Relatiemarketing. in de hoogste versnelling!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Relatiemarketing. in de hoogste versnelling!"

Transcriptie

1 Relatiemarketing in de hoogste versnelling!

2 Certainty: relatiemarketing in de hoogste versnelling! Certainty Events & Incentives en Certainty Racing Team zijn twee jonge en dynamische bedrijven die allerlei activiteiten, evenementen en partnerships verzorgen in het kader van snelle auto s, autosport en nog veel meer daarbuiten. Certainty Racing Team is de racetak van het bedrijf: diverse auto s worden ingezet, onderhouden en gebouwd voor de autosport in binnen- en buitenland zowel op de zogeheten A- als B-evenementen. Denk hierbij aan de succesvolle Formido Swift Cup, het Argos Supreme Toerwagen Diesel Kampioenschap, de Porsche 944 Cup en het VLN (Langstrecken Meisterschaft) op de Nürburgring (Nordschleife). Daarnaast hebben wij ook diverse klanten die hun eigen raceauto s bij ons in stalling en onderhoud hebben. Deze klanten krijgen tevens, indien zij dat wensen, begeleiding in de autosport. Certainty Events & Incentives biedt tal van mogelijkheden aan bedrijven en particulieren op het gebied van relatiemarketing, door middel van: VIP evenementen en incentives op maat Evenementen op maat met oog voor uw specifieke wensen is onze specialiteit. VIP Room op unieke locatie Maak uw vergadering, presentatie, (bedrijfs)feest of introductie van nieuwe producten tot een echte belevenis in onze eigen VIP Room op Circuit Park Zandvoort. VIP Hospitality Arrangementen bij (autosport)evenementen Altijd al als VIP op de eerste rang willen zitten tijdens de grote autosportevenementen?! Het kan bij ons bij autosportevenementen als bijvoorbeeld de DTM en/of de Masters of F3 maar ook de nationale evenementen zoals de Paas-, Pinkster- en Finaleraces behoren tot de mogelijkheden. Heeft u vervolgens het racevirus te pakken na een evenement, incentive of VIP-ontvangst en wilt u meer, bij de Dutch Race Driver Academy krijgt u les van ervaren instructeurs, waarna u al binnen één dag uw racelicentie kunt halen.

3 Certainty Racing Team Heeft u uw racelicentie gehaald en wilt u gaan racen?! Dat kan bij het ervaren Certainty Racing Team! De werkplaats van het raceteam ligt zo n 500 meter van Circuit Park Zandvoort, alwaar alle middelen aanwezig zijn voor het professioneel runnen van uw racewagen voor zowel de A- als de B- evenementen. Na het behalen van de racelicentie zijn de mogelijkheden legio om zelf te gaan racen. Bijvoorbeeld in de Porsche 944 Cup tijdens de B-evenementen, dus zonder veel druk. Dit is een ideale opstapklasse en goede voorbereiding voor de A-evenementen. Certainty Racing Team heeft ervaring in alle Nederlandse A-klassen en neemt dit seizoen deel in de Formido Swift Cup, specifiek voor beginnende coureurs en de Argos Supreme Toerwagen Diesel Cup. Daarnaast internationaal in het VLN op de oude Nürburgring. Ook verdere begeleiding van uw autosportcarrière is bij ons mogelijk. Het Certainty Racing Team staat onder leiding van Zandvoorter Dillon Koster. Reeds 17 jaar is hij in de autosport actief en heeft daardoor een enorme bagage aan informatie, die hij graag overbrengt aan de coureurs binnen zijn team. De coureurs volgen een nauwkeurig uitgezet traject om de fijne kneepjes van het autoracen te leren en zoveel mogelijk progressie te maken. Echt snel racen is veel moeilijker dan het vanaf de zijlijn vaak lijkt, graag breng ik mijn kennis en ervaring over aan onze coureurs en probeer hen niet alleen sneller te maken, maar hen ook te laten genieten van het racen en de begeleiding naast de baan, omdat hard autorijden voor 70 % tussen de oren zit!, aldus Dillon. Op technisch gebied beschikt het Certainty Racing Team tijdens de raceweekenden over een team van engineers met jarenlange autosportervaring. Het team zorgt voor de gehele preparatie en onderhoud van de auto voor, tijdens en na het raceweekend. Uniek relatiemarketing concept voor partners van het Certainty Racing Team Heeft u wel eens nagedacht over autosportsponsoring, cq. partnership? Naast de grote publiciteit die sponsoring van het Certainty Racing Team uw bedrijf oplevert heeft het u samen met Certainty Events & Incentives een uniek totaal concept te bieden op het gebied van relatiemarketing, door middel van: VIP Room op unieke locatie VIP Arrangementen en VIP Hospitality bij (autosport)evenementen VIP Evenementen & Incentives op maat

4 VIP Hospitality Arrangementen Certainty Events & Incentives biedt u exclusieve VIP Hos- - pitality Arrangementen aan bij grote autosportevenementen als de DTM en/of de Masters of F3, maar ook de nationale evenementen zoals de Paas-, Pinkster- en Finaleraces behoren tot de mogelijkheden. VIP Room De gehele dag kunt u als VIP-gast de races beleven vanuit onze unieke VIP Room, van waaruit u direct uitzicht heeft op de actie in de pitsstraat van Circuit Park Zandvoort. De VIP Room is aangesloten op het interne televisiekanaal zodat u door o.a. meerdere grote beeldschermen niets op de baan mist! Verder in deze brochure vindt u meer informatie over onze VIP Room. VIP Hospitality tent Tijdens drukbezochte evenementen kunt u tevens gebruik maken van onze zeer luxe VIP Hospitality tent, die wordt opgebouwd in de paddock van het circuit. De tent biedt ruimte aan mensen. Tijdens de race - weekenden wordt deze exclusief ingericht en kunt u de gehele dag genieten van licht, geluid, de goed en compleet verzorgde catering en de races op grote beeldschermen.

5 VIP Room Unieke locatie voor vergadering, presentatie en feest Certainty Events & Incentives biedt u tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen VIP Room op het Circuit Park Zandvoort. Een unieke locatie waar u een product- of bedrijfspresentatie, vergaderingen of andere bijeenkomsten kunt houden. Aansluitend op deze bijeenkomst is het mogelijk gebruik te maken van één van onze (race)arrangementen. De VIP Room is exclusief ingericht en voorzien van alle gemakken waaronder een bar en diverse audiovisuele mogelijkheden. De VIP Room is gelegen aan de bewaakte VIP galerij en biedt aan de voorzijde uitzicht op de pitsstraat en een groot deel van de baan. VIP Room verhuur tijdens races Tijdens de diverse evenementen op Circuit Park Zandvoort is de VIP Room tevens de ideale uitvalsbasis. Geniet samen met uw relaties ties, op de voorste rij van de drukbezochte en spannende evenementen op Circuit Park Zandvoort ondersteund door een uitstekend verzorgde catering. De VIP Room is aangesloten op het interne televisiekanaal zodat u door o.a. meerdere grote beeldschermen niets op de baan mist!

6 Evenementen en Incentives op maat Certainty Events & Incentives hecht grote waarde aan het op maat leveren van evenementen, waarbij kwaliteit en details hoog inhet vaandel staan. Hieronder vindt u een kleine greep uit de evenementen en incentives die wij voornamelijk voor groepen en bedrijven organiseren. Graag stemmen wij de exacte invulling van de diverse evenementen in overleg met u af op uw specifieke wensen. Persoonlijk contact Certainty Events & Incentives is het bedrijf van professioneel autocoureur Dillon Koster en hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Dillon zal uw evenement dan ook de gehele dag zoveel mogelijk persoonlijk begeleiden en met zijn 17 jaar ervaring in de autosport, de afgelopen seizoenen in de BMW 130i Cup, voorzien van deskundige uitleg, adviezen en sterke, waargebeurde raceverhalen! Extreme Experience De Extreme Experience is het meest sensationele arrangement dat door Certainty Events & Incentives aangeboden wordt. Het arrangement is een mix van nagenoeg alle incentives, die natuurlijk ook afzonderlijk geboekt kunnen worden. We bieden u een compleet verzorgde dag aan. De activiteiten worden zo ingepland, dat uw dag op een ontspannen en gezellige manier nier wordt ingevuld. Slipcursus Tijdens de slipcursus ervaart u wat er gebeurt als u in een slipsituatie terechtkomt. Tevens leert u hoe u hierop moet anticiperen. Quad rijden Als u avontuurlijk bent aangelegd, is dit een uitgelezen kans. U kunt met een quad over verschillende parcours rijden en uitdagende hindernissen nemen. Hierbij komt het aan op behendigheid en stuurmanskunsten. Sandbuggy rijden De nieuwste sensatie in het off-road rijden is het Sandbuggy rijden. Een Sandbuggy is een voertuig op vier profielbanden omgeven door een kooiconstructie. Ook hier zijn behendigheid en stuurmanskunsten een must. Karten Een razendsnelle sensatie en uitdaging voor iedereen! Test uw eigen snelheid en die van uw vrienden of collega s. Gereden wordt op ultrasnelle racekarts met 125 cc. Geen indoorkarts dus, maar hoogwaardige racemachines waar de grote Formule 1 kampioenen op zijn begonnen. Ferrari of Porsche rijden Het rijden in een Ferrari is voor velen een geweldige ervaring, vaak dromen de deelnemers hier al jaren over. U kunt deze droom in vervulling laten gaan met het boeken van dit arrangement. Het Porsche rijden gebeurt natuurlijk in de negen-elf, de bekendste sportwagen van het Beierse merk! De achterin geplaatste motor, het in 35 jaar tijd nauwelijks veranderde design en de vele autosportoverwinningen hebben deze auto tot een icoon gemaakt.

7 Slalom Snel een slalomproef rijden vergt veel stuurmanskunst en is een stuk moeilijker dan het lijkt! Een ultieme test voor mens en machine, zo bleek al eens met de Mercedes A-klasse, die bij een Elandproef, een afgeleide van de slalomproef over de kop vloog. U bent gewaarschuwd! Helikoptervlucht Het hoogtepunt van de dag! Met 3 collega s of relaties een rondvlucht maken in een helikopter. Vanuit de helikopter heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving. Een onvergetelijk onderdeel van uw arrangement. BMW Experience Altijd al willen rijden in een ECHTE racewagen met bijna 300 pk op Circuit Park Zandvoort, dan is dit het ideale arrangement voor u! Neem plaats in onze BMW 130i Cup racewagen en voel deze in volledige racespecificaties aan de tand! Deze racewagens zijn de afgelopen seizoenen ingezet in de koningsklasse van de Nederlandse autosport, de BMW 130i Cup en worden dit seizoen ingezet in het VLN, lange-afstandsraces op de legendarische oude Nurburgring. Deze auto s zijn dus niet alleen actueel, maar ook nog eens op volle oorlogssterkte! Na zelf onder begeleiding te hebben gereden in de BMW neemt u plaats naast een professioneel coureur om een raceronde op volle snelheid te beleven. U ervaart het gevoel van op het laatste moment remmen, blind de diepte in duiken in het Scheivlak en het driften door de bochten! Het rijden op de absolute limiet van de BMW is een ervaring, die slechts weinigen zullen meemaken en een spectaculair onderdeel waar nog lang over nagepraat zal worden, kortom, een absolute must! Sloep Experience Vaar door de grachten van Amsterdam of een andere locatie met een 8 meter lange sloep! Onze sloepen zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. Van bruiloften, Koninginnedagen, bedrijfsuitjes tot een gezellige middag met de familie. De luxe uitgevoerde Seafury 730-sloep biedt plaats aan maximaal 25 personen met verplichte schipper. De sloep is makkelijk wendbaar door de 42 pk sterke motor en de aanwezige boegschroef. Indien gewenst kan voor uw gelegenheid de sloep bestickerd worden en het bezorgen van hapjes en drankjes zijn slechts - voorbeelden van de vele mogelijkheden. Schaats/Skeeler Clinic Certainty Events & Incentives biedt in samenwerking met meervoudig wereldkampioen Rintje Ritsma een uniek evenement aan, de schaats/skeeler clinic. Rintje en eventueel andere instructeurs bieden uw collega s en relaties een onvergetelijke dag op één van de (schaats)banen in Nederland of, indien mogelijk, in de buitenlucht. In één dagdeel krijgt u op een ongedwongen en plezierige manier de fijne kneepjes van het schaatsen of skeeleren onder de knie. Aan het eind van de schaatsdag kunt u eventueel genieten van een heerlijk stamppot buffet of een uitgebreide lunch. Tijdens de clinic kan men genieten van warme chocomelk of koffie/thee en versnaperingen. Ook voor de skeelerdag zijn er diverse mogelijkheden.

8 Dutch Race Driver Academy Heeft u na een evenement of incentive de smaak te pakken en wilt u meer?! Dan is de racecursus van de Dutch Race Driver Academy wellicht iets voor u! Onder leiding van Dillon Koster en Danny van Dongen geeft de Dutch Race Driver Academy, door de KNAF erkend als raceschool, een unieke 1-daagse racecursus georganiseerd op het Circuit Park Zandvoort. Door middel van professionele begeleiding en met behulp van het 1-2-Score! principe zijn de cursisten in staat om binnen 1 dag een officiële KNAF racelicentie te halen. Een racelicentie geeft u toestemming deel te nemen aan officiële autoraces. 1-2-Score! principe Het 1-2-Score! principe houdt in dat er 1 instructeur/coureur verantwoordelijk is voor een uitgebalanceerde begeleiding van slechts 2 cursisten, waardoor zij veel persoonlijke aandacht krijgen en binnen korte tijd zeer veel kunnen leren. Alles-in-een Dutch Race Driver Academy verzorgt niet alleen het praktijk gedeelte van de racecursus, maar ook het theorie gedeelte zal op die dag worden afgenomen. Tevens zal er een arts aanwezig zijn die de cursisten direct zal keuren! Het betreft hier dus een compleet verzorgd en zeer efficiënt pakket. Daarnaast beschikt de Dutch Race Driver Academy over een exclusieve VIP-room boven de pitstraat. Deze zal gebruikt worden voor de theorieles en de lunch die hier geserveerd wordt tezamen met koffie, thee en frisdrank. Dutch Race Driver Academy is de énige raceschool in Nederland die dit complete pakket aanbiedt. Geen race auto, geen probleem! Indien u zelf niet in het bezit bent van een auto waarmee u de cursus af kunt leggen, dan kunt u via ons een auto huren. U kunt kiezen uit een BMW of SEAT. Geslaagd! Het slagingspercentage van de Dutch Race Driver Academy is uitzonderlijk hoog, maar liefst 90%! Voor meer informatie en prijzen, kijk op Maar bij zo n licentie hoort natuurlijk wel bijbehorende racekleding en helm! Ook dit kan direct bij de Dutch Race Driver Academy geregeld worden. Voor ieder wat wils, wij leveren, in nauwe samenwerking met Racing Sportiva, racekleding van de designpakken van MOMO tot het lichtgewicht en hoogwaardig materiaal van UVEX. Op de licentiedag kunt u direct pakken passen, ofwel een op maat laten maken. Voor meer informatie, surf naar Foto s geleverd door: Essay Productions Postadres: Postbus AA Zandvoort The Netherlands Bezoekadres: Voltastraat CK Zandvoort info@certainty.nl

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

Race-event sponsor concept

Race-event sponsor concept Racefactory is gespecialiseerd in het geven van race- en kartclinics. Waar een gewone belevenis bij alleen rijden blijft gaat Racefactory nog een stapje verder! Alle belevenissen zijn gegoten in een cursus

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun

TRAFFIC CONTROL. Driving Safe & Driving Fun Driving Safe & Driving Fun TRAFFIC CONTROL Driving Safe & Driving Fun cadeautip avontuur beleving teamuitje relatiedag incentive evenement een jongensdroom komt uit een garantie voor beleving Driving Safe

Nadere informatie

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook?

Sponsormap. Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Sponsormap Steeds meer bedrijven ontdekken de autosport als unieke marketing tool... u ook? Fanzonely: talent moet de kans krijgen zich te bewijzen Autosport is teamwork, passie en vastberadenheid. Fanzonely

Nadere informatie

Racen als The Kick Inside

Racen als The Kick Inside Racen als The Kick Inside Stuk voor stuk hadden we dezelfde ervaring, Hans Burg, Marco van den Brandhof en Ron en Tom Verheijen: in onze jeugd hadden we wel eens een bezoek gebracht aan een race-circuit,

Nadere informatie

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016

pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 pms 187 f.c. 100 m + 100 g + 20n zwart DONKERVOORT EVENTS MOGELIJKHEDEN IN 2016 DONKERVOORT EVENTS 2016 EEN OVERZICHT VAN ONZE MOGELIJKHEDEN Donkervoort Factory Experience Lelystad (NL) Factory Tour Productintro

Nadere informatie

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen!

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! De Talbot Sunbeam Lotus is als rallyauto gebouwd in 1981, heeft tot

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7.

Inhoudsopgave. 1. Wie, wat en waarmee. 2. Waarom sponsoren. 3. Relatie marketing. 4. Business to business 5. CV. 6. Het Team. 7. Inhoudsopgave 1. Wie, wat en waarmee 2. Waarom sponsoren 3. Relatie marketing 4. Business to business 5. CV 6. Het Team 7. De auto 8. Wat krijgt u als sponsor en wat kost het u? Wie, wat en waarmee. Wie

Nadere informatie

WELCOME VIP HOSPITALITY

WELCOME VIP HOSPITALITY WELCOME VIP HOSPITALITY BESTEL NU JE KAARTEN MÉT KORTING! DTM-ASSEN.COM 19 21/7/ 2019 JETZT GEHT S LOS! ASSEN DTM ASSEN Jetzt geht s los! De Deutsche Tourenwagen Masters komen van 19 tot en met 21 juli

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racingteam is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Vanaf 2014 nemen wij deel aan de

Nadere informatie

Steven Voorn

Steven Voorn I n het hart van ederland ligt een fantastisch watersport- en natuurgebied: de Loosdrechtse Plassen. Hier vindt op 6 juni 2018 een bruisend nautisch netwerkevent plaats, tegelijk met de strijd om de eerste

Nadere informatie

VAN DER HEIJDEN AUTOSPORT

VAN DER HEIJDEN AUTOSPORT VAN DER HEIJDEN AUTOSPORT In 4 jaar van een vader en zoon met een gereedschapskoffer en een auto naar een volledig team dat kan alleen met veel gezelligheid, inzet en goede resultaten. Deze goede resultaten

Nadere informatie

Ga een competitief partnership aan!

Ga een competitief partnership aan! Ga een competitief partnership aan! Een partnership aangaan in autosport en met een ervaren team als DVB RACING is uniek in zijn soort. Het aanbod en de mogelijkheden zijn quasi onuitputtelijk en de return

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racing Team is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Na het behalen van onze racelicenhe

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Inleiding 3. Doelstelling 4. Racing Evelin 5. In de Media 6. Jeugd Sport Fonds 7. Enjoy Racing 8. Mazda Max5 Cup 9. Specificaties Mazda MX 5 10

Inleiding 3. Doelstelling 4. Racing Evelin 5. In de Media 6. Jeugd Sport Fonds 7. Enjoy Racing 8. Mazda Max5 Cup 9. Specificaties Mazda MX 5 10 Sponsorplan Racing Evelin Inhoud Inleiding 3 Doelstelling 4 Racing Evelin 5 In de Media 6 Jeugd Sport Fonds 7 Enjoy Racing 8 Mazda Max5 Cup 9 Specificaties Mazda MX 5 10 Wedstrijdkalender Max5 Cup 11 Sponsormogelijkheden

Nadere informatie

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300

Ambities. Als eerste dame kampioen worden op een Yamaha R3 supersport! Wereldkampioenschap Supersport 300 Sponsoring Seizoen 2018 Wie ben ik? Ik ben Birgit Scheffer, 20 jaar en ik kom uit Drachten. Ik heb één héle grote passie, namelijk; MOTORSPORT! Sinds kleins af aan ben ik gek op motoren. Ik ben op gegroeid

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

VIP-FORMULE.

VIP-FORMULE. VIP-FORMULE www.spagrandprix.com Loges SOLD OUT LOGES FORMULA : DE MEZZANINE LOPEND BUFFET HET PRIVÉTERRAS MET PAGODE OFFICIEEL PROGRAMMA 1 PLAATS PER 2 PERSONEN OPEN BAR (8.30-18.30) PRACHTIG UITZICHT

Nadere informatie

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010

Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Programma BMW Arctic Driving Zweden 2010 Aankomst dag (1): 09:20 Vertrek vanaf Amsterdam Schiphol naar Oslo. KL1143 Vertrek Schiphol: 10:20. Aankomst Oslo: 12:10. 11:40 Aankomst Oslo. Transfer van Oslo

Nadere informatie

Eens in de 5 jaar wordt Amsterdam getrakteerd op het grootste nautische evenement van Nederland: SAIL Amsterdam 2015 (19-23 augustus)

Eens in de 5 jaar wordt Amsterdam getrakteerd op het grootste nautische evenement van Nederland: SAIL Amsterdam 2015 (19-23 augustus) Eens in de 5 jaar wordt Amsterdam getrakteerd op het grootste nautische evenement van Nederland: SAIL Amsterdam 2015 (19-23 augustus) Dit unieke evenement is nog groter dan voorheen. Meer dan 50 schepen

Nadere informatie

legends club hospitality tt assen

legends club hospitality tt assen legends club hospitality tt assen LEGENDS C L U B De spanning is van de gezichten af te lezen als de coureurs in de startblokken staan; de ontlading is enorm als de motoren de zwart-wit geblokte vlag passeren.

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 VESTINGCROSS Brico Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local

Nadere informatie

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019

VESTING Cross T HULS Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerbrochure zondag 17 februari 2019 Partnerformules Exclusive partner p. 5 VIP partner p. 6 Platinum Partner p. 7 Gold Partner p. 9 Silver Partner p. 10 Business Partner p. 11 Local Partner p. 12 VIP

Nadere informatie

HVG Motorsport HVG Motorsport Seizoen 2011

HVG Motorsport  HVG Motorsport Seizoen 2011 Seizoen 2011 1. Inleiding Het begon allemaal als een geintje, een auto kopen om mee op trackdays te gaan rijden. Het liep al snel uit de hand. We wilden een steeds snellere en betrouwbaardere auto ontwikkelen,

Nadere informatie

U als sponsor heeft de wens heeft zijn activiteiten te ondersteunen door zijn klanten toegang te geven tot de autosportwereld.

U als sponsor heeft de wens heeft zijn activiteiten te ondersteunen door zijn klanten toegang te geven tot de autosportwereld. Sponsorvoorstel Autosport blijft veel mensen fascineren. Voor de meeste mensen blijft het een moeilijk te vervullen wens deze te beoefenen. In Nederland zijn er minder dan 2000 mensen, mannen maar ook

Nadere informatie

Voor een magische familiedag of een spetterend feest

Voor een magische familiedag of een spetterend feest Voor een magische familiedag of een spetterend feest Welkom in Attractiepark Toverland U heeft vast wel eens met vrienden of familie Toverland bezocht. Maar wist u al dat Toverland ook diverse aantrekkelijke

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl

Zakelijk. Lichtmisweg 51, 8035 PL Zwolle T. (0529) 428 428 F. (0529) 428 429 info@dekoperenhoogte.nl www.dekoperenhoogte.nl Zakelijk De Koperen Hoogte is de perfecte locatie voor uw seminar, presentatie of vergadering: goed ingerichte zalen, persoonlijke begeleiding en culinair topniveau. Tel daar de zeer gemakkelijke bereikbaarheid

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Ook voor iedere andere gelegenheid waarvoor u een representatieve zaal nodig heeft, bieden wij een passende oplossing. Deze informatiefolder

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting

Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Sponsor Prospectus Lorenzo van Riet karting Betreft: Sponsoring Lorenzo van Riet Karting. Beste ondernemer, familie, vrienden en kennissen. Mijn naam is Lorenzo van Riet en ben op dit moment 13 jaar. Mijn

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ BREDA PATHEBUSINESS.NL PATHÉ BREDA V1.0 PATHÉ BREDA Pathé Breda is een modern theater in het centrum van Breda dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 7 zalen met een capaciteit variërend

Nadere informatie

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer

UW VISITEKAARTJE. eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten. Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer UW VISITEKAARTJE eindejaarsfeesten incentives relatie-evenementen personeelsfeesten Geproduceerd door Frank Wentink & Studio s Aalsmeer Brooklyn Nights is een veelzijdige, modulaire showervaring die u

Nadere informatie

Classic Wings & Wheels AUGUSTUS Vliegbasis Gilze-Rijen

Classic Wings & Wheels AUGUSTUS Vliegbasis Gilze-Rijen Classic Wings & Wheels 2017 26 AUGUSTUS Vliegbasis Gilze-Rijen Uw gasten zijn de VIP s De VIP-behandeling en de royale catering, die uw gasten de hele dag krijgen, zullen zelfs de meest verwende fijnproevers

Nadere informatie

Sponsorbrochure. www.777racing.nl

Sponsorbrochure. www.777racing.nl Sponsorbrochure Triple racing www.777racing.nl Voorwoord Triple 7 racing is een autoraceteam dat is opgericht in 2015. Het team neemt met drie Westfield super Seven s deel aan de wedstrijden van de Autosport

Nadere informatie

Sponsorbrochure 2015

Sponsorbrochure 2015 Sponsorbrochure 2015 VWSC vzw Viersel Waterski Club P/A: Herentalse Steenweg 78 2270 Herenthout Website: www.waterskiracing.be facebook: Viersel waterski club Contactpersonen Jules Leysen Voorzitter Mail:

Nadere informatie

Sponsorplan Racingteam van Eck

Sponsorplan Racingteam van Eck 2013 Sponsorplan Racingteam van Eck BRL-V6 serie National Hotrod serie Versie 02 - december 2012 Inhoud Inleiding Doelstellingen, Stichting Opkikker BRL-V6, National Hotrod Het Team Sponsormogelijkheden

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE WESTFIELD CUP 2013. Voorwoord WESTFIELD CUP. Beste autosportliefhebber,

SPONSORBROCHURE WESTFIELD CUP 2013. Voorwoord WESTFIELD CUP. Beste autosportliefhebber, Voorwoord SPONSORBROCHURE De Westfield Cup is alweer toe aan haar zesde jaar. In 2012 werd het kampioenschap gewonnen door Jan Stakenburg. De basis voor dit kampioenschap in de Westfield Cup van Stakenburg

Nadere informatie

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL

PATHÉ ZWOLLE PATHEBUSINESS.NL PATHÉ ZWOLLE V1.0 PATHÉ ZWOLLE Pathé Zwolle is een modern theater dat fantastische mogelijkheden biedt voor diverse evenementen. Het theater heeft 9 zalen met een capaciteit variërend van 94 tot 196 stoelen.

Nadere informatie

Maak kennis met Henk Grendel en Reind Boone coureurs uit de Ooperon cup.

Maak kennis met Henk Grendel en Reind Boone coureurs uit de Ooperon cup. Maak kennis met Henk Grendel en Reind Boone coureurs uit de Ooperon cup. Henk Grendel Ik ben 47 jaar oud, woon in Zwartsluis samen met Erna en heb één zoon die ook race ambities heeft. In het dagelijkse

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

T e l s Ta r h o r e c a

T e l s Ta r h o r e c a Telstar horeca T e l s t a r h o r e c a Wat een ontspannen plek voor een training, gaf een cursist ons als compliment. Maar dat is het ook. En dan gaat het niet over een voetbaltraining. Telstar is meer

Nadere informatie

SINDS 2001 150.000 BEZOEKERS JAARLIJKS 120 COUREURS 5VERSCHILLENDE CIRCUITS 70 TV-UITZENDINGENLIFE!TV CIRCA 6.500.000 TV-KIJKERS

SINDS 2001 150.000 BEZOEKERS JAARLIJKS 120 COUREURS 5VERSCHILLENDE CIRCUITS 70 TV-UITZENDINGENLIFE!TV CIRCA 6.500.000 TV-KIJKERS 150.000 BEZOEKERS JAARLIJKS CIRCA 6.500.000 TV-KIJKERS 70 TV-UITZENDINGENLIFE!TV 80 TEAMS SBS6 MOTORSTV 5VERSCHILLENDE CIRCUITS PUBLIEKS 8EVENEMENTEN 120 COUREURS SLOWAKIJE / BELGIË / NEDERLAND FERRARI

Nadere informatie

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014

Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races Sponsorpakket 2014 Rockanje Classic Races : De Rockanje Classic Races is een jaarlijks terugkerend evenement met internationale bekendheid. De Rockanje Classic Races zijn uniek aangezien

Nadere informatie

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck

BEDRIJVENGIDS Activiteiten & arrangementen op de Berendonck BEDRIJVENGIDS 2016 Activiteiten & arrangementen op de Berendonck WELKOM Waterski- & Outdoorcentrum de Berendonck Welkom bij Waterskicentrum- & Outdoorcentrum de Berendonck. In deze brochure vindt u de

Nadere informatie

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing.

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. MR-Racing is een motorraceteam opgericht voor deelname aan de Zomer Avond Competitie. De Zomer Avond Competie, kortweg ZAC, is een competitie in de wegrace

Nadere informatie

Beware beach. brouwersd

Beware beach. brouwersd Beware beach brouwersd ents v e n e n e p e o r g * s bedrijfsuitje am over beware beach over beware beach Aan de Brouwersdam, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland ligt een uitgestrekt strand, namelijk

Nadere informatie

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring.

Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Pennucci Racing Informatiepakket en mogelijkheden voor sponsoring. Algemene informatie Pennucci Racing is een jong en enthousiast raceteam, met toch al behoorlijk wat ervaring in de racesport. Pennucci

Nadere informatie

foto s sina willmann haar mannetje

foto s sina willmann haar mannetje foto s sina willmann Sina Willmann staat haar mannetje De wereld van quadraces staat bij het brede publiek voornamelijk bekend als een echte mannenwereld. Er zijn echter ook dames die hun mannetje weten

Nadere informatie

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE

Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE Brochure Vergaderen HET KAN IN THEOTHORNE 1 WELKOM BIJ THEOTHORNE Deze informatiefolder is bedoeld om u een indruk te geven van de diverse mogelijkheden binnen Theothorne. Theothorne ligt in het centrum

Nadere informatie

IN HET LAATSTE WEEKEINDE VAN AUGUSTUS

IN HET LAATSTE WEEKEINDE VAN AUGUSTUS 75 JAAR in autoraces ZANDVOORT BELEEF HET TIJDENS DE HISTORIC GRAND PRIX III III IN HET LAATSTE WEEKEINDE VAN AUGUSTUS draaien het circuit van Zandvoort en de Historische Auto Ren Club wederom drie dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racingteam is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Vanaf 2014 nemen wij deel aan de

Nadere informatie

Mooi hard. Hoe Mirjam in 24 uur haar racelicentie haalt (of toch niet?)

Mooi hard. Hoe Mirjam in 24 uur haar racelicentie haalt (of toch niet?) 076 077 Mooi hard Hoe Mirjam in 24 uur haar racelicentie haalt (of toch niet?) tekst Mirjam van den Broeke openingsbeeld Lodewijk Duijvesteijn reportagebeeld Martijn Steiner Lovisa 1 3 2 4 1 De cursisten

Nadere informatie

MASTER MASERATI INCENTIVE EMOTIES EN HIGH-PERFORMANCE BELEVEN IN EEN MASERATI VEILIG EN VORSTELIJK

MASTER MASERATI INCENTIVE EMOTIES EN HIGH-PERFORMANCE BELEVEN IN EEN MASERATI VEILIG EN VORSTELIJK MASTER MASERATI INCENTIVE EMOTIES EN HIGH-PERFORMANCE BELEVEN IN EEN MASERATI VEILIG EN VORSTELIJK Master MASERATI INCENTIVE MASTER MASERATI INCENTIvE Rijden in exclusieve high performance modellen. Ervaar

Nadere informatie

HOSPITALITY & SPONSORING

HOSPITALITY & SPONSORING HOSPITALITY & SPONSORING >5 T/M 8 MEI 26 girogelderland.nl 1 WELKOM BIJ DE GIRO GELDERLAND PROGRAMMA 26 GIRO GELDERLAND In mei 26 kleurt Gelderland een week lang roze. Met de start van de Giro d Italia

Nadere informatie

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF

Inhoudsopgave. U bent van harte welkom in de Duurzaamheidsfabriek! WELKOM ZALEN FACILITEITEN PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT DZHF HOSPITALITY 2 www.duurzaamheidsfabriek.nl Hospitality map DZHF 3 Inhoudsopgave WELKOM 3 ZALEN Energia Innovare Creativia Plenair Marritimo & Technica FACILITEITEN Catering PRIJZEN BANQUETING ASSORTIMENT

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

horeca.orveltermarke@landal.com

horeca.orveltermarke@landal.com BANQUETMAP 2012 Landal Landschapspark Orveltermarke Mr. J.B. Kanweg 3 9439 TD Witteveen 0593-564103 horeca.orveltermarke@landal.com www.flinthoes.nl ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN 4-UURSVERGADERARRANGEMENT 14,50

Nadere informatie

Wij rijden om te verblijden!

Wij rijden om te verblijden! Wij rijden om te verblijden! INFORMATIEBOEKJE INHOUDSOPGAVE Blz. 1. Introductie en welkom... 3 2. Wat is Rally For Kids... 4 3. Voor wie is Rally for Kids... 6 4. Hoe werkt Rally for Kids... 7 5. VIP gast

Nadere informatie

Kookstudio brochure 2015

Kookstudio brochure 2015 Kookstudio brochure 2015 Wat u van ons kunt verwachten.. Tijdens een kookworkshop gaat u zelf koken in groepsverband, onder begeleiding van een professionele kok ofwel kookdocent. U maakt gebruik van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT 30 mei 1 juni 2014 Voorwoord Beste sponsor, kandidiaat-sponsor Omwille van het grote succes van het IDM Superbike kampioenschap

Nadere informatie

Business Brochure TT Speed Week Assen

Business Brochure TT Speed Week Assen Business Brochure TT Speed Week Assen 21-27 JUNI 2014 TT SPEED WEEK ASSEN TT City Racing 22 juni 2014 MOTO CITY RACING 27 juni 2014 Plaats: Assen Datum: 22 + 27 juni 2014 Tijd: middag Parcours: Kop vd

Nadere informatie

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK

WWW.KERSTCIRCUS.NL EEN ONVERGETELIJKE REIS DOOR DE MAGISCHE WERELD VAN KERSTCIRCUS AHOY HOOGGEËERD PUBLIEK HOOGGEËERD PUBLIEK Het GROOTSTE en LANGSTLOPENDE kerstcircus van Nederland Van 23 DECEMBER 2011 T/M 5 JANUARI 2012 vindt de 41E editie plaats Spectaculaire TOPACROBATEN, CLOWNS en adembenemende circusacts

Nadere informatie

21-05-2012. CvE Racing. Helpt u mij mee mijn doelen te behalen?

21-05-2012. CvE Racing. Helpt u mij mee mijn doelen te behalen? 21-05-2012 Sponsorplan CvE Racing Helpt u mij mee mijn doelen te behalen? Inhoud INLEIDING 3 GESCHIEDENIS 3 MOTIVATIE EN DOELSTELLINGEN 3 KBO CUP 4 KBO CUP 2012 4 BUDGETPLAN 5 NOODZAKELIJKE FINANCIËLE

Nadere informatie

Donkervoort Events. Een overzicht van onze mogelijkheden in 2015. www.donkervoort.com

Donkervoort Events. Een overzicht van onze mogelijkheden in 2015. www.donkervoort.com Donkervoort Events Een overzicht van onze mogelijkheden in 2015 www.donkervoort.com Introductie Het entertainen van zakelijke gasten en het creëren van een positieve sfeer, kortom relatiemanagement, heeft

Nadere informatie

Sponsorplan Marevista Racing

Sponsorplan Marevista Racing 2013 Westfield Cup Inhoud Inleiding pag. 4 Doelstelling pag. 5 Doe een Wens Stichting Nederland pag. 5 Marevista Racing pag. 6 De Westfield Cup pag. 7 Specificaties Westfield Cup Racer pag. 8 Dutch National

Nadere informatie

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be

Pool Positie! Plaats uw bedrijf in. www.spa-francorchamps.be Plaats uw bedrijf in Pool Positie! Verras uw klanten Een adembenemend uitzicht Een prachtig kader Zalen tot 600m² groot Waarom naar het Circuit van Spa-Francorchamps komen, als het niet voor de unieke

Nadere informatie

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB

ZAKELIJKE NAC BUSINESS CLUB ZAKELIJKE NAC 9 5 6 7 5 6 2 3 5 6 3 1 3 TRIBUNE 7 9 4 5 6 8 SEIZOEN 2019 / 2020 NAC HET GROOTSTE ZAKELIJKE NETWERK VAN DE REGIO NAC biedt haar zakelijke netwerk ook buiten de wedstrijddagen doordachte

Nadere informatie

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017

GROEPSUITJES DE BERENDONCK ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1. Seizoen 2017 GROEPSUITJES DE BERENDONCK Seizoen 2017 ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 1 WELKOM OP DE BERENDONCK INTRODUCTIE ACTIVITEITEN In deze brochure staat het

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl R U I M T E S Hattrick s Pub Hattrick s Lounge

Nadere informatie

Website: www.racingteam-drv.nl U EN HET RACINGTEAM. Sponsorplan 2013 EEN TEAM MET SNELHEID

Website: www.racingteam-drv.nl U EN HET RACINGTEAM. Sponsorplan 2013 EEN TEAM MET SNELHEID U EN HET RACINGTEAM Sponsorplan 2013 Sponsorplan 2013 EEN TEAM MET SNELHEID Adres en Telefoonnummer: Aris de Waal, 0297-565732 Mob. 06-52 668 262 Karolus 3 3641 LJ Mijdrecht Email: aris@racingtteam-drv.nl

Nadere informatie

Attractiecentrum Zoetermeer Wattstraat 20 2723 RC Zoetermeer www.attractiecentrum.nl www.kartcursus.nl kartcursus@attractiecentrum.nl tel.nr.

Attractiecentrum Zoetermeer Wattstraat 20 2723 RC Zoetermeer www.attractiecentrum.nl www.kartcursus.nl kartcursus@attractiecentrum.nl tel.nr. Attractiecentrum Zoetermeer Wattstraat 20 2723 RC Zoetermeer www.attractiecentrum.nl www.kartcursus.nl kartcursus@attractiecentrum.nl tel.nr. 079-3426226 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding... 2

Nadere informatie

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact SPONSORMAP Wie zijn de Go Girls? De Go Girls zijn een aantal dames met dezelfde passie: motoren! In het najaar van 2008 besloten zij een team te vormen en deel te nemen aan de Z.A.C. -endurance (Zomer

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 6 september 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 6 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de

Nadere informatie

Hoofdstukken: 1.De geschiedenis van een kart. 2.Hoe maak je een kart en hoe werkt een kart. 3.Wat zijn de gevaren. 4.Wie zijn de bekende racers.

Hoofdstukken: 1.De geschiedenis van een kart. 2.Hoe maak je een kart en hoe werkt een kart. 3.Wat zijn de gevaren. 4.Wie zijn de bekende racers. Gijs Koops Groep 6 Januari 2009 1 Hoofdstukken: 1.De geschiedenis van een kart. 2.Hoe maak je een kart en hoe werkt een kart. 3.Wat zijn de gevaren. 4.Wie zijn de bekende racers. 5.Waar zijn fabrieken

Nadere informatie

Bart van Hussen - Schipper/Eigenaar Merellaan 14 5613 AL Eindhoven (M) +31 (06) 50 278 774 (E) info@windindezeilen.com (W) www.windindezeilen.

Bart van Hussen - Schipper/Eigenaar Merellaan 14 5613 AL Eindhoven (M) +31 (06) 50 278 774 (E) info@windindezeilen.com (W) www.windindezeilen. Bart van Hussen - Schipper/Eigenaar Merellaan 14 5613 AL Eindhoven (M) +31 (06) 50 278 774 (E) info@windindezeilen.com (W) www.windindezeilen.com #windindezeilen1 Wind in de Zeilen organiseert zeiltochten

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Kasteel Ammersoyen Zakelijke ontvangsten 2018 www.glk.nl/ammersoyen Ontvang uw gasten eens op deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen

Nadere informatie

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run

Het meest afwisselende. van Nederland! Business Run Het meest afwisselende hardloopparcours van Nederland! Business Run Doe met uw collega, s mee met de meest afwisselende loop van Nederland! Beleef met uw collega s een sportieve en gezellige dag in Zandvoort

Nadere informatie

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1

PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI AMSTERDAM V1.1 PATHÉ TUSCHINSKI Wie kent het niet, dit monumentale pand met grandeur en klasse in hartje Amsterdam? Het historische Pathé Tuschinski Theater is al jaren een gevestigde

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

INFORMATIE WEGRACECURSUS 2011

INFORMATIE WEGRACECURSUS 2011 INFORMATIE WEGRACECURSUS 2011 1 Inleiding Je komt de kamer binnen en de tv staat aan. Je kijkt er naar en ziet een coureur op de motor over het parcours scheuren. Voordat je het weet sta je 5 minuten te

Nadere informatie

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I:

Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: F: I: I N F O R M A T I E Postbus 11068, 9700 CB Groningen - Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen T: 050 587 87 87 - F: 050 587 87 99 - I: www.euroborghoreca.nl 1 A R R A N G E M E N T E N Postbus 11068, 9700

Nadere informatie

EEN UNIEKE WINTERSE BELEVING MEETINGS EVENTS TRAININGEN WORKSHOPS

EEN UNIEKE WINTERSE BELEVING MEETINGS EVENTS TRAININGEN WORKSHOPS EEN UNIEKE WINTERSE BELEVING MEETINGS EVENTS TRAININGEN WORKSHOPS KERSTMARKT Flevonice & Fromm Santa Events NiceXmas de ultieme winterse kerstbeleving Samen met Fromm Santa Events organiseert Flevonice

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten 2016

Zakelijke ontvangsten 2016 Zakelijke ontvangsten 2016 Ontvang uw gasten eens in deze historische locatie, die al eeuwen tot verbeelding spreekt en u zeker zal inspireren. Kasteel Ammersoyen is één van de best bewaarde kastelen in

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig!

Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst, verassend veelzijdig! Parkhotel Horst is een luxe 4 sterren hotel en beschikt over 78 hotelkamers, waaronder 15 deluxe kamers en suites. Daarnaast heeft Parkhotel de beschikking over 12

Nadere informatie

Gamma Yamaha R125 Cup

Gamma Yamaha R125 Cup Gamma Yamaha R125 Cup NIEUWSBRIEF 26 november 2015 Hallo familie, vrienden en sponsors Nieuwsbrief over het trainingsjaar op de gamma Yamaha in 2015. Zoals de meeste van jullie weten heb ik eind juni mijn

Nadere informatie

Jaargang 2017 Editie 4

Jaargang 2017 Editie 4 Jaargang 2017 Editie 4 Nog 2 maanden voordat de HRD04 af moet zijn. Dit betekent dat er lange dagen gewerkt wordt aan de auto en dat onderdelen getest worden. In de meivakantie zijn de engineers elke dag

Nadere informatie

Steven Dewulf. Weiderede9, B-9070 Destelbergen, België T: +32(0) M: +32 (0)

Steven Dewulf. Weiderede9, B-9070 Destelbergen, België T: +32(0) M: +32 (0) Steven Dewulf Weiderede9, B-9070 Destelbergen, België T: +32(0)9 248 08 42 M: +32 (0)498 16 67 86 racing@justcarsport.com Autosport als promotie platform Promotie voor uw bedrijf en haar diensten en producten

Nadere informatie

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren.

Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. Wij bieden u de mogelijkheid om één of meerdere van onze ruimten te huren. WERKEN IN EEN INSPIRERENDE OMGEVING! Voor teambuilding, workshops, vergaderingen etc. De Digital Groep heeft een omgeving waarin

Nadere informatie