TOUR Innovatie in Leisure, inspiratie voor professionals! EDUCATIONAL 12

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TOUR Innovatie in Leisure, inspiratie voor professionals! EDUCATIONAL 12"

Transcriptie

1 VAN ASSENDELFT & PARTNERS EN PLEISUREWORLD PRESENTEREN: STUDIEREIS 9 T/M 16 NOVEMBER 2012 NAAR DE HOOFDSTEDEN VAN ENTERTAINMENT EN ATTRACTIES: EDUCATIONAL 12 TOUR Innovatie in Leisure, inspiratie voor professionals! LAS VEGAS met managementmeeting en voorstelling Cirque du Soleil ORLANDO met de IAAPA EXPO SPRINGFIELD met het Abraham Lincoln Presidential Museum

2 Na de uiterst succesvolle eerdere studiereizen voor professionals in de Vrijetijdssector organiseert Van Assendelft & Partners, voor de zevende maal in samenwerking met Pleisureworld een educational tour naar het hart van de entertainment en attractie industrie. Ditmaal door drie Amerikaanse staten, Californië, Florida en Illinois. Eerst naar Las Vegas, daarna Orlando met de allergrootste vakbeurs ter wereld voor de vrijetijdssector: de IAAPA Attractions Expo 2012 en vervolgens naar Springfield, waar het Abraham Lincolm Presidential Museum is gevestigd. Deze unieke studiereis vindt plaats van 9 tot 16 november Geheel nieuw programma! Ook uniek voor wie reeds eerder deelnam! Las Vegas transformeert op dit moment van gokstad naar de Entertainment Hoofdstad van de wereld. De allerbeste hotels programmeren de allerbeste gezelschappen zoals Cirque du Soleil en diverse wereldsterren. Orlando geldt wereldwijd als hét toonaangevende voorbeeld voor de attractie-industrie. De allerlaatste ontwikkelingen zijn hier steeds als eerste waarneembaar voordat die jaren later - ook in Europa aanslaan. Deze zevende educational tour stelt ondernemers en Senior Management van overheden, bedrijven en instellingen in staat binnen één week uit en thuis een enorme dosis kennis op te doen van de internationale Vrijetijdsindustrie, ook in ons land een belangrijk groeiende economische drager. De studiereis wordt professioneel begeleid door topspecialisten uit de bedrijfstak. Het unieke van deze zeer intensieve studiereis is dat wij door ons internationale netwerk de mogelijkheid hebben u een blik achter de schermen te laten beleven. Deelnemers doen hierdoor veel inside kennis op waartoe zij normaal nooit toegang zouden krijgen.

3 Voor wie is deze educational tour bedoeld? Deze studiereis is bedoeld voor: Eigenaren en Senior Management van dag- en verblijfsattracties, sportaccommodaties, culturele instellingen, wellness, hotel & congres/ tentoonstellingaccommodaties, bestuurders van bedrijven en overheden, hoofden van overheidsdiensten, projectontwikkelaars, banken, consultants, en Toeristische & Hotel Hogescholen. Het aantal deelnemers is gelimiteerd (maximaal 30 deelnemers). Het programma staat onder leiding van Reinoud van Assendelft de Coningh, specialist op het gebied van Leisure en Cultuur, en Hans van Leeuwen, Directeur Slimm Advies en het platform PleisureWorld. Kosten: De prijs voor deze unieke 8-daagse educational tour bedraagt slechts 3.675,- p.p. (BTW niet van toepassing) Deze reis wordt aangeboden op basis van éénpersoonskamers. Mocht u zich opgeven samen met een collega of partner dan bestaat de mogelijkheid om (met korting van 200,-- p.p.) een kamer te delen. U dient dan beiden een deelnameformulier in te vullen en daarop de naam van uw kamergenoot invullen.

4 In de reissom is inbegrepen: Vluchten in economy class Amsterdam - Las Vegas, Las Vegas - Orlando, Orlando- Springfield en Springfield (via Memphis)- Amsterdam. (Businessclass mogelijk tegen meerprijs) Transfer airport- hotels 6 hotelovernachtingen incl. ontbijt in 3 4 sterren hotels; Entrée Cirque du Soleil show in Las Vegas Entree IAAPA Attractions Expo en workshop programma 2 netwerk recepties (Benelux Get Together en International Welcome) Entree tot een van de Wereld Topattractieparken in Orlando. 2 groepsdiners in toonaangevende restaurants op 10 en 15 november in Las Vegas, en Springfield. Alle vervoer binnen het programma in bus of eigen groep-van s. Professionele Nederlandse begeleiding Niet inbegrepen is: Alle activiteiten/bestedingen buiten het aangekondigde programma; Persoonlijke uitgaven en maaltijden buiten hetgeen hierboven is aangegeven als inbegrepen ; Lunches Annulering- en reisverzekering (door de deelnemers zelf af te sluiten) Eventuele brandstoftoeslag Eventuele prijsaanpassing o.i.v. koersschommelingen Aanvraag ESTA-formulier Amerikaanse overheid (= visum) Inschrijving: Inschrijven is mogelijk op en op middels het speciale inschrijfformulier. Las Vegas Entertainment hoofdstad van de wereld! Cirque du Soleil Management Meeting achter de schermen IAAPA Benelux Party Opening IAAPA EXPO International Reception Bezoek beursvloer en workshops Island of Adventure met records brekende Harry Potter Attraction of ander Topattractiepark naar keuze Springfield visit Abraham Lincoln Presidential Museum tour door BRC Imagination Arts!

5 Programma van dag tot dag Educational Tour Orlando 2012 Het intensieve 8-daagse reisprogramma van de Educational Tour 2012 bestaat uit de onderstaande onderdelen: Vrijdag 9 november 2012: Vertrek en aankomst Ochtend: Om uur verzamelen op Schiphol Airport voor de vlucht naar Las Vegas met één overstap. Vertrek vanuit Amsterdam rond uur. Aankomst eind van de middag rond uur plaatselijke tijd. Het tijdsverschil met Las Vegas is -9 uur ten opzichte van Nederland. Ons gezelschap verblijft in het Planet Hollywood Resort & Hotel aan de wereldberoemde Strip. Avond: Na aankomst en douane formaliteiten de transfer naar het hotel, check-in en een lichte maaltijd, voor ons lijkt het immers al negen uur later. Na de maaltijd terug naar het hotel. Zaterdag 10 november 2012: Discover Las Vegas! Op de eerste volle dag van ons bezoek besteden we de ochtend met een tocht over de beroemde strip van Las Vegas, waar we kennis maken met vele extravagante en superdeluxe hotels, gokpaleizen en theaters die Las Vegas kenmerken: Bellagio, MGM Grand, New York New York, Luxor, Ceasars Palace, Mandalay Bay, The Venetian, Mirage, Wynn Las Vegas en het gloednieuwe complex City Center. s Middags een exclusieve ontmoeting met François Leroux, Senior vice-president van Solotech. Het bedrijf dat alle video en techniek levert aan de toonaangevende shows zoals Cirque du Soleil, Céline Dion, Cher. François Leroux vertelt over het bedrijf èn zijn indrukwekkende carrière bij Cirque du Soleil, Holiday on Ice, Disney Parijs, Disney World en Solotech. Zondag 11 november 2012: Discover The Grand Canyon! (facultatief) Op deze enige vrije dag in het programma bestaat de mogelijkheid de West-rim van de Grand Canyon, een van de meest imposante natuurwonderen ter wereld te bezoeken. We brengen een bezoek aan de Hualapai indianen, die het gebied beheren en die in 2009 een Sky Walk bouwden, een uitkijkplatform waarbij je door een glazen bodem over de rand van de Grand Canyon zo n meter recht naar beneden kijkt! De imposante reportage van de bouw van dit uitkijkplatform op National Geographic werd al door miljoenen bekeken. Stelt u dus voor hoe het is deze attractie in het echt te beleven! (NB: Deze excursie is naar keuze en niet in het basisprogramma opgenomen) Na terugkomst in Las Vegas, s avonds, bezoeken we één van de meest spectaculaire shows van Cirque du Soleil. Een voorbeeld van perfectie in de theatergeschiedenis en een show waarbij de optredende artiesten alle wetten van de zwaartekracht tarten! Vóór de voorstelling een passend gezamenlijk diner in het MGM Grand Hotel..

6 Maandag 12 november 2012: Transfer naar Orlando Maandag al vroeg op voor een noodzakelijke reisdag. Al om uur vliegen we met één tussenstop in Atlanta naar Orlando, waar we rond half zes (plaatselijke tijd) arriveren. Het tijdsverschil met Las Vegas bedraagt ± 3 uur, de vlucht van het Westen van de VS naar het uiterste Zuid-Oosten duurt ongeveer vijf uur. Na aankomst halen we onze eigen transfer busjes op en rijden we naar ons hotel, gelegen in het uitgaansgebied van Orlando. s Avonds de jaarlijkse Get Together Party van de Benelux-leden van de International Association of Amusement Parks and Attractions en overige genodigden. Een netwerkbijeenkomst waar onze deelnemers kennis kunnen maken met de directies van nagenoeg alle grote publieksattracties en de toeleverende bedrijven van de Benelux. Sinds jaren geldt de IAAPA Benelux get-together als één van de leukste vakbijeenkomsten tijdens de IAAPA Expo. Na afloop van de get-together party dineren we (facultatief ) in een van de betere steakhouse restaurants van Orlando op International Drive. Dinsdag 13 november 2012: IAAPA EXPO Opening! Ochtend: uur : De Kick Off van de IAAPA beurs. Een virtuele tour over de hele wereld waarin alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van attractieparken, waterparken, resorts en Family Entertainment Centers te zien zullen zijn. Voorts een aantal ceremoniële IAAPA gebeurtenissen. Een geweldige happening! Vanaf 10 uur: Opening van de grootste vakbeurs ter wereld voor de entertainmentindustrie, de Expo van de International Association of Amusement Parks and Attractions. Meer dan stands van meer dan bedrijven die op één of andere wijze toeleverancier zijn aan de vrijetijdsindustrie. Van achtbanen tot fotosystemen, pluche en ijsmachines. Van entertainment concepten tot attractieontwerp, van masterplan makers tot showproducers en van reuzenraden tot 3D bioscopen. Als u ergens ter wereld inspiratie opdoet, voorbeelden ziet van de nieuwste innovaties in attracties en hospitality en werkelijk alles kunt kopen om uw attractie te vervolmaken, of zelfs een compleet nieuw concept starten, dan is het hier! Een immense beurs waar u zeker drie dagen kunt rondkijken. Wij reserveren daar één hele dag voor Ook het workshop programma biedt vele hoogtepunten en presentaties van de beste vakmensen van vandaag en morgen! Avond: International Welcome Reception. Netwerken met alle topfunctionarissen uit de entertainmentbusiness wereldwijd incl. hapjes en drankjes. Na afloop van de receptie dineren wij (facultatief ) in een populair restaurant met Italiaanse of Cubaanse keuken.

7 Woensdag 14 november 2012: Universals s Islands of Adventure! (of vergelijkbaar park) s Morgens meteen bij opening van het park naar Universal Florida s Islands of Adventures. Daar werd in 2010 een compleet nieuw parkgedeelte geopend met als thema The Wizarding World of Harry Potter, dat we met het oog van de professionele Leisureondernemer beschouwen. Voor degenen die Universal Florida s Islands of Adventure al kennen organiseren we naar keuze een trip naar het gloednieuwe Legoland in Winter Haven of een bezoek aan Animal Kingdom in Disney World. In het park kunnen we een halve dag doorbrengen, want s middags vertrekken we naar het vliegveld van Orlando. We vliegen naar Springfield, Illinois, waar we alweer met één tussenlanding en overstap- begin van de avond arriveren. Transfer naar ons hotel en diner in Springfield. Donderdag 15 november 2012: Abraham Lincoln Presidential Museum Voor dit museum maken we een speciale omweg naar Springfield, Illinois. Elke Amerikaanse president heeft in de VS zijn eigen Presidential Library. Zo ook Abraham Lincoln in Springfield, de plaats waar hij sinds 1837 woonde en waar hij in het familiegraf op de Oak Ridge begraafplaats rust, na in 1865 door John Wilkis Booth te zijn vermoord. Dit museum is een uitstekend voorbeeld van de nieuwste trend, het samengaan van cultuur en een publieksattractie. Het museum kende jaarlijks zo n bezoekers, totdat BRC Imagination Arts de opdracht kreeg een nieuwe invulling te geven aan het museum. Zij benaderden het Lincoln museum vanuit de beleving vanuit het gezin Lincoln, waardoor het museum ineens een persoonlijke en emotionele aantrekkelijke propositie bood. Het bezoekersaantal steeg naar rond bezoekers per jaar en de waardering door het publiek verveelvoudigde. Een vertegenwoordiger van BRC Imagination Arts zal ons rondleiden door het museum. Na afloop van ons bezoek aan het Abraham Lincoln Presidential Museum reizen we vanaf het vliegveld van Springfield om uur, naar Memphis waar we rond uur van Memphis International Airport vertrekken voor de terugvlucht naar Amsterdam. Aankomst in Amsterdam is vrijdagmorgen 16 november rond uur. ( wijzigingen voorbehouden )

8 Voor informatie en boekingen: Van Assendelft & Partners bv Postbus AD Nijmegen T : F : I : E : info@vanassendelftpartners.nl E : studiereis@vanassendelftpartners.nl Pleisureworld De Enk 5A 6661 KK Elst (gld) T : I : E : info@pleisureworld.nl LAS VEGAS met managementmeeting en voorstelling Cirque du Soleil ORLANDO met de IAAPA EXPO SPRINGFIELD met het Abraham Lincoln Presidential Museum EDUCATIONAL 12 TOUR Innovatie in Leisure, inspiratie voor professionals!

EDUCATIONAL TOUR DUBAI EN ABU DHABI 2015!

EDUCATIONAL TOUR DUBAI EN ABU DHABI 2015! EDUCATIONAL TOUR DUBAI EN ABU DHABI 2015! presenteert educational tour dubai & abu dhabi 2015! Na de successen van vijf studiereizen naar de achterkant van de attractie business in de VS organiseert Van

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Orlando & IAAPA. agency for hospitality and events

Orlando & IAAPA. agency for hospitality and events Orlando & IAAPA agency for hospitality and events -------------------------------------------------------------------------------- Orland 100% inspiratie 14 november t/m 22 november ALL INCLUSIVE Je wilt

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Food, Vers & Retail Studiereis Hongkong

Food, Vers & Retail Studiereis Hongkong Food, Vers & Retail Studiereis Hongkong Inclusief bezoek aan Hofex 4 10 mei 2019 InnoBrands Media partners: Studiereis: innovatie & inspiratie Vernieuwing is essentieel voor elke bedrijfsvoering. Maar

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons.

Al vanaf 1991 organiseert Holland Runner reizen naar New York en andere prachtige marathons. Voor iedere marathonloper is het een droom om ooit eens de fameuze New York City Marathon te lopen. Elke marathon is bijzonder en finishen is een prestatie op zich, maar de marathon van New York is onvergetelijk

Nadere informatie

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu

Introductie. Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Introductie Mennonite Heritage Tours. Website te vinden onder: www.mennoniteheritagetours.eu Uitgangspunten MWC 2015 reis: Ontmoeting met Mennonite gemeenten en Mennonite organisaties als MCC. Mennonite

Nadere informatie

De exclusieve New York City inspiratietour

De exclusieve New York City inspiratietour De exclusieve New York City inspiratietour Na de succesvolle inspiratietours in Madrid, Dublin, Boedapest en Athene is het tijd om de oversteek te maken naar de Big Apple. In samenwerking met het Heineken

Nadere informatie

2015 Studiereis New York

2015 Studiereis New York Van 14 t/m 18 april 2015 bracht de Stichting Hoogbouw een studiebezoek aan New York. In deze nieuwsbrief het reisverslag van deze bijzondere, leerzame en gezellige reis naar the Big Apple. Op dinsdag 14

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

DESTINATION MANAGEMENT COMPANY

DESTINATION MANAGEMENT COMPANY DESTINATION MANAGEMENT COMPANY Full Service Event Planning bedrijf Corporate reizen en Incentive events Conferenties, seminars en congressen DE VERENIGDE STATEN... THE AMERICAN DREAM! U ontvangt een offerteaanvraag...

Nadere informatie

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje)

WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 06/01/2016 11/01/2016 Marbella (Spanje) WINTERSTAGE 2016 WINTERSTAGE 2016 Na de uitstekende ervaringen die Essevee afgelopen vier seizoenen gehad heeft in Marbella, werd door de sportieve

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour

Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Workshop on Tour Internationaal: De exclusieve Ibiza inspiratietour Juni & september 2019 In 2019 doet de Workshop on Tour Internationaal naast New York ook dé relax- geniet- en feesthotspot van Europa

Nadere informatie

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken:

De Elzas. Studiereis 7 14 mei 2014. In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: Studiereis 7 14 mei 2014 In het voorjaar van 2014 gaan we een van de oudste en interessantste regio s in Europa bezoeken: De Elzas Hieronder vindt u informatie over - het reisprogramma en de reissom -

Nadere informatie

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN

CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN CAMPER EXPRESS EARLY BIRD TARIEVEN Geldig t/m 15 december 2010 Freewheeling & Citybreak Retouren Vliegretouren ZOMER 2011 Camper Express EARLY BIRD Freewheeling & Citybreak vliegretouren zomer 2011 Extra

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2017 Washington-New York-Orlando + 4 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek donderdag : 2 november 2017 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle

Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle Cosmetic Haircare Cursusprogramma 2009 Met trots presenteert Cosmetic Haircare het cursusprogramma 2009. Wij geloven dat goede educatie de sleutel is naar een succesvolle carrière! Alle aspecten die voor

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus

ERVAAR REIZEN. ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika. Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus ERVAAR AFRIKA Zuid Afrika Boek uw georganiseerde rondreis voor 2014. Aanvang rondreis: 3 Juni 22 Juli 19 Augustus Hartelijk dank voor uw belangstelling in Ervaar Reizen. Speciaal voor diegene die een fantastische

Nadere informatie

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS

HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS HET MUSIATER & VTC TRAVEL SOLUTIONS PRESENTEREN 5 dagen New York Anders vrijdag 28 okt dinsdag 1 november 2016 Geen standaard reisje New York, maar dat kan je wel overlaten aan de creatievelingen van Het

Nadere informatie

Uitnodiging congresreis Palliative Medicine & Supportive Oncology 2009, 5 7 maart 2009, Fort Lauderdale, USA

Uitnodiging congresreis Palliative Medicine & Supportive Oncology 2009, 5 7 maart 2009, Fort Lauderdale, USA Hoofddorp, december 2008 Betreft: Uitnodiging congresreis Palliative Medicine & Supportive Oncology 2009, 5 7 maart 2009, Fort Lauderdale, USA Geachte heer/mevrouw, Graag nodigen we u uit voor het PMSO

Nadere informatie

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010)

Introductie. Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Introductie Ayold Fanoy Mennonite Heritage Tours (2010) Uitgangspunten reis: Ontmoeting met Mennonites en Mennonite organisaties als MCC, Christian Peacemaker teams, Meda. Mennonite sightseeing (Amish,

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar

TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE. Business Development Mission naar Dubai en Qatar TOM - TWENTS ONDERNEMERS MAGAZINE Business Development Mission naar Dubai en Qatar Een buitengewone kennismaking vol highlights Dubai en Qatar behoren op dit moment tot de meest interessante landen ter

Nadere informatie

SEMEX STUDIEREIS 2018 CANADA

SEMEX STUDIEREIS 2018 CANADA SEMEX STUDIEREIS 2018 CANADA SEMEX ROYAL WINTER FAIR NOVEMBER 3 NOVEMBER 10, 2018 OPTION ONE PROGRESSIVE FARM TOUR, QUEBEC & ONTARIO SATURDAY, NOVEMBER 3 WEDNESDAY, NOVEMBER 7 Arrive Montreal and transfer

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten

(DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN. VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015. 18 dagen 17 nachten (DUIK)VAKANTIEVOORSTEL NAAR DE FILIPIJNEN VAN MAANDAG 23 februari 2015 TOT DONDERDAG 12 MAART 2015 18 dagen 17 nachten Op maandag 23 februari brengt taxi Patrick ons van Veldwezelt naar de luchthaven van

Nadere informatie

VLA GOES WEST. VLA studiereis het westen van de VS 1-15 augustus 2017

VLA GOES WEST. VLA studiereis het westen van de VS 1-15 augustus 2017 VLA GOES WEST VLA studiereis het westen van de VS 1-15 augustus 2017 Het westen van de VS is voornamelijk bekend voor de natuurpracht. Maar ook beroemde steden zoals Las Vegas, Los Angeles en San Francisco

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen!

Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni ATC Nederland Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Fascinerend Zweden! 13 16/17 juni 2017 ATC Nederland 161109-04 Veilig op reis met Pelikaan Reizen! Zweden is het grootste land van het Scandinavisch schiereiland. Het land strekt zich uit van de gematigde

Nadere informatie

Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013

Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013 Met de Firma Van Drie naar de 55ste Biënnale van Venetië zondag 3 november - zaterdag 9 november 2013 Reisleider: André Groeneveld Na de succesvolle en gezellige Lustrum Kunstreis naar de Documenta13 in

Nadere informatie

Matchmaking & Marktoriëntatie reis Agrofood & Toerisme naar Sichuan Province en Liyang, CHINA

Matchmaking & Marktoriëntatie reis Agrofood & Toerisme naar Sichuan Province en Liyang, CHINA Matchmaking & Marktoriëntatie reis Agrofood & Toerisme naar Sichuan Province en Liyang, CHINA De missie vindt plaats tussen 19 tot en met 26 oktober. Na de succesvolle missie van vorig jaar is besloten

Nadere informatie

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden.

diabetes, psychiatrie en palliatieve zorg/oncologie. Voor de deelnemers zullen accreditatiepunten aangevraagd worden. Shouf Shouf Marokko organiseert jaarlijks in samenwerking met verschillende achterstandsfondsen waaronder AOF Amsterdam en FAW Rotterdam nascholingsreizen voor huisartsen en POHs onder andere naar Marokko.

Nadere informatie

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005

PROGRAMMA. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 PROGRAMMA Vervoer van en naar Schiphol Op eigen gelegenheid. Handelsmissie naar Curaçao en Bonaire 7 16 september 2005 Vluchten Woensdag 7 september Amsterdam Curaçao (Hato) KL 735 13.05 16.40 uur Donderdag

Nadere informatie

Grensverleggende concepten ontdekken

Grensverleggende concepten ontdekken Inspiratie reis ⅼ Blurring concepts Grensverleggende concepten ontdekken Citytrip London ⅼ 21 & 22 September 2017 Grensverleggende concepten ontdekken We came to find inspiration for our new major project.

Nadere informatie

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM

Thu, Nov 22, 2018 at 6:55 AM JC Offerte Amerika 2 messages JC To: info@vx.nl Tue, Nov 20, 2018 at 10:31 AM Wij (familie van 4 personen waarvan 2 onder 18 jaar oud) willen graag een prijsopgave voor een vakantie naar het westen van

Nadere informatie

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL

UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL UITNODIGING LEDENREIS 31 oktober 3 november 2012 ISTANBUL Waar oost en west elkaar ontmoeten. Waarom Istanbul? Viering van 400 jaar diplomatieke betrekkingen Nederland -Turkije Poort van Azië Veel economische

Nadere informatie

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten

Arrangement. Exclusieve rondreis Peru. 15 dagen/13 nachten Exclusieve rondreis Peru Groepsreizen, Incentives & Vakanties Arrangement Exclusieve rondreis Peru 15 dagen/13 nachten Peru, één van Zuid-Amerika s meest authentieke landen, herbergt een zeldzame mengeling

Nadere informatie

Bezoek München met l/o in Hilton City

Bezoek München met l/o in Hilton City PERSONEELSVERENIGING GEMEENTE HEERLEN www.personeelsvereniging.heerlen.nl Bezoek München met l/o in Hilton City Woensdag 28 mei tot en met zondag 1 juni 2014 Arrangement: Bestemming: Ledenprijs: 5-daagse

Nadere informatie

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016

VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 VIENNA CITY MARATHON 7-12 april 2016 INLEIDING Op 10 april 2016 is het dan eindelijk zover! De Vienna City Marathon 2016 gaat van start. Dit jaar verwacht de organisatie meer dan 40.000 deelnemers uit

Nadere informatie

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN.

27/11/2011. Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011. Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 1 marathon FIRENZE 27/11/2011 Reis van vrijdag 25 tot maandag 28 november 2011 Exclusieve MMC reis! Vlug inschrijven! First come first served. BEPERKT AANTAL PLAATSEN. 2 FIRENZE Firenze, de hoofdstad van

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis cambodja november eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis cambodja 11-27 november 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis cambodja Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Cambodja.

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas

Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Nieuwjaar 2017 /2018 vieren op de zee in een luxe cruise van : 13 dagen 4 dagen New York en 9 dagen cruise in vol pension naar De Bahamas Opgemaakt en georganiseert door Eddy Boeckmans Maximum : 25 personen

Nadere informatie

SEMEX STUDIEREIS 2019 CANADA

SEMEX STUDIEREIS 2019 CANADA SEMEX STUDIEREIS 2019 CANADA SEMEX ROYAL WINTER FAIR NOVEMBER 3 NOVEMBER 10, 2018 OPTION ONE PROGRESSIVE FARM TOUR, QUEBEC & ONTARIO SATURDAY, NOVEMBER 3 WEDNESDAY, NOVEMBER 7 Arrive Montreal and transfer

Nadere informatie

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl

Proud member. donateurreis nepal oktober eyecarefoundation.nl Proud member donateurreis nepal 9-25 oktober 2019 eyecarefoundation.nl 17-daagse donateurreis nepal Deze indrukwekkende rondreis laat u kennis maken met het werk van Eye Care Foundation in Nepal. In Kathmandu

Nadere informatie

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012

INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 KNALPRIJS 2700 EURO BEGELEIDE NEDERLANDSTALIGE GROEPSREIS EIGEN ORGANISATIE INDIAN SUMMER IN OOST CANADA VAN 3 TOT 14 OCTOBER 2012 3 OCTOBER : TORONTO ******************* Aankomst in Toronto waar u op

Nadere informatie

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand

20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand 20 daagse individuele rondreis Hoogtepunten van Thailand Thailand is een zeer veelzijdig land en tijdens deze reis maakt u kennis met een aantal bijzondere hoogtepunten, zoals de bruisende hoofstad Bangkok,

Nadere informatie

Het landschap Spanje en olijven De Spaanse keuken!! Tortilla Española Zarzuela (visschotel) Pollo al ajillo (kip met knoflook) Albóndigas (gehaktballetjes in amandelsaus) Alioli (knoflookmaynaise) Calamares

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT 1. ALGEMEEN

WEDSTRIJDREGLEMENT 1. ALGEMEEN WEDSTRIJDREGLEMENT 1. ALGEMEEN 1.1 Hierna volgen de voorwaarden en regels die gelden tussen de deelnemers aan de Concept Fashion Games, de wedstrijd van Concept Fashion Store, Proeftuinstraat 88, 9000

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl

ERVAAR REIZEN ERVAAR JONGERENREIZEN. Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl Meikoel 3 I 6001 EE Weert I Limburg Nederland 0495-45 66 15 I Contact@ErvaarReizen.nl ERVAAR JONGERENREIZEN Rondreis The essence of Egypt van 10-02-2013 tot 17-02-2013 Hartelijk dank voor je belangstelling

Nadere informatie

Re: vakantie offerte Offertenummer messages

Re: vakantie offerte Offertenummer messages JC Re: vakantie offerte Offertenummer 2018111332 2 messages Alie Scholten Tioga Tours To: Wed, Nov 21, 2018 at 9:06 AM Geachte heer Vervoort, Hartelijk dank voor uw offerteaanvraag.

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise Egypte met Nijl cruise Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis

Nadere informatie

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan

Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Myanmar met Mandalay, Inle meer en Bagan Voor meer informatie bel met 0297 331682 Myanmar, nu nog bekend onder de oude benaming Birma, ontwikkelt zich de afgelopen paar jaar razendsnel van een niet-toegankelijk

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Rome 2013 VWO 5 en 6. Markenhage

Rome 2013 VWO 5 en 6. Markenhage Rome 2013 VWO 5 en 6 Markenhage Begeleiders: Mw Kremers Mw Lucassen Dhr Van den Heuvel Dhr Vos (mentor V5) Dhr Alberts (mentor V6) Uitgangspunten Ter lering ende vermaeck Cultuur snuiven op een Dalton

Nadere informatie

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016

NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 NASCHOLINGSREIS BARCELONA 2016 26 mei 29 mei Fundamentele kennis en praktische vaardigheid in het chirurgische aspect van de implantologie. Na het succes van de nascholingsreis naar Madrid in 2015 organiseert

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Culturele onderdompeling in gastgezin, USA

Culturele onderdompeling in gastgezin, USA EASY LANGUAGES Culturele onderdompeling in gastgezin, USA Programma overzicht: Culturele onderdompeling in gastgezin Meerdere bestemmingen de VS Volpension Transfer vanaf het vliegveld is inclusief Vanaf

Nadere informatie

De inspiratietour naar Dublin

De inspiratietour naar Dublin De inspiratietour naar Dublin Dublin is als Ierse hoofdstad een centrum van kunst, cultuur en entertainment, met een rijke, gastvrije sfeer en een meeslepende geschiedenis. Het is een fijne stad om in

Nadere informatie

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet

Hoogtepunten. 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet 19 daagse individuele rondreis Thailand Compleet Maak met Zonvaart Destinations deze veelzijdige rondreis in het land van de glimlach en maak kennis met prachtige natuur, Thaise cultuur en mooie stranden.

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. Maaltijden Organisatie Voor het grootste voetbaltoernooi van Engeland, kunt u het beste naar Keele gaan. Jaarlijks komen er ongeveer 250 teams uit 20 verschillende landen naar Keele. Attracties en excursies Gedurende

Nadere informatie

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer.

Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan! Wij hebben jullie wensen doorgenomen om te kijken we voor jullie kunnen betekenen deze zomer. Lies Smit Rugstreeppad 67 2441JD Nieuwveen t.a.v. jongeren vakantie Sevilla Albufeira Amsterdam, 23 november 2016 Beste Lies, Sonja, Angela en Diana, Wat leuk dat jullie met ons op vakantie willen gaan!

Nadere informatie

Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas

Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas Vijfdaagse luxe all inclusive reis Elzas Een wat langer verblijf in de Elzas met JoliSoleil is zeer de moeite waard. U hebt nu de tijd om zonder gehaast de verschillende dorpjes, wijnen in Bas Rhin en

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Lissabon. Bestemming. Programma-overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Lissabon Programma-overzicht: Leeftijd: minimum 18 jaar 15 of 25 lessen Portugees per week Verblijf bij gastgezin Boordevol culturele en sociale activiteiten Duur: vanaf 1 week

Nadere informatie

in samenwerking met Bakkers in bedrijf Kopenhagen

in samenwerking met Bakkers in bedrijf Kopenhagen in samenwerking met Bakkers in bedrijf Kopenhagen donderdag 7 t/m zaterdag 9 april 2016 Inhoudsopgave Ga mee naar Kopenhagen 3 Bakkerijen, supermarkten en meer 4 Programma per dag 5 Bezoeken donderdag

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Inspiratiereizen Dementie. Helsinki: Eigen kijk op dementie

Inspiratiereizen Dementie. Helsinki: Eigen kijk op dementie Inspiratiereizen Dementie Helsinki: Eigen kijk op dementie Introductie De zorg voor mensen met dementie staat in Nederland volop in de belangstelling. En dat is volkomen terecht. Door de dubbele vergrijzing

Nadere informatie

t camperkrantje versie 6

t camperkrantje versie 6 t camperkrantje versie 6 Vrijdag 15 april 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Owasco / Go West 10% korting op ALLE camperhuur!

Nadere informatie

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg

Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Fly In packages ex Johannesburg begeleid Sossusvlei Etosha National Park Begeleid Ex Johannesburg Deze begeleide pakketjes inclusief heen- en terugvlucht naar Johannesburg zijn ideaal om te combineren

Nadere informatie

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016

Rome. Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Rome Vrijdag 19 februari t/m woensdag 24 februari 2016 Dagprogramma vrijdag Per touringcar van Hoornaar naar Schiphol en aansluitend vliegreis naar Rome. Vliegen om 7.00 uur. Transfer naar uw hotelaccommodatie,

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV

WEDSTRIJD FC ZENIT PSV PSV REIZEN Programma Business Club leden St. Petersburg WEDSTRIJD FC ZENIT PSV woensdag 25 februari vrijdag 27 februari 2015 St. Petersburg Sinds de Gouden Eeuw zijn Rusland en Nederland belangrijke handelspartners

Nadere informatie

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis

Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie Drakensbergen voor de Het beste van KZN reis Extensie D rakenbergen aan Het Beste van KwaZulu-Natal De onderstaande extensie betreft een additionele 6 dagen welke aan de Het beste van KZN reis

Nadere informatie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie

15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie EASY LANGUAGES 15-19 jaar - Boston Summer Camp bij een gastfamilie Van 15 tot 19 jaar 3 weken Studenten stad Meest Europees lijkende stad in U.S.A. School in de buurt van het beroemde Boston Commons Park

Nadere informatie

t camperkrantje versie 7

t camperkrantje versie 7 t camperkrantje versie 7 Woensdag 11 mei 2011 Alle camperspecials en kortingen voor u op een rijtje! Wij presenteren u: Maatschappij Onderwerp Geldig t/m Pagina Go West 15% LAST MINUTE Special NIEUW! 31-05-11

Nadere informatie

Inspiratiereizen Dementie. Helsinki: Eigen kijk op dementie

Inspiratiereizen Dementie. Helsinki: Eigen kijk op dementie Inspiratiereizen Dementie Helsinki: Eigen kijk op dementie Introductie De zorg voor mensen met dementie staat in Nederland volop in de belangstelling. En dat is volkomen terecht. Door de dubbele vergrijzing

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Dubai. Studiereis Dubai 2018 HAVO 5 / September Foto : groep Dubai 2017

Dubai. Studiereis Dubai 2018 HAVO 5 / September Foto : groep Dubai 2017 Dubai Studiereis Dubai 2018 HAVO 5 / September 2018 Foto : groep Dubai 2017 Samenvatting Na het succes van het afgelopen jaar gaan we komend schooljaar in het kader van het profielwerkstuk met een kleine

Nadere informatie

The 101st annual Lions Clubs International Convention Las Vegas, Nevada, USA June 29 July 3, 2018

The 101st annual Lions Clubs International Convention Las Vegas, Nevada, USA June 29 July 3, 2018 The 101st annual Lions Clubs International Convention Las Vegas, Nevada, USA June 29 July 3, 2018 Om u een beeld te geven waar de conventie plaatsvindt, klikt u even op de link hieronder: https://youtu.be/nvrnaltsz8g

Nadere informatie

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m

WESTERN EXPERIENCES Vertrekdatum 1-pers. kamer 2-pers. kamer 3-pers. kamer 4-pers. kamer Kind t/m PRIJZENOVERZICHT BUSRONDREIZEN USA Alle genoemde prijzen zijn in euro's en per persoon, inclusief programma zoals beschreven. Prijzen zijn excluslief vluchten (deze kunnen apart worden bijgeboekt. Vraag

Nadere informatie