Schoolkalender

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolkalender"

Transcriptie

1 Schoolkalender

2 Schooljaar Beste ouders, verzorgers, Hierbij de informatiekalender van De Ichthus voor het schooljaar Het maken van plannen is bij uitstek onderdeel van het werken met de 7 gewoonten van Covey. Een einddoel voor ogen hebben (habit 2) en er vervolgens mee aan de slag gaan. Daar horen allerlei activiteiten met de kinderen bij en momenten van ontmoeting en afstemming met u als ouders. Met deze kalender geven we u alvast een kijkje in de planning voor dit schooljaar. Ook informeren wij u hier over een aantal andere zaken die praktisch zijn om bij de hand te hebben tijdens het schooljaar. Wij hopen dat dit document bijdraagt aan een optimale samenwerking tussen ouders en school! We zien ook dit jaar weer uit naar een leerzaam en inspirerend schooljaar. Team De Ichthus CBS De Ichthus Directie: mevr. Renske de Vries Zwarteweg AZ Zwolle T E I DeIchthus Schooltijden en pauze Op De Ichthus hebben we een continurooster. Dit betekent dat alle kinderen de hele dag op school zijn en iedereen op school eet. Bij het continurooster hanteren we de volgende school- en pauzetijden: Schooltijden Groep 1-3 Groep 4-8 maandag 8.30 uur uur 8.30 uur uur dinsdag 8.30 uur uur 8.30 uur uur woensdag 8.30 uur uur 8.30 uur uur donderdag 8.30 uur uur 8.30 uur uur vrijdag 8.30 uur uur 8.30 uur uur Bij ziekte, ander verzuim of te laat komen horen wij dit graag vooraf via de mail of telefonisch (telefonisch graag tussen 8.00 en 8.20 uur (telefoonnummer ). Alle kinderen eten dagelijks op school en dienen dus een lunchpakketje mee te nemen (uitgezonderd de woensdag en, voor groep 1-3, de vrijdag). Om 8.20 uur gaan s ochtends de deuren open en klinkt de eerste bel: alle kinderen gaan naar de klas waar de aanwezig zal zijn. Om 8.30 uur gaat de tweede bel: de deur van het lokaal gaat dicht en de school begint. U kunt als ouders uiteraard de voor schooltijd altijd even aanspreken mocht er iets bijzonders met uw kind zijn. Wij verzoeken u vriendelijk om zaken die u over uw kind wilt afstemmen die meer tijd vragen, niet vóór schooltijd te bespreken. De kan dan bij de start van de dag zoveel mogelijk de aandacht richten op binnenkomende kinderen. Indien u iets wilt bespreken kunt u een afspraak met de maken voor een andere moment, dit kan natuurlijk ook via de .

3 Gymnastiek De Ichthus Vakantierooster Schoolvakanties Herfstvakantie: ma 23 oktober 2017 t/m vr 27 oktober 2017 : ma 25 december 2017 t/m vr 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: ma 26 februari 2018 t/m vr 2 maart 2018 Goede vrijdag: vr 30 maart 2018 Pasen: ma 2 april 2018 : vr 27 april 2018 t/m wo 9 mei 2018 Hemelvaart: do 10 mei vr 11 mei 2018 Pinksteren: ma 21 mei 2018 : ma 23 juli 2018 t/m vr 31 augustus 2018 Overige uitgeroosterde dagen/studiedagen team (leerlingen vrij) Maandag 5 februari 2018 Dinsdag 26 juni 2018 Extra uitgeroosterde dagen voor kleutergroepen (groep 1 en 2 vrij) Vrijdag 17 november 2017 Woensdag 21 maart 2018 Woensdag 20 juni 2018 Aangepaste lestijden (alle leerlingen) Dinsdag 5 december: 8.00 uur uur Vrijdag 22 december: 8.30 uur uur Donderdag 29 maart: 8.30 uur uur De gymlessen worden gegeven in de gymzaal aan de Zwarteweg, het Marterveld en in de Sporthal Gerenlanden. De Ichthus maakt gebruik van het aanbod van de CALO voor zwemonderwijs. De groepen 5 t/m 7 krijgen gedurende een blok van 6-10 weken zwemles in het CALO-bad. Groep 7a en 6b starten vanaf de tweede week met zwemmen. De data voor de overige groepen worden t.z.t. nog bekend gemaakt. Groep 1 en 2 De groepen 1 en 2 hebben gym in het speellokaal in de school. Hiervoor hebben de kinderen gymkleding nodig: een broekje met T-shirt of een gympakje en gymschoenen met elastiek of klittenband. Wilt u uw kind op de gymochtend makkelijke kleding aantrekken? Graag de naam in de gymkleding en de schoenen. Gymrooster schooljaar Groep Dag Tijd Gymzaal Groep 3b Dinsdag Zwarteweg, De Sluis Groep 3a Dinsdag Zwarteweg, De Sluis Groep 6a Dinsdag Zwarteweg, De Sluis Groep 7a Woensdag Zwarteweg, De Sluis Groep 4a Woensdag Zwarteweg, De Sluis Groep 7b Woensdag Zwarteweg, De Sluis Groep 6b Woensdag Zwarteweg, De Sluis Groep 5a Vrijdag Marterveld, De Octopus Groep 4b Vrijdag Marterveld, De Octopus Groep 5b Vrijdag Marterveld, De Octopus Groepen Vrijdag Sporthal Gerenlanden 8a en 8b Groep 3 t/m 8 De groepen 3 t/m 8 hebben gymnastiek in de gymzaal aan de Zwarteweg, het Marterveld of in Sporthal Gerenlanden. Tijdens de gymlessen is gymkleding en het dragen van gymschoenen verplicht (liever geen balletschoentjes). Het is handig als de gymschoenen op school blijven; als uw kind in de winter of met slecht weer met laarzen naar school komt, kan hij/zij in de school op gymschoenen lopen. Wilt u a.u.b. een naam in de laarzen en schoenen schrijven?

4 MR (medezeggenschapsraad) De MR vindt het belangrijk om te weten wat er bij u leeft ten aanzien van onderwerpen die het beleid van de school raken, zoals: personeelsinzet, kwaliteit van onderwijs, veiligheid en financiën. Voorafgaand aan elke vergadering is een inloop-half uur, hierin kunt u vragen en opmerkingen onder de aandacht van de MR brengen. De data van vergaderingen staan op de jaarkalender en worden vermeld in de. Notulen en standpunten van de MR kunt u vinden op de website van de Ichthus. U kunt de MR bij vragen of opmerkingen altijd mailen op het volgende adres: Medezeggenschapsraad: Namens de ouders: Andrea Westendorp-van de Wiel (voorzitter) Marijke Holthuis Ronald Buitenhuis Namens het team: Conny Brondijk Jocelien Nijman Esther Willems GMR (gemeenschappelijke medezeggenschapsraad) Alle Vivente-scholen hebben een personeelslid of een ouder in de GMR Binnen de GMR zijn de taken verdeeld in portefeuilles die een bepaald beleidsterrein behandelen (bijv. personeelsbeleid, financiën). De GMR is gesprekspartner van het college van bestuur en heeft hierin advies of instemmingbevoegdheid. Onderwerpen zijn o.a. organisatie, formatie, verdeling van de financiën, kwaliteitsbeleid, personeelsbeleid, veiligheid en leerlingzorg in brede zin. Namens De Ichthus heeft er een personeelslid zitting in de GMR: Conny Brondijk. U kunt de GMR bereiken via: of via OR (ouderraad) In 1990 is er een ouderraad opgericht. De taak van de ouderraad is heel divers. Veel (buiten)schoolse activiteiten worden door de ouderraad (mede)georganiseerd, zoals bijvoorbeeld: Sinterklaas, Kerst, Pasen, Fancy Fair en sportactiviteiten. Daarnaast verlenen de leden van de OR hand- en spandiensten bij activiteiten van de school zoals bijvoorbeeld het afscheid van groep 8. Er is bij dit alles nauw overleg tussen team en OR. Ook verzorgt de OR de inzameling van het oud papier, een belangrijke bron van inkomsten voor de school. De OR vergadert gemiddeld één keer per maand. Hierbij is dan altijd iemand van het schoolteam aanwezig. Nieuwe leden worden gekozen op de jaarvergadering die tegelijk wordt gehouden met de ouderinformatieavond aan het begin van het schooljaar. Ouderraad Cora Mostert (Voorzitter) Sander Tjeerds (Penningmeester) Diane Zomerdijk (Secretaresse) Leden: Henrike Knobbe Esther Korpershoek Johan Kramer Fiona Nooter Klarinda Strijker Marieke Strijker Anita van Unen Lieneke Wildeman Namens het Ichthus-team: Mirjam Ruitenberg Partou - BSO Op basisschool de Ichthus biedt Partou voorschoolse en buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De voor- en naschoolse opvang is deels gevestigd in het schoolgebouw van De Ichthus en deels bij voetbalvereniging ZAC aan de Landsheerlaan 44, ook in Zwolle-Zuid. Partou BSO Zwarteweg Vestigingsmanager Sylvia Peper Zwarteweg AZ Zwolle T klantenservice:

5 Team De Ichthus Personele bezetting schooljaar Groep 1a Roos Geerdink (ma-do) en Anneke Meijer-de Vries (vr) Groep 1b Margreet Schilstra (ma-di) (vervanger: Teresa de Niet) en Ingrid Gossen (wo-vr) Groep 2a Petra van den Burg (ma-di-vr) en Anneke Meijer-de Vries (wo-do) Groep 2b Marcelline Visser (ma-wo) en Marijn Wenderich (do-vr) Groep 3a Esther van t Ende (ma-di) en Ellen Bultman (wo-do). Op vrijdagen om en om. Groep 3b Nina Kleinlugtebeld (ma-vr) Groep 4a Annegreeth Pinkster (ma-wo) en Mija Appel (do-vr) Groep 4b Judith Dijk (ma-do) en Aranka Schutte (vr) Groep 5a Ewout Musch (ma-vr) Groep 5b Petrie Meeske (ma-di) en Mirjam Ruitenberg (wo-vr) Groep 6a Erna Hollander (ma-wo) en Brenda van der Waarde-Boon (do-vr) Vanaf mei 2018: juf Erna (ma-di) en juf Brenda (wo-vr) Groep 6b Jocelien Nijman (ma-vr) Groep 7a Saskia van den Berg (ma-di-vr) en Marieke Kieftenbelt-de Jong (wo-do) Groep 7b William van Ommen (ma-wo) en Conny Brondijk (do-vr) Groep 8a Esther Willems (ma-vr) Groep 8b Annemarie de Ruiter (ma-di) en Rebekka Tessemaker (do-vr) Op de woensdagen om en om. Annegreeth van Soest-Pinkster Leerkracht Anneke Meijer-de Vries Leerkracht Annemarie de Ruiter Leerkracht Aranka Schutte Leerkracht Brenda van der Waarde-Boon Leerkracht Carla Voortman Schoolassistente Conny Brondijk-Jonker Leerkracht Ellen Bultman Leerkracht Erna Hollander-Tilstra Leerkracht Esther van t Ende Leerkracht Esther Willems Leerkracht Ewout Musch Leerkracht Hannie Knol-Grotenhuis Onderwijsassistent Ineke Groenenberg-Lok Intern begeleider Inge de Beer Leerkracht Jacqueline de Koster Schoolassistente Jenny van der Meulen-Pool Onderwijsondersteuner Jocelien Nijman Leerkracht Judith Dijk Leerkracht Marcelline Visser-Bouwmeester Leerkracht Margreet Schilstra-Eleveld Leerkracht Marieke Kieftenbelt-de Jong Leerkracht Marijn Wenderich-de Jong Leerkracht Mija Appel Leerkracht Mirjam Ruitenberg-Sluiter Leerkracht Nina Kleinlugtebeld Leerkracht Petra van den Burg-Beertema Leerkracht Petrie van Ommen-Meeske Leerkracht Rebekka Tessemaker Leerkracht René Thien Schoolondersteuner Renske de Vries Directeur Roos Geerdink Leerkracht Teresa de Niet Leerkracht William van Ommen Leerkracht Zwaantje Dunnink-Bootsma Intern begeleider

6 Gezichten De Ichthus Annegreeth van Soest-Pinkster Anneke Meijer -de Vries Erna Hollander - Tilstra Brenda van der Waarde-Boon Conny Brondijk -Jonker Esther Willems Ellen Bultman Judith Dijk Aranka Schutte (vervanging) Petrie van Ommen- Meeske Inge de Beer Marieke Kieftenbelt Jocelien Nijman Marcelline Visser- Bouwmeester Margreet Schilstra- Eleveld Mija Appel Nina Kleinlugtebeld Teresa de Niet (vervanging) Roos Geerdink Rebekka Tessemaker Ewout Musch Marijn Wenderichde Jong Mirjam Ruitenberg- Sluiter Annemarie de Ruiter Petra van den Burg- Beertema William van Ommen Esther van t Ende René Thien schoolondersteuner Ineke Groenenberg-Lok intern begeleider Hannie Knol- Grotenhuis onderwijsassistent Carla Voortman schoolassistente Jacqueline de Koster schoolassistente Jenny van der Meulen-Pool onderwijsondersteuner Zwaantje Dunnink- Bootsma intern begeleider Renske de Vries directeur

7 September 2017 wk 35 ma 28 di 29 wo 30 do 31 vr 1 za 2 zo 3 wk 36 ma 4 di 5 wo 6 do 7 vr 8 za 8 Eerste schooldag Start ouderkindgesprekken tot herfstvakantie Start Eureka groep 8 zo 10 wk 37 ma 11 di 12 wo 13 do 14 vr 15 za 16 zo 17 wk 38 ma 18 di 19 wo 20 do 21 vr 22 za 23 Ouder-informatieavond Gr uur Gr uur zo 24 wk 39 ma 25 di 26 wo 27 do 28 vr 29 za 30 Schoolreis groep 1 t/m 6 zo 1

8 Oktober 2017 wk 40 ma 2 di 3 wo 4 do 5 vr 6 za 7 Start kinderboekenweek zo 8 wk 41 ma 9 di 10 wo 11 do 12 vr 13 za 14 GMR Schoolfotograaf Einde kinderboekenweek zo 15 wk 42 ma 16 di 17 wo 18 do 19 vr 20 za 21 MR uur Leerlingenraad uur Laatste week ouder-kindgesprekken Tafeltennistoernooi Groep 7 & 8 zo 22 wk 43 ma 23 di 24 wo 25 do 26 vr 27 za 28 Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie Herfstvakantie zo 29 wk 44 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 za 4 VO-markt zo 5

9 November 2017 wk 44 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 za 4 VO-markt zo 5 wk 45 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 Klankbordavond ouderbetrokkenheid uur zo 12 wk 46 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 Handbaltoernooi groep 5 & 6 Groep 1 en 2 vrij zo 19 wk 47 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 Oudergesprekken groep 1 t/m 7 zo 26 wk 48 ma 27 di 28 wo 29 do 30 vr 1 za 2 Leerlingenraad uur Oudergesprekken groep 1 t/m 7 zo 3

10 December 2017 wk 48 ma 27 di 28 wo 29 do 30 vr 1 za 2 Leerlingenraad uur Oudergesprekken groep 1 t/m 7 zo 3 wk 49 ma 4 di 5 wo 6 do 7 vr 8 za 9 GMR Sinterklaas Schooltijden deze dag: 8.00 tot uur, kinderen lunchen thuis zo 10 wk 50 ma 11 di 12 wo 13 do 14 vr 15 za 16 MR uur Screening logopedie groep 2 Screening logopedie groep 2 zo 17 wk 51 ma 18 di 19 wo 20 do 21 vr 22 za 23 Goed doel: Voedselbankactie Kerstviering (avond) Alle kinderen om uur vrij zo 24 wk 52 ma 25 di 26 wo 27 do 28 vr 29 za 30 zo 31

11 Januari 2018 wk 1 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 wk 2 wk 3 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 za 13 SGB-week uur koffiemoment ontmoeting ouders ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 Start toetsperiode Cito SGB-week SGB-week Zwemkampioenschappen groep 3 t/m 8 SGB-week SGB-week zo 14 zo 21 wk 4 ma 22 di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 Centrale schoonmaakklusavond Zwemkampioenschappen groep 3 t/m 8 zo 28 wk 5 ma 29 di 30 wo 31 do 1 vr 2 za 3 Schaaktoernooi, voorronde alle groepen Leerlingenraad uur Einde toetsperiode Cito zo 4

12 Februari 2018 wk 5 ma 29 di 30 wo 31 do 1 vr 2 za 3 Schaaktoernooi, voorronde alle groepen Leerlingenraad uur Einde toetsperiode Cito zo 4 wk 6 wk 7 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 Studiedag team, alle kinderen vrij ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 GMR Kerk-School-Gezin week Kwaliteitenmap mee Schaaktoernooi, finale geplaatste teams Oudergesprekken zo 11 Kerk-School- Gezin dienst zo 18 wk 8 ma 19 di 20 wo 21 do 22 vr 23 za 24 Oudergesprekken Badmintontoernooi groep 5/6 en 7/8 MR uur zo 25 wk 9 ma 26 di 27 wo 28 do 1 vr 2 za 3 Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie zo 4

13 Maart 2018 wk 9 ma 26 di 27 wo 28 do 1 vr 2 za 3 Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie Voorjaarsvakantie zo 4 wk 10 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 Voetbaltoernooi, 7,14 of 21 maart voorrondes groep 5/6 en 7/8 Klankbordavond ouderbetrokkenheid zo 11 wk 11 wk 12 wk 13 ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 Voetbaltoernooi, 7,14 of 21 maart voorrondes groep 5/6 en 7/8 ma 19 di 20 wo 21 do 22 vr 23 za 24 Groep 1 en 2 vrij Voetbaltoernooi, 7,14 of 21 maart voorrondes groep 5/6 en 7/8 Open dag Vivente scholen ma 26 di 27 wo 28 do 29 vr 30 za 31 Kinderen om uur vrij Goede vrijdag, alle kinderen vrij zo 18 zo 25 zo 1

14 April 2018 wk 14 ma 2 di 3 wo 4 do 5 vr 6 za 7 Tweede Paasdag, vrij Leerlingenraad uur zo 8 wk 15 ma 9 di 10 wo 11 do 12 vr 13 za 14 GMR Leiderschapsdag The Leader in me Voetbaltoernooi, finale Verkeersexamen theorie groep 7 zo 15 wk 16 ma 16 di 17 wo 18 do 19 vr 20 za 21 Centrale eindtoets groep 8 Centrale eindtoets groep 8 MR uur Centrale eindtoets groep 8 Verkeersexamen praktijk groep 7 Koningsspelen zo 22 wk 17 ma 23 di 24 wo 25 do 26 vr 27 za 28 Koningsdag, vrij zo 29 wk 18 ma 30 di 1 wo 2 do 3 vr 4 za 5 zo 6

15 Mei 2018 wk 18 ma 30 di 1 wo 2 do 3 vr 4 za 5 zo 6 wk 19 ma 7 di 8 wo 9 do 10 vr 11 za 12 Hemelvaartdag zo 13 wk 20 ma 14 di 15 wo 16 do 17 vr 18 za 19 Voetbaltoernooi, groep 3/4 zo 20 wk 21 ma 21 di 22 wo 23 do 24 vr 25 za 26 Tweede Pinksterdag, vrij Korfbal, voorronde Groep 3/4, 5/6, 7/8 zo 27 wk 22 ma 28 di 29 wo 30 do 31 vr 1 za 2 Klankbordavond ouderbetrokkenheid uur Start toetsperiode Cito Juffendag groep 1,2 Korfbal, finale Geplaatste teams zo 3

16 Juni 2018 wk 22 wk 23 ma 28 di 29 wo 30 do 31 vr 1 za 2 Klankbordavond ouderbetrokkenheid Start toetsperiode Cito Juffendag groep 1,2 Korfbal, finale Geplaatste teams ma 4 di 5 wo 6 do 7 vr 8 za 9 zo 3 Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse Avondvierdaagse zo 10 wk 24 ma 11 di 12 wo 13 do 14 vr 15 za 16 zo 17 wk 25 ma 18 di 19 wo 20 do 21 vr 22 za 23 GMR Leerlingenraad uur Groep 1 en 2 vrij Einde toetsperiode Cito zo 24 wk 26 ma 25 di 26 wo 27 do 28 vr 29 za 30 Studiedag team, alle kinderen vrij Kamp groep 8 Kamp groep 8 Kamp groep 8 zo 1

17 Juli 2018 wk 27 ma 2 di 3 wo 4 do 5 vr 6 za 7 Kwaliteitenmap mee Oudergesprekken groep 1-7 Slotfeest alle groepen zo 8 wk 28 ma 9 di 10 wo 11 do 12 vr 13 za 14 Oudergesprekken groep 1-7 MR uur Kennismakingsmoment (nieuwe) groep zo 15 wk 29 ma 16 di 17 wo 18 do 19 vr 20 za 21 zo 22 wk 30 ma 23 di 24 wo 25 do 26 vr 27 za 28 zo 29 wk 31 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 za 4 zo 5

18 Augustus 2018 wk 31 ma 30 di 31 wo 1 do 2 vr 3 za 4 zo 5 wk 32 ma 6 di 7 wo 8 do 9 vr 10 za 11 zo 12 wk 33 ma 13 di 14 wo 15 do 16 vr 17 za 18 zo 19 wk 34 ma 20 di 21 wo 22 do 23 vr 24 za 25 zo 26 wk 35 ma 27 di 28 wo 29 do 30 vr 31 za 1 zo 2

19 Zwarteweg AZ Zwolle T E I DeIchthus De Ichthus maakt deel uit van

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 26 augustus 2016

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 26 augustus 2016 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr. 1617-01, 26 augustus 2016 AGENDA AUGUSTUS ma 29-08 STUDIEDAG. Alle kinderen hele dag vrij di 30-08 Inloop voor ouders SEPTEMBER do 01-09 SCHOOLFOTOGRAAF ma 05-09 Luizencontrole

Nadere informatie

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal.

Adressen Chr. Basisschool J.C. van der Wal Zwanenkamp 1305, 3607 NZ Maarssen 0346-572935 e-mail: info@jcvanderwal.nl website: www.jcvanderwal. September 2014 1 Ma Nieuwsbrief 1 2 Di 3 Wo Luizencontrole 1 (geen gel!) 4 Do 5 Vrij Onderbouwvrije dag gr. 1 t/m 4 6 Za 7 Zo 8 Ma 9 Di 10 Wo Informatieavond groepen 1 t/m 8 11 Do 12 Vrij Startavond 18.00

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen

3 MAANDAG wk MAANDAG wk MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen SCHOOLKALENDER AUGUSTUS 2015 3 MAANDAG wk 32 10 MAANDAG wk 33 17 MAANDAG wk 34 Eerste schooldag Actie: de scholen zijn weer begonnen 24 MAANDAG wk 35 31 MAANDAG 4 DINSDAG 11 DINSDAG 18 DINSDAG 25 DINSDAG

Nadere informatie

ma di wo 1 Zomervakantie do 2 Zomervakantie vr 3 Zomervakantie za 4 zo 5 ma di wo do vr za zo 24 Kamp groep 8 25 26 Kamp groep 8 23 Kamp groep 8

ma di wo 1 Zomervakantie do 2 Zomervakantie vr 3 Zomervakantie za 4 zo 5 ma di wo do vr za zo 24 Kamp groep 8 25 26 Kamp groep 8 23 Kamp groep 8 augustus 2012 ma di wo 1 Zomervakantie do 2 Zomervakantie vr 3 Zomervakantie za 4 zo 5 1 2 3 4 5 6 Zomervakantie 7 Zomervakantie 8 Zomervakantie 9 Zomervakantie 10 Zomervakantie 11 12 6 7 8 9 10 11 12

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr. 1617-03, 21 september 2016 AGENDA SEPTEMBER di 27-09 Screening logopedie groep 2 woe 28-09 Klankbordavond do 29-09 Screening logopedie groep 2 vrij 30-09 Run voor Hidde OKTOBER

Nadere informatie

Activiteitenkalender schooljaar

Activiteitenkalender schooljaar augustus 2017 september 2017 oktober 2017 ma Zomervakantie do 31 Informatieavond groep 1-8 (vanaf 19.00 u) za 30 KLUSSEN OP SPEELPLAATS di 1 Zomervakantie vr 1 Roffel zo 1 wo 2 Zomervakantie za 2 ma 2

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Jaarkalender De Ark Schooljaar

Jaarkalender De Ark Schooljaar Jaarkalender De Ark Schooljaar 2016-2017 Gymrooster Groep Dag/tijd Dag/tijd 1/2 Dinsdag Donderdag 3* Wo 12.30-13.15 uur Do 12.30-13.15 uur (2 e helft schooljaar) 4/5 Ma 12.30-13.15 uur Wo 10.45-11.30 uur

Nadere informatie

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school!

Augustus Maximaschool leren doen, leren denken, leren leren! 22 1e werkweek team Teambijeenkomst. 29 Kinderen weer naar school! Augustus 2016 ma di wo do vr za zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 1e werkweek team 23 24 25 Teambijeenkomst 26 27 28 29 Kinderen weer naar school! 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Nadere informatie

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl September 2015 1 Di 2 Wo 3 Do 20.00-22.00 uur uitleg TADAA 4 Vrij Circus TADAA 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di Startgesprekken groep 1 t/m 7 9 Wo 10 Do Startgesprekken groep 1 t/m 7 11 Vrij 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Kalender. ouders en verzorgers

Kalender. ouders en verzorgers 6 Kalender ouders en verzorgers 7 A U G U S T U S 2 0 6 2 Juf Laura E. 3 4 6 7 8 9 0 2 3 4 6 7 Juf Dory 8 9 Juf Leontien Men Ivo 20 2 22 Juf Ingrid 23 24 2 27 Juf Waffa 29 30 3 S E P T E M B E R 2 0 6

Nadere informatie

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015

wo 26 schoolfotograaf do 27 Schoolzwemmen groep 4/5 vr 28 za 29 zo 30 ma 31 Deze week startgesprekken SEPTEMBER 2015 AUGUSTUS 2015 za 1 zomervakantie zo 2 zomervakantie ma 3 zomervakantie di 4 zomervakantie wo 5 zomervakantie do 6 zomervakantie vr 7 zomervakantie za 8 zomervakantie zo 9 zomervakantie ma 10 zomervakantie

Nadere informatie

Neemt u ook eens een kijkje op onze facebookpagina: facebook. com/pcbshetkompas. Daar geven wij het hele jaar door een

Neemt u ook eens een kijkje op onze facebookpagina: facebook. com/pcbshetkompas. Daar geven wij het hele jaar door een Schoolkalender 2017-2018 Beste ouders/ verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2017-2018. Met deze kalender willen wij u graag goed informeren over de activiteiten in het komende

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden augustus 2017 = nieuwsbrief = hoofdluiscontrole 1 2 3 4 5 6 Schooltijden Basisonderwijs: Ma. t/m vrij: 8.45-15.00 uur Woensdag eindtijd 12.15 uur. Middag vrij. Voorschool: 7 wk 32 8 9 10 11 12 13 Ma. t/m

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 20-207 Levensboom 4 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Jaarkalender en gym- en rooster ook op onze website!! augustus 20 2 3 4 5 7 8 9 0 2 3 4 5 7

Nadere informatie

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender

Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit. Informatiekalender Kindgericht Kleinschalig Kwaliteit Informatiekalender 2016-2017 Vakanties en schoolvieringen in 2015-2016 Studiedagen team Herfstvakantie 27 september middag, 6 december hele dag, 16 maart middag, 13 april

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015/2016

JAARKALENDER 2015/2016 augustus 2015 za/zo 1/2 Zomervakantie ma 3 Zomervakantie di 4 Zomervakantie wo 5 Zomervakantie do 6 Zomervakantie vr 7 Zomervakantie za/zo 8/9 ma 10 Zomervakantie di 11 Zomervakantie wo 12 Zomervakantie

Nadere informatie

AUGUSTUS 2015. 20.00 uur: SAC vergadering in school Nieuwsbrief Druivenpers 1

AUGUSTUS 2015. 20.00 uur: SAC vergadering in school Nieuwsbrief Druivenpers 1 AUGUSTUS 2015 1 za 2 zo 3 ma Week 32 Verjaardag juf Jolien van Es 4 di 5 wo 6 do 7 vr 8 za 9 zo 10 ma Week 33 Laatste vakantieweek 11 di 12 wo 13 do 14 vr 15 za 16 zo Week 34 Eerste schooldag / Opening

Nadere informatie

S e p t e m b e r

S e p t e m b e r S e p t e m b e r 2 0 1 4 1 2 Schoolkamp gr. 8 Schoolkamp gr. 8 3 Schoolkamp gr. 8 4 Schoolkamp gr. 8 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Verjaardag en klassenreisje 3-4 15 16 17 18 19 20 21 Kledinginzameling Speurkleuters

Nadere informatie

A u g u s t u s

A u g u s t u s A u g u s t u s 2 0 1 2 13 START SCHOOLJAAR 2012/2013 14 15 16 17 Schoolreis 5-8 18 19 20 21 22 Informatieavond gr 3 23 Informatieavond gr 5 24 25 26 27 Informatieavond gr 8 28 Informatieavond gr 7 29

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 22 maart 2017

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 22 maart 2017 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr. 1617-13, 22 maart 2017 AGENDA APRIL ma 03-04 GMR di 04-04 Alle kinderen 12.30 vrij wo 05-04 Schoonmaak/klusavond wo 05-04 Volgende Visserpraat NIEUWE LEERLINGEN Daan van

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2014-2015 Schooljaar 2014-2015 Rotterdam 1 juli 2014 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35 augustus 204 2 3 4 5 6 7 8 9 0 wk32 2 3 4 5 6 7 Wk33 8 9 20 2 22 23 24 Wk34 25 26 27 28 29 30 3 Wk 35 = Nieuwsbrief ouders = deze week hoofdluiscontrole Schooltijden Basisschool: ma t/m vrij: 8.30-4.45

Nadere informatie

Kalender. ouders en verzorgers

Kalender. ouders en verzorgers 7 Kalender ouders en verzorgers 8 A U G U S T U S 2 0 7 2 Juf Laura E. 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 7 Juf Dory 8 9 Juf Leontien Men Ivo 20 2 22 Juf Ingrid 23 24 25 26 27 28 Juf Waffa Eerste schooldag Deze week

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2017-2018 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2017-2018 A

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Sprong - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout

Jaarkalender schooljaar 2014-2015. OBS De Zevensprong. Pampusstraat 28 (bezoekadres Drakenstraat 40) 1435 LJ Rijsenhout Jaarkalender schooljaar 2014-2015 OBS De Zevensprong (bezoekadres Drakenstraat 40) 0297 327842 / 06 18248767 dezevensprong@sopoh.nl www.dezevensprong.sopoh.nl Beste kinderen, ouders en meelezers, Voor

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG

MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG AUGUSTUS 1 2 3 WEEK 3 WEEK 3 WEEK 33 WEEK 32 WEEK 2 2 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 2 2 Iedere maandag en donderdag is er spelinloop in groep 1-2 van 0. uur tot 0.0 uur. Iedere woensdag en

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2017 2018 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

A u g u s t u s

A u g u s t u s A u g u s t u s 2 0 1 3 12 START SCHOOLJAAR 2013/2014 13 14 15 16 Schoolreis 5-8 17 17 19 20 21 Informatieavond groep 3 22 23 ADV groep1-2 24 25 26 Informatieavond groep 8 27 28 Informatieavond groep 4

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

De Tuimelaar. Bewaarkrant

De Tuimelaar. Bewaarkrant De Tuimelaar Bewaarkrant Openbare Basisschool De Tuimelaar Lengweg 146 3192BM Hoogvliet rt T. 010-4165392 F. 010-462477 W. www.bsdetuimelaar.com @. bsdetuimelaar@hotmail.com 2011-2012 Beste Ouders, Hierbij

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

AUGUSTUS 2015 6 DONDERDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE. 19 20 21 Springkrant. 27 Kennismakingsavond Groep 4

AUGUSTUS 2015 6 DONDERDAG ZOMERVAKANTIE ZOMERVAKANTIE. 19 20 21 Springkrant. 27 Kennismakingsavond Groep 4 Kalender 2015-2016 AUGUSTUS 2015 1 ZATERDAG 2 ZONDAG 3 MAANDAG 4 DINSDAG 5 WOENSDAG 6 DONDERDAG 7 DAG 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Eerste Schooldag 18 Start gymlessen 19 20 21 22 23 24 Groep 8 25 Groep

Nadere informatie

Schoolgids Bijlage

Schoolgids Bijlage Algemeen toegankelijke basisschool De Springplank Schoolgids Bijlage 2013-2014 1. Groepsverdeling en andere taken School: Algemeen Toegankelijke Basisschool De Springplank Prinsenhof 4B 2263 EV Leidschendam

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 Beste ouders van Twickel, 28 29 30 31 Het team van OBS Twickel In deze jaarkalender vindt u de planning voor dit schooljaar.

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 S E P T E M B E R 2 0 1 6 35 29 30 31 1 2 5 1e schooldag 2016-2017 13 informatieavond schoolreis 4, 4/5, 5 29 schoolreis 1/2, 3, 6, 7 36 5 6 7 8 9 1e schooldag 2016-2017 OR

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender

Schooljaar. De Kap Christelijke basisschool een school in beweging. Activiteiten. kalender Schooljaar 2016 2017 De Kap Activiteiten kalender De Kap CB De Kap De Kap 14 7891 LX Klazienaveen T 0591-312 054 kap@viviani.nl Beste ouders en verzorgers, We vinden het fijn dat u uw kind(eren) naar onze

Nadere informatie

schoolkalender

schoolkalender E.B.S. De Fontein Anjerstraat 0 LE Hoogeveen 0 0 schoolkalender www.ebs-defontein.nl info@ebs-defontein.nl - Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van EBS De Fontein

Nadere informatie

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong

Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Schooltijden / Openingstijden + telefoonnummers: Partners Kindcentrum De Sprong Basisschool De Hinkstap - 0485 47 08 86 Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30 14.00 uur Woensdag 8.30 14.00 uur Donderdag 8.30

Nadere informatie

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do.

AUGUSTUS. Augustus Di. 2 Wo. 3 Do. 4 Vr. 5 Za. 6 Zo. 7 Ma Di. 9 Wo. 10 Do. 11 Vr. 12 Za. 13 Zo. 14 Ma Di. 16 Wo. 17 Do. 1 Di Augustus 2017 AUGUSTUS 2 Wo 3 Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 32 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 33 15 Di 16 Wo 17 Do 18 Vr 19 Za 20 Zo 21 Ma Eerste schooldag - Happy Morning 8.30-8.45 uur 34 22 Di

Nadere informatie

kalender basisschool de Zevensprong

kalender basisschool de Zevensprong kalender basisschool de Zevensprong Haktol 1 5683 LL Burg. Notermansstraat 29 5683 MA Tel.: 0499-330475 Tel.: 0499-392960 e-mail: ptimmermans@zevensprong.nl 01 Wo Wk --/ 31 02 Do 03 Vr 04 Za 05 Zo 06 Ma

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015. daltonbasisschool. waterland

Jaarkalender 2014-2015. daltonbasisschool. waterland Jaarkalender 2014-2015 daltonbasisschool Beste ouders, Hierbij ontvangt u van ons de jaarkalender voor het schooljaar 2014 2015. Op deze jaarkalender staan vrijwel alle activiteiten van het schooljaar

Nadere informatie

JAARKALENDER DE DROOMSPIEGEL

JAARKALENDER DE DROOMSPIEGEL JAARKALENDER DE DROOMSPIEGEL ouders/ verzorgers 2015-2016 AUGUSTUS 2015 JAARKALENDER OUDERS 1 ZA Zomervakantie 2 ZO 3 MA juf Romy jarig 4 DI 5 WOE 6 DO 7 VRIJ 8 ZA 9 ZO Juf Marije jarig 10 MA 11 DI 12

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2015-2016 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Rotterdam 29 juni 2015 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 4-5 Levensboom 4 26 MX Blaricum tel: 035 52 33 5 34 Website: Email: obsbijvanck@planet.nl Overblijf Marijke van Keeken 06 9 65 9 augustus 4 2 3 4 5 6 7 9 0 2 3 4 5 6 7 Eerste schooldag.45

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL Zuukerschool, Epe

SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL Zuukerschool, Epe SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL 2017-2018 Augustus 2017 Di 1 ZOMERVAKANTIE Woe 2 ZOMERVAKANTIE Do 3 ZOMERVAKANTIE Vrij 4 ZOMERVAKANTIE Za 5 Zo 6 Ma 7 ZOMERVAKANTIE Di 8 ZOMERVAKANTIE Woe 9 ZOMERVAKANTIE Do

Nadere informatie

Jaarkalender. Ouders. Schooljaar 2015 2016

Jaarkalender. Ouders. Schooljaar 2015 2016 Schooljaar Jaarkalender Ouders Nicolaas Maesschool Nicolaas Maesstraat 124 126 1071 RH Amsterdam Telefoon: 020 820 11 24 Website: www.nicolaasmaes.nl e-mail: info@nicolaasmaes.nl augustus Do 13 Vrij 14

Nadere informatie

kalender schooljaar

kalender schooljaar kalender schooljaar 204-20 Aan de ouders en/of verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 204-20. In de jaarkalender vindt u per maand de activiteiten, vakanties en

Nadere informatie

2016 Augustus 29 maandag Eerste schooldag 29 maandag Start Vreedzame School blok 1

2016 Augustus 29 maandag Eerste schooldag 29 maandag Start Vreedzame School blok 1 In Digiduif kunt u deze data ook in de agenda terugvinden. Dit jaar is het gymrooster in 3 periodes ingedeeld. Dit komt doordat de groepen 6, 7 en 8 een periode één zwemles en één gymles hebben. De gymroosters

Nadere informatie

Schoolkalender Waar je je thuis voelt

Schoolkalender Waar je je thuis voelt Schoolkalender 2017-2018 Waar je je thuis voelt Augustus 2017 31 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 1 2 3 Eerste schooldag Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender - Uitgangspunten van de school Eten en drinken / fruitpauze Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar -. Met deze kalender willen wij u graag goed

Nadere informatie

Week Dag Datum Activiteit

Week Dag Datum Activiteit September 35 Vrijdag 1 Zaterdag 2 36 Zondag 3 Maandag 4 Start: Feestelijke opening schooljaar met schoolband* Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Zaterdag 9 37 Zondag 10 Maandag 11 STUDIEDAG, kinderen

Nadere informatie

KALENDER. Margrietschool

KALENDER. Margrietschool KALENDER 2015 2016 2015 AUGUSTUS 31 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 25 26 27 28 29 30 Eerste schooldag 2015 SEPTEMBER 36 31 1 2 3 4 5 6 37 7 8 9 10 11 12 13 Startgesprekken

Nadere informatie

Informatie ouders. Basisonderwijs in beweging. OBS de Wending OUDERVERENIGING NIET OP TIJD THUIS?

Informatie ouders. Basisonderwijs in beweging. OBS de Wending OUDERVERENIGING NIET OP TIJD THUIS? Informatie ouders OBS de Wending OUDERVERENIGING NIET OP TIJD THUIS? VOORWOORD Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar 0-06 is aangebroken. De kinderen zijn het komend schooljaar verdeeld over

Nadere informatie

Schoolgids

Schoolgids Schoolgids 2017-2018 www.cbs-de-ichthus.nl INHOUD Woord vooraf 3 1 De Ichthus 4 Algemene informatie 4 Visie en missie 4 Identiteit 5 Adaptieve aanpak 5 The leader in me 6 2 Onderwijs 7 Onderwijsaanbod

Nadere informatie

Schoolkalender 2014-2015

Schoolkalender 2014-2015 Schoolkalender 2014-2015 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de schoolkalender voor het schooljaar 2014-2015, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool (09QA) Datum: 2-7-2015. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week 31 01 Zomervakantie.

Koningin Beatrixschool (09QA) Datum: 2-7-2015. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Week 31 01 Zomervakantie. augustus 2015 Week 31 01 02 Week 32 03 04 05 06 07 08 09 Week 33 10 11 12 13 14 15 16 Week 34 17 18 19 20 21 22 23 Week 35 24 Eerste schooldag Themaweek: Thema: gezonde voeding 25 Themaweek: Thema: gezonde

Nadere informatie

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl

augustus 2015 ma di wo do vr za zo telefoon: 0575 570365 website: www.prclaus.nl e-mail: info@prclaus.nl augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 Start van het 24 nieuwe schooljaar 25 26 27 28 29 30 Luizencontrole 31 september 2015 1 2 3 4 5 6 7 OR vergadering 8 9 MR vergadering

Nadere informatie

AUGUSTUS Eerste schooldag / Opening schooljaar met alle leerlingen. Verjaardag juf Marianne Corjanus Verkeersactie De scholen zijn weer begonnen

AUGUSTUS Eerste schooldag / Opening schooljaar met alle leerlingen. Verjaardag juf Marianne Corjanus Verkeersactie De scholen zijn weer begonnen AUGUSTUS 2014 1 vr 2 za 3 zo 4 ma 5 di 6 wo 7 do 8 vr 9 za 10 zo 11 ma 12 di 13 wo 14 do 15 vr 16 za 17 zo 18 ma 19 di Week 32 Week 33 Laatste vakantieweek Week 34 Eerste schooldag / Opening schooljaar

Nadere informatie

Ouderkalender

Ouderkalender Ouderkalender 2016-2017 Schooltijden Maandag, dinsdag en donderdag Ochtend: 08.45 12.00 uur Middag: 13.00 15.15 uur Woensdag: Gr. 1 t/m 4: Gr. 5 t/m 8: Vrijdag: Groep 1 t/m 4: Groep 5 t/m 8: 08.45 12.15

Nadere informatie

Schoolkalender Zeist/Veenendaal 2017/2018

Schoolkalender Zeist/Veenendaal 2017/2018 Schoolkalender Zeist/ 207/208 AUGUSTUS 207 Week 3 2 3 4 5 6 Week 32 Week 33 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 Week 34 2 Start schooljaar 207-208 22 23 24 25 26 27 Week 35 28 29 Algemene Informatieavond Groep

Nadere informatie

De schooltijden zijn van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.15 uur tot 15.15 uur. Woensdag van 08.30 uur tot 12.15 uur.

De schooltijden zijn van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.15 uur tot 15.15 uur. Woensdag van 08.30 uur tot 12.15 uur. Beste ouders, Hierbij ontvangt u van ons de jaarkalender voor het schooljaar 2015 2016. Op deze jaarkalender staan vrijwel alle activiteiten van het schooljaar vermeld, zodat u daar rekening mee kunt houden.

Nadere informatie

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat.

Vanuit onze kant een tip: Geef deze kalender een goede plaats zodat u regelmatig kunt bekijken wat er op het programma van de Speurneus staat. Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de schoolkalender van het schooljaar 2010 2011. Ook dit jaar hebben wij geprobeerd de kalender zo volledig mogelijk te vullen met activiteiten van de kinderen van

Nadere informatie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie

augustus 2014 augustus 2014 OJBS Het Palet ma di wo do vr za zo Week 31 7 zomervakantie 4 zomervakantie 8 zomervakantie 6 zomervakantie augustus 204 2 3 Week 3 4 zomervakantie 5 zomervakantie 6 zomervakantie 7 zomervakantie 8 zomervakantie 9 Annemarie 0 Week 32 2 3 4 5 6 7 Week 33 8 Eerste schooldag 9 20 2 22 23 24 Week 34 25 26 27 28

Nadere informatie

JAARROOSTER

JAARROOSTER JAARROOSTER 204-205 Met dit jaarrooster biedt De Eshoek u een kalender aan van de (meeste) groeps en schoolbrede activiteiten, van het schooljaar 204-205. Bijeenkomsten, feesten en vergaderingen zijn hierin

Nadere informatie

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle JAARGIDS 2014-2015 Openbare Montessori Basisschool Zwolle Energieweg 9 8017 BE Zwolle 038-4654220 info@montessori-zwolle.nl Zwolle, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de jaargids. Deze gids

Nadere informatie

JAARPLANNER

JAARPLANNER JAARPLANNER 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantie 17 juli t/m 25 augustus 2017 21 22 23 24 25 26 27 28 Gouden weken t/m 14 september 29 30 31 Deze week:

Nadere informatie

O.B.S. de Aanloop Activiteitenkalender schooljaar Wilhelminalaan HA Valthermond

O.B.S. de Aanloop Activiteitenkalender schooljaar Wilhelminalaan HA Valthermond O.B.S. de Aanloop Activiteitenkalender schooljaar 2014-2015 Wilhelminalaan 4 7876 HA Valthermond augustus 2014 1 2 17 18 19 20 21 22 23 Eerste schooldag 2014-2015 Dibo 1 Nieuwsbrief 1 week 34 24 25 26

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

Jaarkalender ouders en verzorgers

Jaarkalender ouders en verzorgers Jaarkalender ouders en verzorgers 2016 2017 BS de Wieken rede School De Wieken Locatie onderbouw Locatie bovenbouw Lidwinastraat 53 Moleneindplein 9 5262 EN Vught 5262 CW Vught Tel : 073 6564019 Tel :

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Frederik Maystraat EG Bergen op Zoom Tel 0-0 aanloop@aanloopboz.nl www.facebook.com/aanloopboz ABBO_schoolkalender De Aanloop.indd -0- : : AUGUSTUS 0 0 0 0 Start schooljaar! SEPTEMBER

Nadere informatie

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle

JAARGIDS Openbare Montessori Basisschool Zwolle. Energieweg BE Zwolle JAARGIDS 2014-2015 Openbare Montessori Basisschool Zwolle Energieweg 9 8017 BE Zwolle 038-4654220 info@montessori-zwolle.nl Zwolle, augustus 2014 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt de jaargids. Deze

Nadere informatie

augustus 2015 30 zo week 36 31 ma Nieuwsbrief (schakeltje) 1 za

augustus 2015 30 zo week 36 31 ma Nieuwsbrief (schakeltje) 1 za 1 za augustus 2015 2 zo week 32 3 ma Zomervakantie t/m 23 augustus 2015 4 di Zomervakantie t/m 23 augustus 2015 5 wo Zomervakantie t/m 23 augustus 2015 6 do Zomervakantie t/m 23 augustus 2015 7 vr Zomervakantie

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 204-205 Kalender 204-205 In deze kalender vindt u de activiteiten van het schooljaar 204-205. Eventuele wijzigingen worden doorgegeven via de nieuwsbrief en zijn bijgewerkt in de kalender

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015

KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 KALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 De Proostdijschool Vertrouwd Veilig, Verrassend Veelzijdig. Data schooljaar 2014-2015 Proostdijschool Beste kinderen, ouders en verzorgers, In deze kalender staan alle activiteiten

Nadere informatie

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi

Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Kalender Schooljaar 2015-2016 OBS Ekenrooi Denken, Voelen, Bewegen en Creëren September Oktober November 31-08 Ma Start schooljaar 01 Do 01 Zo 01 Di Bekekenrooi 1 02 Vrij Koffie uurtje nieuwe ouders 02

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 204-20 Basisschool De Parel Jaarkalender 204-20 Pagina INHOUD Inhoud... 2 Belangrijke informatie schooljaar 204-20... Contactadressen Kindcentrum de Schatkist.... Lestijden Basisschool de

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

kalender schooljaar 2014-2015

kalender schooljaar 2014-2015 kalender schooljaar 04-05 augustus 04 3 4 5 6 7 8 9 0 3 4 5 6 7 e schooldag 8 9 0 hoofdluiscontrole 3 juf Trijny de Jonge jarig omgekeerde 0- minutengesprekken 5 6 7 nieuwsbrief 8 9 30 3 september 04 3

Nadere informatie

september 2016 ma di wo do vr za zo Schooltijden Basisonderwijs:

september 2016 ma di wo do vr za zo Schooltijden Basisonderwijs: = nieuwsbrief Schooltijden Basisonderwijs: september 2016 1 2 3 4 Ma. t/m vrij: 8.30-14.45 uur Woensdag eindtijd 12.15 uur. Middag vrij. Groep 1/2 is elke vrijdag vrij! Voorschool: Ma t/m do.: 8.46 11.30

Nadere informatie

Koos Meindertsschool. A.Kortekaasplantsoen 125 2552 GS Den Haag Tel: 070-3971756 www.koosmeindertsschool.nl

Koos Meindertsschool. A.Kortekaasplantsoen 125 2552 GS Den Haag Tel: 070-3971756 www.koosmeindertsschool.nl Koos Meindertsschool A.Kortekaasplantsoen 125 2552 GS Den Haag Tel: 070-3971756 www.koosmeindertsschool.nl au g u s t u s 2 0 1 5 Beste ouders, verzorgers, Hierbij ontvangt u de jaarplanner van de Koos

Nadere informatie

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar

Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar Jaarkalender openbare basisschool de Wijzer Schooljaar 2016-2017 dag datum Kinderen en ouders Week 34 Maandag 22-08 Zomervakantie Dinsdag 23-08 Zomervakantie Woensdag 24-08 Zomervakantie Donderdag 25-08

Nadere informatie

-Open lessen in oktober: U wordt uitgenodigd om lessen in de groep van uw kind(eren) bij te wonen. U ontvangt bericht om hiervoor in te tekenen.

-Open lessen in oktober: U wordt uitgenodigd om lessen in de groep van uw kind(eren) bij te wonen. U ontvangt bericht om hiervoor in te tekenen. Voor u ligt de jaarkalender voor het schooljaar 2015-2016 van obs De Bijenkorf. In de planning staan de vakanties, de studiedagen en de activiteiten die bij de start van het schooljaar bekend zijn. Door

Nadere informatie