Machinebeschrijving / technische specificaties: Lantech palletwikkelaar Q-150

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Machinebeschrijving / technische specificaties: Lantech palletwikkelaar Q-150"

Transcriptie

1 Machinebeschrijving / technische specificaties: Lantech palletwikkelaar Q-150 De Q-150 een machine uit de Q-series van Lantech. Alle Q-series machines maken gebruik van bewezen technieken uit het Lantech machine programma. Hun robuuste bouw, de eenvoud van gebruikte en bewezen concepten en de toepassing van alleen A-merk componenten maken de Q- series machines tot een klasse apart. Door de toegepaste standaardisatie en het gelimiteerde aantal optiemogelijkheden krijgt u een verrassende kwaliteit / prijs verhouding. Zo blinkt de Q-150 uit in veiligheid en een perfecte power prestrech voor een unieke foliebesparing

2 pagebreak Wereldleider Lantech heeft een naam in innoverende verpakkingsmachines met meer dan machines in het veld. Onze liefde voor wikkelen startte in 1971, toen de oprichter van Lantech de allereerste palletwikkelaar ontwikkelde. Sinds die tijd heeft Lantech wereldwijd meer dan 115 patenten verworven, als gevolg van het streven naar innovatieve oplossingen en maken van de beste verpakkingsoplossingen voor uw bedrijf. Technische ondersteuning We hebben goed getrainde servicemonteurs om al uw vragen en wensen aan ondersteuning op te kunnen lossen. Ook onderdelen kunnen zeer snel geleverd worden wereldwijd. Een machine op maat Ons verkoop- en distributie netwerk heeft brede ervaring op verpakkingen en de bijpassende machines. Zo bent U verzekerd van de juiste oplossing voor Uw situatie. Drie jaar garantie We garanderen alle onderdelen en componenten van onze machines voor een periode van 3 jaar, met ongelimiteerde cycli. Vraag garantievoorwaarden voor de details

3 Q-150 Semi-automatische Palletwikkelaar Bedankt voor uw interesse voor de Lantech Q-150. Deze machine is nog steeds de best gewaardeerde palletwikkelaar in de industrie. Met meer dan verkochte Lantech semiautomaten kan U erop rekenen dat deze machine naar verwachting zal presteren. Deze machine wordt in Nederland geassembleerd. De mast wordt in Cuijk gelaserd van 3mm staal. Geconfigureerd voor U! De palletwikkelaar in deze offerte is speciaal geconfigureerd voor uw productieomgeving, op basis van de door U gegeven informatie. U mag verwachten dat de totale productiviteit en de efficiency van uw medewerkers zal verbeteren. Bovendien vermindert deze machine transportbeschadigingen en de kosten van folie en arbeid. Zo werkt het! De medewerker bevestigt de folie aan de lading en drukt op de startknop om het wikkelproces te starten. Na het wikkelen snijdt de medewerker de film door en verwijderd de pallet van de draaitafel. Ook beschikbaar is Automatic Film Cut-Off voor het automatisch afsnijden van de folie, een regelmatig gekozen optie die ervoor zorgt dat de medewerker niet van de heftruck hoeft!

4 Onze machines zijn eenvoudig in het gebruik We hebben onze machines zo ontwikkeld zodat ze eenvoudig zijn te bedienen en eenvoudig zijn in het gebruik. 165 cm diameter draaitafel We gebruiken standaard een draaitafel met een diameter van 165 cm om de lading eenvoudig op de draaitafel te zetten. E-Z Thread doorvoer Met de E-Z thread doorvoer is het invoeren van de folie erg simpel. Men hoeft niet met de vingers door de rollen om de folie door te voeren. Dit geeft ook tijdsbesparing op het wisselen van de rol. Eenvoudig bedienbaar! De instellingen voor het wikkelen kunnen eenvoudig worden veranderd met het bedieningspaneel: er is geen computer nodig.

5 Onze machines zijn veilig Veiligheid staat centraal in ons ontwerpproces. Hieronder staan een paar voorbeelden van hoe we onze producten veilig in het gebruik gemaakt hebben. Dichte mast Losse leidingen en scherpe metalen randen bedreigen de veiligheid. De dichte mast lost al deze risico s op. Afgeschermde rollenwagen Vingers kunnen gemakkelijk tussen onafgeschermde rollen komen onze rollenwagen is afgeschermd met beplating. Kettingen vs. riemen We werken niet met een ketting aangedreven rollenwagen: bij een breuk van de ketting komt de wagen met veel kracht omlaag. Wij hebben gekozen voor een veiligere oplossing met een riem.

6 Onze machines zijn betrouwbaar en duurzaam. Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de machine zijn kritisch in een productieomgeving. We hebben onze machines zo ontworpen dat U erop kunt vertrouwen dat de pallet wikkelaar keer op keer zal wikkelen zonder dat er gepland onderhoud nodig is. De volgende kenmerken in het ontwerp zorgen voor de vereiste betrouwbaarheid: Duurzame draaitafelondersteuning De draaitafel is voorzien van een speciale draagring met een diameter van 122 cm en kent geen metaal op metaal contact. De verouderde techniek met slijtage gevoelige lagers die voortdurende smering nodig hebben, vindt U niet meer in onze machine. Met Kevlar versterkte aandrijfriem Onze met Kevlar versterkte aandrijfriem is onderhoudsvrij en rekt niet. Kettingen hebben de neiging om van het kettingrad te springen als ze niet regelmatig goed gesmeerd en nagesteld worden. Power Roller-Stretch systeem Het Power Roller-Stretch systeem zorgt ervoor dat de folie 180 graden om de folierollen gaat, zodat het voorrekken van de folie eenvoudig en zonder breuken verloopt. Systemen met gaten tussen de rollen en/of een minimale geleiding van de folie zijn veel gevoeliger voor breuken en versmallen de folie. Mast met versterkte stalen buisconstructie De Q-150 heeft een mast die gemaakt is van een versterkte stalen buisconstructie. De Q-150 heeft een mast van gelaserd 3mm staal. Hierdoor ontstaat een heel stabiel en stevige, robuuste machine. Daarna word de mast gepoedercoat voor een goede conservering. De mast is kantelbaar.

7 Aanvullende opties Hieronder vindt U een aantal aanvullende opties die andere klanten bijzonder nuttig vonden. Als U iets wilt dat niet in onze optielijst staat, kunt U altijd contact met ons opnemen. Wellicht is de modulair opgebouwde Q-150 met zijn vele optiemogelijkheden dan iets voor u. Oprijplaat Indien de ladingen door een handpompwagen op de machine gezet worden. Deze oprijplaat is zeer robuust uitgevoerd met verstevigingribben aan de onderzijde zodat de plaat niet door kan buigen. Cyclus pauze Hierdoor heeft men de mogelijkheid om de wikkelcyclus te stoppen zodat er bijvoorbeeld een sticker op de lading geplakt kan worden, of een topsheet op de lading gelegd kan worden. Automatic Film Cut-Off Er is beladingstijd te besparen omdat de operator de folie niet hoeft af te snijden. (en dan al weer op de heftruck zit) Ook ergonomisch gezien is het afsnijden van de folie ook niet de beste handeling om te doen

8 Technische data: Aandrijving draaitafel Draaitafelsnelheid Draaitafelgrootte Draaitafelconstructie Draaitafel lagering Mast ¾ HP TEFC Motor 12 rpm 1650mm 8mm tranenplaat 122 cm Diameter 3mm gelaserd staal, gepoedercoat Film toevoer systeem Voorrek percentage 200% standaard (mogelijkheid tot 300%) Foliecompatibiliteit: alle standaard stretchfolies van machinekwaliteit; micron Wikkel kracht: elektronisch gecontroleerd met gereduceerde wikkel kracht aan het begin van de wikkeling Foliecapaciteit: E-Z Thread Rol slede Elektronische gegevens Voltage Microcontroller Machineafmetingen / Verschepingsgewicht Standaard machine afmetingen: Standaard Standaard 500mm foliebreedte Standaard 220V 50/60Hz Standaard 1700 x 2750 x 2508 (exclusief oprijplaat) Geschat ingekrat verschepingsgewicht van de standaardmachine: 712 kg. (exclusief oprijplaat)

9 Drie jaar, ongelimiteerde cycli Wij garanderen dat alle onderdelen en componenten van de deze Serie vrij zijn van defecten in materiaal en werking bij normaal gebruik en onderhoud, voor een periode van zesendertig (36) maanden met ongelimiteerde cycli. Deze garantieperiode begint bij de datum van verzending vanaf Lantech Packaging (verzend adres, Cuijk, Brabant, Nederland), tenzij anders wordt gespecificeerd in geschrift en daarmee akkoord wordt gegaan door zowel koper als verkoper. Wanneer de drie jaar garantieperiode verlopen is, garanderen wij de reparatie van componenten en constructies, inclusief door Lantech Packaging verkochte of gemaakte vernieuwingscomponenten, voor een periode van een jaar, beginnende op de datum van verzending. 6 maanden na aflevering exclusief reis- en verblijfskosten. 3 jaar robuuste bouw garantie voor de Q-Series nadat we daarmee expliciet hebben ingestemd.

10 Q-150 Semi-Automatische Foliewikkelaar Sleutelgebieden voor een probleemloze installatie. Controleer Deurafmetingen Let op de machineafmetingen, en de deurafmetingen. Wanneer zich hierbij problemen voordoen kunnen we de mast neerleggen omdat deze is uitgevoerd met een scharnier. U dient over een hefmogelijkheid te beschikken indien we weer de mast rechtop moeten zetten 220Volt, 50Herz Controleer Elektrische Service Een toegewezen, 220 Volt wisselstroom, 16 Amp, 50 Hz, enkelfasige krachtbron is vereist. Gebruik GEEN VERLENGSNOEREN. De stroomkabel aan de machine is 3 meter lang, dus zorg er a.u.b. voor dat de machine niet verder dan deze afstand van de krachtbron verwijderd is. Af laden Voor het uitladen en vervoeren van onze machine binnen uw bedrijf is een heftruck noodzakelijk. U stelt een heftruck met chauffeur beschikbaar om de machine op de plaats te zetten. Heftrucklepels moeten niet dikker zijn dan 4,5 cm. Onze machines worden bij installatie niet aan de vloer bevestigd, op uw verzoek kunnen we dit wel verzorgen en zullen we er voor zorgen dat onze monteur het gereedschap bij zich heeft om de machine aan de vloer te verankeren. Bediening-/Onderhoudstraining Om de efficiëntie van de machine optimaal te benutten is het van essentieel belang om zowel bedienend als onderhoudend personeel deel te laten nemen aan trainingen, waarvoor een afspraak met de distributeur kan worden gemaakt. Bij installatie is een instructie inbegrepen. Zorg ervoor dat bij meerdere shifts per dag ook personeel van de andere(n) shifts hierbij aanwezig is Proefladingen en Folietesten Zorg, alvorens de machine op te starten en training te geven, te beschikken over voldoende folie en monsters van alle verschillende ladingen (kleinste/grootste lading, afwijkende vormen, licht-/donkergekleurde ladingen, hoogste lading) zodat onze monteur uw machine optimaal kan afstellen.

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy

STAALKATFARMPACKER 40. Packing made easy STAALKATFARMPACKER 40 Packing made easy Uitpakken, aansluiten, inpakken STAALKAT farmpackers, wat je ziet is wat je krijgt. Een succesvol ontwerp is meer dan alleen vormen en goede lijnen. Het draait allemaal

Nadere informatie

ZAGEN MET DRIEMAAL S. Solide VERANKERING AAN DE VLOER met speciale geflensde stalen voeten met bevestigingsgat

ZAGEN MET DRIEMAAL S. Solide VERANKERING AAN DE VLOER met speciale geflensde stalen voeten met bevestigingsgat CLASSIC 40-50-60 NL ZAGEN MET DRIEMAAL S solide SIMPEL SAFE solide De Classic zaagmachines zijn medeontworpen om onder zware omstandigheden massief hout te kunnen verwerken. De machines zijn gebouwd van

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

GROOTPAKKENWIKKELAAR. zéér compact voor zéér grote prestaties

GROOTPAKKENWIKKELAAR.   zéér compact voor zéér grote prestaties 998 GROOTPAKKENWIKKELAAR www.mchale.net zéér compact voor zéér grote prestaties Ontwor Grootpakkenwikkelaar met een enorme kapaciteit De McHale grootpakkenwikkelaar is de universele oplossing voor het

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-300

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-300 Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-300 De CS-300 is een standaard dozensluiter uit de C-serie van Lantech. Alle standaard machines maken gebruik van de bewezen technieken

Nadere informatie

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening

NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening NEXHO-PS Zonweringmodule Instructies voor assemblage en bediening LET OP Lees deze instructies aandachtig door en bewaar ze voor toekomstig gebruik. Apparatuur van NEXHO moet door een bevoegde elektricien

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

EEN NETTERE WERKPLEK VERBETERDE WERKOMGEVING VERHOOGDE WINST

EEN NETTERE WERKPLEK VERBETERDE WERKOMGEVING VERHOOGDE WINST EEN NETTERE WERKPLEK VERBETERDE WERKOMGEVING VERHOOGDE WINST Efficiënte pallettenstroom - niet handmatig pallets optillen Uw voordelen met PALOMAT Besparen van ruimte en een nette werkplek Geoptimaliseerde

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

Wat vindt u in deze handleiding

Wat vindt u in deze handleiding MK2000 Handleiding Wat vindt u in deze handleiding 1. INLEIDING... 3 1.1. ALGEMENE INFORMATIE... 3 1.2. WERKPRINCIPE... 3 1.3. SNIJGEDEELTE... 4 1.4. TECHNISCHE GEGEVENS... 5 2. GEBRUIKSINSTRUCTIES...

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

KONE Thorax goederenheffer

KONE Thorax goederenheffer de onmisbare schakel in uw logistiek KONE Thorax goederenheffer Elektrische goederenheffer Thorax de onmisbare schakel in uw logistiek De Thorax goederenheffer biedt toegevoegde waarde voor uw logistieke

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-1000 (Tape sluiting)

Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-1000 (Tape sluiting) Machine beschrijving / technische specificaties: LANTECH DOZENSLUITER CS-1000 (Tape sluiting) De CS-1000 tapesluiter is een standaard dozensluiter uit de C-serie van Lantech. Alle standaard machines maken

Nadere informatie

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik!

www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! www.motrac.be Uw logistieke oplossing binnen handbereik! Er kunnen veel redenen zijn om uw interne logistiek eens nader te bekijken. Optimalisatie van uw bestaande magazijn, nieuwbouw of juist uitbreiding.

Nadere informatie

FELCO 820. Elektrische snoeischaar. Een complete oplossing voor het snoeien! www.felco820.com

FELCO 820. Elektrische snoeischaar. Een complete oplossing voor het snoeien! www.felco820.com FELCO 820 Elektrische snoeischaar Een complete oplossing voor het snoeien! www.felco820.com FELCO 820 Een complete oplossing voor het snoeien! Volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Fabrikant: Gispen Parallelweg West 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: Gispen TM elektrisch hoogte verstelbare tafel (met het bedieningspaneel in het tafelblad)

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-seRie Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde

Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Seite 1 Forstner coil verwerkingslijnen verzekeren een blijvende waarde Forstner is aktief in de ontwikkeling en produktie van machines voor de professionele verwerking van coils sinds 1960. Vanaf het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding.

Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. Fabrikant: Gispen International BV Parallelweg west 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: IC 2007 Elektrisch Hoogteverstelbare tafel. Bouwjaar: 2013 Versie

Nadere informatie

liftforce ROLSTOELLIft solid

liftforce ROLSTOELLIft solid DE betrouwbare ROLSTOELLIFT solid liftforce ROLSTOELLIft solid 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

INNOVATIE IN SUNNYHEAT

INNOVATIE IN SUNNYHEAT Made in Germany SUNNYHEAT is het laagst energieverbruikend infrarood verwarmingssysteem beschikbaar tot op heden. Onze produkten worden gemaakt in Duitsland, en zijn getest en goed bevonden omwille van

Nadere informatie

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT

CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT 44 45 CARGO ALL PLANT UW PARTNER IN TRANSPORT De CarGO All Plant van Brian James Trailers is het bewijs van transportoplossingen en het aangaan van uitdagingen. Niets is overbodig bij deze trailer, maar

Nadere informatie

EEN NETTERE WERKPLEK VERBETERDE WERKOMGEVING VERHOOGDE WINST

EEN NETTERE WERKPLEK VERBETERDE WERKOMGEVING VERHOOGDE WINST EEN NETTERE WERKPLEK VERBETERDE WERKOMGEVING VERHOOGDE WINST Efficiënte palletstroom - nooit meer handmatig pallets optillen Uw voordelen met PALOMAT Bespaar ruimte en creëer een nette werkplek Geoptimaliseerde

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT

CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT 28 29 CARGO KIPPER GROTE PRESTATIES LAAG ZWAARTEPUNT Iedere Brian James Trailer is ontworpen met maar één doel voor ogen: de klant het beste product te leveren. De ervaringen van onze klanten zijn meegenomen

Nadere informatie

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 24 /7 service wereldwijd netwerk reachtrucks UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 200/250 Maximale flexibiliteit De nieuwe UFW is zowel flexibel en efficiënt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding.

Gebruikershandleiding. Gebruikershandleiding. Fabrikant: Gispen International BV Parallelweg west 23 Postbus 30 NL 4100 AA Culemborg Holland. Type aanduiding: IC 2007 Elektrisch Hoogteverstelbare tafel. Bouwjaar: 2007 Versie

Nadere informatie

Ergonomisch. Duurzaam. Efficient. De sterkere vlechtdraad oplossing. Krachtig TJEP RE-BAR

Ergonomisch. Duurzaam. Efficient. De sterkere vlechtdraad oplossing. Krachtig TJEP RE-BAR Ergonomisch Duurzaam Efficient Krachtig De sterkere vlechtdraad oplossing TJEP RE-BAR www.tjep-benelux.nl telef.: 0031 321 38 33 56 TJEP RE-BAR - 2016 TJEP RE-BAR XP 2 TJEP RE-BAR XP Het voordeel van TJEP

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen

3M-Matic. Dozensluitmachines. Professionele. oplossingen voor uw verpakkingen 3M-Matic Dozensluitmachines Professionele oplossingen voor uw verpakkingen Bespaar tijd en geld Sluit uw kartonnen dozen met 3M-Matic dozensluitmachines: Snel Efficiënt Betrouwbaar Dozensluitsystemen voor

Nadere informatie

BRUNNER GMBH u. Co. KG. Verpackungsmaschinen. Perfect verpakken. Made in Germany by BVM. Mailmaster. Vormschoudermachine

BRUNNER GMBH u. Co. KG. Verpackungsmaschinen. Perfect verpakken. Made in Germany by BVM. Mailmaster. Vormschoudermachine BRUNNER GMBH u. Co. KG Verpackungsmaschinen Perfect verpakken Made in Germany by BVM Mailmaster Vormschoudermachine BVM-Montage 2 De firma BVM Brunner GmbH & Co. KG, is een middel grote onderneming en

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

Forest Lubricant. Verkrijgbaar in wit. Voor smering tandriem. Aluminium extrusie, gepoedercoat. Lengtes: 5.80 mtr. 7 mtr.

Forest Lubricant. Verkrijgbaar in wit. Voor smering tandriem. Aluminium extrusie, gepoedercoat. Lengtes: 5.80 mtr. 7 mtr. Verkrijgbaar in wit FMS Rail Aluminium extrusie, gepoedercoat. Lengtes: 5.80 mtr. 10/bundel 5101001580 5101001700 Forest Lubricant Afstandsteun Enkel van 7,5 cm tot 11,5 cm. Voor smering tandriem 5109010000

Nadere informatie

THE POWER OF SIMPLICITY

THE POWER OF SIMPLICITY NL www.resato.com/waterjet THE POWER OF SIMPLICITY The power of simplicity De technologie die Resato ontwikkelde voor het waterstraalsnijden mag gecompliceerd zijn, de uitwerking ervan in de machines is

Nadere informatie

Installatiehandleiding en gebruikershandleiding

Installatiehandleiding en gebruikershandleiding Elektrisch in hoogte verstelbare douchebrancard Installatiehandleiding en gebruikershandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl

Nadere informatie

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621

KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 KIPPERS TT2515 / TT3017 / TT3621 In Veilige Handen UNIEK IN ONTWERP EN ENGINEERING Al 60 jaar stellen mensen vertrouwen in onze trailers: vraag het maar aan een eigenaar, ze zijn niet moeilijk te vinden.

Nadere informatie

at great height Nederlands AT GREAT HEIGHT

at great height Nederlands AT GREAT HEIGHT at great height Nederlands AT GREAT EIGT oogst ollands, hoogst internationaal In 1984 startte olland Lift met het ontwikkelen en het bouwen van schaarhoogwerkers. Al in het begin stonden stabiliteit, robuustheid

Nadere informatie

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm

Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Productbrochure De lichtgewicht oplossing Hiab T-kranen Serie 0,9 3,3 tm Lichte en krachtige T-kranen De Hiab T-serie autolaadkranen mogen dan licht in gewicht en compact

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions by quality people De Stertil Group biedt haar klanten

Nadere informatie

De New Motion Palletiser (NMP) is bij uitstek geschikt voor het palletiseren van dozen.

De New Motion Palletiser (NMP) is bij uitstek geschikt voor het palletiseren van dozen. De New Motion Palletiser (NMP) is bij uitstek geschikt voor het palletiseren van dozen. De Palletiser wordt vanwege het innovatieve karakter getoond op de wereldwijde website van Omron Electronics en is

Nadere informatie

De elektrische laad lift

De elektrische laad lift Art-Lift De elektrische laad lift 1 Lees deze bedienings- en gebruikshandleiding nauwkeurig door, voordat u de laad lift in gebruik neemt. Neem deze handleiding goed door en zorg ervoor dat de informatie

Nadere informatie

De ideale oplossing voor kleine ruimtes

De ideale oplossing voor kleine ruimtes De ideale oplossing voor kleine ruimtes Freccia 15 is zowel met kabel als met batterij beschikbaar Kabel uitvoering Batterij uitvoering BC BC LONG RUN Batterij uitvoering met lange gebruikstijd Dankzij

Nadere informatie

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften.

Platformliften NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING. NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293. www.nlliften. www.nlliften.nl Platformliften NL Liften Noord-Lierweg 3 2636 AA Schipluiden 015-3809293 www.nlliften.nl info@nlliften.nl NL 100-RIEM AANDRIJVING NL 200-SPINDEL AANDRIJVING 3 NL 100 Riem aangedreven

Nadere informatie

DV135 EEN METGEZEL WAAROP U KUNT REKENEN! De Woody

DV135 EEN METGEZEL WAAROP U KUNT REKENEN! De Woody DV5 N MTGZL WAAROP U KUNT RKNN! De Woody FW000 Inhoud De Woody Woody lengte 0 PAG Woody lengte 5 PAG 4 Woody lengte 0 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid, degelijkheid, het zijn vanzelfsprekendheden.

Nadere informatie

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit

De voordelen. Ü BESCHERMING: vervaardigd uit Ü KOSTENBESPAREND: Ü ORDELIJK: de kussentjes blijven mooi samen. Ü MILIEUVRIENDELIJK: bestaan uit De delen van luchtkussens Ü BESCHERMING: vervaardigd uit hoogresistente luchtdichte folie. De luchtkussens bieden een optimale al uw producten. Ze zijn permanent schokwerend en dus perfect geschikt langdurige

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Vorken prijslijst 06-2014

Vorken prijslijst 06-2014 prijslijst 06-2014 1 Productieproces Piacenza, Italië Kwaliteit, veiligheid en efficiëntie Hoge kwaliteit Bolzoni Auramo biedt een compleet assortiment vorken aan voor heftrucks, bouw- en landbouwmachines,

Nadere informatie

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas

ven sproeisystemen voor isolatiematerialen Thermoblow Geavanceerde inblaas w w.e co ba t i.b e ven sproeisystemen voor isolatiematerialen w Thermoblow Geavanceerde inblaas Thermo G e a v a n c e e r d e i n b l a a s - e n s p r Voordelen in vogelvlucht: Robuuste technologie

Nadere informatie

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD

WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD WHERE SPECIAL COMES AS STANDARD Terberg KingLifter Meeneemheftrucks Terberg KingLifter BV fabriceert onder de naam KingLifter Meeneemheftrucks die in vele uitvoeringen leverbaar zijn. Het kenmerk van deze

Nadere informatie

Productoverzicht 3. FOAMplus Bagpacker 4. FOAMplus Handpacker 6. Toebehoren 8. Systeemintegratie 10

Productoverzicht 3. FOAMplus Bagpacker 4. FOAMplus Handpacker 6. Toebehoren 8. Systeemintegratie 10 Verpakking op maat Productoverzicht 3 FOAMplus Bagpacker 4 FOAMplus Handpacker 6 Toebehoren 8 Systeemintegratie 10 voor uw producten FOAMplus van Storopack is een unieke verpakkingsoplossing die elk product,

Nadere informatie

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet.

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. STOW mobile De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. mobiele pallet stellingen De Stow Mobile verrijdbare stelling is een systeem met hoge dichtheid

Nadere informatie

RENALCHAIR 410 CE. Handleiding RENALCHAIR 410 CE

RENALCHAIR 410 CE. Handleiding RENALCHAIR 410 CE RENALCHAIR 410 CE Handleiding RENALCHAIR 410 CE Inhoudsopgave Garantievoorwaarden blz. 3 Beschrijving - Algemeen blz. 4 - Installatie blz. 5 - Onderhoudsvoorschriften bekleding blz. 7 Technische gegevens

Nadere informatie

COMEV draaibank type CM

COMEV draaibank type CM COMEV draaibank type CM Deze krachtige, zeer nauwkeurige middel grote draaibank met een 110mm spindel doorlaat is 100% geproduceed in Italie. De Comev draaibanken type CM zijn leverbaar met een draaidiameter

Nadere informatie

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners

ScanBeta. Invacare. Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta Bedden voor kinderen en tieners ScanBeta is een verstelbaar bed voor kinderen en tieners met beperkte mobiliteit. Het bed is gemakkelijk aan te passen, waardoor het kind in de meest comfortabele

Nadere informatie

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman

SARIS Kipper. Dé aanhangwagen voor dé vakman SARIS Kipper Dé aanhangwagen voor dé vakman De professionele alleskunner De SARIS Kipper is uitermate geschikt voor de grote en zware klussen. Bouw- sloop- en tuinafval, zand, stenen en machines. Laad

Nadere informatie

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift

DE betrouwbare hydro plateaulift. liftforce. hydro plateaulift DE betrouwbare hydro plateaulift liftforce hydro plateaulift 1 liftforce Even voorstellen.. Lift Force BV is een allround leverancier in de lifttechniek, waarbij het hele traject van ontwerp, installatie

Nadere informatie

Maalmolens van hoge kwaliteit,

Maalmolens van hoge kwaliteit, De betere maalmolen! Maalmolens van hoge kwaliteit, op maat gesneden voor elk budget Wanner B 06.08 De maalmolen voor kleine aanspuitingen Wanner C 13.20s De bijzetmolen met veel voordelen Wanner Xtra2

Nadere informatie

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS

SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS SUPERIEURE OPLOSSINGEN VOOR LADEN EN LOSSEN MET DOCKSYSTEMEN STERTIL DOCKLEVELLERS STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS Superior Solutions Stertil Dock Products levert wereldwijd op maat gemaakte en technisch geavanceerde

Nadere informatie

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the

Multiparts Bocht. Transporten. Member of the Multiparts Bocht Transporten Member of the Multiparts een introductie Multiparts is het aanspreekpunt binnen de Kaak-Groep als het gaat om snelle levering van hoogwaardige transportsystemen die direct

Nadere informatie

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no Rollover Tafel Applicator The Art of Laminating www.rollover.no Rollover Tafel Applicator De innovatieve Aplicator van Rollover biedt een uitstekende oplossing voor de dagelijkse productie-uitdagingen

Nadere informatie

Installatiehandleiding en gebruikershandleiding

Installatiehandleiding en gebruikershandleiding Elektrisch in hoogte verstelbare aankleedtafel MEDI Installatiehandleiding en gebruikershandleiding Aangepast sanitair Populierenlaan 59, 1911 BK Telefoon (0251) 316482 Fax (0251) 314043 Website www.sanmedi.nl

Nadere informatie

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers

Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers Poseidon spa s Piranha Elektrische reinigers TURBO Het kleinste model van ons Piranha-gamma is ontworpen om zo efficiënt mogelijk te werken. De Turbo klimt niet helemaal tot aan de waterlijn. De robot

Nadere informatie

Dulevo 90 Elite. Oscar winning performance. Benzine/ LPG Batterij Diesel

Dulevo 90 Elite. Oscar winning performance. Benzine/ LPG Batterij Diesel Dulevo 90 Elite Benzine/ LPG Batterij Diesel Oscar winning performance Deze veegmachine is o.a. ontworpen met het oog op comfort, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. Standaard is de veegmachine voorzien

Nadere informatie

Gebruiksaanwijziging

Gebruiksaanwijziging p r o e q u i p m e n t Gebruiksaanwijziging TANDWIELAANGEDREVEN KOLOMBOORMACHINE GT 40 EM CE Bestelnr. 35067 www.contimac.be INHOUD Algemeen... 3 1. Omlijning van de machine... 5 2. Toepassingen en kenmerken...

Nadere informatie

Banden de- en montage machine

Banden de- en montage machine Banden de- en montage machine - 1 - Algemene veiligheidsregels Deze handleiding bevat belangrijke informatie, lees deze aandachtig door voordat men de machine gaat gebruiken. 1. Omschrijving van de machine

Nadere informatie

Elektrische Takels, PA 200D, PA250D, PA 300D, PA 400D,PA 500D, PA 600D, PA 800D.

Elektrische Takels, PA 200D, PA250D, PA 300D, PA 400D,PA 500D, PA 600D, PA 800D. 9705190 GEBRUIKSAANWIJZING Elektrische Takels, PA 200D, PA250D, PA 300D, PA 400D,PA 500D, PA 600D, PA 800D. Elektrische Kabel Takel. Onderstaande nummers corresponderen met foto`s 1 t/m 7. 1. Haak 7.

Nadere informatie

DV2000 EEN SLIMME, ONVERMOEIBARE WERKER! De McAlu

DV2000 EEN SLIMME, ONVERMOEIBARE WERKER! De McAlu DV000 N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! De McAlu DV5 Inhoud De McAlu van Saris is een opvallende aanhangwagen. Opvallend qua verschijning, maar vooral ook qua Door de robuuste en sterke rongen is deze krachtpatser

Nadere informatie

ScanBed. Invacare. Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel

ScanBed. Invacare. Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel ScanBed 400 Voldoet aan de nieuwe veiligheidsnorm IEC 60601-2-52 Afbeelding bed volgens oude norm Aanpasbaar voor ieder gebruiksdoel Een uitstekende keuze wanneer het gaat om een modulair bed, want het

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

McAlu Viva & McAlu Compact

McAlu Viva & McAlu Compact CMG00V Viva N SLIMM, ONVRMOIBAR WRKR! McAlu Viva & McAlu BMG5V Inhoud McAlu Viva & McAlu McAlu lengte 0 PAG 3 McAlu Viva & lengte PAG 4 McAlu Viva & lengte 30 PAG 5 Op weg naar de klant PAG Betrouwbaarheid,

Nadere informatie

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS

HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS HOEKSEALERS & KRIMPTUNNELS ZULLEN WE SAMEN UW PRODUCTEN SEALEN? HS-600 A AVC Sealing Solutions is een dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring en een heldere ambitie: wij willen de beste zijn in onze

Nadere informatie

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters

BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER. Top kwaliteit in dozensluiters BIJ KONINKLIJKE BESCHIKKING HOFLEVERANCIER Top kwaliteit in dozensluiters 103-SD Handmatig instelbaar, zijtransport De 103-SD is een zeer veelzijdige dozensluitmachine met zijtransportsysteem, eenvoudig

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD

DD 4450 'LJLWDDO GXSOLFHHUV\VWHHP DD DD 4450 DD 4450 130 B/W Digitale van hoge kwaliteit De 4450 A3 zwart-wit digitaal dupliceersysteem is een robuust model dat uitstekende prestaties biedt tegen een betaalbare prijs. De DD 4450 is snel:

Nadere informatie

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT

De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT RA 605 IBCT De nieuwe generatie schrob-/zuigmachines RA 505 IBC RA 505 IBCT De innovatieve 55 liter schrob-/zuigmachines Een schone vloer. Dat is precies het resultaat dat u met de Cleanfix schrob-/zuigmachines bereikt.

Nadere informatie

M&D-FLUGZEUGBAU INVESTEERT IN DE NIEUWE, INNOVATIEVE TECHNOLOGIE VAN RESATO INTERNATIONAL UIT NEDERLAND ACM 3040

M&D-FLUGZEUGBAU INVESTEERT IN DE NIEUWE, INNOVATIEVE TECHNOLOGIE VAN RESATO INTERNATIONAL UIT NEDERLAND ACM 3040 M&D-FLUGZEUGBAU INVESTEERT IN DE NIEUWE, INNOVATIEVE TECHNOLOGIE VAN RESATO INTERNATIONAL UIT NEDERLAND ACM 3040 Kwaliteit, flexibiliteit en ondersteuning zijn enkele belangrijke kenmerken waarom M&D Flugzeugbau

Nadere informatie

SC + /SPC + /TPC + haakse vertragingskasten Sterke prestaties bij lage overbrengingen

SC + /SPC + /TPC + haakse vertragingskasten Sterke prestaties bij lage overbrengingen alpha SC + /SPC + /TPC + haakse vertragingskasten Sterke prestaties bij lage overbrengingen Stil Nauwkeurig Krachtig SC + /SPC + /TPC + haakse vertragingskasten Uw voordelen: Hoog vermogen bij lage overbrengingen

Nadere informatie

Garantie op de CraftBot PLUS

Garantie op de CraftBot PLUS Garantie op de CraftBot PLUS Wanneer u een CraftBot plus bij ons heeft gekocht heeft u recht op gratis technische ondersteuning. We gaan er van uit dat u de handleiding (Engelstalig) en op onze Nederlandstalige

Nadere informatie

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex,

Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van kwalitatieve materialen, zoals Mdf en Multiplex, Het MA2 bureau wordt op maat gemaakt en is leverbaar in vrijwel iedere kleur combinatie MA2 De beste materialen voor een product van hoogwaardige kwaliteit Het MA2 bureau wordt uitsluitend gemaakt van

Nadere informatie

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen

wie ruimer denkt! De Plateau aanhangwagen PM vo o r wie ruimer denkt! PL Inhoud Plateau lengte 2/270 Pag 3 Plateau lengte 6/3 Pag 4 Plateau lengte 406/06 Pag Op weg naar de klant Pag 6 Hoge stapels pallets, kratten en dozen. Alle struiken en bomen

Nadere informatie

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten

SOLUSCOPE 3. indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 indrukwekkende prestaties in 20 minuten SOLUSCOPE 3 Een Snel systeem... voor efficiënte reiniging Een complete cyclus in 20 minuten OPTIMALE BEHANDELINGSTIJD VOOR REINIGING EN DESINFECTIE De

Nadere informatie

Handleiding. Type: TopsealDirect.nl - Standard Plus

Handleiding. Type: TopsealDirect.nl - Standard Plus Handleiding Type: TopsealDirect.nl - Standard Plus Handsealmachine type Standard Plus is specifiek bestemd voor het sluiten van kunststof en aluminium schalen, die worden voorzien van een hitte bestendige

Nadere informatie

just a gentle touch verkrijgbaar in wit Aluminium extrusie, gepoedercoat. Lengtes: 5,80 meter 7 meter 10/bundel 10/doos

just a gentle touch verkrijgbaar in wit Aluminium extrusie, gepoedercoat. Lengtes: 5,80 meter 7 meter 10/bundel 10/doos verkrijgbaar in wit just a gentle touch Aluminium extrusie, gepoedercoat. Lengtes: 5,80 meter 7 meter SMART KLICK PLAFONDSTEUN 10/bundel 5101001580 5101001700 FMS GLIJDER Inklikbaar, UV-bestendig, kunststof,

Nadere informatie

EW3961 Universele notebook lader 90W voor in de auto

EW3961 Universele notebook lader 90W voor in de auto EW3961 Universele notebook lader 90W voor in de auto 2 NEDERLANDS EW3961 Universele notebook lader 90W voor in de auto Inhoudsopgave 1.0 Introductie... 2 1.1 Inhoud van de verpakking... 2 2.0 De laptoplader

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Official dealer www.strayshop.nl WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Lay-Z-Spa Premium series 4-persoons Structuur MSpa gebruikt I-beam structuur bestaande

Nadere informatie

MANUAL VEEBORSTEL HANGEND

MANUAL VEEBORSTEL HANGEND MANUAL VEEBORSTEL HANGEND Voorwoord De Vink roterende veeborstel bestaat uit een frame waarin een borstelwals, aangedreven door een trommelmotor, is gemonteerd. Het geheel wordt met 3 kettingen verend

Nadere informatie

Slanghaspels met veer

Slanghaspels met veer 1 Slanghaspels RT Slanghaspels RT Lichtgewicht, economische haspels Voor lucht/water/olie/vet De RT serie is een economische, lichtgewicht, veeraangedreven haspel voor minder zware toepassingen maar die

Nadere informatie

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02

STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 STIGA PARK 107 M HD 8211-3042-02 S SVENSKA 1 2 3 4 5 7 A B 6 SVENSKA 8 9 X Z S Y W V 10 NEDERLANDS NL SYMBOLEN Op de machine ziet u de volgende symbolen om u eraan te herinneren dat voorzichtigheid en

Nadere informatie

Intelligente Portioneer Machine PORTIO

Intelligente Portioneer Machine PORTIO Intelligente Portioneer Machine PORTIO PORTIO Intelligente Portioneer Machine Snijden aan hoge snelheid op vast gewicht of vaste dikte Grote nauwkeurigheid, minimaal verlies Flexibele software Onderhoudsvriendelijk

Nadere informatie

ErgoPack. de ergonomische kunst van het omsnoeren

ErgoPack. de ergonomische kunst van het omsnoeren ErgoPack de ergonomische kunst van het omsnoeren Rij de ErgoPack voor de pallet De kettinglans...... trekt de omsnoeringsband onder de pallet door Het ErgoPack systeem Met ErgoPack zit u in elk geval goed:

Nadere informatie

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen.

RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS totaaloplossingen voor verticaal transport van mensen en materialen. Uw gemoedsrust is onze drijfveer Op basis van klantspecifieke eisen & wensen biedt RAXTAR INDUSTRIAL SOLUTIONS

Nadere informatie