Referentieprojecten. Waarderpolder Haarlem. Circa 40 bedrijven

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Referentieprojecten. Waarderpolder Haarlem. Circa 40 bedrijven"

Transcriptie

1 Referentieprojecten Waarderpolder Haarlem Haarlem 160 hectare Circa 1100 bedrijven Stichting Parkmanagement Waarderpolder Grootste BIZ van Nederland, best geherstructureerde bedrijventerrein van Nederland in 2009 en 2015, diverse ondernemersloketten, collectieve beveiliging. Bedrijvenpark de President 100 hectare Circa 55 bedrijven Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark de President Nieuw bedrijvenpark, hoge beeldkwaliteit (A+) voor onderhoud groen en openbare ruimte, collectief cameratoezicht. de Liede 35 hectare Circa 60 bedrijven NV Afvalzorg Aandachtsgebied, intensief toezicht, 60 autosloperijen, milieu bescherming, technische infrastructuur, toegangscontrole. Businesspark Oude Meer 55 hectare Circa 40 bedrijven Stichting Parkmanagement Oude Meer Internationale logistieke bedrijven, Schiphol gebonden, 1-loketfunctie, Keurmerk Veilig Ondernemen, georganiseerd aanvullend openbaar vervoer. PolanenPark Haarlemmerliede en Spaarnwoude 22 hectare 5 bedrijven (nog in ontwikkeling) Vereniging PolanenPark Nieuw bedrijvenpark, ingrijpende herstructurering in de vorm van functiewijziging, bodemsanering, beheer laaden loswal binnenvaart en eigen bluswatervoorziening. info@parkmanagement.nl

2 Project: de Waarderpolder Haarlem 160 hectare Circa 1100 bedrijven Stichting Parkmanagement Waarderpolder Grootste BIZ van Nederland, best geherstructureerde bedrijventerrein van Nederland in 2009 en 2015, diverse ondernemersloketten, collectieve beveiliging. De Waarderpolder is hét bedrijventerrein van Haarlem. Als één van de grootste terreinen in Nederland vestigt het ruim 1100 bedrijven waarbij circa mensen werkzaam zijn. Daarnaast is de Waarderpolder ook de grootste Bedrijven Investeringszone (BIZ) van Nederland. Dankzij een succesvolle herstructurering kent de Waarderpolder nu de hoogste werkgelegenheid per vierkante meter. Binnen de bestaande grenzen is de werkgelegenheid afgelopen jaren met 42% toegenomen, een fantastisch resultaat. Deze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven en hebben geleid tot landelijke erkenning: in 2009 is de Waarderpolder uitgeroepen tot beste geherstructureerde bedrijventerrein van Nederland en in 2015 tot beste geherstructureerde bedrijventerrein van de Metropoolregio Amsterdam. Opdrachtgever Gemeente en ondernemers werken samen om de kwaliteit van het bedrijventerrein te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Deze samenwerking is in 2009 officieel bestendigd met de oprichting van de Stichting Parkmanagement Waarderpolder. Het bestuur van de stichting wordt gevormd door twee ondernemers en twee medewerkers van de gemeente Haarlem. De dienstverlening van KG ParkManagement heeft zich sinds 2002 mee ontwikkeld met de professionalisering van parkmanagement in de Waarderpolder. Werkzaamheden Bij de start van de herstructurering in 2002 was betrokken bij de introductie van Collectieve Beveiliging in het gebied. In twee jaar tijd daalde het aantal inbraken van meer dan 200 naar nog geen 20 per jaar. In de jaren daarna is het draagvlak voor collectieve beveiliging verder toegenomen en in 2011 heeft dit geleid tot de grootste Bedrijven Investeringszone van Nederland, waarbij de bedrijven in meerderheid kozen gezamenlijk de collectieve beveiliging te financieren. is aanspreekpunt voor alle ondernemers op het bedrijventerrein voor klachten en vragen over de buitenruimte. Om een einde te maken aan de wildgroei van reclame(borden) in de openbare ruimte hebben wij gezorgd voor uniforme bewegwijzering. Onder de paraplu van parkmanagement opereren een aantal ondersteunende diensten voor bedrijven zoals een huisvestings-, een energie- en een arbeidsmobiliteitscoach, met allen een eigen loket. Wekelijks stuurt een digitale nieuwsbrief naar adressen in de Waarderpolder, zodat iedereen op de hoogte is van wat er speelt. Voor het stichtingsbestuur verzorgt KG ParkManagement alle administratieve en organisatorische werkzaamheden. De Waarderpolder wordt in Nederland gezien als één van de beste voorbeelden van succesvol parkmanagement op een bestaand bedrijventerrein.

3 Project: Bedrijvenpark de President 100 hectare Circa 55 bedrijven Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark de President Nieuw bedrijvenpark, hoge beeldkwaliteit (A+) voor onderhoud groen en openbare ruime, collectief cameratoezicht. Bedrijvenpark de President is een modern en groen bedrijventerrein nabij Schiphol en Hoofddorp. Het park biedt vestigingsruimte aan lokale, regionale en internationaal georiënteerde bedrijven. De flexibele verkaveling zorgt ervoor dat een grote diversiteit aan ondernemers zich hier gevestigd heeft. Dit resulteert in een dynamisch, multifunctioneel en aantrekkelijk bedrijventerrein. Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark de President Vereniging Parkmanagement Bedrijvenpark de President is in 2008 opgericht door de bij aanvang op het park gevestigde bedrijven. De vereniging, waar ook de gemeente in participeert, behartigt de belangen van alle ondernemers op het Bedrijvenpark. Er worden hoge eisen gesteld aan de beeldkwaliteit, wat resulteert in een zeer representatieve uitstraling. Ook de bedrijven dragen hier aan bij, alle bedrijfsgebouwen zijn onder architectuur gebouwd. Naast het waarborgen van de hoogwaardige uitstraling investeert de vereniging in veiligheid. Langs de toegangswegen hangen beveiligingscamera s die alle verkeersbewegingen vastleggen. Het aantal incidenten wordt hiermee tot een minimum beperkt. Werkzaamheden geeft sinds 2012 invulling aan het parkmanagement op Bedrijvenpark de President. De Parkmanager werkt samen met het bestuur van de Vereniging aan en schoon, heel en veilig Bedrijvenpark. De Parkmanager inspecteert het gebied meerdere malen per week en ziet toe op de uitvoering van het groenonderhoud en het schoon houden van de wegen. Samen met de gemeente ziet de parkmanager toe op het gebruik van de openbare ruimte en wordt er gehandhaafd op de strenge parkeernorm. Vanzelfsprekend is de Parkmanager hét aanspreekpunt voor alle klachten en meldingen op het bedrijventerrein. Hij informeert de ondernemers over de voortgang van de klachtenafhandeling. vindt het belangrijk om de ondernemers deelgenoot te maken van alles wat er op het Bedrijvenpark speelt. Wij communiceren wekelijks middels een prettig leesbare digitale nieuwsbrief. Daarnaast voert de Parkmanager de regie over de collectieve beveiliging door middel van camerabeveiliging en surveillance. Het Bedrijvenpark heeft een Keurmerk Veilig Ondernemen en sinds De werkgroep komt meerdere keren per jaar bijeen om de veiligheidsthema s te bespreken. Jaarlijks worden er veiligheidsbijeenkomsten voor ondernemers gehouden waarbij actuele onderwerpen zoals cybercrime worden besproken. Verder biedt het parkmanagement de ondernemers en hun medewerkers een jaarlijkse reanimatiecursus. verzorgt voor de vereniging de gehele financiële- en administratieve ondersteuning, inclusief facturatie, debiteurenbeheer en het opstellen van concept-jaarverslagen.

4 Project: de Liede 35 hectare Circa 60 bedrijven NV Afvalzorg Aandachtsgebied, intensief toezicht, 60 autosloperijen, milieubescherming, technische infrastructuur, toegangscontrole. Tussen Haarlem en Amsterdam ligt het grootste bedrijventerrein voor autodemontage en recycling in Nederland: De Liede. Jaarlijks worden hier meer dan auto s gedemonteerd. De Liede is dan ook uitgegroeid tot een bekende marktplaats voor gebruikte auto s en auto-onderdelen, zowel in Nederland als buiten de landgrenzen. De duidelijke organisatie van het bedrijventerrein zorgt voor een goede onderlinge samenwerking tussen de ruim 60 bedrijven. Daarnaast zorgt de technisch hoogstaande infrastructuur voor een adequate bescherming van het milieu. Begin jaren 70 is het terrein speciaal ingericht voor autosloperijen die elders niet meer in het landschap pasten. Het terrein kende lange tijd een slecht imago. Dat veranderde in 1990 toen het terrein geheel gesaneerd werd, deze ingrijpende herstructurering duurde drie jaar. Sinds 1993 voert KG ParkManagement de regie over het beheer en het onderhoud van de locatie. Opdrachtgever werkt in opdracht van NV Afvalzorg, een nutsbedrijf van de provincie Noord- Holland. Voor het bedrijventerrein de Liede verzorgt de gehele exploitatie van het terrein. Zowel juridische en financiële zaken zoals huurcontracten en debiteurenbeheer, als ook het technische onderhoud van het terrein. Werkzaamheden Op deze locatie heeft een vaste terreinbeheerder. Hij is het aanspreekpunt voor alle huurders op het terrein en zie toe op het naleven van de huurregels. De terreinbeheerder heeft de beschikking over een beheerskantoor op het bedrijventerrein, wat hem in staat stelt om heel dicht op deze zeer levendige locatie te zitten. Veiligheid en preventie spelen een belangrijke rol op het bedrijventerrein. s Nachts en in de weekenden is er toegangscontrole die wordt verzorgd door een Stichting waarin de ondernemers samenwerken. Op een aantal drukke kruispunten hangen toezichtcamera s. Verder is er en portiersloge met een slagboom bij de entree. Over al deze veiligheidsmaatregelen onderhouden wij goede afspraken met de ondernemers en met de politie. De inzameling van afvalstoffen wordt collectief geregeld, dat levert een mooie besparing op. Het terrein krijgt de laatste jaren erg veel positieve aandacht omdat het zo n bijzonder bedrijventerrein is. In 2014 zijn alle lichtmasten vervangen door LED-lichtmasten die slechts een-derde van de elektriciteit verbruiken. Een unieke project in Nederland.

5 Project: Businesspark Oude Meer 55 hectare Circa 40 bedrijven Stichting Parkmanagement Oude Meer Internationale logistieke bedrijven, Schiphol gebonden, 1-loketfunctie, Keurmerk Veilig Ondernemen, georganiseerd aanvullend openbaar vervoer. Businesspark Oude Meer is een hoogwaardig logistiek bedrijventerrein dat in de jaren 90 is ontwikkeld. Het terrein is ruim van opzet waarbij veel aandacht is besteed aan groenvoorziening. Er worden hoge eisen gesteld aan representativiteit. Internationale bedrijven zoals Yamaha, Intel en Mitsubishi kiezen er voor zich te vestigen dicht bij Schiphol. De gemeente participeert samen met de bedrijven in de stichting Parkmanagement Oude Meer. Stichting Parkmanagement Oude Meer De Stichting Parkmanagement Oude Meer verzorgt het beheer en onderhoud van de openbare ruimte op het terrein. Het stichtingsbestuur zet in op het ontzorgen van de bedrijven en verwacht van de parkmanager een hoge mate van zelfstandigheid. Naast schoon, heel en veilig zijn bereikbaarheid en vindbaarheid belangrijke eisen die de bedrijven stellen aan hun werkomgeving. Van de 40 bedrijven zijn er 32 bedrijven aangesloten bij de Stichting Parkmanagement Oude Meer. Het stichtingsbestuur komt vijf keer per jaar bijeen om de voortgang in het project te evalueren. Werkzaamheden verzorgt sinds 2012 het parkmanagement voor Businesspark Oude Meer. Door onze parkmanager wordt er toezicht gehouden in het gebied. Om samen te werken met de directies van de internationale bedrijven wordt zowel in het Nederlands als in het Engels gecommuniceerd. Wij zijn gestart met het inrichten van een website en het versturen van een digitale nieuwsbrief. Om het voor de bedrijven zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we één loket voor alle vragen. Deze 1-loket functie draagt bij aan een zeer succesvol parkmanagement project dat tevens model staat voor andere locaties. Het beheer van de openbare ruimte vergt veel aandacht. Door het intensieve en zware vrachtverkeer ontstaan er regelmatig schades aan straatkanten en groenstroken. De parkmanager onderhoudt contact met de wegbeheerder (gemeente ) over het herstel van de beschadigingen. Parkmanagement heeft bijgedragen aan een oplossing voor het ontbreken van een adequate busverbinding op het terrein. Het wegvallen van de lijndienst in de avonduren en weekend is nu opgelost door de inzet van vervangend openbaar vervoer. Meer dan de helft van de bedrijven op Oude Meer neemt deel aan dit project. Op het gebied van veiligheid heeft het Business Park in 2014 het Keurmerk Veilig Ondernemen en behaald en worden er bijeenkomsten voor bedrijfshulpverlening georganiseerd. De parkmanager van bezoekt de bedrijven periodiek om te inventariseren welke behoefte en wensen bij de ondernemers leven en op welke wijze daarop in gespeeld kan worden.

6 Project: PolanenPark Haarlemmerliede en Spaarnwoude 22 hectare 5 bedrijven (nog in ontwikkeling) Vereniging PolanenPark Nieuw bedrijvenpark, ingrijpende herstructurering in de vorm van functiewijziging, bodemsanering, beheer laad- en loswas binnenvaart en eigen bluswatervoorziening PolanenPark is een representatief Bedrijvenpark met volop ruimte voor noeste bedrijvigheid (t/m milieucategorie 5.2). Het ligt op een zichtlocatie langs de A9 bij knooppunt Rottepolderplein. Daarnaast is het terrein gelegen aan de Ringvaart, met een eigen laad- en loswal voor binnenvaart. PolanenPark was vanaf de jaren '70 tot 1997 een locatie waar o.a. huisvuil en rioolslib werd verwerkt. Dit zorgde voor veel stankoverlast en klachten. In 1997 werd het terrein overgenomen door de Provincie Noord-Holland en zijn de overlastgevende activiteiten gestopt. Van 2002 tot 2009 heeft er een bodemsanering plaatsgevonden, onder andere door het aanbrengen van een nieuwe schone leeflaag. Vanaf 2009 wordt de locatie herontwikkeld tot een nieuw en representatief Bedrijvenpark. PostNL was het eerste bedrijf dat zich vestigde in van Provincie Noord-Holland tot Vereniging PolanenPark KG Parkmanagement is al sinds 1997 betrokken bij deze voormalige afvalverwerkingslocatie. Eerst als projectmanager voor de bodemsanering en daarna als beheerder voor verhuur (gebouwen en terreinen), en voor onderhoud aan groen grijs. Vanaf 2013 ook als operationeel Parkmanager voor de Vereniging PolanenPark. De Vereniging PolanenPark draagt zorg voor de kwaliteit van het bedrijventerrein door middel van o.a. groenonderhoud, beveiliging, beheer van bedrijfsgebouwen en bijbehorende voorzieningen zoals een centrale bluswatervoorziening. Werkzaamheden KG Parkmanagement heeft voor de Provincie Noord-Holland de volledige bodemsanering van dit terrein begeleid. Deze werkzaamheden bestonden uit de bestekvoorbereiding, de aanbesteding en het toezicht houden op de uitvoering. Alle oorspronkelijke boven- en ondergrondse infrastructuur is verwijderd; gebouwen, kabels/ leidingen, rioleringsgestel. In deze periode heeft alle communicatie rond het project voor de opdrachtgever verzorgd. Dagelijks contact met huurders, vergunningverlenende instanties (Provincie, Gemeente, Waterschap), omwonenden, nutsbedrijven en andere betrokkenen. Uiteindelijk is een functiewijziging gerealiseerd, van een oude afvalverwerkingslocatie naar een modern nieuw functioneel bedrijventerrein. Nu het terrein in gebruik wordt genomen door nieuwe bedrijven verzorgt het gehele terreinbeheer en bouwt zo mee aan een representatief en aantrekkelijk bedrijventerrein. Namens de Vereniging PolanenPark voeren wij de volgende diensten uit: het beheer openbare ruimte, het schouwen van het terrein, het beheer centrale bluswatervoorziening, het afstemmen van de beveiliging en alle juridische, financiële- en administratieve ondersteuning voor de pakmanagement vereniging.

Projectinformatie. Haarlemmerliede

Projectinformatie. Haarlemmerliede Projectinformatie Haarlemmerliede VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te koop, kavels gelegen op het businesspark PolanenPark te Haarlemmerliede. PolanenPark is een representatief bedrijventerrein,

Nadere informatie

Actief parkmanagement zorgt voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat

Actief parkmanagement zorgt voor een aantrekkelijk vestigingsklimaat De Wetering-Haarrijn Ook ondernemen op het meest duurzame ondernemersterrein van Nederland? Kom naar bedrijventerrein De Wetering-Haarrijn! Een omgeving waar ondernemers elkaar kennen en samen optrekken

Nadere informatie

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer

5 OPW website met links naar gemeente, politie en brandweer. X X 2014 2015 2016 Doel- stelling 4 Verhogen tevredenheid Onderhoud en Beheer Uitwerkingsschema geselecteerde maatregelen behorend bij de doelstelling 2 Half jaarlijkse terugkoppeling incidentencijfers naar KVO-B werkgroep en eventuele acties ondernemen in de KVO Werkgroep Nieuwsbrief/

Nadere informatie

Functieprofiel Tielse Parkmanager

Functieprofiel Tielse Parkmanager Functieprofiel Tielse Parkmanager Functietitel: Parkmanager Versie en datum: 13 oktober 2016 - V1.3 Opsteller: Manuela l Herminez Werklocatie: Tielse bedrijventerreinen Kellen, Latenstein, Westroijen en

Nadere informatie

Werkgroep Afval. Werkgroep Beveiliging

Werkgroep Afval. Werkgroep Beveiliging Doelstelling van ICC Parkmanagement is het behartigen van de belangen van onze leden in ruime zin zoals op het gebied van: Het vergroten van de veiligheid op de bedrijventerreinen o.a. door 7 dagen per

Nadere informatie

PARKMANAGEMENT ZANDDONK

PARKMANAGEMENT ZANDDONK PARKMANAGEMENT ZANDDONK Uitgiftetekening Bedrijvenpark Haven Zeven Verkocht Gereserveerd WAAROM PARKMANAGEMENT? Doel Het doel van parkmanagement is om met een gezamenlijk inzet de kwaliteit van het bedrijventerrein

Nadere informatie

Stichting Parkmanagement Laarbeek

Stichting Parkmanagement Laarbeek Stichting Parkmanagement Laarbeek Jaarplan 2017 jaarplan 2017 Stichting Parkmanagement Laarbeek 1 Inhoudsopgave Missie, visie en kernwaarden Samenwerking Hoofdthema s Schoon, heel, veilig Energiebewust

Nadere informatie

Te koop BedrijvenPark Oostflakkee. Energiebaan ong., Oude-Tonge

Te koop BedrijvenPark Oostflakkee. Energiebaan ong., Oude-Tonge Te koop Energiebaan ong., Oude-Tonge Gunstig gelegen Goede bereikbaarheid Totaal ca. 17 tot 22 ha beschikbaar www.dtz.nl Op Goeree-Overflakkee ligt ; midden in de landelijke omgeving bestaande uit polders

Nadere informatie

Stichting Parkmanagement Laarbeek

Stichting Parkmanagement Laarbeek Stichting Parkmanagement Laarbeek Jaarplan 2018 jaarplan 2018 Stichting Parkmanagement Laarbeek 1 Inhoudsopgave Missie, visie en kernwaarden Samenwerking Hoofdthema s Schoon, heel, veilig Energiebewust

Nadere informatie

Projectplan van de Stichting BIZ Overdie/Laanenderweg. Doelstelling en ambitie:

Projectplan van de Stichting BIZ Overdie/Laanenderweg. Doelstelling en ambitie: Projectplan van de Stichting BIZ Overdie/Laanenderweg Doelstelling en ambitie: Vanaf 2010 wordt er op het bedrijvenpark Overdie/Laanenderweg Parkmanagement, met als belangrijkste taak de collectieve beveiliging,

Nadere informatie

Bedrijventerrein Meerpaal. Ruimte en kwaliteit aan de rand van Houten. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten

Bedrijventerrein Meerpaal. Ruimte en kwaliteit aan de rand van Houten. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Bedrijventerrein Meerpaal Ruimte en kwaliteit aan de rand van Houten Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten Meerpaal Directe aansluiting op A27 Goede infrastructuur op het terrein Hoogwaardige

Nadere informatie

Wie is Hanzevast? Wat is parkmanagement? Marktontwikkelingen. Parkmanagement verbetert de ruimtelijke kwaliteit; Samen sta je sterk 6-2-2009

Wie is Hanzevast? Wat is parkmanagement? Marktontwikkelingen. Parkmanagement verbetert de ruimtelijke kwaliteit; Samen sta je sterk 6-2-2009 Parkmanagement verbetert de ruimtelijke kwaliteit; Samen sta je sterk Gijze Stroboer Ineke de Ridder Hanzevast parkmanagement Wie is Hanzevast? Parkmanagement is commercieel platform 30 bedrijvenen / kantorenparken

Nadere informatie

parkmanagement Organisatiegraadverbetering bedrijventerrein Zoutman Kwaliteit voor nu èn in de toekomst! parkmanagement

parkmanagement Organisatiegraadverbetering bedrijventerrein Zoutman Kwaliteit voor nu èn in de toekomst! parkmanagement Organisatiegraadverbetering bedrijventerrein Zoutman Kwaliteit voor nu èn in de toekomst! ledenvergadering ROV - 10 november 2010 Wie is Ericis BV? Ericis BV is één van de voortrekkers geweest van de introductie

Nadere informatie

Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant

Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant Ondernemen op bedrijventerrein Lagekant Almere biedt ondernemers met ambitie in het centrum van Nederland alle ruimte zich te vestigen, te pionieren en te groeien. Ondernemen in Almere betekent ondernemen

Nadere informatie

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel.

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. MEPPEL Bruisend en ondernemend De kracht van het collectief. Projecten Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid heeft ICC-Parkmanagement hoog in het vaandel

Nadere informatie

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel.

Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. Van bedrijventerrein naar bedrijfsvoordeel. MEPPEL Bruisend en ondernemend Meppel heeft een rijke historie op het gebied van de grafische industrie en als handelsstad. Tijden veranderen en Meppel heeft

Nadere informatie

Focus op Spoorzicht BIZ NIEUWSBRIEF JANUARI 2010

Focus op Spoorzicht BIZ NIEUWSBRIEF JANUARI 2010 Focus op Spoorzicht BIZ NIEUWSBRIEF BIZ op Spoorzicht nu of nooit Op 18 november gaven wij een presentatie in het kader van een onlangs aangenomen wet "Bedrijven investeringszone"(biz) en zo'n BIZ zouden

Nadere informatie

Even Voorstellen! Ad van den Berg. Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie. Laatste jaren veel werk op bedrijventerreinen

Even Voorstellen! Ad van den Berg. Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie. Laatste jaren veel werk op bedrijventerreinen Ad van den Berg Even Voorstellen! Laatste jaren veel werk op bedrijventerreinen Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie Vanuit politiefunctie onmogelijk om aan vraag van ondernemers te voldoen 2005: Oprichting

Nadere informatie

Stichting Parkmanagement Laarbeek Jaarplan Jaarplan SPL

Stichting Parkmanagement Laarbeek Jaarplan Jaarplan SPL Stichting Parkmanagement Laarbeek Jaarplan Jaarplan SPL 1 Inhoudsopgave Missie, visie en kernwaarden Samenwerking Communicatie Hoofdthema s Schoon, heel, veilig Energiebewust en duurzaam ondernemen Huisvestingsvraagstukken

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Bergschot 69 te Breda 120 per vierkante meter per jaar

Huur kantoorpand op Bergschot 69 te Breda 120 per vierkante meter per jaar Huur kantoorpand op 120 per vierkante meter per jaar Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving - Zichtlocatie

Nadere informatie

Gebouw Le Carré. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Le Carré. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Le Carré Beechavenue 122-132 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in gebouw Le Carré op Park Schiphol-Rijk Beechavenue

Nadere informatie

PARKMANAGEMENT ENQUÊTE Algemeen

PARKMANAGEMENT ENQUÊTE Algemeen PARKMANAGEMENT ENQUÊTE Algemeen Algemene Bedrijfsgegevens Naam Bedrijf Juridische Structuur Ondernemingsnummer Adres Postcode + Gemeente Algemeen telefoonnummer Algemeen faxnummer Algemeen emailadres Website

Nadere informatie

1. KWALITATIEVE VRAAG: EEN ONDERSCHEID IN BEELDKWALITEITEN

1. KWALITATIEVE VRAAG: EEN ONDERSCHEID IN BEELDKWALITEITEN BIJLAGE A 1. KWALITATIEVE VRAAG: EEN ONDERSCHEID IN BEELDKWALITEITEN Bedrijventerreinen zijn onder te verdelen op basis van verschijningsvorm De vraag naar bedrijfsruimte is gedifferentieerd is en kan

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting BIZ Schiebroek Maart Jaarverslag 2013 Stichting BIZ Schiebroek

JAARVERSLAG Stichting BIZ Schiebroek Maart Jaarverslag 2013 Stichting BIZ Schiebroek JAARVERSLAG 2013 Stichting BIZ Schiebroek Maart 2013 Inleiding Het op BT Schiebroek vindt plaats onder toezicht van de Stichting BIZ Schiebroek. Het bedrijventerrein Schiebroek is een zogenoemde Bedrijven

Nadere informatie

9 M 5 ore than to 275

9 M 5 ore than to 275 5 More than to 275 275 95 to schiphol rijk am en de boeing avenue Inspirerend zaken doen Boeing Avenue 275 In de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk ligt het moderne en multifunctionele

Nadere informatie

KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN - BEDRIJVENTERREIN. Terugkoppeling op hoofdlijnen

KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN - BEDRIJVENTERREIN. Terugkoppeling op hoofdlijnen Terugkoppeling op hoofdlijnen Certificaat Op 12 mei 2014 werd het bedrijventerrein De Hemrik voor de 4 e keer geaudit voor het Keurmerk Veilig Ondernemen - Bedrijventerreinen (KVO-B). Samenwerking Het

Nadere informatie

Ondernemersplan BIZ Fonds Stichting Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Dalfsen

Ondernemersplan BIZ Fonds Stichting Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Dalfsen Ondernemersplan BIZ Fonds 2019-2023 Stichting Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Dalfsen Februari 2018 1. Inleiding De Stichting: De Stichting Veilig Ondernemen Bedrijventerrein Dalfsen is een samenwerking

Nadere informatie

PM collectieve beveiliging. De perfecte aanvulling op het collectieve cameratoezicht van uw bedrijf

PM collectieve beveiliging. De perfecte aanvulling op het collectieve cameratoezicht van uw bedrijf PM collectieve beveiliging De perfecte aanvulling op het collectieve cameratoezicht van uw bedrijf Combineer de collectieve beveiliging met die van uw pand! Met actief cameratoezicht en een mobiele dienst

Nadere informatie

Tupolevlaan Projectinformatie. Tupolevlaan Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Tupolevlaan Projectinformatie. Tupolevlaan Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Tupolevlaan 41-63 Tupolevlaan 41-63 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte gelegen aan de Tupolevlaan op Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom

Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom Circulair Bedrijvenpark Ambachtsezoom Hendrik-Ido-Ambacht Flexibele kavelgrootte Ga naar www.ambachtsezoom.nl voor de actuele kavelinformatie Zone A: Groene etalage Langs hoofdontsluiting, collectieve

Nadere informatie

Vragen & antwoorden - BIZ Waarderpolder 2011

Vragen & antwoorden - BIZ Waarderpolder 2011 BIZ WAARDERPOLDER 2011 1. Wat is een BIZ Ondernemersfonds? Een BIZ is een instrument vóór en dóór ondernemers. Op grond van de Experimentenwet Bedrijven Investeringszones (BIZ, 2009) kunnen ondernemers

Nadere informatie

Geldermalsen, De Aaldor 6B

Geldermalsen, De Aaldor 6B Geldermalsen, De Aaldor 6B OMSCHRIJVING: Op het moderne businesspark Hondsgemet gelegen representatieve bedrijfsruimte met kantoren. Het gebouw bestaat uit 220 m² bedrijfsruimte, 44 m² kantoorruimte op

Nadere informatie

De IVW, daar heb je wat aan!

De IVW, daar heb je wat aan! De IVW, daar heb je wat aan! Samen In Weesp hebben we een unieke samenwerking, waarmee we zaken ook echt voor elkaar krijgen en onze ambities waarmaken. Samen staan we sterk. Cees van Vliet, voorzitter

Nadere informatie

Stichting CLOK. Samen bouwen aan een sterke, vitale en duurzame lokale economie. www.clok.nl e-mail info@clok.nl telefoon 035-695 41 44 StichtingCLOK

Stichting CLOK. Samen bouwen aan een sterke, vitale en duurzame lokale economie. www.clok.nl e-mail info@clok.nl telefoon 035-695 41 44 StichtingCLOK Stichting CLOK Samen bouwen aan een sterke, vitale en duurzame lokale economie www.clok.nl e-mail info@clok.nl telefoon 035-695 41 44 StichtingCLOK Indeling presentatie Gent 12-02-2015 Achtergrond CLOK

Nadere informatie

Mening van ondernemers industrieterreinen over reclamebelasting en Parkmanagement Zutphen. Ingevuld door 102 bedrijven.

Mening van ondernemers industrieterreinen over reclamebelasting en Parkmanagement Zutphen. Ingevuld door 102 bedrijven. Mening van ondernemers industrieterreinen over reclamebelasting en Parkmanagement Zutphen Ingevuld door 102 bedrijven 9 november 2016 Waarom een enquete? Waarom een enquete? Verordening reclamebelasting

Nadere informatie

Gebouw Memphis Belle. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Memphis Belle. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Memphis Belle Beechavenue 162-180 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in gebouw Memphis Belle op Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE BEDRIJVENPARK HONDERDLAND FASE 2 MAASDIJK

PROJECTINFORMATIE BEDRIJVENPARK HONDERDLAND FASE 2 MAASDIJK PROJECTINFORMATIE BEDRIJVENPARK HONDERDLAND FASE 2 MAASDIJK KOOP ONDERNEMEN OP EEN TOPLOCATIE LANGS DE A20 Na de succesvolle uitgave van bedrijvenpark Honderdland Fase 1, waar in de afgelopen jaren ca.

Nadere informatie

De Koppeling Houten. Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen. Kantoorvestiging in de gemeente Houten

De Koppeling Houten. Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen. Kantoorvestiging in de gemeente Houten De Koppeling Houten Zichtlocatie te midden van de Houtense voorzieningen Kantoorvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten de Koppeling Centrale ligging in Houten Zichtlocatie langs belangrijkste weg

Nadere informatie

De Molenzoom. Kantoorlocaties in centrum van Houten. Kantoorvestiging in de gemeente Houten

De Molenzoom. Kantoorlocaties in centrum van Houten. Kantoorvestiging in de gemeente Houten De Molenzoom Kantoorlocaties in centrum van Houten Kantoorvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten Molenzoom Centrale ligging in Houten Zichtlocatie langs spoorlijn Nabij centrumvoorzieningen op het

Nadere informatie

Te koop. A18 Bedrijvenpark, Wehl. Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan. www.dtz.nl

Te koop. A18 Bedrijvenpark, Wehl. Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan. www.dtz.nl A18 Bedrijvenpark, Wehl Kavels op maat Zichtlocatie aan de A18 Bedrijven t/m milieucat. 4.2 toegestaan www.dtz.nl Het A18 Bedrijvenpark is een modern duurzaam bedrijventerrein met unieke mogelijkheden

Nadere informatie

Te koop / Te huur. A1 Bedrijvenpark Deventer

Te koop / Te huur. A1 Bedrijvenpark Deventer Te koop / Te huur A1 Bedrijvenpark Deventer A1 Bedrijvenpark, Deventer Uitstekend bereikbaar, direct aan de A1 56 hectare uitgeefbare grond Nieuw hoogwaardig bedrijventerrein www.dtz.nl Locatie Kwaliteit,

Nadere informatie

POM en parkmanagement (bedrijventerreinmanagement) Geert Penneman 4 december 2012

POM en parkmanagement (bedrijventerreinmanagement) Geert Penneman 4 december 2012 POM en parkmanagement (bedrijventerreinmanagement) Geert Penneman 4 december 2012 1.Wat? 2. Waarom? 3. Wie/wat? praktijkvoorbeelden 4. Belangen 5. Aandachtspunten! 2 1.Wat is bedrijventerreinmanagement

Nadere informatie

Green Park Aalsmeer TE HUUR. Thailandlaan

Green Park Aalsmeer TE HUUR. Thailandlaan Green Park Aalsmeer Thailandlaan TE HUUR Hoogwaardig distributiecentrum, voorzien van alle relevante logistieke voorzieningen 40.000 m2, nog 8.400 m2 beschikbaar In aanbouw, medio Q4 2016 opgeleverd Op

Nadere informatie

Speerpunten Herstructurering: schoon, heel, veilig. Duurzaam beheer, glasvezel en duurzame bereikbaarheid

Speerpunten Herstructurering: schoon, heel, veilig. Duurzaam beheer, glasvezel en duurzame bereikbaarheid Speerpunten 2018 Herstructurering: schoon, heel, veilig Duurzaam beheer, glasvezel en duurzame bereikbaarheid Duurzame energie en circulaire economie Transformatie van bestaande werklocaties Delen van

Nadere informatie

bedrijventerrein t58 tilburg Bedrijvenpark te midden van groen en water, aan de rand van de snelweg

bedrijventerrein t58 tilburg Bedrijvenpark te midden van groen en water, aan de rand van de snelweg bedrijventerrein t58 tilburg Bedrijvenpark te midden van groen en water, aan de rand van de snelweg Bedrijvenpark Noord Surfplas Bedrijvenpark zuid Bedrijventerrein T58 Bedrijvenpark te midden van groen

Nadere informatie

Kantoorpand Sonnestaete De Weegschaal 14 Begane grond lange vleugel 5215 MN s-hertogenbosch

Kantoorpand Sonnestaete De Weegschaal 14 Begane grond lange vleugel 5215 MN s-hertogenbosch Kantoorpand Sonnestaete De Weegschaal 14 Begane grond lange vleugel 5215 MN s-hertogenbosch 1 Kantoorpand Sonnestaete Het kantoorpand Sonnestaete ligt op de hoek Waterman 7 Weegschaal 14. Het gebouw bestaat

Nadere informatie

Oprichting van een BIZ op De Trompet

Oprichting van een BIZ op De Trompet Oprichting van een BIZ op De Trompet ParkTrust ParkTrust is een parkmanagement organisatie, gespecialiseerd in o.a. de volgende diensten: 1. Parkmanagement - Operationeel beheer bedrijventerreinen - Collectieve

Nadere informatie

Bouwkavels De President. Projectinformatie. Spoorlaan/Johan Enschedelaan Hoofddorp. btmakelaars.nl

Bouwkavels De President. Projectinformatie. Spoorlaan/Johan Enschedelaan Hoofddorp. btmakelaars.nl Projectinformatie Bouwkavels De President Spoorlaan/Johan Enschedelaan Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te koop Bouwkavels op bedrijvenpark De President (Fase

Nadere informatie

BEDRIJFSRUIMTE MACHINEFABRIEK A. RUINARD IN GEBRUIK GENOMEN

BEDRIJFSRUIMTE MACHINEFABRIEK A. RUINARD IN GEBRUIK GENOMEN Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Bedrijfsruimte machinefabriek A. Ruinard in gebruik genomen Zaken gemeenschappelijk regelen: van start met oprichten Bedrijven Investeringszone Werkzaamheden op Cornelisland

Nadere informatie

Herstructurering Bedrijventerrein Amerongen. bijeenkomst 17 september 2014

Herstructurering Bedrijventerrein Amerongen. bijeenkomst 17 september 2014 Herstructurering Bedrijventerrein Amerongen bijeenkomst 17 september 2014 Herstructurering Bedrijventerrein Amerongen Programma 20.00 uur ontvangst/opening 20.10 uur resultaat Werkgroep Parkmanagement

Nadere informatie

Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen Ondernemen met elkaar

Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen Ondernemen met elkaar Vereniging Parkmanagement Bedrijventerreinen Emmen Ondernemen met elkaar Emmen, 13 november 2009 Han Wiendels Thema s Van 100 naar 250 leden Van publieke naar private bekostiging Contributie: x3,5 Ledenaantal:

Nadere informatie

Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht

Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht U-Safe (die de kwaliteit van het cameratoezicht zal monitoren en aan de gebieden gaat rapporteren) zullen in 2016 zo n 63.000,- excl. BTW bedragen. n de algemene ledenvergaderingen van de SKR is elke keer

Nadere informatie

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR

PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR PRESENTATIE KEURMERK VEILIG ONDERNEMEN VOOR BEDRIJVENTERREINEN door Robert de Koning procesbegeleider MKB Nederland 1 december 2015 1 KVO DATA MKB NEDERLAND 2 S A M E N W E R K I N G PARTNERS GEMEENTE

Nadere informatie

Camerabewaking op bedrijventerreinen

Camerabewaking op bedrijventerreinen Camerabewaking op bedrijventerreinen EVEN VOORSTELLEN Ad van den Berg Van 1976 tot 2005 werkzaam bij politie: Verkeer en ongevallendienst Werken in de wijk Mediation Recherche (specialisatie verdovende

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Oslo 10 te Barendrecht 490 tot 1125,00 per maand

Huur kantoorpand op Oslo 10 te Barendrecht 490 tot 1125,00 per maand Huur kantoorpand op 490 tot 1125,00 per maand Aanbiedende partij: De Mijl Vastgoed bv Email: info@demijl.nl Telefoon: 078-6202850 Website: www.demijl.nl Omschrijving De Mijl Business Center Barendrecht,

Nadere informatie

START BOUW TWEE BEDRIJFSPANDEN. Onderwerpen in deze nieuwsbrief:

START BOUW TWEE BEDRIJFSPANDEN. Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Onderwerpen in deze nieuwsbrief: Start bouw twee bedrijfspanden Samenwerking tussen bedrijven op Cornelisland Werkzaamheden bouw-, en woonrijp maken Cornelisland Evt art. over twee jonge bedrijven Werkzaamheden

Nadere informatie

Units gebouw Columba. Projectinformatie. Boeingavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Units gebouw Columba. Projectinformatie. Boeingavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Units gebouw Columba Boeingavenue 201-219 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorunits in kantoorgebouw Columba Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

Kruisweg. Projectinformatie. Kruisweg Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Kruisweg. Projectinformatie. Kruisweg Hoofddorp. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Kruisweg Kruisweg 643-647 Hoofddorp btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in kleinschalig modern kantoorgebouw te Hoofddorp Kruisweg

Nadere informatie

Eigenaren bijeenkomst

Eigenaren bijeenkomst Eigenaren bijeenkomst Eigenaren aan het stuur Taken Park management / eigenaren loge Oprichting Eigenaren loge LMM Agenda Eigenaren loge Toelichting Marktmeesterschap door Drs. Jeroen Krijgsman (BOM) Bespreking

Nadere informatie

Bedrijventerrein. uitgifte bouwkavels

Bedrijventerrein. uitgifte bouwkavels Bedrijventerrein uitgifte bouwkavels Nieuwe bedrijventerreinen Uden investeert in nieuwe mogelijkheden om u als ondernemer onderdak te bieden. Het bestaande bedrijventerrein Loopkant-Liessent is ingrijpend

Nadere informatie

Gebouw Euro Offices. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Gebouw Euro Offices. Projectinformatie. Beechavenue Schiphol-Rijk. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Gebouw Euro Offices Beechavenue 121-139 Schiphol-Rijk btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Kantoorruimte in gebouw Euro Offices op Park Schiphol-Rijk

Nadere informatie

Bedrijventerrein. Roerstreek-Zuid Roermond

Bedrijventerrein. Roerstreek-Zuid Roermond Bedrijventerrein Roerstreek-Zuid Roermond Bedrijventerrein Roerstreek-Zuid Roermond Knooppunt van bedrijvigheid! Onder andere UPS, Transcargo en Aldi Distributiecentrum Zuid Nederland gingen u reeds voor

Nadere informatie

Prominent, representatief & modern.

Prominent, representatief & modern. Prominent, representatief & modern. Oplevering medio 2017 Huurprijs vanaf: 895,- p.m. Multifunctionele kantoor- en bedrijfsruimtes vanaf 84 m² BVO te koop en te huur op BusinessPark27 te Blaricum. Drie

Nadere informatie

Ondernemersplan BIZ-Fonds voor de Bedrijventerreinen in Coevorden

Ondernemersplan BIZ-Fonds voor de Bedrijventerreinen in Coevorden Ondernemersplan BIZ-Fonds voor de Bedrijventerreinen in Coevorden Samen investeren in leefbaarheid, veiligheid en kwaliteit - Van en vóór ondernemers in Coevorden - Definitief, 12-03-2017 INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland

ENERGY INNOVATION PARK Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland Alkmaar - Nederland ENERGY INNOVATION PARK Ruimte voor innovatie en groei Uw bedrijf tussen internationale spelers in de energie branche. Kavels te koop tussen 2.000 en 27.000 vierkante

Nadere informatie

Masterclass Provincie Zuid Holland. Collectieve acties Bedrijventerreinen. Collectief Vervoer

Masterclass Provincie Zuid Holland. Collectieve acties Bedrijventerreinen. Collectief Vervoer Masterclass Provincie Zuid Holland Collectieve acties Bedrijventerreinen Collectief Vervoer Vragen vooraf Bent u bekend met diverse Collectieve Vervoersvormen? Maakt u al gebruik van Collectieve Vervoersvormen?

Nadere informatie

Oosterhout (2007) vestigingslocatie 6,6 6,9 7,1 bedrijfsomgeving 6,5 6,5 7,1 veiligheidssituatie 6,6 6,6 6,6 dienstverlening gemeente 6,1 6,2 6,3

Oosterhout (2007) vestigingslocatie 6,6 6,9 7,1 bedrijfsomgeving 6,5 6,5 7,1 veiligheidssituatie 6,6 6,6 6,6 dienstverlening gemeente 6,1 6,2 6,3 Bedrijven tevreden over dienstverlening gemeente Eind 2007 is in alle gemeenten in West-Brabant een bedrijvenenquête gehouden onder alle bedrijven en instellingen met 10 werknemers of meer. Voor betekende

Nadere informatie

Parkmanagement in groei traject

Parkmanagement in groei traject Parkmanagement in groei traject Leergang PM 2014 Utrecht, 25 maart 2014 www.clok.nl e-mail info@clok.nl telefoon 035-695 41 44 StichtingCLOK Auteur achter, voornaam Levenscyslus bedrijventerrein Programma

Nadere informatie

B L OCK S AL K M AAR

B L OCK S AL K M AAR BLOCKS ALKMAAR B L OCK S AL K M AAR Blocks Small Business Parks Alkmaar is gevestigd op bedrijventerrein de Viaanse Molen, in het noordwesten van Alkmaar. De locatie is strategisch gekozen, met de ligging

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA

Vrijblijvende informatie BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA Vrijblijvende informatie BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA Algemeen : De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate

Nadere informatie

Welcome to the world of international business

Welcome to the world of international business Office space for rent Welcome to the world of international business Meeting & business centre Grand café with terrace Personal fitness Over Transpolis Een internationaal georiënteerd kantorencomplex,

Nadere informatie

Omgeving bodemsanering Olasfa

Omgeving bodemsanering Olasfa Omgeving bodemsanering Olasfa Communicatieplan 2016 NM R. Knippels februari 2016 Colofon Uitgave Zaak 3165559 Datum februari 2016 Auteur R. Knippels Project/kenmerk Bodemsanering Olasfa fase 2 (2016/0064912)

Nadere informatie

memo : Martine de Groene (HVBM Vastgoed) : Peter Blokland (Corning) : Wiandy Balster (Mobycon) : Parkeernorm nieuwbouw Fogostraat

memo : Martine de Groene (HVBM Vastgoed) : Peter Blokland (Corning) : Wiandy Balster (Mobycon) : Parkeernorm nieuwbouw Fogostraat Hooikade 13 Postbus 2873 2601 CW Delft tel. 015 2147899 memo Aan C.c. Van Betreft : Martine de Groene (HVBM Vastgoed) : Peter Blokland (Corning) : Wiandy Balster (Mobycon) : Parkeernorm nieuwbouw Fogostraat

Nadere informatie

Winterpakket In het eerste kwartaal is er ook nog gebruik gemaakt van onze diensten. In verhouding tot vorige winter is de afname verdrievoudigd.

Winterpakket In het eerste kwartaal is er ook nog gebruik gemaakt van onze diensten. In verhouding tot vorige winter is de afname verdrievoudigd. PMH operationele rapportage 1 de kwartaal 2018 Algemeen: Dit kwartaal zijn de Parkmanagement taken volgens afspraak uitgevoerd. De werkzaamheden groen voor de komende 5 jaar zijn aanbesteed en met Stoop

Nadere informatie

QUICK-SCAN EN KEUZESCHEMA CAMERABEVEILIGING OP BEDRIJVENTERREINEN

QUICK-SCAN EN KEUZESCHEMA CAMERABEVEILIGING OP BEDRIJVENTERREINEN QUICK-SCAN EN KEUZESCHEMA CAMERABEVEILIGING OP BEDRIJVENTERREINEN Quick-scan en keuzeschema camerabeveiliging op bedrijventerreinen Omschrijving De Quick-scan kan gebruikt worden voor een eerste verkenning

Nadere informatie

NIEUWSFLITS juni 2014

NIEUWSFLITS juni 2014 NIEUWSFLITS juni 2014 Inhoud: 1. Algemene Ledenvergadering 2. Hercertificering KVO-B 5. AED 3. Korting op uw verzekering! 6. Ik meld.nl 4. Plan van Aanpak komende KVO-B periode 7. Collectieve Beveiliging

Nadere informatie

PREZZENT Functiebeschrijving. Persoonlijk begeleider. Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING

PREZZENT Functiebeschrijving. Persoonlijk begeleider. Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING PREZZENT Functiebeschrijving Functie Persoonlijk begeleider Organisatie Prezzent Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING Draagt zorg voor de ondersteuning, begeleiding en/of verzorging van cliënten

Nadere informatie

Kantoorobject. Eclipse. Zonnebaan 1, 3542 EA Utrecht.

Kantoorobject. Eclipse. Zonnebaan 1, 3542 EA Utrecht. Kantoorobject Eclipse Zonnebaan 1, 3542 EA Utrecht www.hanzevastverhuur.nl Kantoorobject Eclipse Het gebouw Eclipse heeft een moderne uitstraling en bestaat uit vier bouwlagen. Op de begane grond aan de

Nadere informatie

Vraag 6 Hoe groot is de vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte die u denkt nodig te hebben voor uw uitbreiding- of verplaatsingsplannen?

Vraag 6 Hoe groot is de vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte die u denkt nodig te hebben voor uw uitbreiding- of verplaatsingsplannen? Conclusie Tot 2020 wordt een behoefte naar bedrijventerrein in de gemeente Zijpe geraamd van circa 5 hectare. Dit is ook de oppervlakte die in de planningsopgave in de provinciale structuurvisie is opgenomen.

Nadere informatie

Lireweg. Projectinformatie. Lireweg Nieuw-Vennep. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0)

Lireweg. Projectinformatie. Lireweg Nieuw-Vennep. btmakelaars.nl. BT Makelaars +31 (0) Projectinformatie Lireweg Lireweg 15-17 Nieuw-Vennep btmakelaars.nl BT Makelaars +31 (0) 20 3 166 166 info@btmakelaars.nl Te huur Bedrijfs-/kantoorruimte te Nieuw-Vennep op Bedrijvenpark Nieuw-Vennep Zuid

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Gebouw Euro Offices Beechavenue 121-139 1119 RP te Schiphol Rijk

PROJECTINFORMATIE Gebouw Euro Offices Beechavenue 121-139 1119 RP te Schiphol Rijk PROJECTINFORMATIE Gebouw Euro Offices Beechavenue 121-139 1119 RP te Schiphol Rijk Te huur Kantoorunits in gebouw "Euro Offices" op Park Rijk. Beechavenue 121-139, 1119 RP Schiphol-Rijk. Projectomschrijving

Nadere informatie

BusinessPark 7- Poort, Zevenaar

BusinessPark 7- Poort, Zevenaar Te koop BusinessPark 7- Poort, Zevenaar Nieuwbouw op toplocatie Grote kavels tot ca. 9 ha. Ligging direct aan de A12 www.dtz.nl T e koop BusinessPark 7Poort in Zevenaar is een hoogwaardig bedrijventerrein

Nadere informatie

Ondernemersfonds Lisse

Ondernemersfonds Lisse Ondernemersfonds Lisse Ton Tibboel, voorzitter 6 oktober 2009 Programma Totstandkoming in Lisse Hoe werkt het? Trekkingsrechten hoever zijn we? Voorbeelden Leiden Vragen Totstandkoming in Lisse Eerste

Nadere informatie

Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst Informatiebijeenkomst Ondernemers De Houtwegen Heemskerk 19 September 2013 Agenda 16:30 17:00 Ontvangst met koffie 17:00 17:10 Opening 17:10 17:50 Keurmerk Veilig Ondernemen Cees van der Kolk 17:55 18:15

Nadere informatie

Werklandschap Meerpaal. Sport en werk centraal in Nederland. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten

Werklandschap Meerpaal. Sport en werk centraal in Nederland. Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Werklandschap Meerpaal Sport en werk centraal in Nederland Bedrijfsvestiging in de gemeente Houten Kwaliteiten Werklandschap Directe aansluiting op A27 Gebiedsoppervlak van 10 ha Flexibele kavelgrootte

Nadere informatie

Zuiderkogge Hem. Alle ruimte om uw eig en bedrijf op te bouwen. Woon-werkkavels in gemeente Drechterland. prettig ondernemen. royale bedrijfskavels

Zuiderkogge Hem. Alle ruimte om uw eig en bedrijf op te bouwen. Woon-werkkavels in gemeente Drechterland. prettig ondernemen. royale bedrijfskavels Zuiderkogge Hem Alle ruimte om uw eig en bedrijf op te bouwen wonen en werken royale bedrijfskavels prettig ondernemen Woon-werkkavels in gemeente Drechterland 1 Bedrijventerrein Zuiderkogge Gunstige ligging

Nadere informatie

Stichting Ondernemersfonds Veenendaal WELKOM INFORMATIE-AVOND ONDERNEMERSFONDS 8 SEPTEMBER uur

Stichting Ondernemersfonds Veenendaal WELKOM INFORMATIE-AVOND ONDERNEMERSFONDS 8 SEPTEMBER uur Stichting Ondernemersfonds Veenendaal WELKOM INFORMATIE-AVOND ONDERNEMERSFONDS 8 SEPTEMBER 2016 19.00 20.00 uur Bedrijfsrestaurant IW4, Transformatorstraat 1, Veenendaal AGENDA Stichting Ondernemersfonds

Nadere informatie

Projectplan voor. samenwerking, leefbaarheid, veiligheid en ruimtelijke kwaliteit op bedrijventerreinen in Noordenveld

Projectplan voor. samenwerking, leefbaarheid, veiligheid en ruimtelijke kwaliteit op bedrijventerreinen in Noordenveld Projectplan voor samenwerking, leefbaarheid, veiligheid en ruimtelijke kwaliteit op bedrijventerreinen in Noordenveld Roden, november 2014 bestuur ndernemerscontact Noordenveld en parkmanager Inleiding

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

De IVW, daar heb je wat aan!

De IVW, daar heb je wat aan! De IVW, daar heb je wat aan! Samen In Weesp, Muiden en omgeving hebben we een unieke samenwerking, waarmee we zaken ook echt voor elkaar krijgen en onze ambities waarmaken. Samen staan we sterk. Wim Zagt,

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting BIZ Waarderpolder: Collectieve veiligheid

Jaarverslag Stichting BIZ Waarderpolder: Collectieve veiligheid Jaarverslag 2016 Je leest het jaarverslag 2016 van Stichting Parkmanagement Waarderpolder (SPW) en Stichting BIZ Waarderpolder. Deze 2 stichtingen onderhouden een nauwe relatie met elkaar. We lichten deze

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Gebouw Euro Offices Beechavenue 121-139 Schiphol Rijk

PROJECTINFORMATIE Gebouw Euro Offices Beechavenue 121-139 Schiphol Rijk PROJECTINFORMATIE Gebouw Euro Offices Beechavenue 121-139 Schiphol Rijk Te huur Kantoorruimte in gebouw "Euro Offices" op Park Rijk. Beechavenue 121-139, Schiphol-Rijk. Projectomschrijving Het betreft

Nadere informatie

solutions mobility Technische installaties

solutions mobility Technische installaties solutions mobility Technische installaties Personen- en goederenvervoer Liften Roltrappen Goederenheffer Transportbanden Toegangsbeheer Automatische deuren Speedgates Roldeuren/hekken Slagbomen Gevelonderhoud

Nadere informatie

het plan in hoofdlijnen

het plan in hoofdlijnen an badhoevedorp het plan in hoofdlijnen vhet toekomstbeeld De A9 gaat om! Een langgekoesterde wens van de inwoners van Badhoevedorp en de gemeente Haarlemmermeer gaat in vervulling. Het nieuwe tracé van

Nadere informatie

Tiel, Hoekwei bouwperceel

Tiel, Hoekwei bouwperceel Tiel, Hoekwei 36-64 bouwperceel OMSCHRIJVING: Op het moderne bedrijvenpark Medel, gelegen aan de Rijksweg A15 en het Amsterdam-Rijnkanaal, is dit bouwperceel van 7.255 m² beschikbaar. Het perceel is gelegen

Nadere informatie

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar

Peter Deege. Dick Bovekerk, 52 jaar Dick Bovekerk, 52 jaar Ruim 40 jaar woonachtig in Papendrecht. In 1982 begonnen bij de organisatie McDonald s, wat toen met 25 vestigingen een klein bedrijf was binnen Nederland, maar uitgegroeid tot een

Nadere informatie

EERSTE MAAND HUURVRIJ!!

EERSTE MAAND HUURVRIJ!! EERSTE MAAND HUURVRIJ!! Weert, St. Apolloniastraat 2a en 2d Representatieve kantoorruimten van circa 75 m² (2a) en 65 m² (2d) gelegen in De Klaver in Weert. Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Nadere informatie

Te Huur Poortgebouw. Beechavenue , Schiphol-Rijk. Representatief gebouw Ca m² beschikbaar Ca m² op 1 vloer mogelijk.

Te Huur Poortgebouw. Beechavenue , Schiphol-Rijk. Representatief gebouw Ca m² beschikbaar Ca m² op 1 vloer mogelijk. Te Huur Poortgebouw Beechavenue 54-100, Schiphol-Rijk Representatief gebouw Ca. 6.218 m² beschikbaar Ca. 1.679 m² op 1 vloer mogelijk Te Huur Schiphol-Rijk, Beechavenue 54-100 Dit representatieve kantoorgebouw

Nadere informatie

Verhuurbrochure Burg. Falkenaweg 54 te Heerenveen Huurprijs (excl. BTW) 85,- per vierkante meter per jaar

Verhuurbrochure Burg. Falkenaweg 54 te Heerenveen Huurprijs (excl. BTW) 85,- per vierkante meter per jaar Verhuurbrochure Burg. Falkenaweg 54 te Heerenveen Huurprijs (excl. BTW) 85,- per vierkante meter per jaar terpstramakelaardij.nl Burg. Falkenaweg 54 te Heerenveen De voormalige Technische School aan de

Nadere informatie

Bedrijventerrein Hondsgemet

Bedrijventerrein Hondsgemet Bedrijventerrein Hondsgemet Algemeen Bedrijventerrein Hondsgemet Zuid, bruto 43 hectare, netto circa 28 hectare Gemengd bedrijventerrein tot en met milieucategorie 4 Gemiddelde kavelgrote 2500 7500 m²

Nadere informatie