Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 4-5 maart 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 10 - nummer 4-5 maart 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 4-5 maart 2015 Thema s Trefwoord Week 11 Thema: Doe je mee? Een samenleving die zichzelf respecteert, probeert te voorkomen dat mensen worden buitengesloten. Doe je mee? Vragen de kinderen zelf en ze nodigen eens iemand anders voor een activiteit. Doe je mee? Vraagt de school die passend onderwijs wil geven aan alle kinderen, ongeacht hun capaciteiten. Om het niet bij woorden te laten moet je soms anders leren denken en kijken. Jezus heeft een grote groep mensen verteld over het koninkrijk van God, een gemeenschap waar niemand zich buitengesloten hoeft te voelen. Als vervolgens het weinige brood gedeeld moet worden met de menigte, willen Jezus leerlingen de mensen wegsturen. Jezus laat hun zien wat er gebeurt als je uitgaat van wat mensen kunnen en niet van wat ze niet kunnen.. Week 12 Thema: Bloeien. Een bloeiende plant heeft bloemen, floreert letterlijk, en is op zijn mooist. Ook mensen kunnen bloeien: dan laten ze het mooiste van zichzelf zien. Zowel planten als mensen hebben daarbij voeding nodig en verzorging. Aandacht en ruimte. Van Jezus wordt verteld dat hij mensen tot bloei laat komen. Hoe hij ze, vanuit een situatie waarin ze niet op hun best zijn, weer laat opbloeien. Zoals de lamme man die na 38 jaar eindelijk weer rechtop kan staan en zelfstandig verder kan leven. Of zoals de tollenaar die, door iedereen gemeden als de pest, weer perspectief ziet als Jezus hem aanspreekt als mens. Kalender za 7 mrt.: halve finale schoolschaaktoernooi v.a uur/gron. do 12 mrt.: wij trekken aan de bel (voor het Lilianefonds) di 17 mrt.: schoolfotograaf woe 18 mrt.: Grunneger veurleescup do 19 mrt.: aanmeldingsmiddag /groep 2 s middags vrij do 19 mrt.: eerstvolgende nieuwsbrief woe 25 mrt.: lijnbaltoernooi Uithuizen woe 8 april: Daltonconferentie Team: alle kinderen vrij! woe 15 april: schoolvoetbaltoernooi VSO vanaf 7.30 uur, 5 dagen/week kosten 1,50 opgave bij Simone Smit: noordkaapvso@gmail.com TSO van uur op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag opgave bij Alida de Boer: , ajdeboervink@gmail.com Willem de Mérodelaan LK Uithuizermeeden noordkaap@vcpong.nl website:

2 Verjaardagen in maart Teun Wolters Daan Westerloo Duco Slagter Carien Scholtens Marije Bultena Daniëlle van der Veen Fabiënne Tillema Séline Polkerman Stefan van der Deen Pieter Wit Deef Tel Jarno Mensinga Lydia Scholte Troy Koehoorn Sem Haan 3 Damkampioenschap Noord-Groningen Allebei de dam-teams spelen a.s. zaterdag 7 maart in de finale om het kampioenschap van Groningen. Het toernooi vindt plaats in het Denksportcentrum Jannes van der Wal, aan de Oliemuldersweg 43 in Groningen. De wedstrijden beginnen om uur en het zal om ongeveer uur afgelopen zijn. Toeschouwers van harte welkom! Dammers, wij wensen jullie veel succes! Schoolroute Brede School Uithuizermeeden VEILIG VERKEER NEDERLAND afd. t Hoogeland Naar aanleiding van klachten die bij de gemeente zijn binnengekomen hebben wij op verzoek van jullie schoolleiding een aantal keren gecontroleerd op het gebruik van de schoolroute. Hierbij zijn ons een aantal zaken opgevallen. 1. De meeste ouders gebruiken de schoolroute op de juiste wijze. 2. Het is niet de bedoeling dat er vanaf de Hoofdstraat wordt ingereden. Toch kwam dit nog een aantal malen voor. na het aanspreken van de bestuurder(ster) kregen we de meest uiteenlopende reacties (ik wist het niet, ik heb het druk, ik doe het anders altijd goed). 3. Bij het verlaten van de school waren er een aantal die direct richting Oranjebuurt wilden rijden waardoor er onveilige situaties kunnen ontstaan. Hier was een van de meest gehoorde excuses Ik woon in de Oranjebuurt en de meest opvallende Wie betaalt mij de extra benzinekosten?. 4. Een enkele keer werd er geparkeerd voorlangs de parkeervakken voor de woningen waardoor de eigenaren van de daar geparkeerde auto s hun plek niet konden verlaten. Dubbel parkeren is wettelijk verboden. 5. De wachtende ouders staan met hun fiets op de rondweg voor de school. Hierdoor werd in een aantal gevallen de doorgang belemmerd. Deze ouders hebben we verzocht met hun fiets op het trottoir te wachten op hun kind(eren). Opvallend tijdens deze controle was dat we een groot aantal positieve reacties van de ouders hebben ontvangen. De schoolroute is ingesteld om de doorgang bij de school te verbeteren en de veiligheid te verhogen. Laten we er samen voor zorgen dat we deze doelstellingen halen. Veilig Verkeer Nederland, afd. t Hoogeland Klaas van Gennip / Anne Tuntelder

3 Schoolfotograaf Op dinsdag 17 maart komt de schoolfotograaf uw kind(eren) weer op de foto zetten. Het betreft deze keer de uitgebreide sessie met broertjes en zusjes, incl. broertjes en zusjes die nog niet op school zitten. De fotograaf begint hiermee al voor schooltijd, om 8.15 uur en om uur. Vanaf die tijdstippen zijn ook de 0-4-jarigen welkom. In de loop van de ochtend en de middag komen dan de andere broertjes/zusjes foto s, de individuele foto s en de groepsfoto s aan de beurt. Er zullen leden van de activiteitencommissie aanwezig zijn om een en ander in goede banen te leiden. Het afhandelen, bestellen van de foto s gebeurt weer volledig digitaal, na ontvangst van de inlogcodes. Aanmeldingsmiddag Op donderdag 19 maart is er s middags van uur de jaarlijkse inloop/aanmeldingsmiddag. Ouders met een zoon/dochter die in het komende schooljaar 2015/2016 vier jaar wordt kunnen op deze middag vrij binnenlopen om onder het genot van een kopje koffie/thee de school te bekijken. U krijgt informatie over de school, de uitgangspunten van ons onderwijs en een rondleiding door de school. De deuren van groep 1 staan wijd open om te kijken hoe het daar reilt en zeilt; u krijgt deskundig advies en informatie van een groepsleerkracht onderbouw. Ook onze Intern Begeleider is aanwezig. Als u dat wilt kunt u uw kind op deze middag aanmelden en inschrijven, maar dat kan ook op een ander tijdstip. Mocht u in uw vrienden/kennissenkring gezinnen weten die voor het eerst een kind in de basisschoolleeftijd hebben, maakt u hen dan alstublieft attent op onze aanmeldingsmiddag. Lijnbaltoernooi Op donderdagmorgen 5 maart was het circulatie-lijnbaltoernooi voor gr. 5/6 in de Scherphornhal. De Simonides, Roodschoul, Schutsluis, de Sterren en Dr. Damschool deden ook mee. Wij waren maar liefst met 9 groepen vertegenwoordigd. We speelden allemaal 6 keer. Als je gewonnen had, kreeg je een elastiekje. Eén groep van de Noordkaap had maar liefst 6 elastiekjes aan het eind van het toernooi: alle wedstrijden gewonnen. Dat was team 7, met Ilse, Michiel, Danisha, Patrick en Esmee G. Gefeliciteerd!! Eén team van de Simonides had ook alle wedstrijden gewonnen. Iedereen heeft goed zijn best gedaan. Het was een gezellige, sportieve ochtend. Alle ouders die geholpen hebben: heel hartelijk dank!

4 Groep 6/7 ging met de bus naar het Groninger Landschap in Pieterburen. In de bus zongen we heel veel liedjes. Toen we er eindelijk waren kregen we uitleg van Michel over verschillende zoogdieren die leven in Groningen. We moesten alle zoogdieren op de plek zetten waar ze voorkwamen. Daarna hadden we een pauze. Wij kregen cola, sinas en limonade. We gingen na de pauze een dierenpaspoort maken Femke, Martijn, Maran en ik hadden de haas. Bij de opdrachten zat ook een masker van een das. Op het eind deden we het spel Ren je rot. Michel stelde een vraag en dan moest je bij het goede antwoord gaan staan. Als je het goed had kreeg iedereen die bij het goede antwoord stond een bal. De groep met de meeste ballen was de winnaar. Het was een leuke en leerzame ochtend. Jaron. Excursie groep 6/7 Wij trekken aan de bel Op donderdag 12 maart 2015 trekken basisscholen in heel Nederland aan de bel. Leerlingen gaan met veel herrie vieren dat zij naar school mogen. Dat is voor leeftijdsgenootjes met een handicap in ontwikkelingslanden niet vanzelfsprekend. Ook wij doen daar aan mee, samen met onze collegaschool De Sterren. s Morgens om uur breekt de herrie los, met toeters, bellen en andere lawaai makende attributen. Voor elke school die meedoet ontvangt het Lilianefonds een bedrag van de postcode loterij. Hoe meer scholen hoe meer geld voor het gehandicapte kind in ontwikkelingslanden. Opbrengst kerstkaartenactie Tijdens de kerstviering was al globaal duidelijk dat de kerstkaartenactie een succes was. Deze week hebben we een bedrag kunnen overmaken van 1201,41 op de rekening van het Alle kinderen bedankt voor het maken en verkopen van de kaarten! Alle ouders, grootouders, ooms en tantes en buren bedankt voor het kopen van de kaarten!

5 Nieuwsbrief 4 Toekomst basisscholen Noord-Groningen Hierbij ontvangen jullie het 4e nummer van de nieuwsbrief 'Toekomst basisscholen Noord-Groningen'. Jullie lezen er nieuws/verhalen rondom het voorstel voor de scholenspreiding. De nieuwsbrief is als extra bijlage toegevoegd, Kijk voor meer informatie op Marianne Volp-Kortenhorst, directeur- bestuurder Lauwers & Eems Simon van der Wal, directeur-bestuurder VCPO Noord-Groningen Harm Krol, sectordirecteur PO a.i. Lauwers & Eems Optocht 5 mei Dringende oproep vanuit de organisatie van de bevrijdingsoptocht op 5 mei: Er is een voorzichtig begin gemaakt met de opbouw van de karren voor de bevrijdingsoptocht op 5 mei. Omdat hier veel materiaal voor nodig is, vragen we iedereen om thuis te kijken of er nog bruikbare materialen zijn die voor de karren gebruikt kunnen worden. Hierbij is te denken aan zaken als: Aangebroken potten (bruikbare) verf, lijm, pur schuim Touw, hout, ijzerdraad, kippengaas, duck-tape, schroeven, spijkers, elektrabuizen etc. Decoratiematerialen als piepschuimbolletjes, kunstfruit, kleine (liefst donkergekleurde) kerstballen, kunsttakken en -bloemen Wilgentakken (het is nu snoeitijd) Oude lakens en doeken Tie-wraps Oude kussens (waar dons en veren inzitten) Dekzeilen Over het afleveren van de materialen kan worden g d met Anneke Van der Velde: annekevelde@hotmail.com Ook kunnen de spullen na 17 uur worden afgeleverd bij Janties Sikkema, Lutjewegje 20a ( ). Alvast bedankt namens de organisatie Studieconferentie Dalton Woensdag 8 april zit het voltallige team op een Daltonconferentie in Veendam, georganiseerd door het Regiobestuur Groningen van de Daltonvereniging. De leerkrachten laten zich die dag inspireren op het gebied van Dalton-onderwijs d.m.v. lezingen en workshops. Een daltonschool dus ook een daltonleerkracht blijft zich ontwikkelen. De leerlingen zijn die dag vrij!

6 Voorleeswedstrijd Op woensdag 11 februari was de regionale voorleeswedstrijd in Uithuizen. Wij, Jeroen, Eddy en Michel, hebben eerst bij William gegeten. Daarna gingen we samen met de moeder van William naar de wedstrijd. Daar was juf Atty ook. We waren mooi op tijd. Eerst kwamen er zes voorlezers, waaronder William, die het heel goed deed!! In de pauze hebben we wat gedronken en zijn we even naar buiten geweest. Na de pauze kwamen er nog vijf voorlezers, die het ook goed deden, maar William is uiteindelijk tweede geworden. Oftewel de reserve- kampioen! Geweldig William. Gefeliciteerd!! Van Jeroen, Eddy en Michel. volleybaltoernooi Het toernooi zal plaatsvinden op woensdag 25 maart van 13:00-15:00 in Sporthal de Mencke in Uithuizen. (zie flyer hiernaast) Het is voor de groepen 6 t/m 8. De uitgedeelde aanmeldingsformulieren kunnen op school worden ingeleverd. In de week van 18 maart kom ik of één van mijn collega`s de aanmeldingsformulieren weer ophalen. Wij organiseren dit volleybaltoernooi in samenwerking met volleybalvereniging SVU. Deze middag spelen ze een toernooi tegen elkaar en de teams die vrij zijn krijgen trainingsoefeningen aangeboden door de volleybalvereniging. Met vriendelijke groet, Anniek Tel Sportcoach gemeente Eemsmond

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 3-9 februari Week 7 Thema: Kwijtraken en missen. Week 8/9 Thema: Zoeken

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 3-9 februari Week 7 Thema: Kwijtraken en missen. Week 8/9 Thema: Zoeken 1 Nieuwsbrief jaargang 12- nummer 3-9 februari 2017 Thema s Trefwoord Week 7 Thema: Kwijtraken en missen Iedereen raakt weleens iets kwijt. Maar niet alles wat iemand kwijt raakt wordt ook even erg gemist.

Nadere informatie

Thema s Kind op Maandag

Thema s Kind op Maandag Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 19-10 december 2015 Thema s Kind op Maandag Week 51 Thema: Luister het begint. In de periode voor Kerst zien we reikhalzend uir naar de geboorte van Jezus. Die verwachting

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 6-7 april 2016

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 11 - nummer 6-7 april 2016 Nieuwsbrief jaargang 11 - nummer 6-7 april 2016 Thema s Trefwoord Week 15 Thema: Wat is er nodig om zelfstandig te zijn? Zelfstandigheid moet kunnen groeien. Een gunstige omgeving en positieve ondersteuning

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26

Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 Nieuwsbrief 20 maart 2015 Schooljaar 2014-2015 Nr. 26 PASEN Donderdag 2 april vieren we het paasfeest op school. We beginnen de dag met een paasviering in de Vlinderkas. Alle kinderen blijven deze dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015

Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Ieder uniek, Samen sterk! 6 maart 2015 Nummer 24 schooljaar 2014-2015 Verjaardagen leerlingen en juffen 3 maart Matthijs (7 jaar) - groep 3 4 maart Tim (5 jaar) - groep Lieveheersbeestjes 7 maart Ivy (8

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2015/2016 nummer 10 01 februari 2016 Kalender 02-02: Facultatieve oudergesprekken Open middag 08-02: Mr vergadering Koffiemiddag 14.15 15.00u

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 27 week 12

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 27 week 12 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 27 week 12 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Bloeien Een bloeiende plant heeft bloemen, floreert letterlijk en is op z n mooist. Ook mensen kunnen bloeien:

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2013

Nieuwsbrief 23 december 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 23 december 2013 Nieuwsbrief Onze nieuwsbrief kunt u op verschillende manieren lezen: U krijgt hem toegstuurd

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig!

Nieuwsbrief t Talent. Even vooraf. Voorleeswedstrijd. November 2015. Jarig! Nieuwsbrief t Talent Jarig! 23-11 Title Rattana 5/6 25-11 Fabiënne vd Loo 7/8 28-11 Juffr. Bianca 29-11 Ryan v. Roosmalen3/4 Levi Schellekens 5/6 November 2015 Even vooraf Beste ouder(s), verzorger(s),

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

christelijke basisschool genderen TIENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 28 JANUARI 2015 (10)

christelijke basisschool genderen TIENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 28 JANUARI 2015 (10) het fundament christelijke basisschool genderen TIENDE JAARGANG NIEUWSBRIEF 28 JANUARI 2015 (10) MEELEVEN MET ELKAAR We willen Hugo van Wijk welkom heten bij ons in groep 1. We zijn blij dat juf Alie haar

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015)

Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e-mail: wumkesskoalle@cbo-meilan.nl Nieuwsbrief 6 (26 januari 2015) Geachte ouders, Beetje later dan afgesproken,

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 5 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Oudergesprekken: Het

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015

De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 cdbsjonglaren@conod.nl, Ludinge 6, 9471 JD, Zuidlaren. 050-4092079. www.jonglaren.nl De Schoolklapper nummer 12. Periode: 4 maart t/m 18 maart 2015 Schaken: Enige weken geleden is het schoolschaakkampioenschap

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders,

De Spieker. Schooljaar 2014-2015. Uitgave 9 Datum: 08-01-2015. Beste ouders, De Spieker Schooljaar 2014-2015 Uitgave 9 Datum: 08-01-2015 Beste ouders, Van het prachtige bedrag dat ik van jullie heb gekregen bij mijn afscheid van De Zuidwester heb ik deze COWBOYSBAG portemonnee

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht

Nieuwsbrief uur. Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 12 februari 2015 Wij trekken aan de bel... Bellentrekkers gezocht Het Liliane Fonds roept alle basisscholen in Nederland op om op donderdag 12 maart 2015 één minuut lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI

MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI WEEKKAART 18-22 januari 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI WOENSDAG

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken

Schoolfotograaf. Veilig internetten. Intekenlijsten 10-minutengesprekken Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 9 februari 2015 Pagina 1: Schoolfotograaf

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

P e p p e l p r a a t

P e p p e l p r a a t P e p p e l p r a a t Inhoud: Pasen Schoolfruit Slotfeest Leesvirus Tikotaria Voorleeswedstrijd Bouwen met kleine blokjes Playbackshow Afwezigheid juf Kariann Zwangerschap juf Dieuwerke Kapstokregels Uren

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

De Meander school voor christelijk basisonderwijs Bachlaan 68, 7442 JH Nijverdal tel: 0548 613836 e-mail: info@meanderpcoh.nl

De Meander school voor christelijk basisonderwijs Bachlaan 68, 7442 JH Nijverdal tel: 0548 613836 e-mail: info@meanderpcoh.nl Jaargang 1 nummer 29 2-4-2015 Pasen. Pasen is wonderwel weten wat waar is Als wat niet kon toch echt gebeurd is En je dromen worden waar; Als het leven vol met kleur is, Wees dan vrolijk, zing dan maar!

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Jaargang 8 18 april 2012, nummer 16

Jaargang 8 18 april 2012, nummer 16 OBS Kloosterveen, Dalton-onderwijs De Boomgaard 5, 9408 JA Assen Telefoon: 0592 39 87 56 Email: post@obs-kloosterveen-assen.nl Website: www.obs-kloosterveen-assen.nl Jaargang 8 18 april 2012, nummer 16

Nadere informatie

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis

Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis DEZE WEEK FELICITEREN WE: Anouk v.d. Meer (woensdag) Alle leerlingen die in de zomervakantie jarig zijn! Regel van de maand juli: Dat iedereen anders is, daar is niks mee mis Nieuws uit de personeelskamer.

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015

Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Jaargang 21 nummer 16 Vrijdag 22 mei 2015 Agenda 22 mei 5 juni 2015 maandag 25 mei dinsdag 26 mei dinsdag 26 mei maandag 1 t/m vrijdag 5 juni Bijbelrooster Week 22: 25 t/m 31 mei 2015 Van kwaad tot erger

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015

Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Nieuwsbrief 3 Schooljaar 2015-2016 oktober 2015 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Even voorstellen! Alle vakanties

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 14 maart 2016 Jaargang 22 nr. 15 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 13 09-03-2016 In dit nummer: Uitnodiging Violenverkoop Debattoernooi

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 5 vrijdag 25 september 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 5 vrijdag 25 september 2015 NR. 5 vrijdag 25 september 2015 Kind op maandag: Thema: Kom, kijk! Matteüs 9:9-13, 9:18-26, 9:27-31 Jezus roept de tollenaar Matteüs om met hem mee te gaan. In het verhaal over Jaïrus is het juist andersom:

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 5-16 maart Week 12 Thema: Wat kun je ermee? Week 13 Thema: Onbeperkt

Nieuwsbrief. Thema s Trefwoord. Kalender. jaargang 12- nummer 5-16 maart Week 12 Thema: Wat kun je ermee? Week 13 Thema: Onbeperkt 1 Nieuwsbrief jaargang 12- nummer 5-16 maart 2017 Thema s Trefwoord Week 12 Thema: Wat kun je ermee? Wat iemand met een beperking kan, wordt soms mede bepaald door de omgeving. De vraag Wat kun je ermee?

Nadere informatie

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag.

T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG. Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 9 jaargang 16 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, Studiemiddag: Vorige

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding

Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding Datum: 21 augustus 2015 Jaargang: 26 Nummer: start Bran-dingen @pcbdebranding 26 augustus Luizencontrole 26 Startdienst, 19.00 uur in De Hoeksteen 31 Gebedsgroep 31 Rots en Water informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer:

Vanuit het team. De Vlecht. 3 juli 2015. Verjaardagen: In dit nummer: De Vlecht 3 juli 2015 Wij heten Femke van harte welkom! Wij wensen haar een goede start en veel plezier op onze school. In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 1/2 3 Groep 7/8 4 Sport en Bewegen 5 Vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015

Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 14 5 maart 2015 Agenda. 9 maart Oudergesprekken groep 1 t/m 7 11 maart

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2015 2016 18 september 2015 nummer 2 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 27 2 t/m 8 juli 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 27 2 t/m 8 juli 2017 Nieuwsbrief Week 27 2 t/m 8 juli 2017 Vanuit de directie Afgelopen dinsdag was de staking van het primair onderwijs PO in Actie. Het was fijn om te merken dat u als ouders deze actie ondersteunde door

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 12 nummer 12 vrijdag 13 november 2015 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

2 april 2015. Ouderavond

2 april 2015. Ouderavond 2 april 2015 Ouderavond Elke 4 jaar moet de school een schoolplan vaststellen. Dat is een plan waarin staat wat we de komende 4 jaar op de Flevoparkschool allemaal gaan doen op het gebied van onderwijs

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 9 12 januari tot en met 26 januari 2018 INFORMATIEAVOND, KIJKOCHTEND EN INSCHRIJF DAG Beste ouders/verzorgers Hoewel het schooljaar pas begonnen is, kijken we toch al vooruit naar schooljaar 2018-2019. En niet alleen wij kijken vooruit, maar

Nadere informatie

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden.

Update nieuwbouw Op dit moment is er geen nieuws te melden. Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Groep 1-2 - Nieuwsbrief - Schoolfotograaf - Fietscontrole - Even voorstellen - Hulpouders - Septemberfeest - Agenda Elke eerste maandag van de maand

Nadere informatie

nieuwsbrief t Toetertje

nieuwsbrief t Toetertje Groep 5 & 6 nieuwsbrief 19 e jaargang, nr. 27 23-03-2012 t Toetertje OBS De Schoener Werkstukken en spreekbeurten De werkstukken en samenvattingen zijn ingeleverd. Deze week krijgen de leerlingen de werkstukken

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Uw kind hoeft geen tussendoortje mee te nemen, ze krijgen dit aangeboden door De Dolbotters.

Uw kind hoeft geen tussendoortje mee te nemen, ze krijgen dit aangeboden door De Dolbotters. KALENDER: 5 februari : Techniekmorgen groep 8 5 februari : Rapport groep 2 t/m 8 6 februari : Pronkzitting in Zaal Teunissen, groep 5 t/m 8 s middags vrij 9 februari : Studiedag, alle groepen vrij 10 en

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud

nieuwsbrief Instellen verbod stil te staan voor de school Heerderstrand Grote rekendag Sportdag groep 7/8 Nummer 8, 17 april 2014 Inhoud Inhoud Instellen verbod stil te staan voor de school Grote rekendag Heerderstrand Sportdag groep 7/8 Amnesty International Bezoek monument Cyberpesten Paasoptocht groep 1/2 en peuters Duimelot Verkiezingen

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs

Activiteitencommissie van de Ouder Vereniging Gratis licentie Office 365 ProPlus voor leerlingen (en hun ouders) in het basisonderwijs De school waar onze dromen werkelijkheid worden NIEUWSBRIEF Schooljaar 2014-2015 Donderdag 18 september Nummer 02 Vanuit de directie Informatieavonden In alle groepen is een informatieavond geweest en

Nadere informatie

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen

mei 28 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen mei 28 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen Aan de ouders en verzorgers Zo, dit was tot aan de zomervakantie de laatste gebroken week. Nu een periode waarin we nog veel werk te

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie