Kiki koning. Irenestraat CX Wageningen Tel: +31(0) KvK: BTW: NL B01

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01"

Transcriptie

1 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van u over. Wij bieden IT beheer op hoog niveau en hebben alle technieken voor een perfecte infrastructuur in huis. U kunt bij ons schaalbare enterprise omgevingen gebruiken zonder hoge investeringen. Daarnaast bieden wij u alle Microsoft producten voor cloud computing waaronder Office 365. ItsCloud levert 100% cloud aan kleine en grote bedrijven. Natuurlijk kunnen wij ook al uw andere softwarepakketten hosten. En om alles compleet te maken, kunt u bij ons zelfs terecht voor VoIP telefoons en online bewakingscamera s. Overtuig uzelf. Neem vandaag nog contact met ons op. In de cloud, betalen per gebruiker In onze 100% cloud omgeving voegen wij de beste aanbieders samen. ItsCloud werkt met een interessant pay-as-you-go concept. Dit betekent dat u werkt in een enterprise omgeving, die volledig schaalbaar is. U betaalt bij ons gewoon een vast bedrag per gebruiker per maand. U kunt eenvoudig gebruikers toevoegen en verwijderen. ZZP'er, MKB'er of multinational? Iedereen kan profiteren van het nieuwe werken. 100% cloud, een effectieve SAAS en DAAS oplossing Voortaan niet meer afhankelijk van een fysieke server op een fysieke locatie, maar gewoon alles in de cloud. Zo hebt u al uw software, bedrijfsgegevens, bedrijfsadministratie en andere belangrijke stukken op 1 plek. Dit is veiliger, effectiever en goedkoper. U en uw werknemers hebben altijd toegang tot de streng beveiligde cloud omgeving van uw bedrijf. Waar ook ter wereld. Vanaf elk apparaat. Uiteraard via een unieke inlogcode en een goed beveiligde verbinding. Zo hebben zij in het vervolg hun eigen flexibele werkplek. Microsoft Office 365 aanschaf en migratie Office 365 is speciaal ontwikkeld voor werken in de cloud. Als reseller van Office 365 kan ItsCloud meer voor u doen dan anderen. U kunt via ons het pakket direct bestellen en gelijk aan de slag. U mag het programma ook eerst proberen. Bent u al Office 365 klant? In dat geval kunt u ItsCloud geheel kosteloos als gedelegeerde beheerder toewijzen. Dit heeft voor u een aantal bijzondere voordelen waaronder: Unieke mogelijkheid om makkelijker over te stappen naar onze 100% cloud omgeving 1 uur gratis ondersteuning Volledige begeleiding bij het migratietraject Proefabonnement Office 365 en 100% cloud Om u te overtuigen van alle voordelen van het nieuwe werken, kunt u eerst rustig bekijken hoe het allemaal werkt. Dit kan heel eenvoudig met een GRATIS proefabonnement. Vraag voor Office 365 hier uw proefabonnement aan. U kunt dan direct aan de slag. Vraag voor 100% cloud van ItsCloud hier uw GRATIS proefabonnement aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op en richten voor u een tijdelijke cloud omgeving in. Rabobank nr:

2 Voordelen van een klantrelatie met ItsCloud Wij zijn een dynamisch en snel groeiend bedrijf dat u de beste 100% cloud omgeving biedt, die u zich kunt wensen voor het werken in de cloud. Klant zijn bij ons betekent voor uw onderneming: Hardware en software uitsluitend van marktleiders zoals Citrix, VMWare en Microsoft 99,9 uptime per jaar met money back garantie op de infrastructuur. Pay-as-you-go concept Uitstekende service Uitstekende bereikbaarheid Jarenlange ervaring Gewaarborgde veiligheid Meedenk mentaliteit No-nonsense Meer weten over ons bedrijf en onze producten? Bel direct voor een afspraak en leer ons kennen. Rabobank nr:

3 100% cloud Steeds meer bedrijven gaan over tot werken in de cloud. Daarom biedt ItsCloud u een veilige online werkomgeving die overal ter wereld toegankelijk is. U en uw medewerkers loggen eenvoudig in via het internet. Elke gemachtigde heeft een unieke inlogcode. U betaalt voor iedere gebruiker een vast bedrag per maand. Wij van ItsCloud zorgen voor de cloud hosting en een optimale cloud service. Laat u verrassen met de beste deal van Nederland. Geen beperkingen met 100% cloud Voortaan geen software meer installeren op computers. Met onze 100% cloud dienst doen wij dit allemaal online en werkt u ermee in uw eigen beveiligde enterprise omgeving. Uw computer fungeert als terminal. Alle data en documenten slaat u eenvoudig op in de cloud. Elke gemachtigde medewerker kan daar alles vinden wat hij nodig heeft. Ook voor het voeren van uw administratie en boekhouding is onze 100% cloud dienst ideaal. En natuurlijk voor componenten van Office 365 of uw eigen software. De mogelijkheden voor uw bedrijf zijn onbeperkt. Wilt u meer weten over ons 100% cloud pakket, onze cloud hosting en cloud service? Bel dan direct of vraag een GRATIS proefabonnement aan. ItsCloud uw partner in efficiëntie Rabobank nr:

4 Wat is cloud computing Cloud computing klinkt ingewikkeld. Het is eenvoudig. U installeert simpelweg geen software meer op uw computer. Bij deze vorm van IT neemt u opslagcapaciteit en verwerkingscapaciteit af als een dienst. ItsCloud levert deze cloud diensten aan kleine en grote bedrijven. U hoeft daardoor niet meer te investeren in apparatuur en software. U betaalt een vast betaalbaar bedrag per gebruiker. U en uw personeel hebben overal ter wereld op elk moment toegang tot de cloud. Dit kan vanaf elk apparaat met een toegang tot het internet. Hiermee is de tijd voorbij dat documenten en gegevens voor een deel op een pc, laptop of iphone staan. Bij ItsCloud staat alles veilig en overzichtelijk in de cloud. Voor u een zorg minder. Cloud computing en infrastructuur van de servers Cloud computing is een netwerk van computers dat in speciale, zwaar beveiligde datacenters staat. Een gebruiker logt in via het internet. Op die manier is uw bedrijf niet meer afhankelijk van een fysieke server op een fysieke locatie. Bovendien is met werken in de cloud tegelijk uw probleem van ICT in eigen hand opgelost. Onze cloud diensten bestaan uit het leveren van applicaties voor onder meer data opslag, hosting van uw website, en alles wat u verder wenst. In feite doet u dagelijks al aan cloud computing. Denkt u eens aan telebankieren, webmail en Skype. Dit zijn allemaal cloud diensten. Voordelen van cloud computing ItsCloud biedt u een 100% private cloud aan. Het beheer van de diensten verzorgen wij voor u. Deze nieuwe manier van werken zal uw onderneming meer profijt opleveren. Ervaar het verschil met uw traditionele omgeving en profiteer dagelijks van de volgende voordelen: Schaalbaar op elk moment wanneer u dit wenst Goedkoper; u betaalt een vast tarief per aangesloten gebruiker Betrouwbaar Onbeperkt uit te breiden Enthousiast geworden over cloud computing? Vraag dan direct een proefabonnement aan of bel ons op Ons team staat voor u klaar. ItsCloud ontdek het verschil! Rabobank nr:

5 Uw bedrijf en werken in de cloud Bij de moderne bedrijfsvoering wordt werken in de cloud steeds belangrijker. De ICT wordt complexer, waardoor het voor kleine en grote bedrijven alsmaar lastiger wordt om dit in eigen beheer te houden. In de cloud zijn de mogelijkheden onbeperkt. Geen last meer van verouderde servers of updates op onmogelijke tijden en geen ingewikkelde antivirusoplossingen en antispamprogramma s meer. Met het nieuwe werken behoort dit tot het verleden. De cloud levert u meer efficiëntie en lagere operationele kosten op. Zo bespaart uw bedrijf jaarlijks honderden zo niet duizenden euro s. Werken in de cloud: het onbegrensde alternatief Werken in de cloud biedt u als ondernemer ongekende mogelijkheden. Neem alleen al de moderne applicaties, die u aan elkaar kunt koppelen. Dit voorkomt bijvoorbeeld de vele dubbele werkzaamheden die verschillende afdelingen in een bedrijf dagelijks verrichten. In de cloud kunt u een personeelslid eenvoudig machtigen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren, terwijl andere gemachtigden direct over deze informatie kunnen beschikken. En wat dacht u van het tijdrovende doorsturen van s met bijlagen? Niet meer nodig. Alle documenten zijn met het nieuwe werken direct digitaal voorhanden. Ook efficiënt en kostenbesparend werken in de cloud? Praat eens met ItsCloud. Bel daarvoor Onze professionals kunnen u adviseren of een proefabonnement voor u verzorgen. ItsCloud bespaart u tijd en geld Rabobank nr:

6 Veilig werken in de cloud Een server in de cloud moet aan zeer strenge Europese beveiligingseisen voldoen. Het verkeer dat van en naar onze cloud omgeving gaat, loopt via SSL, waarmee ook overheden en banken werken. Al uw informatie wordt hiermee versleuteld verstuurd. Alle verkeer van en naar uw flexibele werkplek gaat dus via een veilige HTTPS-verbinding. Zo bent u verzekerd van de allerbeste cloud beveiliging. Onze server in de cloud De 100% cloud omgeving van ItsCloud is een serveromgeving die in Nederland in bedrijf is. Alle gegevens die u opslaat in uw enterprise omgeving, zijn terug te vinden op verschillende opslagsystemen, verdeeld over meerdere datacenters. Wanneer een datacenter uitvalt, schakelt u automatisch over naar een van onze andere datacenters. Hoe veilig is uw data? ItsCloud garandeert u de allerhoogste cloud beveiliging. Wij slaan al uw bedrijfsinformatie op in zwaar beveiligde datacenters. Deze ruimtes worden dag en nacht bewaakt door bewakingscamera s, bewakers en biometrische ingang en uitgang controles. Hierdoor is de veiligheid van al uw bedrijfsgegevens gegarandeerd. Niemand kan zonder uw machtiging uw bedrijfsinformatie inzien. Uiteraard zorgt ItsCloud voor alle updates, virusbeveiliging en antispam. Onze efficiëntie is er voor uw gemak. ItsCloud altijd up to date Rabobank nr:

7 All-in-one Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van IT en ICT? Dan bent u bij ItsCloud aan het juiste adres. Ons IT beheer is van een zeer hoog niveau. Steeds meer ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. De professionals van ItsCloud hebben een jarenlange praktijkervaring en worden continue bijgeschoold. Wij kunnen uw bedrijf de zorg van een goede ICT infrastructuur en een efficiënt IT beheer uit handen nemen. Bij ItsCloud bent u altijd verzekerd van een 100% cloud omgeving die perfect werkt. Zo weet u zeker dat werken in de cloud bij ons altijd werkt. Servicedesk voor werken in de cloud ItsCloud denkt graag met u mee. Daarom hebt u als klant bij onze servicedesk altijd 1 servicepunt voor vragen of opmerkingen over onze dienstverlening. Ons bedrijf is voortdurend in ontwikkeling. Dit heeft als voordeel dat u altijd contact hebt met experts die al uw vragen kunnen beantwoorden en eventuele problemen voor u kunnen oplossen. Nog geen klant bij ons? Neem de proef op de som. Ontdek werken in de cloud. Neem een GRATIS proefabonnement. ItsCloud expert in strategisch advies voor de lange termijn Rabobank nr:

8 Flexibele werkplekken Zekerheid over de groei van uw bedrijf kan niemand u geven. Daarom biedt ItsCloud diensten aan die schaalbaar zijn. Het nieuwe werken, afgestemd op uw behoeften. Groeit uw organisatie, dan kunt u direct meer gebruikers machtigen. Is het een poos wat rustiger, dan kunt u op elk moment gebruikers afmelden. U betaalt bij ItsCloud per gebruiker maandelijks een vast bedrag. Voor u een geruststellende gedachte dat u nooit betaalt voor ruimte die uw onderneming niet nodig heeft. Licenties voor Microsoft producten In de traditionele situatie betaalt een bedrijf elk jaar voor een licentie voor het gebruik van Microsoft software. Voor een vooraf bepaald aantal werknemers. Bij het nieuwe werken in de cloud is dit anders. U betaalt voor het gebruik van Microsoft producten gewoon een vast tarief per maand per gebruiker. Ook hier geldt: bij groei betaalt u voor meer gebruikers, bij daling van het aantal werknemers betaalt u voor minder gemachtigden. Ook tijd en geld besparen met flexibele werkplekken? Bel dan direct voor een afspraak. Ons team van deskundigen staat voor u klaar. ItsCloud de cloud specialist Rabobank nr:

9 Werken in de cloud is betaalbaar Cloud computing werkt kostenverlagend. Hebt u weleens gedacht aan alle kosten die uw traditionele werkwijze met zich meebrengt ten opzichte van de cloud? Dat zijn er heel wat. Zo hebt u te maken met het beheer van uw systeem, het maken van back-ups en het in stand houden van een uitwijklocatie. Maar dat is nog niet alles. Uw bedrijf betaalt nu ook voor service contracten, energiekosten en intern beheer. Bovendien hebt u te maken met afschrijvingen en investeringen in nieuwe apparatuur en software. Werken in de cloud voor een vast bedrag per gebruiker Cloud computing is een andere manier van werken en een andere manier van denken. Bij ItsCloud werkt u in de cloud. Daardoor vervallen de kosten die u nu maakt in uw traditionele situatie. Dat bespaart u veel geld. Bij ItsCloud betaalt u per gebruiker een vast, voordelig tarief per gebruiker per maand. En niet alleen dat: de zorgen van een probleemloos beheer neemt ItsCloud van u over. Dat is wel zo prettig. Bent u ook toe aan kostenbesparend werken? Praat eens met ItsCloud. Bel nu Wij helpen u graag verder. ItsCloud het IT bedrijf waarmee u kunt lezen en schrijven Rabobank nr:

10 Microsoft Office 365 Office 365 is een service voor werken in de cloud. Voor kleine en grote bedrijven. Afhankelijk van de optie, hoeft u nagenoeg niets of helemaal niets meer te installeren op uw pc. In plaats van betalen voor een licentie, betaalt u een vast tarief per gebruiker. Bovendien kiest u zelf uw besturingssysteem en uw hardware. Zo hebt u als ondernemer alle vrijheid. Met Office 365 werken kan overal ter wereld vanaf elke computer met een internettoegang. Microsoft Office 365 altijd up to date Met een Office 365 pakket hebt u altijd de zekerheid van perfect werkende programma s. De servers bij Microsoft zijn zeer goed beveiligd en worden goed onderhouden. U wordt voorzien van updates zonder dat u dit merkt. Alle Microsoft componenten kunt u op elk moment direct aanroepen vanuit uw cloud omgeving bij ItsCloud. Voordelen van Microsoft Office 365 Naast Word, Excel, PowerPoint en One Note vindt u in Office 365 meerdere diensten om cloud computing zo effectief mogelijk te maken. Het pakket biedt u ontelbaar veel mogelijkheden waaronder: Delen van documenten, spreadsheets en presentaties. Samen met collega's in een collectieve omgeving werken aan projecten. Zij kunnen hierin gebruikmaken van een agenda, een opdrachtenlijst en een bibliotheek voor opslag van de concepten. Controleren of een collega voorhanden is voor een chat of video gesprek. Aanmaken van een blog of wiki site om informatie met collega's te delen, toe te voegen of aan te passen. Online vergaderen Altijd de laatste updates. Abonnement op Microsoft Office 365 vanaf 3,57 Office 365 voor cloud computing werkt niet met een licentie. U betaalt per gebruiker een vast, laag bedrag per maand. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Ga naar Prijzen en versies en bepaal welke pakket het beste bij uw bedrijf past. Bij ItsCloud hebt u al een abonnement vanaf 3,57 per maand per gebruiker. Doe er uw voordeel mee. Komt u er niet uit of wilt u begeleiding bij uw keuze? Bel dan ItsCloud op of mail ons. Wij helpen u graag verder. Rabobank nr:

11 Services in Office 365: SharePoint Online, Exchange Online, Lync Online, Office professional plus Microsoft Office 365 is een service die uit verschillende diensten bestaat. Te gebruiken door grote en kleine bedrijven. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand. Het aantal gebruikers is ongelimiteerd. Afhankelijk van het type abonnement biedt Office 365 u de volgende services: SharePoint Online Exchange Online Lync Online Office professional Plus SharePoint Online Met deze dienst kunt u samenwerken met collega's of zakenpartners. U maakt hiervoor gewoonweg een site aan. Gemachtigden hebben de beschikking over een gezamenlijke agenda, een takenlijst en een bibliotheek voor het opslaan van de documenten. Alles in deze service is aan te passen aan uw wensen. U kunt er bijvoorbeeld ook uw personeelsadministratie mee bijhouden. Denkt u aan ziekmeldingen, die de manager direct kan inzien. Of verlofaanvragen die werknemers kunnen indienen. In hun eigen account kunnen zij op elk moment zien of deze zijn gehonoreerd. Exchange Online Voortaan al uw veilig opgeslagen in de cloud. Uw webmail kunt u op elk moment benaderen vanaf elk apparaat met een internettoegang. Waar ook ter wereld. Met Exchange Online heeft elke gebruiker een royale mailbox van 25 GigaBytes. En dat is nog niet alles: u kunt ook een website koppelen, uw agenda delen en s versturen tot maar liefst 25 MegaBytes. Lync Online Wilt u chatten met uw collega's? Dit kan super eenvoudig met Lync Online. Met deze dienst ziet u ook meteen of de bewuste collega's tijd hebben voor een sessie. Maar deze service biedt u meer. Zo kunt u online vergaderen, PowerPoint presentaties verspreiden of interactieve webinars organiseren. Office Professional Plus Microsoft Office Professional Plus is de meest uitgebreide versie van alle Office varianten. U vindt in dit uitgebreide pakket de volgende onderdelen: Word Excel PowerPoint OneNote Outlook Publisher Rabobank nr:

12 Access InfoPath SharePoint Workspace Wilt u eerst een voorproefje voordat u een pakket aanschaft? Dat kan. Vraag hier uw proefabonnement aan voor Office 365 Rabobank nr:

13 Microsoft Office Web Apps voor werken in de cloud De applicaties Word, Excel, One Note en PowerPoint van Microsoft kent u vast en zeker. De meeste mensen werken er dagelijks mee. Web Apps zijn dezelfde applicaties, maar dan voor werken in de cloud. Deze Office Web Apps zijn componenten van SharePoint Online. Voordeel is dat u ze niet meer hoeft te installeren op uw computer. Een ander pluspunt is dat u de Web Apps vanaf elke computer met een internettoegang kunt gebruiken. Ongeacht uw verblijfplaats. U roept de webapplicaties direct aan vanuit uw browser. Toekomst van Microsoft Office Web Apps De ontwikkelingen bij Microsoft volgen elkaar in rap tempo op. Naast de huidige webapplicaties Word, Excel, One Note en PowerPoint zullen er in de toekomst meer Web Apps volgen. Hoewel deze 4 webapplicaties minder ingebouwde functies hebben dan de traditionele applicaties, kunt u er ook als groot bedrijf prima mee uit de voeten. Zo wordt werken in de cloud nog prettiger. SharePoint Online met Microsoft Office Web Apps SharePoint Online is de omgeving waarin u kunt samenwerken met collega s. U kunt er tevens uw documenten opslaan. Het maakt niet uit of u met de Web Apps werkt of dat u Word, Excel, One Note en PowerPoint hebt geïnstalleerd op uw computer. Alle documenten kunt u openen en opbergen in de cloud. Staan de 4 programma s op uw computer? Dan kunt u de documenten openen met de desktopapplicatie of met de webapplicatie. Rabobank nr:

14 Wat kost een abonnement op Office 365 Office 365 is er voor kleine en grote bedrijven. Van ZZP er tot multinational. Hebt u een kleiner bedrijf? In dat geval kunt u ruimschoots volstaan met een basisabonnement. Hebt u middelgrote of grote onderneming? Dan biedt een van de premiumabonnementen alles wat uw bedrijf nodig heeft. Proefabonnement Office 365 aanvragen Wilt u Office 365 liever eerst proberen? Natuurlijk kan dat. Vraag hier direct uw GRATIS proefabonnement aan voor Office 365. U hebt dan 30 dagen de tijd om het pakket vrijblijvend uit te testen. Bent u daarna net zo enthousiast als al die andere ondernemers en wilt u het pakket aanschaffen, dan kan dat eenvoudig door de probeerversie online om te zetten in een betaald abonnement. Rabobank nr:

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen!

Ontdek wat Office 365 voor Uw organisatie kan doen! Microsoft Office 365 / 2013 Office 365 maakt een heel nieuwe werkwijze mogelijk. Office 365 biedt vrijwel overal toegang tot de vertrouwde Microsoft Office-tools, aangevuld met hoogwaardige, eenvoudig

Nadere informatie

Werken waar en wanneer u maar wilt!

Werken waar en wanneer u maar wilt! Werken waar en wanneer u maar wilt! Als ondernemer wilt u: Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven Bij alle gegevens kunnen als u bij de klant

Nadere informatie

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt!

ALLES WAT U MOET WETEN OVER. HUPRA s CLOUDWERKPLEK. Werken waar en wanneer u maar wilt! ALLES WAT U MOET WETEN OVER HUPRA s CLOUDWERKPLEK Werken waar en wanneer u maar wilt! U WILT... Onbezorgd kunnen werken. Waar en wanneer dan ook; Thuis verder werken waar u op de zaak was gebleven; Bij

Nadere informatie

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers

Altijd en overal in de cloud. Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Altijd en overal in de cloud Al uw data en applicaties vanaf elk device bereikbaar voor uw medewerkers Zorgeloos in de cloud De wereld verandert voortdurend en ook ons werkmodel bevindt zich in een fase

Nadere informatie

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik.

Hosted Exchange. Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. Hosted Exchange Uw kantoor en gegevens altijd binnen handbereik. HOSTED EXCHANGE Hosted Exchange is een zakelijke oplossing waarmee u altijd beschikking heeft over uw e-mail, agenda en contactpersonen.

Nadere informatie

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken

Ons bedrijf in 1,5 minuut. Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Dienstbeschrijving Diensten Lancom Ons bedrijf in 1,5 minuut Bekijk ons bedrijf en onze unieke aanpak in een 1,5 minuut durende animatie door links op de afbeelding te klikken Welke Cloud? Typen Cloud

Nadere informatie

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud!

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! NU GRATIS OFFICE 365 VOOR STICHTINGEN & NGO S met ANBI of SBBI status UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! Zij gingen u voor UNO Flex geeft mij letterlijk

Nadere informatie

Office 365 versus Online Werkplek

Office 365 versus Online Werkplek Office 365 versus Online Werkplek Datum: 4 juni 2017 Versie: 1.0 2017 Kology Kology Huis ter Heideweg 58 3705 LZ Zeist T. +31 30 890 48 50 E. info@kology.nl W. www.kology.nl Inhoudsopgave 1 Wat is Microsoft

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN

Dienstbeschrijving Cloud. Een dienst van KPN ÉÉN Dienstbeschrijving Cloud Een dienst van KPN ÉÉN Versie : 1.0 Datum : 12 april 2016 Inhoud 1 Dit is Cloud 3 2 Dit is Office 365 4 3 Specificatie Domeinnamen 7 4 Technische voorwaarden en service 8 Blad

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek

imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek imagine. change. Omdat WerkPlek voor u werkt Ricoh WerkPlek De beste zorg voor uw werkplek Een complete werkplek inclusief hard- en software zonder zorgen? Laat WerkPlek voor u werken Thuis, op kantoor

Nadere informatie

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek

Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek Werkplek Online Iedereen de zekerheid van een flexibele, veilige en toekomstvaste werkplek U wilt maximale vrijheid in het inrichten van uw werkplek, zonder kopzorgen, maar wel betrouwbaar en veilig. Met

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud!

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! 5 6 3 FICE F O S I O S G T N A & R G GEN N I U T N ST ICH R I status VO O f SBB NBI o met A UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! Zij gingen u voor UNO Flex

Nadere informatie

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V.

Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 OPENICT B.V. Office 365. Auteur: Roy Scholten Datum: 9/11/2015 Versie: 1.3 Over Open ICT De afgelopen jaren zijn de technische ontwikkelingen snel gegaan, de typemachine is vervangen door de tablet. De ontwikkelingssnelheid

Nadere informatie

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud!

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! Zij gingen u voor UNO Flex geeft mij letterlijk en figuurlijk rust. - Maarten Reuchlin, Managing Partner bij Vroom & Van

Nadere informatie

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING?

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Innervate: Januari 2011 WHITEPAPER CLOUD COMPUTING HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Lees hier in het kort hoe u zich het best kunt bewegen in de wereld van cloud computing

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 6 Alfresco Document Management Efficiënter kunnen (samen)werken, altijd en overal kunnen beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten

Nadere informatie

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016

Diensten en tarieven Zakelijk. Diensten en tarieven Zakelijk. Versie 1.0, 13 JAN - 2016 ` Diensten en tarieven Zakelijk 1. Computer bewaking Met Computer bewaking worden uw werkstations continue gecontroleerd op veel Windows punten. Hierdoor kan Total Progress direct reageren op situaties

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP

Wat. nou. cloud?! De zin én onzin! CSP Wat nou cloud?! De zin én onzin! CSP De zin en onzin van werken in de cloud De cloud, wat is dat nou precies? Is het een hype zoals je die vaker tegenkomt in ICT? Of biedt het echt kansen waar u als ondernemer

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland verandert continu en wordt steeds uitgebreider. Daarnaast zien we de vraag naar abonnementen van zowel onze partners als van eindgebruikers

Nadere informatie

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper

Evernote kan heel veel verschillende type bestanden opslaan. - gewone tekst - foto s - pdf s - websites (via Evernote webclipper ICT tools: Collaboratie tools in de cloud: Evernote: Werkt met een premium model. Gratis voor basis functies, uitgebreidere functies zijn betalend via een abonnement. Evernote is een samenwerkingstool

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI 2009

NIEUWSBRIEF JULI 2009 NIEUWSBRIEF JULI 2009 Graag willen wij u op de hoogte houden rondom ons softwarepakket. Controle database Om op een eenvoudige wijze te controleren of uw database foutieve of dubbel ingevoerde gegevens

Nadere informatie

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen

o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen o o o o E-mail Documenten beheer Kennis borging Vergaderen Nieuwste versie van Office-desktoptoepassingen Licenties per gebruiker voor 5 computers incl Mac en mobiel Office-toepassingen naar een pc streamen

Nadere informatie

Microsoft CSP via TD Cloud

Microsoft CSP via TD Cloud Microsoft CSP via TD Cloud Bundel uw cloudoplossingen! microsoft@techdata.nl / +31 (0)88 1334 240. 1 Waarom naar de Cloud? Waar uw personeel tien jaar geleden nog van 9 tot 5 op uw kantoor werkte, klinkt

Nadere informatie

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting

RACKBOOST Hosted Exchange. Mobiel, veilig en eenvoudig. hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange Mobiel, veilig en eenvoudig hosting support consulting RACKBOOST Hosted Exchange RACKBOOST, SINDS 1999 TOONAANGEVEND RACKBOOST is sinds 1999 een toonaangevende Belgische leverancier

Nadere informatie

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt.

Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Office 365, Office 2016 op al uw apparaten Altijd toegang tot de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma's, ongeacht of u een pc, Mac, tablet of telefoon gebruikt. Eenvoudiger samenwerken Bewaar,

Nadere informatie

1 Introductie Office 365 13. 2 Abonneren en instellen 21. 3 Outlook 27. 4 Communiceren met Lync 45

1 Introductie Office 365 13. 2 Abonneren en instellen 21. 3 Outlook 27. 4 Communiceren met Lync 45 1 Introductie Office 365 13 Inleiding 14 Bekijken en bewerken 16 Samenwerken en plannen 17 Website en Lync 19 2 Abonneren en instellen 21 Installeren 22 Registreren 23 Mobiele back-up 23 Lync installeren

Nadere informatie

Video Conferencing anno 2012

Video Conferencing anno 2012 White paper Video Conferencing anno 2012 +31 (0) 88 121 20 00 upc.nl/business Pagina 1 van 8 Video Conferencing De behoefte aan video-vergaderen groeit. Mensen gaan steeds flexibeler om met de begrippen

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Zarafa Email en Agenda

Zarafa Email en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa Email en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je email, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Direct een mailtje terug kunnen sturen? Een nieuwe afspraak kunnen

Nadere informatie

Zarafa en Agenda

Zarafa  en Agenda Pagina 1 van 6 Zarafa E-mail en Agenda Altijd en overal kunnen beschikken over je e-mail, een up-to-date agenda en al je contactpersonen? Een nieuwe afspraak kunnen plannen en de uitnodiging direct versturen

Nadere informatie

PRIVATE, PUBLIC OF HYBRID CLOUD: VIND NU DE OPLOSSING DIE BIJ U PAST Versie: Aantal pagina s: 10

PRIVATE, PUBLIC OF HYBRID CLOUD: VIND NU DE OPLOSSING DIE BIJ U PAST Versie: Aantal pagina s: 10 PRIVATE, PUBLIC OF HYBRID CLOUD: VIND NU DE OPLOSSING DIE BIJ U PAST Versie: 2017-08-04 Aantal pagina s: 10 Inhoud Inleiding: belang van een veilige ICT-omgeving... 3 Voordelen van de cloud... 4 Public

Nadere informatie

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer

DE PRIVATE CLOUD. Johan Bos & Erik de Meijer DE PRIVATE CLOUD Johan Bos & Erik de Meijer Agenda Wat is Cloud? Waarom Private Cloud? Wanneer Private Cloud? Een stappenplan Vragen Quiz Ga naar www.kahoot.it of download de app Gefeliciteerd! 2017 EXACT

Nadere informatie

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services.

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services. Cloud Computing Webinar Unizo Steven Dewinter Steven.Dewinter@belgacom.be January 20 th, 2012 Agenda Agenda: Wat is nu precies Cloud Computing? Voordelen & Nadelen Hoe ga ik naar de Cloud? Belgacom Cloud

Nadere informatie

Hostbasket. Het hosting en cloud computing aanbod van Telenet

Hostbasket. Het hosting en cloud computing aanbod van Telenet Hostbasket Het hosting en cloud computing aanbod van Telenet 1 Uw IT in betrouwbare handen Uw IT infrastructuur en software uitbesteden zonder zorgen en investering zodat u zich volledig kunt concentreren

Nadere informatie

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen

VOOR DE SCHERMEN. Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen VOOR DE SCHERMEN Betrokken en betrouwbaar in ICT-oplossingen Voor de schermen Wat wij áchter de schermen voor u kunnen betekenen, begint vóór de schermen. Hoe kunnen wij uw organisatie helpen om efficiënter,

Nadere informatie

Bedrijfssoftware vergeleken: Microsoft Office 365 vs. Google Drive en OpenOffice

Bedrijfssoftware vergeleken: Microsoft Office 365 vs. Google Drive en OpenOffice Inhoudsopgave Bedrijfssoftware vergeleken: Microsoft Office 365 vs. Google Drive en OpenOffice...2 Overal bij je bestanden...2 Eenvoudig samenwerken...3 Toegang tot meerdere functionaliteiten...3 Directe

Nadere informatie

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services.

BeCloud. Belgacom. Cloud. Services. Cloud Computing Steven Dewinter Steven.Dewinter@belgacom.be February 13 th, 2012 Cloud computing is niet nieuw. Het is een evolutie, geen revolutie! Personal Computer, Tekstverwerker, Rekenblad, MS DOS,..

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud

Wat is de cloud? Cloud computing Cloud The Cloud Agenda Wat is de cloud? Ontwikkelingen en trends in de markt Bedrijfsstrategie Voordelen en vraagtekens Werken in de cloud: Hoe? Veiligheid & privacy Toepasbaarheid in breder verband Demo Borrel

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010

Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Oplossingen overzicht voor Traderouter > 02/11/2010 Netconnex is opgericht in 2004 (Gezeteld in Belgie maar het hoofd datacenter gelegen in Nederland [omgeving Amsterdam]). Zeer gestaag groeiende onderneming

Nadere informatie

MKB Werkplek Basis. Installatie handleiding. Versie 1.0

MKB Werkplek Basis. Installatie handleiding. Versie 1.0 MKB Werkplek Basis Installatie handleiding Versie 1.0 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Licenties selecteren en gebruikers aanmaken... 4 Stap 1 Inloggen in Zelfservice ICT-diensten... 4 Stap 2 Abonnement

Nadere informatie

Websites & webapplicaties

Websites & webapplicaties Websites & webapplicaties Full service support Bij Studio Projectie bieden we full service contracten voor onze klanten. We zorgen voor de hosting van je website én bieden support waar nodig. Heb je een

Nadere informatie

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar

Zorgeloze ICT, alles voor elkaar Zorgeloze ICT, Over ICT Concept ICT Concept is de ICT-partner met ruime ervaring in de juridische sector. Uw (online) werkplek optimaal inrichten en laten functioneren is ons specialisme. De combinatie

Nadere informatie

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen

Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Cloud Services Uw routekaart naar heldere IT oplossingen Uw IT schaalbaar, altijd vernieuwend en effectief beschikbaar > Het volledige gemak van de Cloud voor uw IT oplossingen > Goede schaalbaarheid en

Nadere informatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie

Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Werken zonder zorgen met uw ICT bij u op locatie Naast de mogelijkheden om uw programmatuur en gegevens bij Drie-O via Evy 2.0 in de cloud te hosten hebt u ook de mogelijkheid om uw ICT omgeving bij u

Nadere informatie

Zakelijk Office 365. Installatie handleiding. Versie 2.0

Zakelijk Office 365. Installatie handleiding. Versie 2.0 Zakelijk Office 365 Installatie handleiding Versie 2.0 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Licenties selecteren en gebruikers aanmaken... 4 Stap 1 Inloggen in Zelfservice ICT diensten... 4 Stap 2 Abonnement

Nadere informatie

Mensink ICT Advocatuur Nieuwsbrief Oktober 2013

Mensink ICT Advocatuur Nieuwsbrief Oktober 2013 Escrow van SAAS en Cloud diensten. Marketingtechnisch niet meteen een lekkere zin om een nieuwsbrief mee te beginnen. Zeker drie woorden die nogal wat vragen oproepen. SAAS (software as a service) en Cloud

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

ABC4U-online. ABC4U software levert en/of biedt huidige en toekomstige gebruikers:

ABC4U-online. ABC4U software levert en/of biedt huidige en toekomstige gebruikers: ABC4U software levert en implementeert geavanceerde softwarepakketten waarbij zij gespecialiseerd is in oplossingen voor de Bouwnijverheid en in het bijzonder voor gespecialiseerde Aannemers (Metsel- Voeg-

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Uw IT, onze business

Uw IT, onze business Techniek gaat prima samen. Uw IT, onze business Hoogendoorn IT Services biedt vele mogelijkheden om de kantoorautomatisering van bedrijven te beheren, optimaal te laten functioneren of het bedrijf zelfs

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco verandert continu en wordt steeds uitgebreider. Daarnaast zien we de vraag naar Office 365 abonnementen van zowel onze partners als van eindgebruikers

Nadere informatie

Introductie Werken met Office 365

Introductie Werken met Office 365 Introductie Werken met Office 365 Een introductie voor gebruikers Inhoud Inleiding... 4 Aanmelden bij Office 365... 4 Werken met Office 365 Outlook... 5 Werken met Outlook 2007/2010... 5 Werken met de

Nadere informatie

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,-

Prijslijst 2015. Algemeen. Reparaties. Installaties. Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Prijslijst 2015 Algemeen Voorrijkosten binnen gemeente Bedum: 5,- Voorrijkosten buiten gemeente Bedum: 20,- Advisering: 10,- per uur. Reparaties Onderzoekskosten: 10,- Reparatiekosten: 10,- Installaties

Nadere informatie

Online Backup. Informatiebrochure. Met uw keuze voor Webwedo kunt u zeker zijn van een goed betrouwbaar product.

Online Backup. Informatiebrochure. Met uw keuze voor Webwedo kunt u zeker zijn van een goed betrouwbaar product. Met uw keuze voor Webwedo kunt u zeker zijn van een goed betrouwbaar product. Online Backup Informatiebrochure In deze brochure geven we u een indruk van onze nieuwe dienst, namelijk online backup. Tevens

Nadere informatie

Office 365 gebruiken en beheren

Office 365 gebruiken en beheren Office 365 gebruiken en beheren Inhoud 1. Office 365 gebruiken... 3 Stap 1 Persoonlijke instellingen wijzigen... 4 Stap 2 Aan de slag met Office 365... 4 Stap 3 Werken met Office 365... 6 1. Beheren van

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Werken in de Cloud? Gemakkelijker dan ooit.

Werken in de Cloud? Gemakkelijker dan ooit. De basics: wat is die hele Cloud nu écht? U stelt zich de Cloud best voor als een soort centrale serverruimte. Iedereen kan er beveiligd op inloggen vanop zijn eigen laptop, zijn smartphone,... In die

Nadere informatie

In 5 stappen productiever met Office 365

In 5 stappen productiever met Office 365 In 5 stappen productiever met Office 365 Inleiding Met Office 365 van KPN beschik je altijd en overal over je zakelijke e-mail, agenda en documenten. Programma s als Excel, Word, PowerPoint en OneNote

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365

Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Zakelijk Office 365 Aan de slag met Zakelijk Office 365 Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice ICT-diensten... 4 2.2

Nadere informatie

Fors besparen op uw hostingkosten

Fors besparen op uw hostingkosten Whitepaper Fors besparen op uw hostingkosten Hoe kunt u een kostenvoordeel behalen zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van uw dienstverlening? INHOUD» De hostingmarkt» Cloud technologie» Uitbesteden

Nadere informatie

VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD

VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD VOOR EN NADELEN VAN DE CLOUD Cloud storage. Back-up in de cloud. Er zijn verschillende benamingen voor diensten die computergebruikers in staat stellen om hun documenten en

Nadere informatie

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet.

DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. DVB MEDIA kan uw bedrijf helpen om betere resultaten te bereiken met behulp van internet. WEBSHOPS WEBDESIGN SOCIALE MEDIA ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE INTERNET MARKETING MICROSOFT OFFICE 365 WWW.DVBMEDIA.NL

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1

Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel. Rekenvoorbeeld 1 Besparingsvoorbeelden voor MKB met glasvezel Rekenvoorbeeld 1 Ieder bedrijf beschikt tegenwoordig over een e-mail server. E-mail op smart Phones en tablets wordt steeds populairder en belangrijker maar

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Enterprise

Zakelijk Office 365 Enterprise Zakelijk Office 365 Enterprise Installatie handleiding Versie 1.0 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Licenties selecteren en gebruikers aanmaken... 4 Stap 1 Inloggen in Zelfservice ICT-diensten... 4 Stap

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio Eindgebruikersprijs via Microsoft Grote postvakken: Iedere gebruiker krijgt een postvak van 50 GB en kan berichten tot maximaal 25 MB verzenden. Exchange Online Plan 1 3,10

Nadere informatie

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365

CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 CREËER UW EIGEN ONLINE WERKPLEK MET WORKSPACE 365 Workspace 365 Creëer uw eigen online werkplek Tegenwoordig werken veel medewerkers via verschillende devices. Hierdoor is er steeds meer behoefte aan een

Nadere informatie

zorgeloos werken in de cloud

zorgeloos werken in de cloud metacom cloud functionele mogelijkheden zorgeloos werken in de cloud vanmeijel.nl bouwen kan simpeler Metacom is één van de meest bedrijfskritische applicaties binnen uw organisatie. De beschikbaarheid,

Nadere informatie

Aan de slag met Office2Go Voor Windows. Office2Go +31 (0)88 053 64 64 www.office2go.nl

Aan de slag met Office2Go Voor Windows. Office2Go +31 (0)88 053 64 64 www.office2go.nl Aan de slag met Office2Go Voor Windows Office2Go +31 (0)88 053 64 64 www.office2go.nl WELKOM U heeft voor Office2Go gekozen als uw ICT oplossing. Voordat wij de omgeving voor u gereed maken en u aan de

Nadere informatie

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service:

ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: ICT-uitbestedingsdiensten en Software as a Service: Betrouwbaardere ICT, minder zorgen! Maak kennis met Multrix Wilt u op maat gesneden ICT-diensten die volledig aan de wensen en behoeften van uw organisatie

Nadere informatie

Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm:

Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm: Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm: Log in met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gekregen.

Nadere informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie

Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best. Praktische informatie Office 2010 en SharePoint 2010: bedrijfsproductiviteit op zijn best Praktische informatie De informatie in dit document vertegenwoordigt de huidige visie van Microsoft Corporation op zaken die ten tijde

Nadere informatie

Handleiding Office 365

Handleiding Office 365 Handleiding Office 365 Document: Handleiding Office 365 Datum: 2-6-2016 Versie: 0.2 Auteur: Stefan de Vries en Ingrid de Bont Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden bij Office 365... 4 3 Navigeren

Nadere informatie

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld

Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Moderne vormen van samenwerken Maarten Groeneveld Samenwerken Het moderne kantoor met Office 365 Maarten Groeneveld ICT Adviseur - ICT Architectuur - Sourcing - Business & IT Alignment 1. Introductie Visie

Nadere informatie

Alfresco Document Management

Alfresco Document Management Pagina 1 van 7 Alfresco Document Management Efficiënter (samen)werken, altijd en overal beschikken over de benodigde informatie en geen zorgen hoeven maken over IT en back-up? Lagere kosten en minder hoofdbrekens

Nadere informatie

ZORGELOOS WERKEN IN DE CLOUD

ZORGELOOS WERKEN IN DE CLOUD ZORGELOOS WERKEN IN DE CLOUD Welkom in de Cloud EIGEN WERKOMGEVING ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR Zorgeloos werken waar en wanneer je maar wilt. Door online te werken met Easy Office Online heb je overal

Nadere informatie

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision

Werkplekvisie. Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision Werkplekvisie Hans van Zonneveld Senior Consultant Winvision De essentie De gebruiker centraal Verschillende doelgroepen Verschillende toepassingen Verschillende locaties Het beschikbaar

Nadere informatie

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials

Onderzoeksbureau GBNED Cloud computing en pakketselectie. Door Gerard Bottemanne, GBNED. 29-11-2012 ICT Financials Door Gerard Bottemanne, GBNED 29-11-2012 ICT Financials Soort pakket Stand alone > Best of Breed Losstaand (beste) financieel administratiesysteem Attentiepunten: - Meer leveranciers (systeembeheer) -

Nadere informatie

Installatie Remote Backup

Installatie Remote Backup Juni 2015 Versie 1.2 Auteur : E.C.A. Mouws Pagina 1 Inhoudsopgave BusinessConnect Remote Backup... 3 Kenmerken... 3 Beperkingen... 3 Gebruik op meerdere systemen... 3 Systeemeisen... 4 Support... 4 Installatie...

Nadere informatie

Overzicht van het Office 365 portfolio

Overzicht van het Office 365 portfolio Overzicht van het portfolio midden- en kleinbedrijf Enterprise Business Essentials Business Business Premium Enterprise E1 ProPlus Enterprise E3 Enterprise E5 Eindgebruikersprijs via Microsoft 5,10 gebruiker/

Nadere informatie

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud

BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud BACK-UP & DISASTER RECOVERY Een geoptimaliseerd end-to-end verhaal in onze Enterprise cloud stel uw data veilig De data van uw bedrijf zijn heilig. Daar is elke ondernemer het over eens. Een bedrijf zonder

Nadere informatie

Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014

Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014 Dienstbeschrijving Zakelijk Office 365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Gebruik 4 2.1 Productvarianten en opties 4 2.2 De mogelijkheden van Zakelijk Office 365 5 2.2.1

Nadere informatie

Stabiliteit, eenvoud en gemak Uw ICT vanaf 2015. Zo simpel is ICT-beheer

Stabiliteit, eenvoud en gemak Uw ICT vanaf 2015. Zo simpel is ICT-beheer Stabiliteit, eenvoud en gemak Uw ICT vanaf 2015 1A First Alternative 1A First Alternative levert ICT diensten aan het MKB in Nederland via gecertificeerde 1A partners. Deze ICT diensten zijn speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland

Het Office 365 portfolio van Copaco Nederland Het portfolio van Copaco Nederland Het aanbod bij Copaco verandert continu. Zo zijn er onlangs nieuwe abonnementen voor klanten in het midden- en kleinbedrijf (MKB) beschikbaar gekomen. Deze nieuwe plannen

Nadere informatie

Zakelijke dienstverlening in de cloud

Zakelijke dienstverlening in de cloud Zakelijke dienstverlening in de cloud Werken in de cloud, veilig en betrouwbaar ACHTER ELK SUCCES SCHUILT EEN GOED COMPUTERPLAN Agenda Introductie Parentix Dienstverlening Samenwerking met Computerplan

Nadere informatie

tarieven 2015 / 2016 Powered by:

tarieven 2015 / 2016 Powered by: tarieven 2015 / 2016 Powered by: Producten van Ziber Inclusief hosting, updates & support 2 Software uit de Ziber Cloud Voor iedere ondernemer de beste oplossing Webbly Design & eenvoud 4 Sitehand Professioneel

Nadere informatie

vragen aan: Martijn Tielkes ICT Manager bij Pure Energie

vragen aan: Martijn Tielkes ICT Manager bij Pure Energie 10 vragen aan: Martijn Tielkes ICT Manager bij Pure Energie Facts & Figures Pure Energie 2 vestigingen 50 werkplekken Sigmax als ICT partner sinds 2012 Sinds 2005 is Martijn Tielkes als ICT Manager verantwoordelijk

Nadere informatie

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v.

Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. Mogen wij ons voorstellen? EQUA b.v. De naam achter 30 jaar ICT specialisme EQUA gelooft in kennis, focus en specialisme. Wij groeien door beter te worden. Sinds onze oprichting in 1984 doen wij daarom

Nadere informatie

Project Veilige Data Opslag

Project Veilige Data Opslag 10 goede redenen Sla al uw foto s veilig op Sla al uw films veilig op Sla al uw muziek veilig op Sla al uw documenten, Excel, Word, etc, etc veilig op Deel de data met uw huisgenoten Opslag van alle soorten

Nadere informatie

Hosting service. Prijslijst 2011. Kantoorwerkzaamheden # Inkooporganisatie # Netwerkorganisatie # Kennisbank

Hosting service. Prijslijst 2011. Kantoorwerkzaamheden # Inkooporganisatie # Netwerkorganisatie # Kennisbank Prijslijst 2011 Hosting service 1 1. Goed om te weten De prijslijst zoals u deze aantreft bevat een weergave van de eenheidsprijzen per dienst. De meest voorkomende diensten zijn benoemd echter. Hebt u

Nadere informatie

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper

Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Hoe kunt u profiteren van de cloud? Whitepaper Auteur: Roy Scholten Datum: woensdag 16 september, 2015 Versie: 1.1 Hoe u kunt profiteren van de Cloud Met de komst van moderne technieken en de opmars van

Nadere informatie