Recreatieprogramma Camping De Nollen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Recreatieprogramma Camping De Nollen"

Transcriptie

1 Recreatieprogramma Camping De Nollen Maandag 29 juni uur. We gaan vandaag de knutsel; toeter je ouders wakker maken. We maken dan ook een echte toeter van een wc-rol! In de uur. We gaan het spel 3 is teveel spelen. Ben jij ruimdenkend en een uitdagend type dan is dit echt een spel voor jou. Verzamelen in de uur. Verzamelen in de We gaan kringknoop spelen.! uur. Behendigheidsbaan met handicap. Trek kleren aan die vies mogen worden. Verzamelen in de Dinsdag 30 juni uur. We gaan vandaag de knutsel maken van; verschrikkelijke Ikke! Verzamelen in de uur. Neem voor deze activiteit een goed stel hersens mee want je hebt je concentratie hard nodig voor dit spel. We spelen Tik Tak Boem. Verzamelen uur. We spelen Levend Memory. Verzamelen uur. We spelen mutsenvoetbal. Deze activiteit is 8+. Verzamelen Woensdag 1 juli uur. We gaan vandaag een draak knutselen. In de uur. We spelen de Dodende Straal. Verzamelen uur. Verscheurde Kranten estafette. Verzamelen uur. Wie blijven er over als beste cowboys van de camping? In de We spelen namelijk de spellen Namentikkertje en het Wilde Westen. Donderdag 2 juli uur. Pas op voor de springende kikker! Knutselen in de uur. We spelen wc tikkertje. Dus strek je armen maar uit, want we gaan je doorspoelen. Verzamelen uur. Baldribbelestafette, welk team heeft als eerste alle ballen naar de overkant. Verzamelen uur. We spelen pionnenroof. Ben jij goed in rennen en ben je snel? Kom dan meedoen met deze activiteit. Vrijdag 3 juli uur. We maken een hele leuke vogel. Hij lijkt op PINO. In de uur. Laat je niet foppen. We spelen fopbal. Op het theaterplein uur. Alle jagers en apen opgelet. We spelen vanmiddag het tropische woud. Verzamelen uur. We spelen het tikspel. Gremlins! Doe je weer mee?

2 Recreatieprogramma Camping De Nollen Beroemdheden Zaterdag 4 juli uur. We knutselen een mooie puzzel uur. De BESTE VRIENDEN QUIZ. Doe mee met dit spel, samen met je vriendje of vriendinnetje. Start uur. We spelen trefbal op het evenemententerrein. Zondag 5 juli uur. We knutselen met het thema PLANES uur. Je kan je tot uur opgeven voor het middagprogramma van 13.30uur. Maximaal 25 kinderen en Vol=Vol uur. TAARTEN VAN ABEL, voor wie bak jij iets lekkers vanmiddag? uur. DE NOTENKRAAK estafette spelletjes. Maar wel opletten, want steeds moeten de nootjes meegenomen worden. Start in de grote speeltuin uur. ZAP SPORT.Voetbal toernooitje in de pana-kooi. Individueel opgeven of als team van 4, alles is mogelijk. Maandag 6 juli uur. DUMMIE DE MUMMIE, knutsel een mummie uur. We spelen allemaal mummie spelletjes uur. Naar de manege. Kosten zijn 9,00 p.p. Een leuke activiteit voor de beginnende ruitertjes. We vertrekken met eigen vervoer naar de manege. Opgeven kan t/m zondag uur bij het recreatieteam uur. Het HOME smokkelspel. Blijf uit handen van de MOEFS. Start bij de uur. FREEKS WILDE WERELD-speurtocht. Vind alle wilde dieren op de camping. Verzamelen uur. Bingo in de Eetboey. Dinsdag 7 juli uur. BUURMAN en BUURMAN ochtend. We maken een leuke knutsel uur. HIP voor NOP, kom jij een fantastische outfit maken voor de modeshow van vanavond? Verzamelen uur. DE MAGISCHE WINKEL. Kom je ook leren goochelen? In de recreatieruimte vanaf 8 jaar uur. Meeleeftheater en HIP voor NOP modeshow op het theaterplein.

3 Woensdag 8 juli uur. Verhalen van de ZANDTOVENAAR. Maak je eigen zandschilderij uur. CHECKPOINT, allemaal leuke proefjes in de uur. JUNIOR DANCE. Kom je gezellig meedoen met alle dansjes. Misschien heb je zelf nog wel een dansje die je ons wilt laten zien. En win met de stoelendans. Op het theaterplein uur. Boogschieten op het evenemententerrein. Vanaf 8 jaar. Donderdag 9 juli uur. **SPETTERSTAD** Trek je zwemkleding aan en kom naar het evenemententerrein. Voor dit GIGA waterfeest uur. Kinderbingo in de Een kaartje kost 0,50 per ronde. We spelen 5 rondes. Vrijdag 10 juli uur. Voel je een ster in HOLLYWOOD. Maak een supersterren portret van jezelf uur. EXPEDITIE ROBINSON. Durf jij de uitdaging aan? Weet jij hoe een kompas werkt, touwknopen, blaaspijpschieten. Ga je mee op avontuur. Start uur. Kinderdisco in de Kosten zijn 2,00 p.p. Dit is inclusief 1 consumptie en een zakje chips. Zaterdag 11 juli uur. Knutselochtend met het thema FROZEN uur. OPSPORING VERZOCHT! De klas van MEES KEES is verdwenen in het bos. Breng jij ze terug? Start uur. We spelen mini-golf en croquet. Verzamelen bij de uur. Volleyballen op het volleybalveld voor iedereen vanaf 12 jaar.

4 Recreatieprogramma Camping De Nollen Cowboys-en indianenweek Zondag 12 juli uur: Vandaag knutselen we een hele mooie totempaal uur: We gaan lekker voetballen uur. Nollen kookschool; vandaag maken we een indianenkoek uur: Blaaspijpschieten op het theaterplein. Vanaf 8 jaar uur: Voorlezen voor de kids t/m 7 jaar. Verzamelen dierenweide. 19:00 uur: Meeleeftheater op het theaterplein uur: We spelen het Western Symbolenspel. Start Maandag 13 juli: 10:00 uur: We knutselen een wigwam in de 11:00 uur: We spelen het spel: Indianen kom maar op! We verzamelen op het theaterplein uur. Naar de manege. Kosten zijn 9,00 p.p. Een leuke activiteit voor de beginnende ruitertjes. We vertrekken met eigen vervoer naar de manege. Opgeven kan t/m zondag uur bij het recreatieteam. 15:00 uur: We spelen het spel: Kom pak je lasso maar. We verzamelen bij de 19:00 uur: Meeleeftheater op het theaterplein. 20:00 uur: We gaan goud smokkelen in het bos. 20:30 uur: Bingo in de Eetboey. Dinsdag 14 juli: 10:00 uur: We knutselen een indianentooi in de 11:00 uur: We gaan vandaag lasso werpen. We verzamelen op het theaterplein. 13:30 uur: Cowboys en Indianen GPS-tocht. Verzamelen bij de 15:00 uur: Denk jij dat je op een rodeostier kan rijden? Kom dat bewijzen bij de Vandaag is het voor de kinderen onder de 10 jaar. 19:00 uur: Meeleeftheater op het theaterplein. 20:00 uur. Denk jij dat je op een rodeostier kan rijden? Kom dat bewijzen bij de Vanavond is het voor de kinderen boven de 10 jaar en volwassenen. Woensdag 15 juli: 10:00 uur: We knutselen een dromenvanger voor cowboys in de uur: BOOTCAMP, lekker een uurtje sporten voor alle papa s en mama s en alle serieuze jongelui vanaf 14 jaar. Dit onder deskundige leiding van een ervaren trainer. Geef je op bij het recreatieteam. Verzamelen op het terras van de Eetboey. 11:00 uur: We gaan een tipi bouwen in het bos. Verzamelen bij de 13:30 uur: Sportdag voor cowboys en indianen. Verzamelen op het evenemententerrein. Dit is voor de kinderen onder de 8 jaar. 15:00 uur: Sportdag voor cowboys en indianen. Verzamelen op het evenemententerrein. Dit is voor de kinderen boven de 8 jaar. 19:00 uur: Meeleeftheater op het theaterplein. 20:00 uur: We hebben een kampvuurfeest op het theaterplein.

5 Donderdag 16 juli: 10:00 uur: We knutselen een indiaan in de 11:00 uur: We spelen een cowboy en indianen tikspel. Verzamelen op het theaterplein. 13:30 uur: Boogschieten :00 uur: We spelen het spel Strijd der stammen in het bos. Verzamelen op het theaterplein. 18:30 uur: Kom jij luisteren naar een leuk verhaal? Kom naar de dierenweide, hier wordt een verhaal voorgelezen :00 uur: Western kinderbingo. In de Vrijdag 17 juli: 10:00 uur: We knutselen een cowboy masker in de 11:00 uur: Wie is de beste tipi danser? Verzamelen op het theaterplein. 13:30 uur: De hele middag hebben we een western stormbaan staan. Durf jij deze ook te bestormen en de uitdaging aan te gaan? 19:00 uur: Meeleeftheater op het theaterplein. 20:00 uur: We hebben een cowboy disco! Entree 2,- Zaterdag 18 juli 10:00 uur: We knutselen een paard. 11:00 uur: We gaan knotshockey spelen. 13:30 uur: Schatzoeken. Verzamelen bij de 15:00 uur. Wie maakt de mooiste stoepkrijttekening. Verzamelen theaterplein. 19:00 uur: Meeleeftheater op het theaterplein. 20:00 uur: We spelen Levend Bingo. Voor iedereen vanaf 8 jaar. Verzamelen

6 Recreatieprogramma Camping De Nollen Techniek Zondag 19 juli uur. Tekenwedstrijd. Ontwerp je eigen caravan of tent. Misschien win jij een leuke prijs uur. Middagvoorstelling van Circus Sijm. Voor meer informatie kunt u terecht bij de Circus kassa uur. We maken jongleerballen en gaan oefenen om te leren jongleren. Voor iedereen vanaf 8 jaar. Prijsuitreiking tekenwedstrijd uur. GPS speurtocht voor het hele gezin. Start bij de Maandag 20 juli uur. We maken een zwaaipapegaai uur. Naar de manege. Kosten zijn 9,00 p.p. Een leuke activiteit voor de beginnende ruitertjes. We vertrekken met eigen vervoer naar de manege. Opgeven kan t/m zondag uur bij het recreatieteam uur. De Nollen technieklaboratorium. Proefjes met water. In de uur. Boogschieten op het evenemententerrein. Voor iedereen vanaf 8 jaar uur. Bingo in de Eetboey. Dinsdag 21 juli uur. We maken allemaal leuke tolletjes uur. Het Viezen Handenspel. Verzamelen bij de uur. We gaan lekker voetballen met z n allen. Verzamelen bij de Pana Kooi uur. Kinderbingo in de Een kaartje kost 0,50 per ronde. We spelen 5 rondes. Woensdag 22 juli uur. We maken een wonderlijke draaier uur: BOOTCAMP, lekker een uurtje sporten voor alle papa s en mama s en alle serieuze jongelui vanaf 14 jaar. Dit onder deskundige leiding van een ervaren trainer. Verzamelen op het terras van de Eetboey. Inschrijven bij het recreatieteam uur. De Nollen technieklaboratorium. We maken een vulkaan. In de Voor iedereen vanaf 8 jaar uur. Oefenen voor de playbackshow uur. Meeleeftheater in de grote speeltuin uur. Playbackshow op het theaterplein.

7 Donderdag 23 juli uur. We maken allemaal leuke vliegende vliegers uur. We spelen het regenboogspel. Een leuk bosspel. Verzamelen bij de uur. Lasergamen op het evenemententerrein uur. Voor iedereen t/m 11 jaar uur. Voor iedereen vanaf 12 jaar. **Mocht het deelnemers aantal het toelaten dan is het mogelijk om te mengen. Maar dit zal ter plaatse door de organisatie beslist worden Vrijdag 24 juli uur. We maken een echte discobal uur. Balans spelletjes. Durf jij het aan? Over de Slackline. Verzamelen bij de uur. De Nollen technieklaboratorium. Thema: Bouwen. In de uur. Kinderdisco in de Kosten zijn 2,00 p.p. Dit is inclusief 1 consumptie en een zakje chips. Zaterdag 25 juli uur. Knutselen en proefjes met ijslolliestokjes uur. Levend Sjoelen. Badkleding aan en handdoek mee. Verzamelen op het evenemententerrein uur. Mini-Survival op het evenemententerrein. Verzamelen bij de Pana-Kooi uur. We spelen Volleybal op het volleybalveld. Voor iedereen vanaf 12 jaar.

8 Recreatieprogramma Camping De Nollen Halloween Zondag 26 juli uur. Heksenochtend. We knutselen allemaal heksen uur. Het grote uitdagingenspel. Verzamelen bij de Tijdens deze activiteit wordt er gefilmd voor de Bargames van a.s. donderdag uur. Toverdrank maken. Maak jij een hele bijzondere toverdrank in de recreatieruimte? Vanaf 8 jaar uur. Roofvogelpresentatie op het evenemententerrein. ***Voor de spokentocht hebben we vrijwilligers nodig. Iedereen vanaf 16 jaar die wil helpen kan zich melden in de recreatieruimte*** Maandag 27 juli uur. Kijk eens wat daar nu voorbij komt? Allemaal rare skeletten uur. Naar de manege. Kosten zijn 9,00 p.p. Een leuke activiteit voor de beginnende ruitertjes. We vertrekken met eigen vervoer naar de manege. Opgeven kan t/m zondag uur bij het recreatieteam uur. Voor iedereen vanaf 10 jaar. We gaan een klein animatiefilmpje maken. a.s. donderdag presenteren we hem in de Eetboey om uur. Opgeven kan tot uur in de Maximaal 10 kids. Vol=Vol uur. Creatieve avond voor 10+. Kom je een leuke creatie maken? In de uur. Bingo in de Eetboey. Dinsdag 28 juli uur. We maken allemaal spannende sfeerlichtjes uur. Het grote uitdagingenspel. Verzamelen bij de Tijdens deze activiteit wordt er gefilmd voor de Bargames van a.s. donderdag uur. Gaan jullie mee naar het bos. We gaan het smokkelspel spelen. Verzamelen bij de uur. Kinderbingo in de Een kaartje kost 0,50 per ronde. We spelen 5 rondes. Woensdag 29 juli uur. We maken handspinnen en voetspookjes uur: BOOTCAMP, lekker een uurtje sporten voor alle papa s en mama s en alle serieuze jongelui vanaf 14 jaar. Dit onder deskundige leiding van een ervaren trainer. Verzamelen op het terras van de Eetboey. Inschrijven bij het recreatieteam uur. Halloween spelletjes in en rondom de speeltuin. Verzamelen bij de uur. Boogschieten op het evenemententerrein. Voor iedereen vanaf 8 jaar uur. Spokentocht. Let op de affiches voor extra informatie. Opgeven verplicht. Dit is mogelijk tot vandaag uur.

9 Donderdag 30 juli uur. We knutselen allemaal Kikkers uur. Kikkerspeurtocht over de camping. Verzamelen bij de uur. Ballon Games. Allemaal leuke spelletjes met ballonnen. Doe je mee? Verzamelen bij de uur. Sponsorloop t.b.v. Stichting Opkikker. De sponsorloop duurt tot uur. In die periode is het niet mogelijk de camping op of af te gaan met de auto uur. Bar Games. Wat gebeurde er de hele week op de camping. Heeft u ze gezien onze speciale reporters. Welke uitdagingen zijn er gespeeld. In de Eetboey. Vrijdag 31 juli uur. Maak een echte griezeloutfit voor vanavond uur. We gaan lekker voetballen met z n allen. Verzamelen bij de Pana-Kooi uur. Ruik jij wat het is? Durf jij het te proeven? En wat zit er in die doos? Wie durft de uitdaging aan te gaan. Verzamelen uur. Griezel-Kinderdisco in de Kosten zijn 2,00 p.p. Dit is inclusief 1 consumptie en een zakje chips. Zaterdag 1 augustus uur. Spooky raamhangers. Kijk eens hoe mooi ze worden uur. Blaaspijpschieten op het theaterplein. Wie knalt de ballonnen stuk? Iedereen mag komen kijken. Schieten lukt alleen als je heel hard kan blazen uur. Waterfun. Spelletjes met water in en rondom de recreatieruimte voor iedereen t/m 9 jaar uur. We spelen Volleybal op het volleybalveld. Voor iedereen vanaf 10 jaar. **Voor de Vossenjacht van zondag 2 augustus hebben we vrijwilligers nodig? Iedereen vanaf 16 jaar die graag mee wil helpen kan zich melden in de recreatieruimte**

10 Themaweek: Landen Zondag 2 augustus **Alaska** 10:00 uur: We knutselen een pinguïn. 11:00 uur: We houden een sneeuwballengevecht. Verzamelen 13:30 uur: Het tikspel Pinguïns en IJsberen spelen we. Start 15:00 uur: Pinquins schuiven altijd op hun buik. Kan jij dat ook? Op het evenemententerrein uur Voorlezen voor de kids t/m 7 jaar. Verzamelen bij de Dierenweide. 19:00 uur Meeleeftheater op het theaterplein. 20:00 uur: Landenvossenjacht. Een leuke activiteit voor de hele familie. Start Maandag 3 augustus *Italië* 10:00 uur: We knutselen vandaag een Italiaans masker in de 11:00 uur: We spelen de toren van Pisa na met Jenga. Verzamelen op het theaterplein uur. Naar de manege. Kosten zijn 9,00 p.p. Een leuke activiteit voor de beginnende ruitertjes. We vertrekken met eigen vervoer naar de manege. Opgeven kan t/m zondag uur bij het recreatieteam. 13:30 uur: We houden een spaghetti race. Durf jij dit aan? Verzamelen bij de 15:00 uur: De kok is zijn pizzapunten kwijt. Help jij de kok om zijn pizza weer compleet te maken? Verzamelen op het theaterplein. 17:30 uur: Nollen kookclub. We gaan onze eigen pizza s maken en die eten we daarna op. Daarna volgt er een verrassingstoetje. Opgeven bij de recreatieruimte voor 12:00 uur. 20:00 uur: We gaan smokkelen vanuit het bos van Italië. Verzamelen bij de recreatie. Dinsdag 4 augustus *Nederland* 10:00 uur We knutselen vandaag de Nederlandse vlag en een kroon in de 12:00 uur We gaan lekker poffertjes eten. Opgeven moet voor maandag 19:00 uur bij het recreatieteam. 14:00 uur We hebben de hele middag Koningspelen. Verzamelen op het evenemententerrein. 19:00 uur Meeleeftheater op het theaterplein. 20:00 uur We spelen het WK Hockey op het evenemententerrein. Deze activiteit is voor kinderen boven de 8 jaar. Woensdag 5 augustus *Amerika* 10:00 uur We knutselen de Amerikaanse vlag in de uur: BOOTCAMP, lekker een uurtje sporten voor alle papa s en mama s en alle serieuze jongelui vanaf 14 jaar. Dit onder deskundige leiding van een ervaren trainer. Verzamelen op het terras van de Eetboey. Inschrijven bij het recreatieteam. 11:00 uur Heb je altijd al met donuts willen gooien? Dat kan nu! 13:30 uur We spelen American Football op het evenemententerrein. Verzamelen op het theaterplein. 15:00 uur We spelen honkbal. Verzamelen op het evenemententerrein. 19:00 uur Meeleeftheater op het theaterplein. 20:00 uur We houden vanavond een filmavond met een heerlijke verrassing. Deze activiteit is voor kinderen boven de 8 jaar.

11 Donderdag 6 augustus *China* 10:00 uur We knutselen een Chinese hoed en een Chinese waaier in de 11:00 uur We spelen het spel de Chinese muur. 13:30 uur Nollen kookclub. We gaan heerlijke Chinese gerechten maken. Opgeven bij het recreatieteam kan tot 12:00 uur. 15:00 uur We houden een speurtocht over de camping en gaan daarbij opzoek naar letters uit het Chinese alfabet. Verzamelen bij de 19:00 uur Kinderbingo in de Een kaartje kost 0,50 per ronde. We spelen 5 rondes. Vrijdag 7 augustus *Afrika* 10:00 uur We maken een kralenketting in de 11:00 uur We gaan voetballen in het Nollen Johannesburg stadion. 13:30 uur We gaan boogschieten op het evenemententerrein :00 uur: We spelen het spel Strijd der stammen in het bos. Verzamelen op het theaterplein. 19:00 uur Meeleeftheater op het theaterplein. 20:00 uur Kinderdisco in de Zaterdag 8 augustus **Brazilië** 10:00 uur We maken mooie carnavalskleding voor vanavond. Lekker met glitters, sliertjes en veertjes. In de 11:00 uur We houden een limbodanswedstrijd. Op het theaterplein. 13:30 uur We spelen het WK Voetbal na in Brazilië. Op het evenemententerrein. 19:00 uur Samen met jullie theatervrienden gaan we muziekinstrumenten maken voor de carnavalsoptocht, na afloop van het knutselen gaan we in een grote optocht de camping over.

12 Recreatieprogramma Camping De Nollen Een hele rare week Zondag 9 augustus ***De alles andersom dag*** uur. Boogschieten op het evenemententerrein. Voor iedereen vanaf 8 jaar uur. Meeleeftheater op het theaterplein uur. Voorlezen bij de dierenweide voor iedereen t/m 7 jaar. Aansluitend gaan we gezellig kringspelletjes spelen uur. We gaan met z n allen naar het bos voor een leuk bosspel uur. Knutselen in de Een acrobaat op zijn kop uur. Spelletjes op het evenemententerrein voor iedereen die voorlopig nog niet naar bed hoeft. Maandag 10 augustus ***Knutselen en Frutselen*** uur. Knutselen en Frutselen alleen voor meiden! uur. Sport en Spel alleen voor jongens uur. Naar de manege. Kosten zijn 9,00 p.p. Een leuke activiteit voor de beginnende ruitertjes. We vertrekken met eigen vervoer naar de manege. Opgeven kan t/m zondag uur bij het recreatieteam uur. Knutselen en Frutselen alleen voor jongens! uur. Sport en Spel alleen voor meiden uur. Knutselen en Frutselen voor 10+. Ook volwassenen zijn van harte welkom. In de uur. Bingo in de Eetboey. Dinsdag 11 augustus ***Modderdag*** uur. Knutselen met modder uur. Spelletjes met modder uur. Speurtocht over modder uur. Sport activiteiten in de modder. Al deze modderige activiteiten beginnen bij de uur. Kinderbingo in de Een kaartje kost 0,50 per ronde. We spelen 5 rondes. Woensdag 12 augustus ***Ik word beroemd dag*** De hele dag filmen we alle activiteiten. Vanavond is er een leuke quiz en presentatie van alle filmpjes in de Eetboey uur. Verander jezelf in een bekende ster, en laat je op de foto zetten uur: BOOTCAMP, lekker een uurtje sporten voor alle papa s en mama s en alle serieuze jongelui vanaf 14 jaar. Dit onder deskundige leiding van een ervaren trainer. Verzamelen op het terras van de Eetboey. Inschrijven bij het recreatieteam uur. Ik ben.en doe.na! Wie kan jij heel goed imiteren. Durf jij dat voor de camera te doen? In de De winnaar maken we vanavond bekend uur. 60 seconden spelletjes. In en rondom de uur. Quiz avond en film presentatie in de Eetboey.

13 Donderdag 13 augustus ***Vieze Handendag*** uur. We maken de mooiste schilderijen met onze handen. In de uur. We gaan koekjes bakken. In de Opgeven kan t/m uur in de uur. Het Wat voel ik nou voor raars spel. Verzamelen bij de uur. Vieze Handenspel. Start bij de Vrijdag 14 augustus ***De Blij dat ik Glij dag*** uur. Maak een mooie zomerse knutsel. In de uur. We gaan Levend Sjoelen. Verzamelen op het evenemententerrein uur. We spelen Dweilhockey. Verzamelen op het evenemententerrein uur. Glibberspelletjes. Verzamelen op het evenemententerrein. Voor Levend Sjoelen, Dweilhockey en de Glibberspelletjes moet je oude kleding of badkleding aantrekken. Neem ook een handdoek mee uur. Kinderdisco in de Kosten zijn 2,00 p.p. Dit is inclusief 1 consumptie en een zakje chips. Zaterdag 15 augustus ***Speurneuzendag*** uur. We maken een mini-speurneus. In de uur. Foto zoektocht over de camping. Start uur. Schatzoeken. Verzamelen bij de uur. Het Loop Je Zoekspel. Verzamelen bij de De laatste van het seizoen. Dus we maken er een gezellig feestje van uur. GPS opdrachtentocht. Verzamelen

14 Recreatieprogramma Camping De Nollen Zondag 16 augustus uur. Lekker knutselen in de Vandaag maken we waterdiertjes uur. We spelen Knotshockey in de Pana-Kooi uur. Ga je mee schatzoeken? Start bij de Maandag 17 augustus uur. Lekker knutselen in de Vandaag maken we boekenmonsters uur. We spelen Trefbal op het evenemententerrein uur. Speel je mee met Kubbs? Op het evenemententerrein, vanaf 8 jaar. Dinsdag 18 augustus uur. Lekker knutselen in de Vandaag maken we een mooie dromervanger uur. We gaan boogschieten op het evenemententerrein. Vanaf 8 jaar uur. We gaan flessenvoetbal spelen op het theaterplein. Woensdag 19 augustus uur. Lekker knutselen in de Vandaag maken we een mooi glas in lood schilderij uur: BOOTCAMP, lekker een uurtje sporten voor alle papa s en mama s en alle serieuze jongelui vanaf 14 jaar. Dit onder deskundige leiding van een ervaren trainer. Verzamelen op het terras van de Eetboey. Inschrijven bij het recreatieteam uur. We spelen mini-golf. Speel je mee uur. Durf jij over de Slackline? Verzamelen uur. Kinderbingo in de Een kaartje kost 0,50 per ronde. We spelen 5 rondes. Donderdag 20 augustus uur. Lekker knutselen in de Vandaag maken we mooie stempeltekeningen met verf uur. We spelen Kwalleballen. Een spel voor echte stoere jongens op het evenemententerrein uur. We spelen allemaal leuke ballonspelletjes op het theaterplein. Vrijdag 21 augustus uur. Lekker knutselen in de Vandaag gaan we kleien met onze eigen gemaakte klei uur. We gaan naar het bos om het douanespel te spelen. Start uur. Basketballen in de pana-kooi. Zaterdag 22 augustus uur. Lekker knutselen in de Vandaag maken we een hartjesuil uur. Ben jij onze sportkampioen? Doe mee met onze sportmiddag. Verzamelen op het evenemententerrein. We gaan hardlopen, verspringen, hooien etc etc uur. Waterspelletjes. Verzamelen op het theaterplein. Zondag 23 augustus uur. Lekker knutselen in de Vandaag maken we een leuke puzzel.

Recreatieprogramma De Nollen

Recreatieprogramma De Nollen Recreatieprogramma De Nollen Zaterdag 5 juli 13.30 uur. Ballenzooi. Verzamelen recreatieruimte. 15.00 uur. Buskruit. Verzamelen recreatieruimte. 20.00 uur. Beestenhandel. Verzamelen recreatieruimte. Zondag

Nadere informatie

Recreatieprogramma voorseizoen De Nollen

Recreatieprogramma voorseizoen De Nollen Recreatieprogramma voorseizoen De Nollen Zaterdag 19 april We maken een leuke paasknutsel. Verder beginnen we natuurlijk met dansen en 13.30 uur. Voetballen en Basketballen voor alle leeftijden. 15.00

Nadere informatie

**Wie wil ons a.s. donderdag helpen bij de vossenjacht? We zoeken vrijwilligers vanaf 14 jaar. Opgeven in de recreatieruimte.

**Wie wil ons a.s. donderdag helpen bij de vossenjacht? We zoeken vrijwilligers vanaf 14 jaar. Opgeven in de recreatieruimte. Recreatieprogramma Duincamping De Lepelaar Zondag 2 augustus Vandaag maken we tijdens het knutselen: een glas in lood schilderij. 13.30 uur. We gaan Slacklinen. Verzamelen bij de recreatieruimte. 15.00

Nadere informatie

Recreatieprogramma Duincamping De Lepelaar

Recreatieprogramma Duincamping De Lepelaar Recreatieprogramma Duincamping De Lepelaar Zaterdag 1 augustus Vandaag maken we tijdens het knutselen: Spinnen 13.30 uur. Griezelquiz. Kom jij ook? Verzamelen bij de recreatieruimte. 15.00 uur. We maken

Nadere informatie

10.00 uur Maak je eigen ringwerpspel. 11.00 uur Sport en Spel. Verzamelen bij de recreatieruimte.

10.00 uur Maak je eigen ringwerpspel. 11.00 uur Sport en Spel. Verzamelen bij de recreatieruimte. 10.00 uur. We maken een echte Gruffalo pop. 11.00 uur. Sport en Spel. Verzamelen recreatieruimte. 13.30 uur. Gruffalo Speurtocht over de camping. 15.00 uur. We spelen Levend Stratego. 10.00 uur. We maken

Nadere informatie

***Geef je voor 12.00 uur op bij het recreatieteam voor de Nollen Kookschool***

***Geef je voor 12.00 uur op bij het recreatieteam voor de Nollen Kookschool*** Recreatieprogramma Pasen en April Camping De Nollen Zaterdag 4 april 10.00 uur. Gezellige spelletjes en knutselochtend in de recreatieruimte. Kom je een mooie paaskrans maken? We gaan ook paaseieren schilderen

Nadere informatie

10.00 uur. Maak een mooi bloemenboeket. In de recreatieruimte uur. Sport en Spel. Verzamelen recreatieruimte.

10.00 uur. Maak een mooi bloemenboeket. In de recreatieruimte uur. Sport en Spel. Verzamelen recreatieruimte. 10.00 uur. Paasknutselen in de recreatieruimte. Kom je gezellig een mooie paaskip maken. 11.00 uur. Sport en Spel. ***Geef je voor 12.00 uur op voor het paaskoekjes maken. Maximaal 25 kids*** 13.30 uur.

Nadere informatie

Recreatieprogramma Camping De Nollen

Recreatieprogramma Camping De Nollen Recreatieprogramma Camping De Nollen Zaterdag 31 maart **Pasen** 10.00 uur. Kom gezellig naar de recreatieruimte om een toffe paasknutsel maken.we beginnen de dag weer met een dansje en gaan daarna lekker

Nadere informatie

10.00 uur. Duinclub. We gaan dansen, knutselen en spelletjes doen.

10.00 uur. Duinclub. We gaan dansen, knutselen en spelletjes doen. Recreatieprogramma Duincamping De Lepelaar Zaterdag 4 juli Vandaag gaan we tijdens het knutselen: Kwallen maken 13.30 uur. We spelen ballon spelletjes, verzamelen op het Ratjetoe Speelveld. 15.00 uur.

Nadere informatie

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip!

Animatie. Programma. Lukkies knutselschip Echte piraten hebben een zwaard, een hoed en een ooglapje, dit gaan we knutselen bij lukkies knutselschip! Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Recreatieprogramma ZATERDAG 20 JULI ZONDAG 21 JULI

Recreatieprogramma ZATERDAG 20 JULI ZONDAG 21 JULI ZATERDAG 20 JULI Recreatieprogramma 10:00 uur Kijk hem eens bewegen... We maken een monsterklauw. 13:30 uur Voorstelling Circus Alexander Haal uw kaartjes tijdig bij de kassa van het circus en geniet van

Nadere informatie

Recreatieprogramma Camping De Nollen Zomer **Programma is onder voorbehoud** **Ga je mee op reis?**

Recreatieprogramma Camping De Nollen Zomer **Programma is onder voorbehoud** **Ga je mee op reis?** **Programma is onder voorbehoud** **Ga je mee op reis?** Zaterdag 15 juli 10.00 uur. We vieren Italiaans carnaval. We maken een mooi masker. Kom gezellig naar de recreatieruimte. 11.00 uur. Sport en Spel.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 22 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Huifkartocht Zondag 18 augstus Pub Quiz! 21:00 uur! Weet jij de juiste antwoorden op alle vragen? Doe gezellig mee! Dinsdag 20 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 17 augustus t/m vrijdag 24 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Programma 11 April - 19 April

Programma 11 April - 19 April Programma 11 April - 19 April Wij heten u van harte welkom op Camping Bertrix. Alle activiteiten vinden plaats in de recreatieruimte of de horeca tenzij anders aangegeven. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien Met otto, elle of izzi!... Voorbeeld van hoe een programma er In een GROENE week uit zou kunnen zien SPORT EN SPEL Iedere middag is er van alles te doen. Kijk snel wat we deze week gaan doen! Elke dag

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 7 juli t/m vrijdag 14 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 20 april t/m vrijdag 27 april Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Recreatieprogramma

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli. Recreatieteam Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 6 juli t/m vrijdag 13 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieteam 2018 Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam!

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 16.00-17.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 18 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 33 12 tot en met 18 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Recreatieprogramma Camping De Nollen Zomervakantie

Recreatieprogramma Camping De Nollen Zomervakantie Recreatieprogramma Camping De Nollen Zomervakantie Zaterdag 9 juli Vandaag maken we een leuke dromenvanger. 13.30 uur. Spelletjesinstuif in en rondom de Buiten kun je allerlei spelletjes doen. Er is een

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015. Maandag 18 mei Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei 2015 Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren!

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 22 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 23 juli maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50 p.p.

Nadere informatie

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei

Animatieprogramma 8 t/m 12 mei 2015 Vrijdag 8 mei 10.30-11.30 Kidsfun Vandaag gaan we een echte schudkoker maken! Wil jij deze ook maken? 14.00-15.00 Lawaai optocht Hoeveel lawaai kunnen we maken? Neem materialen mee die lawaai maken! 16.00-17.00 Parachute

Nadere informatie

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober

Animatieprogramma Herfstvakantie 16 t/m 23 oktober 2015 Vrijdag 16 oktober Vrijdag 16 oktober 20.30-22.00 Minute to win it Lukt het jou om in 1 minuut de opdracht te voltooien? Doe dan mee met dit te gekke spel! 13.30-14.30 Joepietocht Lukt het jou om alle foto`s te ontdekken

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie de leeuw en samen met mijn vrienden van het animatieteam heb ik een leuk programma bedacht. Het is weer mooi weer, dus we doen ook leuke spellen buiten. Bij

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 19 oktober t/m zondag 28 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015

Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Recreatieprogramma Zaterdag 01 augustus 2015 - Vrijdag 7 augustus 2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is Sprookjes! Hallo allemaal, Kijk ook eens op Hier voor jullie het programma

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 15 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 16 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Kerst 2015 Welkom! Wat leuk dat jullie deze bij ons op Vakantiepark De Kuilart zijn! Hebben jullie een goede

Nadere informatie

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret

Dinsdag 29 april. 14.00 Levend Kwartet Wat een chaos is het hier Iedereen zoekt van alles vier! 19.00 Speeltoneel Aansluitend Danspret Hallo allemaal! Van harte welkom om Allurepark Laag Kanje. Ook dit seizoen hebben wij weer een enthousiast animatieteam die spectaculaire activiteiten gaat organiseren voor jong en oud! Wij hebben er zin

Nadere informatie

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april

Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april Kubb Stoetenslagh spelen Beach Knots Hockey (4-8 Just dance De Funbrigade heeft voor deze ochtend weer iets leuks bedacht! Knutsel jij ook mee? Wie kent dit te gekke

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 11 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini 15:00

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl

Kijk ook eens op onze website: www.dequack.nl -1- - 2 - - 3 - Woensdag 2 September Vandaag kun je namelijk onbeperkt* pannenkoeken eten in het restaurant voor maar 6,- p.p! 13:00 14:00 uur: Stormbaanrace Locatie: Verzamelen bij Adventuredome kassa

Nadere informatie

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 8 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Dinsdag 6 augustus maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 11 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 32 05 tot en met 11 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 32 6 augustus Tm 13 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! Donderdag 10

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 3 augustus t/m vrijdag 10 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

***Recreatieprogramma Camping De Nollen***

***Recreatieprogramma Camping De Nollen*** ***Recreatieprogramma Camping De Nollen*** Zaterdag 7 juli We maken een leuke maanhanger. 13.30 uur. We gaan boogschieten. Op het evenemententerrein. Wie schiet de ballon stuk? 8+ 15.00 uur. We spelen

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014

Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Recreatieprogramma Zaterdag 11 oktober - Zondag 19 oktober-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het recreatieprogramma voor de herfstvakantie! Er zijn weer allerlei leuke

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk programma

Nadere informatie

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei

Animatieprogramma Pinksteren 18 t/m 25 mei Maandag 18 mei 14.00-15.00 Telspelletjes Kun jij al tellen? Tel je met ons mee? 1, 2, 3. Jij doet toch ook mee met deze gave activiteit? 16.00-17.00 Spetteren! Kom met ons mee spetteren in het zwembad! Vergeet je zwemkleding

Nadere informatie

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Wat gezellig dat je er bent, er is hier van alles te beleven. Mijn naam is Lukkie de Leeuw en ik woon hier. Samen met mijn vrienden van het animatieteam proberen we jullie vakantie

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 12 oktober t/m vrijdag 19 oktober Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP!

Nadere informatie

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag

Voorbeeld animatie programma zomervakantie Funbrigade Zaterdag Zaterdag 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 10.30-12.00 Blind Beach Volleybal Zie jij hem aankomen? Het is lastiger dan je denkt!

Nadere informatie

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal

Roep je vrienden bij elkaar en win het toernooi! Verzamelen bij het voetbalveld! Water basketbal 1 Vrijdag 21 oktober 10.30-11.30 Kidsfun Kom deze ochtend een echte toeter knutselen! Hoe cool komt die van jou eruit te zien? 13.30-14.30 Cricket Doe mee met dit aparte spel! Kom het meemaken! Verzamelen

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus

Animatieprogramma Zomer 8 t/m 14 augustus 2015 Zaterdag 8 augustus 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 8 augustus 10.30-12.00 Beach tennis Heb je zin om even lekker actief te zijn? Doe

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach!

1 Vrijdag 14 oktober. bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? Laat je dans moves zien in de Happy Fun Beach! 1 Vrijdag 14 oktober 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie wint? 15.00-16.00 Bowlen Kom deze middag gezellig bowlen! Verzamelen bij de bowlingbaan! Wie

Nadere informatie

**Programma onder voorbehoud. Weer en deelnemers aantallen kunnen zorgen voor veranderingen**

**Programma onder voorbehoud. Weer en deelnemers aantallen kunnen zorgen voor veranderingen** **Programma onder voorbehoud. Weer en deelnemers aantallen kunnen zorgen voor veranderingen** **Bommen en Granaten, Landrotten en Piraten**** Zaterdag 15 juli 10.00 uur. We maken een mooi piratenmasker.

Nadere informatie

Recreatieprogramma Duincamping De Lepelaar

Recreatieprogramma Duincamping De Lepelaar **Feest in de zomer** 14 juli HALLOWEEN Oei Dat klinkt eng.durf jij te komen? We vieren Halloween. 15 juli KONINGSDAG 16 juli CARNAVAL Vanochtend maken we er een gezellig feestje van. 17 juli PASEN 18

Nadere informatie

Sil en Lobke staan voor je klaar! Zomer Vakantie. Rangersprogramma. Tijd Zondag 5 juli Locatie 9.30 uur. Tijd Zaterdag 4 juli Locatie 9.

Sil en Lobke staan voor je klaar! Zomer Vakantie. Rangersprogramma. Tijd Zondag 5 juli Locatie 9.30 uur. Tijd Zaterdag 4 juli Locatie 9. programma Tijd Zaterdag 4 juli Locatie Express Wat voor moois maak jij vandaag? Overleven in het bos Er gaat niks boven lopen, rennen en spelen in het bos! Hutten bouwen in het bos Ga je mee het bos in

Nadere informatie

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017

Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 Animatieprogramma Vrijdag 21 t/m zondag 30 april 2017 De hoogtepunten van deze week! Thema: Cowboys & indianen Cowboy & indianenfeest (6+) Ik hou van Holland voor de hele familie Disco (13+) Slecht weer:

Nadere informatie

Zondag 22 juli :00 uur 7-uurtje! Komen jullie met ons dansen en spelen?

Zondag 22 juli :00 uur 7-uurtje! Komen jullie met ons dansen en spelen? Zondag 22 juli 2018 Maandag 23 juli 2018 10:00 uur We gaan een hele mooie waterdierenslinger maken voor in de tent! 20:00 uur Levend Stratego Dinsdag 24 juli 2018 10:00 uur Vandaag knutselen we een bootje,

Nadere informatie

Rangers programma Zomervakantie

Rangers programma Zomervakantie programma Zomervakantie Vrijdag 4 augustus 2017 09.30 uur Express 10.00 uur KnutSilClub 18.30 uur Express Trein je naar de mini disco. Ga je mee? 19.00 uur mini disco Swing je vanavond lekker mee? Mini

Nadere informatie

Recreatiecentrum de Hanestede

Recreatiecentrum de Hanestede Recreatiecentrum de Hanestede Thema: Het Wilde Westen! Hallo allemaal! Wij zijn Mattanja en Emma en de aankomende twee weken zullen wij het recreatieprogramma verzorgen. Emma zullen jullie inmiddels wel

Nadere informatie

Animatieprogramma 20 tot en met 26 juli

Animatieprogramma 20 tot en met 26 juli Animatieprogramma 20 tot en met 26 juli ZATERDAG 20 JULI Mölke Adventures Deze ochtend worden jullie getraind tot echte survival-experts bij Mölke Adventures. We verzamelen om 10.00 uur bij de airtrampoline

Nadere informatie

Programma 31 oktober t/m 7 november

Programma 31 oktober t/m 7 november Programma 31 oktober t/m 7 november Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix Alle activiteiten vinden plaats in de animatiezaal, op het sportveld of in de bar. Bij slecht weer is er altijd

Nadere informatie

Allurepark t Eekhoornnest 2015

Allurepark t Eekhoornnest 2015 Allurepark t Eekhoornnest 2015 Bij slecht weer kan het programma wijzigen. Deelname aan het programma is voor eigen risico. Voor vragen kunt u contact opnemen met de receptie. Alle activiteiten vinden

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015

Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Recreatieprogramma Zaterdag 25 juli - Vrijdag 31 juli-2015 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Het thema Van deze week is CIRCUS!! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze week! Kijk ook eens

Nadere informatie

Activiteiten programma Funbrigade Pasen 25 t/m 28 maart Vrijdag 25 maart

Activiteiten programma Funbrigade Pasen 25 t/m 28 maart Vrijdag 25 maart 15.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! 19.30-20.30 Handboog schieten 21.00-22.30 Mega-eivolleybal Vrijdag 25 maart Schiet vandaag

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014

Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Recreatieprogramma Vrijdag 25 April - Maandag 05 Mei-2014 Hallo! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van de meivakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten die

Nadere informatie

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart

Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Recreatieprogramma Vakantiepark De Kuilart Laat je verrassen door de spetterende activiteiten! Herfst 2015 17 tot en met 23 Oktober Zaterdag 17 oktober 10:00 uur KIDSCLUB: Knutselruimte versieren De knutselruimte

Nadere informatie

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix!

Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Wij heten u van harte welkom op Ardennen Camping Bertrix! Welkom op Ardennen Camping Bertrix! In dit boekje vindt u alle informatie over onze activiteiten. Wij zijn een enthousiast entertainmentteam met

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

ACTIVITEITENPROGRAMMA

ACTIVITEITENPROGRAMMA ACTIVITEITENPROGRAMMA 2015 1 Recreatieprogramma Geachte Gast, Ook dit jaar presenteren wij weer een gevarieerd recreatieprogramma voor jong en oud. Bij vakantiepark Residence de Eese hoeft niemand zich

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix

Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Vakantiefeest Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen, s middags komen sporten

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 18 augustus t/m vrijdag 25 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 18 augustus t/m vrijdag 25 augustus. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 18 augustus t/m vrijdag 25 augustus Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET

Nadere informatie

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei

Concept Animatieprogramma Hemelvaart 13 t/m 17 mei 2015 Woensdag 13 Mei Woensdag 13 Mei 14.00-15.00 Spellenparty Ben jij klaar voor een allerlei leuke mini spelletjes? Doe dan gezellig mee! 16.00-17.00 Parachute Kruipen, springen, rennen! Dit gaan we allemaal doen tijdens

Nadere informatie

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014

Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Recreatieprogramma Donderdag 04 juni t/m zondag 07 juni 2014 Hallo daar! Mijn naam is Joep Snoep! Hallo allemaal, Hier voor jullie het programma van deze vakantie! Er zijn weer allerlei leuke activiteiten

Nadere informatie

Animatieprogramma Zomer 15 t/m 21 augustus 2015 Zaterdag 15 augustus

Animatieprogramma Zomer 15 t/m 21 augustus 2015 Zaterdag 15 augustus 10.30-11.30 Kidsfun Kom jij vandaag ook weer iets 14.00-17.00 Welkoms middag Kom kennis maken met de Funbrigade in de Happy Fun Beach! Er is van alles te doen! Zaterdag 15 augustus 10.30-12.00 Blind Beach

Nadere informatie

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli.

Donderdag 17 juli. Zaterdag 12 juli. Vrijdag 18 juli. Maandag 14 juli. Zaterdag 19 juli. Dinsdag 15 juli. Zondag 20 juli. Zaterdag 12 juli 14.00 uur Bosspel We gaan de bossen in voor een super leuk spel! Doe jij ook mee? 19.30 uur Bingo De ballen rollen en de prijzen staan alweer klaar, Deelname en toegang vanaf 12 jaar.

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli

Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Kids 11+ Sport Familie Animatieprogramma Molecaten Park Bosbad Hoeven 07 juli t/m 14 juli Van harte welkom op Molecaten Park Bosbad Hoeven. We hebben weer een ontzettend leuk programma voor jullie samengesteld.

Nadere informatie

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien!

Het is Paasvakantie! (6-22 april 2019) Het animatieteam, Roelie een Trix e n natuurlijk Felix, hopen jullie allemaal snel te zien! Warm Welkom op Ardennen camping Bertrix Gezellig dat je vakantie komt vieren op Ardennen camping Bertrix! Vervelen is onmogelijk want er is een super leuk animatieprogramma. Je kunt s ochtends komen knutselen,

Nadere informatie