Personeel Salaris Vandaag Morgen. De nieuwe standaard in online HRM en Salarisadministratie!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Personeel Salaris Vandaag Morgen. De nieuwe standaard in online HRM en Salarisadministratie!"

Transcriptie

1 Personeel Salaris Vandaag Morgen De nieuwe standaard in online HRM en Salarisadministratie!

2 Ontdek hoe HR2day jou kan helpen Tevreden klanten HR2day wordt gebruikt door het MKB én grote organisa9es met duizenden werknemers. Elke dag staan we klanten persoonlijk te woord met onze helpdesk. 96% van onze klanten is (zeer) tevreden over HR2day. Omdat HR2day compleet en geïntegreerd is. en overal is. Veilig en betrouwbaar is. En van Vandaag en Morgen is! Vandaag en morgen Een nieuw HR- en salarissysteem wil je niet ieder jaar opnieuw kiezen. Dus zoek je een systeem dat niet alleen vandaag aan je eisen van voldoet, maar dat ook over een paar jaar nog steeds aan je eisen voldoet. Dat flexibel is en aangepast kan worden aan je veranderende eisen. En, net zo belangrijk, in kan spelen op de veranderingen in de maatschappij. Zodat je niet gevangen zit in tradi9onele soiware, maar zeker weet dat je jaren vooruit kunt met je keuze. HR2day is echt het meest gebruikersvriendelijke pakket dat ik ken. Pim Esser, Kröller Boom Zonder training aan de slag Je hebt geen uitgebreide of dure trainingen nodig om HR2day te begrijpen. Zelfs zonder opleiding kan je ermee aan de slag. De menustructuur is intuï9ef, zoals je het kent bij al die andere programma s die je gebruikt, zoals Google en Facebook. Je wandelt zo door het systeem. De applica9e is gemaakt om jouw werk makkelijk te maken, niet andersom. HRM app voor Android en ios De HRM app van HR2day is gemaakt voor Android en ios. Beschikbaar voor iphone, Android smartphones, ipad en andere tablets. Zo kun je als medewerker of manager je eigen gegevens bekijken, voer je een verlofaanvraag of declara9e in of keurt deze goed. Ook kun je HR- informa9e terugvinden en kun je zelfs chaten met collega s of HRM.

3 100% Online HR2day is een online real9me applica9e. Je hebt al9jd en overal direct toegang tot jouw actuele gegevens. Niet alleen met een PC, maar ook met je tablet of smartphone. Het andere voordeel is dat je salarisadministra9e real9me is. Nu kan je controleren en corrigeren indien nodig. Zo is het voor medewerkers direct inzichtelijk en al9jd actueel. Je kan vanaf de andere kant van de wereld met iedereen samenwerken. Geweldige service Een van de redenen dat 96% van onze klanten bijzonder tevreden is: onze service is geweldig! We reageren snel en geven heldere en duidelijke antwoorden. Je kan ons al9jd bellen als je een vraag hebt over de soiware en anders kan je ook online terecht bij ons support center voor veel gestelde vragen. En als je wilt, kijken wij met jou over de schouder mee. Zo word je al9jd snel geholpen. Het servicelevel is extreem hoog en de antwoorden zijn snel en duidelijk. Rebecca Verstraaten, Fontys Hogescholen Eenvoudige implementage Met HR2day ben je al in een paar minuten online vanuit een demo omgeving. Als je wat groter bent hebben we een effec9ef proces voor implementa9e. Een strakke regie en een vaste prijs zorgen ervoor dat je geen verrassingen in het proces óf de portemonnee tegenkomt. Veilig en betrouwbaar HR2day maakt gebruik van Salesforce: de toonaangevende wereldmarktleider in Cloud Compu9ng. Voor gebruikers betekent dat een betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HRM oplossingen. Vanzelfsprekend zijn wij ISAE3402 type II gecer9ficeerd en voldoet HR2day aan alle Europese en Nederlandse richtlijnen met betrekking tot veiligheid en data privacy.

4 Alle HRM & Salaris processen die je nodig hebt Personeel- en salarisadministrage Registreer alles wat je belangrijk vindt op één centrale plek, het digitale personeelsdossier. Van personalia tot arbeidsovereenkomsten, func9es en afdelingen. HR2day heei een volledig geïntegreerde salarismodule. Al je salariswijzigingen kun je daarom eenvoudig invoeren en ze worden direct verwerkt. Dat maakt administreren wel heel eenvoudig! Iedere keer dat ik inlog vind ik het weer een feest. Renée Vink, The Dutch Verlof Een van de meest gevraagde HR- processen is het aanvragen, goedkeuren en verwerken van verlof. HR2day kan meer dan 9en verschillende soorten verlof aan, waaronder 9jd- voor- 9jd verrekeningen. En natuurlijk zie je in een oogopslag welke medewerkers op een bepaalde datum niet aanwezig zijn. Vanzelfsprekend zie je alle verlofgegevens integraal terug in het digitale personeelsdossier. Verzuim Je hoopt het niet, maar medewerkers worden (onverwacht) ziek of raken arbeidsongeschikt. Als werkgever wil je daarom con9nu inzicht en grip op je verzuimproces. Natuurlijk ondersteunt HR2day je daarbij met de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief taken en documenten. En door de geïntegreerde salarismodule kost het op het salaris inhouden van ziektedagen geen enkele moeite.

5 Beoordelen, opleidingen & competenges Met HR2day kun je niet alleen competen9es, func9es (en func9ehuizen) en opleidingen vastleggen; je kunt ook registeren welke competen9es medewerkers hebben of horen te ontwikkelen. Met de performance management module van HR2day laat je managers en medewerkers afspraken maken, beoordelingen voorbereiden en evalueren; en kun je de uitkomsten eenvoudig verwerken in de salarisadministra9e. Een zeer betrouwbare en kostenvriendelijke oplossing. Sander Bruinsma, Toomba Rapportage en dashboards Zie in één oogopslag je meest belangrijke management informa9e. Verzuimsta9s9eken, leeiijdsverdeling, werkgeverslasten, etc. Alle gegevens die je hebt ingevoerd zijn direct beschikbaar in deze geïntegreerde rapportage module. Je krijgt standaard beschikbare rapporten en dashboards, die je ondersteunen bij jouw meest voorkomende werkzaamheden. Natuurlijk kun je alle gegevens gewoon exporteren naar Excel. ESS, MSS & Workflow Ook medewerkers en leidinggevenden kunnen toegang krijgen tot HR2day. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld via hun smartphone eenvoudig declara9es opvoeren en indienen bij hun leidinggevende. Of vakan9edagen aanvragen en dit alles laten goedkeuren door hun manager. Ook bevat HR2day vele handige signaleringen en workflows voor de meest voorkomende werkprocessen. En als je wilt, kun je zelf je eigen individuele signaleringen en workflows toevoegen.

6 Ontdek de voordelen voor jouw branche Bedrijfsleven Mensen zijn belangrijk. Of je nu bij een internetmarke9ngbureau, een restaurant, een schoonmaakbedrijf, een modewinkel of een autoherstelbedrijf werkt. Je wilt geen gedoe met de salarisverwerking. Die moet gewoon kloppen. Maar je wilt ook meer en makkelijk toegang tot al die andere HR- informa9e: verlof, verzuim, beoordelingen, etc. Daar is HR2day voor. Meer dan 100 CAO s, online salarisverwerking en ondersteuning voor de meest voorkomende HR- processen in het bedrijfsleven. Onderwijs Personeelskosten zijn een groot deel van de begro9ng. Als gevolg van alle wijzigingen in financiering, wetgeving en mede versterkt door krimp en groei van de leerlingen en leerkrachten popula9e is het van het grootste belang op ieder moment actueel inzicht in de kosten en kostenontwikkeling te hebben. Maar je wilt ook blijvend investeren in de kwaliteit van je personeel met professionele HRM- ondersteuning. Bevoegdheden registreren en competen9es ontwikkelen. Doorstroom kunnen mobiliseren. Daar is HR2day voor. AdministraGekantoren Efficiën9e in je eigen werkproces is cruciaal. Maar samenwerken met je klanten ook. En om je te onderscheiden wil je ook zonder gedoe verlof, verzuim en andere HR- processen kunnen aanbieden. Maar de ene klant is de andere niet. Dus wil je mee kunnen groeien met je klanten. Flexibel aanbieden van verschillende dienstverleningsmodellen: van schoenendoos verwerking tot het aanbieden van een volwaardig ehrm- systeem. Daar is HR2day voor. Puur internet, geïntegreerde salarisverwerking en modulair opgebouwd. En in te richten met je eigen look en feel. Overige branches De overheid stelt (enorm) veel eisen aan je administra9eve bedrijfsvoering. Cer9ficaten en diploma s, bewaartermijnen, veiligheidsvoorschriien, minimum bezeong op bepaalde 9jds9ppen, etc. Die zelfde eisen stel je dus ook aan een personeel- en salarissysteem. Maar je wilt ook een gebruiksvriendelijke en moderne oplossing waarmee je eenvoudig de voorkomende HR- processen kunt ondersteunen. Of je nu een kinderopvang- organisa9e, thuiszorginstelling, gemeente of Zelfstandig Bestuursorgaan (ZBO) bent.

7 Betaal alleen wat je gebruikt HR2day is er voor ieder type gebruiker HR2day is er voor iedereen. Voor de medewerker die via onze app op zijn smartphone verlof aanvraagt of een declara9e indient. Voor de manager die op zijn tablet of via zijn smartphone die aanvragen goedkeurt of snel wat gegevens van zijn medewerkers opzoekt. En natuurlijk voor de administrateur die alles op een plek inzichtelijk heei. Bepaal zelf welke func9onaliteit je wilt gebruiken, via een van onze edi9es, of bestel aanvullende modules. HR2day Back- office edige Zelf je personeel- en salarisadministra9e voeren zonder gedoe. Met de HR2day back- office edi9e heb je alle personeelsdossiers onder handbereik. Je kunt documenten uploaden en toevoegen. Verlof en verzuim kun je eenvoudig registeren. Alle salaris- func9onaliteit inclusief cao- beheer door onze experts. Voorzien van geïntegreerde rapportage tool met standaard vele handige rapporten en dashboards. Voor wie niks wil vergeten, kun je ook taken en signalen gebruiken. HR2day Enterprise edige Voor wie naast alle HR- en salarisfunc9onaliteit van de Back- Office edi9e ook ESS en MSS processen voor medewerkers en manager wil is er de Enterprise Edi9e. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld verlof aanvragen. De workflow zorgt dan dat de verantwoordelijk manager deze aanvragen moeten goedkeuren waarna ze worden verwerkt. HR2day Professional edige Voor wie behoeie heei aan meer professionalisering van de HR- func9e is er de Professional edi9e. In deze edi9e ondersteunt HR2day je managers en medewerkers stap voor stap bij het doorlopen van jouw eigen performance management cyclus of declara9eprocedure. Ook andere HR- processen zoals talent management helpen je bij het verder professionaliseren van je organisa9e.

8 Probeer HR2day 30 dagen grags 96% van onze klanten is bijzonder tevreden. Wil je weten waarom? Probeer het gewoon eens uit! Deze organisa,es maken al tevreden gebruik van HR2day De nieuwe standaard in online HRM en Salarisadministratie! EMERUS HR SOLUTIONS VINCENT VAN GOGHLAAN DD NAARDEN T:

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket

De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket De volledige HR- en salarisadministratie overzichtelijk en papierloos in één Online pakket Uw personeels- en salarisadministratie zijn van groot belang voor uw bedrijf en uw personeel. Om er voor te zorgen

Nadere informatie

Hoe kies ik de juiste HR2day oplossing?

Hoe kies ik de juiste HR2day oplossing? Hoe kies ik de juiste HR2day oplossing? Met HR2day krijgen je administratieve medewerkers, managers en medewerkers een plek om alle HR- en salariswerkzaamheden te verrichten. Dat betekent dat ze minder

Nadere informatie

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken!

Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Efficiënter werken? Dat kan met Salariszaken! Met de online diensten van Salariszaken heeft u altijd toegang en overzicht. Dit is makkelijk, efficiënt en bespaart tijd en geld. Mocht het nodig zijn, dan

Nadere informatie

altijd en overal uw zaken in beeld

altijd en overal uw zaken in beeld HR en salaris online altijd en overal uw zaken in beeld Met de online diensten van de Jong & Laan hebt u altijd en overal uw zaken in beeld. Dit is makkelijk, efficiënt en bespaart tijd en geld. Mocht

Nadere informatie

Anytime, anyplace, anywhere

Anytime, anyplace, anywhere Anytime, anyplace, anywhere Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Self Service Overal om ons heen is Self Service een bekend begrip. Van internet bankieren en online vakanties boeken

Nadere informatie

De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice

De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice De functionaliteitenoverzicht van HRsalarisservice De salarispraktijk vraagt om een nieuwe aanpak. Onze efficiënte verwerking en kostenbesparende oplossingen bieden volop mogelijkheden voor de toekomst.

Nadere informatie

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie.

EXACT SALARIS PLUS. Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. HOME WAT VOORDELEN FUNCTIONALITEITEN Compleet Human Resource Management met salarisadministratie. RAPPORTAGE IMPLEMENTATIE SERVICE ESSENTIALS OVER EXACT IN HET KORT Werknemers zijn de ruggengraat van bedrijven.

Nadere informatie

Structuur. Kenmerken. Architectuur van de Cloud. Functionaliteit. Infra Platform Apps

Structuur. Kenmerken. Architectuur van de Cloud. Functionaliteit. Infra Platform Apps 1 Structuur Kenmerken Architectuur van de Cloud Infra Platform Apps Functionaliteit Personeelsdossier Salarisadministratie Verloning HR Processen Rapportage 2 Kenmerken HR-2D Eenvoudig om mee te starten

Nadere informatie

Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer?

Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer? DRV Salaris Online Wat verwacht u van uw salarisadministratie? Is een goede loonstrook goed genoeg of wilt u meer? Uw salarisadministratie bevat een schat aan informatie. Maar, welke informatie is voor

Nadere informatie

UNIT4 Multivers. Personeel & Salaris UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT

UNIT4 Multivers. Personeel & Salaris UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT UNIT4 Multivers Personeel & Salaris UNIT4. SOFTWARE VOORUITGEDACHT 2 UNIT4 Multivers Personeel & Salaris Software voor uw complete personeels- en salarisadministratie Moderne personeels- en salarisadministratie

Nadere informatie

UNIT4 Personeel & Salaris. De oplossing die voor u werkt

UNIT4 Personeel & Salaris. De oplossing die voor u werkt UNIT4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt UNIT4 Personeel & Salaris De oplossing die voor u werkt Organisaties hebben steeds meer behoefte aan een HR business partner: een partij die meedenkt

Nadere informatie

Uw ambitie - onze oplossing

Uw ambitie - onze oplossing Uw ambitie - onze oplossing Een gezonde organisatie is een organisatie die is voorbereid op de uitdagingen van nu en die van de toekomst. Iedereen moet langer doorwerken, het liefst in goede gezondheid

Nadere informatie

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking

Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking Visma DBS Talent & Salaris Software voor HRM en salarisverwerking 5 goede redenen Papierloze administratie Altijd en overal beschikbaar Manager & Employee Self Service (ESS/MSS) Waterdichte beveiliging

Nadere informatie

SYNERGY HRM 3.0. Henke Willemsen Justus van Hoegee

SYNERGY HRM 3.0. Henke Willemsen Justus van Hoegee SYNERGY HRM 3.0 Henke Willemsen Justus van Hoegee Trends in HRM Strategische rol Robotics Talent Management Vermindering van back office Cloud computing HR Analytics E-Recruitment HR als Business Partner

Nadere informatie

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management

Optimale controle. Talent & Salaris. Verzuimmanagement. de software voor Human Resource Management Optimale controle Talent & Salaris de software voor Human Resource Management Verzuimmanagement Efficiënter werken met Talent & Salaris In de module ziekteverzuim registreert u wie wanneer ziek is geweest.

Nadere informatie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie

Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Personeel Online! Dé online oplossing voor personeels- en salarisadministratie Salaris Stap 1. Leg uw personeels- en salarisgegevens eenvoudig vast in Personeel Online! Stap 2. Een salarisexpert van Personeel

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

SpotOnMedics Personeel

SpotOnMedics Personeel SpotOnMedics Personeel Online personeel & salarisadministratie De personeelsadministratie op orde in één digitale omgeving? Dat kan. SpotOnMedics richt zich alleen op fysiotherapeuten en paramedisch specialisten.

Nadere informatie

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR

NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR Unit4 Personeel & Salaris NO-NONSENSE SOFTWARE VOOR SALARIS EN HR De wereld van salaris- en personeelsadministratie is continu in beweging. Organisaties hebben daarom behoefte aan een flexibele, betrouwbare,

Nadere informatie

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory

Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen. Audit Tax Advisory Personeels- en Salarisadministratie anno nu Snel schakelen door slimme online toepassingen 2012 1 Overal en altijd toegankelijk Voor de toegang is alleen een pc nodig met een internetverbinding U heeft

Nadere informatie

HR Core. Voor de publieke markt

HR Core. Voor de publieke markt HR Core Voor de publieke markt HR Core Een volledig digitale HR-administratie is de basis om als werkgever in control te zijn over HR-processen. Met selfservice-functionaliteit en workflows geeft u uw

Nadere informatie

- HR - topics voor de toekomst. Met de juiste applicaties van HR-administratie naar businessgericht opereren

- HR - topics voor de toekomst. Met de juiste applicaties van HR-administratie naar businessgericht opereren - HR - topics voor de toekomst Met de juiste applicaties van HR-administratie naar businessgericht opereren Talent- en organisatieontwikkeling, topics voor HR Verlagen van de kosten en verhogen van productiviteit

Nadere informatie

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL Bent u werkgever of adviseur, dan hebben wij een passende oplossing voor u. Wij zijn al ruim 18 jaar specialist op het gebied van salarisverwerking en employee

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

LESRO BV SALARISADMINISTRATIE & PERSONEELSZAKEN. Welkom bij de presentatie van Lesro BV

LESRO BV SALARISADMINISTRATIE & PERSONEELSZAKEN. Welkom bij de presentatie van Lesro BV LESRO BV SALARISADMINISTRATIE & PERSONEELSZAKEN Welkom bij de presentatie van Lesro BV Lesro BV In de huidige tijd is het juist belangrijk om uw personeelsbeleid professioneel aan te pakken waardoor u

Nadere informatie

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl

HLB Online. Met een gerust hart ondernemen. www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen www.hlb-van-daal.nl Met een gerust hart ondernemen Wist u dat u bij Van Daal & Partners uw administratieve handelingen ook digitaal kunt uitvoeren? Met het online-dienstenpakket

Nadere informatie

Mijn.loondossier.nl voor cliënten administratiekantoor

Mijn.loondossier.nl voor cliënten administratiekantoor Mijn.loondossier.nl voor cliënten administratiekantoor Inhoud Wat hebt u als werkgever aan mijn.loondossier.nl?...1 Aanmelden voor mijn.loondossier.nl...1 Loonstroken werknemers...2 Overzichten voor u

Nadere informatie

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT

FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT FACTUREN VERWERKEN WORDT KINDERSPEL INVOICE MANAGEMENT Voor MKB en Non-profit organisaties INVOICE MANAGEMENT Steeds meer organisaties ontvangen hun facturen per e-mail. Deze facturen worden geprint en

Nadere informatie

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING

EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING Exact Online EXACT ONLINE VOOR ZAKELIJKE DIENSTVERLENING exactonline.nl WAT IS EXACT ONLINE? Exact Online is dé online bedrijfssoftware voor ondernemers en accountants. Met boekhouden en CRM in 1 is het

Nadere informatie

De CareerPlanner Het platform voor persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers

De CareerPlanner Het platform voor persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers De CareerPlanner Het platform voor persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers t r a i n e n o p l e i d e n c o a c h e n o r G a n i S a t i e a d V i e S sn.nl Hoe kunnen wij gerichter competenties

Nadere informatie

Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator

Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator UPDATE SALESNAVIGATOR 10 JULI 2015 Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator Wat is er nieuw? Deze update is één van de grootste uit de geschiedenis van de Salesnavigator.

Nadere informatie

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl

Waarom Webfysio? www.webfysio.nl - team@webfysio.nl Uw cliënt verdient toch maatwerk zorg? Waarom Webfysio? Uw eigen online en blended maatwerk zorgpakketten aanbieden Uw cliënten ondersteunen met online agenda, notificaties en herinneringen Direct online

Nadere informatie

Flexibele salarisverwerking met UNIT4 HR Solutions UNIT4

Flexibele salarisverwerking met UNIT4 HR Solutions UNIT4 Flexibele salarisverwerking met HR Solutions Flexibele salarisverwerking met HR Solutions Flexibele salarisverwerking met HR Solutions Flexibele salarisverwerking met HR Solutions Flexibele salarisverwerking

Nadere informatie

Salarisadministratie in de Cloud

Salarisadministratie in de Cloud Salarisadministratie in de Cloud Van administrateur naar adviseur 15 oktober 2014 Dennis Bos Specialist Salaris en Personeel VWGNijhof Accountants en Belastingadviseurs Arnhem Nijmegen Wijchen 100 medewerkers

Nadere informatie

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren.

Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Account Account In jouw beveiligde online account kan je overal en altijd evenementen en ticketproducten aanmaken en beheren. Live chat In jouw account kan je direct vragen stellen aan onze specialisten.

Nadere informatie

HRM-so ware voor mens en organisa e

HRM-so ware voor mens en organisa e HRM-so ware voor mens en organisa e Wat biedt Prinsys mij? HRM (Digitale) Medewerkerdossiers Werving en selectie Verlof- en verzuim Afspraken maken Salarisverhogingsrondes Reorganisaties Rapportage Procesbewaking

Nadere informatie

Effectiever werken met VYF

Effectiever werken met VYF Contact: Lloydstraat 5 3024 EA Rotterdam 010-280 97 44 info@vhdevelopment.nl Effectiever werken met VYF Kosten besparen met onze opleidingssoftware VYF biedt je een volledig so1warepakket om jouw administra9e

Nadere informatie

Acerta Connect Smart. Zit zelf aan het stuur van uw payroll

Acerta Connect Smart. Zit zelf aan het stuur van uw payroll Acerta Connect Smart Zit zelf aan het stuur van uw payroll Acerta ondersteunt starters, zelfstandigen en werkgevers in elke groeifase en bij elk hr-proces. Redactie: Vormgeving: Realisatie: Communicatie

Nadere informatie

Managementinformatiesysteem

Managementinformatiesysteem Managementinformatiesysteem (aanvulling bij hele boek) Het opzetten van een managementinformatiesysteem Wanneer je een werkstuk moet maken, bijvoorbeeld over de houding van de Nederlanders ten opzichte

Nadere informatie

Status HR Service Delivery 2013. Ineke Neuman 15 februari 2013

Status HR Service Delivery 2013. Ineke Neuman 15 februari 2013 Status HR Service Delivery 2013 Ineke Neuman 15 februari 2013 Onderzoekspopulatie 113 deelnemers 31% ook in 2012 deelgenomen >1000 medewerkers Profit en non-profit Hogere deelname zorg en onderwijs 89%

Nadere informatie

VRAAG EN ANTWOORD OPLEIDINGSHUIS

VRAAG EN ANTWOORD OPLEIDINGSHUIS VRAAG EN ANTWOORD OPLEIDINGSHUIS Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 2 1.1 Wat is het doel van Opleidingshuis Albron? 2 1.2 Voor wie is Opleidingshuis Albron opgericht? 2 1.3 Wat is het opleidingsaanbod van Albron?

Nadere informatie

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Inloggegevens en handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket voor de telefoon, versie 1.3 augustus 2017 Paragraaf 1: Inleiding Sinds 1 januari 2017 vinden salarisverwerkingen

Nadere informatie

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar

research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar research manager is een product van: Cloud9 Software B.V. www.cloud9software.nl wij maken kwaliteit in de zorg meetbaar U kunt via onderstaande

Nadere informatie

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK

IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK IFECTIVE KNOWLEDGE FRAMEWORK Eenvoudig informatie beheren en vinden Er is veel informatie over een onderwerp of klant. Het blijft echter lastig om de informatie te bundelen en gemakkelijk terug te vinden.

Nadere informatie

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP

HAVEP Easy Sizing. Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP HAVEP Easy Sizing Innovatieve maatopname in enkele minuten POWERED BY QUANTACORP Innovatieve maatopname in enkele minuten Het organiseren van passessies bij klanten, waarvoor je vaak verschillende pasmodellen

Nadere informatie

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Inloggegevens en handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket voor de telefoon, versie 1.2. april 2017 Paragraaf 1: Inleiding Sinds 1 januari 2017 vinden salarisverwerkingen

Nadere informatie

Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer!

Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer! Forecasten en dynamisch plannen voor de retailer! Retail is een dynamische branche waar een juiste personele bezetting in de winkels op basis van de verwachte omzet en bezoekersaantallen essentieel is.

Nadere informatie

e-arbo HumanCapitalCare Organisaties en werknemers

e-arbo HumanCapitalCare Organisaties en werknemers e-arbo HumanCapitalCare HumanCapitalCare wil werkgevers en werknemers ondersteunen en adviseren op het gebied van arbeid, vitaliteit en gezondheid. Omdat energieke en productieve medewerkers de motor zijn

Nadere informatie

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN

WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Unit4 Personeel & Salaris WORD DE NO-NONSENSE SALARISPARTNER VAN UW CLIËNTEN Salarisverwerking is voor veel accountants- en administratiekantoren een mogelijkheid om hun dienstverlening uit te breiden,

Nadere informatie

Werkkostenregeling in HR2day

Werkkostenregeling in HR2day Werkkostenregeling in HR2day Personeel Salaris Vandaag Morgen Per 1 januari 2015 wordt het toepassen van de werkkostenregeling voor alle werkgevers verplicht. In dit document een korte introductie van

Nadere informatie

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket

Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket Inloggegevens en handreiking AFAS InSite en AFAS Pocket voor de telefoon, versie 1.4 oktober 2018 Paragraaf 1: Inleiding Sinds 1 januari 2017 vinden salarisverwerkingen

Nadere informatie

E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden WHITE PAPER

E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden WHITE PAPER E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden WHITE PAPER E-HRM systemen die strategie met HR processen verbinden De nieuwe generatie E-HRM systemen onderscheidt zich niet alleen door gebruikersgemak

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden

owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden owncloud centraliseren, synchroniseren & delen van bestanden official Solution Partner of owncloud Jouw bestanden in de cloud Thuiswerken, mobiel werken en flexwerken neemt binnen organisaties steeds grotere

Nadere informatie

GEMEENTE ALMERE EEN STAD VAN ONTWIKKELING

GEMEENTE ALMERE EEN STAD VAN ONTWIKKELING GEMEENTE ALMERE EEN STAD VAN ONTWIKKELING GEMEENTE ALMERE Een pioniersstad. Zo kun je Almere wel noemen. Zo n veertig jaar geleden werden de eerste huizen er gebouwd. Inmiddels wonen er meer dan 200.000

Nadere informatie

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek melding Inzicht Grip Herstel melding Vervangingen Grip op bedrijfsvoering en sturen op onderwijskwaliteit Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Inloggen...

Nadere informatie

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN.

HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN. HOE EXACT ACCOUNTANTS HELPT GROEIEN www.exactonline.nl GROEIMODEL VOOR AMBITIEUZE ACCOUNTANTS MEER INFORMATIE? WWW.EXACTONLINE.NL/ACCOUNTANTS Hoe Exact accountants helpt groeien Exact focust zich nadrukkelijk

Nadere informatie

Employee Self Service

Employee Self Service Employee Self Service Met de online verloftool van OKc HR Software vragen medewerkers via het internet zelf hun afwezigheden aan, raadplegen ze de status van hun aanvragen en bekijken het overblijvend

Nadere informatie

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave

Meest gestelde vragen en antwoorden. Inhoudsopgave Meest gestelde vragen en antwoorden Inhoudsopgave Door wie is Taxatieweb gebouwd?... 2 Voor wie is Taxatieweb beschikbaar?... 2 Hoe moet ik dit programma op mijn PC installeren?... 2 Waarom hoef ik nu

Nadere informatie

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO

Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Project Portfolio Management Altijd en overal inzicht PMO Een eenvoudige en toegankelijke oplossing Thinking Portfolio is een snel te implementeren software applicatie. Een krachtig web-based hulpmiddel

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet

Qsuite in een mobiele applicatie. Geschikt voor telefoon en tablet Qsuite in een mobiele applicatie Geschikt voor telefoon en tablet Er is geen stoppen meer aan Het internetgebruik in de wereld neemt iedere dag toe. IT is overal,. Internet is steeds meer, vaker en sneller

Nadere informatie

Vijf concrete voordelen van ehrm

Vijf concrete voordelen van ehrm Vijf concrete voordelen van ehrm Waarom het optimaliseren van HR processen loont Een Visma whitepaper Samenvatting De invoering van ehrm levert veel meer op dan enkel kostenbesparing. Doordat werknemers

Nadere informatie

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN:

Pagina 1 van 8 perbit bv De Schakel 17 5651 GH Eindhoven T: 0402905103 W: www.perbit.nl E: info@perbit.nl KvK: 50963805 BTW: NL851732781B01 IBAN: Rendement vanaf dag 1 Pagina 1 van 8 Wij de ontwikkeling, het beheer en de service; U het gebruikersgemak en het resultaat; Samen succesvol zijn! Copyright Pagina 2015, 2 van perbit 8 bv Alle rechten perbit

Nadere informatie

Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid

Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid Procesondersteuning binnen de sociale zekerheid Professionals binnen de sociale zekerheid werken vaak met meerdere systemen. Deze zijn statisch, communiceren niet met elkaar en geven geen inzicht in het

Nadere informatie

Marlin Family. Marlin

Marlin Family. Marlin PCA Mobile PCA Mobile Organisatie PCA Mobile BV maakt deel uit van de Mobile Solution Group en biedt met ruim 40 enthousiaste collega s een veelomvattend pakket van innovatieve en gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

HEB JE GENOEG GELEERD VANDAAG?

HEB JE GENOEG GELEERD VANDAAG? HJGGV HEB JE GENOEG GELEERD VANDAAG? Dé kwaliteitscyclus voor onderwijsteams in het MBO Heb je genoeg geleerd vandaag? Heb je genoeg geleerd vandaag? Merk je dat docenten aan de slag gegaan zijn met jullie

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Online documenten delen, structureren en archiveren voor

Nadere informatie

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners.

Exact Group B.V., All rights belong to their respective owners. Exact Group B.V., 2017. All rights belong to their respective owners. BEST PRACTICES: DIT MOETEN JULLIE TOCH EERDER HEBBEN GEDAAN? EXACT LIVE 2017 Exact Group B.V., 2017. All rights belong to their respective

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 7 Alfresco Document Management Efficiënter (samen)werken, altijd en overal beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten en minder hoofdbrekens

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek. E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Bibliotheek E-books lezen via de app op je tablet of smartphone Bibliotheek.nl, versie januari 2016 Inhoudsopgave 1. Stap voor stap e-books lezen via de app 3 2. Een e-book lenen om

Nadere informatie

Friesland College Leeuwarden

Friesland College Leeuwarden Voorwoord In dit project laat ik zien wat de voor en nadelen zijn van werken in de Cloud. Ook laat ik zien hoe je met Google Drive kunt werken een totale beschrijving van aanmelden tot gebruiken en instaleren.

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. Mobiele versie (smartphone en tablet)

Handleiding mijndienstrooster. Mobiele versie (smartphone en tablet) Handleiding mijndienstrooster Mobiele versie (smartphone en tablet) versie 1.0 mei 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Menu...4 Rooster...6... 6 Rooster... 6 Lijst... 7 Agenda... 8 Zelfroosteren...9

Nadere informatie

Doe de poll via the Live App

Doe de poll via the Live App INGRID LIGTHART Je software in de private cloud Doe de poll via the Live App Iedereen heeft het over cloud Cloud is de toekomst Doe mee aan de private cloud poll! Geef nu uw mening via de Exact live app

Nadere informatie

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl

EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN. www.exactonline.nl EFFICIËNTER WERKEN MET SCAN & HERKEN www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE SCAN & HERKEN Online boekhouden met Exact Online wordt nog makkelijker met Scan & Herken Scan voortaan uw facturen 100% nauwkeurig

Nadere informatie

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS.

Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Handleiding inloggen Talent en Salaris (web) Je kunt nu inloggen in je eigen medewerker gegevens in Talent & Salaris (web), verder te noemen TSS. Hiervoor typ je in het webadres van je browser het volgende

Nadere informatie

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris.

over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PROCESOPTIMALISATIE SPECIALISTEN MET EEN 360º VISIE KENNIS, KUNDE & KWALITEIT over ons PHOCUS, is al decennialang actief op het gebied van HR & salaris. PHOCUS helpt je, door middel van doordacht opgezette

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Sneller en gemakkelijker. plannen met Time-Wize Planning

Sneller en gemakkelijker. plannen met Time-Wize Planning Sneller en gemakkelijker plannen met Time-Wize Planning Time-Wize Planning Betere grip op arbeidstijd en daarmee personeelskosten Hoeveel medewerkers zijn er? Wie is er wanneer? Wie gaat het werk doen?

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

Handleiding Werkgever Zelfservice

Handleiding Werkgever Zelfservice Handleiding Werkgever Zelfservice 1 Inleiding 2 2 Inloggen en wachtwoord kiezen 3 3 Start 5 3.1 Start Verlofaanvragen medewerkers 5 3.2 Start Verlofoverzicht medewerkers 6 3.3 Start Verzuimoverzicht 7

Nadere informatie

De strijd van de mobiele formulieren apps

De strijd van de mobiele formulieren apps ONDERZOEK: De strijd van de mobiele formulieren apps Door Kristina Meelind De strijd van de mobiele formulieren apps 9 april 2015 - Tegenwoordig is iedereen vooral bezig met duurzaam wonen en afval recycling.

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Tooling voor de HR-cyclus

Tooling voor de HR-cyclus Tooling voor de HR-cyclus De complete requirements checklist Tooling voor de HR-cyclus De complete requirements checklist Als je op zoek bent naar tooling voor de HR-cyclus, wil je graag een goede keuze

Nadere informatie

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP

Eenvoudig en snel via www.wurth.nl. Würth ONLINE-SHOP Online bestellen bij würth Eenvoudig en snel via www.wurth.nl Würth ONLINE-SHOP würth scanner Würth online-shop De eenvoudigste en snelste manier van bestellen. De Würth Online-Shop is het complete online

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

De alles-in-1 Zorgapp

De alles-in-1 Zorgapp De alles-in-1 Zorgapp Tevreden cliënten en medewerkers Impact van zorgapps op de zorgverlening Meerwaarde van zorgapps in het zorgproces De rol van de zorgverlener verandert in rap tempo door nieuwe technologie

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

Workflow processen ehrm Wet verbetering Poortwachter traject Verzuim (1 van 3) Aventus

Workflow processen ehrm Wet verbetering Poortwachter traject Verzuim (1 van 3) Aventus Workflow processen ehrm Wet verbetering Poortwachter traject Verzuim (1 van 3) Secretariaat (afdeling) HR-adviseur Bedrijfsarts Ziekmelding melding in Personeelsdossier Ziekmelden ziekmelding & registreren

Nadere informatie

Inleiding Recht op informatie Recht op inzage Recht op correctie en verwijdering Mogelijkheid om een klacht in te dienen

Inleiding Recht op informatie Recht op inzage Recht op correctie en verwijdering Mogelijkheid om een klacht in te dienen Whitepaper AVG / GDPR Versie 1.3 7 mei 2018 1 Inleiding Vanaf 25 mei 2018 wordt in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht en geldt in de gehele Europese Unie dezelfde privacywetgeving

Nadere informatie

Hoe leer ik mijn leden beter kennen?

Hoe leer ik mijn leden beter kennen? Hoe leer ik mijn leden beter kennen? Ervaringen van Dutch Network Group Jeantine Naafs 10 maart 2016 Inhoud Context Methodiek DNG - Contentmarketingmatrix - Customer journey - Profielverrijking - Databronnen

Nadere informatie

Voorbeeldrapportage Dienst Reporting

Voorbeeldrapportage Dienst Reporting Voorbeeldrapportage Dienst Reporting Boosting HR - Expert in data, verstand van HR Voorwoord Inhoudsopgave Hierbij presenteren we de voorbeeldrapportage van onze dienst Reporting. 0. Samenvatting 1. Bedrijfsvoering

Nadere informatie

Kennys Prinsys Gebruikersdag. vrijdag 22 juni 2018

Kennys Prinsys Gebruikersdag. vrijdag 22 juni 2018 Kennys Prinsys Gebruikersdag vrijdag 22 juni 2018 Agenda Opening (10:00) Gerealiseerde ontwikkelingen Prinsys 11.2.0 & 11.2.1 Beveiliging Recruitment via de App Lunch (rond 12:30) Geplande ontwikkelingen

Nadere informatie

HANDBOEK ADTIME VOOR FLEXKRACHTEN

HANDBOEK ADTIME VOOR FLEXKRACHTEN HANDBOEK ADTIME VOOR FLEXKRACHTEN Versie: maart 2018 1 Inhoudsopgave 1. Welkom bij Adtime!... 3 1. Eerste keer inloggen in Adtime en uitleg dashboard... 4 2. Registreren van uren... 6 3. Registreren van

Nadere informatie

Registratie Data Verslaglegging

Registratie Data Verslaglegging Registratie Data Verslaglegging Registratie Controleren en corrigeren Carerix helpt organisaties in het proces van recruitment en detachering. De applicatie voorziet op een eenvoudige wijze in de registratie

Nadere informatie

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants.

Cloud Document Management & Secure Document Sharing. Online documenten delen, archiveren en structureren voor. werkgevers, werknemers en accountants. Cloud Document Management & Secure Document Sharing Online documenten delen, archiveren en structureren voor werkgevers, werknemers en accountants. Versie: 2018-01 In deze brochure lees je onder andere...

Nadere informatie

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving.

Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Je talenten komen tot bloei bij Bloesem Theehuis Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Rita deed werkervaring op bij Bloesem Theehuis in Herpen. Gasten genieten er van de lekkerste thee, taart en

Nadere informatie