Privékluizen catalogus

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Privékluizen catalogus"

Transcriptie

1 Kluizen - Kluis - Brandkast - Waardeberging - Brandkasten - Safes - Wapenkluizen - Wapenkasten - Chubbsafes - Lips brandkasten Metafa - Dombrecht Safes - Wapenberging - Meubelkluizen - Vloerkluizen - Inbouwkluizen Chubbsafes Cobra Privékluizen catalogus 2013

2 2 Inbraakwerend Inbraakwering volgens EN (Securitylevel 1 en 2) Om de juiste brandkast aan te schaffen, moeten keuzes gemaakt worden. De correcte namen inbraakwerende kast en brandwerende kast zijn helaas te lang voor dagelijks gebruik, en zijn afgekort naar brandkast of kluis. De productgroep is te verdelen in 3 categorieën: brandwerend, inbraakwerend en brand- én inbraakwerend. Indicatie waardenberging Deze term geeft aan hoeveel contant geld de verzekering dekt wanneer dit in de kluis is opgeborgen. Hierbij wordt er van uitgegaan dat het contante geld ligt opgeborgen in een inbraakwerende kluis in een onbewoond, onbewaakt en niet beveiligd pand binnen de bebouwde kom. Afhankelijk van de genomen beveiligingsmaatregelen kunnen verzekeraars afwijken van de dekkingsindicatie. Tip Ga altijd bij uw verzekeringsmaatschappij na of zij akkoord gaat met de indicatie waardenberging die voor de door u gekozen kluis staat. Diverse omgevingsfactoren kunnen namelijk de waarde die verzekerd wordt verlagen, maar ook verhogen! Euro klasse EN / EN Volgens deze norm moeten kluizen getest worden door een onafhankelijk testinstituut. In het testinstituut gaan ervaren mensen aan de slag om de kast open te breken. De verkregen resultaten worden weergegeven in een weerstandswaarde. Hierin wordt rekening gehouden met factoren als tijd en gereedschap. Aan de hand van de testresultaten wordt een kluis ingeschaald in een bepaalde weerstandsklasse. De testnorm voor afstortkluizen staat beschreven in de norm EN EN is de normering voor licht inbraakwerende kasten en zijn geschikt voor eenvoudige risico s. De classificaties S1 ( 2.500,-) en S2 ( 5.000,-) staan op het label aan de binnenzijde van de deur. Voluit heten deze Securitylevel 1 en Securitylevel 2. NCP Safe 1, 2, 3, 4 Inbraakwerende kasten zijn ontworpen en gebouwd om de inhoud te beschermen tegen diefstal. De weerstand van een kast wordt bepaald door een aantal kenmerken zoals metaaldikte, soort slot(en) en het gebruikte materiaal in de wanden en deuren. Op basis van de diverse kenmerken worden niet geteste inbraakwerende kasten onderverdeeld in de klassen Safe 1 tot en met Safe 4. Deze indeling is opgesteld door het Nederlandse Centrum voor Preventie (NCP). Deze kluizen zijn niet getest, maar gebouwd volgens richtlijnen. ESSA ESSA, de European Security Systems Association, is een onafhankelijk instituut met als doel duidelijke, uniforme testmethoden, normering en certificering van brandkasten, sloten en testinstituten. ESSA gecertificeerde producten krijgen een blauw ECB-S label. Hierop staan de belangrijkste kenmerken van het product: het certificaatnummer de weerstandsklasse het gewicht bouwjaar Ook dit ECB-S certificaat is terug te vinden aan de binnenzijde van deur en biedt de koper de zekerheid dat zijn brandkast aan de gestelde Europese normen voldoet. De Raat Security Products is lid en certificaathouder van ESSA / ECB-S Let op: kasten tot 1000 kg moeten altijd goed verankerd zijn.

3 3 Brandwerend De temperatuur van een brand wordt beïnvloed door verschillende zaken zoals: De tijdsduur van de brand Verschillende materialen Is het een lopend of een stilstaand vuur Feit is dat de temperatuur van een brand kan oplopen tot 600 à 800 C. In extreme gevallen kan de temperatuur zelfs stijgen tot boven de 1000 C Bescherming tegen brand van papier of datadragers Brandwerende kasten zijn er voor gemaakt om te zorgen dat de binnentemperatuur van de kast lager blijft dan de temperatuur waarbij papier of data beschadigd raakt. Papier beschadigt of kan zelfs vergaan boven 175 C. De kritieke grens voor magnetische informatiedragers en digitale datadragers ligt al op ca. 50 C. In een kluis die bijvoorbeeld 1 uur is getest tegen brand voor papier zijn uw back-up tapes dus niet beschermd tegen brand. Vooral tapes zijn erg gevoelig. Bij een iets te hoge temperatuur smelten deze al. Zorg er dus voor dat uw data en tapes liggen opgeborgen in een datasafe. Andere media zoals DVD s, CD s, HDD s en USB s zijn beter bestand tegen hitte en kunnen dus ook worden opgeslagen in een mediasafe. Behalve tegen brand beschermen datasafes en mediasafes ook tegen vocht, stof- en roetdeeltjes. Voor sommige brandkasten zijn databoxen leverbaar die gebruikt kunnen worden in een brandwerende kast. Hierdoor heeft u de perfecte bescherming tegen zowel brand als diefstal voor uw documenten en data. DIN 4102 Brandkasten vallend onder deze categorie zijn dubbelwandig en voorzien van een brandwerend isolatiemateriaal. DIN 4102 is een bouwwijze, wat inhoudt dat deze kasten wel brandwerend zijn, maar niet getest. DIN 4102 kasten zijn voor een korte tijd brandwerend voor papier. Brandwerende testen Wilt u uw documenten tegen brand beschermen, kies dan voor één van de geteste brandwerende kasten. Brandwerende testen vinden plaats bij onafhankelijke testinstituten in diverse landen. Er zijn diverse brandwerende normen volgens welke een kluis getest kan worden. De kluizen worden getest bij vastgestelde temperaturen. Getest wordt of de kluis de inhoud voldoende beschermt. Sommige normen voorzien ook in een valproef waarbij wordt getest of de beschermende werking niet nadelig wordt beïnvloed wanneer de brandwerende kast tijdens een brand door een etagevloer zakt. De brandwerendheid wordt uitgedrukt in minuten, gevolgd door de P van papier of DIS voor data. Deze testnormen geven aan hoelang een brandwerende kast papier of data beschermt bij een voorkomende brand.

4 De meest voorkomende brandwerende testen EN of 2 uur brandwerend tot ongeveer 1090 C Valtest 9,15 meter Papier EN S60P (60 minuten brandwerend) EN S120P (120 minuten brandwerend) Data EN S60DIS (60 minuten brandwerend) EN S120DIS (120 minuten brandwerend) LFS (EN 15659) ½ of 1 uur brandwerend tot ongeveer 850 C Geen valtest Papier EN15659 LFS30 (30 minuten brandwerend) EN15659 LFS60 (60 minuten brandwerend UL 72 (UL) ½, 1 of 2 uur brandwerend tot ongeveer 1000 C Valtest 9 meter Papier UL72 class minutes UL72 class hour UL72 class hour Data UL72 class minutes UL72 class hour UL72 class hour UL72 class hour S1037 (JIS) 1 of 2 uur brandwerend tot ongeveer 840 C Valtest 4 meter 4 NT Fire 017 (SP) 1, 1 ½ of 2 uur brandwerend tot ongeveer 1090 C Geen valtest Papier NT Fire P (60 minuten brandwerend) NT Fire P (90 minuten brandwerend) NT Fire P (120 minuten brandwerend) Data NT Fire DIS (60 minuten brandwerend) NT Fire DIS (90 minuten brandwerend) Papier JIS 60P (60 minuten brandwerend) JIS 120P (120 minuten brandwerend) ETL Speciaal voor het brandwerend opbergen van digitale mediadragers zoals cd s,dvd s en memorysticks. Een ETL gecertificeerde safe is dus niet geschikt voor het opbergen van magnetische informatiedragers als tapes en diskettes. 30, 60 of 120 minuten brandwerend. Valtest 4,5 meter (15 ft) ETL 30 (30 minuten brandwerend) ETL 60 (60 minuten brandwerend) ETL 120 (120 minuten brandwerend)

5 5 PRIVEKLUIZEN DE RAAT SERIE PT Begin 2008 zijn DE RAAT meubelkluizen PT en ET series succesvol getest volgens de EN14450 norm en voldoen aan Securitylevel 2 met een indicatie waardenberging van Deze kluizen voldoen aan de eisen die het RDW en de BOVAG stellen voor bedrijven in de voertuigenbranche, maar zijn ook zeer geschikt voor particulier gebruik. Biedt bescherming tegen brand en inbraak Geschikt voor de berging van documenten en waardevolle voorwerpen Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (2 sleutels meegeleverd) In hoogte verstelbare legborden vanaf model PT1 Voorbereid voor vloer- en muurverankering Kleur: grijs, RAL 7035 Modellen : Opties : Prijzen zijn bruto-adviesverkoopprijzen, exclusief BTW. Mail naar info@security-tools.be voor uw Internet Direct Sales korting.

6 6 PRIVEKLUIZEN DE RAAT SERIE ET Begin 2008 zijn DE RAAT meubelkluizen PT en ET series succesvol getest volgens de EN14450 norm en voldoen aan Securitylevel 2 met een indicatie waardenberging van Deze kluizen voldoen aan de eisen die het RDW en de BOVAG stellen voor bedrijven in de voertuigenbranche, maar zijn ook zeer geschikt voor particulier gebruik. Biedt bescherming tegen brand en inbraak Geschikt voor de berging van documenten en waardevolle voorwerpen Voorzien van een elektronisch cijferslot (vrij instelbaar) EM 1620 met 1 gebruikerscode en 1 mastercode In hoogte verstelbare legborden Voorbereid voor vloer- en muurverankering Kleur: grijs, RAL 7035 Modellen : Opties : Prijzen zijn bruto-adviesverkoopprijzen, exclusief BTW. Mail naar info@security-tools.be voor uw Internet Direct Sales korting.

7 7 PRIVEKLUIZEN TECHNOMAX DPK & DPE Biedt bescherming tegen brand (30 minuten) en inbraak Geschikt voor berging van documenten en waardevolle voorwerpen Kleur : donkergrijs Model DPK voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (2 sleutels meegeleverd) Model DPE voorzien van een elektronisch cijferslot (vrij instelbaar) en een noodsleutelslot (2 sleutels meegeleverd) Modellen 5 en 7 zijn voorzien van een legbord, voorbereid voor vloer- en muurverankering, wordt zonder batterijen geleverd Modellen : Prijzen zijn bruto-adviesverkoopprijzen, exclusief BTW. Mail naar info@security-tools.be voor uw Internet Direct Sales korting.

8 8 Chubbsafes Elements is een nieuwe familie kluizen die ontwikkeld is voor de eenvoudige en effectieve bescherming van geld en waardevolle zaken. Deze familie kluizen en brandkasten bestaat uit de reeksen Air, Water, Earth en Fire en biedt vele verschillende maten, zodat u de juiste kluis voor uzelf kunt kiezen. Kluismodellen en bijbehorend beveiligingsniveau : Iedere Elements kluizen en brandkasten reeks wordt ook verbonden met een groen project waar Lips Brandkasten - Chubbsafes jaarlijks aan doneert.

9 9 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE AIR

10 10 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE AIR Chubbsafes Elements is een nieuwe familie kluizen die ontwikkeld is voor de eenvoudige en effectieve bescherming van geld en waardevolle zaken. Deze familie kluizen en brandkasten bestaat uit de reeksen Air, Water, Earth en Fire en biedt vele verschillende maten, zodat u de juiste kluis voor uzelf kunt kiezen. Compacte veiligheidskast voor thuis of op kantoor Indicatie waardenberging 1.000,- Twee standaardmaten beschikbaar van 9 en 16 liter De reeks omvat verder een speciaal ontworpen laptopsafe met extra breedte voor de opslag van notebooks en tablets Naar keuze leverbaar met sleutelslot of een elektronisch pincodeslot Massief stalen deur en romp met stalen schotenwerk met twee schoten Model Air 15 voorzien van uitneembaar legbord Tevens als hotelsafe leverbaar op basis van de elektronische versie van model Air Laptop Verbonden met de Air-reeks maakt Lips Brandkasten Chubbsafes vanuit haar internationale organisatie een jaarlijkse donatie over aan Carbon Clear, dat zich richt op het verlagen van de uitstoot van broeikasgassen.

11 11 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE AIR Elements kluizen air 10K - Air 15K - AIR Laptop-K - Air LaptopE - Air Hotel Indicatie waardenberging 1.000,- Kluis AIR 10K H200mmxB310mmxD200mm Volume 9 L - Gewicht 8 Kg Kluis AIR 15K H250mmxB350mmxD250mm Volume 16 L - Gewicht 11 Kg Kluis AIR Laptop-K H200mmxB430mmxD350mm Volume 24 L - Gewicht 13 Kg Kluis AIR 10E H200mmxB310mmxD200mm met elektronische code Volume 9 L - Gewicht 8 Kg Kluis AIR 15E H250mmxB350mmxD250mm met elektronische code Volume 16 L - Gewicht 11 Kg Kluis AIR Laptop-E H200mmxB430mmxD350mm met elektronische code Volume 24 L - Gewicht 13 Kg Kluis AIR Hotel H200mmxB430mmxD350mm met elektronische code Volume 24 L - Gewicht 13 Kg Detail elektronisch codeslot Mail naar info@security-tools.be voor de prijslijst en uw Internet Direct Sales korting.

12 12 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE AIR Elements kluizen air 10K - Air 15K - AIR Laptop-K - Air LaptopE - Air Hotel Mail naar info@security-tools.be voor uw Internet Direct Sales korting.

13 13 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE WATER

14 14 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE WATER Chubbsafes Elements is een nieuwe familie kluizen die ontwikkeld is voor de eenvoudige en effectieve bescherming van geld en waardevolle zaken. Deze familie kluizen en brandkasten bestaat uit de reeksen Air, Water, Earth en Fire en biedt vele verschillende maten, zodat u de juiste kluis voor uzelf kunt kiezen. Geschikt voor de opslag van waardevolle zaken, zoals juwelen, camera s en andere kostbare objecten Indicatie waardenberging 2.500,- Door ECB-S gecertificeerd op niveau Securitylevel 1 (S1) volgens de EN norm Naar keuze leverbaar met dubbelbaard sleutelslot of een elektronisch pincodeslot Massief stalen deur en romp met versterkte schoten en geharde beschermingsplaat voor het slot Leverbaar in vijf maten van 29 tot 96 liter Standaard voorzien van een uitneembaar legbord Versie met elektronisch slot tevens voorzien van LED interieurlampje In aansluiting op de Water-reeks maakt Lips Brandkasten/Chubbsafes vanuit haar internationale organisatie jaarlijks een bedrag over aan WaterAid, dat wereldwijd in armoedegebieden toegang verzorgt tot schoon water.

15 15 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE WATER Indicatie waardeberging 2.500,- Securitylevel S1 Kluis Water 30K H275mmxB375mmxD350mm Volume 29 L - Gewicht 31 Kg Kluis Water 40K H375mmxB375mmxD350mm Volume 40 L - Gewicht 36 Kg Kluis Water 50-1K H375mmxB475mmxD350mm Volume 51 L - Gewicht 43 Kg Kluis Water 50-2K H475mmxB375mmxD350mm Volume 51 L - Gewicht 43 Kg Kluis Water 95K H700mmxB475mmxD350mm Volume 96 L - Gewicht 72 Kg Kluis Water 30E H275mmxB375mmxD350mm met elektronische code Volume 29 L - Gewicht 31 Kg Kluis Water 40E H375mmxB375mmxD350mm met elektronische code Volume 40 L - Gewicht 36 Kg Kluis Water 50-1E H375mmxB475mmxD350mm met elektronische code Volume 51 L - Gewicht 43 Kg Kluis Water 50-2E H475mmxB375mmxD350mm met elektronische code Volume 51 L - Gewicht 43 Kg Kluis Water 95E H700mmxB475mmxD350mm met elektronische code Volume 96 L - Gewicht 72 Kg Detail elektronisch codeslot Mail naar info@security-tools.be voor de prijslijst en uw Internet Direct Sales korting.

16 16 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE WATER Elements kluizen Water 30K - Water 40K - Water 50-1K - Water 50-2K - Water 95K Elements kluizen Water 30E - Water 40E - Water 50-1E - Water 50-2E - Water 95E Mail naar info@security-tools.be voor uw Internet Direct Sales korting.

17 17 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE EARTH

18 18 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE EARTH Chubbsafes Elements is een nieuwe familie kluizen die ontwikkeld is voor de eenvoudige en effectieve bescherming van geld en waardevolle zaken. Deze familie kluizen en brandkasten bestaat uit de reeksen Air, Water, Earth en Fire en biedt vele verschillende maten, zodat u de juiste kluis voor uzelf kunt kiezen. Geschikt voor de opslag van waardevolle zaken, zoals juwelen, camera s en andere kostbare objecten Indicatie waardeberging 5.000,- Door ECB-S gecertificeerd op niveau Securitylevel 2 (S2) volgens de EN norm Naar keuze leverbaar met dubbelbaard sleutelslot of een elektronisch pincodeslot Massief stalen deur en romp met versterkte schoten en geharde beschermingsplaat voor het slot Dubbelwandige sandwichconstructie met brandvertragende tussenlaag Leverbaar in vier maten: 15, 38, 54 of 76 liter Standaard voorzien van een uitneembaar legbord Versie met elektronisch slot tevens voorzien van LED interieurlampje In Aan aansluiting de Earth-reeks op de Water-reeks wordt een jaarlijkse maakt Lips donatie door de Brandkasten/Chubbsafes internationale organisatie vanuit van Lips haar Brandkasten/ internationale organisatie Chubbsafes jaarlijks gedaan een aan bedrag TREE AID, over dat aan door WaterAid, middel dat van wereldwijd de aanplant in van armoedegebieden bomen de armoede toegang in Afrika verzorgt bestrijdt tot en schoon het milieu water. helpt.

19 19 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE EARTH Indicatie waardeberging 5.000,- Securitylevel S2 Kluis Earth 15K H300mmxB370mmxD350mm Volume 15 L - Gewicht 38 Kg Kluis Earth 40K H440mmxB450mmxD400mm Volume 38 L - Gewicht 60 Kg Kluis Earth 55K H590mmxB450mmxD400mm Volume 54 L - Gewicht 76 Kg Kluis Earth 75K H790mmxB450mmxD400mm Volume 76 L - Gewicht 92 Kg Kluis Earth 15E H300mmxB370mmxD350mm met elektronisch codeslot Volume 15 L - Gewicht 38 Kg Kluis Earth 40E H440mmxB450mmxD400mm met elektronisch codeslot Volume 38 L - Gewicht 60 Kg Kluis Earth 55E H590mmxB450mmxD400mm met elektronisch codeslot Volume 54 L - Gewicht 76 Kg Kluis Earth 75K H790mmxB450mmxD400mm Volume 76 L - Gewicht 92 Kg Detail elektronisch codeslot Mail naar info@security-tools.be voor de prijslijst en uw Internet Direct Sales korting.

20 20 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE EARTH Indicatie waardeberging 5.000,- Securitylevel S2 - Brandwerend DIN min Mail naar info@security-tools.be voor de prijslijst en uw Internet Direct Sales korting.

21 21 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE FIRE

22 22 BRANDKASTEN CHUBBSAFES SERIE FIRE Chubbsafes Elements is een nieuwe familie kluizen die ontwikkeld is voor de eenvoudige en effectieve bescherming van geld en waardevolle zaken. Deze familie kluizen en brandkasten bestaat uit de reeksen Air, Water, Earth en Fire en biedt vele verschillende maten, zodat u de juiste kluis voor uzelf kunt kiezen. Inbraakweerstand en brandweerstand gecombineerd in een safe Indicatie waardeberging 5.000,- Ideaal voor de bescherming van geld en waardevolle zaken alsook paspoorten, contracten, juridische en andere documenten Door ECB-S gecertificeerd voor 30 minuten brandweerstand (EN 15659, 30 P) Door ECB-S gecertificeerd voor S2 (Securitylevel 2) inbraakweerstand (EN 14450) Naar keuze met dubbelbaard sleutelslot of elektronisch slot In vier maten: 18, 26, 31 of 51 liter Aansluitend op de Fire-reeks maakt de internationale organisatie van Lips Brandkasten/Chubbsafes jaarlijks een donatie over aan Cool Earth, om de regenwouden van de wereld te beschermen.

23 23 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE FIRE Indicatie waardenberging 5.000,- Securitylevel S2 - Geattesteerde brandweerstand 30min Brandkast FIRE 20K H315mmxB445mmxD440mm Volume 18 L - Gewicht 52 Kg Brandkast FIRE 25K H490mmxB360mmxD440mm Volume 26 L - Gewicht 62kg Kluis FIRE 30K H460mmxB440mmxD440mm Volume 54 L - Gewicht 76 Kg Kluis FIRE 50K H670mmxB440mmxD440mm Volume 51 L - Gewicht 91 Brandkast FIRE 20E H315mmxB445mmxD440mm met elektronisch codeslot Volume 18 L - Gewicht 52 Kg Brandkast FIRE 25E H490mmxB360mmxD440mm met elektronisch codeslot Volume 26 L - Gewicht 62kg Kluis FIRE 30E H460mmxB440mmxD440mm met elektronisch codeslot Volume 54 L - Gewicht 76 Kg Kluis FIRE 50E H670mmxB440mmxD440mm met elektronisch codeslot Volume 51 L - Gewicht 91 Detail elektronisch codeslot Mail naar info@security-tools.be voor de prijslijst en uw Internet Direct Sales korting of surf naar

24 24 KLUIZEN CHUBBSAFES SERIE FIRE Indicatie waardenberging 5.000,- Securitylevel S2 - Brandwerend EN min Voor optimale bescherming tegen inbraak en brand! Mail naar info@security-tools.be voor de prijslijst en uw Internet Direct Sales korting.

25 25 Zwaar inbraakwerende kluizen COBRA G1 EN Klasse 1 3 modellen Strak design

26 26 Zwaar inbraakwerende kluizen COBRA G1 Indicatie waardeberging 9.000,- (NL) / ,- (BE) Securitylevel Grade 1 voor optimale bescherming tegen diefstal. Laat de Cobra uw schatten bewaken! Een Cobra is een mythologische beschermer van schatten. In het echt zal een Cobra paraat blijven en het gevecht aangaan, in plaats van te vluchten. Zo ook onze Cobra G1, die als een sterke, betrouwbare bewaker uw schatten tegen inbraak beschermt, of het nu om geld, een erfstuk of andere inbraakgevoelige zaken gaat. INBRAAKWEREND Cobra G1 biedt veilige opslag aan geld en diefstalgevoelige zaken, zoals juwelen, sleutels en dergelijke. EUROPESE CERTIFICERING Cobra G1 is getest en gecertificeerd door het Europese certificeringsorgaan ECB-S. De certificering op niveau Grade I (ook wel: CEN I of Klasse I) valt onder de EN norm. Hieraan wordt voor Nederland een indicatie verzekerbare waarde verbonden van 9.000, (voor België: ) Neem altijd contact op met uw verzekeringsmakelaar voor de u toepasselijke werkelijke waardeberging. Factoren die daarop van invloed kunnen zijn, naast de gecertificeerde inbraakweerstand van de safe, zijn bijvoorbeeld: de aard van de zaken die u opbergt, de aanwezigheid van een alarminstallatie, camerabewaking en speciale sloten en ook of u de safe aan de vloer laat bevestigen. EENVOUDIG EN DISCREET Cobra G1 safes hebben een eenvoudig te bedienen sleutelslot of elektronisch slot. De safe heeft een bescheiden en minimalistisch ontwerp, dat makkelijk in vele omgevingen is in te passen. 175 JAAR VEILIG BEWAREN Chubbsafes beschermt al sinds 1835 waardevolle zaken en ook Lips Brandkasten is in de 19e eeuw begonnen. Al in 1970 gingen deze twee internationale topmerken samen verder. U kunt het ons dus toevertrouwen een betrouwbare maar innovatieve bescherming te bieden, op elk weerstandsniveau. Thuis of bij uw bank. Wij hebben een safe voor vrijwel iedere beschermingsbehoefte. ÉÉN SAFE, DRIE MATEN Model 1 : H390mm x B500mm x D440mm - Gewicht : 125kg - Inhoud : 40 liter Model 2 : H650mm x B500mm x D510mm - Gewicht : 203kg - Inhoud : 88 liter Model 3 : H800mm x B600mm x D550mm - Gewicht : 270kg - Inhoud : 153 liter De opgegeven uitwendige diepte is exclusief 55 mm voor deurbeslag. Verkrijgbaar met mechanisch of elektronisch slot.

27 27 Zwaar inbraakwerende kluizen COBRA G1 COBRA model 1 H390mm x B500mm x D440mm Gewicht : 125 Kg - Inhoud : 40 L COBRA model 2 H650mm x B500mm x D510mm Gewicht : 203 Kg - Inhoud : 88 L COBRA model 3 H800mm x B600mm x D550mm Gewicht : 270 Kg - Inhoud : 153 L De opgegeven uitwendige diepte is exclusief 55 mm voor deurbeslag. Verkrijgbaar met mechanisch of elektronisch slot. Meer informatie over deze kluizen kan U vinden op :

28 Brandkasten DUOGUARD Brand- en inbraakwerende bescherming 28

29 29 BRANDKASTEN CHUBBSAFES DuoGuard Inbraakwerend volgens Eurpese standard, EN , gecertificeerd door ECB-S voor Grade 1 Indicatie waardenberging respectievelijk 9.000,- (NL) ,- (BE) De DuoGuard is tevens goedgekeurd door het ECB-S in overeenstemming met EN voor klasse S60 P, 1 uur brandwerend voor papier. De tegen snijbranders beschermende vulling Dualite zorgt voor inbraak- en brandwerende eigenschappen, evenals een gewichtsbesparing, waardoor transport en installatie vergemakkelijkt wordt. Het driezijdige schotenwerk is gemaakt van massief staal. Voor extra bescherming is de DuoGuard uitgerust met een actieve sperschoot en een antiboorbeveiliging op het schotenwerk. De antiboorbeveiliging voor Grade 1 is van T200X carbide-clad staal. Een klasse A sleutelslot of een klasse B high security elektronisch codeslot getest volgens EN 1300, zijn beide verkrijgbaar als hoofdslot. Een elektronisch slot verhoogt het veiligheidsniveau en voorkomt ongeautoriseerde toegang. Er is een breed assortiment inrichtingsmogelijkheden beschikbaar. Een datamedia insert is verkrijgbaar, gecertificeerd volgens NT fire Diskette, I uur brandwerend voor datamedia. De DuoGuard heeft een modern design en een soft-touch hendel. Modellen : Slotopties : De DuoGuard kan uitgevoerd worden met een sleutelslot klasse A of een elektronisch codeslot klasse B. Een uitvoering met twee sloten is beschikbaar vanaf model 110 en groter. Het sleutelslot kan dan aangevuld worden met een cijferslot of elektronisch codeslot. Alle sloten zijn ECB S getest en gecertificeerd conform de EN 1300 norm. Het Duoguard elektronisch codeslot klasse B gecertificeerd door ECB S heeft de volgende eigenschappen: 1 master code, 1 supervisor code en 7 gebruikers codes. Openingsvertraging tot 99 minuten. Optie Alarm doormelding in geval van gedwongen opening. Meer informatie over deze brandkasten kan u vinden op chubbsafes_kluizen_duoguard.html

Productcatalogus 2013

Productcatalogus 2013 CSNL.5047.R2 Beschermt uw waardevolle goederen. Beschermt de aarde. De gegevens in dit document kunnen zonder waarschuwing vooraf gewijzigd worden. Het Gunnebo logo en Gunnebo For a safer world zijn geregistreerde

Nadere informatie

Beschermt uw waardevolle goederen. Beschermt de aarde. Productcatalogus 2013

Beschermt uw waardevolle goederen. Beschermt de aarde. Productcatalogus 2013 Beschermt uw waardevolle goederen. Beschermt de aarde. Productcatalogus 2013 Chubbsafes Elements Beschermt uw waardevolle goederen. Chubbsafes Elements is een nieuwe familie safes die ontwikkeld is voor

Nadere informatie

Inbraak. Hoe herken ik de JUISTE kluis?

Inbraak. Hoe herken ik de JUISTE kluis? Brand Inbraak Hoe herken ik de JUISTE kluis? Brandwerende kluis wat is een brandwerende kluis? onderscheid papier en data normeringen en certificering hoe herken ik een goede kluis? hoe wordt een kluis

Nadere informatie

Braakwerendheid. Securitylevel 1 en 2

Braakwerendheid. Securitylevel 1 en 2 Braakwerendheid Inbraakwering volgens NEN-EN 1143-1 Inbraakwerende kasten, panelenkluizen en kluisdeuren worden sinds 1996 volgens de Europese norm EN 1143-1 getest door een aantal bevoegde testinstituten

Nadere informatie

Bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd. De Raat is niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen.

Bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd. De Raat is niet verantwoordelijk voor eventuele afwijkingen. Voorwaarden Prijzen geldig vanaf 1 februari 2013. Met het uitbrengen van deze catalogus vervallen alle prijsopgaven, maten, normen, e.d. die in eerdere uitgaven zijn gepubliceerd. -, model- en assortimentswijzigingen

Nadere informatie

DE JUISTE KLUIS. Cert. mark. no. Nummer waaronder de certificeerder het ontwerp heeft geaccepteerd.

DE JUISTE KLUIS. Cert. mark. no. Nummer waaronder de certificeerder het ontwerp heeft geaccepteerd. DE JUISTE KLUIS Het vinden van de juiste kluis kan door het overweldigende aanbod van allerlei soorten lastig zijn. Om u te helpen bij uw keuze vindt u hieronder een korte uitleg over de verschillende

Nadere informatie

DE RAAT - SECURITY-Tools TOP SAFES Selectie 2018

DE RAAT - SECURITY-Tools TOP SAFES Selectie 2018 DE RAAT - SECURITY-Tools TOP SAFES Selectie 08 Kluizen en brandkasten voor particulier en KMO gebruik SECURITY-tools ONZE SHOWROOM IS OOK GEOPEND VOOR PARTICULIEREN Mosten - B-960 Lokeren - België T +

Nadere informatie

Overige veiligheidsproducten Bedrijfsinrichting. catalogus

Overige veiligheidsproducten Bedrijfsinrichting. catalogus Overige veiligheidsproducten Bedrijfsinrichting catalogus 2018 www.deraat.eu 139 Inbraakwerend Om de juiste brandkast aan te schaffen, moeten keuzes gemaakt worden. De correcte namen inbraakwerende kast

Nadere informatie

Kantoor en showroom op maandag t/m donderdag geopend van

Kantoor en showroom op maandag t/m donderdag geopend van catalogus 2013 Voorwaarden Genoemde prijzen gelden vanaf 19 november 2012. Met het uitbrengen van deze catalogus vervallen alle prijsopgaven, maten, normen, e.d. die in eerdere uitgaven zijn gepubliceerd.

Nadere informatie

BRAND- EN INBRAAKWERENDE KASTEN

BRAND- EN INBRAAKWERENDE KASTEN Kluizen en brandkasten in elke uitvoering en voor iedere toepassing. Voor het professioneel opbergen van (wissel)geld, documenten, waardepapieren etc. Ons leveringsprogramma bestaat uit moderne, strak

Nadere informatie

SALVUS SALERNO. Buitenmaten HxBxD. Binnenmaten HxBxD Salvus Salerno - dubbelbaardslot 350x450x320 mm 200x444x245 mm 25 kg 1 21 liter

SALVUS SALERNO. Buitenmaten HxBxD. Binnenmaten HxBxD Salvus Salerno - dubbelbaardslot 350x450x320 mm 200x444x245 mm 25 kg 1 21 liter WAPENKLUIZEN SALVUS SALERNO Bescherming tegen inbraak Standaard uitgevoerd met: EN 1300 gecertificeerd sleutelslot met 2 sleutels of cilinderslot SKG** met 3 sleutels Afsluitbaar munitievak: 140x444x220

Nadere informatie

Data- en computersafes

Data- en computersafes Data- en computersafes De wereld om ons heen is de laatste jaren sterk gedigitaliseerd. Het overgrote deel van de processen binnen bedrijven en instellingen is afhankelijk geworden van digitale informatie.

Nadere informatie

Documentensafes. Van Mechelen bvba Patersstraat Turnhout 014/ webshop.vanmechelen.

Documentensafes. Van Mechelen bvba Patersstraat Turnhout 014/ webshop.vanmechelen. Documentensafes De Raat documentensafes bieden bescherming bij het opbergen van uw documenten. Denk hierbij aan uw administratie, archief en personeelsbestanden, die allemaal veilig opgeborgen moeten zijn.

Nadere informatie

DOCUMENTEN- EN LADENSAFES

DOCUMENTEN- EN LADENSAFES Security documenten- en ladensafes bieden in tal van situaties een veilige oplossing voor de (dag)berging van geld, waardedocumenten, reisdocumenten etc. Elektronische ladensafes met tijdvertraging voor

Nadere informatie

WAPENBERGING. Pistolenunits voor de berging van dienstwapens op bureaus. Pistoolkluizen voor de berging van wapens in de privésituatie

WAPENBERGING. Pistolenunits voor de berging van dienstwapens op bureaus. Pistoolkluizen voor de berging van wapens in de privésituatie Problematiek rond het bergen van wapens hebben geleid tot een omslag in denken. MB Safety heeft voor deze doelgroep in haar behoefte voorzien door te werken aan passende oplossingen voor zowel mobiele

Nadere informatie

Datasafes. Datasafe Sentry. Kaso Data Safes DS Kaso Data Safes PK 400. Brandwerend (UL getest, klasse 2 uur)

Datasafes. Datasafe Sentry. Kaso Data Safes DS Kaso Data Safes PK 400. Brandwerend (UL getest, klasse 2 uur) Datasafe Sentry Brandwerend (UL getest, klasse 2 uur) Bieden bescherming tegen brand Geschikt voor berging van informatiedragers zoals, CDs, DVDs en hard drives Standaard voorzien van een elektronisch

Nadere informatie

think safe INBRAAK- EN BRANDWERENDE KLUIZEN Dealercatalogus

think safe INBRAAK- EN BRANDWERENDE KLUIZEN Dealercatalogus think safe INBRAAK- EN BRANDWERENDE KLUIZEN Dealercatalogus 3 KLUIZENWIJZER indeling op WAARDEBERGING / BRANDWERENDHEID hoofdstuk indicatie waardeberging pagina 1. Inbraak- en/of brandwerende kluizen 5.000

Nadere informatie

Inbraak- en brandwerende kluizen. Dealercatalogus

Inbraak- en brandwerende kluizen. Dealercatalogus Inbraak- en brandwerende kluizen Dealercatalogus Inhoudsopgave Hoofdstuk Snel de juiste kluis vinden Inbraakwerende kluis Brandwerende kluis Kluizenwijzer Pagina 04 06 07 08 01 02 03 04 05 06 07 08 09

Nadere informatie

Voor U overgaat tot de aankoop van een kluis kan U best even onderstaande vragenlijst overlopen.

Voor U overgaat tot de aankoop van een kluis kan U best even onderstaande vragenlijst overlopen. Voor U overgaat tot de aankoop van een kluis kan U best even onderstaande vragenlijst overlopen. 1.Wat wilt u in uw kluis bewaren? U maakt best een lijstje met alle waardevolle zaken die u wilt beveiligen.

Nadere informatie

WAPENBERGING. Pistolenunits voor de berging van dienstwapens op bureaus. Pistoolkluizen voor de berging van wapens in de privésituatie

WAPENBERGING. Pistolenunits voor de berging van dienstwapens op bureaus. Pistoolkluizen voor de berging van wapens in de privésituatie Problematiek rond het bergen van wapens hebben geleid tot een omslag in denken. MB Safety heeft voor deze doelgroep in haar behoefte voorzien door te werken aan passende oplossingen voor zowel mobiele

Nadere informatie

Overige veiligheidsproducten Bedrijfsinrichting. catalogus. Security Products

Overige veiligheidsproducten Bedrijfsinrichting. catalogus. Security Products Overige veiligheidsproducten Bedrijfsinrichting catalogus 2018 Security Products www.deraat.eu 139 Nederland De Raat Security Products bv Edelgasstraat 5, 2718 SX Zoetermeer Telefoon +31 (0)79 361 52 36

Nadere informatie

KLUISDEUREN & WAARDEKAMERS

KLUISDEUREN & WAARDEKAMERS Een prefab kluisruimte, ook wel waardekamer, safe room of kluiskamer genoemd, biedt de mogelijkheid een kluis op vrijwel iedere plaats binnen uw bedrijf op te bouwen. Soms biedt een gewone vrijstaande

Nadere informatie

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is beter dan genezen Voorkomen is beter dan genezen Autosleutels, geld, kentekenbewijzen... in ieder bedrijf is er voor het dievengilde nogal wat te halen. Door een nieuwe actie van Bovemij Verzekeringen, Chubbsafes (voorheen

Nadere informatie

think safe BRAND- EN INBRAAKWERENDE KLUIZEN Catalogus 2015

think safe BRAND- EN INBRAAKWERENDE KLUIZEN Catalogus 2015 think safe BRAND- EN INBRAAKWERENDE KLUIZEN Catalogus 2015 Over Nauta Onze ambitie is om daadwerkelijk bij te dragen aan de veiligheid thuis, op school, op het werk of waar dan ook. Dat doen we bijvoorbeeld

Nadere informatie

Hoogwaardige Premium kwaliteitskluizen

Hoogwaardige Premium kwaliteitskluizen SelectSafe Chicago Tips voor de aanschaf van een kluis De SelectSafe Chicago is een absolute topkluis met het beste van twee werelden: optimale inbraakwering én optimale brandbescherming. Door het gebruik

Nadere informatie

SLEUTELKLUIZEN. Verantwoorde berging van o.a. reserveen voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens eisen van het RDW.

SLEUTELKLUIZEN. Verantwoorde berging van o.a. reserveen voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens eisen van het RDW. Verantwoorde berging van o.a. reserveen voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens eisen van het RDW. Europese certificeringen volgens o.a. Securitylevel 1 en 2 EN 14450 Inbraakwerende sleutelkluizen

Nadere informatie

Eurosafe. Neutron Star. Inbraakwerend (getest volgens EN 1143-1) Brandwerend (DIN 4102) Neutron Star

Eurosafe. Neutron Star. Inbraakwerend (getest volgens EN 1143-1) Brandwerend (DIN 4102) Neutron Star Neutron Star Eurosafe Neutron Star Brandwerend (DIN 4102) Cawi Pro Cawi Time DIN 4102 Euro/CEN klasse 0, I, II, III Standaard voorzien van een dubbelbaard sleutelslot (2 sleutels meegeleverd) Indicatie

Nadere informatie

RETAIL- EN ASSETMANAGEMENT

RETAIL- EN ASSETMANAGEMENT RETAIL- EN ASSETMANAGEMENT 2 DEPOSITBOX Voor het afstorten van bankbiljetten Uitgevoerd met cilinderslot op slede en cassette Montage via slede Kleur: zwart (RAL 9005) Uitwendige dieptemaat is exclusief

Nadere informatie

SentrySafe in het kort

SentrySafe in het kort SentrySafe in het kort Wereldmarktleider in brand, inbraak & waterwerende opbergmiddelen Opgericht in 1930 in Rochester, New York (> 80 jaar ervaring!) SentrySafe producten verkocht in meer dan 50 landen

Nadere informatie

KASSA- EN AFSTORTKLUIZEN

KASSA- EN AFSTORTKLUIZEN Afroomkluizen en afstortsafes zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen, met indicatie waardeberging van alle klassen. MB Safety is specialist op het gebied van afroomsystemen bij de afrekenpunten,

Nadere informatie

INBRAAK- EN BRANDWERENDE KLUIZEN

INBRAAK- EN BRANDWERENDE KLUIZEN think safe INBRAAK- EN BRANDWERENDE KLUIZEN KIES DE JUISTE KLUIS Kluizen zijn er in vele soorten, maten en prijsklassen. Om te kunnen bepalen wat voor soort kluis het best past in uw situatie, is het belangrijk

Nadere informatie

T.b.v. Meeùs privé relatie

T.b.v. Meeùs privé relatie Het veilig opbergen van kostbaarheden 10.000,-- à 20.000,-- Brand- en Inbraakwerende kast EURONORM 14450 klasse S2 gecertificeerd HDV 27/S2 met Sleutelslot, Sleutel in duplo ( Euronorm klasse S2 ). Incl.

Nadere informatie

Inbraakwerend. Inbraakwerend. Let op: kasten tot 1000 kg moeten altijd deugdelijk verankerd zijn.

Inbraakwerend. Inbraakwerend. Let op: kasten tot 1000 kg moeten altijd deugdelijk verankerd zijn. catalogus 2016 Inbraakwerend Inbraakwerend Om de juiste brandkast aan te schaffen, moeten keuzes gemaakt worden. De correcte namen inbraakwerende kast en brandwerende kast zijn helaas te lang voor dagelijks

Nadere informatie

INLEIDING 4 de juiste kluis 5 veiligheidsgraden 6 alarmcentrale 8 symbolen 9. groepen

INLEIDING 4 de juiste kluis 5 veiligheidsgraden 6 alarmcentrale 8 symbolen 9. groepen Catalogus 2015 INHOUDstafel INLEIDING 4 de juiste kluis 5 veiligheidsgraden 6 alarmcentrale 8 symbolen 9 groepen 1 MUNTENBEHEEr 10 2 SLEUTELBEHEEr 12 3 INBOUWKLUIZEN 18 4 MEUBELKLUIZEN 26 5 AFSTORTKLUIZEN

Nadere informatie

think safe BRAND- en INBRAAKWeReNDe KluIzeN Catalogus 2014

think safe BRAND- en INBRAAKWeReNDe KluIzeN Catalogus 2014 think safe BRAND- en INBRAAKWeReNDe KluIzeN Catalogus 2014 Algemene Verkoopvoorwaarden Op alle overeenkomsten en offertes zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn gedeponeerd bij de rechtbank

Nadere informatie

think safe BRAND- EN INBRAAKWERENDE KLUIZEN Catalogus 2013

think safe BRAND- EN INBRAAKWERENDE KLUIZEN Catalogus 2013 think safe BRAND- EN INBRAAKWERENDE KLUIZEN Catalogus 2013 Algemene Verkoopvoorwaarden Op alle overeenkomsten en offertes zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze zijn gedeponeerd bij de rechtbank

Nadere informatie

Catalogus. A Safe International Company

Catalogus. A Safe International Company Catalogus A Safe International Company Catalogus Met het verschijnen van deze catalogus zijn alle vorige prijsopgaven, maten e.d. vervallen. Importeur voor Europa: De Raat Brandkasten Edelgasstraat 5,

Nadere informatie

SLEUTELKLUIZEN. Verantwoorde berging van o.a. reserveen voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens eisen van het RDW.

SLEUTELKLUIZEN. Verantwoorde berging van o.a. reserveen voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens eisen van het RDW. Verantwoorde berging van o.a. reserveen voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens eisen van het RDW. Europese certificeringen volgens o.a. Securitylevel 1 en 2 EN 14450 Inbraakwerende sleutelkluizen

Nadere informatie

: Safety Concept voor privé gebruik t.b.v. veilig opbergen van lijfsieraden en andere waardevolle goederen.

: Safety Concept voor privé gebruik t.b.v. veilig opbergen van lijfsieraden en andere waardevolle goederen. BK Brandkasten B.V. Staalweg 14 4104 AT CULEMBORG Telefoon: 0345-523229 Telefax: 0345-523329 www.bkbrandkasten.nl E-mail: info@bkbrandkasten.nl ING Bank: 66.44.46.329 Iban: NL38 INGB 0664 4463 29 BIC Code:

Nadere informatie

KLUIZEN EN DATASAFES. Dealer catalogus 2009. kluizen en datasafes

KLUIZEN EN DATASAFES. Dealer catalogus 2009. kluizen en datasafes KLUIZEN EN DATASAFES Dealer catalogus 2009 kluizen en datasafes a d V i e s M O n t a G e s e R V i C e O n d e R H O u d 2009 DE JUISTE KLUIS De juiste kluis Om de kwaliteit van de kast of kluis te kunnen

Nadere informatie

Catalogus 2010/2011. A Safe International Company

Catalogus 2010/2011. A Safe International Company Catalogus 2010/2011 A Safe International Company Catalogus De Raat Brandkasten is Europa s grootste distributeur op gebied van brand- en inbraakwerende producten en gerelateerde veiligheidsproducten. Met

Nadere informatie

SLEUTELKLUIZEN. Verantwoorde berging van o.a. reserveen voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens eisen van het RDW.

SLEUTELKLUIZEN. Verantwoorde berging van o.a. reserveen voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens eisen van het RDW. Verantwoorde berging van o.a. reserveen voertuigsleutels in sleutelkasten en kluizen, ook volgens eisen van het RDW. Europese certificeringen volgens o.a. Securitylevel 1 en 2 EN 14450 Inbraakwerende sleutelkluizen

Nadere informatie

Veiligheid verzekerd 4. Inbraakwering volgens NEN-EN 1143-1 6. Weerstandsklasse en dekkingsindicatie 12. NEN-EN 1143-1 Labels 13

Veiligheid verzekerd 4. Inbraakwering volgens NEN-EN 1143-1 6. Weerstandsklasse en dekkingsindicatie 12. NEN-EN 1143-1 Labels 13 Veiligheid verzekerd 4 Inbraakwering volgens NEN-EN 1143-1 6 Weerstandsklasse en dekkingsindicatie 12 NEN-EN 1143-1 Labels 13 Brandwering volgens NEN-EN 1047-1 16 NEN-EN 1047-1 Labels 17 VGW-leden 18 Inhoud

Nadere informatie

Het Yale kluizen assortiment

Het Yale kluizen assortiment Het Yale kluizen assortiment An ASSA ABLOY Group brand 1 ASSA_yale_brochur.indd 1 14-03-12 13:36 YALE is een pionier in de wereldwijde markt van vergrendelingssystemen. Gestart in 1840, groeide het uit

Nadere informatie

MANUFAR EEN VEILIGE TOEKOMST

MANUFAR EEN VEILIGE TOEKOMST MANUFAR EEN VEILIGE TOEKOMST Kluizen Tot klasse II MANUFAR Wie zijn wij? Manufar werd opgericht in 1979 en is al de jaren voortdurend gegroeid. Met bijzonder aandacht voor alle aspecten van hoogwaardige

Nadere informatie

DOMBRECHT Safes Kluizen en randkasten

DOMBRECHT Safes Kluizen en randkasten SECURITY-tools DOMBRECHT Safes Kluizen en randkasten DOMBRECHT SAFES - CATALOGUS www.se urity-tools. e Se urity Tools - Moste - B-9 Lokere - T + 9 9 - E ail i fo@se urity-tools. e Onze meubelkluizen zijn

Nadere informatie

Voorwaarden. De Raat Security Products bv. De Raat Security Products nv

Voorwaarden. De Raat Security Products bv. De Raat Security Products nv catalogus 2016 Voorwaarden Genoemde prijzen gelden vanaf 01-01-2016. Met het uitbrengen van deze catalogus vervallen alle prijsopgaven, maten, normen, e.d. die in eerdere uitgaven zijn gepubliceerd. Prijs-,

Nadere informatie

Handleiding elektronisch slot La Gard 1520 op een DE RAAT privékluis ET

Handleiding elektronisch slot La Gard 1520 op een DE RAAT privékluis ET Handleiding elektronisch slot La Gard 1520 op een DE RAAT privékluis ET Auto drive direct drive V20/V21 (kluizen serie ET) ALGEMEEN Het slot werkt met een 6-cijfercode of een woord van 6 karakters. Er

Nadere informatie

The perfect link between Brands and Market. Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation

The perfect link between Brands and Market. Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation T F E W Laptop-Tablet Security/charging Trolley: The new generation FILEX Laptop-Tablet Trolley s voor het veilig opbergen en laden van Laptops

Nadere informatie

INBRAAK- EN BRANDGETESTE

INBRAAK- EN BRANDGETESTE INBRAAK- EN BRANDGETESTE kuizen Inbraakgeteste kuizen dienen voornameijk om waardevoe zaken te beveiigen tegen diefsta. Brandgeteste kuizen bieden bovenop de inbraaktest een beangrijke beveiiging tegen

Nadere informatie

think safe kluizen en datasafes Dealer catalogus 2009 sistec LamPertZ HoLLanD safety salvus JuWeL KeyBoX/casHBoX

think safe kluizen en datasafes Dealer catalogus 2009 sistec LamPertZ HoLLanD safety salvus JuWeL KeyBoX/casHBoX think safe kluizen en datasafes Dealer catalogus 2009 sistec LamPertZ HoLLanD safety salvus JuWeL KeyBoX/casHBoX 2009 ORganisatie Organisatie Het deskundige en ervaren verkoopteam geeft u persoonlijk advies

Nadere informatie

Brand- en/of inbraakwerende safes

Brand- en/of inbraakwerende safes Brand- en/of inbraakwerende safes De brand- en/of inbraakwerende safes van De Raat zijn uitermate geschikt voor het veilig opbergen van allerlei waardevolle eigendommen, bedrijfsgoederen, antieke voorwerpen,

Nadere informatie

SLEUTELBEHEER. Art.groep en serie Veiligheidsklasse Brandwerend Brandgetest blz SKE - - - 13 SKD - - - 14

SLEUTELBEHEER. Art.groep en serie Veiligheidsklasse Brandwerend Brandgetest blz SKE - - - 13 SKD - - - 14 SLEUTELBEHEER Onze sleutelkasten en/of sleutelkluizen beveiligen sleutels tegen diefstal door onrechtmatige personen. Bovendien bewaren sleutelkasten het overzicht in uw sleutelbeheer: een duidelijke organisatie

Nadere informatie

SECURITY- - - - - - -

SECURITY- - - - - - - SECURITY Onze sleutelkasten en/of sleutelkluizen beveiligen sleutels tegen diefstal door onrechtmatige personen. Bovendien bewaren sleutelkasten het overzicht in uw sleutelbeheer: een duidelijke organisatie

Nadere informatie

Aspen Opslagvoorzieningen volgens PGS 15 mei 2019

Aspen Opslagvoorzieningen volgens PGS 15 mei 2019 Aspen Opslagvoorzieningen volgens PGS 15 mei 2019 De opslag van gevaarlijke stoffen dient te geschieden volgens de voorschriften zoals vervat in de PGS 15, de richtlijn voor de uitvoering en inrichting

Nadere informatie

AFSTORTKLUIZEN. ZKVA 1100 I licht - 37. SK AT 1 S1 licht - 39

AFSTORTKLUIZEN. ZKVA 1100 I licht - 37. SK AT 1 S1 licht - 39 AFSTORTKLUIZEN Afstortkluizen zijn uitgerust met schuifladen of inwerpgleuven, welke d.m.v. anti-vis systemen beveiligd zijn tegen het wegnemen van de gedropte zaken. Deze kluizen worden gebruikt wanneer

Nadere informatie

De professional: S 3000. Special brandweerkasten

De professional: S 3000. Special brandweerkasten De professional: S 3000 Special brandweerkasten Goede droging van de brandweerkleding door de juiste kastafmetingen: 2000 mm hoogte, 500 mm breedte en 600 mm diepte (model 48315). Hakenlijst aan de zijkant

Nadere informatie

5. Sleutelberging. Sleutelkasten. Sleutelkluizen. Sleutelafstortsystemen. Masterlock. Sleutelbuizen. Sleutelmanagement Systeem

5. Sleutelberging. Sleutelkasten. Sleutelkluizen. Sleutelafstortsystemen. Masterlock. Sleutelbuizen. Sleutelmanagement Systeem Sleutels geven over het algemeen toegang tot plaatsen waar niet iedereen welkom is. Het uitgebreide programma sleutelkasten biedt u de mogelijkheid om uw sleutels, of het er nu 5 of 5.000 zijn, veilig

Nadere informatie

7. Overige veiligheidsproducten

7. Overige veiligheidsproducten GARDEROBEKASTEN DRL-G GARDEROBEKASTEN Alle kasten zijn vervaardigd uit plaatstaal. Een poedercoating zorgt niet alleen voor extra bescherming, maar ook voor een strak design (standaard grijs, andere -kleuren

Nadere informatie

meubelkluizen Deze kluizen worden meestal ingebouwd in kasten. Door de geringe diepte passen ze optimaal in de meest gangbare meubels op de markt.

meubelkluizen Deze kluizen worden meestal ingebouwd in kasten. Door de geringe diepte passen ze optimaal in de meest gangbare meubels op de markt. meubelkluizen Onze meubelkluizen zijn speciaal ontwikkeld voor privaat gebruik, voor het bewaren van kredietkaarten, juwelen, uurwerken, geld, verzekeringspapieren, persoonlijke waardevolle zaken, zodat

Nadere informatie

loten Meys Sloten Meys Sloten Meys Sloten Meys GETESTE DOKUMENTENKASTEN 12 DOKUMENTENKASTEN - EN S2 / S 60 P -

loten Meys Sloten Meys Sloten Meys Sloten Meys GETESTE DOKUMENTENKASTEN 12 DOKUMENTENKASTEN - EN S2 / S 60 P - GETESTE DOKUMENTENKASTEN 12 DOKUMENTENKASTEN - EN 14450-2002 S2 / - Veiligheidsgraad S2 volgens VdS 2862 / Inbraakweerstand 400 SU Brandnorm: volgens EN 1047-1 Indicatie waardeberging privaat en zakelijk

Nadere informatie

Kassa- en afstortkluizen

Kassa- en afstortkluizen Veiligheid voor de werknemers op de werkvloer staat bij de meeste ondernemers gelukkig voorop. De kassa- en afstortkluizen van De Raat dragen bij tot deze veiligheid. Het is een preventief instrument tegen

Nadere informatie

zijn bijzonder praktisch in gebruik, ongeacht de afmetingen van de gekozen kast. Tenslotte kunnen zowel de binneninrichting

zijn bijzonder praktisch in gebruik, ongeacht de afmetingen van de gekozen kast. Tenslotte kunnen zowel de binneninrichting Beveiliging op maat in uw dagelijkse werk CARENA brandkasten worden gemaakt volgens de nieuwste technologie. anaf het begin wordt de elektronica in het ontwerp geïntegreerd. Door hun fraaie ontwerp passen

Nadere informatie

PHOENIX brandveiligheidsopslagkasten met vouwdeuren, kort samengevat. Model VBFT Breedte van de kast 600 mm met schuifladen (pag.

PHOENIX brandveiligheidsopslagkasten met vouwdeuren, kort samengevat. Model VBFT Breedte van de kast 600 mm met schuifladen (pag. 1 Veiligheidkasten PHOENIX brandveiligheidsopslagkasten met vouwdeuren, kort samengevat The Phoenix Comfortabel, effectief en ruimtebesparend Het nieuw toegepaste concept zorgt voor nog meer gebruiksgemak

Nadere informatie

Kluizen en datasafes

Kluizen en datasafes Internetcatalogus 2007 Kluizen en datasafes S I S T E C L A M P E R T Z H O L L A N D S A F E T Y S A L V U S H A D A K S E N T R Y J U W E L K E Y B O X / C A S H B O X B E N C O www.nautasecurity.com

Nadere informatie

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam

Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veiligheidsdeuren voor appartementen Veilig, mooi en duurzaam Veilige deuren 22 Een veiligheidsdeur beschermt uw huis. Inbraak in appartementen is een veelvoorkomend probleem. De meeste van deze inbraken

Nadere informatie

Laptop-, ipad & tabletkasten

Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop-, ipad & tabletkasten Laptop box Dit product werd ontwikkeld om een functionele, bruikbare en daarenboven veilige opbergruimte voor uw laptop te voorzien en te garanderen. Functioneel Door de compacte

Nadere informatie

Veiligheidskasten. De specialisten - Speciale kasten in detail

Veiligheidskasten. De specialisten - Speciale kasten in detail Veiligheidskasten De specialisten - Speciale kasten in detail De enkelwandige opslagkasten voor gevaarlijke stoffen bieden, aangepast aan de behoefte, een veilige opslag in de werkruimte volgens de voorschriften.

Nadere informatie

dombrechtsafes Aanneem - en teruggavesysteem Is uw geldbeheer wel helemaal a f s t o r t k l u i z e n

dombrechtsafes Aanneem - en teruggavesysteem Is uw geldbeheer wel helemaal a f s t o r t k l u i z e n dombrechtsafes Aanneem - en teruggavesysteem Is uw geldbeheer wel helemaal Is uw geldbeheer wel helemaal Is uw geldbeheer wel helemaal waterdicht? Als retailbedrijf stelt u uw klanten centraal. Terecht,

Nadere informatie

LITHIUM- ACCU S: LITHIUM-ION-ACCU SPECIAL NIET ZO ONSCHULDIG ALS ZE LIJKEN

LITHIUM- ACCU S: LITHIUM-ION-ACCU SPECIAL NIET ZO ONSCHULDIG ALS ZE LIJKEN LITHIUM-ION-ACCU SPECIAL LITHIUM- ACCU S: NIET ZO ONSCHULDIG ALS ZE LIJKEN Lithium-ion-accu s worden tegenwoordig overal voor gebruikt. Neem bijvoorbeeld lithium-polymeer-accu s (lipo-accu s), die we vinden

Nadere informatie

MB Safety Bezoek & postadres: Zernikestraat 12 2991 XS Barendrecht. Tel. +31 (0) 180 555 200 Fax. +31 (0) 180 622 802

MB Safety Bezoek & postadres: Zernikestraat 12 2991 XS Barendrecht. Tel. +31 (0) 180 555 200 Fax. +31 (0) 180 622 802 2015 Algemene informatie Leveringsvoorwaarden Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Metaalunie voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer

Nadere informatie

Brandwerende gasflessenkasten van het type G90

Brandwerende gasflessenkasten van het type G90 Gasflessenkasten Brandwerende kasten van het type G90 90 minuten brandwerend Maximale veiligheid. Een temperatuurstijging van minder dan 50 K op de fles na 90 minuten in overeenstemming met EN 14470-2.

Nadere informatie

SECURITY OVERZICHT PAPIERVERNIETIGERS

SECURITY OVERZICHT PAPIERVERNIETIGERS SECURITY OVERZICHT PAPIERVERNIETIGERS SSSST VERNIETIGEN GEBEURT HIER HEEL STILLETJES STIL AAR B W U O BETR SNEL kleine r o o v t Perfec n kantore Model overzicht SHREDCAT by IDEAL SHREDCAT SHREDCAT SHREDCAT

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

wapenkasten Art. groep en serie Veiligheidsklasse Brandwerend Brandgetest blz. wapenkast mkst WK 8010 S2 licht - 72 WK 8050 S

wapenkasten Art. groep en serie Veiligheidsklasse Brandwerend Brandgetest blz. wapenkast mkst WK 8010 S2 licht - 72 WK 8050 S wapenkasten Jagers, sportschutters, wapeneigenaars, zijn bij wet verplicht om hun wapens achter slot en grendel te bewaren. De munitie mag ook niet op dezelfde plaats als het wapen bewaard worden, al was

Nadere informatie

PHOENIX touchless VBFA196.60. Breedte van de kast 600 mm met schuifladen (pag. 31) PHOENIX touchless VBFA196.60

PHOENIX touchless VBFA196.60. Breedte van de kast 600 mm met schuifladen (pag. 31) PHOENIX touchless VBFA196.60 Veiligheidkasten kort samengevat Zo eenvoudig en veilig is de opslag van gevaarlijke stoffen Aanwezigheidssensor - Openen en sluiten van de deuren zonder aanraken. - Geen ergernis meer om openstaande deuren.

Nadere informatie

Uw modulaire gepantserde lokaal

Uw modulaire gepantserde lokaal Uw modulaire gepantserde lokaal NL U bent op zoek naar een beveiligde ruimte om uw waardevolle voorwerpen te bewaren? U zou graag beschikken over een beveiligde ruimte om uw personeel en uw naasten te

Nadere informatie

SECURITY- - - - - - -

SECURITY- - - - - - - SECURITY- - - - -- --- Jagers, sportschutters, wapeneigenaars, zijn bij wet verplicht om hun wapens achter slot en grendel te bewaren. De munitie mag ook niet op dezelfde plaats als het wapen bewaard worden,

Nadere informatie

DC700G-FM Deursluiter met Cam-Motion technologie en vrijloop functie

DC700G-FM Deursluiter met Cam-Motion technologie en vrijloop functie 80 1 Door closers Deursluiter met Cam-Motion technologie en vrijloop functie ASSA ABLOY Gecertificeerd volgens EN 15/14, kracht EN -6 Geschikt voor rook- en brandwerende deuren CAM-deursluiter met vrijloop

Nadere informatie

Prijslijst Hunter wapenkluizen Nederland 2007-1

Prijslijst Hunter wapenkluizen Nederland 2007-1 Prijslijst Hunter kluizen Nederland 2007-1 s Hunter G-1 serie G-1 G-1 NT G-1 extra s G-1 extra diep G-1 XL G-1 extra G-1 extra/d G-1 extra XL G-1 E G-1extra DP s G-1 1002 125x38x28 6 124 55 A II 2 500,00

Nadere informatie

SLEUTELBEHEER. Art.groep en serie Veiligheidsklasse Brandwerend Brandgetest blz SKE SKD

SLEUTELBEHEER. Art.groep en serie Veiligheidsklasse Brandwerend Brandgetest blz SKE SKD SLEUTELBEHEER Onze sleutelkasten en/of sleutelkluizen beveiligen sleutels tegen diefstal door onrechtmatige personen. Bovendien bewaren sleutelkasten het overzicht in uw sleutelbeheer: een duidelijke organisatie

Nadere informatie

2008 / 1. www.intersafes.com

2008 / 1. www.intersafes.com 2008 / 1 www.intersafes.com VERZEKERINGSNORMEN: EN 14 450 Securitylevel 1 2.500 Securitylevel 2 5.000 VERZEKERINGSNORMEN: EN 1143-1 Type koffer Weerstandsgraad R.U. BELGIE FRANKRIJK NEDERLAND Waardekluizen

Nadere informatie

Overige veiligheidsproducten. 122 Van Mechelen bvba Patersstraat Turnhout 014/

Overige veiligheidsproducten. 122 Van Mechelen bvba Patersstraat Turnhout 014/ Overige veiligheidsproducten Veiligheid dient voorop te staan. Met de verschillende veiligheidsproducten probeert De Raat haar steentje bij te dragen aan een veiligere samenleving. 122 7. Overige veiligheidsproducten

Nadere informatie

van sleutel tot biometrie

van sleutel tot biometrie van sleutel tot biometrie De Scharniervlinder (Papilio Cardo) Een werkelijk unieke vlindersoort die voorkomt in het hele land. Zijn oorsprong ligt aan de Utrechtseweg in Hilversum specifiek op nummer 3-A.

Nadere informatie

MB Safety Bezoek & postadres: Zernikestraat 12 2991 XS Barendrecht. Tel. +31 (0) 180 555 200 Fax. +31 (0) 180 622 802

MB Safety Bezoek & postadres: Zernikestraat 12 2991 XS Barendrecht. Tel. +31 (0) 180 555 200 Fax. +31 (0) 180 622 802 Algemene informatie Leveringsvoorwaarden Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Metaalunie voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer

Nadere informatie

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity

Vergroot SAFETY TROUGH TECHNOLOGY. uw gezichtsvermogen. Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Vergroot uw gezichtsvermogen SAFETY TROUGH TECHNOLOGY Verhoog uw Veiligheid en Nachtrust met de beveiliging systemen van EuropeSecurity Camera identificatie observatie Toegangscontrole Kluizen en safes

Nadere informatie

ASSA ABLOY Code Handle

ASSA ABLOY Code Handle ASSA ABLOY Code Handle Slimme deurkruk met pincode ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions ASSA ABLOY Code Handle voor deuren De ASSA ABLOY Code Handle biedt een eenvoudige toegangscontroleoplossing

Nadere informatie

Sloten. Insteeksloten voor buiten- en binnendeuren

Sloten. Insteeksloten voor buiten- en binnendeuren Sloten Insteeksloten voor buiten- en binnendeuren Producten van de G.U-Groep voor deuren Inhoud Veiligheids-insteeksloten 2154 2124 2174 2114 bladzijde 10 bladzijde 12 bladzijde 12 bladzijde 14 0024 6031

Nadere informatie

Productenlijst 2017/2018

Productenlijst 2017/2018 Productenlijst 2017/2018 Inhoudsopgave Vloerbekleding Wanden Kantoorinterieur Systeemkasten Plafonds LED verlichting Gevelbekleding Zon- en regenwering Brandpreventie Kluizen Klantverwijssysteem Buizenpost

Nadere informatie

Modulaire medicijncassette Medicijn opslagsysteem

Modulaire medicijncassette Medicijn opslagsysteem Modulaire medicijncassette Medicijn opslagsysteem added value in healthcare logistics Modulaire medicijncassette Gemak Verscheidene configuraties in aantal lagen mogelijk Ergonomisch handvat, inklapbaar

Nadere informatie

Model VBF (hoogte 1298 mm) breedte van de kast 1200 mm met opvanglegborden (pag. 10)

Model VBF (hoogte 1298 mm) breedte van de kast 1200 mm met opvanglegborden (pag. 10) Veiligheidskasten en met draaideuren - kort samengevat The Classic De economische oplossing op ieder gebied Het nieuw toegepaste concept zorgt voor nog meer gebruiksgemak en vergroot de veiligheid bij

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen PM vo o r wie ruimer denkt! PL Inhoud Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets, kratten en dozen. Alle struiken en bomen

Nadere informatie

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort)

ADAX. Elektrische Radiatoren Zwarte Goorderweg 1 E. Profort bv PD Stoutenburg-Noord (A foort) ADAX Elektrische Radiatoren 2 ADAX ELEKTRISCHE CONVECTIE RADIATOREN NEO BASIC Blz. 3 GLAMOX TLO EN TPA Blz. 8 NEO LUX Blz. 4 GLAMOX TPVD Blz. 9 NEO Wi-Fi Blz. 5 COMPACT Blz. 10 CLEA Blz. 6 ACCESSOIRES

Nadere informatie

Premium LUXURY SAFES

Premium LUXURY SAFES Premium LUXURY SAFES Premium De naam De Raat is al meer dan 40 jaar een begrip in Europa. De Raat Security Products is onderdeel van Safe International, een Europees opererende verkooporganisatie van brandkasten,

Nadere informatie

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN

VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN VIDEOFOON & PARLOFOON SYSTEMEN INNOVATIE & INTEGRATIE www.intercom-it-solutions.com TOUCH LINE Buitenposten Video & Audio systemen Veiligheid & comfort begint aan uw ingang! Door het minimalistisch en

Nadere informatie

Telescopisch. Specificaties. Toepassing

Telescopisch. Specificaties. Toepassing a d v i e s m o n t a g e s e r v i c e o n d e r h o u d Telescopisch Handmatig bediende telescopische anti ramzuil. Specifiek ontwikkeld voor (groot)winkelbedrijven om het ramkraken te voorkomen. SecuPost

Nadere informatie

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen.

Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk om sleutels te beschermen en te delen. KvK te Apeldoorn nr. 08021426 WWW.JECOR.NL JECOR SLEUTELKLUIZEN (KEYSAFES) Het beste alternatief voor een sleutel onder de mat Jecor sleutelkluizen zijn handig en geruststellend, ze maken het mogelijk

Nadere informatie

Deurdrangers. Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten met visie op design en techniek

Deurdrangers. Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten met visie op design en techniek Deurdrangers Voor toepassing in utiliteits- en woningbouwprojecten met visie op design en techniek Uitvoeringen voor brand- en rookwerende deuren CE 1121 / EN 1154 Projects - Deurdrangers met visie op

Nadere informatie

KLUIZEN EN PANTSER GELDKLUIZEN

KLUIZEN EN PANTSER GELDKLUIZEN ALWAYS THE SAFE CHOICE! KLUIZEN EN PANTSER GELDKLUIZEN Meubelkluizen en veiligheidskluizen 114 Hotelkluizen 124 Brandveilige kluizen 125 Muurkluizen 126 Wapenkluizen 130 Veiligheidskluizen Royal 134 Veiligheidskluizen

Nadere informatie