Bvba A & L. Zaakvoerder: Yskout Luc. 5 Appartementen, Boerenkrijglaan

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bvba A & L. Zaakvoerder: Yskout Luc. 5 Appartementen, Boerenkrijglaan"

Transcriptie

1 Bvba A & L Zaakvoerder: Yskout Luc 5 Appartementen, Boerenkrijglaan Met dit verkoopslastenboek willen wij de kopers van een appartement een overzichtelijke en duidelijke omschrijving geven van de kwaliteit en van de binnen- en buitenafwerking van het gebouw in zijn omgeving. De appartementen bestaan uit 2 gelijkvloers appartementen, 2 op 1ste verdiep en een ruim dakappartement. De gebouwen worden opgetrokken in duurzame kwaliteitsvolle materialen. Het project heeft een vlotte bereikbaarheid en ligt op fietsafstand van het centrum van Westerlo. Ondergronds kan u de auto achterlaten in de voorziene parkeergarage die enkel toegankelijk is voor de bewoners, wat zorgt voor een comfortable veiligheidsgevoel. Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift, De materialen worden zorgvuldig uitgekozen door de promotor. Zo bekomen we niet enkel een functioneel, maar ook een esthetisch doordacht gebouw.

2 A. BESCHRIJVING VAN DE BOUWWERKEN De maten op de plans zijn slechts gegeven bij benadering en kleine afwijkingen in de uitvoering zijn mogelijk. De architect mag omwille van technische eisen de plannen aanpassen. Alle op de plannen aangeduide meubilair en inrichting zijn louter indicatief. 1. Ruwbouwwerken 1.1 Grond- en funderingswerken: Na het bouwklaar maken en inrichten van de werf zullen de grondwerken aanvatten met de uitgravingwerken voor de uitvoering van kelder, funderingen en rioleringen, rekening houdend met de stabiliteitsstudie, zodat de volledige stabiliteit van de bouwwerken is verzekerd. De aanduiding van de fundering op de plannen van de architect is enkel indicatief en en worden definitief bepaald door de studie van de ingenieur, die zich steunt op resultaten de belasting van het gebouw en de nuttige bijbelastingen. 2. Betonwerken Alle betonuitvoeringen worden berekend door een erkend stabiliteitsingenieursbureau. De betonwerken worden uitgevoerd conform de stabiliteitsstudie. In ieder geval wordt gefundeerd tot op de vaste draagkrachtige grond. Stabiliteitsplannen hebben altijd voorrang op de architectuurplannen. De berekeningen gebeuren volgens de geldende Euronormen en codes. De wanden van de kelder worden in waterdicht beton uitgevoerd ten einde een waterdichte kuip te krijgen. De vloer is voornamelijk glad gepolierd. Het is mogelijk dat er krimpscheuren verschijnen in deze vloer, doch de waterdichtheid is door de aannemers gegarandeerd. 3, Rioleringen De riolering wordt conform de plannen en de bepalingen, opgelegd door de Gemeente Westerlo, uitgevoerd met een gescheiden afvalwatersysteem in PVC met de nodige verluchtingen. De leidingen worden via bevestiging aan het plafond van de kelder naar buiten gebracht. De aansluiting op de riolering is ten laste van de promotor. De leidingen vertonen een voldoende helling en doorsnede teneinde een vlugge lozing te verzekeren. De buizen zijn uitgevoerd in kunststof (benor-kwaliteit). Het rioleringsnet wordt voorzien van de nodige toezichtputten en reukafsluiters, rechtstreeks aangesloten op de openbare riolering en uitgevoerd volgens de vigerende voorschriften opgelegd door de plaatselijke instanties.

3 4. Metselwerk 1.2 Keldermetselwerk Binnenmuren van de kelder worden uitgevoerd in zichtbetonblokken afmetingen volgens de plannen vol of hol naargelang de studie. Het zichtbaar metselwerk wordt achter de hand gevoegd. Deze keldermuren worden niet bepleisterd of geschilderd. 5. Dragend metselwerk in SB 19cm buitenmuren / SB 14cm of 9cm binnenmuren De metselwerken, in combinatie met de betonconstructie, worden op traditionele bouwwijze uitgevoerd, bepaald door de verantwoordelijke ingenieur. De scheidingswanden met de gemeenschappelijke delen worden uitgevoerd in snelbouwstenen, betonblokken, silicaatblokken of betonwanden en dit volgens de dikte aangeduid op de plannen in dimensionering in overeenstemming met de geldende normen. 6. Gemene scheidingsmuren De gemene scheidingsmuren in metselwerk tussen twee appartementen worden dubbelwandig uitgevoerd. 1,1.Niet-dragende binnenwanden De niet-dragende binnenwanden of scheidingsmuren van het gelijkvloers en van de verdiepingen worden uitgevoerd in traditioneel metselwerk, snelbouwbaksteen of gipsblokken, volgens dikte vermeld op de bouwplannen, bepaald door de verantwoordelijke ingenieur. 1.2 Gevelafwerking De gevels worden afgewerkt conform de plannen, buitenbepleistering op snelbouw, systeem top 32 kaperol isolatie dikte 14 cm met lambda 0,032 afwerking ciliconenbepleistering. kleur wit Bekleding hout: Type: Techniclic Houtsoort: Padoek KD 12 % premium klasse duurzaamheidsklasse 1 - FSC verzekerd Houtdikte: 20mm Plankbreedte: 100mm de bouwheer houdt zich het recht voor bepaalde materialen te wijzigen in het kader van de uitvoering. De kwaliteit van de gewijzigde materialen zal nooit van lager of minder kwaliteit zijn dan voorzien.

4 7. Dakbedekking Alle platte daken worden afgewerkt in De I.R.S EPDMdakdichtingssystemen, EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en behoort tot de kunststofgroep elastomeren. 1.1 Ventilatie Het gebouw is voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem. Alle zichtbare luchtafvoer en toevoerpunten, (bergingen, toiletten en sanitaire lokalen) worden uitgevoerd in ventilatieventielen. Verluchtingskanalen in de berging (appartementen) worden zichtbaar tegen het plafond gemonteerd. In andere ruimtes worden deze afgekast en afgewerkt. De keuken moet worden voorzien van een dampkap met motor, aangesloten op het verluchtingssysteem of rechtstreeks naar een aangrenzende buitenmuur. In het buitenschrijnwerk worden verluchtingsroosters voorzien, ingewerkt in het raamkader, 1.2 Regenwaterafvoeren Alle afvoerleidingen worden niet zichtbaar geïntegreerd in de kokers of aan de buitenzijde van de gevels geplaatst. 2.3 Schouwen en kanalen De nodige kanalen en schoorstenen zijn voorzien tot in de appartementen om de rookgassen van de gaswandketels af te voeren. 8. Thermische isolatie In overeenstemming met het EPB zal het volledig te isoleren volume voorzien worden van een isolatie om aan de isolatie-eisen te voldoen. De dikte van de isolatie en de berekening van de globale K waarde impliceert dat de lambda waarden in overeenstemming met de bouwvergunningdocumenten te realiseren zijn. 1.1 Spouwisolatie kaperol isolatie dikte 14 cm met lambda 0, Dakisolatie Isolatie platte daken type PUR of gelijkwaardig - stijve isolatieplaten. Diktes volgens aanduiding op plannen en berekening EPB 1.3 Vloerisolatie In de appartementen wordt een thermische isolatie (type gespoten PUR) geplaatst, volgens de K- waarde berekeningen. 1.4 Akoestische muurisolatie: Indien de binnenmuren in metselwerk opgetrokken worden, zijn de muren tussen de appartementen ontdubbeld en voorzien van een akoestische isolatie in minerale wol. Idem voor de scheiding tussen trappenhal en liftkern met de woongedeelten in metselwerk.

5 9.Pleisterwerken Afwerking muren en plafonds.ontstofte muren worden gegrondeerd om een goede hechting te bekomen en de zuigkracht van de ruwe muur te verminderen, zodat het pleisterwerk mooi egaal wit uitdroogt. Raamopeningen (dagkanten) worden voorzien van hoekprofielen en rihoprofielen (aanluiting op raam).daarna wordt machinaal spuitpleister aangebracht in een 1 of 2 lagensysteem. De pleister wordt vervolgens handmatig in verschillende werkgangen afgestreken tot het resultaat perfect recht en glad is. Alle muren en plafonds worden bepleisterd. Geen enkele verantwoordelijkheid kan de bouwheer ten laste worden gelegd voor kleine scheurtjes die zich zouden kunnen voordoen als gevolg van het zetten van de nieuwbouw. Het is aangeraden om ofwel niet onmiddellijk te schilderen om ofwel een scheuroverbruggende verf of behang te gebruiken. 10. Raamtabletten Alle ramen die niet tot op vloerniveau worden uitgevoerd worden voorzien van een binnen- venstertablet in natuursteen. (standaard travertin of verzoete blauwe hardsteen) 11. Binnendeuren De binnendeuren zijn vlakke schilderdeuren met tubespaanvulling en bijbehorende omlijsting. Deze deuren zijn voorzien van een degelijk insteekslot met sleutel. De binnendeuren worden geplaatst volgens de EPB voorschriften, deze voorzien een opening onder de deuren om een luchtstroom te creeren, De inkomdeuren die uitkomen in de gemeenschappelijke hal, zijn brandwerende deuren RF1/2 zoals vereist door de brandweervoorschriften. 12 Elektrische inrichtingen Per appartement ontvangt de koper een elektriciteitsplan waarop de voorziene configuratie is uitgewerkt van stopcontacten en lichtpunten. De koper mag de plaatsen van de aangegeven punten wijzigen of vermeerderen. Extra stopcontacten of lichtpunten zullen verrekend worden.

6 app1 gelijkvloers links inkom 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 1 toilet 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 slaapkamer 1 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 enkel stopcontact 4 tv- aansluiting 1 netwerkaansluiting 1 badkamer 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 2 dubbel stopcontact 1 woonkamer 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 2 enkel stopcontact 7 tv- aansluiting 2 netwerkaansluiting 2 telefoonaansluiting 1 berging 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 stopcontact wasmachine 1 stopcontact droogkast 1 keuken 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 1 1 lichtpunt bediend op 1 plaats (keukenkast) 1 werkstopcontact 4 stopcontact ijskast 1 stopcontact microgolfoven 1 stopcontact dampkap 1 stopcontact vaatwas 1 stopcontact kookplaat 3G6 1 slaapkamer 2/ hobbykamer 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 enkel stopcontact 3 tv- aansluiting 1 netwerkaansluiting 1 terras 2 lichtpunten op 1 plaats 1 algemene delen verdeelbord 1 Tellerkast monofasig 40A 230V 1 voeding ventilatie 1 voeding cv 1 equipotentiele aarding 1 Plan en keuringskosten 1 stopcontactenblok onder zekeringkast 1 voedingskabel van app tot meterbatterij 4X10 12 hoofdvoeding coax en tel vanuit kelder 12 hoofdaarding 12 voeding 3G2,5 kelderberging 12 leiding thermostaat 1

7 app2 gelijkvloers rechts inkom 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 1 toilet 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 slaapkamer 2 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 enkel stopcontact 4 tv- aansluiting 1 netwerkaansluiting 1 badkamer 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 2 dubbel stopcontact 1 woonkamer 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 2 enkel stopcontact 7 tv- aansluiting 2 netwerkaansluiting 2 telefoonaansluiting 1 berging 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 stopcontact wasmachine 1 stopcontact droogkast 1 keuken 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 1 1 lichtpunt bediend op 1 plaats (keukenkast) 1 werkstopcontact 4 stopcontact ijskast 1 stopcontact microgolfoven 1 stopcontact dampkap 1 stopcontact vaatwas 1 stopcontact kookplaat 3G6 1 slaapkamer 1 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 enkel stopcontact 3 tv- aansluiting 1 netwerkaansluiting 1 terras 2 lichtpunten op 1 plaats 1 algemene delen verdeelbord 1 Tellerkast monofasig 40A 230V 1 voeding ventilatie 1 voeding cv 1 equipotentiele aarding 1 Plan en keuringskosten 1 stopcontactenblok onder zekeringkast 1 voedingskabel van app tot meterbatterij 4X10 15 hoofdvoeding coax en tel vanuit kelder 15 hoofdaarding 15 voeding 3G2,5 kelderberging 15 leiding thermostaat 1

8 app 3 eerste verdieping links inkom 2 lichtpunten bediend op 3 plaatsen 1 toilet 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 badkamer 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 2 dubbel stopcontact 1 slaapkamer 1 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 enkel stopcontact 4 tv- aansluiting 1 netwerkaansluiting 1 slaapkamer 2 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 enkel stopcontact 3 tv- aansluiting 1 netwerkaansluiting 1 woonkamer 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 1 enkel stopcontact 7 tv- aansluiting 2 netwerkaansluiting 2 telefoonaansluiting 1 berging 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 stopcontact wasmachine 1 stopcontact droogkast 1 keuken 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 1 1 lichtpunt bediend op 1 plaats (keukenkast) 1 werkstopcontact 4 stopcontact ijskast 1 stopcontact microgolfoven 1 stopcontact dampkap 1 stopcontact vaatwas 1 stopcontact kookplaat 3G6 1 terras 2 lichtpunten op 1 plaats 1 algemene delen verdeelbord 1 Tellerkast monofasig 40A 230V 1 voeding ventilatie 1 voeding cv 1 equipotentiele aarding 1 Plan en keuringskosten 1 stopcontactenblok onder zekeringkast 1 voedingskabel van app tot meterbatterij 4X10 15 hoofdvoeding coax en tel vanuit kelder 15 hoofdaarding 15 voeding 3G2,5 kelderberging 15 leiding thermostaat 1

9 app 4 eerste verdieping rechts inkom 2 lichtpunten bediend op 3 plaatsen 1 toilet 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 badkamer 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 2 dubbel stopcontact 1 slaapkamer 1 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 enkel stopcontact 4 tv- aansluiting 1 netwerkaansluiting 1 slaapkamer 2 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 enkel stopcontact 3 tv- aansluiting 1 netwerkaansluiting 1 woonkamer 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 1 enkel stopcontact 7 tv- aansluiting 2 netwerkaansluiting 2 telefoonaansluiting 1 berging 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 stopcontact wasmachine 1 stopcontact droogkast 1 keuken 1 lichtpunt bediend op 2 plaatsen 1 1 lichtpunt bediend op 1 plaats (keukenkast) 1 werkstopcontact 4 stopcontact ijskast 1 stopcontact microgolfoven 1 stopcontact dampkap 1 stopcontact vaatwas 1 stopcontact kookplaat 3G6 1 terras 2 lichtpunten op 1 plaats 1 algemene delen verdeelbord 1 Tellerkast monofasig 40A 230V 1 voeding ventilatie 1 voeding cv 1 equipotentiele aarding 1 Plan en keuringskosten 1 stopcontactenblok onder zekeringkast 1 voedingskabel van app tot meterbatterij 4X10 20 hoofdvoeding coax en tel vanuit kelder 20 hoofdaarding 20 voeding 3G2,5 kelderberging 20 leiding thermostaat 1

10 13.Keuken De keuze van de keuken dient te geschieden in de toonzaal bij de door de bouwpromotor aangeduide toonzaal. Er is voor elk appartement een ontwerp voor een volledige geïnstalleerde keuken van hoogwaardige kwaliteit voorzien dat eventueel aangepast kan worden. De volgende toestellen zijn in de basisopstelling opgenomen: een koelkast, een afwasmachine, een microgolf combi oven : 40 L Combi microgolfoven 900W - Crisp / Grill / Turbo Hete lucht - CleverCook timer - Komfort, Glaskeramische kookplaat 58 cm - 4 HiLight - Easy Touch bediening - met dampkap een wastafel met wastafelkraan. 1.1 Badmeubel (standaard) 2Lavabo s met mengkraan, spiegelkast

11 Standaard opstelling van keuken gelijkvloers

12 Standaard opstelling van keuken 1ste verdiepen

13 14.Sanitair Algemeen: De sanitaire installatie wordt berekend en uitgevoerd conform de normen en voorschriften van het plaatselijk waterbedrijf. Alle aanvoerleidingen zijn uitgevoerd in kunststof. Elk appartement heeft zijn persoonlijke meter. De stijgleidingen worden uitgevoerd in gegalvaniseerde buizen. De afvoeren en valbuizen worden in PE of gelijkwaardig uitgevoerd en hebben een aangepaste diameter om afwatering te verzekeren.. De warmwaterbereiding gebeurt via de gaswandketel van de centrale verwarming. Afvoer condenswater van de verwarmingsketel is voorzien. Alle sanitaire toestellen zijn voorzien van warm en koud water, uitgezonderd toilet, handenwasser en aansluitingspunt wasmachine. Per appartement Gaswandcondensatieketel Brötje wgb - k met ingebouwde inox boiler 60L 20/24Kw HR Top Hydraulische en elektrische aansluiting ketel Vloerverwarming henco op pur met tackersysteem Ligbad Normus 180/80 Grohe eengreepsbadmengkraan Wand wc vitra normus Zitting saphire wit inox scharnieren Geberit sigma 01 bedieningstoets Inloop douche Grohetherm 1000 douchethermostaat Open wall glaswand 117/200chroom met helder glas Vitra normus handenwasser Grohe handwasbakkraan Klein materiaal,shellkranen, reductierubbers, sifon wasmachine

14 15. Terrassen Een degelijke afwatering van de terrassen is voorzien. De dakterrassen worden waterdicht afgewerkt met een dakbedekking die aansluit op de slabben in de spouwmuur. Waterstagnatie van enkele mm is toelaatbaar. Elk terras is dienstig voor een privatief element van het gebouw. 1.1 Dakterrassen: Afwerking: hout op tegeldragers. Terrasplanken vlak geschaafd 25x145mm Houtsoort: Bangkirai (select & better) Gemonteerd op hardhouten kepers 40x60mm Terrasscheidingen: worden uitgevoerd d.m.v. een metalen kader met invulling van ondoorschijnend gemaakt glas of kunststof, volgens het ontwerp. 1,2de gelijkvloers appartementen zijn voorzien van terras in betonklinkers, deze omvatten ook nog een tuin die volledig wordt onderhouden door de eigenaar van gelijkvleors appartement, aankleding van tuin is niet voorzien 16. Buitenschrijnwerkerij REYNAERS Aluminium Concept System~reeks (CS~reeks): Hierbij is het profiel samengesteld uit 2 halfschalen (2 alu gedeeltes die elk over een Hluchtkamer" beschikken) en een isolatie door polyamide waardoor men een 3-kamer systeem bekomt. Ramen worden voorzien van de nodige ventilatieroosters. De voegen tussen de ramen en de gevelvlakken worden opgespoten met een hoogwaardige elastische voeg. Alle buitenschrijnwerk is voorzien van het nodige hang- en sluitwerk. Voor de ramen en deuren zijn dorpels in blauwe hardsteen of aluminium voorzien, de voorkant is gefrijnd en de bovenzijde glad geschuurd

15 17. Vloeren De bevloering zijn naar eigen keuze van de kopers. Zij kunnen hun vloer uitkiezen in de vooropgestelde toonzaal, die door de projectontwikkelaar wordt aangeduid. woonruimte:inkomhal en wc,living,keuken en berging Badkamer vloer Badkamer muurtegel 30 /m2 29 /m2 23 /m2 Laminaat Nachthal en slaapkamers: standaard Quick step bekleding muurtegels:lengte en breedte bad tot plafondhoogte opkant bad: muur of vloertegels douche: volledig tot plafondhoogte Decoratiewerken Privatieve decoratiewerken zijn niet voorzien. De koper kan zijn appartement naar eigen keuze afwerken binnen de voorschriften opgenomen in de basisakte. Met privatieve decoratiewerken wordt bedoeld het schilderklaar maken van muren en plafonds, het schilderen of behangen, meubilering, gordijnen, verlichtingsarmaturen, enz Deze privatieve decoratiewerken kunnen pas gebeuren na de akte van het appartement

16 AFWERKING VAN DE GEMENE DELEN Gelijkvloerse gemeenschappelijke inkomhallen _ Buitendeur voorzien van inox siertrekker en zelfsluitende deurveer _ Buitendeur voorzien van een elektrisch slot te bedienen vanuit de appartementen verbonden aan deze hal via de videofonie _ trappen en vloeren in natuursteen Jura Grau Blau _ vloerkaderprofiel _ Verlichting, bediend via een bewegingsdetectiesysteem _ Brievenbusensemble _ Ingebouwde belplaat en appartementennummering met videofonie installatie _ wanden van de trappenhuizen worden gepleisterd en volledig geschilderd. Brandvoorziening Een rookkoepel is voorzien boven het dakappartement, te openen volgens de vigerende normen en voorschriften betreffende brandveiligheid. Brandblusapparaten worden geplaatst op elke verdieping. Brandhaspels worden geplaatst volgens de voorschriften betreffende brandveiligheid en conform voorschriften Algemeen brand 4 Brandhaspel somati 4 Pictogram brandslang 4 Set bandkraan 3 Brandblusser poeder 1 Brandleiding in staal gegalvaniseerd Autostaanplaatsen en bergingen De ondergrondse autostaanplaatsen bevinden zich onder de bouwblokken. De gemeenschappelijke toegangspoort is een geautomatiseerde poort, uitgevoerd in RAL kleur met afstandsbediening en sleutelcontact of kaartlezer. Eén zender (of sleutel, of kaart) per parkingplaats wordt voorzien. Plafond uitgevoerd in welfsels en/of predallen met gladde betonafwerking en muren in meegaand gevoegd metselwerk. De muren en plafond worden niet geschilderd. Ieder appartement heeft vaste parkeerplaats. De keldervloer wordt afgewerkt als industriële bevloering gepolierde kwartsvloer. De nodige verlichting voor de parking wordt tegen het plafond aangebracht

17 Lift Alle appartementen zijn bereikbaar met een lift,. De lift in het project is geruisarm, voorzien van telescopische schuifdeuren, beantwoordend aan alle voorschriften betreffende veiligheid en gekeurd voor indienststelling door een erkend controle organisme Binnenschrijnwerkerij Alle binnendeuren in de gemeenschappelijke delen zijn vlakke, afgewerkte en volle verfdeuren. Brandwerende deuren RF ó uur aan de lokalen vereist door de brandweervoorschriften. Alle deuromlijstingen worden uitgevoerd in hout om te schilderen. Alle binnenschrijnwerk in de gemeenschappelijke delen is voorzien van het nodige hang- en sluitwerk Lichtpunten De lichtpunten, schakelaars en stopcontacten worden uitgevoerd volgens de aanduidingen op het elektrisch detailplan, conform de voorschriften betreffende veiligheid en elektrisch comfort. De installatie wordt gekeurd door een erkend controleorganisme. De inrichting voldoet aan het technisch reglement en de voorschriften van de plaatselijke elektriciteitsmaatschappij.. Alle afdekplaten zijn uitgevoerd in kunststof, en van een modern design, type Niko of gelijkwaardig. De armaturen en noodverlichtingarmaturen zijn voorzien in de gemeenschappelijke delen en worden geplaatst volgens de geldende voorschriften. De nodige elektriciteit voor de gemeenschap wordt aangesloten op een aparte teller die zich in de kelder bevindt. Alles wat met de gemeenschap te maken heeft, wordt hierop aangesloten. De kosten van het gemeenschappelijke elektrisch verbruik worden vastgesteld door de distributiemaatschappij betreffende elektriciteit en verrekend door de syndicus.

18 algemeen algemene delen verdeelbord 380V 1 tijdschakelaar 2 voedingskabel XVB 4X10 4 hoofdaarding 4 parlofonie 1 buitenpost, 5 binnenposten 1 parkeerkelder/inrit lichtpunt 10 bewegingsmelder 4 voeding noodverlichting 3 stopcontact poort 1 meterlokaal 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 voeding noodverlichting 1 gemeenschappelijke fietsstalling lichtpunt 1 bewegingsmelder 1 velux pyrisol oranje voeding brandwerend 5g1,5 1 Inkomhal bediening pyrisol oranje voeding brandwerend 5g1,5 2 berging A1 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 berging A2 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 berging A3 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 berging A4 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 berging A5 1 lichtpunt bediend op 1 plaats 1 sas kelder lichtpunt 1 drukknop 1 voeding noodverlichting 1 inkomhal/traphal drukknop 7 lichtpunt 6 voeding noodverlichting 4 beldrukknop appartement 5 traphal kelder drukknop 2 lichtpunt 2 voeding noodverlichting 2 lift voeding 5G6 32A 1 hoofdaarding 6" 1 voeding 3G2,5 1 telefoonaansluiting 1

19 Plaatsen van verlichting is niet voorzien enkel in de gemeenschappelijke delen Alle lichtpunten zijn 230V tenzij anders vermeld Diamantboringen voor spots zijn niet voorzien Er zijn geen verlichtingsarmaturen voorzien enkel in de gemeenschappelijke delen Schakelmateriaal is van het merk niko, kleur original wit TV- en voedingskabel elektriciteit naar straat niet voorzien Keuringorganisme is Electro- test of Vinçotte Verdeelbord en automaten zijn van het merk Schneider Ventilatietype per appartement: KIT XTRAVENT C+ EVO II : Healthbox :

20 Water De waterdistributie wordt via één teller van de maatschappij in de kelder binnengebracht. De kleine individuele tellers van de appartementen worden geplaatst in de gemeenschappelijke tellerruimte, volgens de bepalingen van de maatschappij voor watervoorziening. De aansluiting van de teller valt ten laste van de koper. Nutsvoorzieningen De voorlopige aansluitingskosten voor water en elektriciteit nodig voor de werf, zijn ten laste van de bouwheer. De definitieve aansluitingskosten en het plaatsen van de tellers voor water, gas, elektriciteit, alsook het aansluiten voor teledistributie zijn ten laste van de koper en niet inbegrepen in de verkoopprijs. Ieder appartement heeft zijn eigen aardgas-, elektriciteit- en waterteller. Het indienststellen van de gas, elektriciteit- en watermeter kan door de bouwheer aangevraagd worden door middel van een volmacht (+ kopie paspoort) van de koper. Zoniet dient de koper de indienststelling zelf aan te vragen bij de bevoegde instanties. Het afsluiten van de leverancierscontracten voor gas en elektriciteit dient door de koper te gebeuren.. Bij de voorlopige oplevering of akte worden de abonnementen m.b.t. de nutsvoorzieningen gemeenschappelijke delen tevens overgedragen aan de koper of syndicus Toegang tot de werf Om veiligheidsredenen mag de koper of zijn vertegenwoordiger enkel de werf betreden indien hij vergezeld wordt door een vertegenwoordiger van de projectontwikkelaar en van de werfleider.

21 ALGEMENE VOORWAARDEN Keuze van leveranciers, onderaannemers en bouwmaterialen. Voor iedere post van afwerking is een leverancier of onderaannemer door de bouwheer gekozen. Deze firma s zijn op de hoogte van de standaardvoorzieningen. Het is aan de kopers toegestaan wijzigingen uit te voeren aan de keuze van materialen in hun appartement, doch slechts bij de aangeduide leveranciers, waarmee reeds contractuele bepalingen werden vastgelegd. Het is de koper niet toegelaten werken, van om het even welke aard vóór de akte van het gebouw door derden te laten uitvoeren. Verzekering & risico, overdracht. De bouwheer zal de eerste verzekeringspolissen onderschrijven voor voldoende bedragen tot dekking van de risico s inzake brandgevaar, ontploffing, blikseminslag, enz Deze polis zal door de vereniging van mede-eigenaars overgenomen worden bij akte voor de nog te lopen wettelijke termijn. Beplanting en verharding Aanleg van voortuin beplanting en bestrating gebeuren door bvba A&L

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras.

Aan de terrassen wordt er een schuifraam of deur voorzien voor de toegang tot het terras. 1/6 Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een 1 e keus gevelsteen, bepaald door de architect of de promotor. Het voegwerk van het metselwerk zal uitgevoerd worden door gespecialiseerde vaklieden.

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit

07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Lastvoorwaarden uitvoering. : - 1,00: voorzien Elektriciteit 07/06/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Werf: VELDENSTRAAT Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr): Type

Nadere informatie

Residentie. De Vrijheidsboom. Kerkstraat 41/43 - Sint Gillis Waas. De residentie is gelegen in het centrum van Sint Gillis Waas Kerkstraat 41/43.

Residentie. De Vrijheidsboom. Kerkstraat 41/43 - Sint Gillis Waas. De residentie is gelegen in het centrum van Sint Gillis Waas Kerkstraat 41/43. Residentie De Vrijheidsboom Kerkstraat 41/43 - Sint Gillis Waas Ligging De residentie is gelegen in het centrum van Sint Gillis Waas Kerkstraat 41/43. Het concept De residentie omvat 6 appartementen en

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

1/8 RESIDENTIE TERLINDEN. Verkoopslastenboek

1/8 RESIDENTIE TERLINDEN. Verkoopslastenboek 1/8 RESIDENTIE TERLINDEN Verkoopslastenboek 2/8 1. Algemeen Met dit verkoopslastenboek willen wij de kopers van een appartement een overzichtelijke en duidelijke omschrijving geven van de kwaliteit en

Nadere informatie

1/10. Verkoopslastenboek: Residentie SENSUS

1/10. Verkoopslastenboek: Residentie SENSUS 1/10 Verkoopslastenboek: Residentie SENSUS 2/10 1. Algemeen Met dit verkoopslastenboek willen wij de kopers van een appartement een overzichtelijke en duidelijke omschrijving geven van de kwaliteit en

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering

21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden uitvoering 21/05/2013 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr: Rillaar Montenaken Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B. Mr): (B. Mevr):

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

Lastenboek dakappartement Residentie DE BOULEVARD

Lastenboek dakappartement Residentie DE BOULEVARD Lastenboek dakappartement Residentie DE BOULEVARD 1. ALGEMEEN Met dit verkoopslastenboek willen wij de kopers van een appartement een overzichtelijke en duidelijke omschrijving geven van de kwaliteit en

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie!

TIENSESTEENWEG GLABBEEK. 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK 7 energiezuinige woningen op top locatie! TIENSESTEENWEG GLABBEEK Halfopen bebouwingen met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in de gemeente Glabbeek,

Nadere informatie

Residentie Lore. Appartement 4. Verdieping 3. 4 appartementen & handelspand

Residentie Lore. Appartement 4. Verdieping 3. 4 appartementen & handelspand Residentie Lore 4 appartementen & handelspand Appartement 4 Verdieping 3 Dit nieuwbouwproject in Kortessem bevat 4 stijlvolle appartementen en een ruim handelspand. Waarvan de totaal oppervlakte voor de

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt

Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Verkoopslastenboek Groenstraat te Boutersem Volledig Afgewerkt Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (type Nelissen, Vanderzanden, Terca) overeenkomstig met de bouwvergunning

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Architekt: Bert Van der Borght. Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: Werf: Aarschot Architekt: Bert Van der Borght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN

KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Mooie open bebouwing met optimaal wooncomfort! KORTENBOSSTRAAT, SINT-TRUIDEN Wonen in een groene omgeving - centraal gelegen - apart ontwerp! Kortenbosstraat SINT-TRUIDEN Open bebouwing met optimaal lichtinval

Nadere informatie

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark!

STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM. Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT DILSEN-STOKKEM Uniek privaat woonpark! STEENKUILSTRAAT STOKKEM Prachtig & uniek privaat woonpark Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in het centrum van Stokkem, dat is wat deze

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Houthalen : Weg naar Zwartberg Grondwerken Funderingen A. RUWBOUWWERKEN BESCHRIJVING DER WERKEN ---------------------------------

Nadere informatie

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering

01/02/2012 1 DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62. Lastvoorwaarden Uitvoering 01/02/2012 1 δ DELTA BATI S.A. Allée du Petit Paris 61 1410 WATERLOO 02/354 56 85 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: HOEGAARDEN Architekt: F VERTOMMEN Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem)

LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) LASTENBOEK Benedenstraat 57 57a 57b 57c- 59 en 59a te 9340 Lede (Papegem) BESCHRIJVING MATERIALEN 1. FUNDERINGEN De funderingen worden gestoken tot op vorstvrije diepte (80 cm). Alle betonwerken worden

Nadere informatie

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen!

LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN. Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN SINT-TRUIDEN Zeer laag E-Peil - Top ligging - Apart design! Een ruime half-open bebouwing van 12 aren! Inclusief zonnepanelen! LUIKERSTEENWEG GELINDEN Half open bebouwing met optimaal

Nadere informatie

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende

RESIDENTIE SERENA. Bouwen van 5 appartementen. Nieuwpoortsesteenweg 195. Oostende Project : Bouwen van 5 appartementen Nieuwpoortsesteenweg 195 Oostende RESIDENTIE SERENA Bouwheer : contactpersoon: Van Dosselaer Danny Oude Brugseweg 246 8460 Oudenburg Roksem 0475/46 15 02 050/81 64

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE Dit omvat: Opmeting van het perceel door landmeetkundige Grondsondering Stabiliteitsstudie Staat van bevinding ABR-polis door de bouwheer Controle registratie

Nadere informatie

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop!

STEENSELBERGWEG LANAKEN. Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Nog 2 ruime halfopen bebouwingen te koop! STEENSELBERGWEG LANAKEN Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok II : Beschrijving van de

Nadere informatie

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35. Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 19/10/2011 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 016/65 20 35 Dossier nr: MOLENSTEDE Werf: Architekt: BERT VAN DER BORGHT Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p): (B.

Nadere informatie

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen

INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO. Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen INFOBROCHURE TECHNISCHE INFO 3 Werf Sint-Niklaas, Belsele Watermolenwijk II fase 4 12 koopwoningen 2 Inhoudsopgave 3 Situerings- en liggingsplan p. 4-5 Plannen der woongelegenheden p. 9 I. Plan woning

Nadere informatie

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER

VERKOOPLASTENBOEK. RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER VERKOOPLASTENBOEK RESIDENTIE FELIS Capucienenstraat 49 B-8900 IEPER Architect : Luc Vandewynkel BVBA Kleiputtendreef 21 B-8970 Poperinge Tel : 057/336192 Fax : 057/338037 Bouwheer : Noterdaeme-Morlion

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok III : Beschrijving van de

Nadere informatie

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN

Immo Toye - Nassaulaan. datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN Immo Toye - Nassaulaan datum: 5 april 2016 AFBRAAKWERKEN uitbreken binnendeuren uitbreken keuken (meubilair, tegels, ) uitbreken badkamer (sanitair, meubilair, vloeren, muurtegels) uitbreken bestaand toilet

Nadere informatie

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen.

Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. JJ D ROSSAERT A RCHITECTEN S TEIN M ICHIELS A RCHITECT K APELSTRAAT 30 2880 B ORNEM 2880 B ORNEM R IJKENHOEK,15 Project Papaert II, Sint-Amands Oprichten van 17 woningen. Blok VI : Beschrijving van de

Nadere informatie

LASTENBOEK APPARTEMENTEN

LASTENBOEK APPARTEMENTEN 1.1. ADMINISTRATIE LASTENBOEK APPARTEMENTEN Dit omvat: _ Opmeting van het perceel door landmeetkundige _ Grondsondering _ Stabiliteitsstudie _ Staat van bevinding aanpalende gebouwen. _ ABR-polis door

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing)

Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Artikel 1 - PARTIJEN Verkoopslastenboek Vakantiepark Duinenhof Fase 1 & 2 (Wet Breyne niet van toepassing) Tussen de ondergetekenden, Enerzijds 1. NV DEBAILLIE PROMOTIONS, met zetel te 1140 Evere, Optimismelaan

Nadere informatie

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering

21/11/ DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg LINDEN 016/ FAX 016/ Architect: Bert Vanderborght. Lastvoorwaarden Uitvoering 21/11/2012 1 DELTA BATI N.V. Diestsesteenweg 261 3210 LINDEN 016/656847 FAX 016/652035 Dossier nr Werf: ZWALUWSTRAAT/AARSCHOT Architect: Bert Vanderborght Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Tel klant (p):

Nadere informatie

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering

21/02/ DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg Linden 016/ FAX 02/ Datum 1 werfbespreking: Lastvoorwaarden Uitvoering 21/02/2013 1 DELTA BATI S.A. Diestsesteenweg 261 3210 Linden 016/65 68 47 FAX 02/354.56.62 Dossier nr: Werf: Architect: Datum 1 werfbespreking: Gelegen: Elsleukenstraat Langdorp Tel klant (p): (B. Mr):

Nadere informatie

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen!

WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT (LANAKEN) 2 zeer ruime moderne half-open bebouwingen! WINEVENSTRAAT VELDWEZELT Half open bebouwing met optimale lichtinval Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie in een rustiek

Nadere informatie

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst.

Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Is er iets kapot in uw huis of appartement? Bel naar de technische dienst. Een defect melden aan de technische dienst 2 Inhoud Bel naar de technische dienst Wat moet u doen? p. 4 Wat zegt u? p. 4 Kent

Nadere informatie

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE

LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE LASTENBOEK ROESELARE SERINGENSTRAAT WOONPROJECT BOTANIEK HANDELSRUIMTE INTRODUCTIE Om de toekomstige eigenaars van deze handelsruimte een duidelijk overzicht te geven van de kwaliteit en de afwerking van

Nadere informatie

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN

BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN BEKNOPTE OMSCHRIJVING VAN DE APPARTEMENTEN Datum 20-11-2009 Betreft 0616 CBO Lokerenstraat Turnhout: 19 woongelegenheden Adres Lokerenstraat 147 tem 151 & Soldatenpad 1 tem 5, 2300 Turnhout ALGEMEEN -

Nadere informatie

PROJECT INGOOIGEM - Lindeburen 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf- en delfwerken; -

Nadere informatie

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN.

COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 1 COMMERCIEEL LASTENBOEK VAN 8 WONINGEN, GELEGEN L.GEWATSTRAAT Z/N, TE 2560 NIJLEN. 2 RUWBOUW Onder het gebouw is volle grond voorzien. Op de betonnen funderingszolen zijn funderingsmuren uit betonblokken

Nadere informatie

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse

Verelst & Gilen. Residentie Landen Boog. VerkoopsLastenboek Penthouse Residentie Landen Boog VerkoopsLastenboek Penthouse 1 Algemeen Dit project in hedendaagse architectuur bevindt zich op de hoek van de Raatshovenstraat en de Demeersmanstraat. Deze penthouse met 2 grote

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen

Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Verkoopslastenboek Kraaibergstraat te Lummen Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur. De werken

Nadere informatie

RESIDENTIE t Soete Park

RESIDENTIE t Soete Park ZUTENDAAL RESIDENTIE t Soete Park Nog slechts 1 woning te koop! DAALSTRAAT ZUTENDAAL Slechts 4 woningen in privaat park Kwalitatief wonen op een uitstekende locatie nabij het centrum van Zutendaal, dat

Nadere informatie

Everaert-Cooreman, Overmere

Everaert-Cooreman, Overmere Kuipersstraat / Schoenmakersstraat Eerste reeks van 4 woningen uit een totaal van 17 woningen Arch. J&J Drossaert, Bornem + Stein Michiels, Bornem Everaert-Cooreman, Overmere Het project ligt naast de

Nadere informatie

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN

BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN BESCHRIJVING VAN NOG UIT TE VOEREN WERKEN EN TE PLAATSEN UITRUSTINGEN 1.GEMEENSCHAPPELIJKE DELEN EN UITRUSTINGEN 1.1. Inkomgedeelte De voordeur is uitgevoerd in gemoffelde aluminium met mat glas. Roestvrij

Nadere informatie

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering

Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenschrijnwerk Buitenriolering S A M E N V A T T E N D B E S T E K - woningen Hoofdstuk 1 : RUWBOUWWERKEN Algemeen Grondwerken Funderingen Betonwerken Isolatie Binnenmetselwerk Gevels Dakwerken Dakwaterafvoeren Buitenriolering Hoofdstuk

Nadere informatie

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal

terras in waterdoorlatende materialen 'niet in de aanneming inbegrepen' eethoek zithoek inkom hal 85 555 265 /95 verluchting dampkap Ø verluchtingsrooster / afvoer badkamer verdiep Ø 1 * afvoer wc verdiep Ø1 keuken VOLGENS KEUKENPLAN garage MUREN BEPLEISTERD GLADDE WELFSELS 28 /2 sectionale poort zonder

Nadere informatie

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek

Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Subliem Project Algemeen lastenboek (het lastenboek primeert op plan) Zie contract tussen partijen voor bijkomende bepalingen primerend op lastenboek Zowel bij renovatie als nieuwbouw maken wij enkel gebruik

Nadere informatie

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm

wastafel: koud en warm/douche: koud en warm/wasmachine: koud douche: koud en warm/badkamermeubel: 2x koud en 2x warm/bad: koud en warm Lastenboek casco afwerking Halfopen nieuwbouwwoning(ben woning) Gelegen Beekstraat te Tessenderlo.Ventilatie In deze woning zal systeem D met warmterecuperatie van het merk Vasco D 400 worden voorzien,

Nadere informatie

Project te Genk: HEELDSTRAAT

Project te Genk: HEELDSTRAAT Project te Genk: HEELDSTRAAT BESCHRIJVING DER WERKEN --------------------------------- A. RUWBOUWWERKEN Grondwerken De teelaarde wordt afgestoken en ter plaatse gestockeerd,dit geld eveneens voor de grond

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Appartementen Kortenberg Stationstraat 86 Appartement 3 (eerste verdieping) Woonklaar

Verkoopslastenboek Appartementen Kortenberg Stationstraat 86 Appartement 3 (eerste verdieping) Woonklaar Verkoopslastenboek Appartementen Kortenberg Stationstraat 86 Appartement 3 (eerste verdieping) Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen (Vandersanden, type Herning of

Nadere informatie

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen

VerkoopsLastenboek. Kraaibergstraat te Lummen VerkoopsLastenboek Kraaibergstraat te Lummen 1 Algemene werken Grondwerken De grondwerken worden aangepast aan de aard van de bodemgesteldheid, overeenkomstig de stabiliteitsstudie van de aangestelde ingenieur.

Nadere informatie

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen

Bouwen van handelsruimte + 4 appartementen afvoeren worden door vals plafond onderstorten tot op bestaande fundering Bestaande kelder dubbele wandwapening 150/150/8/8 Muur waterdicht cementeren Bestaande kelder H = 212 wachtbuis diam.110-5 van

Nadere informatie

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.

LASTENBOEK. Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2. Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell. LASTENBOEK Ollevierlaan 4 8660 De Panne Appartement 5 Verdieping 2 Sasstraat 5 8870 Izegem Tel. 051 437 507 Fax 051 437 247 info@potrell.be Voorwoord Om de toekomstige eigenaar(s) van het bovenvermelde

Nadere informatie

Residentie: t Archief

Residentie: t Archief Bouwen van 14 appartementen met bergingen en fietsenstalling Wijnegemstraat te Antwerpen Inhoud Lastenboek A. RUWBOUWWERKEN 1. Grondwerken en Funderingen 2. Rioleringen 3. Vochtisolatie 4. Metselwerken

Nadere informatie

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp

RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp RESIDENTIE HOGE MEERS Bavikhovedorp 1. WIND- EN WATERDICHTE UITVOERING APPARTEMENTSGEBOUW: Radier-funderingsplaat onafhankelijk van bestaande muurfundering Binnenmuren en binnendeel der buitenmuren in

Nadere informatie

LASTENBOEK MATERIALEN EN WERKWIJZE

LASTENBOEK MATERIALEN EN WERKWIJZE LASTENBOEK MATERIALEN EN WERKWIJZE Uw toekomstige woonplannen vragen een persoonlijke aanpak. Onze bouwadviseurs begeleiden u vanaf het begin bij de ontwikkeling en de realisatie van uw project. Uw projectleider

Nadere informatie

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl

Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85. Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl Koningin Fabiolalaan 20 te Oud-Turnhout Verkaveling Eigen lot 85 Nieuwbouwwoningen in pastoriestijl VERKOOPLASTENBOEK PROMOTOR EN BOUWHEER Gebroeders Geudens NV Steenweg op Oosthoven 4 bus 1 2300 Turnhout

Nadere informatie

WOONPROJECT: Bellem Schoolstraat Lot 5

WOONPROJECT: Bellem Schoolstraat Lot 5 WOONPROJECT: Bellem Schoolstraat Lot 5 uw droom = onze zorg LOT 3 - Pagina 2 van 10 Beschrijving: Project: Bouwen van alleenstaande woning: Schoolstraat LOT 5 (nr: 2) te 9881 Bellem Aannemer Bouwpromotor:

Nadere informatie

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt.

Lastenboek. Dit lastenboek bestaat uit een beschrijving van de te gebruiken materialen en de wijze waarop ze worden verwerkt. Lastenboek Wevelgem 6 woningen Inleiding Woonerf t Neerbeekske is een standingvol woonerf op een topligging te Wevelgem. Aan de verbindingsweg Wevelgem Kortrijk en dicht bij de autosnelwegen. Bijzonder

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Appartementen Sint-Truiden, Gorsemweg Woonklaar

Verkoopslastenboek Appartementen Sint-Truiden, Gorsemweg Woonklaar Verkoopslastenboek Appartementen Sint-Truiden, Gorsemweg Buitenmuren De buitenmuren worden opgetrokken in een waalvormige gevelsteen en dit overeenkomstig de bepalingen van de bouwvergunning en/of bepaald

Nadere informatie

lastenboek bladzijde 1

lastenboek bladzijde 1 lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Dit lastenboek wordt U aangeboden door Stefcat BVBA, deze tekst heeft voorrang op het bouwplan, enkel wijzigingen

Nadere informatie

Den Anker. Beschrijving handelspand CASCO. Gemeenteplein Molenstraat Kontich INFORMATIEBROCHURE

Den Anker. Beschrijving handelspand CASCO. Gemeenteplein Molenstraat Kontich INFORMATIEBROCHURE Den Anker Beschrijving handelspand CASCO. Gemeenteplein Molenstraat Kontich 016 65 90 90 0491 30 20 33 INFORMATIEBROCHURE 26/03/2013 De verstrekte informatie kan op elk moment wijzigen. 0491 30 20 33-1

Nadere informatie

NIEUWBOUW TE LANGEMARK

NIEUWBOUW TE LANGEMARK Pagina 1 van 6 NIEUWBOUW TE LANGEMARK Hedendaagse woning 3 slaapkamers Ruime leefruimte Maatkeuken Badkamers Zuidgerichte Tuin Garage/carport Rustige ligging Berging 2 toiletten Instap-klaar Nabij centrum

Nadere informatie

Mooie en ruime bel-etage woning

Mooie en ruime bel-etage woning de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Ekeren (2180) prijs op aanvraag Mooie en ruime bel-etage woning 2 1 ja VERKOCHT!! U

Nadere informatie

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01

Verkoopslastenboek Residentie Zuiderkaai Kaai 45 Nieuwpoort app. 02.01 ARCHITECT: N.V. Architectenatelier Vyvey en partners Kaaiplein 1 8620 Nieuwpoort INGENIEUR STABILITEIT : C&S engineering Boudewijnlaan 48 8020 Oostkamp VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR: Feys b.v.b.a. Professor Dewulfstraat

Nadere informatie

VOORSTELLING Residentie Astrid

VOORSTELLING Residentie Astrid VOORSTELLING Antwerpsesteenweg 59/61 3970 Leopoldsburg Inhoudsopgave 1. Voorstelling 1.1. Algemeen 1.2. Indeling 1.3. Nummering 2. Gebruikte materialen 2.1. Ruwbouw 2.2. Daken, goten en afvoeren 2.3. Buitenschrijnwerk

Nadere informatie

RESIDENTIE CASINO KOPER: APPARTEMENT: GARAGE: VASTGOEDMAKELAAR: ERA @T HOME SINT-DENIJSPLAATS 3 8940 GELUWE MARKT-KLERKENSTRAAT LANGEMARK

RESIDENTIE CASINO KOPER: APPARTEMENT: GARAGE: VASTGOEDMAKELAAR: ERA @T HOME SINT-DENIJSPLAATS 3 8940 GELUWE MARKT-KLERKENSTRAAT LANGEMARK 1 RESIDENTIE CASINO MARKT-KLERKENSTRAAT LANGEMARK KOPER: APPARTEMENT: GARAGE: VASTGOEDMAKELAAR: ERA @T HOME SINT-DENIJSPLAATS 3 8940 GELUWE 2 SAMENSTELLING VAN HET GEBOUW GEBOUW MARKT BLOK A GELIJKVLOERS:

Nadere informatie

Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5

Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5 Pagina 1 Verkoopslastenboek app. 5 PROJECT : Poperinge Wielewaalstraat 58 Bruggestraat 107/109 8902 Hollebeke Poperinge BE 0435.448.440 BE 0833 377 478 BE 0825 716 656 verkoop : appartement nr. 5 FUNDERINGEN

Nadere informatie

PROJECT VICHTE A. Rodenbachstraat Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden

Nadere informatie

PROJECT DESSELGEM - OPSTALSTRAAT Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden -

Nadere informatie

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat Lastenboek kantoorloft gebouw B3 Anco-Torens te Turnhout 0. Algemeen 0.1 Plannen Wanneer de definitieve plannen van het loftkantoor aan de koper overhandigd worden, zullen deze als basis dienen voor het

Nadere informatie

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE

BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE BOUWBEDRIJF BAUTERS de hoeksteen van uw woning BOSSEMSTRAAT 42 9890 GAVERE TEL 09/2322642 LASTENBOEK KANUNIKKENSTRAAT OUDENAARDE - EINE I. RUWBOUW ART. 1 : FUNDERINGEN De funderingen zijn berekend op een

Nadere informatie

PROJECT ZWEVEGEM - ZAVELEINDE Algemene beschrijving 1. GROND-, FUNDERINGS- EN RIOLERINGSWERKEN - Afgraven van de graszode en van de teelaarde (± 10 cm) - de goede aarde wordt afzonderlijk gehouden - Graaf-

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 1. Binnenschrijnwerk p.3 2. Pleisterwerken p.3 3. Chape, vloeren en faience p.3 4. Keukens p.4 5. trappen p.4 6. Sanitaire installatie

Nadere informatie

Residentie. Kessels Veld. Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl.

Residentie. Kessels Veld. Residentie Kessels Veld is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie Kessels Veld Residentie "Kessels Veld" is een luxueus nieuwbouwproject in pastoriestijl. Residentie KESSELS VELD staat voor aangenaam wonen in een standingvol gebouw gekenmerkt door zijn fraaie

Nadere informatie

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT

AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT AFWERKINGSDOSSIER GESLOTEN BEBOUWING GELEGEN FABRIEKSTRAAT 60, 3900 OVERPELT Dit lastenboek beschrijft de methoden en materialen gebruikt voor de realisatie van onze bouwwerken, die tot stand komen volgens

Nadere informatie

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden

Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden Verkooplastenboek RESIDENTIE Sint-Truiden De residentie Sint-Truiden is een nieuwbouwresidentie bestaande uit vier nieuwbouw appartementen, per bouwlaag één appartement. De appartementen: - Zijn ontworpen

Nadere informatie

Lastenboek. BOUWEN van 10 appartementen. Oplintersesteenweg 196 Tienen. Architect: bureau 58 (willen.architect bvba) Boomsteeg 58 3520 Zonhoven

Lastenboek. BOUWEN van 10 appartementen. Oplintersesteenweg 196 Tienen. Architect: bureau 58 (willen.architect bvba) Boomsteeg 58 3520 Zonhoven Lastenboek BOUWEN van 10 appartementen Oplintersesteenweg 196 Tienen Architect: bureau 58 (willen.architect bvba) Boomsteeg 58 3520 Zonhoven Kessel Lo 10 oktober 2013 1 Hoofdstuk I: Algemeenheden: I.1

Nadere informatie

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke

- BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke KORTE TECHNISCH OMSCHRIJVING Van de residentie Simon Residentie Simon - BOUWPLAATS: Ieperstraat 8980 Zonnebeke - VERKOOP: ERA @t home St. Denijsplaats 3 8940 GELUWE Tel. 056/516652 athome@era.be 1 De Residentie

Nadere informatie

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/

B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR Houthalen Tel : 089/ B.V.B.A RUZZI WEG NAAR ZWARTBERG NR 119 3530 Houthalen Tel : 089/38.14.35 Project te Genk: G. Lambertlaan BESCHRIJVING DER WERKEN VOOR DE BOUW VAN 20 APPARTEMENTEN MET ONDERGRONDSE GARAGE: -------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Residentie STOFFELBERG Lastenboek

Residentie STOFFELBERG Lastenboek Residentie STOFFELBERG Lastenboek Exclusieve verkoop E.C.G. GROEP JurImEx Immobiliën Smisstraat 18 Bochtlaan 32A 3665 AS 3600 Genk J. Grispen : +32 475 71 06 97 Tel: 089/30.87.00 L. Joosten : +32 477 34

Nadere informatie

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem

D NBW. kerkhofstraat. te koop nieuwbouwproject. avelgem D8790-13012-NBW kerkhofstraat te koop nieuwbouwproject avelgem D8790-13012-NBW geschikt als investering kerkhofstraat te te koop nieuwbouwproject avelgem ligging Woonproject Kerkhofstraat is gelegen op

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving U p. 1 van 9 Gedetailleerde beschrijving UInstapklaar, recent appartementje (2 de verdiep). Twee slaapkamers, balkon, lift, kelder & zolder. Zeer energiezuining. UCentrum Aarschot. Aarschot, Leuvensesteenweg

Nadere informatie

Residentie DE VISSCHERIE

Residentie DE VISSCHERIE 20/09/2010 Residentie DE VISSCHERIE KAAI 43 ASTRIDLAAN 2-4 8620 NIEUWPOORT BESCHRIJVING DER WERKEN PROMOTORS ARCHITECT BVBA FRANCIS VERVISCH WYLEIN & PARTNERS CVBA Zandbeekstraat 21 Gulden Vlieslaan 65

Nadere informatie

Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei binnengebied. L a s t e n b o e k. Ondergrondse parking

Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei binnengebied. L a s t e n b o e k. Ondergrondse parking Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei 36-38 - binnengebied L a s t e n b o e k 1. Ruimtelijke context 1.1 Ligging Ondergrondse parking Het project is gelegen in het hartje van de wereldberoemde

Nadere informatie

I. ALGEMENE RUWBOUW 1.1. FUNDERING EN BETONWERKEN, STAALCONSTRUCTIE De staalconstructie, fundering- en betonwerken zijn uitgevoerd volgens de

I. ALGEMENE RUWBOUW 1.1. FUNDERING EN BETONWERKEN, STAALCONSTRUCTIE De staalconstructie, fundering- en betonwerken zijn uitgevoerd volgens de I. ALGEMENE RUWBOUW 1.1. FUNDERING EN BETONWERKEN, STAALCONSTRUCTIE De staalconstructie, fundering- en betonwerken zijn uitgevoerd volgens de stabiliteitsstudie opgemaakt door een bevoegd ingenieur. De

Nadere informatie

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects.

Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel. 8 Appartementen. Key Projects Nv projects.be projects. Residentie Op T Hof Op T Hof Diestsestraat Scherpenheuvel 8 Appartementen Key Projects Nv 0475 71 17 10 www.key- projects.be info@key- projects.be Beschrijving verkoopslastenboek Algemeen. De appartementen

Nadere informatie

Woonresidentie. Kapitein Gilson AARSCHOT LASTENBOEK HANDELSRUIMTE. In Harmony with the future

Woonresidentie. Kapitein Gilson AARSCHOT LASTENBOEK HANDELSRUIMTE. In Harmony with the future Woonresidentie Kapitein Gilson AARSCHOT LASTENBOEK HANDELSRUIMTE In Harmony with the future INHOUDSOPGAVE SITUERING 4 ALGEMEEN 4 HOOFDSTUK 1: BESCHRIJVING DER WERKEN 5 1.1 Inplanting 5 1.2 Het afsluiten

Nadere informatie

woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007

woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007 woningent nv voorlopige gegevens Ref: Inventaris 2007 DRAAIBOEK TECHNISCHE INFORMATIE Project: Malpertuus blok 1 te Gent Dossiernummer: 4150/2000/0517/01 Specificatie: 40 appartementen: Isegrimstraat (=Is)

Nadere informatie