HORECAPLEIN 40 (BEGANE GROND) TE TIEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HORECAPLEIN 40 (BEGANE GROND) TE TIEL"

Transcriptie

1 HORECAPLEIN 40 (BEGANE GROND) TE TIEL

2 Graafsebaan NL Rosmalen Telefoon : Fax : Internet : info@klaassenbv.nl RABO : Stichting Derden Gelden RABO : Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie september 2013). Klaassen Horecamakelaardij BV Graafsebaan NL ROSMALEN Kantoor Midden Nederland Amersfoortsestraat CC AMERSFOORT Telefoon: Fax: a.willemse@klaassenbv.nl joey@klaassenbv.nl Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

3 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING ALGEMENE INFORMATIE STAD / PROVINCIE BEDRIJFSPAND BEDRIJFSCONCEPT EN OVERIGE INFORMATIE JURIDISCH / OVERHEID FINANCIELE INFORMATIE ALGEMENE VOORWAARDEN BIJLAGEN Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

4 1. INLEIDING Via deze brochure verstrekken wij serieuze kandidaten informatie die nodig is om een duidelijk beeld te krijgen van het object. Indien wij uw interesse hebben gewekt, maken wij op uw verzoek- een afspraak voor een bezichtiging ter plaatse op een moment dat het u past. Tijdens de bezichtiging kan aanvullende informatie worden verstrekt door de makelaar. Op basis van de bezichtiging ter plaatse en eventuele aanvullende gegevens kunt u via de makelaar kenbaar maken op grond waarvan u tot overname wenst over te gaan. Nadat overeenstemming is bereikt zal de koopovereenkomst worden opgesteld die na goedkeuring door beide partijen wordt getekend. Alle door ons en/of door de eigenaar verstrekte schriftelijke informatie is strikt vertrouwelijk en dient op eerste verzoek te worden geretourneerd. Er heeft door de horecamakelaar geen controle plaatsgevonden op juistheid van de gegevens en vergunningen. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan de in deze brochure genoemde gegevens ontlenen. Aan de in deze brochure vermelde maten kunnen geen rechten worden ontleend. De eventueel bijgevoegde indelingsplattegronden zijn indicatief. De indeling op tekening kan afwijken van de werkelijke indeling. Niets uit dit brochure mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd en/of gekopieerd dan na schriftelijke toestemming van de horecamakelaar. De informatie in deze brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van gunning en goedkeuring door verkoper. Wij willen u vriendelijk verzoeken geen contact op te nemen met de eigenaar/ondernemers, het personeel, de accountant, leveranciers, brouwerijen en/of derden die in relatie staat tot de eigenaar/ondernemers. Wij hopen met deze brochure u in beginsel voldoende te hebben geïnformeerd betreffende voormeld object. U kunt direct contact opnemen met de bedtreffende makelaar om een bezichtiging in te plannen. Alle mondelinge en schriftelijke communicatie dient uitsluitend de verlopen via: Klaassen Horecamakelaardij Kantoor Midden Nederland T.a.v. Joey Hehamahua Amersfoortsestraat CC Amersfoort Telefoon Fax / telefoonnummer joey@klaassenbv.nl Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

5 2. ALEGEMENE INFORMATIE BEDRIJFSOMSCHRIJVING LIGGING ZITPLAATSEN RESTAURANT ZITPLAATSEN TERRAS WONING VERPLICHTINGEN OPLEVERING OVERIGE FACILITEITEN 300m² horecabedrijfspand met 130m² terras In het hart van het centrum van Tiel Ca. 100 zitplaatsen Ca. 60 zitplaatsen N.v.t. N.v.t. Per direct. In overleg met kandidaat Oplevering inclusief inventaris en huurderbelang BIJZONDERHEDEN - Het restaurant is recent gesloten i.v.m. verhuizing van de vorige huurder - In 2013 verbouwd tot een strak en Aziatisch restaurant. - Uitermate geschikt voor bekende formules - Complete horeca inventaris aanwezig ter overname 300m² horecabedrijfsruimte met terras van 130m² op hèt horecaplein van Hanzestad Tiel Dit object is gelegen aan hèt horecaplein van Tiel, hartje centrum, op ca. 50 mtr. afstand van de fameuze Waterpoort en het bekende Flipje- & Streek museum. Het sfeervolle horecaplein vertegenwoordigd ongeveer het hele smaakpalet in de stad aan horecabedrijven: met name cafés, restaurants, lunchrooms en bistro's. De gezellige en gevarieerde terrassen maken het plaatje compleet. Dit strakke pand, met over de gehele gevel breedte (ca. 20 mtr.), Dankzij de openslaande puien met veel raampartijen heeft het pand een fantastisch geweldige uitstraling. Bij binnenkomst is de grootte van het restaurant direct zichtbaar. Het restaurant beschikt over ca. 100 zitplaatsen, het terras over ca. 60 zitplaatsen. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

6 3. STAD / PROVINCIE Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de provincie Gelderland. De gemeente telt per 1 augustus inwoners (bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 34,81 km² (waarvan 2,17 km² water). Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij een station op de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel heeft een overnachtingshaven voor de binnenvaart. De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Van Flipje staat een standbeeld in de stad. [ Tiel is één van de oudste steden in Nederland, Tiel stamt uit de periode In tegenstelling tot de meeste Nederlandse steden die uit de late middeleeuwen ( ) komen. De teloorgang rond 850 van de circa 10 kilometer verderop gelegen internationale handelsplaats Dorestad, zorgde ervoor dat een deel van de handel verschoof naar Tiel. In 896 ontving Tiel van de Frankische koning Zwentibold het tolrecht. Het stadsrecht is verleend door de bisschop van Utrecht. Wanneer deze stadsrechten zijn verleend is onbekend. Door archeologisch onderzoek in de binnenstad werd bevestigd wat uit schriftelijke bronnen reeds bekend was: de stad was in de 10e en 11e eeuw een handelsnederzetting van internationale betekenis, die nauwe banden onderhield met de veel rijkere en machtigere handelsstad Keulen. Tiel onderhield in die tijd ook nauwe handelsbetrekkingen met Engeland. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

7 4. BEDRIJFSPAND Bouwaard : Tussen 2005 en Funderingen : Opgetrokken uit metselwerk/steenachtige materialen. Er is geen kelder aanwezig. Gevels : Opgetrokken uit steen/beton. Daken : Deels platdak met bitumineuze dakbedekking. Kozijnen : Van hout. Dubbel glas. Openslaande puien. Gootconstructie en HWA : Verzorgd. Geen verstoppingen en/of lekkages aanwezig. Vloeren : De vloeren op de verdiepingen zijn van beton. Staat van onderhoud : Goed. Geen achterstallig onderhoud. Indeling : De entree bevindt zich in het midden van het pand. Zowel links als rechts kan men plaatsnemen in het restaurant. De bar bevindt zich tegenover de entree. Achterin het pand bevindt zich een (open) keuken, spoelkeuken opvangruimte en doorgang naar het afgesloten achterterrein (van de bewoners). Installaties : Gasgestookte CV- combiketel met boiler. Voldoende groepen, krachtstroom en een aardlekschakelaar. Overige installaties : Alarminstallatie op meldkamer Brandmeldinstallatie Airconditioningunit Staat van onderhoud : Goed. Geen achterstallig onderhoud. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

8 5. BEDRIJFSCONCEPT EN OVERIGE INFORMATIE Algemeen : Het eerste restaurant dat zich vestigde op deze prachtige locatie was De Oude Stadmuur. Een sfeervolle franse brasserie. Daarna vestigde op deze locatie een Aziatisch restaurant, de Oriental Pearl. Door groot succes is dit restaurant verhuisd naar een ander pand in Tiel. Dit Aziatische restaurant betrof een nog niet eerder getoond restaurant concept in Tiel. Men kon voor een vaste prijs a la carte eten. Openingstijden : Het bedrijf op de aangeboden locatie- is gesloten sinds twee maanden. Assortiment : Het betrof een aziatische a la carte kaart. Uitgebreid met een traditioneel drankenassortiment en een wijnkaart. Verschillende menu s. Leasecontracten : Er zijn geen leasecontracten aanwezig. Huidige leveranciers : N.v.t. Geen verplichtingen. Huurgegevens : - ROZ MODEL: Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW - - Algemene bepalingen zijn van toepassing - Huurtermijn 5+5 huurjaren. Of in overleg met verhuurder - 3 huurmaanden borg vooraf te voldoen - Jaarlijkse huurprijs indexering - onder voorbehoud gunning verhuurder / eigenaar - Casco plus oplevering (inclusief installaties) Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

9 6. JURIDISCH / OVERHEID Rechtsvorm : N.v.t. Brouwerijverplichting : Er is geen afnameverplichting. De bierinstallaties zijn in bruikleen bij de brouwerij. Speelautomatenverplicht. : Geen speelautomaten aanwezig Bestemmingsplan : De exploitatie van een restaurant is toegestaan. Terrasvergunning : Aanwezig. Ca. 130 m2. Inrichtingseisen : Het bedrijf voldeed aan de gestelde inrichtingseisen conform de Drank- en horecawet (vergunning afgegeven aan vorige exploitant) Omgevingsvergunning : o.a. milieuvergunning (aanwezig) Brandveiligheidseisen : Voldoet aan de eisen. Jaarlijks gecontroleerd. Legionella prevenatie : Niet van toepassing Risico inventarisatie en evaluatie : Er is geen controle geweest. Verontreinigingen : Er geen sprake van verontreinigingen Personeel : Er behoeft geen personeel te worden overgenomen. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

10 7. FINANCIELE INFORMATIE VRAAGPRIJS Registergoed n.v.t. Inventaris / huurderbelang ,-- HUURPRIJS Huur ,-- per jaar, exclusief BTW (wordt jaarlijks geïndexeerd) Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

11 8. ALGEMENE VOORWAARDEN Voor de algemene voorwaarden van Klaassen Horecamakelaardij BV wordt verwezen naar algemene voorwaarden (versie 2010) zijn gedeponeerd bij de KvK te s-hertogenbosch onder nummer Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

12

13 BIJLAGEN Kadastrale gegevens (volgen) Plattegrondtekening (volgt) Stads- en regioplattegrond Foto- impressie Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

14 Kadastrale gegevens (volgen) Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

15 Inventarislijst (volgt) Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

16 Plattegrondtekening (volgt) Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

17 Stads- en regioplattegrond Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

18 Foto s Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

19 Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

20 Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

21 Alle gegevens zijn met zorg samengesteld conform opgave van opdrachtgever. Belanghebbenden kunnen geen rechten aan deze gegevens ontlenen. Wij verzoeken u vriendelijk om deze informatie zeer discreet te behandelen. Inlichtingen of eventuele bezichtiging uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar. Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons afgesloten beroeps aansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft.

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Ter overname aangeboden: Restaurant Piccola Oss Algemeen Restaurant Piccola is een Italiaans restaurant/pizzeria gelegen nabij het centrum van Oss, gelegen in de Hooghuisstraat.

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Ter overname aangeboden: Casco Restaurant te Haaren In het centrum van Haaren is dit casco restaurant gelegen. Locatie: Het restaurant is gelegen aan de Kerkstraat in Haaren. De

Nadere informatie

Triomf Bar Kettingstraat 6 Den Haag, DESC 1406

Triomf Bar Kettingstraat 6 Den Haag, DESC 1406 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Dennis Schot Telefoon:

Nadere informatie

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: Remo van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530

Nadere informatie

Eeterij en Feesterij de Droom Langeweg, Code: BEHO 2038

Eeterij en Feesterij de Droom Langeweg, Code: BEHO 2038 Eeterij en Feesterij de Droom Langeweg, Code: BEHO 2038 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail:

Nadere informatie

RESTAURANT BRASSERIE TE "MARINA PORT ZELANDE"

RESTAURANT BRASSERIE TE MARINA PORT ZELANDE RESTAURANT BRASSERIE TE "MARINA PORT ZELANDE" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Gasterij Als Toen Nijmegen Gasterij Als Toen is gelegen in een rustige wijk niet ver van het centrum, op de hoek van één van de mooiste straten van Nijmegen, de Kerkstraat. Het

Nadere informatie

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Grand-Café Restaurant

Grand-Café Restaurant Grand-Café Restaurant aan de haven van Regatta center Vooroever 2, 1671 SG Medemblik Code: HABE 2143 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111 5248 NL Rosmalen www.klaassenbv.nl Kantoor Amsterdam

Nadere informatie

Kerkbuurt 87 te Sliedrecht Code: PEKL 15.002

Kerkbuurt 87 te Sliedrecht Code: PEKL 15.002 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Restaurant La Fontana Castellum Houten Dit traditionele Italiaanse restaurant bevindt zich op het Piazza van het nieuwe winkelcentrum Castellum, te Houten-Zuid (ca. 60.000 inwoners).

Nadere informatie

Eiland 4 6107 CA Stevensweert

Eiland 4 6107 CA Stevensweert Eiland 4 6107 CA Stevensweert Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie (conceptversie 26-02- 2014). De adviseur: Corné Poirters. e-mail: c.poirters@klaassenbv.nl mobiel:

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding CODE: ADJA 2288 Klaassen Horecamakelaardij biedt ter overname aan: Horecagelegenheid te Woudrichem. Het horecabedrijf is centraal gelegen in de nieuwbouwwijk van Woudrichem, aan

Nadere informatie

Strandlocatie/paviljoen Café-restaurant optionele Hotel locatie Boulevard Barnaart 59 2041 JA Zandvoort Code: HABE 2123

Strandlocatie/paviljoen Café-restaurant optionele Hotel locatie Boulevard Barnaart 59 2041 JA Zandvoort Code: HABE 2123 Strandlocatie/paviljoen Café-restaurant optionele Hotel locatie Boulevard Barnaart 59 2041 JA Zandvoort Code: HABE 2123 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111 5248 NL Rosmalen Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Smooq bar & grill te Leiden Gelegen bij station Leiden Centraal, direct tegenover de bussen op het Stationsplein (momenteel 60.000 reizigers per dag). In de toekomst wordt het

Nadere informatie

Restaurant Roersingel 4 Roermond Code: PIBE 3187

Restaurant Roersingel 4 Roermond Code: PIBE 3187 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Piet van Benschop Telefoon:

Nadere informatie

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Casco-horecapand Willemstraat 39 Eindhoven, Code: REDO5574

Casco-horecapand Willemstraat 39 Eindhoven, Code: REDO5574 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Remo van Doorn Telefoon:

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Italiaans restaurant La Fontana Hartje centrum Utrecht Deze traditionele pizzeria is al jaren een welbekend begrip in Utrecht (sinds 1979) en is gelegen in het hartje centrum

Nadere informatie

Gasthuissteeg 1 B Echt, Code: 1314

Gasthuissteeg 1 B Echt, Code: 1314 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Corné Poirters Telefoon:

Nadere informatie

CAFETARIA "BLOEMENBUURT"

CAFETARIA BLOEMENBUURT CAFETARIA "BLOEMENBUURT" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door

Nadere informatie

Grieks restaurant Mykonos Witteweg 5 Plasmolen, Code: MIKL 3194

Grieks restaurant Mykonos Witteweg 5 Plasmolen, Code: MIKL 3194 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802081 E-mail:

Nadere informatie

Cafétaria/lunchroom met omzet > 500k Doorgaande weg 1 Venray omgeving

Cafétaria/lunchroom met omzet > 500k Doorgaande weg 1 Venray omgeving Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

Casco-horecapand Hoek De Locht / Heerseweg 1 Veldhoven, Code: REDO 5573

Casco-horecapand Hoek De Locht / Heerseweg 1 Veldhoven, Code: REDO 5573 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Remo van Doorn Telefoon:

Nadere informatie

Horecalocatie Vierlingsbeekseweg 5 5825 AS OVERLOON Redo5547

Horecalocatie Vierlingsbeekseweg 5 5825 AS OVERLOON Redo5547 Horecalocatie Vierlingsbeekseweg 5 5825 AS OVERLOON Redo5547 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbenden kunnen

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Dit sfeervolle restaurant is gelegen in een rustige wijk niet ver van het centrum, op de hoek van één van de mooiste straten van Nijmegen. Het pand is karakteristiek te noemen

Nadere informatie

CAFE. Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie

CAFE. Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie CAFE Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Grootzand 24 Sneek, Code: REAU3540

Grootzand 24 Sneek, Code: REAU3540 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Oostmahorn 29 Anjum, Code:

Oostmahorn 29 Anjum, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Restaurant Santorini Oude Kleefsebaan 94 Berg en Dal, Code: MIKL 3908

Restaurant Santorini Oude Kleefsebaan 94 Berg en Dal, Code: MIKL 3908 Restaurant Santorini Oude Kleefsebaan 94 Berg en Dal, Code: MIKL 3908 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Italiaans restaurant Trinacria Dorpsstraat 17 Helmond, Code: MIKL

Italiaans restaurant Trinacria Dorpsstraat 17 Helmond, Code: MIKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802081 E-mail:

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Klaassen Horecamakelaardij biedt ter overname aan: Restaurant aan de Sluisstraat te Geldrop Ligging Het bedrijf is gelegen aan de rand van het centrum in de plaats Geldrop met

Nadere informatie

Plein 15 Makkum Fr, Code: REAU2523

Plein 15 Makkum Fr, Code: REAU2523 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Ristorante Bellagio Kruisstraat 37 's-hertogenbosch

Ristorante Bellagio Kruisstraat 37 's-hertogenbosch Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Ter overname: Nieuw Baarnstraat 4 E Baarn

Ter overname: Nieuw Baarnstraat 4 E Baarn Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Bedrijfsmakelaar: Marije Brinkman Telefoon:

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Ter overname aangeboden: Cafetaria de Driesprong Kapelstraat 25 Eerde Attentie: Dit betreft een vernieuwde aanbieding. Ter overname: Uitsluitend het cafetariagedeelte met productiekeuken,

Nadere informatie

Café-Restaurant D n Engel Siebengewaldseweg 1 Bergen (Limburg)

Café-Restaurant D n Engel Siebengewaldseweg 1 Bergen (Limburg) Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081 E-mail:

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Handelsstraat 58 Stadskanaal, Code: JAAB 1217

Handelsstraat 58 Stadskanaal, Code: JAAB 1217 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Egbert van Keulen Telefoon:

Nadere informatie

CASCO HORECAPAND. Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie

CASCO HORECAPAND. Gelieve discreet met deze informatie om te gaan. Vrijblijvende informatie CASCO HORECAPAND Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06- Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt

Nadere informatie

Buren 25 Piaam, Code:

Buren 25 Piaam, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Raadhuislaan 60 te Rockanje Code: PEKL 15.027

Raadhuislaan 60 te Rockanje Code: PEKL 15.027 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Ter overname aangeboden: Café Het Raadhuis Markt 2 Son en Breugel Algemeen Op een toplocatie aan de Markt van Son en Breugel is Feestcafé Het Raadhuis gelegen. Het feestcafé is

Nadere informatie

RESTAURANT KONYA VAN DE SPIEGELSTRAAT LN GOES

RESTAURANT KONYA VAN DE SPIEGELSTRAAT LN GOES RESTAURANT KONYA VAN DE SPIEGELSTRAAT 104 4461 LN GOES Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06- Alle aanbiedingen

Nadere informatie

Plein 44 Tiel, Code: MIKL 3884

Plein 44 Tiel, Code: MIKL 3884 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802081 E-mail:

Nadere informatie

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Restaurant Eetcafé Claerenbeek Ginnekenweg 230 Breda Code: BEHO 2011

Restaurant Eetcafé Claerenbeek Ginnekenweg 230 Breda Code: BEHO 2011 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Berrie van Hoof Telefoon:

Nadere informatie

Lange Breestraat 3 te Dordrecht Code: PEKL 14.028

Lange Breestraat 3 te Dordrecht Code: PEKL 14.028 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Casco-horecapand Willemstraat Eindhoven, Code: REDO5574

Casco-horecapand Willemstraat Eindhoven, Code: REDO5574 +41 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Remo van Doorn Telefoon:

Nadere informatie

Hotel-Restaurant De Beukelaer Kerkstraat 2 Roggel

Hotel-Restaurant De Beukelaer Kerkstraat 2 Roggel Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horeca-adviseur: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Restaurant Zebs De Bilt Gelegen in het centrum van de Bilt (aan de Hessenweg) op een goede zichtlocatie. De Hessenweg is een van de belangrijkste doorgaande wegen in De Bilt.

Nadere informatie

Rijksweg 2 Heel, Code: copo 0814

Rijksweg 2 Heel, Code: copo 0814 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Corné Poirters Telefoon:

Nadere informatie

Winkelpand Marktstraat 6 5801 BM Venray Code: ROBO 3173

Winkelpand Marktstraat 6 5801 BM Venray Code: ROBO 3173 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rob van den Borne Telefoon:

Nadere informatie

PRACHTIGE HORECALOCATIE STRATUMSEIND ER EINDHOVEN redo5541

PRACHTIGE HORECALOCATIE STRATUMSEIND ER EINDHOVEN redo5541 PRACHTIGE HORECALOCATIE STRATUMSEIND 103 5611 ER EINDHOVEN redo5541 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: Remo van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530

Nadere informatie

Restaurant Chitanie Jacob Merlostraat 6 Horst CODE: ROBO 3131

Restaurant Chitanie Jacob Merlostraat 6 Horst CODE: ROBO 3131 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rob van den Borne Telefoon:

Nadere informatie

All Ways Wok Tolbrug 11 te Dordrecht

All Ways Wok Tolbrug 11 te Dordrecht Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

VLAAMS FRITESHUIS LOKET 13 BURCHTSTRAAT RB NIJMEGEN REDO5567

VLAAMS FRITESHUIS LOKET 13 BURCHTSTRAAT RB NIJMEGEN REDO5567 VLAAMS FRITESHUIS LOKET 13 BURCHTSTRAAT 55 6511 RB NIJMEGEN REDO5567 De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbende kunnen geen rechten aan de inhoud van deze presentatie

Nadere informatie

Cafetaria Het Pleintje Jupiterstraat AR Tilburg BEHO 2040

Cafetaria Het Pleintje Jupiterstraat AR Tilburg BEHO 2040 Cafetaria Het Pleintje Jupiterstraat 15 5042 AR Tilburg BEHO 2040 Onlangs heeft Klaassen Horecamakelaardij de goed lopende Cafetaria 't Pleintje in Tilburg in de verkoop gekregen. Deze locatie ligt aan

Nadere informatie

Buorren 7 Langweer, Code:

Buorren 7 Langweer, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

RESTAURANT MET B&B "MARINA STELLENDAM"

RESTAURANT MET B&B MARINA STELLENDAM RESTAURANT MET B&B "MARINA STELLENDAM" Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen

Nadere informatie

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Dagzaak Lunchroom LE Papillon Marikenstraat 44 Nijmegen CODE: PIBE 3140

Dagzaak Lunchroom LE Papillon Marikenstraat 44 Nijmegen CODE: PIBE 3140 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Piet van Benschop Telefoon:

Nadere informatie

Draaiweg 22 te Utrecht

Draaiweg 22 te Utrecht Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Joey Hehamahua Telefoon:

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman mobiel:

De adviseur: Bart Brinkman mobiel: Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman b.brinkman@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen

Nadere informatie

Buitenhavenweg 180 te Schiedam Code: PEKL 15.023

Buitenhavenweg 180 te Schiedam Code: PEKL 15.023 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

aas Vrijblijvende aanbieding

aas Vrijblijvende aanbieding aas Vrijblijvende aanbieding Ter overname aangeboden: MAXX Hilversum MAXX Coffee & Wine Bar gelegen midden in een drukke winkelstraat is bij uitstek de locatie voor lunch diner en een borrel. Op elk moment

Nadere informatie

Hostellerie-Restaurant De Neerhof Kasteelhof 1 Kessel (L)

Hostellerie-Restaurant De Neerhof Kasteelhof 1 Kessel (L) 1 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 06-53 802 081

Nadere informatie

Restaurant á 110 m2 Stratumsedijk 23 a 5611 NA Eindhoven Code: ADJA 2274

Restaurant á 110 m2 Stratumsedijk 23 a 5611 NA Eindhoven Code: ADJA 2274 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Carolien s Diner Elisabethstraat 27 Uden, Code: ADJA 2279

Carolien s Diner Elisabethstraat 27 Uden, Code: ADJA 2279 Carolien s Diner Elisabethstraat 27 Uden, Code: ADJA 2279 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail:

Nadere informatie

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan

Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Gelieve discreet met deze informatie om te gaan Vrijblijvende informatie De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Laurens Jzn. Costerstraat 7 B te Oud-Beijerland Code: PEKL 15.026

Laurens Jzn. Costerstraat 7 B te Oud-Beijerland Code: PEKL 15.026 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Fax: 073-522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Café Marktzicht Terwaenen 52 Oss

Café Marktzicht Terwaenen 52 Oss Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Internet: E-mail: www.klaassenbv.nl info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Eric Blokland Telefoon: 0653802081 E-mail:

Nadere informatie

Kamp 32 te Amersfoort

Kamp 32 te Amersfoort Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Adviseur: Joey Hehamahua Telefoon: 06-11

Nadere informatie

RESTAURANT AAN DE HAVEN MET B&B MOGELIJKHEDEN

RESTAURANT AAN DE HAVEN MET B&B MOGELIJKHEDEN RESTAURANT AAN DE HAVEN MET B&B MOGELIJKHEDEN Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman mobiel:

De adviseur: Bart Brinkman mobiel: Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Herenstraat 15 Nieuwegein

Herenstraat 15 Nieuwegein Klaassen Horecamakelaardij B.V. Wiekenweg 53a, 3815KL, Amersfoort Telefoon: 033-258 13 30 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: amersfoort@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Alex Willemse Telefoon:

Nadere informatie

Hoofdstraat 35 Gorredijk, Code:

Hoofdstraat 35 Gorredijk, Code: Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Rene Ausema Telefoon:

Nadere informatie

Croissanterie Kerkstraat 10 te Huizen

Croissanterie Kerkstraat 10 te Huizen Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Alex Willemse Telefoon:

Nadere informatie

Voorstraat 1-3 te Oude-Tonge Code: PEKL

Voorstraat 1-3 te Oude-Tonge Code: PEKL Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073-521 61 66 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon: 06-53 14 89 02

Nadere informatie

CAFE t STRAOTJE Kerkstraat AH St. Oedenrode MIKL3860

CAFE t STRAOTJE Kerkstraat AH St. Oedenrode MIKL3860 CAFE t STRAOTJE Kerkstraat 18 5492 AH St. Oedenrode MIKL3860 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530 Belanghebbenden kunnen

Nadere informatie

Paviljoen Vlijmen Vlijmen, Code: MIKL 3905

Paviljoen Vlijmen Vlijmen, Code: MIKL 3905 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding HOOI ontbijt & lunch Utrecht Burgemeester Reigerstraat 25 te Utrecht (Oudwijk) HOOI is je favoriete buurvrouw met haar eigen moestuin, die net een vers gebakken appelnotentaart

Nadere informatie

BEHO 2058 t Heike Bredaseweg Hoogstraten Belgie

BEHO 2058 t Heike Bredaseweg Hoogstraten Belgie BEHO 2058 t Heike Bredaseweg 56 2322 Belgie Graafsebaan 111 Berrie van Hoof 5248 NL Rosmalen b.vanhoof@klaassenbv.nl tel. 073 5216166 Mobiel 06-20004868 fax. 073 5220906 www.klaassenbv.nl Rayon Midden

Nadere informatie

Landgoed Dinther Staete Koffiestraat 15 Heeswijk-Dinther Code: MIKL 3789

Landgoed Dinther Staete Koffiestraat 15 Heeswijk-Dinther Code: MIKL 3789 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Michael Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

Cafetaria Anders nog Iets Grotestraat EC Varik Code: ADJA 2259

Cafetaria Anders nog Iets Grotestraat EC Varik Code: ADJA 2259 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Ad Janse Telefoon: 06-10

Nadere informatie

Vrijblijvende aanbieding

Vrijblijvende aanbieding Vrijblijvende aanbieding Max. 50 hotelkamers met restaurant/zaal en terrassen Centrum Apeldoorn In een drietal bestaande panden -op een absolute A1 locatie in het centrum van Apeldoorn- wordt een nieuw

Nadere informatie

Bolensteinsestraat 12 te Maarssen

Bolensteinsestraat 12 te Maarssen Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Joey Hehamahua Telefoon:

Nadere informatie

BEHO 2052 De 3 Vrienden Breda St. Jansstraat 4. Breda

BEHO 2052 De 3 Vrienden Breda St. Jansstraat 4. Breda BEHO 2052 De 3 Vrienden St. Jansstraat 4 Graafsebaan 111 Berrie van Hoof 5248 NL Rosmalen b.vanhoof@klaassenbv.nl tel. 073 5216166 Mobiel 06-20004868 fax. 073 5220906 www.klaassenbv.nl Rayon Midden Brabant

Nadere informatie

Taste Schoutenstraat 9 Hilversum

Taste Schoutenstraat 9 Hilversum Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Bedrijfsmakelaar: Marije Brinkman Telefoon:

Nadere informatie