Identificatieformulier van uw uiteindelijke begunstigden Formulier voor Belgische vzw s

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Identificatieformulier van uw uiteindelijke begunstigden Formulier voor Belgische vzw s"

Transcriptie

1 Identificatieformulier van uw uiteindelijke begunstigden Formulier voor Belgische vzw s Om het witwassen van geld en de financiering van terrorisme te voorkomen, bent u wettelijk verplicht om uw uiteindelijke begunstigden (beslissers) te identificeren. Daarom is het uiterst belangrijk deze identificatieverklaring nauwkeurig in te vullen. Lees de bijlagen van dit document voor meer informatie. Identificatie van uw vennootschap Naam van uw vennootschap: Ondernemingsnummer/btw-nummer: Uw vennootschap Hoe vult u dit document correct in? Vennootschap in uw beslissingsstructuur - Bekijk het schema op de rechterpagina en bepaal welke situatie bij uw onderneming past, blauw of rood. - Blauw (eenvoudig): vul de 4 eerste punten van het formulier in en voeg een recto-versokopie toe van de identiteitsdocumenten van de vermelde personen. Uw rechtstreekse beslissers In te vullen bij punt 1. Vennootschap B In te vullen bij punt 5. - Rood (een van uw beslissers is een vennootschap): vul de 5 punten van het formulier in, voeg een recto-versokopie toe van de identiteitsdocumenten van de vermelde personen en een organigram van de beslissingsstructuur. Uw onrechtstreekse beslissers In te vullen bij punt 1. 1.

2 1. Identificatie van uw rechtstreekse en onrechtstreekse beslissers 1 Vermeld al uw rechtstreekse en onrechtstreekse beslissers natuurlijke personen. Voeg een recto-versokopie toe van de identiteitsdocumenten van alle personen die in het kader hieronder zijn toegevoegd. Naam, voornaam Geboortedatum Rijksregisternummer Wettelijk adres Functie van de beslisser in de vennootschap of organisatie indien van toepassing 2. Identificatie van uw politiek prominente beslissers Kruis dit vakje aan als een van de in dit formulier vermelde personen een Politically Exposed Person (PEP) is. Wanneer wordt een persoon als PEP beschouwd? De persoon bekleedt een prominente publieke functie op nationaal of internationaal niveau of bekleedde een soortgelijke functie in het verleden (het voorbije jaar) 2. De persoon is verwant (directe familieleden of naaste geassocieerden) met een natuurlijke persoon die een prominente publieke functie bekleedt of bekleedde in het verleden (het voorbije jaar) 3. 1 Zie bijlage voor meer informatie 2 Bijvoorbeeld: staatshoofden, regeringsleiders, ministers, afgevaardigden van de minister en staatssecretarissen, parlementsleden; leden van hooggerechtshoven, grondwettelijke hoven en andere hoge rechterlijke instanties die doorgaans beslissingen nemen waartegen geen verder beroep mogelijk is, leden van rekenkamers en van directies van centrale banken, ambassadeurs, zaakgelastigden en hoge legerofficieren; leden van bestuursorganen, leidinggevende of toezichthoudende organen van overheidsbedrijven, adjunct-directeurs en leden van de raad van bestuur of vergelijkbare functies in een internationale organisatie, burgemeesters van steden met meer dan inwoners, provinciegouverneurs. 3 Bijvoorbeeld: de echtgenoot of echtgenote, een partner die naar het nationale recht als gelijkwaardig met een echtgenoot of echtgenote wordt aangemerkt, de kinderen en hun echtgenoten of partners, de ouders; elke natuurlijke persoon van wie bekend is dat hij banden heeft met een PEP, namelijk: de uiteindelijke begunstigden van juridische entiteiten of constructies met als vennoot of partner een politiek prominente persoon, elke natuurlijke persoon van wie bekend is dat hij een andere professionele, zakelijke of adviserende relatie met een PEP aanhoudt; elke natuurlijke persoon die enige uiteindelijke begunstigde is van een rechtspersoon of juridische constructie waarvan geweten is dat deze de facto opgericht werd ten voordele van een persoon die een prominente publieke functie bekleedt of dat heeft gedaan. 2.

3 3. Verbintenis en handtekening De verbintenis moet worden aangegaan door de perso(o)n(en) die overeenkomstig de statuten gemachtigd is (zijn) om uw vennootschap te vertegenwoordigen: De hierna vermelde ondertekenaar(s) verbindt (verbinden) zich er onherroepelijk toe om de bank onmiddellijk schriftelijk op de hoogte te brengen van elke wijziging in de gegevens die in dit document werden meegedeeld. De hierna vermelde ondertekenaar(s) verklaart (verklaren) te hebben kennisgenomen van de bijlagen bij dit formulier, en meer bepaald de bijlage over de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, en daarin de gevraagde informatie te hebben ingevuld als ze voor de opgegeven uiteindelijke begunstigden van toepassing is. Voornaam en naam van de ondertekenaar(s) Handtekening * Datum * Wie mag deze verbintenis ondertekenen? De perso(o)n(en) die overeenkomstig de statuten gemachtigd is (zijn) om uw vennootschap te vertegenwoordigen. 4. Contactpersoon in uw vennootschap die uw uiteindelijke begunstigden kent Afgaand op de antwoorden in dit formulier kan een ING-medewerker eventueel met u contact opnemen voor meer informatie over uw uiteindelijke begunstigden. Naam, voornaam van uw contactpersoon Telefoonnummer adres 3.

4 5. Is één van uw beslissers een andere vennootschap? In dat geval gaan wij ervan uit dat u een complexe beslissingsstructuur hebt. Vul de tabel hierna in voor de vennootschappen in uw beslissingsstructuur. Naam van de vennootschap Adres vennootschapszetel Ondernemingsnummer/ btw-nummer Type beslisser Belangrijk: het is van essentieel belang dat u een organigram van uw beslissingsstructuur toevoegt 4. 4 Bij de identificatie van uw beslissers moet de beslissingsketen worden gevolgd: de identificatie eindigt pas wanneer de beslisser als natuurlijke persoon, financiële instelling of regeringsentiteit is geïdentificeerd. 4.

5 BIJLAGE 1 Waarom een identificatieformulier van de uiteindelijke begunstigden? De vraag om een identificatieverklaring voor de uiteindelijke begunstigden in te vullen berust op een dubbele wettelijke verplichting*: de banken moeten de uiteindelijke begunstigden van hun klanten identificeren en passende, op het risico afgestemde maatregelen nemen om hun identiteit na te kijken; de vennootschappen, andere rechtspersonen en juridische constructies moeten de identiteit van hun uiteindelijke begunstigden melden aan de banken met wie ze een zakenrelatie willen aangaan. Ze moeten hun ook elke eventuele wijziging meedelen. Zonder die informatie mogen banken geen zakenrelatie met een klant aangaan of onderhouden. De uiteindelijke begunstigde is de natuurlijke persoon voor rekening of ten gunste van wie een verrichting wordt uitgevoerd of een handelsrelatie wordt aangegaan of die de uiteindelijke controle over de klant heeft. De uiteindelijke begunstigden rechtspersonen, trusts en andere wettelijke structuren zonder rechtspersoonlijkheid zijn dan ook natuurlijke personen die de uiteindelijke eigenaar zijn van of de uiteindelijke controle hebben over de klant. * Relevante Belgische regelgeving: Wet van 11 januari 1993 tot voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor het witwassen van geld en de financiering van het terrorisme, en meer bepaald artikel 8. Koninklijk Besluit van 16 maart 2010 tot goedkeuring van het reglement van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen betreffende de voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme, en meer bepaald van artikel 14 tot en met artikel 20. De circulaire van 6 april 2010 van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen over de waakzaamheidsplicht ten aanzien van het cliënteel, voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor witwassen van geld en terrorismefinanciering. ANNEXE 2 Wat bedoelen wij met beslissers? Beslissers: elke persoon die in uw vennootschap beslissingen kan beïnvloeden of nemen. Die personen kunnen al dan niet een officieel mandaat hebben. Bijvoorbeeld: zaakvoerder, financieel directeur, bestuurder enz. 5.

6 BIJLAGE 3 Bescherming van de persoonlijke levenssfeer De gegevens die in dit formulier worden meegedeeld en eventueel later in het kader van het beheer ervan, worden door ING België nv (Marnixlaan 24, 1000 Brussel, België) verwerkt met het oog op centraal beheer van het cliënteel, beheer van rekeningen en betalingen, toekenning en beheer van kredieten, marketing van bank-, verzekerings- en financiële diensten (tenzij de betrokken persoon zich kosteloos en op verzoek tegen direct marketing verzet), globaal overzicht van de cliënt, controle op de verrichtingen en preventie van onregelmatigheden en in voorkomend geval bemiddeling (bijvoorbeeld van verzekeringen) en vermogensbeheer (beleggingen). Die gegevens mogen worden meegedeeld aan de andere vennootschappen van ING Groep in de Europese Unie die bank-, verzekerings- of financiële activiteiten uitoefenen (lijst op aanvraag) met het oog op centraal beheer van het cliënteel, marketing (behalve reclame per elektronische post en tenzij de betrokken persoon zich kosteloos en op verzoek tegen direct marketing verzet), globaal overzicht van de cliënt, verstrekken van hun diensten (in voorkomend geval) en controle van de verrichtingen (inclusief preventie van onregelmatigheden). Zij kunnen eveneens worden medegedeeld aan verzekeringsmaatschappijen buiten de ING-groep die gevestigd zijn in de Europese Unie, waarvoor de bank optreedt in hoedanigheid van verzekeringstussenpersoon (lijst op aanvraag), voor zover zij noodzakelijk zijn met het oog op (desgevallend) het sluiten en het beheer van verzekeringen (in het bijzonder het verzekerde risico), marketing van verzekeringsdiensten (behalve reclame per elektronische post en tenzij de betrokken persoon zich kosteloos en op verzoek tegen direct marketing verzet), centraal beheer van het cliënteel en controle van de regelmatigheid van de verrichtingen (inclusief preventie van onregelmatigheden). Bovendien worden ook de gegevens die vereist zijn voor de naleving door de vennootschappen van ING Groep, al dan niet gevestigd in de Europese Unie, van de wettelijke of reglementaire bepalingen (inclusief de bepalingen die voortvloeien uit een circulaire van de FSMA) inzake cliëntenonderzoek, de voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor het witwassen van geld en de financiering van terrorisme, en de voorkoming van de financiering van de proliferatie van massavernietigingswapens, voor die doeleinden tussen de vennootschappen uitgewisseld. ING Bank nv (Bijlmerplein 888, 1102 MG, Amsterdam Zuidoost, Nederland), die optreedt als medeverantwoordelijke voor de verwerking, verzorgt het beheer van de gegevensuitwisselingen binnen de vennootschappen van ING Groep die deelnemen aan de gegevensuitwisseling met het oog op de voornoemde doeleinden. Elke natuurlijke persoon kan kosteloos kennisnemen van de gegevens die op hem betrekking hebben en ze eventueel laten verbeteren of verwijderen. Elke natuurlijke persoon kan zich kosteloos verzetten tegen de verwerking van de gegevens die op hem betrekking hebben door ING België met het oog op direct marketing, door hierna zijn naam en voornaam te vermelden: Naam en voornaam: en/of tegen de mededeling van deze gegevens aan andere vennootschappen van ING Groep of aan verzekeraars buiten de ING-groep in de Europese Unie voor dezelfde doeleinden, door hierna zijn naam en voornaam te vermelden: Naam en voornaam: Raadpleeg artikel 6 (Bescherming van de persoonlijke levenssfeer) van het Algemeen Reglement van de Verrichtingen van ING België nv voor meer informatie. De aangevers verbinden zich ertoe voormelde informatie over de bescherming van de persoonlijke levenssfeer aan de Uiteindelijke begunstigden (zowel de aandeelhouders als de beslissers) mee te delen. ING België nv Bank Vennootschapszetel: Marnixlaan 24, B-1000 Brussel RPR Brussel Btw: BE BIC: BBRUBEBB IBAN: BE Verantwoordelijke uitgever: Inge Ampe Sint-Michielswarande 60, B-1040 Brussel N_Asbl_Prefilled 09/14. Editing Team & Graphic Studio Marketing ING Belgium. 6.

IDENTIFICATIEFORMULIER VAN DE UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDEN (ALSOOK DE IDENTIFICATIE VAN BUITENLANDSE POLITICALLY EXPOSED PERSONS )

IDENTIFICATIEFORMULIER VAN DE UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDEN (ALSOOK DE IDENTIFICATIE VAN BUITENLANDSE POLITICALLY EXPOSED PERSONS ) De wet tot voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme bepaalt dat de banken een aantal verplichtingen hebben met betrekking tot het identificeren van hun cliënten. Een van

Nadere informatie

Verklaring betreffende de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van een vennootschap of vereniging

Verklaring betreffende de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van een vennootschap of vereniging Verklaring betreffende de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van een vennootschap of vereniging De wet ter voorkoming van witwassen van geld en terrorismefinanciering verplicht de banken tot

Nadere informatie

Identiteit van de uiteindelijk begunstigden van een vennootschap

Identiteit van de uiteindelijk begunstigden van een vennootschap Identiteit van de uiteindelijk begunstigden van een vennootschap Argenta Spaarbank nv Dienst Personenbeheer Belgiëlei 49-53, 2018 ANTWERPEN FSMA 27316 RPR Antwerpen btw BE 0404.453.574 Kenmerk: PBUBOA

Nadere informatie

Verklaring m.b.t. de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van rechtspersonen en andere juridische constructies

Verklaring m.b.t. de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van rechtspersonen en andere juridische constructies Verklaring m.b.t. de identiteit van de uiteindelijke begunstigde(n) van rechtspersonen en andere juridische constructies De wet ter voorkoming van witwassen van geld en terrorismefinanciering, verplicht

Nadere informatie

Self-certification document voor verzekeringsnemers die rechtspersonen zijn voor producttype IPT

Self-certification document voor verzekeringsnemers die rechtspersonen zijn voor producttype IPT Self-certification document voor verzekeringsnemers die rechtspersonen zijn voor producttype IPT Gelieve de passende vakjes aan te kruisen en in drukletters te schrijven. Namen dienen overgenomen te worden

Nadere informatie

Actualisering van de Uiteindelijke Begunstigden van een vennootschap

Actualisering van de Uiteindelijke Begunstigden van een vennootschap Actualisering van de Uiteindelijke Begunstigden van een vennootschap $ $ 1. Identificatie van de rekeninghouder HANDELSNAAM:... ADRES VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: Straat... Nr... Bus... Ondernemingsnummer:......

Nadere informatie

Verklaring van de identificatie van de uiteindelijke begunstigden van vennootschappen

Verklaring van de identificatie van de uiteindelijke begunstigden van vennootschappen Nota 2/09/2019 FEB358829 Final [Number] Verklaring van de identificatie van de uiteindelijke begunstigden van vennootschappen De wet tot voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme

Nadere informatie

Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen (1) en de vaststelling van de herkomst van vermogen

Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen (1) en de vaststelling van de herkomst van vermogen 1/5 Vragenlijst met betrekking tot de identificatie van Politiek Prominente Personen (1) en de vaststelling van de herkomst van vermogen Waarom worden u de vragen in deze vragenlijst gesteld? De meeste

Nadere informatie

Aanvraagformulier opening rekening voor een zelfstandige

Aanvraagformulier opening rekening voor een zelfstandige 1/5 Aanvraagformulier opening rekening voor een zelfstandige 1. Identificatie o Zelfstandige o Vrij beroep o Bestuurder/zaakvoerder van een vennootschap Zo ja, vennootschapsvorm: ]]]]]]]]]]]]] Familienaam:

Nadere informatie

Bezorg uw Belgische diamantleverancier daarom de benodigde documenten, inclusief het ingevulde onderstaande formulier :

Bezorg uw Belgische diamantleverancier daarom de benodigde documenten, inclusief het ingevulde onderstaande formulier : Geachte heer, mevrouw, Gelieve er rekening mee te houden dat Belgische diamanthandelaars onderworpen zijn aan de Belgische antiwitwaswetgeving 1 en verplicht zijn om hun volledige medewerking te verlenen

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor vennootschappen of VZW 1. Identificatie vennootschap: Sociale benaming: Vennootschapsvorm: Handelsbenaming: Aard van de activiteit: Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een vereniging van mede-eigenaars

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een vereniging van mede-eigenaars 1/8 Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een vereniging van mede-eigenaars 1. Gegevens van de mede-eigendom: Datum van oprichting: Adres van het onroerend goed en zetel van de mede-eigendom:

Nadere informatie

UBO MET PEP VERKLARING (UITEINDELIJK BELANGHEBBENDE VERKLARING)

UBO MET PEP VERKLARING (UITEINDELIJK BELANGHEBBENDE VERKLARING) - 1 - de ondergetekende(n) UB MET PEP VERKLARING (UITEINDELIJK BELANGHEBBENDE VERKLARING) I. , wonende te ,

Nadere informatie

Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden

Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden Triodos Bank is wettelijk

Nadere informatie

Verklaring in het kader van bijwerking van cliëntgegevens

Verklaring in het kader van bijwerking van cliëntgegevens Verklaring in het kader van bijwerking van cliëntgegevens LEUbrust/PKP Ondergetekende, verklaart: vertegenwoordiger van (Benaming)... (Maatschappelijke zetel)... (Land)... ondernemingsnummer:... 1. dat

Nadere informatie

VERKLARING UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N)

VERKLARING UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) VERKLARING UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) De wet van 11 januari 1993, gewijzigd door de wet van 18 januari 2010, tot voorkoming van het gebruik van het financiële stelsel voor het witwassen van geld en de

Nadere informatie

Ondergetekende(n) 1. Handelend in de hoedanigheid van wettelijke vertegenwoordiger(s) van het bedrijf:

Ondergetekende(n) 1. Handelend in de hoedanigheid van wettelijke vertegenwoordiger(s) van het bedrijf: Identificatieformulier Uiteindelijke begunstigden Hulp nodig? Vragen in verband met dit formulier? Aarzel niet contact op te nemen met uw verzekeringstussenpersoon. De Wet van 11 januari 1993, gewijzigd

Nadere informatie

doordat de vereniging zelf Wwft-plichtig is; doordat de vereniging te maken heeft met een onderneming die Wwft-plichtig is.

doordat de vereniging zelf Wwft-plichtig is; doordat de vereniging te maken heeft met een onderneming die Wwft-plichtig is. Bestuur Taskforces Team Vacatures Vacatureoverzicht Vacature plaatsen Polderprojecten Word lid Login # Home» Nieuws» Nieuwsbericht De ubo van de vereniging 20-09-2017 Nieuwsbericht Uit de Prinsjesdagstukken

Nadere informatie

NV CENTRALE KREDIETVERLENING

NV CENTRALE KREDIETVERLENING Formulier: Identificatieformulier rechtspersoon, lasthebber(s) en uiteindelijke begunstigde(n) In te vullen en te ondertekenen door de vertegenwoordigers 1. Identificatie van de rechtspersoon (RP) Maatschappelijke

Nadere informatie

Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden

Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: Verklaring over de identiteit van de uiteindelijke begunstigden Triodos Bank is wettelijk verplicht

Nadere informatie

NIEUWE WET VERPLICHT ADVOCATEN, AC- COUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS TOT CLIËNTENONDERZOEK

NIEUWE WET VERPLICHT ADVOCATEN, AC- COUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS TOT CLIËNTENONDERZOEK NIEUWE WET VERPLICHT ADVOCATEN, AC- COUNTANTS EN BELASTINGADVISEURS TOT CLIËNTENONDERZOEK Niet alleen banken vragen vaker om uw paspoort of rijbewijs. Sinds 2003 doen advocaten, accountants en belastingadviseurs

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging Aanvraagformulier openen abo Business Account voor een feitelijke vereniging Gegevens van de feitelijke vereniging: Sociale benaming: Oprichtingsdatum: Doel van de vereniging: BTW-nummer: ]]]]]]]]] ]]]]]]]]]

Nadere informatie

Verklaring m.b.t. de identiteit van uiteindelijke begunstigden van rechtspersonen en hun fiscale situatie (FATCA-CRS)

Verklaring m.b.t. de identiteit van uiteindelijke begunstigden van rechtspersonen en hun fiscale situatie (FATCA-CRS) Allianz Verklaring 1/5 Verklaring m.b.t. de identiteit van uiteindelijke begunstigden van rechtspersonen en hun fiscale situatie (FATCA-CRS) Wij hebben een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid om geen

Nadere informatie

Bijlage bij het memorandum over het verkrijgen van een vergunning als onafhankelijk financieel planner naar Belgisch recht

Bijlage bij het memorandum over het verkrijgen van een vergunning als onafhankelijk financieel planner naar Belgisch recht Bijlage bij het memorandum over het verkrijgen van een vergunning als onafhankelijk financieel planner naar Belgisch recht De wetgeving over de onafhankelijk financieel planners 1 bepaalt dat de personen

Nadere informatie

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging

Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging 1/11 Aanvraagformulier openen Rabo Business Account voor een feitelijke vereniging Een feitelijke vereniging is een entiteit zonder rechtspersoonlijkheid, gevormd door verscheidene personen, opgericht

Nadere informatie

Bijlage voor feitelijke verenigingen (bij de aansluitingsfiche rechtspersonen en verenigingen)

Bijlage voor feitelijke verenigingen (bij de aansluitingsfiche rechtspersonen en verenigingen) nr. bankagentschap: 1 - Bijlage voor feitelijke verenigingen (bij de aansluitingsfiche rechtspersonen en verenigingen) Indien reeds bestaande vereniging: Naam van de vereniging:. Adres: straat + nr:. postcode

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Particuliere rekening

Klantenovereenkomst Particuliere rekening Particuliere rekening Exemplaar door u te bewaren *00201* *00201* Tussen de ondergetekende(n) en BinckBank N.V., Bijkantoor België, Quellinstraat 22 te 2018 Antwerpen, BTW BE 0842.123.910, RPR Antwerpen,

Nadere informatie

Bijlage 2 : Vragenlijst controle-uitoefenende aandeelhouders en vennoten van de kandidaat-tussenpersoon (rechtspersoon)

Bijlage 2 : Vragenlijst controle-uitoefenende aandeelhouders en vennoten van de kandidaat-tussenpersoon (rechtspersoon) Bijlage 2 : Vragenlijst controle-uitoefenende aandeelhouders en vennoten van de kandidaat-tussenpersoon (rechtspersoon) v. 2014-02 I. Identiteit van de tussenpersoon Naam van de tussenpersoon Ondernemingsnummer

Nadere informatie

Vragenlijst voor bij bemiddelingsactiviteiten betrokken verantwoordelijke personen

Vragenlijst voor bij bemiddelingsactiviteiten betrokken verantwoordelijke personen 1 Vragenlijst voor bij bemiddelingsactiviteiten betrokken verantwoordelijke personen 1 Inleiding Deze vragenlijst moet worden ingevuld door de bij bemiddelingsactiviteiten betrokken personen voor wie de

Nadere informatie

Bijlage 1 : Vragenlijst betreffende de effectieve leiding van de kandidaat-tussenpersoon (rechtspersoon) 1. Identiteit van de tussenpersoon

Bijlage 1 : Vragenlijst betreffende de effectieve leiding van de kandidaat-tussenpersoon (rechtspersoon) 1. Identiteit van de tussenpersoon Bijlage 1 : Vragenlijst betreffende de effectieve leiding van de kandidaat-tussenpersoon (rechtspersoon) v. 2009-10 1. Identiteit van de tussenpersoon Naam van de tussenpersoon Ondernemingsnummer 2. Identiteit

Nadere informatie

Bijlage Mededeling CBFA_2009_20-3 dd. 8 mei 2009

Bijlage Mededeling CBFA_2009_20-3 dd. 8 mei 2009 Bijlage Mededeling _2009_20-3 dd. 8 mei 2009 Formulier dat moet worden ingevuld door de personen die zich kandidaat stellen voor een hernieuwing van mandaat als bestuurder of als effectieve leider Toepassingsveld:

Nadere informatie

Mededeling FSMA_2017_18-5 dd. 29/09/2017

Mededeling FSMA_2017_18-5 dd. 29/09/2017 Mededeling FSMA_2017_18-5 dd. 29/09/2017 Alle natuurlijke of rechtspersonen die voornemens zijn een gekwalificeerde deelneming te verwerven, te vergroten, te verkleinen of te vervreemden in het kapitaal

Nadere informatie

Vul de volgende documenten volledig in. Gebruik hoofdletters en onderteken ze met dezelfde handtekening als op uw identiteitskaart(en):

Vul de volgende documenten volledig in. Gebruik hoofdletters en onderteken ze met dezelfde handtekening als op uw identiteitskaart(en): Aanvraagdossier rekening voor juridische constructies 1 De volgende rechtsvormen worden beschouwd als juridische constructie: feitelijke vereniging, internationale vzw, stichting, tijdelijke handelsvennootschap,

Nadere informatie

FSMA_2017_10-2 dd. 28/06/2017

FSMA_2017_10-2 dd. 28/06/2017 FSMA_2017_10-2 dd. 28/06/2017 Toepassingsgebied Vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; Beheervennootschappen van instellingen voor collectieve belegging; Beheervennootschappen van alternatieve

Nadere informatie

Europese Domiciliëring SEPA voor schuldeisers via Business Bank

Europese Domiciliëring SEPA voor schuldeisers via Business Bank Europese Domiciliëring SEPA voor schuldeisers via Business Bank Versie april 2018 Doel van het document 3 Hoe een nieuwe invordering invoeren? 4 1. Menu Business Bank 4 2. Selectie van de rekening 4 3.

Nadere informatie

Bijlage 3 bij de circulaire NBB_2013_02

Bijlage 3 bij de circulaire NBB_2013_02 de Berlaimontlaan 14 BE-1000 Brussel tel. +32 2 221 38 12 fax + 32 2 221 31 04 ondernemingsnummer: 0203.201.340 RPR Brussel www.nbb.be Brussel, 17 juni 2013 Bijlage 3 bij de circulaire NBB_2013_02 Formulier

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Dream Big Kids Walkout Wedstrijd georganiseerd door ING België nv

WEDSTRIJDREGLEMENT. Dream Big Kids Walkout Wedstrijd georganiseerd door ING België nv WEDSTRIJDREGLEMENT Dream Big Kids Walkout Wedstrijd georganiseerd door ING België nv 1. Deze wedstrijd met de naam Dream Big Kids Walkout? (hierna "de wedstrijd" genoemd) wordt georganiseerd door ING België

Nadere informatie

Europese Domiciliëring SEPA voor schuldeisers in Home Bank en/of Business Bank. Versie augustus 2014. ing.be/sepa

Europese Domiciliëring SEPA voor schuldeisers in Home Bank en/of Business Bank. Versie augustus 2014. ing.be/sepa Financial Supply Chain SEPA Europese Domiciliëring SEPA voor schuldeisers in Home Bank en/of Business Bank Versie augustus 2014 ing.be/sepa Doel van het document 3 Hoe een nieuwe invordering invoeren?

Nadere informatie

COMMISSIE VOOR HET BANK-, FINANCIE- EN ASSURANTIEWEZEN Controle Tussenpersonen

COMMISSIE VOOR HET BANK-, FINANCIE- EN ASSURANTIEWEZEN Controle Tussenpersonen B AANVRAAG TOT INSCHRIJVING ALS TUSSENPERSOON IN BANK- EN BELEGGINGSDIENSTEN RECHTSPERSOON v. 2010-03 Wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van

Nadere informatie

FSMA_2017_10-3 dd. 28/06/2017

FSMA_2017_10-3 dd. 28/06/2017 7/8 / FSMA_2017_10-3 du date FSMA_2017_10-3 dd. 28/06/2017 Toepassingsgebied Vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies; Beheervennootschappen van instellingen voor collectieve belegging;

Nadere informatie

Verklaring Herkomst van middelen

Verklaring Herkomst van middelen Waarom dit formulier? Alle banken zijn verplicht om voldoende gegevens te verzamelen om onder meer een klant te kunnen identificeren. Ook NIBC Direct moet hieraan voldoen. Deze verklaring Herkomst van

Nadere informatie

Mededeling FSMA_2017_18-6 dd. 29/09/2017

Mededeling FSMA_2017_18-6 dd. 29/09/2017 Mededeling FSMA_2017_18-6 dd. 29/09/2017 Alle natuurlijke of rechtspersonen die voornemens zijn een gekwalificeerde deelneming te verwerven, te vergroten, te verkleinen of te vervreemden in het kapitaal

Nadere informatie

RECHTSPERSOON v. 2010-03

RECHTSPERSOON v. 2010-03 cb AANVRAAG TOT TOETREDING TOT EEN COLLECTIEVE INSCHRIJVING IN HET REGISTER VAN DE TUSSENPERSONEN IN BANK- EN BELEGGINGSDIENSTEN RECHTSPERSOON v. 2010-03 Wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Maatschappen

Klantenovereenkomst Maatschappen Klantenovereenkomst Maatschappen Exemplaar ongefrankeerd terug te sturen aan BinckBank naar: ANTWOORDCODE BinckBank DA 852-354-3 2018 Antwerpen *00201* *00201* Klantenovereenkomst Maatschappen Door een

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER APHILION Q² Beleggingsvennootschap met veranderlijk naar Belgisch recht Havenlaan 86C, bus 320, te 1000 Brussel Ondernemingsnummer: 0475805685 Inschrijvingsformulier Aphilion Q² 1/5 INSCHRIJVINGSFORMULIER

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Zelf Beleggen Vennootschappen

Klantenovereenkomst Zelf Beleggen Vennootschappen Klantenovereenkomst Zelf Beleggen Vennootschappen Exemplaar ongefrankeerd terug te sturen aan BinckBank naar: ANTWOORDCODE BinckBank DA 853-621-0 2000 Antwerpen *00201* *00201* Klantenovereenkomst Vennootschappen

Nadere informatie

Betreft: Koninklijk besluit van 30 juli 2018 betreffende de werkingsmodaliteiten van het UBO-register

Betreft: Koninklijk besluit van 30 juli 2018 betreffende de werkingsmodaliteiten van het UBO-register MEDEDELING 1 2018/20 VAN DE RAAD VAN HET INSTITUUT VAN DE BEDRIJFSREVISOREN Correspondent Onze referte Datum sg@ibr-ire.be TD/MB/DS/jv 30.10.2018 Geachte Confrater, Betreft: Koninklijk besluit van 30 juli

Nadere informatie

Aansluitingsformulier voor verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid

Aansluitingsformulier voor verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid 1 Aansluitingsformulier voor verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid Bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en distributie van financiële instrumenten 1. Algemene gegevens Is

Nadere informatie

Afstudeerproduct Ken-je-cliënt -checklist. Studentnummer:

Afstudeerproduct Ken-je-cliënt -checklist. Studentnummer: Afstudeerproduct Ken-je-cliënt -checklist Naam auteur: Merel Mossou Studentnummer: 2089081 Afstudeerorganisatie: Afstudeermentor: Eerste afstudeerdocente: Tweede afstudeerdocente: Opleiding: Onderwijsinstelling:

Nadere informatie

Privacybeleid. De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is de Abd bv CVBA

Privacybeleid. De verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is de Abd bv CVBA Privacybeleid Inleiding Als accountantskantoor staan wij in voor de verwerking van heel wat gegevens. Een deel van deze gegevens hebben betrekking op persoonsgegevens en in dit kader delen wij u het volgende

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor juridische constructies

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor juridische constructies Informatie & Advies: T +32(0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Relationship Manager : Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor juridische constructies De volgende rechtsvormen

Nadere informatie

Bijlage 2 bij de circulaire NBB_2013_02

Bijlage 2 bij de circulaire NBB_2013_02 de Berlaimontlaan 14 BE-1000 Brussel tel. +32 2 221 38 12 fax + 32 2 221 31 04 ondernemingsnummer: 0203.201.340 RPR Brussel www.nbb.be Brussel, 17 juni 2013 Bijlage 2 bij de circulaire NBB_2013_02 Formulier

Nadere informatie

ING Thematische Volkslening Termijnrekening Reglement

ING Thematische Volkslening Termijnrekening Reglement 1 januari 2017 ING Thematische Volkslening Termijnrekening Reglement 23 februari 2017 1 I. Voorwerp en kader van dit Reglement Het Reglement van de ING Thematische Volkslening (hierna het 'Reglement' genoemd)

Nadere informatie

verzekeringsvoorstel

verzekeringsvoorstel BA Gerechtelijke Mandatarissen (Handels- en/of burgerlijke rechtbanken) Minnelijke vereffenaars van vennootschappen Verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid Gerechtelijke Mandatarissen

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen in het beheer van een organisatie

Aanvraag voor wijzigingen in het beheer van een organisatie Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor wijzigingen in het beheer van een organisatie Voor feitelijke verenigingen of

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging

Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging Informatie & Advies: T +32(0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Relationship Manager : Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging U kunt dit formulier op uw computer invullen.

Nadere informatie

Privacy en bescherming van de persoonsgegevens.

Privacy en bescherming van de persoonsgegevens. Privacy en bescherming van de persoonsgegevens. A & D Boekhoudkantoor staat in voor de verwerking van heel wat gegevens. Een deel van deze gegevens hebben betrekking op persoonsgegevens en in dit kader

Nadere informatie

Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening

Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening Bijlage Bijlage bij de uniforme brief van 23 mei 2007 Formulier voor de benoeming van een lid van een operationeel orgaan van een instelling voor bedrijfspensioenvoorziening Toepassingsveld: Artikelen

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor Belgische publieke rechtspersonen

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor Belgische publieke rechtspersonen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor Belgische publieke rechtspersonen U

Nadere informatie

Klantenovereenkomst Zelf beleggen Particuliere rekening

Klantenovereenkomst Zelf beleggen Particuliere rekening Klantenovereenkomst Zelf beleggen Particuliere rekening Exemplaar ongefrankeerd terug te sturen aan BinckBank naar: ANTWOORDCODE BinckBank DA 853-621-0 2000 Antwerpen *00201* *00201* Klantenovereenkomst

Nadere informatie

Opladen van XML bestanden via Business Bank

Opladen van XML bestanden via Business Bank Opladen van XML bestanden via Business Bank Versie april 2018 Introductie 3 Hoe laadt u een XML bestand op via Business Bank en hoe stuurt u deze door naar ING? 4 1. Menu Business Bank 4 2. Selectie van

Nadere informatie

Bijlage 6 bij mededeling NBB_2017_22

Bijlage 6 bij mededeling NBB_2017_22 de Berlaimontlaan 14 - BE-1000 Brussel tel. +32 2 221 38 12 fax + 32 2 221 31 04 ondernemingsnummer: 0203.201.340 RPR Brussel www.nbb.be Brussel, 14 september 2017 Bijlage 6 bij mededeling NBB_2017_22

Nadere informatie

FSMA_2017_07-01 dd. 27/03/2017

FSMA_2017_07-01 dd. 27/03/2017 FSMA_2017_07-01 dd. 27/03/2017 Kleinschalige beheerders naar Belgisch recht van niet-openbare alternatieve instellingen voor collectieve belegging ( AICB s ). Alvorens hun werkzaamheden aan te vatten,

Nadere informatie

verzekeringsvoorstel BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus

verzekeringsvoorstel BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus verzekering van de burger rechtelijke BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus Dienstcode D07/448 FAX : 02/622.81.85 e-mail : professionalliability.production@axa.be

Nadere informatie

Privacybeleid JDSF Accountancy & Tax bvba

Privacybeleid JDSF Accountancy & Tax bvba 1 Privacybeleid JDSF Accountancy & Tax bvba Inleiding Als accountantskantoor staan wij in voor de verwerking van heel wat gegevens. Een deel van deze gegevens hebben betrekking op persoonsgegevens en in

Nadere informatie

Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring

Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring Waarom dit formulier? Verzekeraars en andere partijen betrokken bij een verzekering moeten onder andere voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van

Nadere informatie

Securex Life Select One Onderschrijvingsformulier

Securex Life Select One Onderschrijvingsformulier Tussenpersoon : FSMA-nummer : Commissie: Securex Life Select One Onderschrijvingsformulier De ondergetekende verzekeringnemers hebben de intentie een overeenkomst met onderstaande productkenmerken bij

Nadere informatie

Richtsnoeren voor advocaten voor de naleving van de verplichtingen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)

Richtsnoeren voor advocaten voor de naleving van de verplichtingen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) Richtsnoeren voor advocaten voor de naleving van de verplichtingen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) De Nederlandse Orde van Advocaten heeft betrekking tot de

Nadere informatie

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren. Versie 2015

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren. Versie 2015 Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT) Doelstelling WWFT: Het voorkomen van witwassen van opbrengsten uit misdrijven en de financiering van terrorisme ten einde de integriteit

Nadere informatie

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid Bijzonder formulier DB2P voor Buitenlandse Entiteiten: Bijkomende registratie van (een) natuurlijk(e) perso(o)n(en) Inleiding

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen voor zelfstandigen

Aanvraag voor wijzigingen voor zelfstandigen Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor wijzigingen voor zelfstandigen U kunt dit formulier op uw computer invullen.

Nadere informatie

Formulier D / Verklaring over de overdracht of de verkleining van een gekwalificeerde deelneming in het kapitaal van een financiële instelling

Formulier D / Verklaring over de overdracht of de verkleining van een gekwalificeerde deelneming in het kapitaal van een financiële instelling Bijlage Mededeling _2009_31-5 dd. 18 november 2009 Formulier D / Verklaring over de overdracht of de verkleining van een gekwalificeerde deelneming in het kapitaal van een financiële instelling Toepassingsveld:

Nadere informatie

SCHULDSALDOVERZEKERING TIJDELIJKE VERZEKERING OVERLIJDEN Rechtspersoon (IPT, BLV) Onderschrijvingsformulier

SCHULDSALDOVERZEKERING TIJDELIJKE VERZEKERING OVERLIJDEN Rechtspersoon (IPT, BLV) Onderschrijvingsformulier SCHULDSALDOVERZEKERING TIJDELIJKE VERZEKERING OVERLIJDEN Rechtspersoon (IPT, BLV) Onderschrijvingsformulier Tussenpersoon: Naam: Nr agent CRELAN Bank Nr producent CRELAN INSURANCE: E-mail: FSMA-nr: Opmaakdatum:

Nadere informatie

RECHTSPERSOON v. 2011-10

RECHTSPERSOON v. 2011-10 A AANVRAAG TOT INSCHRIJVING ALS VERZEKERINGSTUSSENPERSOON RECHTSPERSOON v. 2011-10 Wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen (officieuze

Nadere informatie

Leningen, kredieten en borgstellingen aan leiders, aandeelhouders en verbonden personen

Leningen, kredieten en borgstellingen aan leiders, aandeelhouders en verbonden personen de Berlaimontlaan 14 BE-1000 Brussel tel. +32 2 221 22 20 fax + 32 2 221 31 04 ondernemingsnummer: 0203.201.340 RPR Brussel www.nbb.be Circulaire Brussel, 7 juli 2017 Kenmerk: NBB_2017_21 uw correspondent:

Nadere informatie

Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring

Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring Waarom dit formulier? Verzekeraars en andere partijen betrokken bij een verzekering moeten onder andere voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van

Nadere informatie

Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging

Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be Relatienummer: 0200 Datum 20 Relationship Manager: F2F Aanvraag voor wijzigingen van een feitelijke vereniging U kunt dit formulier op uw computer

Nadere informatie

verzekeringsvoorstel BA vastgoedmakelaar

verzekeringsvoorstel BA vastgoedmakelaar BA vastgoedmakelaar verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid vastgoedmakelaar Dientscode D07/448 FAX : 02/678.90.90 E-mail : professionalliability.production@axa.be 1. verzekeringstussenpersoon

Nadere informatie

FiMiS 2. AML_INBABR - AML Survey for Intermediaries in banking and investment services - 31/12/ Open / Error. 1.

FiMiS 2. AML_INBABR - AML Survey for Intermediaries in banking and investment services - 31/12/ Open / Error. 1. 1. Tussenpersoon 1. Algemene Informatie Naam van de tussenpersoon 1.1 FiMiS 2 KBO-nummer 1.2 0000000012 Heeft u, binnen het wettelijk bestuursorgaan (raad van bestuur, zaakvoerder, directiecomité), een

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be 20 Relatienummer 1: 0200 Relatienummer 2: 0200 Relatienummer 3: 0200 Relatienummer 4: 0200 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een

Nadere informatie

Richtsnoeren voor advocaten voor de naleving van de verplichtingen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)

Richtsnoeren voor advocaten voor de naleving van de verplichtingen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) Richtsnoeren voor advocaten voor de naleving van de verplichtingen uit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) De Nederlandse Orde van Advocaten heeft betrekking tot de

Nadere informatie

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren

Aanvraag voor het openen van een Triodos-rekening voor particulieren Customer Services: T +32 (0)2 548 28 51 info@triodos.be 20 Relatienummer 1: 0200 Relatienummer 2: 0200 Relatienummer 3: 0200 Relatienummer 4: 0200 Relationship Manager: Aanvraag voor het openen van een

Nadere informatie

1. Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens.

1. Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens. Privacybeleid DB-accountancy bvba / Bouckaert Dominique Inleiding Als accountantskantoor staan wij in voor de verwerking van heel wat gegevens. Een deel van deze gegevens hebben betrekking op persoonsgegevens

Nadere informatie

Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring

Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring Uiteindelijk belanghebbende (UBO) verklaring Waarom dit formulier? Verzekeraars en andere partijen betrokken bij een verzekering moeten onder andere voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van

Nadere informatie

LEASINVEST REAL ESTATE

LEASINVEST REAL ESTATE 1 LEASINVEST REAL ESTATE Commanditaire vennootschap op aandelen Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht die een publiek beroep op het spaarwezen heeft gedaan Maatschappelijke zetel: Lenniksebaan 451,

Nadere informatie

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid. Bijzonder formulier DB2P voor buitenlandse entiteiten: registratie UMAN

Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid. Bijzonder formulier DB2P voor buitenlandse entiteiten: registratie UMAN Registratie in het User Management (UMAN) van de Belgische Sociale Zekerheid Bijzonder formulier DB2P voor buitenlandse entiteiten: registratie UMAN Deze aanvraag betreft: een nieuwe registratie in het

Nadere informatie

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT) De informatie die in deze presentatie verstrekt wordt, heeft een informatief karakter. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Nadere informatie

Opladen van XML bestanden in Business Bank. Versie augustus 2014. ing.be/sepa

Opladen van XML bestanden in Business Bank. Versie augustus 2014. ing.be/sepa Financial Supply Chain SEPA Opladen van XML bestanden in Business Bank Versie augustus 2014 ing.be/sepa Introductie 3 Hoe laadt u een XML bestand op via Business Bank en hoe stuurt u deze door naar ING?

Nadere informatie

De zetel van de verantwoordelijke is gelegen te Torhout, Ieperleestraat 1 met als ondernemingsnummer

De zetel van de verantwoordelijke is gelegen te Torhout, Ieperleestraat 1 met als ondernemingsnummer Privacyverklaring Privacy en bescherming van de persoonsgegevens Als boekhoudkantoor staan wij in voor de verwerking van heel wat gegevens. Een deel van deze gegevens hebben betrekking op persoonsgegevens

Nadere informatie

PRIVACY EN BESCHERMING VAN DE PERSOONSGEGEVENS

PRIVACY EN BESCHERMING VAN DE PERSOONSGEGEVENS PRIVACY EN BESCHERMING VAN DE PERSOONSGEGEVENS Inleiding Als bedrijfsrevisorenkantoor staan wij in voor de verwerking van heel wat gegevens. Een deel van deze gegevens hebben betrekking op persoonsgegevens

Nadere informatie

AANVRAAG BEDRIJFSIDENTIFICATIE

AANVRAAG BEDRIJFSIDENTIFICATIE In bijlage vindt u ook een instructieblad. Houd het bij de hand om u te helpen bij het invullen van dit formulier. Aansluitingsnummer BTW Deel 1: Bedrijfsgegevens Maatschappelijke benaming van het bedrijf

Nadere informatie

Aanvraag van een tegemoetkoming voor een administratief bediende voor de ondersteuning van een huisartsengroepering - rechtspersoon

Aanvraag van een tegemoetkoming voor een administratief bediende voor de ondersteuning van een huisartsengroepering - rechtspersoon Aanvraag van een tegemoetkoming voor een administratief bediende voor de ondersteuning van een huisartsengroepering - rechtspersoon ZG/WEL-150401 /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Adres Straat Nr Bus. Adres Straat Nr Bus. Adres Straat Nr Bus

Adres Straat Nr Bus. Adres Straat Nr Bus. Adres Straat Nr Bus A AANVRAAG TOT INSCHRIJVING ALS VERZEKERINGSTUSSENPERSOON RECHTSPERSOON v. 2015-01 Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen I. INSCHRIJVING Categorie Verzekeringsmakelaar Verzekeringsagent 2 Verzekeringssubagent

Nadere informatie

1 Retail Estates / GVV Formulier voor de uitoefening van het recht van uittreding Vertrouwelijk

1 Retail Estates / GVV Formulier voor de uitoefening van het recht van uittreding Vertrouwelijk 1 Naamloze Vennootschap Openbare vastgoedbevak naar Belgisch recht Maatschappelijke zetel te Industrielaan 6, 1740 Ternat (België) Ondernemingsnummer: 0434.797.847 (RPR Brussel) FORMULIER VOOR DE UITOEFENING

Nadere informatie

Deposito- en Consignatiekas

Deposito- en Consignatiekas AANVRAAGFORMULIER VOOR TEGEMOETKOMING VOOR EEN TAK 21-LEVENSVERZEKERING, onderworpen aan het Belgisch recht. (met uitzondering van de volledige tweede pijler ) 1/11 Deel 1 Voorwaarden om in aanmerking

Nadere informatie

Circulaire betreffende de procedure voor de overdracht van een portefeuille verzekerings- of herverzekeringsovereenkomsten

Circulaire betreffende de procedure voor de overdracht van een portefeuille verzekerings- of herverzekeringsovereenkomsten de Berlaimontlaan 14 BE-1000 Brussel tel. +32 2 221 37 40 fax + 32 2 221 31 04 ondernemingsnummer: 0203.201.340 RPR Brussel www.nbb.be Circulaire Brussel, 09 maart 2018 Kenmerk: NBB_2018_08 uw correspondent:

Nadere informatie

De zetel van de verantwoordelijke is gelegen te Wingene, Oude Bruggestraat 99 a, met als het ondernemingsnummer

De zetel van de verantwoordelijke is gelegen te Wingene, Oude Bruggestraat 99 a, met als het ondernemingsnummer 1 Privacy en bescherming van de persoonsgegevens. Inleiding : Als boekhoudkantoor staan wij in voor de verwerking van heel wat gegevens. Een deel van deze gegevens hebben betrekking op persoonsgegevens

Nadere informatie

NATUURLIJKE PERSOON v. 2010-03

NATUURLIJKE PERSOON v. 2010-03 cb AANVRAAG TOT TOETREDING TOT EEN COLLECTIEVE INSCHRIJVING IN HET REGISTER VAN DE TUSSENPERSONEN IN BANK- EN BELEGGINGSDIENSTEN NATUURLIJKE PERSOON v 2010-03 Wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling

Nadere informatie

RECHTSPERSOON v. 2015-01

RECHTSPERSOON v. 2015-01 ca AANVRAAG TOT TOETREDING TOT EEN COLLECTIEVE INSCHRIJVING IN HET REGISTER VAN DE VERZEKERINGSTUSSENPERSONEN RECHTSPERSOON v. 2015-01 Wet van 4 april 2014 betreffende de verzekeringen O. IDENTITEIT VAN

Nadere informatie