Personeel Salaris Vandaag Morgen. De nieuwe standaard in online HRM en Salarisadministratie!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Personeel Salaris Vandaag Morgen. De nieuwe standaard in online HRM en Salarisadministratie!"

Transcriptie

1 Personeel Salaris Vandaag Morgen De nieuwe standaard in online HRM en Salarisadministratie!

2 Ontdek hoe HR2day jou kan helpen Tevreden klanten HR2day wordt gebruikt door het MKB én grote organisa9es met duizenden werknemers. Elke dag staan we klanten persoonlijk te woord met onze helpdesk. 96% van onze klanten is (zeer) tevreden over HR2day. Omdat HR2day compleet en geïntegreerd is. en overal is. Veilig en betrouwbaar is. En van Vandaag en Morgen is! Vandaag en morgen Een nieuw HR- en salarissysteem wil je niet ieder jaar opnieuw kiezen. Dus zoek je een systeem dat niet alleen vandaag aan je eisen van voldoet, maar dat ook over een paar jaar nog steeds aan je eisen voldoet. Dat flexibel is en aangepast kan worden aan je veranderende eisen. En, net zo belangrijk, in kan spelen op de veranderingen in de maatschappij. Zodat je niet gevangen zit in tradi9onele soiware, maar zeker weet dat je jaren vooruit kunt met je keuze. HR2day is echt het meest gebruikersvriendelijke pakket dat ik ken. Pim Esser, Kröller Boom Zonder training aan de slag Je hebt geen uitgebreide of dure trainingen nodig om HR2day te begrijpen. Zelfs zonder opleiding kan je ermee aan de slag. De menustructuur is intuï9ef, zoals je het kent bij al die andere programma s die je gebruikt, zoals Google en Facebook. Je wandelt zo door het systeem. De applica9e is gemaakt om jouw werk makkelijk te maken, niet andersom. HRM app voor Android en ios De HRM app van HR2day is gemaakt voor Android en ios. Beschikbaar voor iphone, Android smartphones, ipad en andere tablets. Zo kun je als medewerker of manager je eigen gegevens bekijken, voer je een verlofaanvraag of declara9e in of keurt deze goed. Ook kun je HR- informa9e terugvinden en kun je zelfs chaten met collega s of HRM.

3 100% Online HR2day is een online real9me applica9e. Je hebt al9jd en overal direct toegang tot jouw actuele gegevens. Niet alleen met een PC, maar ook met je tablet of smartphone. Het andere voordeel is dat je salarisadministra9e real9me is. Nu kan je controleren en corrigeren indien nodig. Zo is het voor medewerkers direct inzichtelijk en al9jd actueel. Je kan vanaf de andere kant van de wereld met iedereen samenwerken. Geweldige service Een van de redenen dat 96% van onze klanten bijzonder tevreden is: onze service is geweldig! We reageren snel en geven heldere en duidelijke antwoorden. Je kan ons al9jd bellen als je een vraag hebt over de soiware en anders kan je ook online terecht bij ons support center voor veel gestelde vragen. En als je wilt, kijken wij met jou over de schouder mee. Zo word je al9jd snel geholpen. Het servicelevel is extreem hoog en de antwoorden zijn snel en duidelijk. Rebecca Verstraaten, Fontys Hogescholen Eenvoudige implementage Met HR2day ben je al in een paar minuten online vanuit een demo omgeving. Als je wat groter bent hebben we een effec9ef proces voor implementa9e. Een strakke regie en een vaste prijs zorgen ervoor dat je geen verrassingen in het proces óf de portemonnee tegenkomt. Veilig en betrouwbaar HR2day maakt gebruik van Salesforce: de toonaangevende wereldmarktleider in Cloud Compu9ng. Voor gebruikers betekent dat een betere beschikbaarheid, performance en beveiliging dan bij andere HRM oplossingen. Vanzelfsprekend zijn wij ISAE3402 type II gecer9ficeerd en voldoet HR2day aan alle Europese en Nederlandse richtlijnen met betrekking tot veiligheid en data privacy.

4 Alle HRM & Salaris processen die je nodig hebt Personeel- en salarisadministrage Registreer alles wat je belangrijk vindt op één centrale plek, het digitale personeelsdossier. Van personalia tot arbeidsovereenkomsten, func9es en afdelingen. HR2day heei een volledig geïntegreerde salarismodule. Al je salariswijzigingen kun je daarom eenvoudig invoeren en ze worden direct verwerkt. Dat maakt administreren wel heel eenvoudig! Iedere keer dat ik inlog vind ik het weer een feest. Renée Vink, The Dutch Verlof Een van de meest gevraagde HR- processen is het aanvragen, goedkeuren en verwerken van verlof. HR2day kan meer dan 9en verschillende soorten verlof aan, waaronder 9jd- voor- 9jd verrekeningen. En natuurlijk zie je in een oogopslag welke medewerkers op een bepaalde datum niet aanwezig zijn. Vanzelfsprekend zie je alle verlofgegevens integraal terug in het digitale personeelsdossier. Verzuim Je hoopt het niet, maar medewerkers worden (onverwacht) ziek of raken arbeidsongeschikt. Als werkgever wil je daarom con9nu inzicht en grip op je verzuimproces. Natuurlijk ondersteunt HR2day je daarbij met de stappen uit de Wet Verbetering Poortwachter, inclusief taken en documenten. En door de geïntegreerde salarismodule kost het op het salaris inhouden van ziektedagen geen enkele moeite.

5 Beoordelen, opleidingen & competenges Met HR2day kun je niet alleen competen9es, func9es (en func9ehuizen) en opleidingen vastleggen; je kunt ook registeren welke competen9es medewerkers hebben of horen te ontwikkelen. Met de performance management module van HR2day laat je managers en medewerkers afspraken maken, beoordelingen voorbereiden en evalueren; en kun je de uitkomsten eenvoudig verwerken in de salarisadministra9e. Een zeer betrouwbare en kostenvriendelijke oplossing. Sander Bruinsma, Toomba Rapportage en dashboards Zie in één oogopslag je meest belangrijke management informa9e. Verzuimsta9s9eken, leeiijdsverdeling, werkgeverslasten, etc. Alle gegevens die je hebt ingevoerd zijn direct beschikbaar in deze geïntegreerde rapportage module. Je krijgt standaard beschikbare rapporten en dashboards, die je ondersteunen bij jouw meest voorkomende werkzaamheden. Natuurlijk kun je alle gegevens gewoon exporteren naar Excel. ESS, MSS & Workflow Ook medewerkers en leidinggevenden kunnen toegang krijgen tot HR2day. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld via hun smartphone eenvoudig declara9es opvoeren en indienen bij hun leidinggevende. Of vakan9edagen aanvragen en dit alles laten goedkeuren door hun manager. Ook bevat HR2day vele handige signaleringen en workflows voor de meest voorkomende werkprocessen. En als je wilt, kun je zelf je eigen individuele signaleringen en workflows toevoegen.

6 Ontdek de voordelen voor jouw branche Bedrijfsleven Mensen zijn belangrijk. Of je nu bij een internetmarke9ngbureau, een restaurant, een schoonmaakbedrijf, een modewinkel of een autoherstelbedrijf werkt. Je wilt geen gedoe met de salarisverwerking. Die moet gewoon kloppen. Maar je wilt ook meer en makkelijk toegang tot al die andere HR- informa9e: verlof, verzuim, beoordelingen, etc. Daar is HR2day voor. Meer dan 100 CAO s, online salarisverwerking en ondersteuning voor de meest voorkomende HR- processen in het bedrijfsleven. Onderwijs Personeelskosten zijn een groot deel van de begro9ng. Als gevolg van alle wijzigingen in financiering, wetgeving en mede versterkt door krimp en groei van de leerlingen en leerkrachten popula9e is het van het grootste belang op ieder moment actueel inzicht in de kosten en kostenontwikkeling te hebben. Maar je wilt ook blijvend investeren in de kwaliteit van je personeel met professionele HRM- ondersteuning. Bevoegdheden registreren en competen9es ontwikkelen. Doorstroom kunnen mobiliseren. Daar is HR2day voor. AdministraGekantoren Efficiën9e in je eigen werkproces is cruciaal. Maar samenwerken met je klanten ook. En om je te onderscheiden wil je ook zonder gedoe verlof, verzuim en andere HR- processen kunnen aanbieden. Maar de ene klant is de andere niet. Dus wil je mee kunnen groeien met je klanten. Flexibel aanbieden van verschillende dienstverleningsmodellen: van schoenendoos verwerking tot het aanbieden van een volwaardig ehrm- systeem. Daar is HR2day voor. Puur internet, geïntegreerde salarisverwerking en modulair opgebouwd. En in te richten met je eigen look en feel. Overige branches De overheid stelt (enorm) veel eisen aan je administra9eve bedrijfsvoering. Cer9ficaten en diploma s, bewaartermijnen, veiligheidsvoorschriien, minimum bezeong op bepaalde 9jds9ppen, etc. Die zelfde eisen stel je dus ook aan een personeel- en salarissysteem. Maar je wilt ook een gebruiksvriendelijke en moderne oplossing waarmee je eenvoudig de voorkomende HR- processen kunt ondersteunen. Of je nu een kinderopvang- organisa9e, thuiszorginstelling, gemeente of Zelfstandig Bestuursorgaan (ZBO) bent.

7 Betaal alleen wat je gebruikt HR2day is er voor ieder type gebruiker HR2day is er voor iedereen. Voor de medewerker die via onze app op zijn smartphone verlof aanvraagt of een declara9e indient. Voor de manager die op zijn tablet of via zijn smartphone die aanvragen goedkeurt of snel wat gegevens van zijn medewerkers opzoekt. En natuurlijk voor de administrateur die alles op een plek inzichtelijk heei. Bepaal zelf welke func9onaliteit je wilt gebruiken, via een van onze edi9es, of bestel aanvullende modules. HR2day Back- office edige Zelf je personeel- en salarisadministra9e voeren zonder gedoe. Met de HR2day back- office edi9e heb je alle personeelsdossiers onder handbereik. Je kunt documenten uploaden en toevoegen. Verlof en verzuim kun je eenvoudig registeren. Alle salaris- func9onaliteit inclusief cao- beheer door onze experts. Voorzien van geïntegreerde rapportage tool met standaard vele handige rapporten en dashboards. Voor wie niks wil vergeten, kun je ook taken en signalen gebruiken. HR2day Enterprise edige Voor wie naast alle HR- en salarisfunc9onaliteit van de Back- Office edi9e ook ESS en MSS processen voor medewerkers en manager wil is er de Enterprise Edi9e. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld verlof aanvragen. De workflow zorgt dan dat de verantwoordelijk manager deze aanvragen moeten goedkeuren waarna ze worden verwerkt. HR2day Professional edige Voor wie behoeie heei aan meer professionalisering van de HR- func9e is er de Professional edi9e. In deze edi9e ondersteunt HR2day je managers en medewerkers stap voor stap bij het doorlopen van jouw eigen performance management cyclus of declara9eprocedure. Ook andere HR- processen zoals talent management helpen je bij het verder professionaliseren van je organisa9e.

8 Probeer HR2day 30 dagen grags 96% van onze klanten is bijzonder tevreden. Wil je weten waarom? Probeer het gewoon eens uit! Deze organisa,es maken al tevreden gebruik van HR2day De nieuwe standaard in online HRM en Salarisadministratie! EMERUS HR SOLUTIONS VINCENT VAN GOGHLAAN DD NAARDEN T:

Meer doen in minder tijd? Zo doe je dat!

Meer doen in minder tijd? Zo doe je dat! Meer doen in minder tijd? Zo doe je dat! Werken waar en wanneer jou het uitkomt. Dat klinkt goed, en het is nog slim ook! Want je bent het productiefst op de momenten dat jij je het lekkerste voelt. En

Nadere informatie

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE

IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE IN 10 STAPPEN NAAR EEN GEOLIEDE SALES- & MARKETINGMACHINE De essentiële rol van CRM-software www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK CRM INHOUD 1 In 10 stappen je sales & marketing 5 optimaliseren 1.1

Nadere informatie

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01

Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van

Nadere informatie

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl

Exact voor. Meer dan verkoop. exactsoftware.nl Exact voor CRM Meer dan verkoop. exactsoftware.nl 2 Slechte data kost amerikaanse bedrijven $600 miljard per jaar De hele wereld is online. Tablet en smartphones worden net zo vaak zakelijk gebruikt als

Nadere informatie

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be

Exact Online. Het Nieuwe Verkopen. CRM in de cloud. www.exactonline.be Exact Online Het Nieuwe Verkopen CRM in de cloud www.exactonline.be 02 crm in de cloud Inhoud Introductie 1 Managementsamenvatting 4 2 Het belang van CRM 6 3 CRM in de praktijk 8 4 CRM en het verkooptraject

Nadere informatie

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer

Persoonlijk opleidingsplan. Hulpmiddelen voor de werknemer Persoonlijk opleidingsplan Hulpmiddelen voor de werknemer Elk bedrijf heeft bepaalde doelstellingen. Maar ook de werknemers van een bedrijf, jij en je collega s, hebben eigen doelen. Zoals: beter worden

Nadere informatie

Zarafa Email en Agenda

Zarafa Email en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa Email en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je email, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Direct een mailtje terug kunnen sturen? Een nieuwe afspraak kunnen

Nadere informatie

Informatieset. Informatieset. Act! CRM

Informatieset. Informatieset. Act! CRM Informatieset Act! CRM Een relatiedatabase toegespitst op uw bedrijfsomgeving, die overzichtelijk en eenvoudig in gebruik is en altijd en overal benaderbaar, waar u ook bent. Dat is de wens van velen.

Nadere informatie

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering

Imtech Document Center. Imtech ICT. Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech ICT Van sales opportunity tot projectuitvoering Imtech Document Center Imtech ICT Integrated Solutions Hogeweg 41 NL-5301 LJ Zaltbommel T +31 418 57 07 50, www.imtech.nl/is info.is@imtech.nl Inhoud

Nadere informatie

Helpbestand Jumbo Leerplein Filialen INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT

Helpbestand Jumbo Leerplein Filialen INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERSACCOUNT 1. Hoe kan ik inloggen? 1. Hoe ziet mijn gebruikersnaam eruit? 2. Ik ben getrouwd, wordt mijn gebruikersnaam nu anders? 3. Ik ben een tweeling, hoe moet ik inloggen? 4.

Nadere informatie

BaseNet Advocatuur. Neemt online werken serieus! BaseNet Internet Projects Tel. - Fax - www.basenetadvocatuur.nl info@basenet.nl

BaseNet Advocatuur. Neemt online werken serieus! BaseNet Internet Projects Tel. - Fax - www.basenetadvocatuur.nl info@basenet.nl Neemt online werken serieus! BaseNet Advocatuur Software voor de advocatuur De advocatensoftware van BaseNet is de totaaloplossing voor uw kantoor: Dossierbeheer Relatiebeheer Tijdschrijven Declareren

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM

Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Succesvol ondernemen met geïntegreerd CRM Speciaal voor MKB zakelijke dienstverlening en groothandels! In deze whitepaper wordt op een heel praktische wijze een aantal tips gegeven hoe ook kleine en middelgrote

Nadere informatie

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen

Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Whitepaper: CRM in de cloud Het Nieuwe Verkopen Inhoudsopgave 1 Managementsamenvatting 4 2 Belang van CRM 5 Definitie CRM 5 Klantcontact en CRM 5 De klantrelatie centraal 5 Van spreadsheet naar CRM software

Nadere informatie

Workanizr CRM Functionaliteiten

Workanizr CRM Functionaliteiten Workanizr CRM Functionaliteiten Relatiebeheer... 2 Beheren van bedrijfs- en relatiegegevens... 2 CRM op maat... 2 Categorisering... 2 Zoeken en filteren... 2 Zoekfunctie... 2 Filters... 3 Contacten en

Nadere informatie

A L W AY S O N Always On

A L W AY S O N Always On ALWAYS ON Always On Dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland Scholten Awater is dé IT-hardware dienstverlener voor Nederland. Met onze uitgebreide IT-diensten nemen wij u veel werk uit handen. Hierdoor

Nadere informatie

BaseNet Advocatuur. De online totaaloplossing voor de advocatuur. Bel ons: 020-6855031

BaseNet Advocatuur. De online totaaloplossing voor de advocatuur. Bel ons: 020-6855031 BaseNet Advocatuur, software voor advocaten BaseNet Advocatuur De online totaaloplossing voor de advocatuur Bel ons: 020-6855031 Over BaseNet Een solide partner met jarenlange ervaring Al sinds 1987 levert

Nadere informatie

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties.

Whitepaper. Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Whitepaper Van telefonie naar Unified Communications. De concrete winst voor mkb-organisaties. Er vindt een snelle verschuiving plaats van telefooncentrales naar Unified Communications oplossingen. Bedrijven

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

s lu it h et s ys teem a a n o p d e b eh oefte telefoon tjes en e-m a ils a u to m a tis ch o p kla n ten ka a rt

s lu it h et s ys teem a a n o p d e b eh oefte telefoon tjes en e-m a ils a u to m a tis ch o p kla n ten ka a rt Succesvoller ondernemen met geïntegreerd CRM-systeem Tik de afkorting CRM op Google in en je krijgt maar liefst 167.000.000 resultaten. Customer Relationship Management lijkt het vleugelwoord voor hedendaags

Nadere informatie

Voorwoord. Inleiding 1. 1: Wat kan de blokkendoos betekenen voor een organisatie? 5. 2: Is SharePoint een aanrader voor elk proces?

Voorwoord. Inleiding 1. 1: Wat kan de blokkendoos betekenen voor een organisatie? 5. 2: Is SharePoint een aanrader voor elk proces? Inhoud Voorwoord vii Inleiding 1 1: Wat kan de blokkendoos betekenen voor een organisatie? 5 Kennis en informatie 5 Het platform SharePoint 8 Configureren van de blokkendoos 8 Passen alle processen in

Nadere informatie

Bent u werkzaam in de entertainmentbranche?

Bent u werkzaam in de entertainmentbranche? Bent u werkzaam in de entertainmentbranche? Dan is ArtWin professional dé oplossing! ArtWin Software is al meer dan 25 jaar de standaard software binnen veel entertainment- en evenementenbureaus. Wij ontwikkelen

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

over informatietechnologie voor accountants

over informatietechnologie voor accountants white paper over informatietechnologie voor accountants Joris Joppe, Vincent van der Velde analys.io Maart 2014 1. Voorwoord Accountants en administratiekantoren 1 worden wel eens afgeschilderd als conservatief.

Nadere informatie

Nieuw! Horecasoftware, maar dan simpel.

Nieuw! Horecasoftware, maar dan simpel. Nieuw! Horecasoftware, maar dan simpel. Wat is Feebz? Feebz is online horecasoftware, opgebouwd uit verschillende modules. Deze software ondersteunt de horeca-ondernemer op een eenvoudige manier in hun

Nadere informatie

Managementinformatiesysteem

Managementinformatiesysteem Managementinformatiesysteem (aanvulling bij hele boek) Het opzetten van een managementinformatiesysteem Wanneer je een werkstuk moet maken, bijvoorbeeld over de houding van de Nederlanders ten opzichte

Nadere informatie

Algemene Handleiding & Handleiding Betalen

Algemene Handleiding & Handleiding Betalen Algemene Handleiding & Handleiding Betalen & HANDLEIDING BETALEN Inhoud ALGEMENE HANDLEIDING... 3 HANDLEIDING BETALEN...29 VERSIE 3.1, 6 AUGUSTUS 2015 2 Algemene Handleiding VERSIE 3.1, 6 AUGUSTUS 2015

Nadere informatie

Wilt u morgen digitaliseren?

Wilt u morgen digitaliseren? Wilt u morgen digitaliseren? Lees dan vandaag deze handleiding Alles over digitale documentstromen Effectief digitaliseren Inhoudsopgave 1 Het nut van Digitaal Werken 5 Wat is digitaal werken? 5 Meer dan

Nadere informatie