Willach Pharmacy Solutions. Voor elke apotheek het passende recept.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Willach Pharmacy Solutions. Voor elke apotheek het passende recept."

Transcriptie

1 Willach Pharmacy Solutions. Voor elke apotheek het passende recept.

2 Morgen begint vandaag. Als u nu het arbeidsproces optimaliseert, heeft uw personeel in de toekomst meer tijd voor andere, waardevolle werkzaamheden. Voor uw klanten staan gezondheid en welzijn voorop. Terwijl aan de ene kant goede geneeskundige zorg en voorzorgsmaatregelen voor veel mensen steeds belangrijker worden, wordt er aan de andere kant van overheidswege fors bezuinigd. Om ook in de toekomst winstgevend te kunnen werken, moeten veel apotheken hun processen en structuren aanpassen. Dit biedt echter ook de gelegenheid nieuwe inkomstenbronnen aan te boren, met name door het aanbieden van voorlichting en een breder assortiment geneesmiddelen en aanverwante artikelen. Meer tijd voor de advisering en behandeling van uw klanten. Meer plaats voor de inrichting van spreekkamers. Een efficiënter arbeidsproces. Willach Pharmacy Solutions laat zien hoe uw apotheek in de toekomst winstgevender kan werken.

3

4 In deze apotheken is de toekomst al begonnen. De Consis apotheekrobot van Willach past prima in de architectuur van de apotheek. De flexibiliteit bij het positioneren van uitgiftepunten maakt het mogelijk ergonomisch verantwoorde werkplekken te creëren. En wellicht het belangrijkste: ook de service en ondersteuning van de firma Willach is uitstekend, met name bij de inbedrijfstelling. Ruud Simons, apotheker De analyse van mijn voorraad heeft uitgewezen dat met de totaaloplossing van Willach het allergrootste deel van de dagelijkse uitgiftes met mijn Consis B kan worden geautomatiseerd. En dat op maar 4 m² vloeroppervlak. Willach biedt de meest compacte en efficiënte automatiseringsoplossing in Nederland aan. Bart Jansen, apotheker Wij hebben voor de Consis E van Willach gekozen, omdat het de enige apotheekrobot op de markt is die volledig aan al onze eisen voldoet. Vooral de unieke opslagmethode met twee aparte robotarmen, de volledig geautomatiseerde invoer en de geïntegreerde etiketteermogelijkheid hebben voor ons de doorslag gegeven. drs. Wilma G. Doppenberg drs. Albert M. Drouven, apothekers Door de compacte constructie past de Consis E van Willach perfect in het midden van mijn apotheek. Hierdoor zijn transportbanden overbodig. Het unieke, aparte opslagconcept voor hard- en langzaamlopers en de robotarmen zorgen ervoor dat de Consis E de medicijnen ook op piekmomenten snel en betrouwbaar uitgeeft. Voor mij is de Consis E momenteel de beste robot die er is. Veronique Meijs, apotheker

5 Succesbepalend: modern design en een betere logistiek voor meer tevreden klanten en groeimogelijkheden. Hoe beter de diverse taakgebieden binnen een apotheek zijn verdeeld, des te optimaler verloopt het arbeidsproces. Daarbij spelen de opslagplaatsen van de geneesmiddelverpakkingen een centrale rol. Tenslotte is de keus van de juiste producten net zo belangrijk als hun efficiënte opslag. Het apotheekconcept van Willach Pharmacy Solutions is vernieuwend: het koppelt een modern design aan een optimale logistieke planning. Willach heeft zich gespecialiseerd in innovatieve systemen voor de opslag van medicijnverpakkingen en de optimalisering van het arbeidsproces. FAMA schuifladensystemen zijn in Nederland al jaren het toonaangevende systeem voor de opslag van geneesmiddelen. CONSIS apotheekrobots verzorgen de volautomatische opslag en uitgifte van geneesmiddelen en zorgen zo voor een aanzienlijke tijdsbesparing bij de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Hierdoor blijft er meer tijd voor het personeel om klanten te adviseren en zorg te verlenen.

6 FAMA SOLUTION. Voor traditionele apotheken. Bij deze oplossing worden de belangrijkste geneesmiddelen opgeslagen in FAMA ladenkasten. Recepten die gereed zijn om af te halen, worden netjes en overzichtelijk opgeslagen in FAMA afhalerschuifladen in de buurt van de balies. FAMA onderkastschuifladen zijn de praktische aanvulling voor de opslag van handverkoopartikelen, voorraadartikelen en benodigdheden bij de werkplek of de servicebalies. LADENKAST UITVULLEN AANSCHRIJVEN ADMINISTRATIE Voordelen: Lange levensduur en weinig onderhoud door verwerking van hoogwaardige materialen. Flexibele schuifladensystemen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van apotheken. Optimaal gebruik van de ruimte: door het unieke zwenkmechanisme bieden de schuifladen ca. 0% meer opslagcapaciteit dan normale apotheekschuifladen. Licht en prettig werken, omdat de schuifladen bijzonder soepel en stil lopen. AFHALERS KOELKASTEN SPREEKKAMER HANDVERKOOP BALIE FAMA onderkastschuifladen FAMA ladenkast

7

8 CONSIS LEAN SOLUTION. Efficiënt en plaatsbesparend. Deze oplossing biedt de beste verhouding tussen kosten en baten. Het deel van de geneesmiddelen dat meer dan 80% van de dagelijkse verpakkingsuitgifte uitmaakt, wordt opgeslagen in de CONSIS robot en volautomatisch uitgegeven. Optioneel kunnen de verpakkingen volautomatisch worden geëtiketteerd voordat ze worden uitgegeven. De resterende 0% bestaat uit langzaamlopers en artikelen die ongeschikt zijn voor automatische opslag. Ze worden opgeslagen in een aantal FAMA ladenkasten. Recepten die gereed zijn om af te halen komen in FAMA afhalerschuifladen in de buurt van de balies. Voordelen: Minimale investering. Flexibel, want neemt weinig ruimte in beslag (6.560 verpakkingen passen op slechts 6, m²). Tijdwinst door zeer snelle verpakkingsinvoer en volautomatische verpakkingsuitgifte. Meer veiligheid en minder fouten bij de uitgifte dankzij volautomatische etikettering en uitgifte van verpakkingen. Verkorting van de wachttijd voor klanten dankzij snelle uitgifte van medicijnen. LADENKAST UITVULLEN KOELKAST 3 AFHALERS AANSCHRIJVEN ADMINISTRATIE 4 5.B 4 LM 3 5 HANDVERKOOP SPREEKKAMER BALIE 3 4 FAMA onderkastschuifladen FAMA ladenkast FAMA afhalerschuifladen CONSIS robot CONSIS uitgiftepunten 5 CONSIS Labelmaster (volautomatisch etiketteren)

9

10 CONSIS MAX SOLUTION. Voor apotheken die aan de hoogste eisen moeten voldoen. Deze oplossing biedt maximaal comfort en laat niets te wensen over. Alle geneesmiddelen die geschikt zijn voor automatische opslag worden opgeslagen in de CONSIS robot. De verpakkingen worden volautomatisch ingevoerd, geëtiketteerd en uitgegeven meer robotisering gaat niet! Aangebroken verpakkingen worden naar gelang de optimalisering van het arbeidsproces in de robot of in FAMA schuifladen opgeslagen. Elektronische recepten en herhalingsrecepten worden zoals altijd in de back-office verwerkt. Medicijnen op recept worden door de robot kant-en-klaar bij de balie uitgegeven. Voordelen: Tijdwinst door optimale robotisering van het arbeidsproces. Zeer compact en daardoor plaatsbesparend in vergelijking met andere apotheekrobots. Meer tijd voor advisering door minder heen en weer lopen. Meer veiligheid en minder fouten bij de uitgifte dankzij volautomatische invoer, etikettering en uitgifte van verpakkingen. Verkorting van de wachttijd voor klanten dankzij snelle uitgifte van medicijnen. ADMINISTRATIE UITVULLEN KOELKASTEN AFHALERS LM.E SM 5 SM HANDVERKOOP BALIE SPREEKKAMER FAMA onderkastschuifladen CONSIS uitgiftepunten FAMA afhalerschuifladen 3 CONSIS robot SEATING 4 CONSIS Labelmaster (volautomatisch etiketteren) 5 CONSIS Stockmaster (volautomatisch vullen)

11

12 CONSIS POLITHEEK SOLUTION. Voor apotheken in poliklinieken. MAGAZIJN 6 SM HANDVERKOOP ENTREE Poliklinische apotheken hebben bijzondere behoeften. Speciaal voor hen heeft Willach de optimale robotiseringsoplossing ontwikkeld: de CONSIS apotheekrobot. In deze compacte robot, die slechts 0, m² vloeroppervlak in beslag neemt, is plaats voor maximaal verpakkingen. Dit heeft als groot voordeel dat de CONSIS robot direct achter de balie geplaatst kan worden. Hierdoor is het gebruik van dure en lawaaierige transporttechniek overbodig. De uitgifte van geneesmiddelen gebeurt rechtstreeks door de robot via 8 aparte uitgiftepunten, die door middel van eenvoudige glijgoten zijn verbonden met de uitgiftebakken. Hierdoor zijn de wegen zeer kort en worden geneesmiddelen in een mum van tijd uitgegeven, zelfs tijdens piekmomenten. De Consis Labelmaster etiketteert de verpakkingen alvorens ze uit te geven, zodat zoveel mogelijk tijd overblijft om klanten te adviseren. MAGAZIJN ADMINISTRATIE ADMINISTRATIE SM.E 8 UITVULLEN LADENKAST.E UITVULLEN LM 3 4 HANDVERKOOP 5 BALIE BALIE LADENKAST AFHALERS KOELKASTEN 3 5 AFHALERS LM ENTREE WACHTEN WACHTEN Voordelen: Volautomatische invoer met behulp van de Consis Stockmaster en gelijktijdige uitgifte van geneesmiddelen dankzij robotarmen. Weinig ruimte nodig dankzij de zeer compacte constructie. Meer tijd voor advisering door minder heen en weer lopen. Meer veiligheid en minder fouten bij de uitgifte dankzij volautomatische invoer, etikettering en uitgifte van verpakkingen. Verkorting van de wachttijd voor klanten door snelle uitgifte van geneesmiddelen via 8 uitgiftepunten. KOELKASTEN SPREEKKAMER SPREEKKAMER FAMA onderkastschuifladen CONSIS uitgiftepunten FAMA onderkastschuifladen CONSIS uitgiftepunten FAMA ladenkast FAMA ladenkast 33 FAMA FAMA afhalerschuifladen afhalerschuifladen 4 CONSIS robot robot 5 CONSIS Labelmaster (volautomatisch etiketteren) etiketteren) 6 CONSIS Stockmaster Stockmaster (volautomatisch (volautomatisch vullen) vullen)

13

14 CONSIS LOCAL CENTRAL FILLING SOLUTION. Nieuwe wegen naar de toekomst. Denkt u na over andere mogelijkheden en staat u daarbij open voor nieuwe bedrijfsmodellen? Wilt u dat uw investering zich sneller terugbetaalt? Bouw dan met CONSIS aan een toekomst als lokale central filling apotheek! Het idee is simpel: u benut het volledige potentieel van de CONSIS apotheekrobot om recepten voor andere apotheken in de directe omgeving te verwerken en tijdig af te leveren. Het grote voordeel ten opzichte van andere central filling dienstverleners is dat uw apotheek dichtbij de afleverpunten zit. Dat bespaart veel tijd, waardoor medicijnen sneller bij de klant zijn. Hiervoor wordt de CONSIS MAX SOLUTION uitgebreid met een pakstation dat recepten automatisch verwerkt. KANTOOR UITVULLEN ADMINISTRATIE KOELKASTEN AFHALERS LM 6.E SM SM 5 3 Voordelen: Hogere rentabiliteit en een snellere return on investment. SPREEKKAMER BALIE HANDVERKOOP Optimaal gebruik van de capaciteiten van zowel het personeel als de robot. Meer winst door het aanbieden van extra dienstverlening. Betere inkoopprijzen door grotere hoeveelheden. FAMA onderkastschuifladen FAMA afhalerschuifladen CONSIS uitgiftepunten 3 CONSIS robot 4 CONSIS Labelmaster (volautomatisch etiketteren) 5 CONSIS Stockmaster (volautomatisch vullen) 6 Pakstation

15

16 Willach Pharmacy Solutions. Het antwoord op al uw wensen en behoeften. Advies COM RT STOP Wij analyseren samen met u uw situatie en de mogelijkheden om van uw ideeën een succes te maken. Indien nodig geven wij u graag adressen van betrouwbare financiële partners en leasingpartners die u kunnen ondersteunen bij de financiering van uw project. Zo profiteert u van onze jarenlange ervaring op de internationale apothekersmarkt. Projectontwerp & planning Als u uw keuze heeft gemaakt, werken wij samen met u de concrete planning uit. Natuurlijk staan daarin uw wensen en behoeften centraal. Willach beschikt in Nederland al tientallen jaren over een groot netwerk aan architecten en interieuradviseurs die zijn gespecialiseerd in de inrichting van apotheken. Software De CONSIS robot is uitgerust met interfaces naar apothekerssoftware van alle toonaangevende aanbieders. Consis Navigator is een speciaal door Willach ontworpen, gebruiksvriendelijke software om de logistieke processen te sturen. De software wordt bediend via een touchscreen. Training Gekwalificeerd personeel stelt de CONSIS robot in bedrijf en geeft uw personeel een uitgebreide training. Op verzoek begeleiden wij u en uw team ook na de instructie totdat iedereen voldoende met de bediening vertrouwd is. Klantenservice Bij vragen en opmerkingen kunt u via de servicehotline contact met ons opnemen. Bij technische problemen zorgt onze lokale servicepartner voor een snelle oplossing. Klimaatbeheersing & milieubescherming Bij Willach staan klimaatbeheersing en zorg voor het milieu hoog in het vaandel. Bij al ons doen en laten, van de ontwikkeling tot en met de productie, zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Daarom hebben de CONSIS robots onder meer een zeer laag energieverbruik.

17

18 Willach verlegt al decennialang de technische grenzen voor apotheken. Willach behoort tot de wereldwijd toonaangevende aanbieders van opslagsystemen en robotiseringsoplossingen voor apotheken. Het in 889 opgerichte Duitse bedrijf verlegt met zijn innovaties al meer dan 40 jaar de technische grenzen voor apotheken. Met de FAMA schuifladensystemen en de CONSIS robotiseringsoplossingen biedt Willach zowel conventionele als computergestuurde opslagsystemen aan alles onder één dak. Moderne machines en het voortdurende streven naar technische vooruitgang staan aan de basis van het succes van de WillachGroup. De producten worden uitsluitend in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd. Dit geeft u de zekerheid dat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Willach Pharmacy Solutions GmbH Stein Ruppichteroth Duitsland Tel Fax info@ willach.com

19 Willach Nederland. Uw partner in Nederland als het gaat om efficiënte logistieke oplossingen voor geneesmiddelen. De systeemoplossingen van Willach worden in de hele wereld toegepast. In Nederland maakt Willach gebruik van een lokale verkoop- en servicestructuur. Natuurlijk komen wij voor een adviesgesprek graag persoonlijk naar u toe. Voor technische ondersteuning bij de CONSIS robots werken wij samen met Blockland B.V. Verkoop: Willach Nederland Tel Service: Blockland B.V. Straatweg 3604 BB Maarssen Centraal servicekantoor Servicepunt CONSIS referentieapotheken

20 Willach Pharmacy Solutions. Voor elke apotheek het passende recept. Willach is Europees marktleider op het gebied van de professionele opslag en uitgifte van geneesmiddelen. Met FAMA en CONSIS biedt Willach systeemoplossingen aan voor de conventionele en volautomatische opslag van medicijnverpakkingen. Voor elk type apotheek van elke grootte. Willach ontwikkelt en produceert in Duitsland. Dit geeft u de zekerheid dat de producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. apotheekrobots schuifladensystemen schapsystemen Consis apotheekrobots bieden een op maat gesneden en uitermate efficiënt robotiseringsconcept voor uw apotheek. Of u nu tijd wilt besparen of ruimte wilt creëren Consis heeft voor alles de passende oplossing. In Fama GX en MX schuifladen zijn verpakkingen snel toegankelijk en is de inhoud goed zichtbaar. Bovendien bieden ze een optimale benutting van de ruimte bij de opslag van geneesmiddelen en zijn ze ergonomisch verantwoord. Bij geen enkel ander systeem bieden de schuifladen meer plaats voor verpakkingen in dezelfde ruimte. De modulaire werk- en hardloperschappen van Fama zijn zodanig ontworpen dat ze uiterst flexibel zijn in het gebruik en volledig kunnen worden afgestemd op uw individuele wensen en behoeften. Met de flexibel configureerbare Fama roundshelfs heeft u hardlopers meteen bij de hand.

Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots.

Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots. Snel, compact, efficiënt. CONSIS B apotheekrobots. Maak optimaal gebruik van het potentieel van uw apotheek: uw medewerkers, geneesmiddelen en opslagcapaciteit. .B Met Consis B is de opslag en uitgifte

Nadere informatie

Profiteer van de nieuwe generatie apotheekrobots

Profiteer van de nieuwe generatie apotheekrobots .E Profiteer van de nieuwe generatie apotheekrobots Zo maakt u met Consis E uw apotheek efficiënter en winstgevender. De Consis E is het nieuwe hart van uw apotheek. Staat u ook voor de vraag hoe u rijen

Nadere informatie

apotheekrobots Case Study Local central filling-concept Service Apotheek Oosterheem, Zoetermeer www.willach.com

apotheekrobots Case Study Local central filling-concept Service Apotheek Oosterheem, Zoetermeer www.willach.com Case Study Local central filling-concept Service Apotheek Oosterheem, Zoetermeer apotheekrobots www.willach.com Het concept: local central filling-apotheek Het Willach local central filling-concept is

Nadere informatie

Volautomatisch efficiënter werken met de apotheekrobot Consis E.

Volautomatisch efficiënter werken met de apotheekrobot Consis E. .E Volautomatisch efficiënter werken met de apotheekrobot Consis E. Zo maakt u met Consis E uw apotheek efficiënter en winstgevender. .E De Consis E is het nieuwe hart van uw apotheek. Staat u ook voor

Nadere informatie

De onafhankelijkheidsverklaring voor uw apotheek. Uw apotheek nog efficiënter met de revolutionaire ideeën van Willach.

De onafhankelijkheidsverklaring voor uw apotheek. Uw apotheek nog efficiënter met de revolutionaire ideeën van Willach. De onafhankelijkheidsverklaring voor uw apotheek. Uw apotheek nog efficiënter met de revolutionaire ideeën van Willach. Willach Pharmacy Solutions Voor elke apotheek het passende recept. Geen inefficiënte

Nadere informatie

comfort De nieuwe medicijnlade voor alle soorten werkzaamheden: voel het verschil! Nieuw!

comfort De nieuwe medicijnlade voor alle soorten werkzaamheden: voel het verschil! Nieuw! comfort De nieuwe medicijnlade voor alle soorten werkzaamheden: voel het verschil! Nieuw! EASY PULL COMFORT STORE AUTO CLOSE SOFT STOP Fama M/comfort opgeruimd staat netjes. Al meer dan 50 jaar is Willach

Nadere informatie

Europa s toonaangevende schuiflade voor apotheken kwaliteit tot in de kleinste details.

Europa s toonaangevende schuiflade voor apotheken kwaliteit tot in de kleinste details. Europa s toonaangevende schuiflade voor apotheken kwaliteit tot in de kleinste details. COMFORT STORE FULL ACCESS AUTO CLOSE EASY STEP Fama GX de medicijnschuiflade met systeem Al meer dan 50 jaar is Willach

Nadere informatie

MODERNE EN EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING

MODERNE EN EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING MODERNE EN EFFICIËNTE BEDRIJFSVOERING Optimale veiligheid Gebruikersvriendelijk Efficiënte workflow, tijdwinst Optimale interactie burger Verkorten van wachttijden 100 % geautomatiseerd Minimaliseren van

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energie-efficiëntie Eenvoudig te integreren. Hoog pickvermogen

Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energie-efficiëntie Eenvoudig te integreren. Hoog pickvermogen Scale your intralogistics. Vertical Buffer Module. Energie-efficiëntie Eenvoudig te integreren Hoog pickvermogen De trends van de intralogistiek van de toekomst Waarop u voorbereid moet zijn: Sterk groeiend

Nadere informatie

Rotomat Opslagsystemen Kostenverlaging in het ziekenhuis

Rotomat Opslagsystemen Kostenverlaging in het ziekenhuis Rotomat Opslagsystemen Kostenverlaging in het ziekenhuis Het werkingsprincipe van Rotomat opslagsystemen Rotomat principe Het principe is eenvoudig. Wat u ermee kunt bereiken is geniaal! Iedere Rotomat

Nadere informatie

GEZONDHEIDSZORG OPLOSSINGEN. pillpick GEAUTOMATISEERD VERPAKKINGS- EN UITGIFTESYSTEEM

GEZONDHEIDSZORG OPLOSSINGEN. pillpick GEAUTOMATISEERD VERPAKKINGS- EN UITGIFTESYSTEEM GEZONDHEIDSZORG OPLOSSINGEN pillpick GEAUTOMATISEERD VERPAKKINGS- EN UITGIFTESYSTEEM PillPick is zeer nauwkeurig en zorgt dat onze verpleegkundigen medicijnen met een barcode krijgen die ze scannen om

Nadere informatie

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant

CO2 uitstoot per klant Tolheffingen per klant Lege kilometers Gereden kilometers per stop en klant Transport- of voertuigkosten per stop en klant Hoe kun je de race tegen de klok winnen? HOE KUN JE DE RACE TEGEN DE KLOK WINNEN? PTV. The Mind of Movement De PTV Group levert software en consultancy diensten voor transport, logistiek en geomarketing.

Nadere informatie

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum

BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Windowmaster BMH Windowmaster het meest veelzijdige CNC bewerkingscentrum Alles op het gebied van ramen, kozijnen en deuren kunt u overlaten aan de BMH Windowmaster. Recht, rond en getoogd. Losse onderdelen,

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Partner Expert Boxer PEUGEOT met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie!

Codeer en Markeer Technologie. KBA-Metronic. Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie KBA-Metronic Coderen is onze passie! Codeer en Markeer Technologie THERMISCHE INK JET betajet HOTFOIL CODEERSYSTEMEN Made in Germany Inkjet systemen alphajet DESKUNDIG udaformaxx

Nadere informatie

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle

Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle Productidentificatie oplossingen voor de industrie: duidelijke identificatie, betrouwbare controle MERCHANDISING SOLUTIONS EFFICIËNTE PROCESSEN HEBBEN SLIMME OPLOSSINGEN NODIG. WIJ BIEDEN DIE. Nauwkeurige

Nadere informatie

Inkjet codeersystemen

Inkjet codeersystemen Inkjet codeersystemen Betrouwbaar, efficiënt, nauwkeurig alphajet CONSUMENTEN GOEDEREN cosmetica BARCODE CHEMICALIËN farmaceutica bouwmaterialen INDUSTRIËLE GOEDEREN elektronica componenten voedingsmiddelen

Nadere informatie

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC

Klantcontact is mensenwerk. Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Klantcontact is mensenwerk Optimale bereikbaarheid met de contactcenters van NEC Contact Center Solutions Mensen verbinden is onze passie Klanten waarderen een bedrijf positief als hun beleving over het

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de GWW Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Automatic Order Picking systems. Georganiseerd en efficiënt verzamelen van orders! www.npa.nl

Automatic Order Picking systems. Georganiseerd en efficiënt verzamelen van orders! www.npa.nl Automatic Order Picking systems Georganiseerd en efficiënt verzamelen van orders! www.npa.nl Hoeveel kost het verzamelen van uw orders? Verwerkt u dagelijks een serieuze hoeveelheid orders en is uw orderpik

Nadere informatie

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT.

ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ALLES VOOR UW BUSINESS. DANKZIJ EEN UITGEBREID ASSORTIMENT. ARP werkt samen met de toonaangevende fabrikanten op de markt. Als directe leverancier koopt ARP de producten van meer dan 600 bekende fabrikanten

Nadere informatie

GREAT COFFEE MADE EASY

GREAT COFFEE MADE EASY GREAT COFFEE MADE EASY HÉt koffieconcept dat iedereen perfect past Dat is de uitdaging! We hebben goed naar uw wensen geluisterd 1... Wisselende kwaliteit De vraag naar variatie Afval Tijdrovend Ingewikkelde

Nadere informatie

voor service en transport

voor service en transport Berlingo Jumpy Jumper CITROËN met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott Overtuigend in ieder detail Een gedraaide

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport

Caddy Touran T5 Crafter. met bott bedrijfswageninrichtingen. voor service en transport Caddy Touran T5 Crafter VW met bott bedrijfswageninrichtingen voor service en transport Vertrouwd, competent en ervaren, Bedrijfswageninrichtingen van bott. Overtuigend in ieder detail Een gedraaide kast

Nadere informatie

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION

Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION Office oplossingen FOCUS ON CUSTOMER SATISFACTION 2 BRUYNZEEL Oplossingen voor een inspirerend kantoor Office oplossingen Bruynzeel Klanttevredenheid is onze focus. Om dit te bereiken ontwerpen wij samen

Nadere informatie

Twee bedrijven, één team!

Twee bedrijven, één team! cableassembly Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions Eén of miljoenen Klanten Twee bedrijven, één team. Zo zou je 2E Interconnection en Connecting solutions is voor ons een begrip dat

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen

heroal niet-geïsoleerde profielsystemen heroal niet-geïsoleerde profielsystemen Niet-geïsoleerde profielsystemen Eersteklas materialen, technisch tot in detail op elkaar afgestemde oplossingen en een ruime keuze aan vormgevingsmogelijkheden

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor gevels en kozijnen in hout-aluminium Gebouwschillen met systeem: energie-efficiënt, duurzaam en rijk aan varianten batimet Hout-aluminium kozijnen en vliesgevels Perfectionisten

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

3 Sample Information. onbekend. Sed amet constructam in dubio esse sunt sed vulvere volupta in deriam tres. Daarom: ICC van Linde Gas.

3 Sample Information. onbekend. Sed amet constructam in dubio esse sunt sed vulvere volupta in deriam tres. Daarom: ICC van Linde Gas. 3 Sample Information Lorem Ongescand ipsum maakt dolor sit. onbekend. Sed amet constructam in dubio esse sunt sed vulvere volupta in deriam tres. Daarom: ICC van Linde Gas. Transparantie die alles inzichtelijker

Nadere informatie

Ontzorgen Met alle denkbare diensten

Ontzorgen Met alle denkbare diensten In 1993 zijn Frank Scholten en Dion Awater een bedrijf gestart, omdat zij een duidelijke visie hadden op de IT-wereld: IT moet eenvoudiger! Samen met een aantal gedreven vakmensen begonnen zij aan hun

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Flexibele Verpakkingen

Flexibele Verpakkingen Flexibele Verpakkingen Tripa Converting Solutions Tripa Converting Solutions is exclusief distributeur van SEI Laser voor de Benelux. Als service georiënteerde organisatie streven wij er naar om optimale

Nadere informatie

hertalan welkom in de wereld van EPDM

hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan welkom in de wereld van EPDM hertalan the waterproof solution Hertalan levert wereldwijd unieke EPDM producten voor duurzame en watervaste oplossingen. Als eerste Europese producent van EPDM folies

Nadere informatie

GEAVANCEERD ORDERVERZAMEL- SYSTEEM VOLGENS GOEDEREN-NAAR-DE- MAN PRINCIPE: MODULAIR, FLEXIBEL EN SCHAALBAAR GEAUTOMATISEERD ORDERVERZAMELEN

GEAVANCEERD ORDERVERZAMEL- SYSTEEM VOLGENS GOEDEREN-NAAR-DE- MAN PRINCIPE: MODULAIR, FLEXIBEL EN SCHAALBAAR GEAUTOMATISEERD ORDERVERZAMELEN GEAVANCEERD ORDERVERZAMEL- SYSTEEM VOLGENS GOEDEREN-NAAR-DE- MAN PRINCIPE: MODULAIR, FLEXIBEL EN SCHAALBAAR GEAUTOMATISEERD ORDERVERZAMELEN WAAROM SAVOYE... Meer dan 30 jaar ervaring in het ontwikkelen

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

Van Beek. Grip op energie

Van Beek. Grip op energie Van Beek Grip op energie Van Beek: grip op energie Van Beek is specialist in het vertalen van meetgegevens naar concrete managementinformatie en adviezen. Wij doen dit bij uiteenlopende bedrijfsprocessen,

Nadere informatie

Planning & Equipping. Uw partner voor de orthopedische werkplaats en orthopedische schoenwerkplaats

Planning & Equipping. Uw partner voor de orthopedische werkplaats en orthopedische schoenwerkplaats Planning & Equipping Uw partner voor de orthopedische werkplaats en orthopedische schoenwerkplaats De beste voorwaarden voor sterke prestaties Goed beschouwd blijft productcompetentie niet beperkt tot

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR

EXPERTISE VOOR DE AUTOMOTIVE SECTOR 34608 (11/08) The Berner Group Berner GmbH Bernerstraße 6 D-74653 Künzelsau Berner Produkten b.v. Vogelzankweg 175 NL-6374 AC Landgraaf Berner Belgien NV/SA Bernerstraat 1 B-3620 Lanaken EXPERTISE VOOR

Nadere informatie

we work for your success

we work for your success we work for your success Hebels Staalservice Hebels Staalservice concentreert zich op de verkoop van staal, aluminium en rvs. Wij beschikken over een modern Staal Service Center waardoor wij klantspecifieke

Nadere informatie

Alexander Schmeing HISTORIE

Alexander Schmeing HISTORIE HISTORIE Holztechnik Schmeing GmbH is een middelgroot Bedrijf, dat over een periode van meer dan 25 jaar tot één van de modernste ondernemingen in Duitsland is, dat op het gebied van meubelonderdelen en

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management waarom wij doen, wat wij doen. Een bouwplaats is altijd een samenspel van diverse factoren. Veel vakgebieden en werkfases moeten met elkaar worden verbonden, er

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL

PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL PROJECTVERLICHTING LICHTADVIES GROOTHANDEL Over Pro-Light Professionaliteit, persoonlijke service, passie en merkonafhankelijkheid staan hoog in het vaandel bij Pro-Light. Pro-Light is opgericht in 2004

Nadere informatie

Brochure. Oplossingen die werken!

Brochure. Oplossingen die werken! Brochure Kersten RTD maken méér mogelijk Iedereen wil graag zo gewoon mogelijk bewegen, wonen, werken en communiceren. Voor mensen met een (lichamelijke) beperking, chronisch zieken en ouderen is dat

Nadere informatie

Great coffee just enjoy it

Great coffee just enjoy it Great coffee just enjoy it Ik zoek lekkere koffie, met keuze uit verschillende koffievariaties, die snel en gemakkelijk bereid wordt. Al uw wensen in één koffiemachine. Dat is de kracht van NESCAFÉ Alegria.

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

Flexibiliteit in totaaloplossingen

Flexibiliteit in totaaloplossingen Flexibiliteit in totaaloplossingen www.totalsystems.nl Custom made onder één dak Total Systems is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van geavanceerde, compleet geautomatiseerde machines

Nadere informatie

Systeemoplossingen voor de machinebouw

Systeemoplossingen voor de machinebouw Systeemoplossingen voor de machinebouw FS CS Transportsystemen betrouwbaar, flexibel en economisch FS Solutions is een dynamische onderneming die bedrijven totaaloplossingen aanreikt met een uitgebreid

Nadere informatie

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten

Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000. Een overzicht van de belangrijkste feiten Kantoormeubelen perfect georganiseerd: Systema Top 2000 Een overzicht van de belangrijkste feiten Alles uit één hand: Systema Top 2000 Systema Top 2000 brengt orde in elk kantoor. Zijn platformconcept

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Ticon. De volgende generatie projectmanagement

Ticon. De volgende generatie projectmanagement De volgende generatie Optimaal Het virtueel bouwproces model binnen de B&U Virtueel bouwproces model Het fundament van Ticon is het Virtueel bouwproces model. Dit datamodel is een collectie van alle projectgegevens

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

ESED. ESED direct marketing ESED

ESED. ESED direct marketing ESED logistics druk direct en marketing print design logistics direct marketing LOGISTIEK UITBESTEDEN LOGISCH TOCH? design logistics direct marketing LogiStiEK UitBEStEDEN, LogiScH toch? Heeft u te weinig opslagruimte?

Nadere informatie

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding.

Geachte Mr., Informeert u zich tijdig wat het nieuwe dicteren kan betekenen voor u en uw organisatie. Maak vandaag nog gebruik van de aanbieding. Dicteerbrochure Ateq 08_190x277mm 01.indd 1 06-08-14 14:30 ONDERWERP: Oplossingen voor de moderne advocatuur OKTOBER 2014 Geachte Mr., Veel juridische professionals hebben vragen over het nieuwe werken,

Nadere informatie

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens

De nieuwe dimensie. in waterfiltratie. voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens De nieuwe dimensie in waterfiltratie voor koffiemachines vending automaten combi-steamers en bakovens Ervaar een nieuwe dimensie in waterkwaliteit definieert waterkwaliteit opnieuw: het innovatieve waterfiltersysteem,

Nadere informatie

Van meten tot weten. Totaaloplossingen voor werkplek en ruimtemanagement

Van meten tot weten. Totaaloplossingen voor werkplek en ruimtemanagement Van meten tot weten Totaaloplossingen voor werkplek en ruimtemanagement werkplekbezettings- en ruimtebenuttings Detectie In traditionele kantoor- en schoolomgevingen, waar iedereen een eigen werkplek of

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

VERPAKKINGSAUTOMATEN

VERPAKKINGSAUTOMATEN VERPAKKINGSAUTOMATEN ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN VERPAKKEN? AVM-500 + KT-1000 AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming

close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming close to you De beste oplossingen zijn close to you Kwaliteitsregelaars voor Verwarming Ventilatie Luchtbehandeling Stadsverwarming Voldoen aan verwachtingen Als eigenaar, investeerder, architect, adviseur

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering AUTOMATISERING CSA EVEN VOORSTELLEN Jan Groothedde Manager sales en design engineering INHOUD Wie zijn wij? Wat is automatisering? Automatisering CSA Afsluiting WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? MKB bedrijf

Nadere informatie

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van:

Kwaliteit. Kippers, Containers & Bandlossers. Vossebelt is onderdeel van: Kwaliteit Kippers, Containers & Bandlossers Vossebelt is onderdeel van: Bedrijfsprofiel Vossebelt heeft al zo n 40 jaar ervaring met het produceren van afzetcontainers en kippers in Nederland. Van engineering

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

Professional solutions for glass and stone processing industries

Professional solutions for glass and stone processing industries Professional solutions for glass and stone processing industries In de tijd dat we als servicemonteur, servicemanager en projectleider voor de Noord-Europese markt werkte bij Glaston-Bavelloni -een van

Nadere informatie

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes

mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby Multi-inzetbare prefab ruimtes mycuby van De Mors In een mum van tijd een ruimte die precies aan uw wensen voldoet? Dat is onze specialiteit! mycuby staat voor een nieuwe, duurzame manier van bouwen.

Nadere informatie

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland

Connecting solutions. Wij geloven in Connecting solutions. Ons hoofdkantoor in Nederland Connecting solutions Wij geloven in Connecting solutions 2E Interconnection ontwikkelt, produceert en levert alle soorten en maten kabels: zowel standaard kabels als speciaalkabels, van prototypen tot

Nadere informatie

Slagroomautomaten IJskoud de beste

Slagroomautomaten IJskoud de beste Slagroomautomaten IJskoud de beste Sanomat Amigo De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of spuitbus.

Nadere informatie

ORSY voorraadmanagement

ORSY voorraadmanagement ORSY voorraadmanagement veel druk door voorraadmanagement? De oplossing! ORSY voorraadmagazijnmanagement Voorraadbewaking, tijdbesparing, orde en overzicht. 2 ORSY voorraadmanagement Kosten reduceren winst

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Ontwikkeling door beweging

Ontwikkeling door beweging nothing compares to a smile! Ontwikkeling door beweging Zitten Staan Lopen Vervoer Toilet en douche Accessoires R82 produceert hulpmiddelen voor kinderen en jongeren met een handicap over de gehele wereld.

Nadere informatie

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u.

Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Wij zijn voor ude optimale partner. Op locatie betekent voor ons overal. Ook bij u. Planning Modernisering ja of nee, nu of later. Onze vakmensen geven u graag advies over de optimale oplossing voor uw

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

De stroming maakt het verschil...

De stroming maakt het verschil... De stroming maakt het verschil... zwemge... het natuurlijke zwemge voel LIVE ERVAREN! Er zijn veel tegenstroom-zweminstallaties, maar HydroStar is uniek: de hoogwaardige, onderhoudsvrije en waterdichte

Nadere informatie

RAPIDO ECONFLOOR. Econfloor de innovatieve verwarmingscentrale met beide benen op de grond.

RAPIDO ECONFLOOR. Econfloor de innovatieve verwarmingscentrale met beide benen op de grond. RAPIDO Econfloor de innovatieve verwarmingscentrale met beide benen op de grond. Slimme warmte voor een gunstige prijs. Rapido ontwikkelt al meer dan een eeuw innovatieve verwarmingsapparatuur. Onze volledige

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

KANTOOR & WERKPLAATS

KANTOOR & WERKPLAATS KANTOOR & WERKPLAATS Over Pool Trading Meer dan 20 jaar ervaring Pool Trading B.V. is een succesvolle, private groothandel gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van gebruikte, overschot and gereconditioneerde

Nadere informatie

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters

Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Vakkundig flexibel betrouwbaar De service-reus onder de bedrijfsinrichters Italy gaerner hoofdkantoor in Duisburg, Duitsland Belgium 30.000 PRODUCTEN France Switzerland Netherlands Germany 200.000 KLANTEN

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Uw smartphone als sleutel

Uw smartphone als sleutel Uw smartphone als sleutel AirKey Het sluitsysteem voor flexibele toepassingen Net zo dynamisch als de behoeften van de klant AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld

Nadere informatie

A Member of the Constructor Group. DEXION OPSLAGMACHINES Verbeter de efficiëntie en opslagcapaciteit van uw magazijn

A Member of the Constructor Group. DEXION OPSLAGMACHINES Verbeter de efficiëntie en opslagcapaciteit van uw magazijn A Member of the Constructor Group DEXION OPSLAGMACHINES Verbeter de efficiëntie en opslagcapaciteit van uw magazijn Verbeter productiviteit met Dexion s automatische opslagmachines Dexion biedt computergestuurde

Nadere informatie

Geautomatiseerde goederenmagazijnen voor moderne apotheken

Geautomatiseerde goederenmagazijnen voor moderne apotheken Geautomatiseerde goederenmagazijnen voor moderne apotheken Bedrijfsbrochure 2012 / 13 Rowa 4.000 verpakkingen/m In een Rowa orderpicksysteem bevinden zich altijd precies zoveel medicijnen als uw apotheek

Nadere informatie

EEN MODULAIR CONSTRUCTIE SYSTEEM ONTWIKKELD VOOR EEN UITGEBREID SCALA AAN OPLOSSINGEN

EEN MODULAIR CONSTRUCTIE SYSTEEM ONTWIKKELD VOOR EEN UITGEBREID SCALA AAN OPLOSSINGEN WIJZIGEN & HERGEBRUIKEN BUIS VERBINDER ACCESSOIRES LEAN MANUFACTURING CONTINUE VERBETEREN GOEDERENSTROOM BEHEERSING PRESENTATIE EEN MODULAIR CONSTRUCTIE SYSTEEM ONTWIKKELD VOOR EEN UITGEBREID SCALA AAN

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur

Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren. Oplossingen voor de moderne advocatuur Klaar voor de toekomst met het nieuwe dicteren Oplossingen voor de moderne advocatuur Dicteren zoals u wilt werken De jurist van nu werkt sneller, flexibeler, mobieler en efficiënter dan ooit. Bij zo n

Nadere informatie