Algemene Voorwaarden CareResorts

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden CareResorts"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden CareResorts Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Accommodatie: Een Holiday Care Villa welke is aangepast / ingericht voor (vakantie)- verblijf van gehandicapte en niet gehandicapte bewoners/gasten. Accommodatieverstrekker: CareResorts en/of de door deze aangestelde beheerder van de Accommodatie in de verhuur. Algemene Voorwaarden: Deze algemene voorwaarden van CareResorts die betrekking hebben op overeenkomsten die gesloten worden ten aanzien van de huur van een Accommodatie beschikbaar gesteld door de Accommodatieverstrekker. Annulering: Het niet doorgaan van de Overeenkomst tussen CareResorts en de Huurder/Recreant waarbij de Annulering plaatsvindt op en door initiatief van de Huurder/Recreant. Bevestigingsfactuur: Factuur waarop vermeld de door Huurder/Recreant te betalen bedragen en de periode waarbinnen de betalingen moeten zijn verricht. CareResorts: De handels- en merknaam. Derden: Anderen dan CareResorts en/of de (Mede) huurder /(Mede) recreant. adres: Het adres zoals dit op de website staat vermeld. Faxnummer: Het faxnummer zoals dit op de website staat vermeld. Gebruiker: De gebruiker van de algemene voorwaarden. Huisreglement: Het reglement dat de Accommodatieverstrekker hanteert voor het gebruik van de Accommodatie en/of locatie. Huurder/Recreant: De (rechts) persoon die de boeking/reservering verricht en daardoor wederpartij wordt van CareResorts. Huursom: Het totaal van de huurkosten en overige kosten. Locatie: De plaats in het land waar de Accommodatie is gevestigd. Lokale vertegenwoordiger: Het bedrijf dat CareResorts in het buitenland vertegenwoordigd. Medehuurder: Mederecreant: De persoon die door de huurder bij de boeking wordt aangemeld en/of deel uitmaakt van het gezelschap wat in de Accommodatie verblijft.

2 Artikel 1 Definities (vervolg) Opdrachtgever: Overeenkomst: Reisagent/reisbureau: Reservering: Schriftelijk: Vervoer: Voucher: Website: De wederpartij van gebruiker. De overeenkomst tot verhuur van een Accommodatie zoals deze door CareResorts wordt aangeboden met de daarbij behorende Algemene Voorwaarden. Door CareResorts aangewezen Reisagentschap en/of reisbureau waarbij een reservering voor de huur van een Accommodatie kan worden gedaan. Het schriftelijk, per brief, fax of vastleggen van een periode waarin Huurder / Recreant in een Accommodatie wil verblijven. Per brief, fax of . Al dan niet aangepast vervoer beschikbaar gesteld door CareResorts of door CareResorts ingeschakelde Derden. Bewijs van Reservering van een Accommodatie en/of Vervoer voor een bepaalde periode. De website die CareResorts gebruikt voor het aanbieden van een Accommodatie.

3 Artikel 2 Algemene en werkingsfeer Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen gebruiker en een opdrachtgever waarop gebruiker deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor zover van deze voorwaarden niet door partijen uitdrukkelijk en schriftelijk is afgeweken De onderhavige voorwaarden zijn eveneens van toepassing op alle overeenkomsten met gebruiker, voor de uitvoering waarvan derden dienen te worden betrokken Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze door beide partijen uitdrukkelijk en schriftelijk zijn overeengekomen De toepasselijkheid van inkoopvoorwaarden of andere algemene voorwaarden van opdrachtgever wordt hierbij uitdrukkelijk uitgesloten Indien een of meerdere der bepalingen in deze algemene voorwaarden nietig zijn of vernietigd mochten worden blijven de overige bepalingen van deze algemene voorwaarden volledig van toepassing. Gebruiker en opdrachtgever zullen alsdan in overleg treden teneinde nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige c.q. vernietigde bepalingen overeen te komen, waarbij indien en voor zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepaling(en) in acht worden genomen. Artikel 3 Tot stand komen van de overeenkomst 3.1. Reserveren Er kan zowel online of schriftelijk een Accommodatie worden gereserveerd. Deze twee manieren van reserveren zijn voor beide partijen bindend. Online reserveren Er komt een Overeenkomst onder opschortende voorwaarde tot stand tussen de Huurder/Recreant en CareResorts met betrekking tot het boeken van een Accommodatie die expliciet door CareResorts wordt aangeboden op de Website indien: 1. De Huurder/ Recreant akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden van CareResorts en het Huisreglement van de betreffende Locatie waar de Accommodatie is gevestigd en 2. De Huurder/ Recreant alle verplichte gegevens invult om de reservering online te kunnen maken en vervolgens de reservering definitief maakt d.m.v. de button Verzenden/Reserveren Iedere ontvangst van een reservering welke gemaakt wordt via de Website wordt door CareResorts bevestigd met een aan de Huurder/Recreant, welke betekent dat de reservering is ontvangen en in behandeling is genomen Vanaf de dag dat Huurder/Recreant de reservering aan CareResorts heeft verzonden geldt een termijn van vijf (5) dagen waarin Huurder/Recreant de tijd heeft om vliegtickets te kunnen boeken. Na het verstrijken van deze termijn is de reservering bindend voor de Huurder/Recreant Na ontvangst van de reservering wordt deze door CareResorts gecontroleerd op juistheid. Als de reservering correct is, is de opschortende voorwaarden, zoals bedoeld onder en , vervuld en komt de Overeenkomst tot stand.

4 Als de Huurder/ Recreant geen ontvangstbevestiging per heeft ontvangen is er mogelijk iets mis gegaan bij de reservering en dient de Huurder/Recreant contact op te nemen met CareResorts, bij gebreke waarvan door de Recreant geen beroep op de reservering kan worden gedaan. Schriftelijk reserveren De Huurder/Recreant kan ook schriftelijk een reservering plaatsen Met een schriftelijke reservering komt een Overeenkomst tot stand. Bevestigingsfactuur Na controle en verwerking van de via de website geplaatste of schriftelijke reservering, ontvangt de Huurder/Recreant van CareResorts de bevestigingsfactuur per (of op verzoek van de Huurder/Recreant per post). Als deze bevestigingsfactuur niet binnen vijf (5) dagen na reserveren wordt ontvangen, dient de Huurder/Recreant contact op te nemen met CareResorts, bij gebreke waarvan Huurder/Recreant geen beroep op de reservering kan worden gedaan. Weigeren reservering CareResorts behoudt zich het recht voor om reserveringen te weigeren Afkoelperiode Gemaakte reserveringen zijn wettelijk definitief voor de Huurder/Recreant. Een afkoelperiode zoals is bedoeld in artikel 7:46 d BW, is op basis van artikel 7:46 i lid 1 onder b BW niet van toepassing op diensten betreffende de huur van Accommodatie Huurder/Recreant De Huurder/Recreant van de Accommodatie moet ingeval deze een natuurlijk persoon is minimaal 18 jaar zijn op het moment van reserveren van de Accommodatie dan wel meerderjarig zijn volgens de Wetgeving van het land van herkomst en/of verblijf De Huurder/Recreant is hoofdelijk aansprakelijk voor alle Medehuurders/Mederecreanten die worden aangemeld en die hem of haar vergezellen De Huurder/Recreant is aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen voorvloeiend uit de Overeenkomst Alle correspondentie wordt gevoerd via het adres van de Huurder/Recreant. Artikel 4 Betalingen 4.1. Huursom en kosten De vermelde prijzen zijn per Accommodatie per nacht tenzij anders vermeld en/of overeengekomen en voor zover van toepassing.

5 CareResorts behoudt zich het recht voor om de Huursom te wijzigen indien verhoging van overheidsheffingen of belastingen daartoe aanleiding geven Overige kosten Dit zijn de vaste kosten die samenhangen met de boeking (zoals administratieve en bankkosten) Kosten van (aangepast) vervoer van vliegveld naar Locatie/Accommodatie en omgekeerd indien dit bij de reservering door Huurder/Recreant is aangegeven Deze overige kosten dienen volledig betaald te worden bij reservering aan CareResorts Kosten ter plaatse te voldoen/waarborgsom De kosten die ter plaatse moeten worden voldaan zijn onder meer: - De Waarborgsom - De eventuele bijkomende kosten (bijvoorbeeld voor vervoer, activiteiten) Schade aan de Accommodatie, inventaris daarvan of de Locatie waarop de Accommodatie is gevestigd, toegebracht tijdens de huurperiode, extra schoonmaakkosten wegens het niet netjes achterlaten van de Accommodatie en eventuele ter plaatse te betalen kosten kunnen met de waarborgsom worden verrekend. Indien de waarborgsom niet toereikend is om deze schade of kosten te dekken, zal de Huurder/Recreant en/of Medehuurder/Mederecreant dit tekort ter plaatse dienen te voldoen CareResorts neemt geen enkele verantwoording voor heffing en/of terugbetaling van deze waarborgsom en de in dit artikellid bedoelde kosten Betalen Op de door de Huurder/Recreant ontvangen bevestigingsfactuur staat de huursom en de overige kosten vermeld Door de Huurder/Recreant wordt 25% van de huursom plus alle overige kosten op de bevestigingsfactuur binnen acht (8) dagen na ontvangst van deze factuur voldaan Het restant van de huursom dient uiterlijk tien (10) weken voor aanvang van de huurperiode te zijn voldaan en bijgeschreven op de bankrekening van CareResorts Bij reservering binnen tien (10) weken voor aanvang van de huurperiode moet de volledige huursom plus alle overige kosten ineens worden betaald Na ontvangst van de volledige betaling van de huursom en de overige kosten wordt aan Huurder/Recreant een voucher toegezonden. Deze voucher geeft u bij aankomst af aan de beheerder Ingeval van (semi-) permanente verhuur van een Accommodatie aan Huurder/Recreant wordt de overeengekomen huursom per maand vooraf door de Huurder/Recreant aan CareResorts betaald Ingeval van (semi-) permanente verhuur kan CareResorts specifieke betalingsvoorwaarden vaststellen.

6 4.5. Overschrijden van betalingstermijn c.q. niet betalen binnen betalingstermijn Indien de overeengekomen betalingstermijnen overschreden worden, behoudt CareResorts zich het recht voor de reservering te annuleren en de Huurder/Recreant aansprakelijk te stellen voor de gemaakte kosten Betaalde gelden worden bij niet betalen met annuleringskosten verrekend CareResorts behoudt zich het recht voor om de vordering uit handen te geven aan een derde (bijv. een incassobureau). Alle daarmee gemoeide gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten, evenals de (wettelijke) rente zullen dan op de Huurder/Recreant worden verhaald. Artikel 5 Annuleren en wijzigen van de Overeenkomst 5.1. Annuleren door Huurder/Recreant Annulering dient door Huurder/Recreant of zijn plaatsvervanger schriftelijk, (brief of fax of ) aan CareResorts te worden gemeld Bij annulering meer dan tien (10) weken voor aanvang van de huurperiode wordt 25% van de huursom in rekening gebracht Bij annulering minder dan tien (10) weken doch meer dan vijf (5) weken voor aanvang van de huurperiode wordt 75% van de huursom in rekening gebracht Bij annulering vanaf vijf (5) weken of minder voor aanvang van de huurperiode wordt 100% van de huursom in rekening gebracht Bij voortijdige beëindiging van het verblijf is de volledige huursom verschuldigd Annulering door CareResorts In geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden, kan CareResorts de reservering opzeggen. Onder onvoorziene omstandigheden en overmacht wordt onder meer, doch niet uitsluitend, verstaan: > de Accommodatie is niet meer geschikt is voor verhuur (bijvoorbeeld: door wateroverlast of brand). > de Accommodatie niet meer beschikbaar is (bijvoorbeeld door plotselinge verkoop van de Accommodatie door de Accommodatieverstrekker, een dubbel geplaatste reservering of een faillissement van de Accommodatieverstrekker) CareResorts stelt de Huurder/Recreant hiervan direct met opgave van reden, telefonisch of schriftelijk dan wel per fax of op de hoogte CareResorts zal aan de Huurder/Recreant de door de Huurder/Recreant betaalde huursom terugstorten CareResorts is nimmer aansprakelijk voor de kosten van eventuele diensten door de Huurder/Recreant en/of Medehuurder/Mederecreant zelf gereserveerd. Hieronder mede te verstaan doch niet uitsluitend en niet limitatief: vliegtickets, autohuur, kosten hotelovernachtingen en dergelijke.

7 5.3. Wijzigen Overeenkomst Indien Huurder/Recreant na maken van de reservering wijziging in de overeenkomst wenst aan te brengen, niet zijnde wijzigingen van de huurperiode, dan zijn wijzigingen mogelijk tot vijfendertig (35) dagen voor aankomst Wijzigingen worden altijd schriftelijk bevestigd en zijn zoals bedoeld in artikel kosteloos Ingeval Huurder/Recreant de huurperiode wil wijzigen dan is dit ter beoordeling van CareResorts of hiertoe mogelijkheden aanwezig zijn. (bijvoorbeeld beschikbaarheid van de Accommodatie) CareResorts berekent voor wijzigingen in huurperiode van een Accommodatie 150, Ingeval wijzigen van de huurperiode niet mogelijk is dan zijn de annuleringsvoorwaarden zoals gesteld in artikel 5.1. lid tot en met lid onverkort van toepassing Wanneer een Medehuurder/Mederecreant uit het reisgezelschap verhinderd is, kan de vrijgevallen plaats ingenomen worden door een andere persoon mits deze voldoet aan alle aan de Overeenkomst verbonden voorwaarden. Artikel 6 Verplichtingen 6.1. Verplichtingen van CareResorts CareResorts zal zich inspannen om de informatie die zij verstrekt op de Website zo actueel en waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven. Wijzigingen in/aan de Accommodatie, locatie en/of omgeving, activiteiten en dergelijke worden zo spoedig mogelijk na het bekend worden bijgewerkt op de Website Verplichtingen van Huurder/Recreant en Medehuurder/Mederecreant Nakoming van verplichtingen uit Algemene Voorwaarden en Huisreglement De Huurder/Recreant en de Medehuurder/Mederecreant en hun eventuele gasten verplichten zich tot behoorlijke nakoming van alle in deze Algemene Voorwaarden en het huisreglement opgenomen verplichtingen tenzij het een verplichting betreft die kennelijk berust bij CareResorts Niet nakoming van deze verplichtingen zal worden aangemerkt als een toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de Overeenkomst welke leidt tot schadeplichtigheid van de Huurder/Recreant ten aanzien van CareResorts. Artikel 7 Gebruik van de Accommodatie 7.1. Staat van de Accommodatie De Accommodatie wordt in goede staat aan de Huurder/Recreant ter beschikking gesteld. Indien de de Huurder/Recreant vindt dat de Accommodatie niet in goede staat is dan dient dit onmiddellijk te worden gemeld aan de beheerder.

8 De Accommodatie dient te allen tijde schoon en netjes achtergelaten te worden Indien de Accommodatie niet schoon of met beschadiging aan bijvoorbeeld de inventaris wordt achtergelaten, kan een gedeelte van of de totale waarborgsom, als bedoeld in artikel , worden ingehouden Nadere voorwaarden voor het gebruik van de Accommodatie De Accommodatie is geheel rookvrij. Het is Huurder/Recreant en/of Medehuurder/Mederecreant niet toegestaan om ongeacht in welke ruimte te roken in de Accommodatie De Accommodatie is uitgerust met rookmelders Het is Huurder/Recreant niet toegestaan om (Huis) dieren mee te nemen in de Accommodatie noch op de locatie waar de Accommodatie is gevestigd Maximaal toegestane personen/bezoekers per Accommodatie Gebruik van de gereserveerde Accommodatie met meer dan het voor de Accommodatie geldende maximaal aantal toegestane personen (inclusief kinderen en baby s) als vermeld op de Website is expliciet niet toegestaan. De beheerder kan in dit geval de Huurder/Recreant toegang weigeren tot de Accommodatie. Deze heeft hierbij geen recht op schadevergoeding Niet nakoming van deze verplichtingen (rookverbod) zoals gesteld in artikel en het (Huis)dier verbod zoals gesteld in artikel zal worden aangemerkt als een toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de Overeenkomst welke leidt tot schadeplichtigheid van de Huurder/Recreant ten aanzien van CareResorts Indien de Huurder/Recreant en/of Medehuurder/Mederecreant handelt in strijd met de bepalingen uit de gesloten Overeenkomst, de Algemene Voorwaarden, het Huisreglement en/of de algemene regels van moraal en fatsoen, is CareResorts gerechtigd om de Overeenkomst met de Huurder/Recreant met onmiddellijke ingang te beëindigen en de Huurder/Recreant en zijn gezelschap uit de Accommodatie en van de locatie te (doen) verwijderen, zonder dat CareResorts alsdan gehouden is om door de Huurder/Recreant betaalde bedragen te restitueren en onverminderd het recht van CareResorts op schadevergoeding. Artikel 8 Aansprakelijkheid 8.1. Aansprakelijkheid van de huurder Tijdens het verblijf zijn de Huurder/Recreant en de Medehuurder/Mederecreant hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade die voor CareResorts en/of enige derde zal ontstaan als direct of indirect gevolg van hun verblijf, ongeacht of dit werd veroorzaakt door handelen of nalaten van henzelf dan wel van derden die zich door hun toedoen op de locatie dan wel in de Accommodatie bevinden alsmede van alle schade die veroorzaakt is door enig dier en/of zaak die zij onder zich hebben Toegebrachte schade zoals in artikel bedoeld wordt altijd en in eerste instantie het bedrag van deze schade verrekend met de waarborgsom als bedoeld in artikel

9 Indien de schade niet kan worden afgewikkeld zoals beschreven in artikel , bijvoorbeeld wegens het ontoereikend zijn van de waarborgsom, dan zal CareResorts de Huurder/Recreant aansprakelijk stellen voor alle geleden dan nog wel te lijden schade, inclusief gevolg- en vervolgschade, hieronder mede doch niet uitsluitend te verstaan, Incassokosten, Buitengerechtelijke en Gerechtelijke kosten Het bij de Accommodatie aanwezige en/of aan Huurder/Recreant verstrekte huisreglement en/of reglement van de locatie waarop de Accommodatie is gevestigd maken onverbrekelijk onderdeel uit van de huurovereenkomst en dienen strikt te worden nagekomen waarbij het niet nakomen van bedoelde reglementen voor Huurder/Recreant een toerekenbare tekortkoming uit de nakoming van de Overeenkomst met zich voortbrengt Aansprakelijkheid van CareResorts CareResorts is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal (geld inbegrepen), beschadiging van eigendommen, schade en/of letsel berokkend aan Huurder/Recreant en/of Medehuurder/Mederecreant door welke oorzaak dan ook CareResorts is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die wordt geleden doordat de gehuurde Accommodatie niet aan de eisen en/of wensen van de Huurder/Recreant voldoet CareResorts kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor onverwachte bouwactiviteiten in de buurt van de gereserveerde Accommodatie en de locatie waarop de Accommodatie is gevestigd, werkzaamheden aan toegangswegen, geluidsoverlast ongeacht de oorzaak hiervan, overlast door ongedierte, en milieuproblemen in de indirecte en/of directe omgeving van de Accommodatie en/of de locatie waarop de Accommodatie is gevestigd CareResorts is niet aansprakelijk voor het onklaar geraken en/of buiten werking stellen van technische apparatuur en of het uitvallen daarvan in, aan en/of rondom de Accommodatie dan wel de locatie waar de Accommodatie is gevestigd Evidente fouten of vergissingen op de Website van CareResorts binden CareResorts niet CareResorts is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk te stellen voor de juistheid van door derden verstrekt en/of gemaakt (foto) materiaal De Website van CareResorts bevat hyperlinks naar andere websites. CareResorts is niet verantwoordelijk voor deze websites en aanvaard daarvoor geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van legaliteit, de beschikbaarheid en de juistheid van deze websites. De inhoud van deze websites maakt nimmer onderdeel uit van de Overeenkomst. Artikel 9 Klachten 9.1. Afhandeling van klachten Ondanks alle zorg en bemoeienis van CareResorts kan het mogelijk zijn dat u een gerechtvaardigde klacht heeft. Deze klacht moet, bij de locale beheerder worden ingediend en voor zover als mogelijk is in overleg met de locale beheerder worden opgelost. Mocht de klacht niet tot tevredenheid worden afgehandeld en/of opgelost dan heeft Huurder/Recreant tot uiterlijk vier (4) weken na beëindiging van de huurperiode de klacht schriftelijk, gemotiveerd en bij voorkeur aangetekend te dienen bij CareResorts.

10 (vervolg ) Klachten die door CareResorts worden ontvangen na de genoemde periode van vier (4) weken zijn niet ontvankelijk en een vermeend vorderingsrecht is met het overschrijden van de genoemde periode van vier (4) weken vervallen In zeer ernstige en de gevallen waarin Huurder/Recreant de klacht niet met de locale beheerder kan oplossen dient Huurder/Recreant onverwijld/direct contact op de nemen met CareResorts. CareResorts streeft hierbij naar een redelijke en voor iedereen aanvaardbare oplossing Het voortijdig verlaten van de Accommodatie door Huur/Recreant en/of Medehuurder/Mederecreant doet alle rechten op compensatie en/of vergoeding, ongeacht de vorm waarin, teniet De maximale aansprakelijkheid van CareResorts bedraagt ten hoogste de huursom en ingeval van (Semi-) permanente huur de overeengekomen huursom van één (1) maand. Artikel 10 Reisinformatie Het reizen van en naar de Accommodatie Het reizen van en naar de gereserveerde Accommodatie wordt door de Huurder/Recreant zelf verzorgd en is geheel voor zijn rekening en risico Aankomst en vertrek De tijden van aankomst en vertrek in/uit de Accommodatie staan op het voucher vermeld Vroegere aankomst is op eigen risico Bij verwachte verlate aankomst dient de Recreant dit rechtstreeks telefonisch aan de beheerder van de gereserveerde Accommodatie te melden Indien bij de reservering tevens vervoer is inbegrepen dan dien zal Huurder/Recreant de verlate aankomst ook melden aan het vervoersbedrijf en/of de chauffeur. Telefoonnummers worden op het voucher vermeld Extra kosten tengevolge van de verlate aankomst van Huurder/Recreant zijn ten alle tijden voor rekening van Huurder/Recreant Voor alle reserveringen geldt dat bij latere aankomst of vervroegd vertrek de kosten voor de gehele gereserveerde periode verschuldigd zijn (Reis) documenten en overige verplichtingen De Huurder/Recreant en/of Medehuurder/Mederecreant dient zelf zorg te dragen voor alle benodigde (reis)documenten en/of de verplichte inentingen voor personen. CareResorts neemt geen enkele verantwoording voor het niet in orde zijn van de juiste reisdocumenten en/of het ontbreken van de verplichte inentingen of gezondheidsverklaringen.

11 Artikel 11 Privacy Gebruik van (persoons) gegevens De terzake van de reservering ingevulde persoonsgegevens zullen worden gebruikt voor het afhandelen van de reservering. Indien er een wijziging optreedt in de reeds verstrekte gegevens is de Huurder/Recreant verplicht deze onmiddellijk Schriftelijk aan CareResorts door te geven De ingevoerde informatie zal tevens worden opgenomen in de klantendatabase van CareResorts met als doel te worden gebruikt voor de communicatie tussen CareResorts en de Huurder/Recreant ter zake van de reservering (bijvoorbeeld in verband met de facturering, het verzenden van de benodigde informatie met betrekking tot de boeking) en voor het toezenden van aanbiedingen van en informatie over CareResorts Foto s, video s en publicatie Indien hetzij een Huurder/Recreant of degene die hem of haar vergezellen of zich door zijn of haar toedoen op de locatie bevinden, toevallig op een foto en/of een video staat die (op) genomen werd voor afbeelding in een publicatie van CareResorts en/of voor weergave op de Website van CareResorts, wordt diens instemming met het gebruik van de foto en/of video in de publicatie en/of Website vermoed, zelfs indien hij/zij op de foto en/of video herkenbaar is. Artikel 12 Toepasselijk recht en bevoegde rechter Nederlands recht Op alle overeenkomsten tussen opdrachtgever en opdrachtnemer waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, is Nederlands recht van toepassing De rechter in de vestigingsplaats van gebruiker is bij uitsluiting bevoegd van geschillen kennis te nemen, tenzij de kantonrechter bevoegd is. Niettemin heeft gebruiker het recht het geschil voor te leggen aan de volgens de wet bevoegde rechter Partijen zullen eerst een beroep op de rechter doen nadat zij zich tot het uiterste hebben ingespannen een geschil in onderling overleg te beslechten Indien een bepaling uit de Overeenkomst en/of de Algemene Voorwaarden nietig blijkt te zijn, tast dit niet de geldigheid van de gehele overeenkomst aan. Partijen zullen ter vervanging (een) nieuwe bepaling (en) vaststellen, waarmee zoveel als rechtens mogelijk is aan de bedoeling van de oorspronkelijke overeenkomst gestalte wordt gegeven. Artikel 13 Overige bepalingen Wijzigingen CareResorts behoud zich het recht voor zonder voorafgaande waarschuwing/notificatie veranderingen aan te brengen op de Website en/of haar aanbod.

12 13.2. Algemeen en correspondentie De contractpartij is CareResorts, Achthovenerweg 8a, 2351 AZ Leiderdorp, Nederland. Alle correspondentie aan CareResorts kunt u richten aan: CareResorts, afdeling klantenservice, Achthovenerweg 8a, 2351 AZ Leiderdorp, Nederland CareResort kan de adressen onder artikel te allen tijde wijzigen. Deze wijziging zal op de website worden vermeld waarbij de nieuwe adresgegevens worden vermeld CareResorts zal mededelingen bij voorkeur via aan Huurder/Recreant zenden. De Huurder/Recreant kan geen beroep doen op het niet ontvangen van berichten van CareResorts omdat de contactgegevens niet (meer) kloppen of het adres niet (meer) klopt of wegens (technische) problemen bij de Huurder/Recreant en/of bij de provider van Huurder/Recreant Kennelijke druk en/of schrijffouten binden CareResorts niet. Artikel 14 Slotbepaling en Wijziging en vindplaats van de Algemene Voorwaarden Deze voorwaarden zijn gedeponeerd ten kantore van de Kamer van Koophandel te Leiden. van toepassing is steeds de laatst gedeponeerde versie c.q. de versie die gold ten tijde van het tot stand komen van de Overeenkomst De Algemene Voorwaarden staan vermeld op de website van CareResorts ( ).

DE TRINTEL - Algemene Voorwaarden

DE TRINTEL - Algemene Voorwaarden DE TRINTEL - Algemene Voorwaarden 1. Definities Accommodatie: Vakantieverblijven (met inbegrip van hun bijbehorende ruimten, voorzieningen en faciliteiten), die zijn ingericht voor recreatieve doeleinden

Nadere informatie

Accommoda9e: vakan9everblijf dat is ingericht voor recrea9eve doeleinden

Accommoda9e: vakan9everblijf dat is ingericht voor recrea9eve doeleinden Algemene Voorwaarden It Eilan 6.1 2015 Ar#kel 1 Defini#es Accommoda9e: vakan9everblijf dat is ingericht voor recrea9eve doeleinden Accommoda9everstrekker: de eigenaar en/of de door deze aangestelde beheerder

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus Algemeen Deze algemene reisverkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende de definitieve deelname aan de studiereis van Creatrix

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN u in voor onze nieuwsbrief

ALGEMENE VOORWAARDEN u in voor onze nieuwsbrief ALGEMENE VOORWAARDEN u in voor onze nieuwsbrief Artikel 1 Definities Accommodatie: alle vakantieverblijven die zijn ingericht voor recreatieve doeleinden (zoals bijv. tent, (sta)caravan, bungalow, appartement

Nadere informatie

2. TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN

2. TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ROOMPOT REIZEN 1. Definities 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 3. Totstandkomen van de Overeenkomst 4. Annuleren of wijzigen van de Overeenkomst 5. Financiële bepalingen 6.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden. Artikel 3 Totstandkomen van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden. Artikel 3 Totstandkomen van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Accommodatie: alle vakantieverblijven die zijn ingericht voor recreatieve doeleinden (zoals bijv. tent, (sta)caravan, bungalow, appartement e.d.). Accommodatieverstrekker:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden La Lègerie

Algemene voorwaarden La Lègerie Algemene voorwaarden La Lègerie 1. Boekingen La Legèrie neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. La Lègerie behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Vakantiekraker

Algemene Voorwaarden Vakantiekraker Algemene Voorwaarden Vakantiekraker Artikel 1. Definities Accommodatie: alle vakantieverblijven die zijn ingericht voor recreatieve doeleinden (zoals bijv. tent, (sta)caravan, bungalow, appartement e.d.).

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Inhoud. 1. Definities

Inhoud. 1. Definities Inhoud 1. Definities 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 3. Tot stand komen van de Overeenkomst 4. Annuleren of wijzigen van de Overeenkomst 5. Financiële bepalingen 6. Verplichtingen Bungalowpark

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Olmenchalets

Huurvoorwaarden Olmenchalets Huurvoorwaarden Olmenchalets 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van een chalet. 1.2. Medehuurder:

Nadere informatie

Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren.

Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren. La-Bastide - Algemene voorwaarden Reserveren Naar aanleiding van een reserveringsaanvraag of mailcontact kunt u reserveren. Reserveringsopdracht en betaling Een reserveringsopdracht wordt door La-Bastide

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden. Artikel 3 Totstandkoming van de Overeenkomst

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities. Artikel 2 Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden. Artikel 3 Totstandkoming van de Overeenkomst Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Accommodatie: alle vakantieverblijven die zijn ingericht voor recreatieve doeleinden (zoals bijv. tent, (sta)caravan, bungalow, appartement e.d.). Accommodatieverstrekker:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden StacaravanDeals BV

Algemene Voorwaarden StacaravanDeals BV Algemene Voorwaarden StacaravanDeals BV Artikel 1. Definities Accommodatie: alle vakantieverblijven die zijn ingericht voor recreatieve doeleinden (zoals bijv. tent, (sta)caravan, bungalow, appartement

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ROOMPOT REIZEN & ROOMPOT PARTNERS. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ROOMPOT REIZEN & ROOMPOT PARTNERS. 1. Definities. 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ROOMPOT REIZEN & ROOMPOT PARTNERS 1. Definities 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden 3. Totstandkomen van de Overeenkomst 4. Annuleren of wijzigen van de Overeenkomst

Nadere informatie

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus

Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus Algemene Verkoopvoorwaarden Creatrix Populus 1. Definities: 1.1 In deze Algemene Verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder: a) Creatrix Populus: Organisatie die het evenement Creatrip productioneel realiseert.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Bungalowpark Het Jachthuis

Algemene Voorwaarden Bungalowpark Het Jachthuis Algemene Voorwaarden Bungalowpark Het Jachthuis Artikel 1 Algemeen 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn bedoeld voor Overeenkomsten gesloten met Bungalowpark Het Jachthuis. 1.2. Aan de volgende in deze

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Definities. Artikel 2. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel 1. Definities Accommodatie: alle vakantieverblijven die zijn ingericht voor recreatieve doeleinden (zoals bijv. tent, (sta)caravan, bungalow, appartement e.d.). Accommodatieverstrekker:

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Definities De hierna volgende termen worden in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: (a) Opdrachtnemer: Joosen Re-integratie & Advies

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

Artikel 1 Definities. Artikel 3 Totstandkomen van de Overeenkomst

Artikel 1 Definities. Artikel 3 Totstandkomen van de Overeenkomst Artikel 1 Definities Accommodatie: Alle vakantieverblijven die zijn ingericht voor recreatieve doeleinden (zoals bijv. tent, (sta)caravan, bungalow, appartement e.d.). Accommodatieverstrekker: De eigenaar

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière

Algemene voorwaarden Camping La Nozillière Algemene voorwaarden Camping La Nozillière 1. Boekingen Camping La Nozillière neemt alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. Camping La Nozillière behoudt zich het recht voor om te allen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1. Boekingen 2. Boekingen van groepen 3. Prijs 4. Huurprijs van het huis

Algemene Voorwaarden 1. Boekingen 2. Boekingen van groepen 3. Prijs 4. Huurprijs van het huis Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle verhuurafspraken die Bon et Plus aangaat. De contractpartijen worden in het vervolg genoemd Bon et Plus en huurder. 1. Boekingen

Nadere informatie

Algemene reisverkoopvoorwaarden Extracamp versie 1 september 2013

Algemene reisverkoopvoorwaarden Extracamp versie 1 september 2013 Algemene reisverkoopvoorwaarden Extracamp versie 1 september 2013 Algemene reisverkoopvoorwaarden Algemeen Deze algemene reisverkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum

Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Algemene voorwaarden dienstverlening Levamentum Artikel 1: definities In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven:

Nadere informatie

Huurovereenkomst met de verhuurder

Huurovereenkomst met de verhuurder Huurovereenkomst met de verhuurder 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van het appartement. 1.2.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Reglementen - Algemene voorwaarden Groenendijk B.V. Per 1 januari 2019 1. toepassing 2. toepasselijk recht 3. boekingen 4. reisdocumenten 5. betalingen 6. prijzen 7. extra kosten 8. borgsom 9. aankomst

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Definities

Algemene Voorwaarden. 1. Definities Algemene Voorwaarden Rekenen op Rekenen C. de Wittstraat 20 2242 LW Wassenaar Tel: +31 (0)64 255 6064 E-mail: info@rekenenoprekenen.nl Website: www.rekenenoprekenen.nl Kvk nr: 51654180 In dit document

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

3. IN-DE-PLAATSSTELLING

3. IN-DE-PLAATSSTELLING Algemene voorwaarden van Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne hieronder ook te verstaan de accommodaties Maison Larnolia, Maison Linchel en/ of bijbehorende faciliteiten en terreinen. TOEPASSING 1.Deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: NVG: de Nederlandse

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES

ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie ARTIKEL 1. DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN OFFICE FOCUS versie 1 2017 ARTIKEL 1. DEFINITIES In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN NL PENSIOEN OP HET TERREIN VAN PENSIOENEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door NL Pensioen,

Nadere informatie

Algemene reisverkoopvoorwaarden

Algemene reisverkoopvoorwaarden Algemene reisverkoopvoorwaarden Algemeen Deze algemene reisverkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende de huur van accommodaties die met Vacanceselect International AG worden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN.

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING ALFISURE 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Alfisure, verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014

Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Algemene voorwaarden Master catering en BBQ Versie geldig vanaf: 3 februari 2014 Artikel 1 Definities en toepasselijkheid 1.1 Master catering en BBQ: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. Master

Nadere informatie

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015

ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 ALGEMENE LEVERINGS- EN BETALINGSVOORWAARDEN VERSIE 1.0 MEI 2015 1. Definities 1.1. LeadsTown: LeadsTown is een handelsnaam van BME International. BME International: BME International B.V. i.o. is een besloten

Nadere informatie

DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN

DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN DOMEINE VAN MASSEMBRE ALGEMENE VOORWAARDEN Adres: Massembre 84, 5543 Heer Bedrijfsnummer: 0877879593 BTW-nummer: BE 0877879593 Rekeningnummer: BE17 0688 9770 5321 1. Boekingen Massembre neemt alleen boekingen

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN BEMIDDELINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Villagrande: het boekingskantoor dat bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tot huur tussen de huurder en de accommodatieverschaffer;

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING FINANCIEEL ADVIESBUREAU KARIN BLOTT OP HET TERREIN VAN HYPOTHEKEN / VERZEKERINGEN / OVERIG FINANCIEEL ADVIES. 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Let op het betreft hier om een niet rokers / huisdier accommodatie

Let op het betreft hier om een niet rokers / huisdier accommodatie Let op het betreft hier om een niet rokers / huisdier accommodatie [Voorwaarden] Neemt vooraf goed kennis van de inhoud van deze voorwaarden. Zowel wij als u vinden hierin onze rechten en plichten. [Reserveren]

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten

Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Algemene Voorwaarden van De Jong Assurantiën cv en/of De Jong & Bouterse bv, behorend bij de Overeenkomst tot het verrichten van diensten Artikel 1 Algemeen 1.1 In de Algemene Voorwaarden wordt verstaan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden huur accommodatie

Algemene Voorwaarden huur accommodatie Algemene Voorwaarden huur accommodatie Algemene voorwaarden Frysian Brands B.V. met handelsonderneming Frysian Vikings. Artikel 1: Definitie In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Groepsaccommodatie:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Pintip Versie geldig vanaf: 4 december 2012 Artikel 1 Definities 1.1 Pintip: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, de vennootschap onder firma Pintip. Statutair gevestigd te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAKADI ASSURANTIEN C.V. OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN EN EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS

ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING JOHN VAN VLIET FINANCIEEL ADVIES OP HET TERREIN VAN VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Huur - en algemene voorwaarden

Huur - en algemene voorwaarden Huur - en algemene voorwaarden 1. BEGRIPSBEPALINGEN a 1.1(Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit voor bepaalde tijd ten aanzien van een

Nadere informatie

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Genietlokaal is gevestigd aan de Gruytsweg 40, te Warfstermolen. Genietllokaal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het volgende Kvk nummer: 58065377 Bij vragen of op- en aanmerkingen kunt

Nadere informatie

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018

Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Geldend voor boekingen vanaf 1 januari 2018 Inleiding HolidayLaunch is een reisbureau. HolidayLaunch zoekt in opdracht van de opdrachtgever naar vliegtickets en/of reizen die aansluiten bij de wensen van

Nadere informatie

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer

ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer ARTIKEL 1. BEGRIPSBEPALINGEN Bart Jansen Advies: Bart Jansen Advies, ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 74414860 Offerte: een aanbieding (schriftelijk of per mail) van Bart Jansen Advies

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris

Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris voor vakdocentschap in het beroepsonderwijs Algemene voorwaarden voor opleidingen en trainingen van Instituut Mentoris Artikel 1: Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huurders

Algemene voorwaarden huurders Gegevens verhuurder en huismeester: Verhuurder: Piet en Anita Bakker Kanaalkade 68, 1756 AD te t Zand 06-42702239 of 0224-593364 Huismeester in Oostenrijk: Herr Georg Gratzer +43-67 68 87 30 520 E-mail

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. Algemene voorwaarden van den Boorn Financieel Advies B.V. Betrekking hebbende op het gebied van advisering in financiële diensten in de ruimste zin des woord evenals het besturen en deelnemen van management-

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE

ALGEMENE VOORWAARDEN ALLROUND BACKOFFICE Artikel 1 Definities 1. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Allround Backoffice: de gebruiker van deze algemene voorwaarden, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUURCENTRALE-VAKANTIEHUIZEN.NL

ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUURCENTRALE-VAKANTIEHUIZEN.NL ALGEMENE VOORWAARDEN VERHUURCENTRALE-VAKANTIEHUIZEN.NL 1. Begrippen 1.1 In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Verhuurcentrale-vakantiehuizen.nl: Verhuurcentrale Loorelei te Gemert, die

Nadere informatie

-1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode. Vakantiehuis en appartement Alkenrode. Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade. (Versie augustus 2019)

-1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode. Vakantiehuis en appartement Alkenrode. Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade. (Versie augustus 2019) -1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode Vakantiehuis en appartement Alkenrode Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade (Versie augustus 2019) Toepassing Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden HelloTwello

Algemene Voorwaarden HelloTwello Algemene Voorwaarden HelloTwello 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot de groepsaccommodatie en campingplaatsen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015

Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Algemene Voorwaarden Naomi Bisschop Business Development, 1 augustus 2015 Artikel 1 - Definities en begrippen 1. In deze algemene voorwaarden hierna te noemen Voorwaarden - worden de hiernavolgende termen

Nadere informatie

Huur en algemene voorwaarden Villa Hunsrück en Villa Mosel

Huur en algemene voorwaarden Villa Hunsrück en Villa Mosel Huur en algemene voorwaarden Villa Hunsrück en Villa Mosel 1. BEGRIPSBEPALINGEN 1.1.Huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit voor bepaalde tijd

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 ALGEMENE VOORWAARDEN Opgesteld door: 2 ALGEMENE VOORWAARDEN FRIETFEEST.NL, gevestigd te Sint-Oedenrode, ingeschreven in het handelsregister onder nummer 17223508 verder te noemen FF. Artikel 1: Definities.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen

ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen ALGEMENE VOORWAARDEN PENSIOENADVISERING D.B. van der Oord Advies BV handelend onder VDO Pensioen 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door D.B. van der

Nadere informatie

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing.

Voor zover daar in onderlinge overeenstemming niet schriftelijk van is afgeweken, zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Algemene voorwaarden AD Support Van toepassing op de opdrachten aan en overeenkomsten met AD Support, arbeidsdeskundig diensten en re-integratie, gevestigd te Termunten hierna te noemen opdrachtnemer.

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden Steenwijkerdiep 48A 8331 LT Steenwijk KVK 01183330 hierna te noemen: Brouwer Trading Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende

Nadere informatie

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST.

1. ALGEMEEN. 2. OVEREENKOMST. ALGEMENE VOORWAARDEN ADVISERING VAN SCHRIJVER ASSURANTIE MANAGEMENT OP HET TERREIN VAN RISK MANAGEMENT, VERZEKERINGEN, PENSIOENEN EN ANDERE EMPLOYEE BENEFITS 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia

Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Reserveringsvoorwaarden van Vakantie Verhuur Indonesia Vakantie Verhuur Indonesia VOF bemiddelt professioneel voor u in de huur/verhuur van een vakantiewoning, waarmee de huiseigenaar met u een verhuurcontract

Nadere informatie

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Deventer, telefoon: 06 450 909 55 ALGEMENE VOORWAARDEN Index: Definities Algemeen Aanbiedingen en offertes Uitvoering van de overeenkomst Wijziging van de overeenkomst Honorarium Betaling Incassokosten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Oppia-advies

Algemene Voorwaarden Oppia-advies Algemene Voorwaarden Oppia-advies 17-02-2015 Artikel 1: Algemeen 1.1 Oppia-advies is een naar Nederlands recht opgerichte eenmanszaak die tot doel heeft advies, begeleiding en coaching te bieden binnen

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie )

Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie ) Algemene Voorwaarden Mini Camping HelloTwello (versie 1.2. 02.02.2019) 1. TOEPASSING 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN MAKE MARKETING MAGIC B.V. Dit zijn de algemene voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. Onderstaand vindt u de voorwaarden van Make Marketing Magic B.V. die van toepassing zijn op

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities

Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden Rootsmann Versie geldig vanaf: 24 juni 2014 Artikel 1 Definities 1.1 Rootsmann: de gebruiker van deze algemene voorwaarden. De eenmanszaak Rootsmann, statutair gevestigd te Vinkeveen

Nadere informatie

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte;

tijd tot tijd zullen luiden; de opdracht zoals beschreven in de overeenkomst of offerte; op dienst zoals bespreken in de overeenkomst of offerte; ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze Algemene Voorwaarden hebben de onderstaande termen en uitdrukkingen de volgende betekenis: Opdrachtnemer : de V.O.F Hello Purpose; Opdrachtgever : de

Nadere informatie

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP

ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP ALGEMENE VOORWAARDEN RAYMAKERSVDBRUGGEN ONDERDEEL VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID RAYMAKERSKAYSER B.V. GEVESTIGD TE WEESP 1. Gelding algemene voorwaarden 1.1 Deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits

Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1 Algemene Leveringsvoorwaarden voor advisering op het terrein van risk management, verzekeringen, pensioenen en andere employee benefits 1. ALGEMEEN. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

13.2 Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering.

13.2 Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot de accommodatie en andere faciliteiten die wordt verhuurd door chalet.xpooz.nl

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland.

Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Algemene voorwaarden voor de dienstverlening van DE KLEEDKAMER Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland. Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld:

Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: Algemene Voorwaarden Be-Responsible Artikel 1 In deze Algemene Voorwaarden hebben de hieronder genoemde woorden de betekenis die daarachter staat vermeld: 1.1 Be-Responsible te Hilversum, KvK nummer 56328699

Nadere informatie

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof

Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden Dairyntel vof Artikel 1. Toepassingsgebied 1. Onder deze leverings- en betalingsvoorwaarden wordt onder Opdrachtgever verstaan: De bij de overeenkomsten/opdrachten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen, overeenkomsten en aanbiedingen met betrekking tot alle accommodaties, die worden verhuurd door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden B.R. Consultancy, gevestigd en kantoorhoudend te Rotterdam, 16Hoven Business Park,, 3045PC Rotterdam en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder KVK-nummer 61549592. Artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Paulo Boer Personal Training 2017 Algemeen en definities 1. Dit zijn algemene voorwaarden in de zin van artikel 6:231 Burgerlijk Wetboek. 2. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd

Nadere informatie

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren.

2.2 Huis & Hypotheek Bergen behoudt zich het recht voor opdrachten zonder opgave van redenen te weigeren. Algemene voorwaarden 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten waarbij door Huis & Hypotheek Bergen verder ook opdrachtnemer te noemen, al dan niet op declaratiebasis

Nadere informatie

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair.

2.2 Deze Algemene Voorwaarden worden mede afgesloten ten behoeve van (voormalige) bestuurders en werknemers van het Financieel Intermediair. ALGEMENE LEVERINGSVOORWAARDEN 1. Definities 1.1.1. De gebruiker van deze algemene voorwaarden betreft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A en S Financieel Adviseurs bv, gevestigd te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden de Haan online marketing

Algemene voorwaarden de Haan online marketing Algemene voorwaarden de Haan online marketing 1. Definities 1.1 Opdrachtgever: De natuurlijke of rechtspersoon of nonprofitinstelling met wie de Haan online marketing een overeenkomst sluit tot het leveren

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever.

Overeenkomst: Elke afspraak tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer tot het verlenen van Diensten door Opdrachtnemer ten behoeve van Opdrachtgever. Algemene Voorwaarden Advies, training en ondersteuning info@studiextra.nl www.studiextra.nl KvK: 55347940 Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: De natuurlijke

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

HUISDIEREN 9.1 Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de verhuurder.

HUISDIEREN 9.1 Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij met uitdrukkelijke toestemming van de verhuurder. Algemene voorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties en eventuele andere faciliteiten,

Nadere informatie

ALGEMEEN. 1. Uw vakantie boeken

ALGEMEEN. 1. Uw vakantie boeken ALGEMEEN Deze Algemene reisverkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten betreffende de huur van accommodaties die met Vacanceselect International AG worden gesloten. En zijn een onverbrekelijk

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M

A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M A l g e m e n e v o o r w a a r - den A I C O M Inhoudsopgave 1. Artikel 1: Definitie 3 2. Artikel 2: Toepasselijkheid van deze voorwaarden 3 3. Artikel 3: Offerte, tarieven en contractduur 3 4. Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Opdrachtgever: een rechtspersoon dan wel een natuurlijk persoon, dan wel een aantal gezamenlijk optredende personen al dan niet rechtspersoon, die aan webdevelopment opdraagt/opdragen

Nadere informatie

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden

All-Insure. Algemene Voorwaarden. Algemene Voorwaarden All-Insure Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden INHOUDSOPGAVE ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Definities 2 2. Toepasselijkheid 2 3. Inhoud en uitvoering van de werkzaamheden 2 4. Vergoedingen en betaling

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management

Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Algemene Voorwaarden het Perspectief, financieel & strategisch management Artikel 1 Definities 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij

Nadere informatie