Kiki koning. Irenestraat CX Wageningen Tel: +31(0) KvK: BTW: NL B01

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kiki koning. Irenestraat 62 6707 CX Wageningen Tel: +31(0)612266623 KvK: 11061326 BTW: NL081151780B01"

Transcriptie

1 In de cloud, het nieuwe werken Is uw bedrijf ook toe aan werken in de cloud? Bent u het beu dat programma s, data en bedrijfsdocumenten zich overal en nergens bevinden? ItsCloud neemt al deze zorgen van u over. Wij bieden IT beheer op hoog niveau en hebben alle technieken voor een perfecte infrastructuur in huis. U kunt bij ons schaalbare enterprise omgevingen gebruiken zonder hoge investeringen. Daarnaast bieden wij u alle Microsoft producten voor cloud computing waaronder Office 365. ItsCloud levert 100% cloud aan kleine en grote bedrijven. Natuurlijk kunnen wij ook al uw andere softwarepakketten hosten. En om alles compleet te maken, kunt u bij ons zelfs terecht voor VoIP telefoons en online bewakingscamera s. Overtuig uzelf. Neem vandaag nog contact met ons op. In de cloud, betalen per gebruiker In onze 100% cloud omgeving voegen wij de beste aanbieders samen. ItsCloud werkt met een interessant pay-as-you-go concept. Dit betekent dat u werkt in een enterprise omgeving, die volledig schaalbaar is. U betaalt bij ons gewoon een vast bedrag per gebruiker per maand. U kunt eenvoudig gebruikers toevoegen en verwijderen. ZZP'er, MKB'er of multinational? Iedereen kan profiteren van het nieuwe werken. 100% cloud, een effectieve SAAS en DAAS oplossing Voortaan niet meer afhankelijk van een fysieke server op een fysieke locatie, maar gewoon alles in de cloud. Zo hebt u al uw software, bedrijfsgegevens, bedrijfsadministratie en andere belangrijke stukken op 1 plek. Dit is veiliger, effectiever en goedkoper. U en uw werknemers hebben altijd toegang tot de streng beveiligde cloud omgeving van uw bedrijf. Waar ook ter wereld. Vanaf elk apparaat. Uiteraard via een unieke inlogcode en een goed beveiligde verbinding. Zo hebben zij in het vervolg hun eigen flexibele werkplek. Microsoft Office 365 aanschaf en migratie Office 365 is speciaal ontwikkeld voor werken in de cloud. Als reseller van Office 365 kan ItsCloud meer voor u doen dan anderen. U kunt via ons het pakket direct bestellen en gelijk aan de slag. U mag het programma ook eerst proberen. Bent u al Office 365 klant? In dat geval kunt u ItsCloud geheel kosteloos als gedelegeerde beheerder toewijzen. Dit heeft voor u een aantal bijzondere voordelen waaronder: Unieke mogelijkheid om makkelijker over te stappen naar onze 100% cloud omgeving 1 uur gratis ondersteuning Volledige begeleiding bij het migratietraject Proefabonnement Office 365 en 100% cloud Om u te overtuigen van alle voordelen van het nieuwe werken, kunt u eerst rustig bekijken hoe het allemaal werkt. Dit kan heel eenvoudig met een GRATIS proefabonnement. Vraag voor Office 365 hier uw proefabonnement aan. U kunt dan direct aan de slag. Vraag voor 100% cloud van ItsCloud hier uw GRATIS proefabonnement aan door het formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op en richten voor u een tijdelijke cloud omgeving in. Rabobank nr:

2 Voordelen van een klantrelatie met ItsCloud Wij zijn een dynamisch en snel groeiend bedrijf dat u de beste 100% cloud omgeving biedt, die u zich kunt wensen voor het werken in de cloud. Klant zijn bij ons betekent voor uw onderneming: Hardware en software uitsluitend van marktleiders zoals Citrix, VMWare en Microsoft 99,9 uptime per jaar met money back garantie op de infrastructuur. Pay-as-you-go concept Uitstekende service Uitstekende bereikbaarheid Jarenlange ervaring Gewaarborgde veiligheid Meedenk mentaliteit No-nonsense Meer weten over ons bedrijf en onze producten? Bel direct voor een afspraak en leer ons kennen. Rabobank nr:

3 100% cloud Steeds meer bedrijven gaan over tot werken in de cloud. Daarom biedt ItsCloud u een veilige online werkomgeving die overal ter wereld toegankelijk is. U en uw medewerkers loggen eenvoudig in via het internet. Elke gemachtigde heeft een unieke inlogcode. U betaalt voor iedere gebruiker een vast bedrag per maand. Wij van ItsCloud zorgen voor de cloud hosting en een optimale cloud service. Laat u verrassen met de beste deal van Nederland. Geen beperkingen met 100% cloud Voortaan geen software meer installeren op computers. Met onze 100% cloud dienst doen wij dit allemaal online en werkt u ermee in uw eigen beveiligde enterprise omgeving. Uw computer fungeert als terminal. Alle data en documenten slaat u eenvoudig op in de cloud. Elke gemachtigde medewerker kan daar alles vinden wat hij nodig heeft. Ook voor het voeren van uw administratie en boekhouding is onze 100% cloud dienst ideaal. En natuurlijk voor componenten van Office 365 of uw eigen software. De mogelijkheden voor uw bedrijf zijn onbeperkt. Wilt u meer weten over ons 100% cloud pakket, onze cloud hosting en cloud service? Bel dan direct of vraag een GRATIS proefabonnement aan. ItsCloud uw partner in efficiëntie Rabobank nr:

4 Wat is cloud computing Cloud computing klinkt ingewikkeld. Het is eenvoudig. U installeert simpelweg geen software meer op uw computer. Bij deze vorm van IT neemt u opslagcapaciteit en verwerkingscapaciteit af als een dienst. ItsCloud levert deze cloud diensten aan kleine en grote bedrijven. U hoeft daardoor niet meer te investeren in apparatuur en software. U betaalt een vast betaalbaar bedrag per gebruiker. U en uw personeel hebben overal ter wereld op elk moment toegang tot de cloud. Dit kan vanaf elk apparaat met een toegang tot het internet. Hiermee is de tijd voorbij dat documenten en gegevens voor een deel op een pc, laptop of iphone staan. Bij ItsCloud staat alles veilig en overzichtelijk in de cloud. Voor u een zorg minder. Cloud computing en infrastructuur van de servers Cloud computing is een netwerk van computers dat in speciale, zwaar beveiligde datacenters staat. Een gebruiker logt in via het internet. Op die manier is uw bedrijf niet meer afhankelijk van een fysieke server op een fysieke locatie. Bovendien is met werken in de cloud tegelijk uw probleem van ICT in eigen hand opgelost. Onze cloud diensten bestaan uit het leveren van applicaties voor onder meer data opslag, hosting van uw website, en alles wat u verder wenst. In feite doet u dagelijks al aan cloud computing. Denkt u eens aan telebankieren, webmail en Skype. Dit zijn allemaal cloud diensten. Voordelen van cloud computing ItsCloud biedt u een 100% private cloud aan. Het beheer van de diensten verzorgen wij voor u. Deze nieuwe manier van werken zal uw onderneming meer profijt opleveren. Ervaar het verschil met uw traditionele omgeving en profiteer dagelijks van de volgende voordelen: Schaalbaar op elk moment wanneer u dit wenst Goedkoper; u betaalt een vast tarief per aangesloten gebruiker Betrouwbaar Onbeperkt uit te breiden Enthousiast geworden over cloud computing? Vraag dan direct een proefabonnement aan of bel ons op Ons team staat voor u klaar. ItsCloud ontdek het verschil! Rabobank nr:

5 Uw bedrijf en werken in de cloud Bij de moderne bedrijfsvoering wordt werken in de cloud steeds belangrijker. De ICT wordt complexer, waardoor het voor kleine en grote bedrijven alsmaar lastiger wordt om dit in eigen beheer te houden. In de cloud zijn de mogelijkheden onbeperkt. Geen last meer van verouderde servers of updates op onmogelijke tijden en geen ingewikkelde antivirusoplossingen en antispamprogramma s meer. Met het nieuwe werken behoort dit tot het verleden. De cloud levert u meer efficiëntie en lagere operationele kosten op. Zo bespaart uw bedrijf jaarlijks honderden zo niet duizenden euro s. Werken in de cloud: het onbegrensde alternatief Werken in de cloud biedt u als ondernemer ongekende mogelijkheden. Neem alleen al de moderne applicaties, die u aan elkaar kunt koppelen. Dit voorkomt bijvoorbeeld de vele dubbele werkzaamheden die verschillende afdelingen in een bedrijf dagelijks verrichten. In de cloud kunt u een personeelslid eenvoudig machtigen om bepaalde werkzaamheden uit te voeren, terwijl andere gemachtigden direct over deze informatie kunnen beschikken. En wat dacht u van het tijdrovende doorsturen van s met bijlagen? Niet meer nodig. Alle documenten zijn met het nieuwe werken direct digitaal voorhanden. Ook efficiënt en kostenbesparend werken in de cloud? Praat eens met ItsCloud. Bel daarvoor Onze professionals kunnen u adviseren of een proefabonnement voor u verzorgen. ItsCloud bespaart u tijd en geld Rabobank nr:

6 Veilig werken in de cloud Een server in de cloud moet aan zeer strenge Europese beveiligingseisen voldoen. Het verkeer dat van en naar onze cloud omgeving gaat, loopt via SSL, waarmee ook overheden en banken werken. Al uw informatie wordt hiermee versleuteld verstuurd. Alle verkeer van en naar uw flexibele werkplek gaat dus via een veilige HTTPS-verbinding. Zo bent u verzekerd van de allerbeste cloud beveiliging. Onze server in de cloud De 100% cloud omgeving van ItsCloud is een serveromgeving die in Nederland in bedrijf is. Alle gegevens die u opslaat in uw enterprise omgeving, zijn terug te vinden op verschillende opslagsystemen, verdeeld over meerdere datacenters. Wanneer een datacenter uitvalt, schakelt u automatisch over naar een van onze andere datacenters. Hoe veilig is uw data? ItsCloud garandeert u de allerhoogste cloud beveiliging. Wij slaan al uw bedrijfsinformatie op in zwaar beveiligde datacenters. Deze ruimtes worden dag en nacht bewaakt door bewakingscamera s, bewakers en biometrische ingang en uitgang controles. Hierdoor is de veiligheid van al uw bedrijfsgegevens gegarandeerd. Niemand kan zonder uw machtiging uw bedrijfsinformatie inzien. Uiteraard zorgt ItsCloud voor alle updates, virusbeveiliging en antispam. Onze efficiëntie is er voor uw gemak. ItsCloud altijd up to date Rabobank nr:

7 All-in-one Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van IT en ICT? Dan bent u bij ItsCloud aan het juiste adres. Ons IT beheer is van een zeer hoog niveau. Steeds meer ondernemers maken dagelijks gebruik van onze diensten. De professionals van ItsCloud hebben een jarenlange praktijkervaring en worden continue bijgeschoold. Wij kunnen uw bedrijf de zorg van een goede ICT infrastructuur en een efficiënt IT beheer uit handen nemen. Bij ItsCloud bent u altijd verzekerd van een 100% cloud omgeving die perfect werkt. Zo weet u zeker dat werken in de cloud bij ons altijd werkt. Servicedesk voor werken in de cloud ItsCloud denkt graag met u mee. Daarom hebt u als klant bij onze servicedesk altijd 1 servicepunt voor vragen of opmerkingen over onze dienstverlening. Ons bedrijf is voortdurend in ontwikkeling. Dit heeft als voordeel dat u altijd contact hebt met experts die al uw vragen kunnen beantwoorden en eventuele problemen voor u kunnen oplossen. Nog geen klant bij ons? Neem de proef op de som. Ontdek werken in de cloud. Neem een GRATIS proefabonnement. ItsCloud expert in strategisch advies voor de lange termijn Rabobank nr:

8 Flexibele werkplekken Zekerheid over de groei van uw bedrijf kan niemand u geven. Daarom biedt ItsCloud diensten aan die schaalbaar zijn. Het nieuwe werken, afgestemd op uw behoeften. Groeit uw organisatie, dan kunt u direct meer gebruikers machtigen. Is het een poos wat rustiger, dan kunt u op elk moment gebruikers afmelden. U betaalt bij ItsCloud per gebruiker maandelijks een vast bedrag. Voor u een geruststellende gedachte dat u nooit betaalt voor ruimte die uw onderneming niet nodig heeft. Licenties voor Microsoft producten In de traditionele situatie betaalt een bedrijf elk jaar voor een licentie voor het gebruik van Microsoft software. Voor een vooraf bepaald aantal werknemers. Bij het nieuwe werken in de cloud is dit anders. U betaalt voor het gebruik van Microsoft producten gewoon een vast tarief per maand per gebruiker. Ook hier geldt: bij groei betaalt u voor meer gebruikers, bij daling van het aantal werknemers betaalt u voor minder gemachtigden. Ook tijd en geld besparen met flexibele werkplekken? Bel dan direct voor een afspraak. Ons team van deskundigen staat voor u klaar. ItsCloud de cloud specialist Rabobank nr:

9 Werken in de cloud is betaalbaar Cloud computing werkt kostenverlagend. Hebt u weleens gedacht aan alle kosten die uw traditionele werkwijze met zich meebrengt ten opzichte van de cloud? Dat zijn er heel wat. Zo hebt u te maken met het beheer van uw systeem, het maken van back-ups en het in stand houden van een uitwijklocatie. Maar dat is nog niet alles. Uw bedrijf betaalt nu ook voor service contracten, energiekosten en intern beheer. Bovendien hebt u te maken met afschrijvingen en investeringen in nieuwe apparatuur en software. Werken in de cloud voor een vast bedrag per gebruiker Cloud computing is een andere manier van werken en een andere manier van denken. Bij ItsCloud werkt u in de cloud. Daardoor vervallen de kosten die u nu maakt in uw traditionele situatie. Dat bespaart u veel geld. Bij ItsCloud betaalt u per gebruiker een vast, voordelig tarief per gebruiker per maand. En niet alleen dat: de zorgen van een probleemloos beheer neemt ItsCloud van u over. Dat is wel zo prettig. Bent u ook toe aan kostenbesparend werken? Praat eens met ItsCloud. Bel nu Wij helpen u graag verder. ItsCloud het IT bedrijf waarmee u kunt lezen en schrijven Rabobank nr:

10 Microsoft Office 365 Office 365 is een service voor werken in de cloud. Voor kleine en grote bedrijven. Afhankelijk van de optie, hoeft u nagenoeg niets of helemaal niets meer te installeren op uw pc. In plaats van betalen voor een licentie, betaalt u een vast tarief per gebruiker. Bovendien kiest u zelf uw besturingssysteem en uw hardware. Zo hebt u als ondernemer alle vrijheid. Met Office 365 werken kan overal ter wereld vanaf elke computer met een internettoegang. Microsoft Office 365 altijd up to date Met een Office 365 pakket hebt u altijd de zekerheid van perfect werkende programma s. De servers bij Microsoft zijn zeer goed beveiligd en worden goed onderhouden. U wordt voorzien van updates zonder dat u dit merkt. Alle Microsoft componenten kunt u op elk moment direct aanroepen vanuit uw cloud omgeving bij ItsCloud. Voordelen van Microsoft Office 365 Naast Word, Excel, PowerPoint en One Note vindt u in Office 365 meerdere diensten om cloud computing zo effectief mogelijk te maken. Het pakket biedt u ontelbaar veel mogelijkheden waaronder: Delen van documenten, spreadsheets en presentaties. Samen met collega's in een collectieve omgeving werken aan projecten. Zij kunnen hierin gebruikmaken van een agenda, een opdrachtenlijst en een bibliotheek voor opslag van de concepten. Controleren of een collega voorhanden is voor een chat of video gesprek. Aanmaken van een blog of wiki site om informatie met collega's te delen, toe te voegen of aan te passen. Online vergaderen Altijd de laatste updates. Abonnement op Microsoft Office 365 vanaf 3,57 Office 365 voor cloud computing werkt niet met een licentie. U betaalt per gebruiker een vast, laag bedrag per maand. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen. Ga naar Prijzen en versies en bepaal welke pakket het beste bij uw bedrijf past. Bij ItsCloud hebt u al een abonnement vanaf 3,57 per maand per gebruiker. Doe er uw voordeel mee. Komt u er niet uit of wilt u begeleiding bij uw keuze? Bel dan ItsCloud op of mail ons. Wij helpen u graag verder. Rabobank nr:

11 Services in Office 365: SharePoint Online, Exchange Online, Lync Online, Office professional plus Microsoft Office 365 is een service die uit verschillende diensten bestaat. Te gebruiken door grote en kleine bedrijven. U betaalt een vast bedrag per gebruiker per maand. Het aantal gebruikers is ongelimiteerd. Afhankelijk van het type abonnement biedt Office 365 u de volgende services: SharePoint Online Exchange Online Lync Online Office professional Plus SharePoint Online Met deze dienst kunt u samenwerken met collega's of zakenpartners. U maakt hiervoor gewoonweg een site aan. Gemachtigden hebben de beschikking over een gezamenlijke agenda, een takenlijst en een bibliotheek voor het opslaan van de documenten. Alles in deze service is aan te passen aan uw wensen. U kunt er bijvoorbeeld ook uw personeelsadministratie mee bijhouden. Denkt u aan ziekmeldingen, die de manager direct kan inzien. Of verlofaanvragen die werknemers kunnen indienen. In hun eigen account kunnen zij op elk moment zien of deze zijn gehonoreerd. Exchange Online Voortaan al uw veilig opgeslagen in de cloud. Uw webmail kunt u op elk moment benaderen vanaf elk apparaat met een internettoegang. Waar ook ter wereld. Met Exchange Online heeft elke gebruiker een royale mailbox van 25 GigaBytes. En dat is nog niet alles: u kunt ook een website koppelen, uw agenda delen en s versturen tot maar liefst 25 MegaBytes. Lync Online Wilt u chatten met uw collega's? Dit kan super eenvoudig met Lync Online. Met deze dienst ziet u ook meteen of de bewuste collega's tijd hebben voor een sessie. Maar deze service biedt u meer. Zo kunt u online vergaderen, PowerPoint presentaties verspreiden of interactieve webinars organiseren. Office Professional Plus Microsoft Office Professional Plus is de meest uitgebreide versie van alle Office varianten. U vindt in dit uitgebreide pakket de volgende onderdelen: Word Excel PowerPoint OneNote Outlook Publisher Rabobank nr:

12 Access InfoPath SharePoint Workspace Wilt u eerst een voorproefje voordat u een pakket aanschaft? Dat kan. Vraag hier uw proefabonnement aan voor Office 365 Rabobank nr:

13 Microsoft Office Web Apps voor werken in de cloud De applicaties Word, Excel, One Note en PowerPoint van Microsoft kent u vast en zeker. De meeste mensen werken er dagelijks mee. Web Apps zijn dezelfde applicaties, maar dan voor werken in de cloud. Deze Office Web Apps zijn componenten van SharePoint Online. Voordeel is dat u ze niet meer hoeft te installeren op uw computer. Een ander pluspunt is dat u de Web Apps vanaf elke computer met een internettoegang kunt gebruiken. Ongeacht uw verblijfplaats. U roept de webapplicaties direct aan vanuit uw browser. Toekomst van Microsoft Office Web Apps De ontwikkelingen bij Microsoft volgen elkaar in rap tempo op. Naast de huidige webapplicaties Word, Excel, One Note en PowerPoint zullen er in de toekomst meer Web Apps volgen. Hoewel deze 4 webapplicaties minder ingebouwde functies hebben dan de traditionele applicaties, kunt u er ook als groot bedrijf prima mee uit de voeten. Zo wordt werken in de cloud nog prettiger. SharePoint Online met Microsoft Office Web Apps SharePoint Online is de omgeving waarin u kunt samenwerken met collega s. U kunt er tevens uw documenten opslaan. Het maakt niet uit of u met de Web Apps werkt of dat u Word, Excel, One Note en PowerPoint hebt geïnstalleerd op uw computer. Alle documenten kunt u openen en opbergen in de cloud. Staan de 4 programma s op uw computer? Dan kunt u de documenten openen met de desktopapplicatie of met de webapplicatie. Rabobank nr:

14 Wat kost een abonnement op Office 365 Office 365 is er voor kleine en grote bedrijven. Van ZZP er tot multinational. Hebt u een kleiner bedrijf? In dat geval kunt u ruimschoots volstaan met een basisabonnement. Hebt u middelgrote of grote onderneming? Dan biedt een van de premiumabonnementen alles wat uw bedrijf nodig heeft. Proefabonnement Office 365 aanvragen Wilt u Office 365 liever eerst proberen? Natuurlijk kan dat. Vraag hier direct uw GRATIS proefabonnement aan voor Office 365. U hebt dan 30 dagen de tijd om het pakket vrijblijvend uit te testen. Bent u daarna net zo enthousiast als al die andere ondernemers en wilt u het pakket aanschaffen, dan kan dat eenvoudig door de probeerversie online om te zetten in een betaald abonnement. Rabobank nr:

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit

Microsoft Office 365 voor bedrijven. Remcoh legt uit Microsoft Office 365 voor bedrijven Remcoh legt uit Beter samenwerken, ook onderweg Starten met Office 365 is starten met het nieuwe werken. Met Office 365 heeft u namelijk de mogelijkheid om altijd en

Nadere informatie

White paper: introductie van Cloud Computing

White paper: introductie van Cloud Computing White paper: introductie van Cloud Computing Introductie Cloud computing De explosieve groei van cloud oplossingen en diensten in de afgelopen periode is een situatie die vergelijkbaar is met de meeste

Nadere informatie

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP

UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD BESCHIKBAAR OP UW WERKPLEK ONLINE IN DE CLOUD 2 Utica de Cloud provider 3 Werkplek Online 5 Mail Online 6 Utica Workspace 365 7 VoIP Online 11 Server Online 12 Backup Online

Nadere informatie

Informatieset Uw ICT, altijd en overal

Informatieset Uw ICT, altijd en overal Informatieset Uw ICT, altijd en overal Tendenz ICT is aangesloten bij: Wie zijn wij? TendenZ ICT is uw ervaren ICT-partner die u adviseert, ondersteunt en volledig kan ontzorgen op het gebied van al uw

Nadere informatie

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server?

Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Whitepaper Cloud Computing voor het MKB: eigen server of Cloud server? Wanneer een kantoorserver moet worden vervangen, staat het management daarbij voor de keuze om op de traditionele manier te blijven

Nadere informatie

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING?

HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Innervate: Januari 2011 WHITEPAPER CLOUD COMPUTING HOE EENVOUDIG IS HET OM GEBRUIK TE MAKEN VAN CLOUD COMPUTING? Lees hier in het kort hoe u zich het best kunt bewegen in de wereld van cloud computing

Nadere informatie

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet

Exact Online. Uw financiële cockpit op internet Exact Online Uw financiële cockpit op internet Eenvoudig online boekhouden Een onderneming staat of valt met haar financiële beleid. Met inzicht in de omzet, winst en cashflow nu en in de toekomst. Een

Nadere informatie

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid

Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices. KPN Lokale Overheid Begrotingswijzer 2013-2014 Informatiediensten en ICTservices voor gemeenten KPN Lokale Overheid Inhoudsopgave Het Nieuwe Samenwerken 4 Nieuwe diensten 5 Digitale Werkomgeving Gemeenten (DWG) 5 GemBox

Nadere informatie

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1

Dienstbeschrijving. New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Dienstbeschrijving New Day at Work Online workspace of the future! Page 1 Contents 1.0 Inleiding... 3 2.0 Workspace 365... 4 2.1 Drie type gebruikers van Workspace 365... 4 1. Office Medewerker... 4 2.

Nadere informatie

Het grote kleine cloudhandboek voor ondernemers

Het grote kleine cloudhandboek voor ondernemers Het grote kleine cloudhandboek voor ondernemers Binnen 5 minuten uw cloudvragen beantwoord Wat is de cloud eigenlijk? Wat kan ik ermee? Hoe (on)veilig is de cloud? Wat kost het overstappen naar de cloud?

Nadere informatie

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten

Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten White Paper Op Cloud gebaseerde online werkplekken vanaf iedere locatie op elk apparaat Desktop-as-a-Service: wel de lusten, niet de lasten Organisaties zijn op zoek naar meer flexibele en kosteneffectieve

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Cloud computing in het onderwijs

Cloud computing in het onderwijs SURFnet Kennisnet Innovatieprogramma SURFnet bv Postbus 19035 3501 DA Utrecht Telefoon 030 2 305 305 Fax 030 2 305 329 admin@surfnet.nl www.surfnet.nl Stichting Kennisnet Postbus 778 2700 AT Zoetermeer

Nadere informatie

U maakt de dienst uit!

U maakt de dienst uit! dutchict Dienstenmenu Online Bij u op kantoor Datacenter U maakt de dienst uit! Kies wat bij u past Dutchict biedt een slimme en krachtige combinatie van online diensten en diensten bij u op kantoor. Daarnaast

Nadere informatie

Waarom kiezen voor Cloud Computing?

Waarom kiezen voor Cloud Computing? Waarom kiezen voor Cloud Computing? De grootste verandering in de ICT sinds de opkomst van het internet 1 Een White Paper is een document dat uitgebreide, objectieve en relevante informatie biedt over

Nadere informatie

IN DE CLOUD TIPS OM EFFICIËNTER TE WERKEN ALLES WAT U NOG NIET WIST OVER OFFICE 365. Alleen maar voordelen voor de kmo

IN DE CLOUD TIPS OM EFFICIËNTER TE WERKEN ALLES WAT U NOG NIET WIST OVER OFFICE 365. Alleen maar voordelen voor de kmo Microsoft IN DE CLOUD Alleen maar voordelen voor de kmo ALLES WAT U NOG NIET WIST OVER OFFICE 365 Financiële verrassingen bij Office 365 zijn vandaag uit den boze. (Stageco) TIPS OM EFFICIËNTER TE WERKEN

Nadere informatie

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien.

Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. Het Office dat u al kent. Met de mogelijkheden en flexibiliteit om uw bedrijf te laten groeien. U hoeft geen waarzegger te zijn om de gedachten van uw klant te kunnen lezen. U heeft alleen de juiste tools

Nadere informatie

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud!

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! NU GRATIS OFFICE 365 VOOR STICHTINGEN & NGO S met ANBI of SBBI status UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! Zij gingen u voor UNO Flex geeft mij letterlijk

Nadere informatie

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365

1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 1 Dienstbeschrijving Lancom Workspace 365 2 Inleiding Lancom biedt haar klanten reeds sinds 2007 de mogelijkheid om te gaan werken van uit een Cloud model waarbij de servers in een datacenter van Lancom

Nadere informatie

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions

Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Cloud communicatie EDITIE NR. 1 Cloud Communicatie Hosted Voice powered by Detron Telecom Solutions Zeker, zorgeloos en optimaal bereikbaar Investeren in een nieuwe telefooncentrale of telefonie afnemen

Nadere informatie

KPN ÉÉN MKB. Dienstbeschrijving

KPN ÉÉN MKB. Dienstbeschrijving 1 KPN ÉÉN MKB Dienstbeschrijving Versie 1.8 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Voordelen van KPN ÉÉN... 5 3 KPN ÉÉN-oplossing... 6 3.1 Gebruikersprofielen... 6 3.1.1 Vergaderzaal... 6 3.1.2 Kantoor... 6

Nadere informatie

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud!

UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! UNO CLOUD OPLOSSINGEN Moeiteloos en veilig samenwerken & communiceren in de Cloud! Zij gingen u voor UNO Flex geeft mij letterlijk en figuurlijk rust. - Maarten Reuchlin, Managing Partner bij Vroom & Van

Nadere informatie

7 zaken waar je op moet letten bij een office in de cloud

7 zaken waar je op moet letten bij een office in de cloud cloud innovation by Macaw 7 zaken waar je op moet letten bij een office in de cloud Microsoft Office 365 of Google Apps for Business Organisaties hebben nieuwe keuzemogelijkheden waar het gaat om de zogenoemde

Nadere informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie

Mobiel e-mail en internet. Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie Mobiel e-mail en internet Overal razendsnel toegang tot e-mail, agenda en informatie De tijd dat we alleen maar achter het bureau zaten ligt achter ons. We gaan flexibeler om met kantooruren en werken

Nadere informatie

Het Slimme Werken dé online werkplek zonder zorgen

Het Slimme Werken dé online werkplek zonder zorgen Het Slimme Werken dé online werkplek zonder zorgen 2 BeeSmart zorgt er voortdurend voor om uw bibliotheek beter bibliotheek te laten zijn. BeeSmart maakt ICT veiliger, goedkoper, flexibeler en milieuvriendelijker.

Nadere informatie

OP DE WIND VAN GISTEREN, KUN JE VANDAAG NIET ZEILEN

OP DE WIND VAN GISTEREN, KUN JE VANDAAG NIET ZEILEN Whitepaper Gilde - vierde softwaregeneratie www.gildesoftware.nl 0316-345 050 Maart 2015 OP DE WIND VAN GISTEREN, KUN JE VANDAAG NIET ZEILEN Geachte Gilde-klant, Een stevig fundament onder het succes van

Nadere informatie

Built from the cloud up

Built from the cloud up smart business smart IT by icento jaargang 1 oktober 2012 Windows Server 2012 DirectAccess Vanaf afstand veilig data en applicaties benaderen op uw netwerk Windows Server 2012 Hyper-V 3.0 Efficient beheer

Nadere informatie

HOE DE CLOUD HET MKB GAAT VEROVEREN

HOE DE CLOUD HET MKB GAAT VEROVEREN HOE DE CLOUD HET MKB GAAT VEROVEREN NIEUWE KANSEN VOOR SERVICE PROVIDERS Voorwoord De markt voor informatie- en communicatietechnologie (ICT) is volop in ontwikkeling en daarbij valt steeds vaker de term

Nadere informatie

Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement.

Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement. Zakelijk Optimaal. Uw ideale groepsabonnement. Inhoud. 3 Welkom in onze zakelijke wereld. 4 Het ideale groepsabonnement. 6 Vast Mobiel integratie. 8 Wereldwijd bereikbaar. 10 Mobiel Werken. Internet op

Nadere informatie