TIP INTEGRAL R/10 PERSONAL. Het Boekhoud en Beheer programma. Département commercial Verantwoordelijke uitgever : T.I.P Group N.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TIP INTEGRAL R/10 PERSONAL. Het Boekhoud en Beheer programma. Département commercial Verantwoordelijke uitgever : T.I.P Group N.V."

Transcriptie

1 2015 TIP INTEGRAL R/10 PERSONAL Het Boekhoud en Beheer programma Département commercial Verantwoordelijke uitgever : T.I.P Group N.V. 01/01/2011

2 1 Het boekhoudprogramma Meer dan een eenvoudig boekhoudprogramma, vergezelt Integral u in het volledig beheer van uw activiteit en uw onderneming. In dit document treft u de prijzen aan van de beschikbare modulen alsmede verschillende formules dat w ij voorstellen. Aarzel niet om ons te contacteren, onze medew erkers zullen u helpen de formule te kiezen het meest aangepast aan uw eigen situatie. integral@tipgroup.com tel. : Een ervaring van meer dan 25 jaar tot uw dienst Doorheen ons Integral oplossing, hebben w ij onze know -how gericht op de ontw ikkeling van het programma, en stellen een efficiënt en veilig product voor, bekw aam te evolueren met uw behoeften. Sinds meerdere jaren aanw ezig op de markt, merken w ij de technische evoluties op en de gebruikte technologieën in softw are genie en informatica. Met een voorsprong op onze concurrenten, rusten onze oplossingen nog vandaag uit op innoverende programma architecturen en steeds hoog prestatie leverend.

3 2 Uw activiteit beheren Door Integral te kiezen, beschikt u over een hoog prestatie leverend beheer w erktuig en aangepast aan uw beroep, uw onderneming en uw activiteit. Uw beheer processen zullen gedragen w orden door vele modulen dat w ij voorstellen, vanaf het beheer van commerciële contacten tot de afdruk van volledige balansen. Meer dan een eenvoudig boekhoudpakket, is Integral de bevoorrechte partner van uw medew erkers die over een conviviaal en beveiligd w erktuig beschikken, bekw aam hun respectievelijk beroep te ondersteunen. Uw groei begeleiden De ontw ikkeling van een activiteit en een onderneming rust zich uit op het beheersen van het beheer proces. Over gegevens beschikken eigen aan de situatie van de onderneming, is zijn financieel gezondheid eveneens noodzakelijk om de goede beslissingen te nemen. Met Integral geniet u over het geheel van w erktuigen van budgettaire verw achtingen en geniet u over de functionaliteiten om uw onderneming te beheren. Intuïtief en toegankelijk Met Integral zijn uw gegevens toegankelijk op om het even w elke post, w aar u ook bent. Perfect beveiligd en w erkelijk client gericht, zijn ergonomie en het opstarten vergemakkelijkt zijn integratie in de onderneming. Uw medew erkers en uzelf kunnen zich concentreren op uw voornaamste activiteit. Een hosting oplossing door de uitgever is eveneens beschikbaar. Meer comfort voor meer tijd. Evolueert met u Naargelang de grootte van uw onderneming en de specificiteiten eigen aan uw sector, maakt u de keuze over een aangepast en evolutief formule. Gebruikt tegelijkertijd zoals een ERP of een eenvoudig facturatie pakket, past Integral zich aan uw vereisten et niet het omgekeerde. U kan bovendien uw w erktuig aanvullen door het toevoegen van bijkomende opties en zelf beslissen over te gaan naar een bredere formule. Een professioneel werktuig ten dienste van de professionelen Vele deskundigen en boekhoudkundige professionelen gebruiken en raden onze oplossing aan. Dankzij de talrijke functionaliteiten en gebruiksgemak, is Integral onvermijdelijk in de accountantskantoren, bew ust van de toegevoegde w aarde van hun beroep. De gevolmachtigde toegang laat hen toe in volle veiligheid toegang te hebben op de dossiers onder hosting van hun klanten, w aardoor hun diensten meer doeltreffend zijn, en dragen bij tot het succes van Integral. Onze formules :

4 3 PERSONAL EDITION De PERSONAL Edition is een ideaal w erktuig voor kleine vennootschappen of zelfstandigen. De aangeboden functies kunnen, zow el in aantal als in kw aliteit, reeds vanaf het eerste niveau om het even w elke vennootschap in investerings-of beginfase interesseren. TIP INTEGRAL is multi-w etgeving (Luxemburgs, Belgisch, Frans, Tsjechisch, US, Hollands), multi vennootschappen, multi boekjaren, multi gebruikers en zonder enige beperking in de aantal boekingen. De commerciële documenten w ordt afgedrukt in de taal van de klant. Ongeacht de gebruikerstaal, is elk veld van elk scherm gedocumenteerd om het op de juiste manier te gebruiken. Zonder uw w erkcontext te verlaten, bestaat er een buitengew oon sterk raadplegingsysteem dat de visualisatie toelaat van verschillende elementen van de gegevensbank. Ingevolge de toegangsrechten, is het altijd mogelijk alle documenten af te drukken op het scherm, naar de printers, of een uitvoer in een Excel formaat. KLASSIEK PACKAGE Modulen (1,2,3,4) BASIS MODULEN Deze package houdt de Algemene Boekhouding (1) in, het Commercieel Beheer van de Verkopen (2), het Commercieel Beheer van de Aankopen (3) en een Stockbeheer (4). Deze 4 modulen w orden voorgesteld aan een voorkeursprijs. ALGEMENE BOEKHOUDING Module (1) Houdt een volledig beheer in van de klantenbestanden, leveranciers en algemene rekeningen. Laat de boeking toe van aankoopdocumenten, verkopen, financiëlen alsmede de diverse verrichtingen. Controlelijst van de boekingen met het oog op de boekhouding en BTW. Onmiddellijke afpunting of niet via het Financieel dagboek, de Aankopen, de Verkopen en de Diverse Verrichtingen. Balans van de algemene rekeningen met talrijke parameters. Grootboek van de algemene rekeningen met talrijke parameters. Synthetische bedrijfsresultaten. Mogelijkheid om de hoeveelheden te beheren met afdruk van deze hoeveelheden in een grootboek voor een eenvoudig beheer van de voorraad. Afdruk van de openstaande of niet gesaldeerde rekeningen. Rekeningenbalans Klanten/Leveranciers. Half automatische afpunting. Beheer van aanmaningen. Afdruk van de BTW verklaring aan de beschouw de landnormen. Afdruk van de jaarlijkse opgave van de afnemers belastingplichtigen. Afdruk van de Intracommunautaire BTW listing. Enig Hulpjournaal dat de boekhouding onomkeerbaar maakt. Centralisatiedagboek per periode.

5 4 COMMERCIEEL BEHEER VAN DE VERKOPEN Module (2) Behoudt het volledig beheer van de Klanten en Artikelbestanden. Aanmaak van Offertes, Bestellingen, Leveringsnota's en Facturen. Systeem aanmaak kassaverrichtingen, met betalingsw ijze, afdruk van de kasbonnen, elektrische opening van de geldlade, beheer van de inkomende en uitgaande gelden en voorschotten. Kassa-afsluiting met afdruk van kasboek en mogelijkheid van automatische overdracht in het financieel dagboek. Verkoopsstatistieken op één niveau en parametreerbaar. Automatische overdracht van de verkoopfacturen naar de boekhouding. Publipostage (mailing) vanuit de Verkoopsstatistieken. Een machtig systeem van documentenfusie met beheer van overblijvende bestellingen en reeds uitgevoerde leveringen. COMMERCIEEL BEHEER VAN DE AANKOPEN Module (3) Behoudt het volledig beheer van de Leveranciers en Artikelbestanden. Aanmaak van Prijsaanvragen, Bestellingen, Ontvangstbonnen en Facturen. Aankoopstatistieken op één niveau en parametreerbaar. Automatische overdracht van de aankoopfacturen naar de boekhouding. Een machtig systeem van documentenfusie met beheer van de overblijvende bestellingen en de reeds verrichte ontvangsten. Automatische afdruk van etiketten voor de ontvangen goederen. STOCKBEHEER Module (4) Handmatige boeking van de inventarisbonnen. Inventarislisting met mogelijkheid tot uitvoer naar een Excelbestand. Listing valorisatie van de inventaris voor de jaarrekeningen. Afdruk van een inventarislijst per voorraadzone. Etikettenproductie met barcode. Interface Excel voor een globale invoer van een inventaris. BEHEER VAN RELATIES De module Relaties is in TIP Integral w at conventioneel genaamd w ordt CRM, maar niet alleen dat. Elk interactie met het cliënteel, w ordt geregistreerd door middel van een evolutief ticket, gebonden of niet aan een document geregistreerd in TIP Integral. Het is eveneens een machtig archiveringsw erktuig in dew elke uw bestanden of externe documenten (scans, fax, plannen, w erkbladen, pdf bestanden...) kunnen gestockeerd w orden gebonden aan een derde aanw ezig in de database van het programma

6 5 OPTIES PER BIJKOMENDE GEBRUIKER De gebruikersvergunning geeft recht op een aantal installaties op onbeperkte w erkposten, maar de vergunning beperkt zijn gebruik aan de aantal gelijktijdige gebruikers bepaald door de vergunning. Voorbeeld : een vergunning met 3 gebruikers mag geïnstalleerd w orden op 10 w erkposten, maar enkel 3 personen kunnen gelijktijdig w erken. De andere zullen de volgende melding krijgen het maximum aantal gebruikers is bereikt. HOSTING (plaats harde schijf per 250Mb) TIP INTEGRAL mag gebruikt w orden op uw eigen server autonoom, ofw el op één van onze servers dat aldus toegankelijk is op afstand. De hosting oplossing geeft de mogelijkheid, van om het even w aar, via een basis internetverbinding, toegang te hebben aan de gegevens van de boekhouding, logistiek of commercieel. Aan uw boekhouder ook kan u toegang geven teneinde snelle controles te verrichten, uw verklaringen afdrukken alsmede de jaarrekeningen. Vergeet de ongemakheden dat een lokaal netw erk kan geven: backup, virus, stroomuitval, beschikbaarheid. BACKUP «A LA CARTE» Om tijdens uitzonderlijke procedures een veiligheidskopie te kunnen nemen, buiten het standaard ritme voorzien door de hosting om de 24u. (In de hosting service is een systematisch backup inbegrepen alle 24u van de gegevensbanken, backup w aarvan de gebruiker de aantal dagen kan bepalen om ze te behouden. Te noteren dat indien u niet over de optie Backup à la carte beschikt, en indien nodig kan een restore verricht w orden van de laatst beschikbaar backup. Deze interventie w ordt afzonderlijk gefactureerd aan 100 ebtw ). BEHEER MATENBALK / KLEUREN De optie matenbalk is natuurlijk heel nuttig voor vele beroepen, men kan eveneens deze optie gebruiken voor bijvoorbeeld kleuren of afmetingen. Zij maakt het gebruik mogelijk van een artikelnummering op tw ee niveaus, hetzij referentienummer en maat van deze referentie. Een reeks aanmaak en afdruk modulen w erden gew ijzigd om het paar Referentie-Maat voor te stellen onder vorm van een rooster. BEHEER DRAAGBARE BARCODELEZER TIP INTEGRAL beschikt over een optie die de verbinding toelaat en de ontlasting van de gecollecteerde inlichtingen door deze apparaten POS FIDELITY BEHEER FIDELITEITSKAARTEN Deze optie laat u toe bij de toonbankverkopen, een verkoopbedrag te registreren op naam van een derde verbonden aan een fideliteitskaart. Zij beschikt over reporting functies en raadplegingen.

7 6 EDOCUMENTS Deze optie laat toe alle belangrijke documenten te archiveren, in zijn boekhoudkundig aspect, hetzij voor geheugen, hetzij voor uw accountantskantoor voor de gespecialiseerde boekingen. Te meer, mits inschrijving bij een door ons geselecteerde leverancier van fax service, kan u faxen versturen, ontvangen, delegeren en archiveren. Deze optie laat ook toe de commerciële facturen te archiveren alsmede de elektronische facturatie uit te voeren. EDOCUMENTS PRO In aanvulling aan w at de klassieke edocuments bevat, laat deze optie toe de documenten te verdelen en sorteren per type en dossier, en maakt mogelijk een multi-pagina scanning te splitsen volgens QR-code etiketten of nog de documenten ontvangen per te verdelen tussen de bestemmingsdossiers. Als u van een vergunning voor Expert-Boekhouder geniet, laat u deze optie nog toe een CODABOX interface te gebruiken en de elektronische uittrekselsbestanden CODA ofw el boekhouddocumenten te archiveren rechtstreeks in de servers van uw klanten via uw gemachtigde toegang. EBANKING Deze optie biedt al de functies aan over de gehele behandelingsfuncties van elektronische bankverrichtingen : betaling van leveranciers en/of terugbetaling van klanten via CODA bestanden (SEPA XML ISO 20022), invoer en automatische boeking van CODA uittreksels en beheer van Domiciliëringen. FACTORING Teneinde verkoopfacturen door te sturen naar een service «Factoring» (FACTEL, ING, enz ) die het nodige verricht om deze facturen elektronisch door te sturen naar hun bestemming. DIENSTEN Scholing per module van 3 uur forfait in onze lokalen (max. 4 personen) Opleiding Raadgevingen ter plaatse (per uur) Verplaatsing per km < 250 kms Verplaatsing per km > 250 kms Het abonnement wordt anticipatief driemaandelijks gefactureerd en moet het voorwerp maken van een bankdomiciliatie. Het abonnement is afgesloten voor minimum achttien maanden en stilzwijgend vernieuwd voor dezelfde duur behalve bij ontzegging per aangetekend schrijven ontvangen drie maanden vóór de vervaldag.

TIP INTEGRAL R/10 CORPORATE. Het Boekhoud en Beheer programma. Département commercial Verantwoordelijke uitgever : T.I.P Group N.V.

TIP INTEGRAL R/10 CORPORATE. Het Boekhoud en Beheer programma. Département commercial Verantwoordelijke uitgever : T.I.P Group N.V. 2015 TIP INTEGRAL R/10 CORPORATE Het Boekhoud en Beheer programma Département commercial Verantwoordelijke uitgever : T.I.P Group N.V. 01/01/2011 1 Het boekhoudprogramma Meer dan een eenvoudig boekhoudprogramma,

Nadere informatie

Eén enkel product, verschillende oplossingen

Eén enkel product, verschillende oplossingen HET PRODUCT Het beheer van uw activiteit beheersen Integral zal uw bevoorrechte partner worden in het beheer van uw activiteit en uw boekhouding. Haar brede functionele dekking zal u toelaten het geheel

Nadere informatie

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0»

«Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» «Nieuwigheden Sage BOB 50 3.0» Voor het gebruik van de end-users Sage BOB 50 DE NIEUWIGHEDEN VAN DE VERSIE 3.0 VAN SAGE BOB 50 Het nieuwe beheer van het boekhoudplan Met de versie Sage BOB 50 3.0, innoveert

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Januari 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving

Nadere informatie

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus

Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 Expert EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 KMO EIR - JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel de inschrijving voor

Nadere informatie

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus

Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert. Handleiding Expert modus Stap voor stap BOB 50 & BOB 50 Expert Handleiding Expert modus INHOUD De Expert modus... 3 1. Boekhoudkundige audit... 4 2. Audit nota s... 9 3. Verwijdering van boekingen... 13 4. Decentralisatie van

Nadere informatie

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN!

SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! SAGE BOB SOFTWARE VEREENVOUDIGT UW LEVEN! Voorstelling van de nieuwe versie 3.3 We stellen u vandaag met trots de nieuwe versie 3.3 van BOB Software voor. Ons doel: uw gebruik van het programma vereenvoudigen

Nadere informatie

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus

Algemeen Tarief. Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen. EIR-JGR Modus Algemeen Tarief Sage BOB 50 VZW en Onderwijsinstellingen EIR-JGR Modus April 2013 BELANGRIJK Commercialiseringsmode JGR (Jaarlijks Gebruiksrecht) Elk programma gecommercialiseerd in JGR-modus houdt zowel

Nadere informatie

De modules ADIX 2 ADIX GROUP N.V.

De modules ADIX 2 ADIX GROUP N.V. De modules ADIX ADIX Algemene boekhouding ADIX Analytische boekhouding ADIX Budgettaire boekhouding ADIX Bankverbinding ADIX Fiscale bijlage PB-VENB ADIX Afschrijvingstabel ADIX Beheer jaarrekeningen ADIX

Nadere informatie

ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE

ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE ACCOUNTING & COMMERCIAL SOFTWARE BROCHURE BROCHURE Deze brochure heeft tot doel u een beknopt overzicht te geven van de vele mogelijkheden binnen EQUISIS, ons modulair softwarepakket voor boekhouding en

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie.

Standaard functies FashionBase ERP. Boekhouding. FashionBase. Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte. Facturatie. Standaard functies FashionBase ERP Boekhouding, telebankieren en automatische BTW aangifte Facturatie Offertes Orders en vanaf offertes Voorraadbeheer Relatiebeheer (CRM) Agenda Projectadministratie (optioneel)

Nadere informatie

Factsheet RACS Financial Management system

Factsheet RACS Financial Management system Factsheet RACS Financial Management system Pagina 1 / 10 Inleiding In dit document geven we slechts een overzicht van de functionaliteiten die in de RACS Financial Management module beschikbaar zijn. Iedere

Nadere informatie

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden.

Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Prijslijst Wings Boekhouding en Logistiek Prijzen exclusief btw, geldig vanaf 01/01/2014 Prijswijzigingen voorbehouden. Wings uitvoering: STANDAARD PROFESSIONAL ENTERPRISE licentie SA (1) licentie SA (1)

Nadere informatie

EQUISIS EXECUTIVE v2.1

EQUISIS EXECUTIVE v2.1 INSTALLATIEHANDLEIDING EQUISIS EXECUTIVE v2.1 Release 6 Maart 2009 INLEIDING Deze release 6 van EQUISIS EXECUTIVE 2.1, enkel beschikbaar om te downloaden, is eerst en vooral een tussenversie nodig voor

Nadere informatie

Algemeen tarief. Tarief enkel geldig voor licenties onder Belgische wetgeving. Sage BOB 50 kmo EIR-/JGR-modus

Algemeen tarief. Tarief enkel geldig voor licenties onder Belgische wetgeving. Sage BOB 50 kmo EIR-/JGR-modus Algemeen tarief Tarief enkel geldig voor licenties onder Belgische wetgeving Sage BOB 50 kmo EIR-/-modus Juni 2015 Sage BOB 50 SQL - Boekhouding en Financiën Tarief kmo - EIR-/-modus Basis Pack Pack +

Nadere informatie

Opleidingen op afstand van Sage

Opleidingen op afstand van Sage Opleidingen op afstand van Sage CATALOGUS JUNI 2011 V.2.0. BOB 50 BOB 50 Inhoud FINANCIELE MODULES Algemene boekhouding Ingavemogelijkheden van boekhoudkundige documenten 3 Verrichtingen begin/einde boekjaar

Nadere informatie

Standaard functies FashionBase ERP

Standaard functies FashionBase ERP FashionBase ERP biedt voor de bedrijfskledingbranche een totaaloplossing en een op de klant gericht informatiesysteem. U kunt ook inzage krijgen in uw voorraden, inkoopprijzen en winstgevigheid van uw

Nadere informatie

Sage 100c. WORKSHOP 100c NIEUWIGHEDEN. 26 September 2017

Sage 100c. WORKSHOP 100c NIEUWIGHEDEN. 26 September 2017 Sage 100c WORKSHOP 100c NIEUWIGHEDEN 26 September 2017 SAGE 100C ONZE AGENDA 1. Nieuw handvest van Sage 2. Evolutie van het gamma 3. Type klant en Functionele opsplitsing 4. Nieuwigheden in 100c 5. Demo

Nadere informatie

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus

Tarief. Sage BOB 30 Licentie Modus Tarief Sage BOB 30 Januari 2013 Sage BOB 30 SQL - Beheeroplossing Tarieven KMO/VZW Software (1) Basis B30A10000 Sage BOB 30 Boekhouding Monopost Mono dossier 875 Software - Opties B30A10100 Analytische

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 499,- excl. btw eenmalig. B- Cloud versie voor 27,50 + 15,- p. mnd onderhoudscontract excl. btw. FashionBase Start incl.

Nadere informatie

Windows programma voor commercieel beheer

Windows programma voor commercieel beheer Windows programma voor commercieel beheer commercieel beheer onder Windows 2000 en XP 4-talig user-beheer zeer uitgebreide database klanten/leveranciers/artikels krachtige lijsten, statistieken verzorgde

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion voor 31(0)23-5373350 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion voor 1,- per dag voor Mac en Windows A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud vanaf 66,- per maand. Neem uw eigen programma's mee in de Cloud. Werken

Nadere informatie

WinBooks Versie 4 What s New?

WinBooks Versie 4 What s New? WinBooks Versie 4 What s New? 1. Goedkeuring van de facturen vóór betaling... 2 2. Afpunten van de openstaande posten... 8 3. Prints : BTW Formulieren 2007... 10 4. Prints : Dagboeken : overzicht van de

Nadere informatie

Afpunten klanten/leveranciers

Afpunten klanten/leveranciers Inhoud Afpunten klanten/leveranciers... 2 Voorbeelden:... 3 Hoe punt je een betaling tov een factuur af?... 3 Hoe link je een factuur en creditnota aan mekaar?... 4 Hoe punt je een factuur en creditnota

Nadere informatie

geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer Betaalbare software met service, aantrekkelijke prijs geschikt voor het KMO-budget.

geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer Betaalbare software met service, aantrekkelijke prijs geschikt voor het KMO-budget. CPS kilosoft geef een nieuwe dimensie aan uw administratief beheer Betaalbare software met service, aantrekkelijke prijs geschikt voor het KMO-budget. Gebruiksvriendelijk Veilig en betrouwbaar Krachtig

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/13 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Elektronische archivering Praktische benadering. Erwin Vercammen Accountant Belastingconsulent Ondervoorzitter IAB

Elektronische archivering Praktische benadering. Erwin Vercammen Accountant Belastingconsulent Ondervoorzitter IAB Elektronische archivering Praktische benadering Erwin Vercammen Accountant Belastingconsulent Ondervoorzitter IAB Voorafgaande afspraken Geen gebruik van systeemsoftware voor documentbehandeling Geen gebruik

Nadere informatie

Archivering Versie 2.5 Maart0 2003

Archivering Versie 2.5 Maart0 2003 Archivering Versie 2.5 Maart0 2003 Inhoudsopgave Algemeen... 3 Praktisch Dossier... 4 Archivering van een fiscaal boekjaar... 4 Archivering van de gegevens... 4 Transfer naar een verplaatsbare eenheid...

Nadere informatie

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule

Opstarten van de GRATIS facturatiemodule Opstarten van de GRATIS facturatiemodule 1 Welkom in het gratis facturatieprogramma van WinBooks on Web Het gratis facturatieprogramma is ontworpen om u kennis te laten maken met de interessante functionaliteiten

Nadere informatie

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017

Release Notes Sage BOB 50c Versie van 04/04/2017 Derdenbestand Boekhouding & Financiën Bestand Klanten Boekhouding & Financiën Bestand Leveranciers Boekhouding & Financiën Bestand Relaties ondernemingen De verbinding met Google Maps in de derdenfiches

Nadere informatie

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows

FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows FashionBase Start voor Fashion vanaf 1,- per dag voor Mac en Windows Incl. financiele administratie A- Locale PC (Mac en Win.) voor 31,- per maand. B- In de Cloud voor 59,95 per maand. Neem uw eigen programma's

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes INHOUD I. Inleiding... 3 II. Algemene voorstelling... 4 III. Algemene modaliteiten van aanmaningen... 5 IV. Aanmaningscategorieën... 6 a.

Nadere informatie

Stelt voor. Copyright BeWin Solutions SPRL Alle rechten voorbehouden

Stelt voor. Copyright BeWin Solutions SPRL Alle rechten voorbehouden Stelt voor BeWin Solutions ERP Een nieuwe ERP speciaal gemaakt voor het beheer van projecten. CRM Projectmanagement Admin. HR Prospectie Projecten Klanten Schattingen Bestellingen Contacten Uitvoering

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR ALGEMENE VOEDING

SOFTWARE VOOR ALGEMENE VOEDING SOFTWARE VOOR ALGEMENE VOEDING Omschrijving "Software algemene voeding" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een groothandel. Het programma is volledig geïntegreerd

Nadere informatie

Opstarten van de module Voorraadbeheer

Opstarten van de module Voorraadbeheer Opstarten van de module Voorraadbeheer 1 Welkom in de module Voorraadbeheer van WinBooks on Web De Voorraad module van WinBooks on Web zou ook de Inventaris module kunnen genoemd worden. Deze module is

Nadere informatie

«Praktische gids» Installatie didactische versie

«Praktische gids» Installatie didactische versie 12/09/01 B50/v3.10/F/PG016.01 «Praktische gids» Installatie didactische versie Systeem Voor het gebruik door de end-users van Sage BOB 50 School Edition 2012-2013 Oplossing Sage BOB 50 2 Hoewel aan deze

Nadere informatie

BESTELBON Virtual Invoice

BESTELBON Virtual Invoice Virtual Invoice Virtual Invoice Light : Biedt de mogelijkheid aankoopfacturen en andere documenten te scannen, annotaties aan te brengen en de gescande documenten naar de server van de fiduciaire via Internet

Nadere informatie

Opstarten van de Analytische boekhouding

Opstarten van de Analytische boekhouding Opstarten van de Analytische boekhouding 1 Welkom in de module Analytische boekhouding van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u te kennis te laten maken met de Analytische boekhouding in WinBooks

Nadere informatie

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE

INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INTERNETBOEKHOUDEN HANDLEIDING BANKING MODULE INHOUD INHOUD... 2 INLEIDING... 3 ALVORENS TE STARTEN... 4 UITGAAND BETALINGSVERKEER... 6 Samenstellen werklijst betalingen vanuit de openstaande verrichtingen...

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN

SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN SOFTWARE VOOR FIETSZAKEN Omschrijving "Software voor fietszaken" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een fietszaak. Het programma is volledig geïntegreerd

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie Gebruikershandleiding NEO facturatie Powered bij Twinfield NEO facturatie Copyright Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

DIS. Digital Information System

DIS. Digital Information System DIS Digital Information System Inhoud Digital Information System........................................ 4 ORGANI - Your Profit.................................................. 8 Digital Information

Nadere informatie

Aanmaken grootboekrekeningen in programma 1.14.1 INBRENGEN GROOTBOEKREKENINGEN of het standaard rekeningplan uit SERVICO laten overnemen.

Aanmaken grootboekrekeningen in programma 1.14.1 INBRENGEN GROOTBOEKREKENINGEN of het standaard rekeningplan uit SERVICO laten overnemen. OPSTARTEN SERVICOUNT Aanmaken grootboekrekeningen in programma 1.14.1 INBRENGEN GROOTBOEKREKENINGEN of het standaard rekeningplan uit SERVICO laten overnemen. Een titelrekening is een rekening waarop niet

Nadere informatie

Inhoudstafel 7. DEEL 1 Gevallenstudie: voorstelling van de onderneming Protoy Fictivo BVBA

Inhoudstafel 7. DEEL 1 Gevallenstudie: voorstelling van de onderneming Protoy Fictivo BVBA Inhoudstafel 7 Inhoudstafel DEEL 1 Gevallenstudie: voorstelling van de onderneming Protoy Fictivo BVBA 1 De start... 13 2 Een boekhoudpakket kiezen en van start gaan... 14 2.1 De keuze van het boekhoudpakket...

Nadere informatie

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders

Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders 1/14 Winkind DVO - De standaardsoftware voor de dienst onthaalouders Inleiding Marius Software Ontwikkeling bvba is gespecialiseerd in software voor kinderopvang. Het programma Winkind is ontwikkeld in

Nadere informatie

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en

Lucas garandeert nog veel meer : geïntegreerde oplossing voor wegen en Het werkinstrument bij uitstek om u te helpen bij uw administratie en boekhouding. Met Lucas haalt u niet zo maar een computerprogramma in huis maar een complete oplossing: facturatie, toonbankverwerking,

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR ELEKTRICIENS. Sint-Idesbaldusstraat 29 TEL : (058) 313 313 BE-8630 Veurne FAX : (058) 311 456. O:\Data2011\@Promo\elektriciteit.

SOFTWARE VOOR ELEKTRICIENS. Sint-Idesbaldusstraat 29 TEL : (058) 313 313 BE-8630 Veurne FAX : (058) 311 456. O:\Data2011\@Promo\elektriciteit. SOFTWARE VOOR ELEKTRICIENS Omschrijving Boekhouding - Ingave van aankoop- en verkoopfacturen - Afdruk van aankoop- en verkoopdagboek - Ingave van rekeninguittreksels - Afdruk van financieel dagboek - Afdrukken

Nadere informatie

Opstarten van de module Overschrijvingen

Opstarten van de module Overschrijvingen Opstarten van de module Overschrijvingen 1 Welkom in de module Beheer overschrijvingen van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u kennis te laten maken met de module Beheer overschrijvingen in

Nadere informatie

Jaarafsluiting Lucas@win 1

Jaarafsluiting Lucas@win 1 Jaarafsluiting Lucas@win 1 Voorwoord : Vooraleer men in een nieuw boekjaar kan boeken, dient het vorige afgesloten te zijn. Deze afsluiting is niet definitief voor de algemene rekeningen. Na de jaarafsluiting

Nadere informatie

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA)

Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos Tips & Tricks Elektronische bankafschriften (CODA) Kleos 6.6 introduceert de automatische verwerking van uw elektronische bankafschriften (CODA). Om de match tussen verkoopfactuur en betaling uniek

Nadere informatie

de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus: van start, via aan- en verkoop naar het einde van het jaar door Hendrik Claessens

de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus: van start, via aan- en verkoop naar het einde van het jaar door Hendrik Claessens de boekhoudkundige verwerking van een economische cyclus: van start, via aan- en verkoop naar het einde van het jaar door Hendrik laessens Opgave We starten met een onderneming gespecialiseerd in computermateriaal.

Nadere informatie

Aandachtspunten en praktische tips bij de overgang naar het nieuwe boekhoudplan

Aandachtspunten en praktische tips bij de overgang naar het nieuwe boekhoudplan Aandachtspunten en praktische tips bij de overgang naar het nieuwe boekhoudplan Geraldine Mattens, Vlaamse Sportfederatie vzw Sylvia Thienpont, SBB Accountants & Adviseurs 1 Aandachtspunten en praktische

Nadere informatie

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING

ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ISABEL 6. SLIMME BOEKHOUDING ACCOUNTING OPTIMIZED OPTIMALISEER UW BOEKHOUDING EN TEL UW TIJDSWINST. BETER BOEKHOUDEN DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6, één oplossing met tal van voordelen. Isabel 6 is de enige

Nadere informatie

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing

Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing Opstellen van de jaarlijkse BTW-listing wow Heden wordt enkel nog de elektronische jaarlijkse klantenlisting (VATLIST bestand) door de Administratie aanvaard. Dit maakt het de belastingplichtige mogelijk

Nadere informatie

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING

ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING ISABEL 6. VLOTTE SAMENWERKING TEAMWORK IMPROVED VLOT SAMENWERKEN IN ALLE VEILIGHEID: IDEAAL, OOK VOOR UW BEDRIJF. BETER TEAMWERK DANKZIJ ISABEL 6. Isabel 6 is speciaal ontworpen voor bedrijven zoals het

Nadere informatie

Inhoud. Update

Inhoud. Update Inhoud Inhoud... 1 Boekhouden... 2 Afpunting: fase 2 financieel... 2 Afdrukken rappels: bankrekeningnummer onthouden... 2 Codabestanden: optimalisatie verwerking... 2 Leerlingenrekeningen... 3 Afdrukken

Nadere informatie

MINOX Urenadministratie

MINOX Urenadministratie MINOX Urenadministratie 2 Introductie Vanaf 1983 houdt MINOX Software zich bezig met het ontwikkelen van administratieve software voor accountants- en administratiekantoren en voor het Midden- en Kleinbedrijf.

Nadere informatie

Productinformatie. Beschikbare versie PCashL-p voor gebruik met een USB - parallelle WiFi printer op klassieke beeldscherm of touchscreen

Productinformatie. Beschikbare versie PCashL-p voor gebruik met een USB - parallelle WiFi printer op klassieke beeldscherm of touchscreen Productinformatie KASSAPROGRAMMA Registreren en afhandelen van de verkopen Artikelbeheer Beheer van leveringen en voorraad Algemeen Beheer - opmaken van rapporten en statistieken Uitgebreid artikelbeheer:

Nadere informatie

Documentatie voor update BHIwin 9.02

Documentatie voor update BHIwin 9.02 Documentatie voor update BHIwin 9.02 I. Inlezen dagafschrift CODA versie 2.1... 3 1. Algemene instelling... 3 2. Inlezen dagafschrift... 3 2.1 Alle rekeningen... 3 2.2 Per bankrekening... 4 2.3 Inlezen

Nadere informatie

NIEUW! SEPA Service Center

NIEUW! SEPA Service Center NIEUW! SEPA Service Center SEPA: een nieuwe uitdaging voor uw onderneming! Een progressieve uniformisering van de betalingsinstrumenten binnen de Europese Unie Met het SEPA-project SEPA staat voor Single

Nadere informatie

ERO VNG WIJZIGINGEN. Er is een nieuwe versie beschikbaar voor VERO VNG. U kunt deze update installeren indien u al gebruik maakt van: Algemeen

ERO VNG WIJZIGINGEN. Er is een nieuwe versie beschikbaar voor VERO VNG. U kunt deze update installeren indien u al gebruik maakt van: Algemeen ERO VNG Terug naar overzicht Er is een nieuwe versie beschikbaar voor VERO VNG. U kunt deze update installeren indien u al gebruik maakt van: WIJZIGINGEN Algemeen Basecone, een volwaardig systeem voor

Nadere informatie

Aanvulling Ereloonfiches Aanvullende instructies voor het verwerken van ereloonfiches 281.50.

Aanvulling Ereloonfiches Aanvullende instructies voor het verwerken van ereloonfiches 281.50. Aanvulling Ereloonfiches Aanvullende instructies voor het verwerken van ereloonfiches 281.50. Rel. 90-05 Inaras N.V. WWW.OCTOPUS.BE ERELOONFICHES 281.50 1/13 WWW.OCTOPUS.BE ERELOONFICHES 281.50 2/13 Inhoudstafel

Nadere informatie

HOE EEN FACTUUR INGEVEN DIE ENKEL BTW BEVAT?

HOE EEN FACTUUR INGEVEN DIE ENKEL BTW BEVAT? HOE EEN FACTUUR INGEVEN DIE ENKEL BTW BEVAT? INLEIDING De geïmporteerde goederen die langs de douane passeren geven soms aanleiding tot 2 boekingen : de ene boeking heeft betrekking op de aankoop van een

Nadere informatie

Proforma werking Logistiek

Proforma werking Logistiek Proforma werking Logistiek WINGS Software Flexibel, efficiënt & accuraat WINGS PRO FORMA INHOUDSOPGAVE ALGEMEEN 1.1. Doelstelling 3 SPECIFIEK 2.1. Wings voorzieningen 4 2.2. Wings instellingen 5 WINGS

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland

Update: Exact Online Handel. Joost de Stigter Exact Software Nederland Update: Exact Online Handel Joost de Stigter Exact Software Nederland EXACT ONLINE HANDEL Dé online bedrijfssoftware Agenda Uw organisatie Over Exact en Exact Online Trends De voordelen van de Cloud Oplossing

Nadere informatie

Uw partner voor het beheer en de verdeling van uw veiligheidsdocumenten

Uw partner voor het beheer en de verdeling van uw veiligheidsdocumenten Uw partner voor het beheer en de verdeling van uw veiligheidsdocumenten CHEM sa Rue E. Martel, 15-17 7190 Ecaussinnes België Tel. +32 67 49 00 03 - Fax : +32 67 49 02 11 http://www.publichem.com - e-mail

Nadere informatie

Basis dubbel boekhouden (module A1)

Basis dubbel boekhouden (module A1) Basis dubbel boekhouden (module A1) In deze module maakt de cursist kennis met de techniek van het boekhouden. Er wordt ingegaan op alle belangrijke basisboekingen binnen een onderneming. basisbegrippen

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

ERP Systems multi-channel groothandel

ERP Systems multi-channel groothandel ERP Systems multi-channel groothandel Overzicht functies Prijsafspraken U kunt artikelen aan prijsgroepen koppelen. Met deze groepen is het mogelijk om verschillende prijzen van hetzelfde artikel vast

Nadere informatie

Elke fiscale eenheid kan één of meerdere administraties bevatten. Om de administraties te beheren: Klik op Administraties.

Elke fiscale eenheid kan één of meerdere administraties bevatten. Om de administraties te beheren: Klik op Administraties. Administraties Elke fiscale eenheid kan één of meerdere administraties bevatten. Om de administraties te beheren: Klik op Administraties. Op dit scherm kunt u: De bestaande administraties raadplegen. Een

Nadere informatie

SOFTWARE VOOR DRANKCENTRALES

SOFTWARE VOOR DRANKCENTRALES SOFTWARE VOOR DRANKCENTRALES Omschrijving "Software drankcentrales" is een uiterst compleet en gebruiksvriendelijk pakket voor het dagelijks beheer van een drankcentrale. Het programma is volledig geïntegreerd

Nadere informatie

Bestemd voor conversie van Nederlands Antilliaanse gulden naar US dollar

Bestemd voor conversie van Nederlands Antilliaanse gulden naar US dollar AccountView Windows conversie-procedure Bestemd voor conversie van Nederlands Antilliaanse gulden naar US dollar Belangrijk Inleiding De financiële administratie is een belangrijk onderdeel van uw organisatie.

Nadere informatie

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2. HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.1 INHOUD INHOUD... 1 ALGEMEEN Filosofie... 2 INSTALLATIE...

Nadere informatie

SHIFT+I Inkoopprijs tonen SHIFT+V Verkooprijs tonen

SHIFT+I Inkoopprijs tonen SHIFT+V Verkooprijs tonen CATALOGUS 2 ARTIKELLIJST 3 NIEUW ARTIKELS / PROMO / AANBIEDINGEN 4 OPRUIMING / SNELLE INGAVE 5 BESTELLIJST 6 HISTORIEK / GARANTIE 7 OFFERTE / BACKORDERS 8 FACTUREN / INFORMATIE 9 STEL EEN VRAAG / CONFIGURATIE

Nadere informatie

UW DIGITALE BOEKHOUDING

UW DIGITALE BOEKHOUDING DIGITALISERING UW DIGITALE UW DIGITALE BOEKHOUDING VAN DE BOEKHOUDING BOEKHOUDING OVERZICHT 01 HUIDIG VS GEDIGITALISEERD PROCES 0 5 TIPS 0 9 KOFFIEKOEKEN CONNECT 02 FILMPJE WINBOOKS CONNECT 0 6 UITGEBREIDE

Nadere informatie

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1

Prijzen RIVOS. RIVOS Prijzen Pagina 1 Prijzen RIVOS De totale investering voor RIVOS bestaat uit de basis aanschafprijs, optionele modules, bijkomende kosten en jaarlijks terugkerende kosten. De basis aanschafprijs wordt bepaald door het aantal

Nadere informatie

Overzicht SYNDICUS. Software voor de syndicus. Versie: 2007.12.26

Overzicht SYNDICUS. Software voor de syndicus. Versie: 2007.12.26 Versie: 2007.12.26 1. SYNDICUS SYNDICUS is een pakket voor het beheer van gebouwen, waarbinnen elk gebouw als aparte entiteit wordt beschouwd. Per gebouw worden de verschillende quotiteiten geparametriseerd

Nadere informatie

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden

De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden De nieuwe manier van boekhouden, die zich aanpast aan uw wensen. Online boekhouden Accountnet-Online is een nieuwe manier van boekhouden tegen een vaste lage prijs per maand. Waar en wanneer u maar wilt.

Nadere informatie

v. 3.0.2.01 - Toelichting bij het versturen email van documenten.

v. 3.0.2.01 - Toelichting bij het versturen email van documenten. v. 3.0.2.01 - Toelichting bij het versturen email van documenten. U kan van zowat overal uit Cinnaber email versturen naar een klant, leverancier, labo of collegae. Voorafgaandelijke configuratie Indien

Nadere informatie

HANDLEIDING C O N S O L I D A T I E

HANDLEIDING C O N S O L I D A T I E HANDLEIDING C O N S O L I D A T I E 1 Algemene werking De bedoeling van een consolidatiemodule is om toe te laten gegevens van verschillende vennootschappen samen te voegen (te 'consolideren'). In eerste

Nadere informatie

Onlinefact Gebruikershandleiding. Versie 0.1

Onlinefact Gebruikershandleiding. Versie 0.1 Onlinefact Gebruikershandleiding Versie 0.1 Inhoud VERSCHILLENDE FUNCTIES EN VENSTERS... 3 1.1 MENU DOCUMENTEN... 3 1.2 MENU LIJNEN AANPASSEN... 3 1.3 MENU AANKOOP/VERKOOP... 4 1.4 DOCUMENTENLIJST FILTEREN...

Nadere informatie

Ford Vehicle Billing. Handleiding

Ford Vehicle Billing. Handleiding Ford Vehicle Billing Handleiding INHOUD: 1 ALGEMEEN... 3 1.1 OMSCHRIJVING... 3 2 FORDBCMINTERFACE... 4 2.1 OMSCHRIJVING... 4 2.2 MODELGEGEVENS... 4 2.3 COMMERCIËLE GEGEVENS... 4 2.4 OPTIES VAN DE WAGEN...

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Count-e Onderwijs wijzigingen 3.0.0

Count-e Onderwijs wijzigingen 3.0.0 Count-e Onderwijs wijzigingen 3.0.0 In Count-e 3.0 is niet alleen de lay-out veranderd maar zijn er ook inhoudelijk verschillende functionaliteiten gewijzigd. In dit formulier geven we een overzicht van

Nadere informatie

Technische nota AbiFire CODA

Technische nota AbiFire CODA Laatste revisie : 15 maart 2012 Inleiding De link met maakt het mogelijk om rekeninguittreksels elektronisch in te lezen in de modules Interventie, Ambulance en Preventie van AbiFire. Deze link is gekoppeld

Nadere informatie

Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0

Productbeschrijving Delta/W Schadedossier versie 1.0 Delta/W Schadedossier Compleet en efficiënt Inleiding Delta/W Schadedossier is het backoffice pakket voor de schadehersteller die meer wil dan alleen calculeren. Delta/W Schadedossier heeft standaard uitgebreide

Nadere informatie

Het pakket voor de verzekeringsmakelaar. Versie 7

Het pakket voor de verzekeringsmakelaar. Versie 7 Het pakket voor de verzekeringsmakelaar Versie 7 Inleiding 2 Totale integratie 3 Paperless office 3 Universele berichtgeving 4 Commerciële tool 5 Communicatie 6 AS/2 integratie 7 Geïntegreerde boekhouding

Nadere informatie

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol

Samenwerken met icounting. Beschrijving in- en verkooprol Samenwerken met icounting Beschrijving in- en verkooprol Inhoudsopgave 1 Samenwerken 3 2 In- en verkooprol 3 2.1 Inkoopfacturen 3 2.1 Verkoopfacturen 3 3 Hoe werkt het? 3 3.1 Inkoopfacturen 3 3.2 Verkoopfacturen

Nadere informatie

E-procurement. Transparantie - efficiëntie - automatisatie - kostenreductie

E-procurement. Transparantie - efficiëntie - automatisatie - kostenreductie E-procurement Transparantie - efficiëntie - automatisatie - kostenreductie E-BUSINESS: virtueel bestellen, echt profiteren. E-Business een overzicht. De snelste weg leidt ons vandaag via internet, zowel

Nadere informatie

KASSAVERWERKING. Digitaal kantoor

KASSAVERWERKING. Digitaal kantoor April, Mei, 2012 2012 KASSAVERWERKING KASSAVERWERKING Dagontvangsten (cash, BC, visa) direct verwerken in Venice Tegenover iedere factuur staat een betaling. Iedere uitgaande factuur die contant betaald

Nadere informatie

Expert/M Plus VATREFUND.

Expert/M Plus VATREFUND. Expert/M Plus VATREFUND www.kluwer.be/software Inhoudsopgave INLEIDING... 1 VERWERKING IN EXPERT/M PLUS... 2 1. CONFIGURATIE... 2 Leveranciers... 2 Grootboekrekeningen... 2 2. INGAVE AANKOPEN... 3 3. VATREFUND

Nadere informatie

De modules?foatg aan een uitzonderlijk tarief. Hiermee beschikt u over:

De modules?foatg aan een uitzonderlijk tarief. Hiermee beschikt u over: De modules?foatg aan een uitzonderlijk tarief. Hiermee beschikt u over: 1. Een volledig IN en OUT beheer, van de offerte tot de verkoopfactuur en van de prijsaanvraag leveranciers tot de aankoopfactuur

Nadere informatie

Jaarlijkse afsluiting in Winbooks

Jaarlijkse afsluiting in Winbooks Verenigingen der Parochiale Werken Jaarlijkse afsluiting in Winbooks De presentatie start om 19h30. Blijf aangelogd. Indien je in het blauwe vakje bovenaan het 3 de icoontje aanklikt, dat krijg je onderaan

Nadere informatie

V O L U M E 1 PRAKTISCHE INLEIDING TOT DE BOEKHOUDING. Fernand TOUSSAINT. met de medewerking van Niek VERSTRAETE MET HET SOFTWAREPAKKET

V O L U M E 1 PRAKTISCHE INLEIDING TOT DE BOEKHOUDING. Fernand TOUSSAINT. met de medewerking van Niek VERSTRAETE MET HET SOFTWAREPAKKET V O L U M E 1 PRAKTISCHE INLEIDING TOT DE BOEKHOUDING Fernand TOUSSAINT met de medewerking van Niek VERSTRAETE MET HET SOFTWAREPAKKET PRAKTISCHE INLEIDING TOT DE BOEKHOUDING INHOUDSTAFEL Hoofdstuk 1 VOORWOORD

Nadere informatie

Financieel Management Systeem. Versie beschrijving 4.3. Bizon Software B.V., 2 oktober 2012, versie 20121002 Opgesteld door Jaap van Vugt

Financieel Management Systeem. Versie beschrijving 4.3. Bizon Software B.V., 2 oktober 2012, versie 20121002 Opgesteld door Jaap van Vugt Financieel Management Systeem Versie beschrijving 4.3 Bizon Software B.V., 2 oktober 2012, versie 20121002 Opgesteld door Jaap van Vugt Inhoud 1. ALGEMEEN 3 1.1. TOELICHTING OP DE NIEUWE RELEASE 3 1.2.

Nadere informatie

NORA Document Management Software

NORA Document Management Software NORA Document Management Software Beheer en beheers uw document flow INHOUD NORA Eenvoudig documentenbeheer NORA: eenvoudig documentenbeheer 3 MODULES Dossier- en contactenbeheer 4 Documenten 5 Berichten

Nadere informatie

UBL import in Expert M/Plus. Versie 2.5

UBL import in Expert M/Plus. Versie 2.5 UBL import in Expert M/Plus Versie 2.5 UBL import in Expert M/Plus Inhoudsopgave 1. Introductie... 2 2. Export uit Billit... 2 3. Import in Expert M/Plus: éénmalig parameters instellen... 3 4. UBL verwerking...

Nadere informatie