INHOUD 04 EXTERIEURDESIGN 08 INTERIEURCOMFORT 10 INTERIEURUITRUSTING 12 AUDIO & COMMUNICATIE 14 BINNENRUIMTE 16 ONE-MOTION ZETELS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INHOUD 04 EXTERIEURDESIGN 08 INTERIEURCOMFORT 10 INTERIEURUITRUSTING 12 AUDIO & COMMUNICATIE 14 BINNENRUIMTE 16 ONE-MOTION ZETELS"

Transcriptie

1

2 INHOUD 04 EXTERIEURDESIGN 08 INTERIEURCOMFORT 10 INTERIEURUITRUSTING 12 AUDIO & COMMUNICATIE 14 BINNENRUIMTE 16 ONE-MOTION ZETELS 18 technologie 20 DE NIEUWE 1.6 i-dtec 22 prestaties 26 efficiëntie 28 VEILIGHEID 34 uw 36 GAMMA 46 ACCESSOIRES 50 KLEUREN & BEKLEDING 52 specificaties

3 Inhoud & Intro Toekomstgericht denken Honda s Earth Dreams Technology staat voor een nieuwe generatie motoren en transmissies die uitstekende prestaties koppelen aan lage emissies. De 1.6 i-dtec dieselmotor is de eerste van Honda s innovatieve Earth Dreams Technology-gamma. Deze ultramoderne krachtbron is zuinig en stil, maar ook lichter en compacter voor een snelle respons en soepele acceleraties. Met de introductie van onze 1.6 i-dtec dieselmotor als onderdeel van het Earth Dreams Technology gamma is het gamma efficiënter en uitgebreider dan ooit. Net als alle andere s is de nieuwe 1.6 i-dtec diesel geboren uit uw en onze ervaring. Elk onderdeel werd doordacht, verbeterd en geperfectioneerd in de overtuiging dat elke verandering toekomstgericht hoort te zijn. Dit resulteert in meer ruimte, meer geavanceerde technologie, meer verfijning, meer efficiëntie en meer controle dan ooit. De geeft u meer dan ooit alle vrijheid om nieuwe dingen te ontdekken.

4

5 Exterieurdesign De is een opvallende verschijning met zijn krachtige, functionele vormgeving die wordt geaccentueerd door een stoer radiatorrooster, fraai geïntegreerde koplampen, LED-dagrijlichten en lichtmetalen velgen. De grote glaspartijen zorgen voor een uitstekend zicht rondom. Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive in Passion Red Pearl.

6 06 07 Exterieurdesign De vloeiende lijnen en stoere look van de komen niet alleen het design maar ook de prestaties ten goede. Zo oogt de achterklepspoiler niet alleen dynamisch, hij bevordert ook de stroomlijn en werkt zo brandstofbesparend. De buitenspiegels met afgeronde hoeken passen perfect bij het algehele design en beperken dode hoeken rond de wagen. Zelfs de parkeersensoren zijn naadloos in de voor- en achterbumper geïntegreerd voor een strakke, verfijnde look vanuit elke hoek. Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive in Passion Red Pearl.

7

8 08 09 Interieurcomfort Welkom in een oase van rust. Het ruime interieur van de schept een rustige en ontspannen sfeer. Hier is het altijd heerlijk toeven, zowel voor de bestuurder als voor de passagiers. Streelzachte materialen op deurpanelen en dashboard versterken de kwaliteitsindruk, terwijl de zetels met donkere of ivoorkleurige bekleding maximaal comfort garanderen. De voorzetels zijn uitgerust met een elektrisch regelbare lendensteun* voor nog meer comfort, terwijl de elektrisch verstelbare bestuurderszetel een geheugenfunctie* heeft waarin twee posities kunnen worden opgeslagen. BESTUURDERSZETEL MET GEHEUGENFUNCTIE* Twee bestuurders kunnen hun ideale zetelpositie opslaan in het geheugen. *In de tabellen op pagina s vindt u meer info omtrent het uitrustingsniveau van de verschillende modelvarianten. Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive met ivoorkleurig lederen interieur.

9

10

11 Interieuruitrusting Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive met manuele versnellingsbak en ivoorkleurig lederen interieur. Advanced Safety Pack en HDD-navigatieststeem zijn fabrieksopties. In de verfijnde, ruime en doordachte cockpit van de zit alles precies waar het hoort, zodat de bestuurder zich steeds volop kan concentreren op de weg. Het overzichtelijke en elegante dashboard omvat geavanceerde technologie die gebruiksvriendelijker is dan ooit. Alle belangrijke informatie zit binnen het gezichtsveld, zodat deze altijd meteen kan worden afgelezen. De i-mid boordcomputer (intelligent- Multi Information Display) verschaft nuttige informatie over elke rit en laat zich instinctief bedienen via schakelaars op het met leder beklede stuurwiel*. STARTKNOP* De maakt u het leven makkelijker nog voor u instapt. Dankzij de Smart Keyless Entry & Start* vergrendelt en ontgrendelt u de deuren en start u de motor zonder dat u naar de sleutel hoeft te zoeken. * In de tabellen op pagina s vindt u meer info omtrent het uitrustingsniveau van de verschillende modelvarianten.

12 De i-mid boordcomputer ( intelligent-multi Information Display) verschaft nuttige informatie zoals het actuele brandstofverbruik of de muziek die u beluistert. Het 5 kleurenscherm is centraal in het dashboard geplaatst voor optimale afleesbaarheid terwijl alle functies moeiteloos kunnen worden bediend vanaf het stuurwiel. De beelden van de achteruitrijcamera verschijnen op de i-mid boordcomputer of op het scherm van het navigatiesysteem met meertalige spraakherkenning*. Het audiosysteem van de werd opgewaardeerd met een CD-tuner en DAB-radio, voor nog meer kwaliteit, meer zenders en een betere ontvangst. Beide zijn gekoppeld aan vier luidsprekers en twee tweeters voor een onberispelijke geluidsweergave. Alle audiofuncties, met inbegrip van een handsfree-telefoonsysteem (HFT) en ipod -aansluiting, verschijnen op de i-mid boordcomputer.

13 Audio & communicatie HDD-NAVIGATIESYSTEEM* Het navigatiesysteem met spraakherkenning leidt u feilloos naar uw bestemming. DAB-Radio* Digitale radio van superieure kwaliteit om uw favoriete programma s te beluisteren. GEPERSONALISEERDE i-mid BOORDCOMPUTER LUIDSPREKERSYSTEEM* Vier luidsprekers en twee tweeters vullen de DAB-radio aan. De i-mid boordcomputer verschaft niet alleen belangrijke informatie, hij kan ook worden gepersonaliseerd door de kleur van het scherm te kiezen en uw favoriete foto te uploaden. * In de tabellen op pagina s vindt u meer info omtrent het uitrustingsniveau van de verschillende modelvarianten.

14 Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive met manuele versnellingsbak en ivoorkleurig lederen interieur. Advanced Safety Pack en HDD-navigatieststeem zijn fabrieksopties.

15 Binnenruimte De is ruim, comfortabel en flexibel. Zo is er voorin veel beenruimte voor bestuurder en passagier en zorgen de grote ruiten voor een superieure zichtbaarheid rondom, wat het comfort en rijgemak ten goede komt. Ook achterin bieden de zetels met verstelbare rugleuning en gewelfde deurbekleding extra comfort en ruimte. Op die manier rijdt iedereen ontspannen mee, hoe lang of kort de rit ook is. ZETELVERWARMING VOORAAN* De zetels vooraan zijn voorzien van verwarming met twee standen. BEKERHOUDERS Extra opbergruimte binnen handbereik. * In de tabellen op pagina s vindt u meer info omtrent het uitrustingsniveau van de verschillende modelvarianten.

16 Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive met 5-trapsautomaat en ivoorkleurig lederen interieur. Advanced Safety Pack en HDD-navigatieststeem zijn fabrieksopties.

17 One-motion zetels Vlot neerklapbare achterzetels De innovatieve one-motion neerklapbare zetels zorgen in een handomdraai voor meer laadruimte. Door gewoon aan de hendel in de rugleuning of de lus aan de zijkant van de zetel te trekken, kunnen de achterzetels moeiteloos worden neergeklapt waardoor een royale laadruimte van liter ontstaat. De 60/40 gedeelde achterbank kan geheel of gedeeltelijk worden neergeklapt afhankelijk van de transportbehoeften.

18 18 19 Technologie PARKEERSENSOREN* Parkeersensoren voor- en achteraan maken parkeren een stuk makkelijker. De pieptoon wordt intenser naarmate men een object nadert. Innovatieve, elektrisch bediende achterklep*. Slimme technologie die het leven een stuk makkelijker maakt. Met een druk op een toets op de afstandsbediening of in het interieur krijgt men toegang tot de gigantische laadruimte van de. Druk nogmaals op de toets en de achterklep sluit soepel en veilig. Een achteruitrijcamera* bovenaan de achterklep biedt een duidelijk zicht op de omgeving achter de wagen en helpt bij het achteruit manoeuvreren. ACHTERUITRIJCAMERA* ELEKTRISCH BEDIENDE ACHTERKLEP* * In de tabellen op pagina s vindt u meer info omtrent het uitrustingsniveau van de verschillende modelvarianten. Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive in Passion Red Pearl.

19

20 Afgebeeld model: 1.6 i-dtec Lifestyle in Urban Titanium Metallic.

21 De nieuwe 1.6 i-dtec De nieuwe 1.6 i-dtec. De nieuwste telg in het gamma wordt aangedreven door Honda s vooruitstrevende 1.6 i-dtec motor met zijn baanbrekende Earth Dreams Technology. Deze biedt een perfecte balans tussen prestaties en rendement.

22 Afgebeeld model: 1.6 i-dtec Lifestyle in Urban Titanium Metallic.

23 Prestaties De innovatieve 1.6 i-dtec motor die beschikbaar is in de met tweewielaandrijving en manuele versnellingsbak, maakt de vlotter en wendbaarder dan andere diesels. Hij heeft een maximum koppel van 300 Nm bij een CO 2 -uitstoot van slechts 119 g/km. Onze ingenieurs hebben de mechanische wrijving in de motor beperkt wat bijdraagt tot betere prestaties en een vlotter rijgedrag. De 1.6 i-dtec motor is ultra zuinig zonder toegevingen te doen op gebied van prestaties. Volgens ons is dit de toekomst van dieselmotoren. Wij noemen het Earth Dreams Technology. Met de introductie van onze nieuwe, geavanceerde 1.6 i-dtec is het gamma krachtige en zuinige motoren van de compleet. Zo kan u de wijde wereld verkennen met de motor van uw keuze.

24 24 25 Prestaties De zit vol spitsvondige ideeën en innovatieve technologie die de efficiëntie verhogen. Een voorbeeld van dergelijke technologie is het stop/startsysteem dat beschikbaar is op elke met manuele versnellingsbak. Dit systeem schakelt de motor uit wanneer men tot stilstand komt, bijvoorbeeld aan verkeerslichten, om die dan weer vlot te starten wanneer het gaspedaal wordt ingeduwd. Nog een voorbeeld is de elektronisch gestuurde vierwielaandrijving. In normale rijomstandigheden worden alleen de voorwielen aangedreven, maar bij verminderde tractie, bijvoorbeeld op gladde ondergrond, schakelt de automatisch over naar vierwielaandrijving. Doordat dit verbeterde systeem permanent de ondergrond monitort, wordt de aandrijfkracht altijd naar die wielen gestuurd die het op dat moment nodig hebben. Dit helpt het brandstofverbruik te drukken en maximaliseert de grip en stabiliteit. De benzinemotor van 155 pk garandeert een maximaal vermogen bij hoge toerentallen en een minimaal verbruik bij lagere toerentallen. Deze krachtbron is beschikbaar met twee- of vierwielaandrijving. De modellen met tweewielaandrijving hebben een manuele 6-versnellingsbak terwijl de vierwielaangedreven modellen naar keuze leverbaar zijn met een manuele 6-versnellingsbak of 5-trapsautomaat. De volledig uit aluminium vervaardigde 2.2 i-dtec dieselmotor van 150 pk heeft een indrukwekkend koppel van 350 Nm. Hij is gekoppeld aan een manuele 6-versnellingsbak of 5-trapsautomaat en drijft de vier wielen aan. Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive in Passion Red Pearl.

25

26 26 27 Efficiëntie De is uitgerust met Honda s innovatieve Eco Assist. Dit systeem helpt u efficiënter te rijden door uw rijstijl te monitoren. Bij een vlotte rijstijl, zonder hard accelereren en remmen, kleurt de verlichting rond de snelheidsmeter groen. Bij hard remmen of accelereren is de snelheidsmeter blauw verlicht. De ECON-toets helpt het brandstofverbruik te minimaliseren. Wanneer het systeem geactiveerd is, wordt nog meer brandstof bespaard door de werking van transmissie, airconditioning en cruise control aan te passen. ECON-TOETS Activeer de ECON-toets om nog zuiniger en milieuvriendelijker te rijden.

27

28 Adaptive Cruise Control (ACC)* De adaptieve cruise control regelt automatisch uw snelheid ten opzichte van een voorligger en houdt zo de tussenafstand constant. Een radar achter het radiatorrooster monitort permanent de afstand tussen beide voertuigen en houdt die constant door automatisch gas te geven of te minderen of zelfs te remmen. Gaat de voorligger sneller rijden, dan brengt de ACC uw wagen weer naar de met de cruise control vooringestelde snelheid. Lane Keeping Assist System (LKAS)* LKAS maakt gebruik van een camera achter de achteruitkijkspiegel om de wegmarkeringen permanent te monitoren. Wanneer men de gekozen rijstrook dreigt te verlaten, produceert LKAS een geluidssignaal en voert automatisch stuurcorrecties uit om veilig binnen die rijstrook te blijven.

29 Veiligheid Collision Mitigation Braking System (CMBS)* CMBS helpt bij het remmen door automatisch de nodige remkracht uit te oefenen om een botsing tegen een voorligger te vermijden of te minimaliseren. Met behulp van een radar achter het radiatorrooster detecteert het systeem wanneer een frontale botsing dreigt. CMBS werkt samen met de veiligheidsgordels en waarschuwt de bestuurder met visuele en auditieve signalen. Het systeem kan ook de remmen activeren om snelheid te minderen. Het Advanced Safety Pack* is een combinatie van innovatieve technologieën. Lane Keeping Assist System (LKAS)*, Adaptive Cruise Control (ACC)* en Collision Mitigation Braking System (CMBS)*. Deze systemen werken samen om vermoeidheid van de bestuurder tijdens lange ritten tegen te gaan en maximale bescherming te bieden bij een ongeval. Eerste waarschuwing: wanneer een botsing dreigt of de afstand tot de voorligger te klein is, weerklinkt een alarmsignaal en verschijnt het woord BRAKE op de i-mid boordcomputer. Zo wordt de bestuurder verwittigd om te reageren teneinde een botsing te vermijden. Tweede waarschuwing: wanneer de afstand tussen beide voertuigen blijft verkleinen, gaat CMBS lichtjes remmen en trekt het de gordelspanner van de bestuurder twee of drie keer lichtjes aan. De gordelspanners zijn dan voldoende aangetrokken om bestuurder en passagier vooraan veilig op hun plaats te houden. Er is nog tijd om een botsing te vermijden. Derde waarschuwing: op dit moment is een botsing nog nauwelijks te vermijden. CMBS initieert een noodstop en activeert de remassistentie om zo veel mogelijk snelheid te minderen. Tegelijkertijd worden de veiligheidsgordels strak aangetrokken om bestuurder en passagier vooraan optimaal te beschermen. * In de tabellen op pagina s vindt u meer info omtrent het uitrustingsniveau van de verschillende modelvarianten.

30 Motion Adaptive-EPS (MA-EPS) De Motion Adaptive elektrische stuurbekrachtiging is een nieuwe technologie die nauw samenwerkt met het VSA-stabiliteitssysteem. Bij overstuur (veelal op gladde ondergrond) verhoogt dit systeem de kracht die nodig is om in de bocht te sturen en vergemakkelijkt het tegenstuur in de andere richting terwijl intussen alleen de buitenste wielen worden afgeremd. Zo houdt u de wagen perfect onder controle. ANTI-WHIPLASH ZETELS VOORAAN Bij een botsing zorgen de veren in de rugleuning van de voorzetels ervoor dat de impact van de inzittenden maximaal wordt geabsorbeerd om de kans op een whiplash-letsel te verkleinen. EMERGENCY STOP SIGNAL (ESS) Bij hard remmen, knipperen de remlichten van de eerst een paar keer kort na mekaar zodat het achterkomend verkeer duidelijk merkt dat u op de rem gaat staan. Hill Start Assist (HSA) Hill Start Assist voorkomt achteruitbollen bij het wegrijden op een helling. Een hellingsensor stuurt de remdruk zodat de wagen nog 1,5 seconde blijft stilstaan nadat het rempedaal wordt losgelaten. ELEKTRONISCH GESTUURDE VIERWIELAANDRIJVING (AWD) Real Time All Wheel Drive met intelligente sturing houdt in dat de vierwielaandrijving niet permanent ingeschakeld is maar wel permanent beschikbaar voor wanneer u ze echt nodig heeft, namelijk op nat en glad wegdek. De 4WD schakelt dus automatisch van tweewiel- naar vierwielaandrijving en terug in functie van de wegomstandigheden.

31 Veiligheid Headlight Timer Off Dit systeem, dat ook soms veiligheidsverlichting wordt genoemd, laat de koplampen nog 60 seconden branden nadat de motor is afgezet. Dit is zeer handig om u bij te lichten wanneer u uit de auto stapt. De is uitgerust met geavanceerde technologie om alle inzittenden te beschermen. Honda voorziet de beste veiligheidsvoorzieningen waarmee de meeste modellen standaard uitgerust zijn. De behaalde dan ook de maximum score van 5 sterren in de Euro NCAP-testen. ADAPTIEVE BOCHTENVERLICHTING Hoe sneller u obstakels op de weg voor u ziet, hoe sneller u hierop kan reageren, vooral op donkere of slecht verlichte wegen. De actieve koplampen verlichten de bocht die u gaat nemen vanaf het ogenblik dat u de richtingaanwijzer inschakelt of aan het stuur draait (stuurhoek van meer dan 90 - snelheid minder dan 35 km/u). Hill Descent Control (HDC)* SRS Airbags Voor maximale bescherming werken de frontairbags met een tweetrapsinflator die opblaastiming en -kracht afstemt op de ernst van de impact. Gordijnairbags beschermen de inzittenden voor- en achteraan bij een aanrijding in de flank terwijl de hoofdsteunen vooraan meegeven ter voorkoming van whiplash-letsels. Door een druk op een toets zorgt Hill Descent Control voor vlot en gecontroleerd bergafrijden, zonder dat de bestuurder het rempedaal hoeft te bedienen. Het systeem monitort de rijsnelheid van het voertuig bij het dalen en indien deze toeneemt zonder tussenkomst van de bestuurder, remt het de automatisch af. *Op modellen met 5-trapsautomaat. Op de Lifestyle en Executive modellen.

32 32 33 Veiligheid Trailer Stability Assist (TSA) Bij het trekken van een aanhangwagen controleert het TSAstabiliteitssysteem permanent de beweging van de aanhangwagen. Wanneer deze dreigt te gaan slingeren, bijvoorbeeld bij zijwind of het veranderen van rijstrook, komt het systeem tussenbeide. Wanneer u met de rijdt, wordt u permanent bijgestaan door intelligente technologie, ook al merkt u dat vaak niet eens. Alle veiligheidsvoorzieningen werken samen om de bestuurder te helpen. Het VSA-stabiliteitssysteem monitort voortdurend elk van de vier wielen afzonderlijk en berekent precies hoeveel aandrijf- of remkracht vereist is om de controle over de wagen te behouden. Op gladde ondergrond worden aandrijf- en remkracht voor elk wiel afzonderlijk gedoseerd om een veilige rit te garanderen. Het TSA-stabiliteitssysteem zorgt ervoor dat de aanhangwagen steeds stabiel blijft door de aandrijf- en remkracht naar de betreffende wielen nauwkeurig te doseren. Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive in Passion Red Pearl.

33 AWAITING APPROVAL

34 34 31 Uw Er is een voor elke levensstijl. Aan u de keuze.

35

36 36 37 Gamma S Manuele 6-versnellingsbak Tweewielaandrijving De S omvat volgende standaarduitrusting: Lichtmetalen velgen 17 duim Halogeen koplampen LED-dagrijlichten Emergency Stop Signal: extra knipperen van de achterlichten bij hard remmen Veiligheidsverlichting bij het uitstappen Haaienvin antenne Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Multifunctioneel stuurwiel Adaptieve, elektrische stuurbekrachtiging Stuurwiel in hoogte en diepte verstelbaar Cruise control i-mid boordcomputer AUX/USB-aansluiting 1 4 luidsprekers Zetelbekleding in stof Armsteun voor- en achteraan One motion neerklapbare achterbank (60/40) Bestuurderszetel in de hoogte verstelbaar Elektrisch verstelbare lendensteun bestuurderszetel Elektrisch bediende zijruiten met neer- en opwaartsautomaat vooraan Elektrisch bediende en verwarmbare buitenspiegels Opbergvak in rugleuning bestuurdersen passagierszetel VSA-stabiliteitssysteem TSA-stabiliteitssysteem voor aanhangwagen Hill Start Assist: voorkomt achteruitbollen op hellingen Stop/start-systeem Bandenreparatiekit 1 Gebruik steeds de aanbevolen USB-sticks. Sommige USB-sticks werken niet met dit audiosysteem. HAAIENVIN ANTENNE STOP/START-SYSTEEM

37 Afgebeeld model: S in Passion Red Pearl.

38 38 39 Gamma Comfort 2.2 i-dtec Manuele 6-versnellingsbak 5-trapsautomaat 1.6 i-dtec Manuele 6-versnellingsbak Manuele 6-versnellingsbak 5-trapsautomaat Tweewielaandrijving (1.6 i-dtec en met manuele versnellingsbak) Vierwielaandrijving De Comfort omvat volgende bijkomende of afwijkende standaarduitrusting ten opzichte van de S: Afdekscherm bagageruimte Automatische airco met dubbele zone regeling Radio-CD Schakelpeddels aan het stuur Hill Descent Control (HDC) Tijdelijk reservewiel (thuiskomer) Stop/start-systeem Opties: SD-navigatiesysteem Op modellen met 5-trapsautomaat Op modellen met manuele versnellingsbak AFDEKSCHERM BAGAGERUIMTE AUTOMATISCHE AIRCO MET DUBBELE ZONE REGELING

39 Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Comfort in Passion Red Pearl. IMAGE BEING CREATED 2WS KG

40 40 41 Gamma Elegance 2.2 i-dtec Manuele 6-versnellingsbak 5-trapsautomaat 1.6 i-dtec Manuele 6-versnellingsbak Manuele 6-versnellingsbak 5-trapsautomaat Tweewielaandrijving (1.6 i-dtec en met manuele versnellingsbak) Vierwielaandrijving De Elegance omvat volgende bijkomende of afwijkende standaarduitrusting ten opzichte van de Comfort: Alarmsysteem Achteruitrijcamera Parkeersensoren voor- en achteraan Parkeerfunctie rechter buitenspiegel Mistlichten vooraan Bluetooth handsfree-telefoonsysteem* 6 luidsprekers Conversatie spiegel Verlichte make-up spiegel Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Verlicht handschoenenkastje Elektrisch bediende zijruiten met neeren opwaartsautomaat voor- en achteraan Elektrische ruiten via afstandsbediening bedienbaar Elektrisch inklapbare buitenspiegels via afstandsbediening bedienbaar Lederen stuurwiel en knop versnellingspook Luchtroosters airco achteraan Lichtsensor Regensensor Opties: SD-navigatiesysteem * Check voor een lijst van compatibele GSM s PARKEERSENSOREN VOORAAN BLUETOOTH HANDSFREE-SYSTEEM

41 Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Elegance in Passion Red Pearl.

42 42 43 Gamma Lifestyle 2.2 i-dtec Manuele 6-versnellingsbak 5-trapsautomaat 1.6 i-dtec Manuele 6-versnellingsbak Manuele 6-versnellingsbak 5-trapsautomaat Tweewielaandrijving (1.6 i-dtec) Vierwielaandrijving De Lifestyle omvat volgende bijkomende of afwijkende standaarduitrusting ten opzichte van de Elegance: Lichtmetalen velgen 18 duim Bi-xenon koplampen met koplampsproeiers Adaptieve bochtenverlichting Automatische regeling lichtsterkte koplampen (Highbeam Support Systeem - HSS) Dakrails DAB-radio (Digital Audio Broadcast) Premium audio systeem met subwoofer Elektrisch verstelbare lendensteun passagierszetel vooraan Passagierszetel vooraan in de hoogte verstelbaar Privacy glas Sfeerverlichting aan deuren Sfeerverlichting voetruimte vooraan Zetelbekleding in alcantara/leder combinatie Zetelverwarming vooraan Opties: HDD-navigatiesysteem ACHTERUITRIJCAMERA

43 Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Lifestyle in Passion Red Pearl. IMAGE BEING CREATED 2WS KG

44 44 45 Gamma Executive 2.2 i-dtec Manuele 6-versnellingsbak 5-trapsautomaat Manuele 6-versnellingsbak 5-trapsautomaat Vierwielaandrijving De Executive omvat volgende bijkomende of afwijkende standaarduitrusting ten opzichte van de Lifestyle: Elektrisch bediende achterklep Elektrisch verstelbare bestuurderszetel (8 posities) met geheugenfunctie Lederen interieurbekleding Panoramisch dak Smart Keyless Entry & Start (instappen en starten zonder sleutel) Opties: HDD-navigatiesysteem Advanced Safety Pack bestaande uit: - rijvakassistentie (Lane Keeping Assist System - LKAS) - adaptieve cruise control (Adaptive Cruise Control - ACC) - preventief rijhulpsysteem (Collision Mitigation Braking System - CMBS) PANORAMISCH DAK IN GLAS AUX/USB-AANSLUITING

45 Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive in Passion Red Pearl.

46 Accessoires Black Edition 01. Zwart radiatorrooster in honingraatraster 02. Zwarte dakspoiler Beschermplaat chassis voor en achter 04. Stijlvolle treeplanken Personaliseer uw met originele accessoires. 05. Lichtmetalen velgen (keuze uit 19" ORION of 18" TAURUS design) Op de volgende pagina s tonen we een greep uit het gamma Honda-accessoires en accessoirepacks. Voor meer informatie over deze en andere originele accessoires kan u steeds terecht bij de officiële Honda-verdelers. Kijk ook eens op Model afgebeeld met lichtmetalen 19-duimsvelgen ORION

47 Accessoires Urban Pack Aerobumper voor en achter 02. Achterklepspoiler 03. Zijspiegelkappen Model afgebeeld met lichtmetalen 19-duimsvelgen ORION Robust Pack Beschermplaat voor- en achteraan 02. Laaddrempelbeschermer 03. Stijlvolle treeplanken 04. Flankbeschermers in koetswerkkleur Model afgebeeld met lichtmetalen 19-duimsvelgen CURSA

48 Illumination Pack Verlichte deurdrempelbeschermers 02. Deurvakverlichting 03. Voetverlichting vooraan 04. Voetverlichting achteraan 05. Omgevingsverlichting Design Pack Sierradiatorrooster 02. Mat zilveren decoratie mistlichten 03. Mat zilveren decoratie deuren 04. Mat zilveren decoratie achterklep 05. Ovaal uitlaatsierstuk Model afgebeeld met lichtmetalen 18-duimsvelgen LYRA

49 Accessoires HONDA SD-NAVIGATIESYSTEEM Dit systeem communiceert met de i-mid boordcomputer. Kaarten van 34 Europese landen, updatable via SD-kaart. Menu s en stembegeleiding beschikbaar in 12 talen. Bluetooth handsfree-telefoonsysteem, USB, ipod, iphone en tablet-connectiviteit. Uitstekende geluidskwaliteit voor uw muziek en telefoongesprekken. KOFFERSCHAAL VASTE OF AFNEEMBARE TREKHAAK

50 Kleuren Met het ruime kleurenpalet van de is er wel altijd eentje dat perfect bij u past. Omwille van druktechnische redenen kunnen de kleuren afwijken van de werkelijkheid. Options Crystal Black Pearl Alabaster Silver Metallic Ionised Bronze Metallic Polished Metal Metallic Urban Titanium Metallic Twilight Blue Metallic

51 Kleuren & bekleding Bekleding ZWART LEDER IVOORKLEURIG LEDER ZWARTE STOF COMBINATIE ZWART ALCANTARA/LEDER Passion Red Pearl White Orchid Pearl Zwarte stof Combinatie zwart alcantara/leder Ivoorkleurig leder Zwart leder Executive - - Lifestyle Elegance Comfort S Deep Ocean Blue Standaard - Niet beschikbaar

52 Technische specificaties BENZINE S COMFORT ELEGANCE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE EXECUTIVE 2WD 2WD 2WD 4WD 4WD 4WD 4WD MOTOR Type 4 cilinders in lijn, 16 kleppen met enkele bovenliggende nokkenas (SOHC) Cilinderinhoud (cm³) Boring x slag (mm) 81 x 96,9 Compressieverhouding 10,6 Max. vermogen (ECE-R85) t/min) Max. vermogen (ECE-R85) t/min) Max. koppel (ECE-R85) t/min) Emissiernorm Euro 5 Soort brandstof loodvrij (95 OCT) PRESTATIES manueel/automaat Acceleratie van 0 tot 100 km/u (s) 10/- 10/- 10/- 10,2/12,3 10,2/12,3 10,2/12,3 10,2/12,3 Topsnelheid (km/u) 190/- 190/- 190/- 190/ / / /182 BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIE Verbruik (l/100 km) 2 manueel/automaat - stadsverkeer 8,9/- 8,9/- 8,9/- 9,3/10,0 9,3/10,0 9,4/10,1 9,4/10,1 - landelijk 6,2/- 6,2/- 6,2/- 6,3/6,0 6,3/6,0 6,5/6,2 6,5/6,2 - gecombineerd 7,2/- 7,2/- 7,2/- 7,4/7,5 7,4/7,5 7,6/7,7 7,6/7,7 CO 2 -emissie (g/km) 168/- 168/- 168/- 173/ / / /179 AFMETINGEN Lengte (mm) Breedte (mm) Breedte inclusief buitenspiegels (mm) Hoogte (mm) Wielbasis (mm) Spoor voor / achter (mm) / Bodemvrijheid (mm) 165 Aantal zitplaatsen 5 Draaicirkel (m) 11,8 Aantal stuurwielomwentelingen 3,16 Koffervolume volgens VDA-norm (l) - tot afdekscherm bagageruimte met neergeklapte achterbank en belading tot onder de zijruiten met neergeklapte achterbank en belading tot aan het dak Inhoud brandstoftank (l) 58 GEWICHT manueel/automaat Leeggewicht 3 (kg) / / Max. toelaatbaar gewicht (kg) / / Laadvermogen (kg) / Max. toelaatbare asdruk voor-achter (kg) / / Max. sleepgewicht (geremd) 4 (kg) / / Max. sleepgewicht (ongeremd) 4 (kg) Max. daklast (kg) AANDRIJVING Tweewielaandrijving Vierwielaandrijving

53 Specificaties i-dtec 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec DIESEL 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE EXECUTIVE 2WD 2WD 2WD 4WD 4WD 4WD 4WD 4 cilinders in lijn, 16 kleppen met dubbele bovenliggende nokkenas (DOHC) 4 cilinders in lijn, 16 kleppen met dubbele bovenliggende nokkenas (DOHC) x x 96, , Euro 5 Euro 5 diesel 1 diesel 1 11,2/- 11,2/- 11,2/- 9,7/10,6 9,7/10,6 9,7/10,6 9,7/10,6 182/- 182/- 182/- 190/ / / /190 4,8/- 4,8/- 5,0/- 6,5/8,0 6,5/8,0 6,7/8,2 6,7/8,2 4,3/- 4,3/- 4,5/- 5,1/5,7 5,1/5,7 5,3/6,0 5,3/6,0 4,5/- 4,5/- 4,7/- 5,6/6,6 5,6/6,6 5,8/6,8 5,8/6,8 119/- 119/- 124/- 149/ / / / / / ,8 11,8 3,16 3, / / / / / / / / / / Tweewielaandrijving Vierwielaandrijving 1) Het gebruik van bio-diesel is niet mogelijk. 2) De vermelde brandstofverbruikswaarden zijn berekend volgens de genormaliseerde testprocedure. Deze verbruikswaarden vormen voor potentiële kopers een basis voor vergelijking met andere voertuigen. Afhankelijk van rijstijl, rijomstandigheden, omgevingsinvloeden, staat en uitrusting van het voertuig kan het verbruik in de praktijk afwijken van deze waarden. 3) Vermeld is het minimum leeggewicht. Het effectieve leeggewicht kan hoger zijn naargelang de uitrusting. Leeggewicht gemeten conform 92/21/EG, d.w.z. inclusief 75 kg voor bestuurder en bagage. 4) Gemeten volgens EG-reglementering op een helling van 12%.

54 Uitrusting BENZINE 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec DIESEL 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec S COMFORT ELEGANCE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE EXECUTIVE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE EXECUTIVE 2WD 2WD 2WD 4WD 4WD 4WD 4WD 2WD 2WD 2WD 4WD 4WD 4WD 4WD Techniek Manuele 6-versnellingsbak met schakelindicator 5-trapsautomaat met schakelpeddels aan het stuur VEILIGHEID SRS airbag bestuurder en passagier vooraan Zijdelingse airbags vooraan Gordijnairbags voor en achter Anti-whiplash hoofdsteunen vooraan ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD) Remassistentie (BA) VSA-stabiliteitssysteem TSA-stabiliteitssysteem voor aanhangwagen Veiligheidsgordels vooraan met oprolmechanisme met dubbele fase noodvergrendeling (ELR) Veiligheidsgordels achteraan met oprolmechanisme met noodvergrendeling (ELR) ISOFIX-bevestigingssysteem voor kinderzitjes Drukverlies waarschuwingssysteem Hill Start Assist (HSA) BEVEILIGING Antidiefstalsysteem Alarmsysteem Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Smart Keyless Entry & Start Afdekscherm bagageruimte INTERIEUR Zetelbekleding in stof Zetelbekleding in alcantara/leder-combinatie Lederen interieurbekleding Interieur deurhendels chroom Lederen stuurwiel Lederen knop versnellingspook Deurdrempelbeschermers in alu look FUNCTIONALITEIT EN TECHNOLOGIE i-mid boordcomputer Adaptieve elektrische stuurbekrachtiging (EPS) Hill Descent Control (HDC) (enkel op automaat) Stop/start-systeem (niet op automaat) COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK Automatische dubbele zone airco Luchtroosters airco achteraan Cruise control standaarduitrusting fabrieksoptie niet beschikbaar

55 Specificaties Uitrusting BENZINE 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec DIESEL 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec S COMFORT ELEGANCE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE EXECUTIVE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE EXECUTIVE 2WD 2WD 2WD 4WD 4WD 4WD 4WD 2WD 2WD 2WD 4WD 4WD 4WD 4WD COMFORT EN GEBRUIKSGEMAK Regensensor Lichtsensor Zelfdimmende achteruitkijkspiegel Parkeersensoren voor en achter Achteruitrijcamera Elektrisch bediende zijruiten met neer- en opwaartsautomaat vooraan/achteraan / / / / / / / / / / / / / / Elektrische ruiten via afstandsbediening bedienbaar Stuurwiel in hoogte en diepte verstelbaar Asferische buitenspiegels Elektrisch bediende en verwarmbare buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels Elektrisch inklapbare buitenspiegels via afstandsbediening bedienbaar Parkeerfunctie rechter buitenspiegel Armsteun voor- en achteraan Conversatie spiegel Make-up spiegel Verlichte make-up spiegel Opbergvakje voor zonnebril 12 volt stopcontact vooraan 12 volt stopcontact in centrale console 12 volt stopcontact in koffer Elektrisch bediende achterklep Bevestigingshaken voor bagage in koffer Bestuurderszetel in de hoogte verstelbaar Passagierszetel vooraan in de hoogte verstelbaar Elektrisch verstelbare bestuurderszetel Elektrisch verstelbare lendensteun bestuurderszetel Elektrisch verstelbare lendensteun passagierszetel Opbergvak in rugleuning bestuurderszetel Opbergvak in rugleuning passagierszetel Zetelverwarming vooraan Zetels achteraan neerklapbaar (60/40) in één beweging INTERIEURVERLICHTING Verlicht contactslot Leeslampjes vooraan Kofferverlichting Verlicht handschoenenkastje Verlichting bij het uitstappen Sfeerverlichting (voetruimte vooraan) Sfeerverlichting (deuren) standaarduitrusting fabrieksoptie niet beschikbaar

56 Uitrusting BENZINE 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec 1.6 i-dtec DIESEL 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec 2.2 i-dtec S COMFORT ELEGANCE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE EXECUTIVE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE COMFORT ELEGANCE LIFESTYLE EXECUTIVE 2WD 2WD 2WD 4WD 4WD 4WD 4WD 2WD 2WD 2WD 4WD 4WD 4WD 4WD AUDIO EN COMMUNICATIE Radio-CD speler AUX/USB-aansluiting (ipod compatibel) Video-ingang (in combinatie met HDD-navigatie) 4 luidsprekers 6 luidsprekers DAB-radio (Digital Audio Broadcast) Premium audio met subwoofer Bluetooth handsfree-telefoonsysteem Audiobediening aan het stuur EXTERIEUR Dakrails Buitenspiegels in koetswerkkleur Deurhandgrepen in koetswerkkleur Panoramisch dak Privacy glas Haaienvin antenne KOPLAMPEN Halogeen koplampen Bi-xenon koplampen met automatische hoogteregeling Adaptieve bochtenverlichting Automatische regeling lichtsterkte koplampen Koplampsproeiers Mistlichten vooraan Derde stoplicht achteraan LED-dagrijlichten Timer automatisch in- en uitschakelen koplampen VELGEN EN BANDEN 17" lichtmetalen velgen 18" lichtmetalen velgen Banden 225/65R17 Banden 225/60R18 Tijdelijk reservewiel (thuiskomer) Bandenreparatiekit FABRIEKSOPTIES Metaal-/parellak (volgens het kleuraanbod) SD-navigatiesysteem HDD-navigatiesysteem Advanced Safety Pack (enkel in combinatie met HDD-navigatiesysteem) - adaptieve cruise control ACC - preventief rijhulpsysteem CMBS - actieve rijvakassistentie LKAS 1 Wanneer de Elegance uitgerust is met een SD-navigatiesysteem vervalt de achteruitrijcamera. standaarduitrusting fabrieksoptie niet beschikbaar

57 Specificaties & garantie mm mm mm (2.095 mm inclusief buitenspiegels) Garantie Om ervoor te zorgen dat u vele jaren plezier beleeft aan uw nieuwe, bieden wij langdurige garanties aan (conform de Hondagarantiebepalingen): - 3 jaar (max km) standaardgarantie - 3 jaar lakgarantie - 5 jaar corrosiebescherming op uitlaatsysteem - 10 jaar corrosiebescherming op onderstel - 12 jaar antiperforatiegarantie Op welke elementen en onderdelen deze garanties van toepassing zijn, kan u nalezen in de Honda-garantiebepalingen in het onderhouds boekje van de wagen. Ook uw Honda-verdeler kan er u nader over informeren. Bovenop dit alles krijgt u 3 jaar Honda Assistance (24u/24 bijstand in Europa, ook bij ongeval of lekke band).

58

59 Afgebeeld model: 2.2 i-dtec Executive in Passion Red Pearl.

60 Sommige wagens worden in deze brochure voorgesteld met accessoires en/of fabrieksopties. Anderzijds kunnen sommige uitrustingen die hier afgebeeld zijn niet helemaal overeenstemmen met die van uw land. Uw Honda-verdeler geeft u graag hieromtrent alle inlichtingen. Ondanks alle zorg die we besteed hebben aan deze brochure zijn we niet verantwoordelijk voor eventuele vergissingen of eigenschappen en uitrustingen die zonder voorafgaande mededelingen gewijzigd werden. Bij lederen bekleding zijn sommige delen van de bekleding uitgevoerd in vinyl. Version française sur demande. Honda Motor Europe Ltd. Belgian Branch Sphere Business Park, Doornveld , 1731 Zellik Tel. +32 (0) Honda Contact Center: cco@honda-eu.com 10/2013 NL

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN

BRANDSTOFVERBRUIK EN EMISSIEWAARDEN ALGEMEEN Benzine Koetswerk 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV 5dr SUV Motor type 1,5 1,5 1,5 1,5 1,5 Aandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving voowielaandrijving

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

20.540,00 INVITE. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INVITE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INVITE PRIJSOPBOUW Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Invite 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 16 inch ABS (antiblokkeerremsysteem) met EBD (elektronische

Nadere informatie

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf

6. 4 5 0,- 19.490,- 199,-/MAAND SALONKORTINGEN + PROMO PACKS + ECO-BONS TOT VOORDEEL. Er is al een CR-V City Runner vanaf SALONCONDITIES TOT 6. 4 5 0,- VOORDEEL Er is al een CR-V City Runner vanaf 19.490,- 199,-/MAAND (catalogusprijs CR-V City Runner 2.0 i-vtec S 22.990-1.500 salonkorting* - 2.000 Eco-bon**) of 21.490 zonder

Nadere informatie

Accord. Berline en Tourer

Accord. Berline en Tourer Berline en Tourer Afgebeelde modellen: Tourer 2.2 i-dtec Executive en Berline 2.2 i-dtec Executive met 18 duim lichtmetalen velgen type Delta (accessoire). GEAVANCEERD IN ALLE OPZICHTEN De is uitgerust

Nadere informatie

De nieuwe. Civic Tourer

De nieuwe. Civic Tourer De nieuwe Civic Tourer Meer ruimte. Meer mogelijkheden. Meer Civic. De naam Civic is altijd synoniem geweest met innovatie, leren uit het verleden en toekomstgericht denken. Voor het ontwerp van de gloednieuwe

Nadere informatie

Wie zich nooit in het onbekende waagt, ontdekt ook nooit iets nieuws

Wie zich nooit in het onbekende waagt, ontdekt ook nooit iets nieuws CIVIC INHOUD 04 EXTERIEUR 06 INTERIEUR 10 magic seats 14 PRESTATIES 18 VEILIGHEID 22 UW CIVIC 24 BINNENBEKLEDING 25 GAMMA 34 KLEUREN 36 ORIGINELE ACCESSOIRES 40 SPECIFICATIES 45 GARANTIE Wie zich nooit

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 4 A/T (), Tweewielaandrijving, 4 automaat

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

De nieuwe Civic Type R. België

De nieuwe Civic Type R. België De nieuwe Civic Type R België Prijslijst Honda Civic Type R september 2015 CONSUMENTENPRIJSLIJST CIVIC TYPE R 2.0 BENZINE kw/pk CO 2 / g / km Fiscale Pk Cilinderinhoud Gemengd verbruik Euronorm excl. BTW

Nadere informatie

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag.

56.290,00 INSTYLE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar www.mitsubishi-motors.be voor een testrit of brochure aanvraag. INSTYLE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PREMIUM Forward Collision Mitigation (FCM) Adaptive Cruise Control (ACC) PRIJSOPBOUW Instyle Premium 2.0 liter 4WD 16 kleppen DOHC MIVEC Lane

Nadere informatie

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch

27.640,00 INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch INSTYLE UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INSTYLE PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Instyle 1.6 MIVEC 2WD 5MT AS&G 18 inch Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) ABS

Nadere informatie

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi

24.990,00 DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi DIAMOND EDITION UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR DIAMOND EDITION PRIJSOPBOUW Lichtmetalen velgen 18" met banden 225/55 R18 Actieve Stabiliteits- en Tractiecontrole (ASTC) Diamond Edition 1.6 MIVEC

Nadere informatie

DREAM DAYS MAART 2015 NIEUW. Kom de nieuwe CR-V en Civic in première ontdekken bij uw Honda-verdeler ÓÓK OPEN OP ZONDAG 15 MAART

DREAM DAYS MAART 2015 NIEUW. Kom de nieuwe CR-V en Civic in première ontdekken bij uw Honda-verdeler ÓÓK OPEN OP ZONDAG 15 MAART DREAM DAYS MAART 2015 ÓÓK OPEN OP ZONDAG 15 MAART NIEUW Kom de nieuwe CR-V en Civic in première ontdekken bij uw Honda-verdeler NIEUWE CIVIC Elk designkenmerk in de nieuwe Civic, van de stoere, heldere

Nadere informatie

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2.

36.290,00 INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD PRIJSOPBOUW. Totaalprijs BTWi. Intense 4WD 2. INTENSE 4WD UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE 4WD Super Select 4WD-II 17" lichtmetalen velgen met 245/65R17 banden en lichtmetalen reservewiel Buitenspiegels met geïntegreerde richtingaanwijzers

Nadere informatie

PRIJS & SPECIFICATIES

PRIJS & SPECIFICATIES Print op 22 / 10 / 2017 Zie wettelijke vermelding PRIJS & SPECIFICATIES OVERZICHT VAN 45,990.00 Acceleratie 0-100 km/u (s) 9.0 Verbruik gecombineerd (l/100km) 4.4 Maximum snelheid (km/u) 190 beschikbaar

Nadere informatie

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days

Splash 5 deurs. Samenvatting. Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Splash 5 deurs Nieuwe look! 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Magic Days Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 MT (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2014 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU ATTRACTION EDUCTION Fiscaal

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED.

DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. DE TOYOTA RAV4 BLACK EDITION. SUV POWER REDEFINED. Ontdek de nieuwe speciale serie, RAV4 Black Edition. Deze speciale serie oogt verbluffend met zijn zwarte afwerking en sportieve looks. Dit alles wordt

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

24.790 SEPTEMBER ADVANTAGE DAYS. ACCORD 2.0 Elegance Advantage ADVANTAGE DAYS PRIJS. Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2

24.790 SEPTEMBER ADVANTAGE DAYS. ACCORD 2.0 Elegance Advantage ADVANTAGE DAYS PRIJS. Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2 Aanbevolen prijs 29.740 Overnamebonus - 3.000 Afgebeeld model : Accord 2.4 Type S Gemengd verbruik: 6,9 l/100 km CO 2 -emissie: 159 g/km Voor alle inlichtingen, raadpleeg een officiële Honda-verdeler.

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO V60 D3 D3 GEARTRONIC - SPORT-LINE - XENON - KINDERZITJES - GPS - WINTER PACK VERKOCHT Model: V60 D3 Bouwjaar: 05/2017 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Samenvatting Jimny 3 deurs 1.3 benzine 5 M/T

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

De nieuwe Kia. www.kia.com

De nieuwe Kia. www.kia.com De nieuwe Kia www.kia.com UITRUTING NEW oul EV VERNELLINGBAK Warmtepomp, energierecupererende remmen, lage rolweerstandbanden Voorverwarming interieur: verwarming of airconditioning Oplaadpunt vooraan

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

CIVIC Prijslijst Honda Civic Februari 2017

CIVIC Prijslijst Honda Civic Februari 2017 CIVIC Prijslijst Honda Civic Februari 2017 5-DEURS CNSUMENTENPRIJSLIJST JANUARI 2017 MANUELE TRANSMISSIE CIVIC 1.0 BENZINE 6MT kw/pk C 2 g / km Verbruik (L/100km) Zuinigheidscategorie 2017 Netto Catalogusprijs

Nadere informatie

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN

STYLE DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN Hybrid DESIGN EN STIJL KOMEN SAMEN STYLE DE NIEUWE RAV4 IS GEMAAKT VOOR DIEGENEN DIE ZICH GRAAG ONDERSCHEIDEN. HIJ COMBINEERT ROBUUSTE, EIGENTIJDSE STYLING MET PUUR VAKMANSCHAP EN SLIM RIJCOMFORT. DE

Nadere informatie

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf

Technische specificaties. Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort. Toyota code 20MgFnf Toyota code 20MgFnf Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort Model Auris 5-deurs 1.3 VVT-i Comfort 17.995,00 Kleur exterieur Bekleding Orion Blue (8Q4) Bekleding, stof donkergrijs Uw accessoires Parkeersensoren

Nadere informatie

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward

BLACK EDITION. Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: /KM 4) NEDC2: 6,9-7,4 L/100 KM G CO 2. Meeruitrusting bovenop de Forward ONTDEK ONZE SALONACTIES 2019 BLACK EDITION Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine 2WD 6MT: 21.300 Tivoli Black Edition 1.6 e-xgi benzine manueel Aanbevolen catalogusprijs 1) 26.380 Salonkorting 2) - 4.080

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik

Configuratie. Swift 5 deurs. Samenvatting. 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Swift 5 deurs 7 airbags standaard ESP-systeem standaard 5 jaar garantie en assistance Manueel of automaat Laag verbruik Samenvatting Swift 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand

Nadere informatie

FIAT NATURAL POWER INHOUD

FIAT NATURAL POWER INHOUD FIAT NATURAL POWER INHOUD 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.02 2. DE VOORDELEN P.03 3. FIAT PANDA P.04 4. FIAT PUNTO P.06 5. FIAT QUBO P.08 6. FIAT DOBLO P.10 7. FIAT FIORINO CARGO P.12 8. FIAT

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - SUMMUM - DAB+ - XENON - CAMERA - PANODAK - SPORT LEDER - KINDERZITJES VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 07/2017

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D3 D3 MOMENTUM - WEBASTO - TREKHAAK - XENON - GPS - ALARM 29.978 24.775 + 21% BTW Model: XC60 D3 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

De Jazz wijst de weg.

De Jazz wijst de weg. Benzine Afgebeelde modellen: 1.4 i-vtec Elegance in Polished Metal Metallic uitgerust met accessoires (lichtmetalen 16-duimsvelgen Cronos, parkeersensoren achteraan en City Pack ) en de 1.3 IMA Exclusive

Nadere informatie

38.290,00 INTENSE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar voor een testrit of brochure aanvraag.

38.290,00 INTENSE PREMIUM. Interesse in dit model? Ga naar  voor een testrit of brochure aanvraag. INTENSE PREMIUM UITVOERING: STANDAARDUITRUSTING VOOR INTENSE PREMIUM Actieve Stabiliteits en Tractiecontrole (ASTC) PRIJSOPBOUW Intense Premium 2.2 DI-D 4WD 6AT 7-zitter 18" lichtmetalen velgen met bandenmaat

Nadere informatie

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU

Ontdek de nieuwe. SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU Ontdek de nieuwe SsangYong Tivoli. DRIVEN BY YOU 2 Slim is het nieuwe cool. 3 Ware schoonheid zit vanbinnen. 01 4 02 03 04 01. 7" Touch screen met audio-functie (radio en MP3), achteruitrijcamera, Bluetooth

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons!

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK. Aarzel niet en contacteer ons! CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC60 D4 D4 GEARTRONIC - VOLVO ON CALL - XENON - KINDERZITJES - WINTER PACK VERKOCHT Model: XC60 D4 Bouwjaar: 03/2016 Brandstof: Diesel

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 OOK OPEN OP ZONDAG 20 SEPTEMBER NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda verdeler. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.0 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 3 deurs. Samenvatting Swift Sport 3 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Ontdek het volledige Swift gamma Samenvatting Swift Sport

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting

Configuratie. Swift Sport 5 deurs. Samenvatting Swift Sport 5 deurs Manuele zesbak 136 pk ESP standaard 5 sterren in de Euro Ncap crashtest Gemiddeld verbruik 6,4l/100 km 7 airbags standaard Samenvatting Swift Sport 5 deurs 1.6 benzine 6 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Mokka. November 2014 Technische specificaties Opel Mokka. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST

DOBLÒ FIAT DOBLÒ 02/2015 PRIJSLIJST DOBLÒ FIAT DOBLÒ PRIJSLIJST 02/2015 Versies Versies Code Motorisatie Cat. Prijs ZBTW Cat. Prijs BTWI België Cilinderinhoud Cm³ Fiscale PK Vermogen Pk/KW CO2 Transmissie POP 152 71A 1,4 16V Petrol 13.380

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010

De Nieuwe Saab Sedan. Prijslijst. Geldig vanaf 13 januari 2010 30/04/07 21:33:47 3 De Nieuwe Saab Sedan Prijslijst Geldig vanaf 13 januari 2010 Standaarduitrusting op alle modellen Saab 9-5 Sedan Bestuurdersomgeving Night Panel functie Multifunctionele boordcomputer

Nadere informatie

MILIEU MOTOR PRESTATIES AANDRIJVING. Toyota AYGO Technische specificaties

MILIEU MOTOR PRESTATIES AANDRIJVING. Toyota AYGO Technische specificaties Toyota AYGO Technische specificaties MILIEU Verbruik EG-Richtlijn 715/2007 EC692/2008F Gecombineerde cyclus (liter/100 km) 4.1 4.2 Extra-stadscyclus (liter/100 km) 5 5 Stadscyclus (liter/100 km) 3.6 3.8

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Antara. Mei 2014 Technische specificaties Opel Antara. Buitenafmetingen in mm Lengte 4.596 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.085 / 1.850 Hoogte (leeggewicht)

Nadere informatie

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P.

9. YPSILON P.20 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 10. FIORINO P.16 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 2. DE VOORDELEN P. 1. DE SCHOONSTE BRANDSTOF VAN HET MOMENT P.2 3. 500L P.4 9. YPSILON P.20 10. FIORINO P.16 2. DE VOORDELEN P.3 4. 500L LIVING P.6 11. DOBLÒ CARGO P.18 5. PANDA P.8 6. PUNTO P.10 7. QUBO P.12 8. DOBLO P.14

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1.

NV200 EVALIA NISSAN GAMMA 2015 STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION. 1.6 Benz. 110 pk. 1. NISSAN NV200 EVALIA GAMMA 2015 GAMMA VISIA ACENTA CONNECT EDITION 1.6 Benz. 110 pk 1.5dCi 90 pk 1.5dCi 110 pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING VISIA STIJL Blauw-grijze

Nadere informatie

De nieuwe HR-V. België

De nieuwe HR-V. België De nieuwe HR-V België Prijslijst nieuwe HR-V september 2015 CONSUMENTENPRIJSLIJST HR-V 1.5 BENZINE 6MT kw/pk CO 2 / g / km Fiscale Pk Cilinderinhoud Gemengd verbruik Euronorm excl. BTW incl. 21% BTW Mogelijke

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

De nieuwe Civic Type R. Nederland

De nieuwe Civic Type R. Nederland De nieuwe Civic Type R Nederland Prijslijst Honda Civic Type R januari 2016 CONSUMENTENPRIJSLIJST CIVIC TYPE R 2.0 BENZINE kw/pk CO2 / g / km Zuinigheidscategorie Netto catalogusprijs BPM excl. BTW incl.

Nadere informatie

FORD CHAMPIONS EDITION

FORD CHAMPIONS EDITION FORD CHAMPIONS EDITION Bij het afsluiten van een volledige omnium bij Ford Autoverzekering, krijgt u gratis een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid. Dit aanbod is bedoeld voor particulieren met een

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2018 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES

Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Matrix TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 1.6i-16v 1.5 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Aantal cilinders 4 4 Aantal kleppen per cilinder 4 4 Cilinderinhoud 1.599 cm 3 1.493 cm 3 Boring

Nadere informatie

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr.

Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé ,- Specificaties. Omschrijving M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Mercedes-Benz GLC-Klasse Coupé 250 4M Aut. AMG, 20'', Schuifdak, Night, Distronic, 360gr. Navi, LED Specificaties Voertuignummer: 1104315 Datum: 18-06-2018 Tellerstand: 21.968 km Brandstof: Benzine Transmissie:

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL Mokka. 12 november 2015 Mokka Buitenafmetingen in mm Lengte 4.278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.802 Hoogte (leeggewicht) 1.647 Wielbasis 2.555

Nadere informatie

Santa Fe TECHNISCHE SPECIFICATIES

Santa Fe TECHNISCHE SPECIFICATIES Santa Fe TECHNISCHE SPECIFICATIES Technische specificaties 2.4-16v 2.0 CRDi-16v 2.2 CRDi-16v Motor Brandstof Benzine Diesel Diesel Aantal cilinders 4 in lijn 4 in lijn 4 in lijn Aantal kleppen per cilinder

Nadere informatie

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak

Configuratie. Splash 5 deurs. Samenvatting. 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Splash 5 deurs 5 jaar garantie en assistance Laag verbruik Verhoogde instap Handige stadswagen Groot laadvlak Samenvatting Splash 5 deurs 1.2 benzine 5 M/T (), Tweewielaandrijving, 5 manueel Grand Luxe

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW

Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Volkswagen Golf 1.4TSI GTE 204pk 7% bijtelling Excl. BTW Uitrusting 65% getint glas achter Abs en ebd Achterbank in delen neerklapbaar Achteruitrijcamera Adaptive Cruise Control incl. Front Assist Airbag(s)

Nadere informatie

Ocean View W8U (metaalkleur)

Ocean View W8U (metaalkleur) 1 Interieurkleuren Zwart interieur: zwarte zetels, deurpanelen en dashboard Beige interieur: beige zetels, duotone deurpanelen en dashboard (donkerbruin / beige) Grijs interieur: grijze zetels; duotone

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN C-ZERO Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 augustus 2016 CITROËN C-ZERO TECHNICHE KENMERKEN BECHIKBARE MOTOREN C-ZERO BECHIKBARE AFWERKINGNIVEAU EDUCTION Fiscaal vermogen (PK) 4 Maximum

Nadere informatie

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR

1 december 2015. Prijslijst. Waarborg zonder kilometer beperking JAAR 1 december 2015 Prijslijst JAAR Waarborg zonder kilometer beperking De nieuwe Hyundai i10 Jouw leven. Jouw stad. Jouw auto. Maak kennis met de stadsauto die het straatbeeld vult met een ongekende stijl

Nadere informatie

PRIJS & SPECIFICATIES

PRIJS & SPECIFICATIES Print op 9 / 10 / 2017 Zie wettelijke vermelding PRIJS & SPECIFICATIES OVERZICHT VAN 62,450.00 ACC (Adaptive Cruise Control) (alle snelheden) Lexus Media Display met 8" kleurenscherm en navigatiesysteem

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Zafira. November 2013 Buitenafmetingen in mm Lengte 4.467 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.025 / 1.801 Hoogte (leeggewicht) (zonder / met dakrails) 1.635

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Yaris Yaris Yaris Bi-Tone Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 14.745,00 15.995,00 15.545,00 16.795,00

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL.

X-TRAIL NIEUWE NISSAN CONNECT EDITION BUSINESS EDITION GAMMA VISIA ACENTA TEKNA. DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - X-TRAIL X-TRAIL. NIEUWE NISSAN X-TRAIL GAMMA VISIA ACENTA BUSINESS CONNECT X-TRAIL X-TRAIL ALL MODE 4x4-i DIG-T 163 dci 130 dci 130 Xtronic CVT - dci 130 - Extra uitrusting t.o.v. CONNECT VISIA ABS / EBD / ESP NBAS (Nissan

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Technische specificaties OPEL Insignia OPC. December 2012 BUITENAFMETINGEN IN MM 4-deurs 5-deurs Sports Tourer Lengte 4.830 4.830 4.908 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.084 / 1.856

Nadere informatie

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20

Hyundai ix20. VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 Specificaties per 1 januari 2011 VOORNAAMSTE SPECIFIEKE UITRUSTING HYUNDAI ix20 UITVOERINGEN i-drive i-motion i-vision i-catcher Exterieur Stalen 15-inch velgen met 195/65 R15-banden n n - - Lichtmetalen

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017

Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 CARYNCAR.COM +32 9 372 00 86 Onafhankelijke Volvo specialist VOLVO XC90 D5 D5 AWD GEARTRONIC - 7 ZETELS - CAMERA - ZWARTE RAMEN - FULL LED - MODEL 2017 51.994 42.970 + 21% BTW Model: XC90 D5 Modeljaar:

Nadere informatie