabel hygiënisch én uiterst betrouwbaar Ervaar het royale comfort van een vanderbeyl

Nadere informatie

ASIELHUISVESTINGSCONCEPTEN VAN XELLA. Snelle oplossingen voor noodopvang en (semi-)permanente huisvesting van asielzoekers

ASIELHUISVESTINGSCONCEPTEN VAN XELLA. Snelle oplossingen voor noodopvang en (semi-)permanente huisvesting van asielzoekers ASIELHUISVESTINGSCONCEPTEN VAN XELLA Snelle oplossingen voor noodopvang en (semi-)permanente huisvesting van asielzoekers Door de vluchtelingenstroom is er dringend behoefte aan noodopvang en (semi-) permanente

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Zorgchalets. Wij zijn producent van zorgchalets, deze kunnen geplaatst worden op uw eigen grond, om te voorzien in zorg voor zorgbehoevenden.

Zorgchalets. Wij zijn producent van zorgchalets, deze kunnen geplaatst worden op uw eigen grond, om te voorzien in zorg voor zorgbehoevenden. Akro Zorgchalets Zorgchalets Wij zijn producent van zorgchalets, deze kunnen geplaatst worden op uw eigen grond, om te voorzien in zorg voor zorgbehoevenden. Door de Wet maatschappelijke ondersteuning

Nadere informatie

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT

Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Uponor Minitec de ideale vloerverwarming voor renovatie zonder breekwerk MINIMALE MONTAGEHOOGTE, MAXIMAAL COMFORT Groots in kleine afmetingen LAGE ELEMENTHOOGTE, SNELLE REGELING Snelle installatie, korte

Nadere informatie

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING CASCO OF VOLLEDIG AFGEWERKT? AAN U DE KEUZE! DAKKAPEL & DAKOPBOUW Topkwaliteit dakkapellen op traditionele wijze ter plaatse

Nadere informatie

WANDEN VOOR RESIDENTIËLE BOUWPROJECTEN

WANDEN VOOR RESIDENTIËLE BOUWPROJECTEN VERHEYEN BETON INFORMATIEBROCHURE WANDEN VOOR RESIDENTIËLE BOUWPROJECTEN Appartementsblokken, woningbouw, rusten verzorgingstehuizen,... Met twee types van dubbelzijdig afgewerkte betonwanden introduceert

Nadere informatie

EC Garantwoning. Verantwoord, flexibel en betaalbaar

EC Garantwoning. Verantwoord, flexibel en betaalbaar EC Garantwoning Verantwoord, flexibel en betaalbaar Een Energiezuinige, Comfortabele en betaalbare woning waarin je thuiskomt Voel de heerlijke vloerverwarming onder je voeten op een lome zondagochtend.

Nadere informatie

Altijd en overal data en elektra met de Gyproc Cable Stud wand

Altijd en overal data en elektra met de Gyproc Cable Stud wand Altijd en overal data en elektra met de Gyproc Cable Stud wand Gyproc Cable Stud wanden De wand als één grote kabelgoot! Gyproc Cable Stud wanden zijn ontwikkeld om antwoord te geven op de groeiende vraag

Nadere informatie

De kracht van samen. aan de basis van beter bouwen

De kracht van samen. aan de basis van beter bouwen De kracht van samen aan de basis van beter bouwen Wij zoeken steeds de slimste oplossing voor u De beste ruwbouwoplossing voor elk project Sneller, efficiënter, slimmer. Gecontroleerd en met hoge kwaliteit.

Nadere informatie

Een Bribus dus! Aandacht.

Een Bribus dus! Aandacht. Bribus in bedrijf Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder

Nadere informatie

Verrassend veelzijdig.

Verrassend veelzijdig. Geberit AquaClean Tuma Verrassend veelzijdig. Beschikbaar vanaf: 1.4.2017 Nieuw Verfrissend compact. De nieuwe Geberit AquaClean Tuma brengt frisheid en comfort in elke badkamer. Het compacte design van

Nadere informatie

Starterswoningen. variëren van een kleine woning van ca 6.5 bij 10.5 m tot een woning welke tevens geschikt is als seniorenwoning.

Starterswoningen. variëren van een kleine woning van ca 6.5 bij 10.5 m tot een woning welke tevens geschikt is als seniorenwoning. Starterswoningen Door de extreme prijsstijgingen van de woningbouw en de huidige economische malaise de afgelopen jaren is er voor de starters een tekort aan woningen ontstaan. Het gevolg is een stagnatie

Nadere informatie

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend.

Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. Sectionele poorten. Wees gerust veeleisend. 02 03 L-Door. Enkel sectionele poorten. 04 Sectionele garagepoorten. Niets dan voordelen. 06 L-Door. Sectionele poorten op maat. 08 L-Door. Niets wordt aan het

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen

Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Geïntegreerde klimaatsystemen voor gebouwen Uw huis is uw thuis. U komt er tot rust, besteedt er tijd met vrienden en familie. De ruimte waar u verblijft, moet daarom comfortabel en behaaglijk zijn als

Nadere informatie

nationale staalprijs 2012 BAG-A-BOX

nationale staalprijs 2012 BAG-A-BOX nationale staalprijs 2012 BAG-A-BOX ADRESGEGEVENS: Geert Hein van der Neut Polluxstraat 42 1363 VB Almere COURAGE architecten bna t +31 (0)55 360 55 63 u www.courage.nl Veenhuizerweg 207 f +31 (0)55 360

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement

Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler Puur rendement Vaillant aurostep zonneboiler De winst van aurostep Weet u dat 8 minuten zon volstaan om alle mensen op de wereld één jaar van energie te voorzien? De zon levert

Nadere informatie

2resist ceiling system

2resist ceiling system EXTREEM HOGE BRANDWERENDHEID 2resist ceiling system Extreem brandwerend plafondsysteem Brandbewust bouwen Wie veiligheid serieus neemt, anticipeert op brandgevaar. Want brand is desastreus: brand is levensgevaarlijk,

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap.

Decotrap kan overigens ook het totaalproject verzorgen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap. Decotrap is een Limburgs familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bekleden van bestaande trappen, zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Uniek daarbij is dat Decotrap altijd ter plaatse maatwerk

Nadere informatie

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU

SCHOONMAAK OP HOOG NIVEAU ww w.l ub ke. nl SCHOONMAAK OP In de loop der jaren (35 jaar) heeft schoonmaakbedrijf Lübke zich ontwikkeld tot een gerenommeerde, professionele organisatie in de schoonmaak- en glazenwasserijbranche in

Nadere informatie

10 mm. m a a t b e t o n l i c h t b e t o n Opties & Extra s SPECIALISTEN IN PREFAB OPLOSSINGEN

10 mm. m a a t b e t o n l i c h t b e t o n Opties & Extra s SPECIALISTEN IN PREFAB OPLOSSINGEN A 10 mm m a a t b e t o n l i c h t b e t o n Opties & Extra s SPECIALISTEN IN PREFAB OPLOSSINGEN De power van prefab Prefab bouwen is hot en terecht. Er zijn tal van voordelen aan verbonden en vaak genoemde

Nadere informatie

Onderdeel van uw succes

Onderdeel van uw succes De totaaloplossingen van Metaalbouw Groot-Ammers BV Onderdeel van uw succes bouwer Bouwer van cabines, containers en omkastingen Steeds meer fabrikanten van voertuigen, vaartuigen, kranen, carrosseriebouwers,

Nadere informatie

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering

Hoogst persoonlijk. werken vanuit een klantgerichte benadering Hoogst persoonlijk werken vanuit een klantgerichte benadering Korte lijnen voor directe communicatie Afgestemd op uw wensen via een persoonlijke aanpak Advies en bemiddeling gedurende het hele proces Meer

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

Omdat je van warmte houdt! Remeha Aquanta. Remeha Aquanta. Eindeloos veel comfort, eindeloos veel warm water

Omdat je van warmte houdt! Remeha Aquanta. Remeha Aquanta. Eindeloos veel comfort, eindeloos veel warm water Omdat je van warmte houdt! All-in-one topcomfor t De is de nieuwste innovatie op het gebied van verwarming en warm water. Uniek aan de Aquanta is de snelheid waarmee hij continu een eindeloze hoeveelheid

Nadere informatie

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning.

De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. De unieke huislift die zich aanpast aan uw woning. EBD Techniek - Strickledeweg 96-3044 EL Rotterdam T +31(0)10 4373211 F +31(0)10 4154410 E info@mijnlift.nl I www.mijnlift.nl Een nieuwe generatie thuislift

Nadere informatie

BOUWONDERNEMING. Eindeloze mogelijkheden van bouwen

BOUWONDERNEMING. Eindeloze mogelijkheden van bouwen BOUWONDERNEMING Eindeloze mogelijkheden van bouwen Met ons kunt u iedere uitdaging aan Inleiding 5 Nieuwbouw 6 Verbouw 9 Badkamers 20 Bedrijven 27 Onderhoud 40 Begeleiding, kwaliteit en oog voor detail

Nadere informatie

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village

ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village ontspannen wonen met time out second home woningtype East Village quality time begins at home Waarom zou uw tweede woning minder comfort bieden dan uw eerste woning? Waarom zou uw woning niet door een

Nadere informatie

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD

COMPLETE SCHUIFDEUREN BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD COMPLETE SCHUIFDEUREN & BINNENKASTEN KANT EN KLAAR OP MAAT GELEVERD 2 afgebeeld: HDS 6 3 Inhoud Introductie 5 HDS 1 6 HDS 2 7 HDS 6 8 HDZ 7 9 HDS 6K 10 HDZ 7K 12 HDZ 8 14 HDD 2 15 Binnenkast 16 Inloopkast

Nadere informatie

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Betrouwbaar bouw en v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Bouwbedrijf Webbink is een familiebedrijf met een lange traditie. Al vier generaties lang worden opvallende bouwprojecten gerealiseerd

Nadere informatie

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten!

Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien. Zorgeloos genieten! Kozijnen Dakkapellen Serres Schuifpuien Zorgeloos genieten! Kozijncentrum maakt wonen buitengewoon Veka Kozijnprofielen, de juiste keuze! Kozijncentrum houdt al bijna 25 jaar vakkundig het slechte weer

Nadere informatie

Luchtbehandelingscentrales

Luchtbehandelingscentrales Luchtbehandelingscentrales Ecostar: volledig naar wens aan te passen, zowel custom kast als regeling De Ecostar luchtbehandelingskast is een uitgebreide totaaloplossing op maat gemaakt per project: inclusief

Nadere informatie