Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Leen Bakker Nederland B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Leen Bakker Nederland B.V."

Transcriptie

1 Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Leen Bakker Nederland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen (hierna: de Actie ). Deze Actie wordt u aangeboden door Leen Bakker B.V. ter promotie van onze digitale nieuwsbrief en online assortiment. Leen Bakker is gevestigd aan Karperweg 3, 4941 SH te Raamsdonkveer en is ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer U kunt deelnemen via (hierna: de Website ). Door deelname aan de Actie maakt u tevens kans op een van de prijzen (hierna: Prijs of Prijzen ), die in artikel 3 staan omschreven. Deze Voorwaarden zijn ook beschikbaar in de vorm van een PDF bestand op de landingspagina zodat u deze makkelijker kunt opslaan en printen. Artikel 1: Voorwaarden voor deelname 1.1. U mag alleen deelnemen aan de Actie indien u 18 jaar of ouder bent. Personen jonger dan 18 jaar mogen alleen met toestemming van hun ouders deelnemen aan de Actie en persoonsgegevens achterlaten U kunt deelnemen aan de Actie door: akkoord te gaan met inschrijving voor de wekelijkse Leen Bakker nieuwsbrief (alle Leen Bakker nieuwsbrieven bevatten altijd een afmeldmogelijkheid) en deel te nemen aan het spel Voor deelname aan de Actie worden, naast de gebruikelijke kosten die aan internetgebruik verbonden zijn, geen extra communicatiekosten berekend U garandeert dat de door u opgegeven persoonlijke gegevens tijdens de deelnameprocedure correct, naar waarheid, up-to-date en volledig zijn. Voorgaande is nodig om eventuele prijswinnaars de Prijs(informatie) te kunnen toesturen Deelname aan de Actie is uitgesloten voor medewerkers van Leen Bakker alsmede een ieder die op enigerlei wijze (in)direct betrokken is bij de ontwikkeling en uitvoering van de Actie U kunt maximaal 1 keer deelnemen aan de Actie 1.7. U kunt deelnemen aan de Actie van 31/08/2015 tot en met 15/11/2015. Daarna kunt u geen kans meer maken op een Prijs. Artikel 2: Bepalen van de winnaar(s) 2.1. Uitsluitend indien u deelneemt middels de in artikel 1.2 omschreven wijze, maakt u kans op het winnen van een Prijs De prijswinnaar wordt vastgesteld door middel van een loting. Deze loting vindt plaats op elke donderdag om uur tijdens de looptijd van de actie. De loting zal plaats vinden door een computer en is volledig onpartijdig De prijswinnaars krijgt automatisch bericht per mail U dient de Prijs binnen 10 werkdagen na bekendmaking te accepteren. Anders zal de Prijs aan een andere deelnemer worden vergeven of geheel te komen te vervallen. Indien u een prijs

2 heeft gewonnen dient u via de link in de mail uw adresgegevens in te vullen zodat de prijs per post kan worden opgestuurd. Dit ter keuze van Leen Bakker B.V De prijswinnaars van de hoofdprijzen worden vastgesteld door middel van een loting. Deze loting vindt plaats op woensdag 18 november 2015 en zal plaats vinden door een computer en is volledig onpartijdig. De prijswinnaars krijgen hier ook bericht per mail De Prijs is niet in te wisselen voor geld en kan niet geruild worden in één van de Leen Bakker filialen Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd Indien de Prijs wordt uitgereikt aan iemand die de Prijs opeist door zich wederrechtelijk voor te doen als de rechtmatige winnaar, dan wordt de schade hierdoor geleden op deze persoon verhaald De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de Actie verbonden voorwaarden zal de prijs niet worden uitgekeerd. Alsdan is Leen Bakker gerechtigd een andere winnaar te selecteren of de prijs niet uit te keren De prijs wordt toegekend in de staat waarin ze zich bevindt. Leen Bakker is niet verantwoordelijk voor enige zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs noch voor eventuele schade bij levering (verzending) van de prijs De afhandeling van de levering of uitreiking van de prijs gebeurt door Leen Bakker of PostNL Leen Bakker is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken van post-of verzendingsbedrijven (bijvoorbeeld vertraging, staking, beschadiging of verlies) bij de levering van de prijs Leen Bakker is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene Actievoorwaarden handelen dan wel indien de deelnemers zich anderszins op frauduleuze wijze toegang verschaffen tot de Actie of het verloop van de Actie op oneerlijke wijze beïnvloeden. Artikel 3: De Prijzen 3.1. De hoofdprijzen bestaan uit: Een reis naar Sint Maarten voor twee personen, aangeboden door TUI Nederland in de vorm van een reischeque ter waarde van 3000,-. Een Wintersport vakantie naar Bulgarije voor vier personen, aangeboden door TUI Nederland in de vorm van een reischeque ter waarde van 2000,-. Een SEAT Mii aangeboden door Pon Automobielhandel B.v. t.w.v De hoofdprijzen worden verloot over alle deelnemers van de Actie. Ook de deelnemers via Intertoys, Blokker, Bart Smit, Xenos en Cook&Co. De winkans van de deelnemer wordt groter naarmate hij meer nieuwsbrieven selecteert.

3 3.2. Economische waarde prijzenpakket Leen Bakker B.V. Naam Prijs: Aantal: Waarde per stuk: Waarde totaal: Dekbedovertrek Minions Oops Blue 140 x200 Dekbedovertrek Disney Frozen Nordic 140x200 2x 34,95 69,90 2x 34,95 69,90 Bank Rover Petrol kleur 1x 799,- 799,- Fleeceplaid Netto 4x 3,49 13,96 Sierkussen Supercord 4x 9,99 39,96 Bijzettafel Rotterdam 3x 39,99 119,97 Wandlamp 3x 34,99 104,97 Stapelbed Ties 2x 199,- 398 Wandkubus set van 3 stuks 3x 17,99 53,97 Plafond heater grijs 1x 125,- 125,- Totale waarde prijzenpakket Leen Bakker 1794, De gewonnen prijzen worden binnen twee maanden per post opgestuurd naar de deelnemer. Voor de uitreiking van de hoofdprijzen worden aparte afspraken gemaakt met de winnaars Elke unieke deelnemer ontvangt een kortingscode met 15,- korting op zijn bestelling bij een minimale uitgave van 75,- (excl. bezorg- en servicekosten). De korting is eenmalig te gebruiken en alleen geldig op online aankopen via Eén kortingscode per e- mailadres, de deelnemer kan zich niet afmelden en weer opnieuw aanmelden om nog een kortingscode te ontvangen. De kortingscode is 3 maanden geldig. De code is niet geldig bij de volgende artikelen; karpetten op maat en tuinkussens op maat Elke unieke deelnemer ontvangt een kortingscode van 5,- te besteden op Greetz.nl en enkel geldig in het bloemenassortiment. De actiecode is niet geldig in combinatie met eventuele andere actiecodes en/of kortingscodes De winnaars van de prijzen geven Leen Bakker toestemming om kosteloos de verstrekte persoonsgegevens, eventuele foto s of eventuele door de deelnemers geleverde bijdragen ten behoeve van de Actie te gebruiken bij promotionele activiteiten in verband met de Actie alsmede in het kader van de bekendmaking van de winnaar via alle media, waaronder begrepen radio, televisie en internet De winnaars van de prijzen zullen op verzoek van Leen Bakker medewerking verlenen aan promotionele activiteiten van Leen Bakker voor zover dit in redelijkheid van hen verlangd mag worden, waaronder begrepen publiciteit ten aanzien van de prijsuitreiking via alle media zoals de radio, televisie en internet. Voor de verleende medewerking aan promotionele activiteiten zal geen financiële vergoeding worden betaald.

4 Artikel 4 - Rechten Leen Bakker B.V Leen Bakker B.V. behoudt zich het recht voor deelnemers van deelname uit te sluiten indien in strijd wordt gehandeld met deze Voorwaarden of enige wettelijke toepasselijke bepaling, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht van Leen Bakker B.V Leen Bakker B.V. heeft het recht om bij het vermoeden van fraude of misbruik, zonder opgaaf van redenen de deelname te blokkeren en de deelname ongeldig te verklaren Leen Bakker B.V. behoudt zich tevens het recht voor om de Actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving vroegtijdig te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de Prijzen die kunnen worden verkregen te wijzigen indien het vasthouden aan de oorspronkelijke voorwaarden en Prijzen in alle redelijkheid niet van Leen Bakker B.V. verlangd kan worden. Artikel 5: Persoonsgegevens 5.1. Leen Bakker B.V. respecteert de privacy van deelnemers aan de Actie. Wij zullen er zorg voor dragen dat alle persoonlijke informatie die wordt verstrekt in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wij vragen bij deelname aan de actie alleen uw adres en u moet verklaren dat u ouder bent dan 18 jaar. Wij vragen deze persoonsgegeven ten behoeve van: - het kunnen verstrekken dan wel leveren van de Prijs In de privacy verklaring kunt u meer informatie vinden omtrent de omgang met persoonsgegevens. Artikel 6: Onderhoud en wijzigingen 6.1. Leen Bakker B.V. behoudt zich het recht voor de Website of onderdelen van de Website tijdelijk buiten gebruik te stellen ten behoeve van onderhoud, aanpassing of verbetering van de Website en haar servers. Leen Bakker B.V. zal wegens zodanige buitengebruikstelling van de Website nimmer tot enige schade jegens u gehouden zijn. Artikel 7. Klachten 7.1. Klachten over de Actie kunnen kenbaar gemaakt worden aan Leen Bakker B.V. door contact met ons op te nemen via de contactgegevens onderaan deze Voorwaarden. Artikel 8. Overige bepalingen 8.1. Afbeeldingen en beschrijvingen ten aanzien van de Actie dienen ter illustratie. De werkelijke weergave kan afwijken De genoemde prijzen zijn voor de winnaars belastingvrij Leen Bakker B.V. handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen Druk- en zetfouten en wijzigingen voorbehouden 8.5. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

5 Artikel 9. Contact Leen Bakker Nederland B.V. Karperweg 3, 4941 SH, Raamsdonkveer Tel:

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Xenos Nederland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Intertoys Holland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Intertoys Holland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Intertoys Holland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Hoyng B.V. (handelsnaam: Cook&Co)

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Hoyng B.V. (handelsnaam: Cook&Co) Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Hoyng B.V. (handelsnaam: Cook&Co) Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie

Nadere informatie

Algemene promotionele actievoorwaarden Leen Bakker België N.V.

Algemene promotionele actievoorwaarden Leen Bakker België N.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Algemene promotionele actievoorwaarden Leen Bakker België N.V. Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen (hierna:

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Blokker Nederland B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Blokker Nederland B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Blokker Nederland B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen

Nadere informatie

Algemene promotionele actievoorwaarden Blokker nv

Algemene promotionele actievoorwaarden Blokker nv Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Algemene promotionele actievoorwaarden Blokker nv Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen Vangen (hierna: de Actie

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Speelgoedpaleis Bart Smit B.V.

Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Speelgoedpaleis Bart Smit B.V. Algemene actievoorwaarden promotioneel kansspel Speelgoedpaleis Bart Smit B.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen

Nadere informatie

Algemene promotionele actievoorwaarden Bart Smit Speelgoedpaleizen België N.V.

Algemene promotionele actievoorwaarden Bart Smit Speelgoedpaleizen België N.V. Versie: 1.0 / 11 augustus 2015 Algemene promotionele actievoorwaarden Bart Smit Speelgoedpaleizen België N.V. Deze voorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de actie Prijzen

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN SHOPTEGOED BIJ BCONNECT ROTTERDAM Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win shoptegoed bij Bconnect Rotterdam', hierna actie 2. Organisator

Nadere informatie

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ).

toepassing op de Stuur Fanmail naar Sochi en win een up! (hierna: de Actie ). Actievoorwaarden Fanmail voor Sochi Samenvatting 1. Actieperiode loopt van 31 januari 2014 tot en met 23 februari 2014; 2. Stuur een Fanmail bericht via elkedagsupporter.nl en accepteer de algemene voorwaarden.

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT

Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Algemene Actievoorwaarden SECOND SCREEN DE VOORSTELLING DIE GESCHIEDENIS SCHRIJFT Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Second Screen De voorstelling die geschiedenis schrijft van

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 5 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 5 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 100 ste geboortedag Erik Hazelhoff Roelfzema Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical 100 ste

Nadere informatie

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen...

Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. 1. Algemeen... 2. 2. Deelname... 2. 3. Prijzen... 1 Nieuwebaan.NL 2015 Actievoorwaarden Kandidaten Nederland Schrijf je in op Nieuwebaan.nl en maak een jaar lang kans op 6 maanden gratis een Mini rijden*. Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen...

Nadere informatie

Algemene actievoorwaarden Poppy s Kroningsfeest

Algemene actievoorwaarden Poppy s Kroningsfeest Algemene actievoorwaarden Poppy s Kroningsfeest Algemeen Deze actievoorwaarden (hierna: Voorwaarden ) zijn van toepassing op het deelnemen aan de prijsvraag Winactie Poppy s Kroningsfeest (hierna: de Actie

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar

Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Algemene Actievoorwaarden Soldaat van Oranje De Musical 6 jaar Deze algemene spelvoorwaarden zijn van toepassing op de actie Soldaat van Oranje - De Musical - 6 jaar van SvO B.V.. Door deel te nemen aan

Nadere informatie

Actievoorwaarden Verwenweken

Actievoorwaarden Verwenweken Actievoorwaarden Verwenweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Verwenweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent!

Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Laat dit lezen aan je ouders als je 16 jaar of jonger bent! Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden ( Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zet scouting in de zon en maak kans op een Waka

Nadere informatie

speciaal internetplatform, deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden.

speciaal internetplatform,  deelname, kans om tot winnaar gekozen te worden. Actievoorwaarden Volkswagen Memory Lane Samenvatting 1. De actieperiode loopt van 7 november 2016 tot en met 27 februari 2017. 2. Tijdens deze actieperiode kunnen Volkswagen fans verhalen indienen op een

Nadere informatie

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

1.2 Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Algemene actievoorwaarden Digital Radio 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Digital Radio (onderdeel Stichting Radio Advies Bureau en/of zijn opvolgers)

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Actie

ACTIEVOORWAARDEN Actie ACTIEVOORWAARDEN Deze voorwaarden (hierna te noemen Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de door Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V., gevestigd te Weena 70 in Rotterdam (hierna te noemen Shell

Nadere informatie

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015

Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Actievoorwaarden Maak 4x kans op een city trip voor 2 personen maart 2015 Artikel 1 Algemeen 1. Deze Actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie van srprs.me Win een

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win kaarten voor Tomorrowland! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win kaarten voor Tomorrowland!, hierna actie. 2. Organisator van

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset!

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Win een Braun Silk-épil Gifset! Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Maak kans op een Braun Silk-épil Giftset!, hierna actie. 2. Organisator

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT CLUB KASSA KANS Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Club Kassa Kans", hierna actie. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise

Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise Actievoorwaarden Cruise Travel Theunisse Kokosbrood - Win een cruise Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Theunisse Kokosbrood Win een cruise, hierna te noemen: Actie, die wordt georganiseerd

Nadere informatie

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van):

2. Aanbieder De Actie wordt, tenzij anders vermeld, georganiseerd door (een groepsmaatschappij van): ALGEMENE ACTIEVOORWAARDEN TMG 1. Toepasselijkheid a) Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Telegraaf Media Groep of een van haar groepsmaatschappijen (hierna: TMG ) te organiseren

Nadere informatie

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie Aanvullende informatie I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites http://filmtest.boemmarketing.nl (hierna: "Website").

Nadere informatie

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen.

Persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt. In geen geval worden persoonsgegevens doorgegeven aan derde partijen. Actievoorwaarden medaille actie Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Medaille Kanjers. De Actie wordt aangeboden door De Banketgroep, gevestigd te 5048 AB Tilburg, Nederland, aan het adres

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DEN BOSCH FOTOACTIE Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt Den Bosch fotoactie, hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN WIN EEN STRAATFEEST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een Straatfeest hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500!

ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! ACTIEVOORWAARDEN Like DC-Bestratingen en maak kans op een een tuinaanleg twv. Max. 2500! 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie LIKE DC-Bestratingen En maak kans op een een tuinaanleg

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Actievoorwaarden zijn van toepassing op alle door Unique Music te organiseren promotionele kansspelen, prijsvragen en andersoortige acties (hierna

Nadere informatie

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: "Organisator").

2. De Actie wordt georganiseerd door Boem! Marketing in opdracht van Nuon kantoorhoudende te Hoekenrode BR Amsterdam (hierna: Organisator). Actievoorwaarden I. Algemeen 1. Deze deelnemingsvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie (hierna: "Actie") aangeboden op de websites nuon.boemmarketing.nl, energiedilemmas.hetgrotenationaleonderzoek.nl

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / VRIJE TRAP Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Openingsactie Media Markt Doetinchem / Vrije trap,

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018

Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Actievoorwaarden Reisgenoot van het jaar 2018 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Reisgenoot van het jaar 2018 (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?"

Actievoorwaarden Ben jij een echte Texels Seumerfeugel? Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" 17 mei 2018 Actievoorwaarden "Ben jij een echte Texels Seumerfeugel?" Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vakantieweken

Actievoorwaarden Vakantieweken Actievoorwaarden Vakantieweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Vakantieweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win"

Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win Actievoorwaarden Metalak voor de actie: Zoek en Win" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Zoek en Win", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt georganiseerd door Metalak

Nadere informatie

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen.

Bij afwijkingen tussen deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden geldt hetgeen in de aanvullende voorwaarden is opgenomen. ACTIEVOORWAARDEN NH EN SKY RADIO THAT S ME CAMPAGNE Aanvullende actievoorwaarden NH That s Me campagne, een actie in samenwerking met Sky Radio. 0. ALGEMEEN De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Texels Vuurbaak actievoorwaarden

Texels Vuurbaak actievoorwaarden Texels Vuurbaak actievoorwaarden 8 februari 2018 Texels Vuurbaak actievoorwaarden Actievoorwaarden 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN PLAATS UW REVIEW Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Plaats uw review, hierna actie. 2. Organisator van deze actie is Media Markt-Saturn

Nadere informatie

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris

Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris Actievoorwaarden Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland Paris 1. Algemeen 1.1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Win een weekend weg voor vier personen naar Disneyland

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / PAINTBALLEN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / PAINTBALLEN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN OPENINGSACTIE MEDIA MARKT DOETINCHEM / PAINTBALLEN Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Openingsactie Media Markt Doetinchem / paintballen',

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM IS JARIG

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM IS JARIG BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM IS JARIG Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Doetinchem is jarig", hierna actie 2. Organisator van

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BIG AMERICANS BE A COUCH STAR WIN ACTIE 2015 ARTIKEL 1 ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Big Americans Be a Couch Star win actie 2015 (verder

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN GRAND PRIX REIS WINNEN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN GRAND PRIX REIS WINNEN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN GRAND PRIX REIS WINNEN Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Grand Prix reis winnen naar Melbourne, hierna actie 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo

Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Algemene Spelvoorwaarden WIN de Toyota Aygo Artikel 1: Definities In deze Algemene Spelvoorwaarden worden de navolgende definities gehanteerd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: a. aanbieder: Hommerson

Nadere informatie

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2016 Actievoorwaarden Nederland «Laat nu uw auto APK keuren en maak kans op 1 van de 10 auto s t.w.v. 10.000,-.*» Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Deelname... 2 3. Prijzen... 3 4. Winnaars...

Nadere informatie

1. Algemeen 2. De Actie

1. Algemeen 2. De Actie 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat, Meir 21, 2000 Antwerpen (hierna: "Kruidvat") georganiseerde promotionele actie (hierna: "deze

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM RAD VAN FORTUIN

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM RAD VAN FORTUIN BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT DOETINCHEM RAD VAN FORTUIN Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Media Markt Doetinchem Rad van Fortuin", hierna actie 2.

Nadere informatie

24-08-2015. Actievoorwaarden

24-08-2015. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Televizier-Ring (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de BankGiro

Nadere informatie

Actievoorwaarden. 1. Algemeen

Actievoorwaarden. 1. Algemeen Actievoorwaarden 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door Kruidvat Retail B.V. gevestigd te Renswoude, aan het adres Nijborg 17, te Renswoude

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Best Thai Award, hierna te noemen: de Actie. De Actie wordt georganiseerd

Nadere informatie

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website

Deze Actievoorwaarden en andere informatie betreffende deze Actie zijn linksonder in beeld te vinden op de website Actievoorwaarden Dacia Zeker Wel Door mee te doen met de actie Dacia Zeker Wel kunnen winnende deelnemers een vakantie bon ter waarde van 1000,- bij Weekendjeweg.nl winnen. De winnaar mag deze reis gaan

Nadere informatie

Actievoorwaarden Bucketlist

Actievoorwaarden Bucketlist Actievoorwaarden Bucketlist Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Social Actie Bucketlist (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

1.3 Deze actie is geheel in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

1.3 Deze actie is geheel in overeenstemming met de Wet op de Kansspelen en de Gedragscode Promotionele Kansspelen. Actievoorwaarden BMW ACTIVE TOURER DRIVING CHALLENGE 1. ALGEMEEN 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op het promotionele kansspel van BMW Nederland bv gevestigd te Einsteinlaan 5, 2289 CC Rijswijk

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015

ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 ACTIEVOORWAARDEN NUTRICIA EXTRAATJES AANGEPASTE VERSIE 24 JULI 2015 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden ("Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de Nutricia Extraatjes spaaractie ("Actie") en de

Nadere informatie

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014

100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 100% GRATIS!! Waanzinnige WK-actie 2014 Nog nooit eerder vertoond. Beantwoord vier WK-FINALE vragen en doe mee voor 100% cashback op je aankoop plus andere mooie prijzen. 1e Prijs Win een MEET & GREET

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ).

ACTIEVOORWAARDEN. 2. Deze Actie loopt van 8 juli uur t/m 01 augustus uur (de Actieperiode ). ACTIEVOORWAARDEN Get on Board Game LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID VAN

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE IN CARDIFF (hierna verder te noemen: de Actie

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2

ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 ACTIEVOORWAARDEN Mountain Dew Titanfall 2 LEES DEZE ACTIEVOORWAARDEN ZORGVULDIG. DEZE BEVATTEN BELANGRIJKE INFORMATIE. DOOR DEELNAME AAN DEZE ACTIE VERKLAART DEELNEMER ZICH AKKOORD MET DE TOEPASSELIJKHEID

Nadere informatie

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland

Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland Bosch Car Service 2015 Actievoorwaarden Nederland «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze» Inhoud «Laat een APK uitvoeren en maak kans op 10.000* voor een auto naar keuze»...

Nadere informatie

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017

Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Actievoorwaarden Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Zoover Vakantiefoto van het Jaar 2017 (hierna te

Nadere informatie

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl.

2. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met de actievoorwaarden die ook te vinden zijn via www.hollandia.nl. Actievoorwaarden Gratis 50 spaarpunten Artikel 1 Algemeen 1. Deze actievoorwaarden (de actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de gratis 50 spaarpunten ( actie ) die wordt georganiseerd door FrieslandCampina

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE

ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE ACTIEVOORWAARDEN EN UITLEG WIN DE HELFT VAN UW AANKOOPBEDRAG TERUG ACTIE & MAAK KANS OP ÉÉN VAN DE 10 PRACHTIGE PRIJZEN ACTIE Deelnemers van de Acties zijn gebonden aan de bepalingen van deze Actievoorwaarden

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ).

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Thornico Building Rotterdam te organiseren groeikas010 actie (hierna te noemen de actie ). 1.2 Door deelname aan de actie verklaart

Nadere informatie

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN

Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Sony Mobile SPELVOORWAARDEN Algemeen Deze spelvoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie 'WIN REIS & TICKETS NAAR DE ACHTSTE FINALE (hierna verder te noemen: de Actie ) van Sony Mobile Communications

Nadere informatie

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE

ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE Dr. Oetker Nederland ACTIEVOORWAARDEN DR. OETKER BISTRO FLAMMKUCHEN WINACTIE 2015 ARTIKEL 1 - ALGEMEEN Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Dr. Oetker Bistro Flammkuchen winactie 2015 (verder

Nadere informatie

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend.

Actievoorwaarden. waarin de Actievoorwaarden niet voorzien, beslist de VriendenLoterij. Deze beslissing is bindend. Actievoorwaarden Algemeen: 1. Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Clubheld (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd door de VriendenLoterij,

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN MEDIA MARKT FOTOACTIE Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt fotoactie, hierna actie 2. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ).

2. De actie is een initiatief van Philips Electronics Nederland BV gevestigd aan de Boschdijk 525, 5621 JG te Eindhoven (hierna: Philips ). ACTIEVOORWAARDEN PHILIPS Dutch Masters of Light Algemeen 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Dutch Masters of Light (hierna: de actie ). De Gedragscode Promotionele Kansspelen is van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 Actievoorwaarden Mastercard-promotie Première Hotel Transsylvanië 3 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Première Hotel Transsylvanië

Nadere informatie

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen

Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden. Algemeen Autocar Weer als Nieuw Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie Weer als Nieuw (hierna verder te noemen: de Actie ) van Autocar, gevestigd aan de Van

Nadere informatie

Deelname en stemmen is gratis Deelname aan de verkiezing is gratis voor zowel genomineerden als voor stemmers.

Deelname en stemmen is gratis Deelname aan de verkiezing is gratis voor zowel genomineerden als voor stemmers. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Bloemen en Planten Retailer van het Jaar Verkiezing 2013. De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company BV gevestigd te Hilversum en ingeschreven bij de

Nadere informatie

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC

Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC Actievoorwaarden Mastercard-promotie Mastercard Veldhelden bij UEFA Champions League-wedstrijd: AFC Ajax AEK Athene FC 1. Actievoorwaarden 1.1. Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award"

Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: Best Thai Award Actievoorwaarden Westmill Foods Europe B.V. voor de actie: "Best Thai Award" 1. Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Best Thai Award", hierna te noemen: "de Actie". De Actie wordt

Nadere informatie

Actievoorwaarden Gratis online huurfilm bij 1 zak Tikkels... 2

Actievoorwaarden Gratis online huurfilm bij 1 zak Tikkels... 2 INHOUDSOPGAVE ACTIEVOORWAARDEN Actievoorwaarden Gratis online huurfilm bij 1 zak Tikkels... 2 Algemeen... 2 De actie... 2 Deelname... 2 Mechanisme Gratis online film bij 1 zak Tikkels via Internet... 2

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie);

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); ACTIEVOORWAARDEN TROUWEN IN DE KUIP Algemeen Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de door Opel georganiseerde actie Trouwen in De Kuip (verder te noemen: de actie); Deze actie is geïnitieerd door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ANWB Reizen Kerstactie 2015. Spel 1: Algemene Actievoorwaarden: ANWB Reizen groot promotioneel kansspel Kerstactie 2015

Algemene voorwaarden ANWB Reizen Kerstactie 2015. Spel 1: Algemene Actievoorwaarden: ANWB Reizen groot promotioneel kansspel Kerstactie 2015 Algemene voorwaarden ANWB Reizen Kerstactie 2015 De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ANWB Reizen Beheer B.V. gevestigd te Den Haag aan de Wassenaarseweg 220 ("ANWB"), organiseert ter

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN VAKANTIEGEKTE 2016

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN VAKANTIEGEKTE 2016 BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN VAKANTIEGEKTE 2016 Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden (de Bijzondere Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Vakantiegekte 2016, hierna Actie. 2. Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden Offley Port

Actievoorwaarden Offley Port Actievoorwaarden Offley Port Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie: Win een weekendje weg met Offley Port en Fletcher Hotels, hierna te noemen actie. Door deelname aan deze actie verklaart de

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

Actievoorwaarden Wintersportweken

Actievoorwaarden Wintersportweken Actievoorwaarden Wintersportweken Algemeen Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Wintersportweken (hierna te noemen: 'de Actie'), die wordt georganiseerd

Nadere informatie

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd

Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd Actievoorwaarden MasterCard-promotie Priceless Specials Thuisbezorgd 1. Algemeen 1.1 Deze actievoorwaarden (hierna: Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op actie Priceless Specials Thuisbezorgd (hierna:

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN HOE WAST JOUW BOSCH VAATWASSER?

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN HOE WAST JOUW BOSCH VAATWASSER? BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN HOE WAST JOUW BOSCH VAATWASSER? Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Hoe wast jouw Bosch vaatwasser?, van Bosch vaatwassers. 2. Organisator

Nadere informatie

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon

Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon Actievoorwaarden de Bijenkorf imagazine mei Schrijf jezelf naar de zon 1. De Bijenkorf Schrijf jezelf naar de zon Actie (hierna: de Actie) wordt aangeboden door: Magazijn De Bijenkorf B.V. kantoorhoudende

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Media Markt Test Team

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Media Markt Test Team BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN Media Markt Test Team Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Media Markt Test Team, hierna actie. 2. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN LAAT WETEN HOE HIJ WAST

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN LAAT WETEN HOE HIJ WAST BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN LAAT WETEN HOE HIJ WAST Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie Laat weten hoe hij wast, van Bosch wasmachines. 2. Organisator van deze

Nadere informatie

Sweepstake Film1Sport1 Gids uitzwaaicampagne

Sweepstake Film1Sport1 Gids uitzwaaicampagne Sweepstake Film1Sport1 Gids uitzwaaicampagne Actievoorwaarden 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Actievoorwaarden zijn van toepassing op het door Liberty Global Content Netherlands B.V. te organiseren promotioneel

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn

Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn Actievoorwaarden Dirk Prijzenfestijn 02 juni 2017 Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de Actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de Actie Dirk Prijzenfestijn (hierna te noemen: 'de Actie'),

Nadere informatie

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH

Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH Actievoorwaarden acties XXL-weken 2013 Lidl Nederland GmbH De onderhavige actievoorwaarden (hierna: actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Nederland GmbH (hierna: Lidl) aangeboden acties

Nadere informatie

ActievoorwaardenTour van HEMA

ActievoorwaardenTour van HEMA ActievoorwaardenTour van HEMA Algemeen: Deze voorwaarden (hierna te noemen: de actievoorwaarden ) zijn van toepassing op de actie Tour van HEMA (hierna te noemen: 'de actie'), die wordt georganiseerd door

Nadere informatie