Architectenbureau van Klooster AFBOUWWONINGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Architectenbureau van Klooster AFBOUWWONINGEN"

Transcriptie

1 Architectenbureau van Klooster AFBOUWWONINGEN Lid:

2 Waarom een afbouwwoning?! De koopprijzen van nieuwbouw woningen rijzen de pan uit.! U wilt zoveel mogelijk invloed wilt hebben op de indeling en inrichting van uw nieuwe woning.! U steekt zelf graag de handen uit de mouwen, vooral als dat prijsvoordelen oplevert.! U ziet extra voordelen in de samenwerking met alle betrokken partijen.! U neemt liever niet alle risico's neemt die aan het volledig zelf bouwen van een woning zijn verbonden.

3 Het ontstaan van de afbouwwoning Door de toenmalige burgemeester van Harmelen werd ons bureau gevraagd om Casco-woningen te bouwen. Dit was te moeilijk voor doe-het-zelvers. Na overleg met deze groep over wat doet men zelf en wat doet de aannemer, is de afbouwwoning ontstaan.

4 In 1974 start van de afbouwwoningen Het volgende werd met de kopers afgesproken:! De werkzaamheden vallen binnen de doe-het-zelf sfeer.! De afbouwtijd mag niet te lang zijn.! Het afbouwen dient overzichtelijk zijn.

5 Wat is een afbouwwoning In een afbouwwoning doet de koper het laatste zelf. De afbouw is overzichtelijk. Een korte afbouwtijd (dubbele woonlasten e.d.). Er worden materialen meegeleverd in een afbouwpakket. De koper koopt zelf de keuken, tegelwerk, sanitair en buitenbestrating. Bestek- en tekeningen: onderdeel van de aannemingsovereenkomst. Geen projectontwikkelaar (kostenbesparing). De indeling van de woning is aanpasbaar (e.e.a. afhankelijk van de installaties).

6 Keuzemogelijkheden Verschillende standaard indelingen op de begane grond en verdiepingen. Buitenkozijnen met 2 deuren, hefschuifdeur, wel of geen borstwering. Afwerking in de woning, wandafwerking, sanitair-, keukeninrichting en buitenbestrating worden door de koper zelf aangeschaft / aangebracht. In overleg met de architect en de aannemer zijn individuele indelingen mogelijk. Afhankelijk van de stedenbouwkundige uitgangspunten zijn er uitbreidingen aan of op de woning mogelijk zoals:

7 Vooruitbouw

8 Zij-uitbouw

9 Achteruitbouw

10 Garage

11 Dakopbouw

12 Dakkapel

13 De woning is bedrijfsklaar De wanden zijn behangklaar. De plafonds zijn gespoten. De vloeren zijn afgewerkt. En de volgende installaties zijn aangebracht: Gas of stadsverwarming; elektra; water; riool; telefoon; kabelantenne e.d.

14 De verwarming brandt zodat men ook in de winter kan afbouwen.

15 Water, riolering zijn afgedopt bij het aansluitpunt.

16 Elektra is compleet en gereed.

17 Mechanische ventilatie is gereed (uitgezonderd afzuigkap keuken).

18 Brandmelders functioneren.

19 Begeleiding door Architectenbureau van Klooster Samen met de gemeente wordt het ontwerp gemaakt. Uitleg over wat de koper moet doen, d.m.v een info-avond. Toelichting over het info-boek, met verkoopprijzen van de woning en de uitbreidingen e.d. Het uittekenen van de gekozen opties per woning. In samenspraak met de koper de indelingen aanpassen en uittekenen. Directievoering tijdens de bouw met wekelijks spreekuur. Aanwezig bij bouwvergaderingen met de Bouwcommissie. Het opleveren van de woningen. Controle van de onderhoudstermijn.

20 Afbouwers moet weten waaraan ze beginnen. Na de oplevering gaat de koper zelf aan de gang. Voor die tijd moet alles zijn geregeld voor wat betreft de aankoop van keuken, badkamer enz. U dient personeel te regelen. Houd rekening met een afbouwtijd van minimaal 3 weken achter elkaar werken met hulp of 2 maanden in de avonden en de weekenden.

21 De aannemer is klaar de koper begint.

22 Men kan direct in de woning bivakkeren.

23 Het afbouwpakket Er wordt een afbouwpakket geleverd door de aannemer. Bij de oplevering staat het pakket in de woning aangepast aan de grootte en indeling van de woning. Het afbouwpakket bevat de volgende onderdelen:

24 Aftimmerlatten en plinten.

25 Binnendeuren.

26 Hang- en sluitwerk binnendeuren.

27 Beglazing boven en/of in de binnendeuren.

28 Voorzet wanden voor badkamer en toilet.

29 Trapleuning met leuninghouders.

30 Verf voor binnenschilderwerk.

31 Wat doet men zelf Het afbouwpakket brengt de koper zelf aan of hij laat dit doen zoals:

32 Plinten en aftimmerlatten.

33 Inhangen binnendeuren en aanbrengen deurkrukken e.d.

34 Voorzetwanden plaatsen in badkamer en toilet.

35 Trapleuningen en eventuele hekken.

36 Binnenschilderwerk.

37 Wat koopt men zelf In het aanvullingspakket bevat de volgende onderdelen die de koper zelf aanbrengt of hij laat dit doen:! Keuken: blok, kastjes, apparatuur, kranen, tegelwerk.! Toilet: tegelwerk, kranen, sanitair.! Badkamer: tegelwerk, kranen, sanitair.! Overige ruimten: wand- en vloerafwerking.! Buiten: bestrating op eigen terrein. Ofwel:

38 Keuken kopen en plaatsen.

39 Tegelwerk kopen en aanbrengen in badkamer, keuken en toilet.

40 Sanitair kopen en plaatsen in badkamer en toilet.

41 Buitenbestrating kopen en aanbrengen.

42 Begeleiding door architectenbureau van Klooster Voor de oplevering ontvangen de kopers een gebruikershandleiding van de afbouwwoning waarin is aangegeven hoe je de woning kan afbouwen. Ook is het onderhoud van de woning hierin opgenomen. Er wordt een globale uitleg gegeven over het plaatsen van een keuken, het lijmen van tegels en het aanbrengen van sanitair. Tijdens een infomiddag op de bouw wordt het verwerken van de volgende onderdelen door de aannemer en installateurs uitgelegd:

43 Plaatsen binnendeuren en beglazing.

44 Plaatsen trapleuningen en aftimmeringen.

45 Uitleg werking centrale verwarming en ventilatie.

46 Dit maakten de kopers ervan:

47 Interieur 1975

48 Interieur 1984

49 Interieur 1986

50 Interieur 2002

51 Interieur 2002

52 Interieur 2002

53 Interieur 2004

54 Interieur 2004

55 Een aantal afbouwprojecten van de afgelopen 30 jaar:

56 Huizen 1978

57 Waverveen 1984

58 Leidschendam 1985

59 Mijdrecht 1993

60 Wilnis 1995

61 Papendrecht 1997

62 Papendrecht 1997

63 Leidsche Rijn Utrecht 2000

64 Woerden 2001

65 Amstelveen 2001

66 De Meern 2001

67 Houten 2001

68 Lelystad 2004

69 Vianen 2006

70 Weidevenne Purmerend 2007

71 Inschrijven U ontvangt een inschrijvings/enquête formulier. Hierop vult uw gegevens en wensen in omtrent uw woning. Inschrijvingskosten U betaalt allereerst een inschrijvingsbedrag van 50,-. Daarmee meldt u zich aan als serieuze koper en gesprekspartner. Tegenover dit bedrag staat de beschikbaarstelling van de informatie die u nodig hebt voor uw beslissingen. Als u voortijdig beslist niet meer door te gaan dan ontvangt u het bedrag minus de tot dan gemaakte kosten retour.

72 Reserveringskosten Om in aanmerking te komen voor een woning in dit project dient u te voldoen aan de toewijzingsnormen van de gemeente De Ronde venen. Samen met de 1 e kandidaten wordt het definitief ontwerp gemaakt. Omdat nu iedereen meepraat over de het ontwerp van de woningen willen wij graag met serieuze kopers overleggen. Het is niet de bedoeling je wensen in plan te krijgen terwijl een ander de woning koopt. Voordat uw wensen worden verwerkt in de tekeningen dient u de reserveringskosten te betalen. De reserveringskosten bedragen 900,-

73 Reserveringskosten Als u door omstandigheden van de koop van uw afbouwwoning moet afzien, storten wij dit bedrag van 900,- retour zodra de reservekandidaat is toegewezen en heeft betaald. Als u van de koop afziet nadat de plattegronden voor uw eigen woning zijn uitgewerkt dan ontvangt u de 900,- retour minus de gemaakte kosten en zodra de reservekandidaat is toegewezen en heeft betaald (kosten voor het aanpassen van de plattegronden van uw gekozen woningen, zie stap 13). Hoe later u uitstap hoe hoger deze kosten. Bij de koop van een woning zal dit bedrag in mindering worden gebracht op de projectkosten.

74 Samenvatting: Uw keuze voor één van de afbouwwoningen van ons project Afbouwwoningen Westerheul IV te Vinkeveen levert u naast een prachtige locatie, een aantal zeer aantrekkelijke extra voordelen op. De belangrijkste voordelen zijn: De kostenvoordelen die verbonden zijn aan het zogenaamde collectieve opdrachtgeverschap. Het met elkaar in projectverband, samen bouwen van een woning die, zij het met enige beperkingen, voldoet aan uw individuele wensen. U werkt rechtstreeks met de architect en de aannemer en niet via een projectontwikkelaar. Uw bouwkosten dalen omdat u de kosten van professionals en adviseurs met elkaar deelt. Ook kan op grotere schaal worden ingekocht; prijsvoordelen die nog verder toenemen door het zelf af te bouwen

75 Samenvatting: Uw voorbereidingstijd is daardoor teruggebracht van 14 tot 48 maanden tot ca. 10 maanden. U heeft drastisch uw (financiële) risico's beperkt tot de reserveringskosten. Het bestek en de bijbehorende bescheiden zijn onderdeel van de koopaannemingsovereenkomst. U koopt dus zoals vaak wel het geval is, niet op basis van alleen een mooi Informatieboek U hebt een optimale keuzevrijheid door de vermelde mogelijkheden tot wijzigingen in en aan de woning. De indelingsvrijheid is afhankelijk van de bouwvoorschriften en de eisen verbonden aan de installatie techniek. U realiseert samen met ons, zelf uw droomhuis voor een ongekende prijs-/ kwaliteit verhouding.

76 Samenvatting: Uw eigen smaak en wensen komen volledig tot hun recht via het doe het laatste zelf concept waarbij een praktische instructie van architect en aannemer u op weg helpt Wij houden rekening met het milieu

77 Geïnteresseerd? Zo spoedig mogelijk inschrijven bij de vereniging door het overmaken van 50,- en het enquêteformulier insturen. Tijdens de pauze kunt u een informatie folder en het inschrijfformulier hier verkrijgen.

47 woningen, Kerk en Zanen, Alphen a/d Rijn vanaf 147.500,00 voorgevel In 2011 opgeleverd. In het Stedenbouwkundigplan was het thema licht en donker en een verspringende daklijn. Samen met de kopers zijn

Nadere informatie

KOPERS INFORMATIE Procedure koperskeuze

KOPERS INFORMATIE Procedure koperskeuze KOPERS INFORMATIE Procedure koperskeuze Project : 25380 43 Nul-op-de-meter woningen Baanhoek-West te Sliedrecht Woningtypes : Alle koopwoningen Datum : 16 maart 2016 Ontwikkeling Aannemer : : BPD Ontwikkeling

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 13 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Optienummer 1; Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (woning type A en B) Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt

Nadere informatie

47 woningen, Kerk en Zanen, Alphen a/d Rijn. vanaf 147.500,00. bruto oppervlakte 102 m². v.o.n. prijs incl grond. bruto oppervlakte 108 m²

47 woningen, Kerk en Zanen, Alphen a/d Rijn. vanaf 147.500,00. bruto oppervlakte 102 m². v.o.n. prijs incl grond. bruto oppervlakte 108 m² 47 woningen, Kerk en Zanen, Alphen a/d Rijn vanaf 147.500,00 Februari 2010 is de 1e paal geslagen. In het Stedenbouwkundigplan was het thema licht en donker en een verspringende daklijn. Samen met de kopers

Nadere informatie

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3 Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase

Nadere informatie

Optielijst meer- en minderwerk

Optielijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 Telefoon 033-4535959 Inschrijfnr. KVK 64953815 Ruwbouwopties Bouwkundig B01-124 Uitbouw achterzijde 120 cm diep, 540 cm breed 13.550,00 - uitbouw conform bijgevoegde tekening - installaties

Nadere informatie

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd.

Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Technische omschrijving Deze technische omschrijving geldt voor alle woningen, tenzij specifiek anders benoemd. Woningen Peil Als peil geldt de afgewerkte begane grond vloer. Fundering De bestaande funderingen

Nadere informatie

Lindestaete. 10 Appartementen in het centrum van Joure. Bouwbedrijf Cornel BV

Lindestaete. 10 Appartementen in het centrum van Joure. Bouwbedrijf Cornel BV Lindestaete 10 Appartementen in het centrum van Joure Bouwbedrijf Cornel BV Appartementencomplex Lindestaete Lekker wonen in het centrum van Joure De Merk is een fantastische woonlocatie in het centrum

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

Offerte (individueel) meer- en minderwerk

Offerte (individueel) meer- en minderwerk Pagina 12 T 0165-560602 KVK 20095532 Sanitair 07.01 Standaard sanitairopstelling bij onze leverancier 0,00 U kiest voor een standaard sanitairopstelling bij onze leverancier. U dient wel het e.e.a. met

Nadere informatie

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3

Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase 3 Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 22 woningen type Bach en Mozart plan Baanhoek West fase

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018100 Erker begane grond zijgevel vergroten (woning type D) Op de begane grond, aan de zijgevel van de woning, wordt de standaard erker vergroot

Nadere informatie

Keuzes voor uw nieuwe woning

Keuzes voor uw nieuwe woning Keuzes voor uw nieuwe woning 6 oktober 2015 Inhoud: Uw woning naar wens Maak uw keuze Afwerkingen Keuken Sanitair en tegelwerk Binnendeuren, kozijnen en garnituur Bijlagen Uw woning naar wens Gefeliciteerd

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 26 woningen Gouden Podium Versiedatum : 16-1-2016 Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Berkel & Rodenrijs, 26v69 woningen Woningtype 26 woningen Gouden Podium Versiedatum 16-1-2016 Bouw Naam verkrijger(s) Adres

Nadere informatie

Meerprijs Omschrijving meerwerk

Meerprijs Omschrijving meerwerk Aanvullende koperskeuzelijst Aspirant koper(s) Behandeld door C.A. (Caroline) van den Dool E-mail koperskeuze @adriaanvanerk.nl. Project Sliedrecht, 12 woningen type Vivaldi plan Baanhoek West fase 3 Betreft

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1018200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (inclusief gevelkozijn met 2x dubbele deuren) uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa

Nadere informatie

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum

hoogtelijn v.p. hoogtelijn v.p hoogtelijn knieschot v.p. CV ketel DOORSNEDE A1.2K Gouden Buurten CV datum hoogtelijn 2600+ v.p. hoogtelijn 1500+ v.p. 2600 hoogtelijn knieschot 1000+ v.p. CV ketel mv box 250 5800+P 2650 250 2900+P 2650 PEIL=0 DOORSNEDE koper ontwikkeling woningtype A1.2K Gouden Buurten CV datum

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Woonworkshop. www.wonenbijdegroenevallei.nl. 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur. T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl Woonworkshop 14 januari 2015 / 19.00 22.00 uur 21 eengezinswoningen Hoge Weide Utrecht vanaf 199.500 v.o.n. (o.b.v. erfpacht) www.facebook.com/wonenbijdegroenevallei T. 035-694 25 44 hogeweide@kalliste.nl

Nadere informatie

Standaard optielijst P

Standaard optielijst P Naam: Woningmodel: P216810 12 Doetinchem Projectnr.: P216810 - Doetinchem, 12 woningen IJsseltuinen Bouwnr.: 12 Behandeld door: 1. Extern Keuze Aantal Verkoopprijs Bouwkundige werkzaamheden 1.05.1.130

Nadere informatie

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton.

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton. RENVOOI beton buitenwand radiator: definitieve positie en afmetingen n.t.b. door installateur bestaande binnenwand opstelplaats wasmachine nieuwe binnenwand dr opstelplaats droger isolatie lichtpunt plafond

Nadere informatie

Kopersoptielijst 17 Appartementen Leusden

Kopersoptielijst 17 Appartementen Leusden Kopersoptielijst 17 Appartementen Leusden d.d. 02-07-2019 1 RUWBOUW 1003 Wijzigen draairichting binnendeur (incl. kozijn) Het wijzigen van de draairichting van een binnendeur. Optie in overleg met de kopersbegeleider.

Nadere informatie

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning

interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning interieursuggestie Horstakker 26 Erp Rijwoning Wonen in Erp Erp, behorende bij de gemeente Veghel, telt zo n 4800 inwoners. Het is een typisch Brabants Dorp met een ruime mate aan eigen voorzieningen en

Nadere informatie

Er is bijzonder veel mogelijk qua maatwerk in plattegronden, uitstraling, afwerking, enzovoorts.

Er is bijzonder veel mogelijk qua maatwerk in plattegronden, uitstraling, afwerking, enzovoorts. VELLER WONEN OP MAAT IN BARNEVELD Maatwerk in Nieuwbouw Zogenaamd levensloop bestendig wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Deze referentiewoning dient ter inspiratie 371.000 VON In

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype G = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype G = wonen achter Geen verrekening 0,00 1017905 Dubbele deuren voorgevel = 19 (in plaats van raamkozijn) In de

Nadere informatie

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4

CPO de Woongaard. Kavel 3 & 4 CPO de Woongaard Kavel 3 & 4 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze CPO De Woongaard. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep Liessel B.V. Afbouw

Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep Liessel B.V. Afbouw Meer- en minderwerklijst Bots Bouwgroep Liessel B.V. Afbouw Kopers: Kavel: Project: 24112 Tevreewijk te Leiden, fase 4 en 5 19-3-2015 Bijgaand treft u de meer- en minderwerklijst aan. Gelieve per meer-

Nadere informatie

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s)

Koperskeuzelijst. Ruwbouw. Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes. Woningtype : 2^kap type Birch. Bouwnummer : Naam verkrijger(s) Opdrachtformulier voor het laten uitvoeren van koperskeuzes Projectomschrijving Woningtype Bouw Naam verkrijger(s) Adres Woonplaats Telefoon privé Telefoon mobiel E-mail Handtekening verkrijger(s) N.B.

Nadere informatie

VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES

VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES VERBOUWINGSSPECIFICATIE WESTERSUITES! Type to enter text Westersuites, Westerstraat 52-54 Rotterdam Kwalitatief hoogwaardige suites in een pand waar de historie van afstraalt en ontwikkelt naar de wensen

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 9 1 1017100 Erker begane grond voorzijde (woning type A) Op de begane grond, aan de voorzijde van de woning, wordt een erker gerealiseerd. De erker wordt voorzien van een plat dak, afgewerkt

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010210 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

Woningbouwproject Tiliaans Twee

Woningbouwproject Tiliaans Twee Bouwen In Eigen Beheer, Keeris Architecten en Borrenbergs Bouwbedrijf BV Woningbouwproject Tiliaans Twee Informatiemap Woningbouwproject Tiliaans Twee Tiliaans Twee In het eerste CPO nieuwbouwproject op

Nadere informatie

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen

Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat. 31 Eengezinswoningen Nieuwbouw Annastraat - Maria Gorettistraat 31 Eengezinswoningen 1 31 eengezinswoningen te Nulland Inhoudsopgave pagina 1- algemene informatie 3 2- afwerking en techniek 3 Aannemer: BAM b.v. Architect:

Nadere informatie

Optielijst Woonwensen keuken, sanitair, etc.

Optielijst Woonwensen keuken, sanitair, etc. Sluitingsdatum: n.t.b. Op deze optielijst kunt u de door u gewenste keuzes aankruisen. Mocht u andere wensen hebben dan kunt u deze altijd aan uw kopersbegeleider voorleggen. Na de sluitingsdatum zijn

Nadere informatie

Zelf klussen in uw woning

Zelf klussen in uw woning Zelf klussen in uw woning U huurt een woning van Centrada. Als huurder kunt u de woning aanpassen naar uw eigen smaak. Misschien wilt u een luxe keuken plaatsen, of zou een dakkapel voor die extra ruimte

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 8 01 Gevelwijzigingen en volumeopties 1010230 Uitbouw begane grond achtergevel circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte

Nadere informatie

UBA Bouw B.V. PROCEDURE MEER- EN MINDERWERK

UBA Bouw B.V. PROCEDURE MEER- EN MINDERWERK PROCEDURE MEER- EN MINDERWERK Vooruitlopend op de start bouw van het project informeren wij u alvast over de meerwerklijst, de showrooms, sluitingsdata en stappenplan voor het meer- minderwerk. Om u de

Nadere informatie

Project meer- en minderwerklijst

Project meer- en minderwerklijst Project: De Verwondering Project meer- en minderwerklijst Uitbreiden Begane grond woning 1200 mm (30) De begane grond van de woning aan de achterzijde uitbreiden met 1200 mm conform tekening(en). Inclusief

Nadere informatie

Geachte geïnteresseerde,

Geachte geïnteresseerde, v1.3 Geachte geïnteresseerde, Hartelijk dank voor uw interesse in onze Woonvereniging Doornsteeg. Wij zijn een Collectief Particulier Opdrachtgeverschap die aan de Doornsteeg 14 woningen gaan bouwen. Wij

Nadere informatie

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje hebben wij voor u gegevens verzameld over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. eisen. Dit houdt in dat ze een hoog niveau aan gebruikskwaliteit, toegankelijkheid en aanpasbaarheid hebben. De woningen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk en worden gebouwd onder politiekeurmerk

Nadere informatie

Zelf Aangebrachte Voorzieningen

Zelf Aangebrachte Voorzieningen Zelf Aangebrachte Voorzieningen Wilt u uw woning naar uw eigen wensen aanpassen? Tegenwoordig is dat geen probleem. Als u even van tevoren met ons overlegt, dan zijn er veel mogelijkheden. Voor het aanbrengen

Nadere informatie

Keuzes voor uw nieuwe woning

Keuzes voor uw nieuwe woning Keuzes voor uw nieuwe woning 8 juni 2016 Inhoud: Uw woning naar wens Maak uw keuze Afwerkingen Keuken Sanitair en tegelwerk Binnendeuren, kozijnen en garnituur Uw woning naar wens Gefeliciteerd met de

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype C5 - Bouwnummer 16 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype C5 - Bouwnummer 16 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 6 01 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1010300 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m vast 14.950,00 uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw De gevel van

Nadere informatie

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder

Bedrag Puntnr Omschrijving Meer Minder 1 GAARNE UW GEGEVENS IN BLOKLETTERS INVULLEN A.U.B. Naam: Adres: Postcode: Woonplaats Bouwnummer: Telefoon prive: Telefoon zaak: Telefoon mobiel: Email adres: 990 Extra opmerkingen: 2 00 Aanzicht woningen

Nadere informatie

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00...

Optie Omschrijving Keuze Aantal Prijs incl. btw Vergroten van de badkamer type J O 1 900,00... Standaard optielijst Datum Hoewel uw woning als een complete woning zal worden opgeleverd, kunnen wij ons voorstellen dat u een aantal zaken naar eigen wens zou willen wijzigen. Hiervoor hebben wij onderstaande

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Emmahof Soestdijk. Brochure meer- en minderwerk

Emmahof Soestdijk. Brochure meer- en minderwerk Emmahof Soestdijk Brochure meer- en minderwerk Datum: 9 april 2019 Voorwoord Beste koper, Allereerst van harte gefeliciteerd met de koop van uw nieuwe woning in het project Emmahof Soestdijk. Tijdens het

Nadere informatie

E en E gespiegeld Prijs inclusief BTW Stalen kozijn met deur en zijlicht tussen gang en woonkamer 4.675,00

E en E gespiegeld Prijs inclusief BTW Stalen kozijn met deur en zijlicht tussen gang en woonkamer 4.675,00 02 02 BASIS 4602 0200 Stalen kozijn met deur en zijlicht tussen gang en woonkamer 4.675,00 Het aanbrengen van een stalen pui met deurstel en zijlicht verdeelt in 8 glasvlakken. De pui wordt uitgevoerd

Nadere informatie

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015

16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur. Woningtype D1 - Bouwnummer 10 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK. Datum: 27 november 2015 KOPERS OPTIELIJST MEER- EN MINDERWERK 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek te Etten-Leur Woningtype D1 - Bouwnummer 10 Datum: 27 november 2015 Kopersoptielijst 16 woningen Cluster 9 Schoenmakershoek

Nadere informatie

MAATWERKLIJST DUINGEEST

MAATWERKLIJST DUINGEEST leefid Duingeest wordt gebouwd met een totaal nieuwe filosofie: leefid. U als koper krijgt meer keuzevrijheid dan u gewend bent. U kunt namelijk naar eigen inzicht de woning indelen; de plaats van binnenwanden

Nadere informatie

Koperskeuzelijst 24 woningen plan Essenstein te Zeist

Koperskeuzelijst 24 woningen plan Essenstein te Zeist Koperskeuzelijst 24 woningen plan Essenstein te Zeist EXTERNE ALTERNATIEVEN (SLUITINGSDATUM = 06 MAART 2017) Optieprijs inclusief 21% BTW Aangebouwde houten tuinberging op betonvloer achter de tuinkamer.

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst "Hoefweide" te Utrecht

Meer- en minderwerklijst Hoefweide te Utrecht Meer en minderwerklijst Uw gegevens Project Hoefweide Type A1/A2/A3/A4 Projectnummer 20150221 Bouwnummer Naam Adres Postcode en woonplaats De koper wenst gebruik te maken van de optie(s) zoals aangegeven

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 7 1 Vergunningsplichtig meer- en minderwerk 1003300 Carport Op de kavel wordt een carport gerealiseerd ten behoeve van een auto-opstelplaats (exclusief bestrating en/of zandpakket). De carport

Nadere informatie

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C

verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C verkoopbrochure www.wonenbijdegroenevallei.nl 28 maart 2015 A B C Woningen blok A Type A1 Hoekwoningen Type A2 Rijwoningen Vanaf 249.750,-v.o.n. Woningen blok B Type B1 Hoekwoningen Type B2 Rijwoningen

Nadere informatie

Ruurlo in beeld. Leusinkbrink. Ruurlo

Ruurlo in beeld. Leusinkbrink. Ruurlo Ruurlo in beeld Leusinkbrink Ruurlo De locatie Leusinkbrink Ruurlo 14 Kavels 207 t/m 212 215 t/m 222 Twee-onder-één kap Brandes Royale vrijstaande woningen. U krijgt de ruimte uw eigen woning helemaal

Nadere informatie

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald. Roze keuzelijst Bouwnummer Naam Adres Postcode Woonplaats Telefoon (privé) Telefoon (mobiel) E-mail Sluitingsdatum : De sluitingsdatum van deze lijst wordt op een later tijdstip door de aannemer bepaald.

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 5 1021213 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m (beukmaat 5,40) vast 19.500,00 diepte van circa 1,20m. De uitbouw wordt voorzien van een plat dak, 1021813 Uitbouw begane grond achterzijde

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014

Ruwbouw optielijst. d.d. 22 april 2014 Ruwbouw optielijst Geveluitbouw Optie KAO.01 Uitbouw achtergevel, 1,80 meter, over de gehele breedte 12.100,00 O van de woonkamer. (m.u.v. bouwnummer 116) Het uitbreiden van de woning met een uitbouw aan

Nadere informatie

8 Blok 1 Totale woon oppervlakte Woonkamer Keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Slaapkamer 3 Zolder Garage C1 139 m 2 31,7 m 2 16,4 m 2 22,6 m 2 17,2 m 2 15 m 2 19,7 m 2 C3 153,6 m 2 31,7 m 2 17,6 m 2 22,6

Nadere informatie

KEUZELIJST MEER-/MINDERWERK Stadsvilla s Oosterhamrikkade-nz te Groningen. Naam koper :... Bouwnummer:...

KEUZELIJST MEER-/MINDERWERK Stadsvilla s Oosterhamrikkade-nz te Groningen. Naam koper :... Bouwnummer:... KEUZELIJST MEER-/MINDERWERK Stadsvilla s Oosterhamrikkade-nz te Groningen. Naam koper :... Bouwnummer:... Nijhuis Bouw B.V., vestiging Noord Assen, augustus 2014 PROCEDURE MEER- /MINDERWERK U heeft zojuist

Nadere informatie

Woningbouwproject Tiliaans Twee

Woningbouwproject Tiliaans Twee Bouwen In Eigen Beheer, Keeris Architecten en Borrenbergs Bouwbedrijf BV Woningbouwproject Tiliaans Twee Informatiemap Woningbouwproject Tiliaans Twee Tiliaans Twee In het eerste CPO nieuwbouwproject op

Nadere informatie

Woningtype Glinster fase III

Woningtype Glinster fase III Woningtype Glinster fase III Project: 1879 - Sprankelveld Rotterdam Datum: 24-02-2017 1. Bouwkundig 1.0.02 Geen ruwbouw wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze

Nadere informatie

Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer

Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer Ruisvoornlaan 30 te Aalsmeer In het nieuwe gedeelte van Aalsmeer vlakbij Amstelveen staat dit prachtige woonhuis dat tot in de puntjes is afgewerkt en verfraait. Er is geen huis waar zoveel aandacht aan

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Westkapelle 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Molenwal in Westkapelle ontwikkelt Zeeuwland 12 toekomstbestendige woningen. Westkapelle staat bekend om de vuurtoren

Nadere informatie

Kroonjuweel 13 Oost-Souburg Twee-onder-een-kap woning

Kroonjuweel 13 Oost-Souburg Twee-onder-een-kap woning Kroonjuweel 13 Oost-Souburg Twee-onder-een-kap woning DUURZAME TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING Karakteristiek wonen in Oost-Souburg Het vriendelijke Oost-Souburg (gemeente Vlissingen) ligt op Walcheren, op korte

Nadere informatie

Hubertuslaan 30 4871LG Etten-leur 175.000,- k.k. Tussenwoning Deze ruime energiezuinige tussenwoning met berging is gelegen in een mooie, ruim opgezette straat in de populaire wijk Schoenmakershoek.

Nadere informatie

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten.

In dit boekje vindt u gegevens over de woningen, de huurprijzen en de bijkomende servicekosten. Voor u ligt het informatieboekje over 17 gezinswoningen voor starters in het nieuwbouwplan Westrand in Wervershoof. De woningen zijn gelegen aan Matjador 63 t/m 73 en 83 t/m 103. De postcode voor deze

Nadere informatie

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand

Het Leeuwse Veld Fase 7. Huurprijs vanaf 540 tot 690 per maand Te huur Het Leeuwse Veld Fase 7 Beneden-Leeuwen Een nieuwe fase in het nieuwbouwproject Het Leeuwse Veld in Beneden Leeuwen. Fase 7 bestaat uit diverse woningtypen gelegen in een hofje met een landelijk

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 11 1000001 Woningtype H = wonen voor Geen verrekening 0,00 1000002 Woningtype H = wonen achter = 1 Geen verrekening 0,00 1017900 Woning type H = Patrijs = 4 (verplaatsen voordeur + wijzigen

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 12 1010200 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

HANDLEIDING KOPERSKEUZETRAJECT

HANDLEIDING KOPERSKEUZETRAJECT HANDLEIDING KOPERSKEUZETRAJECT 20 Woningen Woon aan de Weide Schuytgraaf veld 22B blok M - Arnhem 25-06-2019 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Koperskeuzetraject... 3 De koperskeuzelijst en het kopersgesprek...

Nadere informatie

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje

Zelf klussen Woningaanpassingen volgens het boekje Woningaanpassingen volgens het boekje Soms wilt u uw woning aan uw eigen smaak aanpassen. Plicht Getrouw doet daar niet moeilijk over. Wanneer handige doe-het-zelvers verbeteringen willen aanbrengen of

Nadere informatie

BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF ,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND

BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF ,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND BETAALBARE KOOPWONINGEN VANAF 187.500,- VRIJ OP NAAM PATIOBUNGALOWS TE HUUR MAX 975,- PER MAAND Ben je op zoek naar een energiezuinige tussenwoning, hoekwoning of patiobungalow en wil je naar wens wonen?

Nadere informatie

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem

Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem Lage maandlasten! Toekomstbestendig wonen in Ritthem 2 Wonen aan de Zeeuwse kust Aan de Lambrechtsenstraat in Ritthem ontwikkelt Zeeuwland 5 toekomstbestendige woningen. Ritthem is een dorp in de gemeente

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Den Doorn. leeft! FASE 2 - Een nieuwe serie woningen Vrijstaande woning Tweekapper Hoek-/tussenwoning. Almkerk

Den Doorn. leeft! FASE 2 - Een nieuwe serie woningen Vrijstaande woning Tweekapper Hoek-/tussenwoning. Almkerk Den Doorn leeft! FASE 2 - Een nieuwe serie en Vrijstaande Tweekapper Hoek-/tussen Almkerk Den Doorn leeft! DEN DOORN ALMKERK WOONMATCH In Almkerk wordt de komende jaren aan de westkant van het dorp gewerkt

Nadere informatie

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1 Omschrijving alternatieven en opties: Voor de prijzen van de alternatieven / opties verwijzen wij u naar de prijslijst alternatieven, verderop. Hieronder geven wij aan welke werkzaamheden hiervoor worden

Nadere informatie

Voorbereiding. Voorbereiding Start bouw Oplevering

Voorbereiding. Voorbereiding Start bouw Oplevering Voorbereiding Al in een vroeg stadium is het projectteam betrokken. Om een plan uiteindelijk te kunnen realiseren, dienen diverse stadia doorlopen te worden. Denk hierbij aan overleggen met de gemeente

Nadere informatie

EigenWijs Verbouwen Van een huis uw eigen thuis maken

EigenWijs Verbouwen Van een huis uw eigen thuis maken EigenWijs Verbouwen Van een huis uw eigen thuis maken EigenWijs Verbouwen Van een huis uw eigen thuis maken. Het kán, ook als u huurt! Een nieuwe keuken, badkamer of een houten vloer. Veranderingen die

Nadere informatie

Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014

Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014 1 Optielijst 27 koopappartementen blok 4 Puyckendam St. Antonius van Padua Noordwijkerhout D.D. 16-10-2014 Algemeen Onderstaand treft een aantal opties aan waarvoor u kunt kiezen. Uw keuze wordt verwerkt

Nadere informatie

Zelf aangebrachte voorzieningen aan uw woning

Zelf aangebrachte voorzieningen aan uw woning Zelf aangebrachte voorzieningen aan uw woning Zelf uw woning aanpassen? Wat leest u in deze folder? Met wie neemt u contact op als u iets wilt veranderen in uw woning? Welke eisen stelt Woonzorg Nederland

Nadere informatie

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 33 Bijzondere eengezinswoningen met badkamer en één slaapkamer op begane grond Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk

Nadere informatie

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken

Algemeen Verwarming, ventilatie en isolatievoorzieningen Keuken Voor u ligt het informatieboekje over de nieuwbouw van 5 eengezinswoningen achter de Woonzorgboerderij van RIBW in Andijk. De woningen hebben het volgende adres Piet Kistemakerstraat 21 t/m 29 in Andijk.

Nadere informatie

OPTIELIJST. 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen

OPTIELIJST. 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen OPTIELIJST 16-495 RENGERSWETERING TE BUNSCHOTEN Hoekwoningen Sluitingsdatums ten behoeve van bouwnummer 6, 9, 12, 13, 18, 19, 24, 25 en 30 Aangezien er sprake is van een seriematig bouwproces, zijn de

Nadere informatie

ZAV KLUSSEN NAAR WENS

ZAV KLUSSEN NAAR WENS KLUSSEN NAAR WENS De algemene spelregels Wilt u uw woning aanpassen aan uw persoonlijke smaak en woonwensen? Dat kan. WormerWonen vindt het goed als huurders veranderingen of voorzieningen aanbrengen in

Nadere informatie

Hof van Eden Oldenzaal Zo kan het worden

Hof van Eden Oldenzaal Zo kan het worden Oldenzaal Zo kan het worden Oldenzaal, 31 maart 2011 programma 01 Aftrap 02 Wat is er allemaal gebeurd? 03 Presentatie door architecten 04 Presentatie door Hegeman over prijzen 05 Hoe kunt u meedoen? PAUZE

Nadere informatie

40 woningen De Wende Afwerking van uw woning

40 woningen De Wende Afwerking van uw woning 40 woningen De Wende Afwerking van uw woning De gebruikte impressies en afbeeldingen in dit document kunnen afwijken van werkelijke uitvoering en zijn slechts bedoeld om u een indruk te geven. Pagina 1

Nadere informatie

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW

Meer- en minderwerklijst RUWBOUW B Bouwkundige opties De bouwkundige opties zijn uitgetekend in de verkooptekening. Gebruikte materialen en kleuren zijn conform de technische omschrijving, indien hiervan afgeweken wordt staat dit bij

Nadere informatie

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk

Basiskeuzelijst meer- en minderwerk Pagina 1 van 10 1010240 Uitbouw begane grond achterzijde circa 1,2m Op de begane grond, aan de achterzijde van de woning, wordt een uitbouw gerealiseerd met een diepte van circa 1,2m. De uitbouw wordt

Nadere informatie

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk

Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk Informatiebrochure 42 eengezinswoningen Nieuwbouwproject Westerdel in Langedijk 1. Algemene informatie over de wijk Westerdel is een nieuwe woonwijk in de gemeente Langedijk, ten westen van de wijk Mayersloot

Nadere informatie