NIEUWSBRIEF. Werkervaringsbedrijven gezocht! Beschikbaar: 200 schoolverlaters die aan de slag willen gaan als monteur! Juli 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF. Werkervaringsbedrijven gezocht! Beschikbaar: 200 schoolverlaters die aan de slag willen gaan als monteur! Juli 2015"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Juli 2015 Nieuwsbrief is een periodieke uitgave van Opleidingsbedrijf InstallatieWerk 2 O.a. in in deze uitgave Overname BBL leerling na 1 juli 2015 en de Wet werk en zekerheid Workshop Greenskills Mentorteq wordt De Praktijkmonitor Werkervaringsbedrijven gezocht! Beschikbaar: 200 schoolverlaters die aan de slag willen gaan als monteur! Stap binnen voor meer informatie. Heeft uw bedrijf plaats voor een leerling werknemer? Wie heeft er na de bouwvak ruimte om een startende enthousiaste schoolverlater op te leiden binnen uw bedrijf? Wij horen het graag als er 1 of meerdere leerlingen bij u mogen solliciteren. Mail ons op Volg ons op Facebook (InstallatieWerk ) en Twitter

2 Samen sterker en bovendien beter herkenbaar Jan Willem van Bruggen, directeur opleidingen InstallatieWerk: Landelijk nieuws Overname BBL leerling na 1 juli 2015 en de Wet werk en zekerheid Het loont dat de regionale opleidingsbedrijven InstallatieWerk samen optrekken in IWNLverband. Tot die conclusie kom ik terugkijkend op de eerste maanden van De operationele kracht van InstallatieWerk wordt meer en meer herkend en erkend door belangrijke partners uit onze branche. Ruim 95% van de leerlingen die via Installatie Werk hun opleiding afronden, krijgen een dienstverband bij hun laatste leerbedrijf aangeboden. Met de veranderingen in de Wet werk en zekerheid wil de overheid bewerkstelligen dat deze jongeren sneller een vast contract krijgen bij hun nieuwe werkgever. Wat is belangrijk voor uw bedrijf om te weten. Proeftijd: Als de leerling zo goed bevalt dat u een arbeidsovereenkomst aanbiedt na afloop van de opleiding, dan mag u geen proeftijd hanteren. Deze wordt geacht te zijn doorlopen in de periode dat de leerling binnen uw bedrijf werkzaamheden heeft verricht. Met andere woorden, de proeftijd is niet geldig ook al staat de proeftijd in het arbeidscontract vermeld. De ketenregeling: Dit is de wettelijke regeling die bepaalt hoeveel tijdelijke arbeidscontracten er maximaal achter elkaar gesloten mogen worden, voordat er een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd ontstaat. De ketenregeling geldt niet voor BBL leerlingen en als u een van onze leerlingen in dienst neemt, dan is dat voor u als werkgever een eerste overeenkomst. Vanaf 1 juli 2015 spreken we in de nieuwe ketenregeling van 3 x 2 x 6: Maximaal 3 tijdelijke contracten; Met een totale duur van 2 jaar; En een tussenliggende periode van 6 maanden of minder. Transitie vergoeding: Als u na 1 juli 2015 een medewerker ontslaat die minimaal 2 jaar voor uw bedrijf gewerkt heeft, dan heeft de medewerker recht op een transitievergoeding. De transitievergoeding kan de medewerker gebruiken om via scholing of outplacement een andere baan of beroep te krijgen. Voor de BBL leerling is hier een bijzondere bepaling. Als de leerling na de BBL-periode bij uw bedrijf in dienst komt en de arbeidsovereenkomst beëindigd wordt, dan geldt de gehele BBL periode dat de werknemer voor uw bedrijf gewerkt heeft wel voor het bepalen van de hoogte van de transitievergoeding. Voor de hoogte van de transitievergoeding geldt dat een ontslagen medewerker per gewerkt half dienstjaar 1/6 maandsalaris als vergoeding krijgt. Mocht u naar aanleiding hiervan vragen hebben, dan adviseren wij u contact op te nemen met de dichtstbijzijnde vestiging van InstallatieWerk. Zo heeft OTIB aan InstallatieWerk de opdracht gegund om een belangrijke maatregel uit te voeren uit het Sectorplan Werkgelegenheid en Vakmanschap in de TI-sector. Het gaat daarbij om de ontwikkeling en uitvoering van 15 workshops Greenskills. In deze 3-daagse workshop staan bewustwording en kennis voor de toekomst centraal. De laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame- energie en- technologieën komen aan de orde als ook ketensamenwerking en BIM. Als een medewerker van uw bedrijf deelneemt, wordt hij in de workshop voortdurend uitgedaagd na te denken over de gevolgen van deze ontwikkelingen voor het eigen vakmanschap en voor de toekomst van het bedrijf. Verderop in deze nieuwsbrief staat het artikel Workshop Greenskills en hoe u zich hiervoor kan inschrijven. Het nieuwe kwaliteitslabel Een andere belangrijke ontwikkeling waar InstallatieWerk nauw bij betrokken is, is het nieuwe kwaliteitslabel OK CV. Dit label is ontwikkeld door UNETO-VNI, de VKF en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. InstallatieWerk is een belangrijke aanbieder van de cursus en het examen die uw servicemonteur opleidt tot Energie Service Specialist (ESS). Op dit moment zijn er al diverse cursussen en examens OKCV uitgevoerd. Verderop in deze nieuwsbrief staat een vraaggesprek met een installateur die de cursus en examen OKCV met goed gevolg heeft doorlopen en hoe u zich kan aanmelden. Mooie uitdaging De operationele kracht van InstallatieWerk waarover ik eerder sprak, komt naar voren in de gesprekken met genoemde partijen. Zij zien InstallatieWerk als een partner met wie je landelijke afspraken maakt die vervolgens in de regio, dicht bij de installatiebedrijven en hun werknemers, uitvoering krijgen. Een mooie uitdaging voor ons om op deze weg door te gaan. Daarmee dragen we belangrijk bij aan de verdere ontwikkeling van vakmanschap in de elektro- en installatiebranche. 2 3

3 NIEUWSBRIEF Workshop Greenskills De vraag naar een groene of duurzame gebouwde omgeving wordt steeds groter. Een installatie die goed is afgestemd op het gebouw en de vraag van de klant, is het antwoord. Duurzame technieken, samenwerkingsvormen en inzichten helpen daarbij. Voor medewerkers van installatiebedrijven die willen profiteren van de nieuwe kansen, heeft InstallatieWerk in opdracht van OTIB de workshop Greenskills ontwikkeld. Welke thema s? In de 3-daagse interactieve workshop gaan we kennismaken, sleutelen, meten en inregelen met de nieuwste duurzame technieken zoals: laag temperatuur systemen, warmtepomptechniek, domotica, LED verlichting en PV zonne-energie. Naast de techniek besteden we ook veel aandacht aan het eigen functioneren in de toekomst en de mogelijkheden voor het bedrijf. Want de manier waarop we samenwerken en met klanten omgaan, verandert misschien nog wel sneller dan de techniek zelf. BIM, ketensamenwerking op de bouwplaats zorgen ervoor dat je vak echt verandert. Welke kansen bieden deze innovaties uw medewerker? monteurs, eerste monteurs en werkvoorbereiders. Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Waar en wanneer? InstallatieWerk, locatie Zaandam 7, 14 en 21 oktober 2015 InstallatieWerk Heerhugowaard 3, 10 en 17 november 2015 Kosten? Er zijn geen kosten verbonden aan deze training. Tevens wordt de werkgever vanuit OTIB een loonkostensubsidie aangeboden. OK-CV een interview met Mike ter Bruggen van Warmland-CV Ketels InstallatieWerk biedt diverse scholingsmogelijkheden aan ten behoeve van het keurmerk OKCV. Mike Terbrugge is één van de vele deelnemers die deze cursus bij InstallatieWerk heeft gevolgd. Hieronder een kort interview met hem. Mike heeft recent de training EnergieServiceSpecialist bij InstallatieWerk Noord- Holland met succes afgesloten. Warmland installeert CV ketels bij particulieren in de regio s Noord- en Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland. Onderscheiden: Mike: Wij zijn al ruim 10 jaar in de markt actief als CV installateur en hebben een goede naam opgebouwd als het gaat om kwaliteit. Helaas zijn er in de markt veel aan bieders zonder papieren en kennis van zaken aan het werk. Door het voeren van het OKCV kwaliteits label verwachten wij ons hier duidelijk van te onderscheiden. De klant weet dat hij dan van ons een goed product krijgt en dat hij niet alleen een veilige installatie krijgt maar bovenal ook een zo zuinig mogelijke werking van de installatie gegarandeerd is. Ervaring: Mike heeft voor hij zich heeft aangemeld eerst de instap toets gedaan op de site Ondanks dat hij ruimschoots aan de opleidingseisen voldoet heeft hij er toch voor gekozen om het gehele cursus programma te volgen. Mike: Om het programma goed te kunnen volgen heb je echt wel de nodige bagage nodig. Belangrijk is de prak tische werkervaring die je hebt opgedaan. Ondanks het feit dat er veel bekende stof behandeld wordt zijn er toch zaken belicht waar je normaal niet zo stil bij staat. Het was goed om weer eens stil te staan bij de verdunningsfactor en de formules. Communicatie is de succesfactor: De module communicatie voor de ESS geeft handvatten voor de manier waarop het advies naar de klant moet worden gebracht. Mike: Wij hechten al meer dan 10 jaar veel belang aan een goede communicatie naar de klant en zien dat ook als een belangrijke succesfactor voor ons bedrijf. Onveilige situaties: Mike: Het label is nu nog vrijwillig maar ik hoop dat dit label snel verplicht wordt gesteld zodat er een einde komt aan de ondeugdelijke, onveilige installaties in onze branche. Advies: Wat is jouw advies aan de collega installateurs? Mike: Onderscheid je als professional met het OKCV kwaliteitskeurmerk en ga voor kwaliteit. Meer informatie over de training EnergieServiceSpecialist? Kijk op of neem contact met ons op: (optie 3) Martine Hamstra en Ronald Olij Voor wie? Deze workshop is gemaakt voor iedereen die dagelijks met installatie- of elektrotechniek bezig is, zoals: Vanaf 1 oktober start ik als opleidingsadviseur en ga ik bij de bedrijven langs om te vertellen wat wij voor hen kunnen betekenen. Hieronder alvast een voorproefje waarom een logische keuze is. Bij IWNH staat opleiden centraal. Iets wat zich niet meer alleen beperkt tot de eerste jaren van een carrière in de techniek. Natuurlijk wordt hier de basis gelegd maar continu leren is onontbeerlijk binnen onze branche. Aanmelden of meer informatie? Kijk op of neem contact met ons op: (optie 3) Martine Hamstra naar De afgelopen 3,5 jaar heb ik me met veel plezier ingezet als opleidingscoördinator voor de vestiging Amsterdam. Een afwisselende baan waarin ik een duidelijk beeld heb gekregen van waar IWNH goed in is en hoe we onze bedrijven kunnen bedienen. De vacature van Opleidingsadviseur voor Contract- Onderwijs sprak mij dan ook direct aan. De technische innovaties volgen zich namelijk in rap tempo op, iets waar IWNH zich dagelijks mee bezig houdt. Hier kunnen bedrijven van profiteren want wij kunnen opleidingsvraagstukken omzetten in cursussen en opleidingen. Hier liggen kansen maar ook zeker een verplichting richting onze bedrijven om te doen waar we goed in zijn: het opleiden van vakmensen. Een leven lang leren is per slot van rekening een gedeelde verantwoordelijkheid! Dankwoord Simon Daas Langs deze weg wil ik aangeven dat ik mijn werk zaamheden bij InstallatieWerk per 17 juli jl. heb beëindigd. Collega s en bestuur respecteren hierin mijn wens om in alle rust te vertrekken. Terug kijkend zijn de werkzame jaren bij de Opleidings organisatie roerig en wisselend geweest. Van de pioniersjaren bij ElektroWerk naar de professionele op leidingsorganisatie InstallatieWerk. Vele jaren ben ik betrokken geweest bij het opleiden van werknemers in de installatietechnische bedrijfstak, tijdens mijn dienstverband heb ik veel tijd gestoken in de kwaliteit en de groei van het opleidingsbedrijf. In klein comité heb ik al afscheid mogen nemen van Bestuur en Collega s en ik wil ze hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor de jaren van goede samenwerking en de fijne contacten die ik met velen van jullie heb gehad. Hierbij ook een dankwoord voor de medewerkers van de aangesloten leerbedrijven met wie ik veelvuldig contact heb gehad en die mede dragend zijn voor het succes van onze Opleidingsorganisatie. Martine Hamstra is vanaf heden de nieuwe Opleidingsadviseur bij. Door haar goede con tactuele eigenschappen, prettige persoonlijkheid en Simon Daas doortastendheid, ben ik er van overtuigd dat zij Contract Onderwijs nog nadrukkelijker bij u onder de aandacht zal brengen. Ik kijk met veel plezier terug op mijn werkzame jaren maar kijk ook met plezier uit naar mijn nieuwe toekomst waarin ik nog vele jaren hoop te kunnen genieten van mijn pensioen. Het gaat u allen goed! Met vriendelijke groet, Simon Daas 4 5

4 Mentorteq wordt De Praktijkmonitor Sinds 2 jaar werkt InstallatieWerk met het leerlingvolgsysteem Mentorteq De meest gestelde vragen op de website Met dit programma kunnen de praktijk en theorieresultaten worden bijge houden. Tevens kun je in één oogopslag zien hoever de leerling is gevorderd en wanneer hij zijn opleiding kan afronden. Het grote voordeel van dit programma is dat het online zichtbaar is voor zowel de leerling, IWNH als ook het leerbedrijf. Om aan alle wensen te voldoen is er besloten om de overbodige ballast uit het programma te verwijderen, er een aantal essentiële zaken aan toe te voegen en van start te gaan in het nieuwe schooljaar met een nieuwe naam De Praktijkmonitor. De rapportages die op dit moment zijn ingevoerd in Mentorteq zullen worden overgezet en de nieuwe leerlingen zullen direct worden ingevoerd in het nieuwe systeem. InstallatieWerk heeft een overzicht met de meest gestelde vragen op de website geplaatst met daarbij de antwoorden. Hiermee proberen we onze servicegerichtheid en klantvriendelijkheid te vergroten. Hier onder een voorbeeld van de vragen die op de website komen. Input van uw kant is altijd welkom. Na 2 jaar hiermee in te hebben proefgedraaid hebben ook de andere InstallatieWerk-vestigingen in Nederland besloten om over te stappen op dit systeem. Verwacht wordt dat begin oktober alles gereed is en zult u de inlogcode zodat u de voorgang van uw leerling kunt volgen. Meest voorkomende vragen: tekort salaris geen salaris Hoeveel verlof heb ik? een rekening van het ROC Leerling uitgaansdagen geen reiskosten ik wil graag reiskosten Ik ben weggestuurd bij mijn leerbedrijf De afgelopen dagen hebben onze leerlingwerknemers weer in groten getale deelgenomen aan de uitgaansdagen. Het programma bestond dit jaar uit karten/lasergamen/ bowlen in Grootebroek, paintballen in Spaarnwoude en naar Walibi in Biddinghuizen. Alle drie de dagen zijn heel positief ervaren door de collega s om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Ik wil een auto van de zaak gaan rijden Ik wil mijn jaaropgave Wanneer wordt mijn vakantiegeld gestort? inlogproblemen met DSS Mijn factuur klopt niet Recapitulatie per vennoot Walibi in Biddinghuizen karten/lasergamen/bowlen in Grootebroek paintballen in Spaarnwoude 6 7

5 +/- 200 nieuwe leerlingen staan te popelen om te kunnen beginnen! InstallatieWerk is het hele jaar bezig om enthousiaste leerlingen te werven voor de techniek. De meeste leerlingen komen vanaf het VMBO en starten in augustus met de opleiding Installatietechniek of Elektrotechniek. Popelen om te beginnen Er zijn plusminus 200 nieuwe leerlingen die staan te popelen om te beginnen. Velen hebben reeds een werkervaringsbedrijf gevonden en vele anderen zijn nog actief op zoek naar een bedrijf. Sollicitatietrainingen InstallatieWerk verzorgt voor 200 personen sollicitatietrainingen waarbij de leerlingen zich bewust worden van houding en het feit dat je maar één keer een eerste indruk kunt maken. Aan de slag Ook wordt er voor 200 leerlingen een VCA cursus met examen georganiseerd, zodat zij met het VCA-diploma op zak aan de slag kunnen bij de bedrijven. Als het goed is heeft iedereen medio september een leerwerkplek gevonden. Waarna InstallatieWerk in oktober weer gaat beginnen met de wervingsactiviteiten voor het schooljaar Colofon Het Europees Sociaal Fonds investeert in het opleiden en is medefinancier van de activiteiten van InstallatieWerk bv Opleidingsbedrijf InstallatieWerk Algemeen correspondentieadres Postbus 30, 1940 AA Beverwijk Districtskantoor Heerhugowaard, ziek/herstelmeldingen en salarisadministratie W.M. Dudokweg 66, Telefoon: Districtskantoor Beverwijk, Financiële administratie en Parallelweg 128 d, Telefoon: Districtskantoor Zaandam Cypressehout 97-99, Telefoon: InstallatieWerk

Installatie- & Elektrotechniek. Markiezaat College, het échte werk

Installatie- & Elektrotechniek. Markiezaat College, het échte werk 2016 2017 Installatie- & Elektrotechniek Markiezaat College, het échte werk Installatietechniek: techniek die zorgt voor mensen "Je laat die mensen toch niet in de kou zitten?" Overal waar we wonen en

Nadere informatie

TIEN MAATREGELEN OM VAKMANSCHAP TE BEHOUDEN EN TE VERSTERKEN. Maak er gebruik van, het kan u geld opleveren! www.sectorplanbouwinfra.

TIEN MAATREGELEN OM VAKMANSCHAP TE BEHOUDEN EN TE VERSTERKEN. Maak er gebruik van, het kan u geld opleveren! www.sectorplanbouwinfra. TIEN MAATREGELEN OM VAKMANSCHAP TE BEHOUDEN EN TE VERSTERKEN Maak er gebruik van, het kan u geld opleveren! www.sectorplanbouwinfra.nl Sectorplan Bouw & Infra 2013-2015 Het Sectorplan Bouw & Infra 2013-2015

Nadere informatie

Cursusspecial Vakbekwaamheid

Cursusspecial Vakbekwaamheid Cursusspecial Vakbekwaamheid > Elektrotechniek > Waterleidingtechniek > Gastechniek > CV-techniek Haal uw vakbekwaamheidsdiploma en word Erkend Installateur. Uw klanten zitten erop te wachten. Als installateur

Nadere informatie

Wat kies jij? Wegwijzer in het fasemodel

Wat kies jij? Wegwijzer in het fasemodel Wat kies jij Wegwijzer in het fasemodel Van inkomen naar inkomen dit helpt PostNL helpt je op verschillende manieren. Met name via een financiële vergoeding, begeleiding van werk naar werk door Mobility

Nadere informatie

Het Ambachtshuis Brabant. Voordeur naar ambachtelijk vakmanschap

Het Ambachtshuis Brabant. Voordeur naar ambachtelijk vakmanschap Het Ambachtshuis Brabant Voordeur naar ambachtelijk vakmanschap u Vakmanschap benutten Ambachten maken wezenlijk deel uit van de Nederlandse economie. Ze worden beoefend door bijna 1 miljoen Nederlanders,

Nadere informatie

MEMO WIJZIGINGEN ARBEIDSRECHT 2015

MEMO WIJZIGINGEN ARBEIDSRECHT 2015 Van : mr. Inka de Jong Datum : 12 december 2014 Betreft : Wijzigingen in het arbeidsrecht met ingang van 1 januari 2015 Geachte relatie, Met ingang van 1 januari 2015 vinden er gefaseerd belangrijke wijzigingen

Nadere informatie

Installatie- & Elektrotechniek. Markiezaat College, het échte werk

Installatie- & Elektrotechniek. Markiezaat College, het échte werk 2015 2016 Installatie- & Elektrotechniek Markiezaat College, het échte werk Installatietechniek: techniek die zorgt voor mensen "Je laat die mensen toch niet in de kou zitten?" Overal waar we wonen en

Nadere informatie

Arbeids- en ontslagrecht 9 december 2014 Chris van Wijngaarden

Arbeids- en ontslagrecht 9 december 2014 Chris van Wijngaarden Arbeids- en ontslagrecht 9 december 2014 Chris van Wijngaarden 2 Wet Werk en Zekerheid Ingrijpende wijzigingen in de regels voor het aangaan en opstellen van arbeidsovereenkomsten Ingrijpende wijzigingen

Nadere informatie

Districtsactiviteitenplan 2014 district Zuid-Holland

Districtsactiviteitenplan 2014 district Zuid-Holland Districtsactiviteitenplan 2014 district Zuid-Holland Basisprincipe DAP 2014 Bij het Districtsactiviteitenplan 2014, hierna DAP 2014, zijn de volgende aspecten van belang: Centrale thema s 2014 Kansen grijpen

Nadere informatie

Inleiding. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 888 66 88.

Inleiding. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u terecht bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw via T 088 888 66 88. Inleiding Heeft uw werknemer een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van zes maanden of langer? Dan bent u per 1 januari 2015 verplicht om deze werknemer uiterlijk één maand voor het einde van het arbeidsovereenkomst

Nadere informatie

Functieprofiel. Allround (CV) monteur

Functieprofiel. Allround (CV) monteur Functieprofiel Allround (CV) monteur OVER DGK INSTALLATIE Wij staan voor energiebesparende en duurzame oplossingen voor onze klanten. Met kennis van de laatste ontwikkelingen in de markt zoeken wij naar

Nadere informatie

Welkom op de Please MKB sessie over flexibel werkgeven

Welkom op de Please MKB sessie over flexibel werkgeven Welkom op de Please MKB sessie over flexibel werkgeven Please Payroll Postbus 11, 5700 AA Helmond T 0800 235 75 32 (gratis) T 0492 388 888 E info@please.nl www.please.nl Agenda Wat is payroll? Wie is Please

Nadere informatie

De transitievergoeding

De transitievergoeding Wet Werk en Zekerheid De transitievergoeding Jennifer Horsten 21 mei 2015 Onderwerpen Veranderingen sinds 1 januari 2015 Veranderingen vanaf 1 juli 2015 De transitievergoeding Recht/geen recht op transitievergoeding

Nadere informatie

Groningen 20 2014-2015. Maintenance. www.alfa-college.nl

Groningen 20 2014-2015. Maintenance. www.alfa-college.nl Groningen 20 2014-2015 Maintenance www.alfa-college.nl Jouw opleiding volg je bij het Alfa-college Het Alfa-college is het christelijk regionaal opleidingencentrum voor Noord- en Oost-Nederland. Deze brochure

Nadere informatie

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, kunt altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet,

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze informatie, kunt altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Informatiebrochure 2012 Weddingplanners International Voorwoord De mooiste dag van uw leven, zo wordt een trouwdag vaak genoemd. Maar iemand moet ervoor zorgen dat deze dag vlekkeloos verloopt. Een weddingplanner

Nadere informatie

Onderwerp: Wijziging in arbeidsrecht, in 3 fases. Geachte heer, mevrouw,

Onderwerp: Wijziging in arbeidsrecht, in 3 fases. Geachte heer, mevrouw, Onderwerp: Wijziging in arbeidsrecht, in 3 fases Geachte heer, mevrouw, Het zal u ongetwijfeld niet zijn ontgaan: het arbeidsrecht wordt drastisch gewijzigd. Dit kan grote consequenties hebben voor uw

Nadere informatie

Omscholingsstimulans zij-instroom BPV

Omscholingsstimulans zij-instroom BPV Omscholingsstimulans zij-instroom BPV Uitgangspunten OTIB kent een viertal reglementen, die voorzien in een tegemoetkoming voor het aan een werknemer beschikbaar stellen van een beroepspraktijkvormingsplaats

Nadere informatie

Scholingsgids ANBO Academie 2015. Voor actieve vrijwilligers van ANBO

Scholingsgids ANBO Academie 2015. Voor actieve vrijwilligers van ANBO Scholingsgids ANBO Academie 2015 Voor actieve vrijwilligers van ANBO Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2.... 4 3. Aanbod... 5 3.1 Workshop Welkom bij ANBO... 5 3.2 Instructiebijeenkomst Ledenadministrateur...

Nadere informatie

Wet Werk en Zekerheid (WWZ)

Wet Werk en Zekerheid (WWZ) Wet Werk en Zekerheid (WWZ) De Wet Werk en Zekerheid (WWZ) wijzigt de regels in het flexrecht, het ontslagrecht en de regels rondom de WW. In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de wijzigingen welke

Nadere informatie

Hoe herken je een vakman?

Hoe herken je een vakman? onderhouden+verbouwen Het is de installateur die de cv veilig en zuinig laat werken Hoe herken je een vakman? 30 CV-ketels moeten aan veel eisen voldoen, maar vervolgens mag iedereen ze ophangen en eraan

Nadere informatie

Mbo-opleiding Mechatronica niveau 2

Mbo-opleiding Mechatronica niveau 2 1 Mbo-opleiding Mechatronica niveau 2 20748 NEDTRAIN TechniekFabriek brochure.indd 1 29-11-13 11:40 2 De TechniekFabriek De TechniekFabriek van NedTrain is dé plek waar jij als technisch treintalent leert

Nadere informatie

Erkend leerbedrijf. dáár wordt het vak geleerd. horeca bakkerij reizen recreatie facilitaire dienstverlening

Erkend leerbedrijf. dáár wordt het vak geleerd. horeca bakkerij reizen recreatie facilitaire dienstverlening Erkend leerbedrijf dáár wordt het vak geleerd horeca bakkerij reizen recreatie facilitaire dienstverlening Waarom erkend leerbedrijf? Jonge mensen wegwijs maken in de sector: dat is de taak van een leerbedrijf.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Graag willen wij even bij u onder de aandacht brengen: Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau in de Bouw, Groen, Industrie, GWW, techniek, logistiek, productie en kantoor. onderscheidt zich in de markt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. InstallatieWerk Nederland: Centre of Excellence voor een Leven Lang Leren

NIEUWSBRIEF. InstallatieWerk Nederland: Centre of Excellence voor een Leven Lang Leren NIEUWSBRIEF Maart 2015 Nieuwsbrief is een periodieke uitgave van Opleidingsbedrijf InstallatieWerk 1 O.a. in deze uitgave 2 3 4 5 6 P 2 8 9 10 11 InstallatieWerk Nederland: Centre of Excellence voor een

Nadere informatie

Leerwerkbedrijf MaatwerQ

Leerwerkbedrijf MaatwerQ 2014 Leerwerkbedrijf MaatwerQ Detacheren van: leerlingen & volslagen vakmensen zelfstandig of in koppels Techniek: Bouw, Klus & Onderhoud - Metaal - Installatietechniek Techniek & Zorg Facilitair & Restaurant

Nadere informatie

Inhoud. Doelstellingen van de WWZ. Workshop Wet Wet Werk en Zekerheid. Doelstellingen van de WWZ. Wat is er al veranderd per 1 januari 2015

Inhoud. Doelstellingen van de WWZ. Workshop Wet Wet Werk en Zekerheid. Doelstellingen van de WWZ. Wat is er al veranderd per 1 januari 2015 Workshop Wet Wet Werk en Zekerheid Spaans Advocaten Mr. Bart W.G. Orth orth@spaansadvocaten.nl 1 Inhoud Doelstellingen van de WWZ Wat is er al veranderd per 1 januari 2015 Wat gaat er veranderen per 1

Nadere informatie

Arbeidsrecht. wijziging Wet Werk en Zekerheid. Flexwet Ontslagrecht Werkloosheidswet DE BELANGRIJKSTE WIJZINGEN VOOR U OP EEN RIJ

Arbeidsrecht. wijziging Wet Werk en Zekerheid. Flexwet Ontslagrecht Werkloosheidswet DE BELANGRIJKSTE WIJZINGEN VOOR U OP EEN RIJ Arbeidsrecht DE BELANGRIJKSTE WIJZINGEN VOOR U OP EEN RIJ wijziging Wet Werk en Zekerheid Flexwet Ontslagrecht Werkloosheidswet Als de wet wordt aangenomen in de Eerste Kamer worden de wijzigingen op de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Ouwersloot Kerkhoven Witte Paal 320 a, 1742 LE Schagen. info@okadviseurs.nl www.okadviseurs.nl T 0224 274500 F 0224 274519

NIEUWSBRIEF. Ouwersloot Kerkhoven Witte Paal 320 a, 1742 LE Schagen. info@okadviseurs.nl www.okadviseurs.nl T 0224 274500 F 0224 274519 Wet Werk en Zekerheid, bevat: - Rechtspositie van flexerkers - Hervorming Ontslagrecht - Aanpassing Werkloosheidset (WW) Informatie m.b.t. de rechtspositie flexerkers, ingang 1 januari 2015: 1) Proeftijd

Nadere informatie

In het Sectorplan Bouw & Infra zijn vijf subsidieregelingen opgenomen voor werkgevers (maatregel 2 t/m 6).

In het Sectorplan Bouw & Infra zijn vijf subsidieregelingen opgenomen voor werkgevers (maatregel 2 t/m 6). Subsidieregelingen sectorplan In het Sectorplan Bouw & Infra zijn vijf subsidieregelingen opgenomen voor werkgevers (maatregel 2 t/m 6). Maatregel 2: Stimuleren mobiliteit en voorkomen van werkloosheid

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

brandweer Nieuwegein Zuid Jij ook? Kom bij de brandweer!

brandweer Nieuwegein Zuid Jij ook? Kom bij de brandweer! I brandweer Nieuwegein Zuid Jij ook? Kom bij de brandweer! Brandweer Veiligheidsregio Utrecht zoekt vrijwilligers Werken bij de brandweer: voor sommigen is het een droom, voor anderen een roeping. Werken

Nadere informatie

Leerwerkbedrijf MaatwerQ

Leerwerkbedrijf MaatwerQ 2014 Leerwerkbedrijf MaatwerQ Detacheren van: leerlingen & volslagen vakmensen Techniek: Bouw, Klus & Onderhoud, Metaal Techniek & Zorg Facilitair & Administratie Facilitair & Verkoop Facilitair & Zorg

Nadere informatie

Assistent Installatie- en constructietechniek (inclusief elektrotechniek) BBL

Assistent Installatie- en constructietechniek (inclusief elektrotechniek) BBL Crebo Duur Niveau Leerweg 25253 1 jaar Entree BeroepsBegeleidende Leerweg (BBL) Start Augustus en februari (bij voldoende aanmeldingen) Locatie(s) Korianderstraat, Arnhem DIT KUN JE DOEN NA JE STUDIE Binnen

Nadere informatie

U wilt vrijheid en flexibiliteit?

U wilt vrijheid en flexibiliteit? U wilt vrijheid en flexibiliteit? Uw medewerkers op onze loonlijst! Uitbesteden biedt rust wat is payrolling? Voordelen Medewerkers zonder ZORGEN Payrolling is een van de snelst groeiende diensten van

Nadere informatie

TI-Arbeidsmarkt 2013-2015

TI-Arbeidsmarkt 2013-2015 TI-Arbeidsmarkt 21-215 1. Recessie 2. Maatregelen TI-bedrijven. Gevolgen voor stage- en leerlingplekken 4. Demografische ontwikkelingen 5. Situatie in 215 1. Recessie Ontwikkeling werkvoorraad Ontwikkeling

Nadere informatie

PERSOONLIJK ONTWIKKELPLAN

PERSOONLIJK ONTWIKKELPLAN PERSOONLIJK ONTWIKKELPLAN Voor werknemers in de Technische Installatiebranche Naam : Functie : Bedrijf : Datum : Inhoudsopgave: Pagina.0 Inleiding....0 Stappenplan... Stap. Persoonlijke gegevens... Stap.

Nadere informatie

Presentatie OVSB Het doolhof dat WWZ heet

Presentatie OVSB Het doolhof dat WWZ heet Presentatie OVSB Het doolhof dat WWZ heet Inhoudsopgave 1. Wet Werk en Zekerheid 2. Wijzigingen in het ontslagrecht 3. Dossieropbouw 4. Transitievergoeding 5. Samenvatting Wijzigingen WWZ 1 januari 2015:

Nadere informatie

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Realiseren van leerwerkplekken (bbl-2 en bbl-3) voor jongeren tot 27 jaar

REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE. Realiseren van leerwerkplekken (bbl-2 en bbl-3) voor jongeren tot 27 jaar REGLEMENT LOONKOSTENSUBSIDIE Realiseren van leerwerkplekken (bbl-2 en bbl-3) voor jongeren tot 27 jaar Maatregel 4 in het kader van het sectorplan bouw & infra (versie 1-1-2015) Inhoudsopgave Artikel 1

Nadere informatie

Niets is moeilijk voor wie weet hoe het werkt.

Niets is moeilijk voor wie weet hoe het werkt. Kennis in beweging eten werkt Niets is moeilijk voor wie weet hoe het werkt. Weten werkt Partner in praktijkleren en personeelsontwikkeling. Dat wil Kenniscentrum GOC zijn voor alle bedrijven en medewerkers

Nadere informatie

Whitepaper: wijzigingen rondom Wet werk en zekerheid

Whitepaper: wijzigingen rondom Wet werk en zekerheid Whitepaper: wijzigingen rondom Wet werk en zekerheid Inleiding Er gaat geen dag voorbij of er is nieuws op social media, in de krant of op televisie over de Wet werk en zekerheid (Wwz) en de gevolgen van

Nadere informatie

WERK EN ZEKERHEID HET NIEUWE ARBEIDSRECHT IN BEELD

WERK EN ZEKERHEID HET NIEUWE ARBEIDSRECHT IN BEELD WERK EN ZEKERHEID HET NIEUWE ARBEIDSRECHT IN BEELD Hoofdlijnen en wetenswaardigheden Wet Werk en Zekerheid (WWZ) Vanaf 1 januari 2015 Aanzegplicht vanaf 1 januari 2015 De werkgever is verplicht vanaf 1

Nadere informatie

sollicitatie gesprek Handleiding droombanen voor Technisch talent

sollicitatie gesprek Handleiding droombanen voor Technisch talent sollicitatie gesprek Handleiding droombanen voor Technisch talent waarom deze handleiding? We krijgen vaak de vraag hoe je je nu het beste kunt voorbereiden op een sollicitatiegesprek. Een goede voorbereiding

Nadere informatie

WET WERK EN ZEKERHEID

WET WERK EN ZEKERHEID WET WERK EN ZEKERHEID Stefan Verdonk Bedrijfsjurist arbeidsrecht en ondernemingsrecht 2 juli 2015 Wet werk en zekerheid Stellingen: Het wordt gemakkelijker Het wordt goedkoper De kans op een vaste baan

Nadere informatie

De Beroepsgerichte Stage.

De Beroepsgerichte Stage. Informatie over de Beroepsgerichte Stage 3 bbl en kbl De Beroepsgerichte Stage. Aan het eind van het derde schooljaar ga je voor het eerst op stage. Voor de meesten zal dit een spannende, bijzondere en

Nadere informatie

Wet Werk en Zekerheid. De belangrijkste wijzigingen en tips worden u aangeboden door

Wet Werk en Zekerheid. De belangrijkste wijzigingen en tips worden u aangeboden door Wet Werk en Zekerheid De belangrijkste wijzigingen en tips worden u aangeboden door WAT VERANDERT ER? WAAR KUN/MOET JE OP LETTEN? Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd 1 januari 2015: Geen proeftijd voor

Nadere informatie

MOBILITEIT BEVORDERENDE MAATREGELEN; VRIJWILLIG Bijlage 3

MOBILITEIT BEVORDERENDE MAATREGELEN; VRIJWILLIG Bijlage 3 MOBILITEIT BEVORDERENDE MAATREGELEN; VRIJWILLIG Bijlage 3 Inleiding Schakelring heeft nu en de komende jaren te maken met fundamentele ontwikkelingen in welzijn en zorg, die continue aanpassingen en vernieuwingen

Nadere informatie

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant -

Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop: De (operationeel) medewerker als Ambassadeur - Werken voor en bij je klant - Workshop De (operationeel) medewerker als Ambassadeur Werken voor en bij je klant Inleiding Als uitvoerend technicus

Nadere informatie

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht

Bij U-Boss word ik altijd warm ontvangen en doen ze echt hun best voor je. Pieter de Haan Uitzendkracht mijn hart ligt bij een kleinschalige organisatie met een hoogwaardige dienstverlening. Waar mensen hun klanten kennen en waar ze hart voor de zaak hebben Ed Bos Directeur U-Boss Uitzendbureau is de kleinschalige

Nadere informatie

Wij timmeren aan de weg

Wij timmeren aan de weg Wij timmeren aan de weg Even voorstellen; Bouwkracht Vakpersoneel. Bouwkracht vakpersoneel B.V. is onderdeel van de LubronGroep en voortgekomen uit Lubron technisch intermediair. Onder de vlag van Lubron

Nadere informatie

Welkom op de workshop

Welkom op de workshop Werken mét Zekerheid Welkom op de workshop Werken mét Zekerheid 9-6-2015 1 Werken mét Zekerheid Programma Flexwet en Paneldiscussie Pauze Ontslag en Paneldiscussie 9-6-2015 2 Werken mét Zekerheid Doel

Nadere informatie

Bijdragen aan een krachtige leeromgeving voor leerlingen in de bouw en infra. Bouw aan vakmanschap. Word erkend leerbedrijf!

Bijdragen aan een krachtige leeromgeving voor leerlingen in de bouw en infra. Bouw aan vakmanschap. Word erkend leerbedrijf! Bijdragen aan een krachtige leeromgeving voor leerlingen in de bouw en infra. Bouw aan vakmanschap Word erkend leerbedrijf! bouw op kennis Een krachtige leeromgeving Je leert door te doen. Leerlingen leren

Nadere informatie

Al uw HR-oplossingen onder één paraplu

Al uw HR-oplossingen onder één paraplu Al uw HR-oplossingen onder één paraplu Kennismaken met P-services HR group Kennis van uw branche Altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen qua arbeidsweten regelgeving en uw cao. Als landelijke

Nadere informatie

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen.

BRM Uitzendbureau. Werk organiseren naar menselijke maat. BRM Uitzendbureau kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat kan werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen. BRM Uitzendbureau Werk organiseren naar menselijke maat Wij zijn een uitzendbureau dat

Nadere informatie

Begeleiding (leerling-)werknemer door 55+ sectorplan

Begeleiding (leerling-)werknemer door 55+ sectorplan THEMA 2 BEHOUD VAKKRACHTEN MAATREGEL 4 Begeleiding sectorplan Doel Deze maatregel vloeit voort uit het Sectorplan voor de Technische Installatiebranche (2013RCSP20112 werkgelegenheid en vakmanschap in

Nadere informatie

BABZ-opleiding Basisjaar en Specialisatie Burgerzaken

BABZ-opleiding Basisjaar en Specialisatie Burgerzaken www.segment.nl BABZ-opleiding Basisjaar en Specialisatie Burgerzaken Investeren in uw persoonlijk vakmanschap 3 Samen studeren in een vaste groep 3 Persoonlijke benadering 3 Gemotiveerde studenten 3 Enthousiaste

Nadere informatie

Rechten en plichten werkgevers en werknemers Onderneming in België

Rechten en plichten werkgevers en werknemers Onderneming in België Rechten en plichten werkgevers en werknemers Onderneming in België Inhoud Van welk land is het arbeidsrecht van toepassing? 2 Waar moet u rekening mee houden? 3 Ontslagrecht 3 Concurrentiebeding 5 Minimumloon

Nadere informatie

Please Payroll Postbus 11, 5700 AA Helmond T 0800 235 75 32 (gratis) T 0492 388 888 E info@please.nl www.please.nl

Please Payroll Postbus 11, 5700 AA Helmond T 0800 235 75 32 (gratis) T 0492 388 888 E info@please.nl www.please.nl Please Payroll Postbus 11, 5700 AA Helmond T 0800 235 75 32 (gratis) T 0492 388 888 E info@please.nl www.please.nl Wet werk en zekerheid Doel van de wetgeving: Het aanpassen van het arbeidsrecht aan veranderende

Nadere informatie

Uitvoeringsreglement Instroomregeling BPV sectorplan

Uitvoeringsreglement Instroomregeling BPV sectorplan Uitvoeringsreglement Instroomregeling BPV sectorplan Uitgangspunten Op 14 mei 2014 heeft de minister van SZW het sectorplan 2013RCSP20112 werkgelegenheid en vakmanschap in de Technische Installatiesector

Nadere informatie

HR in de Zorg Nieuw Ontslagrecht & Vergoeding 2 december 2014

HR in de Zorg Nieuw Ontslagrecht & Vergoeding 2 december 2014 HR in de Zorg Nieuw Ontslagrecht & Vergoeding 2 december 2014 Hanze advocaat specialist in arbeidsrecht Vestigingen in Zwolle, Deventer en Groningen Alle arbeidsrechtelijke zaken mbt: Adviseren, begeleiden

Nadere informatie

Wetsvoorstel werk en zekerheid

Wetsvoorstel werk en zekerheid Wetsvoorstel werk en zekerheid De belangrijkste gevolgen op een rij Geachte relatie, Vrijdag 29 november jl. is het wetsvoorstel met betrekking tot de Wet werk en zekerheid ingediend. De voorstellen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2014 Wet Werk en Zekerheid

Nieuwsbrief juli 2014 Wet Werk en Zekerheid Nieuwsbrief juli 2014 Wet Werk en Zekerheid De Eerste Kamer heeft het wetsvoorstel met veranderingen in het arbeidsrecht aangenomen. Aanvankelijk zou een deel van de wijzigingen ingaan op 1 juli 2014,

Nadere informatie

Sectorplan Procesindustrie

Sectorplan Procesindustrie Sectorplan Procesindustrie Algemeen Regeling sectorplannen uitvloeisel sociaal akkoord Kern: werkgelegenheid creëren en behouden Opdracht vanuit sociale sectorale partners in procesindustrie (AWVN, VNCI,

Nadere informatie

KZO O13 mensen in de rechten

KZO O13 mensen in de rechten KZO O13 mensen in de rechten Revap 22 oktober 2014 Mark Diebels 1 Wijzigingen per 1 januari 2015: Concurrentiebeding Proeftijd Bepaalde tijd contracten deel I Programma Wijzigingen per 1 juli 2015: (=

Nadere informatie

Hoe komt het sociaal plan tot stand? Wat kan de LAD voor u doen? Sociaal plan De LAD Leden aan het woord Contact met de LAD I

Hoe komt het sociaal plan tot stand? Wat kan de LAD voor u doen? Sociaal plan De LAD Leden aan het woord Contact met de LAD I Sociaal plan Organisaties zijn continu in beweging. Reorganisaties, fusies of uitbesteding van werk zijn aan de orde van de dag. Voor het personeel heeft dit grote gevolgen. Mensen raken hun baan bijvoorbeeld

Nadere informatie

tips voor het sollicitatiegesprek

tips voor het sollicitatiegesprek tips voor het sollicitatiegesprek algemeen In elk gesprek komen vragen voor die op meer manieren te beantwoorden zijn. Hiermee probeert een selecteur duidelijkheid te krijgen over je echte motivatie, persoonlijkheid

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Basisopleiding Burger- en Publiekszaken (BO-BZ/BOP)

Basisopleiding Burger- en Publiekszaken (BO-BZ/BOP) www.segment.nl Basisopleiding Burger- en Publiekszaken (BO-BZ/BOP) NVVB-gecertificeerd Voor de professional aan de balie! ACTUEEL PERSOONLIJK TOEPASBAAR Wilt u als frontofficemedewerker allrounder worden

Nadere informatie

Per 2015 mag er geen proeftijd meer worden opgenomen in arbeidsovereenkomsten met een looptijd tot en met zes maanden.

Per 2015 mag er geen proeftijd meer worden opgenomen in arbeidsovereenkomsten met een looptijd tot en met zes maanden. Het nieuwe arbeidsrecht en ontslagrecht 2015 (De Wet Werk en Zekerheid voor werkgevers) In 2015 is en wordt het arbeidsrecht en ontslagrecht ingrijpend veranderd. De nieuwe wetgeving is gericht op arbeidsmobiliteit.

Nadere informatie

De Wet Werk en Zekerheid Alle maatregelen overzichtelijk onder elkaar Payrolling als flexibel alternatief

De Wet Werk en Zekerheid Alle maatregelen overzichtelijk onder elkaar Payrolling als flexibel alternatief WHITEPAPER De Wet Werk en Zekerheid Alle maatregelen overzichtelijk onder elkaar Payrolling als flexibel alternatief Het arbeidsrecht gaat vanaf 1 januari 2015 volledig op de schop. Vanaf die datum wordt

Nadere informatie

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder!

Werken bij de. Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder! Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Wil je werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie? Lees dan deze folder! 2 Werken bij de Rijksschoonmaakorganisatie Inhoud 1. De Rijksoverheid gaat zelf schoonmaken.

Nadere informatie

KOVO Opleidingen. Berekenen en ontwerpen van luchtbehandelinginstallaties

KOVO Opleidingen. Berekenen en ontwerpen van luchtbehandelinginstallaties KOVO Opleidingen Berekenen en ontwerpen van luchtbehandelinginstallaties KOVO als installatietechnisch adviseur. Ook voor jou als cursist. Waarom deze opleiding Installatie adviesbureau KOVO hecht belang

Nadere informatie

leertraject voor werkzoekenden in de elektrotechniek

leertraject voor werkzoekenden in de elektrotechniek Galvanistraat 51 6716 AE Ede T 0318-631 670 E info@elektroraad.nl www.elektroraad.nl leertraject voor werkzoekenden in de elektrotechniek een initiatief van Elektroraad auteur: Peter Treffers gewijzigd:

Nadere informatie

Werken in de bouw. Bouw aan je toekomst!

Werken in de bouw. Bouw aan je toekomst! Werken in de bouw Bouw aan je toekomst! De bouw biedt veel mogelijkheden voor iedereen die van techniek houdt en graag samenwerkt. Mogelijkheden waar je misschien niet zo snel aan denkt. Want in de bouw

Nadere informatie

Arbeidsrecht. wijziging ABU CAO. wijziging Wet Werk en Zekerheid Flexwet Ontslagrecht Werkloosheidswet DE BELANGRIJKSTE WIJZINGEN VOOR U OP EEN RIJ

Arbeidsrecht. wijziging ABU CAO. wijziging Wet Werk en Zekerheid Flexwet Ontslagrecht Werkloosheidswet DE BELANGRIJKSTE WIJZINGEN VOOR U OP EEN RIJ Arbeidsrecht DE BELANGRIJKSTE WIJZINGEN VOOR U OP EEN RIJ handige info wijziging ABU CAO checklist wat betekent dit voor u! wijziging Wet Werk en Zekerheid Flexwet Ontslagrecht Werkloosheidswet Wijziging

Nadere informatie

Als ik mijn baan kwijtraak. Voorkom dat u werkloos wordt Hoe komt u weer aan werk? Wat moet u doen voor een WW-uitkering?

Als ik mijn baan kwijtraak. Voorkom dat u werkloos wordt Hoe komt u weer aan werk? Wat moet u doen voor een WW-uitkering? Als ik mijn baan kwijtraak Voorkom dat u werkloos wordt Hoe komt u weer aan werk? Wat moet u doen voor een WW-uitkering? Werk boven uitkering UWV verstrekt tijdelijk inkomen in het kader van wettelijke

Nadere informatie

Ketenregeling. Opzegtermijn. Rechtspos. Flexwerker GOED VOORBEREID OP DE WET WERK EN ZEKERHEID DA AROM EEN ACCOUNTANT

Ketenregeling. Opzegtermijn. Rechtspos. Flexwerker GOED VOORBEREID OP DE WET WERK EN ZEKERHEID DA AROM EEN ACCOUNTANT Ketenregeling Opzegtermijn Rechtspos Flexwerker GOED VOORBEREID OP DE WET WERK EN ZEKERHEID DA AROM EEN ACCOUNTANT September 2014 WET WERK EN ZEKERHEID Laat u niet verrassen! De Wet werk en zekerheid brengt

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk bij de Voedselbank Dordrecht

Vrijwilligerswerk bij de Voedselbank Dordrecht Vrijwilligerswerk bij de Voedselbank Dordrecht De Voedselbank Dordrecht heeft als doel het verstrekken van verkregen voedsel aan mensen in Dordrecht die dat nodig hebben. Daarnaast zet de voedselbank zich

Nadere informatie

Instroomreglement BPV. Uitgangspunten

Instroomreglement BPV. Uitgangspunten Instroomreglement BPV Uitgangspunten OTIB kent een viertal reglementen, die voorzien in een tegemoetkoming voor het aan een werknemer beschikbaar stellen van een beroepspraktijkvormingsplaats of een praktijkplaats.

Nadere informatie

AAN DE SLAG TECHNIEK OPLEIDINGEN. www.rtc-hardenberg.nl

AAN DE SLAG TECHNIEK OPLEIDINGEN. www.rtc-hardenberg.nl AAN DE SLAG TECHNIEK OPLEIDINGEN www.rtc-hardenberg.nl Bouw opleidingen Niveau Duur Hardenberg Timmerman 2 2 jaar bbl Allround Timmerman 3 2 jaar bbl Metselaar 2 2 jaar bbl Allround Metselaar 3 2 jaar

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Inhoudsopgave Stap 1: Ga naar de website: www.vrijwilligerspunteindhoven.nl...3 Stap 2: Klik op Ik ben een vrijwilligersorganisatie...3 Stap 3: Klik

Nadere informatie

_entreeopleiding egiocollegeopleidingen

_entreeopleiding egiocollegeopleidingen _entreeopleiding egiocollegeopleidingen Geen vmbo-diploma, toch naar het mbo? Entreeopleiding: een eenjarige mboopleiding op niveau 1 Jouw eerste stap op weg naar een startkwalificatie Er zijn vier richtingen:»

Nadere informatie

29-6-2015. Wet Werk en Zekerheid. Mr. M.W.J. (Maurice) van der Horst 0344-677149 / horst@bierman.nl

29-6-2015. Wet Werk en Zekerheid. Mr. M.W.J. (Maurice) van der Horst 0344-677149 / horst@bierman.nl Wet Werk en Zekerheid Mr. M.W.J. (Maurice) van der Horst 0344-677149 / horst@bierman.nl 1 3 Agenda 1. Achtergrond/historie 2. Versteviging positie flexwerker 3. 4 Waarom het ontslagrecht wijzigen? 2 5

Nadere informatie

ook in de toekomst gezond en vitaal

ook in de toekomst gezond en vitaal Kartonnage en Flexibele Verpakkingen: ook in de toekomst gezond en vitaal Sectorplan 2015-2016 Een miljoen euro beschikbaar voor projecten om vakmanschap te behouden en te versterken. Doe mee en maak er

Nadere informatie

mr. J.P.M.F. (Jan Pieter) Verkennis Pr- en Communicatieadviseur

mr. J.P.M.F. (Jan Pieter) Verkennis Pr- en Communicatieadviseur mr. J.P.M.F. (Jan Pieter) Verkennis Pr- en Communicatieadviseur ONDERWERPEN Kennismaking Financiering Waarom naar het Juridisch Loket? Toegankelijkheid Feiten en cijfers Dreigend ontslag, wat nu? Proeftijd

Nadere informatie

MBO-opleiding Mechatronica niveau 2

MBO-opleiding Mechatronica niveau 2 1 MBO-opleiding Mechatronica niveau 2 2 De TechniekFabriek De TechniekFabriek van NedTrain is dé plek waar jij als technisch treintalent leert werken, en werkend leert. Bij de TechniekFabriek volg je een

Nadere informatie

Wijzigingen Wet, werk & zekerheid

Wijzigingen Wet, werk & zekerheid Wijzigingen Wet, werk & zekerheid Juni 2015 De nieuwe Wet, Werk & Zekerheid brengt ingrijpende wijzigingen met zich mee voor zowel werkgevers als werknemers. Sinds 1 januari jl. zijn de eerste wijzigingen

Nadere informatie

Instroomreglement MIT en DUAAL HBO. Uitgangspunten

Instroomreglement MIT en DUAAL HBO. Uitgangspunten Instroomreglement MIT en DUAAL HBO Uitgangspunten OTIB kent een viertal reglementen, die voorzien in een tegemoetkoming voor het aan een werknemer beschikbaar stellen van een beroepspraktijkvormingsplaats

Nadere informatie

---- 2 0 1 2-2 0 1 3 ----

---- 2 0 1 2-2 0 1 3 ---- ---- 2 0 1 2-2 0 1 3 ---- LOGO s weghalen is niet netjes Logo s weghalen is niet netjes Logo s weghalen is niet netjes Dit is een product van het project Samenwerking Competentiegericht Onderwijs Gelderland-Overijssel.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden plaatsing leerling/werknemer ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden plaatsing leerling/werknemer ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden plaatsing leerling/werknemer ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden plaatsing leerling/werknemer Inhoud Artikel 1: algemeen Pagina: 2 Artikel 2: definities en afkortingen Pagina:

Nadere informatie

Wil jij liever dat iedere dag voorspelbaar is?

Wil jij liever dat iedere dag voorspelbaar is? Wil jij liever dat iedere dag voorspelbaar is? Hoef jij niet als eerste de nieuwste snufjes te zien? Lees dan vooral NIET verder..... Anders: Lees snel door..... Een SmartPhone die steeds meer kan Een

Nadere informatie

WIJMA JURIDISCH ADVIES A L T I J D O P Z O E K N A A R U W R E C H T!

WIJMA JURIDISCH ADVIES A L T I J D O P Z O E K N A A R U W R E C H T! WIJMA JURIDISCH ADVIES A L T I J D O P Z O E K N A A R U W R E C H T! INTRODUCTIE Meer dan 14 jaar in het juridische wereldje MEAO, HEAO, Nederlands Recht, juridisch advieskantoor, advocatuur, beroepsopleiding,

Nadere informatie

Ruim 75 nieuwe exameninstrumenten

Ruim 75 nieuwe exameninstrumenten Nieuwsbericht november 2013 Ruim 75 nieuwe exameninstrumenten De afgelopen maanden is er in verschillende regio s en op verschillende fronten hard gewerkt aan aanpassing en uitbreiding van het aanbod aan

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

Ja: datum gesprek: 0 bevestiging per mail gestuurd: datum, tijd, adres afspraak, verwijzing naar site om zich voor te breiden.

Ja: datum gesprek: 0 bevestiging per mail gestuurd: datum, tijd, adres afspraak, verwijzing naar site om zich voor te breiden. 4.1 Personeelsbeleid 1.2.3 a1 sollicitatieformulier 1 van 5 Sollicitant: Naam: Sollicitatie ingekomen: Sollicitatieformulier ontvangen op: Per mail/ post/ langs brengen Inclusief cv: ja/nee Reactie op

Nadere informatie

evc ervaringscertificaat laat zien wat je waard bent!

evc ervaringscertificaat laat zien wat je waard bent! evc ervaringscertificaat laat zien wat je waard bent! wat is evc? iedereen leert in verschillende situaties elke dag bij; op het werk, op school of gewoon thuis. het is voor werkgevers hierdoor vaak niet

Nadere informatie