REGISTRATIE VAN VORMING EN EVALUATIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "REGISTRATIE VAN VORMING EN EVALUATIE"

Transcriptie

1 REGISTRATIE VAN VORMING EN EVALUATIE Het hoofddoel van deze module is de registratie van vormings- en evaluatieresultaten. Wat vorming betreft, kunnen we de doelstelling verder specificeren tot het continu voor elk personeelslid kunnen vergelijken van de in het kader van de functionele loopbaan te volgen vorming met de reeds gevolgde vorming. Binnen het evaluatieluik kan informatie omtrent functioneringsgesprekken en periodieke evaluaties vastgelegd worden. Een groot pluspunt van dit programma is de rechtstreekse koppeling aan het loonpakket, waardoor dubbele input van personeelsleden vermeden wordt. Informatie met betrekking tot de functionele loopbaan van een personeelslid wordt ook uit het loonprogramma opgehaald en in deze toepassing getoond waar nodig. I. REGISTRATIE VAN VORMING In het programmaonderdeel Registratie van vorming kunnen we: - catalogi van opleidingen, opleidingscentra en lesgevers aanleggen; - door personeelsleden gevolgde vormingen registreren; - deze vormingen toekennen aan de individuele te volgen vormingspakketten zoals in het kader van de Krachtlijnen Kelchtermans vastgelegd; - een precieze weergave krijgen van de data waarop personeelsleden aan de vereisten van een vormingspakket moeten voldoen en voldaan hebben. OPLEIDINGSCATALOGUS Elke opleiding, training, cursus, die door een personeelslid van het bestuur gevolgd is of gevolgd kan worden, registreert u éénmaal als een unieke opleiding. Op die manier beschikt u snel over een uitgebreide opleidingscatalogus. Verder kan u ook catalogi maken van opleidingscentra en van lesgevers, en deze met de opleidingen verbinden. REGISTREREN VAN GEVOLGDE VORMING Een opleiding uit de opleidingscatalogus kan u koppelen met de personeelsleden die de opleiding gevolgd hebben, d.i. het aanmaken van vormingen. Voor elk personeelslid dat een opleiding gevolgd heeft, maakt het programma een individuele vormingsfiche aan.

2 Op deze vormingsfiche kan u gegevens verzamelen m.b.t. de vormingsaanvraag, de goedkeuring, het al dan niet reeds ingediende attest, de eventuele verplaatsing en eraan verbonden kosten, het aantal gevolgde uren, Daarnaast kan u per vorming aangeven of het gevolgde aantal uren voor de functionele loopbaan in rekening gebracht mag worden. Er zijn ook een aantal facultatief in te vullen velden. Hier vindt u een voorbeeld van zo n vormingsfiche:

3 VORMING IN HET KADER VAN DE FUNCTIONELE LOOPBAAN Voor elk personeelslid worden, op basis van de functionele loopbaan ( schaalovergangsgroep ) en de personeelsgroep, te volgen vormingspakketten gegenereerd. Dit omvat het aantal te volgen pakketten (basisvorming en/of voortgezette vorming), het aantal te volgen uren per pakket (afhankelijk van het niveau) en de inhoudelijke onderverdeling van de vormingspakketten (vb. sociale vaardigheden, functiegerichte kennisvakken, ). Gevolgde uren vorming die in het kader de functionele loopbaan meegeteld mogen worden, kunnen aan de individuele vormingspakketten toegekend worden. Op elk moment kan u voor alle personeelsleden de stand van zaken van het vormingspakket (de gevolgde vorming t.o.v. de te volgen vorming) raadplegen. Zo n overzicht ziet er bijvoorbeeld zo uit: In een ander scherm worden de details (welke opleidingen werden precies gevolgd en aan welk pakket zijn ze toegekend) getoond. SIGNALEREN VAN VOLDANE VORMINGSPAKKETTEN Van zodra een personeelslid het aantal te volgen uren van een vormingspakket (basisvorming / voortgezette vorming) volbracht heeft, wordt dit door het programma gemeld. De voldane vormingspakketten verschijnen per personeelslid in een aparte lijst, met vermelding van de datum vanaf wanneer het pakket volbracht is. Na een eenvoudige muisklik wordt deze informatie naar de weddecentrale doorgestuurd en in het loonpakket verwerkt.

4 II. REGISTRATIE VAN EVALUATIERESULTATEN Met het programmadeel Registratie van evaluatieresultaten kan u voor alle personeelsleden gegevens m.b.t. functionerings- en evaluatiegesprekken registreren. Het programma heeft een aantal essentiële gegevens nodig, geldig binnen uw bestuur. Zo dienen alle evaluatieperiodes en alle mogelijke evaluatieresultaten ingegeven te worden. Daarnaast moeten alle personeelsleden die als evaluator optreden, als dusdanig gekenmerkt worden. FUNCTIONERINGSGESPREKKEN Per evaluatieperiode en per opdracht kan u voor een personeelslid zoveel functioneringsgesprekken als nodig registreren. U vermeldt de datum van het gesprek, de evaluator(-en), de documenten die in het evaluatiedossier opgenomen zijn en eventuele opmerkingen. EVALUATIEGESPREKKEN Voor de belangrijkste gegevens m.b.t. de periodieke evaluatie is in dit programmaonderdeel plaats. Per evaluatiegesprek, verbonden aan een evaluatieperiode, kan u de het resultaat registreren, de datum van het gesprek, de evaluatoren en eventuele opmerkingen. Daarnaast is ruimte voorzien om aan te geven welke documenten in het evaluatiedossier terug te vinden zijn. Indien nodig kan u ook informatie i.v.m. een eventuele herzienings- of beroepsprocedure opnemen. Voor elke evaluatie kan een gegevensfiche ingevuld worden (zie supra). Onderaan de fiche ziet u de geselecteerde opdrachten (informatie uit het loonprogramma) waarvoor de nieuwe evaluatie geldig is. Verder kunnen ook de evaluatoren voor deze evaluatie toegevoegd worden.

5 BEHEER EVALUATIESYSTEEM Dit programma is ook een uitstekende tool om het verloop van de evaluaties te beheren. U heeft steeds een overzicht van de reeds uitgevoerde evaluaties, maar er is ook een lijst beschikbaar van de evaluaties die nog moeten gebeuren, met vermelding van de betrokken evaluator(en).

6 III. BEHEER FUNCTIONELE LOOPBAAN De resultaten uit de programmaonderdelen registratie van vorming en registratie van evaluatie worden gekoppeld met de essentiële gegevens betreffende de functionele loopbaan van een personeelslid. Op die manier kunnen de bepalende data voor het doorschakelen in de functionele loopbaan gesignaleerd en vastgelegd worden. Sleutelgegevens hierbij zijn de data waarop het bestuur de Krachtlijnen Kelchtermans en de daaropvolgende sectorale akkoorden ingevoerd heeft. SIGNAALFUNCTIE VORMING Op basis van o.m. de schaalanciënniteit en rekening houdend met de toepasselijke overgangsmaatregelen, berekent het programma de datum waarop aan de vormingsvereisten (basisvorming en/of voortgezette vorming) voldaan moet zijn. SIGNAALFUNCTIE EVALUATIE Het programma toont in dit luik steeds de reeds bekende evaluatieresultaten voor de relevante evaluatieperiodes. SIGNAALFUNCTIE DOORSCHAKELEN IN DE FUNCTIONELE LOOPBAAN Op grond van het niveau, de (vereiste en verworven) schaalanciënniteit, de data waarop de relevante sectorale akkoorden vastgelegd en ingevoerd zijn, het verloop van de functionele loopbaan en de evaluaties rekent het programma uit vanaf welke datum een personeelslid naar een volgende schaal kan doorschuiven. Hierbij wordt nog geen rekening gehouden met de vormingsresultaten. Het al dan niet voldaan zijn van de vormingsbehoeften op een bepaalde datum bepaalt mee de datum waarop het personeelslid effectief naar een volgende schaal kan doorschakelen. De doorschakeling zelf gebeurt niet automatisch; steunend op de bovenvermelde informatiebronnen, beslist u zelf vanaf wanneer iemand een hogere schaal verwerft.

7 IV. RAPPORTERING Wanneer we de resultaatsgegevens m.b.t. vorming en evaluatie integreren met de kenmerken van de functionele loopbaan die zich in het loonprogramma bevinden, kunnen we een volledig beeld schetsen van het verloop van de functionele loopbaan van elk personeelslid. Deze informatie wordt ter beschikking gesteld in de vorm van een reeks rapporten met gegevens voor het volledige personeelsbestand, maar er kunnen ook individuele fiches per personeelslid opgevraagd worden. Een individuele fiche van een personeelslid omvat de scharnierdata voor de functionele loopbaan (de data vanaf wanneer naar een hogere weddeschaal kan doorgeschakeld worden, de data tegen wanneer aan de vormingsvereisten voldaan moet zijn), de overkoepelende tewerkstellingsperiodes en de resultaten m.b.t. vorming en evaluatie. Op niveau van het bestuur zijn onder meer de volgende rapporten beschikbaar: - welke personeelsleden moeten nog vormingsattesten indienen? - welke personeelsleden hebben vorming gevolgd buiten het kader van de functionele loopbaan en hoeveel? - welke personeelsleden voldoen aan de voorwaarden (voldoende schaalanciënniteit, vorming en gunstige evaluaties) om naar een volgende schaal door te schakelen? - welke personeelsleden moeten nog vorming volgen om naar een hogere schaal te kunnen doorschakelen, tegen wanneer en hoeveel uren? - welke personeelsleden voldoen nog niet aan de vormingsvereisten maar zijn reeds naar de volgende schaal doorgeschakeld en kunnen dus op de huidige weddentrap geblokkeerd worden? - van welke personeelsleden is het evaluatiedossier nog niet volledig? - De combinatie van de gegevens ingevoerd in het luik Registratie van vorming en evaluatie enerzijds en van een aantal essentiële gegevens uit het loonprogramma anderzijds, biedt een uitgebreid gamma aan rapporten dat een grote toegevoegde waarde voor uw personeelsbeheer kan betekenen.

8 V. MODULE 2: KOSTPRIJS Wij maken graag een kostprijs op maat van uw bestuur. Aarzel niet om uw vertegenwoordiger of de productverantwoordelijke voor deze module te contacteren. VI. MODULE 2: OPLEIDING Om u deze module eigen te kunnen maken, hebben wij in een opleiding voorzien. Tijdens deze opleiding wordt in de loop van de voormiddag het programma volledig uit de doeken gedaan. In de namiddag kan u de opgedane kennis testen tijdens de oefeningenreeks. VII. CONTACTEER ONS Voor bijkomende informatie over deze module of over een opleiding kan u terecht bij volgend contactpersoon: Patricia Van Couwenberghe Weddecentrale Schaubroeck Tel.: 09/ pvc@schaubroeck.be

REGISTRATIE VAN VORMING EN EVALUATIE

REGISTRATIE VAN VORMING EN EVALUATIE REGISTRATIE VAN VORMING EN EVALUATIE I. WAT? Het hoofddoel van deze module is de registratie van vormings- en evaluatieresultaten. Wat vorming betreft, kunnen we de doelstelling verder specificeren tot

Nadere informatie

Weddecentrale Schaubroeck

Weddecentrale Schaubroeck Weddecentrale Schaubroeck I Wat Beheer van Vorming en Evaluatie 1 I Wat Deze module biedt u de mogelijkheid om enerzijds te volgen en gevolgde vormingen en anderzijds verschillende type gesprekken te beheren.

Nadere informatie

WEDDECENTRALE QUERY MODULE (WQM)

WEDDECENTRALE QUERY MODULE (WQM) WEDDECENTRALE QUERY MODULE (WQM) I. Wat? De Weddecentrale Query Module (WQM) is een rapportgenerator die rapporten aanlevert met gegevens van de databanken van de loonapplicatie en de modules voor personeelsbeheer.

Nadere informatie

AANMAKEN en BEHEREN van LARS-GEBRUIKERS

AANMAKEN en BEHEREN van LARS-GEBRUIKERS Leerlingenbegeleiding Activiteiten Registratie Systeem Soort document Fiche Gebruikt voor ondersteuning LARScoaches Laatst aangepast november 2012 Vervaldag nvt. Verantwoordelijke LARS-projectteam AANMAKEN

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIK EVALUATIE-MODULE IN IPERSONEEL

HANDLEIDING GEBRUIK EVALUATIE-MODULE IN IPERSONEEL HANDLEIDING GEBRUIK EVALUATIE-MODULE IN IPERSONEEL Inhoud HANDLEIDING GEBRUIK EVALUATIE-MODULE IN IPERSONEEL... 1 1. Doel... 1 2. Functiebeschrijving... 2 2.1 Ambtkenmerken functiebeschrijving... 2 2.2

Nadere informatie

Toekennen studiebewijzen basisonderwijs

Toekennen studiebewijzen basisonderwijs Toekennen studiebewijzen basisonderwijs 5 maart 2012 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Toekennen studiebewijzen basisonderwijs 2 1.1 Voorbereidend werk............................... 2 1.1.1 Studiebewijzen

Nadere informatie

PlanCare Dossier V11.11 Tijdverantwoording. Inhoudsopgave

PlanCare Dossier V11.11 Tijdverantwoording. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding... 2... 3 Leesmodus... 3 Schrijfmodus... 4 Verantwoording... 5 Wijzigen van een verantwoording... 8 Bevriezen en vrijgeven... 8 PlanCare Dossier V11.11 - Pagina 1 van 8 Inleiding

Nadere informatie

Gebruikerstoelichting Kleos 3.8.6

Gebruikerstoelichting Kleos 3.8.6 Gebruikerstoelichting Kleos 3.8.6 INHOUDSTAFEL 1 Fiche 281.50 algemeen ------------------------------------------------------------------------------------------ 3 2 Het scherm Export Fiches 281.50 -------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

PERSONEELSDIENST VOORBEREIDING EVALUATIEGESPREK

PERSONEELSDIENST VOORBEREIDING EVALUATIEGESPREK PERSONEELSDIENST VOORBEREIDING EVALUATIEGESPREK Beste medewerker Op het einde van de evaluatieperiode hebben jij en je functionele chef een evaluatiegesprek. Hier wordt gekeken of de doelstellingen bereikt

Nadere informatie

www.desocialekaart.be Fiches claimen en beheren als fichebeheerder

www.desocialekaart.be Fiches claimen en beheren als fichebeheerder Fiche claimen www.desocialekaart.be Fiches claimen en beheren als fichebeheerder Ben je nog geen fiche-eigenaar en wil je dit worden? Neem eerst een kijkje in het Dashboard van je profiel bij Mijn fiches

Nadere informatie

Beoordelingsreglement voor de opleiding Getuigschrift Vervolmaking in de pedagogische wetenschappen

Beoordelingsreglement voor de opleiding Getuigschrift Vervolmaking in de pedagogische wetenschappen Beoordelingsreglement voor de opleiding Getuigschrift Vervolmaking in de pedagogische wetenschappen Vooraf Dit beoordelingsreglement bevat de algemene bepalingen die van toepassing zijn op de opleiding

Nadere informatie

NASCHOLINGSTOEPASSING

NASCHOLINGSTOEPASSING Vlaams Verbond van het Katholiek Secundair Onderwijs Guimardstraat 1, 1040 Brussel NASCHOLINGSTOEPASSING VVKSO 1 Publieke website http://www.nascholing.be vrije consultatie van het aanbod zoeken doorheen

Nadere informatie

Praktische handleiding Aanmaak van een account

Praktische handleiding Aanmaak van een account Praktische handleiding Aanmaak van een account Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Start... 4 3. Nieuwe account aanmaken... 4 3.1. Invoeren van bedrijfsinformatie door gebruik van het ondernemingsnummer (KBO-nummer).

Nadere informatie

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen

Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen Inhoud UNIFACT2e... 1 Inleiding... 1 Online facturen van het Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen (UniFact2)... 1 0.1. Inleiding... 1 0.2. Gebruik

Nadere informatie

Vaste Prijs Afspraken (VPA)

Vaste Prijs Afspraken (VPA) Vaste Prijs Afspraken (VPA) www.wolterskluwer.be Contents 1 Wat is een VPA?... 3 2 Configuratie... 3 2.1 Hoe activeer je de VPA functionaliteit?... 3 2.2 Hoe maak je een VPA aan?... 3 2.3 Eénmalige configuratie...

Nadere informatie

Beoordelingsreglement voor de opleiding Gedragstherapie bij kinderen en jongeren

Beoordelingsreglement voor de opleiding Gedragstherapie bij kinderen en jongeren Beoordelingsreglement voor de opleiding Gedragstherapie bij kinderen en jongeren Vooraf Dit beoordelingsreglement bevat de algemene bepalingen die van toepassing zijn op de opleiding Gedragstherapie bij

Nadere informatie

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1.

Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium. Euro-Twice N.V. Handleiding: Registratie. van defecte toestellen. www.eurotwice.be ... Versie 1. . Euro-Twice N.V. Kempische steenweg 293, bus 2 3500 Hasselt Belgium Handleiding: Registratie van defecte toestellen op www.eurotwice.be Versie 1.03............................ 0. Inhoud: 1. Inleiding

Nadere informatie

Weddecentrale Query Module

Weddecentrale Query Module Weddecentrale Query Module I Wat WQM 1 I Wat De Weddecentrale Query Module (WQM) is een rapportgenerator die rapporten aanlevert met gegevens van de databanken van de loontoepassing en de modules voor

Nadere informatie

Implementatie ehrm. stand van zaken. 19 april Geïntegreerde HRM-software. Gunning juni Implementatiefase: september december 2018

Implementatie ehrm. stand van zaken. 19 april Geïntegreerde HRM-software. Gunning juni Implementatiefase: september december 2018 Implementatie ehrm stand van zaken 19 april 2018 Geïntegreerde HRM-software Gunning juni 2016 Implementatiefase: september 2016 - december 2018 Doelstellingen ehrm HR-processen maximaal digitaliseren Eén

Nadere informatie

Het gebruik van deze tool is relatief eenvoudig en vergt weinig tijd bij zowel de projectuitvoerders als de leden van de gebruikersgroep.

Het gebruik van deze tool is relatief eenvoudig en vergt weinig tijd bij zowel de projectuitvoerders als de leden van de gebruikersgroep. Deze nieuwe online tool heeft enerzijds tot doel feedback van de bedrijven/organisaties uit de gebruikersgroep te verzamelen (niet van de onderzoekspartners dus) en anderzijds de aanwezigheden bij de vergaderingen

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.10

Handleiding Opmaken fiche 281.10 Opmaken fiche 281.10 1. Inleiding... 3 2. Voorbereidingen... 4 3. Personeelsleden als leverancier in de boekhouding voorzien... 7 3.1. Manueel leveranciersfiches voor de personeelsleden aanmaken... 7 3.2.

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

Ouderportaal. Auteur: Functioneel Beheer Datum: Versie: 1.1 Status: Definitief

Ouderportaal. Auteur: Functioneel Beheer Datum: Versie: 1.1 Status: Definitief Ouderportaal Auteur: Functioneel Beheer Datum: 16-11-2017 Versie: 1.1 Status: Definitief 1.0 INHOUD 1.0 INHOUD... 2 1.0 INLEIDING... 3 2.0 Toegang tot ouderportaal... 4 2.1 Inlogscherm... 4 2.2 Wachtwoord

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling

Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten. Deel 1 : Inloggen als instelling Bisdom Antwerpen Vicariaat voor het onderwijs Handleiding inschrijvingsmodule raamovereenkomsten 1. INLEIDING Deel 1 : Inloggen als instelling Het inschrijven voor een raamovereenkomst gebeurt per instelling

Nadere informatie

Instrumenten. vastgoedsector TE KOOP. voor de. het bodemdecreet in de praktijk

Instrumenten. vastgoedsector TE KOOP. voor de. het bodemdecreet in de praktijk TE KOOP Instrumenten voor de vastgoedsector het bodemdecreet in de praktijk De OVAM en de vastgoedsector: samen maken we morgen mooier. Wist u dat de Vlaamse bodemwetgeving tot de wereldtop behoort? De

Nadere informatie

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl Handleiding www.vervangerspool.nl 1 Inhoudsopgave: 1. Login... 3 1.1 Wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 3 1.2 Nog geen wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 4 2 Overzicht gebruikers:... 4

Nadere informatie

Prokx Payrolling BV. Flexonline

Prokx Payrolling BV. Flexonline Prokx Payrolling BV Handleiding Virtuele Vestiging Flexonline Afbeelding 1: Website Prokx Payrolling 1 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging pagina 4 2. Module Plaatsingen

Nadere informatie

Het gebruik van subactiviteiten in ESF online

Het gebruik van subactiviteiten in ESF online Inhoud 1. Subactiviteiten 1 2. Opbouw van subactiviteiten 2 3. Het registreren van subactiviteiten in ESF online 3 4. Deelnemers koppelen aan een subactiviteit 7 5. Subactiviteiten en het gebruik van roosters

Nadere informatie

Einde schooljaar basisonderwijs

Einde schooljaar basisonderwijs Einde schooljaar basisonderwijs 12 maart 2015 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Toekennen studiebewijzen 2 1.1 Voorbereidend werk............................... 2 1.1.1 Studiebewijzen definiëren........................

Nadere informatie

Zending stages. 1. Op wie heeft de zending betrekking. 2. Wanneer moet de zending verstuurd worden. 3. Welke stages moeten gemeld worden

Zending stages. 1. Op wie heeft de zending betrekking. 2. Wanneer moet de zending verstuurd worden. 3. Welke stages moeten gemeld worden Zending stages 1. Op wie heeft de zending betrekking 2. Wanneer moet de zending verstuurd worden 3. Welke stages moeten gemeld worden 4. Welke velden moeten verplicht ingevuld zijn 5. Hoe kan ik de gegevens

Nadere informatie

Geachte mevrouw, Geachte heer,

Geachte mevrouw, Geachte heer, Bestuur medische expertise (MEDEX) ONZE REF. DATUM 10/06/2014 BIJLAGE(N) TOELICHTING NIEUW KB BEHEER ARBEIDSONGEVALLEN CONTACT Contact Center TEL. 02/524 97 97 E-MAIL cg_ga@medex.belgium.be BETREFT Toelichting

Nadere informatie

HANDLEIDING www.persproef.nl (Gebruikers-versie) Energie Consult Holland BV

HANDLEIDING www.persproef.nl (Gebruikers-versie) Energie Consult Holland BV HANDLEIDING www.persproef.nl (Gebruikers-versie) Energie Consult Holland BV INDEX 1 Inleiding... 3 2 Aanvraag Persproef / Eindcontrole... 4 2.1 De aanvraag... 4 2.2 Aanvraag door nieuwe gebruiker... 5

Nadere informatie

Belangrijkste wijzigingen voor u. Beoordelingstermijnen

Belangrijkste wijzigingen voor u. Beoordelingstermijnen AWI Beoordelen + 1 Inhoud Inleiding... 3 Beoordelingstermijn... 3 Proces beoordelen... 4 Handmatig naar beoordelen... 4 Weergave te beoordelen product... 4 Beoordelen output offerte... 4 Criteria voor

Nadere informatie

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden

Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Handleiding 103: Collecte Database (CDB) voor Wijkhoofden Gebruik handleiding 103: Deze handleiding is bestemd voor wijkhoofden en Vrienden die gegevens gaan verwerken en bewerken in een wijk binnen een

Nadere informatie

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO

Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Eerste aanmelding Web applicatie Tolk- en vertaalaanvragen: Handleiding voor aanvragers SVBBO Datum release 24/04/2013 Versie 1.0 1. Eerste aanmelding Wanneer u als contactpersoon via het registratiesysteem

Nadere informatie

Een SMS versturen via Spryng

Een SMS versturen via Spryng Een SMS versturen via Spryng 23/05/2014 Mireille Devriese, Karlien Hollanders, Stijn De Jaeger Gebruikershandleiding Versienummer software : 47 Revisienummer handleiding : 1 Datum: 23 mei 2014 Adres Corilus

Nadere informatie

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes

Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes Syllabus BOB 50 «Stap voor stap» Betaling : Aanmaningscampagnes INHOUD I. Inleiding... 3 II. Algemene voorstelling... 4 III. Algemene modaliteiten van aanmaningen... 5 IV. Aanmaningscategorieën... 6 a.

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

Geachte mevrouw, Geachte heer,

Geachte mevrouw, Geachte heer, Bestuur medische expertise (MEDEX) ONZE REF. DATUM 10/06/2014 BIJLAGE(N) TOELICHTING NIEUW KB BEHEER ARBEIDSONGEVALLEN CONTACT Contact Center TEL. 02/524 97 97 E-MAIL cg_ga@medex.belgium.be BETREFT Toelichting

Nadere informatie

Studiebewijzen en Discimus Secundair Onderwijs

Studiebewijzen en Discimus Secundair Onderwijs Studiebewijzen en Discimus Secundair Onderwijs 31 juli 2017 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Studiebewijzen 2 1.1 Studiebewijzen................................... 3 1.1.1 Definitie van de studiebewijzen......................

Nadere informatie

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm

Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Inhoudsopgave Een accout creëren... 2 Overzichtsscherm Hoofdfiche wijzigen... 3 Mensen Toevoegen.... 3 Een project toevoegen... 5 Deelnemers en begeleiders aan projecten verbinden... 6 Vanuit het verslag

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0 Bladnr : 1/16 Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van Nabij Patiënt Testen Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon:

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

TOOL 1: Opmaak inventaris

TOOL 1: Opmaak inventaris TOOL 1: Opmaak inventaris Deze tool kwam tot stand in samenwerking met Scwitch en T&C Blue Horizon. 1. Algemeen kader 1.1 Gegevens sportclub Naam sportclub: TTC Hof ter Burst Adres sportclub: Hof ter Burstbaan

Nadere informatie

Uren invoeren oproepkrachten

Uren invoeren oproepkrachten Algemeen Indien u gebruik maakt van de Apployed Salaris Service en u heeft uurloners cq. oproepkrachten in dienst dan moet periodiek het aantal gewerkte uren en dagen worden aangeleverd voor de salarisadministratie.

Nadere informatie

Een doorverwijzing aanmaken

Een doorverwijzing aanmaken Een doorverwijzing aanmaken Deze handleiding beschrijft hoe de doorverwijzing van een klant van de ene partner naar de andere geregistreerd wordt. De partner die doorverwijst, wordt de doorverwijzer genoemd.

Nadere informatie

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting

Handleiding PE online Professionals. Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Handleiding PE online Professionals Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoofdstuk 1 Inlog... 3 Hoofdstuk 2 Hoofdscherm... 5 Hoofdstuk 3 Mijn dossier...

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW 04. Mijn aanvragen

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW 04. Mijn aanvragen Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Welkom bij handleiding subsidieportaal Agentschap SZW In deze handleiding module worden de volgende onderwerpen behandeld:. Nieuwe aanvraag. Indienen herziene

Nadere informatie

Registratie POP opstellen

Registratie POP opstellen Registratie POP opstellen 1. Registreren dat je een POP gaat opstellen... 1 2. De POP is opgesteld afsluiten van de registratie... 3 3. De POP aan het dossier toevoegen... 4 1. Registreren dat je een POP

Nadere informatie

MOTUS- APP: De gebruikersgids

MOTUS- APP: De gebruikersgids MOTUS- APP: De gebruikersgids 1 Hoe de MOTUS- app gebruiken Een gebruikersgids voor de web tool van MOTUS is beschikbaar via de webpagina s http://www.motus.vub.ac.be en www.motusdemo.com. Wat nu volgt

Nadere informatie

Handleiding Webapplicatie Robin

Handleiding Webapplicatie Robin Handleiding Webapplicatie Robin (Versie 05) Inhoudstafel 1. Registratie van uw labo... 2 2. Persoonlijke account aanmaken... 4 3. Inloggen in uw labo account... 7 4. Wijziging labogegevens... 8 5. Inschrijven

Nadere informatie

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven:

Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: Wat moet u doen om uw kind digitaal te kunnen inschrijven: 1. Profiel aanmaken op inschrijvingen.halle.be 2. Bevestigingsmail openen die u in uw mailbox ontvangt en bevestigen door op de linck te klikken

Nadere informatie

1. Situering en doelstelling

1. Situering en doelstelling Aanwezigheidslijsten voor cursisten Deze onderrichting geldt niet voor onderwijsinstellingen. 1. Situering en doelstelling... 1 2. Organisatie... 1 3. Gebruik en afdrukken van de aanwezigheidslijsten...

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING

HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING HANDLEIDING WEBAPPLICATIE SCHULDBEMIDDELING Datum: 13/01/2016 - Versie: 3.0 Auteur: Vlaamse overheid Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin Afdeling Welzijn en Samenleving Tel 02 553 33 30 - Mail

Nadere informatie

HANDLEIDING KAVO-TOOL

HANDLEIDING KAVO-TOOL Afdeling Jeugd Arenbergstraat 9 1000 Brussel Contactpersonen: Julie Bouttiau Anne De Ridder T 02 553 69 73 E-mail: kadervorming@cjsm.vlaanderen.be ///// HANDLEIDING KAVO-TOOL Handleiding voor verenigingen

Nadere informatie

IV.4 PA/E/S IBO MB Dit is een gecoördineerde versie. De datum van de laatste versie is steeds de datum van het laatste wijzigingsbesluit

IV.4 PA/E/S IBO MB Dit is een gecoördineerde versie. De datum van de laatste versie is steeds de datum van het laatste wijzigingsbesluit Ministerieel besluit van 12 juni 2001 houdende vaststelling van de procedure tot het verlenen, het verlengen, het weigeren of het intrekken van een principieel akkoord, een erkenning en subsidiëring van

Nadere informatie

Handleiding Amyyon Care Plannen, registreren en rapporteren zorg. Rondomzorg

Handleiding Amyyon Care Plannen, registreren en rapporteren zorg. Rondomzorg Handleiding Amyyon Care Plannen, registreren en rapporteren zorg Inhoudsopgave 1 Zorg plannen vanuit de indicatie... 3 2 Private zorg... 8 3 Zorg toewijzen aan medewerkers... 9 1. Zorg toewijzen op cliënt

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Personeelsnota 59 SAGA: versie 8

Personeelsnota 59 SAGA: versie 8 Personeelsnota 59 SAGA: versie 8 Contactpersoon: Ann Vanraes / Laatste aanpassing: 12.02.2018 Op 15.02.18 is er een upgrade gebeurd van SAGA naar versie 8. Voor de planners is er weinig gewijzigd. De lay-out

Nadere informatie

Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het Belgisch staatsblad.

Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het Belgisch staatsblad. Vakbondspremie Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het Belgisch staatsblad. Vakbondspremie parameters De module vakbondspremie

Nadere informatie

Opleidingssessie ipersoneel Gevorderden

Opleidingssessie ipersoneel Gevorderden Opleidingssessie ipersoneel Gevorderden Personeelsgroepen : Aanmaken groepen Toekennen personeelsleden aan een groep Filteren op personeelsgroepen Personeelslijst bevat enkel de leden van een personeelsgroep

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Hoofdmenu > intime Ureninvoer. intime is het Urenregistratie programma van Asperion. Door alle gewerkte uren en reiskosten per

Hoofdmenu > intime Ureninvoer. intime is het Urenregistratie programma van Asperion. Door alle gewerkte uren en reiskosten per Pag 1 Nieuw in release 5.12 Het invoeren van uren verantwoordingen is efficiënter geworden! U heeft nu een nog beter overzicht en er kan sneller ingevoerd worden. Het gebruik van de nieuwe functie wordt

Nadere informatie

1. U heeft een e-mail ontvangen met inlog gegevens voor het muddyboots systeem:

1. U heeft een e-mail ontvangen met inlog gegevens voor het muddyboots systeem: Dit is de handleiding voor het gebruik van de muddyboots tool in het kader van het programma van Caring Dairy. Via Muddyboots kunt u uw online evaluatie, gevolgde workshops en verbeterplannen vastleggen

Nadere informatie

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0

SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 SR.NET Prikklok Handleiding Versie 1.0 Copyright @ 1988-2014 * CVBA Seynaeve Rudi * Alle Rechten Voorbehouden SR.NET prikklok - INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 1.1 Systeemeisen...... 1.2 Voorbeeldconfiguraties......

Nadere informatie

Urenverantwoording - instellingen

Urenverantwoording - instellingen Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om de Urenverantwoording module in gebruik te kunnen nemen. Let op: Als de Urenverantwoording module geactiveerd is dan worden de

Nadere informatie

HANDLEIDING STAGETOOL V2.1 VERSIE 1 SEPTEMBER 2016 *

HANDLEIDING STAGETOOL V2.1 VERSIE 1 SEPTEMBER 2016 * WWW.HOWEST.BE/STAGE VERSIE 1 SEPTEMBER 2016 * STAGE@HOWEST.BE HANDLEIDING STAGETOOL V2.1 Richtlijnen voor het gebruik van de stagetool van Howest voor een externe organisatie 1 1.1 INTRODUCTIE Deze handleiding

Nadere informatie

Soweco uren registratie. Titel. Document : Handleiding Weburen Release : 27-3-2013. : Soweco uren registratie

Soweco uren registratie. Titel. Document : Handleiding Weburen Release : 27-3-2013. : Soweco uren registratie Soweco uren registratie 1 Wijzigingsblad Wijzigingsblad handleiding Datum Gewijzigd onderdeel Omschrijving 27-3-13 Aanmaken en goedkeuren, pag 6 Met een druk op de knop kunt u nu alle sheets voor een bepaalde

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing nieuwe online accreditatie-systeem

Gebruiksaanwijzing nieuwe online accreditatie-systeem Gebruiksaanwijzing nieuwe online accreditatie-systeem Beste collega, de accreditatiecommissie stelt een nieuw online accreditatie-systeem in werking. Het is de bedoeling dat het voor iedereen, maar vooral

Nadere informatie

VTO-beleid CVO Panta Rhei de Avondschool

VTO-beleid CVO Panta Rhei de Avondschool VTO-beleid CVO Panta Rhei de Avondschool 1. Visie CVO Panta Rhei de Avondschool beklemtoont in haar visie dat het centrum een teamgericht onderwijsbeleid wil voeren waarin het welzijn en de ontplooiingskansen

Nadere informatie

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>.

2. Log in bij <login>. Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij <account aanmaken>. 1. Ga naar www.stoof-opleidingsportal.nl druk op . 2. Log in bij . Indien u nog geen inlog heeft maak dan een account aan bij . 3. Kies voor 4. Kies

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

Relevante ervaring in een soortgelijke functie in de privé-sector kunnen voor maximaal 12 jaren als geldelijke anciënniteit worden gevalideerd

Relevante ervaring in een soortgelijke functie in de privé-sector kunnen voor maximaal 12 jaren als geldelijke anciënniteit worden gevalideerd FUNCTIEBESCHRIJVING/-PROFIEL OCMW SINT NIKLAAS. 1. ALGEMENE GEGEVENS. 1.Naam van de functie: Kok 2.Dienst en/of sectie : Keukens 3.Code : 4.Datum : september 2011 5. Naam opsteller functiebeschrijving

Nadere informatie

Registreren van Jobcoaching

Registreren van Jobcoaching Registreren van Jobcoaching In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je een Jobcoaching registreert in Mijn Loopbaan voor partners. 1. De start van een jobcoaching... 1 2. Het verdere verloop van een jobcoaching...

Nadere informatie

GEBRUIKSHANDLEIDING VOOR DE

GEBRUIKSHANDLEIDING VOOR DE GEBRUIKSHANDLEIDING VOOR DE ELEKTRONISCHE TEELT/PERCEELFICHE HANDLEIDING VOOR LANDBOUWERS Versie 16.02.2018 INHOUDSTAFEL 1. Waarom een elektronische perceel-/teeltfiche?... 3 2. Gebruik van de perceel-/teeltfiche

Nadere informatie

Arcabase bvba. Personalia; Overzicht; De te contacteren.

Arcabase bvba. Personalia; Overzicht; De te contacteren. 1 HANDLEIDING INSCHRIJVINGSFORMULIER KANDIDATE EN Het inschrijvingsformulier bestaat uit 5 stappen: Personalia; Voltooide studies; Huidige werkzaamheden; Overzicht; Upload documenten en dossierkosten.

Nadere informatie

Handleiding ESF-applicatie Registratie van de organisatie en indienen van een project

Handleiding ESF-applicatie Registratie van de organisatie en indienen van een project ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Handleiding ESF-applicatie

Nadere informatie

1. Wat is een lesverdeling - De lesverdeling is een overzicht van hoe de uren besteed worden in de school.

1. Wat is een lesverdeling - De lesverdeling is een overzicht van hoe de uren besteed worden in de school. LESVERDELING 1. Wat is een lesverdeling 2. Doel van de lesverdeling 3. Hoe een lesverdeling aanmaken 3.1. Ingave urenpakket 3.2. Aanmaken lesverdeling simulatie 3.3. Ingave deelnemende scholen 3.4. Uurverdeling

Nadere informatie

www.oudergesprekplanner.nl

www.oudergesprekplanner.nl www.oudergesprekplanner.nl Eindelijk vinden wij dat de Oudergesprekplanner géén handleiding nodig heeft. Het programma spreekt vanzelf, en werkt als vanzelfsprekend. Niettemin kunnen we ons voorstellen

Nadere informatie

Handleiding PAM-applicatie

Handleiding PAM-applicatie Periodieke Arbeidsgezondheidkundige Monitor (PAM) voor de Ambulancesector Handleiding PAM-applicatie INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2 2. Organisator 3 3. Bedrijfsarts 8 4. Testafnemer 15 5. Deelnemer 18 1

Nadere informatie

Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen

Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen Registratieprocedure voor de webapplicatie Energieaudit Grote Ondernemingen Deze gebruikershandleiding helpt u stap voor stap doorheen de procedure om uw vestiging te registreren in de webapplicatie en

Nadere informatie

https://pvo-idbeheer.vlaanderen.be

https://pvo-idbeheer.vlaanderen.be HANDLEIDING Gebruikersbeheer voor intergemeentelijke entiteiten april 2015 De toegang tot het online rapporteringsinstrument van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) verloopt via het gebruikersbeheerplatform

Nadere informatie

Januari 2016 Versie: 16.1.1. Gebruikershandleiding Planningsmodule GIR Handhaven Kinderopvang

Januari 2016 Versie: 16.1.1. Gebruikershandleiding Planningsmodule GIR Handhaven Kinderopvang Januari 2016 Versie: 16.1.1 Gebruikershandleiding Planningsmodule GIR Handhaven Kinderopvang Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Het tabblad Voorzieningen... 4 2.1 Gegevens van de voorziening...

Nadere informatie

NIEUWE INLOGPROCEDURE INTERVAT

NIEUWE INLOGPROCEDURE INTERVAT NIEUWE INLOGPROCEDURE INTERVAT Wat houdt deze nieuwe procedure in? Vanaf 11 februari 2014 zal de inlogprocedure voor Intervat via FEDIAM (Federaal Identity en Access Management) in werking treden. Dit

Nadere informatie

Evaluatie bij de Stad van Brussel. Dirk Leonard Directeur HR Stad Brussel

Evaluatie bij de Stad van Brussel. Dirk Leonard Directeur HR Stad Brussel Evaluatie bij de Stad van Brussel Dirk Leonard Directeur HR Stad Brussel INHOUD Sociaal charter 28.04.1994 Doel Inhoud Meerwaarde Sociaal charter bis - 12.09.2012 Besluit BHRegering inzake evaluatie 04.05.2017

Nadere informatie

Handleiding Primetime voor medewerkers

Handleiding Primetime voor medewerkers Handleiding Primetime voor medewerkers Inhoudstafel 1. Aanmelden. p 2 2. Opbouw homescherm p 3 3. Aanvragen versturen... p 4 Aanvraag vakantie, credit, klein verlet p 5 Aanvraag persoonlijke roosterwissel.

Nadere informatie

Zodra er toernooi informatie bekend is en afgestemd is met de trainer(s), moet deze info in de Agenda van de website van Hantei worden ingevoerd.

Zodra er toernooi informatie bekend is en afgestemd is met de trainer(s), moet deze info in de Agenda van de website van Hantei worden ingevoerd. Handleiding: Aanmaken toernooi website Hantei I. Inleiding Zodra er toernooi informatie bekend is en afgestemd is met de trainer(s), moet deze info in de Agenda van de website van Hantei worden ingevoerd.

Nadere informatie

DGT Dynamics 2 - Handleiding

DGT Dynamics 2 - Handleiding DGT Dynamics 2 - Handleiding 1. Aanmelden 1. Ga naar http://dgtdynamics.digitopia.be/ (of http://www.pharmatopia.be voor apothekers) 2. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en uw paswoord in. De home pagina

Nadere informatie

Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het Belgisch staatsblad.

Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het Belgisch staatsblad. Vakbondspremie Via deze module kan U de jaarlijkse fiches en het bestand voor de vakbondspremie aanmaken, zoals opgegeven in het Belgisch staatsblad. Vakbondspremie parameters De module vakbondspremie

Nadere informatie

Pauzes registeren - instellingen voor beheerders

Pauzes registeren - instellingen voor beheerders Pauzes registeren - instellingen voor beheerders Onze ontwikkelaars hebben Yoobi uitgebreid met extra functionaliteiten, waardoor het nu mogelijk is om pauzes vast te leggen én sneller uren te registreren.

Nadere informatie

IMPACTXRM CRM REPORTS GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)

IMPACTXRM CRM REPORTS GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50) IMPACTXRM CRM REPORTS GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Herzien 03.07.2016 Inhoud Inhoud... 1 IMPACTXRM Reports Algemene informatie...

Nadere informatie

FAQ Taxatool. Versie 1.2 Page 1 of 5 Uitgiftedatum: 14-01-2013. Frequently Asked Questions/Veelgestelde vragen

FAQ Taxatool. Versie 1.2 Page 1 of 5 Uitgiftedatum: 14-01-2013. Frequently Asked Questions/Veelgestelde vragen FAQ Taxatool Versie 1.2 Page 1 of 5 Uitgiftedatum: 14-01-2013 Inhoud: Wie heeft Taxatool ontwikkeld? 3 Wanneer kan ik gebruik maken van Taxatool? 3 Wat kost het gebruik van Taxatool? 3 Moet ik een programma

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

TOOL 1: Opmaak inventaris

TOOL 1: Opmaak inventaris TOOL 1: Opmaak inventaris Deze tool kwam tot stand in samenwerking met Scwitch en T&C Blue Horizon. Algemeen kader 1.1 Gegevens Naam federatie: Adres federatie: Boomgaardstr. 22, bus 20, 2600 Antwerpen

Nadere informatie

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014

Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Tennis Vlaanderen Elit-clubtoepassing / Lid worden 8/12/2014 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs: elit@tennisvlaanderen.be

Nadere informatie

Handleiding profielbeheer voor managers

Handleiding profielbeheer voor managers Handleiding profielbeheer voor managers Liesje De Schryver- trekker Profielbeheer Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Persoonsprofiel bekijken... 4 2. Functieprofiel bekijken... 10 3. Arbeidsplaatsprofiel

Nadere informatie

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2)

GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) GIDS Online aanvraag fytolicentie (15/01/2015; v.2) Aandacht! De browsers voor optimale weergave van de applicatie zijn Internet Explorer 8 en 9. Mogelijks niet correcte weergave van de applicatie bij

Nadere informatie

Handleiding Opleidingsverstrekkers

Handleiding Opleidingsverstrekkers Handleiding Opleidingsverstrekkers Inhoudsopgave Handleiding Opleidingsverstrekkers... 1 1. Hoe kan u zich registreren?... 2 1.1 U bent lid van de NGROD en de opleidingsverstrekker is reeds gekend bij

Nadere informatie