Welkom in Intermezzo. De Zuidas is een toplocatie met internationale allure. De. indrukwekkende gebouwen en mooie pleinen vormen samen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Welkom in Intermezzo. De Zuidas is een toplocatie met internationale allure. De. indrukwekkende gebouwen en mooie pleinen vormen samen"

Transcriptie

1

2 2 3 Inhoudsopgave Welkom in Intermezzo 5 In het hart van de dynamiek 8 Icoon van de Zuidas 10 Buiten zijn in de stad 14 Badkamer inspiratie 18 Sportieve ontspanning 22 Veelzijdige omgeving 26 Zo voelt thuis 30 Woonstijl Hotel chique 32 Woonstijl Industrieel stoer 34 Woonstijl Klassiek modern 36 Service-app 40 Gemak dient de mens 44 Meer dan een plek om te koken 48 De bruisende stad komt tot rust 52 Colofon 56

3 4 5 Welkom in Intermezzo De Zuidas is een toplocatie met internationale allure. De indrukwekkende gebouwen en mooie pleinen vormen samen een aantrekkelijke woon- en werkomgeving. Met de komst van Intermezzo is de Zuidas weer een icoon rijker. Hier leven betekent in alle rust genieten van wonen op hoog niveau in een dynamische woon omgeving. Intermezzo met Mediterrane uitstraling is licht & ingetogen versus sierlijk & verleidelijk. Wie hier een appartement koopt, heeft werkelijk iets unieks in handen.

4 6 7 Goedemorgen Amsterdam... Ontwaken met een schitterend uitzicht. Gebruik uw mobiele telefoon en bekijk de Intermezzo film. Voor extra informatie zie pagina 56.

5 8 9 beethovenstraat amsterdam centrum In het hart van de dynamiek stadionweg a10 vondelpark olympisch stadion olympisch stadion world trade center station zuid museumkwartier beatrixpark rai Toplocatie in Amsterdam De Zuidas ligt ideaal: midden in het statige Amsterdam Zuid met aan de ene kant de historische binnenstad en aan de andere kant veel groen in de vorm van diverse re creatiegebieden en het Amsterdamse Bos. Intermezzo vindt u aan de Gustav Mahlerlaan. Voor veel Zuidas-bewoners is ook de ligging ten opzichte van luchthaven Schiphol erg interessant. U bent er met de auto of taxi binnen een kwartier. Daarbij ligt het station RAI/WTC op loopafstand van Intermezzo, waardoor u ook de mogelijkheid heeft om in tien minuten naar Schiphol te treinen. parnassusweg a10 a10 world trade center station zuid beatrixpark a4 vu medisch centrum intermezzo intermezzo gelderlandplein amstelpark Even verderop Voor een middag winkelen bent u zo in de Cornelis Schuytstraat, de Beethovenstraat of op het Gelderlandplein. En s avonds daalt u nog even af naar beneden om koffie te drinken op het terras vlakbij. Wellicht gevolgd door een avondvullend diner of een mooie voorstelling in het Concertgebouw. Of misschien besluit u zich nog aan een sportieve uitspatting te wagen in het Amsterdamse Bos. Leef het leven zoals u het wilt. De Zuidas biedt u daar alle gelegenheid voor. sc buitenveldert buitenveldertselaan qpark intermezzo gustav mahlerplein gustav mahlerlaan george gershwinplein crown plaza beethovenstraat amsterdamsche football club amsterdamse bos amsterdamse bos vu medisch centrum de boelelaan schiphol amstelveen a2 Intermezzo ligt net even buiten de drukte van de Amsterdamse binnenstad, maar wel in een dynamische omgeving. En eigenlijk is dat wel zo fijn. Zeker omdat de Voor mijn werk was ik op zoek naar een locatie centraal in het land. Gevonden! van leijenberglaan bereikbaarheid van dit woon- en werkgebied perfect is. van nijenrodeweg

6 10 11 Icoon van de Zuidas In Intermezzo woont u precies zoals u het wilt Intermezzo wordt een schitterend appartementengebouw. Een icoon dat het hart van de Zuidas siert met haar elegante verschijning. De zeer luxe appartementen hebben een royaal terras, prachtige hoge plafonds en gigantische raampartijen, waardoor u altijd en overal geniet van licht en zicht. Intermezzo heeft twee gezichten De transparante hoofdentree en de royale stadsvensters op de afgeronde hoeken bepalen het gezicht van de stadszijde aan de Mahlerlaan. Aan de George Gershwinlaan zijn het de spectaculair grote balkons op het zuiden die de aandacht trekken. Een gebouw dat zich voegt én onderscheidt en qua allure volledig past bij de metropolitane woonkwaliteit op de Zuidas. Door de chique materialen straalt Intermezzo in alles elegantie en comfort uit. Zo is de 8 meter hoge plint van goudwitte natuursteen en wordt de gevel bekleed met een zeer exclusieve lichte baksteen. Binnen in de entree en de entreehallen is het al net zo adembenemend mooi. Het sfeervolle interieur is afgewerkt met natuursteen en eiken. Alles klopt tot in de puntjes, precies zoals u dat mag verwachten van wonen op de Zuidas. Het 82 meter hoge gebouw biedt een grote verscheidenheid aan appartementen en enkele zeer exclusieve penthouses. Alle appartementen hebben een zeer riant terras op het zuiden. Een icoon die de stadse dynamiek op de Zuidas een uniek accent geeft.

7 :00 uur Een uitzicht om bij weg te dromen.

8 14 15 Buiten zijn in de stad Puur genieten Het stadse leven leeft u hier op een unieke manier. Met dank aan de uitstekende locatie van de Zuidas én de mogelijkheid om in alle rust te genieten van buiten zijn, zonder dat u de deur uit hoeft. Alle appartementen in Intermezzo hebben een zeer riant balkon of terras op het zuiden. Door de grote raampartijen lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een prachtig verlengstuk van uw leefruimte. Zo kan het leven in Intermezzo zijn Wakker worden met een verse kop koffie, in het weekend ontspannen in de zomerzon en s avonds met vrienden dineren. Genieten in stijl, uw stijl! Vanaf uw terras heeft u uitzicht over de Zuidas, een deel van Amsterdam en Buitenveldert. Daarvoor hoeft u niet eens op te staan, want het balkon is grotendeels door glas begrensd. Door de trapsgewijze opzet ervaart u meer privacy. Maak de terrassen en balkons op het zuiden zo groot mogelijk! Dat was voor het ontwerp van Intermezzo het uitgangspunt. Op die manier kan optimaal worden genoten van exclusief wonen op de Zuidas.

9 :00 uur Baden in luxe, ont spannend begin van de dag.

10 18 19 Badkamer inspiratie Natuurlijk, ook hier is luxe het sleutelwoord Het aantal minuten dat we per dag doorbrengen in de badkamer, staat niet in vergelijking tot het gebruik van de andere ruimtes in huis. Toch is het een heel belangrijke plek die goed moet voelen en tot in de kleinste details moet kloppen. Dus wordt uw heerlijke nieuwe badkamer bijzonder luxe afgewerkt met Villeroy & Boch sanitair, Grohe kranen en kwaliteitstegels van Mosa. Begin de dag met nieuwe energie of laat de drukke dag van u afglijden. Uw eigen wellness is dé plek om te ontspannen. Even een momentje voor uzelf. Creëer uw eigen wellness Vrijheid is een groot goed in Intermezzo. Dat geldt ook als we het hebben over uw wensen ten aanzien van de badkamer. Laat ons straks vooral weten hoe u uw droomappartement voor u ziet, dan gaan wij er alles aan doen om dit te realiseren. Bekijk ook de verschillende woonstijlen met prachtige, bijpassende badkamervoorstellen. Eén en al luxe en comfort.

11 :30 uur Hardlopen in het Amsterdamse Bos.

12 22 23 Sportieve ontspanning Fit door het leven Yoga, hardlopen, een intervaltraining of een krachtsinspanning in de fitnessruimte van de sportschool. Het is bijna niet meer weg te denken uit ons leven. Soms een begin met lood in de schoenen, maar altijd een bevredigend resultaat. Een gezonde verslaving die ons in staat stelt om even de waan van de dag achter ons te laten en in shape te blijven. Wie in Intermezzo woont, heeft het getroffen. Want naar welke fysieke uitdaging uw voorkeur ook uitgaat, goed zit u hier zeker. Club Sportive ligt aan de overkant en niet veel verder treft u het Amsterdamse Bos, Golfcentrum Amsteldijk en diverse sportvelden om te hockeyen, tennissen of voetballen. Alles om de hoek Het Amsterdamse Bos is groot. Drie keer zo groot als Central Park! Naast alle gelegenheid om hier hard te lopen, te fietsen of een wandeling te maken met de hond, is ook de Boscross een aanrader. Langs een route van ruim twee kilometer staan allerlei trim- en fitnesstoestellen die u vrij kunt gebruiken. Een steuntje in de rug nodig? De personal trainers bij Club Sportive helpen u graag uw doel te bereiken of volg één van de groepslessen. Daarna even lekker ontspannen in de sauna en u voelt zich herboren. In 2 minuten loopt u naar de sportschool en met 7 minuten fietsen staat u op De Bosbaan. Het sportieve leven lonkt vanuit Intermezzo. Even mijn hoofd leegmaken en nieuwe energie opdoen.

13 :30 uur Lunchen bij Gustavino, altijd weer een culinair feest.

14 26 27 Veelzijdige omgeving De Zuidas is goed voorzien op het gebied van horecagelegenheden. Hier vindt u altijd een Wat zullen we vandaag doen? Eén dag even helemaal niets. Gewoon omdat het kan en omdat thuis zijn ook zo fijn is. Maar daarna begint het alweer te kriebelen: Zullen we iets ondernemen vandaag? De Zuidas, Amstelveen en Amsterdam Zuid hebben een rijk aanbod van aantrekkelijke hotspots. En dat is fijn, want voor een middag of avond vertier hoeft u nooit ver weg. Uw auto kunt u gewoon in de garage laten staan. Lopend of met de fiets kunt u hier ook prima uit de voeten. Een suggestie Aan de Claude Debussylaan zit Galerie Modern. Struin rond en vind het ultieme kunstwerk dat uw nieuwe appartement straks siert. Met de aantrekkelijke kunstuitleenconstructie kunt u op een laagdrempelige manier uitproberen welk schilderij wat u betreft mag blijven. Hierna loopt u op uw gemak door voor een lekkere lunch bij bijvoorbeeld Restaurant Bolenius of Restaurant Gustavino. Even naar huis om uw tas te pakken en op naar Spa Sport Hotel zuiver om de rest van de middag en avond heerlijk te ontspannen. Ik kan me zo een hele middag vermaken in mijn eigen vertrouwde omgeving. geschikte plek. Of het nu om een zakenlunch of diner voor twee gaat.

15 :00 uur Geen reistijd, volledige rust. Zo fijn kan thuiswerken zijn.

16 30 31 Dit appartement is precies zoals ik het mooi vind. Luxe, hoogwaardige afwerking Comfortabel en luxe wonen wat stelt u zich hierbij voor? Vraag het vijf mensen en ze zullen allemaal verschillend antwoorden. Een hoog afwerkingsniveau, voldoende berg ruimte, licht, gemak en veiligheid, het passeert allemaal de revue. Om iedereen ter wille te zijn én omdat zo n mooi gebouw als Intermezzo het verdient, hebben we aan alles gedacht en daar geniet u straks van. Wat dacht u bijvoorbeeld van vloerverwarming die in de zomer met één druk op de knop functioneert als een aangenaam koelsysteem? Verder mag u rekenen op razendsnel internet door glasvezel, een luxe Poggenpohl keuken, voldoende parkeergelegenheid in de garage en hoge, stompe deuren. Natuurlijk zijn de wanden al sausklaar en worden bij een aantal appartementen de plafonds glad en strak opgeleverd. Per appartement hebben we een technische omschrijving gemaakt. Hierin staat precies omschreven wat er allemaal bij uw aankoop is inbegrepen. Vertel ons hoe u wilt wonen Voordat u straks de sleutel krijgt en de deur opent naar uw eigen droomappartement, staat u nog voor het maken van een aantal keuzes. Hierin gaan wij u uiteraard begeleiden en ontzorgen, indien gewenst. In een persoonlijk gesprek brengen wij uw wensen in kaart en denken we met u mee. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij drie verschillende afwerkpakketten samengesteld. Laat u op de volgende pagina s inspireren door de thema s Hotel chique, Industrieel stoer en Klassiek modern. Zit er iets van uw gading bij, weet dan dat er ook binnen deze thema s mogelijkheden zijn voor maatwerk. Zo voelt thuis Een eigen huis inrichten en stylen kan ontzettend leuk zijn, maar misschien heeft u wel andere prioriteiten. Geef het dan uit handen. Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk.

17 32 33 Hotel chique badkamer eetkamer keuken slaapkamer piano woonkamer slaapkamer woonkamer terras keuken badkamer study bibliotheek slaapkamer hal voorzieningen Dat heerlijke hotelkamergevoel hebben we nu thuis. Woonstijl Hotel chique Warme tinten, natuurlijke materialen en één en al luxe. Dat is wat u straks aantreft als u kiest voor de woonstijl Hotel chique. Het prachtige, wit gebeitste lamelparket vormt de basis van een warm geheel. Diezelfde tinten ziet u terug in de keukenfrontjes, die mooi contrasteren met het zwarte lavastone blad. De wanden zijn strak gestuukt voor u en gekleurd in een zachte grijstint. Rust, die u sfeer geeft met uw eigen meubels en accessoires.

18 34 35 De robuuste materialen geven dit huis een eigen sfeer. Woonstijl Industrieel stoer Met een vloer in stoere betonlook en openslaande deuren die zo uit een oud industrieel pand lijken te komen, is de toon gezet. Door de combinatie van robuuste materialen, passende kleuren en warme lichtinval zal menigeen zich thuisvoelen bij de woonstijl Industrieel stoer. In dit appartement mag een keuken met rvs geschuurd aanrechtblad en een semiprofessionele spoelkraan natuurlijk niet ontbreken. Nieuw, maar wel met een heel authentiek karakter. Industrieel stoer slaapkamer slaapkamer garderobe garderobe hal study badkamer keuken woonkamer eetkamer terras haard

19 36 37 study badkamer slaapkamer slaapkamer hal toilet voorzieningen badkamer slaapkamer garderobe badkamer eetkamer keuken woonkamer haard Klassiek modern terras Klassiek met een modern tintje. Precies onze smaak. Woonstijl Klassiek modern Een geoliede eiken vloer, hoge witte plinten, strak gestuukte witte wanden en houten paneeldeuren. Begint het beeld zich al te vormen? Woonstijl Klassiek modern bezorgt u en uw bezoek elke keer weer een warm welkom. Ook de keuken en badkamer werken we helemaal af in stijl. Het keukenblok krijgt een prachtig, koel marmeren aanrechtblad en datzelfde marmer vormt ook in de badkamer de basis. Schitterend in combinatie met de ronde vormen van het bad uit de Palomba serie van Laufen.

20 :00 uur Ik zie net dat de stomerij mijn was heeft afgeleverd.

21 40 41 Service-app Welkom thuis Fijn thuiskomen is het credo en die stijlvolle ontvangst op de begane grond is nog maar het begin. Parkeer uw auto onder het gebouw en kom thuis nog voordat u de voordeur van uw appartement geopend heeft. De huismeester - die een deel van de dag de hoofd entree bemant - verwelkomt u en geeft u de schone was mee die vandaag voor u is afgeleverd. U laat hem nog weten wat de wensen zijn voor de rest van de week en dan vervolgt u de weg naar boven. Dit is thuis! Van informatie naar service en gemak Zodra de appartementen zijn opgeleverd, krijgt de app een andere functie. Van informatie-app, transformeert het geheel naar een service-app. De exacte invulling van diensten moet nog bepaald worden, maar u zou hier de notulen van de laatste VvE-vergadering op kunnen vinden of via de app kunnen doorgeven wanneer er onderhoud noodzakelijk is. Uw huismeester laat u via de app weten dat er een pakketje voor u is en bewoners kunnen onderling nieuws en activiteiten delen op het prikbord. Bij de entree staat de huismeester voor ons klaar. Alles op een rij in één handige app Voor de start verkoop van Intermezzo heeft u wellicht al kennisgemaakt met de Intermezzo-app. Deze app geeft u snel inzage in alle relevante verkoopinformatie. Met één druk op de knop belt u uw contactpersoon en op een feestje toont u via de app uw nieuwste aankoop aan vrienden en familie. Ook het laatste nieuws over de vorderingen rondom de verkoop en de bouw volgt u op de voet via de app. De service-app is er om het u als bewoner zo gemakkelijk mogelijk te maken. In Intermezzo krijgt u nu en in de toekomst de service die u mag verwachten bij exclusief wonen op de Zuidas.

22 :00 uur Het einde van de middag sluiten we af met een goed glas wijn.

23 44 45 Gemak dient de mens In drie minuten rijdt u met de auto naar het Gelderlandplein. Ook hier is voldoende parkeergelegenheid. Pakt u liever de fiets, dan bent u er in 5 minuten. De Zuidas hoeft u niet uit Voor een snelle boodschap, (internationale) scholen, een avondje culinair genieten, een terrasje in de zomer of een avond sporten hoeft u de Zuidas niet uit. Ook is er een tandarts en een fysiotherapiepraktijk. Het gebied is in alle opzichten goed voorzien. Handig! Boodschappen doen om de hoek Voor een nog groter winkelaanbod bent u binnen een paar minuten in winkcelcentrum Gelderlandplein. Hier treft u naast grote, landelijke ketens als Douglas, Marqt en HEMA ook diverse kleine speciaal zaken op het gebied van mode en food. De Zuidas hoef ik niet uit. Compleet aanbod van winkels en horeca.

24 :30 uur Even samen ontspannen na een lange werkdag.

25 48 49 Meer dan een plek om te koken De keuken is het gezellige hart van ons huis. Hier komen we samen Is de keuken nu ook al het sfeervolle middelpunt in uw huis? De plek waar u samen in de ochtend geniet van een kop koffie en waar u na een werkdag bijpraat? Gegarandeerd dat dat straks ook weer zo is in Intermezzo. De Poggenpohl keuken, vaak in eilandopstelling, nodigt uit. Niet alleen tot het bereiden van culinaire feestjes, maar ook om gewoon lekker samen te zijn. Terwijl u kookt, schenkt uw partner een wijntje in en komt er gezellig bijzitten. Soms in stilte, dan weer met volop gesprekstof. Hoe dan ook: samen! Bepaal hoe uw keuken eruit komt te zien De afmeting van de keuken is afhankelijk van de grootte van het appartement. De hoeveelheid apparaten dat er in de keuken komt, wordt weer bepaald op basis van de keukenopstelling. Op de tekening kunt u zien hoe de keuken in uw appartement wordt geplaatst en welke apparaten bij de koop zijn inbegrepen. Altijd mag u rekenen op minimaal vijf luxe Miele apparaten. De mooie basis hoeft u niet zo te laten. U krijgt van ons alle vrijheid om de keukenruimte precies zo te maken als u het wilt. Bij Poggenpohl brengen ze traditioneel handwerk samen met het beste wat moderne technologie te bieden heeft. Het resultaat is een keuken waar u jarenlang plezier van heeft.

26 :00 uur Heerlijk dineren op het dakterras.

27 52 53 De bruisende stad komt tot rust Levendig overdag De Zuidas leeft. Altijd! Met de Zuidas Run, Art Zuid, het Grachtenfestival, de Nieuwe Poort en Jazz at the Southazz groeit ook het aantal evenementen en exposities. En dat terwijl u boven in uw appartement één en al rust zult ervaren. Ver boven alles uit, uw eigen plek om op te laden. s Avonds even rust Als de avond invalt en de maan het werk van de zon overneemt, licht de stad prachtig op en vanaf uw riante terras in Intermezzo geniet u daar elke dag weer van. Wat een indrukwekkend uitzicht over de stad, de Zuidas en tot ver in de Polder. Eindeloos mooi. Een altijd wisselend schilderij waarvan de inhoud wordt bepaald door het weer, het licht en de seizoenen.

28 54 55 Genieten van een zwoele zomeravond. Gebruik uw mobiele telefoon en bekijk de Intermezzo film. Voor extra informatie zie pagina 56.

29 view this page with Scan Deze brochure is digitaal verrijkt met Layar. Dit is aangeduid met een icoon op pagina 6 en 55. Met de camera van uw mobiele telefoon scant u het beeld op deze pagina s om de digitale laag te starten. Vervolgens krijgt u extra informatie en inspiratie, zoals een virtuele tour en een film. Stap 1 Download de gratis Layar-app voor Android of iphone Stap 2 Vind pagina s met het Layar logo Stap 3 Open Layar, houd de telefoon boven de pagina Stap 4 Houd de telefoon boven de pagina, luister, bekijk en en druk op Scan zie meer! colofon Intermezzo is een ontwikkeling van Royaal Zuid vof, een samenwerkingsverband van BPD, ERA Contour en Eigen Haard. BPD Wij realiseren als lokaal verankerde gebiedsontwikkelaar, samen met belanghebbenden, leefomgevingen met een hoge gebruikswaarde, belevingswaarde én toekomstwaarde. Wij maken het alledaagse betaalbaar en het bijzondere bereikbaar. Eigen Haard Eigen Haard zorgt voor goede en betaalbare huisvesting in de Metropoolregio Amsterdam. Samen met onze partners werken we aan een gezonde regionale woningmarkt. architect INBO Architecten t +31 (0) aannemer TBI Bouw ERA Contour t +31 (0) makelaars Eefje Voogd Makelaardij t +31 (0) Lunshof Makelaardij t +31 (0) financiële adviseurs De Rabobank t +31 (0) met dank aan Restaurant Gustavino Sauna Sport Hotel zuiver Poggenpohl Keukens Ila interior architecture Winkelcentrum Gelderlandplein Theo van Leur Architectuur Presentaties Skycap Netherlands B.V. viervier strategisch ontwerp ERA Contour ERA Contour ontwikkelt en realiseert nieuwbouw- en renovatieprojecten, zowel in eigen beheer als voor derden. Samen met gemeenten, corporaties, andere ontwikkelaars en de eindconsument bedenken én maken de medewerkers plekken waar mensen gelukkig en veilig leven. Zo creëren we ruimte voor mens, stad en maatschappij. De drie speerpunten van ERA Contour zijn: de consument als co-producent, steden sterker maken en 360 graden duurzaam. De Kredieter t +31 (0) notaris Notariskantoor Brummelhuis t +31 (0) voorbehoud verkoopdocumentatie De verkoopdocumentatie is met de grootste zorg samengesteld, aan de hand van gegevens zoals die ten tijde van het samenstellen van deze brochure bekend waren. Desondanks maken wij een voorbehoud ten aanzien van eventuele wijzigingen die onder andere voortkomen uit eisen en wensen van overheden en/of nutsbedrijven. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Voor de juiste informatie wordt verwezen naar de tot de contractstukken behorende verkoop tekeningen en technische omschrijving. Juni 2015

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN EN 1 STADSWONING PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Gunstige indeling. Twee ruime slaapkamers, drie mogelijk. Zonnig balkon. Separate berging

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Gunstige indeling. Twee ruime slaapkamers, drie mogelijk. Zonnig balkon. Separate berging Huizen van Hoekstra & van Eck Havikshorst 87, 1083 TP Amsterdam Twee ruime slaapkamers, drie mogelijk Zonnig balkon Separate berging Gunstige indeling H13 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement

Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement Laan door de Veste 102 Brandevoort Appartement LUXE APPARTEMENT EEN GENOT OM TE WONEN Brandevoort heeft het! Brandevoort is een populaire woonwijk aan de westzijde van Helmond. Een gunstige ligging aan

Nadere informatie

STIJLVOL WONEN. Valeriusplein 12 Amsterdam

STIJLVOL WONEN. Valeriusplein 12 Amsterdam STIJLVOL WONEN. Valeriusplein 12 Amsterdam STIJLVOL WONEN. Dit is een huis voor diegenen die op zoek zijn naar een unieke woning waar smaak, rust en een centrale ligging moeiteloos samengaan. En het fijne

Nadere informatie

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee

Oosteinde. Omschrijving. Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar ,00 per maand 210 m 2. Amsterdam Parkeren Nee Oosteinde Beschikbaar vanaf Per direct beschikbaar Prijs Oppervlakte 3.600,00 per maand 210 m 2 Huistype Woonhuis Slaapkamers 4 kamers Stad Borg Amsterdam 7.200 Buitenruimte Balkon Parkeren Nee Omschrijving

Nadere informatie

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer

2-kamerappartement nabij stadscentrum Nette keuken en moderne badkamer Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 28, 5213 SV s-hertogenbosch 2-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijk lichte woonkamer Nette keuken en moderne badkamer Gratis

Nadere informatie

Appartement Te Huur. 59 m² - Van Eeghenstraat 59 I 1071 EW, Amsterdam, Noord-Holland Nederland

Appartement Te Huur. 59 m² - Van Eeghenstraat 59 I 1071 EW, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Appartement Te Huur 59 m² - Van Eeghenstraat 59 I 1071 EW, Amsterdam, Noord-Holland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: HOOGWAARDIG EN COMPLEET GERENOVEERD TWEEKAMER HOEKAPPARTEMENT

Nadere informatie

Croonpassage 37 Boxtel penthouse

Croonpassage 37 Boxtel penthouse Croonpassage 37 Boxtel penthouse LUXE PENTHOUSE WONEN AAN DE MARKT Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse

Nadere informatie

EXCLUSIEF WONEN IN GENK

EXCLUSIEF WONEN IN GENK EXCLUSIEF WONEN IN GENK Residentie Pierre-Henri biedt plaats aan zeven exclusieve appartementen aan de rand van het centrum van Genk. Daar heeft u de stad aan uw voeten. U geniet tegelijk in alle rust

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 45 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 45 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 45 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.900,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

FORUM E. blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de. drie primaire kleuren

FORUM E. blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de. drie primaire kleuren FORUM E blauw (het; o; meervoud: blauwen) naam van een van de drie primaire kleuren 1 EEN PLEK WAAR WONEN, WERKEN, WINKELEN, HORECA EN GEZONDHEIDSZORG SAMENKOMEN. CENTRAAL IN DE REESHOF, NABIJ NS-STATION

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

Dromen worden werkelijkheid in dit magnifieke driedubbel benedenhuis met tuin!

Dromen worden werkelijkheid in dit magnifieke driedubbel benedenhuis met tuin! Dromen worden werkelijkheid in dit magnifieke driedubbel benedenhuis met tuin! Breughelstraat 9-huis in Amsterdam Eerste indruk: Je staat werkelijk versteld van de schoonheid van dit magnifieke recentelijk

Nadere informatie

Brochure. Peperdijk 49 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam

Brochure. Peperdijk 49 te Vlissingen. Vraagprijs: Euro ,- vrij op naam Brochure Peperdijk 49 te Vlissingen Vraagprijs: Euro 359.000,- vrij op naam Geachte belangstellende, Met deze brochure willen wij, M2 Makelaars, proberen u zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden

Nadere informatie

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK

14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK 14 RUIME HERENHUIZEN IN DE BINNENSTAD VAN SNEEK STATIG WONEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN SNEEK SFEERVOL EN COMFORTABEL WONEN In de gezellige binnenstad van Sneek worden veertien herenhuizen gerealiseerd.

Nadere informatie

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Torenvalkweide 4 Pijnacker. Eengezinswoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Torenvalkweide 4 Pijnacker Eengezinswoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Waar is het wachten nog op? Keijzershof is ruim opgezet, groen en heeft een dorps karakter. Tel daar de afwisselende

Nadere informatie

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven

Huizen. Extra bergzolder. Perfect afgewerkt. Dakterras op het zuiden. Drie Slaapkamers. Ligging nabij snelwegen. Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Huizen vanhendriks Leenderweg 292 A, 5644 AE Eindhoven Perfect afgewerkt Dakterras op het zuiden Drie Slaapkamers Extra bergzolder Ligging nabij snelwegen H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Sfeervolle royale 3 kamerappartement! Koningshof 11B IJsselstein. 950,- /mnd

Sfeervolle royale 3 kamerappartement! Koningshof 11B IJsselstein. 950,- /mnd Sfeervolle royale 3 kamerappartement! Koningshof 11B IJsselstein 950,- /mnd Kenmerken Koningshof 11B IJsselstein Aanbod Aanvaarding In overleg Bouw Soort woonhuis 3 kamerappartement Bouwjaar 2010 Locatie

Nadere informatie

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen

Huizen. Goede buitenruimte. Rustige ligging. Nette keuken en badkamer. Alles gelijkvloers. Vlakbij winkels, CS en bossen Huizen vanhendriks Crocusstraat 8, 3812 WH Amersfoort Rustige ligging Alles gelijkvloers Nette keuken en badkamer Goede buitenruimte Vlakbij winkels, CS en bossen H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

WHERE CITYLIFE MEETS LIVING

WHERE CITYLIFE MEETS LIVING WHERE CITYLIFE MEETS LIVING Werken, shoppen, uitgaan en genieten, de Zuidas leeft! Indrukwekkende gebouwen, talrijke voorzieningen, mooie pleinen en groen wisselen elkaar af. Deze toplocatie met internationale

Nadere informatie

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle!

FRANK EN VRIJ WONEN. Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! Een groene en waterrijke locatie op fietsafstand van het centrum van Zwolle! 8 en 12 en in de wijk Frankhuis te Zwolle FRANK EN VRIJ WONEN 1 De wijk Frankhuis combineert het goede van twee werelden: de

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G

C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G TWEE EXCLUSIEVE HALF VRIJSTAANDE WONINGEN C A S T R I C U M O U D E H A A R L E M M E R W E G EXLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS VOELT... Aan de Oude Haarlemmerweg in Castricum wordt een

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Vraagprijs 525.000 k.k.

Vraagprijs 525.000 k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 525.000 k.k. Omschrijving: Is het uw droom om vanuit uw woning de bootjes voorbij te zien varen? En om vrijstaand te wonen binnen een paar honderd meter van het IJsselmeer

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O

1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O ` 1 2 A P P A R T E M E N T E N E N 2 E X C L U S I E V E P E N T H O U S E S O P E E N B U I T E N G E W O O N M O O I E L O C A T I E I N H E I L O O EXCLUSIEF WONEN IS WONEN WAAR U ZICH HELEMAAL THUIS

Nadere informatie

Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht

Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht Joseph Haydnlaan 22 -II, 3533 AG Utrecht Vraagprijs 250.000,- k.k. Omschrijving Aan een mooie brede en boomrijke laan in de geliefde wijk Oog in Al mogen wij dit droomappartement aan je laten zien. Door

Nadere informatie

VERHUURD. 106 m² - Afroditekade 152+PP, Amsterdam, NoordHolland Nederland

VERHUURD. 106 m² - Afroditekade 152+PP, Amsterdam, NoordHolland Nederland VERHUURD 106 m² - Afroditekade 152+PP, Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Zeer fraai, ruim opgezet, 3 kamer appartement (gestoffeerd) met riant balkon en

Nadere informatie

wonen Aangenaam Van Baerlestraat 148-I (in de Concertgebouwbuurt in Oud-Zuid)

wonen Aangenaam Van Baerlestraat 148-I (in de Concertgebouwbuurt in Oud-Zuid) Aangenaam wonen in dit nette 3-kamerappartement waar klassieke en moderne elementen hand in hand gaan. Van Baerlestraat 148-I (in de Concertgebouwbuurt in Oud-Zuid) Straathof Makelaars o.g. info@straathofmakelaars.nl

Nadere informatie

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt!

Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Gerenoveerd riant benedenhuis op toplocatie in Concertgebouwbuurt! Johannes Verhulststraat 126-huis te Amsterdam Eerste indruk: Een werkelijk schitterend benedenhuis van ca. 245 m² met unieke uitbouw en

Nadere informatie

Croonpassage 25 Boxtel Appartement

Croonpassage 25 Boxtel Appartement Croonpassage 25 Boxtel Appartement Boxtel biedt mogelijkheden De gemeente Boxtel heeft haar inwoners veel te bieden. Er is een gezellig centrum met een typisch Brabantse sfeer. Het winkelaanbod is goed

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

Kattenlaan KA Amsterdam

Kattenlaan KA Amsterdam Kattenlaan 66 1054 KA Amsterdam Vraagprijs 850.000,-- kosten koper Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl www.burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg

verkoopt Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Mientekade in Halfweg verkoopt Eind 2015 Mientekade in Halfweg Binnenkort in verkoop Luxe nieuwbouw appartementen Zeven woningen aan Mientekade * Veel ruimte vanaf ca. 114m2 * Zonnig balkon op zuid-oost * Met uitzicht op het

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN Appartementencomplex Oude Rijnstaete Harmelen Op een van de mooiste locaties van Harmelen zijn net 4 prachtige en volledig gerenoveerde appartementen opgeleverd en

Nadere informatie

Geerkade 5S Etten-Leur penthouse

Geerkade 5S Etten-Leur penthouse Geerkade 5S Etten-Leur penthouse GROOTS PENTHOUSE EEN GENOT OM TE WONEN boeieraak leurse haven Prinsheerlijk wonen in Etten-Leur Geerkade turfijker AFRIT 19 van bergenplein ETTEN-LEUR AFRIT 18 A58 Etten-Leur

Nadere informatie

Zonnestraal Apartments. Loosdrechtse bos, Hilversum

Zonnestraal Apartments. Loosdrechtse bos, Hilversum Zonnestraal Apartments Loosdrechtse bos, Hilversum Wonen in een bosrijke omgeving Thuiskomen in Zonnestraal Het bosrijke landgoed Zonnestraal biedt plaats aan het exclusieve Vesteda Zonnestraal Apartments:

Nadere informatie

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos!

Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Een luxe appartement met uitzicht op het Amsterdamse bos! Amstelveenseweg 982-B te Amsterdam Algemeen: Aan de rand van het Amsterdamse bos ligt dit prachtige 2-kamerappartement van ca. 70 m² gelegen op

Nadere informatie

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen

Brink aan de Weide. 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Brink aan de Weide 2 Vrijstaande-, 12 Twee-onder-een-kap, 6 Hoek- en 8 Tussenwoningen Ben jij klaar voor het huis van je dromen? In het zuidwesten van Arnhem, in de moderne wijk Schuytgraaf, komt het spiksplinternieuwe

Nadere informatie

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch

STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD. ons thuis. 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch STIJLVOL WONEN TUSSEN PARK EN STAD ons thuis 2 duurzame villa s tussen De Heinis en Carolus in s-hertogenbosch Luxe woningen in een gevarieerd straatbeeld HERVENSCHE Hervensche Park bestaat uit luxe woningen

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 18 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning Deze foto geeft een impressie van de tuin. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 18.indd 1 15-11-13 14:32

Nadere informatie

Landal West-Terschelling

Landal West-Terschelling Landal West-Terschelling Mooiste Terschelling heeft iedereen wat te bieden 2 Landal West-Terschelling ligt schitterend centraal op het eiland in de gezellige havenplaats West-Terschelling. Riant en rustig

Nadere informatie

Interieur, afwerking en materialen

Interieur, afwerking en materialen Interieur, afwerking en materialen - INHOUDSOPGAVE - Inhoudsopgave EXTERIEUR 4 INTERIEUR 10 - LIVING & WOONKEUKEN 14 - SLAAPKAMERS 16 3 - SANITAIR 18 - WELLNESS 20 TUIN 22 MODELVILLA'S 24 MEER INFORMATIE

Nadere informatie

Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid!

Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Beethovenstraat 50-II in Amsterdam De eerste indruk: Een prachtig en luxe 2-kamerappartement met een balkon op het westen en met een woonoppervlakte

Nadere informatie

Den Haag - Leidschenveen

Den Haag - Leidschenveen Molenpolderstraat 16 Den Haag - Leidschenveen Twee-onder-een-kapwoning / modelwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw BFD Molenpolderstraat 16.indd 1 15-11-13 14:33 16 U kunt er direct in Een

Nadere informatie

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Sfeervolle eindwoning. Instapklaar! Royale woonkamer. Centrale ligging. Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch

Huizen. Moderne badkamer en keuken. Sfeervolle eindwoning. Instapklaar! Royale woonkamer. Centrale ligging. Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch Huizen vanhendriks Cederstraat 60, 5213 EL s-hertogenbosch Sfeervolle eindwoning Instapklaar! Royale woonkamer Moderne badkamer en keuken Centrale ligging H58 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Boermansstraat Weert. Torenappartementen

Boermansstraat Weert. Torenappartementen Boermansstraat Weert 2 Boermansstraat 38 Weert 3 Locatie en omgeving De woning aan de Boermansstraat Het Stationskwartier verandert de Stationsstraat en omgeving in het mooiste woon- en winkelgebied van

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Verwarming middels CV. Groen hofje. Jas ophangen en wonen! Tot in de puntjes afgewerkt. Zeer luxe open keuken

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Verwarming middels CV. Groen hofje. Jas ophangen en wonen! Tot in de puntjes afgewerkt. Zeer luxe open keuken Huizen van Hoekstra & van Eck Dotterbloem 54, 1441 TP Purmerend Groen hofje Tot in de puntjes afgewerkt Jas ophangen en wonen! Verwarming middels CV Zeer luxe open keuken H12 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

Huizen. Vernieuwde badkamer en keuken. Centrum van Aalst. Zonnig balkon. Fiets afstand van centrum Eindhoven. Ruime woonkamer

Huizen. Vernieuwde badkamer en keuken. Centrum van Aalst. Zonnig balkon. Fiets afstand van centrum Eindhoven. Ruime woonkamer Huizen vanhendriks Den Hof 124, 5582 JZ Waalre Centrum van Aalst Zonnig balkon Fiets afstand van centrum Eindhoven Vernieuwde badkamer en keuken Ruime woonkamer H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

10 MINUTEN WANDELEN NAAR HISTORISCHE BINNENSTAD 8 MINUTEN VAN STATION/ SNELWEG 42 KOOPAPPARTEMENTEN 224 HUURAPPARTEMENTEN

10 MINUTEN WANDELEN NAAR HISTORISCHE BINNENSTAD 8 MINUTEN VAN STATION/ SNELWEG 42 KOOPAPPARTEMENTEN 224 HUURAPPARTEMENTEN 10 MINUTEN WANDELEN NAAR HISTORISCHE BINNENSTAD 8 MINUTEN VAN STATION/ SNELWEG 42 KOOPAPPARTEMENTEN 224 HUURAPPARTEMENTEN PALEISKWARTIER MAKELAARS Hugo de Grootlaan 82 5223 LC s-hertogenbosch T: 073 612

Nadere informatie

WHERE CITYLIFE MEETS LIVING

WHERE CITYLIFE MEETS LIVING WHERE CITYLIFE MEETS LIVING Werken, shoppen, uitgaan en genieten, de Zuidas leeft! Indrukwekkende gebouwen, talrijke voorzieningen, mooie pleinen en groen wisselen elkaar af. Deze toplocatie met internationale

Nadere informatie

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden

Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje. 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden Te koop: 19 koopwoningen aan 't Veldje 't Veldje: thuiskomen in hartje Eijsden In Eijsden weet iedereen waar t Veldje ligt. Een toplocatie vlakbij het centrum met al haar voorzieningen. De komende tijd

Nadere informatie

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw

Karel Appellaan 11 Rhoon. Rijwoning. Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw Karel Appellaan 11 Rhoon Rijwoning Nieuwbouw Het beste van bestaand en nieuw 11 Eengezinswoning voor een groot gezin Aan de dorpsrand van Rhoon ligt het sfeervolle, landelijke Essendael. In deze kleine

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

h e r e n h u i z e n

h e r e n h u i z e n herenhuizen herenhuizen aan het park Riante herenhuizen, prachtig gelegen aan het park in Carolus. De bijzondere architectuur van de herenhuizen doet denken aan de grandeur uit begin vorige eeuw. Deze

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

Royaal appartement naast het Vondelpark

Royaal appartement naast het Vondelpark Royaal appartement naast het Vondelpark Saxen-Weimarlaan 32-3 Amsterdam www.saxen-weimarlaan32-3.nl Algemeen Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 1911 in overleg 1.150.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning

Nadere informatie

Huizen. Nette keuken en ruime badkamer. 3-kamerappartement nabij stadscentrum. Heerlijke lichte woonkamer. Vloerverwarming in elke ruimte

Huizen. Nette keuken en ruime badkamer. 3-kamerappartement nabij stadscentrum. Heerlijke lichte woonkamer. Vloerverwarming in elke ruimte Huizen vanhendriks Willem Hubertstraat 68, 5213 SV s-hertogenbosch 3-kamerappartement nabij stadscentrum Vloerverwarming in elke ruimte Heerlijke lichte woonkamer Nette keuken en ruime badkamer Gratis

Nadere informatie

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten

Huizen. Eigen overdekte parkeerplaats. Instapklaar. Sfeervolle woonkamer. Luxe en moderne badkamer. Balkon op het zuidwesten Huizen vanhendriks Hogeweg 13 D, 3814 CA Amersfoort Instapklaar Luxe en moderne badkamer Sfeervolle woonkamer Eigen overdekte parkeerplaats Balkon op het zuidwesten H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Direct naast de keuken is de eerste berging van het appartement, die veel bergruimte biedt door zijn houten planken rondom op 3 niveaus.

Direct naast de keuken is de eerste berging van het appartement, die veel bergruimte biedt door zijn houten planken rondom op 3 niveaus. Mullerkade Rotterdam Huurprijs 1.545,00 (excl.) Dit appartement bevindt zich op de beste locatie om het perfecte uitzicht over de stad Rotterdam en de Maas te hebben. Gelijk aan de voet van het gebouw

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 12 twee-onder-één-kapwoningen Bouwnummers 11 t/m 16 en 52 t/m 57 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de

Nadere informatie

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM

Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Gerard Doustraat 4-bov te AMSTERDAM Omschrijving: Prachtig gerenoveerd dubbel bovenwoning met 3 slaapkamers, terras op het zuiden en eigen entree! On top of the world is de juiste benaming voor dit ongelooflijke

Nadere informatie

Appartement Huur. - Gustav Mahlerlaan 549-C Amsterdam, NoordHolland Nederland

Appartement Huur. - Gustav Mahlerlaan 549-C Amsterdam, NoordHolland Nederland Appartement Huur - Gustav Mahlerlaan 549-C Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Nieuwbouw luxe 2 slaapkamer appartement (gestoffeerd) met eigen parkeerplaats,

Nadere informatie

Grasmus 55, Eindhoven

Grasmus 55, Eindhoven Grasmus 55, Eindhoven Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

Een waanzinnig dubbel benedenhuis in Amsterdam Oud-Zuid met tuin!

Een waanzinnig dubbel benedenhuis in Amsterdam Oud-Zuid met tuin! Een waanzinnig dubbel benedenhuis in Amsterdam Oud-Zuid met tuin! Valeriusplein 5-D Amsterdam Valeriusplein 5-D 4 slaapkamers, luxe keuken, natuurlijke materialen, licht en twee verdiepingen De eerste

Nadere informatie

Een stoere vrijstaande woonvilla met een tuin rondom!

Een stoere vrijstaande woonvilla met een tuin rondom! Een stoere vrijstaande woonvilla met een tuin rondom! Waalhavenstraat 19 in Badhoevedorp Waalhavenstraat 19 Comfortabel, veel ruimte, rustige en groene woonomgeving, veel hoge ramen rondom, inpandige garage.

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

IS COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN LUXE APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN DE STADSPOORT

IS COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN LUXE APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN DE STADSPOORT RT IS COMPLEET EN BETAALBAAR WONEN LUXE APPARTEMENTEN IN ALPHEN AAN DEN RIJN DE STADSPOORT W Z N O 4045 mm 1660 mm 1500 mm 3475 mm 3700 mm APPARTEMENT TYPE C BOUWNUMMER: 14 Riant appartement voorzien van

Nadere informatie

Zeer comfortabel dubbel bovenhuis met 360 uitzicht over Oud-Zuid!

Zeer comfortabel dubbel bovenhuis met 360 uitzicht over Oud-Zuid! Zeer comfortabel dubbel bovenhuis met 360 uitzicht over Oud-Zuid! Van Breestraat 95-II+III in Amsterdam Van Breestraat 95-II+III Comfort, hedendaags Scandinavische woonsfeer, riant dakterras, toplocatie.

Nadere informatie

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug

Nijmegen. Uniek penthouse hartje centrum. In Nijmegen. Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie. Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Burchtstraat 71c - Nijmegen WONEN In Nijmegen Prachtig dakterras uitzicht van brug tot brug Uniek penthouse hartje centrum Nijmegen Unieke sfeer met zichtbare dakconstructie De verkoper vertelt Ik woon

Nadere informatie

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 In de zeer gewilde wijk Nieuwland gelegen tussenwoning. Alstublieft. Met veel plezier presenteer ik u de verkoopbrochure van de Sikkelkruid 11 te Amersfoort.

Nadere informatie

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Debussyring 13, 3261 JA Oud-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Rustige Buitenveldert. Recreeren in het Amstelpark. Voldoende betaalde parkeerplaatsen Huizen van Hoekstra & van Eck Nedersticht 322, 1083 XG Amsterdam Recreeren in het Amstelpark Vlakbij winkelcenrum Gelderlandplein Voldoende betaalde parkeerplaatsen Rustige Buitenveldert Appartement met

Nadere informatie

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61

Huizen. Vrij parkeren. Betaalbaar wonen. Park. Centrale ligging. Winkelvoorzieningen. Azielaan 598, 3526 ST Utrecht H61 Huizen vanhendriks Azielaan 598, 3526 ST Utrecht Betaalbaar wonen Centrale ligging Park Vrij parkeren Winkelvoorzieningen H61 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin Garage Verwarming

Nadere informatie

11 unieke appartementen

11 unieke appartementen 11 unieke appartementen INSPIRATIEPLATTEGROND APPARTEMENT 8 In het kort Woonoppervlakte gem. ca. 142 m2 GBO Woonkamer met open keuken en eventuele bijkeuken Twee ruime slaapkamers en eventuele werkkamer

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Vloerverwarming op begane grond. Perfect afgewerkte notariswoning. Heerlijke veranda met avondzon

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Vloerverwarming op begane grond. Perfect afgewerkte notariswoning. Heerlijke veranda met avondzon Huizen van Hoekstra & van Eck Kerkepad 4, 1619 AD Andijk Perfect afgewerkte notariswoning Maar liefst 730 m² eigen grond Heerlijke veranda met avondzon Vloerverwarming op begane grond Plaatje van een badkamer

Nadere informatie

BOUWONDERNEMING. Eindeloze mogelijkheden van bouwen

BOUWONDERNEMING. Eindeloze mogelijkheden van bouwen BOUWONDERNEMING Eindeloze mogelijkheden van bouwen Met ons kunt u iedere uitdaging aan Inleiding 5 Nieuwbouw 6 Verbouw 9 Badkamers 20 Bedrijven 27 Onderhoud 40 Begeleiding, kwaliteit en oog voor detail

Nadere informatie

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 419.000,- kosten koper TE KOOP. Daguerrestraat 120 Amsterdam

Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 419.000,- kosten koper TE KOOP. Daguerrestraat 120 Amsterdam Woonoppervlakte 130 m 2 Vraagprijs 419.000,- kosten koper TE KOOP Daguerrestraat 120 Amsterdam Uniek en speels ingedeeld familiehuis van circa 136 m² (incl. inpandige berging van 6 m²) met een geheel eigen

Nadere informatie

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen Tussen authentieke havengebouwen, eigentijdse horeca en smaakvolle nieuwbouw wordt het Kaviaarhuis gerealiseerd. Direct aan de gezellige kade kunt u wonen met

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Prachtige badkamer. Moderne uitgebouwde gezinswoning. Luxe keuken met inbouwapparatuur. Fijne tuin op het zuiden Huizen van Hoekstra & van Eck Eufraatlaan 21, 1448 CJ Purmerend Moderne uitgebouwde gezinswoning Fijne tuin op het zuiden Luxe keuken met inbouwapparatuur Prachtige badkamer Vier ruime slaapkamers H12

Nadere informatie

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam

Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Pekkendam 11, 1081 HP Amsterdam Vraagprijs 1.595.000,- k.k. Henk Burger Makelaardij o.g. b.v. Amsterdamseweg 487 1181 BR, AMSTELVEEN Tel: 020-6403853 Fax: 020-6404004 E-mail: info@henkburger.nl www.henkburger.nl

Nadere informatie

Wonen in De Laren. Meerveldplein. 19 appartementen

Wonen in De Laren. Meerveldplein. 19 appartementen Wonen in De Laren Meerveldplein 19 appartementen De Laren Meerveldplein Almere-Haven Wonen in een groene omgeving, vlakbij het centrum van Almere-Haven In plan De Laren Meerveldplein realiseert de Alliantie

Nadere informatie

Amsterdam, Zuidas. Vanuit de lift sta je direct in je eigen appartement

Amsterdam, Zuidas. Vanuit de lift sta je direct in je eigen appartement 40 Exclusief 41 Amsterdam, Zuidas Unieke beleving met spectaculaire views Wonen op de Zuidas, het nieuwe woon- en werkgebied van Amsterdam, is the place to be. Waar eerst de hoofdkantoren van ABN-Amro,

Nadere informatie

Begoniastraat 26 Zwolle

Begoniastraat 26 Zwolle Zomer Makelaars biedt aan: Een ruime fraaie dertiger jaren hoekwoning met authentieke details zoals: glas in loodramen, paneeldeuren en inbouwkasten gelegen in de gewilde wijk Assendorp nabij alle benodigde

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij het centrum van Zaandam. Karakteristieke woning. Eigen achterom. Ruime achtertuin

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Nabij het centrum van Zaandam. Karakteristieke woning. Eigen achterom. Ruime achtertuin Huizen van Hoekstra & van Eck Czaar Peterstraat 78, 1506 SR Zaandam Karakteristieke woning Ruime achtertuin Eigen achterom Nabij het centrum van Zaandam NS station & uitvalswegen vlakbij H17 Kenmerken

Nadere informatie

graden uitzicht bomkade aan de

graden uitzicht bomkade aan de 580 graden uitzicht aan de bomkade 1 index 04. Bomkade 08. locatie 10. kwaliteiten 12. omgeving 17. appartement 23. woningen 48. informatie 95 + 120 + 130 + 165 + 70 = 580 graden uitzicht 2 3 Welkom bomkade

Nadere informatie

Wonen en werken in stijl

Wonen en werken in stijl binnenkijken Wonen en werken in stijl Wat als interieurinrichting je beroep is? Dan combineer je wonen en werken, en maak je van je eigen woning een prachtig visitekaartje. Dat deden ook Harry en Peggi

Nadere informatie

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

PADANGSTRAAT 10 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // PADANGSTRAAT 10 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES PADANGSTRAAT 10 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 375.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 112M2 INHOUD CIRCA 435M3 BOUWJAAR 1910

Nadere informatie

Vraagprijs k.k.

Vraagprijs k.k. Keetzijde 7 te EDAM Vraagprijs 549.000 k.k. Omschrijving: Voor uw huis voorbij varende bootjes...het IJsselmeer en de haven binnen een paar honderd meter...het historische centrum van Edam op loopafstand.

Nadere informatie

Koopprijs: op aanvraag

Koopprijs: op aanvraag Molenheide 15 te Lieshout Huize De Hutselaar ligt verscholen in een magnifieke bosrijke omgeving en heeft op eigen perceel een prachtig natuurlijk ven met een eilandje. De woning beschikt over een verwarmd

Nadere informatie

Geweldig huis met veel ruimte en licht aan het water. Scheepstimmermanstraat 46 in Amsterdam

Geweldig huis met veel ruimte en licht aan het water. Scheepstimmermanstraat 46 in Amsterdam Geweldig huis met veel ruimte en licht aan het water Scheepstimmermanstraat 46 in Amsterdam Eerste indruk: Dit is een uniek huis, doordacht ontworpen en door een architect voor zichzelf gebouwd. Het pand

Nadere informatie