FOTOSHOOT OP LOCATIE LOVESHOOT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FOTOSHOOT OP LOCATIE LOVESHOOT"

Transcriptie

1 LOVESHOOT Allereerst: Supertof dat ik jullie samen mag vastleggen! In dit document vind je alle informatie die je nodig hebt voor je loveshoot. De dingen die je vooraf moet vastleggen, zoals de locatie en het tijdstip, maar ook bijvoorbeeld wat je aan kunt trekken of hoe we omgaan met het Nederlandse weer. Ik leg je uit hoe ik tijdens de shoot te werk ga en wat je kunt verwachten na de fotoshoot. Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben, stuur me dan een mailtje of bel even! Ik geef je graag meer toelichting & uitleg. Liefs, Lieneke FOTOSHOOT OP LOCATIE Mijn loveshoots vinden altijd plaats op locatie. Dat kan bij jou thuis zijn, op een schitterende buitenlocatie of een bijzondere binnenlocatie. Zelf ben ik echt een buitenmens en kan oprecht genieten van de natuur en gewoon buiten zijn. Rob en ik wonen in het centrum van Rotterdam, maar wél met een tuin vol bloemen en planten. Mijn liefde voor buiten zie je ook terug in mijn fotografie. Met de extra bewegingsruimte die je buiten hebt en het feit dat de natuur je altijd een prachtig decor geeft dat altijd verandert, zijn buitenshoots veruit mijn favoriet! KIES JE LOCATIE Je bent helemaal vrij in de keuze voor een fotolocatie.* Kies een locatie die bij jou / jullie past. Houd je van bos, open grasvelden, water, weidse uitzichten, beschutte plekjes, klassieke parken, natuurlijke wildernissen, een stadse omgeving, moderne architectuur, of een mix van verschillende dingen? Als je op zondag de deur uit gaat, waar ga je dan het liefst naar toe? Natuurlijk weet ik heel veel verschillende leuke plekjes te vinden, en ik help je graag met het kiezen van een passende fotolocatie. *Reiskosten tot 30km zijn inbegrepen (vanaf Rotterdam (3032AW)). Voor extra kilometers worden reiskosten in rekening gebracht

2 TIJDSTIP VAN DE SHOOT Het ideale tijdstip voor je fotoshoot is als de zon niet heel hoog in de hemel staat. Een laag zonnetje geeft een mooi zacht strijklicht dat absoluut geweldig is! Ik weet dat het Nederlandse weer niet bekend staat om de vele zonuren, maar zelfs als de zon zich schuil houdt achter de wolken, kun je zien dat het licht s avonds en s ochtends extra mooi is. Dit alles wil niet zeggen dat we geen geweldige fotosessie kunnen doen midden op de dag. Natuurlijk wel! Maar als we de keuze hebben, plan ik de fotoshoot het liefst rond zonsop- of zonsondergang. Check op hoe laat de zon op- en onder gaat op de dag van jouw fotoshoot.

3 HET WEER Het enige grote nadeel van buitenshoots is de afhankelijkheid van het weer. Met mooi weer is het fantastisch, maar als in de hemel de kranen opengedraaid worden valt alles in het water. Er zijn weinig dingen zo onvoorspelbaar als het weer. Het liefst beslis ik dus pas een dag vantevoren of - nog liever - pas op de dag zelf of we de shoot moeten verplaatsen ivm regen of storm. En als we toch perongeluk overvallen worden door een regenbui? Een paraplu of vrolijke regenlaarzen kunnen juist een extra leuke shoot opleveren! Als we door onverwachte weersomstandigheden echt geen leuke fotoserie kunnen maken, mag je kosteloos een nieuwe afspraak maken!

4 KLEDINGTIPS Het grootste dilemma voor een fotoshoot is vaak: Wat trek ik aan?!. Hieronder een aantal tips om je hiermee op weg te helpen. Het is het mooist om geen geheel spierwit of helemaal zwart als bovenkleding te dragen. Kleding met een grove print of patroon werkt meestal heel goed. Een effen kleur kan ook prachtig zijn, en is vooral erg mooi met een bijzondere stof of apart model. Ongeacht de kleur, print of het model: Het allerbelangrijkst is dat je iets aantrekt waar je jezelf helemaal geweldig in voelt! Een spijkerbroek met een blouse, een lekker s zomers jurkje, whatever makes you happy, dát trek je aan! Als je je fantastisch voelt in je outfit, straal je dat uit tijdens de shoot. MOETEN WE ALLEBEI HETZELFDE AAN? Nee! :-) Trek vooral niet allebei dezelfde outfit of kleur aan! Ik krijg de kriebels van foto s met een unisex stel met allebei een spijkerbroek en een wit t-shirt aan. Daarin mis ik een stukje persoonlijkheid dat je door je kleding kunt laten spreken.

5 AANDACHT VOOR DETAIL Maak je outfit compleet door de details niet te vergeten. Het extra zelfvertrouwen dat je krijgt door een beetje aandacht voor jezelf, zorgt dat je straalt! Besteed in de dagen voor de shoot extra aandacht aan jezelf. Maak je gezicht goed schoon voordat je naar bed gaat en gebruik een lekkere crème. Eet niet te zout of te vet. Als je je goed voelt van binnen, straal je van buiten! Mooi gelakte nagels zijn een feestje. Een simpele lipgloss of een mooie lipstick geven nét dat beetje extra. Een bijzonder paar oorbellen, een prachtige ketting of mooie riem maken je outfit compleet. Vergeet ook je schoenen niet! Een extra likje schoenpoets doet soms wonderen.

6 TIJDENS DE SHOOT Een gezellige shoot met mooie foto s & herinneringen als resultaat - dat is mijn streven. Ik laat jullie lekker jezelf zijn, maar zal tegelijkertijd wèl wat sturing geven om zo de mooiste foto s te creeëren. Opgeprikt op een stoel met aanwijzingen als rechterhand hier, linkervoet daar,... is niet mijn stijl. Ontspannen & genieten, dat is het idee. Dan ben je op je mooist. Samen creeëren we leuke momenten waarvan je - als je de foto s terugziet - voor altijd kunt genieten. Lekker in beweging, kletsen, grapjes maken en een beetje maf doen. In het begin voelt het misschien een beetje onwennig maar als je je gewoon door mij laat overhalen, komt alles goed :-)

7 EN DAN...? Binnen enkele dagen na de fotoshoot stuur ik je een mini-preview toe zodat je je nieuwsgierigheid niet zo lang hoeft te bedwingen. Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag met jullie foto s. Ik kies zorgvuldig de mooiste foto s uit en zorg er met mijn nabewerking voor dat de hele fotoserie er super uit ziet. ONLINE PROOFING GALLERY Zo snel mogelijk, maar uiterlijk 3 weken na de fotoshoot krijg je de link naar je persoonlijke online proofing gallery. Hier kun je de foto s bekijken en je favorieten uitkiezen. De foto s zijn voorzien van een watermerk. In de gallery kun je aangeven wat je favoriete foto s zijn. Hiervan ontvang je de hoge-resolutie bestanden via download. Bij de shoot is een vast aantal fotobestanden inbegrepen, zie hiervoor de voorwaarden van de shoot. Als je niet kunt kiezen en je meer foto s wilt hebben, kun je extra fotobestanden per stuk aanschaffen. Ook is het mogelijk alle foto s uit de serie aan te schaffen voor een vast bedrag.

8 DATA OPSLAG HOGE RESOLUTIEBESTANDEN Je favoriete foto s van de loveshoot worden afgeleverd via download. Data kan in de loop van de tijd verloren gaan, dus zorg dat je zo snel mogelijk meerdere kopieën van je foto s maakt en bewaar deze op verschillende locaties. Ik kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het verlies van je fotobestanden na aflevering. AFDRUKKEN Foto s horen niet verstopt in een mapje op de computer! Professionele prints, je favoriete foto in een mooi passepartout, een enorm canvas aan de muur,... allemaal is het zó voor mooier en tijdlozer dan digitale bestanden op een computerscherm!. Je bent altijd welkom voor advies over muurdecoratie of andere afdrukmogelijkheden! WAAR KUN JE JE FOTO S HET BEST LATEN AFDRUKKEN? Ik adviseer jullie je afdrukken door een professioneel lab te laten verzorgen (dus niet via kruidvat of hema). Via kun je je foto s laten ontwikkelen voor een prima prijs/ kwaliteit verhouding. De foto s hebben mooie kleuren (precies zoals ze bedoeld zijn), blijven jarenlang mooi en ook bijvoorbeeld het laten afdrukken van vierkante foto s is hier geen probleem.

9 EXTRA FOTOPRODUCTEN Met de hoge-resolutiebestanden kun je zelf afdrukken maken etc. Toch heb ik er voor gekozen om zelf ook een aantal prachtige foto-producten aan te bieden, zoals een foto-accordeon, trio-portfolio en foto-albums. Al deze producten worden met veel aandacht gemaakt volgens professionele standaards. Zo heb je een leven lang plezier van je foto s! FOTO-ACCORDEON Een superhandzaam mapje met je favoriete foto s. De foto-accordeon bevat 6 professionele afdrukken van 10x10cm op zijdeglans of hoogglans fotopapier. Je hebt keuze uit een zilveren of zwarte cover. Het zijn bijvoorbeeld erg leuke kadootjes voor trotse (groot)ouders. Na je bruiloft is een foto-accordeon bijvoorbeeld ook een superleuk cadeau tje voor je ouders, opa s, oma s of getuigen.

10 ALBUMS FINE ART TRIO PORTFOLIO Dit is een superdeluxe variant op het fotoaccordeon. Het wordt speciaal voor jou handgemaakt in Engeland met aandacht voor het milieu. Drie tot zes licht glanzende, fine art prints in prachtig uitgesneden passe-partouts in een drieluik met stoffen bekleding en jullie namen in de voorkant gegraveerd. Een prachtig foto-album is één van de mooiste manieren om je favoriete foto s voor altijd te bewaren. Natuurlijk kun je, naast de foto s van je trouwdag, ook een klein album laten maken van jullie loveshoot. Altijd binnen handbereik om door te bladeren en om herinneringen op te halen. Ik heb diverse albums in mijn assortiment: van een modern album op professioneel fotopapier tot Fine Art albums die handgemaakt worden met extra aandacht voor de wereld waarin we leven.

11 BEDANKT! Bedankt voor je vertrouwen en interesse. Het is geweldig om herinneringen te mogen vastleggen en ik kijk er naar uit om dit ook voor jullie te doen. Als je nog vragen hebt, stuur een mailtje naar of bel naar , dan help ik je zo snel mogelijk. Liefs,

Acubens Fotografie. Kinderfotografie. Gezinsfotografie

Acubens Fotografie. Kinderfotografie. Gezinsfotografie Acubens Fotografie De foto s die ik maak zijn natuurliijk, fris en van goede kwaliteit. Elke reportage is anders omdat de personen en omstandigheden anders zijn. Bij elke reportage zoek ik naar de juiste

Nadere informatie

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee.

We hebben de foto s bekeken en ze zijn heel mooi geworden!! We zijn er heel blij mee. BRUIDSFOTOGRAFIE Wij hebben zojuist de slideshow bekeken en WOWWWWW wat zijn de foto s mooi geworden! Wij zijn er echt heel blij mee!! 1000000x dank dat jij de mooiste dag uit ons leven vast hebt willen

Nadere informatie

Sanne van de Berg. Brochure Bruidsreportages. Fotografie. tarieven per 1 januari 2012

Sanne van de Berg. Brochure Bruidsreportages. Fotografie. tarieven per 1 januari 2012 Sanne van de Berg Fotografie Brochure Bruidsreportages tarieven per 1 januari 2012 Jullie Trouwdag......is één van de belangrijkste dagen van jullie leven, en daar wil je natuurlijk een blijvende herinnering

Nadere informatie

Bruidsfotografie 2015

Bruidsfotografie 2015 PrijsBROCHURE Bruidsfotografie 2015 Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. - Hilary Cooper - Die ademloze momenten, de momenten vol liefde

Nadere informatie

FINE ART TROUWFOTOGRAFIE. Annelien Nijland

FINE ART TROUWFOTOGRAFIE. Annelien Nijland 2013 FINE ART TROUWFOTOGRAFIE Annelien Nijland 1Z i j z e i d e n J a 23 Referenties t r o u w r e p o r t a g e s Prijzen M i j n f a v o r i e t... t i j d l o o s, s t r a k é n w a r m Album 4V e e

Nadere informatie

wedding marriage marleen sahetapy fotografie

wedding marriage marleen sahetapy fotografie wedding marriage marleen sahetapy fotografie + Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Allereerst, bedankt voor de interesse in mijn werk en het downloaden/opvragen van deze informatieve pdf. Niets is leuker

Nadere informatie

Wie is Happy Photographer?

Wie is Happy Photographer? Wie is Happy Photographer? Ik ben Melanie Caitlin, bruidsfotograaf en eigenaresse van Happy Pho- tographer. Het leven door een hele grote, roze bril bekijken dáár geloof ik in! Happy Photographer staat

Nadere informatie

Prijs/info. Portret. Profielfoto. Zwangerschap

Prijs/info. Portret. Profielfoto. Zwangerschap Prijs/info Portret De persoon op de foto, daar draait het om bij portretfotografie. Er zijn zoveel mensen en niemand is hetzelfde. En dat maakt mensen fotograferen net zo leuk. Ik vind het iedere keer

Nadere informatie

LEG JE KAMERS VAST. Voorbereiding op jouw bestelsessie

LEG JE KAMERS VAST. Voorbereiding op jouw bestelsessie LEG JE KAMERS VAST Voorbereiding op jouw bestelsessie Na afloop van jouw sessie komen na 2-3 weken jouw definitieve beelden online in jouw gallery. Jij kiest daarna jouw fotoproduct. Heb je nog hulp nodig

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2014/2015

PRIJSLIJST 2014/2015 PRIJSLIJST 2014/2015 Ik ben Sanne, een fotografe met een grote passie voor bruidsfotografie. Dit is ook mijn specialisme en het enige wat ik doe! Ik vind het geweldig om samen met jullie één van de mooiste

Nadere informatie

Vivian ter Huurne (Weddingplanner)

Vivian ter Huurne (Weddingplanner) PRIJSLIJST 2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders in

Nadere informatie

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven {Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven 1 2 Je Bruiloft Vandaag begint de rest van ons leven Al maanden draait alles om je trouwkaart, speeches, van je vader of goede vrienden. De Jurk,

Nadere informatie

prijslijst 1 2 Fotosessie met witte achtergrond t/m 4 personen: 135 euro (incl. BTW)

prijslijst 1 2 Fotosessie met witte achtergrond t/m 4 personen: 135 euro (incl. BTW) prijslijst in de studio Houden jullie van frisse, rustige, maar toch spontane en ongedwongen foto s? Dan is een studioshoot wellicht iets voor jullie! Qua fotoshoot in de studio bieden we standaard 2 opties

Nadere informatie

De Glamourshoot. Een shoot boeken.

De Glamourshoot. Een shoot boeken. De Glamourshoot Mooie glamourfoto's voorbij zien komen en nu ook interesse voor zo'n shoot voor jezelf? Hartsikke leuk! We maken er een gezellige ochtend of middag van en we maken een prachtige serie portretten.

Nadere informatie

F.A.Q. BRUILOFT. Je hebt misschien heel veel vragen over de fotografie voor jullie bruiloft. In deze F.A.Q. behandel ik de meest gestelde vragen

F.A.Q. BRUILOFT. Je hebt misschien heel veel vragen over de fotografie voor jullie bruiloft. In deze F.A.Q. behandel ik de meest gestelde vragen F.A.Q. BRUILOFT Je hebt misschien heel veel vragen over de fotografie voor jullie bruiloft. In deze F.A.Q. behandel ik de meest gestelde vragen WERKWIJZE IN HET KORT AANVRAAG VRIJBLIJVEND GESPREK OFFERTE

Nadere informatie

Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis is waarschijnlijk al begonnen...

Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis is waarschijnlijk al begonnen... Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis is waarschijnlijk al begonnen... Het wondertje is geboren of zal zeer binnenkort worden geboren en zal dan beginnen met het beschrijven van zijn of

Nadere informatie

Informatiepakket familiefotografie. Versie

Informatiepakket familiefotografie. Versie Informatiepakket familiefotografie Versie 2016-02 Werkwijze Ten eerste welkom! Leuk dat jullie familiefoto s willen laten maken en daarom dit informatiepakket bekijken. Ik zal beginnen met wat te vertellen

Nadere informatie

Informatiepakket familiefotografie. Versie

Informatiepakket familiefotografie. Versie Informatiepakket familiefotografie Versie 2018-01 Werkwijze Ten eerste welkom! Leuk dat jullie familiefoto s willen laten maken en daarom dit informatiepakket bekijken. Ik zal beginnen met wat te vertellen

Nadere informatie

werkwijze & tarieven

werkwijze & tarieven werkwijze & tarieven 2018 lieve woorden elvera & bart ilse & remco babeth & robert Tijdens het gesprek met Maureen kom je er meteen achter dat ze dit vaker doet. Het is duidelijk wat er gaat gebeuren,

Nadere informatie

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015

Direct MEER impact met je uitstraling. Marlie Franssen Color Connect 2015 Direct MEER impact met je uitstraling Marlie Franssen Color Connect 2015 Dit is ie! Je E-book voor meer impact met je uitstraling. Veel vrouwen worstelen met het probleem hoe ze zichzelf kunnen laten zien.

Nadere informatie

Waarom een huwelijksreportage?

Waarom een huwelijksreportage? Waarom een huwelijksreportage? Welkom op mijn website! Tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk vraag je jezelf misschien af, of een professionele fotograaf nodig is om jullie dag compleet te maken.

Nadere informatie

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,-

Pakket 2: Newborn fotoshoot + 10 foto s op cd-rom 250,- Pakket 3: Newborn fotoshoot + 25 foto s op cd-rom 350,- Prijzen 2012 Newborn fotografie Een newborn fotoshoot is een fotosessie met een pasgeboren baby tussen de 5 en 10 dagen oud, een uitgebreide en bijzondere fotoshoot van jullie grote wonder! De eerste dagen

Nadere informatie

Catalogus. Jaargang 2014. Lijsterbesstraat 75 7581XV Losser 06 535 94 303 06 423 35 086. www.fotovriend.nl info@fotovriend.nl

Catalogus. Jaargang 2014. Lijsterbesstraat 75 7581XV Losser 06 535 94 303 06 423 35 086. www.fotovriend.nl info@fotovriend.nl Catalogus www.fotovriend.nl info@fotovriend.nl Lijsterbesstraat 75 7581XV Losser 06 535 94 303 06 423 35 086 Jaargang 2014 De mooiste dag van het leven zegt men. Zoiets unieks moet natuurlijk op de mooist

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2015-2016

PRIJSLIJST 2015-2016 PRIJSLIJST 2015-2016 Jullie bruiloft is eigenzinnig, vol emotie en met oog voor detail. Jullie trouwen bij een locatie die iets met jullie doet, of dit nu een groot landgoed is of juist bij jullie ouders

Nadere informatie

Brochure 2016. Rama Hamed Photography. Alles wat u moet weten over onze bruids, hennafeest en andere evenementenfotografie

Brochure 2016. Rama Hamed Photography. Alles wat u moet weten over onze bruids, hennafeest en andere evenementenfotografie Brochure 2016 + Rama Hamed Photography Alles wat u moet weten over onze bruids, hennafeest en andere evenementenfotografie Introductie Over mij Met een grote passie voor fotografie heb ik besloten begin

Nadere informatie

Prijsgids BRUIDSREPORTAGES

Prijsgids BRUIDSREPORTAGES Prijsgids BRUIDSREPORTAGES You are beautiful LET ME CAPTURE IT Linda Hemmes Jullie hebben besloten om te gaan trouwen. Gefeliciteerd! Deze dag wil je dan natuurlijk ook graag op prachtige foto s vastgelegd

Nadere informatie

Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite

Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bruidsfotografie / Loveshoots / Trouwalbums / Trouwsite [Geef tekst op] Pagina 1 Prijslijst fotob-art 2014/2015 Bedankt voor het downloaden van de prijslijst. Ik heb diverse

Nadere informatie

Catalogus T: 06 535 94 303 T: 06 423 35 086. Najaar 2012

Catalogus T: 06 535 94 303 T: 06 423 35 086. Najaar 2012 Catalogus I: www.fotovriend.nl A: Lijsterbesstraat 75 M: info@fotovriend.nl P: 7581 XV Losser T: 06 535 94 303 T: 06 423 35 086 Najaar 2012 De mooiste dag van het leven zegt men. Zoiets unieks moet natuurlijk

Nadere informatie

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0

Jobbersguide - 2015. Jobbersguide 2015 0 Jobbersguide - 2015 Jobbersguide 2015 0 Introductie Jobbersguide Om ervoor te zorgen dat jij als Jobber succesvol aan de slag kan en niet tegen verrassingen aanloopt hebben wij deze Jobbersguide gemaakt.

Nadere informatie

Prijslijst De Grote Dag bruidsfotografie 2017

Prijslijst De Grote Dag bruidsfotografie 2017 Prijslijst De Grote Dag bruidsfotografie 2017 Referenties JUDITH & TON MARTINE & WYBREN Stephan is een fantastische trouwfotograaf. Het meest bijzondere aan de trouwreportage vinden we dat de sfeer die

Nadere informatie

werkwijze & tarieven

werkwijze & tarieven werkwijze & tarieven 2019 lieve woorden Suzanne & Joris Eva & Menno Sandra & Bas Trouwen, het is overweldigend leuk! En... het is cliché.. én daarmee waar: je komt ogen, tijd en geheugen tekort om alles

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Typ hier om tekst in te voeren. Album brochure

Typ hier om tekst in te voeren. Album brochure Typ hier om tekst in te voeren Album brochure Een trouwalbum is een erfstuk Ik zie het al voor me hoe jullie samen, over een jaar of 20, jullie trouwalbum erbij pakken en op de bank weer even terugkijken

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE

VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE VEEL MEER DAN FOTOGRAFIE 4 WAAROM FOTOHUIS VENRAY? 5 STUDIO OPNAME 6 TROUWREPORTAGE 7 TROUWALBUMS 8 VORMGEVING 9 STUDIO HUREN 10 LIJSTEN 11 SCHOOLFOTOGRAFIE 12 FOTOHUIS VENRAY 13 CONTACT FOTOHUIS VENRAY

Nadere informatie

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! Mogelijkheden en prijslijst My Eye Fotografie 2016-2017 Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! My Eye Fotografie heeft daarom een folder gemaakt waarin jullie de eerste belangrijke informatie kunnen lezen.

Nadere informatie

Trouwreportages. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie interesse in Pixel Fotografie.

Trouwreportages. Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie interesse in Pixel Fotografie. Trouwreportages Van harte gefeliciteerd en bedankt voor jullie interesse in Pixel Fotografie. Via deze brochure willen wij jullie graag informeren over de mogelijkheden en prijzen van Pixel Fotografie.

Nadere informatie

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! Mogelijkheden en prijslijst My Eye Fotografie 2016-2017 Gefeliciteerd! jullie gaan trouwen! My Eye Fotografie heeft daarom een folder gemaakt waarin jullie de eerste belangrijke informatie kunnen lezen.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. portretten. uitbreiding. digitaal. presentatie. algemeen. Reportage Portret Portret in de Studio

Inhoudsopgave. portretten. uitbreiding. digitaal. presentatie. algemeen. Reportage Portret Portret in de Studio prijslijst 2015 portretten pagina 3 Portret op Locatie Reportage Portret Portret in de Studio Inhoudsopgave pagina 4 pagina 5 pagina 7 pagina 10 uitbreiding pagina 11 digitaal pagina 12 presentatie pagina

Nadere informatie

Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis gaat binnenkort beginnen...

Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis gaat binnenkort beginnen... Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis gaat binnenkort beginnen... Het wondertje wordt zo geboren na een wonderlijke tijd genaamd de zwangerschap De zwangerschap en het eerste levensjaar

Nadere informatie

en zwangerschap '18 '19

en zwangerschap '18 '19 n e w b o r n en zwangerschap '18 '19 www.hannawursten.nl h e l l o t h e r e! HANNA WURSTEN LIEFDE IN BEELD D R O M E R, G E P A S S I O N E E R D, & L I E F H E B B E R V A N D E L I E F D E! Het is

Nadere informatie

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven {Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven 1 2 Je Bruiloft Vandaag begint de rest van ons leven 2 Al maanden draait alles om je trouwkaart, elkaar zien en daarna samen op weg naar De Jurk,

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Hoi BFF! Miss you!! Liefs Belle

Hoi BFF! Miss you!! Liefs Belle Hoi BFF! Het is hier elke dag 26 C en de zon schijnt volop! Oh en een vette blunder: toen ik de eerste dag in het zwembad dook, verloor ik mijn bovenstukje... GENANT! Nieuwe bikini gekocht, dat dan weer

Nadere informatie

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven

{Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven {Bruiloft & Foto s} Foto s zijn herinneringen die blijven Je Bruiloft Vandaag begint de rest van ons leven Al maanden draait alles om je trouwkaart, De Jurk, locatie, eten, schoenen inlopen en van allerlei

Nadere informatie

Neem bij voorkeur binnen 3 dagen na de bevalling contact op om de shoot in te plannen.

Neem bij voorkeur binnen 3 dagen na de bevalling contact op om de shoot in te plannen. Pas geboren baby s zijn zo klein, zacht en puur. Dat beeld wil je als ouders graag koesteren. Een newborn fotoshoot zorgt voor een prachtige herinnering aan deze bijzondere eerste dagen na de geboorte.

Nadere informatie

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen.

10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. 10 tips om je partner zo goed mogelijk te ondersteunen. Omdat het automatische gedrag is uitgeschakeld kosten onderstaande handelingen je partner al veel energie (hier denk je zo snel niet aan, omdat het

Nadere informatie

Voorwaarden: 2)Bijsnijden en/of bewerken van de foto s is niet toegestaan, daar dit de bewerking/stijl van JustMyrn fotografie teniet doet.

Voorwaarden: 2)Bijsnijden en/of bewerken van de foto s is niet toegestaan, daar dit de bewerking/stijl van JustMyrn fotografie teniet doet. Voorwaarden: 1)De foto s gemaakt door JustMyrn fotografie, Myrna van den Doel, zijn alleen bestemd voor Myrna. Foto s blijven ook eigendom/copyright van JustMyrn fotografie mogen niet doorverkocht en/of

Nadere informatie

p r i j s l i j s t

p r i j s l i j s t prijslijst 2017-2018 Jullie zoeken een fotograaf voor de belangrijkste dag uit jullie leven. Iemand die jullie in beeld brengt zoals jullie zijn. Iemand die tussen jullie gasten past, maar toch onzichtbaar

Nadere informatie

UPSHOT PHOTOGRAPHY. Bart Vandenberghe, namens het voltallige UPSHOT-team

UPSHOT PHOTOGRAPHY. Bart Vandenberghe, namens het voltallige UPSHOT-team WELKOM UPSHOT PHOTOGRAPHY Upshot is de in huwelijksfotografie gespecialiseerde studio van Bart Vandenberghe, een vlotte twintiger met een eigenwijze kijk op jullie trouwfoto s. Een kenmerkende stijl en

Nadere informatie

Trouwen. informatieboekje 2014-2014

Trouwen. informatieboekje 2014-2014 Trouwen informatieboekje 2014-2014 Your wedding for always captured in moments... Karin Stapper, Studio RozeBoom Jullie trouwreportage Een van de mooiste verhalen in je leven is het verhaal van je trouwdag.

Nadere informatie

Prijslijst fotoshoots petphoto

Prijslijst fotoshoots petphoto Prijslijst fotoshoots petphoto Deze prijzen zijn enkel geldig voor foto s en foto afdrukken tijdens de persoonlijke fotoshoots met PetPhoto. Een offerte op maat is steeds mogelijk. www.petphoto.be Alle

Nadere informatie

Dialogen website Motiveren tot rookstop

Dialogen website Motiveren tot rookstop Dialogen website Motiveren tot rookstop Dialoog verandertaal uitlokken en versterken Goedemorgen. Heeft u problemen gehad sinds uw vorige controle? Ja, eigenlijk wel. Mijn tanden zijn sterk verkleurd.

Nadere informatie

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg

6.2.1 Dealen met afleiding onderweg Stap 6: Deel 2 6.2.1 Dealen met afleiding onderweg In het tweede deel van jullie experiment ga je verder met het ondernemen van ACTies die je met de anderen hebt afgesproken te doen. Daarnaast krijg je

Nadere informatie

NIEUW letterpress ALBUM De Grote Dag bruidsfotografie

NIEUW letterpress ALBUM De Grote Dag bruidsfotografie NIEUW letterpress ALBUM De Grote Dag bruidsfotografie april 2015 letterpress album Een nieuw type Letterpress trouwalbum. Afgewerkt met echt leder, stiksels, fraaie kleuren en optioneel: een luxe bewaardoos!

Nadere informatie

Prijzen. U zult versteld staan van mijn lage prijzen maar kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en u krijgt waar voor uw geld.

Prijzen. U zult versteld staan van mijn lage prijzen maar kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en u krijgt waar voor uw geld. Prijzen U zult versteld staan van mijn lage prijzen maar kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel en u krijgt waar voor uw geld. * Personen fotografie Portret Glamour Shoot Portfolio Figuur / Lingerie

Nadere informatie

"Kies zorgvuldig je producten voor nabestellingen

Kies zorgvuldig je producten voor nabestellingen Tip 2 - Kies zorgvuldig je producten voor nabestellingen uit Tip 2 - Kies je producten uit "Kies zorgvuldig je producten voor nabestellingen uit" Welke soort prints zal ik verkopen? Waarom loopt de verkoop

Nadere informatie

N I C O L E L A N G E N F O T O G R A F I E

N I C O L E L A N G E N F O T O G R A F I E 2 0 1 8 N I C O L E L A N G E N F O T O G R A F I E g e z i n g e z i n s s h o o t. Ik maak een mooie serie lifestyle foto's van jullie als gezin, of bij jullie thuis of op een locatie die jullie dierbaar

Nadere informatie

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING

OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING OPTIMALISEREN VAN GASTBELEVING Wilfred van der Meer is oprichter en eigenaar van Klantexperience. Hij is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bezig met klantbeleving en gastvrijheid. Hoe maak je nu het verschil

Nadere informatie

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans.

Gratis online training. Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Gratis online training Show up & Shine! Voel je weer licht, vol plezier, energiek en in balans. Show up & Shine Welkom bij deze online training. In 3 delen neem ik je mee op reis naar een lichtere manier

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS

NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS NIEUWSBRIEF KINDERKRIEBELS Dag allemaal, Eindelijk is het zover!!! De eerste nieuwsbrief van Centrum KINDERKRIEBELS is er!! Vele van jullie zullen zich afvragen Centrum KINDERKRIEBELS wat is dat???? Hieronder

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Pakketten en Producten. Zwangerschap Newborn Baby Gezin

Pakketten en Producten. Zwangerschap Newborn Baby Gezin Pakketten en Producten Zwangerschap Newborn Baby Gezin Koester het leven, koester elk moment. Je leven verandert vanaf het eerste moment dat je baby in je armen ligt: Je bent dezelfde, maar voor altijd

Nadere informatie

Feng Shui voor Liefde & Romantiek 10 tips voor je interieur

Feng Shui voor Liefde & Romantiek 10 tips voor je interieur Feng Shui voor Liefde & Romantiek 10 tips voor je interieur nicky beentjes Op zoek naar de liefde Je bent al een tijdje alleen of je hebt wel een partner maar wilt graag meer liefde, passie en romantiek

Nadere informatie

Luisteren: muziek (B1 nr. 1)

Luisteren: muziek (B1 nr. 1) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. U

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Adam en Eva eten van de boom

Adam en Eva eten van de boom Adam en Eva eten van de boom God maakt een prachtig paradijs. Hij zegt: Het is heel goed. Maar God heeft ook een vijand, En weet jij wel wat hij doet? Het mooie wat God heeft gemaakt, maakt hij juist graag

Nadere informatie

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren'

Vragen bij het prentenboek 'De tovenaar die vergat te toveren' De tovenaar tovert De verhalenvertelster vertelt Wat zou een tovenaar allemaal kunnen toveren? Hoe zouden de kinderen zich voelen? Waar zie je dat aan? Is de tovenaar blij/ boos/ verdrietig of bang? Hoe

Nadere informatie

Boekpromotie via facebook

Boekpromotie via facebook Boekpromotie via facebook een boek om trots op te zijn! E-book met tips over het inzetten van facebook bij je boekpromotie E-book Boekpromotie via Facebook Facebook is een mooi middel om op een makkelijke,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

TIPS VOOR MODELLEN. (Helaas liep ook deze poging om weer een baan te vinden weer op niets uit).

TIPS VOOR MODELLEN. (Helaas liep ook deze poging om weer een baan te vinden weer op niets uit). TIPS VOOR MODELLEN In dit artikel: Je portfolio, Je Houding, Je Niveau, Je vakgebied, Je eigen website, Werk met een contract, Oefen poses en uitdrukkingen, Waarschuwing, Outfit, Fotograaf, Modellenbureaus

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

Jezus vertelt, dat God onze Vader is

Jezus vertelt, dat God onze Vader is Eerste Communieproject 26 Jezus vertelt, dat God onze Vader is Jezus als leraar In les 4 hebben we gezien dat Jezus wordt geboren. De engelen zeggen: Hij is de Redder van de wereld. Maar nu is Jezus groot.

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL

IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL I N T E R I E U R W Wonen op de Windrichtingen IN EEN HUIS IN GEMENGDE HOEVESTIJL Tekst: ANNEMIE WILLEMSE Foto s: JAN VERLINDE 22 TIJDLOOS TIJDLOOS 23 Na een zoektocht naar de ideale bouwgrond, gingen

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen

geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Marieke Anthonisse 2011 www.efficiencyfactor.nl https://twitter.com/trainencoachen 27 geweldig efficiënte tips voor werk en thuis! Inhoudsopgave Time Management 3 Email Management 3 Werkplekorganisatie 3 Gewoontevorming 4 Teambuilding 4 Gezinnen met kinderen 5 Administratie en Financiën

Nadere informatie

Lucas 10:25-37 - Mag Jezus jouw naaste zijn?

Lucas 10:25-37 - Mag Jezus jouw naaste zijn? Lucas 10:25-37 - Mag Jezus jouw naaste zijn? Voor preeklezers: ik hoor graag als mijn preek ergens gelezen wordt. Neem dan even contact met mij op: hmveurink@gmail.com. Bij deze preek is geen powerpoint

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

www.lisetteschoenmaker.com

www.lisetteschoenmaker.com Jouw droomkeuken in 7 stappen Dag aanstaande keukenprinses! Ben je hopeloos op zoek naar een nieuwe keuken? Zie je door de bomen het bos niet meer? En is de moed je in de schoenen gezakt? Of wil je de

Nadere informatie

TROUWALBUMS ZOALS TROUWALBUMS MOETEN ZIJN.

TROUWALBUMS ZOALS TROUWALBUMS MOETEN ZIJN. TROUWALBUMS ZOALS TROUWALBUMS MOETEN ZIJN. Een impressie van de mogelijkheden en kwaliteit van moderne trouwalbums 1 KIJK SNEL OP WWW.STEFANVOGELZANG.NL VOOR DE MOOISTE TROUWFOTO S! INHOUDSOPGAVE Waarom

Nadere informatie

always capturing the unspoken moments

always capturing the unspoken moments always capturing the unspoken moments NATIONALE AWARDS MASTER of Dutch Wedding Photography 2014 (6 x eervolle vermeldingen) INTERNATIONALE AWARDS FEARLESS PHOTOGRAPHERS always capturing the unspoken moments

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten?* Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

Lesbrief. Voetstappen Kader Abdolah

Lesbrief. Voetstappen Kader Abdolah Lesbrief Voetstappen Kader Abdolah Doe meer met Leeslicht! Bij een aantal boeken in de serie Leeslicht kunt u een gratis lesbrief downloaden van www.eenvoudigcommuniceren.nl. In deze lesbrief staan vragen,

Nadere informatie

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR.

HET MERK BEN JIJ! DEZE WORKSHOP IS DAGELIJKS OM 14.00 UUR. HET MERK BEN JIJ! Is het de locatie? Is het de inrichting van je salon? Zijn het de behandelingen die je geeft? Zijn het de producten die je gebruikt? Of is het gewoon de koffie die je schenkt? Niets van

Nadere informatie

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken

Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken Huiswerk Spreekbeurten Werkstukken - 2 - Weer huiswerk? Nee, deze keer geen huiswerk, maar een boekje óver huiswerk! Wij (de meesters en juffrouws) horen jullie wel eens mopperen als je huiswerk opkrijgt.

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

China Light Sprookjeshof

China Light Sprookjeshof China Light Sprookjeshof Afgelopen week zijn jullie al wel iets voorbij zien komen over het China Light waar we naar toe zijn geweest in het Sprookjeshof Zuidlaren. Ik heb alle foto,s nu online gezet en

Nadere informatie

Jij durft over jouw gevoelens praten. Complimenten geven is voor jou kinderspel. Jij ligt s nachts niet te piekeren. Jij hebt vat op de dingen.

Jij durft over jouw gevoelens praten. Complimenten geven is voor jou kinderspel. Jij ligt s nachts niet te piekeren. Jij hebt vat op de dingen. Jij bent echt een kanjer! Om op te eten! Jij durft over jouw gevoelens praten. Jij hebt een topconditie. Wat zit jouw haar oké! Complimenten geven is voor jou kinderspel. Ik ben jaloers op jouw spierballen.

Nadere informatie

Eerste indruk: je eigen online stijladviseur met Outfittery

Eerste indruk: je eigen online stijladviseur met Outfittery Eerste indruk: je eigen online stijladviseur met Outfittery Geen zin om in een krap pashokje broeken te passen, maar wil je wel advies op maat? Outfittery biedt een oplossing. Kleding wordt nog grotendeels

Nadere informatie

Welkom gids. Buitenshoot

Welkom gids. Buitenshoot Welkom gids Buitenshoot Welkom Hoi hoi, ik ben Miranda Wolf, jullie fotograaf voor ongedwongen en stress vrije gezinsshoots. Ik wil de liefde van jullie gezin en voor elkaar vastleggen! Dit wil ik doen

Nadere informatie

6 uur 705,- Wat is er bij pakket brons inbegrepen?

6 uur 705,- Wat is er bij pakket brons inbegrepen? 6 uur 705,- Het bronzen pakket is voor een bruidspaar die een leuke bruidsreportage wil waarbij de bruid traditioneel door de bruidegom wordt opgehaald. Vervolgens gaan we naar het gemeentehuis en/of de

Nadere informatie

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben

Ik-Wijzer Ik ben wie ik ben Ik ben wie ik ben Naam: Johan Vosbergen Inhoudsopgave Inleiding... 3 De uitslag van Johan Vosbergen... 7 Toelichting aandachtspunten en leerdoelen... 8 Tot slot... 9 Pagina 2 van 9 Inleiding Hallo Johan,

Nadere informatie

Informatie en prijzen albums

Informatie en prijzen albums Informatie en prijzen albums Ik zie het al voor me hoe jullie samen, over een jaar of 20, jullie trouwalbum erbij pakken en op de bank weer even terugkijken en genieten van jullie bruiloft. Ik ben ervan

Nadere informatie

Gewone zwangerschapsshoot

Gewone zwangerschapsshoot Gewone zwangerschapsshoot 1 uur in de studio, nabewerking foto s Best tussen je 32 en 35 weken (voor tweelingen: tussen 28 en 30 weken) Partner en andere kinderen mogen meekomen Foto s te bekijken op onze

Nadere informatie

TheMagica The Creations Experience

TheMagica The Creations Experience Optica s Portret Fotografie Powered by: TheMagica The Creations Experience Optica is één van de creatieve landen die zich bevindt in de creatieve wereld van Themagica. Met Optica bied ik sprekende en kleurrijke

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie