Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv"

Transcriptie

1 Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv December 2009

2 Inleiding Middels deze bedrijfspresentatie willen wij graag ons bedrijf aan u voorstellen. Dit willen wij allereerst doen middels een korte terugblik op het bijna 50-jarige bestaan van Engberink Technische Installaties bv. Daarna willen wij u een beeld geven van het huidige bedrijf. Hierbij zullen voornamelijk de verkenning van onze werkterreinen alsmede een omschrijving van onze klantenkring aan bod komen. Het verleden Verwarmingsbedrijf J. Engberink nv is in 1962 opgericht door dhr. J. Engberink. In de eerste jaren van haar bestaan lag het accent vooral op verwarmingsinstallaties voor kleinere gebouwen, zoals scholen, bedrijven en instellingen. Ook de particuliere woningbouw was een belangrijke pijler van het bedrijf. In 1977 ging dhr. J. Engberink met pensioen en verkocht het bedrijf aan dhr. H. de Vries en dhr. J.M. Broekhuis. In de daarop volgende jaren groeide het bedrijf uit van vijf naar vijftien medewerkers medio jaren 80. Omdat de bedrijfsruimte door deze groei te klein was geworden verhuisde men in 1985 naar een nieuw bedrijfspand aan De Grenzen 3 in Almelo. Om de technologische ontwikkelingen te blijven volgen, is men zich in de jaren tachtig ook gaan specialiseren in vakgebieden die nauw met verwarming samenhangen zoals luchtbehandeling, ventilatie, klimaatregeling en automatische regelsystemen. Ook begon men zich toe te leggen op industriële installaties zoals het aanleggen van fabrieksleidingnetten voor stoom, perslucht, gas, olieproducten, chemicaliën, enz. Om de klanten een totaalpakket op het gebied van installatietechniek aan te kunnen bieden, heeft Engberink bv in 1988 loodgietersbedrijf Frits van de Elst bv overgenomen. Dit bedrijf, met ongeveer tien werknemers, vormde een perfecte aanvulling op het dienstenpakket van Engberink bv. Mede om de klantenkring van Frits van de Elst bv te behouden, is in eerste instantie besloten het bedrijf onafhankelijk naast Engberink te laten opereren. In de jaren na de overname groeide de samenwerking tussen beide bedrijven gestaag maar de verschillende locaties van beide bedrijven stond een optimale samenwerking in de weg. Mede door de nog steeds voortzettende groei van Engberink bv besloot men in 1992 het bedrijfspand aan De Grenzen ingrijpend uit te breiden en te verbouwen zodat beide bedrijven onder één dak verder konden. Om de samenwerking tussen Engberink bv en Frits van de Elst bv voor de buitenwereld duidelijker te maken heeft men in dit jaar ook de naam van Frits van de Elst bv gewijzigd in Engberink Sanitair Techniek bv. In 1993 is de gehele organisatiestructuur van beide bedrijven verandert met als gevolg dat de bedrijven vanaf dat ogenblik zijn samengevoegd tot één fiscale eenheid. De scheiding tussen beide bedrijven is in de jaren negentig verder weggevallen en heeft er uiteindelijk toe geleid dat het bedrijf zich is gaan profileren als één bedrijf met de handelsnaam Engberink Technische Installaties bv.

3 In november 2001 heeft één van beide aandeelhouders, dhr. J.M. Broekhuis, zijn aandelen verkocht aan zijn zoon dhr. A.B. Broekhuis. Op 1 januari 2006 heeft vervolgens dhr. H. de Vries zijn resterende aandelen eveneens overgedragen aan A.B. Broekhuis. Op 12 december 2008 heeft Engberink Technische Installaties bv haar nieuwe bedrijfspand aan de Hospitaalweg 2b in Almelo betrokken. Dit nieuwe gebouw was noodzakelijk geworden om de verdere groei van de werkzaamheden te faciliteren. Het heden Nu in 2009 is Engberink Technische Installaties bv een zelfstandig technisch installatiebedrijf met ongeveer 36 vaste medewerkers. Op 1 januari 2009 was de opbouw van het personeelsbestand als volgt: Directeur WO, HIT 1 Projectleiders HBO, MIT 1 Projectleiders MBO, MIT 2 Werkvoorbereiding / tekenaar MBO 2 Administratie HBO / MBO 2 Servicemonteurs MBO 4 Uitvoerders 7 Monteurs 12 Hulpmonteurs Totaal 36 Tot onze reguliere leveringsomvang behoren de levering, montage, reparatie en het onderhouden van de navolgende installaties:: - Centrale verwarming - Klimaatinstallaties: o Ventilatie o Koeling o Luchtbehandeling o Warmteterugwinning - Warmtepompinstallaties - Regeltechniek - Sanitaire installaties - Riolering en regenwaterafvoer - Water- en gasinstallaties - Industriële installaties (stoom, perslucht, edelgassen e.d.) Het accent ligt op klimaat- en sanitaire installaties voor kleine en middelgrote gebouwen, zoals scholen, bedrijven en instellingen. Daarnaast speelt de particuliere, individuele woningbouw een belangrijke rol, evenals industriële installaties voor middelgrote en grote opdrachtgevers.

4 Engberink Technische Installaties bv onderscheidt zich van haar concurrenten in de installatiebranche door haar expertise en langjarige ervaring in industriële installaties. Bij industriële installaties moet men denken aan de navolgende installaties: - Stoominstallaties - Heetwaterinstallaties - Thermische olie installaties - Persluchtinstallaties - Hogedruk aardgasinstallaties (Röntgenlaswerk) - Installaties voor technische (edel)gassen - Motverbrandingsinstallaties - Proceskoelinstallaties - Overdruksystemen voor sorteercabines Engberink heeft sinds jaar en dag veel grote industriële opdrachtgevers waar naast de klimaatinstallaties ook de industriële installaties verzorgt en onderhouden worden. De industriële installaties zijn vaak van levensbelang voor de productiesystemen van deze bedrijven. Hierdoor is Engberink voor deze opdrachtgevers meer dan zomaar een installateur. De relatie tussen de opdrachtgever en Engberink is bij deze relaties veelal geënt op een stuk vertrouwen en wederzijds respect. De klantenkring van het bedrijf is grofweg in vier delen op te delen. 1) Overheidsinstellingen (gemeenten, scholen, defensie) 2) Bedrijfsleven 3) Zorgsector (verpleegtehuizen, bejaardenhuizen etc) 4) Particulieren Te uwer informatie is in de bijlage een overzicht bijgesloten met een aantal belangrijke opdrachtgevers van Engberink Technische Installaties bv. Engberink Technische Installaties bv heeft haar bedrijfsprocessen laten certificeren en is dan ook in het bezit van de BRL 6000, SCIOS en STEK erkenning. Engberink is tevens gecertificeerd als Erkend Leerbedrijf. Door deze certificeringen en haar goede naam in de markt kan Engberink Technische Installaties bv zich nog steeds positief onderscheiden van een groot aantal van haar concurrenten. Met betrekking tot kennis en kunde kan Engberink Technische Installaties zich dan ook meten met de grote landelijk installateurs. De meeste van onze klanten zijn gevestigd in de regio Twente. Bij veel bedrijven, instellingen en particulieren is Engberink bv al jarenlang de huisinstallateur. Deze vaste relaties zijn voor het bedrijf van groot belang omdat het werk dat van deze relaties verkregen wordt meestal een aanzienlijk deel van de onderhanden orderportefeuille uitmaakt. Om u een idee te geven van de projecten welke wij recentelijk hebben afgerond en de projecten die momenteel door ons worden uitgevoerd, is een referentielijst bijgesloten.

5 Wij hopen u middels deze korte bedrijfspresentatie voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht er desondanks bij u nog behoefte zijn aan aanvullende informatie of een mondelinge toelichting, dan kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen. Met vriendelijke groeten, Engberink technische installaties bv ir. A.B. Broekhuis directeur Bijlage(n): - Referentielijst opdrachtgevers Engberink Technische Installaties bv. - Referentielijst recent uitgevoerde projecten. - Referentielijst momenteel in uitvoering zijnde projecten.

6 Referentielijst opdrachtgevers Engberink Technische Installaties bv: Enrichment Technology Nederland bv te Almelo Urenco Nederland bv te Almelo Wasmodelgieterij Cirex bv te Almelo VDL Technologies Group te Almelo PANalytical bv te Almelo Benchmark bv te Almelo Gemeente Almelo Gemeente Haaksbergen Gemeente Twenterand Rijksgebouwendienst Directie Oost te Arnhem Reinaerdt Deuren te Haaksbergen GE Power Controls te Haaksbergen ING Bank, FBN Gebouwmanagement te Amsterdam Saxion Hogeschool te Enschede Stichting Carmelcollege te Hengelo ROC van Twente in Enschede en Hengelo C.S.G. Het Noordik te Almelo, Vriezenveen en Vroomshoop Dienst Vastgoed Defensie Directie Noord te Zwolle O.S.G. Erasmus te Almelo Protestant Christelijke Zorgorganisatie Reggeland te Almelo Stichting Zorgpallet te Enschede De Twentse Zorgcentra (o.a. Losserhof te Losser) DPW te Paske te Aalten Kuiper Plaatveredeling bv te Tubbergen Gezondheidsdienst voor Dieren te Deventer Huuskes Versproducten bv te Enschede S.I. Zwartz bv te Oldenzaal Stichting Katholiek Onderwijs Twente en Achterhoek Stichting Quo Vadis te Borne (Katholiek Onderwijs in Almelo e.o.) Aannemersbedrijf J. ter Horst te Almelo Aannemersbedrijf De Combi te Deventer

7 Referentielijst recent uitgevoerde projecten: Renovatie twee gebouwen van de Saxion Hogeschool te Enschede Renovatie van de klimaatinstallatie van gebouwen Elderink en Haanstra waarbij een geheel nieuwe ventilatie en koelinstallatie is aangelegd. Jaar van uitvoering: ,00 excl. BTW Saxion Hogeschool bv Omschrijving werkzaamheden: Renovatie Bonhoeffer College, locatie Bruggertstraat te Enschede Renovatie van het schoolgebouw waarbij ondermeer alle radiatoren werden vervangen. Jaar van uitvoering: ,00 excl. BTW Stichting Carmelcollege Omschrijving werkzaamheden: Uitbreiding Bonhoeffer College, locatie van der Waalslaan te Enschede Uitbreiding van het schoolgebouw bestaande uit een bouwdeel met een tweetal bouwlagen en een sportzaal met kleedruimtes e.d. Jaar van uitvoering: ,00 excl. BTW Oppervlakte: m 2 Stichting Carmelcollege Omschrijving werkzaamheden: Binnenriolering Hemelwaterafvoeren (PE) Sanitaire toestellen

8 Renovatie gebouw EA PANalytical bv te Almelo Renovatie van gebouw EA waarbij de gehele klimaat- en procesinstallaties zijn vernieuwd. Jaar van uitvoering: ,00 excl. BTW Oppervlakte: m 2 PANalytical bv Omschrijving werkzaamheden: Tapwaterinstallatie Procesleidingen voor technische gassen Proceskoelling Uitbreiding en nieuwbouw Gezondheidsdienst voor Dieren te Deventer Nieuwbouw van onderzoekslaboratorium II en uitbreiding van het kantoor met een extra kantoorvleugel. Jaar van uitvoering: ,00 excl. BTW Oppervlakte: m 2 Gezondheidsdienst voor Dieren Omschrijving werkzaamheden: Binnenriolering (PE) Hemelwaterafvoeren (PE) Proceswaterinstallatie Sanitaire toetsllen

9 Referentielijst momenteel in uitvoering zijnde projecten: Nieuwbouw V&K Centrum bij het Medisch Spectrum Twente te Enschede Uitbreiding van het ziekenhuis met een nieuwe vleugel. Jaar van uitvoering: ,00 excl. BTW Wolter & Dros Omschrijving werkzaamheden: Binnenriolering Sanitaire toestellen Uitbreiding Huuskes Versproducten te Enschede Nieuwbouw van een grote productiehal alsmede een nieuw hoofdkantoor. Jaar van uitvoering: ,00 excl. BTW Oppervlakte: m 2 Huuskes Versproducten bv Omschrijving werkzaamheden: Binnenriolering (PE) Hemelwaterafvoeren (PE) Proceswaterinstallatie Sanitaire toestellen met warmte terugwinning Uitbreiding S.I. Zwartz te Oldenzaal Uitbreiding van de bestaande bedrijfshal met een geconditioneerde productiehal.. Jaar van uitvoering: ,00 excl. BTW Oppervlakte: m 2 S.I. Zwartz bv Omschrijving werkzaamheden: Binnenriolering en hemelwaterafvoeren (PE) Sanitaire toestellen Persluchtinstallatie

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv April 2012 Inleiding Middels deze bedrijfspresentatie willen wij graag ons bedrijf aan u voorstellen. Dit willen wij allereerst doen middels een

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv

Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv Bedrijfspresentatie Engberink Technische Installaties bv Maart 2014 Inleiding Middels deze bedrijfspresentatie willen wij graag ons bedrijf aan u voorstellen. Dit willen wij allereerst doen middels een

Nadere informatie

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2

Voorwoord. ITN Hart voor techniek. Luchtbehandeling - IJburg College, Amsterdam 2 ITN Ontzorgt Voorwoord ITN Installatietechniek b.v. Ede opgericht in 1973 is een allround technisch dienstverlener. In deze interactie zijn transparantie in doen en laten en het nakomen van afspraken van

Nadere informatie

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde.

Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Uw elektrotechnische installatie zorgeloos in orde. Inhoudsopgave blz Inleiding 2 De geschiedenis 3 Doelstellingen 3 Veiligheid 4 Specialismen 5 Doelgroepen 6 Het dienstenaanbod 7 Milieubewust en techniek

Nadere informatie

Welkom bij Unica. ing. I.S. (Ivo) Olde Meule Vestigingsdirecteur Hoevelaken 28 augustus 2012

Welkom bij Unica. ing. I.S. (Ivo) Olde Meule Vestigingsdirecteur Hoevelaken 28 augustus 2012 Welkom bij Unica ing. I.S. (Ivo) Olde Meule Vestigingsdirecteur Hoevelaken 28 augustus 2012 De evolutie van Unica De evolutie van Unica Geboorte in 1933 Oprichting van G.O.I.B. Puur werktuigbouwkundige

Nadere informatie

Met dank aan de volgende adverteerders:

Met dank aan de volgende adverteerders: Met dank aan de volgende adverteerders: Brink Climate Systems bv Honing Metaal bv Intergas Verwarming bv Nathan Import Export bv Accountants Omnyac de Noord & Partners Oudotronic Roozeboom & Van den Bos

Nadere informatie

Woningbouw & Utiliteit

Woningbouw & Utiliteit Woningbouw & Utiliteit Om bedrijven en de particulieren een totaalpakket te kunnen bieden is Taylor Elektrotechniek B.V. in 2008 een samenwerking aangegaan met PBK Technische Installaties B.V Voor een

Nadere informatie

Carbon Footprint Rapport

Carbon Footprint Rapport Ingenieursbureau Wolter & Dros B.V. Quality, Health, Safety & Environment Amsterdamseweg 53 3812 RP Amersfoort Postbus 47 3800 AA Amersfoort Telefoon 033-467 15 11 Fax 033-467 17 88 qhse@wolterendros.nl

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Steek Energie in je huis

Steek Energie in je huis Steek Energie in je huis 9 oktober 2012 Breda 1 Bouwbedrijf Boot B.V. Bouwbedrijf Boot is actief in de woningbouw (particulier, ontwikkeling), zorg huisvesting en utiliteit (scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen).

Nadere informatie

Kin Installatietechniek Rijen BV h.o.n.d.n. Kin Rijen en KIN (KvK: 18028523) Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008

Kin Installatietechniek Rijen BV h.o.n.d.n. Kin Rijen en KIN (KvK: 18028523) Faillissementsnummer Datum uitspraak 30 oktober 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 6 e openbare verslag Datum 10 maart 2010 Gegevens onderneming Kin Installatietechniek Rijen BV h.o.n.d.n. Kin Rijen en KIN (KvK: 18028523) Faillissementsnummer

Nadere informatie

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser

Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Jack Coolen Installatietechniek BV Webteksten Evert Visser Homepagina Welkom op de website van Jack Coolen Installatietechniek BV. Het loodgieters- en installatiebedrijf in Reusel (Noord-Brabant).

Nadere informatie

STERKIN. Overzicht bewijzen vakbekwaamheid. (9 april 2015)

STERKIN. Overzicht bewijzen vakbekwaamheid. (9 april 2015) STERKIN Overzicht bewijzen vakbekwaamheid (9 april 2015) 1 Voorwoord De huidige eisen voor vakbekwaamheid hebben een lange voorgeschiedenis. Dit betekend dat er op de lijst veel opleidingen waren die niet

Nadere informatie

Techniekpact Twente: wat is dat ook alweer? Waarom een techniekpact in Twente? Programmalijnen

Techniekpact Twente: wat is dat ook alweer? Waarom een techniekpact in Twente? Programmalijnen Jaarverslag 2016 Techniekpact Twente: wat is dat ook alweer? Techniekpact Twente klinkt steeds meer mensen bekend in de oren. Maar wat is het ook alweer? Techniekpact Twente is een uitvoeringsprogramma

Nadere informatie

Regio Twente en Salland g e l e g e n t u s s e n d e I J s s e l e n d e D u i t s e g r e n s

Regio Twente en Salland g e l e g e n t u s s e n d e I J s s e l e n d e D u i t s e g r e n s Regio Twente en Salland g e l e g e n t u s s e n d e I J s s e l e n d e D u i t s e g r e n s De regio Twente vormt samen met de gemeente Deventer de Overijsselse corridor langs de A1 tussen de IJssel

Nadere informatie

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Inzake : Klaassen Meubelstoffering en Interieur Statutair gevestigd te 7091 VX Dinxperlo, gemeente Aalten, aan de Bosmanslaan 19, zaakdoende op het adres Hogestraat 75, 7091

Nadere informatie

Instalektro HANDEL & VERKOOP TECHNIEK HANDEL & VERKOOP TECHNIEK. handwerk met voldoening. creatief en commercieel. handwerk met voldoening

Instalektro HANDEL & VERKOOP TECHNIEK HANDEL & VERKOOP TECHNIEK. handwerk met voldoening. creatief en commercieel. handwerk met voldoening HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel TECHNIEK handwerk met voldoening HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel TECHNIEK handwerk met voldoening Instalektro 20e jaargang nummer 2 november 2012 informatiebrochure

Nadere informatie

T O T A A L I N S T A L L A T E U R

T O T A A L I N S T A L L A T E U R TOTAALINSTALLATEUR Van dorpsloodgieter In 1923 richtte Maarten Lok het loodgietersbedrijf M. Lok op en legde hij de basis voor wat nu een veerkrachtig familiebedrijf is. Vier generaties hebben de groei

Nadere informatie

TARIEVEN. Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven.

TARIEVEN. Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven. TARIEVEN Wij krijgen wel eens vragen over de door ons gehanteerde tarieven. Wij zijn transparant in alles wat we doen, dus ook in onze tarieven. Daarnaast geven wij u graag een toelichting op factoren

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/16/354 NL:TZ:0000007805:F001 31-08-2016 mr F. Hoff mr. J.M. Marsman Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap NBY Euro

Nadere informatie

MVO JAARVERSLAG 2011

MVO JAARVERSLAG 2011 MVO JAARVERSLAG 2011 Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Raadgevend Ingenieursbureau B.V. Raadgevers in techniek Gotlandstraat 50, 7418 AX Deventer Postbus 2173, 7420 AD Deventer Telefoon 0570 519555

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/186 NL:TZ:0000015316:F001 05-09-2017 mr. P. van Rossum mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Zonactief BV, gevestigd

Nadere informatie

850 m 2 bedrijfsruimte met kantoor. Vanaf 11 m² Op het Kennispark Twente Per 3 maanden opzegbaar Variabele looptijd TE HUUR. Edisonstraat 32 Oldenzaal

850 m 2 bedrijfsruimte met kantoor. Vanaf 11 m² Op het Kennispark Twente Per 3 maanden opzegbaar Variabele looptijd TE HUUR. Edisonstraat 32 Oldenzaal 850 m 2 bedrijfsruimte met kantoor Vanaf 11 m² Op het Kennispark Twente Per 3 maanden opzegbaar Variabele looptijd TE HUUR Edisonstraat 32 Oldenzaal Edisonstraat 32 Oldenzaal OBJECT Algemeen Te huur op

Nadere informatie

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Definitieve cijfers - versie 1 Uitgave: oktober 2018

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Definitieve cijfers - versie 1 Uitgave: oktober 2018 RMC Regio Twente RMC Factsheet Convenantjaar 6 Nieuwe voortijdige schoolverlaters Definitieve cijfers versie Uitgave: oktober 8 RMC regio : Twente Dit document bevat gedetailleerde cijferinformatie over

Nadere informatie

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Voorlopige cijfers - versie 1 Uitgave: maart 2017

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Voorlopige cijfers - versie 1 Uitgave: maart 2017 RMC Regio Twente RMC Factsheet Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Voorlopige cijfers versie Uitgave: maart 7 RMC regio : Twente Dit document bevat gedetailleerde cijferinformatie over RMCregio

Nadere informatie

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Voorlopige cijfers - versie 1 Uitgave: februari 2019

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Voorlopige cijfers - versie 1 Uitgave: februari 2019 RMC Regio Twente RMC Factsheet Convenantjaar 7 Nieuwe voortijdige schoolverlaters Voorlopige cijfers versie Uitgave: februari RMC regio : Twente Dit document bevat gedetailleerde cijferinformatie over

Nadere informatie

Kusters Installatietechniek, een allround specialist

Kusters Installatietechniek, een allround specialist Kusters Installatietechniek, een allround specialist Iedere klant is ons even lief! Wie denkt dat Maikel Kusters het vervelend vindt, wanneer hij midden in de nacht uit zijn bed wordt gebeld voor een storing,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/15/581 NL:TZ:0000002513:F001 17-11-2015 mr. M.G.I.W. Teunis mr. M.C. Bosch Algemeen Gegevens onderneming De besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/186 NL:TZ:0000015316:F001 05-09-2017 mr. P. Rossum mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Zonactief BV, gevestigd

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 maart 2014 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

De provincie Overijssel telt 25 gemeenten, waarvan Zwolle de hoofdstad is. Hieronder is de Provincie schematisch weergegeven:

De provincie Overijssel telt 25 gemeenten, waarvan Zwolle de hoofdstad is. Hieronder is de Provincie schematisch weergegeven: Uitgangssituatie In dit hoofdstuk bespreken we de huidige breedbandsituatie in de provincie Overijssel. Het vorige hoofdstuk heeft laten zien wat het potentieel van breedband is, in dit hoofdstuk komt

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) Nummer : 1 Datum : 10 december 2012 Gegevens onderneming : IJskes Bouw B.V., gevestigd te 1541 AC Koog aan de Zaan, gemeente Zaanstad, aan de Breedweer 60.

Nadere informatie

Instalektro HANDEL & VERKOOP TECHNIEK HANDEL & VERKOOP TECHNIEK. handwerk met voldoening. creatief en commercieel. handwerk met voldoening

Instalektro HANDEL & VERKOOP TECHNIEK HANDEL & VERKOOP TECHNIEK. handwerk met voldoening. creatief en commercieel. handwerk met voldoening HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel TECHNIEK handwerk met voldoening HANDEL & VERKOOP creatief en commercieel TECHNIEK handwerk met voldoening Instalektro 20e jaargang nummer 2 november 2012 informatiebrochure

Nadere informatie

osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud

osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud osp OSP Sterk in service, beheer en onderhoud 2.500 60 klanten medewerkers 15 We werken voor opdrachtgevers in de retail en utiliteit, vastgoed, woningbouw en particuliere sector Met onze ervaren specialisten

Nadere informatie

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet. Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Voorlopige cijfers - versie 1 Uitgave: maart 2016

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet. Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Voorlopige cijfers - versie 1 Uitgave: maart 2016 RMC Regio 12 Twente RMC Factsheet Convenantjaar 2014-2015 Nieuwe voortijdige schoolverlaters Voorlopige cijfers - versie 1 Uitgave: maart 2016 RMC regio 12 : Twente Dit document bevat gedetailleerde cijferinformatie

Nadere informatie

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet. Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Definitieve cijfers - versie 1 Uitgave: oktober 2016

RMC Regio 12 Twente. RMC Factsheet. Convenantjaar Nieuwe voortijdige schoolverlaters Definitieve cijfers - versie 1 Uitgave: oktober 2016 RMC Regio 12 Twente RMC Factsheet Convenantjaar 2014-2015 Nieuwe voortijdige schoolverlaters Definitieve cijfers - versie 1 Uitgave: oktober 2016 RMC regio 12 : Twente Dit document bevat gedetailleerde

Nadere informatie

ONS BEDRIJF SAMEN WERKEN, SAMEN BOUWEN

ONS BEDRIJF SAMEN WERKEN, SAMEN BOUWEN ONS BEDRIJF SAMEN WERKEN, SAMEN BOUWEN INHOUD VOORWOORD BOUWBEDRIJF VAN MONTFORT BV IS EEN ORGANISATIE MET EEN DUIDELIJKE VISIE OP KWALITEIT EN SERVICE. BIJ ONS MOGEN OPDRACHTGEVERS HOGE EISEN STELLEN

Nadere informatie

BESLUIT. file://e:\archief1998\besluiten\bcm\bcm0425-9805.htm

BESLUIT. file://e:\archief1998\besluiten\bcm\bcm0425-9805.htm pagina 1 van 5 BESLUIT Besluit van de directeur-generaal van de Nederlandse mededingingsautoriteit als bedoeld in artikel 37, eerste lid, van de Mededingingswet. Nummer: 425 / Internatio-Müller - Roderland

Nadere informatie

v.z.w. Alg. Ziekenhuis Heilige Familie ('sherenbaan 172 2840 Reet) Contactpersoon: Dhr. J. Hofmans - tel. 03/880 90 11 fax 03/880 95 95

v.z.w. Alg. Ziekenhuis Heilige Familie ('sherenbaan 172 2840 Reet) Contactpersoon: Dhr. J. Hofmans - tel. 03/880 90 11 fax 03/880 95 95 ALGEMEEN ZIEKENHUIS H. FAMILIE Rumst (Reet) De technieken omvatten luchtbehandeling, koeling, verwarming, elektriciteit, verlichting, branddetectie, communicatie, telefoon- en datanetwerk, toegangscontrole,

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/16/123 NL:TZ:0000006394:F001 31-05-2016 mr. J.H. Mastenbroek mr. P Molema Algemeen Gegevens onderneming Zorg Office Nederland

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Hanenberg Wegenbouw. Historie

Hanenberg Wegenbouw. Historie Betrouwbaarheid is het sleutelwoord dat past bij. Het van oorsprong zijnde stratenmakersbedrijf is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een wegenbouwspecialist. Een wegenbouwspecialist waarbij flexibiliteit

Nadere informatie

Heroriëntatie Twentse samenwerking. Model formulering besluit in gemeenten REGELING REGIO TWENTE

Heroriëntatie Twentse samenwerking. Model formulering besluit in gemeenten REGELING REGIO TWENTE Heroriëntatie Twentse samenwerking Model formulering besluit in gemeenten REGELING REGIO TWENTE De gemeenteraden, colleges van burgemeester en wethouders en de burgemeesters van de gemeenten Almelo, Borne,

Nadere informatie

Maandelijkse arbeidsmarktmonitor Overijssel

Maandelijkse arbeidsmarktmonitor Overijssel Maandelijkse arbeidsmarktmonitor Overijssel Provincie Overijssel februari 2010 De maandelijkse monitor geeft in het kort een overzicht van de ontwikkeling en stand van zaken van: Ontwikkeling omvang niet-werkende

Nadere informatie

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen

Contextbeschrijving. Schoonderbeek Installatiegroep. Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Contextbeschrijving Schoonderbeek Installatiegroep Robin van Heijningen Hillegom 07-10-2012 AD projectleider techniek Voorwoord Dit

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nummer : 1 Datum : 26 maart 2014 Gegevens onderneming : De

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73A DER FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73A DER FAILLISSEMENTSWET Advocaten Notarissen OPENBAAR VERSLAG EX ARTIKEL 73A DER FAILLISSEMENTSWET Faillissement: Faillissementsnummers: 03/164 Uitgesproken: 8 april 2003 Rechter-Commissaris: mr. A. van Dijk Curator: mr. M.I.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/217 NL:TZ:0000013077:F001 09-05-2017 mr. L.L. ten Wolde mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

TE KOOP NIJVERHEIDSWEG 6 PURMEREND

TE KOOP NIJVERHEIDSWEG 6 PURMEREND TE KOOP NIJVERHEIDSWEG 6 PURMEREND MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND VAN CA. 458 M² BVO BESTAANDE UIT: SHOWROOM/BEDRIJFSRUIMTE/KANTOORRUIMTE + BUITENTERREIN KAVELGROOTTE CA. 1009 M² GELEGEN OP HET POPULAIRE

Nadere informatie

Hoe betrouwbaar drinkwater veilig stellen?

Hoe betrouwbaar drinkwater veilig stellen? Hoe betrouwbaar drinkwater veilig stellen? OASEN Lexmond, maart / april 2010 Eric van der Blom UNETO-VNI Beleidsmedewerker sanitaire technieken UNETO-VNI: ondernemingsorganisatie voor de installatiebranche

Nadere informatie

14 Twentse gemeenten. Schulddienstverlening aan burgers Twente en in Oost- Gelderland. 12 gemeenten in Twente en Oost- Gelderland

14 Twentse gemeenten. Schulddienstverlening aan burgers Twente en in Oost- Gelderland. 12 gemeenten in Twente en Oost- Gelderland Naam Rechtsvorm (Statutaire) doelstelling Deelnemende partijen Aandeelhouders Vertegenwoordigers Enschede (Bestuurlijk belang) Toezicht regime Regio Twente De Regio Twente heeft met inachtneming van wat

Nadere informatie

Bedrijfspresentatie. PSA Peugeot Citroën

Bedrijfspresentatie. PSA Peugeot Citroën Bedrijfspresentatie PSA Peugeot Citroën Voorwoord Geachte heer de Boer, In deze digitale brochure stellen wij Friso Bouwgroep aan u voor. Dit doen wij aan de hand van een aantal projecten op het gebied

Nadere informatie

C. OUWEHAND B.V. TECHNISCH INSTALLATIE- EN ONDERHOUDSBEDRIJF

C. OUWEHAND B.V. TECHNISCH INSTALLATIE- EN ONDERHOUDSBEDRIJF U w p a r t n e r v o o r i n s t a l l a t i e, b e h e e r e n o n d e r h o u d C. OUWEHAND B.V. TECHNISCH INSTALLATIE- EN ONDERHOUDSBEDRIJF Uw par tner voor installatie, beheer en onderhoud Technisch

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

Maandelijkse arbeidsmarktmonitor Overijssel

Maandelijkse arbeidsmarktmonitor Overijssel Maandelijkse arbeidsmarktmonitor Overijssel Provincie Overijssel 2010 De maandelijkse monitor geeft in het kort een overzicht van de ontwikkeling en stand van zaken van: Omvang niet-werkende werkzoekenden

Nadere informatie

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. De papieren versie van het verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 28 juli 2011 Gegevens onderneming Naam Adres Telefoonnummer Bestuurder Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/16/428 NL:TZ:0000009543:F001 29-11-2016 Mr. A.G. Moeijes mr. J.J. Dijk Algemeen Gegevens onderneming KEV B.V., handelend onder

Nadere informatie

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel

STEK. airconditioning. airconditioning. warmtepompen. vullen met koudemiddel Als specialist werken wij samen met u als Installateur. Een logische combinatie. warmtepompen computerruimtekoeling Koeltechnisch handelen Vacumeren Luchtbehandeling DRUKPBEPROEVING vullen met koudemiddel

Nadere informatie

BESLUIT. Besluit van de directeur-generaal van de Nederlandse mededingingsautoriteit als bedoeld in artikel 37, eerste lid, van de Mededingingswet.

BESLUIT. Besluit van de directeur-generaal van de Nederlandse mededingingsautoriteit als bedoeld in artikel 37, eerste lid, van de Mededingingswet. BARE VERSIE BESLUIT Besluit van de directeur-generaal van de Nederlandse mededingingsautoriteit als bedoeld in artikel 37, eerste lid, van de Mededingingswet. Zaak nr: 955/Rofisco - Merkx - Roelofsen -

Nadere informatie

Kin Installatietechniek Uden BV h.o.d.n. Kin Uden, KIN en Prinssen Installatietechniek Faillissementsnummer Datum uitspraak 5 november 2008

Kin Installatietechniek Uden BV h.o.d.n. Kin Uden, KIN en Prinssen Installatietechniek Faillissementsnummer Datum uitspraak 5 november 2008 FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer 8 e openbare verslag Datum 19 augustus 2010 Gegevens onderneming Kin Installatietechniek Uden BV h.o.d.n. Kin Uden, KIN en Prinssen Installatietechniek Faillissementsnummer

Nadere informatie

TE KOOP NIJVERHEIDSWEG 6 PURMEREND

TE KOOP NIJVERHEIDSWEG 6 PURMEREND TE KOOP NIJVERHEIDSWEG 6 PURMEREND MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND VAN CA. 455 M² BVO BESTAANDE UIT: SHOWROOM/BEDRIJFSRUIMTE/KANTOORRUIMTE + BUITENTERREIN KAVELGROOTTE CA. 998 M² GELEGEN OP HET POPULAIRE

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/874 NL:TZ:0000001811:F001 08-12-2015 mr. M.C.C. Stoové mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming de besloten vennootschap

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens 21 aan elkaar grenzende gemeenten, te weten

Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens 21 aan elkaar grenzende gemeenten, te weten Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties DG Bestuur en Wonen Datum 25 augustus 2016 Kenmerk Ik heb op 30 juni 2016 een verzoek op grond van artikel 41b van de Woningwet ontvangen namens

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/257 NL:TZ:0000012175:F001 19-04-2016 Mr. F.R.H. Kuiper mr. JSW Lucassen Algemeen Gegevens onderneming Zonverdient B.V. Westerlaan

Nadere informatie

Niet afwachten, maar vooruitzien!

Niet afwachten, maar vooruitzien! DUURZAME INSTALLATIES, DUURZAME RELATIES Niet afwachten, maar vooruitzien! SINDS JAAR EN DAG IS MEN BIJ SJEF UBAGHS INSTALLATIETECHNIEK BEZIG MET DUURZAME OPLOSSINGEN. INSPRINGEN OP INNOVATIES OP HET GEBIED

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/995 NL:TZ:0000002078:F001 29-12-2015 Mr. C.A. Hage mr. A.M.P.T. Blokhuis Algemeen Gegevens onderneming T.T.N. Ederveen B.V.,

Nadere informatie

UITSTEKEND ONDERHOUDEN BEDRIJFSPAND OP BEDRIJVENTERREIN DE VAART BEDRIJFSRUIMTE CA M² BVO, ENTRESOL CA.

UITSTEKEND ONDERHOUDEN BEDRIJFSPAND OP BEDRIJVENTERREIN DE VAART BEDRIJFSRUIMTE CA M² BVO, ENTRESOL CA. TE KOOP DAMSLUISWEG 48-50 ALMERE UITSTEKEND ONDERHOUDEN BEDRIJFSPAND OP BEDRIJVENTERREIN DE VAART BEDRIJFSRUIMTE CA. 1000 M² BVO, ENTRESOL CA. 200 m² BVO EN 540 M² BVO KANTOORRUIMTE INPANDIGE HOOGTE CA.

Nadere informatie

Marktleider in klimaatbeheersing

Marktleider in klimaatbeheersing Marktleider in klimaatbeheersing klimaattechniek www.mark.nl www.markbelgium.be LUCHTVERWARMING Hoogrendement gasgestookte luchtverwarming, geproduceerd volgens de laatste stand der techniek. 3 Van oudsher

Nadere informatie

Dit is het ROC van Twente. Onderwijsvisie

Dit is het ROC van Twente. Onderwijsvisie in feiten en cijfers Dit is het ROC van Twente ROC van Twente is dé onderwijsinstelling voor middelbaar beroepsonderwijs en volwasseneneducatie in de regio Twente. Ruim 2000 medewerkers verzorgen beroepsopleidingen,

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 april 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 april 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 april 2014 Gegevens persoon/onderneming: de heer Richard Witteveen geb. 1 april 1977 Paul Krugerlaan 26A, 7001 DH Doetinchem h.o.d.n. Witteveen Calculaties, Witteveen

Nadere informatie

Masterclasses Bouw. Bouwpartners. Programma. Masterclasses

Masterclasses Bouw. Bouwpartners. Programma. Masterclasses Masterclasses Bouw Programma Masterclasses 2015 2016 1 Masterclasses overzicht 2015 2016 MC 1 10 09 2015 MC 2 01 10 2015 MC 3 29 10 2015 MC 4 19 11 2015 MC 5 10 12 2015 MC 6 07 01 2016 MC 7 21 01 2016

Nadere informatie

Voltijdse dagopleiding installateur centrale verwarming en sanitaire installaties

Voltijdse dagopleiding installateur centrale verwarming en sanitaire installaties Voltijdse dagopleiding installateur centrale verwarming en sanitaire installaties Kies je voor een opleiding bij SYNTRA Midden-Vlaanderen, dan kan je rekenen op een professionele opleiding die steeds vertrekt

Nadere informatie

REGIOBRANDING TWENTE. Eric Nijkamp Voorzitter

REGIOBRANDING TWENTE. Eric Nijkamp Voorzitter REGIOBRANDING TWENTE Eric Nijkamp Voorzitter Doel regiobranding Twente zowel nationaal als internationaal positioneren als innovatieve, ondernemende kennisregio in de komende 10 jaar. Een krachtige en

Nadere informatie

TE HUUR. POELDIJK ABC Westland 0 ong. vraagprijs p.m

TE HUUR. POELDIJK ABC Westland 0 ong. vraagprijs p.m TE HUUR POELDIJK ABC Westland 0 ong vraagprijs 3.150 p.m. 0174-294652 info@rijnpoort.nl www.rijnpoort.nl Kenmerken & locatie Bouwjaar: 2018 Oppervlakte bedrijfshal: 336 m² Oppervlakte kantoorruimte: 116

Nadere informatie

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK

INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK INNOVATIEF IN INSTALLATIETECHNIEK TechniCo: innovatief in installatietechniek TechniCo is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Goes. Wij zijn in staat om een totaalpakket op het gebied van installatietechniek

Nadere informatie

Werkgelegenheid in Twente. Jaarbericht 2014

Werkgelegenheid in Twente. Jaarbericht 2014 Werkgelegenheid in Twente Jaarbericht 214 Inhoudsopgave 1. Ontwikkeling werkzame personen en vestigingen (groei / afname) Ontwikkeling naar sectoren 2. Ontwikkeling naar sectoren Ontwikkeling naar branches

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.09/16/186 NL:TZ:0000005201:F001 05-04-2016 mr. J. Thiele mr. W.J. Don Algemeen Gegevens onderneming Broadway BV. statutair gevestigd

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/16/354 NL:TZ:0000007805:F001 31-08-2016 mr F. Hoff mr. J.M. Marsman Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap NBY Euro

Nadere informatie

Eerste openbare verslag Datum 2 december 2008. Mw Mr R.T. Hermans Mw Mr M. Messchaert-de Vries

Eerste openbare verslag Datum 2 december 2008. Mw Mr R.T. Hermans Mw Mr M. Messchaert-de Vries FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste openbare verslag Datum 2 december 2008 Gegevens onderneming Kin Installatietechniek Almere BV Faillissementsnummer 08/303 F Datum uitspraak 5 november

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/17/442 NL:TZ:0000018214:F001 28-11-2017 mr. S.B.M. Tilman mr. M Pellikaan Algemeen Gegevens onderneming DKF B.V. KvK nummer: 66311322

Nadere informatie

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD

LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! LICHT & KRACHT DATA & TELECOM SERVICE & ONDERHOUD Focus op perfectie! Iedere dag scherp Elektropartners. Kennis. Kunde. Kwaliteit. Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf

Nadere informatie

RI&E 3 ADVIES rapport: Energiemaatregelen. Van Elst Grafisch Afwerker BV

RI&E 3 ADVIES rapport: Energiemaatregelen. Van Elst Grafisch Afwerker BV PRAKTISCH MILIEUBELEIDIN DE GRAFIMEDIA RI&E 3 ADVIES rapport: Van Elst Grafisch Afwerker BV Uitgave van: : Dienstencentrum maandag 13 augustus 2012 Rapport van Van Elst Grafisch Afwerker BV te Apeldoorn

Nadere informatie

Bouwbedrijf. Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse.

Bouwbedrijf. Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse. Bouwbedrijf Vestiging in het Gooi Zwarteweg 50 1412 GD Naarden Tel : 035-6950247 Fax : 035-6942114 E-mail:info@koertse.com Website : www.koertse.com Inhoud 2 Referentielijst 3 Nieuwbouwprojecten 4/5 Renovatie

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX. ART. 73a Fw d.d. 15 december 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX. ART. 73a Fw d.d. 15 december 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX. ART. 73a Fw d.d. 15 december 2014 Gegevens onderneming : ProCura B.V., h/o Promotions & Workwear, gevestigd te (2163 HE) Lisse, Meer en Duin 279 Insolventienummer : F 466/2014

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ------------------------------------------------------------------------------------------------- Nummer : 2 Datum : 25 juni 2014 Gegevens onderneming : De

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 24 maart Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011.

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 1 Datum: 24 maart Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011. OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 maart 2011 Gegevens onderneming : Frank van der Voort Bouw en Vormgeving B.V. Faillissementsnummer : F11/155 Datum uitspraak : 22 februari 2011 Rechter-commissaris

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/45 NL:TZ:0000010717:F001 24-01-2017 mr. W. Ploeg mr. D.M. Staal Algemeen Gegevens onderneming Hi-Technologies Industrial Automation

Nadere informatie

Contextbeschrijving Blok 1

Contextbeschrijving Blok 1 Contextbeschrijving Blok 1 Student: Roy Krabbenborg Bedrijf: WSi-techniek Hogeschool: Haagse Hogeschool Opleiding: Ad Projectleider Techniek Klas: TP11 Document: Contextbeschrijving Versie: 1.3 Voorwoord

Nadere informatie

MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND VAN CA. 458 M² BVO BESTAANDE UIT: SHOWROOM/BEDRIJFSRUIMTE/KANTOORRUIMTE KAVELGROOTTE CA

MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND VAN CA. 458 M² BVO BESTAANDE UIT: SHOWROOM/BEDRIJFSRUIMTE/KANTOORRUIMTE KAVELGROOTTE CA TE HUUR NIJVERHEIDSWEG 6 PURMEREND MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND VAN CA. 458 M² BVO BESTAANDE UIT: SHOWROOM/BEDRIJFSRUIMTE/KANTOORRUIMTE KAVELGROOTTE CA. 1009 M² GELEGEN OP HET POPULAIRE BEDRIJVENTERREIN

Nadere informatie

TE HUUR HAVENSTRAAT AG DOETINCHEM. ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle

TE HUUR HAVENSTRAAT AG DOETINCHEM. ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle ten Hag groep heeft vestigingen in: Enschede Almelo Deventer Doetinchem Hengelo (O) Zutphen Zwolle TE HUUR kantoor Doetinchem makelaars / adviseurs o.g. mevr. K.G.M. Beumer J. Franken B.A. Groot Roessink

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/18/88 NL:TZ:0000036017:F001 20-03-2018 mr. J.M. Molkenboer mr. MDE Leppens Algemeen Gegevens onderneming Dongen Repackaging B.V.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW 2. CJB B.V. 3. L.G.W. BEHEER B.V. Datum uitspraak : 1-3. 11 februari 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW 2. CJB B.V. 3. L.G.W. BEHEER B.V. Datum uitspraak : 1-3. 11 februari 2014 OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 2 Datum : 30 juni 2014 Gegevens ondernemingen : 1. BMB B.V. 2. CJB B.V. 3. L.G.W. BEHEER B.V. Faillissementsnummers : 1. C/14/14/42 F 2. C/14/14/43

Nadere informatie

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek

Klaas en Erdy Jansen. Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek PARTICULIER Een dynamische onderneming gespecialiseerd in technische installatietechniek Comfortabel en veilig wonen is belangrijk. Een ideale woning is voorzien van elektra, een goede klimaatbeheersing,

Nadere informatie

TE KOOP FLEVOSTRAAT 84 PURMEREND

TE KOOP FLEVOSTRAAT 84 PURMEREND TE KOOP FLEVOSTRAAT 84 PURMEREND MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND BEDRIJVENTERREIN DE KOOG 2 ROYALE OVERHEADDEUREN TOTAAL BEBOUWD CA. 717 M² BVO ROYALE KAVEL VAN 1.990 M² BIJBOUWEN ALS OPTIE OP ACHTERTERREIN!

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.18/17/203 NL:TZ:0000015598:F001 26-09-2017 mr. P. van Rossum mr. A.L. Goederee Algemeen Gegevens onderneming Chaletinrichten.nl BV,

Nadere informatie

R O L L EN SP E L E N

R O L L EN SP E L E N ROLLENSPELEN Basisinformatie voor alle rollenspelen De laptops, beamers en inrichtingen voor multimediaruimten zijn in verschillende prijzen en kwaliteiten voorradig. Laptops in prijs variërend van 700,-

Nadere informatie

Verslagperiode : 27 november 2014 t/m 19 december 2014 Bestede uren in verslagperiode : 25 uur en 40 minuten

Verslagperiode : 27 november 2014 t/m 19 december 2014 Bestede uren in verslagperiode : 25 uur en 40 minuten FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER: 1 DATUM: 19 december 2014 Eerste bevindingen Gegevens onderneming : Timpa Parketadvies B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te Klompmakerstraat 3C, 9403 VL Assen Faillissementsnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Faillissementsnummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: NL:TZ:0000000074:F001 03-02-2015 Mr. Ineke Grijpma mr. Jakob Smit 1. Algemeen 1.1 Gegevens onderneming De besloten vennootschap D.A. Wesseloo Beheer

Nadere informatie