MijnGeld Help. Inhoudsopgave. Wat is MijnGeld? 2. Doorloop 3. Importeren van transacties 5. Consolideren met bankafschriften 12

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MijnGeld Help. Inhoudsopgave. Wat is MijnGeld? 2. Doorloop 3. Importeren van transacties 5. Consolideren met bankafschriften 12"

Transcriptie

1 Inhoudsopgave MijnGeld Help Wat is MijnGeld? 2 Doorloop 3 Importeren van transacties 5 Consolideren met bankafschriften 12 Koppelingen met digitale documenten 16 Contact 21

2 Wat is MijnGeld? MijnGeld is een programma om u te helpen uw financiële zaken te regelen. U kunt het programma meteen gebruiken, zonder van tevoren van alles in te hoeven voeren. Wanneer u begint het programma te gebruiken, en het programma heeft extra informatie nodig, dan vraagt het zelf om de minimale informatie die het nodig heeft. Hierdoor heeft het programma een lage instapmoeilijkheidsgraad. U kunt uw boekhouding er in bijhouden, budgetten aanmaken op basis van bestedingen in het verleden of nieuw ingevoerde getallen, en uw transacties van uw bankrekeningen importeren. Elke transactie kan gekoppeld worden aan extra informatie: 1. Een actie of een herinnering - bijvoorbeeld dat u deze betaling nog moet declareren als onkosten bij uw werkgever 2. Een document - bijvoorbeeld een rekening die u met deze transactie betaald heeft Transacties van bankrekeningen kunnen gekoppeld worden aan uw bankafschriften, zodat u direct kunt zien op welk bankafschrift de betreffende transactie teruggevonden kan worden. U kunt zelfs uw bankafschrift in digitale vorm in MijnGeld openen. Noot: de illustraties in dit bestand tonen onderdelen van het programma zoals die er uit zien op een Macintosh computer. Gebruikt u een ander systeem dan zullen deze er anders uit zien.

3 Doorloop In de doorloop nemen wij u mee door de belangrijkste onderdelen van het programma. Hierdoor kunt u een gevoel krijgen bij MijnGeld, en een eerste indruk van de mogelijkheden. Start u MijnGeld, dan zal de eerste vraag van het programma zijn welke boekhouding u wilt laden. Afhankelijk van uw computersysteem dient u de lokatie van uw boekhouding aan te geven: Nadat het programma uw boekhouding geladen heeft verschijnt het beginscherm van MijnGeld.

4 Hierboven ziet u het beginscherm van MijnGeld, waarin de meegeleverde Demo boekhouding geladen is. De als favoriete rekeningen gemarkeerde rekeningen zijn zichtbaar, met het huidige saldo op die rekeningen. Tevens zijn de acties die u gekoppeld heeft aan transacties zichtbaar ter herinnering.

5 Importeren van transacties Met MijnGeld kunt u de gegevens van uw bank importeren. Als u gebruik maakt van internetbankieren kunt u uw transacties downloaden en deze importeren in MijnGeld. Dit gaat voor elke bank anders, voor informatie over hoe u uw transacties bij uw bank kunt downloaden zoekt u deze informatie op op de site van uw bank. MijnGeld ondersteund internetbankieren met de volgende banken: 1. Rabobank 2. ABN-AMRO 3. Dexia 4. Postbank 5. SNS 6. Deutsche Sparkasse Ontbreekt de door u gebruikte bank in het lijstje hierboven, neem dan alstublieft contact met ons op, dan kunnen wij dit toevoegen.

6 Rubrieken Transacties in MijnGeld kunnen toegekend worden aan een rubriek. U moet dit zien als een groep of een classificatie van bepaalde inkomsten en uitgaven. Zo kunt u bijvoorbeeld al uw inkomsten uit uw huidige baan rubriceren onder Salaris. Heeft u eenmaal één of meerdere boekingen onder een bepaalde rubriek gehangen, dan weet MijnGeld de volgende keer dat u bijvoorbeeld een bepaald bedrag binnenkrijgt van uw werkgever, dat deze transactie onder de Salaris rubriek gehangen dient te worden. Ook bij het importeren van transacties via internet gebeurt dit, daarvoor meer in het hoofdstuk Importeren van transacties. Natuurlijk kunt u een rubriek van een transactie, ook als deze automatisch is toegekend, altijd wijzigen. Deze rubrieken zitten niet standaard in een boekhouding, maar u dient deze in te voeren. Dit kunt u op elk moment doen, maar u kunt ook een standaard rubricering, afkomstig van het Nibud, invoeren. Standaard Nibud rubrieken Deze paragraaf beschrijft hoe u de standaard Nibud rubrieken in kunt voeren in MijnGeld. Ga in de menubalk naar Rekeningen en afschrijvingen -> Rubrieken. Het volgende venster verschijnt:

7 Klikt u in het gedeelte van het venster met de rubriekenlijst met de rechtermuisknop, dan kunt u in het popup menu kiezen voor Standaard Categorieën Hierna verschijnt de standaard Nibud rubrieken lijst:

8 Heeft u reeds boekingen ingevoerd en daaraan een bepaalde rubriek toegekend, dan zijn deze niet verdwenen. Het is het handigst om bij het opzetten van uw boekhouding enige tijd te besteden aan het opzetten van uw rubriceringen.

9 Rubrieken instellen Of u nu gebruik maakt van de standaard Nibud rubrieken of zelf uw inkomsten en uitgaven wilt rubriceren, in dit hoofdstuk wordt beschreven op welke wijze u dit kunt doen in MijnGeld. Eigenlijk zijn er twee manieren waarop u uw inkomsten en uitgaventransacties kunt rubriceren: 1. Ad-hoc - wanneer u transacties in een bankrekening invoert, geeft u daarin de rubriek voor deze transactie aan. Vervolgens onthoudt het systeem deze rubriek. 2. Apart - u besteedt tijd en aandacht aan het inrichten van een rubricering die past bij uw inkomsten en uitgavenpatroon Ad-hoc rubricering Hierbij gaan we uit van een transactie of een boeking in een rekening:

10 Deze boeking heeft nog geen rubriek. U voert nu in dit venster de door u gewenste rubriek in, bijvoorbeeld: Huishouding:Inventaris:Losse inventaris De dubbele punten geven aan dat u subrubrieken wilt invoeren: Huishouding Inventaris Losse inventaris

11 Dat is natuurlijk geheel door u te bepalen. U kunt ook voorlopig kiezen voor Inventaris, en (nog) geen subrubrieken invoeren. Klikt u nu op Invoeren dan wordt deze nieuwe rubriek toegevoegd aan uw rubrieken, en deze transactie krijgt deze rubriek. Aparte rubricering Hierbij gaat u de door u gewenste rubrieken invoeren in het rubrieken scherm zoals u hierboven al heeft kunnen zien.

12 Consolideren met bankafschriften Banken zijn verplicht van tijd tot tijd een afschrift te leveren met alle transacties over een bepaalde periode. Veel banken bieden ook deze bankafschriften digitaal aan, bijvoorbeeld in de vorm van een pdf bestand dat u in Acrobat Reader kunt lezen (zoals dit help bestand). Zodra u een bankafschrift hebt ontvangen kunt u dit gebruiken om uw transacties in MijnGeld daarmee te consolideren. Hierdoor kunt u een directe koppeling maken tussen de transacties in uw boekhouding, en uw bankafschriften. Dit hoofdstuk legt u uit op welke wijze u dit kunt doen. We beginnen bij het bankafschrift. Dit bevat de volgende informatie: 1. Een lijst van transacties die overeen komen met reeds door u ingevoerde transacties op een bankrekening 2. Een beginsaldo, dat is het saldo op de rekening voordat de transacties zijn doorgevoerd, gekoppeld aan de datum van het vorige bankafschrift. 3. Een eindsaldo, dat is het saldo op uw rekening na het doorvoeren van de transacties. 4. Een datum van het bankafschrift. U opent de rekening waarvan u een bankafschrift heeft ontvangen, in het voorbeeld is dat rekening Demo1:

13 Laten we zeggen dat de beide transacties in deze rekening op het door u ontvangen bankafschrift staan. U selecteert beide transacties in de lijst (bijvoorbeeld door op de eerste te klikken, de shifttoets ingedrukt te houden, en op de laatste te klikken) en klikt op de rechtermuisknop voor een menu. U selecteert Dagafschrift -> Toevoegen aan dagafschrift :

14 Hierna verschijnt het Bankafschrift venster:

15 In dit venster ziet u vrijwel dezelfde informatie als op uw werkelijke ontvangen dagafschrift: Rekeningnummer, totaal afgeschreven en totaal bijgeschreven bedragen, de datum van dit afschrift evenals die van het vorige afschrift, het vorige saldo en het nieuwe saldo, met tenslotte het volgnummer of het nummer van het bankafschrift. Net als in het transactievenster van de rekening, kunt u in dit venster dubbelklikken op een transactie om deze nader te bekijken, eventueel aan te passen, etc. Nadat u gecontroleerd heeft of alle gegevens in dit venster overeenkomen met die op uw bankafschrift, klikt u op OK om dit bankafschrift in uw boekhouding in te voeren.

16 Koppelingen met digitale documenten In MijnGeld kunt u transacties en bankafschriften koppelen aan fysieke en/of digitale documenten. Een aanpak zoals ik die zelf bijvoorbeeld volg is aan mijn leveranciers te vragen om een digitale factuur, en wanneer deze nog niet beschikbaar is, de papieren factuur in te scannen naar een pdf document. De digitale documenten plaats ik vervolgens in een map op mijn computer, die dezelfde naam heeft als de bankrekening in MijnGeld. Zo zou er dus een map kunnen zijn genaamd Demo1. De documenten krijgen een naam die overeenkomt met het Num veld in de transactie. U ziet hieronder dat de transactie Num 1 heeft. Het bestand in de map Demo1 krijgt dus de naam 1.pdf

17 Budgetteren Budgetteren is een belangrijk onderdeel van MijnGeld, zonder welke het programma slechts een digitale versie van een papieren boekhouding zou zijn. Met budgetteren echter wordt het programma een hulpmiddel om beter met uw financiële zaken om te gaan, om uw uitgavenpatroon aan te passen aan de hand van door u gekozen doelen, en te monitoren of u op het juiste spoor zit. Heeft u geen enkele ervaring met budgetteren, dan is het aan te raden hiervoor kennis op te doen. Een nuttige website voor informatie over budgetteren is die van het Nibud: MijnGeld biedt de mogelijkheid om een nieuw budget te starten met de budgetcategorieën van het Nibud (verschillende categorieên voor inkomsten en uitgaven, zodat u precies kunt zien hoeveel u in een bepaalde categorie, bijvoorbeeld Vervoer, uitgeeft). Daarnaast kunt u natuurlijk uw budgetcategorieën zelf aanmaken zoals u dat maar wilt. Budgetcategorieën in MijnGeld zijn onderverdelingen van uw inkomsten en uitgaven die onbeperkt diep kunnen zijn, bijvoorbeeld: Inkomsten Salaris Vast Incidenteel... Als u een nieuwe subcategorie aan wilt maken onder bijvoorbeeld Vast, dan kan dat zonder problemen. In de praktijk echter bieden verdelingen van meer dan drie niveaus niet echt meer overzicht. Om een budget te beginnen kiest u in de menubalk van MijnGeld voor Planner -> Begroting planner, en het volgende venster verschijnt:

18 Als u nog geen budget heeft gespecificeerd maakt het systeem automatisch een leeg budget aan voor de periode vanaf heden tot het einde van het lopende jaar. U kunt deze data natuurlijk aanpassen, zodat de specificaties die u maakt voor uw budget gelden voor de periode waarin dit budget geldig is, bijvoorbeeld omdat u in die bepaalde periode een vast inkomen en uitgavenspatroon verwacht. Krijgt u een salarisverhoging, of vinden er andere significante wijzigingen plaats in uw inkomen en/of uitgaven, dan is het raadzaam een nieuwe budget te starten ingaande de maand waarin de nieuwe situatie voor u van toepassing is.

19 Klikt u op Volgende > dan verschijnt het gedeelte van het budget waarin uw inkomstencategorieën staan: U kunt hierin nieuwe groepen en rubrieken toevoegen. Een groep is een soort hoofdrubriek. Zo kunt u bijvoorbeeld uw Inkomsten uit Salaris definiëren als een groep, met als rubrieken Vast inkomen en Vakantiegeld.

20 Laten we een rubriek toevoegen:

21 Contact MijnGeld is een product van Sepher Software. U kunt contact met ons opnemen via de website. De site bevat naast dit help bestand nog veel meer bruikbare informatie.

2. Transactieoverzichten

2. Transactieoverzichten 27 2. Transactieoverzichten Voordat u werkelijk aan de slag gaat met C@shflow Assistant, is het goed om de mogelijkheden te bekijken. Dat kunt u doen met de oefengegevens die met het programma worden geïnstalleerd.

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVODATA (INTERIM)

HANDLEIDING ADVODATA (INTERIM) HANDLEIDING ADVODATA (INTERIM) Versie 8.9.x 11 MAART 2015 ADVODATA COMPUTER SERVICES 1. Berekeningen A. Invorderingen Via het bovenstaande menu item kan de nieuwe versie van de invorderingberekening module

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

INTRODUCTIE SNELSTART XD DE NIEUWE GENERATIE BOEKHOUDSOFTWARE

INTRODUCTIE SNELSTART XD DE NIEUWE GENERATIE BOEKHOUDSOFTWARE INTRODUCTIE SNELSTART XD DE NIEUWE GENERATIE BOEKHOUDSOFTWARE Inhoudsopgave Voorwoord 3 Algemene kenmerken 4 Het programma in gebruik nemen 5 Installatie 5 Het invoeren van de licentiecode 5 De navigatie

Nadere informatie

Inleiding U heeft de online boekhoudsoftware van imuis aangeschaft en/of wilt een koppeling tussen The Nanny en imuis tot stand brengen.

Inleiding U heeft de online boekhoudsoftware van imuis aangeschaft en/of wilt een koppeling tussen The Nanny en imuis tot stand brengen. Koppeling met imuis Inleiding U heeft de online boekhoudsoftware van imuis aangeschaft en/of wilt een koppeling tussen The Nanny en imuis tot stand brengen. Een koppeling tussen The Nanny en imuis kent

Nadere informatie

LogiVert CRM-Relatiebeheer 5.5

LogiVert CRM-Relatiebeheer 5.5 LogiVert CRM-Relatiebeheer 5.5 Datum Versie 1-2-2011 1.0 LogiVert CRM-Relatiebeheer 5.5 1 1. Inleiding... 5 1.1. Functionaliteit CRM relatiebeheer...5 1.2. Single versus multi-user versie...6 2. De software

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

Starten met Twinfi eld. Twinfi eld Online Boekhouden. www.twinfi eld.nl. Starten met Twinfi eld

Starten met Twinfi eld. Twinfi eld Online Boekhouden. www.twinfi eld.nl. Starten met Twinfi eld Starten met Twinfi eld Twinfi eld Online Boekhouden 1 Starten met Twinfi eld www.twinfi eld.nl Belangrijk bericht Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van

Nadere informatie

Handleiding Module Kerkbijdrage. Parochies Navision 4.03

Handleiding Module Kerkbijdrage. Parochies Navision 4.03 Handleiding Module Kerkbijdrage Parochies Navision 4.03 GAC Business Solutions behoudt zicht het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren. Eventuele wijzigingen dienen niet

Nadere informatie

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren en verwerken bankmutaties

Handleiding Incura Boekhouding Invoeren en verwerken bankmutaties Bankmutaties Een belangrijk onderdeel in Incura Boekhouding is de verwerking van bankmutaties. Het tijdig en zorgvuldig bijwerken van uw bankmutaties zorgt voor een up-to-date inzicht in uw openstaande

Nadere informatie

Z wijsen S oftware Manager 1.1

Z wijsen S oftware Manager 1.1 zsm-handleiding-bw.qxd 07-06-2004 10:48 Pagina 1 Zwijsen Z wijsen S oftware Manager 1.1 Gebruikershandleiding en technische handleiding zsm-handleiding-bw.qxd 07-06-2004 10:48 Pagina 2 Inhoudsopgave 1

Nadere informatie

INLEIDING... 4 INSTALLATIE... 5 1. STRUCTUUR VISIONPLANNER... 6 1.1 TAAKBALK... 6. 1.1.1 Bestand... 7 1.1.2 Extra... 13

INLEIDING... 4 INSTALLATIE... 5 1. STRUCTUUR VISIONPLANNER... 6 1.1 TAAKBALK... 6. 1.1.1 Bestand... 7 1.1.2 Extra... 13 Inleiding 1 INLEIDING... 4 INSTALLATIE... 5 1. STRUCTUUR VISIONPLANNER... 6 1.1 TAAKBALK... 6 1.1.1 Bestand... 7 1.1.2 Extra... 13 1.2 SCHERMEN, VERWIJZINGEN EN ASSISTENT... 14 1.3 SCHERM... 15 2 TOETSENGEBRUIK...

Nadere informatie

2 Helpdesk: 0222 36 30 62

2 Helpdesk: 0222 36 30 62 Basishandleiding 2 Helpdesk: 0222 36 30 62 Inhoudsopgave 1 Welkomstscherm 4 2 Ondersteuning 5 3 SnelStart gebruiksklaar maken 7 o.a.: Installatie van de software 7 Uw licentie activeren (Extra, Licentiebeheer)

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING KING VOOR WINDOWS. versies Financieel t/m Logistiek, release 5.50

GEBRUIKERSHANDLEIDING KING VOOR WINDOWS. versies Financieel t/m Logistiek, release 5.50 GEBRUIKERSHANDLEIDING KING VOOR WINDOWS versies Financieel t/m Logistiek, release 5.50 COLOFON Samensteller : Quadrant Automatisering BV Ontwerp omslag : ZEE Rotterdam Uitgave : Quadrant Software BV Het

Nadere informatie

gravita PSUBL-GT PSU Boekhouden Light Module GT V1 bankadministratie

gravita PSUBL-GT PSU Boekhouden Light Module GT V1 bankadministratie gravita Hoofdkade 95, 9503 HD Stadskanaal Tel. & fax: 0599-614815 E-mail: info@gravita.nl / www.gravita.nl Inschrijfnummer KvK: 02083322 Postbank 4491228 Fiscaalnummer 1345.68.266.B01 PSUBL-GT PSU Boekhouden

Nadere informatie

Handleiding Module Boekhouding. Parochies Navision 4.03

Handleiding Module Boekhouding. Parochies Navision 4.03 Handleiding Module Boekhouding Parochies Navision 4.03 GAC Business Solutions behoudt zicht het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren. Eventuele wijzigingen dienen niet

Nadere informatie

Handleiding Davilex Club. Versie 1.0, mei 2012

Handleiding Davilex Club. Versie 1.0, mei 2012 Handleiding Davilex Club Versie 1.0, mei 2012 Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, op welke wijze dan ook, zonder uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Davilex. Hoewel deze handleiding

Nadere informatie

Web Cursisten Manager WCM

Web Cursisten Manager WCM Web Cursisten Manager WCM 2011, Behoudens de in de Auteurswet van 1912 gestelde uitzonderingen mag niets uit deze documentatie worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Handleiding. alexioncrm. alexion. s o f t w a r e

Handleiding. alexioncrm. alexion. s o f t w a r e Handleiding alexioncrm alexion s o f t w a r e INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 6 Missie... 6 Inleiding... 6 Doelstellingen... 7 Support via Hulp op Afstand... 8 1 Basis Alexion CRM... 9 1.1

Nadere informatie

Novadent. Meer weten? Wij komen graag bij u langs om Novadent te presenteren! DE SCHAKEL IN UW PRAKTIJK. Volledige praktijkautomatisering in 1 pakket!

Novadent. Meer weten? Wij komen graag bij u langs om Novadent te presenteren! DE SCHAKEL IN UW PRAKTIJK. Volledige praktijkautomatisering in 1 pakket! Pagina 20 T A N D A R T S E N Novadent Meer weten? Wij komen graag bij u langs om Novadent te presenteren! H A N D L E I D I N G D E M O Volledige praktijkautomatisering in 1 pakket! Introductie: Wat kunt

Nadere informatie

Handleiding. Uitwisseling met BRON

Handleiding. Uitwisseling met BRON Handleiding Uitwisseling met BRON 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Vooraf... 4 3. Installatie... 5 Installeren certificaat... 5 Testen certificaat... 6 Voor reguliere uitwisseling eerst registratieoverzicht

Nadere informatie

1 De onderdelen van TYPO3

1 De onderdelen van TYPO3 Nederlandse versie 1.03 Webredactie-MC@tudelft.nl 13 mei 2014 Inhoudsopgave 1 De onderdelen van TYPO3... 3 1.1 De basis... 3 1.1.1 Inloggen... 3 1.1.2 Het hoofdmenu... 3 1.1.3 Pagina-/ Bestandsboom...

Nadere informatie

Opzetten van een evenement

Opzetten van een evenement Opzetten van een evenement Inhoud Begrippenlijst... 3 Voor het evenement... 4 De wizard doorlopen:... 4 Wizard pagina: Welkom bij event-timing.nl... 4 Wizard pagina: Evenement gegevens... 4 Wizard pagina:

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009 HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE versie 4.0.2.0 januari 2009 Inhoudsopgave Downloaden Premie Berekening Software 3 Installatie Premie Berekening Software 7 Gebruik Premie Berekening Software 13 Algemene

Nadere informatie

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be

KashExpert v2014.1 Handleiding. http://www.kashexpert.be v2014.1 Handleiding http://www.kashexpert.be Inhoudsopgave 1 Inleiding 1 2 Kennismaking 3 2.1 installeren.................................... 4 2.2 opstarten..................................... 4 2.2.1

Nadere informatie

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1

PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 PerfectView Handleiding versie 14.04.000 1 Inhoudsopgave Achtergrond informatie over de navigatie binnen PerfectView... 4 A... 6 Aanhef & Adressering... 6 Activiteiten... 6 Toelichting verkoopactiviteiten...

Nadere informatie

Declareren via VECOZO

Declareren via VECOZO Declareren via VECOZO Voor podotherapie Intramed versie 8.2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding...1 Hoofdstuk 2 Algemene instellingen...2 2.1 Praktijk AGB-code controleren / invullen...2 2.2 AGB-code instellen

Nadere informatie

EZORA ONDERNEMERSDASHBOARD

EZORA ONDERNEMERSDASHBOARD EZORA ONDERNEMERSDASHBOARD Starters handleiding voor ondernemers Datum: 08 september 2011 Ezora Limited Digital Depot, Roe Lane The Digital Hub Dublin 8 Ierland sales@ezora.com Page 1 of 24 Starters handleiding

Nadere informatie

[HANDLEIDING MAGENTO]

[HANDLEIDING MAGENTO] Pagina 0 Inhoudsopgave: 1. Introductie van het beheerderspaneel... 2 2. Uw catalogus opzetten... 9 3. Promoties... 43 4. Bestellingen en klanten beheren... 63 5 Beheren van door de klanten ontwikkelde

Nadere informatie