Adressen. Internet: Telefoon: (Culemborg) (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg"

Transcriptie

1 Oktober 2015

2 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: adres: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat ZT Geldermalsen Tel Secretaris J.H.M. Maas Wilgeboom WJ Culemborg Penningmeester A.D.H. Eigenbrood Bikolaan HB Culemborg Tel Communicatie en P.W.H. van der Linden Rijnlaan 19 ledenadministratie 4105GS Culemborg Tel Vertegenwoordiger T. v.d. Velde-Schilstra G.J. Petersstraat 40 gezelligheidsrijders 4005ML Tiel Tel Vertegenwoordiger R.F. Boersbroek Houtmolenstraat 13 toerfietsers 4105XJ Culemborg Tel Bestuurslid A.H. de Goede Margrietstraat JJ Culemborg Tel Clubhuis A.V. Statina Sportlaan HM Culemborg Tel Internet: Telefoon: (Culemborg) (Vianen)

3 De Stand der Spaken Zeuren? Niet zeuren! En voor je het weet is de zomer weer voorbij De dagen worden weer korter, s-avonds fietsen wordt al een uitdaging (zonder licht tenminste). De kleding wordt weer dikker, de wegen worden weer natter en straks mogelijk ook gladder. Maar we zeuren niet, op een paar natte dagen na hebben we toch weer een heerlijke fietsperiode achter de rug. Zo zie je maar dat zelfs in een meteorologisch niet stabiele zomer onze sport veel voordelen biedt. We zeuren niet maar is dat ook echt zo? Natuurlijk houden we ons eigen stuur vast en trappen we onze eigen pedalen rond. Toch rekenen we op onze club om tochten ook echt plezierig te maken. Met wie klets ik eens bij? Wie heeft de route verzonnen? Is er al koffie? Moet het nu zo hard? Belangrijke voorwaarden voor ons plezier en voorwaarden waarvoor we van anderen afhankelijk zijn. Natuurlijk moeten die anderen dus wel hun zaken geregeld hebben anders valt er mogelijk wat te zeuren.

4 Tel Die anderen zijn we dat niet allemaal zelf? Een vereniging zoals WTC Culemborg verenigd haar leden zodat we samen lekker sportief bezig kunnen zijn. Als iedereen verwacht dat de ander de zaken wel regelt, gebeurt er ineens bitter weinig en staan we elkaar allemaal een beetje verwachtingsvol (of dom) aan te kijken. Dat brengt ons op een punt wat al vaker in de Lekrijder aan de orde gekomen is, jouw bijdrage aan onze vereniging. In de komende periode gaan er paar eerder vanzelfsprekende dingen binnen onze vereniging veranderen. Niet omdat we daarvoor gekozen hebben maar omdat dingen soms gewoon veranderen. Dit is dus het uitgelezen moment dat andere leden opstaan om hun bijdrage te gaan leveren. Op de aankomende ALV op maandag 26 oktober, zet maar vast in de agenda, komen deze onderwerpen uitgebreid aan bod. Nu kun je natuurlijk passief afwachten, dan heb je straks misschien een goede reden om te zeuren. Beter is om actief mee te denken en jezelf in te zetten als je dat nog niet deed, dan dichten we de gaten en hoeft er niemand te zeuren. Waar draait het zoal om?

5 Telefoon: Veel actieve TTC-ers stappen in de winter over van de racefiets op de ATB. De TTC-rol voor de wintertochten (A, B en A/B gecombineerd) werd veelal opgepakt door Oof die als A-groep diesel (met zeer lage CO2 uitstoot) deze groep haar rondje wel liet rijden. Oof heeft aangegeven dat hij dit komend seizoen niet meer zo zal doen, om zeer goede en te respecteren redenen. Dus zoeken we winter-fietsers die het TTC initiatief ingepland of ad-hoc willen oppakken. Het stelt echt niet veel voor, praat maar eens met een TTC-er. In 2016 vieren we het 25-jarig jubileum van onze club. De jubileumcommissie is druk met ideeën, plannen en voorbereidingen. Details volgen maar helpende handen zullen zeer waarschijnlijk nodig zijn. Bereid je maar vast voor op de oproep en jouw positieve reactie hierop. Ook voorzien we wisselingen en vernieuwing in het bestuur. Details volgen op de ALV. Overweeg je om toe te treden tot het bestuur? Ben je benieuwd wat dit zoal inhoudt? Laat wat van je horen en we informeren je uitgebreid. Dat kan op de ALV maar eerder natuurlijk ook al. Onze vereniging is al bijna 25 jaar van ons en vrijwel alles wordt geregeld door ons. Af en toe wordt ons een beetje door elkaar gehusseld, trekken trekkers zicht terug en melden nieuwe helpers zich aan. Voor je weet wordt een helper een trekker, gewoon omdat het leuk en waarderend is om een bijdrage te leveren. Kom maar op! Tot ziens op de fiets (waarschijnlijk) en op de ALV (zeker!). Geniet van een heerlijke nazomer en herfst. Raymond Groebbé, Voorzitter

6 Wijzigingen NTFU. Door de NTFU zijn met ingang van enkele wijzigingen doorgevoerd. Hieronder een overzicht van de wijzigingen en de gevolgen daarvan voor de leden van WTC Culemborg zijn hieronder samengevat: 1. Vanaf aankomend jaar loopt het lidmaatschapsjaar van de NTFU van januari t/m december (tot 2015 was dit van maart t/m/ februari). Hiermee sluit de NTFU aan bij de grote wens van veel verenigingen om hetzelfde lidmaatschapsjaar te hanteren als dat zij al jaren doen. Deze wijziging houdt wel in dat vanaf komend jaar de verenigingen de opzeggingen van hun leden eerder moeten door gaan geven. Voor leden van WTC Culemborg die hun lidmaatschap willen opzeggen betekent dit dat zij dit moeten doen vóór 15 januari van het nieuwe jaar. Bij opzegging na 15 januari wordt de contributie voor het hele jaar in rekening gebracht i.v.m. de afdracht aan de NTFU en de verzekeringspremie. 2. De ledenpassen worden vanaf 2016 rechtstreeks naar de leden gestuurd. De pas wordt medio februari meegezonden met het eerste nummer van FietsSport Magazine. Gezinsleden krijgen hun pas rechtstreeks per post opgestuurd. Tot en met afgelopen jaar werden de ledenpassen uitgereikt tijdens de Boerenkooltocht (of Lentetocht). Dit is dus niet meer nodig, je krijgt de pas direct thuis gestuurd. 3. De NTFU Kalender wordt gecombineerd met het eerste nummer van FietsSport Magazine, dus ook die hoeft niet meer door de vereniging te worden opgehaald en verspreid. Alle hoofdleden krijgen dus m.i.v. volgend jaar de uitgebreide NTFU-kalender thuisgestuurd. Je hoeft de kalender dus niet meer te bestellen en af te halen tijdens de Lentetocht). N.B. Het bestuur heeft toen dit besluit nog niet definitief wasvia de mail aan de NTFU laten weten dat zij met het oog op milieuaspecten geen voorstander is van deze oplossing. De NTFU heeft echter laten weten dat het voordeel van het wijd promoten van de tochten van haar vereniging voorkeur heeft genoten boven het inderdaad onderkende- nadeel van papierverspilling. Bovendien dienen daarbij de belangen van de sponsors (adverteerders) niet uit het oog te worden verloren.

7 Slotstraat 10, Culemborg Internet: Telefoon: Routes van Oof. Onze trouwe wegkapitein van de A-groep heeft een groot aantal (22) van de gereden routes van het afgelopen seizoen op zijn website gezet. Deze routes kunnen een inspiratiebron zijn voor winter TTC ers. Deze routes hebben bijna allemaal een lengte tussen 70 en 75 kilometer. De directe link naar het overzicht van de 22 routes is: Deze link staat nu ook op de WTC website en wel op de pagina Jubileum in Zoals Raymond in zijn Stand der Spaken al meldt is het volgend jaar groot feest. Wij vieren dan ons 25-jarig bestaan. Er is al een jubileum-commissie, maar die kan zeker nog uitgebreid worden. We zoeken vooral vrijwilligers onder de toerfietsers. Iedereen die zin heeft om mee te werken aan de voorbereiding van dit jubileum wordt dus gevraagd zich te melden bij Tiny van der Velde, tel of via adres Het bestuur Internet: Telefoon:

8 Winkeliersactie Chopinplein Winkeliersvereniging Chopinplein Culemborg organiseert Spek de Clubkas Actie Sportclubs en verenigingen kunnen altijd wel een extra centje gebruiken om at leuks voor hun club te doen. Om een steentje/muntje bij te dragen organiseert Winkeliersvereniging Chopinplein opnieuw de Spek de Clubkas Actie Wat houdt de actie precies in? Sportverenigingen en clubs kunnen met deze sponsoractie hun kas aardig spekken!! De speelwijze van de Spek de Clubkas Actie is heel eenvoudig. Voor elke sportclub of vereniging die meedoet aan de actie, staat op het Chopinplein een spaarpot. Gedurende de actie kunnen alle supporters, kennissen en familie van leden van de sportclub of vereniging die bij de deelnemende winkeliers op het Chopinplein aankopen doen, hun spaarkasmunten deponeren in de clubspaarpot. Hoe meer spaarkasmunten in de spaarpot, hoe hoger de sponsorbijdrage zal zijn, want Bij een bepaalde besteding* of bij aankoop van bepaalde (actie)producten* ontvangt de klant een of meerdere spaarmunten ter waarde van 10 eurocent. (*Per week en deelnemende winkelier in de winkels aangegeven) en altijd tijdens de looptijd in een speciale advertentie in de Culemborgse Courant, waarin minimaal 4 spaarmuntaanbiedingen. Ook WTC Culemborg doet weer mee met deze actie, dus we roepen alle leden op om hun munten in onze spaarpot te doen en hun familie, vrienden en kennissen over te halen om het zelfde te doen, zodat we een lekker bedrag bij elkaar kunnen sparen. De actie loopt van begin oktober tot half november, dan wordt bekend gemaakt wat de totale opbrengst is. Het bestuur

9 Internet: Telefoon: Van de gezelligheidsrijders. De maand augustus is altijd een maand vol activiteiten voor de gezelligheidsrijders. Zo hadden we op 20 augustus ons jaarlijks dagje uit. Ad, Theo en Jan van Kats hadden weer een prachtige route uitgezet. Door Mariënwaard en de polder naar Haaften waar de koffiestop was. Hier kregen we een heerlijke kop koffie met appelgebak ons aangeboden door het bestuur. Waarvoor natuurlijk onze hartelijke dank! We waren met 20 personen die de volledige route gefietst hebben. Bij de koffiestop kwamen ook Jan Mol, opgehaald door Jenny en Ad en Janke de Goede. Ad kon niet meefietsten omdat hij pas een nieuwe knie had. Via de dijk, langs fort Vuren ging het richting Gorinchem waar een heerlijke lunch klaar stond voor ons. Er waren buiten 2 flinke tafels gereserveerd. Terug ging het via Heukelum weer richting Culemborg. Als ik het goed heb hadden we zo'n 75 km gefietst. Internet: Telefoon:

10 Het was prima fietsweer die dag. Veel zon en weinig wind. Anders was de wind op 25 augustus. t.w. Windkracht 6! Op deze dag gingen 5 personen van de G-rijders met een boot vanaf Wijk bij Duurstede naar Doorwerth en van daar uit terug fietsen naar Culemborg. Het vervelende was dat het een westenwind kracht 6 a 7 was. Diny en Cor hadden een E- bike, maar Jan Pin, Roza en Simon moesten het op eigen kracht doen. Petje af voor deze prestatie met deze wind!!!!!! Jan van Kats heeft weer heel veel hele mooie foto s van de dag gemaakt. Deze kun je vinden op de volgende link: 27 augustus hadden we onze jaarlijkse BBQ. De locatie was deze keer op de Pinksterbloem bij Henny en Jan van Kats. Het weer was ons niet goedgezind, het regende n.l. de hele dag. De fam. Pin heeft een mooie partytent dus die werd opgezet. Gelukkig werd het om ongeveer 6 uur droog, zodat we, warm aangekleed, konden genieten van de zeer goed verzorgde BBQ. Jan en Henny bedankt voor de gastvrijheid. Het was beregezellig en lekker. Ook van de BBQ heeft Jan natuurlijk weer veel meer foto s gemaakt. Ze staan achter deze link:

11 Rest me nog te vertellen dat we bij de G-rijders ook fanatieke wandelaars hebben. Henny van Kats en Gerrit van der Velde hebben de vierdaagse van Nijmegen uitgelopen. Henny, Riet en ondergetekende hebben de Dam tot Dam wandeling gelopen en dan hebben we nog een vast groepje dat straks weer de winterwandelingen in Geldermalsen meeloopt. Tussendoor nog andere uitgezette wandelingen, zoals de Bloesemroute, glasstadmars. Er zijn altijd wel een paar G-rijders die meedoen!!! Gemiddeld 20 a 25 km. Dus de oudjes doen het nog best... Te koop aangeboden Tiny van der Velde Twee oud-leden hebben indertijd toen ze nog lid waren onze mooie clubkleding aangeschaft, maar zijn door omstandigheden kort daarna gestopt met fietsen. Daarom hebben ze de onderstaande zo goed als nieuwe kleding in de aanbieding: Basispakket: Shirt korte mouwen/lange rits Maat L Shirt Lange mouwen/lange rits Maat L Koersbroek met bretels met dameszeem. Maat L Vraagprijs Basispakket 45 Basispakket: Shirt korte mouwen/lange rits Maat L Shirt Lange mouwen/lange rits Maat L Koersbroek met bretels Maat XL Vraagprijs Basispakket 45 2 * Lange broek met bretels zonder zeem Maat XL 25 per stuk Windstopper korte mouw maat XL 20 Handschoenen met WTC logo maat M of XL 7,50 per stuk Reacties via fred.of.ien@gmail.com Internet: of Telefoon:

12 Overzicht clubritten oktober 2015 Dag Datum Tijd Categorie Voorrijder(s) Opmerkingen do :30 Gezelligheidrijders Jan Pin zo :00 Toerfietsers A Ton Ostermann TT+ B Raymond Groebbé di :30 Gezelligheidrijders Janny Pin do :30 Gezelligheidrijders Hugo Eigenraam zo :00 Toerfietsers A Oof Oud C B John van den Berge di :30 Gezelligheidrijders Corrie Wammes do :30 Gezelligheidrijders Frans van Dijk zo :00 Toerfietsers A Henro de Witt C B Peter van der Velde di :30 Gezelligheidrijders Annie v. Schaik-v. Dijk do :30 Gezelligheidrijders Tiny van der Velde zo :00 Toerfietsers en Oof Oud gezelligheidrijders John van den Berge C Herfsttocht Herfsttocht op 27 oktober. Op 27 oktober (bij de start van de wintertijd) is de traditionele Herfststocht (voorheen Sluitingstocht) voor zowel de gezelligheidsrijders als de toerfietsers. Het is daarbij de bedoeling om gezamenlijk ergens de koffiestop te houden. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden maar we hopen wel op een grote opkomst. Internet: Telefoon:

13 Overzicht clubritten november 2015 Dag Datum Tijd Categorie Voorrijder(s) Opmerkingen zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Sijgje Geerding do :30 Gezelligheidrijders Riet Bronk zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Wil Flipse do :30 Gezelligheidrijders Anton van den Hurk zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Cor Vogels do :30 Gezelligheidrijders Wim Bos zo :00 Toerfietsers di :30 Gezelligheidrijders Riet Schurgens do :30 Gezelligheidrijders Leo Toor zo :00 Toerfietsers ALV WTC Culemborg op 28 oktober 2013 De ALV Najaarsvergadering van 201 zal worden gehouden op maandag 26 oktober 2015 om 20:00 uur in het clubhuis van Statina aan de Sportlaan 7 te Culemborg. Binnenkort wordt de uitnodiging voor deze vergadering en alle bijbehorende documenten via verspreid. Dresselhuijs administratie Oranjestraat 29, Beusichem Telefoon: dresselhuijs@live.nl

14 Internet: Telefoon: Programma oktober 1e zondag v.d. maand TT+ 25 oktober Herfsttocht (start wintertijd) 26 oktober ALV Najaarsvergadering Clubritten toerrijders Zondag 4 januari t/m 29 maart uur 6 april t/m 25 oktober uur 1 november t/m 27 december uur N.B. Op 5 april (1 e Paasdag) en 24 mei (1 e Pinksterdag) zijn de clubritten verschoven naar resp. 6 april en 25 mei. Woensdag 6 mei t/m 26 augustus uur Clubritten gezelligheidsrijders Dinsdag 6 januari t/m 22 december uur Donderdag 8 januari t/m 17 december uur Internet: Telefoon:

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg.

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg. Februari 2016 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Februari 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Augustus 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Lekrijder Augustus 2016

De Lekrijder Augustus 2016 De Stand der Spaken Mijlpaal! Beste leden, In de vorige Stand de Spaken stond ik al even stil bij het 25-jarig bestaan van onze vereniging. Best wel een mijlpaal. Als we voor het gemak eens zeggen dat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg December 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 1 oktober 2017 Uitnodiging Algemene Leden Vergadering Geacht clublid, Het bestuur van de Wielertoerclub Culemborg nodigt u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden

Nadere informatie

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg April 2016 Adressen Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg Internetadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter Raymond Groebbé Poppelenburgstraat 20 4191 ZT Geldermalsen

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei

Algemene ledenvergadering. Clubdag 10 mei Let op! 26 april a.s. (koningsdag) worden er geen trainingen gegeven. Algemene ledenvergadering april 2014 Het bestuur nodigt hierbij alle leden uit voor de algemene ledenvergadering op maandag avond 12

Nadere informatie

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld

Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld Handboek voor de jeugdtrainingen Cycling Lemelerveld INLEIDING Cycling Lemelerveld is van oudsher een vriendenclub, opgericht door oud voorzitter Gerrit Stappenbelt. Momenteel heeft de club zo'n 125 leden.

Nadere informatie

Informatie TWC VALKENSWAARD

Informatie TWC VALKENSWAARD Informatie TWC VALKENSWAARD 1. Inleiding 2. De vereniging TWC Valkenswaard 3. NTFU 4. Lidmaatschap-Contributie 5. Kleding 6. Organisatie 7. Trainingstijden 8. Jaarprogramma 9. Evenementen 10. Communicatie

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Augustus 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014

Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Surfvereniging Windkracht digitaal clubblad Oktober 2014 Deze aflevering: Van de voorzitter 3 Eindfeest op zaterdag 8 november 5 Klusdag op zaterdag 15 november 6 Activiteiten kalender 2014 7 Van de ledenadministratie

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018 Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018 Aanwezig: Locatie: Jan van Gerven Bea Liebregts Henny van Beers Rob van Overbeek Cees Stofmeel van de Sandestraat 1, Oost-, West- en Middelbeers

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2013 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd

Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Informatieblad W.V. De Jonge Renner Wielrennen Jeugd Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Contact 3. Ik vind wielrennen heel leuk hoe nu verder? 4. Trainingen 5. Huisregels 6. Jeugdcategorieën 7. Materiaal 8.

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Stand der Spaken... 3 Is je WTC-wintergarderobe nog compleet?... 4 De Gezelligheidsrijders... 5 Betuwse Fiets4daagse... 5 Fietstocht Zederikse Dagen...

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)er, De laatste maand van het jaar is begonnen, feestdagen,

Nadere informatie

De Stand der Spaken. december Gezellig samen.

De Stand der Spaken. december Gezellig samen. 1 De Stand der Spaken Gezellig samen. De laatste Lekrijder van ons jubileumjaar ligt nu voor je (of zie je voor je). Al 25 jaar de vereniging waarin we veel, heel veel samen gefietst hebben. In dit jubileumjaar

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg December 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2013 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Informatiefolder Jeugdwielrennen

Informatiefolder Jeugdwielrennen RTV de Zwaluwen Fabriekstraat 47 7005 AP Doetinchem KVK 40119634 KNWU 20370 NTFU 105167 Website rtvdezwaluwen.nl Email info@rtvdezwaluwen.nl Rek. Nr. 3843.99.231 Informatiefolder Jeugdwielrennen Welkom

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van:

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: AGENDA Opening Doel oprichten OWsome bikers, wielervereniging IJsselland Benoemen bestuursleden Huishoudelijk reglement Verslag penningmeester Sponsorplan

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

De Stand der Spaken. juni Beste leden,

De Stand der Spaken. juni Beste leden, 1 juni 2017 De Stand der Spaken Beste leden, Begin mei, veel te vroeg, schreef ik vast de Stand der Spaken voor deze Lekrijder. Dit stukje" treffen jullie verderop aan. Normaal stuur ik mijn SdS eerst

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN

OPROEPEN EN MEDEDELINGEN Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste Bar End(st)ers, Alweer is er een maand voorbij, maar een maand

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij.

OCV trucks. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. OCV trucks Oldtimer Contactgroep Veluwe Stroe, april 2016 Verslag van de lenterit 2016. Een lange natte en winderige winter is net voorbij en iedereen is dan ook weer blij. Wat duurt dan zo n winterperiode

Nadere informatie

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Sponsorloop 2014. Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014 Onderwerp: Vastenactie en sponsorloop Sponsorloop 2014 Vastenactie Yojana en Simavi, 19 maart 2014 16.00-18.00 uur Hoofdgebouw Beste jongens en meisjes Beste ouders en verzorgers Huizen, februari 2014

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Informatiefolder jeugdwielrennen

Informatiefolder jeugdwielrennen WTC DE AMSTEL Informatiefolder jeugdwielrennen Seizoen 2011 1-3-2011 Welkom bij de WTC de Amstel Uw zoon/dochter heeft belangstelling om te gaan wielrennen. Als wedstrijdwielervereniging zijn wij daar

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel

Veertien leesteksten. Leesvaardigheid A1. Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek. Ad Appel Veertien leesteksten Leesvaardigheid A1 Te gebruiken bij : Basisexamen Inburgering Studieboek Ad Appel Uitgave: Appel, Aerdenhout 2011-2016 Verkoopprijs: 1,95 Ad Appel Te bestellen via www.adappelshop.nl

Nadere informatie

Strandlopers en Notenkrakers

Strandlopers en Notenkrakers Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07: Op de eerste dag van de zomervakantie gaan wij verkoeling zoeken in het water en chillen in het bubbelbad. Waar kunnen we deze elementen beter vinden dan in het

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

Jaarverslag CRT-Ren 2016

Jaarverslag CRT-Ren 2016 Jaarverslag CRT-Ren 2016 Het jaar 2016 heeft in het teken gestaan van het werven van nieuwe leden. In 2015 zagen wij, net als de trend landelijk ook liet zien, een terugloop in het aantal leden. Door zeer

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender februari en maart. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 6-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De toetsweken zijn achter de rug en morgen zullen we met het gehele team de opbrengsten analyseren. Volgende week krijgen alle kinderen op vrijdag

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013

NIEUWSBRIEF DOK TOER Oktober 2013 Inleiding In ons wegprogramma hebben wij nog twee tochten staan voor de maand oktober. De Sluitingstocht is in hetzelfde weekeinde als de eerste ATB-tocht van de gezamenlijke verenigingen in de Kop van

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Plus Wandel 4 daagse Alkmaar 2012

Plus Wandel 4 daagse Alkmaar 2012 M.O.A. Marathon op afbetaling Ook dit jaar wordt de MOA weer door Mets en Theo georganiseerd. Het is de bedoeling dat je in vier avonden een afstand gelijk aan een hele of een halve marathon loopt. De

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN.

En ja het begint te kriebelen bij ons groepje en het signaal om te gaan wordt gegeven. Snel de motorkleding aan, helmen op, navigatie aan en GAAN. Van W naar S. Het is 29 juli en prachtig motorweer. Immers na al die weken met temperaturen die bijna de 40 graden aantikten -en dat is voor Nederlandse begrippen toch wel erg hoog- nu eindelijk weer om

Nadere informatie

Harley-Davidson Club Nederland

Harley-Davidson Club Nederland Harley-Davidson Club Nederland Harley rijden... én meer! Harley-Davidson Club Nederland De Harley-Davidson Club Nederland (H-DCN), opgericht 31 maart 1962, is een van de oudste en grootste H-D clubs van

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema.

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Allereerst willen we alle ouders en kinderen een heel goed 2015 wensen. We wensen u veel gezondheid en geluk toe. We hopen

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

Nieuwsbrief aan de vrienden van OK maart 2015 nr. 76. Agenda

Nieuwsbrief aan de vrienden van OK maart 2015 nr. 76. Agenda Nieuwsbrief aan de vrienden van OK maart 2015 nr. 76 Agenda Zaterdag 21 maart 2015: Bingo Zondag 3 mei 2015: Bikersday Dinsdag 5 mei 2015: Nationale bevrijdingsdag. Meer nieuws hierover volgt nog. Maandag

Nadere informatie

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015

053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl. nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 35 Nieuwsbrief 1 mei 2015 Fruit op school Het is nog niet bekend welk fruit we na de mei vakantie krijgen. Afwachten

Nadere informatie

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent?

OVERZICHT. Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? VRAGEN OVERZICHT Bent u momenteel bardienstlid? Ja 34 Nee 6 Zo nee, wat is de reden, dat u momenteel geen bardienstlid bent? 6 reacties Ivm werk; onregelmatige werktijden en niet op lange termijn vooruit

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje

Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen. Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Algemene ledenvergadering Buurtvereniging Achter de Molen Datum: 22 jan. 2012 Plaats: t Ottertje Aanwezig: Perry Houtepen (voorzitter), +fam., Angelique Franssen (penningmeester) + Sanne, Melou Jansen

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders,

Agenda deze week. Afwezig. Beste ouders, Nieuwsbrief 7 maandag 28 september vrijdag 2 oktober Beste ouders, Alweer zit er een week onderwijs op. Zoals u op de facebook site hebt kunnen lezen, was deze week de week tegen pesten. Ook bij ons op

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte

Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte Jaarverslag 2015 Cross-, Ren- en Toervereniging CRT Raalte Uit de afdelingen CRT is een multidisciplinaire fietsvereniging met 4 afdelingen waarin verschillende takken van de wielersport worden bedreven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion;

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion; jaargang 17 nummer 13 donderdag 04-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking Toerkalender 2019 Bij ATB-TWC Brabantia worden de ritten die verreden worden samengesteld door de toercomissie. De samenstelling van de toercommissie bestaat momenteel uit 5 personen, namelijk: Arie van

Nadere informatie

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt?

Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? Beste kinderen, Mijn naam is Fons. Ze noemen me een groene jongen. Weet je hoe dat komt? In mijn vrije tijd ben ik natuurgids. Met mijn verrekijker en vergrootglas trek ik naar allerlei plekjes om de natuur

Nadere informatie

Inhoudsopgave Onderwerp Pagina s Introductie 1 Achtergrond van vereniging 2-6 Details enquêtes 7 Conclusies enquête licentiehouders 8-13 Waarom wordt

Inhoudsopgave Onderwerp Pagina s Introductie 1 Achtergrond van vereniging 2-6 Details enquêtes 7 Conclusies enquête licentiehouders 8-13 Waarom wordt Inhoudsopgave Onderwerp Pagina s Introductie 1 Achtergrond van vereniging 2-6 Details enquêtes 7 Conclusies enquête licentiehouders 8-13 Waarom wordt er gefietst? 8 Trainingen 8-9 Activiteiten 10-11 MTB

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander

Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Welkom namens Annet & Renate Welkom namens Patrick en Alexander Agenda Nieuws van Ons Huis Evenement 2015 Werving NSGK Planning Ons Huis doelen 2015 (Annet) Info evenement - Aantal inschrijvers & vrijwilligers

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Informatie van het Odensehuis

Informatie van het Odensehuis Deze informatie is bedoeld voor iedereen die regelmatig bij het Odensehuis komt. Dit zijn alle mensen die het Odensehuis bezoeken, deelnemen aan activiteiten of op andere wijze betrokken zijn: wekelijkse

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 7 1 December 2015 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 7 1 December 2015 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Sponsorloop geld Algemeen: Intro dans & de Onderwijsspecialisten SO: Kijkles zwemmen SO: Schoen zetten SO: Kerstmarkt 2015 - deel 2 VSO: Attentie Gymspullen VSO:

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie