Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar ouders@bonifaciusschool-wassenaar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool-wassenaar.nl ouders@bonifaciusschool-wassenaar."

Transcriptie

1 Bonifax Wassenaar, november Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand november Inmiddels traditiegetrouw vindt in deze maand het Nationaal Schoolontbijt plaats, waaraan alle groepen deelnemen en waarover u nog een brief ontvangt. Daarnaast gaan enkele groepen naar de Wassenaarse bibliotheek voor een bijzondere groepsles. En verder staat voor groep 8 een les over vuurwerk op het programma. We wensen u veel leesplezier toe met deze Bonifax. Met vriendelijke groet, Agenda 04 nov. groep 3 bibliotheekbezoek 04 nov. groep 8 vuurwerkles 06 nov. groep 7+8 kinderpostzegels 07 nov. oud papier 08 nov. Nationaal Schoolontbijt 22 nov. groepen 1-2 speelgoedmiddag 25 nov. groep 1-2 bibliotheekbezoek 26 nov. groep 2 Sophiekehuis 28 nov. studiedag geen school 02 dec. groep 1-2 bibliotheekbezoek 05 dec. oud papier Het team van de St. Bonifaciusschool 8 Vuurwerkles. Op maandag 4 november a.s. krijgt groep 8 van uur tot uur een speciale les van bureau Halt over vuurwerk. In januari krijgen zij nog een les van dit bureau en die zal gaan over Digipesten. 1-2 Bibliotheekbezoek groepen 1-2 en 3. Op maandag 4 november a.s. gaan de leerlingen van groep 3 van uur naar de Wassenaarse bibliotheek voor een groepsles met als titel Monstertje Mo wil in een boek. Ook groep 1-2M gaat naar de bibliotheek voor de les Verstoppertje spelen met Dikkie Dik. Dit gebeurt op maandag 25 november van tot uur. De twee andere groepen 1-2 zijn op 2 december aan de beurt. 7-8 Kinderpostzegels. Op woensdag 6 november a.s. krijgen de leerlingen van groep 7 en 8 de zegels en kaarten mee die de mensen besteld hebben. 1.

2 Bedrijfshulpverleningscursus (BHV). Zoals elk jaar volgt een aantal van onze collega s de herhalingscursus BHV. Zo hebben wij altijd voldoende deskundige mensen in huis als er calamiteiten aan de orde zijn. De cursus is op woensdagmiddag 6 november a.s. na schooltijd. Oud papier. Op donderdag 7 november en op donderdag 5 december staat de papiercontainer weer tot uur voor de deur. Brengt u ook uw kranten en oud papier mee? We willen graag een volle container! Bedankt. Schoolontbijt. Op vrijdag 8 november 2013 doen alle kinderen mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Naast deze Bonifax ontvangt u een aparte brief hierover. 1-2 Op vrijdag 22 november a.s. is er voor de groepen 1-2 een speelgoedmiddag. Alle kinderen mogen die dag iets van huis meenemen. 8 Bezoek groep 8 aan het voortgezet onderwijs. De leerlingen van groep 8 brengen een bezoek aan het Adelbert College, het Rijnlands Lyceum en het Andreas College. De bezoeken gebeuren in het kader van oriëntatie op het voortgezet onderwijs en vinden plaats in de maanden november en december Op dinsdag 26 november a.s. gaan ze naar het Adelbert College, op dinsdag 3 december gaan ze naar het Rijnlands Lyceum en op 29 november òf 4 december gaan ze op bezoek bij het Adreas College. Studiedagen. Donderdag 28 november 2013 zijn alle kinderen vrij! Die dag is er voor ons team een studiedag. Tijdens de ochtend zullen wij samen met onze andere collega s binnen de stichting (SKOW) een aantal onderwerpen bespreken en ervaringen delen. s Middags nemen we deel aan de Wassenaarse Onderwijsmiddag. Deze studiemiddag is voor alle leraren van de scholen voor basis- en voortgezet onderwijs in Wassenaar vindt één keer in de drie jaar plaats. Het thema voor deze Onderwijsmiddag is Het Brein. Door steeds meer en beter onderzoek komen we steeds meer over het brein te weten. Deze wetenschap kunnen we natuurlijk ook goed gebruiken in het onderwijs, omdat ieder kind immers anders is. 2.

3 2 Groep 2 en het Sophiekehuis. Ook dit jaar brengen de kinderen van groep 2 weer een bezoekje aan het Sophiekehuis, waar zij liedjes zullen zingen voor de bewoners. Op dinsdag 26 november a.s. om 9.45 uur zijn zij daar van harte welkom. 1-2 Baby op komst! Deze week heeft juffrouw Richalle aan haar leerlingen verteld dat zij een baby verwacht en dat is natuurlijk een heuglijk feit. Juffrouw Richalle verwacht haar baby begin maart en zal zoals het er nu naar uitziet begin februari met verlof gaan. Juffrouw Grietje neemt een werkdag van juffrouw Richalle over en zal woensdag, donderdag en vrijdag in de groep staan. De twee andere dagen, maandag en dinsdag, neemt meester Lesley voor zijn rekening. Meester Lesley is een oude bekende binnen onze school, want hij heeft al heel wat invalwerk bij ons gedaan. Kinderen naar school brengen. Kinderen die tussen de middag thuis eten, worden verzocht niet eerder dan uur weer op school te zijn. Worden kinderen toch wat eerder gebracht, dan is het verzoek dat u als ouder bij uw kind blijft tot alle kinderen naar binnen gaan. Wat betreft het brengen s ochtends: vanaf uur is er pleinwacht. Brengt u uw kind eerder en u gaat alvast weg, wilt u uw kind er dan dringend op wijzen het schoolplein niet meer te verlaten. Jassen aan!! Alle kinderen worden - nu het een stuk kouder wordt - geacht in alle buitenspeeltijden hun jassen aan te hebben. Daarom ons vriendelijk verzoek: laat uw kind mèt jas naar school komen. Begin van de advent. De eerste zondag van de advent is op zondag 1 december Daarom zal er vanaf maandag 2 december in alle klassen een adventskrans komen te staan of hangen. Gybelanthof. Een dringend verzoek namens velen: als u uw kind met de auto brengt en haalt, wilt u dan zo min mogelijk gebruikmaken van de ingang via de Gybelanthof? Er is daar weinig ruimte om te parkeren en te draaien en het zorgt geregeld voor onoverzichtelijke situaties voor ouders die met hun kinderen te voet komen. We danken u alvast voor uw medewerking. 3.

4 Oudercommissie. Tijdens de jaarvergadering van 1 oktober 2013 zijn er verschillende nieuwe leden gekozen. De oudercommissie ziet er voor dit schooljaar als volgt uit. Bestuur: voorzitter: Anne-Marie Timans penningmeester: Mascha Oudshoorn secretaris: Rita van der Holst Oudercommissieleden voor de diverse groepen zijn: Groep 1-2 Richalle/Grietje: Laura Bergers (moeder van Luuk van Wijngaarden) Miranda van Wissen (moeder van Jimme van der Woude) Groep 1-2 Mariël: Marloes Kloosterman Marjolein de Kievit Groep 1-2 Inge/Karin: Mirjam van Leeuwen Marika Genemans Groep 3 Fleur/Saskia: Heske Sprenkels Danielle Coppens Groep 4 Koen: Martine l Ami Alwiene Waals Groep 5 Harriët: Mascha Oudshoorn Jacqueline Wolters Groep 6 Carola: Rita van der Holst Marcia Kool Groep 7 Marcel: Tiny van der Veer Anne-Marie Timans Groep 8 Ton: Angela Mazairac Dorothé Ammerlaan (moeder van Robinn van der Spek) (moeder van Tijmen de Kievit) (moeder van Merle van Leeuwen) (moeder van Carsten Genemans) (moeder van Gerrit Overdevest) (moeder van Cooper Coppens) (moeder van Maartje l Ami) (moeder van Sam Waals) (moeder van Daan Planje) (moeder van Hidde Wolters) (moeder van Thomas en Dennis van der Holst) (moeder van Sem Hooijmans) (moeder van Danique van der Veer) (moeder van Marinde Timans) (moeder van Ping Mazairac) (moeder van Emily Ammerlaan) Heeft u vragen aan de oudercommissie, dan kunt u hen ook mailen. Het adres is: oc@bonifaciusschool-wassenaar.nl 4.

5 Uitslag verkiezingen Medezeggenschapsraad. Aan het begin van het schooljaar was mw. Hilgevoord aftredend als lid van de MR en niet herkiesbaar. Als nieuwe kandidaat heeft zich aangemeld dhr. M. van Leeuwen. De nieuwe MR ziet er als volgt uit: namens de ouders: dhr. M. van Leeuwen (voorzitter v.a. jan. 2014) dhr. L. Veen mw. M. Noordover (secretaris en vertegenwoordigster in de GMR) namens het team: mw. H. Oudshoorn (vertegenwoordigster in de GMR) mw. C. Bos dhr. A. Beijersbergen (voorzitter tot jan. 2014) Onze 10 gouden regels. U weet allemaal dat onze school de 10 Gouden Regels kent. Ze hangen in alle klassen en in onze hal. Een paar jaar geleden zijn ze bij onze leerlingen geïntroduceerd. Nu verwijzen leerkrachten geregeld naar de regels. Toch lijkt het soms dat ze naar de achtergrond verdwijnen. Daarom zullen wij ze de komende weken opnieuw bespreken. Waarom hebben wij deze regels? Wat betekenen deze regels? Wat moet je wel of niet doen om deze regels na te leven? Want per slot van rekening willen we allemaal graag dat regel 10 van toepassing is op onszelf, namelijk Zorg dat je trots kunt zijn op jezelf! Welkom op school. Groep 1-2 Richalle/Grietje: - Robin van Leeuwen (per 1 oktober 2013), broertje van Rik van Leeuwen (groep5) Groep 1-2 Mariël: - Zosia Wojtaszek (per 5 oktober 2013) - Dinan Kreuk (per 8 oktober 2013) Groep 3: - Daniël Wojcik (per 28 oktober 2013) 5.

6

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2014.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2014. Bonifax Wassenaar, november 2014. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand november 2014. De herfstvakantie zit er al een paar dagen op en alle klassen zijn weer volop aan de slag. Er wordt

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016 Bonifax Agenda Wassenaar, november 2016 03 nov. oud papier 07 nov. groep 3+4 verteltheater 09 nov. groep 7 dode-hoek-les 10 nov. groep 5 bosles 11 nov. Nationaal Schoolontbijt 11 nov. groep 8 ontbijt bij

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, april 2015. Bonifax Wassenaar, april 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand april. De maand april begint met op de eerste dag het uitdelen van het tweede rapport aan de groepen 3 t/m 8. Na een

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, mei 2014.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, mei 2014. Bonifax Wassenaar, mei 2014. Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u, vlak voor de meivakantie de Bonifax voor de maand mei 2014. Het gaat deze maand om een korte periode, die begint en eindigt met

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Bonifax Wassenaar, september 2013. Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is na een zonnige vakantie weer begonnen! Wat hebben wij geluk gehad dat wij als laatsten aan de beurt waren met de zomervakantie,

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Bonifax Wassenaar, juli 2014. Beste ouders/verzorgers, In deze periode komen afrondende en voorbereidende activiteiten samen. We ronden het schooljaar 2013-2014 af met een aantal leuke festiviteiten: oudste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, mei 2017

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, mei 2017 Bonifax Wassenaar, mei 2017 Beste ouders/verzorgers, Wellicht heeft u het via facebook gelezen. Een buitenlandse school had in een brief ouders gevraagd de verantwoordelijkheid te nemen om kinderen bepaalde

Nadere informatie

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5

Jonge Ouder Academie Over dit onderwerp is een bijlage toegevoegd. 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 1 november 2013 schooljaar 2013/2014 nr. 5 Dankdag Volgende week woensdag 6 november is het de landelijke dankdag. Danken lijkt een begrip, dat steeds minder voorkomt. Zeker in tijden van financieel en

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 3 schooljaar 5 oktober, dag van de leraar Bedankt! Afgelopen week stonden er veel buitenschoolse activiteiten gepland voor onze school. Zonder de hulp van ouders en anderen familieleden konden wij niet deelnemen aan

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl

Claudius Civilislaan 30-3132 JB Vlaardingen - Tel. : 010-434 65 30 www.jcsvl-mantum.nl November 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van November. Hierin stellen de nieuwe ouderleden van de MR zich aan u voor. En kunt u lezen over de opbrengst van de kleedjesmarkt,

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V. Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool Cluster 4 (voor alle data geldt D.V.) Nummer 3 Nieuwsbrief 28 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 8 19 20 21 22 23 24 25 26 27 1 e schooldag 28 29 30 31 September 2018 1 2 3 Deze week: luizencontrole 4 Start

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 16, nummer 6 vrijdag 22 november Beste ouders,

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 16, nummer 6 vrijdag 22 november Beste ouders, Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 16, nummer 6 vrijdag 22 november 2013 Beste ouders, Sinterklaas is weer in het land. Een leuke en ook spannende tijd voor onze kinderen.

Nadere informatie

Alle kinderen vrij. Contactavonden. Continurooster

Alle kinderen vrij. Contactavonden. Continurooster Weeknieuws nr.22 5 februari 2016 Data 9 februari Oud papier ophalen 11 februari Cursus personeel. Alle leerlingen s middags vrij 15 febr Voorstelling Uurcultuur groepen 1 en 2 22 t/m26 Contactavonden februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

Nieuws vanuit het team

Nieuws vanuit het team 17-09-2015 Nr 2. Nieuws vanuit het team Beste ouders, We zitten inmiddels al weer in de 3 e schoolweek van het nieuwe schooljaar. De kinderen zijn grotendeels al gewend aan hun nieuwe groep en natuurlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17-09-2015

Nieuwsbrief 17-09-2015 Juffrouw Jantina heeft een dochter Imke Jorina is geboren op 08-09-2015. Moeder en dochter maken het goed. We wensen juffrouw Jantina, Jos, Lisa een fijne tijd toe met een de nieuwe baby. Tussenschoolse

Nadere informatie

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN

MEI / JUNI 2013 IDENTITEITSBEWIJS MEE! KLEUTERFEEST NIEUWE LEERLINGEN IDENTITEITSBEWIJS MEE! Beste ouders/verzorgers, Zoals wij u hebben meegedeeld is het met ingang van dit schooljaar verplicht om bij schoolreizen de identiteitsbewijzen van de kinderen mee te nemen. Dit

Nadere informatie

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical.

Eindvoorstelling Donderdag 2 juli is onze jaarlijkse eindvoorstelling. Alle groepen verzorgen dan een optreden met als thema musical. Weekbrief 15 juni 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de Koos Meindertsschool. Den Haag, 25 augustus 2015. Beste ouders, verzorgers, Graag wil ik u en uw kind(eren) weer van harte welkom heten. Fijn om te zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Twitter: @ECThijssen In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Informatieavonden Leuk nieuws Groep 5 Leerlingenraad Ouderavond 3 nov. Schoolplein M.R. mededeling Nepwapens Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda. Afscheid Sil Brasz. Welkom op school. Felicitatie. 23 t/m 27 okt. Herfstvakantie Nieuwsbrief Nr 4 20-10-2017 Afscheid Sil Brasz Op dinsdag 17 oktober hebben we afscheid genomen van Meester Sil. De leerlingen hebben Meester Sil toegezongen met een afscheidslied, tussen de middag aten

Nadere informatie

En dan is het. OKTOBER 2015

En dan is het. OKTOBER 2015 J a a r g a n g 1 1, n r. 2 5 o k t o b e r 2 0 1 5 En dan is het...oktober 1 Kinderboekenweek 2 En dan is het. OKTOBER 2015 De eerste maand van schooljaar 2015-2016 is alweer voorbij. We zijn in de wijn-maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 oktober 2014

Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Nieuwsbrief 9 oktober 2014 Belangrijke data - Oud papier: 11 oktober: Fam. Wilbrink (Jonathan) en Fam. Leegwater (Daan) - Oud papier: 25 oktober: Fam. Wijdenes (Luuk) en Fam. Neeteson Lemkes (Anna) - Vrijdag

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.

G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee. G E V E R S - DEUTZ TERWEESCHOOL TERWEEWEG 106 2341 CV OEGSTGEEST TEL. (071) 565 24 32 e-mail: gdtinfo@gdterwee.nl website : www.gdterwee.nl Een gezamenlijke tweewekelijkse uitgave van de Ouderraad en

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen.

Hoofdluiscontrole Maandag 9 mei worden alle kinderen op hoofdluis gecontroleerd. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen. Weekbrief 9 mei 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden. Bag2school

Nadere informatie

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw.

LAETARE-ACTUEEL. juni Een nieuwe middenbouw/continurooster. Bibliotheek op school. Een nieuwe middenbouw. LAETARE-ACTUEEL juni 2017 Een nieuwe middenbouw/continurooster Een nieuwe middenbouw. Dinsdagavond 30 mei jongstleden hebben wij de ouders van groep 2 bijgepraat over de nieuw te vormen groep drie. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vee tentoonstelling Donderdag 11 september gaan wij naar de Vee tentoonstelling op de koemarkt.

Nieuwsbrief. Vee tentoonstelling Donderdag 11 september gaan wij naar de Vee tentoonstelling op de koemarkt. Datum nieuwsbrief Obs Willem Eggert Jan v Egmondstraat 14 1441 HM Purmerend 0299 421385 info@willemeggertschool.nl www.willemeggertschool.nl Agenda: 10 september Sportdag gr 1 t/m 8 Locatie: Sportpark

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Respons enquête schooltijden

Respons enquête schooltijden 12 februari 2016 26 e jaargang nr 23 Weekjournaal 16 februari Open dag! 17 februari Studiedag team; alle kinderen vrij 18,22,23 febr. 10-minutengeprekken groepen 1 t/m 7 26 februari Meesters en juffendag

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2

Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Peppelinfo oktober 2017, nummer 2 Beste ouders, Sinds 4 oktober staat de school in het teken van de 'Kinderboekenweek' met dit jaar het thema 'Gruwelijk eng'. In deze week staan we extra stil bij het belang

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek

TUNNISKE. Telekids Green Kids op bezoek TUNNISKE Telekids Green Kids op bezoek Beste ouders en verzorgers, Jaargang 12 nummer 41 18-02-2014 We hebben inmiddels al van veel ouders complimenten ontvangen over de nieuwe website www.antschot.nl.

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2015-2016 1

Nieuwsbrief De Doornick schooljaar 2015-2016 1 De Doornick katholieke basisschool Blauwe Hoek 40 6686 AE Doornenburg Tel. :0481-421208 Fax :0481-431067 E-mail :doornick@delinge.nl Website :www.dedoornick.nl Nieuwsbrief De Doornick nummer 1, 11 september

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 632 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers,

VOORWOORD. Beste ouders en verzorgers, Wetenswaardigheid 11 26 februari 2015 Beste ouders en verzorgers, VOORWOORD Deze week heeft u allemaal het tweede rapportgesprek. We hopen dat het prettige gesprekken zijn en dat u helder en duidelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26-06-2014

Nieuwsbrief 26-06-2014 Nieuwsbrief 26-06-2014 Beste ouders/verzorgers, Dit is de laatste schoolkrant van het schooljaar 2013-2014. Namens bestuur, team en directie van basisschool de Meent alvast een fijne vakantie gewenst!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

INFORMATIE OKTOBER 2015 NUMMER 3

INFORMATIE OKTOBER 2015 NUMMER 3 INFORMATIE OKTOBER 2015 NUMMER 3 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Een nieuwsbrief vol informatie ligt voor u. Neem de tijd om de inhoud te lezen en stel gerust uw vragen als iets

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2016-2017 OBS De Tweemaster Oude Lombardstraat 21 4201 HR Gorinchem T 0183 631703 directie@obstweemaster.nl www.obstweemaster.nl Augustus 2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Nadere informatie

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep

KBS De Schothorst. Nieuwsbrief De Schothorst blijft groeien; we krijgen. een instroomgroep Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 30-09-2015 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 30-09-2015 In dit nummer: Instroomgroep 1 Continurooster? 2 Schaken 2 t Gerbrand 2 Schoolfruit

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014

Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Nieuwsbulletin basisschool De Grienden Maandag 3 november 2014 Belangrijke data schooljaar 2014-2015 Maandag 10 november Rapportbespreking Dinsdag 11 november Rapportbespreking Vrijdag 5 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015)

Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015. (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 2 24 SEPTEMBER 2015 (nr. 3 zal verschijnen op 8 oktober 2015) 25-09 Laura van der Veght (gr. 4) 28-09 Joy van Tiel (gr. 1)

Nadere informatie

Schooljaar

Schooljaar OUDERKALENDER Schooljaar 2017-2018 Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 34 14 15 16 17 18 19 20 21 1 e schooldag 22 23 24 25 26 27 28 Deze week: luizencontrole 29 30 Start Plusgroep 31 September 2017

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Jaarvergadering en informatieavond. Nummer 2: 11-09-2015. Jaargang 2015-2016

Wingerdbericht. Agenda. Jaarvergadering en informatieavond. Nummer 2: 11-09-2015. Jaargang 2015-2016 Wingerdbericht Nummer 2: 11-09-2015 Jaargang 2015-2016 Agenda 11 september Gezinsactiviteit: vossenjacht 16 september Werkochtend groep 1 t/m 3, deze leerlingen vrij 24 september Jaarvergadering en informatieavond

Nadere informatie

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl

Op het Prikbord. Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer. www.wegwijzerzeist.nl Op het Prikbord Nieuwsbrief cbs De Wegwijzer www.wegwijzerzeist.nl KOM (Kind Op Maandag): Dat kun je niet maken Prikbord 5, 30-10-2012 40 dagen lang is Mozes op de berg Sinaï. De mensen van het volk worden

Nadere informatie

Vakantierooster 2014-2015

Vakantierooster 2014-2015 Vakantierooster 2014-2015 Het vakantierooster is door het Fokor bekend gemaakt. FOKOR is de vereniging voor samenwerkende schoolbesturen voor primair en voortgezet onderwijs in Rotterdam. Zij bepalen de

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school:

1Nieuwe leerlingen De volgende nieuwe leerlingen kwamen de afgelopen periode bij ons op school: Bladzijde 1 Geachte Ouders 28 mei 2014 Geachte Ouders Nieuwe leerlingen Verkiezingen Bladzijde 2 Verkiezingen Akkefietjes Avondvierdaagse Bladzijde 3 Fotograaf Verkeersdiploma Bladzijde 4 Verkeersdiploma

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23

17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 17 E EDITIE 17 12 2015 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 18-12 JUF MARISKA 20-12 Luke de Boer 26-12 Lars de Vaal 26-12 Tim van der Linden 27-12 Kieran Damsteeg 27-12 Femke Schooneveld 28-12 Alysha de Jong 29-12

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 18 Datum: 27 mei 2013 Agenda juni 2012 7 juni: Studiemiddag, alle leerlingen vrij Locatie GL vanaf 11.45 uur Locatie GS vanaf 11.55 uur 10 juni: GMR

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe stijl

Informatieavond nieuwe stijl KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 4 // 15 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Informatieavond nieuwe stijl

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015

Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Vossenburch Informatie november 23 oktober 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Schoolfoto s Maandag na de herfstvakantie ontvangt u een brief met informatie over het bestellen van de schoolfoto s. Controle

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Donderdag 13 september 2012

Donderdag 13 september 2012 Donderdag 13 september 2012 Agenda 24 september Studiedag, kinderen vrij 26 september Kinderpostzegels 03 oktober Start Kinderboekenweek 11 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 15 oktober Start gespreksweek

Nadere informatie